3 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 102/2016. τον Πύργο σήμερα, 13 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κατάστημα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "3 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 102/2016. τον Πύργο σήμερα, 13 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κατάστημα"

Transcript

1 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Από το πρακτικό της 15 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 3 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ Έγκριση Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΥΙΚΗ ΤΛΗ, ΜΙΚΡΟΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΡΑΥΕΙΟΤ, ΥΩΣΟΣΤΠΙΚΟΤ ΦΑΡΣΙΟΤ, ΕΝΣΤΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΙΜΩΝ ΤΛΙΚΩΝ» προϋπολογισμού ,85 περιλαμβανομένου ΥΠΑ. ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 102/2016 τον Πύργο σήμερα, 13 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Πύργου συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύργου, ύστερα από την αριθμ. πρωτ / πρόσκληση του Προέδρου η οποία γνωστοποιήθηκε στα μέλη κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 75 6 του Ν.3852/2010. Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Ανδρέας Ι. καρτσιάρης, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης αφού προηγουμένως διαπίστωσε νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο -9- μελών βρέθηκαν παρόντα -8- και ονομαστικά οι κ.κ.: ΠΑΡΟΝΣΕ ΑΠΟΝΣΕ 1. ΚΑΡΣΙΑΡΗ Ι. ΑΝΔΡΕΑ, Πρόεδρος 1. ΑΡΓΤΡΟΠΟΤΛΟ Γ. ΙΩΑΝΝΗ, Σακτικό μέλος 2. ΕΪΝΣΗ Κ. ΒΑΙΛΕΙΟ, Σακτικό μέλος 3.ΑΗΜΑΚΟΠΟΤΛΟ Θ. ΑΝΑΣΑΙΟ, Σακτικό μέλος 4. ΓΕΩΡΓΟΠΟΤΛΟ Α. ΩΣΗΡΙΟ, Σακτικό μέλος 5.ΓΕΡΑΝΙΟ ΚΩΝΣΑΝΣΙΝΟ Αναπληρωματικό μέλος ΚΟΛΒΕΡΗ Ν. ΙΩΑΝΝΑ 6. ΑΘΑΝΑΟΠΟΤΛΟ Ι. ΠΑΝΣΕΛΕΗΜΩΝΑ, Σακτικό μέλος 7. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Π. ΑΝΣΩΝΙΟ, Σακτικό μέλος 8. ΑΝΣΩΝΑΚΟΠΟΤΛΟ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΣΗ, Σακτικό

2 μέλος** **Ο κ. Αντωνακόπουλος Παναγιώτης προσήλθε στη συνεδρίαση πριν το 4 ο θέμα ημερήσιας διάταξης. τη συνεδρίαση παρευρισκόταν και η Ζάγκλη οφία-γιώτα υπάλληλος του Δήμου για την τήρηση των πρακτικών, ως γραμματέας της Οικονομικής Επιτροπής. Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Ανδρέας καρτσιάρης, εισηγήθηκε το θέμα ως εξής: «Mε το αρίθ. πρωτ / έγγραφο, η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών για την πραγματοποίηση προμηθειών του Δήμου (σύμφωνα με το άρθ. 46 του ΕΚΠΟΣΑ), η οποία συστήθηκε με την αρίθ. 15/2016 Απόφαση της Ο.Ε. (ΑΔΑ: ΩΜΓ1Ω17- ΟΒΩ), διαβίβασε στην Ο.Ε. τα Πρακτικά του διαγωνισμού για την «Προμήθεια γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοτυπικού χαρτιού, εντύπων και αναλωσίμων υλικών» προϋπολογισμού ,85. Για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού: Έχει ληφθεί η αρίθ. 66/2016 απόφαση του Δημοτικού υμβουλίου με την οποία 1 ον )εγκρίθηκε η πραγματοποίηση της προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοτυπικού χαρτιού και εντύπων» προϋπολογισμού ,85 ευρώ, 2 ον ) για το σκοπό αυτό έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του δήμου οικονομικού έτους 2016 πίστωση ,85 ευρώ, στους Κ.Α.Ε , και και 3 ον )καθορίστηκε η προμήθεια να διενεργηθεί με πρόχειρο δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό, οι όροι του οποίου θα καθοριστούν με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Σο Σμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Τπηρεσιών του Δήμου Πύργου, με το αριθμ. πρωτ. 6508/ έγγραφο, διαβίβασε στην Οικονομική Επιτροπή τις τεχνικές προδιαγραφές προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοτυπικού χαρτιού και εντύπων», πρ/μου δαπάνης ,85 με ΥΠΑ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται: τεχνική έκθεση, ενδεικτικός προϋπολογισμός προδιαγραφές, συγγραφή υποχρεώσεων και σχέδιο όρων διακήρυξης.

3 Αναρτήθηκε στο ΚΗΜΔΗ πρωτογενές αίτημα που έλαβε κωδικό αριθμό ΑΔΑΜ:16REQ Η Ο.Ε. ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους διακήρυξης με την αρίθ. 57/2016 Απόφαση (ΑΔΑ:Ω5ΒΟΩ17-ΡΕ1). Ο Δήμαρχος εξέδωσε την αρίθ. πρωτ. 254Δ/ Διακήρυξη, η οποία έλαβε ΑΔΑ: Ω9ΚΚΩ17-Ω75 και την αρίθ. πρωτ. 255Δ/ Περίληψη Διακήρυξης η οποία έλαβε ΑΔΑ:ΩΝΤ8Ω17-ΣΝΜ και δημοσιεύτηκε στην τοπική ημερήσια εφημερίδα Πρωινή στις Επίσης και οι δύο αναρτήθηκαν στο Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου. ύμφωνα με το Πρακτικό Νο 1 της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, στις και την καθορισμένη ώρα, παρέλαβαν τις προσφορές των κάτωθι: Α/Α ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΡΟΠΟ ΚΑΣΑΘΕΗ 1 ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9773/ ) 2 ΚΟΣΣΗ ΦΑΡΣΙΚΑ Α.Ε Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9710/ ) 3 ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9774/ ) 4 ΑΘΑΝΑΙΟ ΘΕΟΔ. ΠΙΚΟΤΛΑ Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9822/ ) 5 Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9828/ ) τη συνέχεια η Επιτροπή προχώρησε στον έλεγχο των δικαιολογητικών και διαπίστωσε ότι : Α. Δεν κάνει δεκτό στον διαγωνισμό τον διαγωνιζόμενο ΑΘΑΝΑΙΟ ΘΕΟΔ. ΠΙΚΟΤΛΑ και απορρίπτει την προσφορά του, διότι δεν υπέβαλε πλήρη δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 8 της Διακήρυξης. υγκεκριμένα δεν προσκόμισε Απόσπασμα ποινικού μητρώου ( άρθρο 8.5). Β. Κάνει δεκτές τις προσφορές των κάτωθι διότι είναι σύμφωνες με τους όρους της διακήρυξης:

4 Α/Α ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ 1 ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ 2 ΚΟΣΣΗ ΦΑΡΣΙΚΑ Α.Ε 3 ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε 4 Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε Ο φάκελος της προσφοράς που απορρίφθηκε θα επιστραφεί στον αποκλεισθέντα. Οι Οικονομικοί φάκελοι των προσφορών που κρίθηκαν αποδεκτές αποφασίστηκε να αποσφραγισθούν την 14/04/2016 και ώρα 10.00π.μ. τις , συνήλθε εκ νέου η ίδια Επιτροπή για την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών και την αξιολόγησή τους, με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή. Η επιτροπή προέβη στο άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, και κατέγραψε τις προσφερόμενες τιμές όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα: Α/Α ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ 1 ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ 2 ΚΟΣΣΗ ΦΑΡΣΙΚΑ Α.Ε 3 ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε 4 Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε ΠΡΟΥΕΡΟΜΕΝΗ ΣΙΜΗ(ΦΩΡΙ Υ.Π.Α) ΜΕΡΟ Α: ΕΙΔΗ ΜΕΡΟ Β: ΕΙΔΗ ΜΕΡΟ Γ: ΕΙΔΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΤ ΦΑΡΣΟΠΩΛΕΙΟΤ ΣΤΠΟΓΡΑΥΕΙΟΤ Δεν κατέθεσε Δεν κατέθεσε προσφορά προσφορά 2.812, , ,22 Δεν κατέθεσε προσφορά 6.058, ,35 Δεν κατέθεσε προσφορά Δεν κατέθεσε προσφορά 7.569, ,00 Η επιτροπή προτείνει προς τη Οικονομική επιτροπή: Να κατακυρωθεί η προμήθεια τίτλο «Προμήθεια γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοτυπικού χαρτιού, εντύπων και αναλωσίμων υλικών» ως εξής: Α) ΜΕΡΟ Α - ΕΙΔΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΤ: στον προμηθευτή ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε γιατί προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, ήτοι ποσού 6.058,15 (χωρίς Υ.Π.Α), Β) ΜΕΡΟ Β- ΕΙΔΗ ΦΑΡΣΟΠΩΛΕΙΟΤ: στον προμηθευτή Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε γιατί προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, ήτοι ποσού 7.569,00 (χωρίς Υ.Π.Α), Γ) ΜΕΡΟ Γ- ΕΙΔΗ ΣΤΠΟΓΡΑΥΕΙΟΤ: στον προμηθευτή ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ γιατί προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, ήτοι ποσού 2.812,20 (χωρίς Υ.Π.Α).

5 τη συνέχεια, η Επιτροπή, απέστειλε αιτήματα στους τραπεζικούς οργανισμούς, από τους οποίους έλαβαν εγγυητική επιστολή οι προσωρινοί ανάδοχοι, επιβεβαίωσης της γνησιότητάς τους και αυτοί αποφάνθηκαν σχετικά, ότι είναι όλες γνήσιες και έγκυρες. Εμπρόθεσμα δεν κατατέθηκε καμία ένσταση επί του διαδικασίας του διαγωνισμού. Σα Πρακτικά τοιχοκολλήθηκαν, σύμφωνα με τα αποδεικτικά που προσκομίστηκαν. Ωστόσο με το αριθ. πρωτ / έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού - μόλις χθες- μας διαβιβάστηκε η αρίθ. πρωτ / ένσταση του κ. Πίκουλα Αθανάσιου, συμμετέχοντα στο διαγωνισμό και οι απόψεις της Επιτροπής επί της ενστάσεως. Μελετώντας το φάκελο της προσφοράς του κ. Πίκουλα διαπιστώσαμε κι εμείς όπως και η αρμόδια Επιτροπή, ότι δεν προσκόμισε Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου, ως όφειλε σύμφωνα με το άρθ. 8 της Διακήρυξης. Αντί αυτού προσκόμισε έγγραφο με ημερομηνία με θέμα «ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΙΑ ΣΟ ΑΠΟΠΑΜΑ ΣΟΤ ΠΟΙΝΙΚΟΤ ΜΗΣΡΩΟΤ» στην οποία αναφέρει ότι επειδή έχει γεννηθεί στο εξωτερικό, κατέθεσε αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικού Ποινικού Μητρώου, το οποίο θα του σταλεί σε 25 εργάσιμες ημέρες. Επίσης προσκόμιζε και Αποδεικτικό Παραλαβής Αιτήσεων με τον αριθ. πρωτ. που έλαβε η αίτησή του. Ορθώς η Επιτροπή δεν έκανε δεκτή την προσφορά του, εφόσον σύμφωνα με την Ελ. υν. Κλ. Σ Πράξη 54/2013 η μη υποβολή όλων των δικαιολογητικών συμμετοχής από όλες τις διαγωνιζόμενες εταιρείες πλήττει τις αρχές της διαφάνειας, της ισότητας συμμετοχής στις διαδικασίες για την κατάρτιση των δημοσίων συμβάσεων, καθώς και του ελεύθερου ανταγωνισμού. ύμφωνα με το άρθ. 15 του ΕΚΠΟΣΑ, ένσταση κατά της διενέργειας του διαγωνισμού ή της συμμετοχής προμηθευτή σ αυτόν, από προμηθευτή που συμμετείχε στο διαγωνισμό ή αποκλείστηκε απ αυτόν σε στάδιο της διαδικασίας αποσφράγισης φακέλων, καταγραφής και ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, στον προβλεπόμενο χρόνο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος του αντίστοιχου σταδίου. Εντός της προθεσμίας αυτής, εφόσον η Επιτροπή συνεδρίασε στις 11 και στις 14 Απριλίου 2016 και εξέδωσε 2 Πρακτικά, δεν κατατέθηκε καμία ένσταση. Ορθώς η Επιτροπή κατέληξε στην άποψη ότι η ένσταση δεν μπορεί να εξεταστεί, εφόσον υποβλήθηκε εκπρόθεσμα αλλά ακόμα και να την εξετάζαμε επί της ουσίας σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση του Ελ.υν. θα την απορρίπταμε. ας υποβάλλω το Πρακτικό της Επιτροπής για να έχετε άποψη:

6

7

8

9 Η Οικονομική Επιτροπή, μετά την αξιολόγηση των ανωτέρω προσφορών και εφόσον: α) μετά την εξέταση της ένστασης και β) αφού ελέγχθηκε η εγκυρότητα των εγγυητικών επιστολών, καλείται να αποφασίσει για την έγκριση του Πρακτικού, την κατακύρωση του αποτελέσματος και την ανάθεση των προμηθειών, σύμφωνα με το Πρακτικό της Επιτροπής, όπως ακριβώς ορίζεται στο άρθρο 72 1ε του Ν.3852/2010.» Ο κ. Καράμπελας Αντώνιος δήλωσε ότι θα ψηφίσει Λευκό, καθότι ενώ η ένσταση του κ. Πίκουλα υποβλήθηκε στις , εφόσον δεν την είχε λάβει έγκαιρα να τη μελετήσει για τη σημερινή συνεδρίαση δεν μπορεί να αποφανθεί για τα Πρακτικά του Διαγωνισμού. Ο Πρόεδρος της Ο.Ε. του υπενθύμισε ότι δε γνώριζε για την ύπαρξη της ένστασης παρά μόνο χθες που έλαβε το σχετικό Πρακτικό με ημερομηνία από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού. Η Οικονομική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη: 1. Σις διατάξεις του άρθρου 72 1ε του Ν.3852/2010 (ΥΕΚ Α 87/ ) «ΝΕΑ ΑΡΦΙΣΕΚΣΟΝΙΚΗ ΣΗ ΑΤΣΟΔΙΟΙΚΗΗ & ΣΗ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΣΗ». 2. Σην από Σεχνική Περιγραφή-Σεχνικές Προδιαγραφές που συνέταξε το Σμήμα Προμηθειών-Λογιστηρίου του Δήμου Πύργου με θέμα: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΥΙΚΗ ΤΛΗ, ΜΙΚΡΟΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΡΑΥΕΙΟΤ, ΥΩΣΟΣΤΠΙΚΟΤ ΦΑΡΣΙΟΤ, ΕΝΣΤΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΙΜΩΝ ΤΛΙΚΩΝ» προϋπολογισμού ,85 περιλαμβανομένου ΥΠΑ. 3. Σην από υποβολή πρωτογενούς αιτήματος για την καταχώρησης των ειδών προς προμήθεια στο ΚΗΜΔΗ (ΑΔΑΜ: 16REQ ). 4. Σην εξειδικευμένη πίστωση ποσού ,85 ευρώ, που έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου Πύργου οικονομικού έτους 2016 και συγκεκριμένα στους Κ.Α.Ε , και (απόφαση έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης αρίθ. 4/2016 ΑΟΕ (ΑΔΑ: ΩΥΠ8Ω17-55Κ). 5. Σους εγκεκριμένους όρους διακήρυξης με την αρίθ. 57/2016 Απόφαση (ΑΔΑ:Ω5ΒΟΩ17- ΡΕ1). 6. Σην αρίθ. πρωτ. 254Δ/ Διακήρυξη, η οποία έλαβε ΑΔΑ: Ω9ΚΚΩ17-Ω75 και την αρίθ. πρωτ. 255Δ/ Περίληψη Διακήρυξης η οποία έλαβε ΑΔΑ:ΩΝΤ8Ω17- ΣΝΜ. 7. Σα από και Πρακτικά Διαγωνισμού, που μας απεστάλησαν από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού με το αρίθ. πρωτ / έγγραφο. 8. Σο υπ. αρίθ. πρωτ / έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, στο οποίο περιλαμβάνεται και η από ένσταση του κ. Πίκουλα Αθανάσιου. 9. Σην εισήγηση του Προέδρου και μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίζει κατά πλειοψηφία

10 Α) Δεν προβαίνει σε εξέταση της ένστασης του κ. Πίκουλα Αθανάσιου, η οποία φέρει αριθ. πρωτ / , ως εκπρόθεσμα υποβληθείσα. Β) Εγκρίνει τα από και Πρακτικά διενέργειας Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΥΙΚΗ ΤΛΗ, ΜΙΚΡΟΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΡΑΥΕΙΟΤ, ΥΩΣΟΣΤΠΙΚΟΤ ΦΑΡΣΙΟΤ, ΕΝΣΤΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΙΜΩΝ ΤΛΙΚΩΝ» προϋπολογισμού ,85 περιλαμβανομένου ΥΠΑ. Σα Πρακτικά αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Απόφασης. Γ) Κατακυρώνει τα από και Πρακτικά διεξαγωγής πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με το ίδιο ως άνω αντικείμενο και ανακηρύσσει αναδόχους της προμήθειας «ΓΡΑΥΙΚΗ ΤΛΗ, ΜΙΚΡΟΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΡΑΥΕΙΟΤ, ΥΩΣΟΣΤΠΙΚΟΤ ΦΑΡΣΙΟΤ, ΕΝΣΤΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΙΜΩΝ ΤΛΙΚΩΝ» τους κάτωθι: 1) ΜΕΡΟ Α - ΕΙΔΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΤ: στον προμηθευτή ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε (Σαχ. Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως Κόρινθος, ΑΥΜ Δ.Ο.Τ. Κορίνθου) έναντι αμοιβής 6.058,15 (χωρίς Υ.Π.Α), 2) ΜΕΡΟ Β- ΕΙΔΗ ΦΑΡΣΟΠΩΛΕΙΟΤ: στον προμηθευτή Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε (Σαχ. Δ/νση: Ντάλιας Αχαρνές Αττικής, ΑΥΜ Δ.Ο.Τ. Αχαρνών) έναντι αμοιβής 7.569,00 (χωρίς Υ.Π.Α), 3) ΜΕΡΟ Γ- ΕΙΔΗ ΣΤΠΟΓΡΑΥΕΙΟΤ: στον προμηθευτή ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ Σαχ. Δ/νση: ύμης Πειραιάς, ΑΥΜ Δ.Ο.Τ. Δ Πειραιά) έναντι αμοιβής 2.812,20 (χωρίς Υ.Π.Α). Ο κ. Καράμπελας Αντώνιος ψήφισε Λευκό. Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 102/2016. Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται ως ακολούθως: Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΗ Ο.Ε. ΣΑ ΜΕΛΗ ΑΚΡΙΒΕ ΑΠΟΠΑΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΝΔΡΕΑ Ι. ΚΑΡΣΙΑΡΗ ΑΝΣΙΔΗΜΑΡΦΟ

11 ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ Πρακηικό διενέργειας διαγωνιζμού Νο1 ( ΑΠΟΥΡΑΓΙΗ ΥΑΚΕΛΩΝ ΚΑΣΑΓΡΑΥΗ/ΕΛΕΓΦΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΚΩΝ) τo Δημοτικό κατάστημα ( Πολύκεντρο ) και ώρα 10.00π.μ σήμερα την 11 Απριλίου 2016, συνήλθε σε συνεδρίαση η επιτροπή διενέργειας του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΣΑ, η οποία συγκροτήθηκε με την υπ αριθμόν 15/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, για να διενεργήσει το πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοτυπικού χαρτιού, εντύπων και αναλωσίμων υλικών», προϋπολογισμού ,85, όπως ορίζεται στην υπ. αριθμ. 254Δ/ διακήρυξη του Δημάρχου (ΑΔΑ: Ω9ΚΚΩ17-Ω75) τη συνεδρίαση της επιτροπής ήταν παρόντες: 1) Γούργουρα οφία υπάλληλος του Δήμου 2) Παπαστάθη Δήμητρα υπάλληλος του Δήμου 3) Παναγοπούλου Παναγιώτα υπάλληλος του Δήμου Η επιτροπή άρχισε την παραλαβή των φακέλων προσφορών που κατέθεταν οι ενδιαφερόμενοι καθώς και αυτών που είχαν αποσταλεί στην υπηρεσία. Μετά τη λήξη της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή καμία άλλη προσφορά. Υακέλους προσφοράς κατέθεσαν οι κάτωθι: Α/Α ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΡΟΠΟ ΚΑΣΑΘΕΗ 1 ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9773/ ) 2 ΚΟΣΣΗ ΦΑΡΣΙΚΑ Α.Ε Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9710/ ) 3 ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9774/ ) 4 ΑΘΑΝΑΙΟ ΘΕΟΔ. ΠΙΚΟΤΛΑ Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9822/ ) 5 Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε Κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου (αρ.πρωτ: 9828/ ) την συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της αποσφράγισης των φακέλων προσφοράς. Αρχικά η Επιτροπή εξέτασε τα εξωτερικά στοιχεία των προσφορών (σφραγισμένος φάκελος κ.λ.π). Μέσα στον κυρίως φάκελο βρέθηκαν τα απαιτούμενα από τη διακήρυξη δικαιολογητικά και φάκελοι τα οποία μονογράφησαν και σφραγίστηκαν.

12 Οι διαγωνιζόμενοι και τα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν, είναι τα εξής: 1. ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ: ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ Δικαιολογητικά : 1.Εγγύηση συμμετοχής : αρ.: / ΣΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΣΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ποσό: 126,45 2.Τπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι η εγγυητική συμμετοχής καλύπτει το ΜΕΡΟ Γ ΕΙΔΗ ΣΤΠΟΓΡΑΥΕΙΟΤ 3. Τπεύθυνη δήλωση για την ισχύ της προσφοράς 4.Τπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη. 5. υπ. αριθμ.75/2016/ Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου Πειραιώς 6. υπ. αριθμ.327/2016/ Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου Πειραιώς 7. υπ. αριθμ.218/2016/ βεβαίωση Ειρηνοδικείου Πειραιώς 8. υπ. αριθμ.678/15/3/2016 Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου Πειραιώς 9. Αντίγραφο ποινικού μητρώου (25842/ ) 10. υπ. αριθμ. 956/ Πιστοποιητικό Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά / βεβαίωση έναρξης εργασιών Υυσικού Προσώπου Επιτηδευματία / βεβαίωση μεταβολής εργασιών Υυσικού Προσώπου Επιτηδευματία / βεβαίωση μεταβολής εργασιών Υυσικού Προσώπου Επιτηδευματία / Βεβαίωση ΟΑΕΕ 15. Υορολογική ενημερότητα / Βεβαίωση Ασφαλιστικής Ενημερότητας 17. Σεχνική Προσφορά 18. Μικρότερος φάκελος καλά σφραγισμένος με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΥΟΡΑ» και τις λοιπές ενδείξεις του κυρίως φακέλου 2. ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ: ΚΟΣΣΗ ΦΑΡΣΙΚΑ Α.Ε Δικαιολογητικά : 1. Εγγύηση συμμετοχής : αρ.: 167/ / ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ποσό: 435,00 2. Τπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη. 3. Τπεύθυνη δήλωση για την ισχύ της προσφοράς 4. Υορολογική ενημερότητα 5. Τπεύθυνη δήλωση για ασφαλιστικούς φορείς / Βεβαίωση Ασφαλιστικής Ενημερότητας / Βεβαίωση ΟΑΕΕ / Βεβαίωση ΟΑΕΕ / Βεβαίωση ΟΑΕΕ

13 10. Αντίγραφο ποινικού μητρώου (52161/ ) 11. Αντίγραφο ποινικού μητρώου (52163/ ) 12. Αντίγραφο ποινικού μητρώου (4115/ ) 13. υπ. αριθμ.5973/2016/ Πιστοποιητικό 14. υπ. αριθμ.5974/2016/ Πιστοποιητικό 15. υπ. αριθμ.5975/2016/ Πιστοποιητικό 16. υπ. αριθμ.5976/2016/ Πιστοποιητικό 17. υπ. αριθμ.9067/2016/ Πιστοποιητικό 18. υπ. αριθμ.9071/2016/ Πιστοποιητικό 19. υπ. αριθμ.9072/2016/ Πιστοποιητικό 20. υπ. αριθμ.9073/2016/ Πιστοποιητικό 21. υπ. αριθμ.9070/2016/ Πιστοποιητικό 22. υπ. αριθμ.225/2016/ Πιστοποιητικό Ειρηνοδικείου Αθηνών 23. υπ. αριθμ.141/2016/ Βεβαίωση Εφετείου Αθηνών 24. υπ. αριθμ.2380/2016/ Πιστοποιητικό 25. υπ. αριθμ.9069/2016/ Πιστοποιητικό 26. υπ. αριθμ.2211/2016/ Πιστοποιητικό 27. υπ. αριθμ.9068/2016/ Πιστοποιητικό 28. υπ. αριθμ.3264/2016/ Πιστοποιητικό 29. υπ. αριθμ / Γενικό Πιστοποιητικό ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ & ΒΙΟΜΗΦΑΝΙΚΟΤ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΑΘΗΝΩΝ 30. υπ. αριθμ.1580/ Πιστοποιητικό ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ & ΒΙΟΜΗΦΑΝΙΚΟΤ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΑΘΗΝΩΝ 31. Όροι Προσφοράς 32. Σεχνική Προσφορά 33. ΥΕΚ 10735/ ΥΕΚ 6907/ Πρακτικό υνεδρίασης Δ. Ν υπ. αριθμ.80878/ Αίτηση καταχώρησης Απόφασης Γ.. και Δ. 37. υπ. αριθμ / Γενικό Πιστοποιητικό ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ & ΒΙΟΜΗΦΑΝΙΚΟΤ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΑΘΗΝΩΝ 3. ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε

14 Δικαιολογητικά : 1. Καταστατικό Μονοπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας Βεβαίωση ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΚΟΡΙΝΘΙΑ «Κατάθεση ευρώ 135» ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 4. υπ. αριθμ.25994/ Βεβαίωση Μεταβολής Εργασιών Μη Υυσικού Προσώπου 5. υπ. αριθμ.06/ Βεβαίωση Μεταβολής Εργασιών Μη Υυσικού Προσώπου 6. Εγγύηση συμμετοχής : αρ.: 379/ / ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ποσό: 432,00 7. Τπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη. 8. Τπεύθυνη δήλωση για την ισχύ της προσφοράς 9. Υορολογική ενημερότητα / Βεβαίωση ΟΑΕΕ / Βεβαίωση Ασφαλιστικής Ενημερότητας 12. Αντίγραφο ποινικού μητρώου (79914/ ) 13. υπ. αριθμ.745/2016/ Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου Κορίνθου 14. υπ. αριθμ.746/2016/ Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου Κορίνθου 15. υπ. αριθμ.2117/2016/ Πιστοποιητικό ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 4. ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ: ΑΘΑΝΑΙΟ ΘΕΟΔ. ΠΙΚΟΤΛΑ Δικαιολογητικά : 1. Εγγύηση συμμετοχής : αρ.: 75993/ ΣΑΜΕΙΟΤ ΠΑΡΑΚΑΣΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ποσό: 102,80 2. Τπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη. 3. Τπεύθυνη δήλωση για την ισχύ της προσφοράς 4. Υορολογική ενημερότητα / Πιστοποιητικό ΟΑΕΕ 6. «ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΙΑ ΣΟ ΑΠΟΠΑΜΑ ΠΟΙΝΙΚΟΤ ΜΗΣΡΩΟΤ» 7. υπ. αριθμ.286/2016/ Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου Ηλείας 8. υπ. αριθμ.1369/2016/ Πιστοποιητικό ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΗΛΕΙΑ 9. υπ. αριθμ.001/792/ Απόδειξη Είσπραξης ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΗΛΕΙΑ 5. ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ: Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε Δικαιολογητικά : 1. Εγγύηση συμμετοχής : αρ.: / ΣΑΜΕΙΟΤ ΠΑΡΑΚΑΣΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ποσό: 314,00 2. Τπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι α)έλαβε γνώση των

15 όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη και β) για την ισχύ της προσφοράς

16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ Πρακηικό διενέργειας διαγωνιζμού Νο2 ( ΑΠΟΥΡΑΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΥΟΡΩΝ) τo Δημοτικό κατάστημα ( Πολύκεντρο ) και ώρα 10.00π.μ σήμερα την 14 Απριλίου 2016, συνήλθε σε συνεδρίαση η επιτροπή του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΣΑ, η οποία συγκροτήθηκε με την υπ αριθμόν 15/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, για να προχωρήσει στην αποσφράγιση των οικονομικών φακέλων των προσφορών που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοτυπικού χαρτιού, εντύπων και αναλωσίμων υλικών», προϋπολογισμού ,85.σύμφωνα με την υπ αριθμ. 254Δ/ διακήρυξη του Δημάρχου (ΑΔΑ: Ω9ΚΚΩ17-Ω75) και κρίθηκαν αποδεκτές σύμφωνα με το από 11/4/2016 πρακτικό της επιτροπής τη συνεδρίαση της επιτροπής ήταν παρόντες: 1) Γούργουρα οφία υπάλληλος του Δήμου 2) Παπαστάθη Δήμητρα υπάλληλος του Δήμου 3) Παναγοπούλου Παναγιώτα υπάλληλος του Δήμου ύμφωνα με την υπ αριθ. 254Δ/ διακήρυξη του Δημάρχου, κριτήριο κατακύρωσης του διαγωνισμού είναι η χαμηλότερη τιμή. ύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 20 του ΕΚΠΣΟΣΑ: «1.Για την αξιολόγηση των προσφορών λαμβάνονται υπόψη κυρίως τα παρακάτω στοιχεία: α) Όταν για την τελική επιλογή του προμηθευτή κριτήριο είναι μόνο η χαμηλότερη τιμή: - Η συμφωνία της προσφοράς προς τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και της πρόσκλησης. - Ο ανταγωνισμός που αναπτύχθηκε. - Η προσφερόμενη τιμή σε σχέση με τιμές που προσφέρθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς και την τρέχουσα στην αγορά τιμή, για όμοιο ή παρεμφερές υλικό. Η κατακύρωση τελικά γίνεται στον προμηθευτή του οποίου η προσφορά είναι αποδεκτή με βάση τους καθοριζόμενους στις τεχνικές προδιαγραφές και τη διακήρυξη, ουσιώδεις όρους, που προσφέρει την χαμηλότερη τιμή. Ισότιμες θεωρούνται οι προσφορές που περιέχουν την αυτή ακριβώς τιμή και είναι σύμφωνες με τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και της πρόσκλησης.» ύμφωνα με το από 11/4/2016 Πρακτικό της Επιτροπής έγιναν δεκτές ως σύμφωνες με τους όρους της διακήρυξης, οι προσφορές των παρακάτω διαγωνιζομένων: Α/Α ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ 1 ΦΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑ. ΤΜΕΩΝΙΔΗ

17 2 ΚΟΣΣΗ ΦΑΡΣΙΚΑ Α.Ε 3 ΟΙΚΟΝΟΜΟΤ ΦΡΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΩΠΗ Ι.Κ.Ε 4 Γ. & Φ. ΠΑΛΟΤΜΠΑ Ο.Ε

ΘΕΜΑ 5 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΘΕΜΑ 5 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Από το πρακτικό της 14 ης /22-04-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 5 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 213/2016

4 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 213/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 30 ης /04-11-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΘΕΜΑ 3 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 23 ης /26-07-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 259/2016

1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 259/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 36 ης /29-12-2016 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

3 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Κατάρτιση προσχεδίου του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου, οικονομικού έτους ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 236/2016

3 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Κατάρτιση προσχεδίου του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου, οικονομικού έτους ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 236/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 33 ης /12-12-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

6 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 206/2016

6 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 206/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 29 ης /25-10-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

11 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 244/2016

11 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 244/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 33 ης /12-12-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Από το πρακτικό της 12 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Από το πρακτικό της 12 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Από το πρακτικό της 12 ης /07-04-2016 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Από το πρακτικό της 9 ης /21-03-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 1 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 2 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Σμήματος Εσόδων.

ΘΕΜΑ 2 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Σμήματος Εσόδων. ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 21 ης /12-07-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

2 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 17 ης /03-06-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

3. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Π. ΑΝΣΩΝΙΟ, Αναπληρωματικό μέλος του

3. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Π. ΑΝΣΩΝΙΟ, Αναπληρωματικό μέλος του ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Α Π Ο Π Α Μ Α Από το πρακτικό της 23 ης /21-07-2015 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Α Π Ο Π Α Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Α Π Ο Π Α Μ Α ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Α Π Ο Π Α Μ Α Από το πρακτικό της 22 ης /14-07-2015 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου

Διαβάστε περισσότερα

1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Εισήγηση στο Δημοτικό υμβούλιο για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου οικονομικού έτους 2016.

1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Εισήγηση στο Δημοτικό υμβούλιο για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου οικονομικού έτους 2016. ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 27 ης /30-09-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 120/2016

1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 120/2016 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΧΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 18 ης /07-06-2016 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 5 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΘΕΜΑ 5 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 21 ης /12-07-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 157/2016

2 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 157/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 24 ης /05-08-2016 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Από το πρακτικό της 31 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Από το πρακτικό της 31 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Από το πρακτικό της 31 ης /22-10-2015 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 33 ης /12-12-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση της αρίθ. 676Δ/ Απόφασης Δημάρχου για παροχή εντολής σε δικηγόρο. ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 237/2016

4 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση της αρίθ. 676Δ/ Απόφασης Δημάρχου για παροχή εντολής σε δικηγόρο. ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 237/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 33 ης /12-12-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

6 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. υγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων στο πλαίσιο διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (άρθ. 221 του Ν. 4412/2016).

6 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. υγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων στο πλαίσιο διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (άρθ. 221 του Ν. 4412/2016). ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 27 ης /30-09-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης /08-02-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Από το πρακτικό της 12 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Από το πρακτικό της 12 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 1 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Από το πρακτικό της 12 ης /07-04-2016 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 1 ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

9 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 186/2016

9 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 186/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 27 ης /30-09-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

9 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 258/2016

9 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 258/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 35 ης /21-12-2016 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 16 ης / 2013 της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 16 ης / 2013 της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ 170 / 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 16

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση των Πρακτικών του διαγωνισμού μίσθωσης κτιρίου που θα στεγάσει το 2 ο ΕΠΑΛ Πύργου. ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 103/2016

4 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. Έγκριση των Πρακτικών του διαγωνισμού μίσθωσης κτιρίου που θα στεγάσει το 2 ο ΕΠΑΛ Πύργου. ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 103/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Από το πρακτικό της 15 ης /13-05-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 4 ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /15-01-2016 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. υγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (άρθ. 221 του Ν. 4412/2016). ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 182/2016

5 ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. υγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (άρθ. 221 του Ν. 4412/2016). ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΥΑΗ 182/2016 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 27 ης /30-09-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

3) την υπ αριθ.πρωτ / γνωμοδότηση της επιτροπής διαγωνισμού. 4) τις προσφορές που υποβλήθηκαν και τα λοιπά στοιχεία των φακέλων

3) την υπ αριθ.πρωτ / γνωμοδότηση της επιτροπής διαγωνισμού. 4) τις προσφορές που υποβλήθηκαν και τα λοιπά στοιχεία των φακέλων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 42 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 217 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 22/11/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, η Οικονομική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 20-03-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 20-03-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 20-03-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 161 ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διενέργειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 686ΑΩΗ3-Ε13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 10835/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΔΑ: 686ΑΩΗ3-Ε13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 10835/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: 686ΑΩΗ3-Ε13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 10835/29-05-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. αποφάσεως : 72 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 18 ης /2018 τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 11/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 11/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 09/29-04-2015 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 62/2015

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 09/29-04-2015 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 62/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 09/29-04-2015 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 05-04-2012

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 05-04-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΔΑ: Β4ΩΚΩΛΞ-3ΥΝ Λάρισα 05-04-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 194 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση του διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 1 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΘΕΜΑ 1 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό της 21 ης /12-07-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 13-11-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 558 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικών Επιτροπών Διενέργειας-Αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 311

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 311 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 13-06-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 311 ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Αξιολόγησης και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ Σ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. : 283 / 2017 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ'ΑΡΙΘΜ.. 38 / 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-04-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-04-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-04-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 199 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικών για την προμήθεια υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 16 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 51/2015 της νέας Δημοτικής Περιόδου

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 51/2015 της νέας Δημοτικής Περιόδου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι:24/2/2015 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ.: 9255 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ---------------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ.: 471 / 2017 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ'ΑΡΙΘ.56 / 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 14-11-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 14-11-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 14-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 598 ΘΕΜΑ: Εξέταση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 49710 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 658/2015 Από το Πρακτικό της 53ης/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 18 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης /26-07-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ Αριθμός Απόφασης: 158/2016 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικού Νο 1 και πρακτικού Νο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το αριθ.1/ πρακτικό τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το αριθ.1/ πρακτικό τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το αριθ.1/16-1-2019 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης Αριθ. Απόφασης 8 Περίληψη Έγκριση πρακτικού διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Αποκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 18 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑ ΔΗΜΟ ΠΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Από το πρακτικό της 15 ης /13-05-2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου ΘΕΜΑ 3 ΕΚΣΟ ΗΜΕΡΗΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1661/2-2-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1661/2-2-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1661/2-2-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ: 37 Από το πρακτικό 2 ης /2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τανάγρας. Περίληψη «Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Για Την Ανάθεση του Έργου :

1 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Για Την Ανάθεση του Έργου : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ(Ως προς το όνομα του αναδόχου) Αριθμ. Απόφ.: 95/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 13/2017 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 4-04-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 4-04-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 4-04-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 169 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικών Επιτροπής Αξιολόγησης και

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ Αριθμ. Απόφ.: 133/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ Αριθμ. Απόφ.: 133/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ Αριθμ. Απόφ.: 133/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 18/2017 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάργας Στο Καναλάκι σήμερα την 28η Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 71/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Ιθάκης 12, 15344, Γέρακας Τηλ.: ,Fax: Οικονομική Επιτροπή Αριθ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Ιθάκης 12, 15344, Γέρακας Τηλ.: ,Fax: Οικονομική Επιτροπή Αριθ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Ιθάκης 12, 15344, Γέρακας Τηλ.: 210 6604600,Fax: 210 6612965 Οικονομική Επιτροπή Αριθ.Αποφ 315/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 28 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 20 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 20 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 20 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 29 Αυγούστου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

«Συντήρηση Οδών 2017».

«Συντήρηση Οδών 2017». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 27/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:209/2017 Γραφείο : Οικονομικής Επιτροπής ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 30 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 30 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 30 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 26/9/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 η Οικονομική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: 6784/ Αριθμ. Απόφασης 125/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: 6784/ Αριθμ. Απόφασης 125/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμ. Πρωτ.: 6784/26-04-2017 Αριθμ. Απόφασης 125/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 23/2017 Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του

Διαβάστε περισσότερα

Έγκριση ή µη του πρακτικού για την «Προµήθεια ειδών υγιεινής και καθαριότητας ήµου Πολυγύρου»

Έγκριση ή µη του πρακτικού για την «Προµήθεια ειδών υγιεινής και καθαριότητας ήµου Πολυγύρου» 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 11/2014 της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του ήµου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήµερα την ογδόη (8η) Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 στo ηµoτικό Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ. 94 / 2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 6

Διαβάστε περισσότερα

15REQ003415504 2015-12-02

15REQ003415504 2015-12-02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 54906 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 783/2015 Από το Πρακτικό της 60ης/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

244/2015 : « »

244/2015 : «      » ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 25ης /16-07-2015 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 244/2015 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικού Νο 1 και πρακτικού Νο 2 της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 128/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών, βρέθηκαν παρόντα 6 μέλη, ήτοι :

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών, βρέθηκαν παρόντα 6 μέλη, ήτοι : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 19/21.09.2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Aρ. Απόφασης 249/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παρούσα στη συνεδρίαση επίσης η δημοτική υπάλληλος Ελένη Σερεμέτη, για την τήρηση των πρακτικών. ΑΠΟΦΑΣΗ 248

Παρούσα στη συνεδρίαση επίσης η δημοτική υπάλληλος Ελένη Σερεμέτη, για την τήρηση των πρακτικών. ΑΠΟΦΑΣΗ 248 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 33 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 248 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 18/9/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 η Οικονομική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα. της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα. της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 10 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 17 Μαΐου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 139/2017

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 139/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι: 12-4-2017 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ.: 20330 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ---------------

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ /νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 26/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 26/2014 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 26/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 3/28-01-2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Κατακύρωση επαναληπτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΙΩΗΑ-ΩΟΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΙΩΗΑ-ΩΟΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα Αριθμ.Πρωτ. :70592 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ.Αποφ. 399/2013 Από το Πρακτικό της 43ης/2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΣΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΔΗΜΟΠΡΑΙΑ

1 ο ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΣΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΔΗΜΟΠΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ 1 ο ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΣΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΔΗΜΟΠΡΑΙΑ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΦΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΚΑΣΑΚΕΤΗ ΣΟΤ ΕΡΓΟΤ: «ΚΑΣΑΚΕΤΗ ΝΕΨΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΤΗ ΤΥΙΣΑΜΕΝΨΝ ΚΑΛΝΣ ΕΡΙΜΙΨΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Χαλκιοπούλου Αικατερίνη, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Χαλκιοπούλου Αικατερίνη, για την τήρηση των πρακτικών. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 15/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήμερα την έκτη (6 η ) Ιουνίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στo Δημoτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 130/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ψ85ΣΩΗ3-ΦΤ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ: 26219/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΔΑ: Ψ85ΣΩΗ3-ΦΤ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ: 26219/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: Ψ85ΣΩΗ3-ΦΤ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ: 26219/27-12-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 26ης/2018 Τακτικής συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης /26-07-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ Αριθμός Απόφασης: 159/2016 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικού Νο 1 και πρακτικού Νο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 27ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 27ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 27ης /04-11-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ Αριθμός απόφασης: 236/2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση των πρακτικών Νο 1, 2 και 3 της επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 11/2019

Αριθ. Απόφασης: 11/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 02/07-02-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 4.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 / 2016 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 7 η του μηνός Ιουλίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και ώρα 09 : 00 π. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΛ49ΩΗΓ-3ΩΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 4.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / 2017 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 26 η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και ώρα 08 : 30 π.μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού & κατακύρωση δημοπρασίας του έργου: Διαμόρφωση Ανατολικού & Δυτικού Τμήματος Σοχιάς Δημιουργία Πολυλειτουργικού χώρου.

ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού & κατακύρωση δημοπρασίας του έργου: Διαμόρφωση Ανατολικού & Δυτικού Τμήματος Σοχιάς Δημιουργία Πολυλειτουργικού χώρου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμός Απόφασης 130/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 13/13-05-2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 311/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 311/2013 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 311/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 35/30-12-2013 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Κατακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 40/2019

Αριθ. Απόφασης: 40/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 08/17-05-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 19ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 19ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 19ης/ 17-05-2017 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 255/2017 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

τελικό σκοπό την παράδοση τους σε συγκεκριµένο σηµείο συλλογής, κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του Π. 116/2004.

τελικό σκοπό την παράδοση τους σε συγκεκριµένο σηµείο συλλογής, κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του Π. 116/2004. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: 6.6.2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 6322 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Σ.Φιλοπούλου Ταχ. /νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, 23/04/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ : 15008 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 ΤΚ 145 65, Άγιος Στέφανος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Μυλωνάς Χαράλαµπος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 46/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 46/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Γραφείο Οικ. Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 22/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 22/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 22/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού για την. ιαγωνισµού για την << Προµήθεια γευµάτων για την σίτιση των

ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού για την. ιαγωνισµού για την << Προµήθεια γευµάτων για την σίτιση των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 532/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 23 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 18-08-2014 ΘΕΜΑ 38 ο : Κατακύρωση πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

για την ανάδειξη αναδόχου της υπηρεσίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ».

για την ανάδειξη αναδόχου της υπηρεσίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 13 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης. Πράξη 97 η Ιθάκη, σήμερα 03 Ιουνίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ. συνήλθε το Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 5.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 / 20 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 29 η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 20, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 09 : 00 π. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 11-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 11-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 11-06-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 254 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 22/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 22/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 22/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-04-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-04-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-04-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 155 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού του

Διαβάστε περισσότερα