ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ"

Transcript

1 Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας Διαμαντοπούλου 10, , Αθήνα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΔΟΑΕΣΜ/60045 «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

2 Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας Διαμαντοπούλου 10, , Αθήνα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΟΑΕΣΜ/60045 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Η Παροχή Υπηρεσιών αφορά τη διάθεση από τον Ανάδοχο ειδικευμένου φυλακτικού προσωπικού (security), προκειμένου να διασφαλιστεί η φύλαξη των εγκαταστάσεων, των περιουσιακών στοιχείων, στελεχών και προσωπικού της Εταιρείας από εισβολή τρίτων, ο αυστηρός έλεγχος των εισερχομένων στην Εταιρεία, ο εντοπισμός υπόπτων περιφερόμενων εξωτερικά και εσωτερικά της Εταιρείας και γενικά η προστασία από ενέργειες που ενδεχομένως να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία της Εταιρείας. Εάν για την ασφάλεια της Παροχής Υπηρεσιών ή την ασφάλεια των εγκαταστάσεων της Ε- ταιρείας ή εξαιτίας άλλων περιορισμών στις ώρες εργασίες που επιβάλουν τρίτοι (Δημόσιες Υπηρεσίες, Δήμοι και Κοινότητες, σημαντικοί Καταναλωτές κ.τ.λ.) είναι αναγκαία, κατά την κρίση της Εταιρείας, ή νυκτερινή ή υπερωριακή εργασία ή η εκτέλεση εργασίας κατά τις αργίες και εορτές, ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος μετά από σχετική εντολή, να την πραγματοποιεί χωρίς αντίρρηση. Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να τηρεί καθημερινά Ημερολόγιο του Έργου. Το Ημερολόγιο τηρείται σύμφωνα με τις οδηγίες της Προϊσταμένης Υπηρεσίας, σε βιβλίο με αριθμημένα φύλλα. Στο τέλος της ημέρας θα υπογράφεται από τον φύλακα και από τον προϊστάμενο της Μονάδας και θα παραμένει στην Υπηρεσία. 2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΣΚΟΠΟΣ Για την υλοποίηση της παραπάνω απαίτησης η αρμόδια Υπηρεσία, Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας (ΔΟΑΕΣΜ) της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Διαμαντοπούλου 10, Τ.Κ , προχώρησε στη διαμόρφωση της παρακάτω Παροχής Υπηρεσιών: Παροχή Υπηρεσιών : ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Φύλαξη Κτηριακών Εγκαταστάσεων και Αποθηκών 3. Αντικείμενο Παροχής Υπηρεσιών Οι εργασίες τις οποίες θα κληθεί ο Ανάδοχος να παράσχει στις κάτωθι εγκαταστάσεις προσδιορίζονται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά παρακάτω. Οι φύλακες θα εκπαιδευθούν με ευθύνη του ΔΕΔΗΗΕ, προκειμένου να παρακολουθούν και να ελέγχουν την καλή λειτουργία των υποδομών του και να επεμβαίνουν ανά πάσα στιγμή για την αντιμετώπιση αντιξοοτήτων, σύμφωνα με οδηγίες που θα έχουν λάβει. Το Φυσικό αντικείμενο της Παροχής Υπηρεσιών αφορά την φύλαξη:

4 α) Κτήριο επί της Λ. Συγγρού 23 Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για πεντέμισι μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Παρασκευή - για 14ωρη φύλαξη του κτηρίου (κεντρική είσοδος). Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 06:30 20:30. β) Κτήριο επί της Λ. Συγγρού 47 Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για πεντέμισι μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Παρασκευή - για 14ωρη φύλαξη του κτηρίου (κεντρική είσοδος). Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 06:30 20:30. γ) Κτήριο επί της Λ. Συγγρού 24 Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για εννέα μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Παρασκευή - για 14ωρη φύλαξη του κτηρίου (κεντρική είσοδος). Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 06:30 20:30. δ) Κτήριο επί της Λ. Συγγρού 49 Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για εννέα μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Παρασκευή - για 14ωρη φύλαξη του κτηρίου (κεντρική είσοδος). Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 06:30 20:30. ε) Υποσταθμός Σπάτων Ο Υ/Σ απαιτείται να φυλάσσεται για εννέα μήνες από έως από εξειδικευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης ως εξής: Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Κυριακή και Αργίες - για 24ωρη φύλαξη του κτηρίου (κεντρική είσοδος). Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 06:00 14:00, 14:00-22:00 και 22:00-06:00.

5 στ) Αποθήκες Ασπροπύργου ΔΠΑ (Λ. Νάτο 20,Καλιστήρι) Η Αποθήκη απαιτείται να φυλάσσεται για εννέα μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Κυριακή και Αργίες - για 24ωρη φύλαξη των Αποθηκών. Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 06:00 14:00, 14:00-22:00 και 22:00-06:00. ζ) Αποθήκες Ασπροπύργου ΔΠΝ (Λ. Νάτο 20,Καλιστήρι) Η Αποθήκη απαιτείται να φυλάσσεται για εννέα μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Κυριακή και Αργίες - για 12ωρη νυκτερινή φύλαξη των Αποθηκών. Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 18:30 06:30 η) Σχολές Άνοιξης (Άνοιξη Αττικής) Ο χώρος των Σχολών απαιτείται να φυλάσσεται για εννέα μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Κυριακή και Αργίες - για 16ωρη φύλαξη. θ) Κτήριο ΔΠΑ/ΤΑΛΔ (3ης Σεπτεμβρίου 111) Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για εννέα μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Κυριακή και Αργίες - Οκτάωρη (8 ώ- ρες) νυκτερινή φύλαξη, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα. Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 22:00 έως 6:00 ι) Κτήριο Περιοχής Αθήνας (οδός Αγησιλάου) Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για πεντέμισι μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Κυριακή και Αργίες - Δεκάωρη (10 ώρες) φύλαξη (07:00 έως 17:00) πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα (εργάσιμες κάθε μήνα) και Οκτάωρη (8 ώρες) φύλαξη (πρωί 07:00 έως 15:00) Σαββατοκύριακα και αργίες.

6 ια) Κτήριο Πρακτορείου Κεραμικού (οδός Μυλλέρου) Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για πεντέμισι μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Παρασκευή - για 10ωρη φύλαξη του κτηρίου (κεντρική είσοδος). Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 07:00 17:00. ιβ) Κτήριο ΔΠΑ (οδός Αριστείδου 5) Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για πεντέμισι μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Κυριακή και Αργίες - για 24ωρη φύλαξη του κτηρίου. Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 06:00 14:00, 14:00-22:00 και 22:00-06:00. ιγ) Κτήριο ΔΟΑΕΣΜ (οδός Διαμαντοπούλου 10) Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για πεντέμισι μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - από Δευτέρα έως Παρασκευή - για 12ωρη φύλαξη. Το ωράριο της εργασίας τους θα είναι 07:00 19:00. ιδ) Κτήριο ΔΠΝ (Λ. Συγγρού 112) Το κτήριο απαιτείται να φυλάσσεται για πεντέμισι μήνες από έως Με ένα φύλακα άνω των 25 ετών - Δεκατετράωρη (14 ώρες) φύλαξη (07:00 έως 21:00) πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα (εργάσιμες κάθε μήνα) και Οκτάωρη (8 ώρες) φύλαξη (πρωί 07:00 έως 15:00) Σάββατα. 4. ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ Επισημαίνεται ότι ο ανάδοχος θα πρέπει να τηρεί τις διατάξεις της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και πρόληψης του επαγγελματικού κινδύνου. Ειδικότερα να τηρεί τις διατάξεις του Άρθρου 68 του Νόμου 3863/ (ΦΕΚ/Α/115) και τις διατάξεις του Άρθρου 22 του Νόμου 4144/ (ΦΕΚ/Α/88). Σε περίπτωση δε, που διαπιστωθεί παράβαση των ανωτέρω όρων, θα καταγγέλλεται η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.

7 5. ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 5.1 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ : Ελέγχει τα στοιχεία ταυτότητας των προσερχόμενων στα κτήρια ή τις εγκαταστάσεις ε- πισκεπτών και καταχωρεί στο ειδικό βιβλίο ή την ημερήσια κατάσταση επισκεπτών τον Α.Δ.Τ., το χώρο επίσκεψης, την ώρα εισόδου και εξόδου και τους χορηγεί την ειδική κάρτα εισόδου επισκέπτη, με την υποχρέωση να τη φέρουν σε εμφανές σημείο καθ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο της Εταιρείας. Στην περίπτωση που οι επισκέπτες φέρουν μαζί τους δέματα, σάκους, τσάντες κ.τ.λ. ελέγχει το περιεχόμενό τους. Εάν ο επισκέπτης αρνηθεί τον έλεγχο, ειδοποιεί τον άμεσο προϊστάμενό του. Ο έλεγχος θα πρέπει να γίνεται με διακριτικότητα, ήπιους τόνους και ευγένεια. Πριν από την είσοδο του επισκέπτη σε οποιοδήποτε υπηρεσιακό χώρο, θα ειδοποιεί το μισθωτό προς τον οποίο η επίσκεψη και θα επιβεβαιώνει την ύπαρξη ραντεβού ή ότι η επίσκεψη είναι δεκτή, άλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος. Δεν επιτρέπει την είσοδο στους χώρους εργασίας μικροπωλητών, πλασιέ και γενικά σε κάθε άτομο που θέλει να εισέλθει για διαφήμιση ή διάθεση εμπορευμάτων. Δεν επιτρέπει την αδικαιολόγητη παραμονή ατόμων στους χώρους απασχόλησης του φυλακτικού προσωπικού. Δεν επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων και κρατά προς φύλαξη τυχόν φωτογραφική μηχανή του επισκέπτη μέχρι την αποχώρησή του, ε- κτός και εάν υπάρχει ειδική προς τούτο άδεια, γεγονός που οφείλει να διαπιστώσει, μέσω του Προϊσταμένου του. 5.2 ΟΧΗΜΑΤΑ : Δεν επιτρέπει την παραμονή στους χώρους στάθμευσης των κτηρίων και την είσοδο στις εγκαταστάσεις όλων των ιδιωτικών αυτοκινήτων (προσωπικού, επισκεπτών, εργολάβων), εκτός και εάν υπάρχει ειδική προς τούτο άδεια (π.χ. για παράδοση ή παραλαβή υλικού) και πάντα παρουσία υπαλλήλου ΔΕΔΔΗΕ ή πρόκειται για επίσημους επισκέπτες και πάντα με εντολή και ευθύνη των προϊσταμένων του και ελέγχει τους εσωτερικούς χώρους των αυτοκινήτων που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις (πορτμπαγκάζ, καρότσες κ.τ.λ.). Διενεργεί διακριτικούς ελέγχους σε όλα τα σταθμευμένα πλησίον των εγκαταστάσεων της Εταιρείας αυτοκίνητα. 5.3 ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ : Διενεργεί συνεχείς ελέγχους περιπολίες τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική περίμετρο των κτηρίων και εγκαταστάσεων, στους χώρους εργασίας, κοινόχρηστους χώρους ιδιαιτέρως δε σε χώρους από τους οποίους είναι δυνατή η ανορθόδοξη είσοδος στα κτήρια (π.χ. παράθυρα ισογείων, κλιμακοστασίων, πόρτες ταρατσών κ.τ.λ.).

8 Όταν διενεργεί νυκτερινή περιπολία, κρίνεται απαραίτητη η χρήση φακού και εφόσον οι ειδικές συνθήκες του χώρου το επιβάλλουν (π.χ. όταν ή περιπολούμενη έκταση είναι μεγάλη και απομονωμένη) και φορητού πομποδέκτη. Αναφέρει αρμοδίως κάθε τι ύποπτο που θα υποπέσει στην αντίληψή του στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων (π.χ. ύποπτο αντικείμενο περίεργη και επίμονη κίνηση πεζών ή οχημάτων κ.τ.λ.). 5.4 ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ 1. Κάθε φύλακας του κτηρίου αναλαμβάνει υπηρεσία φέρων τη στολή του Αναδόχου και ευρισκόμενος σε άριστη φυσική κατάσταση και εμφάνιση (καθαρή στολή, γυαλισμένα παπούτσια, ξυρισμένος, κουρεμένος κ.λ.π). 2. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κάνει πλήρη έλεγχο των χώρων της Εταιρείας και των εγκαταστάσεων της αρμοδιότητας του. 3. Ελέγχει τη λειτουργία των επικοινωνιών και εάν χρειαστεί κατευθύνει τις εισερχόμενες κλήσεις. Σε περίπτωση βλάβης, ενεργεί τα δέοντα για την αποκατάστασή της. 4. Ελέγχει την ύπαρξη παροχής ρεύματος και ύδατος και ενημερώνει κατάλληλα τους συντηρητές του κτηρίου. 5. Ελέγχει τη καλή λειτουργία των υπαρχόντων συστημάτων ασφαλείας (Ενεργοποίηση / Αφόπλιση του συστήματος συναγερμού). 6. Ελέγχει τον χώρο για να μη συσσωρεύονται υλικά, που μπορεί να αποτελέσουν εστίες πυρκαγιάς. 7. Ελέγχει την καλή λειτουργία του συνόλου των θυρών, παραθύρων και εξόδων κινδύνου σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις στο κτήριο. Μετά το πέρας της εργασίας φροντίζει να κλείνει και να ασφαλίζει ανοικτά ερμάρια γραφείων, φοριαμούς, βιβλιοθήκες, δωμάτια, Θύρες, παράθυρα κ.λ.π. 8. Μετά την αποχώρηση των στελεχών (τέλος ωραρίου) φροντίζει να είναι απενεργοποιημένα όσα κλιματιστικά δεν είναι απαραίτητα και να σβήνει το φωτισμό. 9. Φροντίζει να υπάρχει φως σε όλους τους ευαίσθητους χώρους και σε περίπτωση προβλήματος στο κτήριο καταγράφει αυτό και ενημερώνει τους συντηρητές. 10. Ελέγχει την είσοδο/έξοδο του εργαζόμενου προσωπικού σε όλες τις εισόδους/εξόδους του κτηρίου (κεντρική, είσοδος χώρου στάθμευσης κ.α.) και παρακολουθεί τις λοιπές θύρες του κτηρίου (κανονικές και κινδύνου). Τα ξένα προς την επιχείρηση άτομα εισέρχονται μόνο με την καθορισμένη από την Εταιρεία διαδικασία (Τήρηση βιβλίου εισερχομένων εξερχομένων στο κτήριο γενικά). 11. Ελέγχει την είσοδο/έξοδο του ηλεκτρονικού και άλλου εξοπλισμού (π.χ. ups, monitors κλπ), που εισέρχονται/εξέρχονται στην εταιρεία προς επισκευή/επιδιόρθωση. 12. Φύλαξη όλων των κλειδιών όλων των χώρων του κτηρίου σε ειδικό κλειδοφυλάκιο. 13. Παράδοση στους υπευθύνους κλειδιών επιλεγμένων κλειστών χώρων και παραλαβή αυτών προς φύλαξη μετά το πέρας των εργασιών. 14. Έλεγχος και μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) επιλεγμένων χώρων.

9 15. Έλεγχος και χειρισμός της γκαραζόπορτας του κτηρίου και της πρόσβασης στα υπόγεια, παράλληλα με τον έλεγχο της πρόσβασης από την κεντρική είσοδο. 16. Κατά τις ώρες εργασίας λαμβάνει τέτοιες θέσεις, ώστε να εξασφαλίζει τον εποπτικό έ- λεγχο του περιβάλλοντος χώρου. 17. Απαγορεύει το κάπνισμα στους χώρους που δεν επιτρέπεται. 18. Ξεκλείδωμα όλων των θυρών εξόδου διαφυγής, εξωστών και άλλων επιλεγμένων θυρών, με την έναρξη της πρωινής βάρδιας και κλείδωμα αυτών πριν την λήξη της απογευματινής βάρδιας μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες. 19. Παρακολουθεί την κίνηση των επισκεπτών μέσα στην Εταιρεία και επεμβαίνει εάν παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις και ενέργειες. 20. Εντοπίζει και παρακολουθεί καταστάσεις που δεν είναι συνήθεις και επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή για να τις αντιμετωπίσει. 21. Οφείλει να εκτελεί ειδικές ενέργειες σε περίπτωση συναγερμού πυρκαγιάς (έγγραφες οδηγίες από το αρμόδιο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ). Σημαίνει αμέσως συναγερμό και προσπαθεί να την σβήσει, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα πυροσβεστικά μέσα. Ταυτόχρονα, ειδοποιεί το Κέντρο Ασφαλείας της Εταιρείας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 22. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ακολουθεί τις οδηγίες που έχουν συνταχθεί από την Εταιρεία και του έχουν κοινοποιηθεί. 23. Σε περίπτωση ενόπλου ληστείας ή διαφόρων ταραχών καλεί αμέσως την Αστυνομία, ε- νημερώνει του υπεύθυνους της Εταιρείας και επιλαμβάνεται της κατάστασης με τον πιο πρόσφορο τρόπο, ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες. 24. Mετά το πέρας της εργασίας, παρακολουθεί την έξοδο του εργαζομένου προσωπικού και ασκεί έλεγχο των χειραποσκευών εφ όσον ζητηθεί τούτο από την Εταιρεία. 25. Μετά την αποχώρηση του προσωπικού κάνει γενικό έλεγχο όλων των χώρων για τυχόν προβλήματα. 26. Βεβαιούται ότι δεν έχουν παραμείνει αναρμόδια άτομα μέσα στην Εταιρεία και ότι δεν έχουν εγκαταλειφθεί ύποπτα αντικείμενα. 27. Σε περίπτωση ανεύρεσης τέτοιων αντικειμένων, βεβαιώνεται ότι είναι αβλαβή και τα α- ποθηκεύει προς παράδοση. Εάν έχει υποψίες, ειδοποιεί το Κέντρο Ασφαλείας της Εταιρείας και καλεί την Αστυνομία. 28. Περιπολεί σε επιλεγμένα σημεία του κτηρίου κάθε δύο ώρες αρχής γενομένης από τις 22:00 και ληγούσης την 08:00 κατά τις εργάσιμες μέρες και καθ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου τα Σαββατοκύριακα και τις μη εργάσιμες με χρήση κατάλληλου συστήματος καταγραφής. 29. Καταγράφει τις θερμοκρασίες στα σημεία που θα του υποδειχθούν εντός του κτηρίου, παράλληλα με την περιπολία στο κτήριο κατά το ανωτέρω άρθρο. Τήρηση σχετικού βιβλίου ενημέρωσης. 30. Ενημερώνει τους αρμόδιους του ΔΕΔΔΗΕ για οποιοδήποτε πρόβλημα υποπέσει στην α- ντίληψή του καθ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρονται: διαρροές υδάτων, θραύση υαλοπινάκων χαλασμένες θύρες και παράθυρα προβλήματα ηλεκτρικής φύσεως, διακοπές ρεύματος, είσοδος παρείσακτων κτλ).

10 31. Η φύλαξη βεβαιώνεται ότι οι κρίσιμοι χώροι του ΔΕΔΔΗΕ παραμένουν κλειδωμένοι, η δε πρόσβαση σε αυτούς γίνεται μόνο με την χορήγηση κλειδιών, τα οποία και έχει υπό τον έλεγχό της. Τα πρόσωπα τα οποία δικαιούνται εισόδου θα έχουν προδηλωθεί από τα αρμόδια προς τούτο πρόσωπα. 32. Χρέωση κλειδιών Racks, κλειδιών Αποθηκών, ηλεκτρονικών καρτών πρόσβασης για τους χώρους ελεγχόμενης πρόσβασης και τήρηση σχετικού βιβλίου χρεώσεων. 33. Η ενημέρωση της φύλαξης για το ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου σε ελεγχόμενους χώρους, γίνεται εγγράφως από τα αρμόδια όργανα του ΔΕΔΔΗΕ και η φύλαξη έχει την ευθύνη για την τήρηση φύλαξη και ενημέρωση του σχετικού έντυπου αρχείου. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ενημερώνεται άμεσα ο υπεύθυνος του ΔΕΔΔΗΕ. 34. Ο φύλακας ενημερώνει την επόμενη βάρδια για τυχόν νέες εντολές από τους αρμόδιους του ΔΕΔΔΗΕ. 35. Η φύλαξη υποχρεούται να συντάσσει την ημερήσια αναφορά σε δύο αντίτυπα, σχετικά με συμβάντα (Βιβλίο αναφορών και συμβάντων) και παρατηρήσεις της βάρδιας, από τα οποία το ένα παραδίδει στην «Εταιρεία» και το άλλο στον «Ανάδοχο». 36. Κατά τις μη εργάσιμες μέρες και ώρες και στην περίπτωση που προσωπικό τρίτων ζητά την πρόσβαση στους χώρους της εταιρείας, η Φύλαξη ενημερώνει το αρμόδιο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και μετά την λήψη της ανάλογης επιβεβαίωσης οφείλει να συνοδεύει το προσωπικό στις αντίστοιχες θέσεις και να επιτηρεί τις ενέργειες του. 37. Δεν ανοίγει και δεν επιτρέπει την είσοδο, μετά τη λήξη της εργασίας της Εταιρείας, σε κανένα, εάν δεν έχει ειδοποιηθεί προς τούτο. Εφόσον υπάρξει έκτακτη ανάγκη εισόδου ατόμου, τότε αυτή γίνεται σύμφωνα με την προκαθορισμένη από την Εταιρεία διαδικασία. 38. Ελέγχει και επιτηρεί, μετά το πέρας της εργασίας, τα διάφορα συνεργεία (καθαριότητος, επισκευών κ.λ.π.) κατά την προσέλευση στην εργασία και την αποχώρηση αυτών για τυχόν ε- νέργειες και παραλείψεις, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Εταιρείας. 39. Ελέγχει την ασφάλεια των θησαυροφυλακίων, όπου προβλέπεται. Πριν από το τέλος της υπηρεσίας του ενεργεί και πάλι ένα γενικό έλεγχο των χώρων και των εγκαταστάσεων. 6. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ 6.1. Προμήθεια υλικών Ο Ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί τις ρυθμίσεις και υποχρεώσεις του ν. 2518/1997 ως ισχύει και της ΥΑ 1016/109/151 ά (ΦΕΚ Β 2039/2009 και ΦΕΚ Β 2617/2009) και ιδίως υποχρεούται να εφοδιάζει το προσωπικό του με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκτέλεση της εργασίας τους όπως παρακάτω: Φύλακας α) Στολή με τα διακριτικά της Εταιρείας. β) Φορητό Π/Δ ή κινητό τηλέφωνο γ) Φακό τύπο MAG LITTE

11 δ) Σφυρίχτρα ε) Ζώνη τύπου Α/Τ. στ) Πέντε (5) ζίπ 20 cm ανά φύλακα. ζ) Αλεξίσφαιρο γιλέκο Επόπτης Ο Ανάδοχος υποχρεούται να έχει επόπτες με μεταφορικό μέσο. Οι παραπάνω επόπτες θα φέρουν τον εξοπλισμό του φύλακα παρ επί πλέον δε κινητό τηλέφωνο Προσωπικό φύλαξης. Το προσωπικό που θα απασχοληθεί να έχει άρτια φυσική και διανοητική κατάσταση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και η ικανότητα παρακολούθησης καμερών CCTV. Πριν από την έναρξη των εργασιών, η εταιρεία οφείλει να στείλει στην Προϊστάμενη Υπηρεσία, κατάσταση με το απασχολούμενο προσωπικό. Το προσωπικό του Αναδόχου που θα απασχοληθεί στο έργο δεν θα αντικαθίσταται, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά από έγγραφη ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ (ΔΟΑ- ΕΣΜ/ΤΑΕ), στην οποία θα αναγράφονται οι λόγοι αντικατάστασης και τα στοιχεία του φύλακα που θα αντικαταστήσει τον μόνιμο. Ο Ανάδοχος υποχρεούται να αντικαταστήσει φύλακα ή φύλακες μετά από αίτημα της Προϊσταμένης Υπηρεσίας εντός 3 ημερών. 7. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Τα παραπάνω ωράρια φύλαξης, καθήκοντα φύλακα και υποχρεώσεις του αναδόχου είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά για την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις λόγω ειδικών συνθηκών του κάθε φυλακτικού σημείου, οι οποίες θα ορίζονται από την Προϊσταμένη Υπηρεσία του κάθε Έργου. Σε περίπτωση μεταστέγασης των Υπηρεσιών από κάποιο κτίριο/αποθήκη σε άλλο, η σύμβαση θα λυθεί αυτοδικαίως, χωρίς οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης, εκτός και αν ο αναθέτων θελήσει τη διατήρηση της σύμβασης στο νέο κτίριο/αποθήκη με ή χωρίς τροποποίηση των όρων αυτής. Το προσωπικό που θα διαθέσει ο Ανάδοχος για την εκτέλεση του έργου, θα τελεί υπό την έγκριση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Η Εταιρεία θα έχει το δικαίωμα κατά την κρίση της να απομακρύνει το προσωπικό που θεωρεί ακατάλληλο για την εκτέλεση του Έργου αυτού, με υποχρέωση του Αναδόχου, να αντικαθιστά το προσωπικό αυτό το αργότερο σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Ο Ανάδοχος υποχρεούται σε περίπτωση αντικατάστασης, για οποιοδήποτε λόγο, ατόμων του φυλακτικού του προσωπικού, να τα αναπληρώνει εγκαίρως με προσωπικό το οποίο έχει εκπαιδευτεί ομοίως για το σκοπό αυτό και ενημερώνοντας τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. εγγράφως τουλάχιστο τρεις (3) ημέρες νωρίτερα προσκομίζοντας τα απαιτούμενα έγγραφα που προαναφέρονται. Σε καμιά περίπτωση το προσωπικό του Αναδόχου φύλαξης δεν μπορεί να έχει με οποιοδήποτε τρόπο και έννοια, σύμβαση εργασίας με τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., έστω και αν το προσω-

12 πικό αυτό κατά την εκτέλεση της εργασίας του θα υπόκειται στον έλεγχο και την εποπτεία των οργάνων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης το προσωπικό αυτό, θα συνδέεται με εργασιακή σχέση μόνο με τον Ανάδοχο στον οποίο θα παρέχει τις υπηρεσίες του και για οποιοδήποτε και οιασδήποτε έκτασης ατύχημα που ενδεχομένως του συμβεί κατά την εκτέλεση της εργασίας του, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καμιά ευθύνη δε θα φέρει αλλά θα βαρύνεται αποκλειστικά και μόνο ο Ανάδοχος. Απαγορεύεται στον Ανάδοχο και στο προσωπικό του να εμπλακεί με οποιοδήποτε τρόπο σε Συνδικαλιστικές, Απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Για την επιτέλεση του ανατεθέντος έργου, ο Ανάδοχος θα μπορεί να υποβάλλει εισηγήσεις στην Προϊσταμένη Υπηρεσία, ώστε εάν κριθεί σκόπιμο να ενσωματωθούν μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας στον εσωτερικό κανονισμό ασφάλειας εγκαταστάσεων για να είναι δυνατή η εφαρμογή τους.

13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Οδηγία με κατευθύνσεις για περιπτώσεις εκτάκτων καταστάσεων όπως ληστείας, κοινωνικών αναταραχών, τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών κλπ. α. Αντίδραση κατά τη διάρκεια ληστείας, ένοπλης επίθεσης, ομηρίας Λόγω της φύσης των εργασιών τους ορισμένα κτίρια της Εταιρεία (Ταμεία, λογιστήρια κλπ) μπορεί να γίνουν στόχοι ληστείας, ένοπλης επίθεσης, ομηρίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι πάντα δυνατό να επεμβαίνει και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες άμεσα ο συντονιστής του Σχεδίου, ο οποίος έχει οριστεί από τη Μονάδα στο πλαίσιο του ΣΑΕΚ. Το προσωπικό των εν λόγω κτιρίων πρέπει να γνωρίζει και να εφαρμόζει τις ακόλουθες οδηγίες: 1.Διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Είμαστε ευγενικοί, δεν προκαλούμε, δεν επιτρέπουμε διαφωνίες διαμάχες και ακολουθούμε πιστά τις εντολές οδηγίες των ληστών. 2.Απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις τους. 3.Πέφτουμε κάτω αν μας το ζητήσουν. 4.Δεν προβαίνουμε σε απότομες κινήσεις. 5. Ο πανικός μεταδίδεται στους επιτιθέμενους και το αποτέλεσμα θα είναι ανεξέλεγκτο. 6.Δεν υποτιμάμε ποτέ καταστάσεις, συνθήκες και ανθρώπους οι οποίοι είναι σίγουρα α- ποφασισμένοι και πιθανόν επαγγελματίες στο είδος τους. 7.Οι χαμηλοί τόνοι επιβάλλονται ώστε να μη γίνουμε στόχοι. 8.Πάντοτε προσπαθούμε να παίρνουμε θέσεις ώστε να βρισκόμαστε εκτός βολής σε περίπτωση επιθέσεων με ψυχρά όπλα. 9. Παρατηρούμε και εντοπίζουμε σημεία κάλυψης. 10. Παρατηρούμε τα πάντα και ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες χωρίς να μιλάμε εάν δεν υ- πάρχει ανάγκη. 11. Κατά τη διάρκεια της ληστείας παρατηρούμε τα χαρακτηριστικά του ληστή όπως χρώμα μαλλιών, μύτη, μάτια, αυτιά, τατουάζ, ρούχα, είδος όπλου και γενικά ό,τι μπορεί να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές. 12. Είναι πιθανόν να υπάρχει στο χώρο και συνεργός ληστής, ο οποίος δεν έχει γίνει αντιληπτός. 13. Σίγουρο είναι ότι εξωτερικά υπάρχει όχημα διαφυγής (δίκυκλο ή αυτοκίνητο). 14. Σε καμία περίπτωση δεν προβλέπεται η ύπαρξη-χρήση από το προσωπικό οποιουδήποτε θερμού ή ψυχρού όπλου. 15. Όταν απειλούμαστε από όπλο :

14 α. σηκώνουμε τα χέρια ψηλά β. στρέφουμε το σώμα μας δείχνοντας την δεξιά πλευρά ώστε να μην έχει άμεσο στόχο την καρδιά μας. γ. δεν στεκόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο. δ. δεν κοιτάζουμε στα μάτια το άτομο που μας απειλεί. ε. αποτυπώνουμε τα χαρακτηριστικά του 16. Σε περίπτωση συζήτησης προσπαθούμε να μιλάμε μόνο με έναν τον οποίο θεωρούμε επικεφαλής. 17. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χρησιμοποιούμε το συναγερμό ΜΟΝΟΝ όταν δεν απειλείται η ζωή μας. 18. Με την απομάκρυνση του ληστή δεν βγαίνουμε από το κατάστημα και δεν τον κυνηγάμε (περίπτωση άοπλου φύλακα). 19. Δεν ακουμπάμε τα σημεία που πέρασε ο ληστής για να μην αλλοιωθούν τυχόν αποτυπώματα. 20. Τοποθετούμε στην είσοδο την πινακίδα ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. 21. Συμπληρώνουμε το Απογραφικό Δελτίο ένοπλης ληστείας. β. Ενέργειες αντίδρασης σε περίπτωση επίθεσης πελάτη Οι δεξιότητες στην αντιμετώπιση διενέξεων είναι απαραίτητες για το χειρισμό των διαφόρων πιθανών τρόπων αντίδρασης των ατόμων. Σε κάθε περίπτωση: 1. Προσδιορίζουμε τη διένεξη 2. Προσπαθούμε να καθησυχάσουμε τον επιτεθέμενο πελάτη και να τον ηρεμήσουμε 3. Του δείχνουμε ότι αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημά του και θέλουμε να τον εξυπηρετήσουμε. 4. Κρατάμε απόσταση ασφαλείας. 5. Εξετάζουμε τις πιθανές λύσεις, τις αξιολογούμε και εφαρμόζουμε την καλύτερη. 6. Ο συντονιστής του Σχεδίου, ο οποίος έχει οριστεί από τη Μονάδα στο πλαίσιο του ΣΑ- ΕΚ, εκτιμά αν θα κληθεί η αστυνομία. γ. Ενέργειες αντίδρασης σε περίπτωση απειλής για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού 1. Παραμένουμε ψύχραιμοι.

15 2. Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε βομβιστική απειλή τηλεφωνική ή προφορική θεωρείται ως πραγματική. 3. Ακούμε προσεκτικά τον καλούντα. 4. Δείχνουμε ενδιαφέρον. 5. Προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στο τηλέφωνο όσο μπορούμε κάνοντας ερωτήσεις : -Ποιος είσαι και τι ζητάς; -Πότε θα εκραγεί η βόμβα; -Που βρίσκεται; -Με τι μοιάζει η διάταξη της βόμβας; -Πότε τοποθετήθηκε; -Μπορείς να επαναλάβεις ό,τι είπες σε εμένα και στο Διευθυντή; 6. Δεν κλείνουμε πρώτοι το τηλέφωνο. 7. Ενημερώνουμε το συντονιστή του Σχεδίου, ο οποίος έχει οριστεί από τη Μονάδα στο πλαίσιο του ΣΑΕΚ. 8. Ο συντονιστής ειδοποιεί την αστυνομία. 9. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Αστυνομίας. 10. Συμπληρώνουμε το απογραφικό δελτίο τηλεφωνικής απειλής εκρηκτικών μηχανισμών (Εντυπο 2). δ. Ενέργειες αντίδρασης σε περίπτωση κοινωνικών αναταραχών Οι εκδηλώσεις των κοινωνικών αναταραχών ποικίλουν από ειρηνικές διαμαρτυρίες έως και καταστροφικές οι οποίες μπορούν να βλάψουν τα κτήρια της Επιχείρησης, τον εξοπλισμό τους και το προσωπικό που εργάζεται σε αυτά. Αν προκύψουν κοινωνικές αναταραχές κοντά στο χώρο εργασίας μας την ώρα λειτουργίας της Επιχείρησης: Ειδοποιείται ο Συντονιστής του Σχεδίου, ο οποίος έχει οριστεί από τη Μονάδα στο πλαίσιο του ΣΑΕΚ, προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να δώσει τις α- νάλογες οδηγίες (πχ εκκένωση, ασφάλιση ή μη των θυρών- ρολών, απομάκρυνση Υπηρεσιακών οχημάτων κλπ). Οι υπάλληλοι παραμένουν στο κτίριο. Αποφεύγουν να τραβήξουν την προσοχή. Ενισχύουμε τον αριθμό των πυροσβεστήρων στο ισόγειο. Ελέγχουμε τις εξόδους κινδύνου και βεβαιωνόμαστε ότι είναι ελεύθερες.

16 Σε περίπτωση κατάληψης η επαφής των διαμαρτυρομένων με το προσωπικό της Επιχείρησης εφαρμόζονται οι παρακάτω κανόνες αντιμετώπισης πλήθους: 1. Μην πανικοβάλλεστε. Παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί. 2. Επιμείνετε στις απόψεις σας. 3. Μην ανταποκρίνεστε σε προσβολές ή επιθετικές ενέργειες. 4. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας μόνο ως τελευταία λύση. 5. Παραβλέψετε προσβλητικά σχόλια. 6. Παραμείνετε ήρεμοι. 7. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση. 8. Παραμείνετε σιωπηλοί και ανέκφραστοι. 9. Μην κάνετε αστεία ή χαμογελάτε. 10. Μην εκφράζετε την άποψή σας. 11. Μη μιλάτε ή αντιδράτε στα ΜΜΕ. 12. Μην προσπαθείτε να κρύψετε το πρόσωπό σας από φωτογραφίες ή βίντεο, καθώς το πλήθος θα νομίζει ότι τους φοβάστε. ε. Ενέργειες αντίδρασης σε περίπτωση εντοπισμού παράνομων, επικίνδυνων, ύ- ποπτων ή εγκαταλελειμμένων αντικειμένων Ύποπτο θεωρούμε κάθε αντικείμενο (δέμα, τσάντα κλπ) που δεν έχει εμφανή κάτοχο ή βρίσκεται εγκαταλελειμμένο αδικαιολόγητα. Είναι αυτό που δεν ανήκει στο χώρο και είναι τοποθετημένο σε τόπο και χρόνο που μπορεί να προκαλέσει δολιοφθορά. Ειδοποιείται άμεσα ο Συντονιστής του Σχεδίου, ο οποίος έχει οριστεί από τη Μονάδα στο πλαίσιο του ΣΑΕΚ, προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να δώσει τις ανάλογες οδηγίες. Παράλληλα : 1. Απομακρύνουμε τον κόσμο και δημιουργούμε ασφαλή ζώνη. 2. Δεν πλησιάζουμε, δε μετακινούμε, δεν αγγίζουμε, δεν επεξεργαζόμαστε το αντικείμενο. 3. Διατηρούμε πάντα την οπτική επαφή, υπό κάλυψη. 4. Αποφεύγουμε χρήση συστημάτων επικοινωνίας πλησίον του αντικειμένου. 5. Αναζητούμε τον ιδιοκτήτη. 6. Ο συντονιστής του σχεδίου εκτιμά πότε θα κληθεί η αστυνομία. 7. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Αστυνομίας.

17 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ : Κάδοι απορριμμάτων οι οποίοι παρευρίσκονται συνήθως κοντά στα γκισέ των κτηρίων για πιθανές εστίες φωτιάς καθώς και απόκρυψη αντικειμένων. Στους χώρους αναμονής του κοινού όπου είναι εύκολη η απόκρυψη οποιουδήποτε αντικειμένου. Στις γλάστρες και στα οποιαδήποτε διακοσμητικά φυτά εσωτερικού χώρου Στους χώρους εξωτερικά των EASY PAY όπου υπάρχουν. Πίσω η πλάγια από τα μηχανήματα όπου παραλαμβάνει το κοινό τους αριθμούς για τη σειρά αναμονής. Σε σημεία όπου βρίσκονται πίνακες παροχής ρεύματος ή πίνακες κατανομής ρεύματος Στον κλιματισμό (κεντρικές μονάδες). Εσωτερικές καλωδιώσεις κάθε είδους για τον παραπάνω λόγω. Στις τουαλέτες των καταστημάτων. Στα τραπέζια όπου μπορεί να βρίσκονται τα υπό συμπλήρωση έντυπα ή τα έντυπα ενημέρωσης του κοινού. Στις τζαμαρίες του καταστήματος και όπου αυτές επικοινωνούν με γραφεία ή γκισέ όπου δημιουργείται κενό. ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ: Στους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι χρησιμοποιούνται από τα κτήρια και βρίσκονται εξωτερικά και κοντά σε αυτά. Στα χώρους των τηλεφωνικών γραμμών του Ο.Τ.Ε εξωτερικά όταν παρατηρούνται εργασίες σε αυτούς για τις οποίες δεν είχαμε ενημέρωση. Οπού διενεργούνται εργασίες σε χώρους του κτηρίου και δεν υπάρχει η ανάλογη ε- νημέρωση. Σε σημεία τα οποία θα κριθούν ως επικίνδυνα για τη στάθμευση οχημάτων διαφυγής. Στα σημεία όπου εξωτερικά σταθμεύουν τα υπηρεσιακά οχήματα Σημεία προσωρινής στάθμευσης όπου μπορεί να παραμείνει αυτοκίνητο για λίγη ώρα Στους πεζόδρομους από τους οποίους μπορεί να υπάρξει διέλευση οχημάτων.

18 Σε σημεία όπου μπορεί να υπάρξει παρατήρηση από ανθρώπους και συλλογή πληροφοριών από διπλανούς κοινόχρηστους χώρους.

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου - Ηπείρου Σμύρνης 1, 26222, Πάτρα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5001607/17-4-15 ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΤΟ ΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ» ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I (ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I (ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ) Διεύθυνση Περιφέρειας Nησιών Περιοχή Ηρακλείου Ελ. Βενιζέλου 14 Τσαλικάκι 714 14 Γάζι ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΝ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: 4001489/2016 ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΡΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας 2 ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθήνας, 351 00 Λαμία ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΚΕ Ν ο 15/16.11.2015 ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

- ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

- ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών Λ. Συγγρού 112, Αθήνα ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΝ/4001514 ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ-41502

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ-41502 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ-41502 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ-41502 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΤΥ/11/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΤΥ/11/2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης Εθνικής Αμύνης 9 Α, Θεσσαλονίκη 546 21 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΤΥ/11/2015 ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΠΜ-Θ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ΤΕΥΧΟΣ Ι ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ-41208 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

EΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

EΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας Διαμαντοπούλου 10, 117 43, Αθήνα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΟΑΕΣΜ/60045 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν//50130/12.05.2015 ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν//50130/12.05.2015 ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ` ιεύθυνση ιαχείρισης Νησιών Υπηρεσίες Κρήτης - Ρόδου Οδός Καστοριάς Κατσαµπάς 713 07 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1168, 711 10 Ηράκλειο ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν//50130/12.05.2015 ΣΥΜΒΑΣΗ Ν/.. ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΟΑΕΣΜ/. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΟΑΕΣΜ/. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας Διαμαντοπούλου 10, 117 43, Αθήνα ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΟΑΕΣΜ/. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

δυνατόν να καλύπτονται, κατόπιν σχετικού μειοδοτικού διαγωνισμού, από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

δυνατόν να καλύπτονται, κατόπιν σχετικού μειοδοτικού διαγωνισμού, από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών 0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 56123, Αμπελόκηποι Τίτλος: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ενδεικτ.προυπολ.: 94.464,00 Κ.Α. :

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΚΕ Ν ο 15/16.11.2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΚΕ Ν ο 15/16.11.2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας 2 ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθήνας, 351 00 Λαμία ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΚΕ Ν ο 15/16.11.2015 ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KΡΗΤΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Σύμβαση με αριθ.

ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KΡΗΤΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Σύμβαση με αριθ. ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KΡΗΤΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Σύμβαση με αριθ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ 210

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης Εθνικής Αμύνης 9 Α, Θεσ/νίκη 546 21 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : Φύλαξη εγκαταστάσεων της ΔΠΜ Θ στη Θεσσαλονίκη ΣΥΜΒΑΣΗ : ΑΝΑΔΟΧΟΣ : ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 24 ΜΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. Τσόχα αρ. 5, Αθήνα Τηλ. 210-8701600 Fax: 210-8701601 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. Η Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την υπηρεσία «Νυχτερινής φύλαξης της Μαθητικής Εστίας Γρεβενών 2015»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την υπηρεσία «Νυχτερινής φύλαξης της Μαθητικής Εστίας Γρεβενών 2015» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την υπηρεσία «Νυχτερινής φύλαξης της Μαθητικής Εστίας Γρεβενών 2015» Α. Οι προς φύλαξη χώροι είναι : 1. Εξωτερικοί χώροι : (πεζοδρόµια, ακάλυπτος χώρος, είσοδοι ) 2. Υπόγειο 3. Ισόγειο

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002600935 2015-02-26

15REQ002600935 2015-02-26 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Αριδαία 16/2/2015 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΡΙ ΑΙΑΣ ΤΑΧ. /ΝΣΗ : Πλατεία Αγγελή Γάτσου ΤΑΧ. ΚΩ ΙΚΑΣ: 58400 Αριδαία ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23840-21339 FAX: 23840-21526 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 88 /2016 ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας έτους 2017» ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ Τμήμα Κίνησης ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 40 / 2013 ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Καραγεώργη Σερβίας 10, , Αθήνα Καραγεώργη Σερβίας 8, , Αθήνα Πανεπιστημίου 20, , Αθήνα

Πίνακας 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Καραγεώργη Σερβίας 10, , Αθήνα Καραγεώργη Σερβίας 8, , Αθήνα Πανεπιστημίου 20, , Αθήνα ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ Α/Α ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΟ 1 ΤΜΗΜΑ Α': 2 ΤΜΗΜΑ Β': 3 ΤΜΗΜΑ Γ': 4 ΤΜΗΜΑ Δ': 5 ΤΜΗΜΑ Ε': 6 7 8 ΤΜΗΜΑ ΣΤ': 9 ΤΜΗΜΑ Ζ': 10 ΤΜΗΜΑ Η': 11 ΤΜΗΜΑ Θ': ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10 ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Παροχή υπηρεσιών φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου.

Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Παροχή υπηρεσιών φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ (CPV 79713000-5) ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Παροχή υπηρεσιών φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ 3548/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ 3548/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ 3548/2.4.2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους Χώρος φύλαξης 1) Πύλη εισόδου Πολυτεχνειούπολης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κοινωνική Συνοχή ΕΚΤ» του Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη » με ΚΩΔ. «MIS ».

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κοινωνική Συνοχή ΕΚΤ» του Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη » με ΚΩΔ. «MIS ». ΕΝΩΣΗ - ΕΚΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 107/2017 ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας έτους

Διαβάστε περισσότερα

19DIAB

19DIAB ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ Α/Α ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ (ΜΕ Φ.Π.Α)/ ΚΤΙΡΙΟ 24 ΜΗΝΩΝ+ 12 ΜΗΝΩΝ 24 ΜΗΝΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ (50%) (50%) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ (Πίνακας 1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ 24 ΜΗΝΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) Μεγ. Λαύρας 15 Μουρνιές Χανίων Τηλέφωνο: 28210 36245 Fax: 28210 36288 Χανιά 11/04/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV Τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕ ΣΗΤΕΙΑΣ Ειδικότερα, το κτίριο κατανέμεται ως εξής: 1. Είσοδοι Μαθητών & Σπουδαστών της Σ.Ε. Σητείας 115 τ.μ. 2. Γραφεία Προσωπικού (Ισόγειο) 35 τ.μ. 3. W.C Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ Η εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σε ένα εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει να εξασφαλίζει σε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυµάτων Βίας»

ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυµάτων Βίας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 42/2015 ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυµάτων Βίας» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΔΙΟΝΥΣΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΔΙΟΝΥΣΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 26/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΔΙΟΝΥΣΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 2.170,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών Περιοχή Χανίων ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ 4001755 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - 1 / 5 - ΆΡΘΡΟ 1 ο Τιμολόγιο Αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Απαιτήσεις και Διαδικασίες φύλαξης των Κτιριακών Εγκαταστάσεων του ΟΒΙ 1. Ο φύλακας προσέρχεται έγκαιρα στη φύλαξη, ενηµερώνεται για οτιδήποτε απαιτείται από τον προκάτοχό του και τον αρµόδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.: FAX:. Αφού έλαβα γνώση ότι το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η υπό διακήρυξη παροχή υπηρεσιών φύλαξης περιλαμβάνει το κτήριο της Κ.Υ. των Γ.Α.Κ. επί

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή 1. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΛΑΞΗ των Νέων Εστιών Ε.Μ.Π. (Ν.Ε.Ε.Μ.Π.) 1.1 ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι χώροι του κτιρίου είναι: Είσοδος τηλεφωνικό κέντρο reception Προθάλαμος εισόδου-χώρος

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή Α. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Ειδικότερα, το κτίριο κατανέμεται ως εξής 1) Υπόγειο 2) Ισόγειο 3) 1 ος όροφος 4) 2 ος όροφος 5) Διάδρομοι, κλιμακοστάσια και λοιποί κοινόχρηστοι χώροι. 6) Εξωτερικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 1.Χώροι φύλαξης : Προβλέπεται η φύλαξη σε: α) Κεντρική είσοδο Νοσοκομείου β) Πίσω Πύλη γ)τεπ Παθολογικό δ)τεπ Καρδιολογικό ε)περίπολο στ) Παράρτημα

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πάτρα : 26-01-2017 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Αρ.Πρωτ.: 2461 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΥΤ.ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Tµήµα :Oικονοµικό Γρ.Προµηθειών Πληροφορίες : M. Νταγιούκλα Τηλ.: 2610-227871

Διαβάστε περισσότερα

για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Γυναικών Θυμάτων Βίας έτους 2019» Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ.

για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Γυναικών Θυμάτων Βίας έτους 2019» Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. ΕΝΩΣΗ - ΕΚΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ για τη φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Γυναικών Θυμάτων Βίας έτους 2019» Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 117/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4.

Διαβάστε περισσότερα

», ,00 ) ΟΠΣ

», ,00 ) ΟΠΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 26/8/2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αρ.Πρωτ : 60867 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Τµήµα Κοινωνικής Πολιτικής,Πολιτικών Ισότητας των Φύλων & Εφαρµογής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 21-3-2012 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αρ. Πρωτ.: 14309 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ : Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : Δ3 ΕΠΙΜ. ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ Πληροφ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2131311572, 2131311604, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.:.. FAX:...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΗΛΙΔΑ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΗΛΙΔΑ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΗΛΙΔΑ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ Α/Α ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η Διαχειριστική Αρχή του συγκροτήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. πρωτ. :2177 ----------------------------------------- Καλλιθέα : 25/2/2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των χώρων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των χώρων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ίλιον: 02-03-2017 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αρ. Πρωτ.: 1257 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Τσουκαλά Χριστίνα Email: ekaprom1@eka-hosp.gr Τηλ: 2132015353,

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πάτρα : 04-05-2017 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Αρ.Πρωτ.: 13526 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΥΤ.ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Tµήµα :Oικονοµικό Γρ.Προµηθειών Πληροφορίες : M. Νταγιούκλα Τηλ.: 2610-227852

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CHEMPARK DORMAGEN

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CHEMPARK DORMAGEN ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CHEMPARK DORMAGEN Οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε τις οδηγίες ασφαλείας πριν από την είσοδό σας στο CHEMPARK και λάβετέ τις υπόψη κατά την παραμονή σας! Σας ευχαριστούμε! 1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 15-1-2013 Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ σύµφωνα µε την 699/35/15.11.2012 Απόφαση Σ/Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Υπηρεσίες Φύλαξης Κοιμητηρίου Αριθμός Πρωτ. 306 / 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Υπηρεσίες Φύλαξης Κοιμητηρίου Αριθμός Πρωτ. 306 / 29 Ιανουαρίου 2018 Υπηρεσίες Φύλαξης Κοιμητηρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Τ.Θ. 30505 - Τ.Κ.56210 ΕΥΟΣΜΟΣ Αριθμός Πρωτ. 306 / 29 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

«Γνωστοποίηση και Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την. υλοποίηση του έργου με τίτλο «Καθαρισμός κτιρίου επί της οδού Γ.

«Γνωστοποίηση και Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την. υλοποίηση του έργου με τίτλο «Καθαρισμός κτιρίου επί της οδού Γ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Κρήτης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

να προστατεύουν και να διαχειρίζονται την κάθε είδους περιουσία τους με τρόπο επιμελή και αποδοτικό», και το

να προστατεύουν και να διαχειρίζονται την κάθε είδους περιουσία τους με τρόπο επιμελή και αποδοτικό», και το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 56123, Αμπελόκηποι Τίτλος: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Ενδεικτ.προυπολ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.: FAX:. Αφού έλαβα γνώση ότι το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ / ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ Στα καθήκοντα του προσωπικού ενδεικτικά αναφέρονται: Συνεχής

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ / ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ Στα καθήκοντα του προσωπικού ενδεικτικά αναφέρονται: Συνεχής ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ / ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ Στα καθήκοντα του προσωπικού ενδεικτικά αναφέρονται: Συνεχής καθημερινή παρουσία και επιτήρηση όλων των εξωτερικών, των

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΔΗΜΟΣ : ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Aριθμ. Πρωτ.: 4210 Ηράκλειο, 15/1/2015 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: ,00 με Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προϋπολογισμός: ,00 με Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ελληνική Δημοκρατία Νομός Σερρών Δήμος Ηράκλειας Παροχή Υπηρεσιών: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ» Προϋπολογισμός: 17.000,00 με Φ.Π.Α. Αριθμός μελέτης:20/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΖΕΥΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Υ/Σ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Μ.Τ. ΤΕΥΧΟΣ Γ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΖΕΥΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Υ/Σ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Μ.Τ. ΤΕΥΧΟΣ Γ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών Περιοχή Χανίων ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΖΕΥΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Υ/Σ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Μ.Τ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΝ/Π. ΧΑΝΙΩΝ-4000869/2014 ΤΕΥΧΟΣ Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

S E C U R I T Y Ν Ι Ω Σ Τ Ε Α Σ Φ Α Λ E I Σ Μ Α Ζ Ι Μ Α Σ

S E C U R I T Y Ν Ι Ω Σ Τ Ε Α Σ Φ Α Λ E I Σ Μ Α Ζ Ι Μ Α Σ Ν Ι Ω Σ Τ Ε Α Σ Φ Α Λ E I Σ Μ Α Ζ Ι Μ Α Σ D S S S E C U R I T Y D Y N A M I C S E C U R I T Y S E R V I S E S Φύλακες Υποδοχής (Reception Security) Το προσωπικό στις εισόδους επαγγελματικών και ιδιωτικών

Διαβάστε περισσότερα

, 16/ 10/ ENIAIO TAMEIO ( : « ,00» ,00 ., :00 1.

, 16/ 10/ ENIAIO TAMEIO (   : « ,00» ,00 ., :00 1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16/10/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αριθ. Πρωτ. 232994 ENIAIO TAMEIO ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ (Ε.Τ. Α. Α.) ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚ/ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των χώρων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των χώρων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ίλιον: 20-12-2017 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αρ. Πρωτ.: 7892 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Τσουκαλά Χριστίνα Email: ekaprom 1 @eka-hosp.gr Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 15/01/2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει

Διαβάστε περισσότερα

Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑμεΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ Kυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης Τηλ.: 2821341696 Fax: 2821093300

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. - Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥ (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-Ε.Σ.Υ.) Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. προτίθεται να προχωρήσει στην ανάδειξη Αναδόχου που θα αναλάβει την ενίσχυση του προσωπικού Πρωινής-Απογευματινής-Νυχτερινής Φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων (εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΑΓΩΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΕΡΓΟ: ΑΓΩΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 2 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 3 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 4 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 5 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 6 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 7 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 8 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.09.03 11:44:14 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πανόραµα, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πανόραµα, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πανόραµα, 19-02-2013 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ Θ Ε Μ Α: «Φύλαξη κτιρίων και χώρων του ήµου Πυλαίας - Χορτιάτη» ΕΝ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 24.550,80 συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ίλιον: 31-05-2017 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αρ. Πρωτ.: 3127 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Τσουκαλά Χριστίνα Email: ekaprom1@eka-hosp.gr Τηλ: 2132015353,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗΣ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗΣ» Αθήνα, 23 Νοέμβριου 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά... 3 1. Πρόσβαση στους Χώρους...

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 4412/2016 ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ

Ν. 4412/2016 ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΑΚΙΔΗΣ Δικηγόρος Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 14, ΤΚ 54623, τηλ. 2310277178, fax 2310235700, e-mail: gakidis1@otenet.gr Ν. 4412/2016 ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΛΑΔΙΩΝ 2015»

ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΛΑΔΙΩΝ 2015» Αριθμ.Μελέτης: 55 /2015 ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΛΑΔΙΩΝ 2015» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 56.000,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 68.880,00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τιμολόγια 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.01.28 09:54:10 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 780Ρ4691Ο3-ΠΤΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΑ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΑ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΑ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ Α. Πρόσβαση στο αρχειακό υλικό 1. Η πρόσβαση στα αρχεία που φυλάσσονται στα ΓΑΚ είναι ελεύθερη, σύµφωνα µε τους όρους

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Αρχεία Ν. Κοζάνης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Αρχεία Ν. Κοζάνης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αρχεία Ν. Κοζάνης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ Α. Πρόσβαση στο αρχειακό υλικό 1. Η πρόσβαση στα αρχεία που φυλάσσονται στα ΓΑΚ είναι ελεύθερη, σύµφωνα µε τους όρους που

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή Α. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΩΝ 1. ΚΤΙΡΙΟ Α Φ.Ε.Θ. Ειδικότερα, το κτίριο κατανέμεται ως εξής: α/α Περιγραφή Τετραγωνικά Δραστηριότητα Μέτρα (m 2 ) 1 Ισόγειο-Είσοδος κτιρίου-1 ος όροφος 1205 τ.μ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 31 του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ.,

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 31 του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 31/12/2015 Αριθ. πρωτ.: 92389 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή Α. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Όλοι ανεξαίρετα οι χώροι της ΦΕΠ και ιδιαίτερα οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι του κεντρικού κτιρίου και των κτιρίων κοιτώνων της ΦΕΠ, καθώς και όλοι οι περιβάλλοντες

Διαβάστε περισσότερα

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ )

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) A) ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1. O Eργολάβος υποχρεούται στην παροχή υπηρεσιών σίτισης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Αριθμός: 394 Έτος: 2001 ΦΕΚ: Α 274 20011203 Τέθηκε σε ισχύ: 03.12.2001 Ημ.Υπογραφής: 28.11.2001

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Αριθμός: 394 Έτος: 2001 ΦΕΚ: Α 274 20011203 Τέθηκε σε ισχύ: 03.12.2001 Ημ.Υπογραφής: 28.11.2001 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Αριθμός: 394 Έτος: 2001 ΦΕΚ: Α 274 20011203 Τέθηκε σε ισχύ: 03.12.2001 Ημ.Υπογραφής: 28.11.2001 Τίτλος: Χρόνος εργασίας προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Προοίμιο: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2131311572, 2131311604, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή Α. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Η Φ Ε Κομοτηνής αποτελείται από πέντε κτίρια όπου διαμένουν οι φοιτητές και ένα κτίριο των εστιατορίων μαγειρείων. 1. Το συγκρότημα 1 έχει 3055 τ.μ 2. Το συγκρότημα

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 10-09-2012 AΠ.: 664/002 ΑΠΟΦΑΣΗ

Μαρούσι, 10-09-2012 AΠ.: 664/002 ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 10-09-2012 AΠ.: 664/002 ΑΠΟΦΑΣΗ Καθιέρωση συστήματος επιφυλακών για το προσωπικό που στελεχώνει το Τμήμα Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος και των Περιφερειακών Γραφείων της Διεύθυνσης Φάσματος της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011 1 ο ΣΕΚ Καρδίτσας 1. ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο Εσωτερικός Κανονισµός Λειτουργίας του ΣΕΚ διατυπώνεται σε εφαρµογή της Γ2/6098/13-11-01 Υ.Α όπως ι- σχύει και µε την

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» Με τον παρόντα ειδικό κανονισμό καθορίζονται τα σχετικά με την λειτουργία της Κεντρικής Λαχαναγοράς Ηρακλείου (Κ.Λ.Η.). Ο κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 35.000,00 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 2018 Σελίδα: 1 από 6 Άρθρο 1ο. : Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα: 18-11-16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 25324 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΦΜ 999100816 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

df Λαγουμιτζή 40 Νέος Κόσμος 117 45 Αθήνα info@idika.gr www.idika.gr ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Πληροφορίες: Κολοβού Χριστίνα ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2131311572, 2131311604, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. καλούμενη στο εξής «Εργολάβος» συμφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα ακόλουθα :

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. καλούμενη στο εξής «Εργολάβος» συμφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα ακόλουθα : ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Σήμερα ημέρα οι υπογράφοντες 1) Δρ. Κ. Μαχαίρα, Διευθύντρια και νόμιμη εκπρόσωπος του Mπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου καλούμενου στο εξής «Μ.Φ.Ι.» έχοντας υπ όψιν: α) την απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο 2 - Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο 3 - Συμβατικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε 95.12.10. Έκδοση 1/03.03.2011 95 ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 12 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ

Ε 95.12.10. Έκδοση 1/03.03.2011 95 ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 12 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ Ε 95.12.10 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ Έκδοση 1/03.03.2011 95 ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 12 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 10 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ Η Οδηγία τέθηκε σε ισχύ με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές»

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ.: 101126 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΕΥΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ: 101125 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 30, του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. προτίθεται να προχωρήσει στην ανάδειξη Αναδόχου που θα αναλάβει την ενίσχυση του προσωπικού Πρωινής-Απογευματινής-Νυχτερινής Φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων (εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα