ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ"

Transcript

1 ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β Μ100 Κ196 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ: ΜΕΡΟΣ Α : Διακοπή μαθημάτων και Παγκύπριες Εξετάσεις ΜΕΡΟΣ Β : Παγκύπριες Εξετάσεις Υποχρεώσεις υποψηφίων Σχετικά με τα πιο πάνω θέματα σας δίνουμε τις ακόλουθες πληροφορίες και οδηγίες, τις οποίες παρακαλούμε να συμβουλεύεστε και να ενεργείτε ανάλογα. ΜΕΡΟΣ Α ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 1. Τα μαθήματα για τη Γ τάξη των Λυκείων διακόπτονται την Τρίτη, 12/5/2015. Οι Παγκύπριες Εξετάσεις είναι υποχρεωτικές για όλους τους μαθητές της Γ τάξης. Εξεταζόμενα μαθήματα για σκοπούς απόλυσης είναι τα Νέα Ελληνικά, τα Μαθηματικά και δύο από τα μαθήματα κατεύθυνσης της επιλογής του μαθητή (άλλα από τα Μαθηματικά, αν ο μαθητής τα έχει επιλέξει ως μάθημα κατεύθυνσης). Οι Παγκύπριες Εξετάσεις για τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο πρόσβασης αρχίζουν τη Δευτέρα 18/05/ /06/2015 και για τα μαθήματα που εξετάζονται για απόλυση αρχίζουν την Τετάρτη 13/05/ /05/2015 και 15/06/ /06/2015. Τα προγράμματα των Παγκύπριων Εξετάσεων (έχουν ήδη δοθεί στους μαθητές) περιέχονται στον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων Να σημειώσουμε ότι όσοι μαθητές δήλωσαν ως εξεταζόμενο μάθημα για απόλυση τη Φυσική Αγωγή η πρακτική εξέταση στο στίβο ορίστηκε στις 24 Απριλίου του 2015, Το πρόγραμμα εξετάσεων Α και Β σειράς για τα μαθήματα μόνο για απόλυση, φαίνεται στον τόμο Α του Οδηγού Παγκύπριων Εξετάσεων Η Β σειρά εξετάσεων για τα μαθήματα που εξετάζονται μόνο για απόλυση και δεν περιλαμβάνονται στο πλαίσιο πρόσβασης θα διεξάγεται κανονικά στο σχολείο των επηρεαζόμενων μαθημάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα στον Α τόμο του Οδηγού Εξετάσεων Το Πρόγραμμα εξετάσεων για τα μαθήματα του πλαισίου πρόσβασης φαίνεται στη σελίδα 58 του τόμου Α του Οδηγού Παγκύπριων Εξετάσεων Για τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο πρόσβασης θα υπάρξει και Β σειρά εξετάσεων για όσους δεν μπορέσουν λόγω πολύ σοβαρού κωλύματος να εξεταστούν την καθορισμένη ημέρα και ώρα. Τονίζεται ότι η Β σειρά εξετάσεων διεξάγεται μόνο για απόλυση και δε δίνει το δικαίωμα διεκδίκησης θέσης στα Α.Α.Ε.Ι της Κύπρου και της Ελλάδας. Η Β σειρά εξετάσεων για τα μαθήματα πρόσβασης θα διεξάγεται την επόμενη της κανονικήςεξέτασης εργάσιμη μέρα το απόγευμα ώρα 3.30μ.μ., στο Συντονιστικό Σχολείο της Λευκωσίας(Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα) για όλους τους μαθητές της επαρχίας Λευκωσίας.

2 2 Εξεταστικά κέντρα για την Α και Β σειρά εξετάσεων των μαθημάτων που εξετάζονται μόνο για απόλυση είναι όλα τα Λύκεια. Το Σχολείο μας είναι εξεταστικό κέντρο για τα ακόλουθα μαθήματα: Μάθημα Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Φυσική Αγωγή-Ολυμπιακή Παιδεία Πέμπτη 14/5/ π.μ Δακτυλογραφία - Γραφειακά Παρασκευή 15/5/ π.μ. Νέα Ελληνικά Δευτέρα 18/5/ π.μ. Γραφικές Τέχνες Τετάρτη 20/5/ π.μ. Φυσική Παρασκευή 22/5/ π.μ. Μαθηματικά ΚΚ Δευτέρα 25/5/ π.μ. Αγγλικά Παρασκευή 29/5/ π.μ. Οικογενειακή Αγωγή Δευτέρα 15/6/ π.μ Πρακτική Γραφείου Τετάρτη 17/6/ π.μ. Θέματα Τέχνης Οργάν.& Διοίκ. Τρίτη 16/6/ Εξεταστικά κέντρα για τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο πρόσβασης, καθορίζονται συγκεκριμένα σχολεία για κάθε μάθημα. Οι υποψήφιοι-τελειόφοιτοι ειδοποιούνται με προσωπική επιστολή από την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα εξεταστούν το κάθε μάθημα. Εξεταστικό κέντρο για τη Β σειρά εξέτασης των μαθημάτων πρόσβασης είναι το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα. 2. Μαθητές που υστερούν σε ΜΗ εξεταζόμενα μαθήματα Μαθητές που υστερούν σε μη εξεταζόμενα μαθήματα πρέπει να παρακαθίσουν σε γραπτές εξετάσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα βρίσκεται στο γραφείο της ΒΔ κ. Β. Γεωργίου. 3. Εξετάσεις για βελτίωση βαθμολογίας Μαθητές που επιθυμούν να βελτιώσουν το βαθμό τους σε μαθήματα για τα οποία δεν προνοείται γραπτή εξέταση ή που προνοείται γραπτή εξέταση αλλά δεν τα δήλωσαν για εξέταση δικαιούνται να δώσουν γραπτές εξετάσεις προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους στα μαθήματα αυτά. Γι αυτό απαιτείται γραπτή αίτηση προς τη Β.Δ. κ. Β. Γεωργίου από μέρους των ενδιαφερομένων μαθητών μέχρι την Παρασκευή, 08/5/2015. Για τα μαθήματα που εξετάζονται μόνο για απόλυση, οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση πριν από την ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος. 4. Εξεταστέα ύλη Εξεταστέα ύλη είναι η διδακτέα για το κάθε εξεταζόμενο μάθημα της τελευταίας τάξης του Λυκειακού Κύκλου, όπως αυτή φαίνεται στον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων 2015 (τόμοι Β και Γ ).

3 3 5. Παραπομπή σε εξέταση το Σεπτέμβριο Υπενθυμίζεται ότι μαθητές των οποίων η φοίτηση χαρακτηρίζεται ως μη πλήρης, σύμφωνα με τις πρόνοιες του κανονισμού 13, παραπέμπονται σε εξέταση το Σεπτέμβριο στα εξεταζόμενα μαθήματα και όσα αποφασίσει ο Καθηγητικός Σύλλογος του Σχολείου. Τελειόφοιτοι μαθητές των οποίων η φοίτηση χαρακτηρίζεται σε συγκεκριμένα μαθήματα ως μη πλήρης μπορούν να παρακαθίσουν σε εξέταση για σκοπούς πρόσβασης μόνο, δεδομένου ότι τα έχουν δηλώσει στα ΚΣΑ και έχουν πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο. Η βαθμολογία των πιο πάνω μαθητών μεταφέρεται το Σεπτέμβριο και αποφοιτούν με απόφαση συνεδρίας του ΚΣ μετά τα αποτελέσματα των ανεξετάσεων Σεπτεμβρίου. Μαθητές που παραπέμπονται σε εξέταση το Σεπτέμβριο λόγω μη πλήρους φοίτησης ή λόγω αριθμού απουσιών σε μαθήματα μεγαλύτερου του 7πλασίου των εβδομαδιαίων περιόδων διδασκαλίας του μαθήματος, θεωρείται ότι δικαιολογημένα δεν προσήλθαν στις τελικές γραπτές εξετάσεις και συνεπώς στις ανεξετάσεις του Σεπτεμβρίου εξετάζονται μόνο γραπτά και διατηρούν τη βαθμολογία των τετραμήνων. Μαθητές που παραπέμπονται για ανεξέταση το Σεπτέμβριο και έχουν δηλώσει μαθήματα πρόσβασης, έχουν το δικαίωμα, αν επιθυμούν, να παρακαθίσουν στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2015 μόνο για πρόσβαση. Αν απολυθούν το Σεπτέμβριο, ενδεχομένως να θελήσουν να διεκδικήσουν θέση σε ΑΕΙ της Κύπρου, αν υπάρξει Β κατανομή. ΜΕΡΟΣ Β ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Για τις Παγκύπριες Εξετάσεις ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων 2015 και στις οδηγίες προς τους υποψηφίους που στάληκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τους δόθηκαν με το μηχανογραφημένο Δελτίο Υποψηφίου. Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των μαθητών του Σχολείου μας δίνονται οι ακόλουθες οδηγίες και πληροφορίες: Α. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΟΜΟ Σύμφωνα με τον περί Διεξαγωγής Παγκύπριων Εξετάσεων Νόμο οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στις Παγκύπριες Εξετάσεις έχουν τις ακόλουθες υποχρεώσεις: 1. Οι μαθητές προτρέπονται να βρίσκονται στο Εξεταστικό Κέντρο, που τους έχει ανακοινωθεί από την Υπηρεσία Εξετάσεων, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την ώρα της εξέτασης και να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Κέντρου αυτού. Οι υποψήφιοι προσέρχονται στην αίθουσα του εξεταστικού κέντρου τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης. Μετά τη διανομή των εξεταστικών δοκιμίων δεν επιτρέπεται στους υποψήφιους η είσοδος στην αίθουσα εξέτασης. Κατ εξαίρεση, με απόφαση του προέδρου της επιτροπής του εξεταστικού κέντρου ή εκπροσώπου του, μπορεί να επιτραπεί η είσοδος σε υποψήφιο που καθυστέρησε να προσέλθει στην αίθουσα εξέτασης, όχι όμως μετά από παρέλευση 20 λεπτών από τη διανομή των εξεταστικών δοκιμίων στους υποψηφίους. 2. Οι υποψήφιοι πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους και το Δελτίο Υποψηφίου που τους έχει σταλεί από την Υπηρεσία Εξετάσεων.

4 4 3. Τα ατομικά στοιχεία των υποψήφιων γράφονται από τους ιδίους κατά τη διάρκεια της εξέτασης στον ειδικό χώρο που υπάρχει στο εξώφυλλο του τετραδίου απαντήσεων. Τα στοιχεία αυτά καλύπτονται αδιαφανώς από τον επιτηρητή κατά την παράδοση του τετραδίου. 4. (α) Η παράδοση του γραπτού τετραδίου απαντήσεων από τους υποψήφιους που αποχωρούν από την αίθουσα εξέτασης είναι υποχρεωτική. (β) Δεν επιτρέπεται η αποχώρηση κανενός υποψήφιου από την αίθουσα εξέτασης, πριν περάσουν τριάντα λεπτά από την έναρξη της εξέτασης. 5. Οι υποψήφιοι οφείλουν να γράφουν τις απαντήσεις σε όσα μαθήματα υπάρχουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, στο φύλλο απαντήσεων που υπάρχει στο τετράδιο απαντήσεων. Σε αντίθετη περίπτωση οι απαντήσεις δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη. 6. Η δολίευση ή η απόπειρα για δολίευση ή η άρνηση συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις και συστάσεις των επιτηρητών συνεπάγεται την αποπομπή του εξεταζόμενου υποψήφιου από την αίθουσα και το μηδενισμό του γραπτού του στο συγκεκριμένο μάθημα. 7. (α) Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να φέρουν στην αίθουσα εξέτασης κινητό τηλέφωνο, βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, λογαριθμικούς ή άλλους πίνακες, προγραμματιζόμενες ηλεκτρονικές μηχανές ή ο,τιδήποτε σχετικό με το εξεταζόμενο μάθημα. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι γραμμένες με μελάνι χρώματος μπλε. Τα σχήματα μπορούν να γίνονται με μολύβι. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση διορθωτικού. (β) Οι υποψήφιοι που είναι άτομα με ειδικές ανάγκες επιτρέπεται να φέρουν στην αίθουσα εξέτασης τον εξοπλισμό που καθορίζεται με απόφαση της αρμόδιας αρχής. Β. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Στις εξετάσεις οι μαθητές θα προσέρχονται φορώντας τη στολή τους και με ευπρεπή εμφάνιση. 2. Σε περίπτωση που μαθητές θα μεταφέρουν στο Εξεταστικό Κέντρο κινητό τηλέφωνο, αυτό θα μείνει εκτός της αίθουσας εξετάσεων (σε χαρτονένιο κασόνι) απενεργοποιημένο και με δική τους αποκλειστική ευθύνη. 3. Οι μαθητές τοποθετούνται στις θέσεις τους από τους επιτηρητές. Κανένας μαθητής ΔΕΝ επιτρέπεται να αλλάξει θέση. Αν, όμως, του το ζητήσει ο επιτηρητής, ο μαθητής είναι υποχρεωμένος να συμμορφωθεί, χωρίς καμιά αντίρρηση. 4. Σε κάθε εξέταση θα δίνεται στους μαθητές ειδικό τετράδιο στο οποίο θα γράφουν τις απαντήσεις. Τονίζεται στους μαθητές ότι απαγορεύεται η αφαίρεση σελίδων από το τετράδιο εξετάσεων. Τυχόν αφαίρεση σελίδας θα θεωρηθεί ως απόπειρα δολίευσης, με όλες τις προβλεπόμενες από τους κανονισμούς επιπτώσεις. 5. Τονίζεται ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι μαθητές να γράψουν το όνομά τους ή άλλα στοιχεία τους ή το όνομα του σχολείου τους σε κανένα σημείο του τετραδίου (εκτός από τον ειδικό χώρο που καλύπτεται με το αυτοκόλλητο) ούτε ακόμα και αν ζητείται η σύνταξη επιστολής. Απαγορεύεται επίσης η αναγραφή οποιωνδήποτε άλλων διακριτικών στοιχείων, τα οποία μπορεί να θεωρηθεί ότι αποκαλύπτουν την ταυτότητα του υποψήφιου. 6. Η χρήση προγραμματιζόμενων υπολογιστικών μηχανών απαγορεύεται. Απαγορεύονται όλες οι υπολογιστικές οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν γραφικές παραστάσεις (και επομένως έχουν οθόνη μεγαλύτερη της συνηθισμένης) ή μπορούν να προγραμματιστούν (αν έχουν την ένδειξη programmable) ή έχουν μνήμη στην οποία μπορούν να φυλαχθούν τύποι ή έχουν τη δυνατότητα να υπολογίζουν ολοκληρώματα.

5 5 Χρήση υπολογιστικής μηχανής που είναι προγραμματιζόμενη ή δεν φέρει τη σφραγίδα του Σχολείου θα θεωρηθεί ως απόπειρα δολίευσης. Απαγορεύεται ο δανεισμός των υπολογιστικών μηχανών στη διάρκεια της εξέτασης. Επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών που δεν είναι προγραμματιζόμενες (non programmable) στα ακόλουθα μαθήματα: Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Λογιστική, Πολιτική Οικονομία, Πληροφορική, Δίκτυα, Τεχνολογία, Οικογενειακή Αγωγή. Διευκρινίζεται ότι επιτρέπεται οποιαδήποτε υπολογιστική μηχανή, η οποία μπορεί να κάνει απλές πράξεις ή είναι απλή scientific. Αυτή θα πρέπει να έχει εγκριθεί από το σχολείο (φέρει στο πίσω μέρος τη σφραγίδα του Σχολείου και μονογραφή του υπεύθυνου για τον έλεγχο Β.Δ.). 7. Η κατανόηση του εξεταστικού δοκιμίου αποτελεί μέρος της εξέτασης. Γι αυτό δεν επιτρέπονται επεξηγήσεις. Για τα μαθήματα πρόσβασης, σε περίπτωση λάθους στα δοκίμια, δε γίνεται καμιά διευκρίνιση ή διόρθωση κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Η αρμόδια αρχή αποφασίζει σε μεταγενέστερο στάδιο για τη σοβαρότητα του λάθους και καθορίζει με οδηγίες προς τους βαθμολογητές τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογείται η ερώτηση. 8. Οι δύο τελευταίες σελίδες του τετραδίου απαντήσεων χρησιμοποιούνται ως πρόχειρες και το περιεχόμενό τους δε λαμβάνεται υπόψη κατά τη διόρθωση. 9. Συνιστάται στους μαθητές να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα για την εξέταση όργανα (πένες, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα), διότι δεν επιτρέπεται ο δανεισμός τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά στην αίθουσα εξέτασης διορθωτικού (tippex) και λαδόκολλας. 10. Σε περίπτωση που θα δοθεί τυπολόγιο σε κάποιο μάθημα, αυτό είναι απαραίτητο να επιστραφεί με το τέλος της εξέτασης. 11. Προτρέπονται οι μαθητές: Να διαβάζουν με προσοχή τις οδηγίες που αναγράφονται στο εξεταστικό δοκίμιο. Να διατυπώνουν τις απαντήσεις τους με σαφήνεια και ακρίβεια. Να κάμνουν ορθολογιστική χρήση του χρόνου εξέτασης. Να γράφουν ευανάγνωστα γράμματα και να επιδιώκουν τη φροντισμένη εμφάνιση του γραπτού. Γ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ Συμπληρωματικά προς τις Γενικές Οδηγίες οι μαθητές πρέπει να έχουν υπόψη τους και τα ακόλουθα: 1. Κατά την εξέταση του μαθήματος της Πρακτικής Γραφείου, θα χρησιμοποιηθούν ειδικά τετράδια που φέρουν πράσινο εξώφυλλο. Στα τετράδια αυτά είναι τυπωμένα διάφορα έντυπα, χωρίς την επωνυμία, για τις απαντήσεις των μαθητών σε ερωτήσεις πρακτικής φύσης. Οι απαντήσεις σε θεωρητικές ερωτήσεις γράφονται στο πρώτο ήμισυ του τετραδίου. Όταν συμπληρώνεται ένα έντυπο πρέπει να συμπληρώνεται και η επωνυμία ανάλογα με τα στοιχεία της ερώτησης. 2. Κατά την εξέταση του μαθήματος Θέματα Τέχνης οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους τα κατάλληλα υλικά όπως: χρώματα νερομπογιάς, ακρυλικά, τέμπερα, παστέλ, χρωματιστά μολύβια ακουαρέλας, μαρκαδόρους, πινέλα, δοχεία για νερό, μαλακά μολύβια, κάρβουνο. Δ. ΔΟΛΙΕΥΣΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΔΟΛΙΕΥΣΗ 1. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η δολίευση ή η απόπειρα για δολίευση ή η άρνηση συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις και συστάσεις των επιτηρητών συνεπάγονται την αποπομπή του

6 6 εξεταζόμενου υποψήφιου από την αίθουσα και το μηδενισμό του γραπτού του στο συγκεκριμένο μάθημα. 2. Η δολίευση θεωρείται παράπτωμα που συνεπάγεται την επιβολή παιδαγωγικών μέτρων σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανονισμούς. Ε. ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Στ. Μαθητής, που αδικαιολόγητα δεν προσέρχεται στις εξετάσεις Μαΐου-Ιουνίου παραπέμπεται σε γραπτή εξέταση το Σεπτέμβριο και ο βαθμός της εξέτασης αυτής είναι ο βαθμός του έτους. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Β ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 1. Μαθητής που δικαιολογημένα απουσιάζει από εξέταση της περιόδου 13-15/5/2015 ή 15-18/6/2015 ενημερώνει αμέσως το Σχολείο (πριν από την έναρξη της εξέτασης). Αμέσως μετά την εξέταση πρέπει να καταθέσει (ο ίδιος ή ο γονιός/κηδεμόνας του) αίτηση για συμμετοχή στη Β σειρά εξέτασης μαζί με το σχετικό (ιατρικό ή άλλο) δικαιολογητικό της απουσίας του. Οι αιτήσεις κατατίθενται στη Β.Δ. κ. Β. Γεωργίου. Αρμόδιο σώμα για να επιτρέψει Β σειρά εξέτασης είναι ο Καθηγητικός Σύλλογος. Η Β σειρά εξετάσεων για μαθήματα απόλυσης θα γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο σχολείο του μαθητή, όπως φαίνεται στο πρόγραμμα που δημοσιεύεται στον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων Μαθητής που απουσιάζει από εξέταση της περιόδου από 18/5/2015 μέχρι 12/6/2015 θα παρακαθίσει στην εξέταση της Β σειράς μόνο για απόλυση. Η Β σειρά εξέτασης θα γίνεται στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα για όλους τους μαθητές της επαρχίας Λευκωσίας το απόγευμα της επόμενης εργάσιμης ημέρας ώρα 3.30 μ.μ. Για να δικαιούται ο μαθητής να παρακαθίσει στη Β σειρά εξετάσεων θα πρέπει, την ημέρα της εξέτασης (κανονικής σειράς), να προσκομίσει σχετικό δικαιολογητικό στο σχολείο που φοιτά και να υποβάλει αίτηση όπως πιο πάνω. Όλοι οι μαθητές της Γ λυκείου θα περάσουν από το σχολείο στις 29 Ιουνίου από τις για να υπογράψουν στο Βιβλίο Σπουδών την έκδοση του απολυτηρίου τους. Ζ. ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Η τελετή αποφοίτησης θα γίνει στις 29 Ιουνίου 2015 στις 7.15 το απόγευμα. Όλοι οι μαθητές της Γ Λυκείου θα περάσουν από το σχολείο στις 29 Ιουνίου ( ) για να υπογράψουν στο Βιβλίο Σπουδών την έκδοση του απολυτηρίου τους. Οι μαθητές των τμημάτων Γ1, Γ3, Γ5, Γ7 και Γ9 θα έλθουν στις το πρωί για πρόβα εισόδου της τελετής. Ενώ οι μαθητές των τμημάτων Γ2, Γ4, Γ6 και Γ8 θα έλθουν στις για την πιο πάνω πρόβα. Λευκωσία, 20 Απριλίου 2015 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η Διεύθυνση και ο Καθηγητικός Σύλλογος σας εύχονται Κ Α Λ Η Μ Ε Λ Ε Τ Η και Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α στις εξετάσεις

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Μ101 Κ167 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ------------------------------------ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ: ΜΕΡΟΣ Α : Διακοπή μαθημάτων και Παγκύπριες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική Χρονιά Μ 149

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική Χρονιά Μ 149 ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ K194 Σχολική Χρονιά 2017 2018 Μ 149 ΟΔΗΓΙΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ -------------------------------- ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ & ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΟΥΣ & ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ 176 /Κ275 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ 176 /Κ275 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Μ 176 /Κ275 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ------------------------------------ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ:

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ: ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: 22434830 ΦΑΞ: 22348421 ΤΑΧ. ΚΙΒ. 29076, 1621 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ e-mail: lyk-palouriotissa-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Κ.91/Μ.29 ΟΔΗΓΙΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΤΚΕΙΟ Μ. ΚΟΤΣΟΥΣΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ179 /Κ286 ΦΟΛΙΚΗ ΦΡΟΝΙΑ 2014-2015

ΛΤΚΕΙΟ Μ. ΚΟΤΣΟΥΣΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ179 /Κ286 ΦΟΛΙΚΗ ΦΡΟΝΙΑ 2014-2015 ΛΤΚΕΙΟ Μ. ΚΟΤΣΟΥΣΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ179 /Κ286 ΦΟΛΙΚΗ ΦΡΟΝΙΑ 2014-2015 ΠΑΓΚΤΠΡΙΕ ΕΞΕΣΑΕΙ ------------------------------------ ΟΔΗΓΙΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΕ ΠΡΟ ΣΟΤ ΜΑΘΗΣΕ ΣΗ Γ ΣΑΞΗ ΘΕΜΑΣΑ: ΜΕΡΟ Α : Διακοπή μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Οδηγίες προς τους μαθητές της Γ Λυκείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Οδηγίες προς τους μαθητές της Γ Λυκείου 1 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015 2016 Μ209 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2015-2016 Οδηγίες προς τους μαθητές της Γ Λυκείου Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Τα μαθήματα θα διακοπούν

Διαβάστε περισσότερα

2 Μάθηµα Ηµέρα Ηµεροµηνία Ώρα Φυσική Αγωγή-Ολυµϖιακή Παιδεία Πρακτική οκιµασία Πέµϖτη 12/5/ ϖ.µ. ακτυλογραφία - Γραφειακά Παρασκευή 13

2 Μάθηµα Ηµέρα Ηµεροµηνία Ώρα Φυσική Αγωγή-Ολυµϖιακή Παιδεία Πρακτική οκιµασία Πέµϖτη 12/5/ ϖ.µ. ακτυλογραφία - Γραφειακά Παρασκευή 13 ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙ Η Μ178 /Κ261 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ------------------------------------ Ο ΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ: ΜΕΡΟΣ Α : ιακοϖή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Ενημέρωση και Οδηγίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Ενημέρωση και Οδηγίες ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 Γ41 Μ241 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2017-2018 Ενημέρωση και Οδηγίες Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ: 1. Λήξη των εργασιών της σχολικής χρονιάς 2016 2017. 2. Τελικές Γραπτές Προαγωγικές Εξετάσεις. 3. Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Γ15 Μ126. Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Γ15 Μ126. Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές Γ15 Μ126 ΘΕΜΑΤΑ: Α. ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 Β. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Γ. ΤΕΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β Μ101 K197 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 20/4/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 4-2015 ΘΕΜΑΤΑ: Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Μ153 / K250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018-2019 ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 1 ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30min ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 7:30 ή στις 7:15 ανάλογα με το μάθημα ΑΡΓΗΣΑ!!! 2 Όλα τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ M43 Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α: 2018-2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Π Ρ Ο Α Γ Ω Γ Ι Κ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 8-201

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 K146 M72 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 6-2017 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές

Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΤΟΥ Κ 149 / Μ 78 / Γ 31 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές ΘΕΜΑΤΑ: 1. Λήξη μαθημάτων 2. Οδηγίες για τις εξετάσεις 3. Βαθμολογίες Γραπτών εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Σχολική χρονιά 2017-2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις Β. Διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ126 / K200

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ126 / K200 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Μ126 / K200 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟN ΓΥΜΝΑΣΙΟN ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ312 / Μ123 ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων Εξετάσεις Β. Διεξαγωγή των Προαγωγικών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις

Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Γ37 Μ55 ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις Αγαπητοί Γονείς και μαθητές,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ 1. Λήξη εργασιών της σχολικής χρονιάς 2018 2019 Τα μαθήματα ολοκληρώνονται για όλες τις τάξεις Λυκείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α και Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α και Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α και Β ΛΥΚΕΙΟΥ 2018-2019 ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 1 ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30min ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 7:30 ΑΡΓΗΣΑ!!! 2 Όλα τα μαθήματα της Α Σειράς Προαγωγικών Εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-19 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ MAΪOY- IOYNIOY ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες Α. ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2017-2018 Κ182 Μ140 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016 2017 Μ/91 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ Αγαπητοί Γονείς και παιδιά, Για ομαλότερη διεξαγωγή των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ.57

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ.57 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Μ.57 ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Τα μαθήματα διακόπτονται και

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2016-2017 Μ192 Κ145 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 110 Γ 28

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 110 Γ 28 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016-2017 Μ 110 Γ 28 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ---------------------------------- Α. Ημέρα λήξης μαθημάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Γ. 16 Μ. 61 ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 - ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ/ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΝΙΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΒΕΡΓΙΝΑ» ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΒΕΡΓΙΝΑ» ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΒΕΡΓΙΝΑ» ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου «Βεργίνα» Λάρνακας ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Γ ΤΑΞΗΣ A. Λήξη μαθημάτων Τα μαθήματα διακόπτονται για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 2019 Γ. 18 Μ. 57 Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2018 2019 Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις 2018-2019 Εγγραφές για τη Σχολική Χρονιά 2019 2020 Έναρξη Σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 104 Γ 29

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 104 Γ 29 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Μ 104 Γ 29 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ---------------------------------- Α. Ημέρα λήξης μαθημάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο την πρώτη ημέρα 07:45, τις υπόλοιπες ημέρες 07:55.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο την πρώτη ημέρα 07:45, τις υπόλοιπες ημέρες 07:55. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο την πρώτη ημέρα 07:45, τις υπόλοιπες ημέρες 07:55. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν στο Εξεταστικό Κέντρο μετά την εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ Μ/81 Αγαπητοί Γονείς και παιδιά, Για ομαλότερη διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

2 3. Μη εξεταζόµενα µαθήµατα υστερούντες βελτίωση βαθµολογίας Εάν ένας µαθητής υστερεί σε µη εξεταζόµενο µάθηµα, τότε υϖοχρεούται να ϖαρακαθίσει σε γρ

2 3. Μη εξεταζόµενα µαθήµατα υστερούντες βελτίωση βαθµολογίας Εάν ένας µαθητής υστερεί σε µη εξεταζόµενο µάθηµα, τότε υϖοχρεούται να ϖαρακαθίσει σε γρ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙ Η ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Μ175 / K257 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Γ22/Μ160 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 2018, ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Όλοι οι μαθητές θα εξεταστούν υποχρεωτικά τον Ιούνιο:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου Πολεμιδιών ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΛΤΚΕΙΟ Μ. ΚΟΤΣΟΥΣΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ180 /K287 ΦΟΛΙΚΗ ΦΡΟΝΙΑ Γ Ρ Α Π Σ Ε Ε Ξ Ε Σ Α Ε Ι Λ Η Ξ Η Φ Ο Λ Ι Κ Η Φ Ρ Ο Ν Ι Α

ΛΤΚΕΙΟ Μ. ΚΟΤΣΟΥΣΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ180 /K287 ΦΟΛΙΚΗ ΦΡΟΝΙΑ Γ Ρ Α Π Σ Ε Ε Ξ Ε Σ Α Ε Ι Λ Η Ξ Η Φ Ο Λ Ι Κ Η Φ Ρ Ο Ν Ι Α ΛΤΚΕΙΟ Μ. ΚΟΤΣΟΥΣΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ180 /K287 ΦΟΛΙΚΗ ΦΡΟΝΙΑ 2014-2015 ΟΔΗΓΙΕ ΠΡΟ ΣΟΤ ΜΑΘΗΣΕ Α ΚΑΙ Β ΣΑΞΗ Γ Ρ Α Π Σ Ε Ε Ξ Ε Σ Α Ε Ι Λ Η Ξ Η Φ Ο Λ Ι Κ Η Φ Ρ Ο Ν Ι Α 2 0 1 4-2015 ΘΕΜΑΣΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου Πολεμιδιών ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Γ ΤΑΞΗΣ A. Λήξη μαθημάτων Τα μαθήματα διακόπτονται για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/79 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/79 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/79 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 2016 Περιεχόμενα: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. Εισαγωγή Β. Χρόνος εξετάσεων Γ. Διεξαγωγή γραπτής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΜΠΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή Αγαπητοί Γονείς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/66 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/66 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/66 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013 2014 Περιεχόμενα: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. Εισαγωγή Β. Χρόνος εξετάσεων Γ. Διεξαγωγή γραπτής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2018-2019 Κ174 Μ112 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες Α. ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Σχολική χρονιά Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Σχολική χρονιά Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Μ.154 /Γ.21 Σχολική χρονιά 2016 2017 Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέματα: 1. Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2016 2017 2. Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις Μαΐου Ιουνίου 2017 3. Εγγραφές για τη Σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ A. Λήξη μαθημάτων Τα μαθήματα διακόπτονται για την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Λ7 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ *Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ:

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ: ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Κ.93/Μ.30 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019 ΘΕΜΑΤΑ: ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: 22434830

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/78 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/78 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/78 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Περιεχόμενα: Ι. Εισαγωγή ΙΙ. Λήξη μαθημάτων ΙΙΙ. Χρόνος εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 Στις καθορισμένες ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ περιόδους όπως ανακοινώθηκαν στον Προγραμματισμό Μαρτίου, παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Τμημάτων να ενημερώσουν

Διαβάστε περισσότερα

Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Λυκείου Αραδίππου

Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Λυκείου Αραδίππου ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 M/28 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Λυκείου Αραδίππου Αγαπητοί γονείς, ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ήδη διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για το σχολικό έτος

Ήδη διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για το σχολικό έτος Αγαπητοί Γονείς, Ήδη διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για το σχολικό έτος 2016-2017. Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 126/2016 (Α 211), το δεύτερο τετράμηνο για τα Γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 1 Θέμα: Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2008 1. Περίοδος Διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ M/20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ M/20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 M/20 ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ Αγαπητοί γονείς, Η Διεύθυνση και

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α Ε Ξ Ε Τ ΑΣ Ε Ω Ν 2 0 1 5 Μ α θ ή μ α τ α Π ρ ό σ β α σ η ς Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Λύκειο Ιδαλίου Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Παγκύπριες

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις Παγκύπριες Εξετάσεις

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις Παγκύπριες Εξετάσεις ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 1. Περίοδος διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων 2013 Tέλος Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Σχολική χρονιά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχολική χρονιά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Σχολική χρονιά 2017 2018 Μ.203β /Γ.64β Κ.202β ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέματα: 1. Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2017 2018 2. Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις Μαΐου Ιουνίου 2018 3. Εγγραφές για τη Σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Μ54 Κ.ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Βάσει των κανονισμών 14,15,16 των περί λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ 2016-17 ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017 Μαθήματα Πρόσβασης 1 Γενικός Βαθμός Κατάταξης : ο μέσος όρος των βαθμολογιών όλων των μαθημάτων στα οποία εξετάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Οι Παγκύπριες Εξετάσεις σε αριθμούς

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Οι Παγκύπριες Εξετάσεις σε αριθμούς ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 11 Μαΐου 2015 Οι Παγκύπριες Εξετάσεις σε αριθμούς Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις Παγκύπριες

Διαβάστε περισσότερα

Οι επιτηρητές, μετά το τέλος της εξέτασης, παραδίδουν τα εξεταστικά δοκίμια στον εφημερεύοντα Β.Δ., αφού υπογράψουν στο σχετικό βιβλίο.

Οι επιτηρητές, μετά το τέλος της εξέτασης, παραδίδουν τα εξεταστικά δοκίμια στον εφημερεύοντα Β.Δ., αφού υπογράψουν στο σχετικό βιβλίο. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Κ/174 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2015 Κατά την περίοδο μεταξύ 5 17 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι γραπτές απολυτήριες και προαγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Γ33/Μ132 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Προς τους Γονείς και Κηδεμόνες, Μαθητές/τριες Η Διεύθυνση ενόψει των Εξετάσεων Μαϊου-Ιουνίου, των Ανεξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν!

Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν! Ο Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν! Σας εύχονται, όπως όλοι μαζί να έχουμε μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά! Στόχος του σχολείου: Να σας προσφέρει : Μόρφωση Παιδεία - Αγωγή Σκοπός της σημερινής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου Αθηένου. ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ/ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Αγαπητοί γονείς, Η Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ.170 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ.170 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Κ.170 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1. ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Τα μαθήματα λήγουν: Για τη Γ τάξη την Τρίτη 10 Μαΐου 2016. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1.1 Περίοδος υποβολής Αιτήσεων Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΣΚΟΠΟΣ: Η χορήγηση απολυτηρίου Προσδιορισμός Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης (ΑΑΕΙ Κύπρου & Ελλάδας) Κατανομή θέσεων ΑΑΕΙ Κύπρου + (Στρατιωτικών Σχολών Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ερμηνεία Μετά από εισηγήσεις της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας δόθηκε σαφής ερμηνεία στους όρους: - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές /τριες Γ Λυκείου ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. Πλαίσιο 1 1 ο Επιστημονικό Πεδίο * Πλαίσιο 4

ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. Πλαίσιο 1 1 ο Επιστημονικό Πεδίο * Πλαίσιο 4 ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Πλαίσιο 1 3. Αγγλικά Πλαίσιο 4 3. Ιταλικά Πλαίσιο 2 3. Γαλλικά ** Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Πλαίσιο 5 3. Ισπανικά Ισπανικά, Ρωσικά, ** Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Αριθµός 4074 Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2006 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 22(Ι)/2006 Ο περί ιεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Νόµος του 2006 εκδίδεται µε δηµοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριες εξετάσεις Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Παγκύπριες εξετάσεις Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Παγκύπριες εξετάσεις 2018 Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Σκοπός Παγκύπριων Εξετάσεων: Η χορήγηση απολυτηρίου Εξαγωγή Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης (ΑΑΕΙ Κύπρου και

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριες Εξετάσεις 2018 (Τεχνικές Σχολές) Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Παγκύπριες Εξετάσεις 2018 (Τεχνικές Σχολές) Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Παγκύπριες Εξετάσεις 2018 (Τεχνικές Σχολές) Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Σκοπός Παγκύπριων Εξετάσεων: Η χορήγηση απολυτηρίου Εξαγωγή Γενικού Βαθμού

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ Φεβρουαρίου 2009

Αρ. Φακ Φεβρουαρίου 2009 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.3 2 Φεβρουαρίου 2009 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις:

Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις: ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1.1 Περίοδος υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Α. Προαγωγή και εξετάσεις μαθητών του Α & Β Λυκείου Μέσης Εκπαίδευσης

Α. Προαγωγή και εξετάσεις μαθητών του Α & Β Λυκείου Μέσης Εκπαίδευσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Α & Β Λυκείου Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 Στις καθορισμένες ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ περιόδους όπως ανακοινώθηκαν στον Προγραμματισμό Μαρτίου, παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης 2019 2 Κανονισμός Εξετάσεων Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Αρ. Φακ. 7.2.25.9.6. 20 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Αρ. Φακ. 7.2.25.9.6. 20 Ιανουαρίου 2011 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.6 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Τεχνικής/Eπαγγελματικής Εκπαίδευσης 20 Ιανουαρίου 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2017

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2017 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1.1 Περίοδος υποβολής Αιτήσεων Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.3 12 Φεβρουαρίου 2008 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

παγκύπριες εξετάσεις 2017

παγκύπριες εξετάσεις 2017 παγκύπριες εξετάσεις 2017 σκοπός Η χορήγηση απολυτηρίου Προσδιορισμός Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης (ΑΑΕΙ Κύπρου & Ελλάδας) Κατανομή θέσεων ΑΑΕΙ Κύπρου + Στρατιωτικών Σχολών Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριες εξετάσεις Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Παγκύπριες εξετάσεις Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Παγκύπριες εξετάσεις 2018 Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Σκοπός Παγκύπριων Εξετάσεων: Η χορήγηση απολυτηρίου Εξαγωγή Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου λ Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α Ε Ξ Ε Τ ΑΣ Ε Ω Ν 2 0 1 5 Μ α θ ή μ α τ α Π ρ ό σ β α σ η ς Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Λύκειο Ιδαλίου Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Παγκύπριες

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Παγκύπριες Εξετάσεις 2016 1 Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α Ε Ξ Ε Τ ΑΣ Ε Ω Ν 2 0 1 6 Μ α θ ή μ α τ α Π ρ ό σ β α σ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διεξαγωγή εξετάσεων Φεβρουαρίου 2018 υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών Κατηγορίας Α και Β

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διεξαγωγή εξετάσεων Φεβρουαρίου 2018 υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών Κατηγορίας Α και Β ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διεξαγωγή εξετάσεων Φεβρουαρίου 2018 υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών Κατηγορίας Α και Β Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, επιθυμεί να ενημερώσει τους υποψήφιους ενεργειακούς ελεγκτές για τη διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές /τριες Γ Λυκείου 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛ ΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥ Σ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

5 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

5 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 5 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Υπενθύμιση για τις ομάδες μαθημάτων Ομάδα Α περιλαμβάνει τα μαθήματα που εξετάζονται με γραπτές ανακεφαλαιωτικές εξετάσεις τον Ιούνιο Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Το Νέο Λύκειο Σχολικό έτος 2014-2015

Το Νέο Λύκειο Σχολικό έτος 2014-2015 Το Νέο Λύκειο Σχολικό έτος 2014-2015 Η δομή του νέου Λυκείου Α Λυκείου Τάξη Γενικής Παιδείας Β Λυκείου Γενική Παιδεία Δύο (2) ομάδες Προσανατολισμού Γ Λυκείου Γενική Παιδεία Τρεις (3) ομάδες Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2018 2019 Λ08/Γ18/M34 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.12.09/4 28 Νοεμβρίου 2018 Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι,15-05-2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ OΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο

Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο Τετράμηνα 1ο τετράμηνο : από 11 Σεπτεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου 2ο τετράμηνο : από 21 Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου. Μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Ομάδα Α : 1) Νεοελληνική Γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι,15-05-2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ OΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Αρ. Φακ.: 7.2.33 Αρ. Τηλ.: 22 800 642 Αρ. Φαξ: 22428268 Email: santonellos@schools.ac.cy 11 Οκτωβρίου 2019 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι.

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. Καλή σχολική χρονιά ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Πρόγραμμα Σπουδών Α Λυκείου ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΩΡΕΣ Αρχαία Ελλ. Γλώσσα και Γραμματεία 5 Νέα Ελλ. Γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα