Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 63

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 63"

Transcript

1 Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 63 View this in your browser ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια Έφηβοι και νέοι οδηγοί κινδυνεύουν περισσότερο στους δρόμους στην Ελλάδα Συμπεράσματα της Ημερίδας YEARS για την Οδική Ασφάλεια των νέων Αποχαιρετώντας έναν ενθουσιώδη εθελοντή, ενεργό πολίτη και δημιουργικό συνεργάτη του Ι.Ο.ΑΣ. Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας και φορέων για την Οδική Ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στην Αθήνα, η Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος YEARS για την ασφάλεια των νέων στο δρόμο. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ETSC) και ο στρατηγικός εταίρος του στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. (Περισσότερα: Διεθνής ημέρα ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια στις ισόπεδες διαβάσεις Εditorial από την Πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ. κα Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά Θυμάμαι σαν και σήμερα την ημέρα πίσω στο 2007, που ο Κώστας ήρθε και με βρήκε προτείνοντας μου να συνεργαστούμε σε ένα ζήτημα που θα αξιοποιούσε και θα ενίσχυε το δίκτυο των εθελοντών μας για την ανάδειξη των προβλημάτων του οδικού δικτύου. Εθελοντής του Ι.Ο.ΑΣ. ο ίδιος και όλοι οι μοτοσικλετιστές συνεργάτες και φίλοι του, ήταν οι πρώτοι που άρχισαν να «καρφώνουν» τα επικίνδυνα σημεία στους δρόμους αξιοποιώντας την εφαρμογή που αναπτύχθηκε για το Ι.Ο.ΑΣ. μέσα από την πλατφόρμα του MSFREE. (Περισσότερα: Προγραμματίζονται 1 από 7 22/6/17, 5:26 μ.μ.

2 για την Ασφάλεια στις Ισόπεδες Διαβάσεις (ILCAD), που για το 2017 ορίστηκε η 2 α Ιουνίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» συνεργάστηκαν για μία ακόμα χρονιά, υλοποιώντας για την Ελλάδα τη φετινή Εκστρατεία Ενημέρωσης για θέματα ασφαλούς διέλευσης των ισόπεδων σιδηροδρομικών διαβάσεων. (Περισσότερα: Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στο 2 Ο TEDxChalkida - Συμμετοχή Ι.Ο.ΑΣ. στην Ημερίδα «Σωφρονιστική Πολιτική παρόν και μέλλον» που διοργανώνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων στην Αθήνα (30/6). - Συμμετοχή Ι.Ο.ΑΣ. στο 4 ο YouTruck Fiesta, Παγκρήτιο Στάδιο στην Κρήτη ( 1&2/7). - Σεμινάριο επιμόρφωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΡΜΗΣ» για νέους με παραβατική οδική συμπεριφορά, θα πραγματοποιηθεί από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Θήβας (10/7). Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο TEDxChalkida, το Σάββατο 27 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Το φετινό TEDxChalkida ήταν αφιερωμένο στην έννοια της Εξέλιξης, με την αδιάκοπη κίνηση της οποίας οδηγούμαστε προς το δρόμο της προόδου. Αυτή ήταν και η πρόκληση για τους ομιλητές. Να καταφέρουν να μεταδώσουν στο κοινό, μέσα από την προσωπική εμπειρία και το έργο τους, τα βήματα που μετατασχηματίζουν τα εξελικτικά στάδια σε ανέλιξη. Η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., κα Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά, πρώτη ομιλήτρια της διοργάνωσης, μετέφερε στο κοινό την εμπειρία της για το πώς μια τραγική στιγμή στη ζωή μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για να ανοίξουν αισιόδοξοι δρόμοι. Η κα Δανέλλη Μυλωνά με την ομιλία της εξήγησε πώς ένα τραγικό γεγονός, αυτό του άδικου χαμού του γιου της σε ηλικία 22 ετών από τροχαίο δυστύχημα, μπορεί να εξελιχθεί σε παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και αγάπης για τον συνάνθρωπο. Η ομιλία της Κας Μυλωνά κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη προσοχή του κοινού και να προκαλέσει ιδιαίτερη συγκίνηση αποσπώντας το καθολικό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων στην αίθουσα για την αδιάκοπη 12ετή δράση της. (Περισσότερα: ) - Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκίδας. - Συμμετοχή Ι.Ο.ΑΣ. στο Στέρνα Fringe Festival, Τήνος (28-30/7). (Περισσότερα: ) Δράσεις Εκπαιδεύσεις από το Ι.Ο.ΑΣ. Κατά το μήνα Μάιο εκπαιδεύτηκαν από το Ινστιτούτο: μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης 423 Ενήλικοι συμπολίτες μας Μέσα από προγράμματα επιμόρφωσης: Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στην πόλη μου» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σε εργαζόμενους των εταιριών: ΕΝΟΡΑΣΙΣ ΑΕ και Nestle Hellas. (Περισσότερα: 2 από 7 22/6/17, 5:26 μ.μ.

3 Η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. στο 1 ο Συνέδριο «Υποδομών και Μεταφορών: Προοπτικές Ανάπτυξης» Η παρουσία του Ι.Ο.ΑΣ. στα Media Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και δηλώσεις έκαναν η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά και στελέχη του Ινστιτούτου μας στους σταθμούς: ΕΡΤ1 (Δελτίο Ειδήσεων), Κρήτη TV, TV 100, Real FM, ALPHA 989, ΑΘΗΝΑ 984, Sport24 Radio και Παραπολιτικά FM αναφορικά με την 4η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, τη νέα καμπάνια του Ι.Ο.ΑΣ. για την ταχύτητα, τη 10η Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια στις Ισόπεδες Διαβάσεις, την έξοδο της Πρωτομαγιάς και γενικότερα θέματα Οδικής Ασφάλειας. (Περισσότερα: Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. σε ημερίδα με θέμα την Οδική Ασφάλεια στο Βόλο Στο σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζουν οι κλάδοι των Υποδομών και των Μεταφορών στην εθνική οικονομία αναφέρθηκαν οι ομιλητές στο 1 ο Συνέδριο «Υποδομών και Μεταφορών: Προοπτικές Ανάπτυξης» που συνδιοργάνωσαν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις 24 Μαΐου. Το Ινστιτούτο, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, εκπροσώπησε η Πρόεδρός του. (Περισσότερα: Το Ι.Ο.ΑΣ. στο 7 ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: «Επενδύοντας στην ανάπτυξη Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ» Στην Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια που πραγματοποίησε η Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στο πλαίσιο του 35 ου Συνεδρίου της, στο Βόλο στις 11/5, το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» εκπροσωπήθηκε από τον συγκοινωνιολόγο Στέλιο Ευσταθιάδη, μέλος του Ινστιτούτου. (Περισσότερα: Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στην παρουσίαση του νέου στρατηγικού σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για την οδική ασφάλεια 3 από 7 22/6/17, 5:26 μ.μ.

4 Δυναμική ήταν η παρουσία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στο 7 ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επενδύοντας στην ανάπτυξη Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ» που διοργάνωσε η Capital Link με το CSRinGreece, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα. (Περισσότερα: Δυνατές εμπειρίες για νέους, παραβάτες του ΚΟΚ, στο 20ο σεμινάριο του προγράμματος «ΕΡΜΗΣ» από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Στην παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου για την οδική ασφάλεια της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «ΠΡΟΣΕΧΩ Ο δρόμος για την Ασφάλεια», παρέστη η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. (Περισσότερα: To Ι.Ο.ΑΣ. εκπαιδεύει τους εργαζόμενους της AXA Ασφαλιστική στην Οδική Ασφάλεια Ένα ακόμη σεμινάριο του πρωτοποριακού προγράμματος «ΕΡΜΗΣ» για νέους με παραβατική οδική συμπεριφορά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» στο πλαίσιο της Προγραμματικής Συμφωνίας του Ινστιτούτου με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στο σεμινάριο, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της OTE ACADEMY στο Μαρούσι. (Περισσότερα: Τη μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτούν βιωματικά στην οδική ασφάλεια, είχαν οι εργαζόμενοι της AXA Ασφαλιστική / ΑΧΑ Insurance μέσω των προσομοιωτών του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. (Περισσότερα: Ολοκληρώθηκε ο 3 ος κύκλος συνεργασίας του Ινστιτούτου με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στην πόλη μου», Tο Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» κοντά στα παιδιά και τους γονείς στη Θεσσαλονίκη Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 3 η συνεχομένη χρονιά η εκπαίδευση των τεταρτοετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» σε θέματα Οδικής Ασφάλειας. 4 από 7 22/6/17, 5:26 μ.μ.

5 Προληπτικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας, το Ι.Ο.ΑΣ. υλοποίησε για το εαρινό εξάμηνο 2017 εκπαιδευτικό πρόγραμμα για θέματα Οδικής Ασφάλειας. (Περισσότερα: Εκπαιδευτική εσπερίδα για την Οδική Ασφάλεια στη Λιβαδειά Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 29 Μαΐου 2017, η εκδήλωση «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στην πόλη μου» που συνδιοργάνωσαν η Δ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς». (Περισσότερα: Η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. στην ημερίδα για την «Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας» στην Κρήτη Στην εκπαιδευτική εσπερίδα που πραγματοποίησε η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. εκπαίδευσης κα Ασπασία Φραγκούλη σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς, καθώς και φορέων της τοπικής κοινωνίας παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» κα Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά. Περισσότερα: Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια σε εργαζόμενους της Nestle Hellas Εκπαίδευση σε εργαζόμενους της Nestle Hellas στο εργοστάσιο της Κορπή, σε θέματα που αφορούν στην οδική ασφάλεια, πραγματοποίησε το Ι.Ο.ΑΣ. στις 15 Μαΐου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αιτωλοακαρνανία. (Περισσότερα: Βιωματικές εκπαιδεύσεις σε μαθητές Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο 5 από 7 22/6/17, 5:26 μ.μ.

6 ημερίδα για την «Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας» με την συμμετοχή: εκπροσώπων ακαδημαϊκών φορέων, δραστήριων μελών ΜΚΟ και Επιχειρήσεων και στελεχών κρατικών υπηρεσιών εμπλεκόμενων στην παραγωγή πολιτικής οδικής ασφάλειας. Στην ημερίδα το Ινστιτούτο εκπροσώπησε η πρόεδρος του, κα Βασιλική Δανέλλη Μυλωνά. (Περισσότερα: Tο Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στο 4 th Occupational Health & Safety Conference Στο 2 ο Γυμνασίου Μεταμόρφωσης και στο 3 ο Λύκειο Χαλανδρίου, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδεύσεις με την Κινητή Μονάδας Οδικής Ασφάλειας του Ι.Ο.ΑΣ. στο πλαίσιο των δράσεων συνεργασίας του Ινστιτούτου με το Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ). (Περισσότερα: Το Ι.Ο.ΑΣ. εκπαιδεύει το προσωπικό της εταιρίας ΕΝΟΡΑΣΙΣ Στο 4 th Occupational Health & Safety Conference που διοργάνωσε το Plant της Boussias Communications για 4 η συνεχή χρονιά συμμετείχε το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με το στέλεχος από το επιστημονικό του προσωπικό, κ. Βαγγέλη Μακρή. Στο συνέδριο παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του Ινστιτούτου κα Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά η οποία αναφέρθηκε με σύντομη παρέμβασή της στις πρόσφατες εξελίξεις για την προαγωγή του θέματος της Οδικής Ασφάλειας σε πολιτικό επίπεδο στη χώρα μας. (Περισσότερα: Με μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς των συμμετεχόντων έγινε η εκπαίδευση των ανθρώπων της εταιρίας ΕΝΟΡΑΣΙΣ ΑΕ με σκοπό την ενημέρωσή τους σε θέματα οδικής ασφάλειας στις 3 Μαΐου. Τα στελέχη του Ινστιτούτου πραγματοποίησαν θεωρητική ομιλία και ακολούθως πρακτική εκπαίδευση, στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ ACADEMY με τη χρήση της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας. (Περισσότερα: Το Ι.Ο.ΑΣ. ενημερώνει την Ιατρική κοινότητα για θέματα Οδικής Ασφάλειας, στο «5 Ο Forum Υγείας» Προσθήκη στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: «Χάνουν το δίπλωμα για 5 χρόνια όσοι προκαλούν θανατηφόρο τροχαίο» Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» συμμετείχε στο «5 ο Forum Υγείας» που πραγματοποιήθηκε στις 20/5 στην Πάτρα, το οποίο διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Σύμβουλος Όποιος οδηγός προκαλεί θανατηφόρο δυστύχημα υπό την επήρεια αλκοόλ θα χάνει αυτομάτως την άδεια ικανότητας 6 από 7 22/6/17, 5:26 μ.μ.

7 Πατρών, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας, την 6 η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, την Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας «Patras IQ», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας. (Περισσότερα: σύμφωνα με το νέο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης. (Περισσότερα: ) Facebook Website - Επιμέλεια & Υλοποίηση Έκδοσης: Δημήτρης Λαζαρίδης ( d.lazaridis@ioas.gr ) - Κείμενα & Φωτογραφίες: Δημήτρης Χατζηδοπαυλάκης, Κατερίνα Δρανδάκη, Βαγγέλης Μακρής, Δήμητρα Γεωργογιάννη, Γεωργία Αλεξοπούλου, Μάριος Δημητρίου, Στέλιος Ευσταθιάδης, Μαρία Νιωτάκη Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Νεμέσεως 2, Τ.Κ , Αθήνα Τηλ.: / Fax : Κέντρο Πληροφόρησης για την Οδική Ασφάλεια Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, Αρσάκειο Μέγαρο, Τ.Κ , Αθήνα Τηλ.: / Fax : info@ioas.gr / website: Copyright 2017 Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" / ROAD SAFETY INSTITUTE "PANOS MYLONAS", All rights reserved. unsubscribe from this list update subscription preferences 7 από 7 22/6/17, 5:26 μ.μ.

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 64 ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 64 ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 64 ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια View this email in your browser Απολαύστε τα ταξίδια σας στην Ελλάδα, με ασφάλεια στο δρόμο Προγραμματίζονται Με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 62

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 62 1 από 8 18/5/17, 1:53 μ.μ. Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 62 View this email in your browser ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια Νέα ενημερωτική καμπάνια για την υπερβολική ταχύτητα από το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς»

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 52

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 52 Subscribe Share Past Issues Translate RSS Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 52 ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια View this email in your browser 1 η Clean Up-Safety Day στο Δήμο Καλλιθέας: Εθελοντές του I.O.AΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 61

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 61 Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 61 View this email in your browser ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια Καλό Πάσχα με Υγεία και Ασφάλεια! 10 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 53

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 53 Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 53 View this email in your browser ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια 11 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ι.Ο.ΑΣ. Δράσεις Εκπαιδεύσεις από το Ι.Ο.ΑΣ. Την 11 η ετήσια Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 56

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 56 Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 56 View this email in your browser ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια «Απολαύστε τα ταξίδια σας στην Ελλάδα, με ασφάλεια στο δρόμο!» Εκστρατεία ενημέρωσης οδικής ασφάλειας για

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 60

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 60 Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 60 View this email in your browser ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια Το Ι.Ο.ΑΣ. συνεργαζόμενος φορέας του 4 ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας Ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 58

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 58 Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 58 ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια View this email in your browser 3η Clean Up - Safety Day στο Δήμο Δάφνης Υμηττού 192 πινακίδες «έλαμψαν» ξανά χάρη στην 3 η Clean Up-Safety

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 6 η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 15 έως 23 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 6 η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 15 έως 23 Μαρτίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 15 έως 23 Μαρτίου 2013 Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) αναγγέλλουν την Εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.

Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ. Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» «Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ» Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: 210-8620150,

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 59

Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 59 Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. / τεύχος 59 View this email in your browser ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του αγαπημένου Προέδρου και

Διαβάστε περισσότερα

12 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2019)

12 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2019) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 14/03/2019 12 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.

Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ. Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» Πλάνο Δράσης 2015 Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: 210-8620150,

Διαβάστε περισσότερα

www.ioas.gr ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΕΛΛΗ ΜΥΛΩΝΑ Πρόεδρος Δ.Σ. Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

www.ioas.gr ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΕΛΛΗ ΜΥΛΩΝΑ Πρόεδρος Δ.Σ. Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΕΛΛΗ ΜΥΛΩΝΑ Πρόεδρος Δ.Σ. Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 186.300 παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από τροχαία δυστυχήματα Πάνω από 500 παιδιά κάθε μέρα

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου

Καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Εργαστήριο Μεταφορών και Λήψης Αποφάσεων Αθήνα 12 Μαρτίου 2015 6 o Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας «Χρήστης της Οδού» Καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Καλλιέργεια Παιδείας Οδικής Ασφάλειας: Προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής για όλους του χρήστες του οδικού δικτύου

Καλλιέργεια Παιδείας Οδικής Ασφάλειας: Προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής για όλους του χρήστες του οδικού δικτύου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Καλλιέργεια Παιδείας Οδικής Ασφάλειας: Προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής για όλους του χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

5-10 Απριλίου Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου τα κλειδιά για τη ζωή σου.

5-10 Απριλίου Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου τα κλειδιά για τη ζωή σου. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ η αφιερωμένη στους εφήβους 5-10 Απριλίου 2014 Ο εαυτός σου και η επιλογή σου...... τα κλειδιά για τη ζωή σου Διοργανωτές: 7η ΥΠΕ Γαστρεντερολογική Κλινική - Κοινωνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

6 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας

6 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας 6 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας Ενέργειες της Αττικής Οδού για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα Οδικής Ασφάλειας Βασίλης Χαλκιάς Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. Άννα Πετρίδου

Διαβάστε περισσότερα

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς Οδική Ασφάλεια & Υπεύθυνη Κατανάλωση Αλκοόλ στην Ελλάδα «Οδική Ασφάλεια & Αλκοόλ - Δράσεις του Ι.Ο.ΑΣ.» Β. Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος.Σ. Αίγλη Ζαππείου,

Διαβάστε περισσότερα

11 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2018)

11 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2018) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 14/03/2018 11 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

1. ήµαρχο Πεντέλης κ. ηµήτριο Στεργίου Καψάλη 2. Θεµατική Αντιδήµαρχο κα. Αρχοντία Μπούσουλα - Χάνου

1. ήµαρχο Πεντέλης κ. ηµήτριο Στεργίου Καψάλη 2. Θεµατική Αντιδήµαρχο κα. Αρχοντία Μπούσουλα - Χάνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μελίσσια 07.03.2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 5223 ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΟΛΗΣ Ταχ. /νση: Καλαµβόκη 2α Προς: Τηλ: 213 2050000 Fax: 210 6137497 Τους

Διαβάστε περισσότερα

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου.

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ η αφιερωμένη στους εφήβους 5-10 Απριλίου 2014 Ο εαυτός σου και η επιλογή σου...... τα κλειδιά για τη ζωή σου Διοργανωτές: 7η ΥΠΕ Γαστρεντερολογική Κλινική - Κοινωνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Στο δεύτερο newsletter του έργου ArgoLabs σας παρουσιάζουμε τις εκδηλώσεις που έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής:

Στο δεύτερο newsletter του έργου ArgoLabs σας παρουσιάζουμε τις εκδηλώσεις που έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής: ΕΡΓΟ ArgoLabs Το έργο AgroLabs στοχεύει στην προώθηση της παραγωγής και διάδοσης καινοτόμων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στην περιοχή Βαλκανικής - Μεσογείου, οργανώνοντας τοπικές αλυσίδες αξίας, στηρίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Η Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα Τάσεις και Προοπτικές ΥΜΕ, 24 Απριλίου 2007 Παρουσίαση Δράσεων του Υ.Μ.Ε. για την Οδική Ασφάλεια

Ημερίδα Η Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα Τάσεις και Προοπτικές ΥΜΕ, 24 Απριλίου 2007 Παρουσίαση Δράσεων του Υ.Μ.Ε. για την Οδική Ασφάλεια Ημερίδα Η Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα Τάσεις και Προοπτικές ΥΜΕ, 24 Απριλίου 2007 Παρουσίαση Δράσεων του Υ.Μ.Ε. για την Οδική Ασφάλεια Γιώργος Πατρής Πολιτικός Μηχανικός Συγκοινωνιολόγος 1 ΒασικοίτομείςδράσηςτουΥΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2013»

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2013» Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά «Κυκλοφορώ με ασφάλεια» Flash Mob για την οδική ασφάλεια, «STOP στα τροχαία» Κινητή Μονάδα Οδικής Ασφάλειας Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο «Γίνε Ιππότης της Οδικής

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση

Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση 2 3 Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση 4 1 Αγαπητέ Αναγνώστη, Σε όλο τον κόσμο, η Diageo έχει ένα σκοπό όλοι οι άνθρωποι να γιορτάζουν τη ζωή κάθε μέρα, σ όλη τη γη είτε είναι καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Γεώργιος Καρατάσιος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Γεώργιος Καρατάσιος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Στη χώρα μας η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων δεν είναι ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο ώστε να την «ανεβάσουν» από τις τελευταίες θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Ν.ΑΧΑΪΑΣ. Nest Patras

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Ν.ΑΧΑΪΑΣ. Nest Patras ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Ν.ΑΧΑΪΑΣ Nest Patras ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΟΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ -ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία»

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Γούναρη 217 26110 ΠΑΤΡΑ Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας Διοργάνωση Πρόταση Χορηγίας Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) είναι το ανώτατο συντονιστικό όργανο των Ενώσεων Νέων

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: , Αχαρνών 417, Αθήνα. Αθήνα, 9/4/2009

Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: , Αχαρνών 417, Αθήνα. Αθήνα, 9/4/2009 Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: 210 2512742, 6948235627 Αχαρνών 417, 11143 Αθήνα Αθήνα, 9/4/2009 Παρουσίαση του «SMS Of YOUTH 2009 Δράσεις για το Περιβάλλον», μία πανελλαδική

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου)

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης του Ο.Η.Ε. 4 έως 16 Νοεμβρίου 2014 Υπεύθυνοι προγράμματος: Σταύρος Πολέντας: Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο Η Αξιοποίηση της Τέχνης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Καινοτόμες εφαρμογές, καλές πρακτικές στη Δ/θμια Εκπ/ση. Η μέθοδος «Μετασχηματίζουσα Μάθηση μέσα από την αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2018 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2018 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2018 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2018 ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2018 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΕΕ (1990-2011)

Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΕΕ (1990-2011) Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΕΕ (1990-2011) Η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα για τη χώρα μας, καθώς μας αφορά όλους είτε είμαστε οδηγοί, συνοδηγοί ή απλά κυκλοφορούμε

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ερευνητικά συμπεράσματα»

«Εθνικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ερευνητικά συμπεράσματα» 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» «Εθνικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ερευνητικά συμπεράσματα» Κατερίνα Θεοδοσέλη Μαρία Κοντού. Συντονίστριες Εθνικού Θεματικού Δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη στον Σεβασµιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο

Επίσκεψη στον Σεβασµιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο Επίσκεψη στον Σεβασµιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο Τη Τρίτη 19 εκεµβρίου 2017, πραγµατοποιήθηκε επίσκεψη του ηµάρχου Χερσονήσου κου Ι. Μαστοράκη και του Αντιδηµάρχου κου Ε. Μουντράκη στον Σεβασµιότατο

Διαβάστε περισσότερα

Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας 29 Μαΐου 2017 Σχολή Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, ΤΕΙ-Κρήτης

Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας 29 Μαΐου 2017 Σχολή Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, ΤΕΙ-Κρήτης Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας 29 Μαΐου 2017 Σχολή Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, ΤΕΙ-Κρήτης 08.30-09.00 09.00-09.30 09.30-10.00 Πρόγραμμα Εγγραφές Υποδοχή Συνεδρία Χαιρετισμών Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών OTS FORUM 2019 OTS FORUM Το OTS Forum αποτελεί την κορύφωση των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώνει σε ετήσια βάση η OTS. Απευθύνεται σε

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014»

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014» «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014» Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» www.ioas.gr Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα Τηλ.: 210-8620150, Fax: 210-8620007 Site: www.ioas.gr, email: info@ioas.gr Το Ι.Ο.ΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία

Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γλυκά Νερά, 6/2/2017 Αρ. Πρωτ.: Φ.

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014»

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014» «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014» Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» www.ioas.gr Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα Τηλ.: 210-8620150, Fax: 210-8620007 Site: www.ioas.gr, email: info@ioas.gr Το Ι.Ο.ΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι & Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα: Δράσεις και πρωτοβουλίες του Ι.Ο.ΑΣ.

Νέοι & Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα: Δράσεις και πρωτοβουλίες του Ι.Ο.ΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Νέοι & Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα: Δράσεις και πρωτοβουλίες του Ι.Ο.ΑΣ. Βασιλική Δανέλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ADVANCED Riders Tuition - Level A & B

ΔΡΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ADVANCED Riders Tuition - Level A & B 1 of 9 ΔΡΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ADVANCED Riders Tuition - Level A & B Από τον Ιούνιο μέχρι και το Νοέμβριο του 2018 τα Μέλη του Ινστιτούτου βρέθηκαν στην Ξάνθη, Κοζάνη, Βόλο, Χάνια

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικό Προφίλ. ραστηριότητες. Στόχος. Νέες ράσεις. e-mail: info@youngsafedrivers.com web site: www.youngsafedrivers.com

Κοινωνικό Προφίλ. ραστηριότητες. Στόχος. Νέες ράσεις. e-mail: info@youngsafedrivers.com web site: www.youngsafedrivers.com Ελληνική Εταιρία Νέων Σωστής Οδικής Συµπεριφοράς Αστική µη κερδοσκοπική εταιρία 2011 Ελληνική Εταιρία Νέων Σωστής Οδικής Συµπεριφοράς All Rights Reserved Ελληνική Εταιρία Νέων Σωστής Οδικής Συµπεριφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση εκπ/κού προγράμματος Ρομποτική για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση εκπ/κού προγράμματος Ρομποτική για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/NΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 Ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι και τροχαία δυστυχήματα

Νέοι και τροχαία δυστυχήματα Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΑΧΑ Ασφαλιστική, μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον», ενημερώνουν τους νέους για θέματα ασφαλούς οδήγησης Νέοι και τροχαία δυστυχήματα Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Περιβαλλοντικό Έγκλημα και Εφαρμογή της Οδηγίας για την Περιβαλλοντική Ευθύνη»

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Περιβαλλοντικό Έγκλημα και Εφαρμογή της Οδηγίας για την Περιβαλλοντική Ευθύνη» LIFE14 GIE/GR/000026 «Προώθηση της ευαισθητοποίησης για την άσκηση δίωξης για εγκλήματα κατά της άγριας ζωής και την ανάδειξη της περιβαλλοντικής ευθύνης για την αντιμετώπιση ζημιών έναντι της βιοποικιλότητας

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 7.3.1 Δελτία τύπου σε εφημερίδες και περιοδικά A Εξάμηνο 2012: Ιανουάριος- Ιούνιος 2012 ΕΝΕΡΓΕΙΑ 7: Προβολή Δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ Συνεπής θα είναι για 23 η χρονιά, στο θεσμό του ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.),

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: «Δομή, στελέχωση και Μεθοδολογία κατάρτισης του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας»

Διαβάστε περισσότερα

ήσαν οι εξής : εκδηλώσεις γύρω από Εθνικό Νίκο Αθηνών και Ηλία Κίνησης Πολιτών

ήσαν οι εξής : εκδηλώσεις γύρω από Εθνικό Νίκο Αθηνών και Ηλία Κίνησης Πολιτών Απολογισμός Δραστηριοτήτων της Κίνησης Πολιτών Οι κυριότερες δραστηριότητες που αναπτύξαμε το 2014 ήσαν οι εξής : 1. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Η Κίνηση Πολιτών μαζί με το ΕΛΙΑΜΕΠ, την Kantor,

Διαβάστε περισσότερα

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Σύλλογος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Μή κερδοσκοπικός Σύλλογος Στο Ηράκλειο, από το 1999 Μέλη: εθελοντές, κυρίως επαγγελµατίες υγείας, αλλά και από κάθε τάξη της

Διαβάστε περισσότερα

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΙΑΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε Ημερίδα με θέμα: «Παραπληγ ίία κα ιι Αποκατάσταση» «Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα

«Φεστιβάλ Εθελοντισµού 2016» Τεχνόπολη. στο «Γκάζι», το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου, από τις έως τις Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην

«Φεστιβάλ Εθελοντισµού 2016» Τεχνόπολη. στο «Γκάζι», το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου, από τις έως τις Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην «Φεστιβάλ» Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη στο «Γκάζι», το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου, από τις 11.00 έως τις 19.00. 16 & 17 Ιουλίου Η Δράση Το «Φεστιβάλ Εθελοντισμού», μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr,

Διαβάστε περισσότερα

«LIFE NATURA THEMIS- Δράσεις Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Δεκέμβριος 2016-Ιούνιος 2017» Ηράκλειο, 30 Ιουνίου 2017

«LIFE NATURA THEMIS- Δράσεις Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Δεκέμβριος 2016-Ιούνιος 2017» Ηράκλειο, 30 Ιουνίου 2017 «LIFE NATURA THEMIS Δράσεις Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Δεκέμβριος 2016Ιούνιος 2017» Ηράκλειο, 30 Ιουνίου 2017 Αντικείμενο του Έργου Α. Άμεσα εμπλεκόμενοι: Εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά και μέτρα μείωσης οδικών ατυχημάτων

Χαρακτηριστικά και μέτρα μείωσης οδικών ατυχημάτων Ημερίδα με τίτλο: Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας Χαρακτηριστικά και μέτρα μείωσης οδικών ατυχημάτων Παναγιώτης Παπαντωνίου, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΣ Γιώργος Γιαννής, Καθηγητής ΕΜΠ Ηράκλειο, 29 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2016»

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2016» Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2016» Το Ι.Ο.ΑΣ. να αποτελέσει οργανισμό αναφοράς και δύναμη έμπνευσης και δράσης για «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα». Να

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Παρουσιάζουν: Ζένιος Ραφαήλ (ΘΗΕ2) Τρους Αντρέας (ΘΗΕ2) Παρεμβατικό πρόγραμμα στη Σχολή μας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ 1 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Project No IT02-KA

Project No IT02-KA Ενημερωτικό δελτίο του έργου VΙΝΑ Οκτώβρης 2018 Το παρόν αποτελεί το ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο του έργου VINA στο οποίο παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για την πρόοδο του έργου και τα εργαστήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Α.Ε.

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Α.Ε. ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αννα Πετρίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Επικοινωνίας ΑΤΤΙΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Α.Ε. ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας 29 Μαΐου 2017

Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας 29 Μαΐου 2017 Προαγωγή Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας 29 Μαΐου 2017 08.30-09.00 09.00-09.30 Πρόγραμμα Εγγραφές Υποδοχή Συνεδρία Χαιρετισμών Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Καθηγητής Ευάγγελος Καπετανάκης, Πρόεδρος ΤΕΙ-Κρήτης Σταύρος

Διαβάστε περισσότερα

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν:

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν: Εταιρεία: COSMOTE AE Τίτλος Προγράμματος / Δράσης: Ο Κόσμος μας, Εσύ Ημερομηνία Υποβολής: 29/11/2012 Υπεύθυνος Project: Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Γενικά Το Σεπτέμβριο του 2010, ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Έκθεση Μελισσοκομικών Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Αναδεικνύουμε το Κρητικό Μέλι 3ήμερη Έκθεση Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο 3ήμερες Εκδηλώσεις-Παρουσιάσεις Εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

«Αποτελέσματα δράσεων ψυχοκοινωνικής στήριξης ωφελούμενων ΤΕΒΑ και συζήτηση προτάσεων για ανάπτυξη καλών πρακτικών»

«Αποτελέσματα δράσεων ψυχοκοινωνικής στήριξης ωφελούμενων ΤΕΒΑ και συζήτηση προτάσεων για ανάπτυξη καλών πρακτικών» Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016» «Αποτελέσματα δράσεων ψυχοκοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργαζόμαστε για μια

Συνεργαζόμαστε για μια NEWSLETTER 2 ο Ειδικό Αφιέρωμα Συνεργαζόμαστε για μια ανοιχτή, πολυπολιτισμική κοινωνία ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Έργο 4.1.β/12: «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

H Οδική Ασφάλεια στην Ευρώπη

H Οδική Ασφάλεια στην Ευρώπη 10η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας H Οδική Ασφάλεια στην Ευρώπη Αργύρης Περουλάκης Αναπληρωτής Επικεφαλής 21/03/2017 Η Μάστιγα των Τροχαίων Ατυχημάτων 1.25 εκατομμύρια άτομα χάνουν ετησίως τη ζωή

Διαβάστε περισσότερα

Η οδική ασφάλεια στην Ελλάδα. ΗσυμβολήκαιοιπροτάσειςτουΣΕΣ

Η οδική ασφάλεια στην Ελλάδα. ΗσυμβολήκαιοιπροτάσειςτουΣΕΣ Παρουσίαση ενώπιον της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής του Κοινοβουλίου για την Οδική Ασφάλεια. Η οδική ασφάλεια στην Ελλάδα. ΗσυμβολήκαιοιπροτάσειςτουΣΕΣ Βασίλης Μ. Χαλκιάς Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργική Στατιστική Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα

Λειτουργική Στατιστική Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα Σεμινάριο μετεκπαίδευσης εκπαιδευτών οδήγησης Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2014 Λειτουργική Στατιστική Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα Γιώργος Γιαννής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Η Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα Tην

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών

Εθνικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών Ηράκλειο Εθνικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών Η Παιδιατρική Κλινική ΠΑΓΝΗ, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και η Β Παιδιατρική Κλινική

Διαβάστε περισσότερα

Σύμπραξη επιχειρήσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Σύμπραξη επιχειρήσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Σύμπραξη επιχειρήσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΙ ΕΡΓΟ και ΔΡΑΣΕΙΣ > Η εμπειρία της Πάτρας ΕΡΓΟ και ΔΡΑΣΕΙΣ > Η εμπειρία της Θεσσαλονίκης ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΧΩΔΕ (Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» Πολιτική Οδικής Ασφάλειας και Εκπαίδευση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΧΩΔΕ (Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» Πολιτική Οδικής Ασφάλειας και Εκπαίδευση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΧΩΔΕ (Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» Πολιτική Οδικής Ασφάλειας και Εκπαίδευση Ιωάννης Αλεξάκης Προϊστάμενος Τμήματος Οδικής Ασφάλειας & Κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΗΣ : ΚΑΒΟΥΣΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΜΗΜΑ : Β 2

ΜΑΘΗΤΗΣ : ΚΑΒΟΥΣΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΜΗΜΑ : Β 2 ΜΑΘΗΤΗΣ : ΚΑΒΟΥΣΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΜΗΜΑ : Β 2 Εισαγωγή Τα ατυχήματα είναι η κυριότερη αιτία θανάτου, συνήθως σε άτομα ηλικίας έως 45 ετών. Καθημερινά διαπιστώνεται ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 21 / 09 / 2015 KOIN.

ΑΘΗΝΑ 21 / 09 / 2015 KOIN. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ------------ Δρ. Όλγα Ζιρώ Σχολική Σύμβουλος Καθηγητών Εικαστικών Μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ AΡΧΑΝΩΝ-ΡΟΥΒΑ-ΓΟΥΒΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ AΡΧΑΝΩΝ-ΡΟΥΒΑ-ΓΟΥΒΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ AΡΧΑΝΕΣ, 21 Φεβρουαρίου 2014 ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ AΡΧΑΝΩΝ-ΡΟΥΒΑ-ΓΟΥΒΩΝ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργική Στατιστική Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα

Λειτουργική Στατιστική Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα Σεμινάριο μετεκπαίδευσης εκπαιδευτών οδήγησης Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2014 Λειτουργική Στατιστική Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα Γιώργος Γιαννής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Η Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα Tην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ CERN ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Γόννοι, 11/03/2016

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ CERN ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Γόννοι, 11/03/2016 ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ CERN ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Γόννοι, 11/03/2016 Tην Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 στις 11 το πρωί το Λύκειο Γόννων συνδέθηκε απευθείας με το CERN, το μεγαλύτερο ερευνητικό

Διαβάστε περισσότερα

Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» 2018-2021 http://isecurenet.sch.gr/portal/ Το παιδί μας κάνει την εργασία του σχολείου χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή στο δωμάτιό του Πόσο εύκολο

Διαβάστε περισσότερα

πληροφοριών και επικοινωνίας. στο Μουσείο Αυτοκινήτου σε 05/04/2013: Συνέντευξη από μαθητές του πειραματικού Λυκείου Αγ. Αναργύρων

πληροφοριών και επικοινωνίας. στο Μουσείο Αυτοκινήτου σε 05/04/2013: Συνέντευξη από μαθητές του πειραματικού Λυκείου Αγ. Αναργύρων Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων 01/04/2013: Ενημερωτική ομιλία στην εταιρεία NESTLE 02-03/04/2013: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα μαθητές του 11ου Δημοτικού Ηλιούπολης 03/04/2013: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μουσείο Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

«Διαχείριση συναισθημάτων. Αναστοχασμός των εκπαιδευτικών επί των πρακτικών για την προώθηση της εκπαίδευσης των μαθητών στη συναισθηματική ζωή».

«Διαχείριση συναισθημάτων. Αναστοχασμός των εκπαιδευτικών επί των πρακτικών για την προώθηση της εκπαίδευσης των μαθητών στη συναισθηματική ζωή». Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο χώρο του σχολείου μας το βασικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρόληψης του ΚΕΘΕΑ που αφορά στην καλλιέργεια δεξιοτήτων για παιδιά του Δημοτικού. Το πρόγραμμα ήταν 4ήμερο και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη τραυματισμών από τροχαία:

Πρόληψη τραυματισμών από τροχαία: «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ» Πρόληψη τραυματισμών από τροχαία: ένας στόχος εφικτός Πειραιάς 4 Απριλίου 2009 Άγης Τερζίδης, Παιδίατρος Επιστημονικός Συνεργάτης ΚΕΠΑ Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Ατυχημάτων Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. Στόχοι του Έργου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. Στόχοι του Έργου Έργο R e.herb Recording, documentation, promotion and distribution of the aromatic and therapeutic herbs, plants and plant products ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ Στόχοι του Έργου Η καταγραφή και ανάδειξη των αρωματικών

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

κοινοποιούνται επιτεύγματα ώστε να προάγεται η κοινωνική πρόοδος και η ολόπλευρη και καθολική ανάπτυξη της ανθρωπότητας.

κοινοποιούνται επιτεύγματα ώστε να προάγεται η κοινωνική πρόοδος και η ολόπλευρη και καθολική ανάπτυξη της ανθρωπότητας. Ιστορικό Στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2017, διοργανώθηκε στο Πεκίνο και τη Σαγκάη το Πρώτο Διεθνές Συμπόσιο για την Ανάπτυξη των Μουσείων Επιστημών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Belt and Road». Στόχος της

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Ε.Δ.ΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Κ.Ε.Δ.ΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κ.Ε.Δ.ΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΟΙΝΟΗΣ 6, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Τ.Κ. 19007 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ «Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 196 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ Τ.Κ. 19005 Τηλ: 22940 69800

Διαβάστε περισσότερα

Εκστρατεία Ενημέρωσης του Κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ.

Εκστρατεία Ενημέρωσης του Κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ. 2015 Εκστρατεία Ενημέρωσης του Κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ. 1 Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), με την αποκλειστική υποστήριξη της DIAGEO Hellas

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδίου για τη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα Παιδεία Οδικής Ασφάλειας

Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδίου για τη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα Παιδεία Οδικής Ασφάλειας Εσπερίδα «Προτάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα» Ρόδος, 22 Μαρτίου 2012 Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδίου για τη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα Παιδεία Οδικής Ασφάλειας Γ. Κανελλαΐδης,

Διαβάστε περισσότερα

Η Διεθνής Κοινότητα έχει σημάνει συναγερμό για την αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης κοινωνικής μάστιγας. Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του

Η Διεθνής Κοινότητα έχει σημάνει συναγερμό για την αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης κοινωνικής μάστιγας. Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Χαιρετισμός της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο συνέδριο με θέμα H ενεργός εμπλοκή των νέων στην οδική ασφάλεια για την 4 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας. Συνεδριακό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2015»

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2015» «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2015» Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα Τηλ.: 210-8620150, Fax: 210-8620007 Site:, email: info@ioas.gr Το Ι.Ο.ΑΣ. να αποτελέσει οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιότητα & Πληροφόρηση

Δημοσιότητα & Πληροφόρηση Πρόγραμμα GR02: Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εσωτερικών & Θαλασσίων Υδάτων Δημοσιότητα & Πληροφόρηση Δήμητρα Κουμπάρου, Δρ. Περιβαλλοντολόγος, στέλεχος της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΑ (πρώην Ε.Υ.Σ.ΠΕ.Δ.) Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA Τι είναι η 11η Νοεμβρίου; Η 11η Νοεμβρίου έχει καθορισθεί ως ημέρα αφιερωμένη στην Ιδιωτική Ασφάλιση και στα πλαίσια αυτά γίνονται διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες ενημερώνεται το κοινό για τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλω το παρακάτω κείμενο για την ενημέρωσή σας.

Σας αποστέλλω το παρακάτω κείμενο για την ενημέρωσή σας. Αγαπητέ(ή) κύριε/κυρία: Σας αποστέλλω το παρακάτω κείμενο για την ενημέρωσή σας. Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών 1 (ΕΔΘΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα