SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol SUSTAINABLE beauty

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.14 2013 SUSTAINABLE beauty"

Transcript

1 SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol SUSTAINABLE beauty Μερικές φορές πιστεύουμε πως αν κάτι είναι καλόγουστο, μάλλον είναι κακό για εμάς, ή πως θα πρέπει να υπομένουμε για την ομορφιά. Έχουμε την άποψη πως η επίτευξη της ομορφιάς είναι κάτι μάταιο, που πάντα οδηγεί σε συμβιβασμό και με τον εαυτό μας και με το γύρω περιβάλλον. Ο σκοπός αυτού του Περιοδικού της Βιώσιμης Ομορφιάς είναι να εξηγήσει στους πελάτες και διαχειριστές των κομμωτηρίων, φανερά και ειλικρινά, τον τρόπο που η Davines δημιουργεί και παρουσιάζει τη βιώσιμη ομορφιά της. Βιώσιμη ομορφιά είναι η καρδιά της φιλοσοφίας της Davines και ως αποτέλεσμα, η νέα έκδοση του περιοδικού, είναι αφιερωμένη σε αυτή τη σκέψη και στα θέματα με τα οποία ασχολείται η εταιρεία. Η οικολογική τοποθέτηση η οποία είναι θεμελιώδης για το ήθος μιας προσεκτικά πρωτοποριακής εταιρείας, με κοσμοπολίτικη, ανοιχτή διάθεση προς τις νέες τάσεις και αλλαγές και με έντονη περιέργεια που οδηγεί σε μια συνεχή αλληλεπίδραση με την κοινωνία Davines, είναι όλα βασικά στοιχεία της τακτικής μας τα οποία θέλουμε να μεταδώσουμε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που μπορούν να κάνουν ένα κομμωτήριο πιο υπεύθυνο και οίκο-συμβατό.

2 more inside / Το Styling αποφάσισε να μιλήσει Αποκαλύπτοντας την ιστορία του μέσα από τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του. Το καθένα με συγκεκριμένη ταυτότητα, ψιθυρίζει σκέψεις εμπνευσμένες από την λειτουργία του, αλλά όλα αυτά είναι συνθέσεις μιας απώτερης ουσίας : more inside... κάτι έξτρα. Ανακαλύψτε τα προϊόντα βήμα-βήμα Γραφικά: χρωματιστά σχέδια φέρουν στο νου την αίσθηση του υφάσματος και διαφοροποιούν τα προϊόντα δίνοντας στο καθένα τη δική του προσωπικότητα, καθιστώντας τα μοναδικά. Ένα καλλιγραφικό σήμα : χαρακτηρίζει τις ετικέτες της νέας σειράς styling, επιβεβαιώνοντας την προέλευση της σειράς από έναν χειροτέχνη. Κάθε προϊόν έχει ένα μη-όνομα, δηλαδή, μια απλή και άμεση φράση που υποδεικνύει ακριβώς την ουσία και τη λειτουργία του. Μια ξεκάθαρη και ειλικρινής εξήγηση γι αυτό το προϊόν και τι σας επιτρέπει να επιτύχετε. THIS IS A CURL MOISTURIZING MOUSSE. IT'S FOR DEFINED, BOUNCY CURLS 3 Η μορφή: η χειροποίητη χάρτινη συσκευασία που περιβάλλει τη νέα σειρά styling, θυμίζει τη δεξιοτεχνία και την αφοσίωση με τις οποίες συνήθιζαν τα καταστήματα στο παρελθόν να τυλίγουν τα αντικείμενα που αγοράζονταν και να τα παραδίδουν ευγενικά στον πελάτη. Το προϊόν σας ευχαριστεί που το επιλέξατε. 4 Η καρδιά των more inside : φόρμουλες χωρίς parabens και χωρίς χρωστικά, που γεννήθηκαν από την επιστημονική γνώση των εργαστηρίων της Davines σε συνεργασία με τον Angelo Seminara. 17 ταυτότητες σχεδιασμένες να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό, για να επιτρέψουν αμέτρητα αποτελέσματα στυλ, διασφαλίζοντας πάντα υψηλή απόδοση. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Angelo Seminara παρουσιάζει τη νέα σειρά styling. EXTRA-IDRATAZIONE ANTI-RESIDUI TEXTURE ELASTICITÀ ESTREMA 6 Συσκευασία : ο λειτουργικός σχεδιασμός των συσκευασιών καθιστά τα προϊόντα, εύκολα στη λαβή, διανομή και χρήση τους. Τα δοχεία δημιουργήθηκαν με υλικά που είναι εύκολο να ανακυκλωθούν. Επίσης αυτή η νέα σειρά έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα Zero Impact (μηδενική επίπτωση) της LifeGate και έτσι, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που δημιουργούνται από την παραγωγή των συσκευασιών, αντισταθμίζονται από πιστώσεις του άνθρακα που επιφέρουν δράσεις για τη δημιουργία και προστασία δασών σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το χαρτί που χρησιμοποιείται για τις ετικέτες έχει πιστοποίηση FSC : προέρχεται από δάση υπεύθυνα διαχειριζόμενα σύμφωνα με αυστηρά περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά πρότυπα. 5 Ένα απροσδόκητο μήνυμα : γραμμένο στο εσωτερικό της συσκευασίας, εμπνευσμένο από την τεχνική λειτουργία του προϊόντος, το μεταμορφώνει σε έναν τρόπο ζωής εμπνευσμένο από όποιον το έχει επιλέξει. CURLS ATTRACT SMILES. MAKE THEM IN YOUR HEART TOO

3 FOCUS / MORE INSIDE Αυτο που επιβαλλεται, αργα ή γρηγορα ξεσπα και το ελευθερωνει. Εαν προκειται για τα μαλλια, το κεφαλι ή την καρδια. Σεβαστειτε τη φυση σας και τη φυση των αλλων. Κοιταξτε στα ματια ολους οσους συναντησετε σημερα, θα αισθανθουν καλα. Οι λεπτομερειες θα πρεπει να αντιμετωπιζονται με αγαπη. Καθε λεπτομερεια ανηκει στην ομορφια του συνολου. Η ποιοτητα σε αυτο που κανετε ειναι μια υποχρεωση προς τον χρονο που χρειαζεται για να το κανετε. Στοχευστε να δημιουργησετε με αψογο τροπο. Το αλατι στα μαλλια ειναι αισθησιακο.το αλατι στη ζωη ειναι καθαρο παθος. Εαν υπαρχει ενα προβλημα που σας ανησυχει, αναβαλλετε την αποφαση. Η ισορροπια ανηκει σε οσους γνωριζουν πως να «παιρνουν μια ανασα».

4 Replumping Με φυτοχημικές ουσίες δαμασκηνιάς και υαλουρονικό οξύ. Η «σοφή» νέα συνταγή της Naturaltech. Δημιουργήθηκε σε αρμονία με τις καινοτόμες φόρμουλες και τις βασικές αρχές της σειράς NATURALTECH : Nature + Man + Technology, η οποία έδωσε ζωή σε μια νέα οικογένεια με πρόσθετες περιποιήσεις, ικανή να ξανά «φουσκώσει» τα μαλλιά, κάνοντας τα πιο ελαστικά, συμπαγή και γεμάτα : Replumping. Σοφές συνταγές, φυσικές λύσεις. Αυτή είναι η βασική έννοια της σειράς Naturaltech που συνδυάζει τις οικογένειες Nourishing, Energizing, Calming, Detoxifying, Well-being, Rebalancing, Purifying και τώρα επίσης την Replumping. Ένα πλήρες φάσμα αποτελεσματικών θεραπευτικών αγωγών, που γεννήθηκαν από την χειροτεχνική προσέγγιση και το ερευνητικό έργο των εργαστηρίων Davines, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των συστατικών που περιέχονται στις φόρμουλες, οι οποίες είναι προσανατολισμένες στη χρήση φυτοχημικών (φυσικές ουσίες που βρίσκονται σε όλες τις οικογένειες NATURALTECH) με μια ικανότητα να εξυψώσουν τις φυσικές πηγές μέσα από καινοτόμα συστατικά σε ειδικά Υπέρ-δραστικά. Την αποτελεσματικότητα της οικογένειας Replumping εγγυάται η παρουσία συστατικών που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στο χώρο της περιποίησης και ομορφιάς των μαλλιών : φυτοχημικές ουσίες δαμασκηνιάς, πλούσιες σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή που εκτελούν αντιοξειδωτική δράση, αντιδρούν στις ελεύθερες ρίζες και στη γήρανση των κυττάρων και υαλουρονικό οξύ το οποίο αποκαθιστά τη χαμένη ελαστικότητα. Το υαλουρονικό οξύ έχει συμπεριληφθεί στο προϊόν Naturaltech Replumping Hair Filler Superactive ακριβώς για να αποκαταστήσει και να επαναφέρει τη σωστή ποσότητα νερού που χρειάζονται τα μαλλιά για ένα ανανεωμένο, δεμένο και λείο αποτέλεσμα. Το συστατικό αυτό διανέμεται ομοιόμορφα σε όλη τη δομή των μαλλιών και επιτρέπει μια ομοιόμορφη απελευθέρωση νερού πάνω σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών, με αξιόλογα αποτελέσματα ενυδάτωσης και προστασίας. «Σοφές» συνταγές, χωρίς sulphates και parabens που περιέχονται σε πρωτότυπες, εκλεπτυσμένες συσκευασίες, που άντλησαν την έμπνευση τους από τον φαρμακευτικό κόσμο, με ένα έντονο συναίσθημα αυθεντικότητας, που έχει δοθεί από ένα χειροποίητο σχέδιο πάνω στην ετικέτα, η οποία ξεχωρίζει κάθε προϊόν, δίνοντας του ακριβή ταυτότητα.

5 REPLUMPING ΣΑΜΠΟΥΑΝ Απαλό καθαριστικό, χωρίς sulphates και parabens, με κρεμώδη υφή και πλούσιο αφρό. Δίνει στα μαλλιά ελαστικότητα και ενυδάτωση χωρίς να μεταβάλλει τη δομή τους κατά το λούσιμο και τα προστατεύει χάρη στη δράση των φυτοχημικών ουσιών δαμασκηνιάς : πλούσιες σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, με ιδιότητες κατά των ελεύθερων ριζών και με πολύ υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών και μετάλλων. REPLUMPING CONDITIONER Conditioner για ελαστικότητα και ενυδάτωση χωρίς parabens, για χρήση σε λουσμένα μαλλιά με παραμονή 2-3 λεπτά. Γεμίζει τα μαλλιά, τους δίνει ελαστικότητα, ξεμπερδεύει και προστατεύει χάρη στην παρουσία φυτοχημικών ουσιών δαμασκηνιάς. REPLUMPING HAIR FILLER SUPERACTIVE Για επαγγελματική χρήση Η αγωγή Replumping, αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση, χωρίς parabens, ολοκληρώνει πλήρως τη δράση του Replumping Σαμπουάν και του Replumping Conditioner, με μεγάλη διάρκεια, χάρη στην παρουσία του υαλουρονικού οξέως, με τις εξαιρετικά ενυδατικές του ιδιότητες. Απλώνετε σε νωπά μαλλιά, κάνετε μασάζ, αφήνετε να δουλέψει και ξεπλένετε πριν το styling. HAIR REFRESHER / μια νέα κλασική ομορφιά Σε έναν όλο και περισσότερο έντονο τρόπο ζωής, η ομορφιά έρχεται σε σύγκρουση με την έλλειψη χρόνου που χρειάζεται να αφιερώσετε για την εμφάνιση σας. Όχι άλλο πια! Μια ξαναγεννημένη κλασική ομορφιά επέστρεψε στο προσκήνιο, για να γίνει μια μεγάλη επιτυχία στο Διαδίκτυο, καθώς και ανάμεσα στους ειδικούς της ομορφιάς: ένα μοντέρνο, ευέλικτο προϊόν που εγγυάται αποτελέσματα. Τι είναι? Hair Refresher! Το στεγνό σαμπουάν αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να αποκτήσετε μια φρεσκότερη και εξυπνότερη εμφάνιση εν ριπή οφθαλμού, σε κάθε περίπτωση. Πρακτικό στις διακοπές, όταν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, όταν η μία «τρελή» ημέρα διαδέχεται την άλλη, όταν θέλετε να είστε στην κορυφή «στιγμιαία». Τα εργαστήρια Davines σχεδίασαν ένα ολοκαίνουργιο στεγνό σαμπουάν σε σπρέι για πολλαπλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα έκτακτης ανάγκης σαμπουάν, ως ένα απαλό καθαριστικό για λεπτά μαλλιά με λιπαρό τριχωτό, αλλά επίσης και ως ένα προϊόν styling, με στιγμιαία δράση όγκου. Η απαλή του σύνθεση με βάση το άμυλο ρυζιού, το έλαιο από citronella και εκχυλίσματα Yuzu και Λεμονιού, κάνει τα μαλλιά πιο ανάλαφρα, πλήρως γεμάτα και αρωματισμένα, απορροφώντας τους ρύπους χάρη σε ένα μόριο που τραβάει τις οσμές. Άμεση ανανέωση που αναζωογονεί τα μαλλιά μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς την ανάγκη της χρήσης νερού και χωρίς να αφήνει υπολείμματα. REPLUMPING HAIR FILLER SUPERACTIVE Για την παράταση των προνομίων στο σπίτι Η λοσιόν Leave-in replumping, χωρίς parabens, αναζωογονεί και δένει τη δομή των μαλλιών, χάρη στην ενυδατική δράση του υαλουρονικού οξέως. Ψεκάζετε σε νωπά μαλλιά πριν το styling το οποίο διατηρείται για περισσότερο. Δρα αποτελεσματικά κατά της υγρασίας, αφήνοντας τα μαλλιά γεμάτα και λαμπερά.

6 Mother of pearl / ατελείωτες παραλλαγές χρωμάτων Αυτή είναι η γοητεία της πέρλας, μια μυστηριώδη μίξη φωτός και ύλης, το στοιχείο έμπνευση πίσω από την συλλογή Mother of Pearl, που δημιουργήθηκε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Davines, Angelo Seminara Η φιλοδοξία να αναδημιουργήσει στα μαλλιά τις αντανακλάσεις και τα χρώματα της πέρλας, έφερε στη ζωή μια συλλογή από απλά και ευέλικτα κουρέματα, που φωτίζονται από σκιές και ζωντανεύουν τα μαλλιά με απρόβλεπτες λάμψεις. Mother of Pearl είναι η έκφραση της ευγενής κομψότητας, που διαπνέεται από φωτεινότητα και αυθόρμητη αρμονία. Οι όψεις που κυμαίνονται πάνω από όλα τα μήκη, διακρίνονται από μοναδικά μείγματα χρωμάτων, εκείνων του Pure Colour, της σειράς A New Colour χωρίς αμμωνία. Ένα ασύμμετρο πολύ κοντό κούρεμα εμπλουτισμένο με απαλές μπλε και μοβ αποχρώσεις, για ένα αποτέλεσμα που είναι όλο φως; ένα άψογα λείο κούρεμα χρησιμοποιεί τις ίδιες αποχρώσεις, που φαίνονται λεπτεπίλεπτες και φοριούνται σε πλατινέ ξανθό στυλ μαζεμένες σε καμπύλα κύματα στο μέτωπο. Ένα φωτεινό κόκκινο κυριαρχεί μιας γραμμικής και αυστηρής κουπ; χάλκινο και πράσινο είναι τα χρώματα μιας μεσαίου μήκους κουπ με πλούσιο όγκο και ατημέλητη φράντζα. COLOUR: Flamboyage Meche A New Colour Pure Colour Green A New Colour Pure Colour Violet more inside Invisible No Gas Spray more inside Shimmering Mist COLOUR: Flamboyage Meche A New Colour Pure Colour Green A New Colour Pure Colour Blue A New Colour Pure Colour Violet more inside Oil non Oil more inside Medium Hairspray COLOUR: Flamboyage Meche A New Colour Pure Colour Violet A New Colour Pure Colour Green A New Colour Pure Colour Yellow COLOUR: A New Colour Pure Colour Red more inside Relaxing Moisturizing Fluid more inside Shimmering Mist Mask CPS 7,43 / 8,34 Activation Source 20 Vol. more inside Sea Salt Spray more inside Invisible No Gas Spray

7 COLOUR: Flamboyage Meche A New Colour Pure Colour Green A New Colour Pure Colour Blue A New Colour Pure Colour Violet A New Colour Pure Colour Yellow more inside Sea Salt Spray more inside Medium Hold Pliable Paste Focus / Pure color Οι αντανακλάσεις της συλλογής Mother of Pearl είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μεταξύ της Flamboyage και έξι νέων αποχρώσεων της A New Color : η οικογένεια Pure Colour. Αυτές οι μόνιμες, ζωντανές και εύπλαστες αποχρώσεις, σε κρεμώδη φόρμουλα η οποία βασίζεται σε φυσικές χρωστικές φυτικής προέλευσης, καροτενοειδή και μελανίνη, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και κατά των ελεύθερων ριζών, προέκυψαν με σκοπό τη δημιουργική ελευθερία και την πιο προχωρημένη μόδα. Οι τελευταίες εξελίξεις των pure colours, σας επιτρέπουν να δουλέψετε σε ντεκαπαρισμένα και ανοιχτόχρωμα μαλλιά και να δημιουργήσετε φωτεινούς και παστέλ τόνους, χάρη σε μια απλή αλλαγή στη μίξη και με τη χρήση του νέου Οξυζενέ 5 βαθμών της A New Colour. Pure Colour Red Pure Colour Orange Τέλος, καθαρή φυσικότητα εμφανίζεται σε ένα ελαφρώς κυματιστό look με φευγαλέες κίτρινες νότες, που αναμιγνύονται με μπλε και μετατρέπονται σε πράσινους και βιολετί τόνους. Σε αυτή τη συλλογή, το παιχνίδι των αποχρώσεων ξεπροβάλλει με έναν τρόπο κυρίαρχο και αιφνίδιο σε μια εναλλαγή φωτός και αδιαφάνειας, ακριβώς όπως ένα μαργαριτάρι, ματ και άγριο στο εξωτερικό του, γυαλιστερό και ιριδίζον στο εσωτερικό του A New Colour / Νέες αποχρώσεις προστέθηκαν στη σειρά χωρίς αμμωνία A New Colour, μια σειρά μόνιμων χρωμάτων χωρίς αμμωνία, η οποία παραμένει σε πρώτο πλάνο στο χρωματικό πανόραμα με την προσθήκη έξι νέων αποχρώσεων που θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της γκάμας των βαφών Davines χωρίς αμμωνία, που είναι ήδη πλούσια με την νέα οικογένεια φωτεινών χρωμάτων, τα Pure Colours. Οι νέες αποχρώσεις συμπληρώνουν τις οικογένειες Ενισχυμένες Φυσικές Βάσεις, Σαντρέ, Χάλκινα και Μπεζ. 33,0 ενισχυμένο σκούρο καστανό 8,44 ανοιχτό ξανθό, έντονο χάλκινο 10,32 έξτρα ανοιχτό ξανθό πλατινέ, ντορέ ιριζέ 6,11 σκούρο ξανθό, ενισχυμένο σαντρέ 8,11 ανοιχτό ξανθό, ενισχυμένο σαντρέ 10,11 έξτρα ανοιχτό ξανθό πλατινέ, ενισχυμένο σαντρέ Pure Colour Violet Pure Colour Green Pure Colour Yellow Pure Colour Blue

8 Οδηγός ecoκομμωτηρίου / οδηγός για την δημιουργία ενός ecoβιώσιμου κομμωτηρίου Πως να μειώσετε την κατανάλωση νερού στο κομμωτήριο... Πως να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας να είναι πιο προσεκτικοί προς το περιβάλλον, πως να επιπλώσετε για να δημιουργήσετε μια πράσινη άποψη Ο Eco-οδηγός των 28 σελίδων που η Davines έχει αναπτύξει, προσφέρει μια πλούσια συλλογή εξαιρετικών εμπειριών από είκοσι πρωτοποριακά οικολογικά κομμωτήρια που περιγράφονται αρχικά στο Eco Salon Book. Ένα βιβλίο περιορισμένης έκδοσης που γράφτηκε σε συνεργασία με το ESTETICA το 2011, που περιγράφει 20 eco-κομμωτήρια Davines. Αυτός ο μικρός και χρήσιμος eco οδηγός προσφέρει μια πλούσια επιλογή από συμβουλές που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες - Μειώστε, Ξαναχρησιμοποιήστε, Ανακυκλώστε : συμβουλές για το πως να μειώσετε το κόστος του κομμωτηρίου, πως να το επιπλώσετε και πως να ανακυκλώσετε με τον καλύτερο τρόπο, επιπλέον Χαρτί, Νερό και Φυτά μια επαρκής λίστα από πρακτικές ιδέες για να εφαρμόσετε απλές λύσεις για να βοηθήσετε το περιβάλλον - μαζί με μια πρακτική-λίστα ελέγχου για να παρακολουθείτε το επίπεδο της βιωσιμότητας, για το παρόν και το μέλλον του κομμωτηρίου. Για την επιδίωξη της ομορφιάς και της βιωσιμότητας, η ιδέα για το εξώφυλλο του οδηγού προέκυψε από τα λευκά κιβώτια που χρησιμοποιεί η Davines για να στείλει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, από την μονάδα παραγωγής στην Πάρμα της Ιταλίας. Η ετικέτα που βρίσκεται στο εξώφυλλο είναι η ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση των προϊόντων Davines μέσα στα κιβώτια τους, με όνομα, κωδικό και αριθμό παραγόμενων τεμαχίων. WORLD WIDE HAIR TOUR Αριθμοί Ρεκόρ! Τα νούμερα στο θεσμό World Wide Hair Tour στο Παρίσι το Ρίξτε μια ματιά: σε 776 δωμάτια συμμετέχοντες Διαγωνισμός Eco Κομμωτηρίου Οι νικητές του Διαγωνισμού Eco Κομμωτήριο 2013 μπορεί να χωρίζονται γεωγραφικά από χιλιάδες χιλιόμετρα, αλλά εννοιολογικά είναι γείτονες. Ο Trecentosessantagradi από το Schio - στη Βιτσέντζα της Ιταλίας - νικητής του Διαγωνισμού Eco Κομμωτήριο - και το Designhouse από τη Βικτώρια του Καναδά - νικητής του Διαγωνισμού Σχέδιο Eco Κομμωτηρίου έχουν διαποτίσει τα κομμωτήρια τους με έντονη ευαισθητοποίηση και αφοσίωση στην βιωσιμότητα, κάτι που είναι πραγματικά ενθαρρυντικό. Μείνετε συντονισμένοι για τα νέα, σχετικά με την επόμενη έκδοση του Διαγωνισμού Eco Κομμωτηρίου. Οι νικητές θα λάβουν δύο εισιτήρια για την προσεχή έκδοση του WWHT 2014! αριθμός διανυκτερεύσεων πελάτες από όλο τον κόσμο 153 λειτουργικό προσωπικό γεύματα που παρατέθηκαν Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους νικητές της έκδοσης του 2013 και εμπνευστείτε από τις δράσεις τους: μοντέλα 15.8 τόνοι υλικών που μεταφέρθηκαν 47 ώρες για τις πρόβες 502 ημέρες χρόνος προετοιμασίας Διαγωνισμός World Style Για άλλη μία φορά, ένας διαγωνιζόμενος από τη Νότια Αφρική κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Στυλίστα στον διαγωνισμό της Davines που είναι αφιερωμένος σε νέα ταλέντα. 10 Διαγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο κέρδισαν μία θέση στον τελικό, βαδίζοντας στην ιστορική και «πλούσια» σκηνή του Les Folies Bergere κατά τη διάρκεια του WWHT στο Παρίσι. Τρία βραβεία απονεμήθηκαν κατά την 9η έκδοση του Διαγωνισμού World Style : Καλύτερη Κούπ, Καλύτερο Χρώμα και Καλύτερος Στυλίστας. Το ταλέντο που παρέλαβε το βραβείο για την Καλύτερη Κουπ ήταν ο Sandro Macri από τον Καναδά, ενώ το βραβείο για το Καλύτερο Χρώμα κέρδισε η Βιετναμέζα κυρία, Nguyen Truong Son. Το βραβείο για τον Καλύτερο Στυλίστα για το 2013, η μεγαλύτερη αναγνώριση του διαγωνισμού, πήγε στη Νοτιοαφρικανή Christilene Erasmus που κέρδισε την ευκαιρία, να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο WWHT με μια 15λεπτή παρουσία. Ανυπομονούμε για το WWHT του 2014 για να ανακαλύψουμε ποιος θα είναι το νέο Ταλέντο της Davines και να απολαύσουμε την εμφάνιση της Christilene Erasmus. Η DAVINES είναι ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ του ZERO IMPACT για το 2013 Η LifeGate γιορτάζει την πολύ τιμώμενη αναγνώριση για τα αποτελέσματα βιωσιμότητας που επιτεύχθηκαν από την Davines στα οκτώ χρόνια συμμετοχής της στο έργο. Zero Impact (Μηδενική Επίδραση) είναι μια πρωτοβουλία της LifeGate που επικεντρώνεται στον υπολογισμό, τη μείωση και την αντιστάθμιση των εκπομπών CO2 (διοξειδίου του άνθρακα) που δημιουργούνται από δραστηριότητες, προϊόντα, υπηρεσίες και εκδηλώσεις, με τη φύτευση και την προστασία νέων δασών στην Ιταλία και στον υπόλοιπο κόσμο. Το 2006 η Davines καμάρωνε για τον τίτλο της πρώτης Ιταλικής εταιρείας, στον τομέα των επαγγελματικών καλλυντικών, που υπήρξε πρωτοπόρα συμμετέχοντας στο έργο. Τώρα, σε αυτή την υπεροχή έχει προστεθεί το καμάρι της να είναι Πρεσβευτής Μηδενικής Επίδρασης Μια άλλη πηγή υπερηφάνειας για την Davines και για την κοινότητα των κομμωτών, οι οποίοι από επιλογή, συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις αξίες και τα ιδανικά τους, κάνοντας τα εφικτά. Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν σε οκτώ χρόνια συμμετοχής στο έργο μπορούν να εκτιμηθούν ως : περισσότερα από 10 εκατομμύρια προϊόντα φτιάχτηκαν με Μηδενικό Αντίκτυπο. πάνω από 140 κομμωτές έγιναν Μηδενικού Αντίκτυπου προερχόμενοι από πάνω από 100 κομμωτήρια με Πολυχώρους Davines (MultiSpace Salon Partner). Η Davines έχει αντισταθμίσει τις εκπομπές CO2 που προέρχονται από την καθημερινή εργασία της μητρικής εταιρείας, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία των κομμωτηρίων με Μηδενικό Αντίκτυπο. Η 2η έκδοση της Ημέρας Βιώσιμη Ομορφιά, είναι ένα γεγονός που έγινε με Μηδενικό Αντίκτυπο, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 400 κομμωτήρια στην Ιταλία και οδήγησε στη συλλογή , τα οποία δωρίστηκαν εξολοκλήρου σε έργα φύτευσης και προστασίας δασών στην Ιταλία και στην Μαδαγασκάρη. Συνολικά, χάρη στο Zero Impact, πάνω από 300 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα δασών προστατεύονται ετησίως από την κοινότητα της Davines στην Ιταλία, την Κόστα Ρίκα και την Μαδαγασκάρη Το περιοδικό αυτό είναι εξ ολοκλήρου τυπωμένο σε πιστοποιημένο χαρτί FSC (Forest stewardship council) και έχει παραχθεί με τη χρήση κελουλόζης από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση, σύμφωνα με αυστη ρά περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά πρότ υπα. Η Davines υπογραμμίζει τη δέσμευση της στη ν προστασία του περιβάλλοντος και των δασών ως πόρων για τη ν αγορά του πιστοποιημένου χαρτιού A2756

PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018

PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018 PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018 www.yanniextensions.gr επαγγελματική βαφή μαλλιών 100ml Με Argan Oil και εκχυλίσματα Marigold (Καλέντουλα). Προστατεύει από τον ερεθισμό της κεφαλής,

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

HAIRSPRAYS WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ IMPRINT DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

HAIRSPRAYS WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ IMPRINT DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ 02 03 IMPRINT 04 HAIRSPRAYS #9 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι αυτό που κάνουμε, αλλά και γι αυτό που δεν κάνουμε. ΜΟΛΙΕΡΟΣ Ας

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste OSiS+ Session Label Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Flexible Hold Hairspray Strong Hold Hairspray Salt Spray Silk Shine Cream Molding Paste Η ASK Education για Κομμωτές αντιπροσωπεύει

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE VOL SUSTAINABLE beauty

SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE VOL SUSTAINABLE beauty SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE VOL.15 2014 SUSTAINABLE beauty Μερικές φορές πιστεύουμε πως αν κάτι είναι καλόγουστο, μάλλον είναι κακό για εμάς, ή πως θα πρέπει να υπομένουμε για την ομορφιά. Έχουμε την άποψη

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE beauty Μερικές φορές πιστεύουμε πως αν κάτι είναι καλόγουστο, μάλλον είναι κακό για εμάς, ή πως θα πρέπει να υπομένουμε για την ομορφιά. Έχουμε την άποψη

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ BLONDME - ΧΡΩΜΑ Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Pre-Lift Kera Protector Ξανοιχτική Κρέμα Μόνιμη Κρέμα Βαφή Ξανοιχτική Κρέμα Κάλυψης Λευκών Σκόνη Για Προηγμένο Ξάνοιγμα 9+

Διαβάστε περισσότερα

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών.

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ελληνική εταιρία Tast Group, με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ESSENTIAL HAIRCARE DEFINING SYSTEM ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 5) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 09

ESSENTIAL HAIRCARE DEFINING SYSTEM ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 5) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 09 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 03 04 ESSENTIAL HAIRCARE 06 DEFINING SYSTEM 07 #5 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 5) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 09 "Your sacred space is where you can find yourself again and again" Joseph

Διαβάστε περισσότερα

GREECE 10/2011. FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines

GREECE 10/2011. FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines GREECE 10/2011 FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines 02 Angelo Seminara GREECE 10/2011 03 GREECE 10/2011 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Ο Angelo Seminara ξεκίνησε την καριέρα του ως νέος εκπαιδευόμενος κομμωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ TONER ΞΑΝΘΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Το ξανθό είναι ένα σύμπαν που συναρπάζει: δεν αποτελεί μια απλή βαφή, αλλά χαρίζει ευέλικτους, νεανικούς και πάντα εντυπωσιακούς τόνους Υπάρχει ένα ξανθό για κάθε γυναίκα. Από τις

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Color Excellence. Hair Perfection.

Color Excellence. Hair Perfection. Color Excellence. Hair Perfection. 3D ΤΕΝΟΛΟΓΙΑ 3 αποκλειστικά στοιχεία σε 3 διαδοχικές φάσεις. 1. MLV Multi Lamellar Vehicle 2. HA Hyaluronic Acid 3. HCI Hyper Intense Color System ΦΑΣΗ 1: ΜΕΙΞΗ Multi

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session start OSiS Tελείωμα Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Πλεονεκτήματα Magic Gloss Refresh n Shine Sparkler Elastic Freeze Freeze Pump Glamour Queen Session Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL CRAZY 2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL Μια μόδα που ξεκίνησε από τις αγγλοσαξονικές χώρες έχει γίνει ήδη μανία και trendy τάση και στην Ελλάδα, με έντονους χρωματισμούς που εκπλήσσουν, αλλά χαρίζουν επίσης

Διαβάστε περισσότερα

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε!

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε! 2019 Indola Ed(you)cation Όλα τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα από κομμωτές για κομμωτές, ώστε να αποκτήσετε τις καλύτερες δεξιότητες και την επαγγελματική εξειδίκευση που χρειάζεστε για να χτίσετε την καριέρα

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα

"Infinity Variety" by Tim Hartley for Davines GROOMING MASK FAQ MELU #12 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 12) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Infinity Variety by Tim Hartley for Davines GROOMING MASK FAQ MELU #12 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 12) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 "Infinity Variety" by Tim Hartley for Davines GROOMING MASK FAQ 03 04 MELU #12 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 12) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 GROOMING Eξώφυλλο: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Montreal São Paulo Sydney Barcelona MILAN London moscow Hong Kong TEL AVIV SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Τα μυστικά για θεσπέσια μαλλιά αποκαλύφθηκαν Το Vitalock-6 Complex είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo ESSENSITY Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Color & Repair Shampoo Color & Repair Conditioner Color & Repair Intense Mask Color & Repair Intense Protection Serum Color & Moisture

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΧΡΩΜΑ Μο τίβο χ ωρι σμά των για χρώμα ΠΡΙΝ 03 Πάρτε μία λεπτή οριζόντια διαφάνεια μέσα στο τρίγωνο. Περάστε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: που σημαίνει ότι οι Senscience φόρμουλες είναι αποκλειστικές και δημιουργήθηκαν για μια σημαντική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

"Infinite Variety" by Tim Hartley for Davines NATURAL TECH MASK LIGHT SŪ SUNCARE #10 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 10) ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Infinite Variety by Tim Hartley for Davines NATURAL TECH MASK LIGHT SŪ SUNCARE #10 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 10) ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 "Infinite Variety" by Tim Hartley for Davines NATURAL TECH MASK LIGHT 02 04 SŪ SUNCARE #10 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 10) ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 «Ποτέ μην γκρεμίζεις έναν φράχτη, προτού μάθεις γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών Macadamia & Κερατίνη Argan Oil & Κερατίνη Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ. 11029 ΚΩΔ. 11028 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MACADAMIA & ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ & ΛΑΔΙ ARGAN 1lt Σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

KERATIN MIRACLE MASK INTENSE FOR WIZARDS AUTHENTIC. Quiff by Tim Hartley for Davines #13 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 13) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011

KERATIN MIRACLE MASK INTENSE FOR WIZARDS AUTHENTIC. Quiff by Tim Hartley for Davines #13 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 13) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 MASK INTENSE 02 FOR WIZARDS 03 KERATIN MIRACLE AUTHENTIC Quiff by Tim Hartley for Davines #13 04 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 13) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 Οι πιο θερμές ευχές μας για το νέο έτος. Το 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ με το MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ WE L VE OUR CLIENTS MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ για Νέους Δρόμους Ομορφιάς! Με πάθος για τελειότητα, συνεχές ενδιαφέρον για την εξέλιξη της κομμωτικής Μόδας και συνεχείς

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ 2Care Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 Εβδομάδα 12 Χρώμα, Σχήμα και κίνηση στο ελεύθερο σχέδιο Χρωµατοµετρία είναι η µέτρηση των χρωστικών ενός διαλύµατος και µετριέται µε το χρωµατόµετρο. Το

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Τo NIOPHLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα των κομμωτών, αφού δίνει τη δυνατότητα για δραστικές παρεμβάσεις και πολλαπλές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ lt. ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt

ΚΩΔ lt. ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt Σαμπουάν μαλλιών LOVE MY HAIR AFRICA με άρωμα Old Spice με άρωμα Bitter Almond Επαγγελματικό σαμπουάν με άρωμα Old Spice. με άρωμα Cherry ΚΩΔ. 11023 ΚΩΔ. 11035 ΚΩΔ. 11023-1 ΚΩΔ. 11035-1 Επαγγελματικό σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

Botanēa 100% ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΙ VEGAN* ΒΑΦΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. *Σύνθεση vegan: χωρίς συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης.

Botanēa 100% ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΙ VEGAN* ΒΑΦΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. *Σύνθεση vegan: χωρίς συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης. Botanēa Botanēa 100% ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΙ VEGAN* ΒΑΦΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ *Σύνθεση vegan: χωρίς συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης. Η 100% ΦΥΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Χέννα, λουλάκι, κασσία. Αυστηρά επιλεγμένα από

Διαβάστε περισσότερα

shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat

shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat οι καλλιτεχνικές συνεργασίες συνεχίζονται: μετά από τη Maison Kitsuné, τον Takashi Murakami και τη Super Mario

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη GR BALAYAGE RONZÈ BALAYAGE RONZÈ Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g 5.43 + 60g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ B 30g 5.43 + 30g Οξυζενέ 20 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder -

Διαβάστε περισσότερα

Η Cromatone γκάμα αποτελείται από 79 αποχρώσεις οι οποίες χωρίζονται σε: Naturales. Φυσικά. Superaclarantes Ξανθιστικές (Υπερξανθιστικές) αποχρώσεις

Η Cromatone γκάμα αποτελείται από 79 αποχρώσεις οι οποίες χωρίζονται σε: Naturales. Φυσικά. Superaclarantes Ξανθιστικές (Υπερξανθιστικές) αποχρώσεις Η Cromatone γκάμα αποτελείται από 79 αποχρώσεις οι οποίες χωρίζονται σε: Naturales Φυσικά Cenizas ynacarados Σαντρέ και Περλέ Rubios y Dorados Ξανθά και Ντορέ Marrones y Caobas Πυρόξανθα και Μαονί Rojos

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Ζήστε την μεταμόρφωση των μαλλιών σας από τα Oil Wonders. Η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης λαδιών,

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE FIBRE FORCE

BC BONACURE FIBRE FORCE BC BONACURE FIBRE FORCE start BC Fibre Force Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Spray Conditioner Rinse Out Conditioner Fortifier Treatment Keratin Infusion Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES 1 Πλήρης Επαγγελματική Σειρά Αναδόμησης Μαλλιών CAVIAR Σειρά Αναδόμησης Με Χαβιάρι Σαμπουάν μαλλιών με Χαβιάρι και προβιταμίνη Β5. Βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πλούσια ενεργά συστατικά για την ολική αναδόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές»

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ «Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» W. kandinsky Το χρώμα είναι αναπόσπαστα δεμένο με ότι βλέπουμε γύρω μας. Από τον γύρω

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

ECO - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ S SUNCARE ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 7) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 09

ECO - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ S SUNCARE ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 7) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 09 ECO - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 02 03 04 S SUNCARE #7 05 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 7) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 09 & Εμείς το περιβάλλον Η περιβαλλοντική επίδραση του κομμωτηρίου, με την κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

ROSE GOLD BLUR ΦΥΣΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ 7 ΞΑΝΘΌ CHROMATICS, FLASH LIFT, SHADES EQ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΒΑΣΗΣ 60 ml 10Av (10.12 Chromatics) 60 ml 30 vol Oil In Cream Developer ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΞΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ 30 ml Flash Lift 30 ml 20 vol

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

Η επανάσταση συνεχίζεται

Η επανάσταση συνεχίζεται Η επανάσταση συνεχίζεται Χωρίς αμμωνία Απόλυτη προστασία Ξανθά ζωντανά και φωτεινά Δημιουργός δεσμών Σύστημα για ανταύγειες Σκόνη αποχρωματισμού για διάφορες τεχνικές Απόλυτη Προστασία Αποχρωματισμός

Διαβάστε περισσότερα

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR L'Oréal Professionnel Xmas Kits 2018 Φέτος τις γιορτές, χαρίστε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας, από τη L'Oréal Professionnel! Έξι (6) ξεχωριστές, επαγγελματικές προτάσεις haircare, για κάθε τύπο και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Il Magico Potere di una Notte Mediterranea:

Il Magico Potere di una Notte Mediterranea: P A S S A G G I O M E D I T E R R A N E O L ERBOLARIO L O D I ΣΕ ΜΙΑ ΡOΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Il Magico Potere di una Notte Mediterranea: Αρμενίστε. Γλιστρήστε πάνω στα κύματα. Πιάστε τον άνεμο σε μία ατέλειωτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : λεπτά ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 1: 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: ΜΕΓΙΣΤΟΣ λεπτά.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : λεπτά ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 1: 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: ΜΕΓΙΣΤΟΣ λεπτά. Οι επαγγελματικές βαφές μαλλιών της Mood, είναι σχεδιασμένες για να συμπληρώνουν η μία την άλλη, να δημιουργεί μοναδικές αποχρώσεις, να προσαρμόζετε στις υπηρεσίες του επαγγελματία, για κάθε τύπου μαλλιών

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Ανεπανάληπο μαργαριταρένιο χρώμα, γεμάτο από πλούσιες γκρι και φωτεινές μπλε αποχρώσεις, συνδυασμένες με ένα φίνο και διακριτικό τρόπο ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ. "Infinity Variety" by Tim Hartley for Davines ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SŪ SUNCARE #11 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 11) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ. Infinity Variety by Tim Hartley for Davines ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SŪ SUNCARE #11 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 11) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ 02 04 SŪ SUNCARE "Infinity Variety" by Tim Hartley for Davines #11 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 11) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ Μία νέα στήλη, μία νέα σελίδα και

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! Η ΜΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2014-2015 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΕΕΣ PASTEL ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TREND!!! * Τα Lacquer Pastel έχουν διάρκεια έως

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ 2Care Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ ΒΑΦΗ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ.

Διαβάστε περισσότερα

α) ph 7 β) ph 2,5 4.5 γ) ph 4 δ) ph 7,5 9,5 (conditioner). ph 4

α) ph 7 β) ph 2,5 4.5 γ) ph 4 δ) ph 7,5 9,5 (conditioner). ph 4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ LANYARDS TRENDY BUSINESS Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης Τα σατινέ κορδόνια έχουν γίνει το πιο δημοφιλές είδος κορδονιού. Η απαλή σαν μετάξι επιφάνειά τους είναι ιδανική για ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

INNER WINDOW L ART DECOLOR ENERGIZING ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 8) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 09

INNER WINDOW L ART DECOLOR ENERGIZING ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 8) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 09 L ART DECOLOR ΠΡΟΪΟΝΤΑ 02 03 INNER WINDOW 04 ENERGIZING #8 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 8) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 09 Ενημέρωση διαφορές & συγκρίσεις μεταξύ των προϊόντων «Δεν μου αρέσει το εύκολο. Ποθώ

Διαβάστε περισσότερα

ESSENTIAL HAIRCARE GLORIFYING SYSTEM SCRUB NATURALTECH ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ESSENTIAL HAIRCARE GLORIFYING SYSTEM SCRUB NATURALTECH ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ SCRUB NATURALTECH ESSENTIAL HAIRCARE 02 03 ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 04 SYSTEM 05 #6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ επειδή η ποιότητα έρχεται πρώτη, κρατάμε τον αυστηρό έλεγχο Νέες ιδέες και νέα προϊόντα αποτέλεσμα μιας συλλογισμένης

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

COLOR CREAM 1:1. 94 ΒΑΦΕΣ 100gr

COLOR CREAM 1:1. 94 ΒΑΦΕΣ 100gr COLOR CREAM 1:1 94 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ*

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* 02 03 ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* *Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε κάθε επίσκεψη, κερδίστε ευρώ, εξαργυρώστε σε υπηρεσίες. Με καθεμία από τις παρακάτω υπηρεσίες κερδίζετε: ΚΟΥΡΕΜΑ 3 ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΠΡΕΜ ΡΑΒΑΤ ΤEΥΧΟΣ #10 ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΠΡΕΜ ΡΑΒΑΤ ΤEΥΧΟΣ #10 ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΠΡΕΜ ΡΑΒΑΤ ΤEΥΧΟΣ #10 ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ADI Ο Πρεμ Ράβατ, ευρύτερα γνωστός με τον τιμητικό τίτλο Μαχαράτζι,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R Aνακαινίστε το χώρο σας, αναπαλαιώνοντας τα παλιά σας έπιπλα μεν, προσθέτοντας δε μια μοντερνιστική πινελιά ανανέωσης στους τοίχους σας, δημιουργώντας μια mix & match διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι wav s e design by Varotsos w a vεδώe s τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι 03 Η ELITON δραπετεύει από τους συνήθεις κανόνες του σχεδιασμού επίπλου κουζίνας με τη νέα σειρά waves, σχεδιασμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ Νιώστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας. Μαλλιά πιο παχιά, γεμάτα σώμα, απεριόριστα λαμπερά και απαλά, χάρη στο συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα