SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE VOL SUSTAINABLE beauty

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE VOL SUSTAINABLE beauty"

Transcript

1 SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE VOL SUSTAINABLE beauty Μερικές φορές πιστεύουμε πως αν κάτι είναι καλόγουστο, μάλλον είναι κακό για εμάς, ή πως θα πρέπει να υπομένουμε για την ομορφιά. Έχουμε την άποψη πως η επίτευξη της ομορφιάς είναι κάτι μάταιο, που πάντα οδηγεί σε συμβιβασμό και με τον εαυτό μας και με το γύρω περιβάλλον. Ο σκοπός αυτού του Περιοδικού της Βιώσιμης Ομορφιάς είναι να εξηγήσει στους πελάτες και διαχειριστές των κομμωτηρίων, φανερά και ειλικρινά, τον τρόπο που η Davines δημιουργεί και παρουσιάζει τη βιώσιμη ομορφιά της. Βιώσιμη ομορφιά είναι η καρδιά της φιλοσοφίας της Davines και ως αποτέλεσμα, η νέα έκδοση του περιοδικού, είναι αφιερωμένη σε αυτή τη σκέψη και στα θέματα με τα οποία ασχολείται η εταιρεία. Η οικολογική τοποθέτηση η οποία είναι θεμελιώδης για το ήθος μιας προσεκτικά πρωτοποριακής εταιρείας, με κοσμοπολίτικη, ανοιχτή διάθεση προς τις νέες τάσεις και αλλαγές και με έντονη περιέργεια που οδηγεί σε μια συνεχή αλληλεπίδραση με την κοινωνία Davines, είναι όλα βασικά στοιχεία της τακτικής μας τα οποία θέλουμε να μεταδώσουμε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που μπορούν να κάνουν ένα κομμωτήριο πιο υπεύθυνο και οίκο-συμβατό.

2 SLEEK SWAN / Η συλλογή Sleek Swan είναι αφιερωμένη στην κομψότητα και την γοητεία εκείνων των γυναικών που μπορούν να είναι όμορφες εικόνες χάρη στην προσωπικότητα τους, την εσωτερική τους δύναμη και την θηλυκότητα τους. Όπως οι άγριοι κύκνοι, λευκοί ή μαύροι, που χαράζουν τον δρόμο τους μέσα από τη ζωή, χωρίς να αφήνουν μπερδεμένες πατημασιές, απροκάλυπτα ίχνη της πορείας τους. Το βασιλικό και μαλακό τους βάδισμα, τους καθιστά συναρπαστικά και αξέχαστα πλάσματα. Η έμπνευση για αυτήν την στιλιστική πρόταση βγήκε από την αντίθεση μεταξύ του ασπρόμαυρου και του χρώματος, σαν να υπογραμμίζει τη διπλή φύση των άγριων κύκνων, πλάσματα που αντιπροσωπεύουν τον αέρα και το νερό μαζί. Οι γυναίκες αυτής της συλλογής, όπως οι κύκνοι ερμηνεύουν, είναι εικόνες θηλυκότητας, που παίζουν στην αντίθεση μεταξύ άχρωμων όψεων βασισμένων στο μαύρο και το λευκό και έντονων ιριδίζων χρωμάτων που φωτίζουν τα μαλλιά. Πραγματικά πιστεύω ότι το μαύρο και το άσπρο διεγείρουν το μυαλό, ενώ το χρώμα ικανοποιεί τα μάτια. _ Angelo Seminara

3 Θέλαμε να δημιουργήσουμε και τέλειες και ατελής γραμμές, μαλακές αλλά επίσης σκληρές, χρησιμοποιώντας ψαλίδι και ξυράφια. _ Angelo Seminara Πιστεύουμε ότι η αληθινή ομορφιά της συλλογής Sleek Swan εμπεριέχεται στη νύξη του χρώματος, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι άκρως γραφικά, απλά, μινιμαλιστικά. _ Angelo Seminara Θυμάμαι ότι συνήθιζα πάντα να ζωγραφίζω κύκνους, επειδή ήταν τόσο όμορφα γραμμικά πλάσματα, σχεδόν λες και ήταν από τις πιο αγνές εκφραστικές μορφές που ήξερα. _ Angelo Seminara Παρακολουθήστε το βίντεο συνέντευξη με τον Angelo Seminara και ανακαλύψτε όλες τις όψεις της νέας συλλογής.

4 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΩΛΗΣΗ / Χαρίστε στους πελάτες σας μια αξέχαστη εμπειρία shopping, καθοδηγώντας τους μέσω μιας διαδικασίας που διεγείρει την ιδέα της αγοράς μέσω προτεινόμενων ιδεών, ενημέρωσης σχετικά με τη μάρκα και συστάσεων για τα καταλληλότερα προϊόντα για αυτούς. Μετατρέψτε το κομμωτήριο σας σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί η συναισθηματική ταύτιση, όπου θα έλκετε τους πελάτες σας με τις προτάσεις σας. Οργανώστε τον χώρο πωλήσεων σας με έναν ορθολογικό αλλά και τολμηρό τρόπο: επιλέξτε τις πιο κατάλληλες προβολές, δώστε χώρο στα νέα προϊόντα αλλά επίσης τονίστε τα υπάρχοντα προϊόντα, ανάλογα με την εποχή, τον τύπο των μαλλιών, ή την περίσταση. Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο πωλήσεων σας? Ας πάμε σε αυτό! ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΊ Όταν στήνετε έναν χώρο είναι σημαντικό να αλλάζετε και συχνά να ανανεώνετε την εμφάνιση και την θέση των προϊόντων, να διατηρείτε πάντα έναν αέρα καινοτομίας στο κομμωτήριο σας. Η ισορροπία, ο ρυθμός και η αρμονία των υλικών στην παρουσίαση είναι το κλειδί για να φτιάξετε έναν αποτελεσματικό και εντυπωσιακό χώρο λιανικής. ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΊ Είναι σημαντικό να δώσετε το σωστό φωτισμό στο χώρο σας, τα φώτα δημιουργούν ατμόσφαιρα και δίνουν έμφαση στα συναισθήματα. Για μια ξεκάθαρη παρουσίαση προϊόντων, θα πρέπει να φωτίζονται από πάνω προς τα κάτω δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να τα αναγνωρίσει γρήγορα και ενστικτωδώς. Η προσοχή του πελάτη σας πρέπει να καθοδηγηθεί, δημιουργήστε μικρές περιοχές εστίασης μέσα στο κομμωτήριο χρησιμοποιώντας εργαλεία προβολής τα οποία θα μπορούν να τονίσουν μερικά προϊόντα κλειδιά ή την καινοτομία της στιγμής. ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΊ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΞΕΚΆΘΑΡΟΙ Το να είστε δημιουργικοί, αντί του να δημιουργείτε παρουσιάσεις και εκκεντρικές εγκαταστάσεις, σημαίνει ότι είστε σε θέση να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ του προϊόντος και της θέσης του για να το καταστήσετε ακόμη πιο ελκυστικό στα μάτια του πελάτη. Διακοσμήστε τον χώρο του κομμωτηρίου σας με ευέλικτες προβολές-σταντ που να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμη και στον πιο μικρό, ώστε να δημιουργήσετε στήλες, καθώς επίσης μικρά τραπέζια, ράφια, ή να καλύψετε έναν ολόκληρο τοίχο για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη εικόνα. Less is more... (το λιγότερο είναι περισσότερο)... σαφείς πληροφορίες απομακρύνουν την αμηχανία των ερωτήσεων για βοήθεια. Κάντε ορατές τις τιμές, ο καταναλωτής θα αισθανθεί άνετα και θα δοκιμάσει το καταλληλότερο για τις ανάγκες του (συμπεριλαμβανομένου του κόστους).

5 ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Η τοποθέτηση σας δεν θα πρέπει να είναι μόνο όμορφη, αλλά και λειτουργική. Για να κάνετε τα προϊόντα σας πιο ελκυστικά, επιτρέψτε στους προσκεκλημένους σας να συναναστραφούν με αυτά : να τα δοκιμάσουν, να τα μυρίσουν και να τα αγγίξουν. Η αισθητική πλευρά είναι ουσιαστική για μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Αν δείξουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον, δώστε τους μια μικρή υπενθύμιση του προϊόντος που παρατηρούν. ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΣΥΝΕΠΉΣ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΌΔΩΡΟΙ Η συνέπεια είναι ένας αόρατος δεσμός που βοηθά τον πελάτη να ακολουθήσει το δρόμο της επικοινωνίας που εσείς προτείνετε. Δημιουργήστε συνεπής προβολές χρησιμοποιώντας επικοινωνιακό υλικό για την φίρμα: είναι ουσιαστικό να ενισχύσετε το μήνυμα σχετικά με το προϊόν, με όλα τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του. Ο πελάτης θα καταλάβει αμέσως ποιο είναι το πιο κατάλληλο προϊόν και εσείς θα πρέπει απλά να τον συμβουλεύσετε. Οι μικρές χειρονομίες γίνονται όλο και πιο σημαντικές, εάν θέλουμε να ξεχωρίσουμε από τους άλλους. Μην αφήσετε τον πελάτη να φύγει με άδεια χέρια. Δώστε του ένα μικρό δώρο και θα θυμηθεί εσάς, την προσοχή και την περιποίηση που του δείξατε. Δεν κοστίζει τίποτα, αλλά θα δείτε σύντομα ότι η χειρονομία σας ήταν μια καλή επένδυση, όταν επιστρέψει ζητώντας για το προϊόν που του δώσατε να δοκιμάσει στο σπίτι.

6 COLOUR COACH / Προσφέρετε στους πελάτες σας εξατομικευμένες συμβουλές εικόνας! COMING SOON Colour Coach είναι η νέα εφαρμογή της Davines για όλους τους κομμωτές που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις καλύτερες συμβουλές κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών βαφής και κουρέματος. Μια εφαρμογή για ipad και Android, που μπορεί να διευκολύνει τους κομμωτές να παρέχουν ειδικές συμβουλές στους πελάτες τους. ΠΩΣ? Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται μέσα από τα βήματα και ρωτήστε τον πελάτη σας μερικές απλές ερωτήσεις για να καταλάβετε τι θέλει: μια αλλαγή στο look, το καταλληλότερο χρώμα για την επιδερμίδα της, μια απόχρωση για να ανανεώσει και να φωτίσει το πρόσωπό της, να μετριάσει τυχόν ελαττώματα. Το Colour Coach θα επεξεργάζεται τις πληροφορίες σχετικά με: τον τρόπο ζωής, το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών, το σχήμα του προσώπου, τους συνήθης τρόπους του στιλ των μαλλιών και θα καταλήξει με την πιο κατάλληλη λύση για τον πελάτη. Μετατρέπεται σε έναν σύμβουλο εικόνας για τους πελάτες σας, οι οποίοι θα βασιστούν σε εσάς για να λάβουν τις πιο κατάλληλες συμβουλές ομορφιάς μετά από την υπηρεσία.

7 WORLD WIDE HAIR TOUR 2014 / Λονδίνο Οκτωβρίου Η συνάντηση που θα φέρει σε επαφή την παγκόσμια κοινότητα Davines με σκοπό να προσφέρει νέα δημιουργική έμπνευση και μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική ανταλλαγή σε διεθνές επίπεδο. ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Τα σόου των μεγάλων διεθνών σχεδιαστών, που θα επιδείξουν όλα τα δημιουργικά τους ταλέντα και τις πιο ενημερωμένες τους γνώσεις πάνω στις τάσεις μαλλιών. Νέα αναδυόμενα ταλέντα με την 10η έκδοση του διαγωνισμού World Style, μια αναγνώριση που ανταμείβει τις καλύτερες ερμηνείες του στυλ Davines μέσα από ένα live show με φιναλίστ που επιλέγονται από όλο τον κόσμο. Την 4η έκδοση του διαγωνισμού Eco Κομμωτήριο, που έχει σχεδιαστεί για να βρει και να επιβραβεύσει το κομμωτήριο που ενσαρκώνει καλύτερα τις επιλογές Βιώσιμης Ομορφιάς που προωθούνται από την εταιρεία. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ? Angelo Seminara Samuel Rocher Allilon Brian & Kirsten Anna Pacitto Επειδή είναι η πολύ-εθνική και πολύ-πολιτισμική μητρόπολη, κατεξοχήν, ένας τόπος όπου οι τάσεις γεννιούνται, πολλαπλασιάζονται, διαφοροποιούνται, εφευρίσκονται εκ νέου... Για να ανακαλύψουν τον πιο εκκεντρικό τρόπο ζωής στο προσκήνιο... Και την επιστροφή στην πατρίδα με φρέσκια ενέργεια και νέα επαγγελματικά ερεθίσματα... OI ΜΙΝΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ / Η απόλυτη ομορφιά τώρα σε συσκευασία ταξιδίου OI/ΣΑΜΠΟΥΑΝ 90 ml Κρεμώδες και απαλό βελτιωτικό σαμπουάν, για όλους τους τύπους μαλλιών. Μετά το ξέβγαλμα του, αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή και λαμπερά, από την πρώτη κιόλας χρήση. Ιδανικό συμπλήρωμα για την αγωγή του OI/ALL IN ONE MILK. OI/CONDITIONER 75 ml Απαλή μαλακτική κρέμα, που δίνει σώμα σε όλους τους τύπους μαλλιών, αφήνοντας τα απαλά, λαμπερά και υγιή. Επιταχύνοντας τη διαδικασία στεγνώματος, προστατεύει την τριχοειδή δομή από τη ζημία που προκαλεί η θερμότητα του στεγνωτήρα μαλλιών, οι συσκευές ισιώματος, ή το μηχανικό στρες. OI/ALL IN ONE MILK 50 ml Η ποιοτική τελετουργία τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι, τώρα σε μίνι μορφή. Η πιο δημοφιλής σειρά της Davines, η OI, ετοιμάζεται για την άφιξη του καλοκαιριού, μειώνοντας τις διαστάσεις των συσκευασιών της. Μικρά μεγέθη για να ανταποκριθούν στην ανάγκη για φωτεινά λαμπερά μαλλιά ακόμα και στις διακοπές, στην πισίνα ή στο γυμναστήριο. Και τέλεια επίσης σαν ιδέα δώρου! Λύσεις ομορφιάς που χαρακτηρίζονται από καινοτόμες φόρμουλες χωρίς sulphates και parabens, με έλαιο Roucou που είναι αντιοξειδωτικό και έχει δράση κατά των ελεύθερων ριζών. Με επιπρόσθετο : τη συσκευασία Μηδενικού Αντίκτυπου (Zero Impact ). Περιποίηση πολλαπλών λειτουργιών σε leave-in spray, για όλους τους τύπους μαλλιών. Παρέχει ενυδάτωση, όγκο και μαλλιά ανάλαφρα χωρίς να βαραίνει. Βελτιώνει και εξαλείφει το φριζάρισμα, διευκολύνει το στέγνωμα, προστατεύει από τη θερμοκρασία και παρατείνει τη διάρκεια του styling.

8 DAVINES ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑ Παρακολουθήστε το βίντεο από τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας που προωθεί η Davines και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί. Ας αφήσουμε την ομορφιά και την βιωσιμότητα να έρθουν κοντά και να δημιουργήσουν κάτι όμορφο και αγνό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Το κομμωτήριο σας μπορεί επίσης να γίνει ένα σημείο αναφοράς για να διαδώσει τις αξίες της βιώσιμης ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Κάνοντας τους πελάτες σας ευχαριστημένους θα βοηθήσετε να φτιάξετε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε ευχάριστο, σήμερα και αύριο. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Σ ένα μεταβαλλόμενο καταναλωτικό τοπίο, οι φίρμες είναι αυτές, που έχουν πραγματικά οριστεί να ακμάσουν, καθώς οι πελάτες χρησιμοποιούν την αγοραστική τους δύναμη να ψωνίζουν προϊόντα με προέλευση. Σε μια υπέρ κορεσμένη αγορά, ένα πράγμα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο: πληρωμές προέλευσης. Με τους καταναλωτές να κατανοούν ολοένα και περισσότερο και να διψούν για πληροφορίες, την ιστορία και το ταξίδι ενός προϊόντος και την ιδέα πίσω από αυτό, έχουν γίνει εξίσου σημαντικά με το ίδιο το προϊόν. Τα τελευταία χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να απαιτούν περισσότερα από μια επίσημη διαδικασία για τις αγορές τους. Πολύ περισσότερο εμπορικά «περπατημένοι», είναι διατεθειμένοι να αγοράζουν με πολύ μεγαλύτερη προθυμία, τόσο από το κατάστημα, όσο και online και επιθυμούν τα προϊόντα που εμφανίζουν απόδειξη γνησιότητας και ακεραιότητας. Η διαφάνεια είναι το κλειδί γνωστοποιώντας την ιστορία πίσω από μία φίρμα και την ηθική που περιέχει η δραστηριότητα της, είναι προφανής ο δρόμος για να πάει μπροστά. Με μια σαφή προσέγγιση «less is more» για τις αγορές, οι καταναλωτές εστιάζουν περισσότερο στην ποιότητα και σε εμπειρικά περιβάλλοντα αγορών αντί ακραίων αγορών, κάνοντας την, την ιδανική στιγμή για να ενημερωθούν οι πελάτες, γιατί θα πρέπει η Davines να είναι η φίρμα της επιλογής τους. Μια φίρμα πραγματική ανακάλυψη, ο καιρός είναι τώρα να υποστηρίξουμε την επιχείρηση Davines και τις πεποιθήσεις της, στην τελική, η μακροζωία είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ ΤΥΠΩΜΈΝΟ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΧΑΡΤΊ FSC (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL) ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΊ ΜΕ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΚΕΛΟΥΛΌΖΗΣ ΑΠΌ ΥΠΕΎΘΥΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΌΜΕΝΑ ΔΆΣΗ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗ ΡΆ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΠΡΌΤ ΥΠΑ. Η DAVINES ΥΠΟΓΡΑΜΜΊΖΕΙ ΤΗ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ Ν ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΣΏΝ ΩΣ ΠΌΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Ν ΑΓΟΡΆ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΥ ΧΑΡΤΙΟΎ A2492

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE beauty Μερικές φορές πιστεύουμε πως αν κάτι είναι καλόγουστο, μάλλον είναι κακό για εμάς, ή πως θα πρέπει να υπομένουμε για την ομορφιά. Έχουμε την άποψη

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ 2Care Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ ΒΑΦΗ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ.

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών.

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ελληνική εταιρία Tast Group, με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Τo NIOPHLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα των κομμωτών, αφού δίνει τη δυνατότητα για δραστικές παρεμβάσεις και πολλαπλές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo ESSENSITY Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Color & Repair Shampoo Color & Repair Conditioner Color & Repair Intense Mask Color & Repair Intense Protection Serum Color & Moisture

Διαβάστε περισσότερα

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε!

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε! 2019 Indola Ed(you)cation Όλα τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα από κομμωτές για κομμωτές, ώστε να αποκτήσετε τις καλύτερες δεξιότητες και την επαγγελματική εξειδίκευση που χρειάζεστε για να χτίσετε την καριέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ Ή ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ Ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της διαδικασίας σχεδιασμού είναι η παρουσίαση της ανάλυσης της ιδέας σας 1. Έχετε εργαστεί στη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

HAIRSPRAYS WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ IMPRINT DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

HAIRSPRAYS WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ IMPRINT DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ 02 03 IMPRINT 04 HAIRSPRAYS #9 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι αυτό που κάνουμε, αλλά και γι αυτό που δεν κάνουμε. ΜΟΛΙΕΡΟΣ Ας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat

shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat shu uemura art of hair X La Maison du Chocolat οι καλλιτεχνικές συνεργασίες συνεχίζονται: μετά από τη Maison Kitsuné, τον Takashi Murakami και τη Super Mario

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ TONER ΞΑΝΘΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Το ξανθό είναι ένα σύμπαν που συναρπάζει: δεν αποτελεί μια απλή βαφή, αλλά χαρίζει ευέλικτους, νεανικούς και πάντα εντυπωσιακούς τόνους Υπάρχει ένα ξανθό για κάθε γυναίκα. Από τις

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ 2Care Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η BELLISSIMA ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η BELLISSIMA ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Η BELLISSIMA ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Όχι μόνο τα μαλλιά, αλλά και το δέρμα, το σώμα και τα νύχια.τέσσερις περιοχές όπου η Bellissima αναπτύσσει ήδη τις πιο εκπληκτικές τεχνολογίες.

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τα Social Media της εταιρίας Καλλυντικών Avon «γεννήθηκαν» τον Απρίλιο του 2010. Δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste OSiS+ Session Label Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Flexible Hold Hairspray Strong Hold Hairspray Salt Spray Silk Shine Cream Molding Paste Η ASK Education για Κομμωτές αντιπροσωπεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. σχεδιάσαμε μία διαδραστική ενέργεια σε συνεργασία με το νεανικό Περιοδικό Cosmopolitan.

Ermis Media. σχεδιάσαμε μία διαδραστική ενέργεια σε συνεργασία με το νεανικό Περιοδικό Cosmopolitan. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session start OSiS Tελείωμα Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Πλεονεκτήματα Magic Gloss Refresh n Shine Sparkler Elastic Freeze Freeze Pump Glamour Queen Session Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα εκπαιδευτικού σεναρίου

Ταυτότητα εκπαιδευτικού σεναρίου Ταυτότητα εκπαιδευτικού σεναρίου Τίτλος: Συμβάντα και ενέργειες - Το πολύχρωμο σκαθάρι Σύντομη περιγραφή: Ένα εκπαιδευτικό σενάριο για την διδασκαλία των συμβάντων και ενεργειών στον προγραμματισμό, με

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.14 2013 SUSTAINABLE beauty

SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.14 2013 SUSTAINABLE beauty SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.14 2013 SUSTAINABLE beauty Μερικές φορές πιστεύουμε πως αν κάτι είναι καλόγουστο, μάλλον είναι κακό για εμάς, ή πως θα πρέπει να υπομένουμε για την ομορφιά. Έχουμε την άποψη

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Ποιος ξέρει τη γυναίκα καλύτερα από την ίδια τη Γυναίκα ;

Ermis Media. Ποιος ξέρει τη γυναίκα καλύτερα από την ίδια τη Γυναίκα ; Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ*

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* 02 03 ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* *Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε κάθε επίσκεψη, κερδίστε ευρώ, εξαργυρώστε σε υπηρεσίες. Με καθεμία από τις παρακάτω υπηρεσίες κερδίζετε: ΚΟΥΡΕΜΑ 3 ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri Μιχάλης Μακρή EFIAP Copyright: 2013 Michalis Makri Copyright: 2013 Michalis Makri Less is more Less but better Copyright: 2013 Michalis Makri Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που

Διαβάστε περισσότερα

Οπτική Επικοινωνία & εμπορικός χώρος. Οργανώνοντας μια στρατηγική για την προώθηση του προϊόντος

Οπτική Επικοινωνία & εμπορικός χώρος. Οργανώνοντας μια στρατηγική για την προώθηση του προϊόντος Οπτική Επικοινωνία & εμπορικός χώρος Οργανώνοντας μια στρατηγική για την προώθηση του προϊόντος Οπτική επικοινωνία Η καλλιτεχνική επίδειξη εμπορεύματος και θεατρικών στοιχείων με στόχο την οργάνωση σκηνογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ BLONDME - ΧΡΩΜΑ Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Pre-Lift Kera Protector Ξανοιχτική Κρέμα Μόνιμη Κρέμα Βαφή Ξανοιχτική Κρέμα Κάλυψης Λευκών Σκόνη Για Προηγμένο Ξάνοιγμα 9+

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. www.michalismakri.com

Μιχάλης Μακρή EFIAP. www.michalismakri.com Μιχάλης Μακρή EFIAP www.michalismakri.com Γιατί κάποιες φωτογραφίες είναι πιο ελκυστικές από τις άλλες; Γιατί κάποιες φωτογραφίες παραμένουν κρεμασμένες σε γκαλερί για μήνες ή και για χρόνια για να τις

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

Διαβάστε περισσότερα

GREECE 10/2011. FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines

GREECE 10/2011. FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines GREECE 10/2011 FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines 02 Angelo Seminara GREECE 10/2011 03 GREECE 10/2011 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Ο Angelo Seminara ξεκίνησε την καριέρα του ως νέος εκπαιδευόμενος κομμωτής

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Αποφάσεις Τοποθέτησης Προϊόντος

Στρατηγικές Αποφάσεις Τοποθέτησης Προϊόντος Στρατηγικές Αποφάσεις Τοποθέτησης Προϊόντος Διαδικασία διαφοροποίησης - διαχωρισμού μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος απο ανταγωνιστές πάνω σε πραγματικές διαστάσεις με τρόπο που η αγορά να προτιμά την

Διαβάστε περισσότερα

Apivita Case Study. Καλύτερα δεδομένα, σε λιγότερο χρόνο

Apivita Case Study. Καλύτερα δεδομένα, σε λιγότερο χρόνο Apivita Case Study Καλύτερα δεδομένα, σε λιγότερο χρόνο Με το Altosight κερδίζουμε τουλάχιστον 11 ώρες τη βδομάδα εγώ και η βοηθός μου. Γιάννης Καμιλάκης Category Manager, Apivita 1 Συνοπτική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1. Chapter 1. Μάρκετινγκ: Δημιουργία και Δέσμευση Αξίας Πελατών

Κεφάλαιο 1. Chapter 1. Μάρκετινγκ: Δημιουργία και Δέσμευση Αξίας Πελατών Κεφάλαιο 1 Chapter 1 Μάρκετινγκ: Δημιουργία και Δέσμευση Αξίας Πελατών Stop Ανάπαυση: Προεπισκόπηση Εννοιών 1. Προσδιορίστε το μάρκετινγκ και τη διαδικασία μάρκετινγκ. 2. Εξηγήστε τη σπουδαιότητα της κατανόησης

Διαβάστε περισσότερα

Τα είδη των προβολών στο φαρμακείο

Τα είδη των προβολών στο φαρμακείο Τα είδη των προβολών στο φαρμακείο Επιτυχημένες εφαρμογές Πόπη Χαραμή Σύμβουλος Marketing & Επικοινωνίας Ορισμός της προβολής Το σύνολο των μέσων που δίνουν δυναμική στο φαρμακείο, εφαρμόζοντας ένα κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΧΟΙ. Διαφοροποίηση. Διαμόρφωση του χώρου. Αύξηση του τζίρου

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΧΟΙ. Διαφοροποίηση. Διαμόρφωση του χώρου. Αύξηση του τζίρου ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΧΟΙ Αύξηση του τζίρου Διαφοροποίηση Διαμόρφωση του χώρου Ο συνειδητός σχεδιασμός του χώρου ούτως ώστε να επιδράσει με συγκεκριμένο τρόπο στους καταναλωτές Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Ενότητα 2 Σχέδιο Μάρκετινγκ Κεφάλαιο 2 Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Δρ. Andrea Grimm Δρ. Astin Malschinger ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Κεφάλαιο 2: Αγροτικά Προϊόντα μικρών παραγωγών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Χρησιμοποιήστε το Yammer ως τον κοινωνικό χώρο εργασίας σας και ξεκινήστε να συνεργάζεστε, να καινοτομείτε και να συμμετέχετε. Κατάλογος υπόθεσης χρήσης του Yammer To Yammer είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η συνέντευξη είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους επιλογής προσωπικού.

Η συνέντευξη είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους επιλογής προσωπικού. Η συνέντευξη είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους επιλογής προσωπικού. Διαρκεί 10-15 λεπτά αλλά μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την κατεύθυνση της καριέρας του υποψηφίου. Στόχος του εργοδότη

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

FINE AD CUSTOMER TOTAL SUPPORT

FINE AD CUSTOMER TOTAL SUPPORT ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ FINE AD CUSTOMER TOTAL SUPPORT (F.A.C.T.S) Η διαφημιστική εταιρεία Fine Ad Α.Ε. ιδρύθηκε από έναν πρωτοπόρο της διαφήμισης στην Ελλάδα. Γνωρίζοντας την αγορά σχεδόν μισό αιώνα, έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Αποκλείεται να βγείτε χαμένοι! Μπορείτε:

Αποκλείεται να βγείτε χαμένοι! Μπορείτε: Επιχείρηση υποδοχής Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να εισέλθετε σε άλλες ευρω παϊκές αγορές Θέλετε να έρθετε σε επαφή με άλλους επιχειρηματίες Αναρωτιέστε πώς να αναπτύξετε και να δοκιμάσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Εισαγωγή... 15

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Εισαγωγή... 15 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή........................................................ 15 ΕΝΟΤΗΤΑ Ι - ΠΡΟΣΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ................................. 17 Πόσο

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρακτικές για κάθε Στάδιο της ιαδικασίας Εθελοντισµού 1.1 Προσέλκυση και Επιλογή Εθελοντών

1. Πρακτικές για κάθε Στάδιο της ιαδικασίας Εθελοντισµού 1.1 Προσέλκυση και Επιλογή Εθελοντών 1. Πρακτικές για κάθε Στάδιο της ιαδικασίας Εθελοντισµού 1.1 Προσέλκυση και Επιλογή Εθελοντών Το στάδιο αυτό ορίζεται ως η συγκέντρωση ενός ικανοποιητικού αριθµού κατάλληλων υποψήφιων εθελοντών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAY4GUIDANCE ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) Συγγραφέας: Jan M. Pawlowski, Hochschule Ruhr West (HRW) Page 1 of 7 Κατηγορία Ικανότητας Περιγραφή Ικανότητας Περιγραφή του επιπέδου επάρκειας

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Επιμέλεια εργασίας: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Περιεχόμενα Ερώτηση 1 η : σελ. 3-6 Ερώτηση 2 η : σελ. 7-9 Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 2 Ερώτηση 1 η Η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης 1. Εισαγωγή στη διαμεσολάβηση (30 ) Στόχοι Να εντοπίσουν παρακολουθήσουν τη διαδικασία διαμεσολάβησης. Διαδικασία Έχουμε από πριν καλέσει δυο μέλη (ένα αγόρι Α και ένα κορίτσι

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Montreal São Paulo Sydney Barcelona MILAN London moscow Hong Kong TEL AVIV SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Τα μυστικά για θεσπέσια μαλλιά αποκαλύφθηκαν Το Vitalock-6 Complex είναι το

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάπτυξης για επιχειρήσεις κομμωτηρίων

Εγχειρίδιο ανάπτυξης για επιχειρήσεις κομμωτηρίων Εγχειρίδιο ανάπτυξης για επιχειρήσεις κομμωτηρίων Θεματολογία Η πυραμίδα των επιχειρήσεων κομμωτηρίων μέσα στην επόμενη δεκαετία Έχετε στην επιχείρηση σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα; Κλειδί η προσωποποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 Εβδομάδα 12 Χρώμα, Σχήμα και κίνηση στο ελεύθερο σχέδιο Χρωµατοµετρία είναι η µέτρηση των χρωστικών ενός διαλύµατος και µετριέται µε το χρωµατόµετρο. Το

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1.Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Που θα φάμε σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Χωριό

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1.Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Που θα φάμε σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Χωριό Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ A 3 BEAUTIFUL USE OF SPACE Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός αλλά και πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ 11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου.

Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου. Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου. Ενότητα 1: Το σπασμένο μπισκότο. Γιάννα Ροϊλού. Τμήμα: Θεατρικών Σπουδών. Σελίδα 1 1 Σκοποί ενότητας..3 2 Περιεχόμενα ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R Aνακαινίστε το χώρο σας, αναπαλαιώνοντας τα παλιά σας έπιπλα μεν, προσθέτοντας δε μια μοντερνιστική πινελιά ανανέωσης στους τοίχους σας, δημιουργώντας μια mix & match διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM NOURISH YOUR DREAMS NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM 3 ΗΜαγεία τηςνύχτας ΣΑΣ Π ΑΡ ΟΥ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Μ Ε ΤΟ 8H M AG I C N I G H T S E R U M, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΝΥΧ ΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Ξ ΗΡΑ Μ ΑΛ Λ Ι Α. Το 2019,

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Beyond coaching Στην Εποχή του Ανθρώπου όπου η πιο κρίσιμη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε είναι σε εμάς και στην ομάδα μας, στο Talent Lab αναδεικνύουμε και συνθέτουμε τρόπους ώστε να ανακαλύψουμε, να

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Ψηφιακό Περιεχόμενο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Δ εξάμηνο) Διάλεξη # 8η: Έρευνα αγοράς στο Διαδίκτυο Χαρίκλεια

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Δεύτερη Συνάντηση ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Κάππας Σπυρίδων

Δεύτερη Συνάντηση ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Κάππας Σπυρίδων Δεύτερη Συνάντηση ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κάππας Σπυρίδων ΟΜΑΔΑ είναι μια συνάθροιση ατόμων στην οποία το καθένα έχει συνείδηση της παρουσίας των άλλων, ενώ ταυτόχρονα βιώνει κάποια μορφή εξάρτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ Νιώστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας. Μαλλιά πιο παχιά, γεμάτα σώμα, απεριόριστα λαμπερά και απαλά, χάρη στο συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 15... με άλλη άποψ η!! ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 0.55 2716 0.75 2717 1.24 2718 1.77 2719 2.16 2720 4.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 15... με άλλη άποψ η!! ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 0.55 2716 0.75 2717 1.24 2718 1.77 2719 2.16 2720 4. ! ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Καλότυχο!!!...με άλλη άποψη!! j ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 Μπάλα Ø 5cm (χωρίς διαχωριστικό) 0.55 300 τεμ. 2716 Μπάλα Ø 7cm (χωρίς διαχωριστικό) 0.75 150 τεμ. 2717 Μπάλα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι wav s e design by Varotsos w a vεδώe s τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι 03 Η ELITON δραπετεύει από τους συνήθεις κανόνες του σχεδιασμού επίπλου κουζίνας με τη νέα σειρά waves, σχεδιασμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR L'Oréal Professionnel Xmas Kits 2018 Φέτος τις γιορτές, χαρίστε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας, από τη L'Oréal Professionnel! Έξι (6) ξεχωριστές, επαγγελματικές προτάσεις haircare, για κάθε τύπο και

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή και Οργάνωση του Χώρου του Κομμωτηρίου

Υποδοχή και Οργάνωση του Χώρου του Κομμωτηρίου Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο Α Υποδοχή και Οργάνωση του Χώρου του Κομμωτηρίου Σκοπός Σκοπός του κεφαλαίου αυτού είναι οι μαθητές/τριες να μπορούν: να υποδέχονται ευγενικά τον πελάτη ή την πελάτισσα, να τους εξυπηρετούν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ MULTIPLO BACKDROP LED BACKDROP VOLUMES ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΡΟΦΗ GALLERY

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ MULTIPLO BACKDROP LED BACKDROP VOLUMES ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΡΟΦΗ GALLERY 6 12 10 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ MULTIPLO 4 BACKDROP LED 6 BACKDROP 8 VOLUMES 10 ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 12 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΙΧΟΥ 14 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΡΟΦΗ 16 GALLERY 18 ΣΥΣΤΗΜΑ MULTIPLO To σύστημα Multiplo είναι ένα πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα