INFO. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "INFO. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, 15123 Μαρούσι Τ: 210 686 7000 www.hygeia.gr"

Transcript

1 Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ: Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 από μια ομάδα Ελλήνων ιατρών, με στόχο τη δημιουργία ενός προτύπου -για τη χώρα μας- Ιδιωτικού Νοσοκομείου. Στα τριάντα πέντε και πλέον χρόνια λειτουργίας του, το ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο: την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη δικτύου ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ΥΓΕΙΑ είναι ένα γενικό, τριτοβάθμιας φροντίδας, σύγχρονο Νοσοκομείο που βρίσκεται στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας κοντά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και συνδυάζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με την ασφάλεια των ασθενών. Διαθέτει 440 κλίνες, 17 χειρουργικές αίθουσες, περισσότερα από άτομα προσωπικό και 700 συνεργάτες ιατρούς που καλύπτουν 50 διαφορετικές ειδικότητες. Στο Νοσοκομείο παρέχονται υπηρεσίες σε περισσότερους από ασθενείς το χρόνο, πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις ενώ τα εργαστήριά του εκτελούν ετησίως σχεδόν 1 εκατομμύριο εξετάσεις. Το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει διαπιστευθεί σύμφωνα με το πρότυπο Joint Commission International (JCI), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την Ποιότητα και Ασφάλεια στις Υπηρεσίες Υγείας. Το εξαίρετο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τις υποστηρικτικές του υπηρεσίες, το κατατάσσουν στην κορυφή των προτιμήσεων για την παροχή υπηρεσιών υγείας.

2 Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS (μοναδικός οργανισμός πιστοποίησης Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως) και βρίσκεται ανάμεσα στους 20 κορυφαίους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών υγείας διεθνώς, που έχουν λάβει αυτή την πιστοποίηση για την αποδεδειγμένη ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των ξένων ασθενών. Το ΥΓΕΙΑ αποτελεί το Νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στη χώρα μας, αντιμετωπίστηκε το πρώτο κρούσμα AIDS, έγινε η πρώτη στην Ευρώπη εμφύτευση ραδιενεργών κόκκων σε καρκίνο του προστάτη, ενώ ο επιτυχής διαχωρισμός Σιαμαίων το Μάιο του 1989 στο Νοσοκομείο, χάρισε την αυτόνομη προσωπική ζωή σε δύο άτομα. Το ΥΓΕΙΑ, μεταξύ άλλων, διαθέτει: Την πρώτη στην Ελλάδα, Υβριδική Χειρουργική αίθουσα τελευταίας γενιάς, όπου διενεργούνται στον ίδιο ασθενή ταυτόχρονα, ενδαγγειακές και ανοικτές επεμβάσεις σε ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα. Το μοναδικό στην Ελλάδα Τμήμα Ακτινοχειρουργικής Εγκεφάλου GAMMA -KNIFE με το Leksell Gamma Knife Perfexion TM. Το πρώτο PET-CT (Τμήμα Τομογραφίας Εκπομπής Ποζιτρονίων) που λειτούργησε στη χώρα μας. Το πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο - σε όγκο ασθενών - Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής και Ογκολογίας με τους πλέον σύγχρονους γραμμικούς επιταχυντές ELEKTA Axesse, Synergy & Platform. Την πλέον σύγχρονη Μονάδα Χειρουργείων Μιας Ημέρας (ODS) Την πρότυπη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας (ΜΕΘ- ΜΑΦ) Το μεγαλύτερο Τμήμα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας, Εμβολισμών Ανευρυσμάτων Εγκεφάλου Το πρωτοποριακό σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής Da Vinci S για αναίμακτες επεμβάσεις. Το Σύστημα Νευροπλοήγησης Stealth Station ηλεκτρονικά συνδεδεμένο με το χειρουργικό μικροσκόπιο PENTERO για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. Μία από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Μεταμόσχευσης Ρευστών Οργάνων (μυελού οστών)

3 Ερυθρού Σταυρού 6 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ: Το ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, είναι το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ελλάδας με 501 κλίνες.στα 35 χρόνια λειτουργίας του, το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας στη Γυναίκα, το Παιδί, την Οικογένεια. Διαθέτει τρεις Κλινικές, τη Γενική Κλινική, τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και το πλέον ολοκληρωμένο ιδιωτικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της χώρας, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ. Η συνένωση του ΛΗΤΩ με το ΜΗΤΕΡΑ, το Δεκέμβριο του 2006, δημιούργησε το μεγαλύτερο όμιλο Μαιευτικών Γυναικολογικών περιστατικών στην Ελλάδα, ο οποίος, με τοκετούς και διαγνωστικές εξετάσεις ετησίως, αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% της ιδιωτικής μαιευτικής δραστηριότητας στην Αττική. Το ΜΗΤΕΡΑ -όπως και το ΥΓΕΙΑ- έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS (μοναδικός οργανισμός πιστοποίησης Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως) και βρίσκεται ανάμεσα στους 20 κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας διεθνώς που έχουν λάβει αυτή την πιστοποίηση για την αποδεδειγμένη ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των ξένων ασθενών.

4 Πιστό στο στρατηγικό του στόχο να δημιουργεί και να αναπτύσσει υπηρεσίες και τμήματα αναφοράς το ΜΗΤΕΡΑ, σήμερα, μεταξύ άλλων διαθέτει/παρέχει: Μία από τις τρεις μεγαλύτερες στη χώρα σε όγκο κύκλων Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΙVF) Γυναικολογική Ογκολογία Γυναικολογική Ρομποτική Χειρουργική Λαπαροσκοπική- Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Εφηβική Γυναικολογία Ιατρική Εμβρύου Υπερηχογράφημα Εγκυμοσύνης 4D Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (ΜΕΝΝ ) επιπέδου Ι,ΙΙ, ΙΙΙ Κυτταρογενετική Μοριακή Βιολογία Κολποσκόπηση Παθολογία Τραχήλου Ενδοκρινολογία- Ιατρείο Θυρεοειδούς και Διαβήτη Κύησης Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των παθήσεων του Μαστού DoCare/Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης Πλαστική Χειρουργική Διαιτολογία - Διατροφή Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης Επιπλέον, το ΜΗΤΕΡΑ στην προσπάθειά του να καλύψει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας έχει αναπτύξει τα παρακάτω τμήματα γενικής κλινικής: Παθολογία Προληπτική Ιατρική Check up Γενική Λαπαροσκοπική Χειρουργική Κλινική Επεμβατική Καρδιολογία Ορθοπαιδική -Αρθροπλαστικές Ουρολογία Γυναικεία Ακράτεια/ Επανορθωτική Ανδρολογική Χειρουργική Παθολογική Ογκολογία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (Μ.Ε.Θ.) Απεικονιστικά Τμήματα Ανοικτός Μαγνητικός Τομογράφος, το μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα Ανοικτού Μαγνητικού Τομογράφου Υψηλού Πεδίου 1.0 Tesla Λοιμώξεων Ωτορινολαρυγγολογικό Γαστρεντερολογικό

5 Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι Τ: , Από το 2003, λειτουργεί στο MHTEΡΑ, το παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, το οποίο με 24ωρη κάλυψη εξωτερικών ιατρείων, σε εφημερία 365 ημέρες το χρόνο και 115 κλίνες νοσηλείας όλων των κατηγοριών που εκτείνονται σε 4 νοσηλευτικούς ορόφους, παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης, στελεχωμένο με όλες τις ειδικότητες και υπο-ειδικότητες της Παιδιατρικής. Καταξιωμένοι επιστήμονες -τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό- με τις γνώσεις και την εμπειρία τους εισήγαγαν στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ τις πιο εξελιγμένες κλινικές εφαρμογές και θεραπείες, καθιστώντας το έτσι ως το μεγαλύτερο ιδιωτικό παιδιατρικό φορέα της χώρας. Το καλοκαίρι του 2008 εγκαινιάστηκε η Παιδο- Καρδιοχειρουργική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, η πρώτη στην Ελλάδα που λειτουργεί σε ιδιωτικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο και η οποία κατατάσσεται μεταξύ των ελάχιστων Παιδο- Καρδιοχειρουργικών Κέντρων της Ευρώπης που έχουν πιστοποιημένα χειρουργικά αποτελέσματα. Το 2010 λειτούργησε η πρώτη Ιδιωτική Παιδο-Νευροχειρουργική Κλινική στο χώρο της υγείας.

6 Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ μεταξύ άλλων διαθέτει/ παρέχει: Αυστηρά πρωτόκολλα για τη διασφάλιση και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των ιατρικών πράξεων Συνεργασία µε τις Παιδιατρικές Κλινικές του Πανεπιστημίου Harvard (Mass General Hospital for Children) και Yale των ΗΠΑ Εξοπλισμό τελευταίας γενιάς - που διαρκώς αναβαθμίζεται με την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας Τη μοναδική στη χώρα ολοκληρωμένη Παιδο-Καρδιολογική Παιδο-Καρδιοχειρουργική Κλινική που λειτουργεί εντός Παιδιατρικού Νοσοκομείου, με οργανωμένο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας Το πρώτο ολοκληρωµένο Κέντρο Παιδο-Οφθαλμολογίας του ιδιωτικού τομέα υγείας Εξειδικευμένο Τμήμα για την αντιμετώπιση και παρακολούθηση του Παιδικού-Εφηβικού Διαβήτη Τμήμα Παιδο-Νευροχειρουργικής Παιδικής Νευρολογίας - Επιληψίας και Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας Παιδο-Γαστρεντερολογία Ηπατολογία Παιδο-Ενδοκρινολογία (Ιατρείο Παχυσαρκίας Παίδων & Εφήβων) Πρότυπα Τμήματα Εφηβικής και Αναπτυξιακής Ιατρικής Μ.Ε.Θ. Καρδιοχειρουργική Μ.Ε.Θ. Πολυδύναμη Παίδων Τμήμα Λοιμώξεων Παιδοχειρουργική Κρανιοπροσωπική Χειρουργική Παιδο- Ουρολογία Παιδο- Ορθοπεδική Παιδο- Ωτορινολαρυγγολογία Απεικονιστικά τμήματα: Κλασική Ακτινολογία Παιδιατρική Υπερηχογραφία Αξονική Μαγνητική Τομογραφία Γενετική Συμβουλευτική Πλαστική Χειρουργική

7 Μουσών 13, Αθήνα Τ: αναβάθμισης. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ καταφέρνει να ξεχωρίζει διατηρώντας σταθερό το όραμά του για παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψίστης ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε μια αέναη διαδικασία εκσυγχρονισμού και Στόχος του είναι να συμβαδίζει πάντα με τις εξελίξεις στην Ιατρική και τις απαιτήσεις του σήμερα. Έτσι λοιπόν το ΛΗΤΩ, το οποίο από τις αρχές του 2007 ανήκει στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, τον πλέον δυναμικό Όμιλο στο χώρο της υγείας, έχει να προσφέρει στις γυναίκες που το εμπιστεύονται ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών. Πρωτοπορώντας και ξεχωρίζοντας για άλλη μια φορά, δημιούργησε τα πιο αξιόπιστα τμήματα εναλλακτικού τοκετού, παρέχοντας τη δυνατότητα, σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, να βιώσουν με απόλυτη ασφάλεια τη μοναδική εμπειρία της κύησης αλλά κυρίως της γέννας όσο το δυνατόν πιο εναρμονισμένη με τους ρυθμούς της «μητέρας φύσης».

8 Στο ΛΗΤΩ ήδη λειτουργούν πλήρως οργανωμένα τμήματα: Φυσικού τοκετού: σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που δε θυμίζουν νοσοκομείο, οι γυναίκες μπορούν πλέον να γεννούν «σαν στο σπίτι τους», σε άμεση επαφή πάντα με τον γυναικολόγο τους και με την ασφάλεια ενός υπερσύγχρονου μαιευτηρίου. Τοκετού στο νερό: σε ένα ήρεμο περιβάλλον, με απαλό φωτισμό και αιθέρια έλαια, η ειδικά διαμορφωμένη πισίνα στην κατάλληλη θερμοκρασία, περιμένει όσες γυναίκες επιθυμούν να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία του τοκετού στο νερό, παρακολουθούμενες πάντα από τον ιατρό τους. Μητρικού θηλασμού: με πλήρες υποστηρικτικό και συμβουλευτικό τμήμα και με 24ωρη τηλεφωνική γραμμή στήριξης και επικοινωνίας, οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν το δώρο της φύσης με τη βοήθεια των μαιών, όποτε και όπου τη χρειαστούν. Ταυτόχρονα, λειτουργούν και τμήματα Yoga, Βελονισμού και Ψυχολογικής Υποστήριξης καθ όλη τη διάρκεια της κύησης, αλλά και ακόμα και μετά τον τοκετό. Το 1995 το ΛΗΤΩ δημιούργησε τη θυγατρική εταιρεία «Άλφα Lab», το πρώτο Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής, όπου με τη συμβολή ειδικών και κορυφαίων επιστημόνων, παρέχονται όλες οι υπηρεσίες γενετικής και προγεννητικού ελέγχου, καθώς και εξετάσεις και εφαρμογές μοριακής βιολογίας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

9 Βεντήρη 1 & Βας. Σοφίας, , Αθήνα Τ: Ως ένα από τα πρώτα οργανωμένα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, το υγείαnet Αθηνών βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον Χίλτον) και λειτουργεί από το 1972 σε χώρο 700τμ. που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με στόχο την εξατομικευμένη πρόληψη και την αξιόπιστη διάγνωση προβλημάτων υγείας. Μεταξύ άλλων: Διαθέτει ιατρεία για κλινικές εξετάσεις με βασικές ιατρικές ειδικότητες Αποτελεί κέντρο αναφοράς για πολλά εργαστήρια στον Ελλαδικό χώρο Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων Εφαρμόζει εσωτερικούς & εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους.

10 Θηβών 177, , Περιστέρι Τ: Το πρόσφατα ανακαινισμένο υγείαnet Περιστέρι, στεγάζεται σε τετραώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 1300 τμ, επί του βασικού οδικού άξονα της Δυτικής Αθήνας (οδός Θηβών), που εξυπηρετεί συγκοινωνιακά το σύνολο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των δυτικών προαστίων. Είναι μια πλήρως εξοπλισμένη ιατρική μονάδα με όλα τα απεικονιστικά και εργαστηριακά τμήματα καθώς και ιατρεία για κλινικές εξετάσεις των βασικών ιατρικών ειδικοτήτων. Μεταξύ άλλων διαθέτει/ παρέχει: Σύγχρονο Εξοπλισμό Εξειδικευμένο προσωπικό Ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

11 Τα εργαστήρια της Stem-Health λειτουργούν εντός του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, στον 2ο όροφο. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, Μαρούσι, Τ: Η Stem-Health Hellas λειτουργεί από το 2008 με αποκλειστικό σκοπό να προσφέρει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας στη φύλαξη βλαστικών κυττάρων. Το επιστημονικό και εργαστηριακό δυναμικό της Stem-Health Hellas πληροί υψηλότατες προδιαγραφές σε επίπεδο ανωτάτων σπουδών. Η Εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην ασφαλή απομόνωση, επεξεργασία και αποθήκευση των βλαστικών κυττάρων του μωρού, καθώς και την ασφαλή παράδοσή τους σε περίπτωση απειλητικής νόσου για τη ζωή του. Το αποτέλεσμα αυτής της αφοσίωσης είναι ότι η Stem-Health Hellas είναι η μοναδική τράπεζα βλαστικών κυττάρων στην Ελλάδα και η πρώτη ιδιωτική τράπεζα στην Ευρώπη με διαπίστευση από τον διεθνούς κύρους οργανισμό FACT-NetCord για αυτόλογη και κατευθυνόμενη αλλογενή μεταμόσχευση. Η Stem-Health Hellas βρίσκεται σε διαδικασία διαπίστευσης και για τη δημόσια φύλαξη βλαστικών κυττάρων για μη συγγενή αλλογενή μεταμόσχευση.

12 13ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση Τ: Η Y-LOGIMED Α.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των προμηθειών ιατροτεχνολογικών προϊόντων, προσφέροντας στους παρόχους υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης ένα πλήρες και ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία παρέχει ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και δύναται να ανταποκριθεί στις προμηθευτικές ανάγκες τόσο μιας μικρής ιδιωτικής κλινικής όσο και ενός μεγάλου γενικού νοσοκομείου. Εμπλουτίζοντας διαρκώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, εξασφαλίζει την πρόσβαση των πελατών της σε υψηλής ποιότητας ιατρικά υλικά. Η Y-LOGIMED διαθέτει τις πλέον σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις για πάσης φύσης υγειονομικό υλικό στην Ελλάδα, διαχειριζόμενη περισσότερους των κωδικών. Η Υ-LOGIMED λειτουργεί ως Κεντρικός Προμηθευτικός Οργανισμός των μεγαλύτερων ιδιωτικών κλινικών στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας και εφοδιασμού για όλο το εύρος των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, μειώνοντας έτσι το κόστος αγοράς υλικών για αυτούς και εξαλείφοντας το σχετικό κόστος διατήρησης αποθεμάτων. Παράλληλα η εταιρεία προμηθεύει τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα υπηρεσιών υγείας με προϊόντα των οποίων έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα (Smiths Medical, Abbott Vascular, TEKNO, DeRoyal κ.α.). H Y-LOGIMED είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο εμπορίας & διανομής νοσοκομειακού υλικού που έχει πιστοποιηθεί από τη Lloyd s RQA για τη Διαχείριση της Επιχειρηματικής της Συνέχειας, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη προμήθεια ιατροτεχνολογικών προϊόντων στους πελάτες της.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νοσοκομεία Ιατρικά Κέντρα Αθήνας METROPOLITAL HOSPITAL Επικοινωνία Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ. Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο - Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ειδικό πρόγραμμα υγείας Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βραβεία & Διακρίσεις Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Best International Hospital Award 2016 Best Workplace 2013

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές 10 λόγοι για να επιλέξετε την Αθηναϊκή Mediclinic: 1. Είναι μία ποιοτική και οικονομική κλινική, προσιτή σε όλους 2. Συνεργάζεται με τον Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Αξίζετε µία µοναδική εµπειρία τοκετού και εµείς σας την προσφέρουµε

Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Αξίζετε µία µοναδική εµπειρία τοκετού και εµείς σας την προσφέρουµε Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Σας καλωσορίζουµε στην πλέον σύγχρονη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Η επιθυµία σας για υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε ένα πρότυπο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ-ΑΞΟΝΙΚΗ-ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε.

IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε., αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο πού βρίσκεται στην πόλη των Χανίων και καλύπτει τις βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Shaping the Future of HealthCare in Greece

Shaping the Future of HealthCare in Greece Shaping the Future of HealthCare in Greece Reducing cost and Optimizing hospital supply chain processes through a healthcare logistics partner: The Case of Y-LOGIMED Stella Gioni Supply Chain Director

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 1 _ 2017 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2014-15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2014-15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2014-15 Α ΕΤΟΣ Εξάμηνο Α 1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2. ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 3. ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ 4. ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι 5. ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι 6. ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ 7. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

απολογισμός εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας

απολογισμός εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας απολογισμός εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ ΛΗΤΩ HYGEIA ΗΟSPITAL TIRANA ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΛΦΑLAB ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ BIOCHECK ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΔΥΤΙΚΉΣ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σε σύγκριση με το πρόγραμμα στο οποίο συνεχίζουν οι σημερινοί ( ) φοιτητές δευτέρουέκτου έτους, οι βασικές αλλαγές είναι οι εξής:

Σε σύγκριση με το πρόγραμμα στο οποίο συνεχίζουν οι σημερινοί ( ) φοιτητές δευτέρουέκτου έτους, οι βασικές αλλαγές είναι οι εξής: Η βασική δομή του προγράμματος σπουδών, που παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητη για δεκαετίες, προσέφερε τα κατάλληλα εφόδια στον μελλοντικό ιατρό. Ωστόσο, κοινή εκτίμηση τόσο των φοιτητών, όσο και των μελών

Διαβάστε περισσότερα

9λόγοι. Οικογενειακή Φύλαξη. Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος. H καλύτερη Tράπεζα Βλαστικών Κυττάρων. στην Ευρώπη

9λόγοι. Οικογενειακή Φύλαξη. Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος. H καλύτερη Tράπεζα Βλαστικών Κυττάρων. στην Ευρώπη Οικογενειακή Φύλαξη Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος 9λόγοι για τους οποίους θα διαλέξετε τη Stem-Health Hellas Μοναδική Στιγμή. Μοναδική Απόφαση. H καλύτερη Tράπεζα Βλαστικών Κυττάρων στην Ευρώπη Η πρώτη μεταμόσχευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό.

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύουµε ότι η υγεία, το πιο πολύτιµο αγαθό, αξίζει την πιο ολοκληρωµένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014

Πρόγραμμα Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Επιστημών Υγείας Τμήμα Ιατρικής Πρόγραμμα Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 Α ΕΞΑΜΗΝΟ Ιατρικά Μαθηματικά Βιοστατιστική Ιστορία της Ιατρικής Χημεία Ιστολογία Ι Εμβρυολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016»

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας Προς: Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 Όμιλος Υγεία Metropolitan Επείγοντα Περιστατικά (επισκέψεις & διαγνωστικές) Υγεία Γενική Κλινική Μητέρα (επισκέψεις) Παίδων Μητέρα Επείγοντα Περιστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Μαιευτική Πτελεμαιδας 662

Μαιευτική Πτελεμαιδας 662 http://sep4u.gr Μαιευτική Πτελεμαιδας 662 Επαγγελματική Προοπτική Πτυχιούχοι του τμήματος Μαιευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας 1.Οι πτυχιούχοι του τμήματος Μαιευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Μαστού & Κλινική Μαστού. Μέχρι χθες παράλειψη... από σήμερα πρόληψη!

Κέντρο Μαστού & Κλινική Μαστού. Μέχρι χθες παράλειψη... από σήμερα πρόληψη! Κέντρο Μαστού & Κλινική Μαστού Μέχρι χθες παράλειψη... από σήμερα πρόληψη! Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική δημιούργησε το Πρότυπο Κέντρο Μαστού και την Κλινική Μαστού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8/5/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1546 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8/5/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1546 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8/5/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1546 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: 10675 Αθήνα ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση προγράμματος ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΜ ΕΜ Θ Ε ΣΥΝ ΦΕ ΠΜ/ΔΜ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΜ ΕΜ Θ Ε ΣΥΝ ΦΕ ΠΜ/ΔΜ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ΒΑΣΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΥ Υ 3 5 8 225 9.0 2 ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΓΥ Υ 1 2 3 130 4.0 3 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΓΥ Υ 3-3

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ Οργανόγραμμα Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (Εγκρίθηκε από την Ολομ. Δ.Σ. αριθμ. 21/16,17.9.2010) Ειδικές Επιτροπές & Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Γραμματείας & Επικοινωνίας Δ.Σ. Αντιπρόεδρος Α Επιστημονική Επιτροπή Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Η Διοίκηση του Metropolitan Hospital από την ίδρυσή του, είχε ως όραμα να καταστεί το Metropolitan πρότυπο θεραπευτήριο με

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Θέσεων Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, Λίχτενσταϊν

Κατάλογος Θέσεων Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, Λίχτενσταϊν Κατάλογος Θέσεων Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, Λίχτενσταϊν Η Grecruitment είναι διεθνής συμβουλευτική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην υποστήριξη υποψηφίων στην εύρεση επαγγελματικών ευκαιριών εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

301 Ιατρικής Ιωαννίνων

301 Ιατρικής Ιωαννίνων 301 Ιατρικής Ιωαννίνων Σκοπός Αποστολή του Τμήματος είναι η ανάδειξη επιστημόνων ικανών να ασχολούνται με την εφαρμογή μεθόδων για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του ανθρώπου. Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

MA0321 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

MA0321 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ MA0321 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Συντετμημένος Τίτλος: Τίτλος Μαθήματος Πλήρης Τίτλος: Γυναικολογική Νοσηλευτική Φροντίδα Κωδικός Μαθήματος: MA0321 ΜΑ0322 Επίπεδο Μαθήματος: Προπτυχιακό Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΗ Το Πρόγραμμα Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής Ετησίως Ανανεούμενη προσφέρει το συμφωνημένο κεφάλαιο στους δικούς σας ανθρώπους, σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16 Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Φρ.-Εργ. Δ.Μ Σ.Β ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7 ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2 ου -5 ου ΕΤΟΥΣ)

ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2 ου -5 ου ΕΤΟΥΣ) ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2 ου -5 ου ΕΤΟΥΣ) Β ΕΞΑΜΗΝΟ 1. Εισαγωγή στις θεωρίες των βιολογικών συστηµάτων και τις εφαρµογές τους στη φυσιολογία του ανθρώπου 2. Βιοϊατρική τεχνολογία 3. Μηχανική βιολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γενετική στην Ογκολογία Τρέχουσες και Μελλοντικές Εξελίξεις

Γενετική στην Ογκολογία Τρέχουσες και Μελλοντικές Εξελίξεις Γενετική στην Ογκολογία Τρέχουσες και Μελλοντικές Εξελίξεις 1 3 2019 Σ υ νε δ ρ ι α κό Κέ ν τ ρ ο «Ν. ΛΟΥ Ρ ΟΣ» Μ Η Τ Ε ΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ώρα Προσέλευσης: 09:00 2η Ημερίδα ΟΡΓΑΝΩΣΗ Β Ογκολογική Κλινική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ Διστόμου 9, Μαρούσι Τηλ: 210 699100 www.gaiamaternity ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι Τηλ: 210 5799000 www.iatrikoperisteriou.gr ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ/ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Καλεστε μας από κινητό ή στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ. Βασικές αρμοδιότητες του κέντρου είναι:

Καλεστε μας από κινητό ή στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ. Βασικές αρμοδιότητες του κέντρου είναι: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες στο 801 100 12 13 από κινητό 211 108 60 00 ή στο 211 108 68 00 Η «Πανελλήνια Κάρτα Υγείας» διαθέτει ένα οργανωμένο ιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ

Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ Μ. Μπουρουτζόγλου Καθηγήτρια Εφαρμογών Τμήμα Μαιευτικής Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η Μαιευτική στη σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΟ Κ1 (ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Αριθμός θαλάμων / κλινών ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΡΙΤΗΡΙΟ Κ1 (ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Αριθμός θαλάμων / κλινών ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ Κ1 (ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Αριθμός θαλάμων / κλινών ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αριθμός θαλάμων Αριθμός κλινών 20 *(Αριθμός κλινών)/400 max=100 (μέγιστη βαθμ) για αρ κλινών

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας MEDISYSTEM MEDIHOSPITAL Freedom Ιατρικές επισκέψεις

Διαβάστε περισσότερα

συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων

συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων για ενήλικες Ονοματεπώνυμο συνδρομητή Ημερομηνία έναρξης προγράμματος Ημερομηνία λήξης προγράμματος Υπογραφή συνδρομητή Σφραγίδα παρόχου για παιδιά Ονοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας...

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας... ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πίνακας 1: Αριθμητικά στοιχεία υπηρεσιών ανά τομέα.... Σελ. 2 Πίνακας 2.: Αριθμός εξετασθέντων, χειρουργικών επεμβάσεων, εργαστηριακών εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

304 Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο)

304 Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) 304 Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) Σκοπός Οι ιατρικές σπουδές στηρίζονται στην εκμάθηση και κατανόηση της ιατρικής επιστήμης και στην πρακτική και κλινική εκπαίδευση. Κύριοι στόχοι των ιατρικών σπουδών είναι:

Διαβάστε περισσότερα

MA0551 ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

MA0551 ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ MA0551 ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Συντετμημένος Τίτλος: Τίτλος Μαθήματος Πλήρης Τίτλος: Περιεγχειριτική Νοσηλευτική στη Μαιευτική Γυναικολογία Κωδικός Μαθήματος: MA0551 ΜΑ0552

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η πρόταση είναι βασισμένη: 1. Στην απόφαση του Πανεπιστημίου Αθηνών για το θέμα όπως διαμορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2016, κατέβαλε 57,9 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 212.927 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ Η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει στους κατόχους συμβολαίων Ζωής και Υγείας τα προνόμια που ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση για καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά τη χρήση των προνομίων, τηλεφωνήστε στο

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-17 Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Φρ.-Εργ. Δ.Μ Σ.Β ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ. Με ειδίκευση στο γυναικείο µαστό

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ. Με ειδίκευση στο γυναικείο µαστό ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ Με ειδίκευση στο γυναικείο µαστό Το Κέντρο Μαστού του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αποτελεί ένα πρότυπο, σύγχρονο ιατρικό κέντρο µε ειδίκευση στο γυναικείο µαστό. Παρέχει ολοκληρωµένες

Διαβάστε περισσότερα

Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ & ΦΥΣΙΚΗ Ι, ΙΙ

Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ & ΦΥΣΙΚΗ Ι, ΙΙ 1 Α Ε Τ Ο Σ 1. 11.6.18 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 2. 12.6.18 ΤΡΙΤΗ 8-11 3. 13.6.18 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 4. 14.6.18 ΠΕΜΠΤΗ 8-11 5. 15.6.18 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-11 6. 16.6.18 ΣΑΒΒΑΤΟ 8-11 ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών Ειδικοτήτων με έδρα την Αθήνα περιόδου Απριλίου 2019». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών Ειδικοτήτων με έδρα την Αθήνα περιόδου Απριλίου 2019». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ι.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17/4/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1238 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: 10675 Αθήνα Πληροφορίες: Π. Μόκα Τηλέφωνο: 210 7258660-2 (εσωτ. 117) ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Επιστηµονική ηµερίδα: Από την πρόληψη στις ελάχιστα επεµβατικές θεραπείες

Επιστηµονική ηµερίδα: Από την πρόληψη στις ελάχιστα επεµβατικές θεραπείες Επιστηµονική ηµερίδα: Από την πρόληψη στις ελάχιστα επεµβατικές θεραπείες ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - 26 Νοεµβρίου 2011 Αγαπητοί συνάδελφοι, Εδώ και αιώνες γίνεται έντονη προσπάθεια και συζήτηση για να απαντήσουµε στο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Γενικές Πληροφορίες Ευχαριστίες Επιστημονικό Πρόγραμμα Ευρετήριο Προέδρων και Ομιλητών

Περιεχόμενα. Γενικές Πληροφορίες Ευχαριστίες Επιστημονικό Πρόγραμμα Ευρετήριο Προέδρων και Ομιλητών Περιεχόμενα Γενικές Πληροφορίες... 4 Ευχαριστίες... 5 Επιστημονικό Πρόγραμμα... 6-7 Ευρετήριο Προέδρων και Ομιλητών... 8-9 3 Γενικές Πληροφορίες Ημερομηνία Διεξαγωγής Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Γενικές Πληροφορίες Ευχαριστίες Επιστημονικό Πρόγραμμα Ευρετήριο Προέδρων και Ομιλητών

Περιεχόμενα. Γενικές Πληροφορίες Ευχαριστίες Επιστημονικό Πρόγραμμα Ευρετήριο Προέδρων και Ομιλητών Περιεχόμενα Γενικές Πληροφορίες... 4 Ευχαριστίες... 5 Επιστημονικό Πρόγραμμα... 6-7 Ευρετήριο Προέδρων και Ομιλητών... 8-9 3 Γενικές Πληροφορίες Ημερομηνία Διεξαγωγής Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 18/1/2017. Παρασκευή 20/1/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ / ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ / ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΜΦ, ΝΚ1 Κα Τσιρώνη

Τετάρτη 18/1/2017. Παρασκευή 20/1/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ / ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ / ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΜΦ, ΝΚ1 Κα Τσιρώνη Δευτέρα 16/1/2017 17/1/2017 18/1/2017 19/1/2017 Παρασκευή 20/1/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ / ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ / ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι Κα Τσιρώνη ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΙΙ κ. Κολοβός ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ / ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Έχοντας υπόψη τη διάταξη του άρθρου 24,του Ν. 1268/82 και του άρθρου 9 του Ν. 2083/92 και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής, αρ.640

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1 9 7 6 Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το Πρώτο Διεπιστημονικό Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο... A Multidisciplinary Group Practice with Patient Centeredness ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το Πρώτο Διεπιστημονικό Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο... A Multidisciplinary Group Practice with Patient Centeredness ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Το Πρώτο Διεπιστημονικό Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο... A Multidisciplinary Group Practice with Patient Centeredness ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Παρουσίαση AIMIS Clinics Ιατρικές/Παραϊατρικές Ειδικότητες Διαγνωστικές και

Διαβάστε περισσότερα

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα)

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

[ Privilege Club ] Privilege Club

[ Privilege Club ] Privilege Club [ ] Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/13.07.2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/13.07.2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/13.07.2011 Στην συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr Ο Προμηθευτικός & Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Αττικής εξασφαλίζει ασφαλιστικά προνόμια, ειδικά για τα μέλη του! Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.

Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας. Αγαπητοί συνεργάτες, Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1. Για τη σχετική προσέγγιση της ασφάλισης πρέπει να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις. 2. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Κιν.

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης   Κιν. Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Email: moulakakisg@agency.interamerican.gr Κιν. 6973 773926 Μάϊος 2017 Οικονοµικά στοιχεία INTERAMERICAN Δείκτης Φερεγγυότητας INTERAMERICAN

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

302 Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη)

302 Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) 302 Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) Σκοπός Αποστολή του Τμήμάτος είναι η ανάδειξη επιστημόνων ικανών να ασχολούνται με την εφαρμογή μεθόδων για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του ανθρώπου.to

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Allianz Ελλάδος www.allianz.gr Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Προσφορές ανά Νοσηλευτικό Ίδρυμα 23/06/2017 Αποκλειστικά για πελάτες Allianz Subject line Lorem Ipsum 3 Βιοκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή Αγαπητέ κύριε Ορφανουδάκη, Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω αναλυτική παρουσίαση της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ σε συνημμένο αρχείο. Το κόστος της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ` ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Το προσωπικό κάθε κλινικής διακρίνεται σε διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό και ειδικό.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ` ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Το προσωπικό κάθε κλινικής διακρίνεται σε διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό και ειδικό. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ` ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το προσωπικό κάθε κλινικής διακρίνεται σε διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό και ειδικό. Η σύνθεση του προσωπικού κάθε κλινικής είναι κατ` ελάχιστο

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. 13 Ιουνίου 2013

Εταιρική Παρουσίαση. 13 Ιουνίου 2013 Εταιρική Παρουσίαση 13 Ιουνίου 2013 Κατά Κεφαλήν Δαπάνη Υγείας (μ.ο. ισοτιμίας US$) 3.500,00 3.000,00 2.500,00 2.373,38 3.232,51 2.864,20 2008 2.000,00 2009 1.500,00 2010 1.000,00 2011 500,00 - Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια προσφοράς στη Γυναίκα

χρόνια προσφοράς στη Γυναίκα 10 χρόνια προσφοράς στη Γυναίκα 10 45.000 χρόνια Γεννήσεις Παραμένουμε δίπλα στη Γυναίκα Μήνυμα της Διοίκησης Σας καλωσορίζουμε στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ. Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που το όραμα

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων

Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων ΗΜΕΡΙΔΑ Οστεοπόρωση Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων Σάββατο 23 Μαΐου 2015 Αίθουσα Εκδηλώσεων 6 ου ορόφου, YΓΕΙΑ Οργάνωση: Αλέξανδρος Γεράκης & Παντελής Τριανταφυλλίδης Υπό την αιγίδα των: Επιστημονικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ 1 Η ομαδική Ασφάλιση: Είναι ένα σύνολο παροχών Προστασίας, Υγείας και Εξασφάλισης για τον εργαζόμενο & την οικογένειά του. Δίνεται πέραν και πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ B ΕΞΑΜΗΝΟ. ΤΟΜΕΑΣ ECTS Units ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Διδασκ. Φροντιστ.- Εργ. Εργ. (tutorials) Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 6

Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ B ΕΞΑΜΗΝΟ. ΤΟΜΕΑΣ ECTS Units ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Διδασκ. Φροντιστ.- Εργ. Εργ. (tutorials) Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 6 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα 31 Μαρτίου 2012

Ημερίδα 31 Μαρτίου 2012 Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.) Ημερίδα 31 Μαρτίου 2012 ΘΕΜΑ: Από την Ανδρολογία στη Γυναικολογία: Συνέργειες και Αντιθέσεις Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 10197 Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Υποκαταστήματα, Περιφερειακούς Τομείς. Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΙ4

Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΙ4 1 Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ 1 28.8.17 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ 2 29.8.17 ΤΡΙΤΗ Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙI

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙI 1 Α Ε Τ Ο Σ Α/Α 1 6.06.16 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 2 7.06.16 ΤΡΙΤΗ 8-11 3 8.06.16 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 4 9.06.16 ΠΕΜΠΤΗ 8-11 5 13.06.16 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 6 14.06.16 ΤΡΙΤΗ 8-11 7 15.06.16 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 8 22.06.16 ΤΕΤΑΡΤΗ 11-14 9

Διαβάστε περισσότερα

Τµήµα Υπερήχων & Εµβρυοµητρικής Ιατρικής. Το θαύµα... της ζωής!

Τµήµα Υπερήχων & Εµβρυοµητρικής Ιατρικής. Το θαύµα... της ζωής! Τµήµα Υπερήχων & Εµβρυοµητρικής Ιατρικής Το θαύµα... της ζωής! Οι Υπέρηχοι Εγκυμοσύνης... Τμήμα Υπερήχων & Εμβρυομητρικής Ιατρικής Στο Τμήμα Υπερήχων & Εμβρυομητρικής Ιατρικής της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας Μονάδων Εφαρμογής Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων»

Θέμα: «Όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας Μονάδων Εφαρμογής Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ\ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα