INFO. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "INFO. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, 15123 Μαρούσι Τ: 210 686 7000 www.hygeia.gr"

Transcript

1 Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ: Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 από μια ομάδα Ελλήνων ιατρών, με στόχο τη δημιουργία ενός προτύπου -για τη χώρα μας- Ιδιωτικού Νοσοκομείου. Στα τριάντα πέντε και πλέον χρόνια λειτουργίας του, το ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο: την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη δικτύου ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ΥΓΕΙΑ είναι ένα γενικό, τριτοβάθμιας φροντίδας, σύγχρονο Νοσοκομείο που βρίσκεται στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας κοντά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και συνδυάζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με την ασφάλεια των ασθενών. Διαθέτει 440 κλίνες, 17 χειρουργικές αίθουσες, περισσότερα από άτομα προσωπικό και 700 συνεργάτες ιατρούς που καλύπτουν 50 διαφορετικές ειδικότητες. Στο Νοσοκομείο παρέχονται υπηρεσίες σε περισσότερους από ασθενείς το χρόνο, πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις ενώ τα εργαστήριά του εκτελούν ετησίως σχεδόν 1 εκατομμύριο εξετάσεις. Το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει διαπιστευθεί σύμφωνα με το πρότυπο Joint Commission International (JCI), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την Ποιότητα και Ασφάλεια στις Υπηρεσίες Υγείας. Το εξαίρετο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τις υποστηρικτικές του υπηρεσίες, το κατατάσσουν στην κορυφή των προτιμήσεων για την παροχή υπηρεσιών υγείας.

2 Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS (μοναδικός οργανισμός πιστοποίησης Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως) και βρίσκεται ανάμεσα στους 20 κορυφαίους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών υγείας διεθνώς, που έχουν λάβει αυτή την πιστοποίηση για την αποδεδειγμένη ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των ξένων ασθενών. Το ΥΓΕΙΑ αποτελεί το Νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στη χώρα μας, αντιμετωπίστηκε το πρώτο κρούσμα AIDS, έγινε η πρώτη στην Ευρώπη εμφύτευση ραδιενεργών κόκκων σε καρκίνο του προστάτη, ενώ ο επιτυχής διαχωρισμός Σιαμαίων το Μάιο του 1989 στο Νοσοκομείο, χάρισε την αυτόνομη προσωπική ζωή σε δύο άτομα. Το ΥΓΕΙΑ, μεταξύ άλλων, διαθέτει: Την πρώτη στην Ελλάδα, Υβριδική Χειρουργική αίθουσα τελευταίας γενιάς, όπου διενεργούνται στον ίδιο ασθενή ταυτόχρονα, ενδαγγειακές και ανοικτές επεμβάσεις σε ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα. Το μοναδικό στην Ελλάδα Τμήμα Ακτινοχειρουργικής Εγκεφάλου GAMMA -KNIFE με το Leksell Gamma Knife Perfexion TM. Το πρώτο PET-CT (Τμήμα Τομογραφίας Εκπομπής Ποζιτρονίων) που λειτούργησε στη χώρα μας. Το πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο - σε όγκο ασθενών - Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής και Ογκολογίας με τους πλέον σύγχρονους γραμμικούς επιταχυντές ELEKTA Axesse, Synergy & Platform. Την πλέον σύγχρονη Μονάδα Χειρουργείων Μιας Ημέρας (ODS) Την πρότυπη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας (ΜΕΘ- ΜΑΦ) Το μεγαλύτερο Τμήμα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας, Εμβολισμών Ανευρυσμάτων Εγκεφάλου Το πρωτοποριακό σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής Da Vinci S για αναίμακτες επεμβάσεις. Το Σύστημα Νευροπλοήγησης Stealth Station ηλεκτρονικά συνδεδεμένο με το χειρουργικό μικροσκόπιο PENTERO για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. Μία από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Μεταμόσχευσης Ρευστών Οργάνων (μυελού οστών)

3 Ερυθρού Σταυρού 6 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ: Το ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, είναι το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ελλάδας με 501 κλίνες.στα 35 χρόνια λειτουργίας του, το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας στη Γυναίκα, το Παιδί, την Οικογένεια. Διαθέτει τρεις Κλινικές, τη Γενική Κλινική, τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και το πλέον ολοκληρωμένο ιδιωτικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της χώρας, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ. Η συνένωση του ΛΗΤΩ με το ΜΗΤΕΡΑ, το Δεκέμβριο του 2006, δημιούργησε το μεγαλύτερο όμιλο Μαιευτικών Γυναικολογικών περιστατικών στην Ελλάδα, ο οποίος, με τοκετούς και διαγνωστικές εξετάσεις ετησίως, αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% της ιδιωτικής μαιευτικής δραστηριότητας στην Αττική. Το ΜΗΤΕΡΑ -όπως και το ΥΓΕΙΑ- έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS (μοναδικός οργανισμός πιστοποίησης Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως) και βρίσκεται ανάμεσα στους 20 κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας διεθνώς που έχουν λάβει αυτή την πιστοποίηση για την αποδεδειγμένη ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των ξένων ασθενών.

4 Πιστό στο στρατηγικό του στόχο να δημιουργεί και να αναπτύσσει υπηρεσίες και τμήματα αναφοράς το ΜΗΤΕΡΑ, σήμερα, μεταξύ άλλων διαθέτει/παρέχει: Μία από τις τρεις μεγαλύτερες στη χώρα σε όγκο κύκλων Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΙVF) Γυναικολογική Ογκολογία Γυναικολογική Ρομποτική Χειρουργική Λαπαροσκοπική- Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Εφηβική Γυναικολογία Ιατρική Εμβρύου Υπερηχογράφημα Εγκυμοσύνης 4D Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (ΜΕΝΝ ) επιπέδου Ι,ΙΙ, ΙΙΙ Κυτταρογενετική Μοριακή Βιολογία Κολποσκόπηση Παθολογία Τραχήλου Ενδοκρινολογία- Ιατρείο Θυρεοειδούς και Διαβήτη Κύησης Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των παθήσεων του Μαστού DoCare/Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης Πλαστική Χειρουργική Διαιτολογία - Διατροφή Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης Επιπλέον, το ΜΗΤΕΡΑ στην προσπάθειά του να καλύψει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας έχει αναπτύξει τα παρακάτω τμήματα γενικής κλινικής: Παθολογία Προληπτική Ιατρική Check up Γενική Λαπαροσκοπική Χειρουργική Κλινική Επεμβατική Καρδιολογία Ορθοπαιδική -Αρθροπλαστικές Ουρολογία Γυναικεία Ακράτεια/ Επανορθωτική Ανδρολογική Χειρουργική Παθολογική Ογκολογία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (Μ.Ε.Θ.) Απεικονιστικά Τμήματα Ανοικτός Μαγνητικός Τομογράφος, το μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα Ανοικτού Μαγνητικού Τομογράφου Υψηλού Πεδίου 1.0 Tesla Λοιμώξεων Ωτορινολαρυγγολογικό Γαστρεντερολογικό

5 Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι Τ: , Από το 2003, λειτουργεί στο MHTEΡΑ, το παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, το οποίο με 24ωρη κάλυψη εξωτερικών ιατρείων, σε εφημερία 365 ημέρες το χρόνο και 115 κλίνες νοσηλείας όλων των κατηγοριών που εκτείνονται σε 4 νοσηλευτικούς ορόφους, παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης, στελεχωμένο με όλες τις ειδικότητες και υπο-ειδικότητες της Παιδιατρικής. Καταξιωμένοι επιστήμονες -τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό- με τις γνώσεις και την εμπειρία τους εισήγαγαν στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ τις πιο εξελιγμένες κλινικές εφαρμογές και θεραπείες, καθιστώντας το έτσι ως το μεγαλύτερο ιδιωτικό παιδιατρικό φορέα της χώρας. Το καλοκαίρι του 2008 εγκαινιάστηκε η Παιδο- Καρδιοχειρουργική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, η πρώτη στην Ελλάδα που λειτουργεί σε ιδιωτικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο και η οποία κατατάσσεται μεταξύ των ελάχιστων Παιδο- Καρδιοχειρουργικών Κέντρων της Ευρώπης που έχουν πιστοποιημένα χειρουργικά αποτελέσματα. Το 2010 λειτούργησε η πρώτη Ιδιωτική Παιδο-Νευροχειρουργική Κλινική στο χώρο της υγείας.

6 Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ μεταξύ άλλων διαθέτει/ παρέχει: Αυστηρά πρωτόκολλα για τη διασφάλιση και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των ιατρικών πράξεων Συνεργασία µε τις Παιδιατρικές Κλινικές του Πανεπιστημίου Harvard (Mass General Hospital for Children) και Yale των ΗΠΑ Εξοπλισμό τελευταίας γενιάς - που διαρκώς αναβαθμίζεται με την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας Τη μοναδική στη χώρα ολοκληρωμένη Παιδο-Καρδιολογική Παιδο-Καρδιοχειρουργική Κλινική που λειτουργεί εντός Παιδιατρικού Νοσοκομείου, με οργανωμένο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας Το πρώτο ολοκληρωµένο Κέντρο Παιδο-Οφθαλμολογίας του ιδιωτικού τομέα υγείας Εξειδικευμένο Τμήμα για την αντιμετώπιση και παρακολούθηση του Παιδικού-Εφηβικού Διαβήτη Τμήμα Παιδο-Νευροχειρουργικής Παιδικής Νευρολογίας - Επιληψίας και Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας Παιδο-Γαστρεντερολογία Ηπατολογία Παιδο-Ενδοκρινολογία (Ιατρείο Παχυσαρκίας Παίδων & Εφήβων) Πρότυπα Τμήματα Εφηβικής και Αναπτυξιακής Ιατρικής Μ.Ε.Θ. Καρδιοχειρουργική Μ.Ε.Θ. Πολυδύναμη Παίδων Τμήμα Λοιμώξεων Παιδοχειρουργική Κρανιοπροσωπική Χειρουργική Παιδο- Ουρολογία Παιδο- Ορθοπεδική Παιδο- Ωτορινολαρυγγολογία Απεικονιστικά τμήματα: Κλασική Ακτινολογία Παιδιατρική Υπερηχογραφία Αξονική Μαγνητική Τομογραφία Γενετική Συμβουλευτική Πλαστική Χειρουργική

7 Μουσών 13, Αθήνα Τ: αναβάθμισης. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ καταφέρνει να ξεχωρίζει διατηρώντας σταθερό το όραμά του για παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψίστης ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε μια αέναη διαδικασία εκσυγχρονισμού και Στόχος του είναι να συμβαδίζει πάντα με τις εξελίξεις στην Ιατρική και τις απαιτήσεις του σήμερα. Έτσι λοιπόν το ΛΗΤΩ, το οποίο από τις αρχές του 2007 ανήκει στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, τον πλέον δυναμικό Όμιλο στο χώρο της υγείας, έχει να προσφέρει στις γυναίκες που το εμπιστεύονται ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών. Πρωτοπορώντας και ξεχωρίζοντας για άλλη μια φορά, δημιούργησε τα πιο αξιόπιστα τμήματα εναλλακτικού τοκετού, παρέχοντας τη δυνατότητα, σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, να βιώσουν με απόλυτη ασφάλεια τη μοναδική εμπειρία της κύησης αλλά κυρίως της γέννας όσο το δυνατόν πιο εναρμονισμένη με τους ρυθμούς της «μητέρας φύσης».

8 Στο ΛΗΤΩ ήδη λειτουργούν πλήρως οργανωμένα τμήματα: Φυσικού τοκετού: σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που δε θυμίζουν νοσοκομείο, οι γυναίκες μπορούν πλέον να γεννούν «σαν στο σπίτι τους», σε άμεση επαφή πάντα με τον γυναικολόγο τους και με την ασφάλεια ενός υπερσύγχρονου μαιευτηρίου. Τοκετού στο νερό: σε ένα ήρεμο περιβάλλον, με απαλό φωτισμό και αιθέρια έλαια, η ειδικά διαμορφωμένη πισίνα στην κατάλληλη θερμοκρασία, περιμένει όσες γυναίκες επιθυμούν να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία του τοκετού στο νερό, παρακολουθούμενες πάντα από τον ιατρό τους. Μητρικού θηλασμού: με πλήρες υποστηρικτικό και συμβουλευτικό τμήμα και με 24ωρη τηλεφωνική γραμμή στήριξης και επικοινωνίας, οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν το δώρο της φύσης με τη βοήθεια των μαιών, όποτε και όπου τη χρειαστούν. Ταυτόχρονα, λειτουργούν και τμήματα Yoga, Βελονισμού και Ψυχολογικής Υποστήριξης καθ όλη τη διάρκεια της κύησης, αλλά και ακόμα και μετά τον τοκετό. Το 1995 το ΛΗΤΩ δημιούργησε τη θυγατρική εταιρεία «Άλφα Lab», το πρώτο Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής, όπου με τη συμβολή ειδικών και κορυφαίων επιστημόνων, παρέχονται όλες οι υπηρεσίες γενετικής και προγεννητικού ελέγχου, καθώς και εξετάσεις και εφαρμογές μοριακής βιολογίας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

9 Βεντήρη 1 & Βας. Σοφίας, , Αθήνα Τ: Ως ένα από τα πρώτα οργανωμένα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, το υγείαnet Αθηνών βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον Χίλτον) και λειτουργεί από το 1972 σε χώρο 700τμ. που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με στόχο την εξατομικευμένη πρόληψη και την αξιόπιστη διάγνωση προβλημάτων υγείας. Μεταξύ άλλων: Διαθέτει ιατρεία για κλινικές εξετάσεις με βασικές ιατρικές ειδικότητες Αποτελεί κέντρο αναφοράς για πολλά εργαστήρια στον Ελλαδικό χώρο Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων Εφαρμόζει εσωτερικούς & εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους.

10 Θηβών 177, , Περιστέρι Τ: Το πρόσφατα ανακαινισμένο υγείαnet Περιστέρι, στεγάζεται σε τετραώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 1300 τμ, επί του βασικού οδικού άξονα της Δυτικής Αθήνας (οδός Θηβών), που εξυπηρετεί συγκοινωνιακά το σύνολο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των δυτικών προαστίων. Είναι μια πλήρως εξοπλισμένη ιατρική μονάδα με όλα τα απεικονιστικά και εργαστηριακά τμήματα καθώς και ιατρεία για κλινικές εξετάσεις των βασικών ιατρικών ειδικοτήτων. Μεταξύ άλλων διαθέτει/ παρέχει: Σύγχρονο Εξοπλισμό Εξειδικευμένο προσωπικό Ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

11 Τα εργαστήρια της Stem-Health λειτουργούν εντός του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, στον 2ο όροφο. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, Μαρούσι, Τ: Η Stem-Health Hellas λειτουργεί από το 2008 με αποκλειστικό σκοπό να προσφέρει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας στη φύλαξη βλαστικών κυττάρων. Το επιστημονικό και εργαστηριακό δυναμικό της Stem-Health Hellas πληροί υψηλότατες προδιαγραφές σε επίπεδο ανωτάτων σπουδών. Η Εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην ασφαλή απομόνωση, επεξεργασία και αποθήκευση των βλαστικών κυττάρων του μωρού, καθώς και την ασφαλή παράδοσή τους σε περίπτωση απειλητικής νόσου για τη ζωή του. Το αποτέλεσμα αυτής της αφοσίωσης είναι ότι η Stem-Health Hellas είναι η μοναδική τράπεζα βλαστικών κυττάρων στην Ελλάδα και η πρώτη ιδιωτική τράπεζα στην Ευρώπη με διαπίστευση από τον διεθνούς κύρους οργανισμό FACT-NetCord για αυτόλογη και κατευθυνόμενη αλλογενή μεταμόσχευση. Η Stem-Health Hellas βρίσκεται σε διαδικασία διαπίστευσης και για τη δημόσια φύλαξη βλαστικών κυττάρων για μη συγγενή αλλογενή μεταμόσχευση.

12 13ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση Τ: Η Y-LOGIMED Α.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των προμηθειών ιατροτεχνολογικών προϊόντων, προσφέροντας στους παρόχους υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης ένα πλήρες και ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία παρέχει ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και δύναται να ανταποκριθεί στις προμηθευτικές ανάγκες τόσο μιας μικρής ιδιωτικής κλινικής όσο και ενός μεγάλου γενικού νοσοκομείου. Εμπλουτίζοντας διαρκώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, εξασφαλίζει την πρόσβαση των πελατών της σε υψηλής ποιότητας ιατρικά υλικά. Η Y-LOGIMED διαθέτει τις πλέον σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις για πάσης φύσης υγειονομικό υλικό στην Ελλάδα, διαχειριζόμενη περισσότερους των κωδικών. Η Υ-LOGIMED λειτουργεί ως Κεντρικός Προμηθευτικός Οργανισμός των μεγαλύτερων ιδιωτικών κλινικών στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας και εφοδιασμού για όλο το εύρος των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, μειώνοντας έτσι το κόστος αγοράς υλικών για αυτούς και εξαλείφοντας το σχετικό κόστος διατήρησης αποθεμάτων. Παράλληλα η εταιρεία προμηθεύει τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα υπηρεσιών υγείας με προϊόντα των οποίων έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα (Smiths Medical, Abbott Vascular, TEKNO, DeRoyal κ.α.). H Y-LOGIMED είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο εμπορίας & διανομής νοσοκομειακού υλικού που έχει πιστοποιηθεί από τη Lloyd s RQA για τη Διαχείριση της Επιχειρηματικής της Συνέχειας, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη προμήθεια ιατροτεχνολογικών προϊόντων στους πελάτες της.

Τεκμηριώνοντας την υπεροχή μας...

Τεκμηριώνοντας την υπεροχή μας... γράμμα από τη σύνταξη Τεύχος Mάρτιος 00 Περιοδική ενημερωτική έκδοση του ΔΘΚΑ ΥΓΕΙΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Ιδιοκτήτης Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ Α.Ε. Ερυθρού Σταυρού & Κηφισίας, Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Χ.Α.Α.

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Χ.Α.Α. ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ: ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Χ.Α.Α. ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΙΑΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ: ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίο επιστημονικό επίτευγμα για τη διάγνωση του Συνδρόμου Down

Κορυφαίο επιστημονικό επίτευγμα για τη διάγνωση του Συνδρόμου Down ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΓΕΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 17 - AΠΡΙΛΙΟΣ 2011 Κορυφαίο επιστημονικό επίτευγμα για τη διάγνωση του Συνδρόμου Down Προτεραιότητα για εμάς η ασφάλεια ειδικό ένθετο child Κακώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1 9 7 6 Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές:

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ OTEplus Τεχνικές και Επιχειρηματικές Λύσεις Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσίες Φύλαξης 43284 / 01.03.2014 1 Αγαπητέ Συνεργάτη, Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ Α. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑ ΡΟΜΗ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ Α. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑ ΡΟΜΗ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ Α. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑ ΡΟΜΗ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ Μέχρι την ψήφιση του νέου νόμου 3402 (ΦΕΚ 258 Α /17-10-2005)

Διαβάστε περισσότερα

Η υπογραφή αυτής της συµφωνίας για τη διασφάλιση. Λειτουργία βάσει της ελληνικής νοµοθεσίας και της ευρωπαϊκής οδηγίας για τις τράπεζες κρυοσυντήρησης

Η υπογραφή αυτής της συµφωνίας για τη διασφάλιση. Λειτουργία βάσει της ελληνικής νοµοθεσίας και της ευρωπαϊκής οδηγίας για τις τράπεζες κρυοσυντήρησης H Omnigen είναι µια από τις πιο σύγχρονες εταιρίες βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα. ραστηριοποιείται στο χώρο της φύλαξης βλαστοκυττάρων και των κυτταρικών θεραπειών µε τη χρήση πρωτοποριακών µεθόδων, µε τελικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρόλος των Συνοδών στο Ελληνικό Νοσοκομείο

Ο Ρόλος των Συνοδών στο Ελληνικό Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ο Ρόλος των Συνοδών στο Ελληνικό Νοσοκομείο Πτυχιακή Εργασία Αμανατίδου Ευθυμία Καραμάνη

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr Ο Προμηθευτικός & Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Αττικής εξασφαλίζει ασφαλιστικά προνόμια, ειδικά για τα μέλη του! Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ O ΤΟΜΕΑΣ ΤHΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ KEIMENO ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Νέες, διατηρήσιμες και καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Ο βασικός σκοπός του μέτρου είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η επέκταση των υποδομών όλων των βαθμίδων περίθαλψης και πρόνοιας.

Ο βασικός σκοπός του μέτρου είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η επέκταση των υποδομών όλων των βαθμίδων περίθαλψης και πρόνοιας. 2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Υπάρχουσα κατάσταση Η Περιφέρεια Αττικής αποτελεί τον τόπο συγκέντρωσης του κύριου όγκου των υπηρεσιών υγείας πρόνοιας καθώς και του ιατρικού

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΚΕΣΥ Δρ. Ανδρέα Σερέτη για την συναντίληψη και την ενεργό στήριξη στο έργο της.

Η επιτροπή ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΚΕΣΥ Δρ. Ανδρέα Σερέτη για την συναντίληψη και την ενεργό στήριξη στο έργο της. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ Την Ίδρυση Επιστημονικών Εταιριών των Ιατρικών Ειδικοτήτων, Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Επιστημών Υγείας του ΚΕΣΥ Την απόκτηση Ιατρικής Ειδικότητας και Τη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Αλεξάνδρα Βασιλική Π. Αλεξανδράκη Σημαντικοί Όροι: Υγεία, Σύστημα Υγείας, Υπηρεσίες Υγείας, Διαθεσιμότητα, Προσπελασιμότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Αντωνιάδου Ιωάννα Κούτης Αντώνης Λιονής Χρήστος Μυλωνέρος Θάνος Παναγιωτόπουλος Τάκης Μπένος Αλέξης, συντονιστής

Διαβάστε περισσότερα

Η σημαντική ενίσχυση του μεριδίου της βιομηχανικής παραγωγής στο ΑΕΠ της Ευρώπης έχει αναδειχθεί σε στρατηγικό άξονα πολιτικής.

Η σημαντική ενίσχυση του μεριδίου της βιομηχανικής παραγωγής στο ΑΕΠ της Ευρώπης έχει αναδειχθεί σε στρατηγικό άξονα πολιτικής. Η σημαντική ενίσχυση του μεριδίου της βιομηχανικής παραγωγής στο ΑΕΠ της Ευρώπης έχει αναδειχθεί σε στρατηγικό άξονα πολιτικής. Στη χώρα μας η ανάγκη αυτή είναι πολλαπλά μεγαλύτερη. Για να επιτευχθεί αυτό,

Διαβάστε περισσότερα

Ισχαιμία του μυοκαρδίου. Ρομποτική χειρουργική. Kαρκίνος του προστάτη. Face-lift. Είναι πολύ πιο σημαντικό να γνωρίζεις τον ασθενή παρά την ασθένεια

Ισχαιμία του μυοκαρδίου. Ρομποτική χειρουργική. Kαρκίνος του προστάτη. Face-lift. Είναι πολύ πιο σημαντικό να γνωρίζεις τον ασθενή παρά την ασθένεια Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011. Tεύχος 14 Είναι πολύ πιο σημαντικό να γνωρίζεις τον ασθενή παρά την ασθένεια Ιπποκράτης Κανένα φάρμακο δεν είναι αποτελεσματικό αν ο γιατρός δεν σταλάξει μέσα του μερικές σταγόνες

Διαβάστε περισσότερα

02 MAΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011

02 MAΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 Περιοδική έκδοση της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής «ΡΕΑ» 02 MAΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΤΕΥΧΟΣ Editorial Η Ζωή στη «ΡΕΑ» Μια μοναδική διάκριση Λένε ότι το δεύτερο τεύχος ενός περιοδικού πρέπει να είναι καλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ Κοινωνικός Απολογισμός 2005 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ O Όμιλος ΟΤΕ Σταθερή τηλεφωνία Ο OTE είναι ο μεγαλύτερος πάροχος σταθερής τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα και ο βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Νοέμβριος 2012 1 Ομάδα Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ

Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ X + 7 PRESS POST PRESS POST Tαχ. Γραφείο KEMΠΑ Αριθμός άδειας 3275 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Αναμόρφωση Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Αναμόρφωση Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ «Την απόκτηση ιατρικής ειδικότητας, τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ιατρών, την αναμόρφωση του ΚΕΣΥ, την Ίδρυση Επιστημονικών Ιατρικών Κοινοτήτων και άλλες διατάξεις». Άρθρο 1 Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Με κύριο γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές που

Διαβάστε περισσότερα

Νέες τεχνολογίες στις κατ οίκον υπηρεσίες υγείας.

Νέες τεχνολογίες στις κατ οίκον υπηρεσίες υγείας. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΖΩΗΣ» «ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ» Νέες τεχνολογίες στις κατ οίκον υπηρεσίες υγείας. Μεταπτυχιακή

Διαβάστε περισσότερα

τυπετ Ν έος Κανονισμός www.typet.gr Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Ο Υ Τ Α Μ Ε Ι Ο Υ Υ Γ Ε Ι Α Σ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Τ Ρ Α Π Ε Ζ Α Σ

τυπετ Ν έος Κανονισμός www.typet.gr Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Ο Υ Τ Α Μ Ε Ι Ο Υ Υ Γ Ε Ι Α Σ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Τ Ρ Α Π Ε Ζ Α Σ 2012 / Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος / Τιμή: 0,03 τυπετ Ν έος Κανονισμός Τροποποιήθηκαν άρθρα του Κανονισμού Ασφάλισης & Παροχών τα οποία αφορούν στη διατήρηση ασφάλισης τέκνων στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ., στη συμπληρωματική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σελίδα. 5 Ποιοι είμαστε. 14 Μήνυμα από τον Πρόεδρο. 19 Σχετικά με τον απολογισμό. 25 Αποστολή - Όραμα - Αξίες.

Περιεχόμενα. Σελίδα. 5 Ποιοι είμαστε. 14 Μήνυμα από τον Πρόεδρο. 19 Σχετικά με τον απολογισμό. 25 Αποστολή - Όραμα - Αξίες. Το χαµόγελο του παιδιού AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011 2 Το χαµόγελο του παιδιού Περιεχόμενα Σελίδα 5 Ποιοι είμαστε 14 Μήνυμα από τον Πρόεδρο 19 Σχετικά με τον απολογισμό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. περιοδική ενημερωτική έκδοση. Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς

Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. περιοδική ενημερωτική έκδοση. Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ περιοδική ενημερωτική έκδοση ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς 02Περιεχόμενα #03 Μήνυμα Διοίκησης Νέα φιλοσοφία για τη νέα εποχή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Πληροφορίες για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές 2015/2016

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Πληροφορίες για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές 2015/2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Πληροφορίες για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές 2015/2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 5 Σχολές και Τμήματα 7 Περιγραφή Προγραμμάτων Σπουδών 9 Διαδικασίες Εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα