Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel"

Transcript

1 UV Gl Rbalancing ENHANCEMENTS Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gl 1 ώρα Συντήρηση είναι η μέθοδος διατήρησης της ισορροπίας και ομορφιάς του επιπρόσθετου νυχιού, καθώς το φυσικό νύχι μεγαλώνει. Η σωστή συντήρηση του επιπρόσθετου νυχιού προστατεύει την υγεία του φυσικού νυχιού και διατηρεί τη μακροβιότητα της υπηρεσίας. Βήμα 1: Είδος Συντήρησης Αφαιρέστε το βερνίκι και επιθεωρήστε κάθε νύχι για πιθανά προβλήματα. Υπάρχουν 3 τύποι συντήρησης: 1. Συντήρηση χωρίς προβλήματα Όταν χρησιμοποιείτε μονόχρωμο gl, αν το νύχι έρθει για συντήρηση χωρίς προβλήματα, επαναπροσδιορίστε την αρχική επιλογή μήκους και ελαττώστε το προϊόν κατά 50% για να επανασχεδιάσετε τη δομική ακεραιότητα του επιπρόσθετου νυχιού. 2. Συντήρηση σε Forvr Frnch επιπρόσθετα νύχια Τα Forvr Frnch επιπρόσθετα νύχια, που έρχονται για συντήρηση χωρίς προβλήματα, χρειάζεται απλώς να λεπτύνουν κατά 50%, το αρχικό σχέδιο να επαναπροσδιοριστεί και το προϊόν να εφαρμοστεί ξανά για τον επανασχεδιασμό του αρχικού δομικού σχεδίου. 3. Διαγνωστική Συντήρηση Αν το νύχι έρθει για συντήρηση διαλυμένο, πρέπει να γυρίσετε πίσω στα πρώτα βήματα! Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη λέπτυνση και τη λάξευση της κάθε Ζώνης με προβλήματα, στη συνέχεια την αντικατάσταση του προϊόντος, για να αποτραπεί η μελλοντική κατάρρευση του νυχιού. Ο στόχος εδώ είναι να διορθώσετε το πρόβλημα και μετά να υπολογίσετε μια μακροπρόθεσμη λύση. Κοιτάξτε την κάθε Ζώνη και σημειώστε όλες τις ανάγκες. Ζώνη 1 - Διαχωρισμός φυσικού νυχιού κατά μήκος των άκρων του επιπρόσθετου και των πλαϊνών του νυχιού. - Αλλαγμένο μήκος ή κατεύθυνση της ανάπτυξης του νυχιού. - Ραγίσματα ή σπασίματα. - Ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της κορυφής. Ζώνη 2 - Ανασήκωση του πλαϊνού τοιχώματος. - Σπασίματα. - Ανασήκωση στην κορυφή. Ζώνη 3 - Ανασήκωση. - Αναλογία νέας ανάπτυξης του νυχιού. Το κάθε πρόβλημα θα πρέπει να διορθώνεται κατά τη διάρκεια της συντήρησης.

2 UV Gl Rbalancing Βήμα 2: Προετοιμασία για Συντήρηση Λιμάρετε κάθε Ζώνη για τη διόρθωση και πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων. Αποφύγετε το βίαιο τράβηγμα - αν γλιστρήσετε το manicur nippr κάτω από ένα ανασηκωμένο άκρο και το τραβήξετε, θα οδηγηθείτε σε αποτυχία. Μπορεί επίσης να τραβήξει στρώσεις της επιφάνειας του νυχιού, γεγονός που θα αποδυναμώσει τα θεμέλια του επιπρόσθετου νυχιού. Το τράβηγμα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ονυχόλυση και συνεχιζόμενο λιμάρισμα, για να αφαιρεθεί η ράβδωση που έχει μείνει. 1. Λιμάρισμα στη Ζώνη 1 - Χρησιμοποιήστε μια λίμα των 120 grit (ή περισσότερο) για να λεπτύνετε όλη τη Ζώνη 1. Λεπτύνετε αρκετά γύρω από την περιοχή της ανασήκωσης, ώσπου το χαλαρωμένο υλικό να ξεφλουδίσει και να πέσει από το φυσικό νύχι χωρίς να προκαλέσει ζημιά. Λιμάρετε την ανασηκωμένη περιοχή, ώσπου να βρεθεί ένα καινούργιο σημείο σφράγισης ανάμεσα στο προϊόν και το νύχι. - Κρατήστε τη λίμα παράλληλα με το νύχι και δουλέψτε με κυκλικές κινήσεις, για να λεπτύνετε ομοιόμορφα την επίστρωση. - Λοξεύστε για να αποκαλύψετε ένα μικρό περιθώριο κεράτινης επιφάνειας γύρω από το ελεύθερο άκρο και τα πλαϊνά τοιχώματα, για να σφραγίσετε ξανά κατά την εφαρμογή. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να μην αποτραβηχτεί το φυσικό νύχι από την επίστρωση. - Μειώστε το μήκος του ελεύθερου άκρου του φυσικού νυχιού με μια Kanga Fil. 2. Λιμάρισμα στη Ζώνη 2 - Λεπτύνετε όλη τη Ζώνη και τα πλαϊνά τοιχώματα. - Προετοιμάστε όλα τα ραγίσματα για επιδιόρθωση, λεπταίνοντας την τριγύρω περιοχή. Λεπτύνετε ώς και τη ρίζα του ραγίσματος (που συνήθως είναι κάτω, ώς την επιφάνεια του φυσικού νυχιού). Αν το ράγισμα είναι μικρό, σμιλέψτε ένα "V" μέσα στο ράγισμα για να το αφαιρέσετε. - Λεπτύνετε οποιαδήποτε περιοχή με ανασήκωση και φυσαλίδες, ώσπου το διαχωρισμένο προϊόν να ξεφλουδίσει και να βρεθεί ένα καινούργιο σημείο σφράγισης. - Λεπτύνετε τα πλαϊνά τοιχώματα, ώσπου να εμφανιστεί το φυσικό νύχι. - Λιμάρετε τη Ζώνη 2 προς τη Ζώνη Λιμάρισμα στη Ζώνη 3 - Λεπτύνετε ολόκληρη τη Ζώνη, για να την εξισορροπήσετε με τις υπόλοιπες. - Λεπτύνετε τις περιοχές με ανασήκωση, ώσπου το διαχωρισμένο προϊόν να ξεφλουδίσει από το νύχι και να βρεθεί ένα νέο σημείο σφράγισης. - Γυαλίστε το εναπομείναν υλικό με την πλευρά των 240 grit ενός Koala Buffr, ώσπου το προϊόν να έρθει στο ίδιο σημείο με το φυσικό νύχι.

3 UV Gl Rbalancing Βήμα 3: Προετοιμασία του νυχιού για εφαρμογή του προϊόντος 1. Επανεξετάστε όλη την προετοιμασία με το λιμάρισμα, για να βεβαιωθείτε ότι το εναπομείναν προϊόν είναι λεπτό και στρωτό και ότι δεν υπάρχει ανασηκωμένο υλικό. Κάντε ένα σωστό PREP στο φυσικό νύχι. Βήμα 4: Δημιουργία της βασικής στρώσης 1. Δημιουργήστε μια λεπτή προς μεσαία στρώση στο φυσικό νύχι και στις 3 Ζώνες, χρησιμοποιώντας Brisa Pur Pink Sculpting Gl. Εφαρμόστε στα νύχια, ενώ τοποθετείτε το πινέλο σε γωνία προς εσάς, αφήνοντας ένα ελάχιστο περιθώριο μεταξύ του προϊόντος και του δέρματος. Απλώστε αυτή τη στρώση σαν να περνάγατε βερνίκι νυχιών. Αυτή η στρώση θα αυξήσει την επικόλληση, καθώς το προϊόν με πολλή χρωστική μπορεί να έχει πιο αδύναμες ιδιότητες επικόλλησης, λόγω του προστιθέμενου χρώματος. Αν η επιφάνεια του νυχιού έχει καθαριστεί και προετοιμαστεί σωστά, το gl θα πρέπει να γλιστράει απαλά κατά μήκος του νυχιού, χωρίς κενά σημεία ή ανακολουθίες. 2. Απλώστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά, εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μην αφαιρείτε την κολλώδη, μη πολυμερισμένη στρώση μετά την απομάκρυνση των νυχιών από τη λάμπα. Η κολλώδης αυτή στρώση είναι γνωστή ως η στρώση παρεμπόδισης. Αποτελείται από την ανώτατη στρώση gl που έχει εμποδιστεί ο πολυμερισμός της, εξαιτίας της έκθεσής της στο οξυγόνο.

4 UV Gl Rbalancing Βήμα 5: Smil Lins, Ζώνη 1 1. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να καθορίσετε το σχήμα του smil lin που θα δημιουργήσετε, χρησιμοποιώντας Brisa Pur Whit ή Soft Whit Sculpting Gl. Φτιάξτε μια "μπάλα" και αφήστε να δημιουργηθεί μια "κλωστή", καθώς αφαιρείτε τη "μπάλα" από το δοχείο. Αγγίξτε την άκρη της "κλωστής" στην αρχή της επιθυμητής τοποθέτησης του πλαϊνού τοιχώματος του smil lin στην αντίθετη πλευρά του νυχιού και σχεδιάστε το smil lin. 2. Αγγίξτε απαλά το πινέλο στην μπροστινή πλευρά του πλαϊνού τοιχώματος, για να ολοκληρώσετε τη γραμμή. Αυτό θα "ζωγραφίσει" έναν οδηγό για το smil lin και θα βοηθήσει στη δημιουργία συνοχής από νύχι σε νύχι. 3. Μόλις έχει δημιουργηθεί το smil lin, γεμίστε το επιθυμητό ελεύθερο άκρο με το gl που έχει απομείνει στο πινέλο. 4. Πολυμερίστε το κάθε χέρι για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μην αφαιρείτε την κολλώδη στρώση μετά την απομάκρυνση από τη λάμπα. Συμβουλές για εύκολη εφαρμογή στη Ζώνη 1: - Εφαρμόστε Brisa Gl σε 2 δάκτυλα τη φορά και "κλειδώστε" το gl στη θέση του, χρησιμοποιώντας το χρονοδιακόπτη των 10" στη UV λάμπα. Μόλις το gl στο ελεύθερο άκρο έχει εφαρμοστεί σε 4 δάκτυλα του πρώτου χεριού (και έχει "κλειδωθεί" στη θέση του), εφαρμόστε στις Ζώνες 2 και 3, και πολυμερίστε για 2 λεπτά. - Για νέους χρήστες του gl: Πολυμερίστε το gl του smil lin και του ελεύθερου άκρου για 2 λεπτά προτού εφαρμόσετε στις Ζώνες 2 και 3. - Αν το UV gl είναι παλαιότερο και έχει γίνει ελαφρώς πυκνό στο δοχείο, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε έναν 2λεπτο πολυμερισμό προτού να εφαρμόσετε στις Ζώνες 2 και 3. - Θυμηθείτε πως η τεχνική του "κλειδώματος" απλώς πυκνώνει το gl. Για να πολυμεριστεί το gl πλήρως, η κάθε στρώση του Brisa Gl θα πρέπει να τοποθετείται στη λάμπα για 2 λεπτά (το πρώτο κτίσιμο και των 3 Ζωνών, θα πρέπει να θεωρείται μια στρώση). Μην αφαιρείτε την κολλώδη στρώση μετά την απομάκρυνση από το φως. Βήμα 6: Κτίζοντας την περιοχή Πίεσης και Επωνυχίου, Ζώνες 2 και 3 1. Ξεκινήστε να κτίζετε και να σχεδιάζετε το νύχι, τοποθετώντας λίγο gl στο κέντρο του νυχιού στη Ζώνη Οδηγήστε το προϊόν από πλευρά σε πλευρά, γυρνώντας το πινέλο σε μια γωνία 45 και λεπταίνοντας προς τα πλαϊνά τοιχώματα - ενώ διατηρείτε την κυρίως ποσότητα του gl στο κέντρο του νυχιού. 3. Κινήστε απαλά το gl πίσω προς τη Ζώνη 3, ελαφραίνοντας το άγγιγμά σας στη Ζώνη 2. Για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη τοποθέτηση της κορυφής και λεπτές άκρες, βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε την πλειονότητα του προϊόντος στη Ζώνη Γεμίστε το gl απαλά ώς το καθορισμένο smil lin.

5 UV Gl Rbalancing Βήμα 7: Τελειοποίηση του σχήματος σε όλες τις ζώνες 1. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Brisa Clar Sculpting Gl πάνω σε όλο το νύχι, για να τελειοποιήσετε το σχήμα. 2. Για να καλύψετε τυχόν κενά σημεία, πάρτε μια πολύ μικρή ποσότητα στο πινέλο. Αγγίξτε το προϊόν στη μία πλευρά του βαθουλώματος και σηκώστε το για να δημιουργηθεί μια λεπτή "κλωστή" προϊόντος. Τραβήξτε αυτή την κλωστή κατά μήκος του νυχιού και αγγίξτε τη στην άλλη πλευρά. Σηκώστε και αφήστε το gl να στρώσει, γεμίζοντας το βαθούλωμα. 3. Εφαρμόστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Βήμα 8: Σχηματισμός και Οριοθέτηση 1. Αφαιρέστε την κολλώδη στρώση με ScrubFrsh και ένα pad. 2. Φινίρετε το νύχι χρησιμοποιώντας μια Blizzard Fil για να δώσετε σχήμα. 3. Λειάνετε την επιφάνεια με μια Boomrang Paddd Fil, φροντίζοντας να αφαιρέσετε όλη τη γυαλάδα. Για να εξασφαλίσετε μια σωστή επικόλληση μεταξύ των στρώσεων, χρησιμοποιήστε μια λίμα των 180 grit ή λιγότερο. 4. Απομακρύνετε τυχόν σκόνη με ένα απολυμασμένο πινέλο. Για να απομακρύνετε τη σκόνη πάνω από το φρεσκολιμαρισμένο προϊόν, περάστε τα νύχια ελαφρά με ένα pad και ScrubFrsh. Βήμα 9: Έντονο γυάλισμα 1. Απλώστε μια λεπτή στρώση Brisa Gloss σε ολόκληρο το νύχι και περιβάλλετε το ελεύθερο άκρο. 2. Εφαρμόστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. 3. Σκουπίστε την κολλώδη στρώση με ScrubFrsh. 4. Κάντε μασάζ με SolarOil στα νύχια και το δέρμα.

6 UV Gl Rbalancing Βήμα 10: Απολέπιση και Ενυδάτωση 1. Κάντε λίγο μασάζ με Almond Moistur Scrub στα χέρια του πελάτη, για να απολεπίσετε απαλά το δέρμα. 2. Ξεβγάλτε τα χέρια του πελάτη κάτω από τον νιπτήρα ή καθαρίστε με μια ζεστή πετσέτα. 3. Στεγνώστε τα χέρια. Βήμα 11: Βερνίκι νυχιών (προαιρετικό) 1. Χρησιμοποιήστε ScrubFrsh για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα και τα κατάλοιπα από την επιφάνεια του νυχιού. 2. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Sticky bas coat. 3. Απλώστε 2 στρώσεις βερνικιού νυχιών και αφήστε να στεγνώσουν. 4. Σφραγίστε και προστατέψτε με μια στρώση Supr Shiny top coat. 5. Μετά από 1 λεπτό, ψεκάστε το κάθε νύχι με SolarSpd Spray για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια. Σημείωση: Αν σκοπεύετε να εφαρμόσετε βερνίκι μετά την υπηρεσία, γυαλίστε ελαφρά την επιφάνεια του επιπρόσθετου νυχιού με την πλευρά των 1200 grit μιας Boomrang Fil ή ενός Koala Buffr και καθαρίστε εντελώς την επιφάνεια, ως προετοιμασία για την εφαρμογή του βερνικιού. Αυτό θα αποτρέψει το βερνίκι απ' το να λιμνάσει στην επιφάνεια.

7 UV Gl Rbalancing ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ CitruSoak CoolBlu ScrubFrsh Outblack Fil Koala Buffr Kanga FIl/Boomrang Fil Cuticl Away Brisa Bond Crystal Touch Gl Brush Brisa Sculpting Gls Brisa Paint Blizzard Fil Boomrang Buffr Brisa Gloss Almond Moistur Scrub Enaml Λάμπα UV Brisa Πετσέτες χεριών Pads με πλαστική επένδυση Αφαιρετικό βερνικιού Πινέλο για τη σκόνη Cuticl Pushr Cuticl Nipprs Curtt

Οδηγός βήμα προς βήμα

Οδηγός βήμα προς βήμα SPAMANICURETM Μια αρμονική σύνθεση κίτρου, από βασικά έλαια, Vitamin και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένη για να διεγείρει τις αισθήσεις καθώς καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα. Το ζωηρό του άρωμα θα δραστηριοποιήσει,

Διαβάστε περισσότερα

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ UV NAILS 1. 4 λάµπες UV-9W (σε κουτιά) 2. Συσκευή λάµπας UV 3. 2 κόλλες επικόλλησης νυχιών (σε συσκευασία) 4. Άσπρη τετράγωνη λίµα (σε συσκευασία) 5. Νυχοκόπτης (σε συσκευασία) 6. DVD υπόδειξης

Διαβάστε περισσότερα

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΡΟΥΑΛ-Ν Περιεχόμενα προϊόντος 1. Μονάδα UV με τέσσερις λάμπες UV 2. Οδηγός χρήστη 3. No 200 Tip (100 Φυσικά Νύχια και 100

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΝΥΧΩΝ ΛΟΓΩ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΝΥΧΩΝ ΛΟΓΩ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΝΥΧΩΝ ΛΟΓΩ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΗΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απολαυστικές στιγμές στη θάλασσα!

Περιεχόμενα. Απολαυστικές στιγμές στη θάλασσα! Απολαυστικές στιγμές στη θάλασσα! Η εταιρεία Jotun εξέδωσε αυτόν τον οδηγό με στόχο να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σκαφών να απολαύσουν ανέμελα τη ναυσιπλοΐα. Η Jotun που ιδρύθηκε στη Νορβηγία αποτελεί πρωτοπόρο

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους.

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους. ΜΑΤΙΑ Γενικά Τα μάτια αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτά δίνουν έκφραση και ζωντάνια. Πολλές φορές έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τις προθέσεις κάποιου άλλου από το βλέμμα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα - 1 - Σελίδα. Οδηγίες για το πώς θα φτιάξετε καλούπι για μπότες ειδικής παραγγελίας (custom boots) 2 14. Σημαντικές σημειώσεις 15 16

Περιεχόμενα - 1 - Σελίδα. Οδηγίες για το πώς θα φτιάξετε καλούπι για μπότες ειδικής παραγγελίας (custom boots) 2 14. Σημαντικές σημειώσεις 15 16 Περιεχόμενα Σελίδα Οδηγίες για το πώς θα φτιάξετε καλούπι για μπότες ειδικής παραγγελίας (custom boots) 2 14 Σημαντικές σημειώσεις 15 16-1 - Οδηγίες Το POWERSKATE.EU σε συνεργασία με την POWERSLIDE προτείνει

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ. ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 18, 19, 20. Τα hot χρώµατα µαλλιών. Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ. ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 18, 19, 20. Τα hot χρώµατα µαλλιών. Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς TELIKES SELIDES 11-12-14 12:32 ÂÏ 1 ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 4ος ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ σ30 Τα hot χρώµατα µαλλιών 18, 19, 20 Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς 22, 23, 24 Πώς να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ www.technicool.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Περιεχόμενα Προσανάμματα 3 Καθαριστικό καμινάδας υψηλής απόδοσης 5 Καθαριστικό συσκευής pellet 7 Ενισχυτικό στερεών καυσίμων Vitamins 8 Καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΧΡΙ 6 ΤΟΝΟΥΣ ΞΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ* ΑΝΑΜΙΞΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ζητάει ταχύτητα. Δώσε της ανταύγειες με πολύ ψυχρό, ψυχρό, φυσικό ή ζεστό τόνο σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΒΗΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συντήρησης. Λύσεις για κάθε εργασία συγκόλλησης, στεγανοποίησης, καθαρισμού και λίπανσης

Οδηγός Συντήρησης. Λύσεις για κάθε εργασία συγκόλλησης, στεγανοποίησης, καθαρισμού και λίπανσης Οδηγός Συντήρησης Λύσεις για κάθε εργασία συγκόλλησης, στεγανοποίησης, καθαρισμού και λίπανσης Λύσεις για τους Ειδικούς της Συντήρησης Στη Henkel, αντιλαμβανόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατα

Διαβάστε περισσότερα

RIO TOTAL BODY WAXING ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RIO TOTAL BODY WAXING ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RIO TOTAL BODY WAXING ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΒΧΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Παρακαλούµε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά και φυλάξτε τις για µελλοντική αναφορά. Μην χρησιµοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: επ 38ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ-ΒΑΣΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑ 2009-2010 ΟΜΟΡΦΙΑ Οµορφιά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως DW7 61 S. Πλυντήριο Πιάτων

Οδηγίες Χρήσεως DW7 61 S. Πλυντήριο Πιάτων Οδηγίες Χρήσεως DW7 61 S Πλυντήριο Πιάτων ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση. Η Teka δεν ευθύνεται για

Διαβάστε περισσότερα

technical book 225x160 GREEK.indd 1 24/2/09 12:12:31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

technical book 225x160 GREEK.indd 1 24/2/09 12:12:31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ technical book 225x160 GREEK.indd 1 24/2/09 12:12:31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ technical book 225x160 GREEK.indd 2 24/2/09 12:12:31 NANOMAX Κατά την αναζήτηση της τελειότητας της ομορφιάς των μαλλιών, ξοδεύονται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας Σύστημα επισκευής παρμπρίζ (Σετ Elite & Classic) Περιεχόμενα 1. Υγεία & Ασφάλεια σελίδα 2 2. Σχετικά με τις επισκευές παρμπρίζ σελίδα 5 3. Προετοιμασία σελίδα 6 4. Εγκατάσταση γέφυρας

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή Υφάσματος. Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες

Επιλογή Υφάσματος. Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες Επιλογή Υφάσματος Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες Οι παρακάτω πληροφορίες πρέπει να τονιστούν στους πελάτες, πριν συμπληρώσουν τη φόρμα παραγγελίας. Έχετε διαλέξει κατάλληλο ύφασμα; Η ανθεκτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ Περιεχόμενα 1 Πριν να βάψετε................. 3 Συνθήκες..................... 3 Αερισμός..................... 4 Αφαίρεση παλαιού χρώματος...4 Καθαρισμός και αφαίρεση

Διαβάστε περισσότερα

Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και

Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και έχουν αλλάξει την αντίληψη που επικρατεί για το μακιγιάζ. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

J O N S E R E D S E R V I C E

J O N S E R E D S E R V I C E J O N S E R E D S E R V I C E GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 108 89 49-30 ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ: Αποσυνδέετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΔΑΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΨΙΜΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2 swissvax

Διαβάστε περισσότερα

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης Thermomix TM31 Instruction Manual Retain for future reference! Guide d utilisation A conserver pour consultation ultérieure! Manual de Instrucciones Consérvelo para futuras consultas! Οδηγίες Χρήσης Κρατήστε

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια. Εγχειρίδιο Χρήστη & Οδηγίες εγκατάστασης. Οδηγίες ασφαλείας...2, 3

Πλυντήρια. Εγχειρίδιο Χρήστη & Οδηγίες εγκατάστασης. Οδηγίες ασφαλείας...2, 3 1 Πλυντήρια Οδηγίες ασφαλείας...2, 3 Οδηγίες λειτουργίας Πίνακας ελέγχου...4 Ρυθμίσεις ελέγχου...5 6 Χαρακτηριστικά...7 9 Φόρτωση και χρήση του Πλυντηρίου...9 Καθαρισμός του πλυντηρίου...10 12 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων

Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων Πάνω από Σαράντα έτη καινοτομιών και ανάπτυξης τεχνολογιών σε εποξειδικά προϊόντα Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων Εγχειρίδιο χρήσης προϊόντων WEST SYSTEM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εισαγωγή εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

quality and innovation in beauty

quality and innovation in beauty EVABEAUTY Ποιότητα - Ασφάλεια - Ποικιλία - Λύσεις - Κέρδος Από την ίδρυση της, το 1996, έως σήμερα η εταιρεία EVABEAUTY χαράζει ένα καινούργιο δρόμο στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς.

Διαβάστε περισσότερα

250127_cop 18-06-2007 10:14 Pagina 1

250127_cop 18-06-2007 10:14 Pagina 1 507_cop 8-06-007 0:4 Pagina Husqvarna Outdoor Products Italia S.p.A. Via Como 7-868 Valmadrera (LC) - ITALY Tel. + 9 04 0 - Fax +9 04 5867 PN. 507 REV. 00 (06/07) G G7 G9 G0 G8 4 6 5 H I I I I 4 5 6 T

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΩΔ.: 0000000 ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ WELLA STUDIO ΑΘΗΝΑΣ: ΚΑΤΕΧΑΚΗ 56, 115 25 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 6771 360, FAΧ: 210 6771 350 WELLA STUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΜΙΑΟΥΛΗ 8 & ΦΑΕΘΩΝΟΣ, 551 32 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 317 EL 321 EL GR EE LV LT

GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 317 EL 321 EL GR EE LV LT GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 317 EL 321 EL GR EE LV LT GR Ú ÈÎ Ô ËÁ Â EE Originaaljuhend LV Instrukcijas oriæinçlvalodç LT Originalios instrukcijos

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ...2 2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...2 3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...3

Περιεχόμενα 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ...2 2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...2 3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...3 Περιεχόμενα 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ...2 2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...2 3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...3 4. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ...3 5. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...4 6. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ...4

Διαβάστε περισσότερα