Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel"

Transcript

1 UV Gl Rbalancing ENHANCEMENTS Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gl 1 ώρα Συντήρηση είναι η μέθοδος διατήρησης της ισορροπίας και ομορφιάς του επιπρόσθετου νυχιού, καθώς το φυσικό νύχι μεγαλώνει. Η σωστή συντήρηση του επιπρόσθετου νυχιού προστατεύει την υγεία του φυσικού νυχιού και διατηρεί τη μακροβιότητα της υπηρεσίας. Βήμα 1: Είδος Συντήρησης Αφαιρέστε το βερνίκι και επιθεωρήστε κάθε νύχι για πιθανά προβλήματα. Υπάρχουν 3 τύποι συντήρησης: 1. Συντήρηση χωρίς προβλήματα Όταν χρησιμοποιείτε μονόχρωμο gl, αν το νύχι έρθει για συντήρηση χωρίς προβλήματα, επαναπροσδιορίστε την αρχική επιλογή μήκους και ελαττώστε το προϊόν κατά 50% για να επανασχεδιάσετε τη δομική ακεραιότητα του επιπρόσθετου νυχιού. 2. Συντήρηση σε Forvr Frnch επιπρόσθετα νύχια Τα Forvr Frnch επιπρόσθετα νύχια, που έρχονται για συντήρηση χωρίς προβλήματα, χρειάζεται απλώς να λεπτύνουν κατά 50%, το αρχικό σχέδιο να επαναπροσδιοριστεί και το προϊόν να εφαρμοστεί ξανά για τον επανασχεδιασμό του αρχικού δομικού σχεδίου. 3. Διαγνωστική Συντήρηση Αν το νύχι έρθει για συντήρηση διαλυμένο, πρέπει να γυρίσετε πίσω στα πρώτα βήματα! Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη λέπτυνση και τη λάξευση της κάθε Ζώνης με προβλήματα, στη συνέχεια την αντικατάσταση του προϊόντος, για να αποτραπεί η μελλοντική κατάρρευση του νυχιού. Ο στόχος εδώ είναι να διορθώσετε το πρόβλημα και μετά να υπολογίσετε μια μακροπρόθεσμη λύση. Κοιτάξτε την κάθε Ζώνη και σημειώστε όλες τις ανάγκες. Ζώνη 1 - Διαχωρισμός φυσικού νυχιού κατά μήκος των άκρων του επιπρόσθετου και των πλαϊνών του νυχιού. - Αλλαγμένο μήκος ή κατεύθυνση της ανάπτυξης του νυχιού. - Ραγίσματα ή σπασίματα. - Ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της κορυφής. Ζώνη 2 - Ανασήκωση του πλαϊνού τοιχώματος. - Σπασίματα. - Ανασήκωση στην κορυφή. Ζώνη 3 - Ανασήκωση. - Αναλογία νέας ανάπτυξης του νυχιού. Το κάθε πρόβλημα θα πρέπει να διορθώνεται κατά τη διάρκεια της συντήρησης.

2 UV Gl Rbalancing Βήμα 2: Προετοιμασία για Συντήρηση Λιμάρετε κάθε Ζώνη για τη διόρθωση και πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων. Αποφύγετε το βίαιο τράβηγμα - αν γλιστρήσετε το manicur nippr κάτω από ένα ανασηκωμένο άκρο και το τραβήξετε, θα οδηγηθείτε σε αποτυχία. Μπορεί επίσης να τραβήξει στρώσεις της επιφάνειας του νυχιού, γεγονός που θα αποδυναμώσει τα θεμέλια του επιπρόσθετου νυχιού. Το τράβηγμα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ονυχόλυση και συνεχιζόμενο λιμάρισμα, για να αφαιρεθεί η ράβδωση που έχει μείνει. 1. Λιμάρισμα στη Ζώνη 1 - Χρησιμοποιήστε μια λίμα των 120 grit (ή περισσότερο) για να λεπτύνετε όλη τη Ζώνη 1. Λεπτύνετε αρκετά γύρω από την περιοχή της ανασήκωσης, ώσπου το χαλαρωμένο υλικό να ξεφλουδίσει και να πέσει από το φυσικό νύχι χωρίς να προκαλέσει ζημιά. Λιμάρετε την ανασηκωμένη περιοχή, ώσπου να βρεθεί ένα καινούργιο σημείο σφράγισης ανάμεσα στο προϊόν και το νύχι. - Κρατήστε τη λίμα παράλληλα με το νύχι και δουλέψτε με κυκλικές κινήσεις, για να λεπτύνετε ομοιόμορφα την επίστρωση. - Λοξεύστε για να αποκαλύψετε ένα μικρό περιθώριο κεράτινης επιφάνειας γύρω από το ελεύθερο άκρο και τα πλαϊνά τοιχώματα, για να σφραγίσετε ξανά κατά την εφαρμογή. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να μην αποτραβηχτεί το φυσικό νύχι από την επίστρωση. - Μειώστε το μήκος του ελεύθερου άκρου του φυσικού νυχιού με μια Kanga Fil. 2. Λιμάρισμα στη Ζώνη 2 - Λεπτύνετε όλη τη Ζώνη και τα πλαϊνά τοιχώματα. - Προετοιμάστε όλα τα ραγίσματα για επιδιόρθωση, λεπταίνοντας την τριγύρω περιοχή. Λεπτύνετε ώς και τη ρίζα του ραγίσματος (που συνήθως είναι κάτω, ώς την επιφάνεια του φυσικού νυχιού). Αν το ράγισμα είναι μικρό, σμιλέψτε ένα "V" μέσα στο ράγισμα για να το αφαιρέσετε. - Λεπτύνετε οποιαδήποτε περιοχή με ανασήκωση και φυσαλίδες, ώσπου το διαχωρισμένο προϊόν να ξεφλουδίσει και να βρεθεί ένα καινούργιο σημείο σφράγισης. - Λεπτύνετε τα πλαϊνά τοιχώματα, ώσπου να εμφανιστεί το φυσικό νύχι. - Λιμάρετε τη Ζώνη 2 προς τη Ζώνη Λιμάρισμα στη Ζώνη 3 - Λεπτύνετε ολόκληρη τη Ζώνη, για να την εξισορροπήσετε με τις υπόλοιπες. - Λεπτύνετε τις περιοχές με ανασήκωση, ώσπου το διαχωρισμένο προϊόν να ξεφλουδίσει από το νύχι και να βρεθεί ένα νέο σημείο σφράγισης. - Γυαλίστε το εναπομείναν υλικό με την πλευρά των 240 grit ενός Koala Buffr, ώσπου το προϊόν να έρθει στο ίδιο σημείο με το φυσικό νύχι.

3 UV Gl Rbalancing Βήμα 3: Προετοιμασία του νυχιού για εφαρμογή του προϊόντος 1. Επανεξετάστε όλη την προετοιμασία με το λιμάρισμα, για να βεβαιωθείτε ότι το εναπομείναν προϊόν είναι λεπτό και στρωτό και ότι δεν υπάρχει ανασηκωμένο υλικό. Κάντε ένα σωστό PREP στο φυσικό νύχι. Βήμα 4: Δημιουργία της βασικής στρώσης 1. Δημιουργήστε μια λεπτή προς μεσαία στρώση στο φυσικό νύχι και στις 3 Ζώνες, χρησιμοποιώντας Brisa Pur Pink Sculpting Gl. Εφαρμόστε στα νύχια, ενώ τοποθετείτε το πινέλο σε γωνία προς εσάς, αφήνοντας ένα ελάχιστο περιθώριο μεταξύ του προϊόντος και του δέρματος. Απλώστε αυτή τη στρώση σαν να περνάγατε βερνίκι νυχιών. Αυτή η στρώση θα αυξήσει την επικόλληση, καθώς το προϊόν με πολλή χρωστική μπορεί να έχει πιο αδύναμες ιδιότητες επικόλλησης, λόγω του προστιθέμενου χρώματος. Αν η επιφάνεια του νυχιού έχει καθαριστεί και προετοιμαστεί σωστά, το gl θα πρέπει να γλιστράει απαλά κατά μήκος του νυχιού, χωρίς κενά σημεία ή ανακολουθίες. 2. Απλώστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά, εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μην αφαιρείτε την κολλώδη, μη πολυμερισμένη στρώση μετά την απομάκρυνση των νυχιών από τη λάμπα. Η κολλώδης αυτή στρώση είναι γνωστή ως η στρώση παρεμπόδισης. Αποτελείται από την ανώτατη στρώση gl που έχει εμποδιστεί ο πολυμερισμός της, εξαιτίας της έκθεσής της στο οξυγόνο.

4 UV Gl Rbalancing Βήμα 5: Smil Lins, Ζώνη 1 1. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να καθορίσετε το σχήμα του smil lin που θα δημιουργήσετε, χρησιμοποιώντας Brisa Pur Whit ή Soft Whit Sculpting Gl. Φτιάξτε μια "μπάλα" και αφήστε να δημιουργηθεί μια "κλωστή", καθώς αφαιρείτε τη "μπάλα" από το δοχείο. Αγγίξτε την άκρη της "κλωστής" στην αρχή της επιθυμητής τοποθέτησης του πλαϊνού τοιχώματος του smil lin στην αντίθετη πλευρά του νυχιού και σχεδιάστε το smil lin. 2. Αγγίξτε απαλά το πινέλο στην μπροστινή πλευρά του πλαϊνού τοιχώματος, για να ολοκληρώσετε τη γραμμή. Αυτό θα "ζωγραφίσει" έναν οδηγό για το smil lin και θα βοηθήσει στη δημιουργία συνοχής από νύχι σε νύχι. 3. Μόλις έχει δημιουργηθεί το smil lin, γεμίστε το επιθυμητό ελεύθερο άκρο με το gl που έχει απομείνει στο πινέλο. 4. Πολυμερίστε το κάθε χέρι για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μην αφαιρείτε την κολλώδη στρώση μετά την απομάκρυνση από τη λάμπα. Συμβουλές για εύκολη εφαρμογή στη Ζώνη 1: - Εφαρμόστε Brisa Gl σε 2 δάκτυλα τη φορά και "κλειδώστε" το gl στη θέση του, χρησιμοποιώντας το χρονοδιακόπτη των 10" στη UV λάμπα. Μόλις το gl στο ελεύθερο άκρο έχει εφαρμοστεί σε 4 δάκτυλα του πρώτου χεριού (και έχει "κλειδωθεί" στη θέση του), εφαρμόστε στις Ζώνες 2 και 3, και πολυμερίστε για 2 λεπτά. - Για νέους χρήστες του gl: Πολυμερίστε το gl του smil lin και του ελεύθερου άκρου για 2 λεπτά προτού εφαρμόσετε στις Ζώνες 2 και 3. - Αν το UV gl είναι παλαιότερο και έχει γίνει ελαφρώς πυκνό στο δοχείο, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε έναν 2λεπτο πολυμερισμό προτού να εφαρμόσετε στις Ζώνες 2 και 3. - Θυμηθείτε πως η τεχνική του "κλειδώματος" απλώς πυκνώνει το gl. Για να πολυμεριστεί το gl πλήρως, η κάθε στρώση του Brisa Gl θα πρέπει να τοποθετείται στη λάμπα για 2 λεπτά (το πρώτο κτίσιμο και των 3 Ζωνών, θα πρέπει να θεωρείται μια στρώση). Μην αφαιρείτε την κολλώδη στρώση μετά την απομάκρυνση από το φως. Βήμα 6: Κτίζοντας την περιοχή Πίεσης και Επωνυχίου, Ζώνες 2 και 3 1. Ξεκινήστε να κτίζετε και να σχεδιάζετε το νύχι, τοποθετώντας λίγο gl στο κέντρο του νυχιού στη Ζώνη Οδηγήστε το προϊόν από πλευρά σε πλευρά, γυρνώντας το πινέλο σε μια γωνία 45 και λεπταίνοντας προς τα πλαϊνά τοιχώματα - ενώ διατηρείτε την κυρίως ποσότητα του gl στο κέντρο του νυχιού. 3. Κινήστε απαλά το gl πίσω προς τη Ζώνη 3, ελαφραίνοντας το άγγιγμά σας στη Ζώνη 2. Για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη τοποθέτηση της κορυφής και λεπτές άκρες, βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε την πλειονότητα του προϊόντος στη Ζώνη Γεμίστε το gl απαλά ώς το καθορισμένο smil lin.

5 UV Gl Rbalancing Βήμα 7: Τελειοποίηση του σχήματος σε όλες τις ζώνες 1. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Brisa Clar Sculpting Gl πάνω σε όλο το νύχι, για να τελειοποιήσετε το σχήμα. 2. Για να καλύψετε τυχόν κενά σημεία, πάρτε μια πολύ μικρή ποσότητα στο πινέλο. Αγγίξτε το προϊόν στη μία πλευρά του βαθουλώματος και σηκώστε το για να δημιουργηθεί μια λεπτή "κλωστή" προϊόντος. Τραβήξτε αυτή την κλωστή κατά μήκος του νυχιού και αγγίξτε τη στην άλλη πλευρά. Σηκώστε και αφήστε το gl να στρώσει, γεμίζοντας το βαθούλωμα. 3. Εφαρμόστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Βήμα 8: Σχηματισμός και Οριοθέτηση 1. Αφαιρέστε την κολλώδη στρώση με ScrubFrsh και ένα pad. 2. Φινίρετε το νύχι χρησιμοποιώντας μια Blizzard Fil για να δώσετε σχήμα. 3. Λειάνετε την επιφάνεια με μια Boomrang Paddd Fil, φροντίζοντας να αφαιρέσετε όλη τη γυαλάδα. Για να εξασφαλίσετε μια σωστή επικόλληση μεταξύ των στρώσεων, χρησιμοποιήστε μια λίμα των 180 grit ή λιγότερο. 4. Απομακρύνετε τυχόν σκόνη με ένα απολυμασμένο πινέλο. Για να απομακρύνετε τη σκόνη πάνω από το φρεσκολιμαρισμένο προϊόν, περάστε τα νύχια ελαφρά με ένα pad και ScrubFrsh. Βήμα 9: Έντονο γυάλισμα 1. Απλώστε μια λεπτή στρώση Brisa Gloss σε ολόκληρο το νύχι και περιβάλλετε το ελεύθερο άκρο. 2. Εφαρμόστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. 3. Σκουπίστε την κολλώδη στρώση με ScrubFrsh. 4. Κάντε μασάζ με SolarOil στα νύχια και το δέρμα.

6 UV Gl Rbalancing Βήμα 10: Απολέπιση και Ενυδάτωση 1. Κάντε λίγο μασάζ με Almond Moistur Scrub στα χέρια του πελάτη, για να απολεπίσετε απαλά το δέρμα. 2. Ξεβγάλτε τα χέρια του πελάτη κάτω από τον νιπτήρα ή καθαρίστε με μια ζεστή πετσέτα. 3. Στεγνώστε τα χέρια. Βήμα 11: Βερνίκι νυχιών (προαιρετικό) 1. Χρησιμοποιήστε ScrubFrsh για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα και τα κατάλοιπα από την επιφάνεια του νυχιού. 2. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Sticky bas coat. 3. Απλώστε 2 στρώσεις βερνικιού νυχιών και αφήστε να στεγνώσουν. 4. Σφραγίστε και προστατέψτε με μια στρώση Supr Shiny top coat. 5. Μετά από 1 λεπτό, ψεκάστε το κάθε νύχι με SolarSpd Spray για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια. Σημείωση: Αν σκοπεύετε να εφαρμόσετε βερνίκι μετά την υπηρεσία, γυαλίστε ελαφρά την επιφάνεια του επιπρόσθετου νυχιού με την πλευρά των 1200 grit μιας Boomrang Fil ή ενός Koala Buffr και καθαρίστε εντελώς την επιφάνεια, ως προετοιμασία για την εφαρμογή του βερνικιού. Αυτό θα αποτρέψει το βερνίκι απ' το να λιμνάσει στην επιφάνεια.

7 UV Gl Rbalancing ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ CitruSoak CoolBlu ScrubFrsh Outblack Fil Koala Buffr Kanga FIl/Boomrang Fil Cuticl Away Brisa Bond Crystal Touch Gl Brush Brisa Sculpting Gls Brisa Paint Blizzard Fil Boomrang Buffr Brisa Gloss Almond Moistur Scrub Enaml Λάμπα UV Brisa Πετσέτες χεριών Pads με πλαστική επένδυση Αφαιρετικό βερνικιού Πινέλο για τη σκόνη Cuticl Pushr Cuticl Nipprs Curtt

UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση

UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση ENHANCEMENTS UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση 90 λεπτά Μία υπηρεσία σχεδιασμένη για προβληματικά νύχια χωρίς ελεύθερο άκρο, τα οποία απαιτούν επιμήκυνση

Διαβάστε περισσότερα

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού.

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. ENHANCEMENTS 90 λεπτά Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 1 ΩΡΑ Το Brisa Lite Removable Sculpting Gel μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς, υπάρχει όμως και η δυνατότητα συντήρησης.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βήμα προς βήμα

Οδηγός βήμα προς βήμα SPAMANICURETM Μια αρμονική σύνθεση κίτρου, από βασικά έλαια, Vitamin και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένη για να διεγείρει τις αισθήσεις καθώς καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα. Το ζωηρό του άρωμα θα δραστηριοποιήσει,

Διαβάστε περισσότερα

Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 90 ΛΕΠΤΑ Μια επιλογή υπηρεσίας ιδανική για υγιή φυσικά νύχια με ελαφρά ελεύθερο άκρο, που απαιτούν ενίσχυση στο μήκος και τον σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 90 ΛΕΠΤΑ Μια υπηρεσία σχεδιασμένη για προβληματικά νύχια που δεν έχουν καθόλου ελεύθερο άκρο, και χρειάζονται μήκος και ανασχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVE PLAY Gel Polish

CREATIVE PLAY Gel Polish Step-by-Step Guide Polish Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CREATIVE PLAY Gel Polish παρέχει ζωντανό, εξαιρετικά έντονο χρώμα σε πολλαπλά φινιρίσματα, προκαλώντας τον πελάτη να είναι μοναδικός και εκφραστικός.

Διαβάστε περισσότερα

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Οδηγίες Εφαρμογής SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού νυχιών, με την αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα

CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Step-by-Step CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CND SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού, με την ασύγκριτη αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη

Διαβάστε περισσότερα

IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL

IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL Δημιουργήστε μόνιμα λαμπερά και απίστευτα διαυγή τεχνητά νύχια με φυσική όψη, χρησιμοποιώντας τα ibd UV/LED Hard Gels, χωρίς τη μυρωδιά ή την αερομεταφερόμενη

Διαβάστε περισσότερα

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CONTROL GEL CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το Control Gel είναι ένα LED/UV gel, το οποίο αποτελείται από ένα αποκλειστικό μείγμα συστατικών που το καθιστά μοναδικό. Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

CND SPA MANICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής

CND SPA MANICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής Οδηγίες Εφαρμογής CND SPA MANICURE 60 ΛΕΠΤΑ Το σύστημα 4 βημάτων της CND σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις υπηρεσίες σας με μια επιλογή από αρώματα και εξειδικευμένες θεραπείες, για βαθύτερη φροντίδα του

Διαβάστε περισσότερα

CND SPA PEDICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής

CND SPA PEDICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής Οδηγίες Εφαρμογής CND SPA PEDICURE 60-90 ΛΕΠΤΑ Το σύστημα 4 βημάτων της CND σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις υπηρεσίες σας με μια επιλογή από αρώματα και εξειδικευμένες θεραπείες, για βαθύτερη φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

1. Εύκολη εφαρμογή 2. Ανθεκτικότητα για 14+ ημέρες 3. Έντονη λάμψη 4. Γρήγορη αφαίρεση 5. Καμία βλάβη στο φυσικό νύχι*

1. Εύκολη εφαρμογή 2. Ανθεκτικότητα για 14+ ημέρες 3. Έντονη λάμψη 4. Γρήγορη αφαίρεση 5. Καμία βλάβη στο φυσικό νύχι* ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ FORMULA 1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του συστήματος SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color; 2. Το σύστημα SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color είναι πατενταρισμένο; 3. Όλες οι φόρμουλες του SHELLAC

Διαβάστε περισσότερα

χαρακτηριστικά βερνικιού

χαρακτηριστικά βερνικιού χαρακτηριστικά βερνικιού Τι είναι η τεχνολογία keratin care και τι οφέλη προσφέρει; Η τεχνολογία keratin care περιλαμβάνει το παράγωγο βιταμίνης Ε και την προβιταμίνη Β5. Το παράγωγο βιταμίνης E είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο Instagram: @creativegroup_cnd_hellas 2017 Creative Nail Design, Inc., Dist. San Diego, CA 92121 USA cnd.com, +1.800.833.NAIL,

Διαβάστε περισσότερα

Φινίρισμα Επιπρόσθετων Νυχιών

Φινίρισμα Επιπρόσθετων Νυχιών Οδηγίες Εφαρμογής Φινίρισμα Επιπρόσθετων Νυχιών 10 ΛΕΠΤΑ Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες τεχνικές φινιρίσματος για λεπτά, όμορφα επιπρόσθετα νύχια και για να διατηρήσετε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat CND SHELLAC XPRESS5 TOP COAT FORMULA 1. Τι σημαίνει CND SHELLAC XPRESS5 ; Το όνομα XPRESS5 του νέου CND SHELLAC Top Coat αντικατοπτρίζει την ταχύτητα της αφαίρεσης σε μόλις 5 λεπτά. 2. Το έχει την ίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3 DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΒΗΜΑ 1 Αφού πλύνετε το αυτοκίνητο, μεταφέρατε το σε εσωτερικό καθαρό χώρο εργασίας χωρίς σκόνες και με καλό φωτισμό.

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Κατάλογος εξαρτηµάτων 5 6 9 4 7 8 1 3 11 2 10 Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΡΟΥΑΛ-Ν Περιεχόμενα προϊόντος 1. Μονάδα UV με τέσσερις λάμπες UV 2. Οδηγός χρήστη 3. No 200 Tip (100 Φυσικά Νύχια και 100

Διαβάστε περισσότερα

RIO SALON ELECTRIC FILE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RIO SALON ELECTRIC FILE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RIO SALON ELECTRIC FILE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΜΝΕΒ4 Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης δείχνει ακριβώς πως και πότε να χρησιµοποιείτε τη συσκευή αντί για άλλα αντικείµενα, όπως λίµες.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 FASIZ Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 2 Γνωρίζοντας τη συσκευή Λίστα με μέρη Σακούλα μεταφοράς: Ασφαλής μεταφορά της συσκευής και των εξαρτημάτων της, όπου κι αν πάτε. Χτενάκι διαμόρφωσης: Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops

Διαβάστε περισσότερα

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ UV NAILS 1. 4 λάµπες UV-9W (σε κουτιά) 2. Συσκευή λάµπας UV 3. 2 κόλλες επικόλλησης νυχιών (σε συσκευασία) 4. Άσπρη τετράγωνη λίµα (σε συσκευασία) 5. Νυχοκόπτης (σε συσκευασία) 6. DVD υπόδειξης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ Περιοχή επισκευής 1 Επιθεωρήστε τον τροχό στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέρος του ελαστικού για να βεβαιωθείτε για την ζημιά που προκλήθηκε από το διαμπερές τραύμα

Διαβάστε περισσότερα

POP ACRYLIC NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

POP ACRYLIC NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ POP ACRYLIC NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΡΟΡ-ΑΚ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΗΝ το χρησιµοποιείτε αν έχετε: ανοιχτές πληγές πάνω ή γύρω από το νύχι ή µυκητιάσεις των νυχιών. Κρατήστε µακριά από παιδιά. εν είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ROSE GOLD BLUR ΦΥΣΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ 7 ΞΑΝΘΌ CHROMATICS, FLASH LIFT, SHADES EQ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΒΑΣΗΣ 60 ml 10Av (10.12 Chromatics) 60 ml 30 vol Oil In Cream Developer ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΞΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ 30 ml Flash Lift 30 ml 20 vol

Διαβάστε περισσότερα

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκθεσιακός χώρος Αγ. Θωμά 22 11527 Αθήνα Τηλ. 210 7473149 Fax. 210 7781312 e-mail: info@sigmamed.gr Πωλήσεις - Service Τηλ. 210 6630520 Fax. 210 6630523 1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Το Indromed

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Βήμα 1 Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Βήμα 2 Κλείστε τη μονάδα του σαρωτή αργά. Προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμό. 1

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

SDI - Riva bond LC. Οδηγίες χρήσεως. Α) Συγκολλητικός παράγοντας γενικής χρήσης για άμεσες αποκαταστάσεις

SDI - Riva bond LC. Οδηγίες χρήσεως. Α) Συγκολλητικός παράγοντας γενικής χρήσης για άμεσες αποκαταστάσεις SDI - Riva bond LC Φωτοπολυμεριζόμενος συγκολλητικός παράγοντας για άμεσες αποκαταστάσεις Οδηγίες χρήσεως Ευχαριστούμε για την απόφασή σας να χρησιμοποιήσετε το σύστημα συγκόλλησης Riva Bond LC. Το Riva

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ www.houseart.gr Τηλ.: 801.11.19200 E-mail: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ Η εφαρμογή (επικόλληση) του αυτοκόλλητου τοίχου είναι μια απλή και διασκεδαστική διαδικασία, αρκεί να

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση.

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075 Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Λειτουργία Ο χρήστης θα πρέπει να κατανοήσει το μηχάνημα,

Διαβάστε περισσότερα

CARAMEL BRONDE SOMBRE

CARAMEL BRONDE SOMBRE ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΕΤΕ TO CARAMEL BRONDE SOMBRE BHMA 1 Ξεκινήστε στο πίσω αριστερό τμήμα του αυχένα δημιουργώντας μια διαφάνεια 0,5εκ. Εφαρμόστε τη Bronde Sombre Φόρμουλα 1 προς τη Ζώνη 1 και 2. BRONDE

Διαβάστε περισσότερα

RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΑΡΤ-ΜΕ, ΑΡΤ-ΡΑ, ΑΡΤ-ΡΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ εν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών. ΜΗΝ το χρησιµοποιείτε αν έχετε: ανοιχτές πληγές

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

Διαβάστε περισσότερα

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε.

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Τοποθέτηση τυπικής θήκης 50 φύλλων Ο εκτυπωτής έχει μία τυπική θήκη 50 φύλλων (Θήκη ) με ένα συνδεδεμένο μη αυτόματο τροφοδότη. Η θήκη 50

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ -

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1. Συνιστάμενος μηχανικός εξοπλισμός (Μηχανή ψεκασμού χωρίς αέρα Airless) 2. Εφαρμογή με πινέλο με μακριά μαλακιά φυσική τρίχα ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών

Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών Αρ. μοντέλου ER2403 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Σημαντικές πληροφορίες Μέρη της συσκευής Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5011 Εισαγωγή Το συγκεκριμένο ανυψωτικό έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα λειτουργίας. 1. Τελειά σχεδίαση για καθάρισμα και service μοτοσυκλετών 2. Χαμηλού προφίλ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIDGA Σύστημα για το κρέμασμα των κουρτινών και των κουρτινών πάνελ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ David Wahl ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το παράθυρό σας με ακρίβεια προτού ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008 Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX Οδηγός χρήσης Τα Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network και Windows Server είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session start OSiS Tελείωμα Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Πλεονεκτήματα Magic Gloss Refresh n Shine Sparkler Elastic Freeze Freeze Pump Glamour Queen Session Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Ανεπανάληπο μαργαριταρένιο χρώμα, γεμάτο από πλούσιες γκρι και φωτεινές μπλε αποχρώσεις, συνδυασμένες με ένα φίνο και διακριτικό τρόπο ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Precleaners P980-251/9010 E1300 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ V Πολυεστερικοί Στόκοι 2 - συστατικών Προϊόν Περιγραφή P551-1050 Στόκος γενικής χρήσης (για

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ.

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Η ομάδα κατασκευών και χειροτεχνίας λειτουργεί φέτος για 4 η συνεχόμενη χρονιά και έρχεται να μας συμπαρασύρει στην τροχιά της δημιουργίας και στη χαρά που

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη GR BALAYAGE RONZÈ BALAYAGE RONZÈ Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g 5.43 + 60g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ B 30g 5.43 + 30g Οξυζενέ 20 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder -

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης/αντίστροφης λειτουργίας (On/0/R) 2. Διακόπτης Ι/ΙΙ 3. Πλήκτρο κλειδώματος 4. Υποδοχή κεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

Η επανάσταση συνεχίζεται

Η επανάσταση συνεχίζεται Η επανάσταση συνεχίζεται Χωρίς αμμωνία Απόλυτη προστασία Ξανθά ζωντανά και φωτεινά Δημιουργός δεσμών Σύστημα για ανταύγειες Σκόνη αποχρωματισμού για διάφορες τεχνικές Απόλυτη Προστασία Αποχρωματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 EL Εγχειρίδιο χρήσης SONIC SONIC Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

6 έως 7 ετών Παιχνίδι 1: Εξάσκηση γραφής Παιχνίδι 2: Γεωμετρικά σχήματα: τα στερεά

6 έως 7 ετών Παιχνίδι 1: Εξάσκηση γραφής Παιχνίδι 2: Γεωμετρικά σχήματα: τα στερεά Αγαπητοί γονείς, Το παιχνίδι «Σχολείο Α Β Γ» ανήκει στη σειρά εκπαιδευτικών προϊόντων Εξυπνούλης και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Είναι μια πλούσια συλλογή από εκπαιδευτικά παιχνίδια που

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Τo NIOPHLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα των κομμωτών, αφού δίνει τη δυνατότητα για δραστικές παρεμβάσεις και πολλαπλές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τ

Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τ Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τοιχώματα του δοχείου που τα περιέχει Σε προηγούμενα μαθήματα αναφερθήκαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Cocobelt, πρέπει να το εγκαταστήσετε σωστά. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Cocobelt, πρέπει να το εγκαταστήσετε σωστά. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Συγχαρητήρια που αγοράσατε το Cocobelt! Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε παντού με ασφάλεια και άνεση το παιδικό σας κάθισμα αυτοκινήτου. Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από το Cocobelt

Διαβάστε περισσότερα

N8791. www.fisher-price.gr

N8791. www.fisher-price.gr N8791 www.fisher-price.gr Πληροφορίες προς τον Καταναλωτή ΕΛΛΑΔΑ: Mattel AEBE, Ελληνικού 2, Ελληνικό 16777, ΕΛΛΑΔΑ. GREAT BRITAIN: Helpline: 01628 500303. Mattel UK Ltd, Vanwall Business Park, Maidenhead

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης NPD EL

Οδηγός εγκατάστασης NPD EL NPD5107-00 EL Αποσυσκευασία Αποσυσκευασία Αφαιρέστε όλα τα προστατευτικά υλικά. A Κλείστε το κάλυμμα του εκτυπωτή. B 2 Γέμισμα μελανιού Γέμισμα μελανιού Απαγκιστρώστε τη μονάδα του δοχείου μελανιού. A

Διαβάστε περισσότερα

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Αποστολή στον κόσμο των ζώων. Σπίτι πουλιών Οι μικροί και οι μεγάλοι ερευνητές ζώων μπορούν σύντομα να αρχίσουν να καραδοκούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο εκ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Αρ.μοντέλου ER-GC20 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης. Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτή τη συσκευή Panasonic. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ Δέκα λόγοι μη επισκευής των ελαστικών και RunFlat 1 Υπερβολικά μεγάλη οπή στο πέλμα Μη επισκευάσιμη για τα επιβατικά ελαστικά είναι οπή μεγαλύτερη των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PEL9-.book Page Monday, January 7, 09 : PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΥΛΙΚΑ 4 κομμάτια κόντρα-πλακέ Αν βρείτε πάχους 8mm χρησιμοποιείστε αυτές τις διαστάσεις: 37 Χ 50 εκ (βάση) 37 X 45 εκ

Διαβάστε περισσότερα

Straightener HP4661. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener HP4661. Register your product and get support at   Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4661 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο. Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής και τοποθέτηση κυλινδροκεφαλής. Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ.

Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο. Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής και τοποθέτηση κυλινδροκεφαλής. Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ. Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής και τοποθέτηση κυλινδροκεφαλής Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ. 2 Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής - δυναµική σύνδεση για τέλεια στεγανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ0EP BYCQ0EPB PEL69-B.book Page Thursday, February, 09 :0 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 B 8 A B C C A 0 BYCQ0EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πιέζοντας τη σκανδάλη απελευθερώνεται ο αέρας και ψεκάζεται το χρώµα. Ψεκάστε για δοκιµή σε ένα φύλλο χαρτί.

Πιέζοντας τη σκανδάλη απελευθερώνεται ο αέρας και ψεκάζεται το χρώµα. Ψεκάστε για δοκιµή σε ένα φύλλο χαρτί. Κωδ: ΤΑΒΚ TATTOO ARTIST Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H ζωγραφική σώµατος είναι µια αρχαία τέχνη που εφαρµόζεται σε όλο τον κόσµο, ενώ η απήχησή της αυξάνεται κάθε µέρα. Η διακόσµηση του σώµατος είναι ένα αναπόσπαστο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΡΟΥΞΟΥΝΙ * ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 1 2 ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων Γιαννούλη 23 Ελευθέριο Θεσσαλονίκη Κιν. 6973234144 Τηλ.& Fax. 2310707793 Email : vulkalefteris@yahoo.gr ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα www.houseart.gr Tηλ: 210.873.20.90 email: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ Οπισθόχαρτο Κόλλα Βινύλιο Εκτυπώσιμη Όψη Η τοποθέτηση του αυτοκόλλητου ντουλάπας είναι

Διαβάστε περισσότερα