ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3"

Transcript

1 DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΒΗΜΑ 1 Αφού πλύνετε το αυτοκίνητο, μεταφέρατε το σε εσωτερικό καθαρό χώρο εργασίας χωρίς σκόνες και με καλό φωτισμό. ΒΗΜΑ 2 Αφαιρέστε τους επικολλημένους ρύπους από την επιφάνεια του χρώματος με πηλό Meguiar s C2000 ή C2100 Clay Bar, χρησιμοποιώντας ως λιπαντικό μέσο το M34 Final Inspection Spray ( BSS-Κατάλληλο για Φανοβαφείο ) ή D155 Last Touch Detailer. Διατηρήστε την επιφάνεια υγρή ούτως ώστε ο πηλός να γλιστράει εύκολα και να μην κολλά πάνω στην βαφή. Σκουπίστε υπολείμματα με την πετσέτα μικροϊνών Meguiar s Supreme Shine Microfiber X2010EU, ωσότου στεγνώσει η επιφάνεια. ΒΗΜΑ 3 Επιθεωρήστε την επιφάνεια του χρώματος και εξακριβώστε ποιες περιοχές χρειάζονται επιδιόρθωσης της βαφής. Με χρήση του έκκεντρου αλοιφαδόρου Meguiar s Dual Action Polisher MT310 και με την αλοιφή επιδιόρθωσης χρώματος D300 Correction Compound σε συνδυασμό με τον πάτο κοπής μικροϊνας DMC5 ή DMC6 DA Microfiber Cutting Disc αφαιρέστε γρατσουνιές, ολογράμματα, θαμπάδες, στίγματα νερού ή άλλες επιφανειακές ατέλειες. Αυτό το σύστημα είναι το πιο ασφαλές και αποδοτικό για αφαίρεση ατελειών βαφής και το μόνο εγγυημένο σύστημα κοπής με αλοιφή που δεν δημιουργεί ολογράμματα.

2 ΒΗΜΑ 3 Ρυθμίστε τον DA έκκεντρο αλοιφαδόρο σε στροφές 4800 με 5800OPM για βέλτιστη κοπτικότητα. Για πιο έντονες ατέλειες χρησιμοποιήστε τον πάτο έξτρα κοπής DMX5 DA Microfiber Xtra Cut Disc για πιο επιθετική αφαίρεση ελαττωμάτων βαφής. Σκουπίστε υπολείμματα χρησιμοποιώντας το ψεκαζόμενο υγρό M34 Final Inspection και πετσέτα μικροϊνών για να ελέγξετε την εξέλιξη της διαδικασίας αφαίρεσης ατελειών. ΒΗΜΑ 4 Κάντε φινίρισμα της βαφής με την γυαλιστική αλοιφή M205 Ultra Finishing Polish σε συνδυασμό με τον πάτο φινιρίσματος DMF Finishing Disc ή το σφουγγάρι γυαλίσματος DFP Foam Polishing Disc, για να απομακρύνετε τυχόν θαμπάδες από το στάδιο κοπής και να αφήσετε γυαλάδα υψηλής στιλπνότητας στο χρώμα. Μειώστε τις στροφές του DA έκκεντρου αλοιφαδόρου σε 3800 με 4800OPMs για να αποφύγετε δημιουργία θαμπάδας στο χρώμα.

3 ΒΗΜΑ 4 Δεδομένου ότι το σφραγιστικό δεν περιέχει στιλβωτικά έλαια όπως οι γυαλιστικές αλοιφές και τα κεριά, αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή γυαλάδα πριν την εφαρμογή του σφραγιστικού. Σκουπίστε υπολείμματα και γυαλίστε χρησιμοποιώντας πετσέτα μικροϊνών. Να θυμάστε : Μην χρησιμοποιείτε υλικά φινιρίσματος που περιέχουν προστατευτικές ουσίες, όπως συμβαίνει με τα συνθετικά κεριά ή με καρνάουμπα, διότι θα παρεμποδίσει σοβαρά το σφραγιστικό να δέσει πάνω στο χρώμα στα επόμενα βήματα. WAX Protectants ΒΗΜΑ 5 Χρησιμοποιείστε το καθαριστικό D120 Glass Cleaner Concentrate σε αναλογία διάλυσης 10:1 και μια πετσέτα μικροϊνας για να αφαιρέστε όλα τα στιλβωτικά έλαια από το χρώμα. Ψεκάστε το καθαριστικό υγρό πάνω στην επιφάνεια και σκουπίστε ομοιόμορφα σε όλη την σε όλη την επιφάνεια, διπλώνοντας σε στεγνή πλευρά της πετσέτας στο τελικό σκούπισμα.

4 ΒΗΜΑ 5 Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία του ψεκασμού και σκουπίσματος για δεύτερη φορά για να διασφαλίσετε την πλήρη αφαίρεση στιλβωτικών ελαίων από όλες τις επιφάνειες του χρώματος, πριν να συνεχίσετε στο επόμενο στάδιο. Σιγουρευτείτε ότι οι επιφάνειες του χρώματος, αλλά και οι παρακείμενες επιφάνειες πλαστικών και ελαστικών έχουν σκουπιστεί και στεγνώσει πριν να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα. Να θυμάστε : αν μείνει στιλβωτικό έλαιο πάνω στο χρώμα, θα επηρεάσει την διαδικασία δεσίματος του σφραγιστικού Μ688 πάνω στο χρώμα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει επιπτώσεις στην διάρκεια του σφραγιστικού. OILS ΒΗΜΑ 6 Φορέστε τα γάντια που συμπεριλαμβάνονται στο κιτ για να αποτρέψετε αφενός πιθανή μεταφορά λιπαρότητας των χεριών στο σφραγιστικό κατά την διαδικασία εφαρμογής, και αφετέρου την έκθεση των χεριών σας στους διαλύτες του σφραγιστικού. Αν τυχόν έρθουν τα χέρια σας σε επαφή με τους διαλύτες του υλικού, καθαρίστε τα αμέσως με σαπούνι και νερό προς αποφυγή ερεθισμών. Εφαρμόστε 8-10 σταγόνες του σφραγιστικού υλικού M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating στον πάτο εφαρμογής που συμπεριλαμβάνεται στο κιτ. Σε μαλακά φινιρίσματα βαφής που είναι πιο ευπαθή, τυλίξτε στον πάτο εφαρμογής μέρος της πετσέτας μικροϊνών Meguiar s Supreme Shine για πιο προσεγμένη εφαρμογή. Κρατήστε τον πάτο εφαρμογής επίπεδο πάνω στην επιφάνεια με ελαφριά πίεση προς τα κάτω και εφαρμόστε το υλικό σε επιφάνεια 50 X 50 εκατοστών πρώτα με κινήσεις πάνω-κάτω και αμέσως μετά με κινήσεις αριστερά-δεξιά στην ίδια περιοχή. Αυτό συνιστά εφαρμογή μιας στρώσης.

5 ΒΗΜΑ 6 Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η επιφάνεια είναι υγρή χωρίς στεγνά σημεία, πριν να προχωρήσετε περαιτέρω. Παρόλο που ο πάτος εφαρμογής μπορεί να έχει ακόμα πάνω του υλικό, μην προχωρήσετε σε άλλο τμήμα επιφάνειας χωρίς να εφαρμόσετε άλλες 4-5 σταγόνες από M688 στον πάτο. Αυτό εξασφαλίζει ότι αρκετή ποσότητα υλικού εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή, έτσι ώστε να να σχηματίζεται σταθερή στρώση σφραγιστικού σε ολόκληρο το όχημα. ΒΗΜΑ 7 Αφού έχει εφαρμοστεί το σφραγιστικό πάνω στο αυτοκίνητο και έχει στεγνώσει, ξεκινήστε με την εφαρμογή της επόμενης στρώσης με την ίδια διαδικασία όπως περιγράφεται παραπάνω στο βήμα 6. Αν ο χώρος εργασίας έχει πολύ κρύο ή/ και υγρασία, φροντίστε,αν χρειάζεται, να χρησιμοποιήσετε βοηθητικό θερμαντικό εξοπλισμό όπως πιστολάκι θερμού αέρα ή θερμαντική λάμπα για να επιταχύνετε τον χρόνο στεγνώματος ανάμεσα στις στρώσεις. Δεν χρειάζεται να σκουπίσετε τα υπολείμματα υλικού της προηγούμενης στρώσης, γιατί η επόμενη στρώση εφαρμόζεται κατ ευθείαν από πάνω.

6 ΒΗΜΑ 7 Να θυμάστε: δεν διατρέχει κίνδυνος σε περίπτωση που αφήσετε το υλικό πάνω στην επιφάνεια για περισσότερο χρόνο ανάμεσα στις στρώσεις,αλλά όταν η κάθε στρώση δεν «κάθεται» αρκετό χρόνο, τότε δεν υπάρχει ικανός χρόνος για να δέσει αρκετή ποσότητα υλικού με επίπτωση στην διάρκεια της αντοχής του τελικού αποτελέσματος. Επαναλάβατε τα βήματα εφαρμογής για συνολικά 4 στρώσεις σε όλα τα πάνελ του οχήματος. Μόλις τελειώσετε και την τελευταία στρώση, σκουπίστε όλα τα υπολείμματα του υλικού με την πετσέτα μικροϊνας που συμπεριλαμβάνεται στο κιτ, ωσότου μείνει μια καθαρή στιλπνή επιφάνεια. Μην αφήσετε την τελευταία στρώση να στεγνώσει τελείως πριν να σκουπίσετε, γιατί μετά θα δυσκολευτείτε στο σκούπισμα. Αν κάποιο τμήμα δύσκολα σκουπίζεται ή προκύψει κάποια ράβδωση που δεν σκουπίζεται εύκολα, ξαναεφαρμόστε μικρή ποσότητα υλικού M688 σε εκείνη την περιοχή και μετά σκουπίστε ξανά.

7 ΒΗΜΑ 8 Όταν η τελική στρώση εφαρμοστεί και όλα τα υπολείμματα υλικού έχουν σκουπιστεί, αφήστε το σφραγιστικό να «δέσει» 24 ώρες προτού ρίξετε νερό στο αυτοκίνητο. Αν επιθυμείτε, μπορεί να χρησιμοποιηθούν θερμαντικοί λαμπτήρες για την σκλήρυνση του υλικού και μείωση του χρόνου ωρίμανσης. ΒΗΜΑ 9 Αφού το υλικό «δέσει» τελείως, δοκιμάστε το αποτέλεσμα ψεκάζοντας καθαρό νερό στα διάφορα πάνελ του οχήματος και παρατηρήστε το φαινόμενο της σταγονοποίησης του νερού. Επίσης δοκιμάστε να χύσετε καθαρό νερό από φιάλη πάνω στην επιφάνεια του χρώματος.το νερό θα πρέπει γρήγορα να απωθηθεί από το σφραγιστικό Μ688.

8 ΒΗΜΑ 10 Παρόλο που το σφραγιστικό είναι πολύ ανθεκτικό, είναι σημαντικό να διενεργείτε καλή συντήρηση στο σφραγιστικό για την καλύτερη όψη και απόδοση. Φροντίστε να πλένετε το αυτοκίνητο μόνο με σαμπουάν με ουδέτερο ph όπως το D110 Hyper Wash και D111 Shampoo Plus. Για να αποφύγετε την δημιουργία γρατζουνιάς κατά το πλύσιμο, πάντα να χρησιμοποείτε το γάντι πλυσίματος από μικροϊνα X3002 Microfiber Wash Mitt. Αφού πλύνετε το αυτοκίνητο με σαμπουάν, χρησιμοποιείστε το σπρέϋ συντήρησης M69916 Top Coat Maintenance Spray. Ψεκάστε με M69916 πάνω σε στεγνή επιφάνεια χρώματος και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα σκουπίστε με πετσέτα μικροϊνας, διπλώνοντας στη στεγνή πλευρά της πετσέτας στο τελικό σκούπισμα. Το σπρεϋ συντήρησης M69916 θα ενισχύσει την γυαλάδα της επιφάνειας και το φαινόμενο της σταγονοποίησης του νερού, διατηρώντας την επίστρωση σε άριστη κατάσταση. Λάβετε υπόψην σας ότι και το M69916 χρειάζεται 24 ώρες για να «δέσει» πλήρως πάνω στην επιφάνεια, έτσι ώστε η απώθηση του νερού να παρατηρείται στο μέγιστο δυνατό. Εφόσον ακολουθήστε αυτά τα τεχνικά στάδια όπως έχουν περιγραφεί, το σφραγιστικό Μeguiar s M68802 Deep Crystal Ultra Paint Coating system θα σας αποδώσει εξαιρετικό αποτέλεσμα, που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάζει κάθε φορά.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΟ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Fresh Shine Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR Αφρoί Πρόπλυσης Traffic Film Remover Μη καυστικός, αφρός πρόπλυσης. Καθαρίζει δραστικά τα οχήµατα, προετοιµάζοντας την επιφάνεια τους για την εφαρµογή υγρού κερώµατος και το κύκλο στεγνώµατος των µηχανηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ. Reflect your passion

ΙΣΤΟΡΙΑ. Reflect your passion Reflect your passion Όταν με ρωτάει ο κόσμος γιατί αγαπώ τόσο πολύ το Χόμπυ Αυτοκινήτου, βρίσκω την σκέψη μου να πηγαίνει σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις.ένας από τους πολλούς λόγους που μου έρχονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βήμα προς βήμα

Οδηγός βήμα προς βήμα SPAMANICURETM Μια αρμονική σύνθεση κίτρου, από βασικά έλαια, Vitamin και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένη για να διεγείρει τις αισθήσεις καθώς καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα. Το ζωηρό του άρωμα θα δραστηριοποιήσει,

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P

Βερνίκι HS Plus P Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6683 Περιγραφή P190-6683 HS Plus Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος -Μεσαίος P210-875

Διαβάστε περισσότερα

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού.

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. ENHANCEMENTS 90 λεπτά Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVE PLAY Gel Polish

CREATIVE PLAY Gel Polish Step-by-Step Guide Polish Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CREATIVE PLAY Gel Polish παρέχει ζωντανό, εξαιρετικά έντονο χρώμα σε πολλαπλά φινιρίσματα, προκαλώντας τον πελάτη να είναι μοναδικός και εκφραστικός.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση

UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση ENHANCEMENTS UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση 90 λεπτά Μία υπηρεσία σχεδιασμένη για προβληματικά νύχια χωρίς ελεύθερο άκρο, τα οποία απαιτούν επιμήκυνση

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel

Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel UV Gl Rbalancing ENHANCEMENTS Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gl 1 ώρα Συντήρηση είναι η μέθοδος διατήρησης της ισορροπίας και ομορφιάς του επιπρόσθετου νυχιού, καθώς το φυσικό νύχι μεγαλώνει. Η σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου!

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Κωδ. aρ. 0893 285 501 Περιεχόμενο: 500ml Γυαλίζει και συντηρεί τα πλαστικά και ελαστικά μέρη του οχήματος. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6676 Περιγραφή P190-6676 HS Plus Βερνίκι P210-870 2K HS Σκληρυντής Γρήγορος P210-872 2K HS

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου.

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά, τμήματα και συσκευασίες που μπορεί να λείπουν ή κατασκευαστικά ελαττώματα. Ζημίες που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΠΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΠΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΠΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Τι κάνετε με την άδεια συσκευασία του αγροχημικού όταν αδειάσει; Άσχετα με το ποιο τρόπο μια άδεια συσκευασία αγροχημικού θα αποσυρθεί, θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Πληροφορίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι 2K SR Ceramic P190-6512 Περιγραφή P190-6512 Βερνίκι 2K SR Ceramic P210-8625 2K Σκληρυντής για το Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS Clearcoat P190-6550 Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS P190-6550 Περιγραφή P190-6550 HS Βερνίκι P210-8632 HS Σκληρυντής - Γρήγορος P210-8633

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 1 ΩΡΑ Το Brisa Lite Removable Sculpting Gel μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς, υπάρχει όμως και η δυνατότητα συντήρησης.

Διαβάστε περισσότερα

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Οδηγίες Εφαρμογής SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού νυχιών, με την αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Precleaners P980-251/9010 E1300 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ V Πολυεστερικοί Στόκοι 2 - συστατικών Προϊόν Περιγραφή P551-1050 Στόκος γενικής χρήσης (για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/809/16-01-2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Όλο το προσωπικό της καθαριότητας πρέπει να γνωρίζει καλά και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στην

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα 2K HS Plus Express Βερνίκι P190-6659 Περιγραφή P190-6659 2K HS Plus Express Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 90 ΛΕΠΤΑ Μια επιλογή υπηρεσίας ιδανική για υγιή φυσικά νύχια με ελαφρά ελεύθερο άκρο, που απαιτούν ενίσχυση στο μήκος και τον σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ Περιοχή επισκευής 1 Επιθεωρήστε τον τροχό στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέρος του ελαστικού για να βεβαιωθείτε για την ζημιά που προκλήθηκε από το διαμπερές τραύμα

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό J2970 V Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2013 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS Plus P190-7020 Περιγραφή P190-7020 HS Plus Βερνίκι P210-8815 HS Plus Σκληρυντής P850-1692/1693/1694/1695

Διαβάστε περισσότερα

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CONTROL GEL CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το Control Gel είναι ένα LED/UV gel, το οποίο αποτελείται από ένα αποκλειστικό μείγμα συστατικών που το καθιστά μοναδικό. Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

DURA-BRIGHT. WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Επεξεργασία Dura-Bright επόμενης γενιάς με ακόμα καλύτερη επιφανειακή προστασία. Τώρα η Alcoa σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-03-02 10.06.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ NOVAKRYL 2+1 HS - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ 2+1 H.S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το NOVAKRYL 2+1 HS είναι ακρυλικό βερνίκι υψηλής περιεκτικότητας σε στερεά. Προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Ιουνίου.

Προσφορές Ιουνίου. Προσφορές Ιουνίου www.eval.gr Συντήρηση - Καθαρισμός Η EVAL διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα καθαριστικών και συντηρητικών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού και αφαλάτωσης τους σκάφους,

Διαβάστε περισσότερα

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους.

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. Tadelakt Pro ΓΕΝΙΚΑ Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 1. Ξηρό ασβεστοκονίαμα 2. Αμιγώς μεταλλικό 3. Εύπλαστο

Διαβάστε περισσότερα

CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Step-by-Step CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CND SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού, με την ασύγκριτη αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

GR

GR GR www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ & ΤΡΟΧΟΙ p3-6 ΑΜΑΞΩΜΑ p7-12 ΑΛΟΙΦΕΣ p13-18 ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ p19-24 ΤΑΜΠΛΟ p25-28 ΥΦΑΣΜΑ & ΔΕΡΜΑ p29-32 ΤΖΑΜΙ p33-34 ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ p35-36 www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ ΤΡΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος Οδηγίες εγκατάστασης Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος Έλεγχος Όταν ελέγχετε το υπόστρωμα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω σημεία και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το υπόστρωμα στην

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν 2K Χαμηλών VOC Βερνίκι Περιγραφή 2K χαμηλών VOC Βερνίκι P210-8620 2K Μεσαίος σκληρυντής P210-8615 2K Γρήγορος σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 FASIZ Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 2 Γνωρίζοντας τη συσκευή Λίστα με μέρη Σακούλα μεταφοράς: Ασφαλής μεταφορά της συσκευής και των εξαρτημάτων της, όπου κι αν πάτε. Χτενάκι διαμόρφωσης: Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

GR

GR GR www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ & ΤΡΟΧΟΙ p3-6 ΑΜΑΞΩΜΑ p7-12 ΑΛΟΙΦΕΣ p13-18 ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ p19-24 ΤΑΜΠΛΟ p25-28 ΥΦΑΣΜΑ & ΔΕΡΜΑ p29-32 ΤΖΑΜΙ p33-34 ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ p35-36 www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ ΤΡΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών ψηφιακής εκτύπωσης. Η ORAFOL διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκόλλητων ψηφιακής εκτύπωσης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014

Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014 Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Βερνίκι HS Plus Υψηλών θερμοκρασιών P190-7010 Προϊόν Περιγραφή P190-7010 Βερνίκι HS Plus Υψηλών θερμοκρασιών P210-8815 HS Plus

Διαβάστε περισσότερα

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΘΕΤΟΥ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H5870V Γεμιστικά αστάρια P565-4501, P565-4505 & P565-4507 Προϊόντα Περιγραφή P565-4501 Γεμιστικό αστάρι Λευκό Spectral Grey 01

Διαβάστε περισσότερα

Πιέζοντας τη σκανδάλη απελευθερώνεται ο αέρας και ψεκάζεται το χρώµα. Ψεκάστε για δοκιµή σε ένα φύλλο χαρτί.

Πιέζοντας τη σκανδάλη απελευθερώνεται ο αέρας και ψεκάζεται το χρώµα. Ψεκάστε για δοκιµή σε ένα φύλλο χαρτί. Κωδ: ΤΑΒΚ TATTOO ARTIST Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H ζωγραφική σώµατος είναι µια αρχαία τέχνη που εφαρµόζεται σε όλο τον κόσµο, ενώ η απήχησή της αυξάνεται κάθε µέρα. Η διακόσµηση του σώµατος είναι ένα αναπόσπαστο

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat CND SHELLAC XPRESS5 TOP COAT FORMULA 1. Τι σημαίνει CND SHELLAC XPRESS5 ; Το όνομα XPRESS5 του νέου CND SHELLAC Top Coat αντικατοπτρίζει την ταχύτητα της αφαίρεσης σε μόλις 5 λεπτά. 2. Το έχει την ίδια

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY 2K HS Plus P471- σειρά Σύστημα Μονής Επίστρωσης Προϊόν Περιγραφή P471-2K HS Plus Βασικά Μονής P472-2K HS Plus Βασικά Μονής

Διαβάστε περισσότερα

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 24 HOURS GLASS WASH Νέα Σειρά περιποίησης & αποθήκευσης σκελετών ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κατάλληλα για όλους τους φακούς και επιστρώσεις Κατάλληλα για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές, κινητά,

Διαβάστε περισσότερα

χαρακτηριστικά βερνικιού

χαρακτηριστικά βερνικιού χαρακτηριστικά βερνικιού Τι είναι η τεχνολογία keratin care και τι οφέλη προσφέρει; Η τεχνολογία keratin care περιλαμβάνει το παράγωγο βιταμίνης Ε και την προβιταμίνη Β5. Το παράγωγο βιταμίνης E είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Προδιαγραφές: Λειτουργίες: Στεγνό σιδέρωμα, ψεκασμός

Διαβάστε περισσότερα

IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL

IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL Δημιουργήστε μόνιμα λαμπερά και απίστευτα διαυγή τεχνητά νύχια με φυσική όψη, χρησιμοποιώντας τα ibd UV/LED Hard Gels, χωρίς τη μυρωδιά ή την αερομεταφερόμενη

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Eπαγγελματικά προϊόντα από την SONAX, για τη φροντίδα του αυτοκινήτου 2008

Eπαγγελματικά προϊόντα από την SONAX, για τη φροντίδα του αυτοκινήτου 2008 ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ Όνομα προϊόντος Περιεχόμενα Όνομα προϊόντος Περιεχόμενα Εξωτερικό, χρώμα, ελαστικά 207 300 SONAX ProfiLine Nano Γυαλιστικό και στιλβωτικό χωρίς σιλικόνη Λίτρο 208 300 SONAX

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish new car Protectant gloss finish Σιλικονούχο γαλάκτωμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές πληροφορίες

Πρακτικές πληροφορίες Γενικές πληροφορίες Οι χρωματιστές μεμβράνες της Orafol για εφαρμογή σε οχήματα είναι υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα, τα οποία κατασκευάζονται από την Orafol για την διακόσμηση/αλλαγή χρώματος ενός οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish Σιλικονούχο Γαλάκτωμα Υδατικής Βάσης για Πλαστικά, Βινύλια, Δέρματα, Λάστιχα. Καθαρίζει, Γυαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

PROSPEKTOUS_NOVOL:Layout 1 04/08/ :56 ΜΜ Page 1

PROSPEKTOUS_NOVOL:Layout 1 04/08/ :56 ΜΜ Page 1 PROSPEKTOUS_NOVOL:Layout 1 04/08/2016 12:56 ΜΜ Page 1 PROSPEKTOUS_NOVOL:Layout 1 04/08/2016 12:56 ΜΜ Page 3 ΒΕΡΝΙΚΙΑ NOVAKRYL 540 EXPRESS 2+1 ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΗ Η5140 ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ 15-20- % THIN 850 (ΓΡΗΓΟΡΟ, ΚΑΝΟΝΙΚΟ)

Διαβάστε περισσότερα

UV- Αστάρι για Μπαλώματα P

UV- Αστάρι για Μπαλώματα P Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY UV- Αστάρι για Μπαλώματα P110-5000 H5000V Προϊόν Περιγραφή P110-5000 UV- Αστάρι για Μπαλώματα Καθαριστικό Επιφανείας για το UV-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΨΙΜΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2 swissvax

Διαβάστε περισσότερα

Process Data Sheet November 2014

Process Data Sheet November 2014 Process Data Sheet November 2014 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Clean Vivid Ruby Χρωστική για Βερνίκι Διαδικασία Εφαρμογής Περιγραφή P190-1005 Clean Vivid Ruby Χρωστική για Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz.

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Ποιότητα και επιδόσεις που αστράφτουν. Αστραφτερό χρώμα, γυαλιστερές ζάντες, εκλεπτυσμένο εσωτερικό με μια Mercedes αγοράζετε

Διαβάστε περισσότερα

Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 90 ΛΕΠΤΑ Μια υπηρεσία σχεδιασμένη για προβληματικά νύχια που δεν έχουν καθόλου ελεύθερο άκρο, και χρειάζονται μήκος και ανασχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι κατοικίες που βρίσκονται εκτεθειµένες σε συνθήκες µε έντονες κλιµατολογικές διακυµάνσεις πρέπει να προστατεύονται από όλους εκείνους τους παράγοντες που, µε το πέρασµα του χρόνου, µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο Instagram: @creativegroup_cnd_hellas 2017 Creative Nail Design, Inc., Dist. San Diego, CA 92121 USA cnd.com, +1.800.833.NAIL,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΨΙΜΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2 swissvax

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου

Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Καθαριστικός Αφρός Καθισμάτων, Super Foam Πολύ ισχυρός καθαριστικός αφρός για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων του αυτοκινήτου. Εσωτερικά καθαρίζει τις ταπετσαρίες, τα καθίσματα, τις

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

Aquabase TM Plus Υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής επίστρωσης

Aquabase TM Plus Υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής επίστρωσης Aquabase Plus Waterborne Basecoat System I0600 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2011 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Aquabase TM Plus Υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής επίστρωσης Προϊόν Περιγραφή P989-σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5107

Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Προσοχη: Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας πριν την χρήση. Περιεχόμενα συσκευασίας Συναρμολόγηση. Σημείωση: Περαστέ τα πιτσιλιά μέσα από τις τρύπες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Calm ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: CALM Κωδικός: 2.01.025 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Ειδικό ελαφρώς όξινο σαμπουάν, για καθαρισμό αλάτων αλλά και ελαφρών ρύπων. Εξουδετερώνει τα αλκαλικά

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας 1 2 3 4 ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΣΗΠΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ 5

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα!

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! www.menarinidiabetes.gr www.glucomen.gr Τα πόδια μας είναι ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη

Διαβάστε περισσότερα

SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design)

SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design) SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design) Επανάσταση στην Βαφή... Νέα Μοντέλα SATAjet 5000 Β Phaser με δυνατότητα ψηφιακής μετατροπής με SATA Adam 2 Επανάσταση στον Τρόπο Βαφής και τις Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Σκούπα Cyclone 2L/1000W Royalty Line PSC NE

Ηλεκτρική Σκούπα Cyclone 2L/1000W Royalty Line PSC NE Ηλεκτρική Σκούπα Cyclone 2L/1000W Royalty Line PSC-1200.7NE Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Πριν τη χρήση διαβάστε όλες τις οδηγίες, τις σημειώσεις ασφαλείας αυτού του εγχειριδίου και της συσκευής. Προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ UNIQUELY HANDCRAFTED SWISSVAX ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ UNIQUELY HANDCRAFTED SWISSVAX ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ SWISSVAX ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ UNIQUELY HANDCRAFTED ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΨΙΜΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS6000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr : 014881 Το ψεκαστικό είναι ένα φορητό, ευέλικτο και πολύ αποδοτικό μηχάνημα για την προστασία των φυτών. Είναι κατάλληλο για την

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Coverage Wax ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: COVERAGE WAX Κωδικός: 2.05.031 Intrastat Code: 3405.30.00 Περιγραφή: Εφαρμογή: Προϊόν κατάλληλο για καθαρισμό λεκέδων χρώματος, επικάλυψη μικρογρατζουνιών και

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό!

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Το TWISTER είναι ένα σύστημα καθαρισμού και γυαλίσματος μαζί, για αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού και γυαλίσματος δαπέδων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε

Διαβάστε περισσότερα

Για την περιποίηση και προστασία του αυτοκινήτου

Για την περιποίηση και προστασία του αυτοκινήτου Για την περιποίηση και προστασία του αυτοκινήτου ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΑ Protectant 300ml Σιλικονούχο Γαλάκτωμα Υδατικής Βάσης για Πλαστικά, Βινύλια, Δέρματα, Λάστιχα. Καθαρίζει, Γυαλίζει και είναι Αντιστατικό!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650207982 / 5202650208231 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊον Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ Δέκα λόγοι μη επισκευής των ελαστικών και RunFlat 1 Υπερβολικά μεγάλη οπή στο πέλμα Μη επισκευάσιμη για τα επιβατικά ελαστικά είναι οπή μεγαλύτερη των

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα