ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο για τρία λεπτά.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο για τρία λεπτά."

Transcript

1 Κύριε Σταϊκούρα, έχετε τον λόγο για δύο λεπτά. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Κύριε Υπουργέ, εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας καλωσορίσατε στη συζήτηση της συγκεκριμένης ερώτησης. Και λέω «καλωσορίσατε», γιατί ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι υπήρξαν δεκαπέντε συνεχείς αναβολές από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας, επικαλούμενο πάντα το Υπουργείο τον φόρτο εργασίας. Ας είναι κι έτσι, κάlλιο αργά παρά ποτέ. Στην ουσία του θέματος. Είναι αλήθεια, κύριε Υπουργέ, ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας παρουσιάζει χρόνια, μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα και δομικά και λειτουργικά. Είναι επίσης, όμως, αλήθεια ότι τα προηγούμενα χρόνια έγιναν κάποιες συστηματικές προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους. Ενδεικτικά θα σας πω: Στηρίχθηκε -όσο ήταν δυνατόν- η στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με ιατρικό προσωπικό, με την προκήρυξη λίγων -είναι γεγονόςθέσεων ιατρών και την πρόσληψη ορισμένων επικουρικών ιατρών. Εκσυγχρονίστηκε και συμπληρώθηκε ιατρικός και τεχνολογικός εξοπλισμός με βάση τις προτεραιότητες που έθεσαν οι ίδιοι οι Διευθυντές των κλινικών. Θεσμοθετήθηκε νέος Οργανισμός του Νοσοκομείου, που προβλέπει την ανάπτυξή του με σημαντική αύξηση κλινών και με ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού. Αυτά έγιναν μέχρι το τέλος του Δυστυχώς, όμως, από τις αρχές του 2015 το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έχει αφεθεί στην τύχη του και λειτουργεί χάρη στις ικανότητες και τη φιλοτιμία του προσωπικού του. Κι αυτό γιατί, όπως ξέρετε μεταξύ άλλων πολύ καλά, επί δεκαεπτά μήνες παρέμενε ακέφαλο, χωρίς Διοικητή -από τον Ιανουάριο του 2015, μέχρι τον Ιούνιο του με σημαντικές ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και σε φάρμακα, με την ενίσχυση σε ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, που είχε δρομολογηθεί το 2013 και το 2014, να καρκινοβατεί και με τμήματα και κλινικές του Νοσοκομείου να παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Συνεπώς, κύριε Υπουργέ, σας ερωτώ σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο Υγείας, ώστε να αντιμετωπίσει αυτά τα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζει σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Σας ευχαριστώ πολύ. ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο για τρία λεπτά. ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Σταϊκούρα, καλώς σας βρήκα στη συζήτηση της ερώτησης αυτής. Υπήρξε δυνατότητα πριν κλείσει για το καλοκαίρι η Βουλή, την ημέρα που απάντησα σε περίπου δεκατρείς, δεκατέσσερις ερωτήσεις και ήταν προγραμματισμένη και η δική σας, αλλά είχατε κώλυμα εσείς. Να είστε σίγουρος ότι δεν γίνεται τίποτα συνειδητά. Όντως δουλεύουμε και τρέχουμε πολύ. Και θα το δείτε και με το συγκεκριμένο.

2 Κοιτάξτε, να απαντήσω συγκεκριμένα και με νούμερα. Το 2015 είχατε προϋπολογίσει εσείς ως κυβέρνηση, ότι το Νοσοκομείο Λαμίας θα επιχορηγηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό με ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015 το Νοσοκομείο Λαμίας είχε πάρει -πραγματικό χρήμα, όχι πίστωση ευρώ, που είναι μια αύξηση πολύ μεγάλη, ακριβώς για να καλύψει κάποιες ανάγκες τις οποίες είχε. Και επίσης, για το 2016 προβλέψαμε, σε σχέση με αυτό που είχατε προβλέψει εσείς, περίπου ευρώ παραπάνω, τα οποία είναι ευρώ. Ακόμη, σε συνέχεια και της συζήτησης που είχαμε απέξω, το Νοσοκομείο Λαμίας από την πρώτη και δεύτερη δόση ληξιπροθέσμων - επιχορηγήθηκαν τα νοσοκομεία τους προηγούμενους δύο μήνες για ληξιπρόθεσμα χρέη-, έλαβε, ενταλματοποίησε, θεώρησε και πλήρωσε ευρώ με ενημέρωση 12 Σεπτεμβρίου του Όσον αφορά, δηλαδή, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται σε αυτήν τη ζωή, τα χρήματα, έχουν πάει. Δεύτερον, όσον αφορά το προσωπικό, για το Νοσοκομείο Λαμίας έχουν διοριστεί από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι σήμερα πέντε επικουρικοί γιατροί, ακτινοδιαγνώστης, καρδιολόγος, νεφρολόγος και δύο αναισθησιολόγοι. Έχουν προκηρυχθεί δύο φορές παιδίατροι -που είναι ένα πρόβλημα το οποίο συνεχίζει να υπάρχει και σήμερα- αλλά δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Προκηρύχθηκαν και για σύμβαση παροχής υπηρεσιών, με μπλοκάκι, αλλά και πάλι δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Καλύπτεται το θέμα αυτήν τη στιγμή με μετακίνηση παιδιάτρων και διευθυντών, που δουλεύουν σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία της υγειονομικής περιφέρειας. Ναι, τροποποιήσαμε τον Οργανισμό -που αυξήθηκαν τα κρεβάτια τότε- και με αυτόν λειτουργούμε και έχουμε προγραμματίσει ή υλοποιήσει τα εξής: Πρώτον, από την προκήρυξη 4Κ/5Κ που ολοκληρώθηκε και έχουν πάρει ΦΕΚ και περιμένουν να αναλάβουν υπηρεσία, πέντε άτομα. Δύο ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτών, μια ΤΕ Μαιών, μια ΤΕ Νοσηλευτικής, ένας ΤΕ Ραδιολόγος-Ακτινολόγος. Αυτοί έχουν πάρει ΦΕΚ και είναι για να διοριστούν. Δεύτερον, από την προκήρυξη των χιλίων πεντακοσίων τριάντα οκτώ η οποία είναι στο ΑΣΕΠ, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, τέσσερα άτομα θα πάνε από τον κυλιόμενο πίνακα της προηγούμενης προκήρυξης, γιατί είναι σε ένα σύνολο επτακοσίων πενήντα ατόμων από τους χίλιους πεντακόσιους τριάντα οκτώ. Είναι οι ίδιες θέσεις με την προηγούμενη προκήρυξη, οπότε μπορούν να πάνε από τον κυλιόμενο πίνακα. Από αυτούς είναι τρεις ΤΕ Νοσηλευτικής, ένας ΤΕ Ραδιολόγος-Ακτινολόγος. Εκτός από αυτούς, υπάρχουν άλλοι εννέα που προβλέπονται για το Νοσοκομείο Λαμίας, οι οποίοι θα προκηρυχθούν και είναι ένας ΤΕ Ιατρικός Εργαστηρίων, τέσσερις βοηθοί Νοσηλευτές, τρεις ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, ένας ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, τραυματιοφορέας. Από το λοιπό επικουρικό προσωπικό -την προκήρυξη των πεντακοσίων ογδόντα πέντε- με βάση τις προτάσεις της Υγειονομικής Περιφέρειας υπάρχει και έχει επιλεγεί ποιος είναι, έγινε και ο έλεγχος από το ΑΣΕΠ-, ένας ΔΕ Βοηθός Φαρμακείων, οι οποίοι και αυτοί έχουν αρχίσει να διορίζονται ανά την Ελλάδα.

3 Από το διοικητικό προσωπικό του ΑΣΕΠ του έχει δημοσιευτεί ποιοι είναι στο ΦΕΚαρχίζουν και αυτοί να διορίζονται. Είναι ένας ΠΕ Διοικητικού, δύο ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ένας ΤΕ Λογιστικού. Μέσα από την προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε προβλεφθεί παιδίατρος, όπου και πάλι δεν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Από τις 6 Ιουνίου και πιο μετά, έχουν εγκριθεί και προκηρύχθηκαν οι εξής μόνιμοι γιατροί από την προκήρυξη των επτακοσίων εξήντα θέσεων: Υπάρχουν έξι κενές. Προκηρύχθηκαν. Υπάρχουν τέσσερις παιδίατροι, δύο γιατροί για τα ΤΕΠ, ένας γαστρολόγος και δύο παθολόγοι και υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι απ αυτό που μαθαίνω- και με βάση αυτό θα γίνει το συμβούλιο κρίσης για να προσληφθούν. Τελευταία δεν είναι άμεση, αλλά έμμεση ενίσχυση λόγω του προσφυγικού ζητήματος και των δομών των χώρων υποδοχής προσφύγων που υπάρχουν- από την προκήρυξη των οκτακοσίων ατόμων που έχει γίνει μέσω του προγράμματος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχουν δεκατέσσερα άτομα τα οποία ενισχύουν τόσο τις δομές φιλοξενίας όσο και τα νοσοκομεία που απευθύνονται οι πρόσφυγες, οι φιλοξενούμενοι σε κάθε περιοχή. Νομίζω ότι όλα αυτά, δηλαδή τα τριάντα δύο άτομα και μιλάμε για μόνιμο προσωπικό στην πλειοψηφία του πριν από τον ένα του 585 του λοιπού επικουρικού- είναι μια πολύ σοβαρή ενίσχυση για το νοσοκομείο Λαμίας. Όσον αφορά στο κομμάτι των χρημάτων τα οποία είχατε επιχορηγήσει, ευρώ στις 20/12/2013 και ευρώ στις 23/9/2014, όταν ήσασταν κι εσείς στην κυβέρνηση για κάλυψη ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού, πρώτον, νομίζω ότι σας είχε απαντηθεί και εγγράφως ότι από το πρώτο κομμάτι έχουν αγοραστεί όλα όσα με βάση τις προτάσεις του νοσοκομείου είχαν τότε ζητηθεί και από τα οποία βέβαια πάρα πολλά ολοκληρώθηκαν το Είναι , έχουν πληρωθεί τα και τιμολογούνται και τα υπόλοιπα και είναι ένας εξοπλισμός που αφορούσε και τη ΜΕΘ και την παιδιατρική κλινική και όλες τις κλινικές κ.λπ. Μπορώ να καταθέσω τον κατάλογο και να τον δείτε αναλυτικά. Για το άλλο κομμάτι των ευρώ, εκεί τα δώσατε μεν, δεν έγινε όμως έγκριση από το νοσοκομείο Λαμίας τότε της τροποποίησης του προγράμματος προμηθειών του 13 που ίσχυε για το 14 προκειμένου να μπορέσουν αυτά να απορροφηθούν. Αυτές οι εγκρίσεις δόθηκαν αργότερα. Αλλάξατε με τον οργανισμό που δημοσιεύτηκε τότε για το Υπουργείο Υγείας το 14 το ποια υπηρεσία έχει ευθύνη να βγάλει έγκριση σκοπιμότητας, γιατί αυτά τα χρήματα τα δώσατε τότε με σκοπό, πρώτον, να πάνε για αξονικό τομογράφο ευρώ και για έναν μετρητή ωστικής πυκνότητας. Αυτός ο δαίδαλος, αυτή η σαπίλα για να μην την πω αλλιώς- της γραφειοκρατίας την οποία έχουμε κληρονομήσει, ναι, κύριε Σταϊκούρα, κάναμε καιρό για να την ξεμπερδέψουμε, διότι μια υπηρεσία μάς έλεγε εμάς «έχουμε δώσει έγκριση σκοπιμότητας» (Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή) ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Πολάκη, ολοκληρώστε.

4 ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Τελειώνω. Έχω πει πολλά. Μάλλον, το αφήνω για να το συμπληρώσω στη δευτερολογία μου, γιατί ήδη έχω μιλήσει πολύ. λόγο. ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Σταϊκούρα, έχετε τον ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Κύριε Υπουργέ, καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Χωρίς να θέλω να ανατρέξω στο παρελθόν, θα μπορούσα να σας πω ότι το 2014 το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας επιχορηγήθηκε με 14,4 εκατομμύρια, οπότε δεν υπάρχει καμία σύγκριση των ποσοτικών δεδομένων. Πάω στο σήμερα. Εύχομαι αυτά τα οποία λέτε να προχωρήσουν, γιατί πιστεύω στη συνέχεια του κράτους και θεωρώ ότι στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας να αποτελεί ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ποιοτικό και αποτελεσματικό περιφερειακό νοσοκομείο της χώρας που μαζί με τις άλλες δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής να αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει στους πολίτες. Γι αυτό θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε και αυτός είναι και ο λόγος που επανέρχομαι συνέχεια στα συγκεκριμένα ερωτήματα. Χαίρομαι καταρχήν γιατί αποδέχεστε την ορθότητα του οργανισμού που έγινε το 2014 για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Γνωρίζω τις προσπάθειες που καταβάλλετε κυρίως και το αναφέρατε- στην παιδιατρική. Άλλωστε, πράγματι έχω τις προκηρύξεις εδώ, για παράδειγμα, για τους τέσσερις παιδιάτρους. Επικαλείστε τον οργανισμό του 2014 που προέβλεπε έξι θέσεις για την παιδιατρική και χαίρομαι που υπάρχει αυτή η συνέχεια και γενικά που θέλετε να στελεχώσετε ακόμα καλύτερα το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Το ερώτημα είναι: O οργανισμός πώς πάει; Δεν είναι μόνο το προσωπικό, είναι οι κλίνες, είναι και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο που υπάρχει αυτός ο καινούργιος οργανισμός, ποια είναι η εικόνα που έχετε συνολικά και ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες που έχετε για την υλοποίηση αυτού του οργανισμού που υπάρχει από το παρελθόν; Σας θυμίζω, όπως είπατε και προηγουμένως, ότι προβλέπεται, για παράδειγμα, αύξηση του αριθμού κλινών από 340 σε 407. Αυτός ο σχεδιασμός πώς πηγαίνει; Τέλος, σε ό,τι αφορά το ερώτημα το οποίο προφανώς θα μου απαντήσετε σε μεγαλύτερη πληρότητα στη δευτερολογία σας, είναι οι επιχορηγήσεις που δόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Καταρχήν συμφωνούμε ότι αυτές ήταν εκτός προϋπολογισμού του Νοσοκομείου και δόθηκαν για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες όπως προέκυψαν από τα αιτήματα των ίδιων των διευθυντών των κλινικών. Δόθηκαν συνολικά εκτός προϋπολογισμού του Νοσοκομείου ευρώ. Με βάση έγγραφη απάντησή σας, την οποία επικαλεστήκατε σε ερώτησή μου στις 25 Φεβρουαρίου του 2016, προέκυπτε ότι έχουν δοθεί μόλις τότε ευρώ από αυτά. Άρα, τα ερωτήματα είναι: Τι έχει γίνει από τότε; Έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια άλλων μηχανημάτων; Ποια είναι η σχετική εικόνα σήμερα; Υπάρχει εξέλιξη στις διαγωνιστικές

5 διαδικασίες; Διατέθηκε όλο το ποσό; Τι γίνεται με τον αξονικό τομογράφο; Θα μου απαντήσετε σίγουρα στη δευτερολογία σας. Και το πιο σημαντικό: Θα ήθελα τη διαβεβαίωση ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτούς τους πόρους που εξασφαλίστηκαν αποκλειστικά για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Σας ευχαριστώ πολύ. ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο. ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Σταϊκούρα, ξεκινάω από το τελευταίο. Δεν θα χαθεί ούτε σεντ του ευρώ. Αυτά είναι δεδομένα. Και ως πρώην Υπουργός Οικονομικών ξέρετε ότι όταν επιχορηγηθεί κάποιος οργανισμός αυτές οι πιστώσεις μεταφέρονται και στις επόμενες ετήσιες περιόδους. Φυσικά, κύριε Σταϊκούρα, και χαιρόμαστε που αυξήθηκαν τα κρεβάτια του Νοσοκομείου Λαμίας, που είναι σε έναν μεγάλο οδικό άξονα, που δέχεται πάρα πολλά τροχαία και όλο αυτό το πράγμα και που υπήρχε το κομμάτι εκείνο της ενίσχυσής του με κάποια πτέρυγα κλπ. Το Νοσοκομείο Λαμίας ήταν ένα ξεχωριστό παράδειγμα, διότι σε πάρα πολλά άλλα νοσοκομεία την ίδια περίοδο κουτσουρεύαμε κάτι χιλιάδες κλίνες. Δεν προσέξατε τι είπα πριν. Το πρώτο κομμάτι της πρώτης χρηματοδότησης αυτήν τη στιγμή γιατί ήταν τον Φλεβάρη και τώρα έχουν τον Αύγουστο- έχει ολοκληρωθεί όλο. Έχουν πληρωθεί οι ευρώ και τα υπόλοιπα ευρώ τιμολογούνται και πληρώνονται με βάση τα χαρτιά. Εδώ υπάρχει ο αναλυτικός κατάλογος -αν θέλετε να τον δείτε, μην τον διαβάζω τώρα εδώ- για το τι εξοπλισμός αγοράστηκε με αυτά τα χρήματα. Όσον αφορά το άλλο για να συνεχίσω το προηγούμενο, το δεύτερο κομμάτι ήταν ο δαίδαλος της γραφειοκρατίας που μας κληροδοτήσατε. Δηλαδή, είναι ευρώ που είναι ευρώ για τον αξονικό και ευρώ για το μηχάνημα της οστικής πυκνότητας. Και τα δύο μηχανήματα είναι αναγκαία για το Νοσοκομείο. Πρώτον, δεν τροποποιείται και ήσασταν κυβέρνηση τότε- το πρόγραμμα προμηθειών υγείας του 2013 που υλοποιούνταν το 2014 προκειμένου να συμπεριληφθεί η προκήρυξη αυτών των δύο. Φτιάξαμε μια επιτροπή προμηθειών υγείας -ο κ. Αβραμόπουλος- το 2008 υποτίθεται για να συγκεντρώσει τις προμήθειες, να κάνει, να δείξει, να διευκολύνει. Έτσι όπως εξελιχθεί αυτό το πράγμα γι αυτό και θα αλλάξει τώρα με το νέο νομοσχέδιο που φέρνουμε για τις προμήθειες- αυτός είναι ένας μηχανισμός καθυστέρησης κάποιων πραγμάτων και δημιουργίας διαρκώς προσκομμάτων σε κάποια πράγματα. Γιατί; Γιατί δεν στελεχώθηκε καθόλου. Με δεκαπέντε νομάτους ή δεκαοκτώ που είχε φτάσει στην καλύτερη των περιπτώσεων, δεν μπορείς να κάνεις προμήθειες για όλη τη χώρα. Τροποποιήσαμε το πρόγραμμα προμηθειών του 2014, το οποίο υλοποιούνταν το 2015 και 2016 με απόφαση του Νοσοκομείου Λαμίας. Δόθηκε παράταση στη χρήση αυτού του προγράμματος. Και πού κολλήσαμε; Το ξεκολλήσαμε βέβαια, αλλά μέχρι να το καταλάβουμε πράγματι είχαμε τη μια υπηρεσία να μας λέει ότι έχει έγκριση σκοπιμότητας και είχαμε την άλλη υπηρεσία να μας λέει ότι δεν ισχύει αυτή η έγκριση σκοπιμότητας,

6 διότι λέει- η έγκριση σκοπιμότητας που εκδόθηκε από τότε που ήσασταν εσείς κυβέρνηση, η οποία εκδόθηκε από το Τμήμα Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας, δεν ήταν σωστή, γιατί ο οργανισμός του Υπουργείου Υγείας που τροποποιήσατε εσείς έδινε αυτήν την αρμοδιότητα σε μια άλλη υπηρεσία, στο Τμήμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας των τεχνικών υπηρεσιών. Αυτό το τροποποιήσατε το καλοκαίρι, βγήκε η έγκριση σκοπιμότητας μετά, αλλά βγήκε από την άλλη υπηρεσία που το είχε πριν. Το Νοσοκομείο Λαμίας νόμιζε ότι είχε έγκριση σκοπιμότητας, άρα το πρόβλημα είναι η τροποποίηση του προγράμματος προμηθειών. Τροποποιήσαμε το πρόγραμμα προμηθειών. Και όταν φτάσαμε να προκηρύξουμε είπαμε: «Πού είναι η σκοπιμότητα»; «Μα, δεν ισχύει η σκοπιμότητα». Τέλος πάντων, αλλάζει η σκοπιμότητα. Θα προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί. Αλλά, όντως, μέσα σ αυτόν τον δαίδαλο, που έχει φτιαχτεί, είναι ένα παράδειγμα, να το πω έτσι, του πως θα ήταν αν τα νοσοκομεία είχαν την δυνατότητα να παίρνουν κάποιες αποφάσεις και όχι για να μετατρέψουμε ευρώ από τον προϋπολογισμό του από ποτήρια σε καρφίτσες να υπογράψουν δεκαπέντε νομάτοι μέσα στο Υπουργείο συν τον Υπουργό. Αυτό γίνεται. Για να αλλάξουμε δυο χιλιάρικα στο Νοσοκομείο Λαμίας χρήση από το ένα πράγμα σε ένα άλλο πρέπει να υπογράψουν στο Υπουργείο Υγείας τόσοι. Εν τω μεταξύ, αυτή η διασπορά των αρμοδιοτήτων η οποία έχει υπάρξει, οι συνεχείς αλλαγές, αυτή η αέναη νομοθέτηση, που το ένα διορθώνει το άλλο -και εμείς το έχουμε κάνει για να καλύψουμε κάποιες τρύπες- τελικά δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Εσείς σαν Κυβέρνηση νομοθετείτε κάτι τον Αύγουστο. Η υπηρεσία σας δεν το ξέρει και τον Νοέμβρη εκδίδει σκοπιμότητα. Ανακαλύπτετε μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ότι κακώς εξέδωσε αυτή τη σκοπιμότητα και ότι είχε πάει όλη η άλλη διαδικασία με αυτή τη σκοπιμότητα και φτου κι από την αρχή να βγάλουμε άλλη σκοπιμότητα. Αυτό ακριβώς έχει γίνει. Τέλος πάντων, το ξεμπερδέψαμε. Έχουμε συνεννοηθεί και με την τεχνική υπηρεσία να βγάλει την έγκριση σκοπιμότητας που απαιτείται τώρα. Έχει παραταθεί το πρόγραμμα προμηθειών υγείας του 2014 για χρήση ακόμα και τώρα όποιων υπολοίπων υπάρχουν. Μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Άρα, μπορεί να γίνει ο διαγωνισμός για να αγοραστεί ο αξονικός και το μηχάνημα της οστικής πυκνότητας. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες περιοχές. Και στο παρελθόν πολλοί Βουλευτές ή Υπουργοί είχαν πάρει χρήματα λόγω του αυξημένου τους ειδικού πολιτικού βάρους στις κυβερνήσεις και χρηματοδοτούσαν κάποια νοσοκομεία της περιοχής τους, για να δείξουν. Αντίστοιχες επιχορηγήσεις δεν υπήρχαν αλλού. Ήσασταν κι εσείς υπουργός και το κάνατε για εκεί. Το θέμα είναι ότι χάνονται αυτά. Μ αυτό το υπέδαφος από κάτω, κάτι που μπορεί να γίνει σε τρεις μήνες κάνει τρία χρόνια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τέτοια προβλήματα έχουμε λύσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα σας πω ένα άλλο παράδειγμα. Έχουν ζητήσει διάφοροι από την Ελλάδα την κινητή μονάδα μαστογραφίας. Βγάζει ένα προκάτοχός μου μια διάταξη που λέει ότι έχουν δικαίωμα ίδια λογική είναι ακριβώς- να υπάρχουν αυτές οι κινητές μονάδες από την περιφέρεια και να μπαίνουν και γιατροί από τα νοσοκομεία για να καλύπτουν

7 απομακρυσμένες και ορεινές περιοχές, αλλά πρέπει να εκδοθούν τεχνικές προδιαγραφές. Δεν εκδόθηκαν ποτέ. Αγόρασαν οι περιφέρειες αυτά τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα και δεν ξεκουνούσαν. Το λύσαμε κι αυτό. Έπρεπε κάποιος να πάρει χέρι-χέρι την υπηρεσία, να βγάλει τις προδιαγραφές, να προχωρήσει να αδειοδοτηθεί αυτό το πράγμα. Το αφήναμε και υπήρχε. Μπορώ να μιλάω μέχρι το βράδυ για τέτοια. Τέλος πάντων, μην ανησυχείτε! Δεν πρόκειται να χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτά τα οποία στείλατε τότε και ως Υπουργός στο Νοσοκομείο Λαμίας. Και μια κουβέντα ακόμη: Τα 9 εκατομμύρια ήταν δική σας πρόταση. Τα 9 περίπου εκατομμύρια που είχατε δώσει το 14 για το 15, τα , ήταν η πρόταση του Προϋπολογισμού του δικού σας. Δεν ξέρω. Ήσασταν ακόμα στην Κυβέρνηση ή είχατε φύγει; Ήσασταν; Τότε που βγήκε ο Προϋπολογισμός ήσασταν και δεν μπορέσατε να κρατήσετε άμυνα καλή; ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Δεν έφυγα ποτέ! ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Γιατί όντως περικοπή 4,5 εκατομμύρια είναι μεγάλη. Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα, όχι από εσάς, από άλλους Υπουργούς και άλλων παρατάξεων, οι οποίοι σε διπλανά νοσοκομεία νομών, όπου το ένα είναι πιο μεγάλο το άλλο είναι πιο μικρό, νομαρχιακά και τα δύο, αλλά επειδή ήταν κάποιος Βουλευτής από εκεί, το πιο μικρό παίρνει 3,5 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από το άλλο που είναι πιο μεγάλο. Για τη Βόρεια Ελλάδα μιλάω. Έτσι ήταν η κατάσταση. Τώρα προσπαθούμε να το ισορροπήσουμε και αυτό. Θα το ισορροπήσουμε. Είναι χιλιάδες τα πράγματα, αλλά τα ήταν πρόταση όταν ήσασταν εσείς Κυβέρνηση, άρα ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Πολάκη, είστε χείμαρρος. ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): άρα σας διέφυγε αυτό. Ευχαριστώ πολύ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ. Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ. Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχίζουμε τώρα, όπως προείπα, με τη συζήτηση πέντε επικαίρων ερωτήσεων, στις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ: Απάντηση υπουργού Υγείας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου για τους επικουρικούς γιατρούς και το επικουρικό προσωπικό.

ΒΟΥΛΗ: Απάντηση υπουργού Υγείας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου για τους επικουρικούς γιατρούς και το επικουρικό προσωπικό. ΒΟΥΛΗ: Απάντηση υπουργού Υγείας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου για τους επικουρικούς γιατρούς και το επικουρικό προσωπικό. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ (Υπουργός Υγείας):

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

Θα συζητηθεί τώρα η με αριθμό 428/ επίκαιρη ερώτηση του. Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη προς

Θα συζητηθεί τώρα η με αριθμό 428/ επίκαιρη ερώτηση του. Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη προς Θα συζητηθεί τώρα η με αριθμό 428/18-1-2011 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( )

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ (30-11-2010) Ακολουθεί η με αριθμό 3508/27-9-2010 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Οι δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές της επαρχίας είναι οι πρώτοι από τους επαγγελματίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα καταθέσατε την ερώτησή σας. Είναι σαφές ότι αναφερόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, πρώτα-πρώτα να διευκρινίσουμε τα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, πρώτα-πρώτα να διευκρινίσουμε τα Κύριε συνάδελφε, πρώτα-πρώτα να διευκρινίσουμε τα οικονομικά θέματα που αφορούν τους εν ενεργεία υπαλλήλους του ΕΚΕΨΥΕ. Έχουν αποδεσμευτεί τα χρήματα από το Υπουργείο Οικονομικών. Οι υπηρεσίες του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θέμα: «Απάντηση σε δημοσιεύματα του προεδρείου του σωματείου του ΠαΓΝΗ και για άλλα λειτουργικά θέματα».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θέμα: «Απάντηση σε δημοσιεύματα του προεδρείου του σωματείου του ΠαΓΝΗ και για άλλα λειτουργικά θέματα». Βαθμός Προτεραιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ηράκλειο, 05-09-2018 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν.Η. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστούμε πολύ για την επίκαιρη ερώτηση. Είναι

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστούμε πολύ για την επίκαιρη ερώτηση. Είναι Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστούμε πολύ για την επίκαιρη ερώτηση. Είναι σημαντικό να διευκρινίζονται και από τη Βουλή για πολλοστή φορά όμως- τα ζητήματα που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ετοιμάζεται σχέδιο για καθαριότητα, φύλαξη και συντήρηση των σχολείων Συζητήθηκε στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ για την καταβολή των δεδουλευμένων στις καθαρίστριες των σχολείων. Την οριστική λύση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ πολύ κύριε συνάδελφε, για την ευκαιρία που μου δίνετε να

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ πολύ κύριε συνάδελφε, για την ευκαιρία που μου δίνετε να ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε. Ευχαριστώ πολύ κύριε συνάδελφε, για την ευκαιρία που μου δίνετε να ξεκαθαρίσουμε κάποια ζητήματα. Θα ξεκινήσω από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΠΖ. Δευτέρα 12 Σεπτεµβρίου 2016

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΠΖ. Δευτέρα 12 Σεπτεµβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΠΖ Δευτέρα 12 Σεπτεµβρίου 2016 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Επί διαδικαστικού θέµατος, σελ. 15317, 15320 Β. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 1. Κατάθεση αναφορών µε αριθµό από 2692

Διαβάστε περισσότερα

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Δράμα, Προς: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Δράμα, Προς: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Ταχ. Δ/νση : Ιπποκράτους Τέρμα Ταχ. Κωδ. : 66132, Δράμα Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Θα ήθελα πριν απαντήσω για το Νοσοκομείο Τρίπολης, να πω το εξής: Όπως

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Θα ήθελα πριν απαντήσω για το Νοσοκομείο Τρίπολης, να πω το εξής: Όπως ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστώ για την ερώτηση. Θα ήθελα πριν απαντήσω για το Νοσοκομείο Τρίπολης, να πω το εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως αυτοδιοικητικοί και όχι κομίζοντας κανείς καμία άλλη ταυτότητα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ Διπλασιάζονται οι διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών-μειώνονται στο ήμισυ οι διορισμοί αναπληρωτών esos.gr Ένα ποσοστό από 5% έως 7% αναπληρωτών επί των εκατόν εβδομήντα χιλιάδων υπηρετούντων μονίμων εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε σχετικά με τα θέματα που αφορούν το Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πολλαπλώς κρίσιμη, έχει σημασία να κάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση του Βουλευτή Κ. Καρτάλη για την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στα ερευνητικά κέντρα κ.λπ.

Ερώτηση του Βουλευτή Κ. Καρτάλη για την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στα ερευνητικά κέντρα κ.λπ. Ερώτηση του Βουλευτή Κ. Καρτάλη για την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στα ερευνητικά κέντρα κ.λπ. (10/03/2011) 11 / 03 / 2011 ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στη με αριθμό 1122/ επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στη με αριθμό 1122/ επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στη με αριθμό 1122/25-7-2011 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Αθανασίου Παφίλη προς τον

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Άμεσα καταβολή των δεδουλευμένων στις καθαρίστριες. Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Άμεσα καταβολή των δεδουλευμένων στις καθαρίστριες. Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς τον Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και Οικονομικών Απλήρωτες από τον περασμένο Σεπτέμβρη παραμένουν οι συμβασιούχες καθαρίστριες που εργάζονται σε σχολεία της χώρας γιατί το Εθνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ

ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ 376 ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ... ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ Κύρια εισήγηση: Ιωάννης Κλαψόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Ο Υπουργός κ. Μάρκος. ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Ο Υπουργός κ. Μάρκος. ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Ο Υπουργός κ. Μάρκος Μπόλαρης έχει το λόγο για τρία λεπτά. Σας ακούμε, κύριε Υπουργέ. Αλληλεγγύης): Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, καταρχάς, ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει να σας πω ότι στο αρχείο μου έχω έγγραφη

Διαβάστε περισσότερα

Ολόκληρη η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης ακολουθεί:

Ολόκληρη η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης ακολουθεί: Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Καμία ορατή εξέλιξη για τη δημιουργία θεραπευτικού Ογκολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 14 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους» ΑΘΗΝΑ, 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΝΙΑ PRESIDENT, HELLENIC BANK ASSOCIATION, CHAIRMAN OF THE BOARD OF DIRECTORS, NATIONAL BANK OF GREECE CREDIT RISK MANAGEMENT FOR BANKING & BUSINESS FINDING LIQUIDITY

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας και των εργαζομένων στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Κοινοβουλευτική ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας και των εργαζομένων στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Κοινοβουλευτική ομάδα Πρακτικά της βουλής της από 6/7/2010 επίκαιρης ερώτησης Θα συζητηθεί τώρα η με αριθμό 1035/6-7-2010 επίκαιρη ερώτηση της Ε Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτού του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κυρίας

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική επενδυτικά χώρα στην Ευρώπη, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη θα συζητηθεί η με αριθμό 631/ επίκαιρη ερώτηση του. Βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Κωνσταντίνου Καρτάλη

Πρώτη θα συζητηθεί η με αριθμό 631/ επίκαιρη ερώτηση του. Βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Κωνσταντίνου Καρτάλη Πρώτη θα συζητηθεί η με αριθμό 631/12-3-2012 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Κωνσταντίνου Καρτάλη προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα μέλη του Διδακτικού

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά για την επίκαιρη ερώτηση με αριθμό 549/ του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημήτριου Καμμένου προς

Πρακτικά για την επίκαιρη ερώτηση με αριθμό 549/ του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημήτριου Καμμένου προς Πρακτικά για την επίκαιρη ερώτηση με αριθμό 549/16-2-2016 του Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημήτριου Καμμένου προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε Υπουργέ, θα ήθελα, κατ αρχάς, να σας ευχαριστήσω που σήμερα, επιτέλους, είστε εδώ. Για μένα αυτό αποτελεί ιδιαίτερο προνόμιο, γιατί την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Με θέμα την προοπτική της Ορχήστρας των Χρωμάτων Κοινοβουλευτική ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Με θέμα την προοπτική της Ορχήστρας των Χρωμάτων Κοινοβουλευτική ομάδα Πρακτικά της βουλής της συζήτησης της από 28/3/2011 επίκαιρης ερώτησης Προχωρούμε στην με αριθμό 749/28-3-2011 επίκαιρη ερώτηση της Ε Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτού του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στο «Ιπποκράτειο» πόσοι εμπλέκονται τελικά;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στο «Ιπποκράτειο» πόσοι εμπλέκονται τελικά; Η τριάς (Λοβέρδος, Μουσιώνης, Τιμοσίδης) ξεκίνησε σήμερα συνέντευξη τύπου με σκοπό να αναδείξει σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους. Και κατέληξε απολογούμενη και λοιδωρούμενη από τους δημοσιογράφους! Για όσους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου 26 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γρηγόρης Νιώτης) Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τελευταία είναι η με αριθμό 47/23-9- 2010 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη. με αριθμό 709/ επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη. με αριθμό 709/ επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη με αριθμό 709/28-3-2016 επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελευθερίου Αυγενάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Περικοπή της συνδεδεμένης ενίσχυσης που δικαιούνται οι πληγέντες παραγωγοί από το πράσινο σκουλήκι. Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Περικοπή της συνδεδεμένης ενίσχυσης που δικαιούνται οι πληγέντες παραγωγοί από το πράσινο σκουλήκι. Κοινοβουλευτική Ομάδα Για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Την πρόθεσή του να κόψει από χιλιάδες βαμβακοπαραγωγούς την συνδεδεμένη ενίσχυση των 70 ευρώ το στρέμμα, εκδήλωσε πρόσφατα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΚ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΚ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ 381 ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΚ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: ΤΟ επόμενο θέμα είναι πολύ σημαντικό. Μας απασχολεί πάρα πολύ, μόνο ως προφήτες όμως μπορούμε να λειτουργήσουμε. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/ του πρώτου κύκλου του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου

Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/ του πρώτου κύκλου του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/7-3-2016 του πρώτου κύκλου του Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τη διαχείριση των αιγιαλών. Θα απαντήσει

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα / με πλειοψηφία.% :

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα / με πλειοψηφία.% : ΘΕΜΑ : Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας έως του ποσού των τριάντα εκατομμυρίων, πεντακοσίων ογδόντα έξι χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα επτά ευρώ και πενήντα λεπτών ( 30.586.837,50) με καταβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΕ. Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΕ. Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΕ Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 Η με αριθμό με αριθμό 951/6-6-2016 επίκαιρη ερώτηση του δεύτερου κύκλου του Βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου - Έλα - πέρασες μια φορά ε; Σε είδα σε μια στιγμή αλλά δεν ήμουν βέβαιος, δεν με είδες; - πέρασα με το αμάξι και έκανα

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Η κατάργηση του Τμήματος Ινοκυστικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Η κατάργηση του Τμήματος Ινοκυστικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Η πολιτική εμπορευματοποίησης της υγείας που υπηρετεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη της ΝΔ, οι περικοπές στις κρατικές δαπάνες για τη δημόσια υγεία,

Διαβάστε περισσότερα

Στην ηλεκτρονική φόρμα του ΑΣΕΠ στην κατηγορία Πρόσθετα Προσόντα (και αλλού) αναφέρει με κόκκινα γράμματα την λέξη Σημαντικό και εξηγεί ότι " Ο

Στην ηλεκτρονική φόρμα του ΑΣΕΠ στην κατηγορία Πρόσθετα Προσόντα (και αλλού) αναφέρει με κόκκινα γράμματα την λέξη Σημαντικό και εξηγεί ότι  Ο Πρώτον θεωρώ ότι πρέπει να έχει διαβάσει 3 πράγματα πριν πάει κάποιος να καταθέσει την αίτηση του. Το πρώτο και βασικότερο είναι ο Νόμος, το δεύτερο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ και το τρίτο η πρόσκληση του Υπουργείου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κύριος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κύριος ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κύριος Βαρνάβας Δημήτριος για 3 λεπτά. Γιατρών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ.

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ (4.3.2016) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Αθήνα, σήμερα στις 4 Μαρτίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.08 συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δελτίο Τύπου Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη στο SKAI RADIO και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου (09/01/2017) Δημοσιογράφος: Υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή συνεδρίαση, τον κ. Δημήτρη Καμμένο, τον οποίο καλώ στο Βήμα. Να ετοιμάζεται ο κ.

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου - από τον Φουάτ σε τρεις εταιρίες χρήματα... μπλου μπρουμέλ, άλλη μια P.A κάπως έτσι και άλλη μία που μου είχες πει

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη.

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη. (Συνέντευξη του Ι. Πανάρετου στην Νίνα Γουδέλη και τον Γρηγόρη Ρουμπάνη για τα θέματα της Παιδείας (Μήπως ζούμε σ άλλη χώρα;, ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84) Ν. Γουδέλη: Καλησπέρα κύριε Πανάρετε. Γ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και ΣΕΛ.210 οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και τρεις εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου Λακωνίας. Η Βουλή τούς καλωσορίζει. (Χειροκροτήματα απ όλες τις πτέρυγες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε., Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε., Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 08 Αυγούστου 2019 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε., Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ Τ. Τέλλογλου: «Καλημέρα κ. Πιτσιλή. Γ. Πιτσιλής: Καλημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο Ένα Ο ισολογισμός και η θεμελιώδης αρχή

Κεφάλαιο Ένα Ο ισολογισμός και η θεμελιώδης αρχή 1 Κεφάλαιο Ένα Ο ισολογισμός και η θεμελιώδης αρχή Στοιχεία Ενεργητικού, Στοιχεία Παθητικού και Ισολογισμοί Ο προσωπικός ισολογισμός της Ιωάννας Ο ισολογισμός μιας εταιρείας Το διάγραμμα του ισολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Μόνο στην Α Λυκείου υπάρχει το μάθημα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης είπε στη Βουλή η υφ. Παιδείας.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Μόνο στην Α Λυκείου υπάρχει το μάθημα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης είπε στη Βουλή η υφ. Παιδείας. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Μόνο στην Α Λυκείου υπάρχει το μάθημα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης είπε στη Βουλή η υφ. Παιδείας. esos.gr «Μόνο στην Α Λυκείου υπάρχει το μάθημα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Στη Β και Γ Λυκείου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ REAL FM 97,8 ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ REAL FM 97,8 ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ REAL FM 97,8 ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 Πάμε τώρα να καλημερίσουμε τον Υπουργό Υγείας τον κύριο Ανδρέα Ξανθό και να συζητήσουμε μαζί του. Κύριε Υπουργέ, καλή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Γ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΒ. Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Γ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΒ. Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Γ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΒ Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 Αθήνα, σήμερα στις 5 Μαρτίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.08 συνήλθε στην Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ολομέλεια της Βουλής Τετάρτη 24 Απριλίου ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ: Ομιλία για τις απλήρωτες εφημερίες ιατρών του ΕΣΥ και το σύστημα καταβολής αυτών

Ολομέλεια της Βουλής Τετάρτη 24 Απριλίου ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ: Ομιλία για τις απλήρωτες εφημερίες ιατρών του ΕΣΥ και το σύστημα καταβολής αυτών Ολομέλεια της Βουλής Τετάρτη 24 Απριλίου ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ: Ομιλία για τις απλήρωτες εφημερίες ιατρών του ΕΣΥ και το σύστημα καταβολής αυτών Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αυτό το νομοσχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας Στόχος είναι να ενισχυθεί η επιχειρησιακή ανταπόκριση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης): Θα συζητηθεί τώρα η με. αριθμό 640/4-3-2014 του πρώην Προέδρου της Βουλής και Βουλευτή Β Αθηνών του

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης): Θα συζητηθεί τώρα η με. αριθμό 640/4-3-2014 του πρώην Προέδρου της Βουλής και Βουλευτή Β Αθηνών του ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης): Θα συζητηθεί τώρα η με αριθμό 640/4-3-2014 του πρώην Προέδρου της Βουλής και Βουλευτή Β Αθηνών του Πανελλήνιου Κινήματος κ. Απόστολου Κακλαμάνη προς τον Υπουργό Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, το σημαντικό είναι, όπως και εσείς είπατε, ότι ο αρμόδιος

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, το σημαντικό είναι, όπως και εσείς είπατε, ότι ο αρμόδιος ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, το σημαντικό είναι, όπως και εσείς είπατε, ότι ο αρμόδιος κρατικός ελεγκτικός μηχανισμός

Διαβάστε περισσότερα

Με ρυθμό χελώνας και μετά από πιέσεις πληρωνόμαστε με απαράδεκτη καθυστέρηση. Για ακόμη μια φορά θέλω να δηλώσω πως οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν.

Με ρυθμό χελώνας και μετά από πιέσεις πληρωνόμαστε με απαράδεκτη καθυστέρηση. Για ακόμη μια φορά θέλω να δηλώσω πως οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν. Λίγο πριν την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και λίγο μετά από άλλη μια δραματική επίσκεψη της τροίκας στη χώρα μας όπου αναδείχθηκε το δυσθεώρητο έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ, ο αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

COFFEE CONNECTION ABEE ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. 424 Α

COFFEE CONNECTION ABEE ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. 424 Α ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. 424 Α Στην Παιανία, σήµερα τη 14 η Μαρτίου 2016 ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:00 πρωινή, συνήλθε στα γραφεία της εταιρείας στην Παιανία (οδός Αγίου Λουκά), µετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Ιωάννη

Διαβάστε περισσότερα

Και τώρα που τέλειωσε ο «ημιμαραθώνιος» των απαντήσεων του κ. Σκουρλέτη στις ερωτήσεις, περνάμε στη συζήτηση της δεύτερης με αριθμό

Και τώρα που τέλειωσε ο «ημιμαραθώνιος» των απαντήσεων του κ. Σκουρλέτη στις ερωτήσεις, περνάμε στη συζήτηση της δεύτερης με αριθμό Και τώρα που τέλειωσε ο «ημιμαραθώνιος» των απαντήσεων του κ. Σκουρλέτη στις ερωτήσεις, περνάμε στη συζήτηση της δεύτερης με αριθμό 4871/6-4-2017 ερώτησης, του κύκλου των ερωτήσεων αναφορών, του Ανεξάρτητου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ (Υπουργός Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης): Το

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ (Υπουργός Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης): Το ιάλογοι Πρακτικά Όλοι οι διάλογοι από τα πρακτικά της Βουλής Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω το λόγο; ΠΡΟΕ ΡΕΥΩΝ (Αλέξιος Μητρόπουλος): Θέλετε το λόγο, κύριε Υπουργέ; ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: Το Λαφαζάνη ζητήσαμε!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ 14 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους» ΑΘΗΝΑ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κ. Μπασκόζος για 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ (Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειρίζομαι αριθμούς έως το 10.000

Διαχειρίζομαι αριθμούς έως το 10.000 Α Περίοδος Διαχειρίζομαι αριθμούς έως το 10.000 Στο μάθημα αυτό θα ασχοληθούμε με την εκτίμηση υπολογισμών, δηλαδή με την εύρεση ενός αποτελέσματος στο «περίπου» ή «κατ εκτίμηση» ή «πάνω-κάτω» ή «χοντρά-χοντρά»,

Διαβάστε περισσότερα

Γλωσσικές πράξεις στη διαγλώσσα των μαθητών της Ελληνικής ως Γ2

Γλωσσικές πράξεις στη διαγλώσσα των μαθητών της Ελληνικής ως Γ2 Γλωσσικές πράξεις στη διαγλώσσα των μαθητών της Ελληνικής ως Γ2 Σπυριδούλα Μπέλλα Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πανεπιστήμιο Αιγαίου 9/5/2017 Επικοινωνιακή ικανότητα γνώση ενός ομιλητή ως

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ σχετικά με τις καταργήσεις συγχωνεύσεις δημόσιων Οργανισμών κ.λπ.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ σχετικά με τις καταργήσεις συγχωνεύσεις δημόσιων Οργανισμών κ.λπ. ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ σχετικά με τις καταργήσεις συγχωνεύσεις δημόσιων Οργανισμών κ.λπ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: 23/6/2009 1) ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗΣ «Το Υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της κατάργησης ή συγχώνευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ (7.3.2016) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Αθήνα, σήμερα στις 7 Μαρτίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.06 συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΡΟΥΣ 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΘ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΡΟΥΣ 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΘ 1 / 8 ΜΗΛΙΩΣΗ 23/09/2014 AC0923SO ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΡΟΥΣ 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΘ Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ιωάννης Ψαρράς Καθηγητής Ε.Μ.Π. 4 η Σειρά Ασκήσεων Ακαδημαϊκό Έτος 2013 2014 Εξάμηνο 8 ο ΑΣΚΗΣΗ 1 Η εταιρία «ΑΛΦΑ Α.Ε.» έχει ετοιμάσει την παρακάτω πρόβλεψη κερδών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Η με αριθμό 463/1-2-2016 επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Μαρίας Τριανταφύλλου προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την ανάγκη επιτάχυνσης της ανασυγκρότησης

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Προβλήματα ειδικών σχολείων Κοινοβουλευτική ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Προβλήματα ειδικών σχολείων Κοινοβουλευτική ομάδα Πρακτικά από τη συζήτηση της βουλής της από 19/10/2010 επίκαιρης ερώτησης Θα προηγηθεί η συζήτηση της τρίτης με αριθμό 156/19-10-2010 επίκαιρης ερώτησης δευτέρου κύκλου του Βουλευτή του Κομμουνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ. Δευτέρα 1 η Απριλίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ. Δευτέρα 1 η Απριλίου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Δευτέρα 1 η Απριλίου 2013 Προχωρούμε στην με αριθμό 1223/26-3-2013 επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Α Αθήνας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς-Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου κ. Μαρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 26/04/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 26/04/2010 Αθήνα, 26/04/2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Η ρύθμιση για τα σαράντα χρόνια είναι αυθαίρετη, κάτι που είπαν όλοι οι συνάδελφοι, όπως και εμείς και δεν ακούσαμε αντίλογο. Δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν τα σαράντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 1 ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ EUCLID TSAKALOTOS MINISTER OF FINANCE, GREECE

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ EUCLID TSAKALOTOS MINISTER OF FINANCE, GREECE THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ EUCLID TSAKALOTOS MINISTER OF FINANCE, GREECE TO THE 21 st ROUNDTABLE WITH THE GOVERNMENT OF GREECE EUROPE UNRAVELLING GREECE UNTANGLING ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 1 THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επίκαιρη ερώτηση Α. Κουράκη για τους διορισμούς μελων ΔΕΠ (5/5/2011)

Επίκαιρη ερώτηση Α. Κουράκη για τους διορισμούς μελων ΔΕΠ (5/5/2011) Επίκαιρη ερώτηση Α. Κουράκη για τους διορισμούς μελων ΔΕΠ (5/5/2011) 06 / 05 / 2011 ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βύρων Πολύδωρας):Θα συζητηθεί η με αριθμό 831/2.5.2011 επίκαιρη ερώτηση του Ζ Αντιπροέδρου της Βουλής και

Διαβάστε περισσότερα

Πληθυσμός 2001: 601,131 χιλιάδες κάτοικοι = 5,5 % του πληθυσμού της χώρας.

Πληθυσμός 2001: 601,131 χιλιάδες κάτοικοι = 5,5 % του πληθυσμού της χώρας. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ 7ης ΥΠΕ 7η ΥΠΕ - ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ Πληθυσμός 2001: 601,131 χιλιάδες κάτοικοι = 5,5 % του πληθυσμού της χώρας. Σύνολο εξετασθέντων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 03/2018 ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018 Στην Καλαμάτα σήμερα, την 16η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα της οδού Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ.6) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ.6) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου Ολυμπιακό Χωριό, 3677 Αχαρναί τηλ: 20 24 20 000, fax: 20 24 20 00 Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 23/03/206 Αριθμ. Πρωτ. 487/6.03.206 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία. Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία. Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Για άλλη μια χρονιά, τα σχολικά βιβλία για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών σε Γυμνάσιο, Λύκειο και μουσικά σχολεία δε διανέμονται δωρεάν στους μαθητές.

Διαβάστε περισσότερα

Συζητάμε σήμερα τη σύσταση μίας ανεξάρτητης διοικητικής Αρχής για την. αξιολόγηση της εκπαίδευσης. Άρα, με κάποιο τρόπο συζητάμε το ζήτημα της

Συζητάμε σήμερα τη σύσταση μίας ανεξάρτητης διοικητικής Αρχής για την. αξιολόγηση της εκπαίδευσης. Άρα, με κάποιο τρόπο συζητάμε το ζήτημα της ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ Συζητάμε σήμερα τη σύσταση μίας ανεξάρτητης διοικητικής Αρχής για την αξιολόγηση της εκπαίδευσης. Άρα, με κάποιο τρόπο συζητάμε το ζήτημα της αξιολόγησης. Θέλω να θέσω ένα ερώτημα και νομίζω

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..»

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..» ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ:.. ΤΜΗΜΑ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. Νο 418 2) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. Νο 418 2) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 1705 ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. Νο 418 Στην Παιανία, σήµερα την 30 η Οκτωβρίου 2015 ηµέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 πρωινή, συνήλθε στα γραφεία της εταιρείας στην Παιανία (οδός Αγίου Λουκά), µετά από πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ( Πώς να γράφουμε καλύτερα στις εξετάσεις ) Μέρος της προσπάθειας των υποψηφίων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι και η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρακάτω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρακάτω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρακάτω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΓ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχει η πρόθεση για επιβολή τμημάτων με 30 μαθητές

Δεν υπάρχει η πρόθεση για επιβολή τμημάτων με 30 μαθητές Πηγή esos.gr "Δεν υπάρχει η πρόθεση για επιβολή τμημάτων με 30 μαθητές". Αυτό ξεκαθάρισε σήμερα στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η υφ. Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου και ανακοίνωσε ότι η συνολική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 718/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υποβολής πρότασης για τη συμμετοχή του Δήμου στο έργο

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 4 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Άρθρο 4 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Σε συνέχεια προηγούμενων εισηγήσεών του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με την επωνυμία Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε. προτείνει την τροποποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ALVARO PEREIRA DIRECTOR OF COUNTRY STUDIES, ECONOMICS DEPARTMENT, OECD

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ALVARO PEREIRA DIRECTOR OF COUNTRY STUDIES, ECONOMICS DEPARTMENT, OECD THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ALVARO PEREIRA DIRECTOR OF COUNTRY STUDIES, ECONOMICS DEPARTMENT, OECD TO THE 20 th ROUNDTABLE WITH THE GOVERNMENT OF GREECE EUROPE: SHAKEN AND STIRRED? GREECE: A SKILFUL ACORBAT?

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση από Π.Ε.Φ.Ν.Α.Ι.ΔΗ.Τ. ως προς τα δημόσια Νοσοκομεία

Ενημέρωση από Π.Ε.Φ.Ν.Α.Ι.ΔΗ.Τ. ως προς τα δημόσια Νοσοκομεία Ενημέρωση από Π.Ε.Φ.Ν.Α.Ι.ΔΗ.Τ. ως προς τα δημόσια Νοσοκομεία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ * 2002 * Στόχος της Π.Ε.Φ.Ν.Α.Ι.ΔΗ.Τ. Πάγιο αίτημα της Πανελλήνιας

Διαβάστε περισσότερα