2/3 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2/3 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE"

Transcript

1 Company Profile

2 2/3 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE

3 01 Εταιρικό Προφίλ Η Thesis Brokers είναι εταιρία ανεξάρτητων Χρηματοοικονομικών Συμβούλων που δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό χώρο αλλά και στην συμβουλευτική επιχειρηματικής πίστωσης-χρηματοδότησης, δυναμικά από το Στο πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνονται σημαντικά brands από τον ευρύτερο εμπορικό και βιομηχανικό κόσμο της αγοράς της Ελλάδας. Από το 2008 διευρύναμε επιτυχώς τις εργασίες μας και σε άλλες χώρες όπως τον Καναδά, την Αλβανία, την Ινδία αλλά και τα Βαλκάνια τοποθετώντας κινδύνους για λογαριασμό είτε ελληνικών εταιριών, με πολυεθνική παρουσία, είτε ξένων εταιριών. Απο το 2005 επεκταθήκαμε στη διαμεσολάβηση στην τραπεζική και χρηματοδοτική αγορά.

4 2/3 4/5 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE

5 02 ΑΡΧΗ ΜΑΣ είναι η πελατοκεντρική προσέγγιση των αναγκών των επιχειρήσεων, ο σχεδιασμός & η διάθεση καινοτόμων ασφαλιστικών προϊόντων & Tailor-made λύσεων που απαιτούν αμεροληψία και τεχνογνωσία Προϊόντα που κάνουν το Επιχειρείν μία δημιουργικότερη και πιο ασφαλή δραστηριότητα για όλους τους πελάτες μας. Μελετούμε & Προτείνουμε λύσεις Στην Διεθνή Ασφαλιστική Αγορά, ένα επαγγελματικό χώρο όπου η απλοποίηση των εννοιών & η κατανόηση των αναγκών σας είναι η ουσία του έργου μας. Ως Ασφαλιστικοί Πράκτορες επιλέγουμε και εκπροσωπούμε τις φερεγγυότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Επίσης η συνεργασία μας με Μεσίτες & εξουσιοδοτημένους ανταποκριτές διεθνώς αναγνωρισμένων ασφαλιστών & αντασφαλιστών (πχ. LLOYD S OF LONDON, HDI GERLING, ΜUNICH RE, SWISS RE κλπ.), μας δίνει την δυνατότητα αλλά και την τεχνογνωσία να ασφαλίσουμε ειδικούς κινδύνους. Στην Τραπεζική Αγορά όπου το κόστος και το ρίσκο της χρηματοδότησης-πίστωσης καθιστούν απαραίτητο ένα αμερόληπτο σύμβουλο. Ως Μεσίτες Πιστώσεων-Δανείων σας παρουσιάζουμε συνοπτικά & κατανοητά, τις εναλλακτικές χρηματοδότησης σας αλλά και ασφαλούς πιστοδότησης των πελατών σας με γνώμονα την βέλτιστη, για την επιχείρηση σας, επιλογή.

6 6/7 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE 03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 1. Εταιρικοί Στόλοι Η διαχείριση ενός εταιρικού στόλου οχημάτων ξεκινώντας από την διαπραγμάτευση για το κόστος ασφάλισης έως τις παρεχόμενες καλύψεις και την εξυπηρέτηση κατά την διάρκεια της ασφάλισης απαιτεί έναν οργανωμένο και στενό συνεργάτη για κάθε εταιρία. 2. Περιουσιακά στοιχεία (Κτήριο - Εξοπλισμός - Εμπορεύματα) Η Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων ποικίλει και είναι ανάλογη της φύσης της επιχείρησης. Έναντι ασφαλίστρου, το οποίο εκπίπτει πλήρως ως δαπάνη, εξασφαλίζουμε την βιωσιμότητα της επιχείρησης έναντι των καθημερινών κινδύνων που είναι εκτεθειμένη. Ασφαλίζουμε τις Κτηριακές Εγκαταστάσεις, τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο κτίριο, τον πάγιο εξοπλισμό που έχει η προς ασφάλιση επιχείρηση και τα εμπορεύματα ή τις πρώτες ύλες. Η ασφάλιση περιουσίας δύναται να δομηθεί σε βάση «Κατά Παντός Κινδύνου» (ALL RISK) ή «Κατονομαζομένων Κινδύνων» (ΝAMED PERILS). Ενδεικτικά αναφέρουμε συνήθεις, στις εν λόγω συμβάσεις, κίνδυνους για τους οποίους μπορεί η επιχείρηση σας να είναι ασφαλισμένη σε μία σύμβαση ασφάλισης Κατονομαζομένων Κινδύνων: Ζημιές από φωτιά, κεραυνό, δάσος, ζημιές πυρόσβεσης Ζημιές από καπνό Ζημιές από ευρεία έκρηξη Ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες, στάσεις απεργίες, πολιτικές ταραχές & κακόβουλες ενέργειες. Ζημιές από πλημμύρα καταιγίδα χιόνι & θραύση σωληνώσεων (ύδρευσης θέρμανσης κλιματισμού) Ζημιές από πρόσκρουση οχήματος ή πτώση αεροσκαφών Ζημιές από καθίζηση κατολίσθηση Ζημιές από βραχυκύκλωμα Κλοπή περιεχομένου & κάλυψη Ζημιών κλέπτη Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων για υλικές ζημιές Θραύση Κρυστάλλων ή βιτρινών Έξοδα προσωρινής μεταστέγασης Ζημιές σε φωτεινές επιγραφές Έξοδα εκκαθάρισης εδάφους Έξοδα μελέτης Μηχανικού Απώλεια ενοικίων (για Ιδιοκτήτες) Κάλυψη πάγιων επαγγελματικών εξόδων λόγω διακοπής εργασιών ή/και καθαρών κερδών Κάλυψη Ληστείας Ταμείου (hold up)

7

8 8/9 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE 3. Μηχανικές Βλάβες Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται σε μεγάλο ποσοστό στο μηχανολογικό εξοπλισμό τους για την παραγωγή των προϊόντων τους. Όσο πιο εξειδικευμένος και τεχνολογικά προηγμένος είναι αυτός ο εξοπλισμός τόσο και μεγαλύτερη είναι η αξία του. Δεν παύει όμως να υπάρχει ο κίνδυνος μιας μηχανικής βλάβης η οποία έχει μεγάλο κόστος σε μία σύγχρονη επιχείρηση. Η ασφάλεια μηχανικών βλαβών απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να εξασφαλιστούν σε περίπτωση μίας απρόβλεπτης βλάβης των μηχανημάτων τους όπως είναι μηχανουργία, βιομηχανίες, κλωστοϋφαντουργίες, χαρτοβιομηχανίες, εργαστήρια κτλ. 4. Μεταφορές Σε μια χώρα όπου ιστορικά και λόγω γεωγραφικής θέσης, στηρίζεται αλλά και αναπτύσσει το διακομιστικό εμπόριο, μελετούμε και προτείνουμε συμβάσεις εξασφάλισης είτε μεμονομένης φόρτωσης, είτε προσυμφωνίας ασφάλισης του συνόλου των ετήσιων μεταφορών μιας επιχείρησης (block policy - open cover). Οι ειδικές ρήτρες - επεκτάσείς μας, ανάλογα με το μεταφερόμενο προϊόν και το μέσο μεταφοράς, κάνουν τη διαφορά. 5. Οικονομικές Απώλειες Η ασφάλιση οικονομικών απωλειών είναι μια απαραίτητη κάλυψη για κάθε επιχείρηση που θέλει να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της, σε περίπτωση επέλευσης καταστροφικού κινδύνου (π.χ. πυρκαγιά, σεισμό, κτλ) και την απρόσκοπτη συνέχιση της δραστηριότητάς της κατόπιν αυτού. Η οικονομική μελέτη που εκπονούμε προσδιορίζει το ποσό των παγίων εξόδων, καθώς και των καθαρών κερδών που καλείται να διασφαλίσει η επιχείρηση, σε περίπτωη διακοπής των εργασιών της. 6. Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού 7. Αστικής Ευθύνης προς τρίτους 8. Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης 9. Ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης προσωπικού 10. Αστικής Ευθύνης προϊόντος 11. Ευθύνης στελεχών και διοίκησης κλπ. 12. Περιβαλλοντικής ευθύνης 13. Χρημάτων - Χρηματοκιβωτίου 14. Ναυτασφαλίσεις

9

10 10/11 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE 04 ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Κατά παντός κινδύνου έργου Διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία έχοντας πολυετή πείρα στον κλάδο των τεχνικών ασφαλίσεων. Το χαρτοφυλάκιο τεχνικών ασφαλίσεων της εταιρίας μας συμπεριλαμβάνει σημαντικά έργα υποδομής και άλλα κτιριακά, ενεργειακά, και μηχανολογικά έργα. Με την ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Τεχνικών Έργων ο ασφαλισμένος καλύπτεται για τις ξαφνικές και αιφνίδιες ζημιές που θα συμβούν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων Πολιτικού Μηχανικού (π.χ. οικοδομές, οδοποιίες, έργα ύδρευσης-αποχέτευσης κ.α.) ή έργων Συναρμολόγησης (π.χ. μεταλλικά κτίρια, μηχανήματα παραγωγής κ.α.) από αιφνίδια και απρόβλεπτη αιτία. Παράλληλα υπάρχει κάλυψη τόσο για τις υλικές ζημιές στο ίδιο το έργο από αιτίες όπως ενδεικτικά είναι η πυρκαγιά, οι θεομηνίες και ο σεισμός, όσο και για την Αστική σας Ευθύνη έναντι Τρίτων για ατυχήματα που θα συμβούν σε αυτούς από αμελείς πράξεις ή παραλείψεις του ασφαλισμένου σας ή / και των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του. Συμπληρωματικά μπορεί να καλυφθεί και η Εργοδοτική Ευθύνη.

11

12 12/13 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE 05 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 1. Ασφάλιση Πιστώσεων Η Ασφάλιση Πιστώσεων προστατεύει την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο κάποιος αγοραστής σας να μην εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του. Αυτό μπορεί να συμβεί αν πτωχεύσει ο αγοραστής σας ή αν δεν πληρώσει τις οφειλές του μέσα στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα. Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία συνεργαζόμενων διεθνών Ομίλων, όπως η Εuler Hermes Emporiki και η Αttradius Credit Insurance NV., προσφέρουμε σύγχρονες και εξειδικευμένες λύσεις για προβλήματα που αφορούν την πρόληψη κινδύνου, αλλά και την αποζημίωση και διεκδίκηση των απαιτήσεων σας. Η εξειδίκευση μας στην διαπραγμάτευση συμβάσεων Ασφάλισης Πιστώσεων μας καθιστά πολύτιμο συνεργάτη τόσο για τον περιορισμό του πιστωτικού σας κινδύνου όσο και για την ανάπτυξη των πωλήσεων σας. Καθολική Ασφάλιση Πιστώσεων. Η συνολική ασφάλιση του επί πιστώσει κύκλου εργασιών μιας επιχείρησης. Επιλεκτική Ασφάλιση Πιστώσεων. Η ασφάλιση συγκεκριμένου «καναλιού» πωλήσεων μίας εταιρίας ή επιλογής μόνο των εγχώριων πωλήσεών τους ή μόνο των εξαγωγών του. Αφορά κυρίως επιχειρήσεων με μεγάλο κύκλο εργασιών και ιδιαιτερότητες στον τρόπο διαχείρισης της είσπραξης των πιστώσεων του συγκεκριμένου πελατολογίου τους. Special Credit Risk. Ασφάλιση project επιχείρησης με μεμονωμένο αγοραστή με πιθανή ιδιαιτερότητα του χρόνου πίστωσης ή του τρόπου είσπραξης. Αφορά μεγάλα έργα.

13 Ιδιαίτερα Σημεία Δυνατότητα προγραμματισμού των μελλοντικών πωλήσεων σε υγιές πελατολόγιο, δια μέσου του συστήματος πληροφοριών που διαθέτουν οι ασφαλιστές Πιστώσεων όργάνωση και εξορθολογισμός του πιστωτικού ελέγχου και της εμπορικής σας πολιτικής Διευκόλυνση χρηματοδότησης από τράπεζες. Η Σύμβαση είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί σαν επιπρόσθετη εγγύηση στην περίπτωση χρηματοδότησης από Πιστωτικό Ίδρυμα, με την απλή και ανέξοδη εκχώρηση της αποζημίωσης Βελτίωση της εικόνας της ασφαλισμένης εταιρίας στο Χρηματιστήριο. Η Ασφάλιση Πιστώσεων αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην αξιολόγηση μιας επιχείρησης, όσον αφορά στη διαδικασία εισαγωγής της στη Χρηματιστηριακή αγορά καθώς και στη μετέπειτα αξιολόγησή της.

14 14/15 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE 2. Ασφάλιση προκαταβολής εισαγωγών Προστατεύει την επιχείρηση σας από τον κίνδυνο να χάσετε προκαταβληθέν ποσό σε προμηθευτή σας για παραγγελία σας, που είτε για λόγους αποδεδειγμένης αδυναμίας του (embargo, χρεωκοπία, καταστροφικού κινδύνου, απαγόρευση εξαγωγών, πολιτικού κινδύνου) είτε ανυπαίτιας καθυστέρησης του, δεν παρέδωσε τα εμπορεύματα ή τις Α ύλες ως συμφωνήθηκε. 3. Νομική Διεκδίκηση Επισφαλών απαιτήσεων Διεκδικήστε τις εισπράξεις των πωλήσεων σας με χαμηλό κόστος και εγγυημένο κέρδος αξιοποιώντας: την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων νομικών συμβούλων μας στα θέματα των επισφαλών απαιτήσεων την πανελλαδική διασπορά των συνεργαζόμενων νομικών και δικαστικών επιμελητών εγγυημένη τελεσιδίκηση των επισφαλειών σας με ελάχιστο κέρδος σας την έκπτωση φορολόγησης τους αυξήστε στο μέγιστο τις πιθανότητες είσπραξης των επισφαλειών σας με την ενδελεχή έρευνα μας για τον οφειλέτη σας Σε συνεργασία με τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρίες Νομικής Κάλυψης, αναλαμβάνουμε τη διεκδίκηση ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων σας από ενοχικές συμβάσεις (ακάλυπτες επιταγές, συναλλαγματικές, τιμολόγια, συμφωνητικά κλπ) Έχοντας υπό την ευθύνη μας τη διοικητική παρακολούθηση των εξελίξεων των υποθέσεών σας και την μηνιαία έγγραφη ενημέρωσή σας για την πορεία τους, η ασφάλιση καλύπτει πλήρως τα έξοδα (δικαστικά- δικηγόρων - δικαστικών επιμελητών -εκτελεστικά) έως την πλήρη είσπραξη της απαίτησης. Ιδιαίτερα Σημεία Τόκοι και κεφάλαιο απαίτησης αποδίδονται πλήρως στον ασφαλισμένο Δυνατότητα ανάληψης και ήδη ληξιπρόθεσμων οφειλών (προσυμβατικά) Ειδικό εκπτωτικό τιμολόγιο για μεγάλες απαιτήσεις από έναν οφειλέτη (άνω των ) 4. Εξώδικος Συμβιβασμός Απαιτήσεων και Διαφορών Καλύπτει τον εξώδικο συμβιβασμό κάθε οικονομικής διαφοράς της επιχείρησης σας με φυσικά ή νομικά πρόσωπα με στόχο την «φιλική» επίλυση της διαφοράς και την επανείσπραξη της απαίτησης σας, από εξειδικευμένο νομικό τμήμα της ασφαλιστικής. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα το κόστος επανείσπραξης για την εταιρεία σας ελαχιστοποιείται αρχικά και αποκλειστικά για τις περιπτώσεις στις οποίες θα επιτευχθεί είσπραξη επιβαρύνεστε με μια εφάπαξ συμμετοχή ανά οφειλή, που αφαιρείται από την πρώτη είσπραξη από τον κάθε οφειλέτη. Οφέλη Εξώδικης Επίλυσης Ταχύτατη και αποτελεσματική διεκπεραίωση εκκρεμών υποθέσεων Εξοικονόμηση χρημάτων και πολύτιμου χρόνου Αισθητή βελτίωση Χρηματοροών και ρευστότητας

15

16 16/17 THESIS BROKERS COMPANY PROFILE 06 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ/ΠΕΛΑΤΕΣ AXA ALLIANZ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ AIG EUROPE LIMITED Ανταποκριτές LLOYD S (CROMAR LTD, MATRIX, KARAVIAS) GENERALI GERLING HDI INTERAMERICAN ΕULER HERMES EMPORIKI ATRADIUS DAS HELLAS GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ ΕRGO INTERNATIONAL LIFE ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ PRIME METLIFE

17 Μεγάλοι πελάτες SINGULAR LOGIC Α.Ε. EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. ΛΑΒΔΑΣ PALLAS ΑΕ-OLYMPIC HERMES EURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Ε. HUSQVARNA HELLAS A.E. APIVITA Α.Ε. ALFA ALFA ENERGY A.E. (ΕSΗΑ) GAP PHARMACEUTICALS S.A. ΑΡΡΙΑΝΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. COMLINE A.E. FALCON Α.Ε. ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΚΗ Α.Ε. ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ Α.Ε. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Α.Ε. ΦΩΤΟΝΙ Α.Ε. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ Α.Ε. JULIΕTTE ARMAND Α.Ε. APELLA A.E. OSCAR ΣΟΚΟΛ/ΠΟΙΑ A.E. PROTEM Α.Ε. ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. DICHEM CHEMICALS Α.Ε. MEDBEST Α.Ε. ΠΕΠΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (ΠΗΛΙΟ ΠΑΓΩΤΑ) ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΙΠΕΑΣ Α.Ε. ΑΚΜΗ Α.Τ.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΡΝΑ Α.Β.Ε.Τ.Ε. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε. και αρκετές ακόμη επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται καθημερινά.

18 42, Zoodochou Pigis Chalandri, E info@e-thesis.gr W T F design: gkassalias@gmail.com

PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ 01 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΈΣ ΚΑΛΎΨΕΙΣ Η Ασφάλιση Πιστώσεων προστατεύει την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο «μη πληρωμής» των υποχρεώσεων αγοραστή σας είτε σε περίπτωση πτώχευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια I N T E R A M E R I C A N Μ Ε Λ Ο Σ Τ Ο Υ Ο Μ Ι Λ Ο Υ E U R E K O ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Μονάδων σε αγροτεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Οικιακών Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Η γραμμή προϊόντων ENERGY LINE Η ασφάλιση των οικιακών φ/β

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT PROFILE ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΌΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ

PRODUCT PROFILE ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΌΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ PRODUCT PROFILE ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΌΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ Η συστηματική, μεθοδική και στρατηγικά σχεδιασμένη προσέγγιση που ακολουθούν τα καταρτισμένα στελέχη της εταιρίας μας, αποτελεί το καθοριστικό στοιχείο

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon / Αστική Ευθύνη ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2 3 01 Ασφάλιση Φαρμακείων Το πρόγραμμα Pharmakon είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Φαρμακείων που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο:

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Πελάτης: Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου στα οποία βασίσθηκε η μελέτη Χρήση: Μέτρα προστασίας:

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: CITY WORLDWIDE ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙ Κωδικός: 12066 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Πελάτης: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Στοιχεία ασφαλισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Secure Home.

Secure Home. Ë Ì fi Â Ì Ù KÏ Â Í Ú! Ù Ï Ù Τα προγράμματα ασφάλισης προσφέρουν προστασία σε ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία, την κατοικία σας, συνδυάζοντας πρωτοποριακές καλύψεις, την αξιοπιστία των

Διαβάστε περισσότερα

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2.1. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2.1.1. EXPERT HOTEL ΚΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Πυρκαγιά Πυρκαγιά προερχόμενη από δάση, συστάδες δένδρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ EURO-HOME ECONOMY ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ Η ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ: Πυρκαγιά, Κεραυνός Ευρεία Έκρηξη Πυρκαγιά από Δάσος Ζημίες από Καπνό Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ // ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2 3 Ασφαλίσεις Φαρμακείων Το πρόγραμμα PHARMAKON είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ Οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας και µαζί την ηρεµία της καθηµερινής σας ζωής είναι πολλοί. Ζηµιές

Διαβάστε περισσότερα

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Blue Hotel I Συνολικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο (Οικοδομή & Περιεχόμενο): μέχρι 600.000 Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα ανά 1.000 Οικοδομή 0,90 Περιεχόμενο με κλοπή: 1,50 Σεισμός: 0,90 Καθίζηση Κατολίσθηση: 0,10 Blue

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness www.interamerican.gr Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο Η επιχείρησή σας λειτουργεί, ό,τι και αν συμβεί Τα προγράμματα INTERAMERICAN Business

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Προγράμματα ασφάλισης Κατοικίας Κατοικία Περιεχόμενα Γενικά χαρακτηριστικά Βασικές καλύψεις Προαιρετικές καλύψεις Τιμολόγιο Ανταγωνισμός Πλεονεκτήματα Νέο Πρόγραμμα Κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Κ. Παλαιολόγου 14 Ν. Σμύρνη 171 21 Τηλ. 210 9320900 Fax 210 9353565 e-mail:info@okto.gr web-site: www.okto.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΟΥ Κατά Παντός Κινδύνου Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Προγράμματα ς Κατοικίας Καλύψεις Βασικό Πρόγραμμα Πυρός (Basic) δίδεται και για ενυπόθηκα Κατοικιών σε Α' Κίνδυνο Safe Home (με Best Home (με Home Εξοχική Πυρκαγιά Κεραυνός - πυρκαγιά από δάσος - θάμνους

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Ασφάλισης Ακινήτων από Ζάβρα Γεωργία (συνάδελφος, ασφαλίστρια)

Προτάσεις Ασφάλισης Ακινήτων από Ζάβρα Γεωργία (συνάδελφος, ασφαλίστρια) Προτάσεις Ασφάλισης Ακινήτων από Ζάβρα Γεωργία (συνάδελφος, ασφαλίστρια) Προτεινόμενα Προγράμματα Ασφάλισης ΕΥΡΩΠΗ: 1,00/ 1.000 κατασκευαστικής αξίας INTERLIFE: 1,015/ 1.000 κατασκευαστικής αξίας GROUPAMA:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2012 Αριθμός:322 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα Hotel Plan 01.1 Hotel Plan Basic...07 01.2 Hotel Plan Basic Plus...08 01.3 Hotel

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: MORTEN OLSEN Πελάτης: Α.Φ.Μ.: MORTEN OLSEN Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα HOTEL PLAN 01.1 HOTEL PLAN Basic...07 01.2 HOTEL

Διαβάστε περισσότερα

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός.

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός. 2 Το πρόγραμμα cocoon plus (κατά παντός κινδύνου) δίνει τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης των περιουσιακών στοιχείων του ασφαλισμένου από οποιοδήποτε κίνδυνο. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Insurance INTERAMERICAN

Hotel Insurance INTERAMERICAN www.interamerican.gr Με τη συνεργασία της ΠΟΞ Hotel Insurance INTERAMERICAN Ολοκληρωμένη κάλυψη για την ξενοδοχειακή μονάδα σας Υπαρκτοί κίνδυνοι, αναγκαία η προστασία! Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία.

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Νέο Business Dynamic Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Κάλυψη σε αξία αντικατάστασης με καινούργιο. Ανταγωνιστική τιμή. 2 Που απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας Ενυπόθηκων Κατοικιών 01.1 Flexa...05 01.2 Complet...06 Oikos 01.3 Oikos Basic...09

Διαβάστε περισσότερα

1. Είτε σε μόνιμη κατοικία, 2. είτε σε εξοχική κατοικία.

1. Είτε σε μόνιμη κατοικία, 2. είτε σε εξοχική κατοικία. Λένορμαν 98 (2 ος όροφος) 10444 Αθήνα Τηλ.: 210 51 50 504-210 51 53 753 Fax: 210 51 39 626 e-mail: nicolako@otenet.gr info@prooptiki-insurance.gr website: www.prooptiki-insurance.gr Ασφάλιση Κατοικιών

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN insurance ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Απρίλιος 10 Σελίδα 1 από 6 ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Εργασίες συναρμολόγησης μέχρι ΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας Ενυπόθηκων Κατοικιών 01.1 Flexa...05 01.2 Complet...06 Oikos 01.3 Oikos Basic...09

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Ι. ATLA PLUS NEW ΙΙ. ATLA HOME GOLD ΙΙΙ. ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ * AΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ * ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ATLA PLUS NEW ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 1. Πυρκαγιά-Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Κατοικίας

AIG Ασφάλεια Κατοικίας AIG Ασφάλεια Κατοικίας Γιατί να ασφαλίσω την κατοικία μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση της κατοικίας σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων INTERAMERICAN Business Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! INTERAMERICAN Business Διασφαλίστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα από 4* το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 01.1 FLEXA...05 01.2 COMPLET...06

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Αθήνα 30 Ιουλίου 2017 Αρ,. Πρωτ. : 1989 Προς κάθε ενδιαφερόμενο Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Το κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία «ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ» (ΑΚΣΣ) καλεί κάθε ενδιαφερόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΑTRADIUS: Η ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης

ΑTRADIUS: Η ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης ΑTRADIUS: Η ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων: Μονόδρομος στην πορεία για Υγιή Οικονομική Ανάπτυξη Λαμία, Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 Μαρία Παπαζαρκάδα Οι εξαγωγές της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Α) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Α) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Τα ασφαλιστικά γραφεία FC BROKERS σε συνεργασία με αξιόπιστες Ελληνικές και Ξένες Ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν προγράμματα ασφάλισης για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 Νόμιμος Εκπρόσωπος : Ευάγγελος Α. Κατσίκας AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 266324 Έδρα : Βαλαωρίτου

Διαβάστε περισσότερα

Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά.

Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά. Hotel Insurance Ολοκληρωμένη κάλυψη για ξενοδοχειακές μονάδες Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, είναι σημαντικό να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία κάθε ξενοδοχειακής μονάδας κάτω από οποιεσδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Περιουσίας. Τι δεν ασφαλίζεται; Δεν καλύπτονται οι κίνδυνοι διαφορετικών προγραμμάτων από αυτό που έχει επιλεγεί από εσάς.

Ασφάλιση Περιουσίας. Τι δεν ασφαλίζεται; Δεν καλύπτονται οι κίνδυνοι διαφορετικών προγραμμάτων από αυτό που έχει επιλεγεί από εσάς. Ασφάλιση Περιουσίας Έγγραφο πληροφοριών για το ασφαλιστικό προϊόν ANYTIME HOME Εταιρία: ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 12865/05/Β/86/4, Γ.Ε.Μ.Η.: 305801000, Με έδρα στην

Διαβάστε περισσότερα

EH Corporate Advantage

EH Corporate Advantage Euler Hermes EH Corporate Advantage Σε συγχρονισμό με τον πιστωτικό σας κίνδυνο και σε πλήρη εναρμόνιση με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Για Μεσαίες και Μεγάλες επιχειρήσεις www.eulerhermes.gr Σε εναρμόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε A Ρ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ευάγγελος Α. Κατσίκας.

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε A Ρ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ευάγγελος Α. Κατσίκας. 201 8 Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε A Ρ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ευάγγελος Α. Κατσίκας Company Profile Η Vester είναι Ελληνική Εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων και συγκαταλέγεται

Διαβάστε περισσότερα

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS Με εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στο χώρο των Ασφαλίσεων και ειδικά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS,

Διαβάστε περισσότερα

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Έκδοση: Μάϊος 2015 Allianz Ελλάδος Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ' 104 42 Αθήνα Κέντρο Επικοινωνίας: 210 69 99 999 www.allianz.gr Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Απολαύστε τη

Διαβάστε περισσότερα

AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Company Profile 2015 Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ευάγγελος Α. Κατσίκας AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 266324 Η Vester ΑΕ ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Καλύπτεται η Επαγγελματικής Αστικής ευθύνης του Εκάστοτε Ασφαλιζομένου Υδραυλικού. (άρθρο 7, π.δ.112/2012 ) έναντι Τρίτων για

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME

Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME www.interamerican.gr Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME Εξασφαλίστε το σπίτι σας και την ποιότητα της ζωής σας Τα στοιχεία της πραγματικότητας Αναμφισβήτητα, οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME

Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME www.interamerican.gr Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME Περισσότερη οικονομία, περισσότερες επιλογές Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το σπίτι σας έχει ανάγκη από προστασία. Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Cyber Risk Insurance 2019

Cyber Risk Insurance 2019 Cyber Risk Insurance 2019 Εταιρική Παρουσίαση Εισηγητές Αντώνης Ξηρογιαννόπουλος Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος Η εταιρία μας Εταιρία οικογενειακή με κοινό στόχο και όραμα για πωλήσεις, ανάπτυξη & ευημερία Εμπειρία

Διαβάστε περισσότερα

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Business Value Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Η σημερινή γενιά, θέτει και πετυχαίνει συνεχώς υψηλότερους στόχους, λειτουργώντας με πλάνο και σχέδιο για να διασφαλίσει τα

Διαβάστε περισσότερα

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων www.interamerican.gr Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων Πληρότητα στην εξασφάλιση Οικονομικά ασφάλιστρα και ελκυστικοί όροι Το πρόγραμμα ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ INTERAMERICAN έχει ιδιαίτερα οικονομικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π. 1 Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π. Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) συστάθηκε με το Νόμο 1796/1988 (ΦΕΚ 152 A /11-7-88). Είναι αυτόνομος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με την εγγυοδοσία του Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Νέα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών και καταστημάτων Βελτιώσεις και τροποποιήσεις προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων

Θέμα: Νέα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών και καταστημάτων Βελτιώσεις και τροποποιήσεις προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων Εγκύκλιος: 73 / 2015 Προς το παραγωγικό δυναμικό Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζημιών Βασ. Σοφίας 97 115 21 Αθήνα Τηλ. +30 210 3705300 Fax +30 210 3705550 Α.Φ.Μ. 094256484 Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών www.ergohellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας........ ιεύθυνση Αλληλογραφίας... Πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ασφαλής ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό. Αθήνα /

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ασφαλής ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό. Αθήνα / ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Ασφαλής ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό Αθήνα / 08.04.2016 Agenda 1 Ασφάλιση Πιστώσεων 2 Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η Ασφάλιση Πιστώσεων 3 Ποια τα οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 2007

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 2007 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ( ποσά σε ευρώ ) ΕΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΆ ΖΗΜΙΩΝ 2007 2.526.607.391,02 2.689.791.035,79 5.216.398.426,81 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 48,44% 51,56% 100,00%

Διαβάστε περισσότερα

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC PREMIUM DYNAMIC EXECUTIVE Ολοκληρωμένη προστασία Autonet

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εταιρίας Ιανουάριος 2013

Παρουσίαση Εταιρίας Ιανουάριος 2013 Παρουσίαση Εταιρίας Ιανουάριος 2013 14 ο χλμ Θεσσαλονίκης Πολυγύρου 57001 Θέρμη Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 466666 Fax: 2310 466549 www.interbrokers.gr Η Εταιρία Η INTERBROKERS Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 με αρχικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας.. Όνοµα... Πατρώνυµο. Επάγγελµα.... ιεύθυνση Αλληλογραφίας... Πόλη Τ.Κ.. Α.Φ.Μ...Ο.Υ. Τηλ.. ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ» ΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ «ΟΜΑΔΙΚΗΣ» ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΜΙΔΑ): ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ» Άρθρο 1 Ασφαλιζόμενοι Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητα Χρηματοδότησης των Ελληνικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων, με όπλο την ασφάλιση τους στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)

Δυνατότητα Χρηματοδότησης των Ελληνικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων, με όπλο την ασφάλιση τους στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) 1 Δυνατότητα Χρηματοδότησης των Ελληνικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων, με όπλο την ασφάλιση τους στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) 2 Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π. Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών

Διαβάστε περισσότερα

λπ., προστατεύει τον Ασφαλισµένο πολύπλευρα,, χωρίς κενά και αµφισβητήσεις.

λπ., προστατεύει τον Ασφαλισµένο πολύπλευρα,, χωρίς κενά και αµφισβητήσεις. Είναι κατά παντός κινδύνου,, αλλά µόνο για κάθε είδους οικοδοµικών εργασιών και συναρµολογήσεων µηχανηµάτων ή µηχανολογικών εγκαταστάσεων. Είναι ενιαίο ασφαλιστήριο,, που προήλθε από τη συνένωση πολλών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ασφαλής ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Βασίλης Χριστίδης / CEO Αθήνα / 28.11.2014

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ασφαλής ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Βασίλης Χριστίδης / CEO Αθήνα / 28.11.2014 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Ασφαλής ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό Βασίλης Χριστίδης / CEO Αθήνα / 28.11.2014 Ασφάλιση Πιστώσεων : Η λύση για τις επιχειρήσεις Έχετε ποτέ αντιμετωπίσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας.. Όνοµα... Πατρώνυµο.

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων που προσφέρει ο Ο.Α.Ε.Π.

Δυνατότητες Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων που προσφέρει ο Ο.Α.Ε.Π. 1 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Ο.Α.Ε.Π. Δυνατότητες Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων που προσφέρει ο Ο.Α.Ε.Π. «Δυνατότητες Χρηματοδότησης Εξωστρεφών Επιχειρήσεων» Ε.Β.Ε.Α. 21 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Η ασφάλιση στον Ο.Α.Ε.Π. εργαλείο ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας

Η ασφάλιση στον Ο.Α.Ε.Π. εργαλείο ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας 1 Η ασφάλιση στον Ο.Α.Ε.Π. εργαλείο ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας «Στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα» Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 03 Μαΐου 2018 2 Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π. Ο Οργανισμός Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

αφιέρωμα insurance w * rld

αφιέρωμα insurance w * rld αφιέρωμα 40 insurance w * rld ασφάλιση επιχειρήσεων Λύση επιβίωσης η ασφάλιση επιχειρήσεων Π. Πολιτάκης: «Η ιδιωτική ασφάλιση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μένουν ζωντανές. Δεδομένου του ότι σήμερα υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ονοματεπώνυμο ή Επωνυμία: Οδός:, Αριθμός:, ΤΚ: Περιοχή:, Πόλη: ΑΦΜ:, ΔΟΥ: Τηλέφωνο:, Κινητό:, Fax: Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Νομικής Προστασίας για επαγγελματίες - επιχειρήσεις. Εταιρία του ασφαλιστικού ομίλου

Προγράμματα Νομικής Προστασίας για επαγγελματίες - επιχειρήσεις. Εταιρία του ασφαλιστικού ομίλου Προγράμματα Νομικής Προστασίας για επαγγελματίες - επιχειρήσεις Εταιρία του ασφαλιστικού ομίλου Υπηρεσίες στο πλευρό των ασφαλισμένων Ο ασφαλισμένος αποτελεί πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της D.A.S.

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Μέσα από πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα μπορείτε να ασφαλίσετε ολόκληρο τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό κατά παντός κινδύνου, καλύπτοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές

Διαβάστε περισσότερα

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο.

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο ασφαλιζόμενος για ένα χρονικό διάστημα αποταμιεύει χρήματα μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Ε.Π.- Εργαλείο Ασφάλισης & Χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Εξαγωγικές Επιχειρήσεις

Ο.Α.Ε.Π.- Εργαλείο Ασφάλισης & Χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Εξαγωγικές Επιχειρήσεις 1 Ο.Α.Ε.Π.- Εργαλείο Ασφάλισης & Χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Εξαγωγικές Επιχειρήσεις 2 Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π. Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) συστάθηκε με το Νόμο 1796/1988 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006)

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) Προκειμένου η επιχείρησή σας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πιθανά γεγονότα που θα μπορούσαν να την πλήξουν, είναι σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας.

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Altius Κατοικία Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Περιεκτική Κάλυψη για την Κατοικία σας Aισθάνεστε απόλυτα ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας, τόσον όταν λείπετε αλλά και όσον βρίσκεστε

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή Στατιστικών Στοιχείων Κλάδου Μεταφερομένων Εμπορευμάτων Ερωτηματολόγιο για το έτος 2016

Συλλογή Στατιστικών Στοιχείων Κλάδου Μεταφερομένων Εμπορευμάτων Ερωτηματολόγιο για το έτος 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 207103/369 Αριθμ. Φακ. : 010, 085 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 22 813 Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες - Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 8 Αυγούστου 2017

Διαβάστε περισσότερα

η δέσμευσή μας η διοίκηση Γιατί επιλέγω BROKINS

η δέσμευσή μας η διοίκηση Γιατί επιλέγω BROKINS η διοίκηση η δέσμευσή μας H Εταιρεία μας, τιμά την υπόσχεσή της για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της. Η δέσμευσή της Διοίκησης και συγκεκριμένα εμού του ιδίου, για ποιότητα, αφορά όλες μας τις συναλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΑΣ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΑΣ Προς τον/την κ. του ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ FAX e mail ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Τράπεζα Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση. Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ΣΥΝ.Π.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση

Πανελλήνια Τράπεζα Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση. Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ΣΥΝ.Π.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση 2.11.2017 Θέμα: Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την Παροχή Υπηρεσιών Ασφάλισης σε Πάγια Κινητού Εξοπλισμού Ιδιοκτησίας των ιδρυμάτων υπό Εκκαθάριση του Ενιαίου Ειδικού Εκκαθαριστή PQH. Αξιότιμοι κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΟΡΜΟΣ Αγαπητή/ε Συνάδελφε, απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της αίτησης, είναι να έχεις εξοφλήσει τουλάχιστον την υποχρεωτική συνεταιριστική σου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παροχή υπηρεσιών ασφάλισης κινητής και ακίνητης περιουσίας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Παράρτημα Γλυφάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παροχή υπηρεσιών ασφάλισης κινητής και ακίνητης περιουσίας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Παράρτημα Γλυφάδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28/03/2018 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΔΡΑ: Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα 106 79 Αρ. Πρωτ.: 3490 Τηλ:(+30) 210-3380200 Fax:(+30) 210-3380219 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Γούναρη

Διαβάστε περισσότερα

Αστική Ευθύνη Τεχνικών

Αστική Ευθύνη Τεχνικών www.interamerican.gr Αστική Ευθύνη Τεχνικών Καλύψτε την ευθύνη που έχετε απέναντι στους πελάτες σας Η κάλυψη της αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική από τη νομοθεσία Με τον νόμο 3844/2010, η ελληνική νομοθεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2007 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ Α/Α

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2007 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ Α/Α ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01.01.2008-30.06.2008 ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2008 ΕΠΙ Υ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΥN. ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΕΤΟΥΣ 2007 Α/Α ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ǹȟțƞʌƞțiȓiji ǼʌȦijİȜİȓıIJİ ȈȣȞİȡȖȐȗİıIJİ ǹȡȗiȟijțȟȓ ǿıȡįȓȝ ǹȣıijȡȓį ȆȠȡIJȠȖĮȜȓĮ ǿijįȝȓį ȇƞȣȝįȟȓį ȀĮȞĮįȐȢ ǺȑȜȖȚȠ ȇȧıȓį ȀȓȞĮ ȈĮȠȣįȚțȒ ǹȡįȕȓį ȈȚȖțĮʌȠȪȡȘ ǺȡĮȗȚȜȓĮ

ǹȟțƞʌƞțiȓiji ǼʌȦijİȜİȓıIJİ ȈȣȞİȡȖȐȗİıIJİ ǹȡȗiȟijțȟȓ ǿıȡįȓȝ ǹȣıijȡȓį ȆȠȡIJȠȖĮȜȓĮ ǿijįȝȓį ȇƞȣȝįȟȓį ȀĮȞĮįȐȢ ǺȑȜȖȚȠ ȇȧıȓį ȀȓȞĮ ȈĮȠȣįȚțȒ ǹȡįȕȓį ȈȚȖțĮʌȠȪȡȘ ǺȡĮȗȚȜȓĮ ǹȟțƞʌƞțiȓiji ǼʌȦijİȜİȓıIJİ ǹȡȗiȟijțȟȓ ǿıȡįȓȝ ǹȣıijȡįȝȓį ǿijįȝȓį ȆȠȡIJȠȖĮȜȓĮ ǹȣıijȡȓį ȀĮȞĮįȐȢ ȇƞȣȝįȟȓį ǺȑȜȖȚȠ ȀĮIJȐȡ ȇȧıȓį ȀȓȞĮ ȈĮȠȣįȚțȒ ǹȡįȕȓį ǺȡĮȗȚȜȓĮ ȀȠȜȠȝȕȓĮ ȈȚȖțĮʌȠȪȡȘ īįȝȝȓį ȀȠȣȕȑȚIJ ȈȜȠȕĮțȓĮ ȈȠȣȘįȓĮ īiȡȝįȟȓį

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Μονάδων Παραγωγής Βιοαερίου Ελληνογερµανικό Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Φεβρουάριος 2011

Ασφάλιση Μονάδων Παραγωγής Βιοαερίου Ελληνογερµανικό Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Φεβρουάριος 2011 Ασφάλιση Μονάδων Παραγωγής Βιοαερίου Ελληνογερµανικό Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Φεβρουάριος 2011 1 Περιεχόµενα 1 Το πρόβληµα 2 Η αναγνώριση 3 4 Ο στόχος Η λύση 5 Η ασφάλιση 2 Το πρόβληµα Εκποµπές

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις

Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις Πυρκαγιά Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά, συμπεριλαμβανομένων ζημιών σε τέντες, φωτεινές επιγραφές και πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακές Λύσεις ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΦΛΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Διευθυντής Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Αναπτυξιακές Λύσεις ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΦΛΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Διευθυντής Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Αναπτυξιακές Λύσεις ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΛΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Διευθυντής Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πάτρα, Νοέμβριος 2013 Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και οικονομικό περιβάλλον σήμερα Κρίση Vs Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από πραγματογνώμονες, μηχανολόγους, πολιτικούς

Διαβάστε περισσότερα

«η Sicuro Group έχει την ευελιξία και τη δυνατότητα να βρίσκει λύσεις

«η Sicuro Group έχει την ευελιξία και τη δυνατότητα να βρίσκει λύσεις Cmpany Prfile «η Sicur Grup έχει την ευελιξία και τη δυνατότητα να βρίσκει λύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας συνάψει συμφωνίες με ασφαλιστικές εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο, εκπληρώνοντας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Η αύξηση της "εξωστρέφειας" μπορεί να επιτευχθεί με: προώθησητωνεξαγωγώναγαθώνκαιυπηρεσιών, εκτέλεση τεχνικών έργων στο εξωτερικό, ανάληψη επενδύσεων στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή Στατιστικών Στοιχείων Ασφαλίσεων Περιουσίας Ερωτηματολόγιο για το έτος 2016

Συλλογή Στατιστικών Στοιχείων Ασφαλίσεων Περιουσίας Ερωτηματολόγιο για το έτος 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 207106/372 Αριθμ. Φακ. : 010, 088 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 22 816 Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες - Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 8 Αυγούστου 2017

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Οχήματος

AIG Ασφάλεια Οχήματος AIG Ασφάλεια Οχήματος Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση σκαφών αναψυχής

Ασφάλιση σκαφών αναψυχής Ασφάλιση σκαφών αναψυχής 73 74 Κατηγορίες σκαφών αναψυχής που ασφαλίζουμε ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΜΗ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΑ JET SKI KANO ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ»

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Προς Όλους τους Συνεργάτες Από Κλάδο Αστικής Ευθύνης Αθήνα 16/6/2015 Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ. Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ. (αγροτικά αυτοκίνητα) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή Ασφαλίστρων 2009

Παραγωγή Ασφαλίστρων 2009 Παραγωγή Ασφαλίστρων 2009 with English supplement Υπηρεσία Μελετών και Στατιστικής www.eaee.gr / Εκδόσεις και Έντυπα Μάρτιος 2010 Οικονομικές Μελέτες 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

Εξαγωγές και Επιχειρηµατικότητα µε Ολοκληρωµένη Ασφαλιστική Προστασία

Εξαγωγές και Επιχειρηµατικότητα µε Ολοκληρωµένη Ασφαλιστική Προστασία Εξαγωγές και Επιχειρηµατικότητα µε Ολοκληρωµένη Ασφαλιστική Προστασία Έχετε.καταγράψει φυσικούς ή οικονοµικούς κινδύνους από τους οποίους απειλείται η επιχειρηµατική σας δραστηριότητα; σκεφτεί ποιες θα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Προς Όλους τους Συνεργάτες μας Μάρτιος 2013 ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Αγαπητοί Συνεργάτες, Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Η αύξηση της "εξωστρέφειας" μπορεί να επιτευχθεί με: προώθηση των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών, εκτέλεση τεχνικών έργων στο εξωτερικό, ανάληψη επενδύσεων στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Δεκέμβριος 2016

COMPANY PROFILE. Δεκέμβριος 2016 COMPANY PROFILE Δεκέμβριος 2016 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Συνεργαζόμενη με παγκόσμιους αντασφαλιστικούς κολοσσούς και αξιόπιστες Ελληνικές Εταιρείες, κατάφερε να εδραιωθεί στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι και με κατασκευή των κτιρίων που στεγάζονται ρητά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ή ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.

με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι και με κατασκευή των κτιρίων που στεγάζονται ρητά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ή ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. Οδηγός Ασφάλισης Secure Fit & Beauty Αντικείμενα Ασφάλισης Αισθητικής Ινστιτούτα Γυμναστήρια Καταστήματα πώλησης Επαγγελματικών Ειδών Κομμωτηρίου & Καλλυντικών Κέντρα αρωματοθεραπείας, βοτανοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα