Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος"

Transcript

1 Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ Μαστρογιώργος Αθανάσιος

2 ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ Τα έπιπλα ως δουλεμένα εργαλεία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία στους ανατολικούς λαούς και ιδιαίτερα στην Αίγυπτο. Όντας ακριβά, λίγοι είχαν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν, κυρίως βασιλιάδες και ευγενείς, και γι αυτό κατασκευάζονταν περίτεχνα, με ακριβά υλικά όπως χρυσό, ασήμι και ελεφαντόδοντο. Αντίθετα, στην αρχαία Ελλάδα δόθηκε έμφαση στην απλότητα και τη χάρη του επίπλου χωρίς σκαλίσματα και πολυτέλειες. Με βάση τις αγγειογραφίες γνωρίζουμε πως τα έπιπλα που χρησιμοποιούνταν ήταν καθέδρες, πυξίδες, κρεβάτια, τραπέζια, θρόνοι και σκίμποδες. Οι Ρωμαίοι αντέγραψαν πολλά από τους Έλληνες σε αυτή την τέχνη, όμως επέλεξαν και εκείνοι, όπως και οι Αιγύπτιοι, κυρίως την πολυτέλεια και τη χλιδή, τάση που ακολούθησαν και οι Βυζαντινοί. Στο Μεσαίωνα η τέχνη της κατασκευής του επίπλου, όπως και όλες οι τέχνες, παρακμάζει και κυριαρχούν οι ελάχιστα επιπλωμένες μεγάλες αίθουσες, όμως στην Αναγέννηση η τέχνη αυτή επιστρέφει σε όλη της τη λαμπρότητα και κομψότητα και καθιερώνει τις διάφορες τεχνοτροπίες.

3 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ Τα έπιπλα αποτελούν το βασικότερο μέρος ενός σπιτιού, είναι αυτά που το κάνουν κατοικήσιμο, λειτουργικό αλλά συγχρόνως του προσδίδουν ζεστασιά και αναδεικνύουν το γούστο των ενοίκων. Τα έπιπλα που μπορεί να βρει κανείς σε ένα σαλόνι, το οποίο είναι και το βασικότερο δωμάτιο του σπιτιού, είναι ο καναπές, η πολυθρόνα, η βιβλιοθήκη, το τραπέζι, οι καρέκλες, ο μπουφές, το έπιπλο εισόδου και η σύνθεση για την τηλεόραση. Για τα άλλα δωμάτια υπάρχουν το γραφείο, το κρεβάτι, η ντουλάπα και το κομοδίνο. Συνήθως, όσο πιο κλασικό το σαλόνι τόσο πιο πολλά και περίτεχνα έπιπλα έχει, ενώ το μοντέρνο σαλόνι περιορίζεται σε πιο λιτές γραμμές και στα απαραίτητα κομμάτια.

4 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Όμως πώς κατασκευάζεται αυτό το απαραίτητο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής με την τόσο μακρόχρονη ιστορία; Πλέον κυριαρχούν στο χώρο μεγάλες εταιρείες κατασκευής επίπλου και τείνουν να εκλείψουν οι μεμονωμένοι ξυλουργοί των παλαιότερων χρόνων. Στις εταιρείες αυτές λειτουργεί τμήμα ανάπτυξης και σχεδιασμού, το οποίο διαμορφώνει με λεπτομέρεια τα σχέδια των επίπλων και καθορίζει τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, για να ικανοποιήσουν το στόχο κάθε επίπλου για ανάπαυση, χαλάρωση, ανθεκτικότητα και καλαισθησία.

5 ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Ø ΙΝΟΣΑΝΙΔΑ mdf Ø ΜΟΡΙΟΣΑΝΙΔΑ Ø OSB Ø ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΕΙΑ

6 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΟΥ Στο τμήμα του ξυλουργείου δημιουργείται το έπιπλο στη βασική του μορφή. Τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται είναι τα εξής: MDF, μοριοσανίδα, καπλαμάς, ξύλο οξιάς και ξύλο δρυός. Το MDF είναι ένα παράγωγο ξύλου κατασκευασμένο από κομμάτια, ίνες και υπολείμματα ξύλου, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους. Είναι πυκνότερο από τη μοριοσανίδα και χρησιμοποιείται κυρίως για μεγάλες επιφάνειες που επενδύονται στη συνέχεια με καπλαμά, όπως οι μπουφέδες, τα τραπέζια και οι ντουλάπες. Η μοριοσανίδα είναι και αυτή παράγωγο ξύλου από κομμάτια ξύλου και πριονίδι, που συνδυάζονται με ρητινούχο υλικό. Είναι όμως λιγότερη πυκνή και γι αυτό πιο οικονομική αλλά και λιγότερο ανθεκτική στην υγρασία από τη μοριοσανίδα. Ο καπλαμάς είναι μια πολύ λεπτή επιφάνεια ξύλου (συνήθως μέχρι 3 χιλιοστά), η οποία επικολλάται στο MDF ή τη μοριοσανίδα για να δίνει το αισθητικό αποτέλεσμα του ξύλου. Τον χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο οι μεγάλες εταιρείες επίπλων, οι οποίες κατασκευάζουν όλο και λιγότερο έπιπλα από μασίφ ξύλο για λόγους οικονομίας αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς αν κόβαμε ένα δέντρο για κάθε μπουφέ ή τραπέζι, που θέλουμε να φτιάξουμε, η υλοτομία θα έφτανε σε ανεξέλεγκτα επίπεδα. Φυσικά χρησιμοποιείται και μασίφ ξύλο και αυτό είναι είτε ξύλο οξιάς είτε δρυός. Και τα δύο είναι ανθεκτικά και ελαστικά ξύλα, όμως είναι ιδιαίτερα βασικό πριν από οποιαδήποτε επεξεργασία να περαστούν από ειδικά ξηραντήρια φούρνους, για να απολέσουντην υγρασία τους. Το ξύλο δρυός, επειδή είναι πιο ανθεκτικό στους μύκητες και στα έντομα και γρατζουνιέται δυσκολότερα, είναι πιο ακριβό από την οξιά. Πολλές εταιρείες και κυρίως αυτές που κατασκευάζουν από την αρχή εξατομικευμένα έπιπλα δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να επιλέξουν οι ίδιοι το είδος του ξύλου που τους αντιπροσωπεύει καλύτερα, με το ανάλογο κόστος βέβαια.

7 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΠΛΟΥ Στη συνέχεια προστίθεται στα έπιπλα ο μεταλλικός σκελετός, ο οποίος έχει υποβληθεί σε χρωμίωση. Με αυτή τη διαδικασία μια λεπτή στρώση χρωμίου επικολλάται στο μέταλλο, για να του δώσει ελκυστική εμφάνιση και αντοχή στη διάβρωση και τα χτυπήματα. Ένα άλλο βασικό υλικό των επίπλων, ιδιαίτερα αυτών που ταιριάζουν σε μοντέρνα σαλόνια, είναι το γυαλί. Το γυαλί που χρησιμοποιείται στα έπιπλα είναι ασφαλείας, δηλαδή έχει υποστεί θερμική επεξεργασία, έτσι ώστε να αυξηθεί η αντοχή του 4 έως 6 φορές σε σύγκριση με το απλό γυαλί. Παράλληλα με την αυξημένη αντοχή το γυαλί ασφαλείας διαφέρει από το απλό γυαλί στο ότι αν σπάσει θρυμματίζεται σε τόσο μικρά κομμάτια που είναι δύσκολο να προκαλέσουν τραυματισμούς. Στους καναπέδες προστίθενται και άλλα εξαρτήματα, όπως μεταλλική πλάτη, λάστιχα και ελαστικοί ιμάντες ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό αναπαυτικότητας και δυνατότητες όπως η ανάκλιση και η μετατροπή του σε κρεβάτι.

8 ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΟΥ Στο τμήμα βαφής τα έπιπλα βάφονται με το σωστό λούστρο, που αναδεικνύει την κατασκευή και προστατεύει το ξύλο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το στάδιο αυτό να γίνεται με επώνυμες, ανθεκτικές και τεσταρισμένες βαφές, για να διατηρείται η ζωντάνια του χρώματος με την πάροδο των ετών. Όταν ένα έπιπλο έχει κατασκευαστεί με μοριοσανίδα ή MDF πέρα από τη βαφή είναι απαραίτητη και η επίστρωσή του με μελαμίνη. Η μελαμίνη είναι ένα συνθετικό πολυμερές υλικό που είναι ανθεκτικό στα γρατζουνίσματα, την τριβή και τη διάβρωση. Αν γίνει σωστή επεξεργασία στην επένδυση και τεχνικά άρτιο φινίρισμα στα τελειώματα της επιφάνειας, δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τη μελαμίνη από το πραγματικό ξύλο.

9 ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ Ύστερα από αυτό το σημείο έπιπλα, όπως οι καναπέδες, οι πολυθρόνες και τα υφασμάτινα κρεβάτια, επενδύονται στο τμήμα ταπετσαρίας με το κατάλληλο ύφασμα. Και σε αυτό το στάδιο, όπως βέβαια και στο στάδιο της βαφής, κάποιες εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής του υφάσματος. Έτσι, για κλασικά σαλόνια οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν κάποιο ουδέτερο χρώμα, όπως γκρι, καφέ, μπεζ ή λευκό, ενώ για τα πιο μοντέρνα σαλόνια επιλέγονται συνήθως στα υφάσματα των πολυθρόνων υφάσματα με σχέδια που δίνουν μια πιο ανέμελη και πρωτότυπη πνοή.

10 ΥΛΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ Ο αριθμός των υλικών που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη επιπλοποιία συνεχώς διευρύνεται καθώς στα χρησιμοποιούμενα υλικα περιλαμβάνονται: ü ξύλο και προϊόντα ξύλου (πριστη ξυλεία, ξυλόφυλλα, αντικολλητα, μοριοσανίδες, ινοσανίδες, πηχοσανίδες κ.α.) ü μια μεγάλη ποικιλία πολυμερών (συνθετικών) υλικών που διαρκώς διευρύνεται (πολυχλωριούχο βινύλιο (PVC), πολυπροπυλένιο (PP), πολυστυρένιο (PS), κ.α.) ü συγκολλητικές ουσίες διαφόρων τύπων ü βερνίκια και υλικα επικάλυψης διαφόρων τύπων ü διάφορα μέταλλα (σίδηρος, χαλκός, αλουμίνιο κ.α.) σε διάφορες διατομές ü κεραμικα υλικα, φυσικα ορυκτα υλικα (μάρμαρο, γρανίτης) ü διάφορα υλικα συνδέσεων απο μέταλλο ή πλαστικο (καρφια, βίδες, μεντεσέδες κ.α.) ü δέρμα, ύφασμα, γυαλι ü ψάθα, μπαμπου, καλάμι ü υλικα ταπετσαρίας

11 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ Η διάκριση γίνεται κυρίως σε: ü Έπιπλα σαλονιου, τραπεζαρίας, κουζίνας, υπνοδωματίου κλπ., ανάλογα με τη χρήση και το χώρο της κατοικίας που χρησιμοποιούνται. ü Έπιπλα γραφείου, εστιατορίου, καφενείου καφετέριας - μπάρ, θεάτρου κινηματογράφου, τράπεζας, σχολείου, νοσοκομείου, πλοίου, εκκλησιαστικα κλπ., ανάλογα με τη χρήση σε επαγγελματικούς χώρους. ü Έπιπλα εσωτερικου ή εξωτερικου χώρου, ανάλογα αν η χρήση γίνεται σε εσωτερικο χώρο ή σε μπαλκόνι, κήπο κλπ. ü Έπιπλα προσαρμοσμένα στην ηλικία και το σωματότυπο των χρηστών, δηλαδη έπιπλα νηπίων, παιδικα, εφηβικα έπιπλα, έπιπλα για ηλικιωμένους, για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.

12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ Οι παραπάνω βασικές διακρίσειςμπορει να συνδυάζονται και με πρόσθετη διάκριση που σχετίζεται με την τεχνοτροπία, τα υλικα, τους μηχανισμούς κλπ. Συναντάμε επομένως: ü Έπιπλα παραδοσιακής ή σύγχρονης τεχνοτροπίας, έπιπλα ρυθμου «μπαρόκ», αναγεννησιακου, ρουστίκ, μοντέρνα κλπ. ü Έπιπλα ξύλινα απο συμπαγές (μασίφ) ξύλο, έπιπλα με συναρμολογούμενες επιφάνειες τεχνητών ή επενδυμένων ξυλοπλακών με ή χωρίς ξύλινο σκελετο, μεταλλικα έπιπλα, πλαστικα έπιπλα, έπιπλα απο γυαλι, έπιπλα με συνδυασμο των παραπάνω υλικών κ.α.

13 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ü Έπιπλα ταπετσαρίας, όπου ο σκελετός είναι ξύλινος ή σπάνια μεταλλικός και όλη η κατασκευη είναι επενδυμένη με ύφασμα ή δέρμα, παραγεμισμένη και με άλλα υλικα πληρώσεως (σούστες, λινάτσα, βαμβάκι, πολυουρεθάνη, πούπουλα, αφρολέξ, τζίβα, κ.α.). Απαντώνται επίσης και έπιπλα απο ξύλο, μέταλλο, μπαμπου, κλπ. που τμήματα τους είναι επενδυμένα με ταπετσαρία (π.χ. το κάθισμα των καρεκλών, τα μαξιλάρια ή/και οι πλάτες των καναπέδων, τα μπράτσα μιας πολυθρόνας κλπ.). ü Έπιπλα πτυσσόμενα, κυρίως με τη βοήθεια συμπληρωματικών μεταλλικών μηχανισμών, που έχουν περισσότερεςαπο μια χρήσεις είτε αναδιπλώνονται και αποθηκεύονται ή μεταφέρονται εύκολα (πτυσσόμενο τραπέζι κουζίνας, τραπέζι σαλονιου 6-12 ατόμων, καναπές κρεβάτι, αναδιπλούμενες καρέκλες, νοσοκομειακο κρεβάτι φορείο, βιβλιοθήκη γραφείο κ.α.).

14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ Η καταγραφη των επίπλων με βάση την κύρια χρήση τους μας οδηγει επίσης σε αρκετές κατηγορίες και υποκατηγορίες επίπλων, όπου οι πλέον βασικές είναι: ü Τραπέζια (φαγητου, καφε, τραπεζάκι σαλονιου, τράπεζα συσκέψεων, 4, 6, 8 κλπ. ατόμων, κ.α.) ü Καθίσματα (καρέκλες, σκαμνια, σκαμπο, πολυθρόνες, καναπέδες, μπερζέρες, καρέκλα διευθυντικη, καρέκλα περιστρεφόμενη, κάθισμα αμφιθεάτρου, κινηματογράφου κ.α.) ü Γραφεία (μαθητη, εφήβου, απλο αναγνωστήριο, γραφείο εργαζόμενου, γραφείο για PC, γραφείο στελέχους, γραφείο διευθυντικο, γραφεία υποδοχής σε τράπεζες και άλλους οργανισμούς ή επιχειρήσεις, κ.α.) ü Κρεβάτια (μονα, διπλα, ημίδιπλα, με κεφαλάρι, με «ουρανο», κουκέτες, κρεβάτι - καναπές, ντιβανοκασέλα κ.α.). ü Ερμάρια αποθήκευσης ή έκθεσης ειδών (ντουλάπια κουζίνας, σκρίνια σαλονιών, μπουφέδες, κομοδίνα, συρταριέρες υπνοδωματίων ή γραφείων, επαγγελματικα ερμάρια αποθήκευσης μικρών ή μεγάλων, ελαφρών ή βαρέων αντικειμένων, επαγγελματικές βιτρίνες κ.α.)

15 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ü Ιματιοθήκες (ντουλάπες αυτόνομες ή εντοιχισμένες, «γκαρνταρόμπες», μπαούλα, κ.α.) ü Βιβλιοθήκες (μαθητικές, φοιτητικές, σαλονιου, επαγγελματικου χώρου, για μικρου μεγέθους βιβλία ή για χοντρούς τόμους, για φακέλους ή σχέδια, δημόσιες βιβλιοθήκες, πτυσσόμενες ως προς το ύψος των ραφιών, αποσυναρμολογούμενες ή σταθερές κ.α.) ü Έπιπλα μπάνιου (με ή χωρίς ενσωματωμένο φωτιστικο, καθρέπτη, ενσωματωμένο νιπτήρα και βρύση, αποθηκευτικο χώρο κλπ.) ü Συμπληρωματικές κατασκευές διαφόρων τύπων (π.χ. «καλόγερος», κρεμάστρα τοίχου, ομπρελοθήκη, καλάθια απορριμμάτων, καθρέπτες, αναλόγιο, ραφιέρες διακοσμητικών ή επαγγελματικών αντικειμένων, ξύλινο διαχωριστικο χώρων που συνδυάζει το διαχωριστικο του ρόλο με τη μορφη βιβλιοθήκης είτε ερμάριου αποθήκευσης αντικειμένων κ.α.).

16 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Η κατεργασία του ξύλου και των προϊόντων ξύλου με χρήση κατάλληλων εργαλείων και μηχανημάτων έχει ως σκοπο τη μετατροπη ακατέργαστης πρώτης ύλης ξύλου (κορμοι δένδρων) σε πριστη ξυλεία και άλλαπροϊόντα μηχανικής κατεργασίας (καπλαμάδες, αντικολλητα, μοριοσανίδες, ινοσανίδες, κτλ.) και σε δεύτερη φάση τη μετατροπη των προϊόντων αυτών σε συγκεκριμένες κατασκευές επίπλων, κουφωμάτων κτλ. Βασικο χαρακτηριστικο της μηχανικής κατεργασίας του ξύλου είναι ότι δε μεταβάλλεται η δομη και σύσταση του ξύλου

17 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Με τη βοήθεια μαχαιριών, τριβείων, πριονιών, τρυπανιών, κτλ. μπορούν να πραγματοποιηθούν διάφορες κατεργασίες, όπως: ü Πρίση ξύλου/προϊόντων ξύλου (κοπη ) με ταινιοπρίονο (πριονοκορδέλα) και με δισκοπρίονο. Την πρίση διακρίνουμε σε κατα μήκος πρίση (παράλληλα προς τις ίνεςνερα του ξύλου/προϊόντων ξύλου) και σε εγκάρσια πρίση (κάθετα προς τις ίνες-νερα του ξύλου/προϊόντων ξύλου). ü Πλάνισμα ξύλου σε πλάνη με τραπέζι ή σε ραμποτέζα (μηχάνημα με 4 κεφαλές πλάνης για ταυτόχρονο πλάνισμα και των 4 πλευρών των πριστών). ü Ξεχόνδρισμα ξύλου (πλάνισμα ξύλου με αφαίρεση συγκεκριμένου επιθυμητου πάχους ξύλου) με ξεχονδριστήρα. ü Τρύπημα ξύλου/προϊόντων ξύλου για άνοιγμα τρύπας σε συνδέσεις μόρσουτρύπας ή καβίλιας τρύπας. Το τρύπημα γίνεται με διαφόρους τύπους μηχανημάτων τρυπανιών όπως απλο τρυπάνι, πολυτρύπανο CNC, μορσοτρύπανο αλυσοτρύπανο. ü Μορφοποίηση ξύλου/προϊόντων ξύλου (διαμόρφωση μορφών προφίλ) σε σβούρα, φρέζα, κτλ. ü Λείανση ξύλου σε τριβεία (γυαλοχαρτιέρες) διαφόρων τύπων.

18 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ταινιορπίονο στο οποίο η τράπεζα εργασίας βρίσκεται σε κεκλιµένη θέση Δισκοπρίονο τεµαχισµού ξυλοπλακών

19 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Παλινδροµικό δισκοπρίονο (τύπου ράντιαλ) Δισκοπρίονο τεµαχισµού ξυλοπλακών µε τεχνολογία CNC

20 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Πλάνη Ξεχονδριστήρας

21 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Σβούρα Διάφορα προφίλ που µπορούν να δηµιουργηθούν µε σβούρα

22 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Άξονας της σβούρας σε κεκλιµένες θέσεις Μορσοτρύπανο

23 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Πολυτρύπανο Απλό δράπανο πολλαπλής χρήσης

24 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Τριβείο µε στενή ταινία λείανσης Μηχανή λείανσης ανάγλυφων επιφανειών και στοιχείων επίπλων µε προφίλ. Το µέσο λείανσης είναι εύκαµπτα πτερύγια, προσαρµοσµένα σε περιστρεφόµενους κυλίνδρους

25 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ραµποτέζα 4 κεφαλών για ολόπλευρη κατεργασία µε ένα πέρασµα Οι 4 κεφαλές µορφοποίησης

26 Κέντρο εργασίας CNC εργαλειοµηχανή ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

27 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Σχηµατική διάταξη CNC εργαλειοµηχανής

28 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Καρτεσιανό σύστηµα συντεταγµένων των τριών αξόνων

29 Αριστερά: Διάφορα µέσα κατεργασίας που χρησιµοποιούνται σε κέντρα εργασίας ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Δεξιά: Προϊόντα κατεργασίας απο κέντρο εργασίας

30 Διάφορες µορφές κατεργασίας που πραγµατοποιούνται µε κέντρα εργασίας ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

31 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Αυτόµατη τεµαχιστική ξυλοπλακών

32 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Διάφορες κατεργασίες που πραγµατοποιούνται µε διπλή τετραγωνιστική

33 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Συγκολλητική µορφής

34 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Διπλή συγκολλητική µορφής

35 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Εργασίες από κέντρο εργασίας µε γκρουπ συγκόλλησης περιθωρίων

36 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Συγκόλληση επίπεδων και µορφοποιηµένων περιθωρίων

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ Μαστρογιώργος Αθανάσιος Συνοπτική παρουσίαση υλικών-υλικά μεγάλων διαστάσεων υπό μορφή πάνελ MDF(Medium Density Fibreboard) Το MDF(Medium Density Fibreboard)(Ινοσανίδα Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΤΗΣ 8/07 ΔΙΑΚ/ΞΗΣ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) Χανιά, 07 Ιουλ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ I

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ I 34 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΥΡΙΑΝΟΥ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΜ: 511/2001 058 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΚΟΥΡΜΠΟΥΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ 57, ΠΥΛΑΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ Η ΔΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας...

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012-2013 ΑΠΟ 249 199 Τριθέσιος καναπές - κρεβάτι σχ. ΕLEGANTE με αποθηκευτικό χώρο και ευρωπαϊκό μηχανισμό click-clack 2 χρόνια εγγύηση Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... στα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ I

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ I ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ.

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 700 300 Κωδ.. 0516440 ΤΡΑΠΕΖΙ Κωδ. 0532186 12 και σε αριστερή. ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 0x60x40 εκ. ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ 5ΤΜΧ: ΤΡΑΠΕΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΣΤΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ

ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΣΤΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΣΤΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ ΔΑΣΟΣ ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΜΗΚΗ ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΝΑ ΔΑΣ. ΕΙΔΟΣ ή και ΚΛΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2515 /21.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2515 /21.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2515 /21.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΛΩΝΑΣ. Ανανεώστε το σπίτι και την διάθεση σας. Μόνο στα. με καταπληκτικά είδη σπιτιού, σε απίστευτα χαμηλές τιμές...

ΜΥΛΩΝΑΣ. Ανανεώστε το σπίτι και την διάθεση σας. Μόνο στα. με καταπληκτικά είδη σπιτιού, σε απίστευτα χαμηλές τιμές... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΟΎ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ από 620 490 Γαλάτσι - Κυψέλη ΜΥΛΩΝΑΣ 1ο : Ελ. Βενιζέλου 4, Tηλ: 210 2223365, Fax: 210 2223366 2ο : Κυψέλης 96, Tηλ: 212 1002540 Τηλ/Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1o Επτανήσου 5, Τηλ./Fax: 210 2516702

ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1o Επτανήσου 5, Τηλ./Fax: 210 2516702 2011-2012.: 260x160 85. 399 Σαλόνι καναπές-γωνία σχ. LORA Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιµές και µεγάλες προσφορές... στα Home-Plus stores!! ΑΦΟΙ ΤΖΙΒΑ ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1o Επτανήσου 5, Τηλ./Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιμές και μεγάλες προσφορές ΜΟΝΟ... στα Home-Plus stores!! MYΛΩNAΣ

Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιμές και μεγάλες προσφορές ΜΟΝΟ... στα Home-Plus stores!! MYΛΩNAΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011-2012 260x160χ85εκ. 399 Σαλόνι καναπές-γωνία σχ. LORA Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιμές και μεγάλες προσφορές... στα Home-Plus stores!! MYΛΩNAΣ ΚΥΨΕΛΗ Πλατεία Κυψέλης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017. Κ.Α (Έτους 2017)

ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017. Κ.Α (Έτους 2017) ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΡΕΚΛΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 70.000,00 ΕΥΡΩ Κ.Α 10.7133.0002 (Έτους 2017) ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ (1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας»

ΠΡΑΞΗ «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας» ΠΡΑΞΗ «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας» Ερευνητικό Υποέργο 3: «GSF (Green Smart Furniture) Πράσινο και Έξυπνο (Οίκο Λογικό) Οικιακό Έπιπλο. Ολοκληρωμένη ανάπτυξη σχεδιασμού, τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 15002/719762 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016

Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016 Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016 Ανακαινήστε! Διακοσμήστε! Δημιουργήστε! ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CENTER - Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΤΗΛ.: 23990 22622 www.center.com.gr - e-mail: info@center.com.gr ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΟΠΛΑΚΕΣ. Κατασκευάζονται με συγκόλληση τεμαχιδίων ξύλου

ΜΟΡΙΟΠΛΑΚΕΣ. Κατασκευάζονται με συγκόλληση τεμαχιδίων ξύλου Κατασκευάζονται με συγκόλληση τεμαχιδίων ξύλου Εντυπωσιακή ανάπτυξη της βιομηχανίας μοριοπλακών λόγω: (α) δυνατότητας αξιοποίησης ξύλου μικρών διαστάσεων & υπολειμμάτων άλλης κατεργασίας (β) διαθεσιμότητας

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Πληρ.: Κουνελάκη Αικατερίνη Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213 41630 Fax: 28210 95292 Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΛΩΝΑΣ. Έπιπλα κήπου-βεράντας... Κάθε χρόνο καλύτερη ποιότητα... απίστευτες τιμές... και πραγματικές προσφορές!!! ΜΟΝΟ στα...

ΜΥΛΩΝΑΣ. Έπιπλα κήπου-βεράντας... Κάθε χρόνο καλύτερη ποιότητα... απίστευτες τιμές... και πραγματικές προσφορές!!! ΜΟΝΟ στα... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΟΎ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Σετ σαλόνι 4τμχ. (ΚΩΔ: 01.02.0609) Με μεταλλικό σκελετό σε ανθρακί χρώμα και ύφασμα textilene. Καναπές 104x63x78εκ. ΜΥΛΩΝΑΣ Γαλάτσι -

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Design at heart! Living. www.homad.eu

Design at heart! Living. www.homad.eu Design at heart! Living by www.homad.eu Living for life... Στη homad, ακολουθώντας τον δρόμο της καρδιάς μας με πάθος, θάρρος και επαγγελματισμό, έχουμε δημιουργήσει μια σύντομη ιστορία που θα διαρκέσει,

Διαβάστε περισσότερα

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας...

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014 69 από ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ αποκλειστικά στα σχ. POLO by σχ. COMFORT σχ. MEZZO Κρεβάτι µε ξύλινο σκελετό και επένδυση τεχνόδερµα, µε ανατοµικές ξύλινες τάβλες. 99 ΑΠΟ 159 00 µε την κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA H σειρά ΤΑΝIΑ διακρίνεται για τις αρμονικές της γραμμές. Έχει εφαρμογές εκεί όπου είναι απαραίτητη η αντοχή, η εργονομία αλλά και ο μικρότερος όγκος των καθισμάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συνεδριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Ιωάννινα: 21/1/2016 Αρ. πρωτ.: 1061 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα ξύλινα κουφώματα. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης. Αναπληρωτής Καθηγητής

Τα ξύλινα κουφώματα. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης. Αναπληρωτής Καθηγητής Τα ξύλινα κουφώματα Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπληρωτής Καθηγητής Τι είναι τα κουφώματα; Κατασκευές που τοποθετούνται στα ανοίγματα των εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων των κτιρίων Διευκολύνουν ή περιορίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΙΠΤΗΛ) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 11/07/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής!

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΕΠΙΠΛΟ Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΚΑΠΑΤΖΑ -70 Τώρα σε εκθεσικά μας είδη ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟ ΡΕΣ σε τιμ μές τα επ ιλ ογ ής Μ ε δυ να τότη ι δι ασ τά σε ω ν κα ς υφ άσ μα το ΣΟΚ!!! Μοντέρνο σαλόνι γωνία Με αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά!

Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά! your home Καλόγερος Μεταλλικός Μαύρος 18,60 Δ42χ180 Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά! Φωτιστικά Κεραμικά Δ9χ20 5,40 Καναπές κρεβάτι σε 3 χρώματα 185χ55(100)χ80 ΑΠΟ 18,90 Βοηθητικά τραπεζάκια 50.5x50.5x45.5

Διαβάστε περισσότερα

Eπίσημος τιμοκατάλογος

Eπίσημος τιμοκατάλογος Eπίσημος τιμοκατάλογος ΤΕΝ Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% ΤΕΝΤΕΣ ΤΕΝ. 01 Τέντα 3 Χ 3 και ύψος 2,05 m (ελάχιστο) με σκελετό αλουμινίου 165,00 ΤΕΝ. 02 Τέντα 3 Χ 6 και ύψος 2,05 m (ελάχιστο) με σκελετό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Επιπλέον χρώματα: KATOIKIA SHOP

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Επιπλέον χρώματα: KATOIKIA SHOP - άτ ω ν. Σ - απ οθ εμ ΡΕ 3 Ο έω τω ς ν εω ς ου ΣΦ υλ λα τ λ δί Π ΡΟ φ ήσ ξα ν ιε μέ Ισ χρ χύ ς Υψηλ επαγ ή ποιότητ γε α στις κ λματικά έ σε π αλύτ ερες ιπλα τ της α γορά ιμές ς ΡΑΦΙΕΡΑ ΤΟΙΧΟΥ Κωδικός:.

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε τιμές ΣΟΚ!!! Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 από 1390 639 Μοντέρνο σαλόνι γωνία. Αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. Τιμοκατάλογος 2014-2015 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com Εγγυηση, ασφαλεια & ποιοτητα Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ: Δημοτικό κτίριο Ανδρόγεω 2 Τηλ.: 2810 399-214 FAX: 2810 280-780 ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Αρ. 54/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Αρ. 54/2017 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Καρδίτσα 13/11/2017 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Aριθ. Πρωτ Γ.Π.οικ. 2456 Ταχ.Δ/νση: Φαναρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 140 Χ 80 εκ. Το γραφείο θα είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό, χρώματος γκρί ανθρακί, ο οποίος θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΜΕΡΗ Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό κάθισμα καναπές-κρεβάτι Γωνιακό κάθισμα Τμήμα σεζλόνγκ Ανοιχτό τμήμα καθίσματος με αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΑ. συγκόλληση ενός ή. στις 2 επιφάνειες άλλου. στρώσης από λωρίδες πριστής ξυλείας. διευθύνσεις των ινών ξύλου. σχηματίζουν ορθή γωνία

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΑ. συγκόλληση ενός ή. στις 2 επιφάνειες άλλου. στρώσης από λωρίδες πριστής ξυλείας. διευθύνσεις των ινών ξύλου. σχηματίζουν ορθή γωνία συγκόλληση ενός ή περισσότερων ξυλοφύλλων στις 2 επιφάνειες άλλου ξυλοφύλλου ή μεσαίας στρώσης από λωρίδες πριστής ξυλείας διευθύνσεις των ινών ξύλου των διαδοχικών στρώσεων σχηματίζουν ορθή γωνία αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... MYΛΩNAΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ Ελ. Βενιζέλου 4, τηλ: 210 2223365 fax: 210 2223366

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... MYΛΩNAΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ Ελ. Βενιζέλου 4, τηλ: 210 2223365 fax: 210 2223366 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014 από 69 ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ αποκλειστικά στα σχ. POLO σχ. EZZO σχ. COFORT by Κρεβάτι µε ξύλινο σκελετό και επένδυση τεχνόδερµα, µε ανατοµικές ξύλινες τάβλες. 159 µε την κάρτα µέλους 99

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή καθορίζει τις απαιτήσεις προμήθειας και τους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν για την προμήθεια των παρακάτω ξύλινων επίπλων: α) Ερμάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ 1 ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 9999-M095 ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΓΚΡΙ 10 9999-M034 ΚΑΘΙΣΜΑ JODI ΜΑΥΡΟ 20 9999-M037 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ LIZA ΤΑΜΠΑ 25 9999-M038 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ LIZA ΜΠΛΕ 20 9999-M039 ΚΑΘΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31)

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 1 Γραφεία εκπαιδευτικών 2 Πρόσθετα χαρακτηριστικά: 140cm Χ 80cm και τροχήλατη συρταριέρα (Τριών συρταριών, µολυβοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com ANASTASIA Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα μας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων

Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων Επιφάνειες Εργασίας 1) 38 χιλ. 2) Υλικό βάσης Μοριοσανίδα τριών στρώσεων 3) Υλικό επιφάνειας Μεβράνη απο θερμοπλαστικές ρητίνες (CPL/ HPL) 4) στρώματος 0,6 0,8 χιλ. 5) Δομή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Κτίριο Διοίκησης Λόφος Πανεπιστημίου 81 100 Μυτιλήνη Πληροφορίες: Μαριολέν Σχαλλίγ, Μυτιλήνη, 30-09-2016 Τηλ.: 22510 36925, Αριθ. Πρωτ.7938

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΤΗΡΙΩΝ - INFO

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΤΗΡΙΩΝ - INFO 1 ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 21.AAA.00611 ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΓΚΡΙ 10 21.AAA.00023 ΚΑΘΙΣΜΑ JODI ΜΑΥΡΟ 20 21.AAA.00026 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ LIZA ΤΑΜΠΑ 25 21.AAA.00027 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ LIZA ΜΠΛΕ 25 21.AAA.00008

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΟΦΥΛΛΑ. Ξυλόφυλλα ή επενδύματα ή καπλαμάδες: λεπτά φύλλα ξύλου με πάχος 0,5-1,0 mm (ως 8-10 mm) αντικολλητών (κόντρα πλακέ)

ΞΥΛΟΦΥΛΛΑ. Ξυλόφυλλα ή επενδύματα ή καπλαμάδες: λεπτά φύλλα ξύλου με πάχος 0,5-1,0 mm (ως 8-10 mm) αντικολλητών (κόντρα πλακέ) Ξυλόφυλλα ή επενδύματα ή καπλαμάδες: λεπτά φύλλα ξύλου με πάχος 0,5-1,0 mm (ως 8-10 mm) Παραγωγή αντικολλητών (κόντρα πλακέ) άλλων συγκολλημένων κατασκευών Ανάπτυξη βιομηχανίας παραγωγής ξυλοφύλλων λόγω:

Διαβάστε περισσότερα

1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ

1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ 1130.1 Πεδίο Εφαρµογής Ορισµοί 1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ α. Το παρόν άρθρο αφορά στις γενικές απαιτήσεις για την κατασκευή ξύλινων ερµαρίων, ιµατιοθηκών και πάγκων καθώς επίσης και την παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. Γραφείο Προϊσταμένου 1.1. Γενική Περιγραφή 1.1.1. Το γραφείο του Προϊσταμένου μπορεί να είναι ελεύθερου σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Aluminium doors. www.linea-atro.gr

Aluminium doors. www.linea-atro.gr Aluminium doors www.linea-atro.gr 3 2 Κουζίνες Βιτρίνες αλουμινίου Swallow από την ATRO. Δίνουν την λεπτομέρεια που χρειάζεται κάθε κουζίνα ώστε να δείχνει μοναδική. Με τα 2 προφίλ για πορτάκι και συρτάρια,

Διαβάστε περισσότερα

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm.

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm. Κατηγορίες Α. Κάθισμα αναμονής IKAROS N B. Κάθισμα αναμονής IKAROS V Γ. Κάθισμα αναμονής IKAROS ZETA IKAROS Α. IKAROS N Α.1. Περιγραφή Α.1.1. Το κάθισμα αναμονής IKAROS N αποτελείται από ανεξάρτητα, συνεργαζόμενα,

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΡΟΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Η σειρά τοποθέτησης των μηχανημάτων σε ένα πριστήριο δεν μπορεί να είναι τυχαία Οι περιορισμοί του χώρου δεν πρέπει να επηρεάζουν καθοριστικά την απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Διεύθυνση : Μητροπόλεως 44 Ταχ.Κώδικας : 59100 Πληροφορίες : Φρειδερίκη Μαργαρίτου Τηλέφωνο : 2331350207 FAX :

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette. ΜΕΡΗ Πολυθρόνα Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ XX ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 94

ΤΜΗΜΑ XX ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 94 L 285/638 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 30.10.2015 ΤΜΗΜΑ XX ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 94 ΕΠΙΠΛΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΙΑΤΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ. ΕΙΔΗ ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σελ. Συντελεστές ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ Μουσειογραφικής ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Μελέτης (ΕΕ) Εφαρμογής Ομάδα Μελέτης ΜΕΛΤ. Έλενα Μελίδη Αν. Προϊσταμένη Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης- Αρχαιολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ

ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος Καθηγητής papad@teilar.gr 1. Η άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπληρωτής Καθηγητής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπληρωτής Καθηγητής ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπληρωτής Καθηγητής ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Μήκους Πλάτους Γωνιών Κιβωτίων Ραφιών Τρέσων προστασίας Διασταυρώσεις καϊτιών Συνδέσμους τριών διευθύνσεων

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Bιομηχανικά Kοπτικά Eργαλεία Bιομηχανικά Αναλώσιμα

Bιομηχανικά Kοπτικά Eργαλεία Bιομηχανικά Αναλώσιμα Bιομηχανικά Kοπτικά Eργαλεία Bιομηχανικά Αναλώσιμα Ποιοί είμαστε Η Unicut Γεωργουλάκος Αντώνιος & Σια ΟΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με κύριo αντικείμενo της, την πώληση βιομηχανικών κοπτικών εργαλείων,

Διαβάστε περισσότερα

145 9,90 γωνιακή ραφιέρα

145 9,90 γωνιακή ραφιέρα πολυθρονάκι eco-leather, με σκαμπώ 64,5x59,5x78 εκ. σε πολλά χρώματα 85 79 68 52 φωτιστικό δαπέδου Ø23 Υ145 εκ. σε πορτοκαλί, λαχανί, λευκό & γαλάζιο καναπές-κρεβάτι eco-leather με ντυμένο πόδι σε 3 χρώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE Πολυμορφικός καναπές ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΜΕΡΗ Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Προσκέφαλο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. Συνολικός Προϋπολογισμός,00 Ευρώ ( ) με τον ΦΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. Συνολικός Προϋπολογισμός,00 Ευρώ ( ) με τον ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διακήρυξης ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ «Όπου γίνεται αναφορά σε εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Ευρωπαϊκά έπιπλα ποιότητας ΝΑ850 539 Σετ 3θέσεος&2θέσεος καναπές NΑ500 589 Σετ 3θέσεος&2θέσεος καναπές Μεγάλη συλλογή υφασμάτων. Επιλέγετε το ύφασμα της προτίμησης σας Ns950 389

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E.

Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E. Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E. Η Εταιρεία Η New Generation Exhibit, ιδρύθηκε το 2004. Είναι η φυσική συνέχεια της Kornel Systems, μίας εκ των πρώτων

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Γ.Δ. ΡΟΔΑΚΗΣ & Ζ.Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ Ο.Ε., ΚΑΛΟΥΤΑ 29 ΧΙΟΣ, ΤΗΛ: 2271023854, email: matis@rodkok.gr Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ. Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ. Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και στον χώρο σας Χρειάζεστε μια ξαπλώστρα για το μπαλκόνι σας; Μήπως ένα τραπέζι για το επόμενο μπάρμπεκιου που θα οργανώσετε;

Διαβάστε περισσότερα

39, ,00 Βελούδινος καναπές κρεβάτι 179χ92χ78 (179χ108χ37) 4 χρώματα

39, ,00 Βελούδινος καναπές κρεβάτι 179χ92χ78 (179χ108χ37) 4 χρώματα To #foititospito στα καλύτερά του! Φθινόπωρο 2019 12,90 οροφής Δ30 Καφέ, Εκρού 38,90 Γραφείο/ραφιέρα 120χ64χ120 Γραφείου 22χ13x42 29,90 επιδαπέδιο Ξύλινο Δ54χ147 Καφέ, Εκρού 12,90 Υδρόγειος με φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου Κεντρική Έκθεση Εργοστάσιο 23o Χλμ Αθηνών- Λαυρίου, Κορωπί Fax: 210 6627062 Τηλ.: 210 6020381, 2, 3 info@xdesign.gr Αθήνα-Μέτς Κρυονέρι Αγ. Ιωάννης-Ρέντη Καλλιμάρμαρο 120 Εν. Εργοστάσια 120 Εν. Εργοστάσια

Διαβάστε περισσότερα

Α. Υλικά για τις κατασκευές μας

Α. Υλικά για τις κατασκευές μας Α. Υλικά για τις κατασκευές μας Σελ. 36 48 του σχολικού βιβλίου. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές και τα οποία μπορείτε να βρείτε εύκολα είναι τα παρακάτω: Φυσική Ξυλεία Σουηδικό Πεύκο Οξιά

Διαβάστε περισσότερα

2031 Kαρέκλα χρώμιο- ξύλο, βέγκε, δερματίνη 4 πόδια. 2030 Τραπέζι επεκτεινόμενο 90x160 (+60)cm MDF βέγκε. 2032 Kαρέκλα χρώμιο S ξύλο βέγκε, δερματίνη

2031 Kαρέκλα χρώμιο- ξύλο, βέγκε, δερματίνη 4 πόδια. 2030 Τραπέζι επεκτεινόμενο 90x160 (+60)cm MDF βέγκε. 2032 Kαρέκλα χρώμιο S ξύλο βέγκε, δερματίνη 2010-11 2031 Kαρέκλα χρώμιο- ξύλο, βέγκε, δερματίνη 4 πόδια 2032 Kαρέκλα χρώμιο S ξύλο βέγκε, δερματίνη 2030 Τραπέζι επεκτεινόμενο 90x160 (+60)cm MDF βέγκε 2040 Παγκάκι Sara χρώμιο-ύφασμα 135x55x98cm 2038

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΤΙΜΗ ΣΕΤ

Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΤΙΜΗ ΣΕΤ Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ 660 ΚΩΔ.: 201061 WICKER ΚΑΦΕ 660 Καναπές 131χ69χ79 εκ. ύψος Πολυθρόνα 73x69x79 εκ. ύψος Τραπεζάκι 92x50x39 εκ. ύψος Μαξιλάρια μόνο κάθισμα ΚΡΕΜ Πλαίσιο μεταλλικό ΤΙΜΗ ΣΕΤ 630

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG Σειρά καθιστικού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΜΕΡΗ Πολυθρόνα-πλατφόρμα Κάθισμα 2 θέσεων Κάθισμα 3 θέσεων Πλάτη/μαξιλάρι Μπράτσο/μαξιλάρι Βοηθητικό τραπέζι Φωτιστικό δαπέδου Αφαιρούμενο κάλυμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία Επωνυμία επιχείρησης Τηλέφωνα επικ. Υπεύθυνος επικοινωνίας E-mail επικοιν. ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΩΔΙΚΟΣ : Κ1 ΛΕΥΚΟ / ΚΟΚΚΙΝΟ / ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΕΚΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες Υπέροχα τραπέζια για υπέροχες στιγμές Φαγητό, κουβέντα, παιχνίδια, διάβασμα. Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή μία γιορτή για όλη την οικογένεια. Ζούμε μαζί μεγάλο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥ ΙΙΙ ΛΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥ ΙΙΙ ΛΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

Έπιπλα εσωτερικού χώρου. Κρεβάτια Καναπέδες Τραπεζαρίες Συρταριέρες Παπουτσοθήκες Μικροέπιπλα Καρέκλες & Πολυθρόνες γραφείου ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Έπιπλα εσωτερικού χώρου. Κρεβάτια Καναπέδες Τραπεζαρίες Συρταριέρες Παπουτσοθήκες Μικροέπιπλα Καρέκλες & Πολυθρόνες γραφείου ΣΤΡΩΜΑΤΑ Έπιπλα εσωτερικού χώρου Κρεβάτια Καναπέδες Τραπεζαρίες Συρταριέρες Παπουτσοθήκες Μικροέπιπλα Καρέκλες & Πολυθρόνες γραφείου ΣΤΡΩΜΑΤΑ Κρεβάτια ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG. Σειρά καθιστικού. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DELAKTIG Σειρά καθιστικού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Tom Dixon ΜΕΡΗ Πολυθρόνα-πλατφόρμα Κάθισμα 2 θέσεων Κάθισμα 3 θέσεων Πλάτη/μαξιλάρι Μπράτσο/μαξιλάρι Βοηθητικό τραπέζι Φωτιστικό δαπέδου Αφαιρούμενο κάλυμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Αρ. Πρόσκλησης 1/2015)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Αρ. Πρόσκλησης 1/2015) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗ Μυτιλήνη, 30/03/2015 Α.Π.: 1774 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του (Αρ. Πρόσκλησης 1/2015) Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών: 46/2012 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Fix-o-moll ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥ ΙI ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥ ΙI ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. µελ.: 4 /2012 Προϋπολογισµός: ,00 Α..Σ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. µελ.: 4 /2012 Προϋπολογισµός: ,00 Α..Σ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προµήθεια κινητού εξοπλισµού για ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τις ανάγκες λειτουργίας της αίθουσας ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ηµοτικού Συµβουλίου στο πρώην /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ηµαρχείο Νεάπολης

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπλ. Καθηγητής

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπλ. Καθηγητής ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπλ. Καθηγητής Tο ξύλινο δάπεδο ήταν και παραμένει μια καλή επιλογή για χώρους κατοικιών και κτιρίων Στην Ευρώπη η ετήσια κατανάλωση το 2007 ήταν πολύ πάνω από 100

Διαβάστε περισσότερα

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing GDECO SilkScreen Printing GR SilkScreen Printing Το γυαλί, χάρη στις ιδιότητές του, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως διακοσμητικό υλικό, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με χρώμα για να επιτύχει ένα εικαστικό

Διαβάστε περισσότερα