ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ"

Transcript

1 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΕΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος Α 3. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος Β 4. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Γενικός Γραμματέας 5. κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Ταμίας 6. κα. Νέλλη Λάβδα, Δημ. Σύμβουλος Φιλόθεης Ψυχικού, Αναπληρωτής Ταμίας 7. κ. Νικόλαος Παντελιάς Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Μέλος Απόντες: 1. κ. Ιωάννης Σταθόπουλος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας 2. κ. Παναγιώτης Ζητάκης Δημ. Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων Περιοχών 3. κα. Ελπινίκη Ανδρεάδου Αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Μέλος 4. κ. Ηρακλής Τιτόπουλος Δημ. Σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη, Μέλος Προσκεκλημένοι: 1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Άννα Γιαννακού-Πάσχου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής 3. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ Ο Πρόεδρος ΔΣ κ. Γ. Πατούλης, αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ, σύμφωνα με το Καταστατικό κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Έγκριση και Υπογραφή Πρακτικών προηγούμενης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Μηνιαίος Οικονομικός Απολογισμός Δικτύου και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων. 3. Συζήτηση για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που πιθανώς επηρεάζουν την νομική υπόσταση του ΕΔΔΥΠΠΥ ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΔΔΥΠΠΥ: Τόπος Χρόνος 5. Ανανέωση Σύμβασης με ΙΚΠΙ για ένα έτος 6. Ορισμός Υπευθύνου Ποιότητας (ISO) του ΕΔΔΥΠΠΥ 7. Ανάθεση στο Γενικό Διευθυντή της ιδιότητας του Νόμιμου Εκπροσώπου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων. 8. Έγκριση Πιλοτικού Προγράμματος Προληπτικού Ελέγχου Κατάθλιψης σε 4 Δήμους-μέλη. 9. Αιγίδα ΕΔΔΥΠΠΥ στο Athens Science Festival. 10. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 2ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 1/7/ Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 2ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 12. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 2ης Έκθεσης - Αναφοράς (Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 13. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 2ου οικονομικού απολογισμού (Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την

3 εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 14. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 1ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 15. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 1ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 16. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 1ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 17. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 1ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση και Υπογραφή Πρακτικών προηγούμενης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Υπογράφτηκαν τα πρακτικά της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 24/02/2017 από όλα τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

4 ΘΕΜΑ 2ο: Μηνιαίος Οικονομικός Απολογισμός Δικτύου και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων. Ο Γενικός Δ/ντής, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τις βασικές οικονομικές κινήσεις που έγιναν τον μήνα Φεβρουάριο, τα έξοδα και έσοδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και την κίνηση των Προγραμμάτων (Φτώχεια Μαρούσι, Φτώχεια Γαλάτσι). ΕΔΔΥΠΠΥ: ΕΣΟΔΑ: Από συνδρομές ΕΔΔΥΠΠΥ 1.600, από ΚΕΠ Υγείας (λογισμικό) 580, από δωρεά ΚΕΔΕ και από NEG(Αιγίδες) 248. ΕΞΟΔΑ: ,01. Αναλυτικά 4.784,71 Μισθοδοσία ΕΔΔΥΠΠΥ(Φεβρουάριος και έναντι Ιανουάριος), 2.780,38 IKA Ιανουάριος-Δώρο Χρ ,12 ΦΜΥ Δεκεμβρίου (ΜΙΣΘΩΤΕΣ & 20%), 2.066,65 CITY REGION (Ιανουάριος), 2.351,99 NEG (Εξόφληση για οργάνωση ημερίδων αντιβιοτικών), 677,04 TMS, PRIORITY (Β Προκαταβολή) ΙΚΠΙ, 621,86 έξοδα μετακίνησης Ν. Παπαθανασοπούλου Ουγγαρία, 1.339,20 Εκτυπώσεις φυλλαδίου ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ & λοιπά λειτουργικά έξοδα. ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ: Ως έχει. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5.645,30 ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙ: Ως έχει. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 289,03 Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Φτώχειας ολοκληρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2017 και από εδώ και πέρα δεν θα έχει το Δίκτυο την διαχείριση του Προγράμματος, αλλά θα περάσει στους αντίστοιχους Δήμους μέσα από το νέο ΕΣΠΑ Όμως υπάρχουν ακόμη σημαντικές εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν, οι κυριότερες από τις οποίες είναι οι εξής: 1) υπογραφή της τελευταίας Προγραμματικής Σύμβασης από το Υπουργείο για την παράταση έως και η καταβολή του 80% του προϋπολογισμού και για τα 2 προγράμματα 2) οφειλές προς τους υπάλληλους των δομών, αφού δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τους μήνες Δεκέμβριο 2016, Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2017 καθώς και τα δώρα και επιδόματα, 3) οφειλές προς τους προμηθευτές από τον Ιούλιο του 2016, 4) εξόφληση οφειλών ΙΚΑ 2016 οι οποίες μπήκαν σε ρύθμιση, 5) οφειλές ΙΚΑ 2017 άγνωστου ακόμη ύψους λόγω μετάβασης στον ΕΦΚΑ, 6) εκκρεμούν τα αποτελέσματα του έκτακτου πολύμηνου διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας στα προγράμματα φτώχειας του ΕΣΠΑ Αμαρουσίου και Γαλατσίου, 7) εκκρεμούν όλες οι τελικές εκθέσεις του Υπουργείου Οικονομίας και οι αντίστοιχες οικονομικές εκκαθαρίσεις για τις 4 παρατάσεις που δόθηκαν και στα 2 προγράμματα (έως , εως , εως και έως )

5 Τέλος, τους ενημέρωσε ότι έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε και επίσημα το Πρόγραμμα των ΚΕΠ Υγείας. Συγκεκριμένα στην τελική έκθεση του Υπουργείου αναφέρεται ότι εγκρίνεται η ολοκλήρωση της Πράξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, με κωδικό , η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα:» «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ». Με την πράξη αυτή, έκλεισε και επίσημα το Πρόγραμμα αυτό, μετά και από την οικονομική εκκαθάριση που είχε προηγηθεί με την επιστροφή ποσού περίπου ευρώ στο Υπουργείο, το οποίο υπήρχε στον λογαριασμό μας και αποτελούσε έκπτωση της εταιρείας που μειοδότησε στο διαγωνισμό για το έργο προβολής και επικοινωνίας του προγράμματος. ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που πιθανώς επηρεάζουν την νομική υπόσταση του ΕΔΔΥΠΠΥ. Σε συνέχεια προηγούμενων συζητήσεων όπου γινόταν απλή ανταλλαγή απόψεων, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος, έκανε μια σύνοψη της παρούσας κατάστασης ως προς το ζήτημα αυτό, το οποίο προέκυψε μετά από τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, ιδίως εκείνες με ισχύ από τον Αύγουστο 2015, που εισάγουν την υποχρέωση τήρησης ΚΗΜΔΗΣ στους φορείς Γενικής Κυβέρνησης, στους οποίους εντάσσουν και όσα ΝΠΙΔ (όπως το ΕΔΔΥΠΠΥ) ελέγχονται ή διοικούνται από ΟΤΑ. Ορίζουν μάλιστα τον κάθε φορέα (εν προκειμένω, το ΕΔΔΥΠΠΥ), να αποφανθούν, μέσω της Νομικής τους Υπηρεσίας, αν υπάγονται ή όχι στις διατάξεις των Νόμων!! Παρότι έχουμε Νομική Γνωμοδότηση, από έγκριτο, επιφανή νομικό, ότι δεν υπαγόμαστε στους υπόχρεους φορείς τήρησης ΚΗΜΔΗΣ, δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι κάποια μελλοντική δικαστική απόφαση δεν θα μας εντάξει στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για να μειώσουμε δραστικά τον κίνδυνο αυτό, οφείλουμε να πάψουμε στο εξής, την όποια ανάληψη προγραμμάτων γίνονται με δημόσιους πόρους και απευθύνονται μόνο σε ΝΠΙΔ. Στη περίπτωση αυτή, παρότι ο κίνδυνος να μας θεωρήσει κάποτε ένα δικαστήριο ως Φορέα Γενικής Κυβέρνησης δεν εξαλείφεται, όμως καθίσταται κενός περιεχομένου αφού δεν θα υπάρχει πια οικονομικό αντικείμενο προς εξέταση. Στο πλαίσιο αυτό, η ολοκλήρωση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για ΚΕΠ Υγείας και Καταπολέμηση της Φτώχειας, καθώς και η ολοκλήρωση των παρατάσεών τους, συνδράμουν στην κατεύθυνση αυτή. Όσον αφορά τη διεκδίκηση προγραμμάτων που απευθύνονται και σε ΝΠΔΔ, αυτά μπορούν να διεκδικούνται και να υλοποιούνται από το ΕΔΔΥΠΠΥ, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα

6 τηρούνται στο εξής όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης. Επομένως, ακόμη και αν ήθελε μια μελλοντική δικαστική απόφαση να μας εντάξει στους φορείς αυτούς, θα έχουμε ήδη εκ των προτέρων συμμορφωθεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που θα συνεπάγονταν από την απόφαση αυτή. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Γ. Πατούλης εκτίμησε ότι το πρόβλημα της χώρας μας οφείλεται καθαρά και στη νομοθετική αδυναμία του Κράτους και θα πρέπει οι ίδιοι να διασφαλίσουν το έργο του Δικτύου και της όλης προσπάθειας που γίνεται. Τους τόνισε ότι αυτά που τους ανέφερε πιο πριν ο Γενικός Διευθυντής ισχύουν με βάση αυτό το νόμο, αργότερα μπορεί να υπάρξει κάποιος άλλος νόμος και να μην έχουν ισχύ, όμως το Δίκτυο θα πρέπει να έχει κάνει κάποιες ενέργειες για να προστατευθεί. Μια πρόταση θα ήταν να τροποποιηθεί το καταστατικό και να μπουν στο Δίκτυο και ιδιωτικοί φορείς (πχ σύλλογοι, επιστημονικές εταιρείες κλπ) ώστε να αλλάξει η σύνθεση του ελέγχου και της διοίκησης του Δικτύου, όπως απαιτεί ο Νόμος. Τους ανέφερε επίσης ότι αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση που μπορεί να αποτελεί ενδεχόμενη λύση, θα ήταν καλό να την πουν. Ο Αντιπρόεδρος Β του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Γ. Μακρυνός, πρότεινε στα μέλη του ΔΣ να δοθεί μια μεγάλη θεσμική μάχη και να παρθούν αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων ώστε να στηριχθεί το Δίκτυο και να μην μπουν ιδιωτικοί φορείς (έστω και σύλλογοι ή επιστημονικές εταιρείες) αφού αυτοί θα πρέπει να έχουν τη πλειοψηφία στα όργανα διοίκησης, για να καλυφθεί η όποια νομική απαίτηση. Ο κ. Νικόλαος Παντελιάς, μέλος ΔΣ ΕΔΔΥΠΠΥ και η κα. Νέλλη Λάβδα, αναπληρωτής ταμίας ΕΔΔΥΠΠΥ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με την μορφή που θα έχει το νέο ΔΣ καθώς σύμφωνα με τον νόμο την πλειοψηφία θα πρέπει να την έχουν οι ιδιωτικοί φορείς και όχι οι εκπρόσωποι των Δήμων. Ο κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος, ταμίας ΕΔΔΥΠΠΥ σε συνέχεια της πρότασης του κ. Μακρυνού πρότεινε να μείνει ως έχει το Δίκτυο, και παράλληλα να ληφθεί απόφαση για να συσταθεί μια άλλη εταιρεία, που θα λειτουργεί ως ο επιχειρησιακός βραχίονας του ΕΔΔΥΠΠΥ με την μορφή αμιγώς ιδιωτικού μη-κερδοσκοπικού φορέα, πέραν πάσης νομικής αμφισβήτησης. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να παραμείνει προς το παρόν (και οπωσδήποτε μέχρι και την επόμενη Γενική Συνέλευση) το Δίκτυο ως έχει, με τους περιορισμούς στη δράση του που εισηγήθηκε αρχικά ο Γενικός Διευθυντής και τον εξουσιοδοτούν να διερευνήσει τις διάφορες προτάσεις που έγιναν και σε επόμενο ΔΣ να τους ενημερώσει αναλυτικά για τις προοπτικές της κάθε μίας.

7 ΘΕΜΑ 4ο: 13ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΔΔΥΠΠΥ: Τόπος Χρόνος. Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος υπενθύμισε στα μέλη του ΔΣ ότι σε προηγούμενη συνάντηση τους έχουν αποφασίσει να πραγματοποιηθεί το 13 ο Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου στο Δήμο Καλλιθέας. Τους ανέφερε ότι θα ήταν καλό στο σημερινό ΔΣ να συζητήσουν σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί. Τους πρότεινε να πραγματοποιηθεί το 13 ο Συνέδριο του Δικτύου ή στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, γύρω στα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου. Όλα τα μέλη του ΔΣ εξουσιοδότησαν τον Γενικό Διευθυντή να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να τους ενημερώσει για τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν για τον τόπο και τον χρόνο αλλά και το κόστος της κάθε επιλογής τους. Όσο αφορά την εκδοχή να πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τόνισαν στο Γενικό Διευθυντή ότι θα πρέπει να υπάρξει πολύ καλή οργάνωση καθώς πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του θα πραγματοποιηθεί στο χώρο ένα τόσο μεγάλο συνέδριο. ΘΕΜΑ 5ο: Ανανέωση Σύμβασης με ΙΚΠΙ για ένα έτος. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι έχει λήξει η προηγούμενη σύμβαση με το ΙΚΠΙ και θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ανανεώσουν για ένα ακόμη έτος την σύμβαση τους. Τους ανέφερε ότι η σύμβαση θα είναι η ίδια με την προηγούμενη χρονιά, όπως και η αμοιβή η οποία θα ανέρχεται στο ποσό των πλέον ΦΠΑ. Τους υπενθύμισε ότι τα χρήματα αυτά δίνονται για την υποστήριξη της Επιστημονικής Επιτροπής, την υποστήριξη των Προφίλ των Πόλεων, τις έρευνες που πραγματοποιούνται από την Επιστημονική Επιτροπή κ.α. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να ανανεώσουν για ένα ακόμη έτος την σύμβαση τους με το ΙΚΠΙ και η αμοιβή τους να ανέρχεται στα ετησίως συν ΦΠΑ. Τέλος, όλα τα μέλη του ΔΣ εξουσιοδότησαν τον Γενικό Διευθυντή να υπογράψει την σχετική σύμβαση με το ΙΚΠΙ. ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός Υπευθύνου Ποιότητας (ISO) του ΕΔΔΥΠΠΥ. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι χρειάζεται να ορίσουν έναν υπεύθυνο ποιότητας (ISO) του ΕΔΔΥΠΠΥ. Τους ανέφερε ότι το ISO είναι υποχρεωτικό εργαλείο για να μπορεί το Δίκτυο να ενταχθεί σε προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ (υπό τους περιορισμούς που αναφέρθηκαν στο ανωτέρω θέμα 3), καθώς μέσα από αυτό περνάει η νέα διαχειριστική επάρκεια. Ακόμη, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες

8 που απαιτούνται, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων για το ISO και πρότεινε ως υπεύθυνη ποιότητας να ορισθεί η κα. Ελίζα Φοινίτση. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να οριστεί υπεύθυνη ποιότητας η κα. Ελίζα Φοινίτση, Διοικητική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥ που έχει ήδη εκπαιδευτεί από την εταιρεία (Priority) για το ISO, έχει την εμπειρία από την προηγούμενη διαχειριστική επάρκεια, είχε την εποπτεία για το Πρόγραμμα της Φτώχειας και στον Δήμο Αμαρουσίου και στο Δήμο Γαλατσίου και επομένως διαθέτει γενικά μια σημαντική εμπειρία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της πιστοποίησης. ΘΕΜΑ 7ο: Ανάθεση στο Γενικό Διευθυντή της ιδιότητας του Νόμιμου Εκπροσώπου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων. Ο Πρόεδρος ΔΣ, κ. Γ. Πατούλης ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι θα πρέπει να αναθέσουν την ιδιότητα του Νόμιμου Εκπροσώπου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στον Γενικό Διευθυντή, κ. Σ. Παπασπυρόπουλο. Όπως τους υπενθύμισε σε προηγούμενο ΔΣ είχαν πάρει απόφαση να του αναθέσουν την ιδιότητα του Νόμιμου Εκπροσώπου του Δικτύου στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ώστε να υπάρχει ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων του ΕΔΔΥΠΠΥ. Όπως τους τόνισε το Πρόγραμμα της Φτώχειας έχει ολοκληρωθεί και στους δυο Δήμους (Μαρούσι, Γαλάτσι), οπότε έχει λήξει η ισχύς της απόφασης που είχαν πάρει. Δεδομένου ότι πλέον οι πράξεις-διαδικασίες που πρέπει να γίνονται καθημερινά στο Δίκτυο είναι πολλές και χρονοβόρες είναι δύσκολο ο ίδιος λόγω φόρτου εργασίας να πηγαίνει σε όλες τις υπηρεσίες, οπότε ζήτησε να αναθέσουν αυτή την ιδιότητα στον Γενικό Διευθυντή. Ο κ. Γ. Μακρυνός ρώτησε τον Γενικό Διευθυντή εάν προβλέπεται από το Καταστατικό αυτή η διαδικασία. Ο ίδιος τον ενημέρωσε ότι στο άρθρο 14 παρ. 2 του Καταστατικού προβλέπεται η δυνατότητα του Προέδρου, μετά από απόφαση του ΔΣ, να αναθέσει οποιαδήποτε αρμοδιότητά του, άρα και τη Νόμιμη Εκπροσώπηση του Δικτύου. Στη συνέχεια, όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να αναθέσουν την ιδιότητα του Νόμιμου Εκπροσώπου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο Γενικό Διευθυντή, κ. Σ. Παπασπυρόπουλο με σκοπό να υπάρχει ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων του ΕΔΔΥΠΠΥ. ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση Πιλοτικού Προγράμματος Προληπτικού Ελέγχου Κατάθλιψης σε 4 Δήμουςμέλη. Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι θα πρέπει να αποφασίσουν σχετικά με την έγκριση του νέου Πιλοτικού Προγράμματος Προληπτικού Ελέγχου της κατάθλιψης κατά την κλίμακα W. K. Zung που θα πραγματοποιηθεί σε 4 Δήμους-μέλη

9 του ΕΔΔΥΠΠΥ, μέσα από τη δομή των ΚΕΠ Υγείας τους. Οι Δήμοι που προτείνεται να υλοποιήσουν το πιλοτικό πρόγραμμα για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου της κατάθλιψης είναι οι εξής: Αμαρουσίου, Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Ωρωπού και Πυλαίας-Χορτιάτη. Προτείνεται η περίοδος υλοποίησης να ξεκινήσει και για τους 4 Δήμους στις 7 Απριλίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στην Κατάθλιψη, θεσμοθετημένη από τον Π.Ο.Υ. Η δράση θα είναι σε ισχύ διαρκώς και την επικοινωνία αυτής στους δημότες αναλαμβάνει ο Δήμος. Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη του ΔΣ για το εγχειρίδιο του Προγράμματος που έχει ήδη δημιουργηθεί και το οποίο περιλαμβάνει πληροφορίες όπως: λίγα λόγια για τη νόσο της κατάθλιψης, την προσθήκη του προγράμματος σε αυτά των ΚΕΠ Υγείας, οδηγίες χορήγησης του ερωτηματολογίου, ερμηνεία αποτελεσμάτων ερωτηματολογίου, διασφάλιση ενημέρωσης λογισμικού των ΚΕΠ Υγείας. Ακόμη, τους ενημέρωσε ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν πολίτες άνω των 18 ετών και ότι πρόκειται για ερωτηματολόγιο εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) και εγκυροποιημένο για τον ελληνικό πληθυσμό. Επίσης, τους ανέφερε ότι το ερωτηματολόγιο μπορεί να συμπληρωθεί από τον ίδιο το δημότη, ο οποίος θα προσέρχεται προς τούτο στον αρμόδιο δημοτικό υπάλληλο και ότι ο χρόνος συμπλήρωσής του υπολογίζεται στα περίπου. Όπως τους τόνισε απαραίτητο στη διαδικασία αυτή είναι να καταγράφονται οι δημότες που θα προσέρχονται στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας των δήμων αυτών. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να υλοποιηθεί το Πιλοτικό Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Κατάθλιψης στους Δήμους Αμαρουσίου, Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Ωρωπού και Πυλαίας-Χορτιάτη, και αναλόγως των αποτελεσμάτων του, να επεκταθεί στη συνέχεια σε όλους τους Δήμους μέλη που το επιθυμούν. ΘΕΜΑ 9ο: Αιγίδα ΕΔΔΥΠΠΥ στο Athens Science Festival. Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι η διοργανώτρια μη κερδοσκοπική εταιρεία Scico πρότεινε στο ΕΔΔΥΠΠΥ να τεθεί το Athens Science Festival υπό την αιγίδα του Δικτύου. Τους ανέφερε ότι το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ακόμη, τους ενημέρωσε ότι το φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, ξεκίνησε το 2014 και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της επιστήμης και της τεχνολογίας στην Ελλάδα. Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία SciCo», το Βρετανικό Συμβούλιο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία με πολλούς ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς

10 οργανισμούς. Τέλος, τους ανέφερε ότι το φεστιβάλ έχει μεγάλη ανταπόκριση καθώς η συμμετοχή του κόσμου ξεπερνά κάθε χρόνο τους επισκέπτες. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα να τεθεί το Athens Science Festival υπό την αιγίδα του Δικτύου και εξουσιοδότησαν τον κ. Παπασπυρόπουλο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 2ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Παρασκευή 10/2/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 2ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «NOUS CONSULTING I.K.E.» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/11/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή της καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 2ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Παρασκευή 10/02/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 2ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την

11 εταιρεία «B & F ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/11/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 2ης Έκθεσης - Αναφοράς (Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Πέμπτη 16/2/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 2ης Έκθεσης Αναφοράς (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «ΜΥ MEDIA ΕΠΕ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/11/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή τους καθώς κρίθηκαν ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές. ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 2ου οικονομικού απολογισμού (Δεκεμβρίου 2016 Παράταση έως 31/12/16) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από 1/11/2016, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Πέμπτη 16/2/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο

12 Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 2ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Δεκεμβρίου 2016) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία «ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/11/2016 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 1ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Παρασκευή 10/2/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 1ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «NOUS CONSULTING I.K.E.» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/1/2017 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή της καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 1ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) όλων των Κοινωνικών Δομών, από

13 την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Παρασκευή 10/2/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 1ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/17) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία «B & F ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/1/2017 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 1ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Πέμπτη 16/2/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 1ης Έκθεσης Αναφοράς (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «ΜΥ MEDIA ΕΠΕ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/1/2017 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή τους καθώς κρίθηκαν ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές. ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου»

14 (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 1ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017 Παράταση έως 28/2/2017) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 1/1/2017, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Πέμπτη 16/2/2017, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 1ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Ιανουαρίου 2017) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία «ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/1/2017 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. Mη υπάρχοντος άλλου θέματος, ο Πρόεδρος ΔΣ κ. Γ. Πατούλης, κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης. Επόμενη ημέρα Συνεδρίασης του ΔΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Μαϊου 2017 και ώρα 15:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Γεώργιος Πατούλης Δημήτρης Κάρναβος Γιώργος Μακρυνός Ιωάννης Λαδόπουλος Ιωάννης Φωστηρόπουλος Νέλλη Λάβδα Νικόλαος Παντελιάς

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 15:00 Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος - Δημ Σύμβουλος Χαλανδρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 14.30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος Α 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 29/01/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ Παρόντες: κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης ήµαρχος Αµαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

Ξυλόκαστρο, 6/5/2016

Ξυλόκαστρο, 6/5/2016 Ξυλόκαστρο, 6/5/2016 Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης 1 ης Περιφερειακής Συνάντησης Υγιών Πόλεων στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, πραγματοποιήθηκε η 2 η Περιφειακή Συνάντηση Υγιών Πόλεων που εστίασε στην

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 Παρόντες: 1) κ. Παναγιώτης Βλασσάς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 12.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 12.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 12.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κα. Ευαγγελία Αμανατίδου -Χατζηπαυλή, Δημ. Σύμβουλος Ν. Ιωνίας, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κ. Χρίστος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Γιώργος Μακρυνός - Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια

Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 15.30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 24 Νοεμβρίου 2009

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 24 Νοεμβρίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 24 Νοεμβρίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 4.00 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 31 Μαρτίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 31 Μαρτίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Γενικός Διευθυντής ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Δημιουργία και δικτύωση Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 20/3/2015. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ

Μαρούσι, 20/3/2015. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ Μαρούσι, 20/3/2015 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ Γ. Πατούλης: «Σχεδιάζουµε παγκόσµια, εκτελούµε τοπικά. 165 ήµοι στην κατεύθυνση µιας κοινής Πολιτικής και κοινών ράσεων

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 30 Ιουνίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 30 Ιουνίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 2/19-01-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 2/2017 Θέμα: «Υποβολή πρότασης στο Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης ήµαρχος Αµαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθμός Συνεδρίασης : 30 η /24-09-2018 Αριθμός Απόφασης : 1109 ΘΕΜΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος : Όνομα: Θέση: ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ιωάννα Τασολάμπρου Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Ηλ. Δ/νση : itasolamprou@agrinio.gr, pronoia2@agrinio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κα Ευαγγελία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ:10046 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ:10046 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: 13.8.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ:10046 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. Δ/νση: Βρυούλων 125

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 3/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ Θέση: ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση: vasoula.stav @ gmail.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 11 ης από 22.5.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY. Τρίτη, 29 Ιουνίου ) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY. Τρίτη, 29 Ιουνίου ) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος - Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κ. Χρίστος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΨΞΠΞΩΗ3-0Θ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 24195/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΔΑ: ΨΞΠΞΩΗ3-0Θ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 24195/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: ΨΞΠΞΩΗ3-0Θ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 24195/03-12-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 21ης/2018 Τακτικής συνεδριάσεως του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο επίκεντρο των Υγιών Πόλεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο επίκεντρο των Υγιών Πόλεων» Μαρούσι, 11 Νοεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε η 14 η Τριμηνιαία Συνάντηση των Δήμων-Μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο

Διαβάστε περισσότερα

6η Συνάντηση Εργασίας Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας

6η Συνάντηση Εργασίας Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας 6η Συνάντηση Εργασίας Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Νταίζη Παπαθανασοπούλου Κοινωνιολόγος Κοινωνική Λειτουργός Συντονίστρια Μαρούσι 12-04-13 Πρόγραμμα Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΩΜ7ΛΡ-7Ν4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 898/2013

ΑΔΑ: ΒΛΩΜ7ΛΡ-7Ν4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 898/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 898/2013 ΘΕΜΑ 7 ο Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα