ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. ΣΚΑΜΠΟ 1. Να είναι τροχήλατο. 2. Να ρυθμίζεται το ύψος υδραυλικά από 550 έως 750 mm περίπου. 3. Η βάση να είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI mm περίπου και να διαθέτει πέντε (5) ακτίνες για την καλύτερη σταθεροποίησή του. Να διαθέτει στήριγμα ποδιών σχήματος στεφάνης. 4. Η επιφάνεια του καθίσματος διαμέτρου 40 εκ περίπου να είναι κυκλικού σχήματος, περιστρεφόμενη και να καλύπτεται από δερματίνη ηλεκτρικά μονωμένη. 5. Να διαθέτει τοξοειδούς μορφής στήριγμα πλάτης ίδιου υλικού με της επιφάνειας. 6. Οι τροχοί να είναι ελευθέρας κινήσεως και ηλεκτρικά μονωμένοι, διαμέτρου 50 mm περίπου. 7. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα. 2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ «ΒΟΟΜ» 1. Να είναι τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλη για γυναικολογικές εξετάσεις και τοκετούς. Να είναι βαριάς κατασκευής και να εδράζεται σταθερά στο έδαφος. 2. Το μήκος του μαζί με την επέκταση του τμήματος των ποδιών να είναι 195cm και το πλάτος τα 60 cm τουλάχιστον. 3. Η επιφάνεια κατάκλισης (να αναφερθεί το πάχος προς αξιολόγηση) να καλύπτεται από δερματίνη ειδικής κατασκευής που να αντέχει στα χημικά καθαριστικά και απολυμαντικά, υποαλλεργική και να εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή στήριξη του ασθενή ( να αναφερθούν και να αποδεικνύονται όλα τα χαρακτηριστικά των υλικών της επιφάνειας και του σκελετού προς αξιολόγηση). 4. Τα υλικό της επιφάνειας να επιτρέπει απλό και γρήγορο καθαρισμό και να επιδέχεται τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης.

2 5. Η επιφάνεια στήριξης της ασθενούς να διαιρείται σε τμήμα πλάτης, τμήμα λεκάνης και τμήμα ποδιών να έχει τη δυνατότητα να αποχωρίζεται και να επανασυνδέεται κατά βούληση και να διασφαλίζει άνετη τοποθέτηση της ασθενούς και τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων. 6. Να διαθέτει χαλύβδινο μεταλλικό σκελετό μεγάλης αντοχής και κάλυμμα του σκελετού σύγχρονης αισθητικής σχεδίασης. 7. Να είναι ηλεκτρικής λειτουργίας και να εκτελεί τις παρακάτω κινήσεις ηλεκτρικά: -Ρύθμιση ύψους από70 έως 110 cm περίπου. -Κίνηση τμήματος πλάτης τουλάχιστο 0 ως 50º -Κίνηση τμήματος λεκάνης τουλάχιστο 0 ως 20º 8. Οι ρυθμίσεις να πραγματοποιούνται μέσω ποδοδιακόπτη που να βρίσκεται ει δυνατόν σε λειτουργικό σημείο της βάσης του ή ενσύρματου χειριστηρίου. Ένα από τα παραπάνω να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε στην προσφορά. 9. Να φέρει προσθαφαιρούμενη ανοξείδωτη λεκάνη περισυλλογής υγρών. 10. Στο πίσω μέρος της πλάτης να φέρει υποδοχή για ρολό χαρτιού. 11. Να έχει την δυνατότητα οριζοντιοποίησης της επιφάνειάς της, όταν η εξέταση το απαιτεί. 12. Να διαθέτει μνήμη για τρεις τουλάχιστον προεπιλεγμένες θέσεις. 13. Να συνοδεύεται από τα παρακάτω εξαρτήματα: Ζεύγος στηρίγματα ποδιών τύπου Goepel ρυθμιζόμενα καθ ύψος με τους αντίστοιχους σφιγκτήρες προσαρμογή τους. Ένα ζεύγος χειρολαβές για την στήριξη του ασθενή. Ζώνη πρόσδεσης. 14. Να προσφερθούν προς επιλογή όλα τα εξαρτήματα που μπορούν να συνοδεύσουν την κλίνη. 15. Να αναφερθούν πιθανά περαιτέρω πλεονεκτήματα. 16. Το προσφερόμενο είδος πρέπει να συνοδεύεται από το Εγχειρίδιο Λειτουργίας (Operation Manual) στα ελληνικά και το Εγχειρίδιο Συντήρησης (Service Manual, part list) του κατασκευαστή. 17. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα.

3 3. ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αφορούν την προμήθεια και παράδοση τροχήλατου περιστρεφόμενου και ανυψούμενου καθίσματος εργασίας με μπράτσα. 1.Το κάθε κάθισμα να έχει τις παρακάτω περίπου διαστάσεις: έδρα: πλάτος 50 cm και βάθος 45 cm. πλάτη: πλάτος 40 cm και ύψος 45cm 2.Το ύψος της έδρας να είναι ρυθμιζόμενο από 45 cm έως 55 cm περίπου. 3.Το συνολικό ύψος του καθίσματος να είναι περίπου cm ενώ τα συνολικό πλάτος να είναι περίπου 60 cm. 4.Να διαθέτει πεντακτινωτή ατσάλινη βάση με επικάλλυψη πολυαμιδίου με πέντε διπλούς τροχούς. 5. Να διαθέτει αμορτισέρ αερίου για την αυξομείωση του ύψους του καθίσματος, με ενίσχυση ατσάλινου ελατηρίου για την απορρόφηση των κραδασμών καλυπτόμενο εξωτερικά από ειδική πλαστική φυσούνα. 6.Η πλάτη και έδρα να είναι ανεξάρτητες.η πλάτη να φέρει στο πίσω μέρος της προστατευτικό αντιγδαρτικό κέλυφος πολυαμιδίου.το ίδιο να υπάρχει και στο κάτω μέρος της έδρας.η έδρα και η πλάτη να είναι επενδυμένες με ύφασμα καλής ποιότητας. 7.Η επένδυση να είναι από μαλακή διογκωμένη εν ψυχρώ, βραδύκαυστη πολυουρεθάνη με ανατομική διαμόρφωση. 8.Οι βραχίονες να είναι ατσάλινοι με επικάλυψη ημίσκληρης πολυουρεθάνης. 9.Να διαθέτει μηχανισμούς ρύθμισης των κινήσεων της πλάτης:κλίση (+/- 30 περίπου),ύψος(+/- 5 cm περίπου), απόσταση από την έδρα (+/- 5 cm περίπου). 10.Το κάθισμα πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές. 4. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΥΨΟΥΣ 190 CΜ

4 Αφορούν την προμήθεια και παράδοση βιβλιοθήκης. 1.Η βιβλιοθήκη να είναι διαστάσεων 82cm Χ 42cm Χ 190 cm περίπου. 2.Το καπάκι να είναι από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm. 3.Το κάσωμα να είναι από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm. 4.Ολα τα εμφανή σόκορα φέρουν επένδυση από PVC (θερμοσυγκολυμμένο για εξασφάλιση απόλυτης αντοχής)πάχους 3 mm περίπου. 5.Τα μπάζα να είναι ύψους 7 cm περίπου. 6.Η βιβλιοθήκη μέχρι το ύψος των 80 cm περίπου να έχει δύο πόρτες από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm και επάνω δύο πόρτες από κρύσταλλο πάχους 5 mm. 7.Οι πόρτες να αναρτώνται με μεντεσέδες καλής ποιότητας. 8.Οι πόρτες από μελαμίνη να φέρουν εργονομικό πόμολο και να ασφαλίζουν με κλειδαριά ασφαλείας.οι πόρτες από κρύσταλλο να φέρουν εργονομικό πόμολο 9.Να διαθέτει ράφια από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm ρυθμιζόμενα καθ' ύψος σε μεταλλικές στάσεις.μέχρι το ύψος των 80 cm περίπου να έχει εσωτερικά ένα(1) ράφι και επάνω δύο(2) ράφια. 10.Η βιβλιοθήκη να στηρίζεται σε πλαστικά προστατευτικά πέλματα. 11.Η χρησιμοποιούμενη μελαμίνη είναι τριών στρώσεων, άκαυστη, οικολογική και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές DIN και ΕΝ και ΕΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ 1. Το τροχήλατο Νοσηλείας να είναι τροχήλατο, καινούργιο, αμεταχείριστο, ανθεκτικής κατασκευής. 2. Να είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας AISI 304 με καλό φινίρισμα και αναλλοίωτο σε όλα τα χημικά καθαρισμού. 3. Να διαθέτει τέσσερις (4) αντιστατικούς τροχούς οι δυο (2) εκ των οποίων να έχουν φρένο. 4. Να διαθέτει χειρολαβή. 5. Οι διαστάσεις του να είναι 80 Cm x 50 Cm x 90 Cm (Μήκος χ Πλάτος Χ Ύψος) περίπου. 6. Να φέρει ένα (1) ράφι ανθεκτικό σε βάρος κάτω από την επιφάνεια εργασίας και περίπου 30 Cm από το έδαφος. 7. Να είναι κατάλληλο για χρήση σε Νοσοκομείο.

5 8. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα. 6. ΔΙΑΦΑΝΟΣΚΟΠΙΟ ΔΙΠΛΟ 1. Η συσκευή θα πρέπει να είναι καινούρια, αμεταχείριστη, σύγχρονης τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής κατάλληλη για χρήση σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη ορθή λειτουργία της 2. Να φέρει μεταλλικό πλαίσιο: φτιαγμένο από φύλλο χάλυβα. Ειδικής αντοχής λευκό χρώμα. 3. Να έχει επιτοίχια τοποθέτηση με χρήση εγκοπών στο πίσω μέρος της μονάδας. 4. Με λάμπες φθορισμού, τύπου "φωτός ημέρας", θερμοκρασία χρώματος > 5500 Kelvin. 5. Οθόνη από plexiglass 6. Συγκράτηση ακτινογραφιών : Ανθεκτική και συνολικά αξιόπιστη με χαλύβδινους κυλίνδρους συγκράτησης. Εγκάρσιο νάιλον νήμα. (εκτός από N39L). 7. Εύκολη πρόσβαση μέσα στη μονάδα 8. Ηλεκτρικά χειριστήρια : τοποθετημένα στην πρόσοψη της συσκευής. 9. Εξωτερικό σπότ για έντονο φωτισμό. 10. Έλεγχος φωτισμού: διακόπτης (I) με ενσωματωμένο ενδεικτικό λαμπτήρα ή νέος ηλεκτρονικός ρυθμιστής φωτεινότητας (DIMMER) 11. Ηλεκτρική τροφοδοσία : 220V (τριπολικό καλώδιο). 12. Να διαθέτει CE και η προμηθεύτρια εταιρεία να είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000 για εμπορία και τεχνική υποστήριξη 13. Να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας 7. ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Κάθισμα με σύμμεικτο μεταλλικό και ξύλινο ή σκελετό και υπόστρωμα πολυουρεθάνης στην έδρα και την πλάτη. Τα ξύλινα στοιχεία μπορούν να αντικατασταθούν από ανάλογα στοιχεία από πολυπροπυλενιο.

6 Η έδρα: να είναι τετράγωνη με πλευρά περίπου 52 cm με μικρή κύρτωση για εργονομικούς λόγους και να είναι επενδυμένη με πολυουρεθάνη (δερματίνη). Να έχει απόσταση από το πάτωμα περίπου 46 cm Η πλάτη: να είναι γενικά τετράγωνη με ευθειογενής ακμές και ελαφριά κλίση στο ύψος της μέσης και προς τα πίσω για εργονομικούς λόγους. Η άνω ακμή της πλάτης να είναι σε ύψος περίπου 80 cm και να μην αφήνει κενό με το κάθισμα. Να είναι επενδυμένη αμφίπλευρα και στα πλαϊνά της με πολυουρεθάνη (δερματίνη) Να διαθέτει σταθερή σύνδεση με τον κορμό της καρέκλας. Τα πόδια να είναι από χυτό αλουμίνιο και να έχουν εποξειδική βαφή ή από χαλύβδινο επινικελωμένο σωλήνα. Να καταλήγουν σε πέλματα που διαθέτουν προστασία δαπέδου. Οι καρέκλες να είναι δυνατόν να στοιβαχτούν (stackable). Τα μπράτσα να είναι από χυτό αλουμίνιο ενιαίο με τα πόδια. 8. ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Καπάκι (τεμ. 1): Να είναι από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως τριών στρώσεων, πάχους 25 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμινικό laminate πάχους 0,3χιλ σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιθώρια: Στο μήκος να έχει ταινία ABS πάχους 3 χιλ. στρογγυλεμένη σε όλες τις ακμές και γωνίες. Στο πλάτος να έχει ταινία πάχους 0,5 χιλ. και στις δύο πλευρές, στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Υποδοχή σύνδεσης: Να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οπές για την υποδοχή των συνδετικών εξαρτημάτων όπως π.χ. στηρίγματα κινητών ραφιών, μεντεσέδες, οδηγοί, αρχειοθήκες κλπ. Πλαϊνά (τεμ. 2): Να είναι από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3χιλ σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά, ταινίες ABS πάχους 0,5χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Βάση (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3 χιλ. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά ταινίες ABS πάχους 0,5 χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Πλάτη (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως τριών στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3 χιλ. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά, ταινίες πάχους 0,5 χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Ράφι κινητό (τεμ. 5): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως

7 9. ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ - ΔΙΘΕΣΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ 1.Ο σκελετός του καθιστικού να είναι μεταλλικός σχήματος «λάμδα» από χαλυβδοσωλήνα βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή.το σύστημα των καθισμάτων να στηρίζεται πάνω σε χαλυβδοσωλήνα(μπάρα)βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Τα καθίσματα να συνδέονται στην μπάρα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητά τους και η εύκολη ανταλλαξιμότητα τους 2.Το κάθε κάθισμα να έχει πλάτος 50 cm και βάθος 55 cm περίπου. 3.Το κάθισμα να έχει ενιαία πλάτη και έδρα. Η επένδυση να είναι από μαλακή διογκωμένη εν ψυχρώ, βραδύκαυστη πολυουρεθάνη με ανατομική διαμόρφωση 4.Η ταπετσαρία του καθίσματος να είναι από ύφασμα καλής ποιότητας. 5.Το καθιστικό να πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές. 10. ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΙΚΡΟ Καπάκι : Ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα πάχους 25 mm αμφίπλευρα επενδεδυμένη με μελαμινικό laminate σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς και σόκορα από PVC Πόδια : Μεταλλικά, από σωλήνα διατομής Φ 40 mm και συνολικής αντοχής 40 kg/mm 2. Να χρωματίζονται με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου. Να εδράζονται πάνω σε αντιολισθητικά πέλματα υψηλής αντοχής και ευστάθειας. 11. ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Αφορούν την προμήθεια και παράδοση σε πλήρη λειτουργία γραφείου με αναρτημένη συρταριέρα. 1.Το γραφείο να είναι διαστάσεων περίπου 140cm Χ 80cm Χ 75 cm. 2.Η επιφάνεια και τα πλαϊνά του γραφείου να είναι από μελαμίνη πάχους 25 mm. Κάθε πλαϊνό να φέρει προστατευτικά πέλματα για την σωστή έδραση του γραφείου. 3.Τα περιθώρια της επιφάνειας και των πλαϊνών του γραφείου να είναι από PVC (θερμοσυγκολυμμένο για εξασφάλιση απόλυτης αντοχής)πάχους 3 mm περίπου.

8 4.Να διαθέτει μετώπη από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm και ύψους 35cm περίπου, τοποθετημένη σε εσοχή 15 cm περίπου από το πρόσωπο της επιφάνειας. 5.Η συναρμολόγηση του γραφείου να γίνεται με μεταλλικά φυράμια και ξύλινες καβίλλιες. 6.Tο γραφείο να φέρει ανηρτημένη συρταριέρα,διαστάσεων περίπου 80cm X 60 cm, η οποία να περιλαμβάνει δύο(2)συρτάρια και μολυβοθήκη. 7.Το κάσωμα της συρταριέρας να είναι από μελαμίνη πάχους 18 mm περίπου και στα σόκορα να υπάρχει ταινία μελαμίνης. 8.Τα συρτάρια να έχουν βάθος τουλάχιστον 6 cm και άνοιγμα 80%. 9.Η μολυβοθήκη να είναι πλαστική και να έχει διάφορες θέσεις για είδη γραφείου.. 10.Τα συρτάρια να κινούνται σε μεταλλικούς οδηγούς (γλυσιέρες). Οι γλυσιέρες να αναρτώνται σε σκαλιέρες, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό μέρος του κασώματος. Οι γλυσιέρες στο μπροστινό μέρος να φέρουν στόπερ, ώστε να σταματάει το συρτάρι στο μεγαλύτερο άνοιγμά του. 11.Οι μετώπες (κούτελα) των συρταριών να είναι από μελαμίνη και περιμετρικά να έχουν ταινία μελαμίνης. Στο κούτελο της μολυβοθήκης να υπάρχει κλειδαριά ασφαλείας η οποία να κλειδώνει όλα τα συρτάρια. 12.Η χρησιμοποιούμενη μελαμίνη να είναι τριών στρώσεων, άκαυστη, οικολογική και να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές DIN και ΕΝ και ΕΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 2Χ0.85 ΚΑΙ 2Χ1.25 Να αποτελείται από τα εξής μέρη: Επιφάνεια Εργασίας (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 25 χιλιοστών, επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμινικό, laminate πάχους 0,3mm σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιμετρικά, η επιφάνεια εργασίας να έχει ταινία ABS, πάχους τουλάχιστον 3mm στρογγυλεμένη σε όλες τις ακμές και γωνίες. Από την κάτω όψη της επιφάνειας εργασίας, να βρίσκονται ενσωματωμένες, φωλιές με σπείρωμα, για τη σύνδεση της επιφάνειας εργασίας με τα μεταλλικά πόδια του γραφείου. Η σύνδεση να πραγματοποιείται με τη χρήση των κατάλληλων βιδών σε απόσταση ικανή ώστε να επιτρέπεται η χρήση της επιφανείας και από τις τέσσερις πλευρές.

9 Μεταλλικό Πόδι τύπου ανεστραμένου «Η» (τεμ. 2): Λυόμενη μεταλλική κατασκευή, η οποία αποτελείται από τα εξής μέρη: - Βάση μεταλλικού ποδιού: είναι διαστάσεων 680x90hmm περίπου. Από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm διαμορφωμένη καταλλήλως. Εντός της βάσης να υπάρχουν ενσωματωμένα πέλματα. Το πέλμα να είναι υψηλής ανθεκτικότητας PVC με αντιολισθητικές και προστατευτικές, για το δάπεδο, ιδιότητες. - Κορμός μεταλλικού ποδιού: να είναι διαστάσεων 130x35x545hmm περίπου. Από την εσωτερική μεταλλική καλύπτρα, η οποία να κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. Επί της εσωτερικής μεταλλικής καλύπτρας, να υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες οπές, για την είσοδο και έξοδο των καλωδίων των ισχυρών και ασθενών ρευμάτων. - Άνω τμήμα μεταλλικού ποδιού: Να είναι διαστάσεων 480x10h mm περίπου. Κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. Τα ανωτέρω τρία τμήματα να συναρμολογούνται μεταξύ τους, με τη χρήση καταλλήλων βιδών. Καλύπτρα μεταλλικού ποδιού (τεμ. 2): Να είναι διαστάσεων 200x623mm περίπου. Από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 0,8mm, διαμορφωμένη καταλλήλως, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στον κορμό του μεταλλικού ποδιού. Η καλύπτρα του μεταλλικού ποδιού να μπορεί να αφαιρείται και να επανατοποθετείται πολύ εύκολα, χωρίς τη χρήση εργαλείων, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εύχερης πρόσβαση στα καλώδια που είναι τοποθετημένα εντός του μεταλλικού ποδιού Η βαφή όλων των ανωτέρω μεταλλικών μερών να είναι ομοιογενής, μη τοξική, υψίστης μηχανικής αντοχής. Μεταλλική Τραβέρσα (τεμ. 1): Η μεταλλική τραβέρσα να χρησιμοποιείται για να συνδεθούν μεταξύ τους, τα μεταλλικά πόδια του γραφείου. Να είναι ορθογωνικής διατομής και να κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 1,5 και 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. 13. ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΑΞ Θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά Πάνελ λειτουργιών και Μενού στα Ελληνικά Ανάλυση Εκτύπωσης 600 x 600 dpi Σύνδεση USB 2.0 υψηλής ταχύτητας Έγχρωμη σάρωση με επίπεδη επιφάνεια και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων Μνήμη εγγράφων 170 σελίδων Ταχύτητα εκτύπωσης 18 σελίδες/λεπτό

10 Χωρητικότητα χαρτιού 250 φύλλων Δυνατότητα σάρωσης ως dpi (με interpolation) Έγχρωμη σάρωση 24 bit - Mονόχρωμη 8 bit Σάρωση σε Η/Υ ως PDF/ JPEG/ BMP ή ΤIFF (Εύκολο σύστημα προβολής εικόνων) Μετατροπή σαρωμένων σελίδων σε επεξεργάσιμα έγγραφα με το λογισμικό οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων Readiris Λειτουργία Διπλής πρόσβασης με μεταβίβαση μέσω κράτησης στη μνήμη Φαξ Η/Υ (PC FAX), Super G3 φαξ, 33,6 kbps, Απόρριψη ανεπιθύμητων φαξ Συμβατό με : Microsoft Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista /Windows 7 Εγγύηση 5 έτη 14. ΚΛΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Κλίνη υψηλής αντοχής, δύο τμημάτων. Να έχει ρυθμιζόμενο τμήμα πλάτης μέσω οδοντωτού οδηγού ή άλλου κατάλληλου μηχανισμού. Στρώμα επιφάνειας καλυμμένο από βινυλική ταπετσαρία, ενσωματωμένη βάση για ρολό χαρτιού στην κεφαλή της εξεταστικής κλίνης. Σωληνοειδές πλαίσιο επιχρωμιωμένου χάλυβα. Διαστάσεις περίπου 190 (μήκος) x 65 (πλάτος) x 75 (ύψος) cm. Να συνοδεύεται από μονό σκαλοπάτι, ύψους περίπου 25 cm με τέσσερα αντιολισθητικά πόδια. Μεταλλική κατασκευή με επιφάνεια αντιολισθητική από καουτσούκ και τέσσερα αντιολισθητικά πόδια 15. ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Μεταλλικός κατακόρυφος σωλήνας, που εδράζεται σε κυκλικής μορφής βάση ώστε να στέκεται ελεύθερα στο χώρο. Στο άνω άκρο του να φέρει ζεύγη γάντζων από διαμορφωμένη μεταλλική βέργα υψηλής αντοχής. Κάθε ζεύγος να αποτελείται από ένα μικρό γάντζο με κλίση προς τα πάνω και ένα μεγάλο (π.χ. σχήμα θηλιάς, κλπ.) για την ανάρτηση βαρειών ρούχων. 16. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ Επιφάνεια : Από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα πάχους 40 mm, επενδεδυμένη με μελαμινικό laminate σε χρώμα απομίμισης καπλαμά οξιάς και σόκορα από PVC. Η επιφάνεια να στηρίζεται σε μεταλλικό τελάρο.

11 Πόδια : Τέσσερα πόδια από χαλύβδινες κοίλες διατομές Φ 6cm και συνολικής αντοχής 60 kg/mm 2. Η στήριξη να γίνεται πάνω στο μεταλλικό τελάρο. Τα πόδια να φέρουν αντιολισθηρά πέλματα από πολυαμίδιο και να χρωματίζονται με χρώμιο. 17. ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Τροχήλατη βάση, μονή, για σακούλες. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, με ειδικό μηχανισμό για την τοποθέτηση και συγκράτηση ενός σάκκου με πλαστικό καπάκι, ποδοκίνητο, σταθεροποιούμενο στην ανοικτή θέση. Να διαθέτει 4 τροχούς περιστρεφόμενης στήριξης και βάσης διαστάσεων βάσης μέχρι 40cm x 53 cm και ύψος μέχρι 90 cm. Στην βάση περιμετρικά να έχει ελαστική ταινία για προστασία κρούσεων. Να συνοδεύεται από 10 σάκκους ιματισμού. 18. ΨΥΓΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Χωρητικότητα περίπου 150 λίτρων. Εύρος θερμοκρασίας από +2º έως +8º C. Με θύρα διπλού υαλοπίνακα. Αθόρυβος συμπιεστής χωρίς CFC (χλωροφθοράνθρακες). Κουμπί ανοίγματος κλεισίματος. Ψύξη με εξαναγκασμένη ροή αέρα. Ψηφιακή απεικόνιση. Οπτικο-ακουστικές ειδοποιήσεις. Με ράφια και βάσεις διατήρησης ψύξης. Επιτοίχια τοποθέτηση στη μονάδα θαλάμου. Μέγιστες διαστάσεις: 60 cm πλάτος Χ 85 cm ύψος. 19. ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ o o o o o o Μήκος : 90cm Πλάτος : 50cm Ύψος : 200cm Περιγραφή: Να είναι κατασκευασμένη από άθραυστο υλικό που δεν χαράζεται. Να διαθέτει 2 πόρτες οι οποίες να ανοίγουν σε γωνία ως 270 μοιρών και να έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν. Η κάθε πόρτα να έχει τουλάχιστον 8 διαμερίσματα φαρμάκων. o Στο εσωτερικό να υπάρχουν δύο περιστρεφώμενες στήλες με 16 διαμερίσματα φαρμάκων από άθραυστο υλικό η κάθε μία, 5

12 o διαμορφούμενα ράφια και ντουλάπι επικύνδινων φαρμάκων που να κλειδώνει. Βάση με 4 πόδια ρυθμιζόμενου ύψους. 20. ΠΑΡΑΒΑΝ ΟΡΟΦΗΣ Πρέπει να είναι κατάλληλα για χώρους εξέτασης νοσοκομείων και ιατρείων, καθώς και για φυσικοθεραπευτήρια. Το σύστημα ανάρτησης της κουρτίνας να είναι κατασκευασμένο από ανοδειομένο αλουμίνιο άριστης ποιότητας μεταβλητού μήκους προσθαφαιρούμενοι από τις βάσεις στήριξης τους ώστε να ευκολύνουν τον καθαρισμό τους. Σε περίπτωση μη χρήσης των παραβάν οι κουρτίνες να μπορούν να αναδιπλώνονται στον τοίχο ώστε να ελευθερώνεται ο χώρος. Κουρτίνες: Η κουρτίνα να είναι κατασκευασμένη από ύφασμα άριστης ποιότητας εξειδικευμένο για βαριά νοσοκομειακή χρήση και να διαθέτει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις ποιότητας και ιδιοτήτων, οι οποίες πρέπει να τεκμηριώνονται με την συνυποβολλή των πιστοποιητικών αυτών. Η κουρτίνα να έχει τις ακόλουθες ιδιότητες: Να είνα πλενόμενη και απολυμενόμενη Να είναι βραδύκαυστη Να είναι αντιβακτηριδιακή Να είναι αντιστατική και αντιαλλεργική 21. ΨΥΓΕΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟ Μεικτή Χωρητικότητα περίπου 150 λίτρων. Ενεργειακή κλάση τουλάχιστο Α+ Ενσωματωμένη κατάψυξη **** τουλάχιστο 10λιτ. Αθόρυβος συμπιεστής χωρίς CFC (χλωροφθοράνθρακες). Ψύξη με εξαναγκασμένη ροή αέρα. Μέγιστες διαστάσεις: 60 cm πλάτος Χ 90 cm ύψος. 22. ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

13 Ελεύθερης τοποθέτησης. Χωρητικότητα περίπου 20 λίτρων. Ισχύος 100watt. Ριθμιζόμενη ισχύς. Λειτουργία Grill. Προεπιλεγμένα προγράμματα ψησίματος/μαγειρέματος/ξεπαγώματος. Ψηφιακή ένδειξη ώρας. 23. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ Τα χαρακτηριστικά των Η/Υ οφείλουν να πληρούν τα κάτωθι χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής Intel i ή αντίστοιχης τεχνολογίας Μνήμη DDR3 4GB Σκληρό δίσκο 500GB DVD-RW Μητρική που να υποστηρίζει τα ανωτέρω και επιπλέον: 1 PCI-E slot, 2 PCI slot, SATA3 στα 6Gbps για SSD δίσκους, εξόδους USB 3.0, Onboard GLAN, κάρτα ήχου, κάρτα γραφικών Λειτουργικό σύστημα windows 7 professional GR 32-bit Οι Η/Υ να είναι επώνυμοι Oι οθόνες θα πρέπει να είναι 20 τεχνολογίας TFT/LED Οι εκτυπωτές θα είναι τεχνολογίας LASERJET, θα φέρουν θύρα Ethernet για δισύνδεση με δίκτυο και οι 5 εξ αυτών θα είναι έγχρωμοι με ενσωματομένο scanner. Οι οθόνες να έχουν εσωτερικό τροφοδοτικό και το καλώδιο τροφοδοσίας να είναι τύπου IEC. Οι εκτυπωτές να έχουν ταχύτητα εκτύπωσης τουλάχιστον 20 σελίδες/λεπτό και να φέρουν οπωσδήποτε οθόνη LCD τουλάχιστον 2 σειρών με οπισθοφωτισμό. Όλα τα είδη (Η/Υ, οθόνες, εκτυπωτές) να έχουν εγγύηση 4 ετών. 24. ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

14 Να είναι ύψους περίπου 50cm με σπαστό βραχίωνα αλουμινίου και βάση κατάλληλο για τοποθέτηση πάνω σε γραφείο. Να φέρει φωτιστικό τεχνολογίας LED ισχύος τουλάχιστο 8watt και διακόπτη on-off στη βάση του. 25. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 ΩΝ ΘΥΡΩΝ Το σύστημα καταμέτρησης χρησιμοποιείται για τον πλήρη έλεγχο και την αυτοποιημένη σειρά προτεραιότητας Να αποτελείται απο την κεντρική μονάδα, τα πληκτρολόγια των χρηστών και τις πινακίδες ένδειξης των αριθμών με οθόνη (LED). Η επικοινωνία του συστήματος να είναι ασύρματη,wireless, Η οθόνη της κεντρικής μονάδας να είναι 17" touch screen, θερμικό εκτυπωτή και ενσωματωμένο industrial PC. Επίσης να έχει τη δυνατότητα παράλληλα με την φωτεινή ένδειξη αριθμού και φωνητική κλήση μέσω ηχογραφημένων μηνυμάτων. Μέσω του software να προσφέρεται η δυνατότητα της επεξεργασίας όλων των πληροφοριών και χρήσιμων στατιστικών στοιχείων. Tεχνολογία: Προβολής LED ή DLP ή SXRD Μέγεθος Εικόνας inch Μέγιστη Ανάλυση 1600x1200 Φωτεινότητα: >1.300 Ansi Lumens Αντίθεση: >10.000:1 Ισχύς λάμπας >150Watt Συνδεσιμότητα : Video, Component, SVideo, PC, RS-232C, HDMI 26. ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ (PROJECTOR) Ανάλυση: 1024x768 Φωτεινότητα: 3000 Lumens Τεχνολογία: LCD Βάρος: 3,5 Kg Εσωτερική Μνήμη: 1GB Θόρυβος: 40 db Είσοδοι: HDMI, VGA, S-Video, RCA, USB, WLAN, Audio. Εγγύηση: 3 χρόνια

15 27. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΛΟ Ψυγείο θάλαμος βιτρίνα inox με 2 συρόμενες πόρτες τζαμιού. Κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα Μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη Πάτος με υγειονομικές γωνίες Διπλά τζάμια Σχάρες πλαστικοποιημένες ρυθμιζόμενες καθ ύψος Ρόδες και ποδαρικά Πόρτες με αυτόματη επαναφορά Φρέον οικολογικό Εγγύηση: 12 μήνες Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm 135 x 70 x 204 Χωρητικότητα (Lt.) 958 Θερμοκρασία ( ) 0 έως +10 Πόρτες 2 Ηλεκτρική τάση 220 Απόψυξη Αυτόματη Θερμοστάτης Ψηφιακός 28. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΝΟ Ψυγείο θάλαμος βιτρίνα inox με 1 ανοιγόμενη πόρτα τζαμιού. Κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα Μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη Πάτος με υγειονομικές γωνίες Διπλά τζάμια Σχάρες πλαστικοποιημένες ρυθμιζόμενες καθ ύψος Ρόδες και ποδαρικά Φρέον οικολογικό Εγγύηση: 12 μήνες Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm 68 x 70 x 197

16 Χωρητικότητα (Lt.) 400 Θερμοκρασία ( ) 0 έως +10 Πόρτες 1 Ηλεκτρική τάση 220 Απόψυξη Αυτόματη Θερμοστάτης Ψηφιακός 29. ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή συμβατή με τηλεφωνικό κέντρο τύπου Alcatel- Lucent OMNI PCX Enterprise με έκδοση λογισμικού 8. Χαρακτηριστικά ψηφιακών συσκευών: Οθόνη τουλάχιστον 20 χαρακτήρων, μονόχρωμη. Τουλάχιστον 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με ένδειξη LED. Λειτουργία ανοιχτής συνομιλίας (hands-free) Ενσωματωμένο μεγάφωνο. Πλήκτρο μηνύματος με ένδειξη LED (message LED) Πλήκτρο επανάκλησης (redial) Πλήκτρο ανοιχτής συνομιλίας με ένδειξη LED Πλήκτρο φίμωσης (Mute) Να περιληφθεί και το αναγκαίο λογισμικό και υλικό για την σύνδεση όλων των επιπλέων ψηφιακών συσκευών με το τηλεφωνικό κέντρο 30. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΛΗ Αναλογική τηλεφωνική συσκευή η οποία θα πρέπει τουλάχιστον να είναι: Με οθόνη υγρών κρυστάλλων. Πλήκτρο επανάκλησης (Redial) Πλήκτρο Flash Χρόνος Flash 300ms-600ms

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2. Βάρος (kg) Να αναφερθεί 3. Ύψος 4. Στην κορυφή να διαθέτει τέσσερα (4) μεταλλικά άγκιστρα από ανοξείδωτο χάλυβα. 5. Τροχήλατη

Διαβάστε περισσότερα

1. ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ (GPS) ΤΕΜ. ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90)

1. ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ (GPS) ΤΕΜ. ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) (3) ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, για την προµήθεια: 1. ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ (GPS) ΤΕΜ. ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 13.467,00 ΕΥΡΩ Πέµττη 3-6-04 Ω /09:00 2. ΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ (γραφεία, συρταροθήκες,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 140 Χ 80 εκ. Το γραφείο θα είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό, χρώματος γκρί ανθρακί, ο οποίος θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Διεύθυνση : Μητροπόλεως 44 Ταχ.Κώδικας : 59100 Πληροφορίες : Φρειδερίκη Μαργαρίτου Τηλέφωνο : 2331350207 FAX :

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή καθορίζει τις απαιτήσεις προμήθειας και τους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν για την προμήθεια των παρακάτω ξύλινων επίπλων: α) Ερμάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 15002/719762 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Ιωάννινα: 21/1/2016 Αρ. πρωτ.: 1061 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 27-9-12 Αριθμ. Πρωτ.: 22776 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α / Α ΕΙΔΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CPV ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΓΡΑΦΕΙΟ 39121100-7 5 2 ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 39130000-2 5 3 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017. Κ.Α (Έτους 2017)

ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017. Κ.Α (Έτους 2017) ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΡΕΚΛΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 70.000,00 ΕΥΡΩ Κ.Α 10.7133.0002 (Έτους 2017) ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ (1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 /21

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 /21 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 /21 ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ... 1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΝΑΚΩΝ... 3 ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ... 4 Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ... 4 ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/ Α ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CPV ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΓΡΑΦΕΙΟ 39121100-7 10 2 ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 39130000-2 10 3 ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV002815356 2015-06-02

15SYMV002815356 2015-06-02 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ : ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26ης Οκτωβρίου 1-3 Τ.Κ.54626 Πληρ.: Πέτρος Κοταμανίδης Τηλέφωνο: 2310 507454 Φαξ: 2310 541848 E-mail : efetthess.egr@gmail.com ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια εξοπλισμού γραφείων για τη Γεωτεχνική Υπηρεσία Α.Μ. : Π 94/2012 ΠΡΟYΠ: 6.132.78 (με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) Θεσσαλονίκη, 13-07-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000455 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003091270 2015-09-25 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

15PROC003091270 2015-09-25 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ& ΙΟΝΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Πάτρα, 25-09-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ Τ.Ε.Π. 1/5

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ Τ.Ε.Π. 1/5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η Υγειονοµική Περιφέρεια Αττικής Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.. ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΟ (ΜΕΛΕΤΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) Θεσσαλονίκη, 23-03-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000118 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Κ.Ε.Π. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΣΕ Αριθ. Μελέτης: AK 28 / 8-8-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Κτίριο Διοίκησης Λόφος Πανεπιστημίου 81 100 Μυτιλήνη Πληροφορίες: Μαριολέν Σχαλλίγ, Μυτιλήνη, 30-09-2016 Τηλ.: 22510 36925, Αριθ. Πρωτ.7938

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.93,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 4.997,39 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Αθήνα, 19-10-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000266 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ. Προ πολογισµό : ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ. Προ πολογισµό : ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Θέµα : «Προµήθεια επίπλων γραφείου και κυλικείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ: Δημοτικό κτίριο Ανδρόγεω 2 Τηλ.: 2810 399-214 FAX: 2810 280-780 ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΘΕΜΑ: Διαβούλευση Φορείων μεταφοράς ασθενών

ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΘΕΜΑ: Διαβούλευση Φορείων μεταφοράς ασθενών Προς ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Θες/κη 12-03-19 ΘΕΜΑ: Διαβούλευση Φορείων μεταφοράς ασθενών Κύριοι, Εχουμε τη τιμή να σαs υποβάλουμε την ακόλουθη προσφορά. Τα είδη τα οποία σαs προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Κατασκευή και τοποθέτηση εργαστηριακών πάγκων Φυματιολογικού Εργαστηρίου της ΝΜΝΘ

ΘΕΜΑ : Κατασκευή και τοποθέτηση εργαστηριακών πάγκων Φυματιολογικού Εργαστηρίου της ΝΜΝΘ ΘΕΜΑ : Κατασκευή και τοποθέτηση εργαστηριακών πάγκων Φυματιολογικού Εργαστηρίου της ΝΜΝΘ ΓΕΝΙΚΑ Η δαπάνη να περιλαμβάνει όλα τα υλικά, την κατασκευή και τοποθέτηση των πάγκων, καθώς και την απομάκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΙΜΩΤΑ ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. ΘΕΜΑ: «Ηλεκτρονική Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού»

Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΙΜΩΤΑ ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. ΘΕΜΑ: «Ηλεκτρονική Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 21557/31-10-17 ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. Γραφείο Προϊσταμένου 1.1. Γενική Περιγραφή 1.1.1. Το γραφείο του Προϊσταμένου μπορεί να είναι ελεύθερου σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm.

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm. Κατηγορίες Α. Κάθισμα αναμονής IKAROS N B. Κάθισμα αναμονής IKAROS V Γ. Κάθισμα αναμονής IKAROS ZETA IKAROS Α. IKAROS N Α.1. Περιγραφή Α.1.1. Το κάθισμα αναμονής IKAROS N αποτελείται από ανεξάρτητα, συνεργαζόμενα,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 1. ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ : /ΩΡΑ: 10:00 π.μ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 1. ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ : /ΩΡΑ: 10:00 π.μ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΣΣΜ/ΚΠΒΕ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 4 Ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ Τ.Κ. 5000 Αρμόδιος : Λ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΙΘΜ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 1. ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΣΤΩΝ, δ/σεων 200 x 75/65 x 180 cm περίπου Να είναι επιδαπέδιος βαρέως τύπου. Να έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Επισκευή παλαιού Δημοτικού Σχολείου Χρωμοναστηρίου Δ. Ρεθύμνης και μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο. Υποέργο 2: Προμήθεια λοιπού

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002836135 2015-06-10

15PROC002836135 2015-06-10 Ελληνική ηµοκρατία Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήµος Λήµνου Πλατεία Ηλία Ηλιού 7 Τηλέφωνο: 2254350015 FAX : 2254050050 Ηλεκτ. ιεύθυνση: www.limnos.gov.gr Μύρινα, 10 Ιουνίου 2015 Αρ. Πρωτ: 8223 Θέµα: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. Γραφείο Προϊσταμένου 1.1. Γενική Περιγραφή 1.1.1. Το γραφείο του Προϊσταμένου μπορεί να είναι ελεύθερου σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. Συνολικός Προϋπολογισμός,00 Ευρώ ( ) με τον ΦΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. Συνολικός Προϋπολογισμός,00 Ευρώ ( ) με τον ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διακήρυξης ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ «Όπου γίνεται αναφορά σε εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Μύρινα, 13/06/2014. Ο ήµαρχος. Αντώνης Χατζηδιαµαντής

Μύρινα, 13/06/2014. Ο ήµαρχος. Αντώνης Χατζηδιαµαντής Ελληνική ηµοκρατία Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήµος Λήµνου Πλατεία Ηλία Ηλιού 7 Τηλέφωνο: 2254350015 FAX : 2254050050 Ηλεκτ. ιεύθυνση: www.limnos.gov.gr Μύρινα, 13 Ιουνίου 2014 Αρ. Πρωτ: 10303 Θέµα: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΤΗΣ 8/07 ΔΙΑΚ/ΞΗΣ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) Χανιά, 07 Ιουλ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β)

Διαβάστε περισσότερα

Έκπτωση -35% ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΝΕΣ / ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ

Έκπτωση -35% ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΝΕΣ / ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΝΕΣ / ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ Σαλατών... 48-49 Βιτρίνα ψυχόμενη... 50-51 Θερμαινόμενη βιτρίνα επιδαπέδια / επιτραπέζια... 52-53 Μπαιν μαρί με βιτρίνα επιδαπέδιο / επιτραπέζιο... 54-55

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Ιωάννινα 26/10/2016 Αριθμ. Πρωτ.: 5657 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. ΕΠΙΠΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Α

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. ΕΠΙΠΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Μάρτιος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Επίπλωση γραφειακών χώρων της Υπηρεσίας Γραφείων Βουλευτών του επί της οδού Μητροπόλεως 1 κτιρίου της Βουλής, σύμφωνα με τις λειτουργικές

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA H σειρά ΤΑΝIΑ διακρίνεται για τις αρμονικές της γραμμές. Έχει εφαρμογές εκεί όπου είναι απαραίτητη η αντοχή, η εργονομία αλλά και ο μικρότερος όγκος των καθισμάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συνεδριακών

Διαβάστε περισσότερα

2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ µε φπα, #2.500,00

2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ µε φπα, #2.500,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ Γ. Ν. ΠΑΙ ΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ταχ. /νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη ΠΕΝΤΕΛΗ, 09-10-2015 Υπηρεσία: Γραφείο Προµηθειών Αρ. Πρωτ.: 10939/13-10-2015 Πληροφ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 15/6/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Πληροφορίες: Π. Τσέλιος Τηλ.: 213.2030607 Προµήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ A/A ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η προσφερόμενη Κλίνη Νοσηλείας ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας, 1.1 ηλεκτρική, και κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) ΑΒΕΡΩΦ 6-45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 23/7/2019 Αριθ. Πρωτ.. 5651 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ 16REQ004865157 2016-08-01 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιές, 28/07/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 2091 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αριθ.Πρωτ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αριθ.Πρωτ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αριθ.Πρωτ. 27719 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Αρ. Μελέτης: 168 /2016 Προμήθεια Επίπλων για τις ανάγκες των γραφείων διοίκησης έργου του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ»

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΙΔΑΡΙ: 11/12/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35545 ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ταυτότητα Πράξης: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» «Ανάπτυξη / βελτίωση υποδομών στέγασης και σίτισης και λοιπών υποδομών αντιμετώπισης της φτώχειας» Κωδικός Πρόσκλησης: 32/2016 Α/Α ΟΠΣ: 1844 ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ/MIS:5004235

Διαβάστε περισσότερα

Α) ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ

Α) ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ 1.1 Η προσφερόμενη Κλίνη Νοσηλείας ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας, ηλεκτρική, και κατάλληλη για Νοσοκομειακή χρήση. Να περιλαμβάνει στρώμα και κομοδίνο με τραπεζοτουαλέτα. Α) ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. µελ.: 4 /2012 Προϋπολογισµός: ,00 Α..Σ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. µελ.: 4 /2012 Προϋπολογισµός: ,00 Α..Σ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προµήθεια κινητού εξοπλισµού για ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τις ανάγκες λειτουργίας της αίθουσας ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ηµοτικού Συµβουλίου στο πρώην /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ηµαρχείο Νεάπολης

Διαβάστε περισσότερα

επιπλέον έκπτωση 10%!!!

επιπλέον έκπτωση 10%!!! Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Ε ι δ ι κ ή Π ρ ο σ φ ο ρ ά!!! Εάν πάρετε όλον τον εξοπλισμό (1+2+3+4), επιπλέον έκπτωση 10%!!! 2 1) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Περιγραφή: Κτηνιατρικό τραπέζι πολλαπλών χρήσεων με

Διαβάστε περισσότερα

Έκπτωση -35% ΣΕΙΡΑ FROST ΣΕΙΡΑ BF. Ζαχαροπλαστείο βιτρίνα Bιτρίνα Θερμαινόμενη βιτρίνα...66 Μπαιν μαρί...67 Ταμείο Frost...

Έκπτωση -35% ΣΕΙΡΑ FROST ΣΕΙΡΑ BF. Ζαχαροπλαστείο βιτρίνα Bιτρίνα Θερμαινόμενη βιτρίνα...66 Μπαιν μαρί...67 Ταμείο Frost... ΣΕΙΡΑ FROST Ζαχαροπλαστείο βιτρίνα... 62-63 Bιτρίνα... 64-65 Θερμαινόμενη βιτρίνα...66 Μπαιν μαρί...67 Ταμείο Frost... 68-69 ΣΕΙΡΑ BF Ζαχαροπλαστείο... 70-71 Βιτρίνα ψυχόμενη...72 Θερμαινόμενη βιτρίνα...73

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Κτίριο Διοίκησης Λόφος Πανεπιστημίου 81 100 Μυτιλήνη Πληροφορίες: Μαριολέν Σχαλλίγ, Κάιτατζης Γιώργος Μυτιλήνη, 3-11-015 Τηλ.: 510 3695, 3691

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 13.679,00 (δεκατριών χιλιάδων και εξακοσίων εβδομήντα εννέα ευρώ) για προμήθεια και εγκατάσταση επίπλων για

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ 57, ΠΥΛΑΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ Η ΔΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 17/07/2018 ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθµ. Πρωτ: 2/44587 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ:2241035445 ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:KAKAKH ΥΠΑΚΟΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 4422

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31)

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 1 Γραφεία εκπαιδευτικών 2 Πρόσθετα χαρακτηριστικά: 140cm Χ 80cm και τροχήλατη συρταριέρα (Τριών συρταριών, µολυβοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

θέμα:κατασκευή εργαστηριακών πάγκων στα εργαστήρια Βιοχημικό - Αιματολογικό.

θέμα:κατασκευή εργαστηριακών πάγκων στα εργαστήρια Βιοχημικό - Αιματολογικό. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ θέμα:κατασκευή εργαστηριακών πάγκων στα εργαστήρια Βιοχημικό - Αιματολογικό. ΓΕΝΙΚΑ Η δαπάνη να περιλαμβάνει όλα τα υλικά, την κατασκευή και τοποθέτηση των πάγκων, καθώς και την απομάκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Mελέτης: 51/2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εξοπλισμού Επίπλων Για τις ανάγκες του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας

Αριθμ. Mελέτης: 51/2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εξοπλισμού Επίπλων Για τις ανάγκες του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ Αριθμ. Mελέτης: 51/2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εξοπλισμού Επίπλων Για τις ανάγκες του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΖΚΩΞΕ-ΘΩΑ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗ ΑΚΗΣ

ΑΔΑ: ΒΕΖΚΩΞΕ-ΘΩΑ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗ ΑΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, 29-4 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΡ. ΑΠΟΦ. : 280 Αρµόδιος υπάλληλος. Παλαιολόγος Tηλ επικοινωνίας 2132020244 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: Έγκριση τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

Υπερύψωμα Υπερύψωμα

Υπερύψωμα Υπερύψωμα * Υπερύψωμα * Υπερύψωμα Ψυγείο Παγκος Σειρά 70 Με Γυάλινη Πόρτα Μοντέλο Μικτός Όγκος Διαστάσεις MxΠxY Tιμή PNN99/GL 270 Lt 1345x700x870 1.415,00 PNN99/GL/A* 270 Lt 1345x700x930 1.440,00 PNN999/GL 421 Lt

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ.16/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ (ΠΠΥΥ 2011-CPV 39313000-9 )

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ.16/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ (ΠΠΥΥ 2011-CPV 39313000-9 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ KAI KOINΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ρέθυµνο 03/10/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 12720

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ρέθυµνο 03/10/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 12720 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ρέθυµνο 03/10/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 12720 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : Χριστίνα Καΐρη

Πληροφορίες : Χριστίνα Καΐρη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα: 22/2/2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθ. πρωτ.: 2137 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------------------------------------------------------- ΙΔΡΥΜΑ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α: Αρμόδια Δ/νση : Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2015 Τμήμα Προμηθειών Αρ. πρωτ.: 117574 Πληροφορίες : Δ. Τσουμπλέκα Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ. 1 ΓΡΑΦΕΙΟ τεµ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ τεµ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ τεµ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ τεµ.

Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ. 1 ΓΡΑΦΕΙΟ τεµ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ τεµ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ τεµ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ τεµ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΣΥ ΙΣΑ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΫΠ.: 5.975,56 Κ.Α.: 10.7133 ΧΡΗΣΗ: 2017 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ A. Οι παρούσες τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αφορά στην προμήθεια επίπλων για την αίθουσα συνεδριάσεων 336 και για το γρ στον 3 ο όροφο του κτιρίου Αρβανίτη.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αφορά στην προμήθεια επίπλων για την αίθουσα συνεδριάσεων 336 και για το γρ στον 3 ο όροφο του κτιρίου Αρβανίτη. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Νοέμβριος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αφορά στην προμήθεια επίπλων για την αίθουσα συνεδριάσεων 336 και για το γρ. 324-326 στον 3 ο όροφο του κτιρίου Αρβανίτη. 1. ΤΡΑΠΕΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 69/12)

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 69/12) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ:Β. ΣΟΦΙΑΣ 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:Aρ. Βατουσίου Τηλέφωνο:210 3381138 Ε-mail:promith@hosp-alexandra.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΙΑ: 21-05 -2018 ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ: 11292 ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 1-10-2013 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Λένη Σοφία, Διπλ. Πολιτικός Μηχ. Ταχ.Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Αθήνα Τηλ.: 210-529 4910 Fax: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΓΝΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΓΝΛ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Π.Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16.05.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 33131 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου ΕΡΓΟ : Προμήθεια Ειδών Γραφείου & Σκευών του Δήμου Χίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ ' ΥΠΟΔΕΙΓΜ ΠΡΟΣΦΟΡΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: / ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΠΛ ΓΡΦΕΙΟΥ CPV ΜΟΝΔ ΤΙΜΗ ΜΟΝΔΣ (χωρίς ΦΠ) ΠΟΣΟΤΗΤ ΔΠΝΗ 1 ΓΡΦΕΙΟ 39121100-7 ΤΕΜ. 18 2 ΤΡΟΧΗΛΤΗ ΣΥΡΤΡΙΕΡ ΓΡΦΕΙΟΥ 39130000-2 ΤΕΜ. 22 3 ΚΡΕΚΛ ΓΡΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ «Προμήθεια ψυγείου βιτρίνας για συντήρηση εμβολίων και φαρμάκων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελέτης : 67/2016 /ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ CPV : 33100000 1 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Tμήμα Προληπτικής

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV «Αναρτητέα στο διαδίκτυο και στο Μητρώο» 14SYMV002419940 2014-11-21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστική γυναικολογική κλίνη (boom) Σύµφωνα µε συνηµµένες τεχνικές προδιαγραφές Εξεταστικός προβολέας δαπέδου. Στατώ ορών. Φορείο µεταφοράς ασθενών

Εξεταστική γυναικολογική κλίνη (boom) Σύµφωνα µε συνηµµένες τεχνικές προδιαγραφές Εξεταστικός προβολέας δαπέδου. Στατώ ορών. Φορείο µεταφοράς ασθενών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ" ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡ.ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ.:.ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΤΗΛ.& FAX.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Κ/Χ & Ν/Χ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Κ/Χ & Ν/Χ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Κ/Χ & Ν/Χ ΑΣΘΕΝΩΝ Σ.Β. % ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΙΝΗΣ 1. Να διαθέτει προσκρουτήρες στις 4 γωνίες για προστασία κατά την μετακίνηση. 2. Να είναι στιβαρής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣΚΛΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Κ/Χ & Ν/Χ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣΚΛΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Κ/Χ & Ν/Χ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣΚΛΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Κ/Χ & Ν/Χ ΑΣΘΕΝΩΝ Σ.Β. % ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΙΝΗΣ 1. Να διαθέτει προσκρουτήρες στις 4 γωνίες για προστασία κατά την μετακίνηση. 2. Να είναι στιβαρής κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Στην Αθήνα σήμερα 7/07/05, ημέρα Παρασκευή μεταξύ: ) Aφενός του Ν.Π.Δ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΚΑ

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 2017-109 ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.000,00 ΚΑ 30-7135.076 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1. 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Το παρόν Υποέργο 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ» αφορά στην προμήθεια, μεταφορά και τοποθέτηση καθισμάτων θεάτρου και αναμονής, καθώς και την προμήθεια και μεταφορά συμπληρωματικών επίπλων στο

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων Η σειρά ψυγείων πάγκων της Electrolux συνδυάζει την ωφελέστερη δυνατή επιφάνεια εργασίας με την ψυχρή συντήρηση από κάτω. Η γκάμα αυτών των ψυγείων πάγκων είναι κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΟΚΑΣ) Σητεία 27//202 Αρ. πρωτ. 844 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ» 1.800

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ» 1.800 «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ» 1.800 Η κλίνη να είναι σύγχρονου σχεδιασμού ηλεκτρική και κατάλληλη για νοσοκομειακή χρήση με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά. 1. H επιφάνεια κατάκλισης να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Εξωτερική σκίαση Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Model 90ZEP, 90ZMP Συστήματα σκίασης περιστεφούμενων και ανυψούμενων οριζόντιων εξωτερικών περσίδων αλουμινίου, χειροκίνησης και ηλεκτροκίνησης. Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Α.1.4. Γραφεία με επιφάνεια από μοριοσανίδα επενδυμένη με καπλαμά ξύλου και ρυθμιζόμενο καθ ύψος σκελετό (συνδυασμός βαμμένου χάλυβα και INOX).

Α.1.4. Γραφεία με επιφάνεια από μοριοσανίδα επενδυμένη με καπλαμά ξύλου και ρυθμιζόμενο καθ ύψος σκελετό (συνδυασμός βαμμένου χάλυβα και INOX). Κατηγορίες A. Γραφεία SLIM B. Τράπεζες συσκέψεων SLIM Γ. Ροτόντες SLIM SLIM A. Γραφεία SLIM A.1. Είδη γραφείων Α.1.1. Γραφεία με γυάλινη επιφάνεια και INOX σκελετό. Α.1.2. Γραφεία με επιφάνεια Compact

Διαβάστε περισσότερα