ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. ΣΚΑΜΠΟ 1. Να είναι τροχήλατο. 2. Να ρυθμίζεται το ύψος υδραυλικά από 550 έως 750 mm περίπου. 3. Η βάση να είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI mm περίπου και να διαθέτει πέντε (5) ακτίνες για την καλύτερη σταθεροποίησή του. Να διαθέτει στήριγμα ποδιών σχήματος στεφάνης. 4. Η επιφάνεια του καθίσματος διαμέτρου 40 εκ περίπου να είναι κυκλικού σχήματος, περιστρεφόμενη και να καλύπτεται από δερματίνη ηλεκτρικά μονωμένη. 5. Να διαθέτει τοξοειδούς μορφής στήριγμα πλάτης ίδιου υλικού με της επιφάνειας. 6. Οι τροχοί να είναι ελευθέρας κινήσεως και ηλεκτρικά μονωμένοι, διαμέτρου 50 mm περίπου. 7. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα. 2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ «ΒΟΟΜ» 1. Να είναι τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλη για γυναικολογικές εξετάσεις και τοκετούς. Να είναι βαριάς κατασκευής και να εδράζεται σταθερά στο έδαφος. 2. Το μήκος του μαζί με την επέκταση του τμήματος των ποδιών να είναι 195cm και το πλάτος τα 60 cm τουλάχιστον. 3. Η επιφάνεια κατάκλισης (να αναφερθεί το πάχος προς αξιολόγηση) να καλύπτεται από δερματίνη ειδικής κατασκευής που να αντέχει στα χημικά καθαριστικά και απολυμαντικά, υποαλλεργική και να εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή στήριξη του ασθενή ( να αναφερθούν και να αποδεικνύονται όλα τα χαρακτηριστικά των υλικών της επιφάνειας και του σκελετού προς αξιολόγηση). 4. Τα υλικό της επιφάνειας να επιτρέπει απλό και γρήγορο καθαρισμό και να επιδέχεται τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης.

2 5. Η επιφάνεια στήριξης της ασθενούς να διαιρείται σε τμήμα πλάτης, τμήμα λεκάνης και τμήμα ποδιών να έχει τη δυνατότητα να αποχωρίζεται και να επανασυνδέεται κατά βούληση και να διασφαλίζει άνετη τοποθέτηση της ασθενούς και τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων. 6. Να διαθέτει χαλύβδινο μεταλλικό σκελετό μεγάλης αντοχής και κάλυμμα του σκελετού σύγχρονης αισθητικής σχεδίασης. 7. Να είναι ηλεκτρικής λειτουργίας και να εκτελεί τις παρακάτω κινήσεις ηλεκτρικά: -Ρύθμιση ύψους από70 έως 110 cm περίπου. -Κίνηση τμήματος πλάτης τουλάχιστο 0 ως 50º -Κίνηση τμήματος λεκάνης τουλάχιστο 0 ως 20º 8. Οι ρυθμίσεις να πραγματοποιούνται μέσω ποδοδιακόπτη που να βρίσκεται ει δυνατόν σε λειτουργικό σημείο της βάσης του ή ενσύρματου χειριστηρίου. Ένα από τα παραπάνω να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε στην προσφορά. 9. Να φέρει προσθαφαιρούμενη ανοξείδωτη λεκάνη περισυλλογής υγρών. 10. Στο πίσω μέρος της πλάτης να φέρει υποδοχή για ρολό χαρτιού. 11. Να έχει την δυνατότητα οριζοντιοποίησης της επιφάνειάς της, όταν η εξέταση το απαιτεί. 12. Να διαθέτει μνήμη για τρεις τουλάχιστον προεπιλεγμένες θέσεις. 13. Να συνοδεύεται από τα παρακάτω εξαρτήματα: Ζεύγος στηρίγματα ποδιών τύπου Goepel ρυθμιζόμενα καθ ύψος με τους αντίστοιχους σφιγκτήρες προσαρμογή τους. Ένα ζεύγος χειρολαβές για την στήριξη του ασθενή. Ζώνη πρόσδεσης. 14. Να προσφερθούν προς επιλογή όλα τα εξαρτήματα που μπορούν να συνοδεύσουν την κλίνη. 15. Να αναφερθούν πιθανά περαιτέρω πλεονεκτήματα. 16. Το προσφερόμενο είδος πρέπει να συνοδεύεται από το Εγχειρίδιο Λειτουργίας (Operation Manual) στα ελληνικά και το Εγχειρίδιο Συντήρησης (Service Manual, part list) του κατασκευαστή. 17. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα.

3 3. ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αφορούν την προμήθεια και παράδοση τροχήλατου περιστρεφόμενου και ανυψούμενου καθίσματος εργασίας με μπράτσα. 1.Το κάθε κάθισμα να έχει τις παρακάτω περίπου διαστάσεις: έδρα: πλάτος 50 cm και βάθος 45 cm. πλάτη: πλάτος 40 cm και ύψος 45cm 2.Το ύψος της έδρας να είναι ρυθμιζόμενο από 45 cm έως 55 cm περίπου. 3.Το συνολικό ύψος του καθίσματος να είναι περίπου cm ενώ τα συνολικό πλάτος να είναι περίπου 60 cm. 4.Να διαθέτει πεντακτινωτή ατσάλινη βάση με επικάλλυψη πολυαμιδίου με πέντε διπλούς τροχούς. 5. Να διαθέτει αμορτισέρ αερίου για την αυξομείωση του ύψους του καθίσματος, με ενίσχυση ατσάλινου ελατηρίου για την απορρόφηση των κραδασμών καλυπτόμενο εξωτερικά από ειδική πλαστική φυσούνα. 6.Η πλάτη και έδρα να είναι ανεξάρτητες.η πλάτη να φέρει στο πίσω μέρος της προστατευτικό αντιγδαρτικό κέλυφος πολυαμιδίου.το ίδιο να υπάρχει και στο κάτω μέρος της έδρας.η έδρα και η πλάτη να είναι επενδυμένες με ύφασμα καλής ποιότητας. 7.Η επένδυση να είναι από μαλακή διογκωμένη εν ψυχρώ, βραδύκαυστη πολυουρεθάνη με ανατομική διαμόρφωση. 8.Οι βραχίονες να είναι ατσάλινοι με επικάλυψη ημίσκληρης πολυουρεθάνης. 9.Να διαθέτει μηχανισμούς ρύθμισης των κινήσεων της πλάτης:κλίση (+/- 30 περίπου),ύψος(+/- 5 cm περίπου), απόσταση από την έδρα (+/- 5 cm περίπου). 10.Το κάθισμα πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές. 4. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΥΨΟΥΣ 190 CΜ

4 Αφορούν την προμήθεια και παράδοση βιβλιοθήκης. 1.Η βιβλιοθήκη να είναι διαστάσεων 82cm Χ 42cm Χ 190 cm περίπου. 2.Το καπάκι να είναι από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm. 3.Το κάσωμα να είναι από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm. 4.Ολα τα εμφανή σόκορα φέρουν επένδυση από PVC (θερμοσυγκολυμμένο για εξασφάλιση απόλυτης αντοχής)πάχους 3 mm περίπου. 5.Τα μπάζα να είναι ύψους 7 cm περίπου. 6.Η βιβλιοθήκη μέχρι το ύψος των 80 cm περίπου να έχει δύο πόρτες από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm και επάνω δύο πόρτες από κρύσταλλο πάχους 5 mm. 7.Οι πόρτες να αναρτώνται με μεντεσέδες καλής ποιότητας. 8.Οι πόρτες από μελαμίνη να φέρουν εργονομικό πόμολο και να ασφαλίζουν με κλειδαριά ασφαλείας.οι πόρτες από κρύσταλλο να φέρουν εργονομικό πόμολο 9.Να διαθέτει ράφια από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm ρυθμιζόμενα καθ' ύψος σε μεταλλικές στάσεις.μέχρι το ύψος των 80 cm περίπου να έχει εσωτερικά ένα(1) ράφι και επάνω δύο(2) ράφια. 10.Η βιβλιοθήκη να στηρίζεται σε πλαστικά προστατευτικά πέλματα. 11.Η χρησιμοποιούμενη μελαμίνη είναι τριών στρώσεων, άκαυστη, οικολογική και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές DIN και ΕΝ και ΕΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ 1. Το τροχήλατο Νοσηλείας να είναι τροχήλατο, καινούργιο, αμεταχείριστο, ανθεκτικής κατασκευής. 2. Να είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας AISI 304 με καλό φινίρισμα και αναλλοίωτο σε όλα τα χημικά καθαρισμού. 3. Να διαθέτει τέσσερις (4) αντιστατικούς τροχούς οι δυο (2) εκ των οποίων να έχουν φρένο. 4. Να διαθέτει χειρολαβή. 5. Οι διαστάσεις του να είναι 80 Cm x 50 Cm x 90 Cm (Μήκος χ Πλάτος Χ Ύψος) περίπου. 6. Να φέρει ένα (1) ράφι ανθεκτικό σε βάρος κάτω από την επιφάνεια εργασίας και περίπου 30 Cm από το έδαφος. 7. Να είναι κατάλληλο για χρήση σε Νοσοκομείο.

5 8. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα. 6. ΔΙΑΦΑΝΟΣΚΟΠΙΟ ΔΙΠΛΟ 1. Η συσκευή θα πρέπει να είναι καινούρια, αμεταχείριστη, σύγχρονης τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής κατάλληλη για χρήση σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη ορθή λειτουργία της 2. Να φέρει μεταλλικό πλαίσιο: φτιαγμένο από φύλλο χάλυβα. Ειδικής αντοχής λευκό χρώμα. 3. Να έχει επιτοίχια τοποθέτηση με χρήση εγκοπών στο πίσω μέρος της μονάδας. 4. Με λάμπες φθορισμού, τύπου "φωτός ημέρας", θερμοκρασία χρώματος > 5500 Kelvin. 5. Οθόνη από plexiglass 6. Συγκράτηση ακτινογραφιών : Ανθεκτική και συνολικά αξιόπιστη με χαλύβδινους κυλίνδρους συγκράτησης. Εγκάρσιο νάιλον νήμα. (εκτός από N39L). 7. Εύκολη πρόσβαση μέσα στη μονάδα 8. Ηλεκτρικά χειριστήρια : τοποθετημένα στην πρόσοψη της συσκευής. 9. Εξωτερικό σπότ για έντονο φωτισμό. 10. Έλεγχος φωτισμού: διακόπτης (I) με ενσωματωμένο ενδεικτικό λαμπτήρα ή νέος ηλεκτρονικός ρυθμιστής φωτεινότητας (DIMMER) 11. Ηλεκτρική τροφοδοσία : 220V (τριπολικό καλώδιο). 12. Να διαθέτει CE και η προμηθεύτρια εταιρεία να είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000 για εμπορία και τεχνική υποστήριξη 13. Να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας 7. ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Κάθισμα με σύμμεικτο μεταλλικό και ξύλινο ή σκελετό και υπόστρωμα πολυουρεθάνης στην έδρα και την πλάτη. Τα ξύλινα στοιχεία μπορούν να αντικατασταθούν από ανάλογα στοιχεία από πολυπροπυλενιο.

6 Η έδρα: να είναι τετράγωνη με πλευρά περίπου 52 cm με μικρή κύρτωση για εργονομικούς λόγους και να είναι επενδυμένη με πολυουρεθάνη (δερματίνη). Να έχει απόσταση από το πάτωμα περίπου 46 cm Η πλάτη: να είναι γενικά τετράγωνη με ευθειογενής ακμές και ελαφριά κλίση στο ύψος της μέσης και προς τα πίσω για εργονομικούς λόγους. Η άνω ακμή της πλάτης να είναι σε ύψος περίπου 80 cm και να μην αφήνει κενό με το κάθισμα. Να είναι επενδυμένη αμφίπλευρα και στα πλαϊνά της με πολυουρεθάνη (δερματίνη) Να διαθέτει σταθερή σύνδεση με τον κορμό της καρέκλας. Τα πόδια να είναι από χυτό αλουμίνιο και να έχουν εποξειδική βαφή ή από χαλύβδινο επινικελωμένο σωλήνα. Να καταλήγουν σε πέλματα που διαθέτουν προστασία δαπέδου. Οι καρέκλες να είναι δυνατόν να στοιβαχτούν (stackable). Τα μπράτσα να είναι από χυτό αλουμίνιο ενιαίο με τα πόδια. 8. ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Καπάκι (τεμ. 1): Να είναι από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως τριών στρώσεων, πάχους 25 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμινικό laminate πάχους 0,3χιλ σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιθώρια: Στο μήκος να έχει ταινία ABS πάχους 3 χιλ. στρογγυλεμένη σε όλες τις ακμές και γωνίες. Στο πλάτος να έχει ταινία πάχους 0,5 χιλ. και στις δύο πλευρές, στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Υποδοχή σύνδεσης: Να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οπές για την υποδοχή των συνδετικών εξαρτημάτων όπως π.χ. στηρίγματα κινητών ραφιών, μεντεσέδες, οδηγοί, αρχειοθήκες κλπ. Πλαϊνά (τεμ. 2): Να είναι από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3χιλ σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά, ταινίες ABS πάχους 0,5χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Βάση (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3 χιλ. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά ταινίες ABS πάχους 0,5 χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Πλάτη (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως τριών στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3 χιλ. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά, ταινίες πάχους 0,5 χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Ράφι κινητό (τεμ. 5): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως

7 9. ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ - ΔΙΘΕΣΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ 1.Ο σκελετός του καθιστικού να είναι μεταλλικός σχήματος «λάμδα» από χαλυβδοσωλήνα βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή.το σύστημα των καθισμάτων να στηρίζεται πάνω σε χαλυβδοσωλήνα(μπάρα)βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Τα καθίσματα να συνδέονται στην μπάρα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητά τους και η εύκολη ανταλλαξιμότητα τους 2.Το κάθε κάθισμα να έχει πλάτος 50 cm και βάθος 55 cm περίπου. 3.Το κάθισμα να έχει ενιαία πλάτη και έδρα. Η επένδυση να είναι από μαλακή διογκωμένη εν ψυχρώ, βραδύκαυστη πολυουρεθάνη με ανατομική διαμόρφωση 4.Η ταπετσαρία του καθίσματος να είναι από ύφασμα καλής ποιότητας. 5.Το καθιστικό να πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές. 10. ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΙΚΡΟ Καπάκι : Ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα πάχους 25 mm αμφίπλευρα επενδεδυμένη με μελαμινικό laminate σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς και σόκορα από PVC Πόδια : Μεταλλικά, από σωλήνα διατομής Φ 40 mm και συνολικής αντοχής 40 kg/mm 2. Να χρωματίζονται με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου. Να εδράζονται πάνω σε αντιολισθητικά πέλματα υψηλής αντοχής και ευστάθειας. 11. ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Αφορούν την προμήθεια και παράδοση σε πλήρη λειτουργία γραφείου με αναρτημένη συρταριέρα. 1.Το γραφείο να είναι διαστάσεων περίπου 140cm Χ 80cm Χ 75 cm. 2.Η επιφάνεια και τα πλαϊνά του γραφείου να είναι από μελαμίνη πάχους 25 mm. Κάθε πλαϊνό να φέρει προστατευτικά πέλματα για την σωστή έδραση του γραφείου. 3.Τα περιθώρια της επιφάνειας και των πλαϊνών του γραφείου να είναι από PVC (θερμοσυγκολυμμένο για εξασφάλιση απόλυτης αντοχής)πάχους 3 mm περίπου.

8 4.Να διαθέτει μετώπη από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm και ύψους 35cm περίπου, τοποθετημένη σε εσοχή 15 cm περίπου από το πρόσωπο της επιφάνειας. 5.Η συναρμολόγηση του γραφείου να γίνεται με μεταλλικά φυράμια και ξύλινες καβίλλιες. 6.Tο γραφείο να φέρει ανηρτημένη συρταριέρα,διαστάσεων περίπου 80cm X 60 cm, η οποία να περιλαμβάνει δύο(2)συρτάρια και μολυβοθήκη. 7.Το κάσωμα της συρταριέρας να είναι από μελαμίνη πάχους 18 mm περίπου και στα σόκορα να υπάρχει ταινία μελαμίνης. 8.Τα συρτάρια να έχουν βάθος τουλάχιστον 6 cm και άνοιγμα 80%. 9.Η μολυβοθήκη να είναι πλαστική και να έχει διάφορες θέσεις για είδη γραφείου.. 10.Τα συρτάρια να κινούνται σε μεταλλικούς οδηγούς (γλυσιέρες). Οι γλυσιέρες να αναρτώνται σε σκαλιέρες, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό μέρος του κασώματος. Οι γλυσιέρες στο μπροστινό μέρος να φέρουν στόπερ, ώστε να σταματάει το συρτάρι στο μεγαλύτερο άνοιγμά του. 11.Οι μετώπες (κούτελα) των συρταριών να είναι από μελαμίνη και περιμετρικά να έχουν ταινία μελαμίνης. Στο κούτελο της μολυβοθήκης να υπάρχει κλειδαριά ασφαλείας η οποία να κλειδώνει όλα τα συρτάρια. 12.Η χρησιμοποιούμενη μελαμίνη να είναι τριών στρώσεων, άκαυστη, οικολογική και να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές DIN και ΕΝ και ΕΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 2Χ0.85 ΚΑΙ 2Χ1.25 Να αποτελείται από τα εξής μέρη: Επιφάνεια Εργασίας (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 25 χιλιοστών, επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμινικό, laminate πάχους 0,3mm σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιμετρικά, η επιφάνεια εργασίας να έχει ταινία ABS, πάχους τουλάχιστον 3mm στρογγυλεμένη σε όλες τις ακμές και γωνίες. Από την κάτω όψη της επιφάνειας εργασίας, να βρίσκονται ενσωματωμένες, φωλιές με σπείρωμα, για τη σύνδεση της επιφάνειας εργασίας με τα μεταλλικά πόδια του γραφείου. Η σύνδεση να πραγματοποιείται με τη χρήση των κατάλληλων βιδών σε απόσταση ικανή ώστε να επιτρέπεται η χρήση της επιφανείας και από τις τέσσερις πλευρές.

9 Μεταλλικό Πόδι τύπου ανεστραμένου «Η» (τεμ. 2): Λυόμενη μεταλλική κατασκευή, η οποία αποτελείται από τα εξής μέρη: - Βάση μεταλλικού ποδιού: είναι διαστάσεων 680x90hmm περίπου. Από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm διαμορφωμένη καταλλήλως. Εντός της βάσης να υπάρχουν ενσωματωμένα πέλματα. Το πέλμα να είναι υψηλής ανθεκτικότητας PVC με αντιολισθητικές και προστατευτικές, για το δάπεδο, ιδιότητες. - Κορμός μεταλλικού ποδιού: να είναι διαστάσεων 130x35x545hmm περίπου. Από την εσωτερική μεταλλική καλύπτρα, η οποία να κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. Επί της εσωτερικής μεταλλικής καλύπτρας, να υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες οπές, για την είσοδο και έξοδο των καλωδίων των ισχυρών και ασθενών ρευμάτων. - Άνω τμήμα μεταλλικού ποδιού: Να είναι διαστάσεων 480x10h mm περίπου. Κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. Τα ανωτέρω τρία τμήματα να συναρμολογούνται μεταξύ τους, με τη χρήση καταλλήλων βιδών. Καλύπτρα μεταλλικού ποδιού (τεμ. 2): Να είναι διαστάσεων 200x623mm περίπου. Από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 0,8mm, διαμορφωμένη καταλλήλως, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στον κορμό του μεταλλικού ποδιού. Η καλύπτρα του μεταλλικού ποδιού να μπορεί να αφαιρείται και να επανατοποθετείται πολύ εύκολα, χωρίς τη χρήση εργαλείων, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εύχερης πρόσβαση στα καλώδια που είναι τοποθετημένα εντός του μεταλλικού ποδιού Η βαφή όλων των ανωτέρω μεταλλικών μερών να είναι ομοιογενής, μη τοξική, υψίστης μηχανικής αντοχής. Μεταλλική Τραβέρσα (τεμ. 1): Η μεταλλική τραβέρσα να χρησιμοποιείται για να συνδεθούν μεταξύ τους, τα μεταλλικά πόδια του γραφείου. Να είναι ορθογωνικής διατομής και να κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 1,5 και 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. 13. ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΑΞ Θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά Πάνελ λειτουργιών και Μενού στα Ελληνικά Ανάλυση Εκτύπωσης 600 x 600 dpi Σύνδεση USB 2.0 υψηλής ταχύτητας Έγχρωμη σάρωση με επίπεδη επιφάνεια και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων Μνήμη εγγράφων 170 σελίδων Ταχύτητα εκτύπωσης 18 σελίδες/λεπτό

10 Χωρητικότητα χαρτιού 250 φύλλων Δυνατότητα σάρωσης ως dpi (με interpolation) Έγχρωμη σάρωση 24 bit - Mονόχρωμη 8 bit Σάρωση σε Η/Υ ως PDF/ JPEG/ BMP ή ΤIFF (Εύκολο σύστημα προβολής εικόνων) Μετατροπή σαρωμένων σελίδων σε επεξεργάσιμα έγγραφα με το λογισμικό οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων Readiris Λειτουργία Διπλής πρόσβασης με μεταβίβαση μέσω κράτησης στη μνήμη Φαξ Η/Υ (PC FAX), Super G3 φαξ, 33,6 kbps, Απόρριψη ανεπιθύμητων φαξ Συμβατό με : Microsoft Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista /Windows 7 Εγγύηση 5 έτη 14. ΚΛΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Κλίνη υψηλής αντοχής, δύο τμημάτων. Να έχει ρυθμιζόμενο τμήμα πλάτης μέσω οδοντωτού οδηγού ή άλλου κατάλληλου μηχανισμού. Στρώμα επιφάνειας καλυμμένο από βινυλική ταπετσαρία, ενσωματωμένη βάση για ρολό χαρτιού στην κεφαλή της εξεταστικής κλίνης. Σωληνοειδές πλαίσιο επιχρωμιωμένου χάλυβα. Διαστάσεις περίπου 190 (μήκος) x 65 (πλάτος) x 75 (ύψος) cm. Να συνοδεύεται από μονό σκαλοπάτι, ύψους περίπου 25 cm με τέσσερα αντιολισθητικά πόδια. Μεταλλική κατασκευή με επιφάνεια αντιολισθητική από καουτσούκ και τέσσερα αντιολισθητικά πόδια 15. ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Μεταλλικός κατακόρυφος σωλήνας, που εδράζεται σε κυκλικής μορφής βάση ώστε να στέκεται ελεύθερα στο χώρο. Στο άνω άκρο του να φέρει ζεύγη γάντζων από διαμορφωμένη μεταλλική βέργα υψηλής αντοχής. Κάθε ζεύγος να αποτελείται από ένα μικρό γάντζο με κλίση προς τα πάνω και ένα μεγάλο (π.χ. σχήμα θηλιάς, κλπ.) για την ανάρτηση βαρειών ρούχων. 16. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ Επιφάνεια : Από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα πάχους 40 mm, επενδεδυμένη με μελαμινικό laminate σε χρώμα απομίμισης καπλαμά οξιάς και σόκορα από PVC. Η επιφάνεια να στηρίζεται σε μεταλλικό τελάρο.

11 Πόδια : Τέσσερα πόδια από χαλύβδινες κοίλες διατομές Φ 6cm και συνολικής αντοχής 60 kg/mm 2. Η στήριξη να γίνεται πάνω στο μεταλλικό τελάρο. Τα πόδια να φέρουν αντιολισθηρά πέλματα από πολυαμίδιο και να χρωματίζονται με χρώμιο. 17. ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Τροχήλατη βάση, μονή, για σακούλες. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, με ειδικό μηχανισμό για την τοποθέτηση και συγκράτηση ενός σάκκου με πλαστικό καπάκι, ποδοκίνητο, σταθεροποιούμενο στην ανοικτή θέση. Να διαθέτει 4 τροχούς περιστρεφόμενης στήριξης και βάσης διαστάσεων βάσης μέχρι 40cm x 53 cm και ύψος μέχρι 90 cm. Στην βάση περιμετρικά να έχει ελαστική ταινία για προστασία κρούσεων. Να συνοδεύεται από 10 σάκκους ιματισμού. 18. ΨΥΓΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Χωρητικότητα περίπου 150 λίτρων. Εύρος θερμοκρασίας από +2º έως +8º C. Με θύρα διπλού υαλοπίνακα. Αθόρυβος συμπιεστής χωρίς CFC (χλωροφθοράνθρακες). Κουμπί ανοίγματος κλεισίματος. Ψύξη με εξαναγκασμένη ροή αέρα. Ψηφιακή απεικόνιση. Οπτικο-ακουστικές ειδοποιήσεις. Με ράφια και βάσεις διατήρησης ψύξης. Επιτοίχια τοποθέτηση στη μονάδα θαλάμου. Μέγιστες διαστάσεις: 60 cm πλάτος Χ 85 cm ύψος. 19. ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ o o o o o o Μήκος : 90cm Πλάτος : 50cm Ύψος : 200cm Περιγραφή: Να είναι κατασκευασμένη από άθραυστο υλικό που δεν χαράζεται. Να διαθέτει 2 πόρτες οι οποίες να ανοίγουν σε γωνία ως 270 μοιρών και να έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν. Η κάθε πόρτα να έχει τουλάχιστον 8 διαμερίσματα φαρμάκων. o Στο εσωτερικό να υπάρχουν δύο περιστρεφώμενες στήλες με 16 διαμερίσματα φαρμάκων από άθραυστο υλικό η κάθε μία, 5

12 o διαμορφούμενα ράφια και ντουλάπι επικύνδινων φαρμάκων που να κλειδώνει. Βάση με 4 πόδια ρυθμιζόμενου ύψους. 20. ΠΑΡΑΒΑΝ ΟΡΟΦΗΣ Πρέπει να είναι κατάλληλα για χώρους εξέτασης νοσοκομείων και ιατρείων, καθώς και για φυσικοθεραπευτήρια. Το σύστημα ανάρτησης της κουρτίνας να είναι κατασκευασμένο από ανοδειομένο αλουμίνιο άριστης ποιότητας μεταβλητού μήκους προσθαφαιρούμενοι από τις βάσεις στήριξης τους ώστε να ευκολύνουν τον καθαρισμό τους. Σε περίπτωση μη χρήσης των παραβάν οι κουρτίνες να μπορούν να αναδιπλώνονται στον τοίχο ώστε να ελευθερώνεται ο χώρος. Κουρτίνες: Η κουρτίνα να είναι κατασκευασμένη από ύφασμα άριστης ποιότητας εξειδικευμένο για βαριά νοσοκομειακή χρήση και να διαθέτει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις ποιότητας και ιδιοτήτων, οι οποίες πρέπει να τεκμηριώνονται με την συνυποβολλή των πιστοποιητικών αυτών. Η κουρτίνα να έχει τις ακόλουθες ιδιότητες: Να είνα πλενόμενη και απολυμενόμενη Να είναι βραδύκαυστη Να είναι αντιβακτηριδιακή Να είναι αντιστατική και αντιαλλεργική 21. ΨΥΓΕΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟ Μεικτή Χωρητικότητα περίπου 150 λίτρων. Ενεργειακή κλάση τουλάχιστο Α+ Ενσωματωμένη κατάψυξη **** τουλάχιστο 10λιτ. Αθόρυβος συμπιεστής χωρίς CFC (χλωροφθοράνθρακες). Ψύξη με εξαναγκασμένη ροή αέρα. Μέγιστες διαστάσεις: 60 cm πλάτος Χ 90 cm ύψος. 22. ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

13 Ελεύθερης τοποθέτησης. Χωρητικότητα περίπου 20 λίτρων. Ισχύος 100watt. Ριθμιζόμενη ισχύς. Λειτουργία Grill. Προεπιλεγμένα προγράμματα ψησίματος/μαγειρέματος/ξεπαγώματος. Ψηφιακή ένδειξη ώρας. 23. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ Τα χαρακτηριστικά των Η/Υ οφείλουν να πληρούν τα κάτωθι χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής Intel i ή αντίστοιχης τεχνολογίας Μνήμη DDR3 4GB Σκληρό δίσκο 500GB DVD-RW Μητρική που να υποστηρίζει τα ανωτέρω και επιπλέον: 1 PCI-E slot, 2 PCI slot, SATA3 στα 6Gbps για SSD δίσκους, εξόδους USB 3.0, Onboard GLAN, κάρτα ήχου, κάρτα γραφικών Λειτουργικό σύστημα windows 7 professional GR 32-bit Οι Η/Υ να είναι επώνυμοι Oι οθόνες θα πρέπει να είναι 20 τεχνολογίας TFT/LED Οι εκτυπωτές θα είναι τεχνολογίας LASERJET, θα φέρουν θύρα Ethernet για δισύνδεση με δίκτυο και οι 5 εξ αυτών θα είναι έγχρωμοι με ενσωματομένο scanner. Οι οθόνες να έχουν εσωτερικό τροφοδοτικό και το καλώδιο τροφοδοσίας να είναι τύπου IEC. Οι εκτυπωτές να έχουν ταχύτητα εκτύπωσης τουλάχιστον 20 σελίδες/λεπτό και να φέρουν οπωσδήποτε οθόνη LCD τουλάχιστον 2 σειρών με οπισθοφωτισμό. Όλα τα είδη (Η/Υ, οθόνες, εκτυπωτές) να έχουν εγγύηση 4 ετών. 24. ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

14 Να είναι ύψους περίπου 50cm με σπαστό βραχίωνα αλουμινίου και βάση κατάλληλο για τοποθέτηση πάνω σε γραφείο. Να φέρει φωτιστικό τεχνολογίας LED ισχύος τουλάχιστο 8watt και διακόπτη on-off στη βάση του. 25. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 ΩΝ ΘΥΡΩΝ Το σύστημα καταμέτρησης χρησιμοποιείται για τον πλήρη έλεγχο και την αυτοποιημένη σειρά προτεραιότητας Να αποτελείται απο την κεντρική μονάδα, τα πληκτρολόγια των χρηστών και τις πινακίδες ένδειξης των αριθμών με οθόνη (LED). Η επικοινωνία του συστήματος να είναι ασύρματη,wireless, Η οθόνη της κεντρικής μονάδας να είναι 17" touch screen, θερμικό εκτυπωτή και ενσωματωμένο industrial PC. Επίσης να έχει τη δυνατότητα παράλληλα με την φωτεινή ένδειξη αριθμού και φωνητική κλήση μέσω ηχογραφημένων μηνυμάτων. Μέσω του software να προσφέρεται η δυνατότητα της επεξεργασίας όλων των πληροφοριών και χρήσιμων στατιστικών στοιχείων. Tεχνολογία: Προβολής LED ή DLP ή SXRD Μέγεθος Εικόνας inch Μέγιστη Ανάλυση 1600x1200 Φωτεινότητα: >1.300 Ansi Lumens Αντίθεση: >10.000:1 Ισχύς λάμπας >150Watt Συνδεσιμότητα : Video, Component, SVideo, PC, RS-232C, HDMI 26. ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ (PROJECTOR) Ανάλυση: 1024x768 Φωτεινότητα: 3000 Lumens Τεχνολογία: LCD Βάρος: 3,5 Kg Εσωτερική Μνήμη: 1GB Θόρυβος: 40 db Είσοδοι: HDMI, VGA, S-Video, RCA, USB, WLAN, Audio. Εγγύηση: 3 χρόνια

15 27. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΛΟ Ψυγείο θάλαμος βιτρίνα inox με 2 συρόμενες πόρτες τζαμιού. Κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα Μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη Πάτος με υγειονομικές γωνίες Διπλά τζάμια Σχάρες πλαστικοποιημένες ρυθμιζόμενες καθ ύψος Ρόδες και ποδαρικά Πόρτες με αυτόματη επαναφορά Φρέον οικολογικό Εγγύηση: 12 μήνες Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm 135 x 70 x 204 Χωρητικότητα (Lt.) 958 Θερμοκρασία ( ) 0 έως +10 Πόρτες 2 Ηλεκτρική τάση 220 Απόψυξη Αυτόματη Θερμοστάτης Ψηφιακός 28. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΝΟ Ψυγείο θάλαμος βιτρίνα inox με 1 ανοιγόμενη πόρτα τζαμιού. Κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα Μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη Πάτος με υγειονομικές γωνίες Διπλά τζάμια Σχάρες πλαστικοποιημένες ρυθμιζόμενες καθ ύψος Ρόδες και ποδαρικά Φρέον οικολογικό Εγγύηση: 12 μήνες Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm 68 x 70 x 197

16 Χωρητικότητα (Lt.) 400 Θερμοκρασία ( ) 0 έως +10 Πόρτες 1 Ηλεκτρική τάση 220 Απόψυξη Αυτόματη Θερμοστάτης Ψηφιακός 29. ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή συμβατή με τηλεφωνικό κέντρο τύπου Alcatel- Lucent OMNI PCX Enterprise με έκδοση λογισμικού 8. Χαρακτηριστικά ψηφιακών συσκευών: Οθόνη τουλάχιστον 20 χαρακτήρων, μονόχρωμη. Τουλάχιστον 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με ένδειξη LED. Λειτουργία ανοιχτής συνομιλίας (hands-free) Ενσωματωμένο μεγάφωνο. Πλήκτρο μηνύματος με ένδειξη LED (message LED) Πλήκτρο επανάκλησης (redial) Πλήκτρο ανοιχτής συνομιλίας με ένδειξη LED Πλήκτρο φίμωσης (Mute) Να περιληφθεί και το αναγκαίο λογισμικό και υλικό για την σύνδεση όλων των επιπλέων ψηφιακών συσκευών με το τηλεφωνικό κέντρο 30. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΛΗ Αναλογική τηλεφωνική συσκευή η οποία θα πρέπει τουλάχιστον να είναι: Με οθόνη υγρών κρυστάλλων. Πλήκτρο επανάκλησης (Redial) Πλήκτρο Flash Χρόνος Flash 300ms-600ms

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

1. ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ (GPS) ΤΕΜ. ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90)

1. ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ (GPS) ΤΕΜ. ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) (3) ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, για την προµήθεια: 1. ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ (GPS) ΤΕΜ. ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 13.467,00 ΕΥΡΩ Πέµττη 3-6-04 Ω /09:00 2. ΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ (γραφεία, συρταροθήκες,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙ ΚΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 140 Χ 80 εκ. Το γραφείο θα είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό, χρώματος γκρί ανθρακί, ο οποίος θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Διεύθυνση : Μητροπόλεως 44 Ταχ.Κώδικας : 59100 Πληροφορίες : Φρειδερίκη Μαργαρίτου Τηλέφωνο : 2331350207 FAX :

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή καθορίζει τις απαιτήσεις προμήθειας και τους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν για την προμήθεια των παρακάτω ξύλινων επίπλων: α) Ερμάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Ιωάννινα: 21/1/2016 Αρ. πρωτ.: 1061 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α / Α ΕΙΔΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CPV ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΓΡΑΦΕΙΟ 39121100-7 5 2 ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 39130000-2 5 3 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 15002/719762 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 /21

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 /21 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 /21 ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ... 1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΝΑΚΩΝ... 3 ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ... 4 Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ... 4 ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 27-9-12 Αριθμ. Πρωτ.: 22776 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV002815356 2015-06-02

15SYMV002815356 2015-06-02 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ : ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26ης Οκτωβρίου 1-3 Τ.Κ.54626 Πληρ.: Πέτρος Κοταμανίδης Τηλέφωνο: 2310 507454 Φαξ: 2310 541848 E-mail : efetthess.egr@gmail.com ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003091270 2015-09-25 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

15PROC003091270 2015-09-25 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ& ΙΟΝΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Πάτρα, 25-09-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ Τ.Ε.Π. 1/5

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ Τ.Ε.Π. 1/5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η Υγειονοµική Περιφέρεια Αττικής Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.. ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΟ (ΜΕΛΕΤΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια εξοπλισμού γραφείων για τη Γεωτεχνική Υπηρεσία Α.Μ. : Π 94/2012 ΠΡΟYΠ: 6.132.78 (με

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Κ.Ε.Π. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΣΕ Αριθ. Μελέτης: AK 28 / 8-8-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.93,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 4.997,39 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Κτίριο Διοίκησης Λόφος Πανεπιστημίου 81 100 Μυτιλήνη Πληροφορίες: Μαριολέν Σχαλλίγ, Μυτιλήνη, 30-09-2016 Τηλ.: 22510 36925, Αριθ. Πρωτ.7938

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ: Δημοτικό κτίριο Ανδρόγεω 2 Τηλ.: 2810 399-214 FAX: 2810 280-780 ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ µε φπα, #2.500,00

2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ µε φπα, #2.500,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ Γ. Ν. ΠΑΙ ΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ταχ. /νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη ΠΕΝΤΕΛΗ, 09-10-2015 Υπηρεσία: Γραφείο Προµηθειών Αρ. Πρωτ.: 10939/13-10-2015 Πληροφ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. Γραφείο Προϊσταμένου 1.1. Γενική Περιγραφή 1.1.1. Το γραφείο του Προϊσταμένου μπορεί να είναι ελεύθερου σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002836135 2015-06-10

15PROC002836135 2015-06-10 Ελληνική ηµοκρατία Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήµος Λήµνου Πλατεία Ηλία Ηλιού 7 Τηλέφωνο: 2254350015 FAX : 2254050050 Ηλεκτ. ιεύθυνση: www.limnos.gov.gr Μύρινα, 10 Ιουνίου 2015 Αρ. Πρωτ: 8223 Θέµα: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ. Προ πολογισµό : ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ. Προ πολογισµό : ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Θέµα : «Προµήθεια επίπλων γραφείου και κυλικείου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. Γραφείο Προϊσταμένου 1.1. Γενική Περιγραφή 1.1.1. Το γραφείο του Προϊσταμένου μπορεί να είναι ελεύθερου σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. Συνολικός Προϋπολογισμός,00 Ευρώ ( ) με τον ΦΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. Συνολικός Προϋπολογισμός,00 Ευρώ ( ) με τον ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διακήρυξης ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ «Όπου γίνεται αναφορά σε εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Επισκευή παλαιού Δημοτικού Σχολείου Χρωμοναστηρίου Δ. Ρεθύμνης και μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο. Υποέργο 2: Προμήθεια λοιπού

Διαβάστε περισσότερα

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm.

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm. Κατηγορίες Α. Κάθισμα αναμονής IKAROS N B. Κάθισμα αναμονής IKAROS V Γ. Κάθισμα αναμονής IKAROS ZETA IKAROS Α. IKAROS N Α.1. Περιγραφή Α.1.1. Το κάθισμα αναμονής IKAROS N αποτελείται από ανεξάρτητα, συνεργαζόμενα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 1. ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΣΤΩΝ, δ/σεων 200 x 75/65 x 180 cm περίπου Να είναι επιδαπέδιος βαρέως τύπου. Να έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έκπτωση -35% ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΝΕΣ / ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ

Έκπτωση -35% ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΝΕΣ / ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΝΕΣ / ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ Σαλατών... 48-49 Βιτρίνα ψυχόμενη... 50-51 Θερμαινόμενη βιτρίνα επιδαπέδια / επιτραπέζια... 52-53 Μπαιν μαρί με βιτρίνα επιδαπέδιο / επιτραπέζιο... 54-55

Διαβάστε περισσότερα

Μύρινα, 13/06/2014. Ο ήµαρχος. Αντώνης Χατζηδιαµαντής

Μύρινα, 13/06/2014. Ο ήµαρχος. Αντώνης Χατζηδιαµαντής Ελληνική ηµοκρατία Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήµος Λήµνου Πλατεία Ηλία Ηλιού 7 Τηλέφωνο: 2254350015 FAX : 2254050050 Ηλεκτ. ιεύθυνση: www.limnos.gov.gr Μύρινα, 13 Ιουνίου 2014 Αρ. Πρωτ: 10303 Θέµα: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. ΕΠΙΠΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Α

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. ΕΠΙΠΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Μάρτιος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Επίπλωση γραφειακών χώρων της Υπηρεσίας Γραφείων Βουλευτών του επί της οδού Μητροπόλεως 1 κτιρίου της Βουλής, σύμφωνα με τις λειτουργικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 15/6/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Πληροφορίες: Π. Τσέλιος Τηλ.: 213.2030607 Προµήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών,

Διαβάστε περισσότερα

επιπλέον έκπτωση 10%!!!

επιπλέον έκπτωση 10%!!! Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Ε ι δ ι κ ή Π ρ ο σ φ ο ρ ά!!! Εάν πάρετε όλον τον εξοπλισμό (1+2+3+4), επιπλέον έκπτωση 10%!!! 2 1) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Περιγραφή: Κτηνιατρικό τραπέζι πολλαπλών χρήσεων με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αριθ.Πρωτ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αριθ.Πρωτ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αριθ.Πρωτ. 27719 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Αρ. Μελέτης: 168 /2016 Προμήθεια Επίπλων για τις ανάγκες των γραφείων διοίκησης έργου του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ 16REQ004865157 2016-08-01 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιές, 28/07/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 2091 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Έκπτωση -35% ΣΕΙΡΑ FROST ΣΕΙΡΑ BF. Ζαχαροπλαστείο βιτρίνα Bιτρίνα Θερμαινόμενη βιτρίνα...66 Μπαιν μαρί...67 Ταμείο Frost...

Έκπτωση -35% ΣΕΙΡΑ FROST ΣΕΙΡΑ BF. Ζαχαροπλαστείο βιτρίνα Bιτρίνα Θερμαινόμενη βιτρίνα...66 Μπαιν μαρί...67 Ταμείο Frost... ΣΕΙΡΑ FROST Ζαχαροπλαστείο βιτρίνα... 62-63 Bιτρίνα... 64-65 Θερμαινόμενη βιτρίνα...66 Μπαιν μαρί...67 Ταμείο Frost... 68-69 ΣΕΙΡΑ BF Ζαχαροπλαστείο... 70-71 Βιτρίνα ψυχόμενη...72 Θερμαινόμενη βιτρίνα...73

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Mελέτης: 51/2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εξοπλισμού Επίπλων Για τις ανάγκες του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας

Αριθμ. Mελέτης: 51/2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εξοπλισμού Επίπλων Για τις ανάγκες του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ Αριθμ. Mελέτης: 51/2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εξοπλισμού Επίπλων Για τις ανάγκες του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ρέθυµνο 03/10/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 12720

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ρέθυµνο 03/10/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 12720 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ρέθυµνο 03/10/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 12720 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31)

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 1 Γραφεία εκπαιδευτικών 2 Πρόσθετα χαρακτηριστικά: 140cm Χ 80cm και τροχήλατη συρταριέρα (Τριών συρταριών, µολυβοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΖΚΩΞΕ-ΘΩΑ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗ ΑΚΗΣ

ΑΔΑ: ΒΕΖΚΩΞΕ-ΘΩΑ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗ ΑΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, 29-4 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΡ. ΑΠΟΦ. : 280 Αρµόδιος υπάλληλος. Παλαιολόγος Tηλ επικοινωνίας 2132020244 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: Έγκριση τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ.16/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ (ΠΠΥΥ 2011-CPV 39313000-9 )

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ.16/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ (ΠΠΥΥ 2011-CPV 39313000-9 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ KAI KOINΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστική γυναικολογική κλίνη (boom) Σύµφωνα µε συνηµµένες τεχνικές προδιαγραφές Εξεταστικός προβολέας δαπέδου. Στατώ ορών. Φορείο µεταφοράς ασθενών

Εξεταστική γυναικολογική κλίνη (boom) Σύµφωνα µε συνηµµένες τεχνικές προδιαγραφές Εξεταστικός προβολέας δαπέδου. Στατώ ορών. Φορείο µεταφοράς ασθενών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ" ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡ.ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ.:.ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΤΗΛ.& FAX.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1. 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Το παρόν Υποέργο 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ» αφορά στην προμήθεια, μεταφορά και τοποθέτηση καθισμάτων θεάτρου και αναμονής, καθώς και την προμήθεια και μεταφορά συμπληρωματικών επίπλων στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 1-10-2013 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Λένη Σοφία, Διπλ. Πολιτικός Μηχ. Ταχ.Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Αθήνα Τηλ.: 210-529 4910 Fax: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΟΚΑΣ) Σητεία 27//202 Αρ. πρωτ. 844 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 69/12)

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 69/12) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ:Β. ΣΟΦΙΑΣ 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:Aρ. Βατουσίου Τηλέφωνο:210 3381138 Ε-mail:promith@hosp-alexandra.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Στην Αθήνα σήμερα 7/07/05, ημέρα Παρασκευή μεταξύ: ) Aφενός του Ν.Π.Δ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16.05.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 33131 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη 51/ Χρόνος παράδοσης των υπό προμήθεια υλικών εντός τριάντα (30) ημερών από την υπογραφή των αντίστοιχων συμβάσεων.

Διακήρυξη 51/ Χρόνος παράδοσης των υπό προμήθεια υλικών εντός τριάντα (30) ημερών από την υπογραφή των αντίστοιχων συμβάσεων. Διακήρυξη 51/2013 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προμηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.831.3/105/643699/Σ.3524/09 Αυγ 2013/ΓΕΣ/ΔΥΓ/4 ο Γρ τη διενέργεια προμήθειας υλικών Διακλαδικής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: Τηλ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: 712.02 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ηράκλειο 07/10/2016 Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 74/12)

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 74/12) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ:Προμηθειών Πληροφορίες: Α. Μέξιας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Βασ. Σοφίας 80 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ-FAX:2103381138 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 74/12)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Αρ. Πρόσκλησης 1/2015)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Αρ. Πρόσκλησης 1/2015) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗ Μυτιλήνη, 30/03/2015 Α.Π.: 1774 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του (Αρ. Πρόσκλησης 1/2015) Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14.03.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 15629 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Εξωτερική σκίαση Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Model 90ZEP, 90ZMP Συστήματα σκίασης περιστεφούμενων και ανυψούμενων οριζόντιων εξωτερικών περσίδων αλουμινίου, χειροκίνησης και ηλεκτροκίνησης. Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ».

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ». Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» Γραφείο Προμηθειών Δ. Π. Μαντούβαλου 3 184 54, Νίκαια, Πειραιάς Υπόψη: Επιτροπής σύνταξης προδιαγραφών Αθήνα 22/02/2016 Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας...

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012-2013 ΑΠΟ 249 199 Τριθέσιος καναπές - κρεβάτι σχ. ΕLEGANTE με αποθηκευτικό χώρο και ευρωπαϊκό μηχανισμό click-clack 2 χρόνια εγγύηση Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... στα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΠΘ ΣΥΜΒΑΣΗ 19/2005 ΣΕΙΡΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΥΠΕΠΘ ΣΥΜΒΑΣΗ 19/2005 ΣΕΙΡΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΥΠΕΠΘ ΣΥΜΒΑΣΗ 19/2005 ΣΕΙΡΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΑ ΒΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Β (ΓΕ.010.0) Η βάση είναι χυτοσιδηρά και διαστάσεων 20 cm περίπου x 12 cm περίπου x 1 cm περίπου, και εδράζεται σε τέσσερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Λιβαδειά 20 Δεκεμβρίου 2016 Αρ Πρωτ: 31240 Δ/ΣΗ: ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα: Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών Πληροφορίες: Ι Τσινόπουλος Θ Στεφάνου Τηλέφωνο: 2261350829 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ % ΚΑ , , , ,01 και

Τηλ % ΚΑ , , , ,01 και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ α)προµήθεια επίπλων & σκευών για τις Υπηρεσίες του ήµου ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ.Α.15.7133.01, 10.7133.01, ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ (Με δύο όμοιους ανακλινόμενους χειρολισθήρες) ΓΕΝΙΚΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σελ. Συντελεστές ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ Μουσειογραφικής ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Μελέτης (ΕΕ) Εφαρμογής Ομάδα Μελέτης ΜΕΛΤ. Έλενα Μελίδη Αν. Προϊσταμένη Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης- Αρχαιολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων

Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων Επιφάνειες Εργασίας 1) 38 χιλ. 2) Υλικό βάσης Μοριοσανίδα τριών στρώσεων 3) Υλικό επιφάνειας Μεβράνη απο θερμοπλαστικές ρητίνες (CPL/ HPL) 4) στρώματος 0,6 0,8 χιλ. 5) Δομή

Διαβάστε περισσότερα

Είδος και τεχνικά χαρακτηριστικά λαμπτήρων:

Είδος και τεχνικά χαρακτηριστικά λαμπτήρων: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Με την παρούσα τεχνική περιγραφή προβλέπεται η προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κλπ) που θα χρησιμοποιηθεί στις Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας σε

Διαβάστε περισσότερα

Πρoϋπ :59009.25 περ. Φ.Π.Α 23%. Πηγή : Ιδίοι Πόροι

Πρoϋπ :59009.25 περ. Φ.Π.Α 23%. Πηγή : Ιδίοι Πόροι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προµήθεια: «Έπιπλα, σκεύη» Φορέας : ήµος ιονύσου Πρoϋπ :59009.25 περ. Φ.Π.Α 23%. Πηγή : Ιδίοι Πόροι ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ 19 / 2012 ΦΟΡΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΈΡΓΟ: «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για κοινοχρήστους χώρους Κ.Α. 30-7332.010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ Τίτλος : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ» ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 5.952,14 ΦΠΑ 16% : 1.011,86 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Γραφείου» Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Γραφείου» Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αμφίκλεια Φθιώτιδας, 09/04/2013 Αριθ. Πρωτ.: 197 Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Γραφείου» Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α. 30-7332.009, 30-7332.301 30-7332,401, 30-7332.501 30-7332.502, 30-7332.701 30-7332.801, 30-7332.901. 40 LIT τεμ. 50. 35 LIT τεμ.

Κ.Α. 30-7332.009, 30-7332.301 30-7332,401, 30-7332.501 30-7332.502, 30-7332.701 30-7332.801, 30-7332.901. 40 LIT τεμ. 50. 35 LIT τεμ. ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΈΡΓΟ: «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για κοινοχρήστους χώρους Κ.Α. 30-7332.009, 30-7332.301 30-7332,401, 30-7332.501 30-7332.502, 30-7332.701 30-7332.801,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων

Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων α/α Περιγραφή Εργασίας Α.Τ. Κωδικοί 1 Φρεάτιο επίσκεψης, εσωτερικών διαστάσεων 40x40cm, µε κάλυµµα από ελατό 25.2 ΗΛΜ1 τεµ 5 140,00 700,00 χυτοσίδηρο, κλάσης C250

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 1. Να είναι καινούριο αμεταχείριστο, και σε άριστη κατάσταση λειτουργίας, κατακόρυφο, ορθογώνιο, τεχνολογίας NO

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6900mm Απαιτούμενος χώρος 10150Χ10500mm Μήκος 8000mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 1550 mm Ύψος

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστηµα πρέπει να διαθέτει κατάλληλο φωτισµό όλης της περιστρεφόµενης

Το σύστηµα πρέπει να διαθέτει κατάλληλο φωτισµό όλης της περιστρεφόµενης !"#$!"%&'(" Κυκλικό περιστρεφόµενο αυτόνοµο σύστηµα διανοµής φαγητού για εξυπηρέτηση 450-500 ατόµων ανά ώρα, κατασκευασµένο από ανοξείδωτο χάλυβα και επένδυση µελαµίνης, όπου χρειάζεται, σε διαστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη Τετραπλό Σταντ Προβολή Εντύπων "Wing" Κατασκευασμένο από ασημί ανοδιωμένο τετράγωνο κατακόρυφο ST-DIS 052 προφίλ με στρόγγυλη επιχριωμένη ατσάλινη βάση και 6 x A4 κάθετε διαφανέ ακρυλικέ θήκε εντύπων (ρυθμιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΑΘΟΡ1Π-10Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΔΑ: ΒΕΑΘΟΡ1Π-10Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ OIKON.ΔΙΟΙΚ.& ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΟΝΙΑ. Κατηγορίες Α. Σαλόνια LEON Β. Σαλόνια INDIE Γ. Σαλόνια FREDIE Δ. Σαλόνια ALFIE Ε. Σαλόνια TONY ΣΤ.Σαλόνια ALIS Z.

ΣΑΛΟΝΙΑ. Κατηγορίες Α. Σαλόνια LEON Β. Σαλόνια INDIE Γ. Σαλόνια FREDIE Δ. Σαλόνια ALFIE Ε. Σαλόνια TONY ΣΤ.Σαλόνια ALIS Z. Κατηγορίες Α. Σαλόνια LEON Β. Σαλόνια INDIE Γ. Σαλόνια FREDIE Δ. Σαλόνια ALFIE Ε. Σαλόνια TONY ΣΤ.Σαλόνια ALIS Z. Σαλόνια ARMONIA ΣΑΛΟΝΙΑ Α.1. Τεχνικά Στοιχεία LEON Α.1.1. Καναπέδες με πλάτη και φαρδιά

Διαβάστε περισσότερα

Κρεβάτια - προστατευτικά

Κρεβάτια - προστατευτικά Κρεβάτια - προστατευτικά 280-02130*ΠΡΟ* 280-02170*ΠΡΟ* Προστατευτικό μεταλλικό παραλληλόγραμμο 1.30m Προστατευτικό μεταλλικό παραλληλόγραμμο 1.70m 280-ΠΡΟΣΤ_02 Ανοδιωμένο τοξωτό προστατευτικό κραβατιού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Προµήθεια κάδων απορριµµάτων έως 770 λιτ πλαστικών. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.962,65 ΚΑΕ 2016: 20.7135.02 ποσού 45.000,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ: Προµήθεια κάδων απορριµµάτων έως 770 λιτ πλαστικών. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.962,65 ΚΑΕ 2016: 20.7135.02 ποσού 45.000,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με τη µελέτη αυτή προβλέπεται η προµήθεια πλαστικών κάδων απορριµµάτων χωρητικότητας 240 λίτρων και 770 λίτρων πλαστικών για τις ανάγκες του ήµου Κοµοτηνής. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡ.:18/5/15. Ημερομηνία Διενέργειας 05.06.2015 Γενικό Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο- Αμαλία Τόπος Διενέργειας

ΗΜΕΡ.:18/5/15. Ημερομηνία Διενέργειας 05.06.2015 Γενικό Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο- Αμαλία Τόπος Διενέργειας ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ: ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ε. ΤΗΛ: 213 2058557 FAX: 213 2058614 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:11372 ΗΜΕΡ.:18/5/15 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Να είναι κατάλληλο για πλύση, απολύμανση και στέγνωμα ιατρικού εξοπλισμού (της μικροχειρουργικής, αναισθησιολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIKOΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIKOΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΑΣΚ - ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ: Διαμόρφωση χώρου πωλητηρίου ΤΑΠ σε υφιστάμενο κτήριο στον Αρχαιολογικό Χώρο Φιλίππων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIKOΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Σε κτήριο που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 15,5 mm

Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 15,5 mm PPP Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 5,5 mm 5,5 mm ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Ο μηχανισμός με γρανάζια ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη δύναμη και διευκολύνει

Διαβάστε περισσότερα

βαφή εποξειδικής πούδρας με πάχος επικάλυψης 50-70μm, χρώματος που θα επιλεγεί από την επίβλεψη βάσει χρωματολογίου. Το χρωματολόγιο, τόσο για τις

βαφή εποξειδικής πούδρας με πάχος επικάλυψης 50-70μm, χρώματος που θα επιλεγεί από την επίβλεψη βάσει χρωματολογίου. Το χρωματολόγιο, τόσο για τις ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Προμήθεια επίπλων για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Οι τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Α.1. 3. Αναλυτική περιγραφή των ειδών Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ. 3.1. Καθίσµατα 3.1.1 Κάθισµα θεάτρου

Α.1. 3. Αναλυτική περιγραφή των ειδών Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ. 3.1. Καθίσµατα 3.1.1 Κάθισµα θεάτρου 3. Αναλυτική περιγραφή των ειδών Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ 3.1. Καθίσµατα 3.1.1 Κάθισµα θεάτρου Είδος: Κάθισµα θεάτρου Κωδικός αριθµός είδους 1 Ποσότητα: 281 τεµάχια Α.1 Περιγραφή καθίσµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ»

ΘΕΜΑ: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Πληροφ.: Παρασκάκης Μανώλης Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213-41700,41703 εσ. 700,703 Φαξ: 28210-90950

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ<^)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ<^) Ό ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6400mm Απαιτούμενος χώρος 9550Χ8700mm Μήκος 7850mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 2100 mm Ύψος 3300mm Ηλικία χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου Κεντρική Έκθεση Εργοστάσιο 23o Χλμ Αθηνών- Λαυρίου, Κορωπί Fax: 210 6627062 Τηλ.: 210 6020381, 2, 3 info@xdesign.gr Αθήνα-Μέτς Κρυονέρι Αγ. Ιωάννης-Ρέντη Καλλιμάρμαρο 120 Εν. Εργοστάσια 120 Εν. Εργοστάσια

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια ειδών εξοπλισμού για τις ανάγκες Δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας (ΚΕΘΕΑ, Δημοτικά Ιατρεία Κέντρο ΑμεΑ)

Προμήθεια ειδών εξοπλισμού για τις ανάγκες Δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας (ΚΕΘΕΑ, Δημοτικά Ιατρεία Κέντρο ΑμεΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Προμήθεια ειδών εξοπλισμού για τις ανάγκες Δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας (ΚΕΘΕΑ, Δημοτικά Ιατρεία Κέντρο ΑμεΑ)

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002565653 2015-02-09

15REQ002565653 2015-02-09 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ.Αποφ. 131/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια: Έπιπλα & σκεύη πολιτιστικών κέντρων,

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002741763 2015-04-30

15PROC002741763 2015-04-30 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗ Μυτιλήνη, 30/04/2015 Α.Π.: 2848 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Αρ. Πρόσκλησης 3/2015) Το

Διαβάστε περισσότερα