ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. ΣΚΑΜΠΟ 1. Να είναι τροχήλατο. 2. Να ρυθμίζεται το ύψος υδραυλικά από 550 έως 750 mm περίπου. 3. Η βάση να είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI mm περίπου και να διαθέτει πέντε (5) ακτίνες για την καλύτερη σταθεροποίησή του. Να διαθέτει στήριγμα ποδιών σχήματος στεφάνης. 4. Η επιφάνεια του καθίσματος διαμέτρου 40 εκ περίπου να είναι κυκλικού σχήματος, περιστρεφόμενη και να καλύπτεται από δερματίνη ηλεκτρικά μονωμένη. 5. Να διαθέτει τοξοειδούς μορφής στήριγμα πλάτης ίδιου υλικού με της επιφάνειας. 6. Οι τροχοί να είναι ελευθέρας κινήσεως και ηλεκτρικά μονωμένοι, διαμέτρου 50 mm περίπου. 7. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα. 2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ «ΒΟΟΜ» 1. Να είναι τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλη για γυναικολογικές εξετάσεις και τοκετούς. Να είναι βαριάς κατασκευής και να εδράζεται σταθερά στο έδαφος. 2. Το μήκος του μαζί με την επέκταση του τμήματος των ποδιών να είναι 195cm και το πλάτος τα 60 cm τουλάχιστον. 3. Η επιφάνεια κατάκλισης (να αναφερθεί το πάχος προς αξιολόγηση) να καλύπτεται από δερματίνη ειδικής κατασκευής που να αντέχει στα χημικά καθαριστικά και απολυμαντικά, υποαλλεργική και να εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή στήριξη του ασθενή ( να αναφερθούν και να αποδεικνύονται όλα τα χαρακτηριστικά των υλικών της επιφάνειας και του σκελετού προς αξιολόγηση). 4. Τα υλικό της επιφάνειας να επιτρέπει απλό και γρήγορο καθαρισμό και να επιδέχεται τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης.

2 5. Η επιφάνεια στήριξης της ασθενούς να διαιρείται σε τμήμα πλάτης, τμήμα λεκάνης και τμήμα ποδιών να έχει τη δυνατότητα να αποχωρίζεται και να επανασυνδέεται κατά βούληση και να διασφαλίζει άνετη τοποθέτηση της ασθενούς και τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων. 6. Να διαθέτει χαλύβδινο μεταλλικό σκελετό μεγάλης αντοχής και κάλυμμα του σκελετού σύγχρονης αισθητικής σχεδίασης. 7. Να είναι ηλεκτρικής λειτουργίας και να εκτελεί τις παρακάτω κινήσεις ηλεκτρικά: -Ρύθμιση ύψους από70 έως 110 cm περίπου. -Κίνηση τμήματος πλάτης τουλάχιστο 0 ως 50º -Κίνηση τμήματος λεκάνης τουλάχιστο 0 ως 20º 8. Οι ρυθμίσεις να πραγματοποιούνται μέσω ποδοδιακόπτη που να βρίσκεται ει δυνατόν σε λειτουργικό σημείο της βάσης του ή ενσύρματου χειριστηρίου. Ένα από τα παραπάνω να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε στην προσφορά. 9. Να φέρει προσθαφαιρούμενη ανοξείδωτη λεκάνη περισυλλογής υγρών. 10. Στο πίσω μέρος της πλάτης να φέρει υποδοχή για ρολό χαρτιού. 11. Να έχει την δυνατότητα οριζοντιοποίησης της επιφάνειάς της, όταν η εξέταση το απαιτεί. 12. Να διαθέτει μνήμη για τρεις τουλάχιστον προεπιλεγμένες θέσεις. 13. Να συνοδεύεται από τα παρακάτω εξαρτήματα: Ζεύγος στηρίγματα ποδιών τύπου Goepel ρυθμιζόμενα καθ ύψος με τους αντίστοιχους σφιγκτήρες προσαρμογή τους. Ένα ζεύγος χειρολαβές για την στήριξη του ασθενή. Ζώνη πρόσδεσης. 14. Να προσφερθούν προς επιλογή όλα τα εξαρτήματα που μπορούν να συνοδεύσουν την κλίνη. 15. Να αναφερθούν πιθανά περαιτέρω πλεονεκτήματα. 16. Το προσφερόμενο είδος πρέπει να συνοδεύεται από το Εγχειρίδιο Λειτουργίας (Operation Manual) στα ελληνικά και το Εγχειρίδιο Συντήρησης (Service Manual, part list) του κατασκευαστή. 17. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα.

3 3. ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αφορούν την προμήθεια και παράδοση τροχήλατου περιστρεφόμενου και ανυψούμενου καθίσματος εργασίας με μπράτσα. 1.Το κάθε κάθισμα να έχει τις παρακάτω περίπου διαστάσεις: έδρα: πλάτος 50 cm και βάθος 45 cm. πλάτη: πλάτος 40 cm και ύψος 45cm 2.Το ύψος της έδρας να είναι ρυθμιζόμενο από 45 cm έως 55 cm περίπου. 3.Το συνολικό ύψος του καθίσματος να είναι περίπου cm ενώ τα συνολικό πλάτος να είναι περίπου 60 cm. 4.Να διαθέτει πεντακτινωτή ατσάλινη βάση με επικάλλυψη πολυαμιδίου με πέντε διπλούς τροχούς. 5. Να διαθέτει αμορτισέρ αερίου για την αυξομείωση του ύψους του καθίσματος, με ενίσχυση ατσάλινου ελατηρίου για την απορρόφηση των κραδασμών καλυπτόμενο εξωτερικά από ειδική πλαστική φυσούνα. 6.Η πλάτη και έδρα να είναι ανεξάρτητες.η πλάτη να φέρει στο πίσω μέρος της προστατευτικό αντιγδαρτικό κέλυφος πολυαμιδίου.το ίδιο να υπάρχει και στο κάτω μέρος της έδρας.η έδρα και η πλάτη να είναι επενδυμένες με ύφασμα καλής ποιότητας. 7.Η επένδυση να είναι από μαλακή διογκωμένη εν ψυχρώ, βραδύκαυστη πολυουρεθάνη με ανατομική διαμόρφωση. 8.Οι βραχίονες να είναι ατσάλινοι με επικάλυψη ημίσκληρης πολυουρεθάνης. 9.Να διαθέτει μηχανισμούς ρύθμισης των κινήσεων της πλάτης:κλίση (+/- 30 περίπου),ύψος(+/- 5 cm περίπου), απόσταση από την έδρα (+/- 5 cm περίπου). 10.Το κάθισμα πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές. 4. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΥΨΟΥΣ 190 CΜ

4 Αφορούν την προμήθεια και παράδοση βιβλιοθήκης. 1.Η βιβλιοθήκη να είναι διαστάσεων 82cm Χ 42cm Χ 190 cm περίπου. 2.Το καπάκι να είναι από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm. 3.Το κάσωμα να είναι από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm. 4.Ολα τα εμφανή σόκορα φέρουν επένδυση από PVC (θερμοσυγκολυμμένο για εξασφάλιση απόλυτης αντοχής)πάχους 3 mm περίπου. 5.Τα μπάζα να είναι ύψους 7 cm περίπου. 6.Η βιβλιοθήκη μέχρι το ύψος των 80 cm περίπου να έχει δύο πόρτες από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm και επάνω δύο πόρτες από κρύσταλλο πάχους 5 mm. 7.Οι πόρτες να αναρτώνται με μεντεσέδες καλής ποιότητας. 8.Οι πόρτες από μελαμίνη να φέρουν εργονομικό πόμολο και να ασφαλίζουν με κλειδαριά ασφαλείας.οι πόρτες από κρύσταλλο να φέρουν εργονομικό πόμολο 9.Να διαθέτει ράφια από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm ρυθμιζόμενα καθ' ύψος σε μεταλλικές στάσεις.μέχρι το ύψος των 80 cm περίπου να έχει εσωτερικά ένα(1) ράφι και επάνω δύο(2) ράφια. 10.Η βιβλιοθήκη να στηρίζεται σε πλαστικά προστατευτικά πέλματα. 11.Η χρησιμοποιούμενη μελαμίνη είναι τριών στρώσεων, άκαυστη, οικολογική και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές DIN και ΕΝ και ΕΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ 1. Το τροχήλατο Νοσηλείας να είναι τροχήλατο, καινούργιο, αμεταχείριστο, ανθεκτικής κατασκευής. 2. Να είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας AISI 304 με καλό φινίρισμα και αναλλοίωτο σε όλα τα χημικά καθαρισμού. 3. Να διαθέτει τέσσερις (4) αντιστατικούς τροχούς οι δυο (2) εκ των οποίων να έχουν φρένο. 4. Να διαθέτει χειρολαβή. 5. Οι διαστάσεις του να είναι 80 Cm x 50 Cm x 90 Cm (Μήκος χ Πλάτος Χ Ύψος) περίπου. 6. Να φέρει ένα (1) ράφι ανθεκτικό σε βάρος κάτω από την επιφάνεια εργασίας και περίπου 30 Cm από το έδαφος. 7. Να είναι κατάλληλο για χρήση σε Νοσοκομείο.

5 8. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κλπ). Άπαντα τα εν λόγω πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα. 6. ΔΙΑΦΑΝΟΣΚΟΠΙΟ ΔΙΠΛΟ 1. Η συσκευή θα πρέπει να είναι καινούρια, αμεταχείριστη, σύγχρονης τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής κατάλληλη για χρήση σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη ορθή λειτουργία της 2. Να φέρει μεταλλικό πλαίσιο: φτιαγμένο από φύλλο χάλυβα. Ειδικής αντοχής λευκό χρώμα. 3. Να έχει επιτοίχια τοποθέτηση με χρήση εγκοπών στο πίσω μέρος της μονάδας. 4. Με λάμπες φθορισμού, τύπου "φωτός ημέρας", θερμοκρασία χρώματος > 5500 Kelvin. 5. Οθόνη από plexiglass 6. Συγκράτηση ακτινογραφιών : Ανθεκτική και συνολικά αξιόπιστη με χαλύβδινους κυλίνδρους συγκράτησης. Εγκάρσιο νάιλον νήμα. (εκτός από N39L). 7. Εύκολη πρόσβαση μέσα στη μονάδα 8. Ηλεκτρικά χειριστήρια : τοποθετημένα στην πρόσοψη της συσκευής. 9. Εξωτερικό σπότ για έντονο φωτισμό. 10. Έλεγχος φωτισμού: διακόπτης (I) με ενσωματωμένο ενδεικτικό λαμπτήρα ή νέος ηλεκτρονικός ρυθμιστής φωτεινότητας (DIMMER) 11. Ηλεκτρική τροφοδοσία : 220V (τριπολικό καλώδιο). 12. Να διαθέτει CE και η προμηθεύτρια εταιρεία να είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000 για εμπορία και τεχνική υποστήριξη 13. Να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας 7. ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Κάθισμα με σύμμεικτο μεταλλικό και ξύλινο ή σκελετό και υπόστρωμα πολυουρεθάνης στην έδρα και την πλάτη. Τα ξύλινα στοιχεία μπορούν να αντικατασταθούν από ανάλογα στοιχεία από πολυπροπυλενιο.

6 Η έδρα: να είναι τετράγωνη με πλευρά περίπου 52 cm με μικρή κύρτωση για εργονομικούς λόγους και να είναι επενδυμένη με πολυουρεθάνη (δερματίνη). Να έχει απόσταση από το πάτωμα περίπου 46 cm Η πλάτη: να είναι γενικά τετράγωνη με ευθειογενής ακμές και ελαφριά κλίση στο ύψος της μέσης και προς τα πίσω για εργονομικούς λόγους. Η άνω ακμή της πλάτης να είναι σε ύψος περίπου 80 cm και να μην αφήνει κενό με το κάθισμα. Να είναι επενδυμένη αμφίπλευρα και στα πλαϊνά της με πολυουρεθάνη (δερματίνη) Να διαθέτει σταθερή σύνδεση με τον κορμό της καρέκλας. Τα πόδια να είναι από χυτό αλουμίνιο και να έχουν εποξειδική βαφή ή από χαλύβδινο επινικελωμένο σωλήνα. Να καταλήγουν σε πέλματα που διαθέτουν προστασία δαπέδου. Οι καρέκλες να είναι δυνατόν να στοιβαχτούν (stackable). Τα μπράτσα να είναι από χυτό αλουμίνιο ενιαίο με τα πόδια. 8. ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Καπάκι (τεμ. 1): Να είναι από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως τριών στρώσεων, πάχους 25 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμινικό laminate πάχους 0,3χιλ σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιθώρια: Στο μήκος να έχει ταινία ABS πάχους 3 χιλ. στρογγυλεμένη σε όλες τις ακμές και γωνίες. Στο πλάτος να έχει ταινία πάχους 0,5 χιλ. και στις δύο πλευρές, στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Υποδοχή σύνδεσης: Να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οπές για την υποδοχή των συνδετικών εξαρτημάτων όπως π.χ. στηρίγματα κινητών ραφιών, μεντεσέδες, οδηγοί, αρχειοθήκες κλπ. Πλαϊνά (τεμ. 2): Να είναι από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3χιλ σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά, ταινίες ABS πάχους 0,5χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Βάση (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3 χιλ. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά ταινίες ABS πάχους 0,5 χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Πλάτη (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως τριών στρώσεων, πάχους 18 χιλ., επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμίνη laminate πάχους 0,3 χιλ. Περιθώρια: Με την ίδια τεχνοτροπία να υπάρχουν περιμετρικά, ταινίες πάχους 0,5 χιλ. στρογγυλεμένες σε όλες τις ακμές και γωνίες. Ράφι κινητό (τεμ. 5): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως

7 9. ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ - ΔΙΘΕΣΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ 1.Ο σκελετός του καθιστικού να είναι μεταλλικός σχήματος «λάμδα» από χαλυβδοσωλήνα βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή.το σύστημα των καθισμάτων να στηρίζεται πάνω σε χαλυβδοσωλήνα(μπάρα)βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Τα καθίσματα να συνδέονται στην μπάρα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητά τους και η εύκολη ανταλλαξιμότητα τους 2.Το κάθε κάθισμα να έχει πλάτος 50 cm και βάθος 55 cm περίπου. 3.Το κάθισμα να έχει ενιαία πλάτη και έδρα. Η επένδυση να είναι από μαλακή διογκωμένη εν ψυχρώ, βραδύκαυστη πολυουρεθάνη με ανατομική διαμόρφωση 4.Η ταπετσαρία του καθίσματος να είναι από ύφασμα καλής ποιότητας. 5.Το καθιστικό να πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές. 10. ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΙΚΡΟ Καπάκι : Ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα πάχους 25 mm αμφίπλευρα επενδεδυμένη με μελαμινικό laminate σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς και σόκορα από PVC Πόδια : Μεταλλικά, από σωλήνα διατομής Φ 40 mm και συνολικής αντοχής 40 kg/mm 2. Να χρωματίζονται με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου. Να εδράζονται πάνω σε αντιολισθητικά πέλματα υψηλής αντοχής και ευστάθειας. 11. ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Αφορούν την προμήθεια και παράδοση σε πλήρη λειτουργία γραφείου με αναρτημένη συρταριέρα. 1.Το γραφείο να είναι διαστάσεων περίπου 140cm Χ 80cm Χ 75 cm. 2.Η επιφάνεια και τα πλαϊνά του γραφείου να είναι από μελαμίνη πάχους 25 mm. Κάθε πλαϊνό να φέρει προστατευτικά πέλματα για την σωστή έδραση του γραφείου. 3.Τα περιθώρια της επιφάνειας και των πλαϊνών του γραφείου να είναι από PVC (θερμοσυγκολυμμένο για εξασφάλιση απόλυτης αντοχής)πάχους 3 mm περίπου.

8 4.Να διαθέτει μετώπη από μελαμίνη πάχους τουλάχιστον 18 mm και ύψους 35cm περίπου, τοποθετημένη σε εσοχή 15 cm περίπου από το πρόσωπο της επιφάνειας. 5.Η συναρμολόγηση του γραφείου να γίνεται με μεταλλικά φυράμια και ξύλινες καβίλλιες. 6.Tο γραφείο να φέρει ανηρτημένη συρταριέρα,διαστάσεων περίπου 80cm X 60 cm, η οποία να περιλαμβάνει δύο(2)συρτάρια και μολυβοθήκη. 7.Το κάσωμα της συρταριέρας να είναι από μελαμίνη πάχους 18 mm περίπου και στα σόκορα να υπάρχει ταινία μελαμίνης. 8.Τα συρτάρια να έχουν βάθος τουλάχιστον 6 cm και άνοιγμα 80%. 9.Η μολυβοθήκη να είναι πλαστική και να έχει διάφορες θέσεις για είδη γραφείου.. 10.Τα συρτάρια να κινούνται σε μεταλλικούς οδηγούς (γλυσιέρες). Οι γλυσιέρες να αναρτώνται σε σκαλιέρες, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό μέρος του κασώματος. Οι γλυσιέρες στο μπροστινό μέρος να φέρουν στόπερ, ώστε να σταματάει το συρτάρι στο μεγαλύτερο άνοιγμά του. 11.Οι μετώπες (κούτελα) των συρταριών να είναι από μελαμίνη και περιμετρικά να έχουν ταινία μελαμίνης. Στο κούτελο της μολυβοθήκης να υπάρχει κλειδαριά ασφαλείας η οποία να κλειδώνει όλα τα συρτάρια. 12.Η χρησιμοποιούμενη μελαμίνη να είναι τριών στρώσεων, άκαυστη, οικολογική και να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές DIN και ΕΝ και ΕΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 2Χ0.85 ΚΑΙ 2Χ1.25 Να αποτελείται από τα εξής μέρη: Επιφάνεια Εργασίας (τεμ. 1): Να κατασκευάζεται από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πιέσεως 3 στρώσεων, πάχους 25 χιλιοστών, επενδυμένη αμφιπλεύρως με μελαμινικό, laminate πάχους 0,3mm σε χρώμα απομίμησης καπλαμά οξιάς. Περιμετρικά, η επιφάνεια εργασίας να έχει ταινία ABS, πάχους τουλάχιστον 3mm στρογγυλεμένη σε όλες τις ακμές και γωνίες. Από την κάτω όψη της επιφάνειας εργασίας, να βρίσκονται ενσωματωμένες, φωλιές με σπείρωμα, για τη σύνδεση της επιφάνειας εργασίας με τα μεταλλικά πόδια του γραφείου. Η σύνδεση να πραγματοποιείται με τη χρήση των κατάλληλων βιδών σε απόσταση ικανή ώστε να επιτρέπεται η χρήση της επιφανείας και από τις τέσσερις πλευρές.

9 Μεταλλικό Πόδι τύπου ανεστραμένου «Η» (τεμ. 2): Λυόμενη μεταλλική κατασκευή, η οποία αποτελείται από τα εξής μέρη: - Βάση μεταλλικού ποδιού: είναι διαστάσεων 680x90hmm περίπου. Από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm διαμορφωμένη καταλλήλως. Εντός της βάσης να υπάρχουν ενσωματωμένα πέλματα. Το πέλμα να είναι υψηλής ανθεκτικότητας PVC με αντιολισθητικές και προστατευτικές, για το δάπεδο, ιδιότητες. - Κορμός μεταλλικού ποδιού: να είναι διαστάσεων 130x35x545hmm περίπου. Από την εσωτερική μεταλλική καλύπτρα, η οποία να κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. Επί της εσωτερικής μεταλλικής καλύπτρας, να υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες οπές, για την είσοδο και έξοδο των καλωδίων των ισχυρών και ασθενών ρευμάτων. - Άνω τμήμα μεταλλικού ποδιού: Να είναι διαστάσεων 480x10h mm περίπου. Κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. Τα ανωτέρω τρία τμήματα να συναρμολογούνται μεταξύ τους, με τη χρήση καταλλήλων βιδών. Καλύπτρα μεταλλικού ποδιού (τεμ. 2): Να είναι διαστάσεων 200x623mm περίπου. Από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 0,8mm, διαμορφωμένη καταλλήλως, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στον κορμό του μεταλλικού ποδιού. Η καλύπτρα του μεταλλικού ποδιού να μπορεί να αφαιρείται και να επανατοποθετείται πολύ εύκολα, χωρίς τη χρήση εργαλείων, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εύχερης πρόσβαση στα καλώδια που είναι τοποθετημένα εντός του μεταλλικού ποδιού Η βαφή όλων των ανωτέρω μεταλλικών μερών να είναι ομοιογενής, μη τοξική, υψίστης μηχανικής αντοχής. Μεταλλική Τραβέρσα (τεμ. 1): Η μεταλλική τραβέρσα να χρησιμοποιείται για να συνδεθούν μεταξύ τους, τα μεταλλικά πόδια του γραφείου. Να είναι ορθογωνικής διατομής και να κατασκευάζεται από χαλύβδινη λαμαρίνα πάχους 1,5 και 2mm, διαμορφωμένη καταλλήλως. 13. ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΑΞ Θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά Πάνελ λειτουργιών και Μενού στα Ελληνικά Ανάλυση Εκτύπωσης 600 x 600 dpi Σύνδεση USB 2.0 υψηλής ταχύτητας Έγχρωμη σάρωση με επίπεδη επιφάνεια και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων Μνήμη εγγράφων 170 σελίδων Ταχύτητα εκτύπωσης 18 σελίδες/λεπτό

10 Χωρητικότητα χαρτιού 250 φύλλων Δυνατότητα σάρωσης ως dpi (με interpolation) Έγχρωμη σάρωση 24 bit - Mονόχρωμη 8 bit Σάρωση σε Η/Υ ως PDF/ JPEG/ BMP ή ΤIFF (Εύκολο σύστημα προβολής εικόνων) Μετατροπή σαρωμένων σελίδων σε επεξεργάσιμα έγγραφα με το λογισμικό οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων Readiris Λειτουργία Διπλής πρόσβασης με μεταβίβαση μέσω κράτησης στη μνήμη Φαξ Η/Υ (PC FAX), Super G3 φαξ, 33,6 kbps, Απόρριψη ανεπιθύμητων φαξ Συμβατό με : Microsoft Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista /Windows 7 Εγγύηση 5 έτη 14. ΚΛΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Κλίνη υψηλής αντοχής, δύο τμημάτων. Να έχει ρυθμιζόμενο τμήμα πλάτης μέσω οδοντωτού οδηγού ή άλλου κατάλληλου μηχανισμού. Στρώμα επιφάνειας καλυμμένο από βινυλική ταπετσαρία, ενσωματωμένη βάση για ρολό χαρτιού στην κεφαλή της εξεταστικής κλίνης. Σωληνοειδές πλαίσιο επιχρωμιωμένου χάλυβα. Διαστάσεις περίπου 190 (μήκος) x 65 (πλάτος) x 75 (ύψος) cm. Να συνοδεύεται από μονό σκαλοπάτι, ύψους περίπου 25 cm με τέσσερα αντιολισθητικά πόδια. Μεταλλική κατασκευή με επιφάνεια αντιολισθητική από καουτσούκ και τέσσερα αντιολισθητικά πόδια 15. ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Μεταλλικός κατακόρυφος σωλήνας, που εδράζεται σε κυκλικής μορφής βάση ώστε να στέκεται ελεύθερα στο χώρο. Στο άνω άκρο του να φέρει ζεύγη γάντζων από διαμορφωμένη μεταλλική βέργα υψηλής αντοχής. Κάθε ζεύγος να αποτελείται από ένα μικρό γάντζο με κλίση προς τα πάνω και ένα μεγάλο (π.χ. σχήμα θηλιάς, κλπ.) για την ανάρτηση βαρειών ρούχων. 16. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ Επιφάνεια : Από ινοσανίδα (MDF) ή μοριοσανίδα πάχους 40 mm, επενδεδυμένη με μελαμινικό laminate σε χρώμα απομίμισης καπλαμά οξιάς και σόκορα από PVC. Η επιφάνεια να στηρίζεται σε μεταλλικό τελάρο.

11 Πόδια : Τέσσερα πόδια από χαλύβδινες κοίλες διατομές Φ 6cm και συνολικής αντοχής 60 kg/mm 2. Η στήριξη να γίνεται πάνω στο μεταλλικό τελάρο. Τα πόδια να φέρουν αντιολισθηρά πέλματα από πολυαμίδιο και να χρωματίζονται με χρώμιο. 17. ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Τροχήλατη βάση, μονή, για σακούλες. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, με ειδικό μηχανισμό για την τοποθέτηση και συγκράτηση ενός σάκκου με πλαστικό καπάκι, ποδοκίνητο, σταθεροποιούμενο στην ανοικτή θέση. Να διαθέτει 4 τροχούς περιστρεφόμενης στήριξης και βάσης διαστάσεων βάσης μέχρι 40cm x 53 cm και ύψος μέχρι 90 cm. Στην βάση περιμετρικά να έχει ελαστική ταινία για προστασία κρούσεων. Να συνοδεύεται από 10 σάκκους ιματισμού. 18. ΨΥΓΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Χωρητικότητα περίπου 150 λίτρων. Εύρος θερμοκρασίας από +2º έως +8º C. Με θύρα διπλού υαλοπίνακα. Αθόρυβος συμπιεστής χωρίς CFC (χλωροφθοράνθρακες). Κουμπί ανοίγματος κλεισίματος. Ψύξη με εξαναγκασμένη ροή αέρα. Ψηφιακή απεικόνιση. Οπτικο-ακουστικές ειδοποιήσεις. Με ράφια και βάσεις διατήρησης ψύξης. Επιτοίχια τοποθέτηση στη μονάδα θαλάμου. Μέγιστες διαστάσεις: 60 cm πλάτος Χ 85 cm ύψος. 19. ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ o o o o o o Μήκος : 90cm Πλάτος : 50cm Ύψος : 200cm Περιγραφή: Να είναι κατασκευασμένη από άθραυστο υλικό που δεν χαράζεται. Να διαθέτει 2 πόρτες οι οποίες να ανοίγουν σε γωνία ως 270 μοιρών και να έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν. Η κάθε πόρτα να έχει τουλάχιστον 8 διαμερίσματα φαρμάκων. o Στο εσωτερικό να υπάρχουν δύο περιστρεφώμενες στήλες με 16 διαμερίσματα φαρμάκων από άθραυστο υλικό η κάθε μία, 5

12 o διαμορφούμενα ράφια και ντουλάπι επικύνδινων φαρμάκων που να κλειδώνει. Βάση με 4 πόδια ρυθμιζόμενου ύψους. 20. ΠΑΡΑΒΑΝ ΟΡΟΦΗΣ Πρέπει να είναι κατάλληλα για χώρους εξέτασης νοσοκομείων και ιατρείων, καθώς και για φυσικοθεραπευτήρια. Το σύστημα ανάρτησης της κουρτίνας να είναι κατασκευασμένο από ανοδειομένο αλουμίνιο άριστης ποιότητας μεταβλητού μήκους προσθαφαιρούμενοι από τις βάσεις στήριξης τους ώστε να ευκολύνουν τον καθαρισμό τους. Σε περίπτωση μη χρήσης των παραβάν οι κουρτίνες να μπορούν να αναδιπλώνονται στον τοίχο ώστε να ελευθερώνεται ο χώρος. Κουρτίνες: Η κουρτίνα να είναι κατασκευασμένη από ύφασμα άριστης ποιότητας εξειδικευμένο για βαριά νοσοκομειακή χρήση και να διαθέτει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις ποιότητας και ιδιοτήτων, οι οποίες πρέπει να τεκμηριώνονται με την συνυποβολλή των πιστοποιητικών αυτών. Η κουρτίνα να έχει τις ακόλουθες ιδιότητες: Να είνα πλενόμενη και απολυμενόμενη Να είναι βραδύκαυστη Να είναι αντιβακτηριδιακή Να είναι αντιστατική και αντιαλλεργική 21. ΨΥΓΕΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟ Μεικτή Χωρητικότητα περίπου 150 λίτρων. Ενεργειακή κλάση τουλάχιστο Α+ Ενσωματωμένη κατάψυξη **** τουλάχιστο 10λιτ. Αθόρυβος συμπιεστής χωρίς CFC (χλωροφθοράνθρακες). Ψύξη με εξαναγκασμένη ροή αέρα. Μέγιστες διαστάσεις: 60 cm πλάτος Χ 90 cm ύψος. 22. ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

13 Ελεύθερης τοποθέτησης. Χωρητικότητα περίπου 20 λίτρων. Ισχύος 100watt. Ριθμιζόμενη ισχύς. Λειτουργία Grill. Προεπιλεγμένα προγράμματα ψησίματος/μαγειρέματος/ξεπαγώματος. Ψηφιακή ένδειξη ώρας. 23. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ Τα χαρακτηριστικά των Η/Υ οφείλουν να πληρούν τα κάτωθι χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής Intel i ή αντίστοιχης τεχνολογίας Μνήμη DDR3 4GB Σκληρό δίσκο 500GB DVD-RW Μητρική που να υποστηρίζει τα ανωτέρω και επιπλέον: 1 PCI-E slot, 2 PCI slot, SATA3 στα 6Gbps για SSD δίσκους, εξόδους USB 3.0, Onboard GLAN, κάρτα ήχου, κάρτα γραφικών Λειτουργικό σύστημα windows 7 professional GR 32-bit Οι Η/Υ να είναι επώνυμοι Oι οθόνες θα πρέπει να είναι 20 τεχνολογίας TFT/LED Οι εκτυπωτές θα είναι τεχνολογίας LASERJET, θα φέρουν θύρα Ethernet για δισύνδεση με δίκτυο και οι 5 εξ αυτών θα είναι έγχρωμοι με ενσωματομένο scanner. Οι οθόνες να έχουν εσωτερικό τροφοδοτικό και το καλώδιο τροφοδοσίας να είναι τύπου IEC. Οι εκτυπωτές να έχουν ταχύτητα εκτύπωσης τουλάχιστον 20 σελίδες/λεπτό και να φέρουν οπωσδήποτε οθόνη LCD τουλάχιστον 2 σειρών με οπισθοφωτισμό. Όλα τα είδη (Η/Υ, οθόνες, εκτυπωτές) να έχουν εγγύηση 4 ετών. 24. ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

14 Να είναι ύψους περίπου 50cm με σπαστό βραχίωνα αλουμινίου και βάση κατάλληλο για τοποθέτηση πάνω σε γραφείο. Να φέρει φωτιστικό τεχνολογίας LED ισχύος τουλάχιστο 8watt και διακόπτη on-off στη βάση του. 25. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 ΩΝ ΘΥΡΩΝ Το σύστημα καταμέτρησης χρησιμοποιείται για τον πλήρη έλεγχο και την αυτοποιημένη σειρά προτεραιότητας Να αποτελείται απο την κεντρική μονάδα, τα πληκτρολόγια των χρηστών και τις πινακίδες ένδειξης των αριθμών με οθόνη (LED). Η επικοινωνία του συστήματος να είναι ασύρματη,wireless, Η οθόνη της κεντρικής μονάδας να είναι 17" touch screen, θερμικό εκτυπωτή και ενσωματωμένο industrial PC. Επίσης να έχει τη δυνατότητα παράλληλα με την φωτεινή ένδειξη αριθμού και φωνητική κλήση μέσω ηχογραφημένων μηνυμάτων. Μέσω του software να προσφέρεται η δυνατότητα της επεξεργασίας όλων των πληροφοριών και χρήσιμων στατιστικών στοιχείων. Tεχνολογία: Προβολής LED ή DLP ή SXRD Μέγεθος Εικόνας inch Μέγιστη Ανάλυση 1600x1200 Φωτεινότητα: >1.300 Ansi Lumens Αντίθεση: >10.000:1 Ισχύς λάμπας >150Watt Συνδεσιμότητα : Video, Component, SVideo, PC, RS-232C, HDMI 26. ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ (PROJECTOR) Ανάλυση: 1024x768 Φωτεινότητα: 3000 Lumens Τεχνολογία: LCD Βάρος: 3,5 Kg Εσωτερική Μνήμη: 1GB Θόρυβος: 40 db Είσοδοι: HDMI, VGA, S-Video, RCA, USB, WLAN, Audio. Εγγύηση: 3 χρόνια

15 27. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΛΟ Ψυγείο θάλαμος βιτρίνα inox με 2 συρόμενες πόρτες τζαμιού. Κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα Μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη Πάτος με υγειονομικές γωνίες Διπλά τζάμια Σχάρες πλαστικοποιημένες ρυθμιζόμενες καθ ύψος Ρόδες και ποδαρικά Πόρτες με αυτόματη επαναφορά Φρέον οικολογικό Εγγύηση: 12 μήνες Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm 135 x 70 x 204 Χωρητικότητα (Lt.) 958 Θερμοκρασία ( ) 0 έως +10 Πόρτες 2 Ηλεκτρική τάση 220 Απόψυξη Αυτόματη Θερμοστάτης Ψηφιακός 28. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΝΟ Ψυγείο θάλαμος βιτρίνα inox με 1 ανοιγόμενη πόρτα τζαμιού. Κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα Μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη Πάτος με υγειονομικές γωνίες Διπλά τζάμια Σχάρες πλαστικοποιημένες ρυθμιζόμενες καθ ύψος Ρόδες και ποδαρικά Φρέον οικολογικό Εγγύηση: 12 μήνες Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm 68 x 70 x 197

16 Χωρητικότητα (Lt.) 400 Θερμοκρασία ( ) 0 έως +10 Πόρτες 1 Ηλεκτρική τάση 220 Απόψυξη Αυτόματη Θερμοστάτης Ψηφιακός 29. ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή συμβατή με τηλεφωνικό κέντρο τύπου Alcatel- Lucent OMNI PCX Enterprise με έκδοση λογισμικού 8. Χαρακτηριστικά ψηφιακών συσκευών: Οθόνη τουλάχιστον 20 χαρακτήρων, μονόχρωμη. Τουλάχιστον 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με ένδειξη LED. Λειτουργία ανοιχτής συνομιλίας (hands-free) Ενσωματωμένο μεγάφωνο. Πλήκτρο μηνύματος με ένδειξη LED (message LED) Πλήκτρο επανάκλησης (redial) Πλήκτρο ανοιχτής συνομιλίας με ένδειξη LED Πλήκτρο φίμωσης (Mute) Να περιληφθεί και το αναγκαίο λογισμικό και υλικό για την σύνδεση όλων των επιπλέων ψηφιακών συσκευών με το τηλεφωνικό κέντρο 30. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΛΗ Αναλογική τηλεφωνική συσκευή η οποία θα πρέπει τουλάχιστον να είναι: Με οθόνη υγρών κρυστάλλων. Πλήκτρο επανάκλησης (Redial) Πλήκτρο Flash Χρόνος Flash 300ms-600ms

ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΥΠ Α.Ε. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Οι προδιαγραφές χωρίζονται σε τρεις ενοτητες. Η πρώτη (Ι) ενότητα περιγράφει τις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ (Η-ΠΑΡΚ)»

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ (Η-ΠΑΡΚ)» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29 Ταχ. Κώδικας: 73135 Πληροφορίες: Χριστόφορος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ

ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ - Κωδικός φορέα :0085 - Ονοµασία φορέα : ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - Αρµόδιος : Μόρδος Μωυσής - Τηλέφωνο : 2132157762 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ α. Γενικά Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στην προµήθεια καινούριου απορριµµατοφόρου οχήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ Ταχ. /νση : ερβενακίων & Α. Αλέξη

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002559339 2015-02-05

15REQ002559339 2015-02-05 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ KOMOTHNΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια κάδων απορριμμάτων έως 770 λιτ πλαστικών ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.973,72 ΚΑΕ 2014: 20.7135.02

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή αφορά στην προµήθεια και τοποθέτηση ενός (1) ισόγειου προκατασκευασµένου οικίσκου τύπου (ISOBOX), ο οποίος θα χρησιµοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012 Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια Οδηγός Επιλογής 2012 Περιεχόμενα Εισαγωγή 0/2 Βιομηχανικά κουτιά Thalassa TBS - TBP Θερμοπλαστικά βιομηχανικά κουτιά 1/1 Επίτοιχα ερμάρια Spacial CRN Ερμάρια από χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ Τ.Ε.Π. 1/5

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ Τ.Ε.Π. 1/5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η Υγειονοµική Περιφέρεια Αττικής Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.. ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΟ (ΜΕΛΕΤΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός ιατρείων Συσκευές Όργανα Τεχνική υποστήριξη

Εξοπλισμός ιατρείων Συσκευές Όργανα Τεχνική υποστήριξη Εξοπλισμός ιατρείων Συσκευές Όργανα Τεχνική υποστήριξη 1 Περιεχόμενα Εμείς από κοινού. Ας εργαστούμε μαζί, προς όφελος αυτού που βρίσκεται στο επίκεντρο, δηλαδή του πελάτη. Περιμένει βοήθεια όσο αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α. 23 %) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ

ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΟΥΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ Κωδικός φορέα :0085 Ονοµασία φορέα :ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Αρµόδιος : Μόρδος Μωυσής Τηλέφωνο : 2132157762 2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ: «Συντήρηση βελτίωση και εκσυγχρονισµός του δικτύου Ηλεκτροφωτισµού πόλης» ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ήµος Θεσσαλονίκης 350.000,00

Διαβάστε περισσότερα

(VAM)87 (SPRINKLERS)... 97 1000V)... 122

(VAM)87 (SPRINKLERS)... 97 1000V)... 122 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ... 1 1 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ... 8 1.1 ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ... 8 1.2 ΣΩΛΗΝΕΣ... 8 1.3 ΜΟΝΩΣΕΙΣ... 11 1.4 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΚΤΥΩΝ... 12 1.5 ΕΙ Η ΚΡΟΥΝΟΠΙΪΑΣ... 17 1.6 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ -

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία XΤ Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία Μηχανισμοί Εξαρτήματα για προφίλ Ξύλου Deventer Περιεχόμενα Μηχανισμοί για ανοιγόμενα ανακλινόμενα Κύλινδροι απλοί ασφαλείας Maco Multi 3,4 Vorne 5,6 AGB

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφ.: Σοφοκλής Μαυροµµάτης Γρηγορίου Ε 50 & Κ. Σφακιανάκη Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 2821-3-41723 Fax: 2821-0-93300 www.chania.gr, email: dimos@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Επισημαίνεται ότι η τεχνική περιγραφή και οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν δεν αναφέρονται στο σύνολο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ) Σελ. 1 από 87 1. Υ ΡΕΥΣΗ 1.1. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ Σωληνώσεις Τα κεντρικά δίκτυα για τη διακίνηση πόσιµου νερού και νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΠΡΑΞΗ:

ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΠΡΑΞΗ: ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Αρ.Μελέτης : 14/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΑ 2008 ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, η Διεύθυνση Μελετών Συμβατικών

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων. Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας

Κατάλογος προϊόντων. Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας Κατάλογος προϊόντων Βοηθήματα ασθενών - Προϊόντα υγείας Bοηθήματα μπάνιου AC 383 Κάθισμα μεταφοράς στη μπανιέρα Σκελετός αλουμινίου με πλαστικό κάθισμα και αντιολισθητικά υποπόδια. Δυνατότητα ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

2010/ 11. Η Μεγαλύτερη Αλυσίδα Ορθοπεδικών Βοηθημάτων Ευρωπαϊκώς!! Χρυσή Φροντίδα. σε ΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

2010/ 11. Η Μεγαλύτερη Αλυσίδα Ορθοπεδικών Βοηθημάτων Ευρωπαϊκώς!! Χρυσή Φροντίδα. σε ΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ Β ο η θ ή μ α τ α Αποκατάστασης & Αυτονομίας για μια άνετη ζωή 2010/ 11 Η Μεγαλύτερη Αλυσίδα Ορθοπεδικών Βοηθημάτων Ευρωπαϊκώς!! ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΡΑΜΠΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. Η καινοτομία ως επιλογή για την προσφορά ακόμη πιο μοντέρνων προϊόντων. Καινοτομία πάνω από όλα.

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002741763 2015-04-30

15PROC002741763 2015-04-30 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗ Μυτιλήνη, 30/04/2015 Α.Π.: 2848 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Αρ. Πρόσκλησης 3/2015) Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ 6/ΘΕΣΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Περιεχόµενα Σελίδα 1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση για την προμήθεια εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της μεταστέγασης του ΚΕΠ Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση για την προμήθεια εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της μεταστέγασης του ΚΕΠ Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Άγιος Στέφανος, 10/06/2014 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθανασίου Διάκου Τ.Κ. 145 65 Αρμόδιος Υπάλληλος: Χρυσαφογεώργη Μαρία Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΟΜΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο 1 Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ALFA PLAM (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΩΝ Η-Μ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑ ΟΧΟ 5. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα