ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ"

Transcript

1 Κ.Δ.Π. 337/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 337 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Μαζωτού και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άμϊψο 24 του περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Νόμου, Κεφ. 243, κατατεθέντες στη Βουλή των Αντιπροσώπων εγκρίθηκαν από αυτή και δημοσιεύονται στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας. Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί που έγιναν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Μαζωτού με βάση το άρθρο 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Μαζωτού, ασκώντας τις εξουσίες που του παραχωρούνται με βάση το άρθρο 24 του περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Νόμου, εκδίδει τους πιο κάτω Κανονισμούς. 1. Οι Κανονισμοί αυτοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση και Βελτίωση) Κανονισμοί του χωριού Μαζωτός του (1) Τηρουμένων των προνοιών των παραγράφων (2) και (3) του Κανονισμού αυτού, οι περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί Πεδουλά του 1951 οι οποίοι δημοσιεύτηκαν στην επίσημη εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 14 Μαρτίου 1951: (α) Θα θεωρούνται ως Κανονισμοί που θεσπίστηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Μαζωτού* και Κεφ του του του του του του του του του του του του του του του Συνοπτικός τίτλος. Εφαρμογή των Κανονισμών Πεδουλά. (1117)

2 Κ.Δ.Π. 337/ (β) θα ενσωματωθούν και εφαρμοστούν στην περιοχή Βελτιώσεως Μαζωτού: Νοείται ότι: (i) Οι λέξεις «Πεδουλάς» και «Λευκωσία» οπουδήποτε αυτές συναντούνται θα αντικατασταθούν με τις λέξεις «Μαζωτός» και «Λάρνακα», αντίστοιχα και (ii) η φράση «Αποικία της Κύπρου» οπουδήποτε αυτή συναντάται θα αντικατασταθεί με τη φράση «Δημοκρατία της Κύπρου». (2) Οι Κανονισμοί που περιέχονται στο Μέρος Ι του πιο κάτω Δελτίου θα αντικαταστήσουν τους αντίστοιχους περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμούς Πεδουλά του (3) Εκείνοι από τους περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμούς Πεδουλά του 1951, οι οποίοι αναφέρονται στο Μέρος II του πιο κάτω Δελτίου δε θα εφαρμοστούν για την περιοχή Βελτιώσεως Μαζωτού. ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΡΟΣ Ι (Κανονισμός 2(2)) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ Κανονισμός 10. (1) Λαμβανομένων υπόψη των προνοιών της παραγράφου (2) του Κανονισμού αυτού: (α) Κανένα ζώο δε θα σφάζεται για ανθρώπινη κατανάλωση μέσα (β) στην περιοχή βελτιώσεως εκτός στο σφαγείο, Κανένα σφάγιο οποιουδήποτε ζώου δε θα καθαρίζεται ή τακτοποιείται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως εκτός στο σφαγείο. (2) Μεταξύ της 15ης και της 31ης Δεκεμβρίου οποιουδήποτε χρόνου οποιοσδήποτε χοίρος που προορίζεται για ιδιωτική κατανάλωση από τον ιδιοκτήτη και την οικογένεια του μπορεί να σφαγεί, να καθαριστεί και τακτοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος εκτός του σφαγείου, ύστερα από άδεια του Συμβουλίου: Νοείται ότι το κρέας του χοίρου αυτού δε θα χρησιμοποιηθεί εκτός αν ο χοίρος έχει επιθεωρηθεί και το κρέας του έχει βρεθεί κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και έχει σφραγιστεί με βάση τους Κανονισμούς 16(1) και 18 των Κανονισμών αυτών. Κανονισμός 24. Η παράγραφος (3) του Κανονισμού 24 τροποποιείται με τη διαγραφή των λέξεων «Δήμου τινός ή άλλης περιοχής Βελτιώσεως» (τέταρτη γραμμή) και την αντικατάσταση τους με τις λέξεις «οποιουδήποτε Δήμου, περιοχής βελτιώσεως ή οποιουδήποτε άλλου χωριού». Κανονισμός 26. Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη του ζώου ή του προσώπου το οποίο σφάζει οποιοδήποτε ζώο στο οριζόμενο σφαγείο: Σεντ (α) Για κάθε μοσχάρι, γκαμήλα, αγελάδα ή βόδι που δεν υπερβαίνει σε βάρος τα σαράντα κιλά (β) Για κάθε μοσχάρι, γκαμήλα, αγελάδα ή βόδι που υπερβαίνει σε βάρος τα σαράντα κιλά 100 (γ) Για κάθε αίγα, ρίφι, αρνί ή πρόβατο δέκα ή περισσότερων κιλών (δ) Για κάθε ρίφι ή αρνί κάτω των δέκα κιλών 15 (ε) Για κάθε χοίρο που δεν υπεβαίνει τα δέκα κιλά 10

3 1119 Κ.Δ.Π. 337/89 (στ) Για κάθε χοίρο που υπερβαίνει τα δέκα, αλλά όχι ^εντ τα είκοσι κιλά (ζ) Για κάθε χοίρο που υπερβαίνει τα είκοσι πέντε, άλλα όχι τα σαράντα κιλά 40 (η) Για κάθε χοίρο που υπερβαίνει τα σαράντα κιλά. Νοείται ότι όταν οποιοδήποτε ζώο, το οποίο έχει σφαγεί, πρόκειται να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ιδιοκτήτη και την οικογένεια του, για να γίνει αλίπαστο, θα πληρώνονται ΙΟσ άσχετα με το βάρος του ζώου, αντί των δικαιωμάτων που ορίζονται προηγούμενα. Κανονισμός 37. (1) Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο που εκθέτει για πώληση οποιαδήποτε φθαρτά είδη μέσα στην αγορά φθαρτών ειδών: Σεντ (α) Όταν η αξία τους είναι κάτω των ΙΟσ 1 (β) Όταν η αξία τους υπερβαίνει τα ΙΟσ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 20σ 1 1/2 (γ) Όταν η αξία τους υπερβαίνει τα 20σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 40σ 2 (δ) Όταν η αξία τους υπερβαίνει τα 40σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 75σ 2 1/2 (ε) Όταν η αξία τους υπερβαίνει τα 75σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα ΙΟΟσ 3 (στ) Όταν η αξία τους υπερβαίνει τα ΙΟΟσ, αλλά δ&ν υπερβαίνει τα 200σ, 5 (ζ) Όταν η αξία τους υπερβαίνει τα 200σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 400σ 10 (2) Αν η αξία τους υπερβαίνει τα 400σ δικαίωμα από 2 για κάθε επιπρόσθετα ΙΟΟσ ή μέρος αυτών θα προστίθεται στο προμνημονευθέν δικαίωμα των 10σ.: Νοείται ότι όσα καταστήματα, χώροι ή μέ 5η μέσα στην περιοχή βελτιώσεως αλλ' εκτός της αγοράς του χωριού κηρυχθούν από το Συμβούλιο ως αγορά φθαρτών θα πληρώνονται τα πιο κάτω δικαιώματα από κάθε πρόσωπο που εκθέτει για πώληση φθαρτά στα καταστήματα αυτά ή χώρους ή μέρη: (ί) Για περίοδο ενός μηνός ή μέρους αυτού θα πληρώνεται δικαίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις (ii) Για περίοδο ενός χρόνου ή μέρος αυτού που υπερβαίνει τον ένα μήνα θα πληρώνεται δικαίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις Κανονισμός 43. (1) Το Συμβούλιο μπορεί με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει οποιοδήποτε υποστατικό ή υποστατικά μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως ως «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ». (2) Το Συμβούλιο μπορεί ύστερα από αίτηση να εκδίδει άδεια σε οποιοδήποτε ιδιώτη για τη λειτουργία ιδιωτικού κρεοπωλείου με οποιουσδήποτε όρους θα καθόριζε το ίδιο και το ιδιωτικό αυτό κρεοπωλείο θα θεωρείται ως «Κρεοπωλείο» για τους σκοπούς των Κανονισμών αυτών: Νοείται ότι η άδεια αυτή θα μπορεί να ακυρωθεί από το Συμβούλιο σε οποιοδήποτε χρόνο, αν ο ιδιοκτήτης παραβεί οποιουσδήποτε Κανονισμούς του Κεφαλαίου αυτού ή τον Κανονισμό 24 των Κανονισμών αυτών ή τους όρους της άδειας που εκδόθηκε.

4 Κ.Δ.Π. 337/ Κανονισμός 51. (1) Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο για πώληση οποιουδήποτε νωπού κρέατος στο κρεοπωλείο: Σεντ (α) Για κάθε σφάγιο προβάτου ή αίγας ή μέρος αυτού (β) Για κάθε σφάγιο νεαρού αρνιού ή ριφιού βάρους μικρότερου των δέκα κιλών ή μέρος αυτού 15 (γ) Για κάθε σφάγιο βοδιού, αγελάδας ή μοσχαριού ή μέρος αυτού βάρους που δεν υπερβαίνει τα σαράντα κιλά (δ) Για κάθε σφάγιο ταύρου, αγελάδας ή μοσχαριού ή μέρος αυτού που υπερβαίνει τα σαράντα κιλά, αλλά που δεν υπερβαίνει τα ογδόντα κιλά 75 (ε) Για κάθε σφάγιο ταύρου, αγελάδας ή μοσχαριού ή μέρος αυτού, το βάρος του οποίου υπερβαίνει τα ογδόντα κιλά 100. Κανονισμός 53. (1) Το Συμβούλιο μπορεί με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει οποιοδήποτε υποστατικό ή υποστατικά μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως ως «ΧΟΙΡΟΠΩΛΕΙΟ». (2) Το Συμβούλιο μπορεί μετά από αίτηση να εκδίδει άδεια σε οποιοδήποτε ιδιώτη για τη λειτουργία ιδιωτικού χοιροπωλείου με οποιουσδήποτε όρους θα καθόριζε το ίδιο, και το ιδιωτικό αυτό χοιροπωλείο θα θεωρείται ως «Χοιροπωλείο» για τους σκοπούς των Κανονισμών αυτών: Νοείται ότι άδεια αυτή θα μπορεί να ακυρωθεί από το Συμβούλιο σε οποιοδήποτε χρόνο, αν ο ιδιοκτήτης παραβεί οποιουσδήποτε Κανονισμούς του Κεφαλαίου αυτού ή τον Κανονισμό 24 των Κανονισμών αυτών ή τους όρους της άδειας που εκδόθηκε. Κανονισμός 58. (1) Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη ή το πρόσωπο, το οποίο εκθέτει για πώληση οποιοδήποτε σφάγιο χοίρου ή νωπού κρέατος χοίρου στο χοιροπωλείο. Σεντ (α) Για κάθε σφάγιο χοίρου ή μέρος νωπού κρέατος χοίρου που δεν υπερβαίνει τα σαράντα κιλά 15 (β) Για κάθε σφάγιο χοίρου ή μέρος νωπού κρέατος χοίρου που υπερβαίνει τα σαράντα κιλά. Κανονισμός 59. Το Συμβούλιο μπορεί από καιρό σε καιρό να ορίζει με δημόσια γνωστοποίηση οποιαδήποτε καταστήματα, πρατήρια και άλλους ιδιωτικούς χώρους μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως μέσα στα οποία θα εκτίθενται και πωλούνται ψάρια. Τα εν λόγω καταστήματα, πρατήρια ή ιδιωτικοί χώροι θα θεωρούνται ως αγορά ψαριών και οι Κανονισμοί των Κεφ. 4 και 8 του Μέρους 4 των Κανονισμών αυτών θα εφαρμόζονται ανάλογα: Νοείται ότι με τη δημόσια αυτή γνωστοποίηση ή με άλλη δημόσια γνωστοποίηση το Συμβούλιο μπορεί να θέτει τέτοιες δεσμεύσεις ή τέτοιους περιορισμούς που το Συμβούλιο θα θεωρεί αναγκαίους κάθε φορά: Νοείται περαιτέρω ότι το Συμβούλιο μπορεί να ακυρώνει ή τροποποιεί με δημόσια γνωστοποίηση οποιαδήποτε δημόσια γνωστοποίηση που έχει εκδοθεί με βάση τον Κανονισμό αυτό.

5 1121 Κ.Δ.Π. 337/89 Κανονισμός 65. (1) Κάθε πρόσωπο το οποίο εκθέτει για πώληση στο ιχθυοπωλείο οποιαδήποτε νωπά ψάρια, θα πληρώνει σε σχέση με αυτά δικαίωμα 2σ για κάθε κιλό ή οποιοδήποτε κλάσμα του. (2) Κάθε δικαίωμα που πληρώνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό, θα πληρώνεται στον Επιθεωρητή. Κανονισμός 66. Το Συμβούλιο μπορεί από καιρό σε καιρό να ορίζει με δημόσια γνωστοποίηση οποιαδήποτε καταστήματα, πρατήρια και άλλους ιδιωτικούς χώρους μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως μέσα στα οποία θα εκτίθενται και πωλούνται εμπορεύματα. Τα εν λόγω καταστήματα, πρατήρια ή ιδιωτικοί χώροι θα θεωρούνται ως αγορά εμπορευμάτων και οι Κανονισμοί των Κεφ. 4 και 8 του Μέρους 4 των Κανονισμών αυτών θα εφαρμόζονται ανάλογα: Νοείται ότι με τη δημόσια αυτή γνωστοποίηση ή με άλλη δημόσια γνωστοποίηση το Συμβούλιο μπορεί να θέτει τέτοιες δεσμεύσεις ή τέτοιους περιορισμούς τους οποίους το Συμβούλιο θα θεωρεί αναγκαίους κάθε φορά: Νοείται περαιτέρω ότι το Συμβούλιο μπορεί να ακυρώνει ή τροποποιεί με δημόσια γνωστοποίηση οποιαδήποτε δημόσια γνωστοποίηση που εκδόθηκε σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό. Κανονισμός 68. (1) Κάθε πρόσωπο, το οποίο πωλεί ή εκθέτει για πώληση στην αγορά εμπορευμάτων οποιαδήποτε εμπορεύματα, θα πληρώνει σε σχέση προς αυτά σαν δικαιώματα ποσό που αντιπροσωπεύει το 2 1/2% (τοις εκατόν) της αξίας των εμπορευμάτων αυτών. Κανονισμός 80. Αυτός τροποποιείται με τη διαγραφή των λέξεων «οποιωνδήποτε ζώων» στη δεύτερη γραμμή. Κανονισμός 81. (1) Το ενοίκιο το οποίο θα πληρώνεται για την ανέγερση ή την ενοικίαση παραπήγματος στην αγορά πανηγύρεων, θα είναι από 1.00 μέχρι σύμφωνα με το μέγεθος και τη θέση του παραπήγματος* το ενοίκιο αυτό θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από τον Επιθεωρητή. Κανονισμός 82. Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο που πωλεί ή εκθέτει για πώληση στην αγορά πανηγύρεων τα πιο κάτω είδη, αντικείμενα, πράγματα ή υγρά οποιουδήποτε είδους: (α) Για κάθε είδος εμπορευμάτων, αντικειμένων, πραγμάτων, εδωδίμων ή υγρών που εκτίθενται για πώληση για ολόκληρη ή μέρος της περιόδου της ειρημένης πανήγυρης, δικαίωμα από 1.00 μέχρι σύμφωνα με την αξία ή ποιότητα τους το δικαίωμα αυτό θα ορίζεται σε περίπτωση από τον Επιθεωρητή. Κανονισμός 9ΙΑ. (1) Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να διατηρεί ή να επιτρέπει, συγκατατίθεται ή ανέχεται να διατηρείται μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου οποιοδήποτε αρτοποιείο, εκτός αν το πρόσωπο αυτό παίρνει κάθε χρόνο άδεια από το Συμβούλιο. Το Συμβούλιο μπορεί κατά την έκδοση ή ανανέωση της άδειας αυτής να επιβάλει οποιουσδήποτε όρους σχετικά με τη λειτουργία και διατήρηση του αρτοποιείου. (2) Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται άδεια σύμφωνα με την παράγραφο jy) του Κανονισμού αυτού οφείλει να πληρώνει στον Επιθεωρητή δικαίωμα που θα ορίζεται από καιρό σε καιρό από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις 3.00 κάθε χρόνο ή μέρος του. Κανονισμός 95Α. (1) Κανένα πρόσωπο δε θα πωλεί ή εκθέτει για πώληση μέσα στην περιοχή βελτιώσεως ψωμί βάρους μικρότερου ή μεγαλύτερου του ενός κιλού.

6 Κ.Δ.Π. 337/ (2) Ψωμί βάρους μικρότερου ή μεγαλύτερου του ενός κιλού που πωλείται ή εκτίθεται για πώληση μπορεί να κατασχεθεί από τον Επιθεωρητή και να διατεθεί όπως ο Πρόεδρος θα διέτασσε γραπτώς. Κανονισμός 110. Τροποποιείται με την προσθήκη των ακόλουθων παραγράφων (5), (6) και (7): «(5) Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να πωλεί για ανθρώπινη κατανάλωση, μέσα στην περιοχή του χωριού, νερό από οποιοδήποτε βυτιοφόρο όχημα, παρά μόνο ύστερα από την εξασφάλιση γραπτής άδειας από το Συμβούλιο, που παρέχεται μετά από ικανοποίηση του Συμβουλίου ή του Διευθυντή Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών ότι το βυτιοφόρο όχημα είναι κατάλληλο και το νερό που πωλείται είναι καθαρό και υγιεινό. (6) Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται δικαίωμα προμήθειας οικιακού νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου, για να χρησιμοποιηθεί μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας ως πηγή υδατοπρομήθειας της γης του για σκοπούς αξιοποίησης ή διαχωρισμού της σε οικόπεδα ή για να μεταφερθεί στην οικοδομή του προσώπου αυτού, πρέπει να πληρώσει προς το Συμβούλιο, πριν από την έκδοση της άδειας διαχωρισμού ή της άδειας οικοδομής, επιπρόσθετα από οποιοδήποτε πληρωνόμενο ποσό σύμφωνα με οποιοδήποτε άλλο Κανονισμό, και τα ακόλουθα δικαιώματα: (i) Δικαίωμα που θα ορίζεται από καιρό σε καιρό από το Συμβούλιο και θα εγκρίνεται από τον Υπουργό, το οποίο δε θα υπερβαίνει τις 1,000 για κάθε οικόπεδο που θα διαχωρίζεται: Νοείται ότι σε περίπτωση που θα αναπτυχθεί γη χωρίς να προηγηθεί διαχωρισμός της σε οικόπεδα, ο αριθμός των οικοπέδων για σκοπούς υπολογισμού των ανωτέρω δικαιωμάτων θα υπολογίζεται, αφού διαιρεθεί η ολική έκταση της γης που αξιοποιείται διά 800 τ.μ. (ii) Δικαίωμα που θα ορίζεται από καιρό σε καιρό από το Συμβούλιο και θα εγκρίνεται από τον Υπουργό, το οποίο δε θα υπερβαίνει τα 306 κ.μ. πάνω στον ολικό όγκο της οικοδομής που θα ανεγερθεί πάνω από κ.μ.: Νοείται ότι σε περίπτωση προσθηκών σε υφιστάμενες οικοδομές στις οποίες παραχωρήθηκε ήδη νερό από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου, το δικαίωμα αυτό θα επιβάλλεται πάνω στη διαφορά η οποία θα προκύπτει μετά την αφαίρεση 1,600 κ.μ. από τον ολικό όγκο των υφιστάμενων οικοδομών με τις προσθήκες που θα εγκριθούν σ' αυτές. (7) (α) Αν οι υποχρεώσεις του Συμβουλίου σε νερό το επιτρέπουν και τηρουμένων των προνοιών του άρθρου 9(3) του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου ή οποιουδήποτε Νόμου που τον τροποποιεί ή τον αντικαθιστά, το Συμβούλιο μπορεί, μετά από σχετική έγκριση του Υπουργού, να χορηγεί δικαίωμα προμήθειας οικιακού νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου, για να χρησιμοποιηθεί εκτός της περιοχής υδατοπρομήθειας ως πηγή υδατοπρομήθειας για σκοπούς αξιοποίησης γης ή διαχωρισμού γης σε οικόπεδα ή για να μεταφερθεί σε οικοδομή που πρόκειται να ανεγερθεί.

7 1123 Κ.Δ.Π. 337/89 (β) Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται δικαίωμα προμήθειας νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου για τους σκοπούς που αναφέρονται στην υποπαράγραφο (α) του Κανονισμού αυτού πρέπει να πληρώσει στο Συμβούλιο, πριν από την έκδοση της άδειας διαχωρισμού ή της άδειας οικοδομής, επιπρόσθετα από οποιοδήποτε πληρωνόμενο ποσό σύμφωνα με οποιοδήποτε άλλο Κανονισμό, τα δικαιώματα τα οποία ορίζονται στην παράγραφο 5 του Κανονισμού αυτού στο διπλάσιο, υπολογιζόμενα με τον τρόπο που ορίζεται στην πιο πάνω υποπαράγραφο. (γ) Για τους σκοπούς του Κανονισμού αυτού 'περιοχή υδατοπρομήθειας' σημαίνει την περιοχή υδατοπρομήθειας που καθορίστηκε ή που θα καθοριστεί ή θα επεκταθεί με βάση το άρθρο 9(3) (α) (II) του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου ή οποιουδήποτε Νόμου που τον τροποποιεί ή τον αντικαθιστά.». Κανονισμός 111. Τροποποιείται με την προσθήκη της ακόλουθης παραγράφου IB. «(IB) Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να διατηρεί οποιαδήποτε αντλία ή άλλη μηχανική συσκευή σε οποιοδήποτε τόπο, με σκοπό την πρόκληση εκροής νερού του χωριού από οποιοδήποτε έργο ύδρευσης, κύριου αγωγού ύδρευσης ή σωλήνα: Νοείται ότι για την εγκατάσταση αντλίας ή άλλη μηχανικής συσκευής πάνω στη δεξαμενή μέσα στην οποία ρέει φυσικά το νερό δε χρειάζεται άδεια.». Κανονισμός 112. (1) Όλες οι δαπάνες της μεταφοράς του οικιακού νερού από τον κύριο σωλήνα σε οίκημα πρέπει να αναλαμβάνονται από τον ιδιοκτήτη ή τον κάτοχο του οικήματος, πρόσθετα προς οποιεσδήποτε άλλες δαπάνες, τις οποίες συνεπάγεται η επισκευή των σωλήνων και των δρόμων, μέσω των οποίων μεταφέρεται το οικιακό νερό: Νοείται ότι η πιο πάνω εργασία για τη μεταφορά του οικιακού νερού σε οίκημα θα εκτελείται από το Συμβούλιο με δαπάνες του προσώπου χάριν του οποίου γίνεται η μεταφορά του νερού. (2) Κάθε πρόσωπο που επιθυμεί να διαχωρίσει σε οικόπεδα οποιαδήποτε, γη που ανήκει σ' αυτό και που βρίσκεται μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου, και υποδεικνύει ως πηγή υδατοπρομήθειας των οικοπέδων του που θα διαχωριστούν την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου, πρέπει να υποβάλλει αίτηση προς το Συμβούλιο για τη συγκατάθεση του. Το Συμβούλιο, αφού λάβει υπόψη τις ανάγκες της περιοχής βελτιώσεως ως συνόλου, αν αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του, ότι υπάρχει επάρκεια νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου για παροχή στα οικόπεδα που θα διαχωριστούν, μπορεί να παρέχει τη σχετική συγκατάθεση του, αφού προηγουμένως καταβληθεί από τον αιτητή δικαίωμα μέχρι για κάθε ένα από τα οικόπεδα που θα διαχωριστούν. (3) Όσα διαλαμβάνονται στο παρόν δεν επηρεάζουν με οποιοδήποτε τρόπο τις διατάξεις οποιωνδήποτε Κανονισμών του Μέρους αυτού. Κανονισμός 113 (α) Σωλήνες ή άλλα εξαρτήματα ή μέσα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά νερού από τις πηγές ή κεντρικούς αγωγούς της υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου σε ιδιωτική περιουσία αποτελούν περιουσία του Συμβουλίου.

8 Κ.Δ.Π. 337/ Κανονισμός 114. Κάθε πρόσωπο που επιθυμεί να μεταφερθεί νερό σ' οποιαδήποτε γη που του ανήκει μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου, με σκοπό την εξασφάλιση νερού σε κτίρια τα οποία υπάρχει πρόθεση να ανεγερθούν στη γη αυτή, θα υποβάλλει σχετική αίτηση προς το Συμβούλιο, αναθέτοντας στο Συμβούλιο την τοποθέτηση του αναγκαίου κύριου αγωγού ή αγωγών παροχής νερού και των αναγκαίων σωλήνων παροχέτευσης. Το Συμβούλιο, μόλις λάβει την αίτηση, θα προβαίνει στον υπολογισμό της σχετικής δαπάνης για την αξία των σωλήνων και την τοποθέτηση τους, μαζί με οποιαδήποτε έξοδα τα οποία προβλέπεται ότι θα γίνουν για τη μεταφορά των σωλήνων, δρόμων και πεζοδρομίων από τα οποία θα μεταφερθεί το νερό στην προηγούμενη τους κατάσταση και ο αιτητής, όταν κληθεί από το Συμβούλιο, θα καταβάλλει το ποσό που υπολογίστηκε στο Συμβούλιο. Κανονισμός 116. Ο Κανονισμός 116 των βασικών κανονισμών τροποποιείται με την αναρίθμηση του ως Κανονισμού 116 (1) και με την προσθήκη της πιο κάτω νέας παραγράφου: «(2) Το Συμβούλιο μπορεί σε περίπτωση ξηρασίας ή επείγουσας ανάγκης, κατόπιν ανακοίνωσης προς τους καταναλωτές με δημόσια γνωστοποίηση, να περιορίζει την ποσότητα νερού, που μπορεί να καταναλωθεί ή να ορίζει ώρες για την προμήθεια νερού όπως το Συμβούλιο θα έκρινε αναγκαίο για αντιμετώπιση της ξηρασίας ή της επείγουσας ανάγκης.». Κανονισμός 117. (1) Ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος οποιουδήποτε οικήματος ή τόπου που εφοδιάζεται με οικιακό νερό θα πληρώνει τέλη σύμφωνα με την ποσότητα του νερού που καταναλίσκεται και που μετράται με υδρομετρητή, όπως αυτά κάθε φορά θα καθορίζονται με απόφαση του Συμβουλίου που κοινοποιείται με δημόσια γνωστοποίηση που αναρτάται σε περίοπτα μέρη μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως. Ο Κανονισμός 117 των βασικών κανονισμών τροποποιείται με την προσθήκη της ακόλουθης νέας παραγράφου αμέσως μετά την παράγραφο (4): «(5) Κάθε καταναλωτής θα θεωρείται υπεύθυνος για την ασφαλή διατήρηση του μετρητή, ο οποίος πρέπει να είναι απαλλαγμένος από φυτά ή οποιαδήποτε άλλα εμπόδια. Σε.περίπτωση ζημιάς που προκαλείται για οποιοδήποτε λόγο στο μετρηρή, ο καταναλωτής θα πληρώνει στο Συμβούλιο για την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του. Ο καταναλωτής επίσης θα καλείται να μετακινήσει οποιαδήποτε φυτά ή άλλα εμπόδια τα οποία δυνατόν να καθιστούν δύσκολη την προσπέλαση προς το μετρητή και σε περίπτωση που δε συμμορφώνεται, η υδατοπρομήθεια μπορεί να του διακοπεί, μέχρις ότου τα φυτά ή εμπόδια απομακρυνθούν.». Κανονισμός 118. Οι βασικοί κανονισμοί τροποποιούνται με την προσθήκη μετά τον Κανονισμό 118 του πιο κάτω νέου Κανονισμού: «Κανονισμός 118Α. Ο Επιθεωρητής ή οποιοσδήποτε άλλος εξουσιοδοτημένος γι* αυτό υπάλληλος του Συμβουλίου μπορεί να εισέρχεται και να επιθεωρεί σε οποιοδήποτε εύλογο χρόνο οποιοδήποτε τόπο ή οίκημα το οποίο εφοδιάζεται με οικιακό νερό για να ελέγχει την κατανάλωση του μετρητή, να ρυθμίζει την υδατοπρομήθεια του και να επιδιορθώνει ή αντικαθιστά οποιουσδήποτε σωλήνες παροχέτευσης νερού συμπεριλαμβανόμενου του μετρητή και του διακόπτη.

9 11 Κ.Δ.Π. 337/89 'Καταναλωτής' σημαίνει οποιοδήποτε νομικό ή φυσικό πρόσωπο το οποίο είναι ιδιοκτήτης ή κάτοχος οικήματος ή τόπου που εφοδιάζεται με οικιακό νερό και το οποίο ευθύνεται για την πληρωμή τελών και δικαιωμάτων στο Συμβούλιο για την παροχή οικιακού νερού στο οίκημα ή τόπο αυτό.». Κανονισμός 120. Σ' αυτό το μέρος των Κανονισμών αυτών ο όρος «Κύριος Αγωγός Υδρεύσεως» σημαίνει τους σωλήνες του Συμβουλίου για τη γενική μεταφορά του νερού, σε αντιδιαστολή προς τη μεταφορά νερού σε κατ' ιδίαν οικήματα ή τόπο. «Οικιακό νερό» σημαίνει νερό που παρέχεται από το Συμβούλιο μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως για οικιακούς ή άλλους σκοπούς. «Σωλήνας παροχέτευσης» σημαίνει το σωλήνα και τα εξαρτήματα μεταξύ του κύριου αγωγού ύδρευσης και του μετρητή, που εγκαταστάθηκαν για τη μεταφορά νερού από τον κύριο αγωγό ύδρευσης μέχρι το οίκημα ή τον τόπο του καταναλωτή και περιλαμβάνει το διακόπτη, το μετρητή και το κάλυμμα του. «Υδατοπρομήθεια» περιλαμβάνει όλες τις πηγές, κανάλια, αυλάκια, υδραγωγούς, σωλήνες, υδατοδεξαμενές και άλλες κατασκευές ή συσκευές που σχετίζονται με το οικιακό νερό και ανήκουν στο Συμβούλιο ή στις οποίες το Συμβούλιο εξασκεί έλεγχο. Κανονισμός 124. (1) Κάθε ιδιοκτήτης, ενοικιαστής ή κάτοχος οποιουδήποτε υποστατικού που βρίσκεται μέσα στην πγριοχή βελτιώσεως πρέπει να προμηθεύεται ένα ή περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες του, κατάλληλα "μετάλλι να, πλαστικά ή/και από άλλη ύλη της έγκρισης του Συμβουλίου, υγειονομικά δοχεία με λαβές, που η χωριτικότητά τους να μην ξεπερνά τα τρία κυβικά πόδια, για την τοποθέτηση σκυβάλων. (2) Κάθε τέτοιο υγειονομικό δοχείο πρέπει να φέρει κάλυμμα που εφαρμόζει καλά και να διατηρείται καλυμμένο, εκτός όταν ανοίγεται για άδειασμα. (3) Κάθε τέτοιο υγειονομικό δοχείο πρέπει να διατηρείται καθαρό και να απολυμαίνεται από τον ιδιοκτήτη, τον ένοικο ή εκείνο που το χρησιμοποιεί, τουλάχιστο μια φορά την εβδομάδα. Κανονισμός 1. Κανένας ιδιοκτήτης, ενοικιαστής ή κάτοχος οποιουδήποτε υποστατικού που βρίσκεται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως δεν μπορεί να τοποθετεί ή αποθηκεύει ή ρίπτει ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή προξενεί ή ενεργεί ή δέχεται την τοποθέτηση οποιωνδήποτε σκυβάλων μέσα στα υποστατικά αυτά, παρά μόνο μέσα σε κατάλληλα υγειονομικά δοχεία που αναφέρονται στις παραγράφους (1) και (2) του Κανονισμού 124, τα οποία πρέπει να τοποθετούνται σε κατάλληλο μέρος, έτοιμα για συλλογή και απομάκρυνση, λίγο χρόνο πριν την καθορισμένη ώρα για το σκοπό αυτό. Κανονισμός 127. Οι βασικοί κανονισμοί τροποποιούνται με την προσθήκη μετά τον Κανονισμό 127 του πιο κάτω νέου Κανονισμού: «Κανονισμός 127Α. (1) Κανένας κάτοχος ιδιωτικού βυτιοφόρου βοθρόκαθαρίσματος δεν μπορεί να προβεί στην εκκένωση υγρών, ακαθαρσιών ή ακάθαρτης ύλης από οποιοδήποτε λάκκο, αποχωρητήριο ή σηπτικό βόθρο ή οποιοδήποτε άλλο λάκκο μέσα στην περιοχή βελτιώσεως, χωρίς να εξασφαλίσει προηγούμενα σχετική άδεια η οποία θα εκδίδεται από το Συμβούλιο με όρους που θα αναγράφονται στην άδεια.

10 Κ.Δ.Π. 337/ (2) Σε κανένα ιδιοκτήτη οχήματος εκκένωσης βόθρων δε θα παραχωρείται τέτοια άδεια, εκτός αν αυτός είναι κάτοχος πιστοποιητικού του Αρχιεπιστάτη Χωριτικών Οδών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας ότι το όχημα αυτό τηρεί τους αναγκαίους όρους ως προς τη στεγανοποίηση, την απορρόφηση και τη μεταφορά ακάθαρτων υγρών. (3) Κάθε πρόσωπο το οποίο εξασφαλίζει άδεια σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό οφείλει: (α) Να διατηρεί το όχημα σε πλήρη καθαρή και υγιεινή κατάσταση. (β) Να μη συντελεί, συμβάλλει ή επιτρέπει ή ανέχεται όπως οποιαδήποτε ακαθαρσία, ακαθαρσία βόθρου, υγρά ακάθαρτα, δύσσοσμη ουσία ή πράγμα δημιουργείται, βρίσκεται, κείται ή ρέει μέσα ή πάνω στο όχημα αυτό. (γ) Να μη συντελεί, συμβάλλει, επιτρέπει ή ανέχεται τη δημιουργία οποιασδήποτε οχληρίας από τη χρήση του οχήματος αυτού ή επιτρέπει ή ανέχεται όπως η οχληρία αυτή συνεχίζεται.». Ο Κανονισμός 134 των βασικών κανονισμών τροποποιείται όπως πιο κάτω: (1) Οι υποπαράγραφοι (α) και (β) της παραγράφου (1) αυτού διαγράφονται και αντικαθίστανται από τις πιο κάτω: «(α) Σε σχέση με οικία, καφενείο, κατάστημα ή αποθήκη θα καταβάλλεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο που δε θα υπερβαίνει τις.00 κάθε χρόνο ή μέρος του. (β) Σε σχέση με κέντρα, οργανωμένα διαμερίσματα, εργοστάσια, βιομηχανικές επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύματα ή οίκημα, εκτός των αναφερομένων στην υποπαράγραφο (α) του Κανονισμού αυτού, θα καταβάλλεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και το οποίο δε θα υπερβαίνει τις κάθε χρόνο ή μέρος του.». (2) Με την προσθήκη αμέσως μετά την υποπαράγραφο (β) της παραγράφου (1) αυτού της πιο κάτω νέας υποπαραγράφου: «(γ) Σε σχέση με ξενοδοχεία οποιουδήποτε τύπου και είδους θα καταβάλλεται δικαίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και το οποίο δε θα υπερβαίνει τις 2, κάθε χρόνο ή μέρος του.». Κανονισμός 135. (1) Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να διατηρεί ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή ανέχεται να διατηρείται μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου οποιοδήποτε καφενείο, εστιατόριο ποτοπωλείο, μαγειρείο, ζαχαροπλαστείο, γαλακτοκομείο, αλλαντοποιείο, κουρείο, φαρμακείο, υποδηματοποιείο, εργοστάσιο, εργαστήριο, ατμοκαθαριστήριο, αποστακτήρας, πλυντήριο, βυρσοδεψείο, αποθήκη δερμάτων, πανδοχείο, δημόσιος σταύλος ή άλλο δημόσιο οίκημα, όπου γίνεται δεκτό το κοινό, εκτός αν το πρόσωπο αυτό παίρνει για κάθε έτος άδεια από το Συμβούλιο και με την επιφύλαξη τέτοιων όρων τους οποίους το Συμβούλιο ενδέχεται να θεωρήσει αναγκαίο να επιβάλλει δυνάμει της άδειας.

11 1127 Κ.Δ.Π. 337/89 (2) Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται άδεια με βάση την παράγραφο (1) του Κανονισμού αυτού οφείλει να πληρώνει στον Επιθεωρητή δικαίωμα που θα ορίζεται από καιρό σε καιρό από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις 5.00 κάθε χρόνο ή μέρος του. Κανονισμός 139. (3) Το δικαίωμα για την άδεια αυτή θα είναι σ κάθε χρόνο ή μέρος του. Κανονισμός 141. (2) Χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του Συμβουλίου, κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να πωλεί ή να εκθέτει για πώληση μέσα στην περιοχή βελτιώσεως οποιοδήποτε αεριούχο ποτό, πάγο ή παγωτά που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο που βρίσκεται μέσα ή έξω από την περιοχή βελτιώσεως. (β) Το δικαίωμα το οποίο θα πληρώνεται για οποιαδήποτε τέτοια άδεια που χορηγείται με βάση τον Κανονισμό αυτό δεν μπορεί να υπερβαίνει τις κάθε χρόνο, όπως θα αποφάσιζε το Συμβούλιο σε κάθε περίπτωση, (γ) Οποιοδήποτε αεριούχο ποτό, πάγος ή παγωτά που εκτίθενται για πώληση κατά παράβαση του Κανονισμού αυτού, μπορεί να κατάσχονται από τον Ιατρικό Λειτουργό ή τον Επιθεωρητή και να διατίθενται ή να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες του Προέδρου. Κανονισμός 147. (1) Κανένα πρόσωπο δε θα διατηρεί ή προκαλεί ή επιτρέπει ή ανέχεται τη διατήρηση μέσα στην περιοχή βελτιώσεως οποιασδήποτε μάνδρας, παρά μόνο ύστερα από άδεια που θα λαμβάνεται εκ των προτέρων από το Συμβούλιο. (2) Το Συμβούλιο μπορεί κατά την απόλυτη κρίση του να αρνηθεί τη χορήγηση τέτοιας άδειας ή να επιβάλει στην άδεια αυτή οποιουσδήποτε όρους τους οποίους το Συμβούλιο θα αποφάσιζε. (3) Οποιαδήποτε μάνδρα μέσα στην περιοχή βελτιώσεως θα διατηρείται απόλυτα καθαρή προς πλήρη ικανοποίηση του Επαρχιακού Ιατρικού Λειτουργού και προς το σκοπό αυτό το Συμβούλιο δικαιούται να ακυρώνει οποιαδήποτε άδεια που χορηγήθηκε από αυτό με βάση τον Κανονισμό αυτό, αν οποιοσδήποτε όρος της άδειας αυτής παραβιάζεται ή δεν τηρείται ή αν η μάνδρα αυτή δε διατηρείται καθαρή, όπως προνοείται στην παράγραφο αυτή. Κανονισμός 149. Οι βασικοί κανονισμοί τροποποιούνται με την προσθήκη, αμέσως μετά τον Κανονισμό 149, του πιο κάτω νέου Κανονισμού: «149Α. (1) Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να διατηρεί ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή ανέχεται να διατηρείται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως οποιοδήποτε βουστάσιο, εκτός αν το πρόσωπο αυτό λαμβάνει κάθε χρόνο άδεια για το σκοπό αυτό από το Συμβούλιο και με την επιφύλαξη τέτοιων όρων, τους οποίους το Συμβούλιο ενδέχεται να θεωρήσει αναγκαίο να επιβάλει στην άδεια. (2) Κάθε τέτοιο βουστάσιο πρέπει να διατηρείται εντελώς καθαρό κατά τρόπο που να ικανοποιεί τον Ιατρικό Λειτουργό.». Κανονισμός 153. Οι βασικοί κανονισμοί τροποποιούνται με την προσθήκη, μετά τον Κανονισμό 153, του πιο κάτω Κανονισμού: «153Α. (1) Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να ρίπτει ή συσσωρεύει ή τοποθετεί ή εναποθηκεύει ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή προξενεί ή ενεργεί ή ανέχεται τη ρίψη, συσσώρευση, εναπόθεση,

12 Κ.Δ.Π. 337/ εναποθήκευση ή ύπαρξη σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο οποιουδήποτε αντικειμένου ή πράγματος φυτού είτε αυτοφυούς είτε μη ή οποιασδήποτε ουσίας ή ύλης, η οποία αποτελεί οχληρία ή είναι επιβλαβής στη δημόσια υγεία ή αποτελεί ασχημία ή αντίκειται στην καλή εμφάνιση της περιοχής βελτιώσεως. (2) Ο Ιατρικός Λειτουργός ή ο Επιθεωρητής μπορεί να επιδίδει ή να ενεργεί όπως επιδίδεται προς οποιοδήποτε πρόσωπο που προβαίνει στη ρίψη, συσσώρευση, τοποθέτηση ή αποθήκευση οποιοδήποτε που αναφέρεται στην παράγραφο (1) αντικειμένου, φυτού, ουσίας ή ύλης σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο ή επιτρέπει ή εν γνώσει του ανέχεται τέτοια ρίψη, συσσώρευση, τοποθέτηση ή αποθήκευση ειδοποίηση όπως παύει οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια και απομακρύνει αμέσως οτιδήποτε αποτελεί οχληρία ή είναι επιβλαβές στη δημοσία υγεία ή αποτελεί ασχημία ή αντίκειται προς την καλή εμφάνιση της περιοχής βελτιώσεως: Νοείται ότι η επίδοση ειδοποίησης κατά τον Κανονισμό αυτό δε θα αποκλείει ή επηρεάζει οποιαδήποτε ποινική δίωξη σε σχέση με οποιαδήποτε παράβαση που έχει διαπραχθεί είτε πριν είτε μετά την επίδοση τέτοιας ειδοποίησης.». Κανονισμός 155. (2) Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πλανοδιοπώλη σε σχέση με κάθε ημέρα κατά την οποία πλανοδιοπωλεί μέσα στην περιοχή βελτιώσεως: (α) Όταν η αξία των ειδών τα οποία πλανοδιοπωλούνται δεν υπερβαίνει τη 1, 2 (β) όταν η αξία των ειδών τα οποία πλανοδιοπωλούναι δεν υπερβαίνει τις 3, 5σ (γ) όταν η αξία των ειδών τα οποία πλανοδιοπωλούνται υπερβαίνει τις 3, αλλά δεν υπερβαίνει τις 10, σ (δ) όταν η αξία των ειδών τα οποία πλανοδιοπωλούνται υπερβαίνει τις 10, αλλά δεν υπερβαίνει τις, σ (ε) όταν η αξία των ειδών τα οποία πλανοδιοπωλούνται υπερβαίνει τις, 1.00: Νοείται ότι, αντί των πιο πάνω δικαιωμάτων, ετήσιο δικαίωμα που δε θα υπερβαίνει τις δεκαπέντε λίρες μπορεί να επιβληθεί από το Συμβούλιο για πώληση από πρόσωπα ή εταιρείες, που έρχονται στο χωριό για πώληση εμπορευμάτων μέσα σε αυτοκίνητα, βαν, φορτηγά ή άλλα μηχανοκίνητα οχήματα ή κάρα ή άλλα παρόμοια οχήματα. Κανονισμός 160. (1) Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο το οποίο τοποθετεί ή επιδεικνύει οποιαδήποτε διαφήμιση ή γνωστοποίηση πάνω σε οποιαδήποτε πινακίδα: Μέγεθος γνωστοποίησης ή διαφήμισης που δεν υπερβαίνει: 2X2 ποδ. Σεντ 3X3 ποδ. Σεντ (α) (β) (γ) Για κάθε ημέρα Για κάθε εβδομάδα ή μέρος αυτής Για κάθε μήνα ή μέρος αυτού 1 1/

13 1129 Κ.Δ.Π. 337/89 Κανονισμός 163. (1) (α) Το Συμβούλιο θα επιβάλλει τέλος (καλούμενο τέλος θεάματος) πάνω σε όλες τις πληρωμές που γίνονται για είσοδο σε θέατρο, κινηματογράφο, κτίριο, τόπο ή σκηνή που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε θεατρικής παράστασης ή για κινηματογραφική προβολή ή για χορό ή οποιαδήποτε δημόσια ψυχαγωγία ή δημόσια συγκέντρωση. (β) Το τέλος θεάματος θα καταβάλλεται στον Επιθεωρητή από το Διευθυντή όπως πιο κάτω: (ΐ) Για κάθε εισιτήριο για ένα άτομο, του οποίου η αξία δεν υπερβαίνει τα ΙΟσ,. (Η) Για κάθε εισιτήριο για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα ΙΟσ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 20σ, 1. (iii) Για κάθε εισιτήριο για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα 20σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 35σ, 2 1 / 2σ. (ΐν) Για κάθε εισιτήριο για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα 35σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα σ, 4σ. (ν) Για κάθε εισιτήριο για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα σ, 5σ. (γ) Το τέλος θεάματος θα καταβάλλεται ύστερα από επικόλληση ενσήμων από το Συμβούλιο πάνω στα εισιτήρια εισόδου, τα οποία θα προσάγονται από το Διευθυντή στο Συμβούλιο πριν από την πώληση τους για το σκοπό αυτό: Νοείται ότι το Συμβούλιο μπορεί σε οποιοδήποτε χρόνο με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει άλλο τρόπο κατά τον οποίο το τέλος θεάματος θα καταβάλλεται και ακολούθως αυτό θα καταβάλλεται κατά τον τρόπο που ορίζεται στη δημόσια γνωστοποίηση: Νοείται περαιτέρω ότι το Συμβούλιο μπορεί σε οποιοδήποτε χρόνο με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει ότι αντί του τέλους θεάματος θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο που λαμβάνει άδεια σύμφωνα με τον Κανονισμό 162 τα στις υποπαραγράφους (α), (β) και (γ) της παραγράφου (β) του Κανονισμού αυτού αναφερόμενα δικαιώματα. (2)(α) Κανένα πρόσωπο δε θα γίνεται δεκτό σε οποιαδήποτε από τα στην παράγραφο (1) του Κανονισμού αυτού αναφερόμενα κτίρια, τόπους ή σκηνή παρά μόνο με εισιτήριο, έστω και αν το εισιτήριο εκδίδεται χωρίς πληρωμή: Νοείται ότι κανένα τέλος θεάματος δε θα καταβάλλεται ή πληρώνεται για εισιτήρια που εκδίδονται δωρεάν. (β) Κάθε εισιτήριο θα κόπτεται στα δυο από το συλλέκτη εισιτηρίων, μόλις ο κάτοχος του εισέλθει σε οποιοδήποτε από τα κτίρια τόπους ή σκηνές που αναφέρονται στην παράγραφο (1) του Κανονισμού αυτού και ακολούθως το μισό του εισιτηρίου θα επιστρέφεται στο δικαιούχο ο οποίος θα το φυλάσσει μέχρι το τέλος της θεατρικής παράστασης, κινηματογραφικής προβολής, χορού ή δημόσιας ψυχαγωγίας ή δημόσιας συγκέντρωσης και το άλλο μισό θα φυλάσσεται από το Διευθυντή σε ειδικό ξύλινο ή μετάλλινο κιβώτιο, κατάλληλα κλειδωμένο και τοποθετημένο στην είσοδο των πιο πάνω κτιρίων, τόπων ή σκηνών. (γ) Ο Πρόεδρος ή ο νομίμως και γραπτώς εξουσιοδοτημένος από τον ίδιο εκπρόσωπο ή ο Επιθεωρητής μπορεί να ανοίγει και να εξετάζει το περιεχόμενο του πιο πάνω κιβωτίου προς επιβεβαίωση ή έλεγχο του αριθμού των προσώπων τα οποία έγιναν δεκτά στα πιο πάνω κτίρια, τόπους ή σκηνές.

14 Κ.Δ.Π. 337/ (3) Η ακριβής τιμή κάθε εισιτηρίου περιλαμβανόμενου του τέλους θα αναγράφεται πάνω σ' αυτό. (4) (α) Το Συμβούλιο μπορεί να εξαιρεί από την πληρωμή του τέλους θεάματος ή να επιτρέπει ολόκληρο ή μέρος αυτού σε περίπτωση θεατρικής παράστασης, κινηματογραφικής προβολής, χορού ή δημόσιας ψυχαγωγίας της οποίας οι εισπράξεις θα διατίθενται εξ ολοκλήρου ή μερικώς για φιλανθρωπικούς, αγαθοεργούς, πολιτιστικούς, ή εκπαιδευτικούς σκοπούς. (β) Οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο επιθυμεί να τύχει οποιασδήποτε εξαίρεσης ή μείωσης του τέλους θεάματος, δυνάμει της πιο πάνω υποπαραγράφου (α) σε σχέση με οποιαδήποτε θεατρική παράσταση, κινηματογραφική προβολή, χορό ή δημόσια ψυχαγωγία, πρέπει να υποβάλει γραπτή αίτηση στο Συμβούλιο πριν από την πώληση οποιουδήποτε εισιτηρίου για το σκοπό αυτό. (γ) Οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο δεν υποβάλλει τέτοια γραπτή αίτηση πριν από την πώληση εισιτηρίων, ή η αίτηση του οποίου έχει απορριφθεί από το Συμβούλιο, θα πληρώνει ολόκληρο το τέλος θεάματος σύμφωνα με την υποπαράγραφο (β) της παραγράφου (1) του Κανονισμού αυτού. (5) Ό Επιθεωρητής ή ο από τον ίδιο γραπτώς και δεόντως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του δικαιούται να εισέρχεται σε οποιοδήποτε από τα πια πάνω κτίρια, τόπους ή σκηνές και να εξετάζει οποιοδήποτε εισιτήριο που βρίσκεται στο ταμείο, στους συλλέκτες εισιτηρίων, ταξιθέτες, κατόχους εισιτηρίων, αγοραστές ή άλλως, για να εξακριβώνει αν τηρούνται οι πρόνοιες του Κανονισμού αυτού. (6) Οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο: (α) Πωλεί ή προσφέρει προς πώληση οποιοδήποτε εισιτήριο που η τιμή του δεν αναφέρεται πάνω σ* αυτό ή αυτή αναφέρεται ανακριβώς ή πωλεί ή προσφέρει προς πώληση εισιτήριο σε τιμή μεγαλύτερη αυτής που αναφέρεται πάνω στο εισιτήριο ή (β) πωλεί οποιοδήποτε εισιτήριο που δεν παραχωρείται δωρεάν στο οποίο δε σημειούται κατά τρόπο εμφανή ότι το τέλος θεάματος πληρώθηκε* ή (γ) κατά οποιοδήποτε τρόπο εμποδίζει τον Επιθεωρητή, το Συμβούλιο ή τον αντιπρόσωπο του από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε από τα πιο πάνω κτίρια, τόπους ή σκηνές ή να εξετάζει τα εισ.:ήρια, ή καθιστά τέτοια εξέταση μάταιη με τη μη επιστροφή του μισού του εισιτηρίου στον κάτοχο κατά την είσοδο του σύμφωνα με τις πρόνοιες της παραγράφου (2)(β) του Κανονισμού αυτού ή (δ) εισάγει οποιοδήποτε πρόσωπο ή επιτρέπει την είσοδο σε οποιοδήποτε από τα πιο πάνω κτίρια, τόπους ή σκηνές οποιουδήποτε προσώπου χωρίς εισιτήριο ή με εισιτήριο που εκδίδεται κατά παράβαση του Κανονισμού αυτού ή (ε) άλλως παραβαίνει τις διατάξεις του Κανονισμού αυτού, είναι ένοχο παράβασης του Κανονισμού αυτού. (7) Για τους σκοπούς του Κανονισμού αυτού «Διευθυντής» σημαίνει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου η άδεια για θεατρική παράσταση, κινηματογραφική προβολή, χορό ή δημόσια ψυχαγωγία ή δημόσια συγκέντρωση χορηγείται, ή οποιοδήποτε πρόσωπο υπό την επίβλεψη,

15 1131 Κ.Δ.Π. 337/89 φροντίδα ή διεύθυνση του οποίου αυτή διεξάγεται ή το πρόσωπο το οποίο είναι ο ιδιοκτήτης, ενοικιαστής ή ο κάτοχος τόπου, κτιρίου ή σκηνής μέσα ή επί της οποίας αυτή διεξάγεται. Νοείται ότι αν η άδεια γι' αυτή χορηγείται στο όνομα δυο ή περισσότερων προσώπων κάθε ένας απ' αυτούς θα είναι μαζί και ξεχωριστά υπεύθυνος για την εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού αυτού. (8) Αν δεν υπάρχει δικαίωμα εισόδου, τα πιο κάτω δικαιώματα πρέπει να πληρώνονται από κάθε πρόσωπο που λαμβάνει άδεια δυνάμει του Κανονισμού 162: (α) Για περίοδο ενός μηνός, θα πληρώνεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δ!ε θα υπερβαίνει τις ϊ (β) Για περίοδο μιας εβδομάδας, θα πληρώνεται δικαίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις (γ) Για μια και μόνο παράσταση (κινηματογραφική παράσταση, χορό, ψυχαγωγία ή δημόσια συγκέντρωση) θα πληρώνεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις.00. Κανονισμός 172. Τροποποιείται με τη διαγραφή της παραγράφου (4) και την αντικατάσταση της με την ακόλουθη παράγραφο: «(4) Για την έκδοση ή ανανέωση άδειας διατήρησης σκύλου στην περιοχή βελτιώσεως, θα πληρώνονται τα Κεφ. 52 δικαιώματα που καθορίζονται από τον περί Κυνών Νόμο ή 56 του 1964 οποιοδήποτε νόμο τον τροποποιεί ή τον αντικαθιστά.» 37 του 1969 ι r~ r ι 30 του του του του Κανονισμός 178. (1) Οποτεδήποτε οποιοσδήποτε εξουσιοδοτημένος ζυγιστής παρακαλείται από οποιοδήποτε πρόσωπο να ζυγίσει, μετρήσει ή δοκιμάσει οποιαδήποτε εμπορεύματα διαφορετικά από εκείνα τα οποία απαριθμούνται στο Δεύτερο Πίνακα που επισυνάπτεται στους Κανονισμούς αυτούς, το πρόσωπο αυτό θα Χ πληρώνει στον εξουσιοδοτημένο ζυγιστή, αμέσως μετά το ζύγισμα αυτό, μέτρημα ή δοκιμή, δικαίωμα σε αναλογία για κάθε τέσσερα κιλά και ο εξουσιοδοτημένος αυτός ζυγιστής θα δίδει στο πρόσωπο το οποίο πληρώνει το δικαίωμα αυτό, έντυπη απόδειξη σε σχέση προς αυτό από διπλότυπο βιβλίο τέτοιας μορφής, την οποία θα ορίζει το Συμβούλιο από καιρό σε καιρό και κάθε πρόσωπο το οποίο πληρώνει οποιοδήποτε τέτοιο δικαίωμα, οφείλει να ζητά από τον εξουσιοδοτημένο ζυγιστή, προς τον οποίο πληρώνεται το δικαίωμα, όπως το εφοδιάζει με τέτοια έντυπη απόδειξη: Νοείται ότι το ελάχιστο δικαίωμα για οποιοδήποτε ζύγισμα, μέτρημα ή δοκιμή θα είναι. (2) Τίποτε που περιέχεται στον Κανονισμό αυτό: (α) Δε θα εφαρμόζεται ή θα εκλαμβάνεται ότι εφαρμόζεται σχετικά με το ζύγισμα, μέτρημα ή δοκιμή οποιωνδήποτε εμπορευμάτων που απαριθμούνται στο δεύτερο πίνακα που επισυνάπτεται στους Κανονισμούς αυτούς f!

16 Κ.Δ.Π. 337/ (β) θα εκλαμβάνεται ή ερμηνεύεται ότι παρέχει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο ζυγιστή ή στο Συμβούλιο οποιοδήποτε δικαίωμα να απαιτεί ζύγισμα, μέτρημα ή δοκιμή οποιωνδήποτε εμπορευμάτων, σχετικά προς τα οποία εφαρμόζεται ο Κανονισμός αυτός. Κανονισμός 179. Το δικαίωμα το οποίο ορίζεται και πληρώνεται με βάση τις πρόνοιες του εδαφίου (2) του άρθρου 29 του Νόμου για οποιαδήποτε χαρούπια, που ζυγίζονται δυνάμει των προνοιών του εδαφίου (1) του ειρημένου άρθρου θα είναι 1 κατά χαλεπικό καντάρι των χαρουπιών αυτών. Κανονισμός 185. (1) Κάθε πρόσωπο που ασκεί οποιοδήποτε επιστημονικό επάγγελμα, εμπορική εργασία, τέχνη ή άλλο επάγγελμα μέσα στην περιοχή βελτιώσεως, πρέπει κάθε χρόνο να πληρώνει δικαίωμα σύμφωνα με την πιο κάτω κλίμακα, όπως θα αποφασίζει το Συμβούλιο σε κάθε περίπτωση: Μέχρι (α) Κουρείς, γεωργοί 20 (β) Αρτοποιοί, κρεοπώλες, λέσχες, εργολάβοι, οδοντίατροι, γιατροί, χημικοί, φαρμακοποιοί, βιομήχανοι αεριούχων ποτών, πιανίστες ή διευθυντές ορχήστρας ή μπάντας, φωτογράφοι, υποδηματοποιοί, τηλεγραφικά πρακτορεία 300 (γ) Ξενοδόχοι, διευθυντές οικοτροφείων ή ξενώνων ή ξενοδοχείων 200 (δ) Διευθυντές καφενείων, υφασματοπωλείων, παντοπωλείων, εστιατορίων ή οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας καταστημάτων 100 (ε) Πρόσωπα τα οποία διατηρούν αυτοκίνητα για ενοικίαση 0 (στ) Εταιρείες αυτοκινήτων, συνεταιρισμοί ή πρακτορεία που διατηρούν αυτοκίνητα για δημόσια ενοικίαση και οποιεσδήποτε άλλες Εταιρείες ή Οργανισμοί.. 0 (ζ) Έμποροι, χρηματοδανειστές, επιχειρηματίες, βιομήχανοι 0 (η) Ξενοδοχειακές ή εμπορικές εταιρείες 0 (θ) Πρόσωπα που διεξάγουν μέσα στην περιοχή βελτιώσεως οποιοδήποτε επιστημονικό επάγγελμα, εμπορική εργασία, τέχνη ή τλλη απασχόληση που δεν αναφέρεται πιο πάνω..., (ι) Μισθωτοί των οποίων οι ετήσιες απολαβές κυμαίνονται: Από Από 100 Από 1 Από 200 Από 0 Από 300 Από 3 Από 400 Από 4 Από 0 Από 600 Από 700 Από 800 μέχρι μέχρι μέχρι μέχρι μέχρι ; μέχρι μέχρι μέχρι 40. μέχρι μέχρι μέχρι μέχρι και άνω 200.

17 1133 Κ.Δ.Π. 337/89 Κανονισμός 181. (Ι) Κάθε χρόνο θα πληρώνεται από κάθε ιδιοκτήτη οποιουδήποτε οικήματος μέσα στην περιοχή βελτιώσεως, υπό ενοικίαση ή στην κατοχή του ιδιοκτήτη αυτού, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου ή μέρους αυτής, και το οποίο χρησιμοποιείται σαν ξενοδοχείο, οικοτροφείο, κατάλυμα, δικαίωμα σε αναλογία η οποία θα ορίζεται από το Συμβούλιο από έτος σε έτος και η οποία δε θα υπερβαίνει τις 20. (2) Πρόσθετα προς τα δικαιώματα που προνοούνται στην παράγραφο (1) του Κανονισμού αυτού θα πληρώνεται: (α) Από κάθε κάτοχο οποιουδήποτε οικήματος, μέσα στην περιοχή βελτιώσεως το οποίο χρησιμοποιείται σαν ξενοδοχείο πέντε αστέρων, δικαίωμα που θα ορίζεται από το Συμβούλιο από καιρό σε καιρό, αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα υπερβαίνει τα 20σ κατά νύκτα για κάθε πρόσωπο ηλικίας μεγαλύτερης των δέκα ετών, το οποίο διαμένει ή κατοικεί σε τέτοιο ξενοδοχείο, (β) Από κάθε κάτοχο οποιουδήποτε οικήματος μέσα στην περιοχή βελτιώσεως, που χρησιμοποιείται σαν ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, δικαίωμα που θα ορίζεται από το Συμβούλιο από καιρό σε καιρό, αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα υπερβαίνει τα 15σ κατά νύκτα για κάθε πρόσωπο ηλικίας μεγαλύτερης των δέκα ετών, το οποίο διαμένει ή κατοικεί σε τέτοιο ξενοδοχείο, (γ) Από κάθε κάτοχο οποιουδήποτε οικήματος, μέσα στην περιοχή βελτιώσεως, που χρησιμοποιείται σαν ξενοδοχείο τριών αστέρων, δικαίωμα που θα ορίζεται από το Συμβούλιο από καιρό σε καιρό, αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα υπερβαίνει τα ΙΟσ κατά νύκτα για κάθε πρόσωπο ηλικίας μεγαλύτερης των δέκα ετών, το οποίο διαμένει ή κατοικεί σε τέτοιο ξενοδοχείο, (δ) Από κάθε κάτοχο οποιουδήποτε οικήματος, μέσα στην περιοχή βελτιώσεως που χρησιμοποιείται σαν ξενοδοχείο ενός ή δυο αστέρων, δικαίωμα που θα ορίζεται από το Συμβούλιο, από καιρό σε καιρό, αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα υπερβαίνει τα 5σ κατά νύκτα, για κάθε πρόσωπο ηλικίας μεγαλύτερης των δέκα ετών, το οποίο διαμένει ή κατοικεί σε τέτοια ξενοδοχεία, (ε) Από κάθε κάτοχο οποιουδήποτε οικήματος μέσα στην περιοχή βελτιώσεως που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα ή χωρίς αστέρων ξενοδοχείο ή οικοτροφείο δικαίωμα που θα ορίζεται από το Συμβούλιο από καιρό σε καιρό, αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα υπερβαίνει τα 5σ κατά νύκτα, για κάθε πρόσωπο ηλικίας μεγαλύτερης των δέκα ετών, το οποίο διαμένει ή κατοικεί σε τέτοιο κατάλυμα, ξενοδοχείο ή οικοτροφείο. Κανονισμός 186. Κάθε χρόνο θα πληρώνεται από κάθε κάτοχο μέσα στην περιοχή βελτιώσεως ετήσια εισφορά για Κοινοτικές Υπηρεσίες που δε θα υπερβαίνει τις 200 η οποία θα κατανέμεται από το Συμβούλιο σύμφωνα με τα μέσα που κάθε κάτοχος έχει μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως. Κανονισμός 189. Κάθε κάτοχος μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως, του οποίου το όνομα εμφανίζεται στον κατάλογο κατόχων, οφείλει κατά ή πριν απο την 31η Δεκεμβρίου να πληρώνει στον Πρόεδρο ή στον Ταμία του Συμβουλίου το ποσό της Ετήσιας Εισφοράς για Κοινοτικές Υπηρεσίες που κατανεμήθηκε στον κάτοχο αυτό.

18 Κ.Δ.Π. 337/ Κανονισμός 196. (1) Οι Κανονισμοί αυτοί θα αναφέρονται ως οι περί Συντάξεων και Φιλοδωρημάτων του Συμβουλίου Βελτιώσεως Μαζωτού Κανονισμοί του (2)(α) Τηρουμένων των διατάξεων των παραγράφων (2) και (3) του Κανονισμού αυτού, οι περί Συντάξεων και Φιλοδωρημάτων του Συμβουλίου Βελτιώσεως Πεδουλά Κανονισμοί του 1987 (που στο εξής θα αναφέρονται ως «οι Κανονισμοί Πεδουλά») θα θεωρούνται ως Κανονισμοί εκδοθέντες από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Μαζωτού και θα εφαρμόζονται στην περιοχή Βελτιώσεως Μαζωτού. (β) Η λέξη «Πεδουλάς», οπουδήποτε συναντάται στους Κανονισμούς Πεδουλά, αντικαθίσταται από τη λέξη «Μαζωτός». (γ) Ο Κανονισμός που εκτίθεται στο Παράρτημα αντικαθιστά τον αντίστοιχο Κανονισμό των Κανονισμών Πεδουλά. ΠΡΩΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Φόρμα Α Πιστοποιητικό Υγείας (Κανονισμός 105) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ Πιστοποιείται με το παρόν ότι εξέτασα σήμερα τον κ.., (όνομα και επώνυμο προσώπου) από του οποίου η φωτογραφία εμφανίζεται πάνω στο πιστοποιητικό αυτό μαζί με την υπογραφή μου, και τον βρήκα υγιή. Ημερομηνία: Επαρχιακός Ιατρικός Λειτουργός Ιατρός Φωτογραφία: Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό ισχύει μόνο για έξι μήνες και πρέπει να ανανεωθεί την 19 (ημερομηνία) Φόρμα Β Γνωστοποίηση με βάση τον Κανονισμό 107 ή 154 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ Προς (ιδιοκτήτη, κάτοχο ή πρόσωπο υπεύθυνο) από Γίνεται με το παρόν γνωστό σε σας ότι κατά την επιθεώρηση του οικήματος σας στ κατά την 19 βρήκα ότι αυτό δεν είναι σύμφωνο με τις πρόνοιες των Κανονισμών μέχρι των Κανονισμών περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) 19 όσο αφορά τα πιο κάτω: Καλείστε με το παρόν να συμμορφωθείτε προς τους Κανονισμούς αυτούς, όσο αφορά τα πιο πάνω μέσα σε από την ημερομηνία αυτή. Ημερομηνία: Επαρχιακός Ιατρικός Λειτουργός Ιατρός Επιθεωρητής

19 1135 Κ.Δ.Π. 337/89 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΥΓΙΖΟΝΤΑΙ, ΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ Ή ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 26 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ, ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ Ή ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΩΝ (Κανονισμός 177) Δικαιώματα Μέρος Για οποιαδήποτε ποσότητα, πέραν του ελαχ. βάρους. Για κάθε 20 κιλά ή μέρος αυτών. Είδος Αρ. Εμπορεύματα Ελάχ. Βάρος Κιλά Δικ. Σεντ Σεντ Αμύγδαλα Άνηθο Κριθάρι Κουκιά Βούτυρο (γάλακτος).. Άλλο Βούτυρο, όπως κοκολίνη, βεζεταλίνη κτλ. Χαρούπια (φυσικά ή αλεσμένα Χαρούπια (φυσικά ή αλεσμένα κατά την εξαγωγή.. Ξυλοκάρβουνα.. Κάρβουνα Κολοκάσι Βαμβάκι, ανεκκόκιστο Βαμβάκι, εκκοκισμένο Βαμβακόσπορος... Κυμινόσπορος.. Φαβέττα Αλεύρι Καρποί νωποί (εκτός από > πορτοκάλια και λεμόνια). Καρποί ξηροί (σταφίδες ξηρέ ή βρασμένες) Ι/2σ /2ο Για κάθε κιλό ή μέρος αυτού. Για κάθε κιλό ή μέρος αυτού. Για κάθε 20 κιλά ή μέρος αυτών. Για κάθε 20 κιλά ή μέρος αυτών.

20 Κ.Δ.Π. 337/89 J , 41. Καρποί ξηρυί χωρίς περικάλυμμα.. Καύσιμη ύλη.. Γύψος Γύψος κατά την ι :ξαγωγή εκτός της Κύπρου Φουντούκια.. Σανός Κονάρι.. Ασβέστης.. Λινόσπορος.. Μαυρόκοκκος Καρύδια.. Βρώμη.. Λάδι, ελαιόλαδο ' Αλλα λάδια.. Ελιές.. Ελαιοπυρήνες Κρεμμύδια.. Μπιζέλια και άλλα όσπρια Πατάτες.. Κισήρι.. Σησάμι.. Μετάξι Κουκούλια ξερά 43. Κουκούλια φρέσκα 'Αχυρο 45. Άχυρο κατά την εξαγωγή εκτός της Κύπρου 46. Σουμάκι 4/7. Τέρρα ούμπρα, φυσική σε βώλους ή αλεσμένη Τέρρα ούμπρα, ασβεστοποιημένη, σε βώλους ή αλεσμένη. 49. Ρόβι. Βίκος 51. Σιτάρι 52. Οίνοι και οινοπνεύματα Ξύλα 54. Μαλλί 55. Ζιβανία: το ζύγισμα και η δοκιμή με το υδρόμετρο Σάικ 56. Ζιβανία: το ζύγισμα και η δοκιμή με το υδρόμετρο Κάρτιερ Ι/2σ Ι/2σ Ισ Ι/2σ Ισ σ 2σ Ι/2σ 2σ 2σ 2σ κιλό ή μέρος Για κάθε κιλό ή μέρος Για κάθε κιλό ή μέρος σ

21 1137 Κ.Δ.Π. 337/89 Ελάχιστο μέτρο 57. Λεμόνια 100 2σ Για κάθε Πορτοκάλια (Γιαφίτικα) σ Για κάθε Πορτοκάλια (άλλα είδη) και γκρέηπ-φρουτ Ι 3σ Για κάθε Καρότα 20 Ι/2σ 61. Παντζάρια Σταφύλια 20 Ι/2σ. Τα δικαιώματα θα υπολογίζονται πάνω στο πραγματικό βάρος των εμπορευμάτων, που ζυγίζονται στις πιο πάνω αναλογίες: Νοείται ότι το κατώτατο δικαίωμα για ένα οποιοδήποτε ζύγισμα ή μέτρημα ή δοκιμή θα είναι. ΜΕΡΟΣ II Κανονισμός 2(3) ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Κανονισμοί 75, και

22

E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380,

E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380, E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380, 3.2.89 43 Κ.Δ.Π. 8/89 Αριθμός 8 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόβηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Τάλας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967 E.E. Παρ. Ill (I) 495 Κ.Δ.Π. 109/84 Αρ. 1950, 19.4.84 Αριθμός 109 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 1962, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969, 7, 49 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1979,

Διαβάστε περισσότερα

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. HI (I) Αρ. 2459, 24.11.89 975 Κ.Δ.Π. 294/89 Αριθμός 294 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 105 Κ.Δ.Π. 43/85 Αρ. 2027,

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 105 Κ.Δ.Π. 43/85 Αρ. 2027, Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Κ.Δ.Π. 43/8 Αρ. 07,.1.8 Αριθμός 43 Ο ΠΕΡ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 194 ΕΩΣ 198 (ΝΟΜΟ 4 ΤΟΥ 194, 1 ΤΟΥ 19, 9, 47 ΚΑ 89 ΤΟΥ 1970, 7 ΤΟΥ 197, 73 ΤΟΥ 1979, ΤΟΥ 1981, 41 ΤΟΥ 198, ΤΟΥ 1983 ΚΑ ΤΟΥ 1984)

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, 7.8.92 651 Κ.Δ.Π. 217/92 Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Αμαθούντας της Επαρχίας Λεμεσού, ασκώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 17/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2479 της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 17 Κανονισμοί, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, ΚΛΙΙ. 380/90

EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, ΚΛΙΙ. 380/90 EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, 21.12.90 1563 ΚΛΙΙ. 380/90 Αριθμός 380 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, 5 ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ 71 ΤΟΥ 1987) Κανονισμοί που εκδόθηκαν σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834,12.11.93 719 ΚΛ.Π. 270/93 Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Πάνω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992)

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, 9.7.93 465 Κ.Δ.Π. 180/93 Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 19 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑΙ 5 ΤΟΥ 1983)

Αριθμός 19 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑΙ 5 ΤΟΥ 1983) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 19, 8.1.84 49 Κ.Δ.Π. 19/84 Αριθμός 19 Ο ΠΕΡ ΔΗΜΟΣΑΣ ΥΓΕΑΣ ΧΩΡΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 9 ΚΑ ΝΟΜΟ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑ ΤΟΥ 1983) (Κανονισμοί που επιδόθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 9(1). Η Επιτροπεία

Διαβάστε περισσότερα

861 Κ.Δ.Π. 288/86. Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, Αριθμός 288

861 Κ.Δ.Π. 288/86. Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, Αριθμός 288 Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, 27.12.86 861 Κ.Δ.Π. 288/86 Αριθμός 288 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΑΠ. 341/84 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 17 της 14ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1984 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 341 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις Κ.Δ.Π. 26/77 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ. 1329 της 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1977 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις Αριθμός 26 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991)

443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716,12.6.92 443 Κ.Δ.Π. 148/92 Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 48/85 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΤΟ ΤΗΣ ΕΠ1ΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΣ Αρ. 09 της ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΟΥ 1985 ΔΟΚΗΤΚΕΣ ΠΡΑΞΕΣ Αριθμός 48 ΜΕΡΟΣ Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο ΠΕΡ ΧΩΡΩΝ (ΔΟΚΗΣΣ ΚΑ ΒΕΛΤΩΣΣ) ΝΟΜΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 318/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 318 Αρ. 2463 της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

'

' Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 569 Κ.Δ.Π. 144/84 Αρ. 1956, 4.5.84 Αριθμός 144 Oi ΠΕΡΙ -ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1964 ΕΩΣ 1983 (ΝΟΜΟΙ 64 ΤΟΥ 1964, 15 ΤΟΥ 1956, 9, 47 ΚΑΙ 89 ΤΟΥ 1970, 87'ΤΟΥ 1972, 73 ΤΟΥ 1979, 26 ΤΟΥ 1981, 41

Διαβάστε περισσότερα

899 Κ.Δ.Π. 255/90. E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548,

899 Κ.Δ.Π. 255/90. E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548, E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548,19.10.90 899 Κ.Δ.Π. 255/90 Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, 5 ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ 71 ΤΟΥ 1987) Κανονισμοί που εκδόθηκαν σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, 27.12.91 1597 Κ.Δ.Π. 393/91 Αριθμός 393 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λυθροδόντα και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994)

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994) E.E. Παρ. HI (I) Αρ. 2885,10.6.94 309 Κ.Δ.Π. 136/94 Αριθμός 136 Οι περί Ασυρμάτου Τηλεγραφίας (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1994 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 6 του

Διαβάστε περισσότερα

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995.

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 573 K.AJI. 152/95 Αρ. 2978, 2.6.95 Αριθμός 152 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Παρεκκλησιάς, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987) E.E. Παρ. HI (I) 691 Κ.Δ.Π. 188/87 Αρ. 2236, 19.6.87 Αριθμός 188 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, 27.10.2000 Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 466 Κ.Δ.Π. 64/2001 Αρ. 3475, 16.2.2001 Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Κεφ. 50. Κανονισμοί που εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 232/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3424 της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 232 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Η Βουλή των αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190,17.10.97 Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Κολόσσι

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας δυνάμει του άρθρου 7

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 1201 RAJI. 242/95 Αρ. 3000,15.9.95 Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166,11.7.97 2069 Κ.Δ.Π. 201/97 Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Τραχώνι

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Ε.Ε. Παρ. HI (I) 547 Κ.Δ.Π. 182/86 Αρ. 2155, 27.6.86 Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Κανονισμοί του Αρδευτικού Τμήματος «Λαούμια» Μελίνης Σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 240/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3427 της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Μέτρων και Σταθμών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 150(Ι) του 2000 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002 Ο περί Υδατοκαλλιέργειας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 189(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ<

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, 5.11.93 683 ΚΛ-1Ί. 261/93 Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Κάτω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛΜ. 77/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2500 της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 77 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3404, 27/4/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3404, 27/4/2000 Ο περί περί Εμπόρων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (Επίδειξη και Δοκιμή) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 325 Κ.Δ.Π. 87/96 Αρ. 3046,15.3.96 Αριθμός 87 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αατσιών, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170,

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, 25.7.97 Ο περί Συλλογικών Στοιχημάτων (Ρύθμιση και Φόρος) Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

(ui) (iv) E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646,

(ui) (iv) E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646, E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646, 8.11.91 Ο περί Επικίνδυνων Ουσιών Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Γερμασόγειας δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4550, 5.2.2016 Ν. 3(I)/2016 3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 185(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 3961 Κ.Δ.Π. 359/2002 Αρ. 3625, Αριθμός 359 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 3961 Κ.Δ.Π. 359/2002 Αρ. 3625, Αριθμός 359 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 3961 Κ.Δ.Π. 359/2002 Αρ. 3625, 26.7.2002 Αριθμός 359 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Α.Π. 859/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3937 της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 859 Οι περί της Πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, K.AJI. 382/96. Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, K.AJI. 382/96. Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, 20.12.96 4279 K.AJI. 382/96 Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Πολεμιδιών δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 187/86 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 187 Αρ. 2156 της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663,

E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663, E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663, 27.12.91 Αριθμός 385 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 40

Διαβάστε περισσότερα

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3851, 30.4.2004 3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Αριθμός 467 Οι περί Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού (Τέλη Αδειών) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4138, 14/8/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4138, 14/8/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 135. 44 του 1961 109 του 1968 2 του 1970 9 του 1972 19 του 1981 210 του 1987 170 του 1990

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) 1008 Κ.Δ.Π. 237/99 Αρ. 3359, Αριθμός 237 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) 1008 Κ.Δ.Π. 237/99 Αρ. 3359, Αριθμός 237 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) 1008 Κ.Δ.Π. 237/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 237 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 111 του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 8(Ι)/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Ιδιωτικών Γραφείων Εξεύρεσης Εργασίας Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4275, 24/3/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4275, 24/3/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 270. 5 του 1965 88(Ι) του 1995 132(Ι) του 2001 63(Ι) του 2003

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002 Ο περί Ταξινόμησης των Σφάγιων των Χονδρών Βοοειδών, Χοίρων και Προβατοειδών και Αναφοράς των Τιμών αυτών Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1778 Κ.Δ.Π. 366/2000 Αρ. 3457, 15.12.2000 Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Πίνακας. Κεφ. 50. Αδεια έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1000 Κ.Δ.Π. 236/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Πίνακας. Κεφ. 50. Αδεια έκθεσης διαφήμισης.

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007,13.10.95 1231 Κ.Δ.Π. 254/95 Αριθμός 254 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3837, 16/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3837, 16/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. 122(Ι) του 2003. Για σκοπούς τροποποίησης της υφιστάμενης περί ηλεκτρισμού νομοθεσίας, έτσι ώστε να συνάδει με τον περί Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού

Διαβάστε περισσότερα

551 Κ.Δ.Π. 142/99. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3336,

551 Κ.Δ.Π. 142/99. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3336, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 6,.7.99 55 Κ.Δ.Π. 4/99 Αριθμός 4 Οι περί Νοθείας Γεωργικών Προϊόντων Κανονισμοί του 999, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο του περί Νοθείας Γεωργικών Προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161,

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, 4.7.97 2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97 Αριθμός 190 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡ'ΉΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡ'ΉΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 324/89 ΠΑΡΑΡ'ΉΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2465 της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 324 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 223/98 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3271 της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 223 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,19.2.99 Αριθμός 31 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

927 ΚΛΜ. 194/ Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Πίνακας των βασικών κανονισμών αντικαθίστανται από τους ακόλουθους Πίνακες:

927 ΚΛΜ. 194/ Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Πίνακας των βασικών κανονισμών αντικαθίστανται από τους ακόλουθους Πίνακες: E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 989,4.7.95 97 ΚΛΜ. 94/95 Αριθμός 94 Οι περί Νοθείας Γεωργικών Προϊόντων (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 995, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο κατατεθέντες στη Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ

206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012 206(Ι)/2012 206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 5. 49 του 1985 197 του 1986

Διαβάστε περισσότερα

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3179, 29.8.97 2355 Κ.Δ.Π. 255/97 Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ ----------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 101(Ι) του 2001 171(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τις διατάξεις της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 176,

Διαβάστε περισσότερα

217(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

217(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4374, 28.12.2012 217(Ι)/2012 217(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L376, 27.12.2006, σ.36. Για σκοπούς πληρέστερης εναρμόνισης με

Διαβάστε περισσότερα

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4022 Κ.Δ.Π. 748/2003 Αρ. 3758, 3.10.2003 Αριθμός 748 Οι περί Προδιαγραφών Πετρελαιοειδών και Καυσίμων (Αδεια Εμπορίας Μολυβδούχου Βενζίνης) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4417, (Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4417, (Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4417, 6.12.2013 Ν. 148(Ι)/2013 148(Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς συμβατότητας με την

Διαβάστε περισσότερα

3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3523,17.8.2001 Αριθμός 344 3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί που εκδίδονται από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λακατάμιας δυνάμει των άρθρων 83, 84 και 87 Το Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3551, 30/11/2001

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3551, 30/11/2001 Ο περί της Επαγγελματικής Άδειας Οδηγού (Τροποποιητικός) Νόμος του 2001 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 148(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Αρ. 3578,

E.E. Παρ. Αρ. 3578, E.E. Παρ. Αρ. 3578, 22.2.2002 685 Κ.Δ.Π. 95/2002 Αριθμός 95 Οι περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2002 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ, ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: (α) «Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο (α) «Κανονισμός 2782/75(ΕΟΚ)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4478, 12.12.2014 188(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4478, 12.12.2014 188(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4478, 12.12.2014 Ν. 188(Ι)/2014 188(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, Ν. 4/92

E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, Ν. 4/92 E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, 24.1.92 15 Ν. 4/92 Ο περί Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων (Τροποποιητικός) Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦ. 112 ΕΓΓΡΑΦΗ ΛΕΣΧΩΝ

ΚΕΦ. 112 ΕΓΓΡΑΦΗ ΛΕΣΧΩΝ ΚΕΦ. 112 ΕΓΓΡΑΦΗ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΘΡΩΝ Άρθρο 1. Συνοπτικός τίτλος. 2. Ερµηνεία. 3. Υποχρέωση εγγραφής λεσχών. 4. Μητρώο λεσχών. 5. Τρόπος υποβολής αίτησης για εγγραφή. 6. Ο Γραµµατέας ενηµερώνει τον Εφορο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319,

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319, Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319, 29.4.88 Αριθμός 133 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν υπό του Υπουργικού Συμβουλίου δυνάμει του άρθρου 40 του περί Υδατοπρομηθείας (Δημοτικοί και Άλλαι Περιοχαί)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3622, 15/7/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3622, 15/7/2002 Ο περί Έκτακτης Εισφοράς για την Άμυνα της Δημοκρατίας Νόμος του 2002, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 117(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.,Παρ.1, 1507 Ν. 135/90 Αρ. 2522,13.7.90

Ε.Ε.,Παρ.1, 1507 Ν. 135/90 Αρ. 2522,13.7.90 Ε.Ε.,Παρ.1, 1507 Ν. 135/90 Αρ. 2522,13.7.90 Ο περί Φορολογίας Κεφαλαιουχικών Κερδών (Τροποποιητικός) Νόμος του 1990 εκδίδεται με δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 40(1) του 1992 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ

Αριθμός 40(1) του 1992 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ E.E. Παρ. I (I), 771 Ν. 40(1)/92 Αρ. 2713,5.6.92 Ο περί Δήμων (Τροποποιητικός) Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3271, 25.9.98 1648 Κ.Δ.Π. 224/98 Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2806,

E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2806, E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2806, 9.7.93 442 Κ.Δ.Π. 175/93 Αριθμός 175 Οι περί Άμυνας (Εξαγωγή Εμπορευμάτων) Κανονισμοί του 1993 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 5 του περί Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 2(Ι)/96 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3039 της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. ΗΙ(Ι) Αρ. 3361, 5.11.99 Αριθμός 265 1108 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Κ.Δ.Π. 265/99 11) του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 121 του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2002 129(Ι) του 2002. Για σκοπούς αποτελεσματικότερης εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 272/94 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2930 της 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 272 Οι περί Προστασίας της Παραλίας

Διαβάστε περισσότερα

KAJI. 147/91. Ε Ε. Παρ. ΙΠ (Ι) Αρ. 2595,

KAJI. 147/91. Ε Ε. Παρ. ΙΠ (Ι) Αρ. 2595, Ε Ε. Παρ. ΙΠ (Ι) Αρ. 2595,17.4.91 KAJI. 147/91 Αριθμός 147 Οι Δημοτικοί (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί Λεμεσού του 1991, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού σύμφωνα με το άρθρο 88 του περί

Διαβάστε περισσότερα

E.E., Παρ. I, Αρ. 2659, 13.12.91

E.E., Παρ. I, Αρ. 2659, 13.12.91 E.E., Παρ. I, Αρ. 2659, 13.12.91 2005 Ν. 222/91 Ο περί Στεγών για Ηλικιωμένους και Αναπήρους Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, 28.2.97 661 Κ.Δ.Π. 60/97 Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 88 Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 187/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3417 της 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 187 Οι περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4218, 6/11/2009

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4218, 6/11/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟ Για σκοπούς διευκόλυνσης της εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 52(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Αριθμός 52(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 422 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 52(Ι)/2017 Αρ. 4603, 2.6.2017 Ο περί Kοινωνικών Ασφαλίσεων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4096, 7/11/2006. ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ (Αρ.

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4096, 7/11/2006. ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ (Αρ. ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ (Αρ. 2) του 2006 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 86 του 1972 37 του 1974

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3401, 7/4/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3401, 7/4/2000 Ο περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 4) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 65(1) του 1996

Αριθμός 65(1) του 1996 Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 287 Ν. 65(Ι)/96 Αρ. 3056, 3.5.96 Ο περί Δήμων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα