ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις"

Transcript

1 Κ.Δ.Π. 48/85 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΤΟ ΤΗΣ ΕΠ1ΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΣ Αρ. 09 της ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΟΥ 1985 ΔΟΚΗΤΚΕΣ ΠΡΑΞΕΣ Αριθμός 48 ΜΕΡΟΣ Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο ΠΕΡ ΧΩΡΩΝ (ΔΟΚΗΣΣ ΚΑ ΒΕΛΤΩΣΣ) ΝΟΜΟΣ, (ΚΕΦ. 43 ΚΑ ΝΟΜΟ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 196, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969, 7, 49 ΚΑ 65 ΤΟΥ 1979, 7 ΤΟΥ 1930, 7 ΤΟΥ 198, 4 ΚΑ 7 ΤΟΥ 1983 ΚΑ 38 ΤΟΥ 1984) Κανονισμοί που έγιναν αϊτό το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λε «.δαδιών Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λειβαδιών, ασκώντας τις εξουσίες που του χορηγήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 4 του περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Νόμου, Κεφ. 43, εκδίδει τους mo κάτω Κανονισμούς. 1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί του χωριού Λειβάδια του (1) Τηρουμένων των προνοιών των παραγράφων () και (3) του Κανονισμού αυτού, οι περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί Πεδουλά του 1951 οι οποίοι δημοσιεύτηκαν στην επίσημη εφημερίδα της Κυβερνήσεως της 14ης Μαρτίου, 1951 : (α) θα θεωρούνται ως Κανονισμοί που θεσπίστηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λειβαδιών και θα ενσωματωθούν και (β) θα εφαρμοστούν για την περιοχή βελτιώσεως Λειβαδιών: Νοείται ότι (ι) οι λέξεις «Πεδουλάς» και «Λευκωσία» οπουδήποτε αυτές συναντώνται θα αντικατασταθούν με τις λέξεις «Λειβάδια» και «Λάρνακα» αντίστοιχα και (ιι) η φράση «Αποικία της Κύπρου» οπουδήποτε αυτή συναντάται θα αντικατασταθεί με τη φράση «Δημοκρατία της Κύπρου». () Οι Κανονισμοί που περιέχονται στο Μέρος του πιο κάτω Δελτίου θα αντικαταστήσουν τους αντίστοιχους περί Χωρίων {Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμούς Πεδουλά του (11) Ετιίσημη εφημερί&α, Παράρτημα Τρίτο:

2 Κ.Δ.Π. 48/85 1 (3) Όσοι από τους περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμούς Πεδουλά του 1951, οι οποίοι αναφέρονται στο Μέρος II του πιο κάτω Δελτίου δε θα εφαρμοστούν για την περιοχή Βελτιώσεως Λειβαδιών. ΔΕΛΤΟ ΜΕΡΟΣ (Κανονισμός ()) ΑΝΤΚΑΘΣΤΩΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΣΜΟ Κανονισμός 10(1). Λαμβανομένων υπόψη των προνοιών της παραγράφου () του Κανονισμού αυτού : (α) Κανένα ζώο δε θα σφάζεται για ανθρώπινη κατανάλωση μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως εκτός στο σφαγείο, (β) Κανένα πτώμα οποιουδήποτε ζώου δε θα καθαρίζεται ή τακτοποιείται μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως εκτός στο σφαγείο. () Μεταξύ της 15ης και της 31ης Δεκεμβρίου οποιουδήποτε έτους οποιοσδήποτε χοίρος που προορίζεται για ιδιωτική κατανάλωση από τον ιδιοκτήτη και την οικογένεια του μπορεί να σφαγεί και να καθαριστεί και τακτοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος εκτός του σφαγείου μετά από άδεια του Συμβουλίου : Νοείται ότι το κρέας του χοίρου αυτού δε θα χρησιμοποιηθεί εκτός εάν ο χοίρος επιθεωρηθεί και το κρέας του βρεθεί κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και μαρκαρίστηκε σύμφωνα με τους Κανονισμούς 16(1) και 18 των παρόντων Κανονισμών. Κανονισμός 4. Η παράγραφος (3) του Κανονισμού 4 τροποποιείται με τη διαγραφή των λέξεων «Δήμου τινός ή άλλης περιοχής Βελτιώσεως» (τέταρτη γραμμή) και της αντικατάστασης τους με τις λέξεις «οποιουδήποτε Δήμου, περιοχής βελτιώσεως, ή οποιουδήποτε άλλου χωριού». Κανονισμός 6. Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη του ζώου ή του προσώπου το οποίο σφάζει οποιοδήποτε ζώο στο οριζόμενο σφαγείο, δηλαδή : (α) Για κάθε μοσχάρι, κάμηλο, αγελάδα ή βόδι που δεν υπερβαίνει σε βάρος τις τριάντα οκάδες : 50σ. (β) Για κάθε μοσχάρι, κάμηλο, αγελάδα ή βόδι που υπερβαίνει σε βάρος τις τριάντα οκάδες : ΟΟσ. (γ) Για κάθε αίγα, ρίφι, cxpvl, ή πρόβατο έξι ή περισσότερων οκάδων : 5σ. (δ) Για κάθε ρίφι ή αρνί κάτω των έξι οκάδων : 15σ. (ε) Για κάθε χοίρο που δεν υπερβαίνει τις πέντε οκάδες : Οσ. (στ) Για κάθε χοίρο που υπερβαίνει τις πέντε, αλλά δεν υπερβαίνει τις δέκα οκάδες : 5σ. (ζ) Για κάθε χοίρο που υπερβαίνει τις δέκα οκάδες αλλά δεν υπερβαίνει τις τριάντα οκάδες : σ. (η) Για κάθε χοίρο που υπερβαίνει τις τριάντα οκάδες : 50σ. Νοείται ότι όταν οποιοδήποτε ζώο το οποία έχει σφοτ/εί πρόκειται να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ιδιοκτήτη και την" οικογένεια του, για να γίνει αλίπαστο, θα πληρώνονται Οσ άσχετα με το βάρος του ζώου, αντί των δικαιωμάτων που ορίζονται προηγούμενα.

3 13 Κ.Δ.Π. 48/85 Κανονισμός 37(1). Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο που εκθέτει για πώληση οποιαδήποτε φθαρτά είδη μέσα στην αγορά φθαρτών ειδών δηλαδή : (α) Όταν η αξία αυτών των ειδών είναι κάτω των Οσ : 1σ. (β) Όταν η αξία αυτών των ειδών υπερβαίνει τα Οσ αλλά δεν υπερβαίνει τα 0σ : 1V»o. (γ) Όταν η αξία αυτών των ειδών υπερβαίνει τα 0σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα σ : σ. (δ) Όιαν η αξία αυτών των ειδών υπερβαίνει τα σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 7ί?σ : Via. (ε) Όταν η αξία αυτών των ειδών υπερβαίνει τα 75σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα ΟΟσ : 3σ. (ζ) Όταν η αξία αυτών τκον ειδών υπερβαίνει τα ΟΟσ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 00α : 5σ. (η) Όταν η αξία αυτών των ειδών υπερβαίνει τα 00σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 0σ : Οσ. () Εάν η αξία αυτών των ειδών υπερβαίνει τα 0σ, δικαίωμα από Υ*α για κάβε επιπρόσθετα ΟΟσ ή μέρος αυτών θα προστίθεται στο δικαίωμα που μνημονεύτηκε προηγούμενα από Οσ : Νοείται ότι όσα καταστήματα, χώροι ή 'μέρη μέσα στην περιοχή βελτιώσεως αλλ' εκτός της αγοράς του χωριού κηρυχθούν από το Συμβούλιο ως αγορά φθαρτών θα πληρώνονται τα πιο κάτω δικαιώματα από κάθε πρόσωπο που εκθέτει για πώληση φθαρτά στα τέτοια καταστήιματα ή χώρους ή μέρη, δηλαδή : (ι) για περίοδο ενός μήνα ή μέρος αυτού θα πληρώνεται δι "καίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις 6.00" (ιι) για περίοδο ενός έτους ή μέρος αυτού που υπερβαίνει τον ένα μήνα θα πληρώνεται δικαίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις Κανονισμός 43(1). Το Συμβούλιο μπορεί με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει οποιαδήποτε υποστατικό ή υποστατικά μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως ως «ΚΡΕΟΠΩΛΕΟ». () Το Συμβούλιο μπορεί μετά από αίτηση να εκδίδει άδεια σε οποιοδήποτε ιδιώτη για τη λειτουργία ιδιωτικού κρεοπωλείου με οποιουσδήποτε όρους ήθελε αυτό καθορίσει και το ιδιωτικό αυτό κρεοπωλείο θα θεωρείται ως «Κρεοπωλείο» για τους σκοπούς των παρόντων Κανονισμών : Νοείται ότι η άδεια αυτή θα μπορεί να ακυρωθεί από το Συμβούλιο σε οποιοδήποτε χρόνο αν ο ιδιοκτήτης παραβεί οποιουσδήποτε Κανονισμούς του κεφαλαίου τούτου ή τον Κανονισμό 4 των παρόντων Κανονισμών, ή τους όρους της άδειας που εκδόθηκε. Κανονισμός 51(1). Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο για πώληση οποιουδήποτε νωπού κρέατος στο κρεοπωλείο, δηλαδή : (α) Για κάθε σφάγιο προβάτου ή αίγας ή μέ$κ>ξ συχού : 5σ. (β) Για κάθε σφάγιο νεαρού αρνιού ή ριφιού edte' ^ μικρότερου των έξι οκάδων ή μέρος αυτού : 15σ. -- (γ) Για κάθε σφάγιο βοδιού, αγελάδας ή μοσ$(5χρνού ή μέρος αυτού βάρους που δεν υπερβαίνει τις τριάντα οκάδες : 50σ.

4 Κ.Δ.Π. 48/85 14 (δ) Για κάθε σφάγιο βοδιού, αγελάδας ή μσσχαριού ή μέρος αυτού ιτου υπερβαίνει τις τριάντα οκάδες : 75σ. '(ε) Για κάθε σφάγιο βοδιού, αγελάδας ή μοσχαριού ή μέρος οχιτού, που το βάρος του οποίου υπερβαίνει τις εξήντα οκάδες : ΟΟσ. Κανονισμός 53(1). Το Συμβούλιο μπορεί με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει οποιοδήποτε υποστατικό ή υποστατικά μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως ως «ΧΟ ΡΟΠΩΛΕΟ». () Το Συμβούλιο μπορεί μετά από αίτηση να εκδίδει άδεια σε οποιοδήποτε ιδιώτη για τη λειτουργία ιδιωτικού χοιροπωλείου με οποιουσδήποτε όρους ήθελε τούτο καθορίσει και το ιδιωτικό αυτό χοιροπωλείο θα θεωρείται ως «Χοιροπωλείο» για τους σκοπούς των παρόντων Κανονισμών : Νοείται ότι η άδεια αυτή θα μπορεί να ακυρωθεί από το Συμβούλιο σε σποιοδήτχοτε χρόνο αν ο ιδιοκτήτης παραβεί οποιουσδήποτε κανονισμούς του κεφαλαίου τούτου ή τον Κανονισμό 4 των παρόντων Κανονισμών, ή τους όρους της άδειας που εκδόθηκε. Κανονισμός 58(1). Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη ή το πρόσωπο, το οποίο εκθέτει για πώληση οποιοδήποτε πτώμα χοίρου ή νωπού κρέατος χοίρου στο κρεοπωλείο δηλαδή : (α) Για κάθε πτώμα χοίρου ή μέρος νωπού κρέατος χοίρου που δεν υπερβαίνει τις τριάντα οκάδες : 15σ. (β) Για κάθε πτώμα χοίρου ή μέρος νωπού κρέατος χοίρου που υπερβαίνει τις τριάντα οκάδες : 50σ. Κανονισμός 59. Το Συμβούλιο μπορεί onto καιρό σε καιρό να ορίζει με δημόσια γνωστοποίηση οποιαδήποτε καταστήματα, πρατήρια, και άλλους ιδιωτικούς χώρους μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως μέσα στα οποία θα εκτίθενται και πωλούνται ψάρια. Τα καταστήματα αυτά πρατήρια ή ιδιωτικοί χώροι θα θεωρούνται ως αγορά ψαριών και οι Κανονισμοί των Κεφ. 4 και 8 του μέρους 4 των παρόντων Κανονισμών θα εφαρμόζονται ανάλογα: Νοείται ότι με αυτή τη Δημόσια Γνωστοποίηση ή με άλλη Δημόσια Γνωστοποίηση το Συμβούλιο μπορεί να θέτει τέτοιες δεσμεύσεις ή τέτοιους περιορισμούς που το Συμβούλιο θα θεωρεί αναγκαίους κάθε φορά : Νοείται περαιτέρω ότι το Συμβούλιο μπορεί να ακυρώνει ή τροποποιεί με Δημόσια Γνωστοποίηση οποιαδήποτε δημόσια γνωστοποίηση που εκδόθηκε σύμφωνα με τον παρόντα Κανονισμό. Κανονισμός 65(1). Κάθε πρόσωπο το οποίο εκθέτει για πώληση στο ιχθυοπωλείο οποιαδήποτε νωπά ψάρια, θα πληρώνει σε σχέση με αυτούς δικαίωμα Via για κάθε οκά ή οποιοδήποτε κλάσμα της. () Κάθε δικαίωμα, που πληρώνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό θα πληρώνεται στον Επιθεωρητή. Κανονισμός 66. Το Συμβούλιο μπορεί από καιρρ.^σε καιρό να ορίζει με Δημόσια Γνωστοποίηση οποιαδήποτε κατ" '.^χχτα^ ττρα τήρια και άλλους ιδιωτικούς χώρους μέσα στην περισ5(τ του Συμβουλίου Βελτιώσεως μέσα στα οποία θα εκτίθενται και «τωλούνταί εμπορεύματα. Τα καταστήματα αυτά πρατήρια ή ιδιωτικοί χώροι

5 15 Κ.Δ.Π. 48/85 θα θεωρούνται ως αγορά εμπορευμάτων και οι Κανονισμοί των Κεφ. 4 και 8 του μέρους 4 των παρόντων Κανονισμών θα εφαρμόζονται ανάλογα : Νοείται ότι με αυτή τη Δημόσια Γνωστοποίηση ή με άλλη Δημόσια Γνωστοποίηση το Συμβούλιο μπορεί να θέτει τέτοιες δεσμεύσεις ή τέτοιους περιορισμούς τους οποίους το Συμβούλιο θα θεωρεί αναγκαίους κάθε φορά : Νοείται περαιτέρω ότι το Συμβούλιο μπορεί να ακυρώνει ή τροποποιεί με Δημόσια Γνωστοποίηση οποιαδήποτε δημόσια γνωστοποίηση που εκδόθηκε σύμφωνα με τσν παρόντα Κανονισμό. Κανονισμός 68(1). Κάθε πρόσωπο το οποίο πωλεί ή εκθέτει για πώληση στην αγορά εμπορευμάτων οποιαδήποτε εμπορεύματα, θα πληρώνει σε σχέση με αυτά σαν δικαιώματα ποσό που αντιπροσωπεύει το V%% της αξίας των εμπορευμάτων αυτών. Κανονισμός 80. Αυτός τροποποιείται με τη διαγραφή των λέξεων «οιωνδήποτε ζώων» στη δεύτερη γραμμή. Κανονισμός 81. Το ενοίκιο το οποίο θα πληρώνεται για την ανέγερση ή την ενοικίαση παραπήγματος στην αγορά πανηγυριών θα είναι από 1.00 μέχρι σύμφωνα με το μέγεθος και τη θέση του παραπήγματος, το ενοίκιο αυτό θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από τον Επιθεωρητή. Κανονισμός 8. Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο που πωλεί ή εκθέτει για πώληση στην αγορά πανηγυριών τα πιο κάτω είδη, αντικείμενα, πράγματα ή υγρά οποιουδήποτε είδους, δηλαδή : (α) Για κάθε είδος εμπορευμάτων, αντικειμένων, πραγμάτων εδωδίμων ή υγρών που εκτίθενται για πώληση για ολόκληρη ή μέρος της περιόδου της αναφερόμενης πανήγυρης, δικαίωμα από 1.00 μέχρι σύμφωνα με την αξία της ποιότητας τους το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από τον Επιθεωρητή. Κανονισμός 91 ΑΠ). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να δκχτηρεί ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή ανέχεται να διατηρείται μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου οποιοδήποτε αρτοτιοιείο εκτός εάν το πρόσωπο αυτό λαμβάνει κάθε γ^ρόνο άδεια από το Συμβούλιο. Το Συμβούλιο μπορεί κατά την έκδοση ή ανανέωση της άδειας αυτής να επιβάλει οποιουσδήποτε όρους σχετικά με τη λειτουργία και διατήρηση του αρτοποιείου. () Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται άδεια σύμφωνα με την παράγραφο (1) του παρόντος Κανονισμού οφείλει να πληρώνει στον Επιθεωρητή δικαίωμα που θα ορίζεται από καιρό σε καιρό από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις 3 το έτος ή μέρος του έτους. Κανονισμός 95Α(1). Κανένα πρόσωπο δε θα πωλεί ή θα εκθέτει για πώληση μέσα στην περιοχή βελτιώσεως ψωμί το βάρος του οποίου είναι. μικρότερο ή μεγαλύτερο του ενός κιλού. () Οποιοδήποτε τέτοιο ψωμί βάρους μικρότερου ή μεγαλύτερου του ενός κιλού που πωλείται ή εκτίθεται για πώληση μπορεί να κατάσχεται από τον Επιθεωρητή και να διατίθεται όπως ο Πρόεδρος ήθελε διατάξει γραπτά.

6 Κ.Δ.Π. 48/85 16 Κανονισμός 110(5). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να πωλεί για ανθρώπινη κατανάλωση μέσα στην περιοχή του χωριού νερό από οποιοδήποτε βυτιοφόρο όχημα, εκτός μετά από την εξασφάλιση γραπτής άδειας από το Συμβούλιο που παρέχεται μετά από ικανοποίηση του Συμβουλίου ή του Διευθυντή Τμήματος ατρικών Υπηρεσιών ότι το βυτιοφόρο όχημα είναι κατάλληλο και το νερό που πωλείται είναι καθαρό και υγιεινό. Κανονισμός 110(6). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να διατηρεί οποιαδήποτε αντλία ή άλλη μηχανική συσκευή σε οποιοδήποτε τόπο με το σκοπό όπως προκαλεί εκροή νερού του χωριού από οποιοδήποτε έργο ύδρευσης, κύριου αγωγού ύδρευσης ή σωλήνα : Νοείται ότι για την εγκατάσταση αντλίας ή άλλης μηχανικής συσκευής πάνω στη δεξαμενή μέσα στην οποία ρέει φυσικά το νερό δε χρειάζεται άδεια. Κανονισμός 110(7). Κάθε πρόσωπο στο οποίο παραχωρείται δικαίωμα να προμηθεύεται πόσιμο νερό από την υδατοπρομήθεια του χωριού για να χρησιμοποιηθεί μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας ως πηγή υδατοπρομήθειας της γης του για σκοπούς αξιοποίησης ή για να μεταφερτεί σε ανεγειρόμενη οικοδομή του, πρέπει να πληρώνει προς το Συμβούλιο Βελτιώσεως πριν την έκδοση της άδειας διαχωρισμού ή της άδειας οικοδομής, επιπρόσθετα από οποιοδήποτε ποσό που πληρώνεται σύμφωνα με οποιοδήποτε άλλο Κανονισμό και τα ακόλουθα δικαιώματα, δηλαδή : (ι) Δικαίωμα το οποίο ορίζεται κάθε φορά από το Συμβούλιο Βελτιώσεως έπειτα από έγκριση του Επαρχου και το οποίο νσ μην υπερβαίνει τις 1,000 για κάθε διαχωριζόμενο οικόπεδο. Σε περίπτωση ανάπτυξης της γης χωρίς να προηγηθεί διαχωρισμός της σε οικόπεδα ο αριθμός των οικοπέδων για σκοπούς υπολογισμού των πιο πάνω δικαιωμάτων θα υπολογίζεται αφού διαιρεθεί η ολική έκταση της αγιοποιούμενης γης για 8,000 τ.π. (ιι) Δικαίωμα το οποίο ορίζεται κάθε φορά από το Συμβούλιο Βελτιώσεως έττειτα από έγκριση του Ειτάρχου και το οποίο να μην υπερβαίνει το 1 σ/κ.π., πάνω στον ολικό όγκο της σλ/εγειρόμενης οικοδομής πέρα από τα 50,000 κ.π. Σε περίπτωση προσθηκών σε υφιστάμενες οικοδομές, στις οποίες παραχωρήθηκε ήδη νερό από την υδατοπρσμήθεια του χωριού, το δικαίωμα αυτό θα επιβάλλεται πάνω στη διαφορά που προκύπτει μετά την αφαίρεση 50,000 κ.π., από τον ολικό όγκο των υφιστάμενων οικοδομών και των εγκριμένων προσθηκών. Κανονισμός 110(8). (Π Αν οι ανάγκες του χωριού σε πόσιμο νερό το επιτρέπουν το Συμβούλιο Βελτιώσεως μπορεί κατά την κρίση της και. έπειτα από την έγκριση του Επάργου να παοαχωρεί το δικαίωμα ποομήθειας πόσιμου νερού από την υδατοποομήθεια του χωριού για να χρησιμοποιηθεί έ ω από την περιογή ΥδατοπροιιιΊθειας ως πηγή βφΰετ.οπροαήθειας για σκοπούς αξιοποίησης γης ή διαχωρισμού γης σε οικόπεδα ή για να μεταφερτεί σε οπαεγειρσμενη οικορσμή. L ( ) Κάθε πρόσωπο στο οποίο παραχωρείται δικαίωμα προμήθειας πόσιμου νερού από την Υδατοποομήθεια του χωριού για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παράγραφο () αυτού του Κανονισμού

7 17 Κ.Δ.Π. 48/85 πρέπει να πληρώνει προς το Συμβούλιο Βελτιώσεως πριν την έκδοση της άδειας διαχωρισμού ή της άδειας οικοδομής επιπρόσθετα από οποιοδήποτε ποσό που πληρώνεται σύμφωνα με άλλο Κανονισμό, τα δικαιώματα που καθορίζονται στον Κανονισμό 110(7) αυτών των Κανονισμών στο διπλάσιο, υπολογιζόμενα με τον τρόπο που ορίζεται στον Κανονισμό 110(7) αυτών των Κανονισμών. Για τους σκοπούς του Κανονισμού αυτού, περιοχή υδατοπρομήθειας σημαίνει την περιοχή όπως αυτή καθορίστηκε ή που θα καθοριστεί και συμπεριλαμβάνει και την προέκταση αυτής της περιοχής, σύμφωνα με το εδάφιο (y) του άρθρου του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Τροποποιητικού Νόμου 13/1974 (Αρ. 13 του 1974). Κανονισμός 11(1). Όλες οι δαπάνες της μεταφοράς του οικιακού νερού από τον κύριο σωλήνα σε οίκημα πρέπει να αναλαμβάνονται από τον ιδιοκτήτη ή τον κάτοχο του οικήματος αυτού, πρόσθετα προς οποιεσδήποτε άλλες δαπάνες, τις οποίες θα απαιτούσε η επισκευή των σωλήνων και των δρόμων μέσω των οποίων μεταφέρεται το οικιακό νερό : Νοείται ότι η πιο πάνω εργασία για την μεταφορά του οικιακού νερού σε οίκημα θα εκτελείται από το Συμβούλιο με τις δαπάνες σε βάρος του προσώπου, χάριν του οποίου γίνεται η τέτοια μεταφορά νερού. () Κάθε πρόσωπο που επιθυμεί να διαχωρίσει οποιαδήποτε γη που ανήκει σ' αυτό και που βρίσκεται μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου σε οικόπε.δα, σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου Κεφ. 96 όπως τροποποιήθηκε και υποδεικνύει ως πηγή υδατοπρομήθειας των οικοπέδων του που θα διαχωριστούν την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου, πρέπει να υποβάλει αίτηση προς το Συμβούλιο για τη συγκατάθεση του. Το Συμβούλιο, αφού λάβει υπόψη του τις ανάγκες της περιοχής Βελτιώσεως σαν σύνολο, εάν αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του ότι υπάρχει επάρκεια νερού από την Υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου για παροχή στα οικόπεδα που θα διαχωριστούν, μπορεί να παρέχει τη σχετική συγκατάθεση του, αφού προηγουμένως καταβληθεί από τον αιτητή δικαίωμα μέχρι 50 για καθένα από τα οικόπεδα που θα διαχωριστούν. (3) Τίποτε που διαλαμβάνεται στο παρόν δεν επηρεάζει με οποιοδήποτε τρόπο τις διατάξεις οποιωνδήποτε Κανονισμών του Μέρους αυτού. Κανονισμός 113(1). Οποιοιδήποτε σωλήνες ή άλλα εξαρτήματα ή μέσα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά νερού από τις πηγές ή κεντρικούς αγωγούς της υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου σε ιδιωτική περιουσία αποτελούν περιουσία του Συμβουλίου. Κανονισμός 114. Κάθε πρόσωπο που επιθυμεί όπως μεταφερθεί νερό σε οποιαδήποτε γη που ανήκει στο πρόσωπο αυτό μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου για το σκοπό εξασφάλισης νερού, σε κτίρια τα οποία υπάρχει/πρόθεση όπως ανεγερθούν πάνω στη γη αυτή, θα υποβάλλει σχετική αίτηση προς το Συμβούλιο αναθέτοντας στο Συμβούλιο την τοποθέτηση του αναγκαίου κύριου αγωγού ή αγωγών παροχής νερού και των αναγκαίων σωλήνων παροχέτευσης. Το Συμβούλιο μόλις λάβει την αίτηση θα προβαίνει

8 Κ.Δ.Π. 48/85 18 στον υπολογισμό της σχετικής δαπάνης για την αξία των σωλήνων και την τοποθέτηση τους μαζί με οποιαδήποτε έξοδα τα οποία προβλέπεται ότι Θα γίνουν για τη μεταφορά στην πρότερη κατάσταση των σωλήνων, δρόμων και πεζοδρομίων από τα οποία Θα μεταφερθεί το νερό και ο αιτητής όταν κληθεί από το Συμβούλιο θα καταβάλλει το ποσό που υπολογίστηκε στο Συμβούλιο. Κανονισμός 116. Ο Κανονισμός 116 των δασικών κανονισμών με το παρόν τροποποιείται με την επαναρίθμησή του ως Κανονισμού 116(1) και με την προσθήκη ύστερα από αυτόν όπως θα έχει επαναριθμηθεί του πιο κάτω νέου Κανονισμού με αριθμό 116(). Κανονισμός 116(). Το Συμβούλιο μπορεί σε περίπτωση ξηρασίας ή επείγουσας ανάγκης κατόπιν ανακοίνωσης προς τους καταναλωτές με δημόσια γνωστοποίηση, να περιορίσει την ποσότητα νερού που μπορεί να καταναλωθεί ή να ορίζει ώρες για την προμήθεια νερού όπως το Συμβούλιο ήθελε κρίνει κατάλληλο για αντιμετώπιση της ξηρασίας ή της επείγουσας ανάγκης. Κανονισμός 117(1). Ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος οποιουδήποτε οικήματος ή τόπου που εφοδιάζεται με οικιακό νερό θα πληρώνει τέλη σύμφωνα με την ποσότητα του νερού που καταναλίσκεται και που μετράται με υδρομετρητή, όπως αυτά κάθε φορά θα καθορίζονται με απόφαση του Συμβουλίου που κοινοποιείται με δημόσια γνωστοποίηση που αναρτάται σε περίοπτα μέρη μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου Βελτιώσεως. Ο Κανονισμός 117 των βασικών κανονισμών με το παρόν τροποποιείται με την προσθήκη της παραγράφου (5) αμέσως μετά την παράγραφο (4) : «Κανονισμός 117(5). Κάθε καταναλωτής θα θεωρείται υπεύθυνος για την ασφαλή διατήρηση του μετρητή ο οποίος μετρητής πρέπει να είναι απαλλαγμένος από φυτά ή οποιαδήποτε άλλα εμπόδια. Σε περίπτωση ζημιάς που προκαλείται για οποιοδήποτε λόγο στο μετρητή ο καταναλωτής θα πληρώνει στο Σ υμβούλιο. για την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του. Ο καταναλωτής επίσης θα καλείται να μετακινήσει οποιαδήποτε φυτά ή άλλα εμπόδια τα οποία δυνατόν να καθιστούν δύσκολη την προσπέλαση προς το μετρητή και σε περίπτωση που δε συμμορφώνεται η υδατοπρσμήθεια σ* αυτόν μπορεί να διακοπεί μέχρις ότου τα φυτά ή εμπόδια απομακρυνθούν». Κανονισμός 118. Οι βασικοί κανονισμοί τροποποιούνται με την προσθήκη μετά τον Κανονισμό 118 του πιο κάτω Κοο/ονισμού με αριθμό 118Α : «Κανονισμός 118Α. Ο Επιθεωρητής ή οποιοσδήποτε άλλος υπάλληλος του Συμβουλίου εξουσιοδοτημένος γι* αυτό μπορεί να εισέρχεται και επιθεωρεί σε οποιοδήποτε εύλογο γρόνο οποιοδήποτε τόπο ή οίκημα που εφοδιάζεται με οικιακό νερό για να διαβάζει το μετρητή, να ρυθμίζει την υδατοπρομήθειά του και, επιδιορθώνει ή αντικαθιστά οποιουσδήποτε σωλήνες παροχέτευσης νερού συμπεριλαμβανόμενου του μετρητή και του διακόπτη. 'Καταναλωτής' σημαίνει οποιοδήποτε νομικό ή φυσικό πρόσωπο το οποίο είναι ιδιοκτήτης ή κάτοχος οικήματος ή τόπου που εφοδιάζεται με οικιακό νερά., και το οποίο ευθύνεται για την πληρωμή τελών και δικαιωμάτων στο Συμβούλιο σχετικά με την παροχή οικιακού νερού στο οίκημα αυτό ή τόπο».

9 19 Κ.Δ.Π. 48/85 Κανονισμός 10. Στο μέρος τούτο των παρόντων Κανονισμών ο όρος «Κύριος Αγωγός Υδρεύσεως» σημαίνει τους σωλήνες του Συμβουλίου για τη γενική μεταφορά του νερού σε ιδιωτικά οικήματα ή τόιιο. «Οικιακό Νερό» σημαίνει νερό που παρέχεται από το Συμβούλιο μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως για οικιακούς ή άλλους σκοπούς. «Σωλήνας παροχέτευσης» σημαίνει το σωλήνα και τα εξαρτήματα μεταξύ του κύριου αγωγού ύδρευσης και του μετρητή, που εγκαταστάθηκαν για τη μεταφορά νερού από τον κύριο αγωγό ύδρευσης μέχρι το οίκημα, ή τον τόπο του καταναλωτή και περιλαμβάνει το διακόπτη, το μετρητή και το κάλυμμα του. «Υδατοπρομήθεια» περιλαμβάνει όλες τις πηγές, κανάλια, αυλάκια, υδραγωγούς, σωλήνες, υδατοδεξαμενές και άλλες κατασκευές ή συσκευές που σχετίζονται με το οικιακό νερό και ανήκουν στο Συμβούλιο* ή πάνω στα οποία το Συμβούλιο εξασκεί έλεγχο. Κανονισμός 14(1). Κάθε ιδιοκτήτης, ενοικιαστής ή κάτοχος οποιουδήποτε υποστατικού που βρίσκεται μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως πρέπει να προμηθεύεται ένα ή περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες του, κατάλληλα μετάλλινα, πλαστικά και/ή από άλλη ύλη της έγκρισης του Συμβουλίου, υγειονομικά δοχεία με λαβές, που η χωρητικότητα τους να μην ξεπερνά τα τρία κυβικά πόδια για την τοποθέτηση σκυβάλων. () Κάθε τέτοιο, όπως αναφέρεται πιο πάνω υγειονομικό δοχείο, πρέπει να φέρει κάλυμμα που εφαρμόζει καλά και να διατηρείται καλυμμένο εκτός όταν ανοίγεται για κένωση. (3) Κάθε τέτοιο, όπως αναφέρεται πιο πάνω υγειονομικό δοχείο, πρέπει να διατηρείται καθαρό και να απολυμαίνεται από τον ιδιοκτήτη του ενοίκου ή εκείνου που το χρησιμοποιεί τουλάχιστο μια φορά την εβδομάδα. Κανονισμός 15. Κανένας ιδιοκτήτης, ενοικιαστής, ή κάτοχος οποιουδήποτε υποστατικού που βρίσκεται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως δεν μπορεί να εναποθέτει ή εναποθηκεύει ή ρίπτει ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή προξενεί ή ενεργεί ή δέχεται την εναπόθεση οποιωνδήποτε σκυβάλων μέσα στα υποστατικά αυτά παρά μόνο μέσα σε κατάλληλα υγειονομικά δοχεία που αναφέρονται στις παραγράφους (1) και () του Κανονισμού 14, τα οποία πρέπει να τοποθετούνται σε κατάλληλο μέρος, έτοιμα για συλλογή και απομάκρυνση μικρό χρόνο πριν την καθορισμένη ώρα για το σκοπό αυτό. 'Κανονισμός 17. Οι βασικοί κανονισμοί τροποποιούνται με την προσθήκη μετά τον Κανονισμό 17 του πιο κάτω Κανονισμού με αριθμό 17Α: «Κανονισμός 17Α. (1) Κανένας κάτοχος ιδιωτικού βυτιοφόρου βοθροκαθαριστού δεν μπορεί να προβεί στην εκκένωση υγρών, ακαθαρσιών ή ακάθαρτης ύλης από οποιοδήποτε λάκκο, αποχωρητήριο^ σηπτικό βόθρο από οποιοδήποτε άλλο λάκκο μέσα στην περκ?^ βελτιώσεως, χωρίς να εξασφαλίσει προηγουμένως σχετική άδειςί,τν οποία θα εκδίδεται από το Συμβούλιο με όρους που θα αναγράφονται στην άδεια. () Σε κανένα ιδιοκτήτη οχήματος εκκένωσης βόθρων δε θα παραχωρείται τέτοια άδεια, εκτός εάν αυτός είναι κάτοχος πιστοποιητικού του Αρχιεπιστάτη Χωριτικών Οδών της Επαρχιακής Διοίκησης

10 Κ.Δ.Π. 48/ Λάρνακας, ότι το όχημα του τηρεί τους αναγκαίους όρους ως προς τη στεγανοποίηση, την απορρόφηση και τη μεταφορά ακάθαρτων υγρών. (3) Κάθε πρόσωπο το οποίο εξασφαλίζει άδεια σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό οφείλει: (α) Να διατηρεί το όχημα σε πλήρη καθαρή και υγιεινή κατάσταση. (β) Να μη συντελεί, συμβάλλει ή επιτρέπει ή ανέχεται όπως οποιαδήποτε ακαθαρσία, ακαθαρσία βόθρων, υγρά ακάθαρτα, δύσοσμη ουσία ή τιράγμα δημιουργείται, βρίσκεται, κείται ή ρέει μέσα ή πάνω στο όχη μα τούτο. (γ) Να μη συντελεί, συμβάλλει, επιτρέπει ή ανέχεται τη δημιουργία οποιασδήποτε οχληρίας από τη χρήση του οχήματος τούτου ή επιτρέπει ή ανέχεται όπως η οχληρία αυτή συνεχίζεται.» Ο Κανονισμός 134 των δασικών κανονισμών με το τταρόν τροποποιείται όπως πιο κάτω: (1) Τα εδάφια (α) και (β) της παραγράφου (1) αυτής διαγράφονται και αντικαθίστανται με τα πιο κάτω εδάφια: «(α) Σε σχέση με οικία, καφενείο, κατάστημα ή αποθήκη θα καταβάλλεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο που δε θα υπερβαίνει τις 0 κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου. (β) Σε σχέση με κέντρα, οργανωμένα διαμερίσματα, εργοστάσια, βιομηχανικές επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύμ ματα ή οίκημα εκτός των αναφερομένων στην παράγραφο (α) του παρόντος θα καταβάλλεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και το οποίο δε θα υπερβαίνει τις 00 κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου». ι () Με την προσθήκη αμέσως μετά το εδάφιο (β) της παραγράφου (1) αυτού του πιο κάτω νέου εδαφίου: «(γ) σε σχέση με ξενοδοχεία οποιουδήποτε τύπου και είδους θα καταβάλλεται δικαίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και το οποίο δε θα υπερβαίνει τις,000 κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου». ΚοοΌνισμός 135(1). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να διατηρεί ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή ανέχεται να διατηρείται μέσα στην περιοχή του Συμβουλίου οποιοδήποτε καφενείο, εστιατόριο, ποτοπωλείο, μαγειρείο, ζαχαροπλαστείο, γαλακτοκομείο, αλλαντοποιείο, κουρείο, φαρμακείο, υποδηματοποιείο, εργοστάσιο, εργαστήριο, ατμοκαθαριστήριο, αποστακτήρας, πλυντήριο,, βυρσοδεψείο, αποθήκη δερμάτων, πανδοχείο, δημόσιο σταύλο ή άλλο δημόσιο οίκημα όπου γίνεται δεκτό το κοινό εκτός αν το πρόσκοπο αυτό λαμβάνει για κάθε χρόνο άδεια από το Συμβούλιο και με την επιφύλαξη τέτοιων όρων τους οποίους το Συμβούλιο ενδέχεται να θεωρήσει αναγκαίο να επιβάλει στην παραχώρηση της άδειας. () Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται άδετα σύμφωνα με_την παράγραφο (1) του παρόντος Κανονισμού οίφείλει να πληρώνει στον Επιθεωρητή δικαίωμα που θα ορίζεται από καιρό σε καιρό από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις 5.κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου.

11 131 Κ.Δ.Π. 48/85 Κανονισμός 139(3). Το δικαίωμα για αυτή την άδεια 6α είναι 50σ κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου. Κανονισμός 141(). Χωρίς τη Υρατττή άδεια του Συμβουλίου, που θα πρέπει να λαμβάνεται από προηγουμένως, κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να πωλεί ή να εκθέτει προς πώληση μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως οποιοδήποτε αεριούχο ποτό, πάγο ή παγωτά που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο, που βρίσκεται μέσα ή έξω από την περιοχή Βελτιώσεως. (β) Το δικαίωμα το οποίο 6α πληρώνεται για οποιαδήποτε τέτοια άδεια που χορηγείται σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 10 κάθε χρόνο όπως ήθελε αποφασίσει το Συμβούλιο σε κάθε περίπτωση, (γ) Οποιοδήποτε αεριούχο ποτό, πάγος ή παγωτά που εκτίθενται για πώληση κατά παράβαση του Κανονισμού αυτού, μπορεί να κατάσχονται από τον ατρικό Λειτουργό ή τον Επιθεωρητή και να διατίθενται ή να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες του Προέδρου. Κανονισμός 147(1). Κανένα πρόσωπο δε θα διατηρεί ή προκαλεί ή επιτρέπει ή ανέχεται τη διατήρηση μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως οποιασδήποτε μάνδρας εκτός κατόπιν άδειας που θα λαμβάνεται προηγουμένως από το Συμβούλιο. () Το Συμβούλιο μπορεί κατά την απόλυτη κρίση του να αρνηθεί τη χορήγηση τέτοιας άδειας ή να επιβάλει σ' αυτήν οποιουσδήποτε όρους τους οποίους το Συμβούλιο κατά καιρούς θα ήθελε να αποφασίσει. (3) Οποιαδήποτε μάνδρα μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως θα διατηρείται απόλυτα καθαρή προς πλήρη ικανοποίηση του Επαρχιακού ατρικού Λειτουργού και προς το σκοπό αυτό το Συμβούλιο δικαιούται να ακυρώνει οποιαδήποτε άδεια που χορηγήθηκε από αυτό με βάση τον Κανονισμό αυτό, εάν οποιοσδήποτε όρος της τέτοιας άδειας παραβιάζεται ή δεν τηρείται ή αν η μάνδρα αυτή δε διατηρείται καθαρή όπως προνοείται στην παράγραφο αυτή. Κανονισμός 149. Οι βασικοί κανονισμοί τροποττοιούνται με την προσθήκη, αμέσως μετά τον Κανονισμό 149 του πιο κάτω νέου Κανονισμού, αριθμός 149Α: «Κανονισμός 149Α(1). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να διατηρεί ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή ανέχεται να διατηρείται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως, οποιοδήποτε βουστάσιο, εκτός αν το πρόσωπο αυτό λαμβάνει κάθε χρόνο άδεια για το σκοπό αυτό το Συμβούλιο και με την επιφύλαξη τέτοιων όρων, τους οποίους το Συμβούλιο ενδέχεται να θεωρήσει αναγκαίο να επιβάλει κατά την παραχώρηση της άδειας. () Κάθε τέτοιο βουστάσιο πρέπει να διατηρείται εντελώς καθαρό κατά τρόπο που ικανοποιεί τον ατρικό Λειτουργό.». Κανονισμός 153. Οι βασικοί κανονισμοί τροποποιούνται με την ποοσθήκπ μετά τον Κανονισμό 153, του πιο κάτω Κανονισμού αριθμός 153Α: «Κανονισμός 153Α(1). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να ρίπτει ή συσσωρεύει ή εναποθέτει ή εναποθηκεύει ή επιτρέπει ή συγκατατίθεται ή προξενεί ή ενεργεί ή ανέχεται τη ρίψη. συσσώρευση, εναπόθεση, εναποθήκευση ή ύπαρξη σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό

12 133 Κ.Δ.Π. 48/85 (JS) Το τέλος θεάματος θα καταβάλλεται στον Επιθεωρητή από το Διευθυντή όπως πιο κάτω: (1) Για κάθε εισιτήριο, για ένα άτομο, του οποίου η αξία δεν υπερβαίνει τα Οσ : 1σ. () Για κάθε εισιτήριο, για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα Οσ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 0σ : ΡΛσ. (3) Για κάθε εισιτήριο, για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα 0σ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 35σ : Vza. (4) Για κάθε εισιτήριο, για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα 35σ,. αλλά δεν υπερβαίνει τα 50σ : 4σ. (5) Για κάθε εισιτήριο, για ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνει τα 50σ : ί>σ. (γ) Το τέλος θεάματος θα καταβάλλεται κατόπιν επικόλλησης ενσήμων από το Συμβούλιο πάνω στα εισιτήρια εισόδου τα οποία θα προσάγονται από το Διευθυντή στο Συμβούλιο πριν από την πώληση τους για το σκοπό αυτό : Νοείται ότι το Συμβούλιο μπορεί κατά οποιοδήποτε χρόνο με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει άλλο τρόπο κατά τον οποίο το τέλος θεάματος θα καταβάλλεται και ακολούθως τούτο θα καταβάλλεται κατά τον τρόπο τον οποίο ορίζεται στη δημόσια γνωστοποίηση : Νοείται περαιτέρω ότι το Συμβούλιο μπορεί κατά οποιοδήποτε χρόνο με δημόσια γνωστοποίηση να ορίζει ότι αντί του τέλους θεάματος θα πληρώνονται από κάθε πρόσωπο που λαμβάνει άδεια σύμφωνα με τον Κανονισμό 16 τα στις παραγράφους (α), (β) και (γ) της παραγράφου Β του παρόντος Κανονισμού αναφερόμενα δικαιώματα. () (α) Κανένα πρόσωπο δε θα γίνεται δεκτό σε οποιοδήποτε από τα στην παράγραφο (1) του παρόντος Κανονισμού αναφερόμενα κτίρια, τόπους ή σκηνές παρά μόνο έναντι εισιτηρίου, έστω και αν το εισιτήριο εκδίδεται χωρίς πληρωμή: Νοείται ότι κανένα τέλος θεάματος δε θα καταβάλλεται ή πληρώ νεται για εισιτήρια που εκδίδονται δωρεάν. (β) Κάθε εισιτήριο θα κόπτεται στα δύο από το συλλέκτη εισιτηρίων μόλις ο κάτοχος του εισέλθει σε οποιοδήποτε από τα κτίρια που αναφέρονται στην παράγραφο (1) του Κανονισμού αυτού τόπους ή σκηνές και ακολούθως το μισό του εισιτηρίου θα επιστρέφεται στο δικαιούχο ο οποίος θα το φυλάττει μέχρι τέλος της θεατρικής παράστασης, κινηματογραφικής προβολής, χορού ή δημόσιας ψυχαγωγίας ή δημόσιας συγκέντρωσης και το άλλο μισό θα φυλάττεται από το Διευθυντή σε ειδικό ξύλινο ή μετάλλινο κιβώτιο, κατάλληλα κλειδωμένο και τοποθετημένο στην είσοδο ττον πιο πάνω κτιρίων, ή τόπων ή σκηνών. (γ) Ο Πρόεδρος ή ο νόμιμα και γραπτά εξουσιοδοτημένος από αυτόν εκπρόσωπος ή ο Επιθεωρητής μπορεί να ανοίγει και να εξετάζει το περιεχόμενο του πιο πάνω κιβωτίου προς επιβεβαίωση ή έλεγχο του αριθμού των προσώπων τα οποία έγιναν δεκτά στα πιο πάνω κτίρια, τόπους ή σκηνές. (3) Η ακριβής τιμή κάθε εισιτηρίου περιλαμβανόμενου και του τέλους θα αναγράφεται πάνω σ* αυτό. (4) (α) Το Συμβούλιο μπορεί να εξαιρεί της πληρωμής του τέλους θεάματος ή να επιτρέπει ολόκληρο ή μέρος αυτού σε περί, πτώση θεατρικής παράστασης, κινηματογραφικής προβολής, χορού

13 135 Κ.Δ.Π. 48/85 (8) Αν δεν υπάρχει δικαίωμα εισόδου τα πιο κάτω δικαιώματα πρέπει να πληρώνονται από κάθ ε πρόσωπο που λαμβάνει άδεια σύμφωνα με τον Κανονισμό 16, δηλαδή: ( α) Για περίοδο ενός μήνα, θα πληρώνεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο, και δε θα υπερβαίνει τις (β) Για περίοδο μιας εβδομάδας, θα πληρώνεται δικαίωμα το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις 50. (γ) Για μια και μόνο παράσταση, κινηματογραφική παράσταση, χορό, ψυχαγωγία ή δημόσια συγκέντρωση, θα πληρώνεται δικαίωμα, το οποίο θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο και δε θα υπερβαίνει τις 50. Κανονισμός 17(4). Τα πιο κάτω δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε -πρόσω-κο για άδεια ή ανανέωση άδειας διατήρησης σκύλου μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως, δηλαδή: (α) Για κάθε σκύλα 8 το χρόνο. (β) Για κάθε ευνουχισμένη σκύλα 1 το χρόνο. (γ) Για κάθε σκύλο 1 το χρόνο. Κανονισμός 178(1). Οποτεδήποτε οποιοσδήποτε εξουσιοδοτημένος ζυγιστής παρακαλείται από οποιοδήποτε πρόσωπο να ζυγίσει, μετρήσει, ή δοκιμάσει οποιαδήποτε εμπορεύματα διαφορετικά από εκείνα τα οποία απαριθμούνται στο Δεύτερο Πίνακα, που επισυνάπτεται στους παρόντες Κανονισμούς, το πρόσωπο αυτό θα πληρώνει στον εξουσιοδοτημένο ζυγιστή ευθύς αμέσως μετά το ζύγισμα, μέτρημα ή δοκιμή, δικαίωμα σε αναλογία Via για κάθε τρεις οκάδες, ο δε εξουσιοδοτημένος ζυγιστής θα δίδει στο πρόσωπο, το οποίο πληρώνει το δικαίωμα αυτό, έντυπη απόδειξη σε σχέση προς τούτο από διπλότυπο βιβλίο τέτοιας μορφής, την οποία ήθελε ορίσει το Συ>μβούλιο οπχό καιρό σε καιρό, κάθε πρόσωπο όμως, το οποίο πληρώνει οποιοδήποτε τέτοιο δικαίωμα, οφείλει να ζητεί από τον εξουσιοδοτημένο ζυγιστή, προς τον οποίο πληρώνεται το δικαίωμα, όπως. τον εφοδιάζει με τέτοια έντυπη απόδειξη : "' ' Νοείται ότι το ελάχιστο δικαίωμα για οποιοδήποτε ζύγισμα, μέτρημα ή δοκιμή θα είναι Via. () Τίποτε που περιέχεται στον Κανονισμό αυτό \ (α) δε θα εφαρμόζεται ή δε θα εκλαμβάνεται ότι εφαρμόζεται σχετικά με το ζύγισμα, μέτρημα ή δοκιμή οποιωνδήποτε εμπορευμάτων που απαριθμούνται στο Δεύτερο Πίνακα που επισυνάπτεται στους παρόντες Κανονισμούς' (β) δε θα εκλαμβάνεται ή θα ερμηνεύεται ότι παρέχει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο ζυγιστή ή στο Συμβούλιο οποιοδήποτε δικαίωμα να απαιτεί ζύγισμα, μέτρημα ή δοκιμή οποιωνδήποτε εμπορευμάτων, σχετικά προς τα οποία εφαρμόζεται ο Κανονισμός αυτός. Κανονισμός 179. Το δικαίωμα, το οποίο ορίζεται και πληρώνεται σύμφωνα μ$. τις πρόνοιες της παραγράφου () του άρθρου 9 του Νομού για οποιαδήποτε χαρούπια, που ζυγίζονται σύμφωνα με τις.πρόνοιες της υποπαραγράφου (1) <του άρθρου που αναφέρθηκε θα είναι '/ζσ κατά χαλεπικό καντάρι των χαρουπιών αυτών.

14 137 Κ.Δ.Π. 48/85 Ετήοιο δικαίωμα που δε θα υπερβαίνει : (α) Κουρείς, (β) Αοτοποιοί, κρεοπώλες, λέσχες, εργολάβοι, οδοντίατροι, ιατροί, χημικοί, φαρμακοποιοί, βιοαήχανοι αεριούχων ποτών, υποδηματοποιοί, τηλεγραφικά πρακτορεία, πιανίστες,. ή διευθυντές ορχήστρας ή μπάλ τας, φωτογράφοι 100 (γ) Ξενοδόχοι, διευθυντές οικοτροφείων ή ξενώνων ή ξενοδοχείων.. 00 (δ) Διευθυντές χαοενείων, υφασματοπωλείων, παντοπωλείου, εστιατορίων ή οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας καταστημάτων (ε).πρόσωτα που διατηρούν αυτοκίνητα ή μοτοποδήλατν τα οποία ενοικιάζουν, γ<α κάθε. αυτοκίνητο ή μοτοποδήλατο (στ) Εταιρείες αυτοκινήτων, συνεταιρισμοί ή πρακτορεία τα οποία διατηρούν αυτοκίνητα προς δημόσια ενοικίαση (ζ) Έμποροι, χρηματοδανέιστές, επιχειρηματίες, βιομήχανοι (η) Ξενοδοχειακές ή εμπορικές εταιρείες.., 500 (θ) Πρόσωπα που διεξάγουν μέσα στην περιοχή βελτιώσεως οποιοδήποτε επιστημονικό επάγγελμα, εμπορική εργασία, τέχνη ή άλλη απασχόληση που δεν αναφέρεται πιο πάνω Κανονισμός 186. Κάθε χρόνο που πληρώνεται από κάθε κάτοχο μέσα στην περιοχή βελτιώσεως ετήσια εισφορά για κοινοτικές υπηρεσίες που δε θα υπερβαίνει τις η οποία θα κατανέμεται από το Συμβούλιο σύμφωνα με τα μέσα, που κάθε κάτοχος έχει μέσα στην περιοχή Βελτιώσεως. Κανονισμός 189. Κάθε κάτοχος, μέσα στην περιοχή βελτιώσεως του οποίου το όνομα φαίνεται στον κατάλογο κατόχων, οφείλει κατά ή πριν από τις 31 Δεκεμβρίου, να πληρώνει στον Πρόεδρο ή στον Ταμία του Συμβουλίου, το ποσό της Ετήσιας Εισφοράς για Κοινοτικές Υπηρεσίες που κατανεμήθηκε στον κάτοχο αυτό. Κανονισμός 197(1). Συμφωνά με τις διατάξεις των παρόντων Κανονισμών κάθε υπάλληλος που κατέγει συντάξιμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου ο οποίος διετέλεσε στην υπηρεσία αυτή για δέκα ή περισσότερα χρόνια μπορεί να λάβει κατά την αφυπηρέτησή του σύνταξη σε αναλογία του ενός εξακοσιοστού του μισθού του για κάθε πλήρη μήνα υπηρεσίας: Νοείται ότι, σύνταξη που χορηγείται στον υπάλληλο σύμφωνα με τους παρόντες Κανονισμούς δε θα υπερβαίνει τα δύο τρίτα του υψηλότερου μισθού τον οποίο αυτός έλαβε κατά οποιοδήποτε χρόνο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του. () Σύμφωνα με τις διατάξεις των παρόντων Κανονισμών, σε κάθε υπάλληλο ή εργάτη που κατέχει μη συντάξιμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου, ο οποίος βρισκόταν στην υπηρεσία αυτή

15 Κ.Δ.Π. 48/ ν:α περίοδο άνω των τριών χρόνων, 6c χορηγείται, όταν αφυπηρετήσει ή όταν γίνει μέλος στο Ταμείο Προνοίας του Συμβουλίου, φιλοδώρημα σύμφωνα με τις πιο κάτω αναλογίες: (α) Για τους μηνιαίους υπαλλήλους, το μισό του μηνιαίου μισθού για κάθε συμπληρωμένο χρόνο υπηρεσίας. (β) Για τους εργάτες, δύο εβδομάδων μισθός που υπολογίζεται πάνω στο μέσο όρο των απολαβών των τριών τελευτα;ω\ χρόνων. Κανονισμός 198. Κάθε υπάλληλος, ο οποίος δικαιούται να λάβει σύνταξη με άλλο τρόπο και ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει την κατώτατη περίοδο υπηρεσίας, η οποία απαιτείται για την παροχή ο' αυτόν σύνταξης, μπορεί να λάβει κατά την αφυπηρέτησή, # του φιλοδώρημα που δε θα υπερβαίνει το πενταπλάσιο του ετήσιου ποσού της σύνταξης η οποία, αν δεν υπήρχε περίοδος που παρέχει σ' αυτόν το δικαίωμα σύνταξης, θα χορηγόταν σ' αυτόν σύμφωνα με τον Κανονισμό 197(1). Κανονισμός 07(1). Όταν ένας υπάλληλος που κατέχει μη συντάξιμη θέση και που δεν υπηρετεί επί δοκιμασία ή κατόπιν συμφωνίας, αποθάνει κατά το χρόνο που βρίσκεται στην υπηρεσία του Συμβουλίου και κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων πριν το θάνατο του διετέλεσε συνεχώς στην υπηρεσία του Συμβουλίου θα είναι νόμιμο για το Συμβούλιο να χορηγεί στους εξαρτώμενους από αυτόν φιλοδώρημα με ποσό που δε θα υπερβαίνει το μισθό ιτέντε μηνών. () Όταν ένας υπάλληλος που κατέχει συντάξιμη θέση και που δεν υπηρετεί επί δοκιμασία ή κατόπιν συμφωνίας, αποθάνει ενώ βρίσκεται στην νπτ\ρεσία του Συμβουλίου και κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων πριν το θάνατο του κατείχε συνεχώς συντάξιμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου, θα είναι νόμιμο για το Συμβούλιο να χορηγεί στους εξαρτώμενους απ' αυτόν φιλοδώρημα που το ποσό του δε θα υπερβαίνει ένα ετήσιο μισθό. (3) Για τους σκοπούς του παρόντος Κανονισμού ο όρος «εξαρτώμενοι» σημαίνει εκείνα τα μέλη της οικογένειας του υπαλλήλου τα οποία εξαρτώνται εξ ολοκλήρου ή εν μέρει από τις απολαβές του υπαλλήλου κατά το χρόνο του θανάτου του. Κανονισμός 09. Σύμφωνα με τις διατάξεις των παρόντων Κανονισμών, σύνταξη, φιλοδώρημα ή άλλο χορήγημα, χορηγείται στον υπάλληλο του Συμβουλίου που κατέχει συντάξιμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου, και που αφυπηρετεί για οποιοδήποτε από τις πιο κάτω περιπτώσεις: (α) Μόλις ή μετά τη συμπλήρωση της ηλοάας των εξήντα χρόνων. (β) Με την κατάργηση της θέσης του. (γ) Με την αναγκαστική αφυτχηρέτησή του για διευκόλυνση της αναδιοργάλ'ωσης της υπηρεσίας στην οποία ανήκει, με την οποία αναδιοργάνωση μπορεί να προκύψει μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία. (δ) Με την προσαγωγή ιατρικής μαρτυρίας που να ικανοποιεί το Συμβούλιο ότι είναι ανίκανος, λόγω κάποιας πνευματικής ή σωματικής αρρώστειας ή αναπηρίας να εκτελέσει τα καθήκοντα της θέσης του και ότι η αρρώστεια αυτή ή αναπηρία πιθανόν να είναι μόνιμη:

16 139 Κ.Δ,Π. 48/85 Νοείται' ότι, κατά την απόλυτη κρίση του Συμβούλιο»..., δυνατόν να χυυ:";γεπαι σε υπάλληλο, που κατέχει συντάξιμη θέση στην υπηοίοια του Συμβουλίου για περίοδο άνω των τριών χρόνων και που «υπηρετεί πριν τη συμπλήρωση της ηλικίας των εξήντα χρόνων, φιλοδώρημα που δε Θα υπερβαίνει το πενταπλάσιο του ετήσιου ποσο ύ της σύνταξης η οποία Θα χορηγόταν σ' αυτόν συυοωνα με την παράγραφο (1) του Κανονισμού 197 αν δεν υπήρχε η παράγραφος (1) του παρόντος Κανονισμού. Κανονισμός 14". Το Συμβούλιο "για κάθε χρόνο θα επιβαρύνει κα θα πληρώνει από τα έσοδα του Συμβουλίου ποσό εκ L150 στο Ταμείο Φιλοδωρημάτων και Συντάξεων: Νοείται ότι το Συμβούλιο μπορεί από καιρό σε καιρό να αυξάνει, ελαττώνει ή αναστέλλει την πιο πάνω πληρωμή όπως απαιτούν οι περιστάσεις. ικσ νονισμός 15. Στους παρόντες Κανονισμούς, εκτός αν διαφορετικά προκύπτει από το κείμενο: «Συντάξιμη θέση» σημαίνει θέση, η οποία κηρύχτηκε από το Συμβούλιο, με έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών, ως συντάξιμη. «Συμβούλιο» σηιμαίνει το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λειβαδιών. «Μισθός» σημαίνει τον ετήσιο βασικό' μισθό οποιουδήποτε υπαλλήλου ο οποίος εγκρίνεται από το Συμβούλιο προστιθέμενου σ' αυτόν και του καταβαλλόμενου ετήσιου τιμαριθμικού επιδόματος. ν «Υπηρεσία» σημαίνει υπηρεσία οποιουδήποτε προσώπου από το Συμβούλιο ως υπαλλήλου του Συμβουλίου είτε πριν είτε μετά την εφαρμογή του Νόμου. «Ταμείο Φιλοδωρημάτων και Συντάξεων» σημαίνει το Ταμείο Φιλοδωρημάτων και Συντάξεων που ιδρύθηκε σύμφωνα με τους ιπαρόντες Κανονισμούς. Κανονισμός 1(1). Η παράγραφος (α) του Κανονισμού 1(1) των βασικών κανονισμών τροποποιείται με τη διαγραφή από αυτή του αριθμού «5» (δεύτερη γραμμή) και της αντικατάστασης του με τον αριθμό «50». () Η παράγραφος (β) του Κανονισμού 1 των δασικών κανονισμών τροποποιείται με τη διαγραφή από αυτήν του αριθμού «1» (δεύτερη γραμμή) και της αντικατάστασης του με τον αριθμό. ΠΡΩΤΟΣ ΠΝΑΞ ΦΟΡΜΑ Α. Πιστοποιητικό Υγείας (Κανονισμός 105) ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΕΛΤΩΣΕΩΣ Πιστοποιείται με το -παρόν ότι εξέτασα στ\μέ.ρ<χ τον κ (όνομα και επώνυμο προσώπου) από του οποίου η φωτογραφία εμφανίζεται πάνω στο πιστοποιητικό αυτό μαζί με την υπογραφή μου, και βρήκα αυτόν υγιή. Επαρχιακός ατρικός Λειτουργός/ ατρός Ημερομηνία: Φωτογραφία Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό ισχύει μόνο για έξι μήνες και πρέπει να ανανεωθεί την (ημερομηνία).

17 Κ.Δ.Π. 48/85 1 ΦΟΡΜΑ Β. νωστοποίηση 6άσει του Κανονισμού 107 ή 154 ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΕΛΤΩΣΕΩΣ Προς (ιδιοκτήτη κάτοχο ή πρόσωπο υπεύθυνο) από Καθίσταται με το παρόν γνωστό σε σας ότι κατά την επιθεώρηση του οικήματος σας στ κατά την δρήκα ότι τούτο δε συμμορφούται με τις πρόνοιες των Κανονισμών μέχρι των Κανονισμών περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) όσο αφορά τα πιο κάτω: Και καλείστε με το παρόν όπως συμμορφωθείτε "προς τους ειρημένους Κοα/ονισμούς όσο αφορά τα πιο πάνω μέσα σε από την παρούσα ημερομηνία. Ημερομηνία: Επαρχιακός ατρικός Λειτουργός/ ατρός/ Επιθεωρητής. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΝΑΚΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΑ ΟΑ ΖΥΓΖΟΝΤΑ. ΜΕΤΡΟΥΝΤΑ Ή ΔΟΚΜΑΖΟΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑ ΔΚΑΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΠΑ ΤΟ ΖΥΓΣΜΑ. ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ Ή ΤΗ ΔΟΚΜΗ ΑΥΤΩΝ (Κανονισμός 177) Εμπορεύματα Ελάχιστο Βάρος Οκάδες Δικαιώματα Σεντ Σεντ Για οποιαδήποτε ποσότητα πέραν του ελάχιστου βάρους : Για κάθε 15 οκ. ή μέρος τούτων Αμύγδαλα Άνηθον Κριθή Κουκιά Βούτυρος (γάλακτος).. Άλλος Βούτυρος, ως κοκολίνη, βεζεταλϊνη ' κλπ. Χαρούπια (φυσικά ή αλεσμένα) Χαρούπια (φυσικά ή αλεσμένα) κατά την εξαγωγή Ξυλάνθρακες Άνθρακες Κολοκάσι Βαμβάκι, ανεκκόκκιστο Βαμβάκι, εκκοκκισμένο Βαμβακόσπορος Κυμινόσπορος Φαβέττα ι ι* ι '? Η Η ι " ι* ι± ι ι J_ J. Για κάθε οκά ή μέρος αυτής Για κάθε οκά ή μέρος αυτής Για κάθε 15 οκ. ή μέρος αυτών Για κάθε 15 οκ. ή μέρος αυτών

18 14! Κ.Δ.Π. 48/85 Εμπορεύματα Ελάχιστο Βάρος Οκάδες Δικαιώματα Για οποιαδήποτε ποσότητα j πέραν του ελάχιστου βάρους Σεντ 1 Σεντ Για κάθε 15 οκ. ή \itcoc τούτων Αλεύρι..'. Καρποί, νωποί (εκτός πορτοκαλιών, και λεμονιών) Καρποί ξηροί (σταφίδες ξηρές ή βρασμένες).. Καρποί ξηροί χωρίς περικάλυμμα Καύσιμη ύλη Γύψος Γύψος, κατά την εξαγωγή εκτός της Κύπρου Λεπτοκάρυα Σανός Κονάρι Άσβεστος Λινόσπορος Μαυρόκοκκος Καρύδια Βρώμη.. Λάδι, ελαιόλαδο Άλλα λάδια Ελη ες Ελαιοττυρήνες Κρεμμύδια Μπιζέλια όσπρια Πατάτες Κισήρι Σησάμι Μετάξι και Κουκούλια, ξηρά Κουκούλια, φρέσκα Άχυρο Άχυρο, άλλα κατά την εξα γωγή εκτός της Κύπρου Σουμάκι Τέρρα ούμπρα, φυσική σε βώλους ή αλεσμένη Τέρρα ούμπρα, ασβεοτοποιημένη, σε βώλους ή αλεσμένη Ρώβι Βίκος Σιτάρι Οίνοι και οινοπνεύματα Ξύλα... Μαλλί..' Ζιβανία: το ζύγισμα και η δοκιμή διά του υδρομέτρου Σάικ ί! Η Ί Ά 1 5 ί ± Η Για κάθε οκά ή μέρος αυτής Για κάθε οκά ή μέρος αυτής Για κάθε οκά ή μέρος αυτής

19 Κ.Δ.Π. 48/85 14 Ελάχιστο βάρος Οκάδες Δικαιώματα Σεντ Σεντ Για οποιαδήποτε ποσότητα πέραν του ελάχιστου βάρους : Για κάθε 15 οκ. ή μέρος τούτων Ζιβανία : το ζύγισμα και η δοκιμή διά του υδρομέτρου Κάρτιερ Λεμόνια Πορτοκάλια (Γιαφίτικα) Πορτοκάλια (άλλα είδη) και γκρέιττ φρουτ.. Καρόττα Τεύτλα Σταφύλια Ελάχιστο μέτρο ι ι ι 3 3 ι» Για κάθε 100 Για κάθε 100 Για κάθε 100 Τα δικαιώματα θα υπολογίζονται πάνω στο «πραγματικό βάρος των εμπορευμάτων, που ζυγίζονται στις πιο πάνω αναλογίες ;. Νοείται ότι το κατώτατο δικαίωμα για ένα. οποιοδήποτε ζύγισμα ή μέτρημα ή δοκιμή θα είναι ^σ. ΜΕΡΟΣ II Κανονισμός (3) ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΝΟΝΣΜΟ Κανονισμοί 75, και Οι πιο πάνω Κανονισμοί εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών. (Υ.Ε. 144/84/)

E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380,

E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380, E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380, 3.2.89 43 Κ.Δ.Π. 8/89 Αριθμός 8 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόβηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Τάλας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967 E.E. Παρ. Ill (I) 495 Κ.Δ.Π. 109/84 Αρ. 1950, 19.4.84 Αριθμός 109 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 1962, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969, 7, 49 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1979,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 337/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2468 της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 337 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 105 Κ.Δ.Π. 43/85 Αρ. 2027,

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 105 Κ.Δ.Π. 43/85 Αρ. 2027, Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Κ.Δ.Π. 43/8 Αρ. 07,.1.8 Αριθμός 43 Ο ΠΕΡ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 194 ΕΩΣ 198 (ΝΟΜΟ 4 ΤΟΥ 194, 1 ΤΟΥ 19, 9, 47 ΚΑ 89 ΤΟΥ 1970, 7 ΤΟΥ 197, 73 ΤΟΥ 1979, ΤΟΥ 1981, 41 ΤΟΥ 198, ΤΟΥ 1983 ΚΑ ΤΟΥ 1984)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΑΠ. 341/84 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 17 της 14ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1984 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 341 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. HI (I) Αρ. 2459, 24.11.89 975 Κ.Δ.Π. 294/89 Αριθμός 294 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, 7.8.92 651 Κ.Δ.Π. 217/92 Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Αμαθούντας της Επαρχίας Λεμεσού, ασκώντας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 19 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑΙ 5 ΤΟΥ 1983)

Αριθμός 19 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑΙ 5 ΤΟΥ 1983) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 19, 8.1.84 49 Κ.Δ.Π. 19/84 Αριθμός 19 Ο ΠΕΡ ΔΗΜΟΣΑΣ ΥΓΕΑΣ ΧΩΡΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 9 ΚΑ ΝΟΜΟ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑ ΤΟΥ 1983) (Κανονισμοί που επιδόθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 9(1). Η Επιτροπεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 17/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2479 της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 17 Κανονισμοί, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834,12.11.93 719 ΚΛ.Π. 270/93 Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Πάνω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, ΚΛΙΙ. 380/90

EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, ΚΛΙΙ. 380/90 EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, 21.12.90 1563 ΚΛΙΙ. 380/90 Αριθμός 380 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, 5 ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ 71 ΤΟΥ 1987) Κανονισμοί που εκδόθηκαν σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις Κ.Δ.Π. 26/77 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ. 1329 της 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1977 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις Αριθμός 26 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991)

443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716,12.6.92 443 Κ.Δ.Π. 148/92 Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992)

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, 9.7.93 465 Κ.Δ.Π. 180/93 Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190,17.10.97 Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Κολόσσι

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, 27.12.91 1597 Κ.Δ.Π. 393/91 Αριθμός 393 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λυθροδόντα και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του

Διαβάστε περισσότερα

861 Κ.Δ.Π. 288/86. Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, Αριθμός 288

861 Κ.Δ.Π. 288/86. Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, Αριθμός 288 Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, 27.12.86 861 Κ.Δ.Π. 288/86 Αριθμός 288 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του

Διαβάστε περισσότερα

'

' Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 569 Κ.Δ.Π. 144/84 Αρ. 1956, 4.5.84 Αριθμός 144 Oi ΠΕΡΙ -ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1964 ΕΩΣ 1983 (ΝΟΜΟΙ 64 ΤΟΥ 1964, 15 ΤΟΥ 1956, 9, 47 ΚΑΙ 89 ΤΟΥ 1970, 87'ΤΟΥ 1972, 73 ΤΟΥ 1979, 26 ΤΟΥ 1981, 41

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166,11.7.97 2069 Κ.Δ.Π. 201/97 Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Τραχώνι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 318/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 318 Αρ. 2463 της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995.

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 573 K.AJI. 152/95 Αρ. 2978, 2.6.95 Αριθμός 152 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Παρεκκλησιάς, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) 841 Κ.Δ.Π. 304/93 Αρ. 2844,17.12.93 Αριθμός 304 Οι περί Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων εις Υπαλλήλους της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και Εξαρτώμενους αυτών) (Όμοιο

Διαβάστε περισσότερα

899 Κ.Δ.Π. 255/90. E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548,

899 Κ.Δ.Π. 255/90. E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548, E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548,19.10.90 899 Κ.Δ.Π. 255/90 Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, 5 ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ 71 ΤΟΥ 1987) Κανονισμοί που εκδόθηκαν σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 1201 RAJI. 242/95 Αρ. 3000,15.9.95 Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

547 Κ.Δ.Π. 143/87 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, Ι, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987)

547 Κ.Δ.Π. 143/87 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, Ι, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2228, 15.5.87 547 Κ.Δ.Π. 143/87 Αριθμός 143 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν από τη Δημοτική Επιτροπή Μόρφου, εγκρίθησαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Ε.Ε. Παρ. HI (I) 547 Κ.Δ.Π. 182/86 Αρ. 2155, 27.6.86 Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Κανονισμοί του Αρδευτικού Τμήματος «Λαούμια» Μελίνης Σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ<

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, 5.11.93 683 ΚΛ-1Ί. 261/93 Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Κάτω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίας

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3141, Κ.Δ.Π. 116/97. Αριθμός 116 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 1996

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3141, Κ.Δ.Π. 116/97. Αριθμός 116 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 1996 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3141,11.4.97 1233 Κ.Δ.Π. 116/97 Αριθμός 116 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 1996 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού δυνάμει των άρθρων 85(2)(ιγ)

Διαβάστε περισσότερα

1379 K.AJI. 294/95 Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 300Α ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1959 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995)

1379 K.AJI. 294/95 Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 300Α ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1959 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995) E.E. Παρ. III(D Αρ. 3022, 8.12.95 1379 K.AJI. 294/95 Αριθμός 294 Οι περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων σε Υπαλλήλους του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και Εξαρτώμενους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 325 Κ.Δ.Π. 87/96 Αρ. 3046,15.3.96 Αριθμός 87 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αατσιών, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛΜ. 77/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2500 της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 77 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994)

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994) E.E. Παρ. HI (I) Αρ. 2885,10.6.94 309 Κ.Δ.Π. 136/94 Αριθμός 136 Οι περί Ασυρμάτου Τηλεγραφίας (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1994 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 6 του

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663,

E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663, E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663, 27.12.91 Αριθμός 385 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 40

Διαβάστε περισσότερα

1247 K.AJI. 330/91. οι περί Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων

1247 K.AJI. 330/91. οι περί Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων Ε Ε. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2648, 22.11.91 1247 K.AJI. 330/91 Αριθμός 330 Οι περί Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων σε Υπαλλήλους της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και Εξαρτώμενους τους) (όμοιο

Διαβάστε περισσότερα

2123 Κ.Δ.Π. 220/97. νισμού2 (α) Με την προσθήκη στην κατάλληλη αλφαβητική σειρά των ακόλουθων των βασικών

2123 Κ.Δ.Π. 220/97. νισμού2 (α) Με την προσθήκη στην κατάλληλη αλφαβητική σειρά των ακόλουθων των βασικών Ε.Ε. Παρ. ΙΙΪ(Ι) Αρ. 3170, 25.7.97 2123 Κ.Δ.Π. 220/97 Αριθμός 220 Οι περί Αρχής Κρατικών Εκθέσεων (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων στους Υπαλλήλους της Αρχής και Εξαρτώμενους τους (Παρόμοιο με το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

1075 Ν. 63/90. Ε.Ε.ς Παρ. Ι, Αρ. 2507,

1075 Ν. 63/90. Ε.Ε.ς Παρ. Ι, Αρ. 2507, Ε.Ε.ς Παρ. Ι, Αρ. 2507, 25.5.90 1075 Ν. 63/90 Ο περί Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως (Τροποποιητικός) Νόμος 1990 εκδίδεται με δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52

Διαβάστε περισσότερα

3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3523,17.8.2001 Αριθμός 344 3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί που εκδίδονται από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λακατάμιας δυνάμει των άρθρων 83, 84 και 87 Το Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε* Παρ. I, Αρ. 2507, Ν. 62/90

Ε.Ε* Παρ. I, Αρ. 2507, Ν. 62/90 Ε.Ε* Παρ. I, Αρ. 2507, 25.5.90 1065 Ν. 62/90 Ο περί Συντάξεων Καθηγητών (Τροποποιητικός) Νόμος του 1990 εκδίδεται με δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Η Βουλή των αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987) E.E. Παρ. HI (I) 691 Κ.Δ.Π. 188/87 Αρ. 2236, 19.6.87 Αριθμός 188 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2988, 7.7.95 909 Κ.Δ.Π. 185/95 Αριθμός 185 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο του Κεντρικού Σφαγείου Κοφίνου και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 E.E. Παρ. ΙΠ(Ϊ) Αρ. 3024,15.12.95 1422 Κ.Δ.Π. 303/95 Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 48 του 1963 10 του 1979 35 του 1990 233 του 1991 74(1) του 1992 66(1) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319,

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319, Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319, 29.4.88 Αριθμός 133 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν υπό του Υπουργικού Συμβουλίου δυνάμει του άρθρου 40 του περί Υδατοπρομηθείας (Δημοτικοί και Άλλαι Περιοχαί)

Διαβάστε περισσότερα

907 Κ.Δ.Π. 312/93 Ο ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 302 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΜΕΧΡΙ 1989)

907 Κ.Δ.Π. 312/93 Ο ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 302 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΜΕΧΡΙ 1989) E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2845, 24.12.93 907 Κ.Δ.Π. 312/93 Αριθμός 312 Οι περί Συντάξεων Υπαλλήλων Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1993 οι οποίοι εκδόθηκαν από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007,13.10.95 1231 Κ.Δ.Π. 254/95 Αριθμός 254 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002 Ο περί Ταξινόμησης των Σφάγιων των Χονδρών Βοοειδών, Χοίρων και Προβατοειδών και Αναφοράς των Τιμών αυτών Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161,

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, 4.7.97 2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97 Αριθμός 190 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 187/86 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 187 Αρ. 2156 της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Α.Π. 859/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3937 της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 859 Οι περί της Πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 232/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3424 της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 232 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 223/98 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3271 της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 223 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,19.2.99 Αριθμός 31 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, 27.10.2000 Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3179, 29.8.97 2355 Κ.Δ.Π. 255/97 Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 466 Κ.Δ.Π. 64/2001 Αρ. 3475, 16.2.2001 Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Κεφ. 50. Κανονισμοί που εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002 Ο περί Υδατοκαλλιέργειας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 189(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας δυνάμει του άρθρου 7

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, 28.2.97 661 Κ.Δ.Π. 60/97 Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 88 Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4417, (Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4417, (Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4417, 6.12.2013 Ν. 148(Ι)/2013 148(Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς συμβατότητας με την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ EJE. Παρ. ΠΙ (I) 149 ΚΛJI. 68/93 Ap. 2785, 26.3.93 Αριθμός 68 Οι περί Συντάξεων και Χορηγηματων των Υπαλλήλων της. Επιτροπής Σιτηρών Κύπρο (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1993 που εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3271, 25.9.98 1648 Κ.Δ.Π. 224/98 Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Μέτρων και Σταθμών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 150(Ι) του 2000 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. ΗΙ(Ι) Αρ. 3361, 5.11.99 Αριθμός 265 1108 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Κ.Δ.Π. 265/99 11) του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 121 του

Διαβάστε περισσότερα

41(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ

41(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4502, 31.3.2015 Ν. 41(Ι)/2015 41(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3803, 30/1/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3803, 30/1/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟ ------------------------------ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 59. 22 του 1961 17 του 1964 8 του 1972 52

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4275, 24/3/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4275, 24/3/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 270. 5 του 1965 88(Ι) του 1995 132(Ι) του 2001 63(Ι) του 2003

Διαβάστε περισσότερα

(ui) (iv) E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646,

(ui) (iv) E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646, E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646, 8.11.91 Ο περί Επικίνδυνων Ουσιών Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 302 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ 1989)

Ο ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 302 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ 1989) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) 171 K.AJI. 24/91 Αρ. 2576, 8.2.91 Αριθμός 24 Οι περί Συντάξεων Υπαλλήλων Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1991 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τις διατάξεις της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 176,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 240/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3427 της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1. Οι Κανονισμοί αυτοί θα αναφέρονται ως οι περί Σπόρων (Αδεια Λειτουργίας Σποροπαραγωγικής Επιχείρησης και Αδεια Εμπορίας Σπόρων) Κανονισμοί

1. Οι Κανονισμοί αυτοί θα αναφέρονται ως οι περί Σπόρων (Αδεια Λειτουργίας Σποροπαραγωγικής Επιχείρησης και Αδεια Εμπορίας Σπόρων) Κανονισμοί Ε.Ε. Παρ. III(I) 5868 Κ.Α.Π. 913/2003 Αρ. 3786, 19.12.2003 Αριθμός 913 Οι περί Σπόρων (Αδεια Λειτουργίας Σποροπαραγωγικής Επιχείρησης και Αδεια Εμπορίας Σπόρων) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 8(Ι)/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Ιδιωτικών Γραφείων Εξεύρεσης Εργασίας Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4550, 5.2.2016 Ν. 3(I)/2016 3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 185(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα Σύμβαση Εργασίας έγινε σήμερα στις.

Η παρούσα Σύμβαση Εργασίας έγινε σήμερα στις. ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Η παρούσα Σύμβαση Εργασίας έγινε σήμερα στις. ΜΕΤΑΞΥ:- της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (που πιο κάτω θ αναφέρεται ως «η Αρχή») ενεργώντας δια του Προέδρου του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡ'ΉΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡ'ΉΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 324/89 ΠΑΡΑΡ'ΉΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2465 της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 324 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3551, 30/11/2001

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3551, 30/11/2001 Ο περί της Επαγγελματικής Άδειας Οδηγού (Τροποποιητικός) Νόμος του 2001 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 148(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 1183 KJLn. 353/84 Αρ. 2020, 21.Ι2Λ4

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 1183 KJLn. 353/84 Αρ. 2020, 21.Ι2Λ4 Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 1183 KJLn. 353/84 Αρ. 2020, 21.Ι2Λ4 Αριθμός 353 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1964?ΕΩ^Σ 1982 (ΝΟΜΟΙ 64 ΤΟΥ 1964, 15 ΤΟΥ 1966, 9; 47; ;89iTOY 1970, 67 ΤΟΥ 1972, 73 ΤΟΥ 1979, 26 ΤΟΥ 1981 ΚΑ 1^42

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170,

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, 25.7.97 Ο περί Συλλογικών Στοιχημάτων (Ρύθμιση και Φόρος) Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3044, 8.3.96 312 Κ.Δ.Π. 83/96 Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ ----------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 101(Ι) του 2001 171(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

373 Κ.Δ.Π. 152/94 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

373 Κ.Δ.Π. 152/94 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. Ill (ί) Λρ. 2888, 24.6.94 373 Κ.Δ.Π. 152/94 Αριθμός 152 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με τα άρθρα 85(2)(ιγ)

Διαβάστε περισσότερα

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4022 Κ.Δ.Π. 748/2003 Αρ. 3758, 3.10.2003 Αριθμός 748 Οι περί Προδιαγραφών Πετρελαιοειδών και Καυσίμων (Αδεια Εμπορίας Μολυβδούχου Βενζίνης) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2002 129(Ι) του 2002. Για σκοπούς αποτελεσματικότερης εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012 207(Ι)/2012 207(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3361 ; 5.11.99 Αριθμός 264 1102 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Κ.Δ.Π. 264/99 Ill του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 12 ί του

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ EJE. Παρ. ΠΙ(Ι) 767 KAIl. 280/93 Αρ. 2839, 26.11.93 Αριθμός 280 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Αμμοχώστου και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 49

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο (α) «Κανονισμός 2782/75(ΕΟΚ)

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 40(1) του 1992 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ

Αριθμός 40(1) του 1992 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ E.E. Παρ. I (I), 771 Ν. 40(1)/92 Αρ. 2713,5.6.92 Ο περί Δήμων (Τροποποιητικός) Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4478, 12.12.2014 188(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4478, 12.12.2014 188(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4478, 12.12.2014 Ν. 188(Ι)/2014 188(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΜΑΤΟΥ 1990 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΜΑΤΟΥ 1990 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ν. 61/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2507 της 25ης ΜΑΤΟΥ 1990 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ο περί Συντάξεων (Τροποποιητικός) Νόμος του 1990 εκδίδεται με δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4218, 6/11/2009

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4218, 6/11/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟ Για σκοπούς διευκόλυνσης της εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4441, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2013

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4441, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2013 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4441, 15.4.2014 Ν. 54(Ι)/2014 54(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2013 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 187/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3417 της 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 187 Οι περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4425,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4425, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4425, 31.1.2014 Ν. 3(Ι)/2014 3(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ, ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: (α) «Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

2791 Κ.Δ.Π. 258/2001

2791 Κ.Δ.Π. 258/2001 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3509, 22.6.2001 2791 Κ.Δ.Π. 258/2001 Αριθμός 258 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦν, 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ, 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3404, 27/4/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3404, 27/4/2000 Ο περί περί Εμπόρων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (Επίδειξη και Δοκιμή) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα