ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανη ς, ως Πρόεδρο ς 2. Σ.Αγγελίδη ς, Αντιπρύ τ α ν η ς Οικονομικού Προγραμμα τ ισμού και Ανάπτυξη ς, ως μέλος, 3. Χ.Ολύμπιος, Αντιπρύ τ α νη ς Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικ ού, ως μέλο ς, 4. Κ.Τσακουμάκη ς, Προϊστάμενο ς Γραμμα τεία ς, ως μέλος 5. Δ.Σαλασίδου, Εκπρόσωπος Διοικη τικών, ως μέλος 6. Θ.Κολοκυθά ς, Εκπρόσωπο ς των Φοιτη τ ώ ν, ως μέλος (απών) ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Αδειε ς μελών ΔΕΠ. 2. Aναθέσ ει ς έργου. 3. Εγκριση δαπανών. 4. Ορισμός ομιλη τή για την εορτή της 25 ης Μαρτίου. 5. Δωρεάν σίτιση φοιτη τ ώ ν. 6. Αίτημα Φοιτη τ ώ ν. 7. Εγκριση εκπαιδευ τικών εκδρομών. 8. Μετεγγραφέ ς φοιτη τ ώ ν εκτός ποσοτικού περιορισμού. 9. Σχετικά με έγγραφο του Τμήματο ς Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανικ ή ς 10. Παροχές κωδικού υπερασ τικών τηλεφωνικών κλήσεων. 11. Σχετικά με το ωράριο των Τεχνιτών Εργαστηρίων. 12. Αιτήμα τ α υπαλλήλων του Ιδρύμα το ς. 13. Ορισμός μελών ΔΕΠ του Γ.Π.Α. για την Κεντρική Επιτροπή Γενικών Εξετάσεων (Κ.Ε.Γ.Ε.) 14. Κατανομή πιστώσεω ς σε Τμήμα του Γ.Π.Α. βάσει του Π.Δ. 407/ Σχετικά με αίτημα του Αν.Καθηγη τ ή κ.θ.τσιλιγκιρίδη. 16. Συγχρημα τ ο δ ό τ η σ η της κινητικό τ η τ α ς διδακ τικού προσωπικού που πραγμα τοποιεί τ α ι στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμμα τ ο ς ΣΩΚΡΑΤΗΣ/ ERASMUS. 17. Ορισμός επιτροπή ς για την επιλογή υπαλλήλων στα πλαίσια προγράμμα τ ο ς «Λειτουργικό τ η τ α ερευνη τικών προγραμμά τ ω ν στο Γ.Π.Α.». 18. Εγκριση αναλυτικών προτάσεων για το ΠΔΕ ΘΕΜΑ 1ον: Αδειε ς μελών ΔΕΠ.

2 Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α. αφού έλαβε υπόψη: - Το με ημερ. 27/2/01 έγγραφο του κ.π.καλτσίκη, Καθηγη τή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του, από 23-26/3/2001 προκειμένου να μεταβεί στην Ολλανδία για να επισκεφθεί αγροκ τήμα τ α βιολογικών καλλιεργει ών στα πλαίσια του προγράμμα τ ο ς Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ανωτέ ρ ω ερευνη τ ικό πρόγραμμα. - Το με ημερ.16/2/01 έγγραφο της κ.ε.ξυλούρη, Λέκτορα, ενέκρινε την άδεια απουσία ς της, από 22-25/2/2001 προκειμένου να μεταβεί στη Μπολώνια της Ιταλία ς για να λάβει μέρος στην επιστημονική συνάντηση σχετικά με την ποιότη τ α κρέα το ς των κουνελιών. Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ερευνη τ ικό πρόγραμμα COST Το με ημερ.16/2/01 έγγραφο του κ.γ.καλαντζόπουλου, Καθηγη τ ή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του, από 7-11/3/2001 προκειμένου να μεταβεί στο Δουβλίνο της Ιρλανδία ς για να λάβει μέρος στο Συνέδριο «Education in Food Technology and Technology for the 21 st Century». Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ερευνη τ ικό πρόγραμμα FOODNET. - Το με ημερ. 19/2/01 έγγραφο του κ.ε.τζάμου, Καθηγη τ ή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του, από 21-25/2/2001 προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία για να λάβει μέρος στη δεύτερη συνάντηση της ερευνη τ ική ς ομάδα ς του ερευνη τικού προγράμμα τ ο ς «Η βερτισσιλίωση των δενδρωδ ών καλλιεργει ών ΠΤ ». Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ανωτέ ρ ω ερευνη τ ικό πρόγραμμα. - Το με ημερ.15/2/01 έγγραφο του κ.α.καραμάνου, Πρύτανη, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του, από 23-26/2/2001 προκειμένου να μεταβεί στην Πράγα της Τσεχίας στα πλαίσια του προγράμμα τ ο ς TEMPUS-FAIR. Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ανωτέρ ω ερευνη τικό πρόγραμμα - Το με ημερ.14/2/01 έγγραφο της κ.σ.ευστρά τ ο γλου, Καθηγή τ ρ ια ς, ενέκρινε την άδεια απουσία ς της, από 20-23/2/2001 προκειμένου να μεταβεί στην Σλοβενία για τους σκοπούς ερευνη τ ικού προγράμμα τ ο ς. Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ερευνη τικό πρόγραμμα «Twinning Project Slovenia SL98/IB/AG/03». - Το με ημερ. 14/2/01 έγγραφο της κ.σ.ευστρά τ ο γλου, Καθηγή τ ρ ια ς, ενέκρινε την άδεια απουσία ς της, από 7-9/3/2001 προκειμένου να μεταβεί στη Bουλγαρία για τους σκοπούς ερευνη τ ικού προγράμμα τ ο ς. Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ερευνη τικό πρόγραμμα «ΑΝΑΠΕΠ ». - Το με ημερ. 6/2/01 έγγραφο του κ.ν.λορέντζου, Αν.Καθηγη τ ή, ενέκρ ι ν ε την άδεια απουσία ς του, από 25/2-3/3/2001 και από 17-23/3/01 προκειμένου να μεταβεί στη Bουλγαρία για τους σκοπούς ερευνη τ ικού προγράμμα τ ο ς BG/99/IB AGOB. Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ανωτέ ρ ω ερευνη τικό πρόγραμμα. - Το με ημερ.14/2/01 έγγραφο του κ.α.σιδερίδ η, Καθηγη τή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς των κ.κ.: Α.Σιδερίδ η, Καθηγη τ ή,

3 Θ.Τσιλιγκιρίδη, Αν. Καθηγη τή, Μ.Μαλιάπη, ΕΕΔΙΠ, Α.Μακρανδρέου, ΕΕΔΙΠ, Χ.Παπαδοπούλου, ΔΕ Δακτυλ., από 23/-26/2/2001 προκειμένου να μεταβούν στην Πράγα στα πλαίσια του προγράμμα τ ο ς TEMPUS. Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν το ανωτέ ρ ω ερευνη τικό πρόγραμμα. - Το με ημερ. 9/2//01 έγγραφο του κ.μ.πολυσίου, Καθηγη τ ή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του, από 2-7/3/2001 προκειμένου να μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη συνάντηση των μελών της EUROPAM. Οι δαπάνες της μετακίνηση ς θα βαρύνουν ερευνη τ ικά προγράμμα τ α. - Το με ημερ.2/3/01 έγγραφο του κ.χ.ολύμπιου, Αντιπρύ τ α ν η, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του : α) από 9-10/2/2001 προκειμένου να μεταβεί στην Πάτρα για να συμμετάσχει στην Σύνοδο των Πρυτάνεων β) από 16-19/3/2001 προκειμένου να μεταβεί στην Κρήτη για να συμμετάσχει στην Σύνοδο των Πρυτάνεων γ) και από 19-23/3/01 για να διδάξει στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτού τ ο Χανίων. Οι δαπάνες των μετακινήσεων που πραγμα τ οπ οιούν τ α ι στα πλαίσια των Συνόδων των Πρυτάνεων θα βαρύνουν το πρόγραμμα «Κινητικό τ η τ α ερευνη τ ώ ν του Γ.Π.Α.». - Το με ημερ.16/2/01 έγγραφο της κ.ε.πανοπούλου, Επ.Καθηγή τ ρ ι α ς, ενέκρινε την άδεια από 22-25/2/01 προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία για να συμμετάσχει σε ομάδα εργασία ς στα πλαίσια του προγράμμα τ ο ς COST 848. Η μετακίνηση θα γίνει αδαπάνω ς για το Ιδρυμα. - Το με ημερ.15/2/01 έγγραφο του κ.σ.γιαννιώ τ η, Αν.Καθηγη τ ή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του από 19-23/2/01 για προσωπικού ς λόγους. - Το με ημερ.14/2/01 έγγραφο του κ.σ.αγγελίδη, Αντιπρύ τ α ν η, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του από 20-24/2/01 προκειμένου να μεταβεί στη Βιέννη για να λάβει μέρος στη συνάντηση της Διεθνούς Επιτροπή ς Ατομική ς Ενέργεια ς με θέμα «Πειραμα τ ική χρήση ραδιοϊσο τ όπ ων στην εφαρμογή των υδρολιπάνσεων με τοπικές αρδεύσεις». Η μετακίνηση θα γίνει αδαπάνω ς για το Ιδρυμα. - Το με ημερ.12/2/01 έγγραφο του κ.γ.αράπη, Αν.Καθηγη τ ή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του από 13-14/2/01 προκειμένου να μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στην Επιτροπή «Advisory Committee: Agriculture and Environment». Η μετακίνηση θα γίνει αδαπάνω ς για το Ιδρυμα. - Το με ημερ.31/1/01 έγγραφο του κ.ι.χατζηπαυλίδ η, μέλους ΕΕΔΙΠ, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του από 5-9/2/01 προκειμένου να μεταβεί στην Κύπρο για συνεργασία με επιστήμονε ς του Κυπριακού Υπουργείου Γεωργία ς σε θέμα τα επεξεργασία ς αποβλή τ ω ν ελαιοτριβείων. Η μετακίνηση θα γίνει αδαπάνω ς για το Ιδρυμα. - Το με ημερ.5/2/01 έγγραφο του κ.γ.χρυσοχοϊδη, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του στις 7/2/01 για λόγους οικογενειακού ς και από 8-9/2/01 για λόγους ερευνη τικού ς.

4 - Το με ημερ.17/1/01 έγγραφο του κ.ε.ανυφαντάκη, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του κ.θεοφ.μασούρα, μέλος ΕΕΔΙΠ, προκειμένου να μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη συνάντηση της Επιτροπή ς του IDF για τα πρόσθε τ α τροφίμων. Η μετακίνηση θα γίνει αδαπάνω ς για το Ιδρυμα. - Το με ημερ.15/1/01 έγγραφο του κ.ι.κανδαράκη, Αν.Καθηγη τ ή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του από 8-10/2/01 προκειμένου να μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε επιτροπή εμπειρογν ωμόνων της Ε.Ε. σε θέματα γάλακτο ς. Η μετακίνηση θα γίνει αδαπ ά ν ω ς για το Ιδρυμα. - Το με ημερ.20/2/01 έγγραφο του κ.κ.σαιτάνη, μέλους ΕΙΔΙΠ, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του από 10-21/3/01 προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία στα πλαίσια παρακολούθηση ς σεμιναρίου, και από 21-29/4/01 προκειμένου να μεταβεί στη Βουλγαρία στα πλαίσια της συμμετοχή ς του σε επιστημονική συνάντηση εργασία ς. Η μετακίνηση θα γίνει αδαπάνω ς για το Ιδρυμα. - Το με ημερ.7/2/01 έγγραφο του κ.μ.κωμαϊτη, Καθηγη τή, ενέκρινε την άδεια απουσία ς του στις 5 και 12 /3/01 προκειμένου να μεταβεί στη Πάτρα για εκπαιδευ τ ικούς και ερευνη τικού ς σκοπούς. Η μετακίνηση θα γίνει αδαπάνω ς για το Ιδρυμα. -Το με ημερ.29/1/01 έγγραφο της κ.π.μπεμπέλη, Επ.Καθηγή τ ρ ι α ς, ενέκρινε την άδεια απουσία ς της στις 16/2/01 για προσωπικού ς λόγους. - Το με ημερ.19/2/01 έγγραφο της κ.π.αντωνίου, Μέλους ΕΙΔΙΠ, ενέκρινε την άδεια απουσία ς της από 21-25/2/01 προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία για να συμμετάσχει σε συνάντηση ερευνη τ ική ς εργασία ς του προγράμμα τ ο ς «Βερτισσιλίωση των δενδρωδ ών καλλιεργειών». Η δαπάνη της μετακίνηση ς θα βαρύνει το ανωτέρ ω ερευνη τ ικό πρόγραμμα. ΘΕΜΑ 2ον: Αναθέσει ς έργου. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελεί την Επιτρ ο π ή Παρακ ο λ ο ύ θ η σ η ς Έργων Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ., σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργία ς των Έργων που εγκρίθηκε από την Σύγκλη το του Γ.Π.Α. (Συνεδρία:205/ ), αποφάσισε την εκ νέου ανάθεση έργου για χρονικό διάστημα δύο μηνών μέχρι 30/4/01 στις κατω τ έ ρ ω: 1. Ι.Σκαλτσά 2. Α.Μαυραγάνη 3. Μ.Ντάβαρη 4. Π.Στυλιανού οι οποίες εργάζον τ α ι στο έργο Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. του Γ.Π.Α. «Γραφείο Σταδιοδ ρομία ς- Διασύνδεση ς του Γ.Π.Α.» Οι σχετικέ ς δαπάνες θα βαρύνουν προσωρινά τα αποθεμα τ ικά της Επιτροπή ς Ερευνών και θα επιστραφούν όταν θα κατα τ ε θ εί η χρημα τ ο δ ό τ η σ η του εν λόγω έργ ου. Επίσης αποφάσισε την εκ νέου ανάθεση έργου για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών μέχρι 30/4/01 στους κατω τ έ ρ ω:

5 1. Ι.Βελάγκο 2. Π.Μούρτο 3. Χ.Παπαδά 4. Α.Ματσούκ η 5. Σ.Γκίκα οι οποίοι εργάζον τ α ι στο έργο Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. του Γ.Π.Α. «Ανάπτυξη Προηγμένων Υπηρεσιών Τηλεμα τική ς». Οι σχετικέ ς δαπάνες θα βαρύνουν προσωρινά τα αποθεμα τ ικά της Επιτροπή ς Ερευνών και θα επιστραφούν όταν θα κατα τ ε θ εί η χρημα τ ο δ ό τ η σ η του εν λόγω έργ ου. Επίσης αποφάσισε την εκ νέου ανάθεση έργου γραμμα τ ειακή ς υποστή ριξ η ς του προγράμμα τ ο ς «Μεταπ τυχιακά Προγράμμα τ α Σπουδών» για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών μέχρι 30/4/01 στην κ.κοτοπούλου Σωτηρία, η οποία εργάζε τ α ι στο έργο Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. του Γ.Π.Α. «Π.Μ.Σ. στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων». Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τα αποθεμα τικά της Επιτροπή ς Ερευνών. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε την εκ νέου ανάθεση έργου για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών μέχρι 31/5/01 στην κ.κοτοπούλου Σωτηρία, η οποία εργάζε τ α ι στο έργο Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. του Γ.Π.Α. «Π.Μ.Σ. στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων». Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο, αποφάσισε την εκ νέου ανάθεση έργου στο Γραφείο «Σταυρούλα Μαυρέα- Γούγα Τεχνικοοικονομικέ ς Μελέτε ς», για το χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών. Η σχετική δαπάνη, θα βαρύνει τα αποθεμα τ ικά της Επιτροπή ς Ερευνώ ν του Γ.Π.Α. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο, αποφάσισε την εκ νέου ανάθεση έργου στο δημοσιογράφο κ.ν.παρνασσά, για το χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, προκειμένου να συνδράμει στο έργο της προβολή ς του Ιδρύμα το ς από τα ΜΜΕ. Η σχετική δαπάνη, θα βαρύνει τα αποθεμα τικά της Επιτροπή ς Ερευνών του Γ.Π.Α. ΘΕΜΑ 3ον: Εγκρισ η δαπαν ώ ν. Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α., ενέκρινε, στα πλαίσια του εγκριθέν τ ο ς από τη Σύγκλη το προϋπολογισμού του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων της Ερευνα ς, τις κατω τ έ ρ ω δαπάνες: 1) δρχ. για την αγορά αργυρή ς εικόνα ς για την επίσκεψη στην Πράγα 2) δρχ. για την εκτύπωση των φωτογραφι ών για την εκδήλωση του Κληρίδη και την επίσκεψη της υφυπουργού Γεωργία ς της Βουλγαρία ς. 3) δρχ. για την εκδήλωση της Ημέρας Καριέρα ς του Γραφείου Διασύνδεση ς και Σταδιοδ ρομία ς

6 4) δρχ. για τον στολισμό με άνθη του Ναού του Αγίου Πολυκάρπου. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α., αφού διαπίστ ωσε ότι οι φοιτη τ έ ς του Τμήματος Φ.Παραγ ωγή ς ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ, οι οποίοι πρώτευσαν στις εξετάσει ς των μαθημά τ ω ν Μορφολογία ς Φυτών και Φυσιολογία ς Φυτών και ισοβάθμησαν με γενικό βαθμό οκτώ και δέκα τρία εκατοσ τ ά (8,13), αποφάσισε να μοιρασθούν το βραβείο που απονέμεται στη μνήμη του Καθ.Κων/νου Νιαβή. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο ενέκρινε : α) τη χορήγηση ποσού δρχ. στον κ,ι.ζαφειρούλη, για τον καθαρισμό χώρων του Ιδρύμα το ς από 18-28/2/01. Η ανωτέρ ω δαπάνη θα βαρύνει το πρόγραμμα «Λειτουργικό τ η τ α ερευνη τικών προγραμμά τ ω ν του Γ.Π.Α». β) τη χορήγηση ποσού δρχ. στον κ.β.λίτο, για τον καθαρισμό χώρων του Ιδρύμα το ς, από 18-28/2/01, καθώς και δρχ. για το χρονικό διάστημα από 5/3-30/6/01. Η ανωτέρ ω δαπάνη θα βαρύνει τα αποθεμα τ ικά της Επιτροπή ς Ερευνών του Γ.Π.Α. ΘΕΜΑ 4ον: Ορισμός ομιλη τή για την εορτή της 25 ης Μαρτίου. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε να ορίσει κύριο ομιλη τή για την εορτή της 25 ης Μαρτίου τον Κοσμήτορα της Φιλοσοφική ς Σχολής του Παν/μίου Αθηνών Καθηγη τ ή Ιστορία ς κ.εμμ.μικρογιαννάκη. Η εορτή θα πραγμα τ οπ οιηθεί στις 23/3/01 ημέρ α Παρασκευ ή και ώρα μ.μ. ΘΕΜΑ 5ον: Δωρεάν σίτιση φοιτη τ ώ ν. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, ενέκρινε τη χορήγηση δωρεάν σίτιση ς στους κατω τ έ ρ ω φοιτη τ έ ς για το ακαδ.έτο ς , συνεκτιμών τ α ς τους οικονομικού ς και οικογενειακού ς λόγους που ανέφεραν οι ενδιαφερόμενοι και το εισόδημά τους είναι μέχρι δρχ.: 1. Mαγκλάρα ς Παναγιώ τ η ς 2. Δεφίγγ ου Ολγα 3. Επιτροπάκη Σταυρούλα 4. Καράμπαση ς Αχιλλέας 5. Μυστήριο ς Σωκρά τ η ς 6. Πετρίδ η ς Στέλιος 7. Χριστοδούλου Αντζελίνα 8. Παναγιω τ όπουλο ς Σταύρο ς

7 Η δαπάνη για τη σίτιση των εν λόγω οκτώ (8) φοιτη τ ώ ν θα βαρύνει τα αποθεμα τικά του Ειδικού Λογαριασμού της Επιτροπή ς Ερευνώ ν του Γ.Π.Α. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο, ενέκρινε τη χορήγηση δωρεάν σίτιση ς, κατά το τρέχον ακαδ.έ το ς, στους κατω τ έ ρ ω φοιτη τ έ ς, στα πλαίσια του προγράμμα τ ο ς ΣΩΚΡΑΤΗΣ/ ERASMUS και των Μορφωτικών ανταλλαγ ών, οι οποίοι συμπεριλαμβάνον τ α ι στον αριθμό των είκοσι (20) φοιτη τ ώ ν που μπορούν να σιτίζον τ α ι δωρεάν από τον εστιά το ρ α, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβασ η: 1. Bozena Kolano 2. Zoanna Jazowiecka 3. Krzystof Rakus 4. Elena Geanina Hutanu 5. Adriana Iordachescu 6. Savic Svetozar ΘΕΜΑ 6ον: Αιτήμα τ α Φοιτη τ ώ ν. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη σχετικό αίτημα της φοιτη τ ική ς παρά ταξη ς ΠΑΣΠ ενέκρινε την πραγμα τ οπ οίηση εκδήλωση ς στο χώρο που βρίσκεται έξω από τα αμφιθέα τ ρ α Κουτσομη τόπουλου (Πράσινα Αμφιθέα τ ρ α ) την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2001 και ώρα μ.μ. Την επόμενη ημέρα της εκδήλωση ς ο ανωτέρ ω χώρος να παραδοθεί καθαρό ς και χωρίς ζημιές όπως ακριβώ ς παρελήφθη. Υπεύθυνος φοιτη τ ή ς ορίζε τ α ι ο κ.φώτο ς Λάμπρος. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη σχετικό αίτημα της φοιτη τ ική ς παρά τ α ξ η ς ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ενέκρινε την πραγμα τ οπ οίηση εκδήλωση ς στο χώρο που βρίσκεται έξω από τα αμφιθέα τ ρ α Κουτσομη τ όπ ουλου (Πράσινα Αμφιθέα τ ρ α ) το Σάββα το 24 Μαρτίου 2001 και ώρα μ.μ. Την επόμενη ημέρα της εκδήλωση ς ο ανωτέρ ω χώρος να παραδοθεί καθαρό ς και χωρίς ζημιές όπως ακριβώ ς παρελήφθη. Υπεύθυνος φοιτη τ ή ς ορίζε τ α ι ο κ.κοδέλα ς Δημήτρη ς. ΘΕΜΑ 7ον: Εγκριση εκπαιδευ τ ικ ών εκδρομών. Το Πρυτανικό Συμβούλιο έχοντα ς υπόψη: 1. Την Β1/825/ υπουργική απόφαση 2. Την ΔΙΔΑΔ/Φ.12/14/13573/90 "Καθορισμό ς της ημερήσια ς (εκτό ς έδρα ς αποζημίωση ς και λοιπών εξόδων των μετακινούμενων με ειδική αποστολή ή για εκτέλεση υπηρεσιών στο εξωτε ρικό". αποφάσισε, 1. Ορίζουμε αρχηγό της εκδρομή ς των φοιτη τ ώ ν του Ε'έτους Σπουδών του Τμήματος Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και

8 Γ.Μηχανική ς του Γ.Π.Α. στην Ιταλία από 20/3/01 έως 27/3/01 τον Αν.Καθηγη τ ή κ.δ.γεωργακάκη. 2. Εγκρίνου μ ε : α) την πραγμα τ οπ οίηση δαπανών μετάβαση ς και επιστροφή ς (εισιτή ρια) στην Ιταλία δρχ δρχ. β) την καταβολή αποζημίωση ς στον αρχηγό κ.δ.γεωργακάκη (ήτοι 105 ΕΥΡΩ Χ 7 = 735 ΕΥΡΩ ). Η πίστωση υπάρχει γραμμένη στον Προϋπολογισμό του Ειδικού Ταμείου του Γ.Π.Α. στον Κ.Α Το πρόγραμμα της εκδρομή ς έχει ως εξής: ΤΡΙΤΗ 20/3/01: Ancona Αναχώρηση ατμοπλοϊκώ ς από Πάτρα για ΤΕΤΑΡΤΗ 2 1/3/01: Αφιξη Ancona και μετάβαση με λεωφορείο ΠΕΜΠΤΗ 22/3/01: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3/01: στη Φλωρεντία. Διανυκτέρευση στη Φλωρεν τία. Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκα τασ τ ά σ ει ς του Γεωπονικού Πανεπισ τη μίου της Φλωρεν τία ς. Διανυκτέρευση στη Φλωρεν τία. Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκα τασ τ ά σ ει ς του Γεωπονικού Πανεπισ τη μίου της Φλωρεν τία ς. Aναχώρηση το απόγευμα για την πόλη Garda. Διανυκτέ ρευση στη Garda. ΣΑΒΒΑΤΟ 2 4/3/01: Μετάβαση στη πόλη της Βενετία ς. ΚΥΡΙΑΚΗ 2 5/3/01: ΔΕΥΤΕΡΑ 26/3/01: ΤΡΙΤΗ 27/3/ 0 1: Διανυκτέρευση στη Garda. Eπίσκεψη των πόλεων Komo της Ιταλία και Lugano της Ελβετία ς. Διανυκτέρευση στη Garda. Περιήγηση στην πόλη και τις λίμνες της Garda. Αναχώρηση για Ancona και επιβίβαση στο πλοίο για Πάτρ α. Άφιξη στην Πάτρα- Αθήνα. Τους φοιτη τ έ ς θα συνοδεύσει ο Αν.Καθηγη τ ή ς κ. Δ.Γεωργακάκη ς. Η οικονομική εξυπηρέ τ ηση της εκδρομή ς θα αντιμε τ ωπισ θεί με απόφαση του Διοικη τικού Συμβουλίου του

9 Ειδικού Ταμείου του Γ.Π.Α. και από τις πιστώσει ς του προγράμμα τ ο ς «Εκδρομές φοιτη τ ώ ν για ερευνη τ ικού ς και εκπαιδευ τικού ς σκοπούς» της Επιτροπή ς Ερευνών του Γ.Π.Α. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο έχοντα ς υπόψη : α) το με ημερ.8/1/01 έγγραφο του Προέδρου του Τμήμα το ς Ζωϊκής Παραγωγή ς Καθηγη τή κ.ε.ρογδάκη, β) την απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Ζ.Παραγωγή ς (Συνεδρία: 49/ ) γ) την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Συνεδρία: 21 /11/00) ενέκρινε την πραγμα τ οποίηση μονοήμερη ς εκπαιδευ τ ική ς εκδρομή ς πενήντα (50) φοιτη τ ώ ν του 8 ου και 10 ου εξαμήνου του Τμήμα το ς Ζ.Παραγωγή ς στην Αργολίδα στις 8/3/01. Οι δαπάνες της εκδρομή ς δρχ. (δαπάνες λεωφορείου) θα βαρύνουν τις πιστώσει ς που διατέθηκαν στο Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγή ς από τα έσοδα του Κυλικείου για εκπαιδευ τ ικέ ς εκδρομέ ς εσωτερικού. Τους φοιτη τ έ ς θα συνοδεύσει ο κ.κ.φεγγερό ς, Επ.Καθηγη τ ή ς. Επίσης έχοντα ς υπόψη την απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Ζ.Παραγωγή ς (49/ ) ενέκρινε τις εκδρομέ ς των φοιτη τ ώ ν του Τμήματο ς που εγκρίθηκαν από τη Γενική Συνέλευση του Τμήμα το ς. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο έχοντα ς υπόψη την απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματο ς Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανική ς (Συνεδρία: ) ενέκρινε τις εκδρομέ ς των φοιτη τ ώ ν του Τμήματο ς που εγκρίθηκαν από τη Γενική Συνέλευση του Τμήμα το ς. ΘΕΜΑ 8ον: Μετεγγραφέ ς φοιτη τ ώ ν εκτός ποσοτικού περιορισμού. Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α., έχοντα ς υπόψη: α) τις διατάξει ς των Ν.1865/1989 (ΦΕΚ 210 τ.α') και 1966/1991 (ΦΕΚ 147 τ.α') β) την εισήγηση της Γ.Σ. του Τμήματος Φυτική ς Παραγωγή ς (Συνεδρία: 6/2/ 01 ) ενέκρινε τη μετεγγραφή στο Τμήμα Φυτική ς Παραγωγή ς ως τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, εκτός του καθορισμένου ποσοστού μετεγγραφ ών, των κ.κ.: 1. Καρανίσα Θεοδώρα ς 2. Μαυρομμά τ η Χαρίκλεια ς 3. Ευθυμίου Βασίλειου Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α., έχοντα ς υπόψη: α) τις διατάξει ς των Ν.1865/1989 (ΦΕΚ 210 τ.α') και 1966/1991 (ΦΕΚ 147 τ.α') β) την εισήγηση του Δ.Σ. του Τμήματο ς Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανική ς (Συνεδ ρ ί α: 11/1/ 01 ) ενέκρινε τη μετεγγραφή στο Τμήμα Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανική ς ως τέκνο πολύτεκνη ς οικογένεια ς, εκτός του καθορισμένου ποσοστού μετεγγ ραφών, του κ.ασημάκη Βραχνού.

10 ΘΕΜΑ 9ον: Σχετικά με έγγραφο του Τμήματος Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανική ς Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με αριθμ.55/ έγγραφο του Προέδρου του Τμήματο ς Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανική ς Αν.Καθ.κ.Γ.Καραντούνια, σχετικά με την αίτηση επανεξέ τ αση ς των δικαιολογη τ ικών μετεγγ ραφή ς της κ.σ.τσιρώνη, αποφάσισε να αναπέμψει το θέμα στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Αξιοποίηση ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανική ς προκειμένου η Γενική Συνέλευση να αποφανθεί επί της αντισ τοιχία ς ή μη του Τμήμα το ς προέλευση ς της ενδιαφερομένη ς με το Τμήμα Αξιοποίη σ η ς Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανική ς του Γ.Π.Α. ΘΕΜΑ 10ον: Παροχές κωδικού υπερασ τικών τηλεφωνικών κλήσεων. Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α., αποφάσισε ότι στο εξής δυνα τό τ η τ α διεθ ν ώ ν κλήσεων θα παρέχε τ α ι μόνο στους εν ενεργεία Προέδρου ς των Τμημά των του Γ.Π.Α. καθώς και στους Διευθυντές των Εργαστηρίων - Φροντισ τ η ρ ί ω ν, εφόσον αυτό ζητηθεί εγγράφω ς με αίτησή τους στην αρμόδια υπηρεσία. Ας σημειωθεί ότι όλα τα μέλη ΔΕΠ έχουν τη δυνατό τ η τ α υπερα σ τ ι κ ώ ν κλήσεων κατόπιν σχετική ς αιτήσεώ ς τους. Οι υπάρχον τ ε ς κωδικοί για πραγμα τοποίηση διεθνών κλήσεων που ανήκουν σε μη δικαιούχου ς, σύμφωνα με την προαναφερόμενη απόφαση, θα μετα τ ρ α π ούν σε κωδικούς για υπερασ τικέ ς κλήσεις. Επίσης, επειδή το Πρυτανικό Συμβούλιο διαπίσ τωσε μεγάλη υπέρβαση στα ποσά που έχουν ορισθεί ανά εργασ τή ριο για τηλεφωνικά τέλη, συνιστά τ α ι στο μέλλον τα τηλεφωνικά τέλη να περιορίζον τ α ι στα ποσά που έχουν προκαθορισ θεί ανά Εργαστήριο και τα οποία δεν μπορεί να αυξηθούν λόγω των μέτρων λιτό τ η τ α ς (βλ.σχετικό κατάλογο). Διαφορε τικά το Ιδρυμα θα βρεθεί στη δυσάρεσ τ η θέση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για τις περιπτώσει ς εκείνες όπου γίνονται οι υπερβάσει ς. Προς αποφυγή των εν λόγω υπερβάσεων προτρέπον τ α ι τα μέλη ΔΕΠ να χρησιμοποιούν περισσότερο το ηλεκτρονικό ταχυδ ρομείο ( ). ΘΕΜΑ 11ον: Σχετικά με το ωράριο των Τεχνιτών Εργαστη ρ ί ω ν. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη: α) το με ημερ.6/12/00 έγγραφο των υπαλλήλων του Κλάδου ΔΕ Τεχνιτών Εργαστηρίων β) τις προτάσει ς των Δ/ντών Εργαστη ρ ί ω ν

11 αποφάσισε να εφαρμοσθεί ελαστικό ωράριο για τα μέλη του ανωτέ ρ ω κλάδου προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των Εργαστη ρ ί ων. Οι εν λόγω υπάλληλοι υποχρεούν τ α ι να συμπληρώνουν το σύνολο των απαιτούμενων ωρών παρουσία ς τους στο Ιδρυμα σε εβδομαδιαία βάση με ευθύνη του Δ/ντή του Εργαστηρίου. ΘΕΜΑ 12ον: Αιτήμα τ α υπαλλήλων του Ιδρύμα το ς. Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α, μετά από σχετική αίτηση του κ.σ.σκιαδόπουλου, Υπάλληλο του Κλάδου ΔΕ Τυπογράφων, αποφάσισε τη χορήγηση των πιστοποιη τ ικών προϋπηρεσία ς στον ανωτέ ρ ω υπάλληλο καθώς και βεβαίωση του τρόπου πληρωμή ς του από την πρόσληψή του μέχρι και σήμερ α. Επίσης ο κ.σ.σκιαδόπουλο ς θα πρέπει να εξακολουθεί να μισθοδο τ ε ί τ α ι κανονικά σύμφωνα με την συλλογική σύμβαση των λιθογρ άφων μέχρις ότου αποστείλει το Υπουργείο Οικονομικών σχετική απάντηση στο ερώτημα που υπέβαλε το Ιδρυμα σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Συνεδρία: 20/10/00). Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο, μετά από σχετικό αίτημα του κ.τ.μαρκάκη, Υπαλλήλου του Γ.Π.Α., αποφάσισε να του χορηγήσει δεκαπέντε (15) ημέρες ρεπό για υπερωριακή απασχόληση που έχει πραγμα τ οπ οιήσει. Επίσης ο ανωτέ ρ ω δεν θα πρέπει να πραγμα τ οπ οιεί πλέον υπερωρίε ς χωρίς γραπ τή έγκριση του Προϊσταμένου του. ΘΕΜΑ 13ον: Ορισμός μελών ΔΕΠ του Γ.Π.Α. για την Κεντρική Επιτροπή Γενικών Εξετάσεων (Κ.Ε.Γ.Ε.) To Πρυτανικό Συμβούλιο έχοντα ς υπόψη σχετικά έγγραφα του Υπουργείου Εθνικής Παιδεία ς και Θρησκευμά τ ω ν, αποφάσισε να προτείνει τα ακόλουθα μέλη ΔΕΠ, προκειμένου το ΥΠΕΠΘ να προβεί στον ορισμό των μελών της Κεντρική ς Επιτροπή ς Γενικών Εξετάσεων (Κ.Ε.Γ.Ε.) καθώς και στον ορισμό των τακτικών και εκτάκ τ ω ν μελών των Κεντρικών Επιτροπ ών Εξετάσεων των ημερησίων λυκείων και των εσπερινών λυκείων : Ειδικότη τ α Ονομα τεπ ώνυμο Βαθμίδα Μαθημα τικά Δημήτριο ς Ταμπουραν τ ζ ή ς Καθηγη τή ς (τηλ ) Παναγιώ τ η ς Σακκαλή ς Αν.Καθηγη τ ή ς ( ) Κυριακή Σωτηράκογλου Επ.Καθηγή τ ρ ι α( ) Χαράλαμπος Χαρίτο ς Λέκτορα ς ( )

12 Αλέξανδρο ς Σιδερίδ η ς Καθηγη τή ς ( ) Νικόλαος Λορέντζο ς Αν.Καθηγη τ ή ς ( ) Θεόδωρο ς Τσιλιγκιρίδ η ς Αν.Καθηγη τ ή ς ( ) Κων/να Κωστοπούλου Λέκτορα ς ( ) Χημεία Μόσχος Πολυσίου Καθηγη τή ς ( ) Ηλίας Κουλαδούρο ς ( ) Σέρκος Χαρουτουνιάν Αν.Καθηγη τ ή ς ( ) Βιολέτα Κωνσταν τ ίνου Αν.Καθηγή τ ρ ι α( ) Κων/νος Γεωργίου ( ) Καθηγη τή ς Επ.Καθηγη τ ή ς Φυσική Δημήτριο ς Μεντζαφό ς Καθηγη τή ς ( ) Αθανάσιο ς Χούντ α ς Αν.Καθηγη τ ή ς ( ) Γεώργιο ς Καρτσούνη ς Λέκτορα ς ( ) Πολιτική Οικονομία Νικόλαος Μαρτίνο ς Καθηγη τή ς ( ) ΘΕΜΑ 14ον: Κατανομή πιστώσεω ς σε Τμήμα του Γ.Π.Α. βάσει του Π.Δ. 407/8 0. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, α) διαπίστ ωσε ότι υπάρχει υπόλοιπο στις πιστώσει ς που δόθηκαν από το ΥΠΕΠΘ για την πρόσληψη επιστημόνων βάσει του Π.Δ. 407/8 0, και β) αφού έλαβε υπόψη την απόφαση της Γενικής Συνέλευση ς (Συνεδρία: ) του Τμήματος Γεωπονική ς Βιοτεχνολογία ς, σύμφωνα με την οποία το Τμήμα ζητά μία θέση βάσει του Προεδρικού Διατάγμα τ ο ς 407/80 για την κάλυψη των εκπαιδευ τικών αναγκών του εργασ τ η ρίου Γ.Μικροβιολογία ς αποφάσισε τη διάθεση του εναπομείναν τ ο ς ποσού στο Τμήμα Γ.Βιοτεχνολογία ς προκειμένου να προσληφθεί ένας Επιστήμονα ς βάσει του Π.Δ./407/80 στη βαθμίδα του Λέκτορα για την κάλυψη των αναγκών του Εργαστηρίου Γ.Μικροβιολογία ς. ΘΕΜΑ 15ον: Σχετικά με αίτημα του Αν.Καθηγη τ ή κ.θ.τσιλιγκιρίδη.

13 Το ανωτέρ ω θέμα αποσύρε τ α ι. ΘΕΜΑ 16ον: Συγχρημα τ ο δ ό τ η σ η της κινητικό τ η τ α ς διδακτικού προσωπικού που πραγμα τ οπ οιεί τ α ι στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμμα τ ο ς ΣΩΚΡΑΤΗΣ/ ERASMUS. Το ανωτέρ ω θέμα θα συζη τη θεί σε επόμενη συνεδρία του Πρυτανικού Συμβουλίου προκειμένου να συγκεντρωθούν περαι τέρω στοιχεία. ΘΕΜΑ 17ον: Ορισμός επιτροπή ς για την επιλογή υπαλλήλων στα πλαίσια προγράμμα τ ο ς «Λειτουργικό τ η τ α ερευνη τικών προγραμμά τ ω ν στο Γ.Π.Α.». Το ανωτέ ρ ω θέμα παραπέμπε τ α ι στη Σύγκλη το προκειμένου να ορίσει την επιτροπή για την επιλογή υπαλλήλων στα πλαίσια του προγράμμα τ ο ς «Λειτουργικό τ η τ α ερευνη τικών προγραμμά τ ω ν του Γ.Π.Α». ΘΕΜΑ 18ον: Εγκριση αναλυτικών προτάσεων για το ΠΔΕ Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α. έχοντα ς υπόψη: α) το με αριθμ.πρω τ. ΣΤ1/280/ έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Παιδεία ς και Θρησκευμά τ ω ν για υποβολή αναλυτικών προτάσεων Προγράμμα τ ο ς Δημοσίων Επενδύσεων για το 2001 β) τους κατω τ έ ρ ω πίνακες Προγράμμα τ ο ς Δημοσίων Επενδύσεων για Κατασκευέ ς, Μελέτε ς και Διαγραφή Εργων και Μελετών που καταρ τ ίσ τ η κ α ν από το Λογιστή ριο του Γ.Π.Α.

14 αποφασίζ ε ι, εγκρίνει τους ανωτέρ ω πίνακες ως έχουν. συνεδρίαση. Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση λύεται η Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ AΝΔΡ.ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Π.ΜΠΑΚΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία : 26-3-2001 Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανη ς, ως Πρόεδρο ς 2. Σ.Αγγελίδη ς, Αντιπρύ τ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία : 20-10-2000 Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανη ς, ως Πρόεδρο ς 2. Σ.Αγγελίδη ς, Αντιπρύ τ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία : Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία : 21-11- 2000 Γραμμα τέα ς : Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανη ς, ως Πρόεδρο ς 2. Σ.Αγγελίδη ς, Αντιπρύ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία : Εκτακτη 2 69/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία : Εκτακτη 2 69/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία : Εκτακτη 2 69/ 17.1.2 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Γραμμα τέα ς : Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμά ν ο ς, Καθηγη τή ς, Πρύτανη ς, Πρόεδρο ς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 12//2009 Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 04 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00μ.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 17-5-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 20 9 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 12:00 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 1-3-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 13-3-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 31-7-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 26-10-2004 Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-4-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, εκτελών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 19-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:402 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου 2010 και ώρα 13.30μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε με

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 74 η Συνεδρία 12/12/2001 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Σ.Ε.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ε. ΧΑΤΖΗΜΠΑΡΜΠΑ

Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 74 η Συνεδρία 12/12/2001 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Σ.Ε.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ε. ΧΑΤΖΗΜΠΑΡΜΠΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 74 η Συνεδρία 12/12/2001 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Σ.Ε.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ε. ΧΑΤΖΗΜΠΑΡΜΠΑ ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Α. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 1. Παπουτσόγλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 4-12-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 15-1-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 24//2010 Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14.15μ.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/23.06.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/29.09.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 13//2010 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 και ώρα 10.00π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:421 Στην Αθήνα σήμερα Tρίτη 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13.15μ.μ., συνήλθε στην αίθουσα Συγκλήτου του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:401 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου 2010 και ώρα 13.00μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 13.12.2004 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 22 3 2011) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 13:15 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

1. Αυγουλάς Χρήστος Απών. 2. Εμμανουήλ Νικόλαος Απών. 4. Μπεμπέλη Πηνελόπη Απούσα. 5. Παπλωματάς Επαμεινώνδας Απών. 6. Πάσσαμ Χάρολντ - Κρίστοφερ Απών

1. Αυγουλάς Χρήστος Απών. 2. Εμμανουήλ Νικόλαος Απών. 4. Μπεμπέλη Πηνελόπη Απούσα. 5. Παπλωματάς Επαμεινώνδας Απών. 6. Πάσσαμ Χάρολντ - Κρίστοφερ Απών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης Συνεδρία 4 η / 11-01-2013 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΑΜΠΕΛΗ Δεν απαιτείται ύπαρξη απαρτίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 2-7-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / 24-02-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 24-02-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 18.04.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Τ.Ε.Π. στο Εργαστήριο Βελτίωση Φυτών & Γεωργικού Πειραματισμού»

Ε.Τ.Ε.Π. στο Εργαστήριο Βελτίωση Φυτών & Γεωργικού Πειραματισμού» Γ Ε Ω Π Ο Ν Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν Τ Μ Η Μ Α Φ Υ Τ Ι Κ Η Σ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Σ Πρακτικά της Γ. Σ. Του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής, Συνεδρία 26/09/2000 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥΣΗΣ ΚΑΛΤΣΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 01.12.2004 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 16 6 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 11:10 π.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/14.10.04 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M.Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γραμματεία Συγκλήτου Σέρρες 4-5-2018 Αριθμ. πρωτ. 2054 Κοινοποίηση της αριθμ. 54/7/15.2.2018 απόφασης της Συγκλήτου του ΤΕΙ ΚΜ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α ΠΡΑΚΤΙΚA ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α:

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Άδεια 8. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απών

Εκπαιδευτική Άδεια 8. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΥΡΑΝΗ ΓΕΡΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 277/17-5-2011 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 150 η Συνεδρία 5/5/2006

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 150 η Συνεδρία 5/5/2006 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης 150 η Συνεδρία 5/5/2006 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΕΜΜ.ΡΟΓΔΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ε.ΧΑΤΖΗΜΠΑΡΜΠΑ ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Α. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Ε.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:373 Έκτακτη: 373/21.02.2008 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος. 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 9 2 2011) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 11:00 π.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/18.7.02 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΡΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 322/5-5-2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ: 35

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 08/2010 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 10.00π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ T.E.I. OF EPIRUS ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF INFORMATICS AND ΤELECOMMUNICATIONS

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΠΘ : ** ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ : Γ2/13324/ ΥΠΕΠΘ 1 ΦΕΚ 206 Β 1.- ( 5 ) ( 1 ) ***** Η

ΥΠΕΠΘ : ** ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ : Γ2/13324/ ΥΠΕΠΘ 1 ΦΕΚ 206 Β 1.- ( 5 ) ( 1 ) ***** Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΜΑ : Προγραμματισμός, Σχεδιασμός, Έγκριση μετακινήσεων μαθητών και καθηγητών στα πλαίσια οργανωμένων Εκδηλώσεων του Σχολείου ΣΧΕΤ.: Εγκύκλιες Διαταγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 17-03-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 17-03-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 21-1-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 21-1-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η συνέλευση του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

7. Προκήρυξη για την πλήρωση μιας (1) κενής οργανικής θέσης Ε.Τ.Ε.Π., στο Εργαστήριο Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου. 1. Αράπης Γεράσιμος Παρών

7. Προκήρυξη για την πλήρωση μιας (1) κενής οργανικής θέσης Ε.Τ.Ε.Π., στο Εργαστήριο Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου. 1. Αράπης Γεράσιμος Παρών Γ Ε Ω Π Ο Ν Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν Τ Μ Η Μ Α Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η Σ Φ Υ Τ Ι Κ Η Σ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Σ Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης Συνεδρία 3 η /02-11-2010 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 0713 / Πειραιάς, 23 Μαρτίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 0713 / Πειραιάς, 23 Μαρτίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ. 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 02-02-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 02-02-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία : 14 η /24/7/2014 έκτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β του κτιρίου Χασιώτη. Πρόεδρος: Ηλίας Ηλιόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ. 1. Αράπης Γεράσιμος παρών. 2. Αυγουλάς Χρήστος. 3. Εμμανουήλ Νικόλαος παρών. 4. Καραμάνος Ανδρέας παρών

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ. 1. Αράπης Γεράσιμος παρών. 2. Αυγουλάς Χρήστος. 3. Εμμανουήλ Νικόλαος παρών. 4. Καραμάνος Ανδρέας παρών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικό Συνέλευσης Συνεδρία 29-07-2013 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΑΜΠΕΛΗ Δεν απαιτείται ύπαρξη απαρτίας των μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 11 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4652

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 11 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4652 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟ ΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟ ΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟ ΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σε κάθε Πράξη του Συλλόγου των Διδασκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 23.11.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μόσχος Πολυσίου, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 1 Απριλίου 2019 Αρ. Πρωτ: 71052/747

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 1 Απριλίου 2019 Αρ. Πρωτ: 71052/747 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 09.05.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΕΓΓΕΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Δ.ΛΕΟΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. πρωτ.: 1785 Βόλος, 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Αριθμ. πρωτ.: 1785 Βόλος, 30 Σεπτεμβρίου 2010. Αριθμ. πρωτ.: 1785 Βόλος, 30 Σεπτεμβρίου 2010. ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος (τακτικά και αναπληρωματικά) για την πλήρωση μιας θέσης ΔΕΠ στο γνωστικό αντικείμενο «Χημεία με έμφαση την ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας»

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Λάρισα: 26-02-2018 Αριθ. Πρωτ. 1154 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 428/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 428/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 14 Μαΐου 2015 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 128577/1100 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ: «Μετακινήσεις μαθητών Εκπαίδευσης» Σας αποστέλλουμε πίνακα με όλες τις ισχύουσες μετακινήσεις μαθητών Εκπαίδευσης εσωτερικού και εξωτερικού προς ενημέρωση και διευκόλυνσή σας. Για περαιτέρω πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος

Προγραμματισμός Προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/04-02-2019 Αριθμός απόφασης 7 Στη Νεάπολη σήμερα στις 4 μηνός Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Αποφασίζουμε,

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Αποφασίζουμε, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΝ Aθήνα 8 Ιανουαρίου 2018 Αριθ.Πρωτ.: 63 Ταχ.Δ/νση: Ιερά Οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /17-10-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1060/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /17-10-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1060/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /17-10-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1060/2013 ΘΕΜΑ 28 ο Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Παρούσα 6. ΝΑΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Παρών

Παρούσα 6. ΝΑΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Παρών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΑ ΧΑΪΝΤΟΥΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΥΡΑΝΗ ΓΕΡΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 245/30-4-2009 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 13932/

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 13932/ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 13932/28.03.2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 106/2016 ΘΕΜΑ Συμμετοχή σε συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκό έτος

Ακαδημαϊκό έτος ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5/7/2019 ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Τηλ.: 26610 87129 / E-mail: erasmus@ionio.gr «Προκήρυξη Κινητικότητας ΔιοικητικούΠροσωπικού με σκοπό την επιμόρφωση» Ακαδημαϊκό έτος 2019-20

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ AΡΧΑΝΩΝ-ΡΟΥΒΑ-ΓΟΥΒΩΝ Ταχ. Δ/νση: Παλαιό Κτίριο Δίας Αρχάνες Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 332/ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 332/ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 332/19-02-2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ: ΕΙ ΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Θέµα: 4o Πλαίσιο Χρηµατοδότησης Υποτροφιών από τον Ειδικό Λογαριασµό. Ανακοινώνεται στη Σύγκλητο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ ΠΑΝ/ΚΩΝ ΑΡΧΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Διπλωματούχων Ξεναγών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων»

«Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Διπλωματούχων Ξεναγών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων» ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Διπλωματούχων Ξεναγών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων» Στην Αθήνα σήμερα 20 Μαρτίου 2006, οι υπογράφοντες: α) «Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών»,

Διαβάστε περισσότερα

1) Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας 2) Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα

1) Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας 2) Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα ορθή επανάληψη 10-11-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 29 Οκτωβρίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 279213/2607 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΙΦΜ46914Η-0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΔΑ: 4ΙΦΜ46914Η-0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΝΟ 1 Της Νο 1/25-11-2010 συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Τµήµατος ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Σ Ο ΤΟΥ ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 1440/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 1440/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 10 Δεκεμβρίου 2015 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 326518/3550 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Δ.Ε. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Δ.Ε. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Δ.Ε. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Δ.Ε. (ΟΔΗΓΙΕΣ)... 4 1A Σχολικοί Περίπατοι (χωρίς μεταφορικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΑ ΧΑΪΝΤΟΥΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 309/6-6-2013 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία :5η /12.1.2012 έτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργαστηρίου Συστηματικής Βοτανικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/348/25.6.2014 ΑΔΑ:ΨΩΨΠ46Ψ842-ΟΛ5 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/6.5.2014 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 25 / 12-11-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση καταβολής εξόδων κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 915/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 915/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 8 Οκτωβρίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 262314/2518 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ T.E.I. OF EPIRUS ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF INFORMATICS AND ΤELECOMMUNICATIONS

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Μετακινήσεις μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

ΘΕΜΑ: «Μετακινήσεις μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 2 7 η

Π Ρ Α Ξ Η 2 7 η Π Ρ Α Ξ Η 2 7 η 16-02- 2016 Στη Λιβαδειά σήμερα, 16 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ., στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας, που συγκροτήθηκε με την αρ. πρωτ.: Φ.Αποφ./954/

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΟΝ24691ΟΔ-337. Θεσσαλονίκη : Αριθμ.πρωτ.:Δ.Φ.16.2/A/131

ΑΔΑ: ΒΟΝ24691ΟΔ-337. Θεσσαλονίκη : Αριθμ.πρωτ.:Δ.Φ.16.2/A/131 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράρτημα Κατερίνης Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων Πληροφορίες: Δεληγιαννίδου Σοφία Ταχ. Διεύθυνση: Κανελλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 15-1-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / 16-09-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 16-09-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 61 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 61 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 61 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 Συζήτηση-Αποφάσεις Ενέργεια Ημερομηνία εκτέλεσης 2.2.4 Σημείωμα από

Διαβάστε περισσότερα