#467 14/2/17. TA ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ IMAGE+TECH expo ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ DRONES ΣΤΟ ΚΡΥΟ! Η FUJIFILM ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH expo

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "#467 14/2/17. TA ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ IMAGE+TECH expo ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ DRONES ΣΤΟ ΚΡΥΟ! Η FUJIFILM ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH expo"

Transcript

1

2 #467 14/2/17 TA ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ IMAGE+TECH expo Η FUJIFILM ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH expo Η SAMSUNG ΣΤΗΝ IMAGE+TECH expo ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS: ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ME THN TETHER TOOLS ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ DRONES ΣΤΟ ΚΡΥΟ! ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΡΙΒΕΛΛΗ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ MARIO TESTINO: «THE TOWEL SERIES» like us on Facebook ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Κ.Φ.Α follow us on Instagram instagram.com/photonetmagazine follow us on Twitter twitter.com/photonet_mag subscribe on Youtube follow us on Google+ google.com/+nexusmediagr

3 TA ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ 14 ομιλητές από όλο τον κόσμο. 15 σεμινάρια. 38 ώρες. 3 ημέρες. Αυτό το ραντεβού με την επιμόρφωση δεν πρέπει να χαθεί! Η Nexus Publications AE είναι χορηγός επικοινωνίας. Όπως όλοι πλέον γνωρίζετε, μια καινοτόμος έκθεση, με την υποστήριξη ολόκληρης της αγοράς και πρωταγωνιστές την οπτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες, έρχεται μεταξύ Μαρτίου 2017 στο HELEXPO Maroussi (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), για να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στην ελληνική αγορά του Imaging. Η IMAGE + TECH expo σχεδιασμένη από την διοργανώτρια ΒΕ ΒΕST, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ και με τη συνεργασία της Nexus Publications AE, ανταποκρίνεται στα πρότυπα που θέτουν οι μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού (IFA, IBC, Photokina, MWC, CES, CEBIT) και έρχεται για να τοποθετήσει την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων, φέρνοντας ένα νέο concept στο προσκήνιο. Μια τόσο φιλόδοξη διοργάνωση αυτονόητα οφείλει να πλαισιωθεί από ένα πρόγραμμα σεμιναρίων που θα θέτουν νέα στάνταρ ποιότητας στο χώρο. Τον σχεδιασμό και την εκτέλεσή τους ανέλαβαν οι Θάνος Ασφής Σταύρος Ζάρας. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι: «Δεν θέλουμε απλά να οργανώσουμε ένα ακόμη σεμινάριο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για τα Ελληνικά δεδομένα! Τον τέλειο συνδυασμό έμπνευσης, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και μια γιορτή για τους εκπρόσωπους της φωτογραφίας και του βίντεο. Σας υποσχόμαστε μία μοναδική εμπειρία!» Τα σεμινάρια θα φιλοξενηθούν σε 3 υπερσύχρονες αίθουσες, χωρητικότητας 1250 ατόμων. Στις πρώτες 2 θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια φωτογραφίας και στην 3η σεμινάρια video. Για τα σεμινάρια που δε θα διεξαχθούν σε ελληνική γλώσσα έχει προβλεθεί ταυτόχρονη μετάφραση: θα μπορείτε δηλαδή να ακούσετε σε πραγματικό χρόνο τις ομιλίες των ξένων ομιλητών στην ελληνική γλώσσα μέσω ακουστικών. Τέλος, έχει προβλεφθεί η διάθεση ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Έτσι αποκτάτε εύκολη πρόσβαση στο σεμινάριο που έχετε επιλέξει, καθώς το εισιτήριο σας θα σκανάρεται στην υποδοχή και θα φαίνονται τα στοιχεία της αγοράς σας. Η Nexus Publications AE είναι χορηγός επικοινωνίας των Image+Tech Seminars. Μέχρι την Πέμπτη 9 Μαρτίου, μέσα από το site, τις σελίδες μας στα social media και το Photonet Newsletter, θα παρουσιαστεί αναλυτικά κάθε ένα από τα 15 σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της IMAGE+TECH expo. Το Photonet θα κληρώσει, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, δωρεάν θέσεις για όλα τα σεμινάρια! Λεπτομέρειες στο

4 Η FUJIFILM ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH expo Το Τμήμα Επαγγελματικής Φωτογραφίας Χ-Photographers της FUJIFILM HELLAS ενημερώνει ότι η εταιρία θα παρουσιάσει όλα τα νέα μοντέλα της Χ series στην έκθεση IMAGE+TECH expo από τις 10 έως και τις 12 Μαρτίου 2017, στο HELEXPO Maroussi (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι). H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης. Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, η Fujifilm έχει συνδέσει το brand name της με συνεχή καινοτομία και κορυφαία προϊόντα σε ένα μεγάλο φάσμα βιομηχανιών και τομέων, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής απεικόνισης, του εξοπλισμού εμφάνισης-εκτύπωσης-επεξεργασίας φωτογραφιών, ιατρικών συστημάτων, των γραφικών τεχνών, των υλικών επίπεδης οθόνης και προϊόντων γραφείου κ.ο.κ. Εδώ και περισσότερες από 8 δεκαετίες ο κυρίαρχος στόχος της Fujifilm είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η κορυφαία Ιαπωνική εταιρία δηλώνει παρών στην έκθεση IMAGE + TECH expo, όπου και αναμένεται να παρουσιάσει το σύνολο των καινούριων της μοντέλων της σειράς Χ. Την ίδια στιγμή, Έλληνες φωτογράφοι της πιστοποιημένης κοινότητας των X- PHOTOGRAPHERS της FUJIFILM JAPAN θα βρίσκονται στην έκθεση, συζητώντας με τους φίλους και τους επαγγελματίες της φωτογραφίας. Παράλληλα, θα υπάρξουν σεμινάρια, θα παρουσιαστούν τεχνικές, αλλά και ορισμένα έργα.

5 Η SAMSUNG ΣΤΗΝ IMAGE+TECH expo Cutting-edge τεχνολογικά προϊόντα, προηγμένες υπηρεσίες, εφαρμογές απόλυτα προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, καθώς επίσης και πρωτοποριακές καινοτομίες θα παρουσιάσει η Samsung Electronics στην έκθεση IMAGE + TECH expo από τις 10 έως και τις 12 Μαρτίου 2017, στο HELEXPO Maroussi (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι). Η Νοτιοκορεατική εταιρία βρίσκεται στην παγκόσμια πρωτοπορία της διαμόρφωσης του μέλλοντος με ιδέες και τεχνολογίες, οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τον κόσμο των smartphones, wearable συσκευών, tablet, τηλεοράσεων, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου και ημιαγωγών. Σκοπός της μέσω ενός ευρέως φάσματος καινοτομιών είναι να προσφέρει στους τελικούς χρήστες και τους μεμονωμένους καταναλωτές την καλύτερη εμπειρία που έχουν βιώσει μέχρι σήμερα. Πολλές κατηγορίες προϊόντων της Samsung Electronics από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, οικιακές συσκευές έως μνήμες, wearables και τεχνολογία ηλεκτρονικών υπολογιστών διακρίθηκαν με το Βραβείο Καλύτερης Τεχνολογίας ( Best of Innovation ) και το Βραβείο Οικολογικού Σχεδιασμού ( Eco-design ). Υπογραμμίζεται πως έπειτα από 11 χρόνια συμμετοχής στα συγκεκριμένα βραβεία, η Samsung Electronics έχει λάβει περίπου 350 διακρίσεις, αναδεικνύοντας στην πράξη τη μακρά ιστορία των επιτευγμάτων της εταιρείας στην εν γένει ανάπτυξη πρωτοποριακής τεχνολογίας. Πρόσφατα, η Samsung Electronics έλαβε 35 σημαντικές διακρίσεις στα Βραβεία Καινοτομίας της Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρονικών Ειδών Ευρείας Κατανάλωσης CES 2017, που απονεμήθηκαν από την Ένωση Καταναλωτών Τεχνολογικών Προϊόντων (Consumer Technology Association).

6 ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS: ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ME THN TETHER TOOLS H εταιρία ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με την αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής προϊόντων tethering και τροφοδοσίας για DSLR κάμερες! Η Tether Tools συστήθηκε στο κοινό το 2008, και γρήγορα απέκτησε επαφή με τους επαγγελματίες φωτογράφους. Με τα προϊόντα της συμπλήρωσε ένα κενό που υπήρχε στον εξοπλισμό τους όσον αφορά την ασφαλή εγκατάσταση laptop σε συνθήκες tethering. Οι προτάσεις της, όπως υποδηλώνει και τ όνομά της, κινούνται γύρω από την σύνδεση και έλεγχο DSLR μέσω USB. Με τον καιρό όμως, επεκτάθηκε και σε λύσεις στήριξης φωτισμού και τροφοδοσίας. Πρόσφατα παρουσίασε το καινοτόμο Case Relay, ένα κιτ powerbank/ups, χάρη στο οποίο η αλλαγή μπαταρίας δεν σημαίνει και σβήσιμο της κάμερας. Γενικότερα, η Tether Tools παρέχει στοχευμένες λύσεις για σύνδεση tablet, smartphone, laptop, monitor με κάμερα τόσο εντός όσο και εκτός στούντιο όπως ακριβώς απαιτεί ο επαγγελματίας φωτογράφος/κινηματογραφιστής. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, από υψηλής ποιότητας υλικά.

7 Κείμενο: Γιώργος Μασχαλίδης ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ DRONES ΣΤΟ ΚΡΥΟ! Τα τελευταία χρόνια, τα drones μπήκαν για τα καλά στις ζωές των φωτογράφων και όχι μόνο. Όλο και περισσότεροι ερασιτέχνες και επαγγελματίες αποφασίζουν να προβούν στην αγορά ενός τετρακόπτερου, με σκοπό να δοκιμάσουν το ταλέντο τους και στην εναέρια κινηματογράφηση! Τα καινούρια μοντέλα drones κρύβουν πολλές λειτουργίες που κάνουν την πτήση τους πολύ εύκολη ακόμη και για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία με κάτι παρόμοιο. Ωστόσο όμως, χρειάζεται προσοχή, μελέτη του εγχειριδίου και σεβασμό στους κανονισμούς ώστε να πραγματοποιηθεί μία ασφαλής πτήση. Τι γίνεται όμως με το κρύο; Είναι το ίδιο εύκολο; Τι πρέπει να προσέξουμε; Παρακάτω θα δούμε μερικές βασικές συμβουλές που καλό θα ήταν να γνωρίζουμε πριν πετάξουμε το drone μας σε ένα κρύο περιβάλλον. Σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με προβλήματα σε 4 βασικές κατηγορίες: Εμβέλεια Ορατότητα Μπαταρίες Χειρισμός Προσγείωση Εμβέλεια Ορατότητα Το πρώτο πρόβλημα που ίσως συναντήσουμε σε ένα κρύο περιβάλλον, είναι η μειωμένη εμβέλεια και ορατότητα. Συνήθως οι κρύες μέρες συνοδεύονται με συννεφιά, μουντίλα, βροχή, ακόμη και χιόνι! Όλα αυτά θα αποδυναμώσουν το σήμα του drone μας ή ακόμη και την ορατότητά μας προς αυτό. Κρατήστε το drone σε κοντινή απόσταση από εσάς και στο ύψος ασφαλείας, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

8 μπαταρίες στο αυτοκίνητο, ακόμη και με ανοιχτό το καλοριφέρ εάν χρειαστεί, μέχρι να τελειώσετε με τις πτήσεις σας. Χειρισμός Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε είναι ο χειρισμός. Πετώντας σε χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς γάντια, αναπόφευκτα τα δάχτυλά μας θα παγώσουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να ελέγξουμε ομαλά την κίνηση του drone. Με παγωμένα δάχτυλα είναι δύσκολο να υπολογίσουμε πόση ακριβώς δύναμη βάζουμε στα χειριστήρια του controller μας. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τα γάντια. Εάν επιλέξουμε κάποια χοντρά γάντια, μειώνεται η αίσθηση της αφής και της τριβής, με αποτέλεσμα να είναι πάλι ριψοκίνδυνος ο χειρισμός καθώς μία άγαρμπη κίνηση μπορεί να είναι η αιτία μίας πτώσης. Επιλέξτε τρυπητά γάντια που αφήνουν την περιοχή των δαχτύλων «γυμνή» ή πολύ λεπτά γάντια. Μπαταρίες Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τις μπαταρίες του drone μας σε θερμοκρασία δωματίου. Η παγωνιά ίσως τις ξεφορτίσει και ενδέχεται το τετρακόπτερό μας να μην μπορεί να λειτουργήσει προσωρινά, μέχρις ότου οι μπαταρίες να ζεσταθούν ξανά. Φυλάξτε τις Προσγείωση Όπως κάθε φορά, έτσι και στις κρύες συνθήκες πρέπει να δώσουμε πολύ προσοχή στην προσγείωση. Είναι το πιο κρίσιμο σημείο, όπου συχνά γίνονται και οι πρώτες πτώσεις από αρχάριους. Βεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι επίπεδο και στιβαρό. Σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει τριγύρω κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα με τον αέρα που θα κάνουν οι έλικες κατά την προσγείωση (πχ: φύλλα, νερά, κλαδιά, κτλ.). Εάν ξεσπάσει παροδικός άνεμος και παρασέρνει το «πτηνό» σας, καλύτερα περιμένετε λίγο μέχρι να κοπάσει. Και φυσικά, μην βιαστείτε να πιάσετε το τετρακόπτερο στον αέρα! Ολοκληρώστε την προσγείωση μέχρι το drone να ακουμπήσει στο έδαφος, σβήστε τα μοτέρ και μετά πλησιάστε το drone σας. Αυτές ήταν οι βασικότερες συμβουλές που θα μπορούσα να δώσω σε κάποιον αρχάριο που ετοιμάζεται τώρα να κάνει τις πρώτες πτήσεις του σε αυτές τις συνθήκες. Πετάξτε υπεύθυνα, με προσοχή και ασφάλεια! Καλές πτήσεις σε όλους!

9 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΡΙΒΕΛΛΗ Π. Ριβέλλης Ο Πλάτων Ριβέλλης θα παραδώσει στη Μυτιλήνη το Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26 Φεβρουαρίου 2017 ένα σεμινάριο συνολικής διάρκειας δώδεκα ωρών (11 με 2 το πρωί και 5 με 8 το απόγευμα) με θέμα τη Φωτογραφική κριτική. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης και θα διεξαχθεί στην έδρα της ΦΕΜ, στο Κάτω Κάστρο στην πόλη της Μυτιλήνης. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθεί η έννοια και η μεθοδολογία της καλλιτεχνικής κριτικής και θα σχολιασθούν οι φωτογραφίες που θα φέρουν οι συμμετέχοντες. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι φορτωμένες σε στικάκι ή σκληρό δίσκο και να έχουν διαστάσεις από έως pixels για τη μεγάλη τους πλευρά. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ για τις δώδεκα ώρες. Διοργάνωση: Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον έφορο εκδηλώσεων της ΦΕΜ, Γιώργο Καζάζη ( / geokazis@gmail.com)

10 «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑ- ΦΙΑΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Α. Κατσάκος Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει τη διοργάνωση δωρεάν φωτογραφικού σεμιναρίου, για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με το παραπάνω θένα. Θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά, με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης. Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που δημιουργηθούν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου. Εγγραφές Ενημέρωση: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 από 20:00 έως 21:00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα. Έναρξη: Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στις Διάρκεια: 3 μήνες Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής Σύντομο βιογραφικό Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το Διετέλεσε ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας την περίοδο Από το 2006 έως το 2008 διετέλεσε μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Φωτοπόροι», του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού. Έχει πραγματοποιήσει 11 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε κατά καιρούς και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά. Το 2010, μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα, δημιούργησαν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag. Το 2013 ανέλαβε την δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας fplus. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει αρκετές εκθέσεις φωτογραφίας και διάφορες άλλες φωτογραφικές εκδηλώσεις.

11 Κείμενο: Mυρτώ Περπινιώτη MARIO TESTINO: «THE TOWEL SERIES» Μια σειρά φωτογραφιών, του κορυφαίου δημιουργού, που μας βγάζει από το στημένο περιεχόμενο μιας συνηθισμένης φωτογράφισης και αναδεικνύει τα ανθρώπινα πρόσωπα στην πιο αγνή και ξέγνοιαστη μορφή τους. Candice Swanepoel Miley Cyrus Taylor Hill Ο Περουβιανός φωτογράφος Mario Testino, με περισσότερα από 40 χρόνια πείρας στο χώρο της φωτογραφίας μόδας και του πορτραίτου, πάντα είχε μια αγάπη για το ασυνήθιστο και τη δυνατότητα να αποτυπώνει τη στιγμή και να ξεδιπλώνει, μέσα από το φακό του, την ανθρωπιά στα μοντέλα του. Η πρώτη λήψη της σειράς αυτής έγινε σχεδόν κατά λάθος, θα λέγαμε, όταν ο Testino, στα πρώτα του βήματα ως χρήστης του Instagram, βρισκόταν στα παρασκήνια μιας φωτογράφισης με το γνωστό μοντέλο Kate Moss και την παρατήρησε, μετά από ένα ντους, με τη λευκή ρόμπα της και μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι της. Αποφάσισε να αποτυπώσει τη στιγμή, και να την ανεβάσει στην εφαρμογή, λαμβάνοντας χιλιάδες likes για την επιλογή του. Θεωρώντας πως, μέσα από αυτή τη νέα εκδοχή των social media, θα μπορούσε να ανακαλύψει έναν καινούριο τρόπο επικοινωνίας, συνέχισε να παρουσιάζει στην σελίδα του ανάλογα στιγμιότυπα από τις φωτογραφίσεις του. Μεγαλώνοντας τη συλλογή του, αντιλήφθηκε πως μοντέλα και των δυο φύλλων αισθάνονται μεγαλύτερη ελευθερία μπροστά στο φακό φορώντας μια πετσέτα, διότι δεν υπάρχει προκαθορισμένος τρόπος του να τοποθετήσουν την πετσέτα πάνω στο γυμνό σώμα τους. Είχαν έτσι την δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν να κάνουν ότι επιθυμούν με αυτή! Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα της σειράς «Τhe Towel Series». Περισσότερα στοιχεία και περισσότερες εικόνες θα βρείτε στο link της σελίδας.

12 ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Κ.Φ.Α Την Κυριακή 19/02/2017 οι φίλοι της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθηνών προσκαλούνται στον ετήσιο χώρο της Ε.Κ.Φ.Α. που θα πραγματοποιηθεί, στις 2μμ, στο μουσικό μεζεδοπωλείο Άμμος (Ποσειδώνος 64, Άλιμος). Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα βρείτε στα γραφεία της ΕΚΦΑ (Ιπποκράτους 13, 3ος όροφος τηλ Μέρες & ώρες λειτουργίας γραφείων: Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10:00 14:00). Αξίζει, με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση, να θυμηθούμε πως με βάση το καταστικό της, σκοποί της Οργάνωσης αυτής, που ιδρύθηκε το 1916(!) είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου. Ειδικότερα η Ένωση έχει τους παρακάτω σκοπούς : 1. Την καλλιέργεια, υποβοήθηση, ανάπτυξη και διάδοση του πνεύματος του συνδικαλισμού στους κλάδους των καλλιτεχνών φωτογράφων, των φωτογραφικών STUDIO και των βιοτεχνών εν γένει, με τη γενίκευση της συμμετοχής όλων, στις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μέσω αυτών, στις αντίστοιχες δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση. 2. Τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων των κλάδων, για την προσφορότερη συλλογική διεκδίκηση και επίλυση αυτών. 3. Την ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών, με την οργάνωσή τους σε κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς, κάθε οικονομικής μορφής, για την αποτελεσματικότερη προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους. 4. Την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών και την εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικης κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών. 5. Την καλλιέργεια, εξύψωση και υπεράσπιση των πανανθρώπινων ιδανικών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Ειρήνης. Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στα γραφεία της ΕΚΦΑ (Ιπποκράτους 13, 3ος όροφος τηλ ). ekfagr.blogspot.gr/

13

IMAGE+TECH EXPO 2017: ΤΟ MEETING POINT ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!

IMAGE+TECH EXPO 2017: ΤΟ MEETING POINT ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ! IMAGE+TECH EXPO 2017: ΤΟ MEETING POINT ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ! Η Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 10 μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στους χώρους του

Διαβάστε περισσότερα

# /05/17 NEXT #477 ΠΕΜΠΤΗ 18/05/17 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ IMAGE AND TECH EXPO B ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:

# /05/17 NEXT #477 ΠΕΜΠΤΗ 18/05/17 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ IMAGE AND TECH EXPO B ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ IMAGE AND TECH EXPO B ΜΕΡΟΣ #476 15/05/17 NEXT #477 ΠΕΜΠΤΗ 18/05/17 ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: Γ. ΑΤΣΑΜΕΤΑΚΗ Γ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ Π. ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟ Γ. ΜΑΣΧΑΛΙΔΗ Μ. ΜΕΛΕΤΖΗ like

Διαβάστε περισσότερα

#469 22/2/17. SOCIAL MEDIA ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙ- ΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΡΙΒΕΛΛΗ. Η ARTPOINT ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH Expo

#469 22/2/17.  SOCIAL MEDIA ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙ- ΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΡΙΒΕΛΛΗ. Η ARTPOINT ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH Expo #469 22/2/17 SOCIAL MEDIA Η ARTPOINT ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH Expo Η ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε ΣΤΗΝ ΙΜΑGE+TECH Expo ΣΕΜΙΝΑΡΙO IMAGE+TECH expo: LOOK FOTOGRAFIA! ΣΕΜΙΝΑΡΙO IMAGE+TECH expo: OLI SANSOM ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Be part of the tech revolution! ΣΕΚΑΦ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ

5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Be part of the tech revolution! ΣΕΚΑΦ.     ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ 5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 Be part of the tech revolution! www.imageandtech.gr www.photovision.gr ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΑΦ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Από

Διαβάστε περισσότερα

#458 3/1/17 NEXT #459 ΠΕΜΠΤΗ 5/1/ TOP TIPS για DSLR VIDEO 19 ος αιώνας ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΡΕΚΛΑΜΑ

#458 3/1/17 NEXT #459 ΠΕΜΠΤΗ 5/1/ TOP TIPS για DSLR VIDEO 19 ος αιώνας ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΡΕΚΛΑΜΑ #458 3/1/17 NEXT #459 ΠΕΜΠΤΗ 5/1/17 101 TOP TIPS για DSLR VIDEO ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΑΣΗΣ 19 ος αιώνας ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΡΕΚΛΑΜΑ FRAME BY FRAME ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ like us

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας Οδηγός Συµµετοχής Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ», µε την υποστήριξη του Τµήµατος Δηµοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

#474 10/3/17. Η BE-BEST ΓΙΑ ΤΗΝ IMAGE+TECH expo! ΚΑΙ Η WIND EΛΛΑΣ ΣΤΗΝ. IMAGE+TECH expo!

#474 10/3/17.  Η BE-BEST ΓΙΑ ΤΗΝ IMAGE+TECH expo! ΚΑΙ Η WIND EΛΛΑΣ ΣΤΗΝ. IMAGE+TECH expo! #474 10/3/17 Η BE-BEST ΓΙΑ ΤΗΝ IMAGE+TECH expo! ΚΑΙ Η WIND EΛΛΑΣ ΣΤΗΝ IMAGE+TECH expo! TO 6K ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: H PANASONIC LUMIX GH5 ΣΤΗΝ IMAGE+TECH expo! ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΙΜΑGE+TECH Expo - GREEK ROTORS

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: Θεσσαλονίκη, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αρ. Πρωτ.: Θεσσαλονίκη, 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: 2399, 19 Σεπτεμβρίου 2016 Προς: Θέμα: Γενικά Λύκεια (Ημερήσια & Εσπερινά), Επαγγελματικά Λύκεια (Ημερήσια & Εσπερινά), Μουσικά Ενιαία Λύκεια, Καλλιτεχνικά Ενιαία Λύκεια, Εκκλησιαστικά Ενιαία

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Μένης Θεοδωρίδης Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Η μικρή εισαγωγή στη φωτογραφική έκφραση για παιδιά 6-12 χρόνων που ακολουθεί, γράφτηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΚΑΦ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ 5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Be part of the tech revolution!

ΣΕΚΑΦ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ 5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Be part of the tech revolution! ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΚΑΦ 5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 Be part of the tech revolution! www.imageandtech.gr www.photovision.gr ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Αγαπητοί φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συμμετοχή στην 37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

Θέμα : Συμμετοχή στην 37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Αρ. Πρωτ.: 2929 Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2017 Προς : Όλα τα Λύκεια των Νομών Αττικής, Αχαΐας και Βοιωτίας. Θέμα : Συμμετοχή στην 37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 Ο Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το INNOVATHENS;

Τι είναι το INNOVATHENS; Τι είναι το INNOVATHENS; Μία υποδομή στήριξης της καινοτομίας & της επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων εγκαινιάσθηκε τον Μάιο του 2014, είναι μία σύμπραξη της Τεχνόπολης με 6 συνδέσμους

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η COSMOTE, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν τους οδηγούς για την οδήγηση και το κινητό τηλέφωνο

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η COSMOTE, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν τους οδηγούς για την οδήγηση και το κινητό τηλέφωνο Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η COSMOTE, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν τους οδηγούς για την οδήγηση και το κινητό τηλέφωνο Κινητό τηλέφωνο και οδήγηση Τα τελευταία 20 χρόνια η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό περιβάλλον. Ορισμοί της Τεχνολογίας. Σχέση Τεχνολογίας και Επιστήμης. Επιπτώσεις της Τεχνολογίας. ΕΙΣΑΓΩΓΗ στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογικό περιβάλλον. Ορισμοί της Τεχνολογίας. Σχέση Τεχνολογίας και Επιστήμης. Επιπτώσεις της Τεχνολογίας. ΕΙΣΑΓΩΓΗ στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ορισμοί της Τεχνολογίας Τεχνολογικό περιβάλλον ΕΙΣΑΓΩΓΗ στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Σχέση Τεχνολογίας και Επιστήμης Επιπτώσεις της Τεχνολογίας Ορισμός σχολικού βιβλίου για την Τεχνολογία Με την ευρεία έννοια του όρου

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» E ΚΥΚΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

#475 15/3/17. ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ!

#475 15/3/17.  ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ! #475 15/3/17 ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ IMAGE AND TECH EXPO Α ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Πληροφορίες για Μαθητές SOCIAL MEDIA Information Sheet for Μαθητές Η προσαρμογή στα ελληνικά πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια του Επιστημονικού Οργανισμού «Μαζί για την Εφηβική

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 2115 Θεσσαλονίκη, 21 Σεπτεμβρίου 2015 Προς: Θέμα: Γενικά Λύκεια (Ημερήσια & Εσπερινά) & Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίων Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου,

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα καλοκαιρι 2016 ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα 31-10680 Αθήνα 210 33 98 600 COURS@IFA.GR ΘΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙ ΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣ ΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙ ΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣ ΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙ ΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣ ΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝ ΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΘΕΜΑ: Πρόσκληση μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ»

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» Τι είναι Πολιτική Προβολής µέσα από το διαδίκτυο ; Ο όρος αναφέρεται στην διαφήµιση (προώθηση)

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Μελισσουργός Υπεύθυνος Διοίκησης & Τεχνολογίας στην Εκπαιδευτική Πλατφόρμα ΚΑΛΟ

Γιώργος Μελισσουργός Υπεύθυνος Διοίκησης & Τεχνολογίας στην Εκπαιδευτική Πλατφόρμα ΚΑΛΟ Γιώργος Μελισσουργός Υπεύθυνος Διοίκησης & Τεχνολογίας στην Εκπαιδευτική Πλατφόρμα ΚΑΛΟ Σύνοψη Τα περιεχόμενα της παρουσίασης της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας ΚΑΛΟ είναι τα εξής: Η Προϊστορία της Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΩΚΑ ΙΟΥΛΙΑ, ΦΑΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΩΚΑ ΙΟΥΛΙΑ, ΦΑΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΩΚΑ ΙΟΥΛΙΑ, ΦΑΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1 ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ Στην σημερινή εποχή η τεχνολογία και τα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης έχουν υποστεί

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»;

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»; Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

X Ο Κ N Λ Τ H Ο Υ & Γ

X Ο Κ N Λ Τ H Ο Υ & Γ Δ Ι Κ Τ Υ Ο T E X N H & Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α ΔΙΚΤΥΟ Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης για την ΤΕΧΝΗ και την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 2012-2013, με κέντρο το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Παν/μίου Πατρών ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το και Καταληκτικές Ημερομηνίες Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης -2013 απευθύνεται σε όλους τους τομείς και επίπεδα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Π Ι Μ Ο Ρ Φ Ω Τ Ι Κ Α Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α Γ Ι Α Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Υ Σ Σ Τ Ο Ν Π Ο Λ Υ Χ Ω Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ι Χ Μ Ι Ο

Ε Π Ι Μ Ο Ρ Φ Ω Τ Ι Κ Α Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α Γ Ι Α Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Υ Σ Σ Τ Ο Ν Π Ο Λ Υ Χ Ω Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ι Χ Μ Ι Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Ε Π Ι Μ Ο Ρ Φ Ω Τ Ι Κ Α Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α Γ Ι Α Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Υ Σ Σ Τ Ο Ν Π Ο Λ Υ Χ Ω Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ι Χ Μ Ι Ο Ο κ τ ώ β ρ ι ο ς Ν ο έ μ β ρ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing

Social Media Marketing H bclever σας προσκαλεί στο Σεμινάριο με Θέμα: Social Media Marketing Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45% θα διεξαχθεί στο Μαρούσι Πλάζα στην αίθουσα Auditorium την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Young Entrepreneurship Acceleration Program

Young Entrepreneurship Acceleration Program Young Entrepreneurship Acceleration Program Educational Trip E-Bootcamp Career Days Networking Days Carpe Diem Lack of direction, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hours a day.

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τεχνολογία

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τεχνολογία Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ 2017 τεχνολογία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Είδη τεχνολογίας που έχουν στο νοικοκυριό τους {13} Πρόθεση αγοράς επιλεγμένων ηλεκτρονικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984 Εισαγωγικό σημείωμα Τα Φροντιστήρια Πανελλαδικών Εξετάσεων ΠΗΓΑΣΟΣ ιδρύθηκαν το 1984 από τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και εδρεύουν στα Βόρεια προάστια επί της οδού Θέμιδος 1 στην πλατεία του ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 14 έως 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Ε Υ Ρ Ω Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Κ Η Α. Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ε Υ Ρ Ω Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Κ Η Α. Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ κ α λ ο κ α ι ρ ι ν ά τ μ ή μ α τ α μουσικής τεχνολογίας & πολυμέσων δημιουργίας ιστοσελίδων Apple - Windows & Office 2 ώ ρ ε ς δ ω ρ ε ά ν σ ε μ ι ν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013» KΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων στα πλαίσια

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

Συνολική διάρκεια: 100 ώρες (7 εβδομάδες)

Συνολική διάρκεια: 100 ώρες (7 εβδομάδες) Αρ. Πρωτ.: /18-04-2018 Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Καρφή 52, Τ.Κ. 41334, Λάρισα Τηλ.: 6932078466-6972038117 Fax: 211 800 1167 E-mail: info@eepek.gr URl: www.eepek.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart. Θεσσαλονίκη 6 14 Σεπτεμβρίου, 2014 ΔΕΘ. Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Αίτηση Συμμετοχής Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014 Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ Πρόσκληση συμμετοχής Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου (Ο.Π.Α.Σ.)

Διαβάστε περισσότερα

Τοπογραφικές αποτυπώσεις και reality modeling μεγάλων εκτάσεων γης με χρήση Drone. ORION mk1 custom drone

Τοπογραφικές αποτυπώσεις και reality modeling μεγάλων εκτάσεων γης με χρήση Drone. ORION mk1 custom drone Τοπογραφικές αποτυπώσεις και reality modeling μεγάλων εκτάσεων γης με χρήση Drone ORION mk1 custom drone Περιεχόμενα: 1. Τύποι Drone που χρησιμοποιούμε. 2. Νομοθετικό πλαίσιο για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε περισσότερα

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7!

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Dance Days 7, Χανιά 2017 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, σας παραθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SOCIAL MEDIA: ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06 1590 1765 η Μέθοδος Project σε σχολές Αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη 1765 1880 συνήθης µέθοδος διδασκαλίας - διάδοσή της στην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ: Wedding PHOTOGRAPHY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ: «ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ» Πώς εκτιμάτε αυτήν τη στιγμή την κατάσταση της Φωτογραφίας Γάμου στην Ελλάδα; Η φωτογράφιση

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη της λειτουργίας των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ)

Υποστήριξη της λειτουργίας των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) Υποστήριξη της λειτουργίας των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνολική διάρκεια: 60 ώρες (5 εβδομάδες)

Συνολική διάρκεια: 60 ώρες (5 εβδομάδες) Αρ. Πρωτ.: 11/5-02-2018 Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Καρφή 52, Τ.Κ. 41334, Λάρισα Τηλ.: 6932078466-6972038117 Fax: 211 800 1167 E-mail: info@eepek.gr URl: www.eepek.gr

Διαβάστε περισσότερα

designlab@thessaloniki

designlab@thessaloniki designlab@thessaloniki Το concept Μετά τις δυο πρώτες διοργανώσεις του (2009 και 2010), καθώς και την απολύτως επιτυχημένη, θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia, το Design Lab, το σύγχρονο show για το

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο τεχνολογία

Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο τεχνολογία Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο 2017 τεχνολογία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Είδη τεχνολογίας που έχουν στο νοικοκυριό τους {13} Πρόθεση αγοράς επιλεγμένων ηλεκτρονικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα σπουδών για την τεχνολογία των DRONES

Πρόγραμμα σπουδών για την τεχνολογία των DRONES Πρόγραμμα σπουδών για την τεχνολογία των DRONES 2017-1-RO01-KA202-037083 Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό το Πρόγραμμα Erasmus. Η παρούσα δημοσίευση (ανακοίνωση)

Διαβάστε περισσότερα

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η Δέσμη Καλών Τεχνών προσφέρεται ως επιλογή στους μαθητές της Β' και Γ' λυκείου. Για την 6η Δέσμη δεν υπάρχει στην Α' λυκείου αντίστοιχη ΟΜΠ (Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού), έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6 Δελτίο Τύπου 28 Σεπτεμβρίου 2015 CeBIT 2016 (14 18 Μαρτίου, Δευτ. Παρ.): Η CeBIT προωθεί την ψηφιοποίηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την δημόσια διοίκηση και την κοινωνία - Ισχυρή ώθηση για την

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

All in One Business Model Το Δώρο Μας

All in One Business Model Το Δώρο Μας 6 η ΕΝΟΤΗΤΑ All in One Business Model Το Δώρο Μας GO VIRAL Το Viral Marketing αποσκοπεί στη διαφήμιση ενός προϊόντος μέσω της διάδοσής του από τους ίδιους τους χρήστες. Αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς

Διαβάστε περισσότερα

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου 1. Η εικόνα που είχατε αρχικά για το Εκπαιδευτήριό μας πώς διαμορφώθηκε στο διάβα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 34 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 9 έως 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Συμμετοχή... 3 3. Τομείς & Θέματα... 3 4. Είδη Κατασκευών... 3 5. Παρουσιάσεις...

Διαβάστε περισσότερα

14. Α. ΤO FACEBOOK ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ. [Video webinar

14. Α. ΤO FACEBOOK ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ. [Video webinar 14. Α. ΤO FACEBOOK ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ [Video webinar http://youtu.be/ddth1rt8jvw] Είναι πολύ σημαντική η περιγραφή που κάνουμε στο About. Έτσι μας βρίσκουν. Λινκ στη landing page μας οπωσδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα

Ήλιε μου, ήλιε σου. Ξεκίνησε τη δική σου εκστρατεία

Ήλιε μου, ήλιε σου. Ξεκίνησε τη δική σου εκστρατεία Ήλιε μου, ήλιε σου Ξεκίνησε τη δική σου εκστρατεία Ο στόχος της εκστρατείας σου: Να πείσεις τον δήμο σου να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά στην ταράτσα του σχολείου σου, ώστε με το ρεύμα που θα παράγεται να

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Αθήνα, 1/9/2013 Πληροφορίες : Δ.Σ. Διεύθυνση : Ξενοφώντος 15Α T.K. : 105 57 Αθήνα Τηλέφωνο/Φάξ : 210.3229120 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : pess@pess.gr Δικτυακός τόπος : http://www.pess.gr Π Ε. Τ Π Ε Λ Ο Π

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Ποιοι είμαστε; Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ν. Ξάνθης είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση και ιδρύθηκε το 1948 με σκοπό την καλλιέργεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1980-2019 39 χρόνια ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019-2020 Τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ του Εκπαιδευτηρίου µας γίνονται στον κινηµατογράφο ΔΙΑΝΑ, στο Μαρούσι. Έχουν την Δοµή ενός Συνεδρίου Συµµετοχή µόνο µετά από δήλωση Φάκελος

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

14.9.106.3.1/3. 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014

14.9.106.3.1/3. 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014 14.9.106.3.1/3 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014 Όροι και Κανονισμοί για Συμμετοχή Η 14 η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8, 9 Μαρτίου 2014 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 IN SCHOOLS - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 IN SCHOOLS - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα : ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 IN SCHOOLS - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4 ου ΕΚ Θεσσαλονίκης Ευκλείδης 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 2 Τα μέλη της ομάδας και οι στόχοι μας O ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου Καθαρά κέρδη 4,54 τρισεκατομμύρια won σε πωλήσεις της τάξης των 47,82 τρισεκατομμυρίων won Ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη 5,20 τρισεκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα: Σχολείο 1. Σχολεία του κόσμου 2. Σχολική ζωή στο παρελθόν 3. Το σχολείο μου στο παρελθόν και σήμερα

Ενότητα: Σχολείο 1. Σχολεία του κόσμου 2. Σχολική ζωή στο παρελθόν 3. Το σχολείο μου στο παρελθόν και σήμερα Ενότητα: Σχολείο 1. Σχολεία του κόσμου 2. Σχολική ζωή στο παρελθόν 3. Το σχολείο μου στο παρελθόν και σήμερα Άντρη Σάββα Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού Σχ. χρονιά: 2012-2013 Γενική περιγραφή Περιφερειακό

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Smart Tab Prime 6 Hands-On Review: "Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση"!

Vodafone Smart Tab Prime 6 Hands-On Review: Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση! inshare Vodafone Smart Tab Prime 6 Hands-On Review: "Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση"! Πηγή: digitallife.gr by Πέτρος Κυπραίος19 Jul 2015 Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η αγορά των tablets βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

Το FUTURE Time Traveller έκλεισε ένα χρόνο!

Το FUTURE Time Traveller έκλεισε ένα χρόνο! Το FUTURE Time Traveller έκλεισε ένα χρόνο! Πριν από 12 μήνες, η πολυεθνική μας ομάδα ξεκίνησε μια μελλοντική πρωτοβουλία με στόχο να μετασχηματίσει τον προσανατολισμό της σταδιοδρομίας για την Γενιά Z

Διαβάστε περισσότερα