ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ BIOΓPAΦIKO ΣHMEIΩMA

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ BIOΓPAΦIKO ΣHMEIΩMA"

Transcript

1 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 1 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ BIOΓPAΦIKO ΣHMEIΩMA του Νικολάου Θ. Παπαδόπουλου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυµο: Παπαδόπουλος Όνοµα: Νικόλαος Όνοµα Πατρός: Θωµάς Ηµεροµηνία Γεννήσεως: 22 Οκτωβρίου 1966 Τόπος Γεννήσεως: άφνη Κοζάνης Οικογενειακή Kατάσταση: Έγγαµος ιεύθυνση (Eργασίας): Εργαστήριο Εντοµολογίας και Γεωργικής Ζωολογίας Τµήµα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας, Οδός Φυτόκου Ν. Ιωνία (Βόλος) (Oικίας): Λιακοπούλου 34 Ν. Αγχίαλος Μαγνησίας Tηλέφωνα: (εργασίας) FAX: Από τον Ιούλιο του 1995 έως τον Ιούλιο του 1996 εκπλήρωσα τις στρατιωτικές µου υποχρεώσεις. 2. ΣΠOY EΣ ΤΟ 1984 αποφοίτησα από το Λύκειο Tσοτυλίου, Κοζάνης. Το 1992 αποφοίτησα από το Τµήµα Γεωπονίας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστηµών του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. H πτυχιακή µου διατριβή µε τίτλο «Μελέτη της βιοοικολογίας και αντιµετώπιση του Sphaerolecanium prunastri Fonscolombe (Homoptera: Coccidae) στη βόρεια Ελλάδα» εκπονήθηκε

2 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 2 στο Εργαστήριο Εφαρµοσµένης Ζωολογίας και Παρασιτολογίας του A.Π.Θ. και βαθµολογήθηκε µε άριστα (10). 1998, ολοκλήρωσα τη διδακτορική µου διατριβή µε θέµα «Μελέτη της βιολογίας και οικολογίας της µύγας της Μεσογείου Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) στη βόρεια Ελλάδα» εκπονήθηκε από το 1993 έως το 1998 στο Εργαστήριο Εφαρµοσµένης Zωολογίας και Παρασιτολογίας του A. Π. Θ µε επιβλέποντα τον καθηγητή κ. B. Kατσόγιαννο. Στα πλαίσια της διατριβής µου παρακολούθησα και εξετάσθηκα σε 9 µεταπτυχιακά µαθήµατα. στα παρακάτω µαθήµατα που καθορίσθηκαν από τη συµβουλευτική επιτροπή: 1. Βιοµετρία I, βαθµός 8,0 (µεταπτυχιακό) 2. Βιοµετρία II, βαθµός 8,0 (µεταπτυχιακό) 3. Ζωολογία, βαθµός 9,0 (προπτυχιακό) 4. Οικολογία Εντόµων, βαθµός 9,0 (µεταπτυχιακό) 5. Ανθεκτικότητα των Φυτών στα Έντοµα, βαθµός 9,0 (µεταπτυχιακό) 6. Ακαρολογία, βαθµός 8,0 (µεταπτυχιακό) 7. Μέθοδοι Καταπολέµησης Εντόµων, βαθµός 9,5 (µεταπτυχιακό) 8. Ειδικά Θέµατα Εντοµολογίας, βαθµός 9,0 (µεταπτυχιακό) 9. Ηθολογία Εντόµων, βαθµός 9,0 (µεταπτυχιακό) Έλαβα το διδακτορικό µου δίπλωµα στην Εντοµολογία, µε άριστα, από το Τµήµα Γεωπονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης, τον Ιανουάριο του Από τον Ιούνιο του 2001 έως το 2003 µε εκπαιδευτική άδεια που µου χορηγήθηκε από το A.Π.Θ., εργάσθηκα στο Τµήµα Εντοµολογίας του Πανεπιστηµίου Davis της Καλιφόρνιας. Στα πλαίσια της µετεκπαίδευσης µου στο Πανεπιστήµιο Davis της Καλιφόρνιας παρακολούθησα τα µαθήµατα: 1. Longevity (ENT117) (βαθµός Α) 2. Introduction to Evolution (EVE100) (ως ακροατής). 3. Molecular biology of eukaryoric cells (MCM121) (ως ακροατής). 4. Survival Analysis (STA222) στο Τµήµα Στατιστικής του Πανεπιστηµίου Davis (ως ακροατής). Παρακολούθησα περισσότερα από 30 σεµινάρια στο Πανεπιστήµιο Davis της Καλιφορνίας. 3. ΞENEΣ ΓΛΩΣΣEΣ Γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα (παραµονή και εργασία για 24 µήνες στις ΗΠΑ, πτυχίο Lower Cambridge).

3 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 3 4. EΠAΓΓEΛMATIKH AΠAΣXOΛHΣH 1. Aπό το 1985 έως το 1995 εργάσθηκα περιοδικά στην εταιρεία «Απεντοµωτική», σε πειράµατα της εταιρείας «Elanco Eλλάς AEBE», που αφορούσαν την καταπολέµηση ακάρεων της µηλιάς και του βαµβακιού, σε πειραµατικά της εταιρείας «Γεωφάρµ» που αφορούσαν την καταπολέµηση των σκωριάσεων του σπαραγγιού, του φουζικλάδιου της µηλιάς και του ρόδινου σκουληκιού του βαµβακιού, σε πειραµατικά της εταιρείας «Ciba Geigy Eλλάς AEBE», που αφορούσαν την καταπολέµηση της καρπόκαψας της µηλιάς. 2. Από το εργάσθηκα ερευνητικά (χωρίς µισθό) στο Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης σε θέµατα σχετικά µε τη µελέτη της βιοοικολογίας, καταπολέµησης και συστηµατικής κατάταξης των κοκκοειδών εντόµων της Ελλάδος καθώς επίσης και σε θέµατα καταπολέµησης της καρπόκαψας της µηλιάς και φυτοφάγων ακάρεων υπό την καθοδήγηση του ρ. Σ. Παλούκη. 3. Από το 1991 έως το 1998 εργάσθηκα στο Εργαστήριο Εφαρµοσµένης Ζωολογίας και Παρασιτολογίας του Τµήµατος Γεωπονίας του A.Π.Θ, ως επιστηµονικός συνεργάτης του καθηγητή κ. B. Kατσόγιαννου, στα παρακάτω ερευνητικά προγράµµατα: α) «Bιοοικολογία, καταπολέµηση και µελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την επιλογή του φυτού-ξενιστή στο έντοµο ευρύτοµο της αµυγδαλιάς», ΓΓET, YBET (ΠAET-89). β) "Environmentally safe integrated systems for the control of the Mediterranean fruit fly Ceratitis capitata (Wiedemann) (Diptera, Tephritidae)", Ευρωπαϊκή Ένωση, Agroindustry «Μελέτη ελκυστικών για τη µύγα της Μεσογείου στα πλαίσια της µεθόδου εξαπόλυσης στείρων εντόµων», ιεθνής Οργανισµός Ατοµικής Ενέργειας (I.A.E.A). «Μελέτη της βιοοικολογίας της µύγας της Μεσογείου στη βόρεια Ελλάδα ( )», Πανεπιστήµιο Davis, Kαλιφόρνια, H. Π. A. «Μελέτη της βιοοικολογίας και εφαρµογή σύγχρονων µεθόδων καταπολέµησης της µύγας των κερασιών Rhagoletis cerasi στη βόρεια Ελλάδα ως συµβολή στην ανάπτυξη συστήµατος ολοκληρωµένης καταπολέµησης των εχθρών της κερασιάς», ΓΓET (ΠΕΝΕ -94). «ιαχείµαση της µύγας της Μεσογείου στην περιοχή Θεσσαλονίκης και Χίου», Πανεπιστήµιο Davis, Kαλιφόρνια, H.Π.A. «Ανάπτυξη και αξιολόγηση ελκυστικών για τις µύγες των φρούτων», ιεθνής Οργανισµός Ατοµικής Ενέργειας (I.A.E.A).

4 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 4 «Από τον Ιούνιο του 2001 έως τον Ιούνιο του 2003 µε εκπαιδευτική άδεια που µου χορηγήθηκε από το A.Π.Θ., εργάσθηκα στο Τµήµα Εντοµολογίας του Πανεπιστηµίου Davis της Καλιφόρνιας σε θέµατα σχετικά µε τη δηµογραφία και τη συµπεριφορά εντόµων εργάσθηκα στο Εργαστήριο Εφαρµοσµένης Ζωολογίας και Παρασιτολογίας της Γεωπονικής Σχολής του A.Π.Θ, ως Γεωπόνος ΠΕ εργάσθηκα στο Εργαστήριο Εφαρµοσµένης Ζωολογίας και Παρασιτολογίας του Τµήµατος Γεωπονίας του A.Π.Θ, ως Ειδικό Εργαστηριακό και ιδακτικό Προσωπικό (ΕΕ ΙΠ) , ειδικός µεταπτυχιακός ερευνητής (Post doctorate research assistant) στο Τµήµα Εντοµολογίας του Πανεπιστηµίου Davis της Καλιφόρνιας. Συµµετείχα στα παρακάτω ερευνητικά προγράµµατα: 1. «Development of an electronic system to monitor the lifetime behavior in adult medflies» Travel Grant. Φορέας χρηµατοδότησης The University of California Institute for Mexico and the United States (UCMEXUS), Kαλιφόρνια, H.Π.A. 2. «Electronic system for monitoring the lifetime behavior in medflies» Main Grant. Φορέας χρηµατοδότησης UCMEXUS, Kαλιφόρνια, H.Π.A. Είµαι επιστηµονικός υπεύθυνος των ερευνητικών προγραµµάτων: 1. «ηµογραφικές µελέτες άγριων πληθυσµών της µύγας της Μεσογείου» το οποίο χρηµατοδοτείται από το National Institute on Aging των ΗΠΑ και από το Πανεπιστήµιο της Καλιφορνίας Davis. 2. «Εξελικτική ηµογραφία της µύγας της Μεσογείου» το οποίο χρηµατοδοτείται από το National Institute on Aging των ΗΠΑ και από το Πανεπιστήµιο της Καλιφορνίας Davis. 5. EΠIΣTHMONIKA TAΞI IA-METEKΠAI EYΣH 1. Tο Mάϊο του 1990 επισκέφτηκα στην Eλβετία τον Oµοσπονδιακό Σταθµό Γεωργικής Έρευνας του Changins στη Nyon (Station Fédérale de Recherches Agronomiques de Changins, Nyon). 2. Tο Nοέµβριο του 1997 παρακολούθησα στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, σεµινάριο της ιεθνούς Eπιτροπής Aτοµικής Eνέργειας µε τίτλο IAEA/FAO Regional training Course on Area-Wide Control of Fruit Flies in the Mediterranean Region with Special Emphasis on the Sterile Insect Technique. Madeira, Portugal, 3 28 November Tο Nοέµβριο του 1997 επισκέφτηκα την µονάδα παραγωγής στειρωµένων εντόµων στη Μαδέρα της Πορτογαλίας.

5 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 5 4. Το Σεπτέµβριο του 1999 επισκέφτηκα στις Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής, τα Tµήµατα Εντοµολογίας των Πανεπιστηµίων Riverside και Davis στην Καλιφόρνια. 5. Τον Αύγουστο του 2000 επισκέφτηκα στην πόλη Piracicaba της Βραζιλία το Tµήµα Εντοµολογίας της Γεωπονικής Σχολής (Escola Superior de Agricultura, Luiz de Queiroz) του Πανεπιστηµίου του Sao Paulo και το Κέντρο Ατοµικής Ενέργειας Εφαρµοσµένης στη Γεωργίας (Centro de Energia Nuclear na Agricultura). 6. Το Μάιο του 2002 επισκέφτηκα το Τµήµα Εντοµολογίας και Νηµατοδωλογίας του Πανεπιστηµίου του Stellenbosch στην πόλη Stellenbosch της Νότιας Αφρικής. 7. Τον Ιούλιο του 2002 επισκέφτηκα το Ινστιτούτο Αστροφυσικής (Instituto National de Astrofisica) στην πόλη Puebla του Μεξικού στα πλαίσια συνεργασίας για την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού συστήµατος για την καταγραφή και ανάλυση της συµπεριφοράς της µύγας της Μεσογείου. 8. Τον Ιούλιο και Αύγουστο 2002 εργάστηκα (για έξι εβδοµάδες) στο El Collegio la Frontera Sur στην πόλη Tapachula (Chiapas) του Μεξικού. Το ίδιο διάστηµα επισκέφτηκα τις µονάδες παραγωγής στειρωµένων εντόµων µύγας Μεσογείου, διαφόρων ειδών Anastrepha και τη µονάδα µαζικής παραγωγής παρασιτοειδών Diachasmimorpha longicaudata στην πόλη Metapa (Chiapas). 9. Το Νοέµβριο και εκέµβριο του 2002 εργάστηκα (για τρεις εβδοµάδες) στο Πανεπιστήµιο της Χαβάης και στο United States Department of Agriculture (USDA) σε θέµατα που αφορούσαν την αύξηση της σεξουαλικής ανταγωνιστικότητας αρσενικών της µύγας της Μεσογείου µετά από έκθεση τους σε αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και ginger root oil. Κατά την παραµονή µου στη Χαβάη επισκέφτηκα τα εργαστήρια του USDA, και ARS στις πόλεις Honolulu και Hilo. 10. Τον Οκτώβριο του 2005 επισκέφτηκα τη µονάδα παραγωγής στείρων εντόµων στην περιοχή El Pinio της Γουατεµάλας. 6. ΣYΜMETOXH ΣE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣYNE PIA ΣEMINAPIA Έχω λάβει µέρος σε 10 ελληνικά και 27 διεθνή συνέδρια. 7. ΣYMETOXH ΣE EΠIΣTHMONIKEΣ ETAIPEIEΣ Είµαι µέλος: 1. του Γεωτεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδος από το της Εντοµολογικής Εταιρείας Ελλάδος από το 1992.

6 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 6 8. I AKTIKH EMΠEIPΙA Α. Συµµετείχα στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Τµήµατος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης από το 1991 έως και το Συγκεκριµένα: , εργαστηριακές ασκήσεις του µαθήµατος «Εχθροί Αµπελιού και Καρποφόρων ένδρων» , και εργαστηριακές ασκήσεις του µαθήµατος «Εχθροί Καλλωπιστικών Φυτών» συµµετείχα στη θερινή πρακτική εξάσκηση των φοιτητών εργαστηριακές ασκήσεις του µεταπτυχιακού µαθήµατος «Ηθολογία Εντόµων» δίδαξα στους µεταπτυχιακούς φοιτητές του εργαστηρίου Εφαρµοσµένης Ζωολογίας και Παρασιτολογίας του ΑΠΘ το σεµινάριο «Ανάλυση και παρουσίαση δεδοµένων σε εντοµολογικά πειράµατα µε τη χρήση του στατιστικού πακέτου SPSS». 6. Συµµετείχα στην καθοδήγηση 26 πτυχιακών διατριβών. Β δίδαξα το µάθηµα «Γεωργική Εντοµολογία και Ζωολογία» στο Τµήµα Αγροτικής Ανάπτυξης του ηµοκρίτειου Πανεπιστηµίου Θράκης, ως εντεταλµένος επίκουρος καθηγητής σύµφωνα µε τις διατάξεις του νόµου 407/1980, σε συνεργασία µε τη ρα. Σ. ουλουµπάκα. Γ. ίδαξα τα παρακάτω σεµινάρια σε αγρότες: , «Αναδιάρθρωση Καλλιεργειών Εφαρµογή της Πληροφορικής στη Γεωργία» που υλοποίησε η κοινότητα Π. Mυλοτόπου N. Πέλλας µε την συνδροµή και χρηµατοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταµείου (E.K.T) , «Σύγχρονες Θερµοκηπιακές Καλλιέργειες» που υλοποίησε το K.E.K-T.E.I Καβάλας.. Στο Τµήµα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας µετά το διορισµό µου στις και έως σήµερα δίδαξα: , µέρους του Μαθήµατος Εφαρµοσµένη Εντοµολογία , Το µάθηµα Προστασία Αποθηκευµένων Προϊόντων (συνδιδασκαλία µε τον επ. Καθηγητή κ. Νάνο) , Παρουσίαση Βιβλιογραφικών Θεµάτων (συνδιδασκαλία µε τον καθηγητή κ. Κίττα) 4. µέρους του µαθήµατος εισαγωγή στη Γεωπονία (οργανωτής του µαθήµατος επ. καθηγητής Α. Σφουγγάρης). 5. Οικολογίας Εντόµων (µεταπτυχιακό) (συνδιδασκαλία µε τον καθηγητή κ. Τσιτσιπή).

7 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 7 9. EPEYNHTIKH PAΣTHPIOTHTA KAI EPΓO Από το 1988 έως και το 1991, ασχολήθηκα στο Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, µε τη µελέτη της βιοοικολογίας, την καταπολέµηση και τη συστηµατική κατάταξη κοκκοειδών, και την καταπολέµηση εντόµων και ακάρεων των καρποφόρων δέντρων και του βαµβακιού. Από το 1991 έως το 2001 στο Εργαστήριο Εφαρµοσµένης Ζωολογίας και Παρασιτολογίας του A.Π.Θ εργάσθηκα ως συνεργάτης του καθηγητή κ. B. Kατσόγιαννου και η επιστηµονική µου δραστηριότητα αφορούσε µελέτες της βιολογίας, οικολογίας και συµπεριφοράς του ευρυτόµου της αµυγδαλιάς, της µύγας της Μεσογείου και της µύγας των κερασιών (Rhagoletis cerasi). Από τον Ιούνιο του 2001 έως τον Ιούνιο του 2003 εργάσθηκε ερευνητικά στο Τµήµα Εντοµολογίας του Πανεπιστηµίου Davis της Καλιφόρνιας ως συνεργάτης του καθηγητή J. R. Carey σε θέµατα σχετικά µε τη δηµογραφία και τη συµπεριφορά των εντόµων. Από τον Φεβρουάριο του 2004 έως και σήµερα στο Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας εργάζοµαι σε θέµατα σχετικά µε τη δηµογραφία και συµπεριφορά των εντόµων καθώς και σε θέµατα που αφορούν τη ρύθµιση των ενεργειακών αποθεµάτων σε διάφορα στάδια των εντόµων σε σχέση µε την ηλικία τους. 10. ΣYΓΓPAΦIKO EPΓO A. Πλήρη δηµοσιεύµατα Άρθρα που ηµοσιεύτηκαν µετά από Κρίση 1. Kozar, F., S. Paloukis, and N. Papadopoulos New scale insects (Homoptera: Coccoidea) in the Greek entomofauna. Entomologia Hellenica 9: Papadopoulos, N. T., J. R. Carey, B. I. Katsoyannos, and N. A. Kouloussis Overwintering of the Mediterranean fruit fly (Diptera: Tephritidae) in northern Greece. Ann. Entomol. Soc. Am. 89: (Impact Factor 0.859). 3. Katsoyannos, B. I., N. A. Kouloussis, and N. T. Papadopoulos Response of Ceratitis capitata to citrus chemicals under semi-natural conditions. Entomol. Exp. Appl. 82: (Impact Factor 0.850). 4. Tzanakakis, M. E., N. T. Papadopoulos, B. I. Katsoyannos, G. N. Drakos, and E. Manolakis Premature fruit drop caused by Eurytoma amygdali (Hymenoptera: Eurytomidae) on three almond varieties. J. Econ. Entomol. 90: (Impact Factor 1.311). 5. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, and J. R. Carey Temporal changes in the composition of the overwintering larval population of the Mediterranean fruit fly (Diptera: Tephritidae) in northern Greece. Ann. Entomol. Soc. Am. 91: (Impact Factor 0.859). 6. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, N. A. Kouloussis A. P. Economopoulos, and J. R. Carey Effect of adult age, food, and time of day on sexual calling incidence of wild and

8 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 8 mass-reared Ceratitis capitata males. Entomol. Exp. Appl. 89: (Impact Factor 0.850). 7. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, J. Hendrichs, and V. Wornoayporn Comparative response to citrus foliage and citrus fruit odour by wild and mass-reared sterile Mediterranean fruit fly males of a genetic sexing strain. J. Αppl. Entomol. 123: (Impact Factor.388). 8. Katsoyannos, B. I., R. R. Heath, N. T. Papadopoulos, N. D. Epsky, and J. Hendrichs Field evaluation of the Mediterranean fruit fly (Diptera: Tephritidae) female selective attractants for use in monitoring programs J. Econ. Entomol. 92: (Impact Factor 1.311). 9. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, N. A. Kouloussis, R. Heath, and J. Hendrichs Method of assessing the fertility of wild Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) females for use in sterile insect technique programs. J. Econ. Entomol. 92: (Impact Factor 1.311). 10. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, R. R. Heath, J. Hendrichs, and N. A. Kouloussis Evaluation of synthetic food-based attractants for female Mediterranean fruit flies (Dipt., Tephritidae) in McPhail type traps. J. Αppl. Εntomol. 123: (Impact Factor 0.859). 11. Παπαδόπουλος, N. Θ Mελέτη της βιολογίας και οικολογίας της µύγας της Mεσογείου Ceratitis capitata στη βόρεια Eλλάδα. ιδακτορική διατριβή. Tµήµα Γεωπονίας, A.Π.Θ., 184 σελ. 12. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, and J. R. Carey Spring and early summer phenology and detection of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) in northern Greece, pp In: K. H Tan (ed.), Area-Wide Control of Fruit Flies and Other Insect Pests. Cabi Publishing, Wallingford Oxon, UK. 13. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, and D. Stavridis Evaluation of trap types and food attractants for Rhagoletis cerasi (Diptera: Tephritidae). J. Econ. Entomol. 93: (Impact Factor 1.311). 14. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, J. R. Carey, and N. A. Kouloussis Seasonal and annual occurrence of the Mediterranean fruit fly (Diptera: Tephritidae) in northern Greece. Ann. Entomol. Soc. Am. 94: (Impact Factor 0.859). 15. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, N. A. Kouloussis, J. Hendrichs, J. R. Carey, and R. R. Heath Early detection and population monitoring of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) in mixed fruit orchard in Northern Greece. J. Econ. Entomol. 94: (Impact Factor 1.311).

9 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, N. A. Kouloussis, and J. Hendrichs Effect of orange peel substances on mating competitiveness of male Ceratitis capitata. Entomol. Exp. Appl. 99: (Impact Factor 0.850). 17. Papadopoulos N. T., J. R. Carey, B. I. Katsoyannos, N. A. Kouloussis, H. G. Müller and X. Liu Supine behavior predicts time-to-death in male Mediterranean fruit flies. Proceedings: Biological Sciences: (Impact Factor 3.544). 18. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos and J. R. Carey Demographic parameters of the Mediterranean fruit fly (Diptera: Tephritidae) reared in apples. Ann. Entomol. Soc. Am. 95: (Impact Factor 0.859). 19. Papadopoulos, N. T and B. I. Katsoyannos Field Parasitism of Ceratitis capitata larvae by Aganaspis daci in Chios, Greece, and data on the biology and its rearing in the laboratory. BioContol 48: (Impact Factor 0.691). 20. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos and D, Nestel Spatial and temporal patterns of a Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) adult population in a mixed deciduous fruit orchard in northern Greece. Environmental Entomology 32: (Impact Factor 0.824). 21. Paranhos, B.J.A, J.M.M. Walder, and N. T. Papadopoulos A simple method to study parasitism and field biology of the parasitoid Diachasmimorpha longicaudata (Hymenoptera: Braconidae) on Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae). Biocontol Science and Technology 13: (Impact Factor 0.861). 22. Novoseltsev, V. N., J. R. Carey, J. A. Novoseltseva, N. T. Papadopoulos, S. Blay, and A. I. Yashin Systemic mechanisms of individual reproductive life histories in female medflies. Mechanisms of Ageing and Development 125: (Impact Factor 3.214). 23. Papadopoulos N. T., B. I. Katsoyannos, N. A. Kouloussis, J. R. Carey, H. G. Müller and Y. Zhang High sexual calling rates predict extended life span in male Mediterranean fruit flies. Oecologia 138: (Impact Factor 3.128). 24. Katsoyannos, B. I., and N. T. Papadopoulos, Synthetic female attractants enhance Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) captures by sticky-coated yellow spheres. J. Econ. Entomol. 97: (Impact Factor 1.311). 25. Muller, H. G., J. L. Wang, J. R. Carey, E. P. Caswell-Chen, C. Chen, N. T. Papadopoulos, and F. Yao The marked sample cohort: a demographic window to aging in the wild. Aging Cell 3: (Impact Factor 2.118).

10 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Papadopoulos, N. T Mediterranean fruit fly Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae), pp In John Capinera (editor) Encyclopedia of Entomology, Vol. 2. Kluwer Academic Press. 27. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, N. A. Kouloussis, and J. Hendrichs Effect of citrus peel substances on Mediterranean fruit fly male behaviour pp In B. Barnes (editor) Proceedings Sixth international symposium on fruit flies of economic importance, Stellenbosch, South Africa, 6-10 May Papadopoulos, N. T., and B. I. Katsoyannos Development of Ceratitis capitata in three apple varieties in the laboratory pp In B. Barnes (editor) Proceedings Sixth international symposium on fruit flies of economic importance, Stellenbosch, South Africa, 6-10 May Nestel, D., B. I. Katsoyannos, E. Lavy, Z. Mendel, A. Nevo, and N. T. Papadopoulos Spatial analysis of medfly populations in heterogeneous landscapes, pp In B. Barnes (editor) Proceedings Sixth international symposium on fruit flies of economic importance, Stellenbosch, South Africa, 6-10 May Papadopoulos, N. T., and B. I. Katsoyannos Parasitization of the Mediterranean fruit fly by Aganaspis daci (Hymenoptera: Eucoilidae) in Greece pp In B. Barnes (editor) Proceedings Sixth international symposium on fruit flies of economic importance, Stellenbosch, South Africa, 6-10 May B. Άλλα Πλήρη ηµοσιεύµατα 31. Παλούκης, Σ. Σ, N. Θ. Παπαδόπουλος, και B. Ι. Kατσόγιαννος Παρατηρήσεις πάνω στη βιοοικολογία και καταπολέµηση του Sphaerolecanium prunastri (Fonsc.) (Coccidae) εχθρού των καρποφόρων δένδρων στη Bόρειο Eλλάδα. Πρακτικά Γ Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Θεσσαλονίκη 9-11 Οκτωβρίου 1989, σελ. 32. Katsoyannos, B. I., N. A. Kouloussis, and N. Papadopoulos Basic and applied studies on the pheromones of the almond seed wasp, Eurytoma amygdali Enderlein (Hymenoptera, Eurytomidae). In: L.J. McVeigh, D.R. Hall & P.S. Beevor (Eds.) Use of Pheromones and Other Semiochemicals in Integrated Control Proceeding of working group meeting held in Chatham (United Kingdom), May IOBC/WPRS Bulletin OILB/SROP, 16: Σαββοπούλου-Σουλτάνη, M., N. Παπαδόπουλος, F. Kozar, Γ. Σκουλάκης και Ι. Σαρακατσάνης Πρώτη διαπίστωση και εποχική εξέλιξη του Ritsemia pupifera στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Πρακτικά ΣT' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Xανιά 31 Oκτωβρίου- 3 Nοεµβρίου 1995, σελ.

11 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Kατσόγιαννος, B. I., N. Θ. Παπαδόπουλος, και N. A. Kουλούσης Προσέλκυση της µύγας της Mεσογείου από οσµές καρπών εσπεριδοειδών. Γεωργία-Kτηνοτροφία, 8: Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, N. A. Kouloussis Mediterranean fruit fly female attractant studies in support of the sterile insect technique: trapping experiments conducted on the island of Chios, Greece, pp: International Atomic Energy Agency, TECDOC 1099, Vienna Austria. 36. Παπαδόπουλος, N. Θ., και B. I. Kατσόγιαννος Παρακολούθηση του πληθυσµού και καταπολέµηση µε δολωµατικούς ψεκασµούς του Rhagoletis cerasi (Diptera: Tephritidae) στην περιοχή Κοζάνης. Πρακτικά Η' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Χαλκίδα 2-5 Nοεµβρίου 1999, (υπό δηµοσίευση). 37. Κατσόγιαννος, Β. Ι., Ν. Θ. Παπαδόπουλος, και. Σταυρίδης Η µύγα των κερασιών: Παρακολούθηση του πληθυσµού του εντόµου και της προσβολής των κερασιών σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας κατά τα έτη 1996 και 1997 και ένα πείραµα καταπολέµησης µε δολωµατικό ψεκασµό. Γεωργία - Κτηνοτροφία, 2: Παπαδόπουλος, Ν. Θ., Α. Σ. Χλωρίδης, C. Jenser, και Π. Γ. Μυλωνάς Ο θρίπας Taeniothrips inconsequens (Thysanoptera: Thripidae) νέος εχθρός της αχλαδιάς στη βόρεια Ελλάδα. Γεωργία - Κτηνοτροφία, 2: Παπαδόπουλος, Ν. Θ., και Β. Ι. Κατσόγιαννος Παρασιτισµός προνυµφών της µύγας της Μεσογείου από το Aganaspis daci (Hymenoptera: Eucoilidea) στην Χίο και πρώτα στοιχεία της βιολογίας και εκτροφής του παρασιτοειδούς στο εργαστήριο. Πρακτικά Ζ' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Γιάννενα Nοεµβρίου 2001, (υπό δηµοσίευση). 40. Παπαδόπουλος, Ν. Θ., Β. Ι. Κατσόγιαννος, Μ. Χατζηστύλλη, Ν. Kουργιάλας, Ρ. Μουζουροπούλου, Ε. Πασβάντη, L. Krulj και Ε. Μανωλάκης Ανάπτυξη της µύγας της Μεσογείου σε τρεις ποικιλίες µήλων στο εργαστήριο. Πρακτικά Ζ' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Γιάννενα Nοεµβρίου 2001, (υπό δηµοσίευση). 41. Papadopoulos, N. T Las plagas en los cultivos de citricos en Grecia: la mosca del mediterraneo, las practicas de control actuales y las directrices futuras. Phytoma Espana 153: (in Spanish). 42. Papadopoulos, N. T. and B. I. Katsoyannos Research on medfly population ecology in Greece and other Mediterranean Regions. Proceedings 10 th International Citrus Congress, February 2004, Agadir, Morocco. (in press). Εργασίες που έχουν αποσταλεί για δηµοσίευση και δεν έχουν γίνει ακόµα αποδεκτές.

12 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Semenchenko, G. V., A. Yashin, N. T. Papadopoulos, and J. R. Carey Model of heterogeneous Mortality: What do we learn about aging, longevity and Supine Behavior in medflies? Aging Cell (Impact Factor 2.118). 44. Semenchenko, G. V., A. Yashin, N. T. Papadopoulos, and J. R. Carey Supine behavior and stress resistance: how do they influence survival patterns in medflies? Proceedings B Biological Sciences. (Impact Factor 3.544). 45. Nestel, D., N. T. Papadopoulos, P. Liedo, L. Gonzales Ceron, and J. R. Carey Trends in lipid and protein contents during medfly ageing: an harmonic path to death. Archives of Insect Biochemistry and Physiology. (Impact Factor 1.800). 46. Carey, J. R., and N. T. Papadopoulos The medfly as a frailty model: Implications for biodemographic research. Logevity and Frailty, Paris Γ. Ευρείες περιλήψεις ανακοινώσεων σε συνέδρια 1. Kozar, F., Σ. Σ. Παλούκης, και N. Θ. Παπαδόπουλος Νέα είδη κοκκοειδών εντόµων (Homoptera:Coccoidea) για την ελληνική πανίδα. Πρακτικά Πανελληνίου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Bόλος Oκτωβρίου 1991, σελ. 2. Παπαδόπουλος, N. Θ., B. I. Kατσόγιαννος, J. R. Carey και N. A. Kουλούσης ιαχείµαση της µύγας της Mεσογείου Ceratitis capitata στη Bόρεια Eλλάδα. Πρακτικά ΣT' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Xανιά 31 Oκτωβρίου- 3 Nοεµβρίου 1995, σελ. 3. Kατσόγιαννος, B. I., N. Θ. Παπαδόπουλος, και N. A. Kουλούσης Προσέλκυση των ενηλίκων της µύγας της Mεσογείου από οσµές καρπών εσπεριδοειδών. Πρακτικά ΣT' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Xανιά 31 Oκτωβρίου- 3 Nοεµβρίου 1995, σελ.. Περιλήψεις ανακοινώσεων σε συνέδρια και επιστηµονικές συναντήσεις 1. Paloukis, S., N. Papadopoulos, Z. Zartaloudis, and I. Pittara Integrated control of Pseudaulacaspis pentagona scale (Diaspidadae) on peach trees in Greece. Proceedings of XIX International Cong. of Entomology, Beijing, China, 28 June 4 July 1992, 371 p. 2. Παπαδόπουλος, N. Θ., B. I. Kατσόγιαννος, J. Carey, και Π. Xαριζάνης Στοιχεία βιοικολογίας της µύγας της Mεσογείου Ceratitis capitata στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Πρακτικά E' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Aθήνα 8-10 Nοεµβρίου 1993, σελ.

13 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Katsoyannos, B. I., N. A. Kouloussis, and N. T. Papadopoulos Medfly female attractant studies in support of sterile insect technique: Experiments conducted in Chios, Greece, in Working Material of the 1 st Co-ordinated Research Meeting within the FAO/IAEA Research Programme Development of female medfly attractant systems for trapping and sterility assessment. Held in Antigua, Guatemala, May IAEA Vienna, Austria, 26 p. 4. Kατσόγιαννος, B. I., N. A. Kουλούσης και N. Θ. Παπαδόπουλος Aξιολόγηση της αποτελεσµατικότητας µιας νέας παγίδας και ορισµένων ελκυστικών ουσιών για την παρακολούθηση του πληθυσµού της Mύγας της Mεσογείου. Πρακτικά ΣT' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Xανιά 31 Oκτωβρίου 3 Nοεµβρίου 1995, 449 σελ. 5. Tzanakakis, M. E., B. I. Katsoyannos, N. T. Papadopoulos, G. N. Drakos, and E. Manolakis, Premature fruit drop caused by the almond seed wasp Eurytoma amygdali Εnderlein (Hymenoptera: Eurytomidae) to three almond varieties. Proc. 14th International Congress of Entomology, Firenze, Italy, August 1996, 468p. 6. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, and N. A. Kouloussis Development of a system of capturing alive Ceratitis capitata females and assessing their fertility in sterile insect technique programs. Experiments conducted during 1995 and 1996 in Chios, Greece. Working Material of the Second Co-ordinated Meeting within the FAO/IAEA Research Programme Development of female medfly attractant systems for trapping and sterility assessment. Held in Madeira, Portugal, January IAEA Vienna, Austria, 49 p. 7. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, and N. A. Kouloussis Medfly trapping and related experiments conducted during 1995 and 1996 in Chios, Greece. Working Material of the Second Co-ordinated Meeting within the FAO/IAEA Research Programme Development of female medfly attractant systems for trapping and sterility assessment. Held in Madeira, Portugal, January IAEA Vienna, Austria, 50 p. 8. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, R. R. Heath, J. Hendrichs, and N. A. Kouloussis Evaluation of synthetic food-based attractants for female Mediterranean fruit flies (Diptera: Tephritidae) in McPhail type traps. Fifth International Symposium on Fruit Flies of Economic Importance. Penang, Malaysia 1-5 June 1998, 38 p. 9. Kouloussis, N. A., N. T. Papadopoulos, B. I. Katsoyannos, and A. P. Economopoulos Pheromone calling of wild and sterilized mediterranean fruit fly males under semi-natural conditions. Fifth International Symposium on Fruit Flies of Economic Importance. Penang, Malaysia 1-5 June 1998, 38 p.

14 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Tζανακάκης, M. E., N. Θ. Παπαδόπουλος, B. I. Kατσόγιαννος, Γ. N. ράκος, και E. Mανωλάκης Mέγεθος και είδος ζηµιάς από το Eurytoma amygdali σε τρεις ποικιλίες αµυγδαλιάς. Πρακτικά 7 ου Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Kαβάλα, Oκτωβρίου 1997, 51 σελ. 11. Σταυρίδης,., B. I. Kατσόγιαννος, και N. Θ. Παπαδόπουλος Παρακολούθηση πληθυσµών της µύγας των κερασιών Rhagoletis cerasi στη βόρεια Eλλάδα. Πρακτικά 7 ου Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Kαβάλα, Oκτωβρίου 1997, 53 σελ. 12. Παπαδόπουλος N. Θ., B. I. Kατσόγιαννος, και J. R. Carey Παρουσία και φαινολογία της µύγας της Mεσογείου Ceratitis capitata. στη βόρεια Eλλάδα. Πρακτικά 7 ου Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Kαβάλα, Oκτωβρίου 1997, 54 σελ. 13. Kατσόγιαννος, B. I., και N. Θ. Παπαδόπουλος Aξιολόγηση ορισµένων τύπων παγίδων και τριών ελκυστικών για τη µύγα της Mεσογείου Ceratitis capitata. Πρακτικά 7 ου Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Kαβάλα, Oκτωβρίου 1997, 209 σελ. 14. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, and N. A. Kouloussis Early season detection and population monitoring of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) using different trapping systems and other methods. Exotic fruit fly research symposium, September 12-14, 1999, Riverside California. 15. Katsoyannos, B. I., N. A. Kouloussis, and N. T. Papadopoulos Response of Ceratitis capitata to citrus chemicals under semi-natural conditions. Exotic fruit fly research symposium, September 12-14, 1999, Riverside California, 16. Papadopoulos, N. T., N. A. Kouloussis, J. R. Carey, and B. I. Katsoyannos Biodemography of wild medflies (Diptera: Tephritidae): effect of mating age on survival and fecundity. Third European-American Research Colloquium on: Social and Biological Determinants of Longevity. Rostock, Germany 1-7 August Max Planck Institute for Demographic Research, Rostock, Germany, (in press). 17. Παπαδόπουλος, N. Θ., B. I. Kατσόγιαννος, και N. A. Kουλούσης Παρακολούθηση της έναρξης δραστηριότητας και της πορείας του πληθυσµού της µύγας της Μεσογείου στην περιοχή Θεσσαλονίκης µε τη χρήση δύο τύπων παγίδων και δειγµατοληψίες καρπών. Πρακτικά Η' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Χαλκίδα 2-5 Nοεµβρίου 1999, (υπό δηµοσίευση). 18. Kουλούσης, N. A., Ν. Θ. Παπαδόπουλος και Β. Ι. Κατσόγιαννος Επίδραση της ηλικίας, ώρας της ηµέρας και θερµοκρασίας στην έκλυση σεξουαλικής φεροµόνης από τα αρσενικά της µύγας της Μεσογείου σε συνθήκες υπαίθρου. Πρακτικά Η' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Χαλκίδα 2-5 Nοεµβρίου 1999, (υπό δηµοσίευση).

15 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, and N. A. Kouloussis Early detection of Ceratitis capitata in northern Greece using plastic McPhail traps versus Jackson traps. Working Material of the 1st Research Co-ordinated Meeting within the FAO/IAEA Research Programme Development of Improved Attractants and their Integration into Fruit Fly SIT Management Programmes. Held in Sao Paulo, Brazil, 28 August - 1 September IAEA Vienna, Austria, pp. 20. Katsoyannos, B. I., N. A. Kouloussis, and N. T. Papadopoulos Development of improved attractants and their interaction into fruit fly SIT management program. Working Material of the 1st Research Co-ordinated Meeting within the FAO/IAEA Research Programme Development of Improved Attractants and their Integration into Fruit Fly SIT Management Programmes. Held in Sao Paulo, Brazil, 28 August - 1 September IAEA Vienna, Austria, pp. 21. Κατσόγιαννος, Β. Ι., Ν. Θ. Παπαδόπουλος, και Ν. Α. Κουλούσης Επίδραση ουσιών του φλοιού καρπών πορτοκαλιάς στη συµπεριφορά των αρσενικών της µύγας της Μεσογείου Ceratitis capitata. Πρακτικά Ζ' Πανελλήνιου Eντοµολογικού Συνεδρίου, Γιάννενα Nοεµβρίου 2001, (υπό δηµοσίευση). 22. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, N. A. Kouloussis, and J. Hendrichs Effect of citrus peel substrances on Mediterranean fruit fly male behavior. Sixth International Symposium on Fruit Flies of Economic Importance. Stellenbosch, South Africa 6-10 May 2002, 15 p. 23. Papadopoulos, N. T., and B. I. Katsoyannos Development of Ceratitis capitata in three apple varieties in the laboratory. Sixth International Symposium on Fruit Flies of Economic Importance. Stellenbosch, South Africa 6-10 May 2002, 23 p. 24. Papadopoulos, N. T., and B. I. Katsoyannos Parasitization of the Mediterranean fruit fly by Aganaspis daci (Hymenoptera: Eucoilidae) in Greece. Sixth International Symposium on Fruit Flies of Economic Importance. Stellenbosch, South Africa 6-10 May 2002, 23 p. 25. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, M. Stavrinides, and N. A. Kouloussis Comparison of different trapping systems for Ceratitis capitata and Bactrocera oleae: Experiments conducted during 2001 in Chios, Greece. Working Material of the 2 nd Research Coordinated Meeting within the FAO/IAEA Research Programme Development of Improved Attractants and their Integration into Fruit Fly SIT Management Programmes. Held in Stellenbosch, South Africa 29 April to 3 May IAEA Vienna, Austria, in press. 26. Katsoyannos, B. I., and N. T. Papadopoulos Synthetic female attractant baits enhance considerably attraction of Ceratitis capitata flies by sticky-coated yellow spheres: Experiments conducted during 2000 in Chios, Greece. Working Material of the 2 nd Research Co-ordinated

16 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 16 Meeting within the FAO/IAEA Research Programme Development of Improved Attractants and their Integration into Fruit Fly SIT Management Programmes. Held in Stellenbosch, South Africa 29 April to 3 May IAEA Vienna, Austria, in press. 27. Παπαδόπουλος, Ν.Θ Κόστος αναπαραγωγής σε αρσενικά της µύγας της Μεσογείου, Ceratitis capitata. 10 ο Πανελλήνιο Εντοµολογικό Συνέδριο Ηράκλειο Κρήτη, 4 7 Νοεµβρίου Κατσόγιαννος, Β. Ι. & Ν. Τ. Παπαδόπουλος Σύγκριση συστηµάτων παγίδευσης για το δάκο της ελιάς ( ίπτερα: Tephritidae) στη Χίο. 10ο Πανελλήνιο Εντοµολογικό Συνέδριο Ηράκλειο Κρήτη, 4 7 Νοεµβρίου Κουλούσης, Ν. Α., Β. Ι. Κατσόγιαννος, Ν. Θ. Παπαδόπουλος, Χ. Σ. Ιωάννου, Ε. Α. Κώττα και Χ. Λύτρας Επίδραση οσµών από χυµούς διαφόρων εσπεριδοειδών στην ωοτοκία της µύγας της Μεσογείου. 10 ο Πανελλήνιο Εντοµολογικό Συνέδριο Ηράκλειο Κρήτη, 4 7 Νοεµβρίου B. I. Katsoyannos, N. T. Papadopoulos, W. Enkerlin, J. Hendrichs & R.R.Heath Comparison of different attractants for monitoring and control of the olive fruit fly Bactrocera oleae in Greece. 5 th meeting of the working group on fruit flies of the western hemisphere, Ft. Lauderdale, Florida USA, May 2004 Ft. Lauderdale, Florida USA. 31. B.I. Katsoyannos, N.T. Papadopoulos, N.A. Kouloussis, W. Enkerlin, J. Hendrichs & R.R. Heath Towards the development of a lure and kill system against Ceratitis capitata and Bactrocera oleae combining food lures and colored spheres. 5 th meeting of the working group on fruit flies of the western hemisphere, Ft. Lauderdale, Florida USA, May 2004 Ft. Lauderdale, Florida USA. 32. Kouloussis, N. A., B. I. Katsoyannos, N. T. Papadopoulos, C. S. Ioannou and E. A. Kotta Effect of Host Fruit Odors on the Oviposition of Feral Ceratitis capitata in the Laboratory. 5 th meeting of the working group on fruit flies of the western hemisphere, Ft. Lauderdale, Florida USA, May 2004 Ft. Lauderdale, Florida USA. 33. Katsoyannos, B. Ι., N. Τ. Papadopoulos, and N. Α. Kouloussis Comparison of different trapping systems and Bait Stations for Ceratitis capitata and Bactrocera oleae: Experiments conducted in Chios, Greece. 3 rd FAO/IAEA research co-coordinated meeting on Development of Improved Attractants and their Integration into Fruit Fly SIT Management Programs Ft. Lauderdale, Florida USA, May Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, and N. A. Kouloussis Improving Ceratitis capitata male competitiveness in SIT programmes through exposure to citrus peel oils. 1 st RCM

17 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος 17 on Improving Sterile Male Performance in Fruit Fly SIT. Antigua, Guatemala, October Ε. ιδακτικά βοηθήµατα 1. Παπαδόπουλος, Ν. Θ Κλείδες προσδιορισµού των κλάσεων των αρθροπόδων και των τάξεων των εντόµων. Τµήµα Αγροτικής Ανάπτυξης, ηµοκρίτειο Πανεπιστήµιο Θράκης, Ορεστιάδα, 18 σελίδες. 2. Παπαδόπουλος, Ν. Θ Ηλεκτρονικές κλείδες προσδιορισµού των τάξεων των εντόµων. Τµήµα Αγροτικής Ανάπτυξης, ηµοκρίτειο Πανεπιστήµιο Θράκης, Ορεστιάδα. CD-RΟΜ. ΣΤ. Eκθέσεις επιστηµονικών προγραµµάτων 1. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos, and N. A. Kouloussis Medfly female attractant studies in support of the Sterile Insect Technique. "Improving the Sterile Insect Technique for medflies by developing female medfly attractants for use with genetic sexing strains". Experiments conducted during summer 1994 in Chios, Greece. I.A.E.A. Report, 33 pp. 2. Katsoyannos, B. I. and N. T. Papadopoulos Medfly overwintering and biology studies conducted in the area of Thessaloniki, Northern Greece. Annual Report 1994, 77pp. 3. Katsoyannos, B. I., N. A. Kouloussis, and N. T. Papadopoulos Environmentally safe integrated system(s) for the control of the Mediterranean fruit fly, Ceratitis capitata (Wiedemann) (Diptera: Tephritidae). Annual Report 1995 of the Research Programme EC - AgroIndustry, 54 pp. 4. Katsoyannos, B. I. and N. T. Papadopoulos Medfly female attractant studies in support of the Sterile Insect Technique. "Improving the Sterile Insect Technique for medflies by developing female medfly attractants for use with genetic sexing strains". Experiments conducted during summer 1996 in Chios, Greece. I.A.E.A. Report, 50 pp. 5. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos and N. A. Kouloussis Environmentally safe integrated system(s) for the control of the Mediterranean fruit fly, Ceratitis capitata (Wiedemann) (Diptera: Tephritidae). Annual Report 1996 of the Research Programme EC - AgroIndustry, 17 pp. 6. Katsoyannos, B. I. and N. T. Papadopoulos Medfly female attractant studies in support of the Sterile Insect Technique. "Improving the Sterile Insect Technique for medflies by developing female medfly attractants for use with genetic sexing strains". Experiments conducted during summer 1997 in Chios, Greece. I.A.E.A. Report, 39 pp.

18 Βιογραφικό σηµείωµα N. Παπαδόπουλος Katsoyannos, B. I. N. T. Papadopoulos and N. A. Kouloussis Medfly female attractant studies in support of the Sterile Insect Technique. "Improving the Sterile Insect Technique for medflies by developing female medfly attractants for use with genetic sexing strains". Experiments conducted during the summer of 1998 in Thsaloniki and Chios, Greece. I.A.E.A. Report, 40 pp. 8. Katsoyannos, B. I., N. T. Papadopoulos and N. A. Kouloussis Development and evaluation of improved fruit fly attractants and bait stations in Greece. First Annual Report , I.A.E.A. Research Programme, 32pp. 9. Katsoyannos, B. I., N. Zountas, and N. T. Papadopoulos Development and evaluation of improved fruit fly attractants and bait stations in Greece. 4 th Annual Report , I.A.E.A. Research Programme, 26pp. 10. Katsoyannos, B. I., D. Xydas, and N. T. Papadopoulos. Development and evaluation of improved fruit fly attractants and bait stations in Greece. 3 rd Annual Report , I.A.E.A. Research Programme, 36pp. 11. Papadopoulos, N. T., B. I. Katsoyannos, C. Ioannou & N. A. Kouloussis Aging in the wild. Annual Report , University of California Davis, Biodemographic Determinats of Life Span, Reseach Program, 10 pp. 12. Katsoyannos, B. I., N. Zountas, and N. T. Papadopoulos Development and evaluation of improved fruit fly attractants and bait stations in Greece. 4 th Annual Report , I.A.E.A. Research Programme, 30pp.

Λέξεις-κλειδιά: Δάκος ελιάς, Παγίδες, Εντομοελκυστικά, φερομόνες, φυτοπροστατευτικά προϊόντα

Λέξεις-κλειδιά: Δάκος ελιάς, Παγίδες, Εντομοελκυστικά, φερομόνες, φυτοπροστατευτικά προϊόντα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΟΕΛΚΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Bactrocera oleae (Gmelin) (ΔΙΠΤΕΡΑ: Tephritidae) ΣΕ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κ. Βαρίκου 1 *,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ ΜΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ (Bactrocera oleae GMEL.) ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ ΜΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ (Bactrocera oleae GMEL.) ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ ΜΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ (Bactrocera oleae GMEL.) ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Εμμανουήλ Ροδανάκης 1 και Ελευθέριος Αλυσσανδράκης 2 1 Τμήμα Φυτικής Παραγωγής,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Χριστίνα Α. Παππά Οικονοµολόγος Βοηθός έρευνας Υποψήφια διδάκτωρ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Χριστίνα Α. Παππά Οικονοµολόγος Βοηθός έρευνας Υποψήφια διδάκτωρ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Οικονοµολόγος Βοηθός έρευνας Υποψήφια διδάκτωρ Μάιος 2007 Περιεχόµενα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Προσωπικά στοιχεία...1 2. Ακαδηµαϊκές σπουδές...1 3. Ξένες γλώσσες...1 4. Χειρισµός Η/Υ...1

Διαβάστε περισσότερα

2. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

2. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Συγκριτική μελέτη της αποτελεσματικότητας δικτύου της παγίδας «ΔΑΚΟ-ΦΑΚΑ» κατά του δάκου της ελιάς (Βactrocera oleae, Diptera: Tephritidae) σε ελιές ποικιλίας Κορωνέικη. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο δάκος της ελιάς (Bactrocera

Διαβάστε περισσότερα

Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.Θ-M.Sc - Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15

Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.Θ-M.Sc - Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15 Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.ΘM.Sc Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.ΘM.Sc

Διαβάστε περισσότερα

Σπανού Άννα Βιογραφικό Σημείωμα

Σπανού Άννα Βιογραφικό Σημείωμα Σπανού Άννα Βιογραφικό Σημείωμα Προσωπικές Πληροφορίες Όνομα Σπανού Άννα Εθνικότητα Ελληνική Ημερομηνία Γέννησης 18.04.1982 Διευθύνσεις Ζηργάνου 41Β τ.κ. 55134, Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα 6973616490

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυµο: ΚΕΣΙ ΗΣ Όνοµα: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Όνοµα πατέρα: Ιωάννης Έτος γεννήσεως: 1961 /νση επικοινωνίας : Τέρµα Κοντοπούλου, Φλώρινα, 53100 Τηλ: 238554646 e-mail: tkesidis@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πτυχίο Έτος Πεδίο Βαθμός /Τμήμα. Πανεπιστήμιο Κρήτης ιδακτορικό* 2005 2008 Οικονομικά /Οικ. Επιστημών Περιβάλλοντος Άριστα

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πτυχίο Έτος Πεδίο Βαθμός /Τμήμα. Πανεπιστήμιο Κρήτης ιδακτορικό* 2005 2008 Οικονομικά /Οικ. Επιστημών Περιβάλλοντος Άριστα Βιογραφικό Σημείωμα ΗΜΗΤΡΑ ΒΟΥΒΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία τόπος γέννησης Επικοινωνία Οικογενειακή κατάσταση 18 Ιουνίου 1979, Ηράκλειο Κρήτης Τηλέφωνο: 6942403934 E-mail: dimitra@econ.soc.uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αφίξεις Τουριστών / Arrivals of Tourists

Αφίξεις Τουριστών / Arrivals of Tourists Αφίξεις Τουριστών / Arrivals of Tourists Περίοδος Αναφοράς: Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2014 Reference Period: January - December 2014 Τελευταία Ενημέρωση: 19/01/2015 Last Update: Σελίδα / Page 2 3 4 5 6 7

Διαβάστε περισσότερα

Συμβατικές και ταχείες μέθοδοι ανίχνευσης για έλεγχο μικροβίων σε τρόφιμα και νερό Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συμβατικές και ταχείες μέθοδοι ανίχνευσης για έλεγχο μικροβίων σε τρόφιμα και νερό Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμβατικές και ταχείες μέθοδοι ανίχνευσης για έλεγχο μικροβίων σε τρόφιμα και νερό Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών October 1, 2010 8:30-9:00 πμ Εγγραφή, εισαγωγή October 1-3, 2010 9:00-9:30 πμ Εισαγωγική

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΕΙΟΤΡΟΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ (Bactrocera oleae GMEL.) ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

ΧΗΜΕΙΟΤΡΟΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ (Bactrocera oleae GMEL.) ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΧΗΜΕΙΟΤΡΟΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ (Bactrocera oleae GMEL.) ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γεώργιος Ζαχαριουδάκης 1 και Ελευθέριος Αλυσσανδράκης 2 1 Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας Τ.Ε.Ι. Κρήτης. 2 Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητικές Δραστηριότητες του Εργαστηρίου Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης

Ερευνητικές Δραστηριότητες του Εργαστηρίου Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης Ερευνητικές Δραστηριότητες του Εργαστηρίου Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ιωάννης Ζ. Γήτας Τηλ: +30 2310 992699,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ελληνική ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ. Ονοµατεπώνυµο ΜΕΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ιεύθυνση ΚΟΡΑΗ 2Α, 82100, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑ Α

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ελληνική ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ. Ονοµατεπώνυµο ΜΕΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ιεύθυνση ΚΟΡΑΗ 2Α, 82100, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑ Α ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοµατεπώνυµο ΜΕΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ιεύθυνση ΚΟΡΑΗ 2Α, 82100, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑ Α Τηλέφωνο 2271035042 Τηλεοµοιοτυπία 2271035299 Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο v.mennis@aegean.gr

Διαβάστε περισσότερα

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. (2006-2008) Βαθμός: «Άριστα» (9,25/10)

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. (2006-2008) Βαθμός: «Άριστα» (9,25/10) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΓΠΣ MSc- ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τηλέφωνο: 6972314589 / 210-8221676 E-mail: tmaltez@otenet.gr, tasosmalt@yahoo.gr Στρατιωτική θητεία: Ολοκληρωμένη ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - Μεταπτυχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σαλαμίνος 39, Άγια Παρασκευή, Τ.Κ. 153 43, Αθήνα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6976 439249 FAX: 211 8009081

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σαλαμίνος 39, Άγια Παρασκευή, Τ.Κ. 153 43, Αθήνα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6976 439249 FAX: 211 8009081 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΟΙΚΟΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Κολιώνης Γεώργιος 19 / 04 / 1980 (34 ετών) Θεσσαλονίκη Άγαμος ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6944879064 2842024322 E-MAIL : niktrix@hotmail.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6944879064 2842024322 E-MAIL : niktrix@hotmail. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΧΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 03/02/1976 : ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΑΓΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Ονοματεπώνυμο... Κοσσιέρη Ευαγγελία Όνομα πατέρα... Γεώργιος Όνομα μητέρας... Αικατερίνη Τόπος γεννήσεως... Αθήνα Οικογενειακή κατάσταση... Έγγαμη kjnnnbbvvghgf Διεύθυνση επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Dr Marios Vryonides. Curriculum Vitae I. PERSONAL DETAILS.. 2 II. EDUCATION... 3 III. WORK EXPERIENCE. 4

Dr Marios Vryonides. Curriculum Vitae I. PERSONAL DETAILS.. 2 II. EDUCATION... 3 III. WORK EXPERIENCE. 4 Curriculum Vitae Dr Marios Vryonides I. PERSONAL DETAILS.. 2 II. EDUCATION.... 3 III. WORK EXPERIENCE. 4 IV. PRESENTATIONS IN CONFERENCES AND SEMINARS... 5 V. PUBLICATIONS.... 6-1 - I. PERSONAL DETAILS

Διαβάστε περισσότερα

AREA WIDE CONTROL OF MEDITERRANEAN FRUIT FLY USING THE STERILE INSECT TECHNIQUE (SIT)

AREA WIDE CONTROL OF MEDITERRANEAN FRUIT FLY USING THE STERILE INSECT TECHNIQUE (SIT) J Cleanfruit Seminar / Σεµινάριο Cleanfruit ATHENS - GREECE / ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΑ Α Hellenic Foreign Trade Board (HEPO) Marinou Antypa 86-88 / Helioupolis 16346 Ελληνικός Οργανισµός Εξωτερικού Εµπορίου (ΟΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Ονοματεπώνυμο: Φωτεινή (Φανή) Κομσέλη 2. Εκπαίδευση: Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών 3. Δ/νση εργασίας: ΕΚΔΔΑ/ΙΝΕΠ, Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος 4. Τηλ.: 213.1306.236, -255, -200, -204

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΛΕΓΑΝΤΗΣ Διεύθυνση εργασίας ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος, Ελλάδα Τηλέφωνο εργασίας 0030 24210 74419 Τηλεομοιοτυπία 0030

Διαβάστε περισσότερα

Ρωξάνη Καραγιάννη Ερευνήτρια Γ Βαθμίδας

Ρωξάνη Καραγιάννη Ερευνήτρια Γ Βαθμίδας Ρωξάνη Καραγιάννη Ερευνήτρια Γ Βαθμίδας Ερευνητική Περιοχή: Οικονομικά της Υγείας Άλλα Ερευνητικά Ενδιαφέροντα: Μικροοικονομική, Εφαρμοσμένη Μικροοικονομική: Παραγωγικότητα, Αποτελεσματικότητα, Οικονομετρία

Διαβάστε περισσότερα

βιογραφικο σημειώμα Προσωπικές πληροφοριες Πόλη ΒΕΡΟΙΑ Τηλέφωνο

βιογραφικο σημειώμα Προσωπικές πληροφοριες Πόλη ΒΕΡΟΙΑ Τηλέφωνο βιογραφικο σημειώμα Γεωπόνος A Προσωπικές πληροφοριες Πόλη ΒΕΡΟΙΑ Τηλέφωνο 1 / 15 2331Ο61720, 6974338357 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Antonistheox@yahoo.gr Εκπαίδευση και καταρτιση O κτώβριος 2011 Φεβρουάριος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σπουδές

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σπουδές ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ. Αλέξανδρος Κουλούρης Βιβλιοθηκονόμος, Ph.D. Διεθνολόγος Πολιτικός επιστήμονας koulouris.a@gmail.com, akoul@teiath.gr http://users.teiath.gr/akoul/ Σπουδές Οκτώβριος 2007 Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Αρτέμης Κουρτέσης Όνομα Πατρός: Βασίλειος Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά Ημ/νία γέννησης: 28 Ιουνίου 1963 E-mail: akourtesis@aktis-sa.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Δ4.3. Μια Δημοσίευση σε έγκυρο περιοδικό και δυο Ανακοινώσεις Δημοσιεύσεις στα Πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων

Δ4.3. Μια Δημοσίευση σε έγκυρο περιοδικό και δυο Ανακοινώσεις Δημοσιεύσεις στα Πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ-Υποέργο 07 Επιστροφή του Αρχιμήδη: Συμβολή στην Μελέτη της Υδραυλικής Μηχανικής και Υδροδυναμικής Συμπεριφοράς των Αρχιμήδειων Κοχλιωτών Υδροτροχών για Ανάκτηση του Υδροδυναμικού Φυσικών

Διαβάστε περισσότερα

chatzipa@math.uoc.gr http://www.math.uoc.gr/ chatzipa

chatzipa@math.uoc.gr http://www.math.uoc.gr/ chatzipa ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοµατεπώνυµο : ιεύθυνση : Email: Web: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙ ΗΣ Τµήµα Μαθηµατικών, Λεωφ. Κνωσσού, Ηράκλειο, 71409. chatzipa@math.uoc.gr http://www.math.uoc.gr/ chatzipa Προσωπικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα : Λέκκα Στυλιανή Ημερομηνία γέννησης : 24/6/1976 Τόπος γέννησης : Οικογενειακή κατάσταση : Βόλος έγγαμη Τέκνα: 2 Διεύθυνση κατοικίας Αναγνωστοπούλου 30β, Βόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΗΣΙΟ ΟΣ)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΗΣΙΟ ΟΣ) 1. ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΑΕΙ, φυτικής παραγωγής για διεξαγωγή πειραµάτων αγρού. Εδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας. Απαραίτητα αγγλικά & Η/Υ. Επιθυµητή προυπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. email:, συζητήσιµη 6947/421665 2. ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ρ. Ευάγγελος Μεννής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ρ. Ευάγγελος Μεννής ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ρ. Ευάγγελος Μεννής ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Βιογραφικά στοιχεία.....3 1.1 Προσωπικές Πληροφορίες 3 1.2 Εκπαίδευση και Κατάρτιση.. 3 1.3 Υποτροφίες και Βραβεία.. 4 1.4 Άλλες δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Extract of olive fruit fly males (Diptera: Tephritidae) attract virgin females

Extract of olive fruit fly males (Diptera: Tephritidae) attract virgin females ENTOMOLOGIA HELLENICA 19 (2010): 14-20 Extract of olive fruit fly males (Diptera: Tephritidae) attract virgin females V.G. MAVRAGANIS 1*, N.T. PAPADOPOULOS 2 AND N.A. KOULOUSSIS 3 1 National Agricultural

Διαβάστε περισσότερα

O υπονομευτής της τομάτας. Tuta absoluta. Κωνσταντίνος Β. Σίμογλου. ΔΑΟ & Κ Δράμας, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου

O υπονομευτής της τομάτας. Tuta absoluta. Κωνσταντίνος Β. Σίμογλου. ΔΑΟ & Κ Δράμας, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου O υπονομευτής της τομάτας Tuta absoluta Κωνσταντίνος Β. Σίμογλου ΔΑΟ & Κ Δράμας, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Δράμα, 25-10-2011 O υπονομευτής της τομάτας Tuta absoluta Βιολογικός κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γεωπόνος. Πληροφορίες: Αθηνά Παυλάτου-Βε Αναπλ. Καθηγήτρια ΑΠΘ E-mail: ave@agro.auth.gr

Ο Γεωπόνος. Πληροφορίες: Αθηνά Παυλάτου-Βε Αναπλ. Καθηγήτρια ΑΠΘ E-mail: ave@agro.auth.gr Ο Γεωπόνος Πληροφορίες: Αθηνά Παυλάτου-Βε Αναπλ. Καθηγήτρια ΑΠΘ E-mail: ave@agro.auth.gr Τι κάνει ο Γεωπόνος Ο Γεωπόνος: Αναλύει τα φαινόμενα της αναπαραγωγής και ανάπτυξης των παραγωγικών φυτών και ζώων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES DEPARTMENT OF ECONOMIC & REGIONAL DEVELOPMENT Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2. ΣΠΟΥ ΕΣ 3. ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΗ Ι ΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Στυλιανός Θ. Τσιλίκης Βιογραφικό Σηµείωµα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2. ΣΠΟΥ ΕΣ 3. ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΗ Ι ΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Στυλιανός Θ. Τσιλίκης Βιογραφικό Σηµείωµα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυµο : ΤΣΙΛΙΚΗΣ Όνοµα : ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Όνοµα Πατρός : ΘΕΟ ΩΡΟΣ Έτος Γέννησης : 12 Ιουνίου 1971 ιεύθυνση Κατοικίας : Αλεξάνδρου ιάκου 36, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 Αμφιθέατρο Κτηρίου Επιστημών Πολυτεχνείο Κρήτης 10:00-14:00

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 Αμφιθέατρο Κτηρίου Επιστημών Πολυτεχνείο Κρήτης 10:00-14:00 NETWORKING DAY Συνεργασία στην Έρευνα & Επαγγελματικές Προοπτικές Νέων Επιστημόνων Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 Αμφιθέατρο Κτηρίου Επιστημών Πολυτεχνείο Κρήτης 10:00-14:00 Νάνο/Μικροηλεκτρονική και Ενσωματωμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Δρ. Δημήτριος Αντωνόπουλος. Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. econtentplus programme ΕΧΘΡΟΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Δρ. Δημήτριος Αντωνόπουλος. Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. econtentplus programme ΕΧΘΡΟΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΙΑΣ 1 Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση econtentplus programme 2 econteplusproject Organic.Edunet ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΧΘΡΩΝ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΙΑΣ PhD Γεωπονικών Επιστημών Γ.Π.Α. MSc

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ. ANNAΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ (PhD, M.Ed) ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ. ANNAΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ (PhD, M.Ed) ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ. ANNAΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ (PhD, M.Ed) ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ M.Ed, ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (SPECIAL EDUCATION) ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πτυχίο του Τµήµατος ασοπονίας του Τ.Ε.Ι Λαµίας παράρτηµα Καρπενησίου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πτυχίο του Τµήµατος ασοπονίας του Τ.Ε.Ι Λαµίας παράρτηµα Καρπενησίου. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ Κλεισιάρη Σοφία ηµήτριος Ελένη ηµ. Ζαχαρόπουλος ΗΜΕΡΟΜ.\ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 11/02/1968 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υ ΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ

Υ ΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ Υ ΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Διεύθυνση Κατοικίας Πετεινός, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100 Τηλέφωνο 6937476255 Διεύθυνση Γραφείου Τμήμα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Ρωμανίδης. Νικόλαος. Ορεστιάδα Έβρος

Κωνσταντίνος Ρωμανίδης. Νικόλαος. Ορεστιάδα Έβρος BIOΓPAΦIKO ΣHMEIΩMA I. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Ρωμανίδης Όνομα πατρός: Νικόλαος Όνομα μητρός: Σουλτάνα Έτος γεννήσεως: 1963 Τόπος γεννήσεως: Ορεστιάδα Έβρος Οικογενειακή κατάσταση:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του Κοτσαρίνη Παναγιώτη Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 13 / 4 / 1970 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass

Βιογραφικό σημείωμα Europass Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ Ευτυχία Διεύθυνση (-εις) Φρε 43, Λειβάδια, Χανιά Κρήτης, ΤΚ 73100 Τηλέφωνο (-α) Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 2821094568

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΟ.. : Στέφου ΟΝΟΜΑ....: Βασιλική ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ...: Κανέλλος ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ...: Ειρήνη ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ...: 10-11-1983 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... : Άγαμη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ. Παρουσίαση του Δικτύου. Καθηγητής Π. Λατινόπουλος. Πρόεδρος Δικτύου ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ

ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ. Παρουσίαση του Δικτύου. Καθηγητής Π. Λατινόπουλος. Πρόεδρος Δικτύου ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ Παρουσίαση του Δικτύου Καθηγητής Π. Λατινόπουλος Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πρόεδρος Δικτύου ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ Τι είναι το Δίκτυο Το Δίκτυο ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ είναι ένα μη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο : Κρεμμύδα Όνομα : Άννα Οικογεν. Κατάσταση : Έγγαμη με (2) παιδιά Εθνικότητα : Ελληνική Τηλ. / e-mail : 210-53.85.232, akremmyda@teiath.gr, annkre@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΟΝΟΜΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ : ΣΟΦΙΑ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ : ΚΡΝΟΦ ΤΣΕΧΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ : 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1974 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΨΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΨΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΨΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ DEVELOPMENT OF AN AUTOMATED SYSTEM FOR MONITORING REDSCALE

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΘΕΤΟ: ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ - ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΦΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 25-7-1963

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Τμήμα Ιατρικών Eργαστηρίων

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Τμήμα Ιατρικών Eργαστηρίων ΤΕΙ Θεσσαλίας - Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Τμήμα Ιατρικών Eργαστηρίων Λάρισα 05/09/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Μικροβιολογία (Εργαστήριο)

Διαβάστε περισσότερα

1979-1980 Πρακτική άσκηση για την απόκτηση αδειας ασκήσεως επαγγέλματος οινολόγου Α' κατηγορίας.

1979-1980 Πρακτική άσκηση για την απόκτηση αδειας ασκήσεως επαγγέλματος οινολόγου Α' κατηγορίας. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο: Παπράς Όνομα: Αστέριος Όνομα πατρός: Ιωάννης. Τόπος γέννησης :Τύρναβος Λάρισας 1951 Έγγαμος, 2 παιδιά Τέρμα Αγίου Γεδεών. 40100 Τύρναβος Τηλ. 0492/24305, 22463 Κιν. 6977002500

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ονοματεπώνυμο : Σπανουδάκη Κατερίνα Όνομα Πατρός Μητρός : Εμμανουήλ Ειρήνη Έτος Γέννησης : 1977 Αριθμός Ταυτότητας : Ρ 834308 Τόπος Γέννησης : Ηράκλειο Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχν. Γεωπονίας Τεχν. Τροφίμων Ηράκλειο Κρήτης Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:50 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:52

Τεχν. Γεωπονίας Τεχν. Τροφίμων Ηράκλειο Κρήτης Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:50 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:52 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τεχν. Γεωπονίας Τεχν. Τροφίμων Ηράκλειο Κρήτης Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71303 Τηλέφωνο: 6985852597 E-mail: yiannis.prt@gmail.com Προφίλ: Πολύ καλή γνώση καλών

Διαβάστε περισσότερα

Επιβλαβή έντομα και ωφέλιμα αρθρόποδα στους ελαιώνες της Τριφυλίας την περίοδο 2012-2013

Επιβλαβή έντομα και ωφέλιμα αρθρόποδα στους ελαιώνες της Τριφυλίας την περίοδο 2012-2013 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΘΟΔΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΑ ΑΓΡΟ- ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ Χρονική Διάρκεια: Οκτώβριος 2010 Ιούνιος 2014 Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. ΣΤΑΥΡΟΣ Μητρώνυμο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Τίτλος Πτυχίου. Υποψήφιος Διδάκτωρ, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Βιογραφικό Σημείωμα. ΣΤΑΥΡΟΣ Μητρώνυμο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Τίτλος Πτυχίου. Υποψήφιος Διδάκτωρ, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Βιογραφικό Σημείωμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: ΜΑΝΩΛΙΤΖΑΣ Όνομα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πατρώνυμο : ΣΤΑΥΡΟΣ Μητρώνυμο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ E-mail: pmanol@gmail.com ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Όνομα Ιδρύματος Πολυτεχνείο Κρήτης Τίτλος Πτυχίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ «ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3.2 Σε Κέντρα Μελετών Ερευνών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3.2 Σε Κέντρα Μελετών Ερευνών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: E-mail: Δημήτρης Π. Μπάλιος dbalios@econ.uoa.gr 2. Εκπαίδευση Περίοδος: Ιούνιος 2001 Ιούλιος 2006 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΌΝΟΜΑ: ΜΑΡΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΛΑΔΑΚΗ ΌΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΡΟΔΟΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ:

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΌΝΟΜΑ: ΜΑΡΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΛΑΔΑΚΗ ΌΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΡΟΔΟΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΌΝΟΜΑ: ΜΑΡΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΛΑΔΑΚΗ ΌΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΡΟΔΟΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 ΙΑΛΥΣΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Ο Οδηγός Καριέρας εκδίδεται τα τελευταία χρόνια από το kariera.gr, αποτελώντας μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακά προγράμματα ειδίκευσης που δυνητικά ενδιαφέρουν τους πτυχιούχους Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ

Μεταπτυχιακά προγράμματα ειδίκευσης που δυνητικά ενδιαφέρουν τους πτυχιούχους Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ Μεταπτυχιακά προγράμματα ειδίκευσης που δυνητικά ενδιαφέρουν τους πτυχιούχους Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ Επιμέλεια: Ανανίας Τομπουλίδης Καθηγητής ΤΜΜ ΠΔΜ Συνεργάτης Γραφείου Διασύνδεσης ΠΔΜ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Προσωπικά Στοιχεία Ονοματεπώνυμο : Αμανατιάδης Δημήτριος του Σοφοκλή Ημ/νία Γέννησης : 12 Φεβρουαρίου 1970 Τόπος κατοικίας : Θεσσαλονίκη, Βατοπεδίου 5, 56224 Εύοσμος

Διαβάστε περισσότερα

Συμπεράσματα και προτάσεις σχετικά την εμφάνιση και αντιμετώπιση της επιδημίας του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα το 2010

Συμπεράσματα και προτάσεις σχετικά την εμφάνιση και αντιμετώπιση της επιδημίας του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα το 2010 Συμπεράσματα και προτάσεις σχετικά την εμφάνιση και αντιμετώπιση της επιδημίας του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα το 2010 Η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος με αφορμή την επιδημία του ιού του Δυτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άριστα (1 st Class)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άριστα (1 st Class) 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Επώνυμο: ΜΑΥΡΙΔΗΣ Όνομα: ΗΡΑΚΛΗΣ Ημερομηνία γέννησης: 7 Σεπτεμβρίου 1963 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος - 2 παιδιά Διεύθυνση κατοικίας: Μελπομένης 3, Βάρη, Αττική 166 72

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική+Ομάδα+Τεχνολογιών+ Διαδικτύου+

Ερευνητική+Ομάδα+Τεχνολογιών+ Διαδικτύου+ Ερευνητική+Ομάδα+Τεχνολογιών+ Διαδικτύου+ Ερευνητικές,Δραστηριότητες,και, Ενδιαφέροντα,, Τμήμα,Μηχανικών,Η/Υ,&,Πληροφορικής, Τομέας,Λογικού,των,Υπολογιστών, Εργαστήριο,Γραφικών,,Πολυμέσων,και,Γεωγραφικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πουλιόπουλος Λεωνίδας 0467087263 εργασίας 0467080618 οικίας pouliopoulos@kastoria.teikoz.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πουλιόπουλος Λεωνίδας 0467087263 εργασίας 0467080618 οικίας pouliopoulos@kastoria.teikoz.gr ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά Στοιχεία Επώνυμο Όνομα Τηλέφωνα Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Πουλιόπουλος Λεωνίδας 0467087263 εργασίας 0467080618 οικίας pouliopoulos@kastoria.teikoz.gr Τίτλοι σπουδών Πτυχίο Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1979-1981, Πτυχίο Οπτικής. - Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, Τμήμα Οπτικής του ΤΕΙ Αθήνας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1979-1981, Πτυχίο Οπτικής. - Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, Τμήμα Οπτικής του ΤΕΙ Αθήνας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα: Αριστείδης Επίθετο: Χανδρινός Τόπος Γέννησης: Αθήνα, Ελλάδα E-Mail: achand@teiath.gr, chandria@yahoo.com ΣΠΟΥΔΕΣ 1979-1981, Πτυχίο Οπτικής. - Σχολή Επαγγελμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΕΣ. Βιογραφικό Σημείωμα. Γεωπόνος ΓΠΑ M.Sc - Βόλος. Προσωπικά Στοιχεία. Πόλη: ΒΟΛΟΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2421069323 κιν. 6937655937

ΣΠΟΥΔΕΣ. Βιογραφικό Σημείωμα. Γεωπόνος ΓΠΑ M.Sc - Βόλος. Προσωπικά Στοιχεία. Πόλη: ΒΟΛΟΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2421069323 κιν. 6937655937 Βιογραφικό Σημείωμα Γεωπόνος ΓΠΑ M.Sc - Βόλος Προσωπικά Στοιχεία Πόλη: ΒΟΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2421069323 κιν. 6937655937 [e-mail]: ioannisdoulas@yahoo.gr, ioannisdoulas@gmail.com, ioannisemail@ymail.com, jd2@hotmail.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Τµήµα Τεχνολογίας & Συστηµάτων Παραγωγής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Τµήµα Τεχνολογίας & Συστηµάτων Παραγωγής. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τµήµα Τεχνολογίας & Συστηµάτων Παραγωγής Πανεπιστήµιο Πειραιώς, Καραολή ηµητρίου 80, 18534 Πειραιάς Τηλ. 210 414-2147, e-mail: sofianop@unipi.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα ελέγχου για τον ιό του Δυτικού Νείλου και την ελονοσία, ενίσχυση της επιτήρησης στην ελληνική επικράτεια (MIS 365280)

Ειδικό πρόγραμμα ελέγχου για τον ιό του Δυτικού Νείλου και την ελονοσία, ενίσχυση της επιτήρησης στην ελληνική επικράτεια (MIS 365280) «Ειδικό πρόγραμμα ελέγχου για τον ιό του Δυτικού Νείλου και την ελονοσία, ενίσχυση της επιτήρησης στην ελληνική επικράτεια» Παραδοτέο Π1.23 Έκθεση αποτελεσμάτων συστηματικής σύγκρισης παγίδων Υπεύθυνοι

Διαβάστε περισσότερα

ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ KΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. Β Πανεπιστηµικακή Καρδιολογική Κλινική Νοσοκοµείο «Αττικόν» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ KΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. Β Πανεπιστηµικακή Καρδιολογική Κλινική Νοσοκοµείο «Αττικόν» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ KΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Β Πανεπιστηµικακή Καρδιολογική Κλινική Νοσοκοµείο «Αττικόν» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αθήνα 2014 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Βιογραφικού

Απόσπασμα Βιογραφικού Απόσπασμα Βιογραφικού ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο. ΣΚΟΥΦΗ- KAΤΣΙΔΟΝΙΩΤΗ Όνομα.. ΔΗΜΗΤΡΑ Όνομα Πατρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Έτος Γέννησης 1952 Τόπος Γέννησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΘΕΤΟ: ΠΕΡ ΙΚΗ ΒΑΘΜΙ Α: Καθηγήτρια Εφαρµογών Αγγλικής Γλώσσας, ΤΕΙ ΑΜΘ ΤΜΗΜΑ: Λογιστικής & Χρηµατοοικονοµικής ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Περγάµου 32, Καβάλα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 12 Σεπτεμβρίου 1976. Έγγαμος με ένα παιδί. Καβάλα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 12 Σεπτεμβρίου 1976. Έγγαμος με ένα παιδί. Καβάλα ΛΕΩΝΙΔΑΣ Λ. ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: Οικ. Κατάσταση: Τόπος Γέννησης: Ηλεκτρονική Διεύθυνση: 12 Σεπτεμβρίου 1976 Έγγαμος με ένα παιδί Καβάλα modip-tech@duth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θ. Κυρκουδης - Ο. Παπουτσή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

Θ. Κυρκουδης - Ο. Παπουτσή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ Θ. Κυρκουδης - Ο. Παπουτσή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ Ο ρόλος των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών στην Εκπαιδευτική και Πολιτισμική ανέλιξη της κοινωνίας. Το εγχείρημα ανοίγματος της

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Α.Π.Θ.) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Α.Π.Θ.) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Α.Π.Θ.) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Λάρισα, 23 Νοεμβρίου 2010 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Νικόλαος Γ. Καραμανές Ημερομηνία Γέννησης : 19 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Τμήμα Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κύπρου ημέρα γνωριμίας Ιανουάριος 2014 Σωκράτης Στρατής, Δρ. Αρχιτέκτονας, Πολεοδόμος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Αρχιτεκτονικής -Δομή Τμήματος -Δομή

Διαβάστε περισσότερα

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Όνομα ΠΑΤΕΡΑ : ΧΑΤΖΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Παν Πειραιά, Δρ Φούντας Ευάγγελος. Δρ ΦΟΥΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς Πρόεδρος Τμήματος Πληροφορικής

Καθηγητής Παν Πειραιά, Δρ Φούντας Ευάγγελος. Δρ ΦΟΥΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς Πρόεδρος Τμήματος Πληροφορικής Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Δρ ΦΟΥΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς Πρόεδρος Τμήματος Πληροφορικής Μ. ΚΑΡΑΟΛΗ και Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 80, 185 34 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ 210 414 2314 / Fax: 210-4142107

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα. 23-24 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα. 23-24 Απριλίου 2013 Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα 23-24 Απριλίου 2013 Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της

Διαβάστε περισσότερα

... 1-3.... 3-16. 6. μ μ... 6 8. μ μ ( )... 7-8. 13. / μ μ... 10-11 15... 11-12 16. -... 12-13. -... 17-18... 18-23... 24-26... 27

... 1-3.... 3-16. 6. μ μ... 6 8. μ μ ( )... 7-8. 13. / μ μ... 10-11 15... 11-12 16. -... 12-13. -... 17-18... 18-23... 24-26... 27 .... 1-3.... 3-16 μ : 1. μ μ.... 3-4 2. μ... 4 3. μ / μ μ... 4-5 4. μ μ.... 5 5. μ... 5-6 6. μ μ.... 6 7.... 6-7 8. μ μ ( )... 7-8 9. μ/μ μ... 8 10. μ/μμ -... 8-9 11. μ / μ... 9-10 12. /... 10 13. / μ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981 Διεύθυνση κατοικίας Εγνατίας 125, 54635 - Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 535354, 6936127493 Φαξ 2310 530468 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. LinkedIn: Vassilis Zissimopoulos

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. LinkedIn: Vassilis Zissimopoulos Όνομα: Βασίλης Ζησιμόπουλος Ειδικότητα: Μηχανολόγος Μηχανικός Μηχανικός Ενέργειας, Μέλος ΤΕΕ με Αριθμό Μητρώου ΤΕΕ 101838 Ημερομηνία Γέννησης: 15/06/76 Τόπος Γέννησης: Ηράκλειο, Κρήτης Οικογ. Κατάσταση:

Διαβάστε περισσότερα

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond 4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond Wherever you are, we re there to support small business Providing information and advice on market opportunities, European

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Υπηκοότητα ΜΠΕΛΟΥΛΗ ΑΓΑΘΗ agathabel@yahoo.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ημερομηνία γέννησης 11/11/1985 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ Ημερομηνίες (από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΘΩΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ε.Κ.Π.Α

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΘΩΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ε.Κ.Π.Α ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΘΩΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ε.Κ.Π.Α ΑΘΗΝΑ 2010 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΘΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 1947 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Integraste. N e w s l e t t e r. Newsletter ΙI Ιούνιος 2011. Επιστηµονικές συναντήσεις

Integraste. N e w s l e t t e r. Newsletter ΙI Ιούνιος 2011. Επιστηµονικές συναντήσεις Integraste αποβλή- «Ανάπτυξη Ολοκληρωµένης Πολιτικής για τη ιαχείριση Αγροτοβιοµηχανικών των µε στόχο την µεγιστοποίηση της ανάκτησης υλικών και ενέργειας» N e w s l e t t e r Newsletter ΙI Ιούνιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

Energy. study live excel. MSc in Energy Systems. MSc in Energy Management. MSc in Energy Building Design

Energy. study live excel. MSc in Energy Systems. MSc in Energy Management. MSc in Energy Building Design www.ihu.edu.gr Thessaloniki study live excel Masters of Science Programmes in: Energy MSc in Energy Systems MSc in Energy Management MSc in Energy Building Design Information & Online Applications at www.tech.ihu.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Τμήμα Ιατρικών Eργαστηρίων

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Τμήμα Ιατρικών Eργαστηρίων ΤΕΙ Θεσσαλίας - Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Τμήμα Ιατρικών Eργαστηρίων Λάρισα 05/09/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Βιοχημεία ή Κλινική

Διαβάστε περισσότερα

Η «πικρή» γεύση των μήλων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η «πικρή» γεύση των μήλων σε Ελλάδα και Ευρώπη Η «πικρή» γεύση των μήλων σε Ελλάδα και Ευρώπη Ιούνιος 2015 GREENPEACE / FRED DOTT Η παραγωγή μήλων και φρούτων εν γένει στην Ευρώπη είναι ένας από τους τομείς της ευρωπαϊκής γεωργίας με την εντατικότερη

Διαβάστε περισσότερα

UNIVERSITY OF PATRAS. Πάτρα, 28 Ιουλίου 2011

UNIVERSITY OF PATRAS. Πάτρα, 28 Ιουλίου 2011 UNIVERSITY OF PATRAS DEPARTMENT OF ELECTRICAL & COMPUTER ENGINEERING Division of Electronics and Computers Laboratory of Applied Electronics (APEL) Τηλ.: +302610996427, Fax: +302610996818 Πανεπιστημιούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΝΟΜΑ : ΣΑΛΩΜΗ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΡΩΜΑΝΟΥ Ον. ΜΗΤΡΟΣ : ΑΝΤΩΝΙΑ Ον. ΠΑΤΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 31.08.1964 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

27 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 Μαΐου 2015

27 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 Μαΐου 2015 27 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 Μαΐου 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 27 ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΔΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΔΑΚΗΣ Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ελλάδα Διεύθυνση 1ο χλμ. Δράμας -

Διαβάστε περισσότερα

Καθ. Θεοδόσιος Παλάσκας Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης & Ανάπτυξης, Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Οικονομικής Πολιτικής (ΚΕ.Μ.Ο.

Καθ. Θεοδόσιος Παλάσκας Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης & Ανάπτυξης, Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Οικονομικής Πολιτικής (ΚΕ.Μ.Ο. Καθ. Θεοδόσιος Παλάσκας Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης & Ανάπτυξης, Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Οικονομικής Πολιτικής (ΚΕ.Μ.Ο.Π), Επιστημονικός Συνεργάτης της Ακαδημίας Αθηνών και μέλος του Rockefeller

Διαβάστε περισσότερα

2. Σκοπός και οµή του ιδακτορικού Προγράµµατος

2. Σκοπός και οµή του ιδακτορικού Προγράµµατος Οδηγός ιδακτορικών Σπουδών Στο Τµήµα λειτουργούν, από το 1985, µεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικής βαθµίδας. Με τη νοµοθεσία που ισχύει σήµερα, µε αίτησή τους οι απόφοιτοι του Μ.Π.Σ. µπορούν να συνεχίσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΣΕΤΣΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ. ΑΙΣΧΥΛΟΥ 30, Υμηττός, 172 36 ΑΘΗΝΑ 210 9754156, 6936 830525. mtsetsel@phyed.duth.gr ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΣΕΤΣΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ. ΑΙΣΧΥΛΟΥ 30, Υμηττός, 172 36 ΑΘΗΝΑ 210 9754156, 6936 830525. mtsetsel@phyed.duth.gr ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Τηλέφωνο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΤΣΕΤΣΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΣΧΥΛΟΥ 30, Υμηττός, 172 36 ΑΘΗΝΑ 210 9754156, 6936 830525 mtsetsel@phyed.duth.gr Υπηκοότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Μαρουσώ Παπανικολάου Αγίου Χαραλάμπους 6, Άμφισσα, Νομός Φωκίδος Τ.Κ. 33100. Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Κινητό: 6937144285

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Μαρουσώ Παπανικολάου Αγίου Χαραλάμπους 6, Άμφισσα, Νομός Φωκίδος Τ.Κ. 33100. Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Κινητό: 6937144285 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Μαρουσώ Παπανικολάου Αγίου Χαραλάμπους 6, Άμφισσα, Νομός Φωκίδος Τ.Κ. 33100 Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Κινητό: 6937144285 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Απρίλιος 2005, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Θέμα: «Ο Προσανατολισμός του Περιφερειακού Σκέλους του Γ ΚΠΣ»

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Θέμα: «Ο Προσανατολισμός του Περιφερειακού Σκέλους του Γ ΚΠΣ» ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΓ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Θέμα: «Ο Προσανατολισμός του Περιφερειακού Σκέλους του Γ ΚΠΣ» Διπλωματική Εργασία Επιβλέπων:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φωτογραφία. Προσωπικά στοιχεία. Γνωστικό αντικείμενο: Αθλητική Ψυχολογία με έμφαση τις εφαρμογές

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φωτογραφία. Προσωπικά στοιχεία. Γνωστικό αντικείμενο: Αθλητική Ψυχολογία με έμφαση τις εφαρμογές ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Φωτογραφία Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Ιδιότητα: Γνωστικό αντικείμενο: Τομέας: Εργαστήριο: Τρέχουσα διοικητική θέση: Προσωπική ιστοσελίδα: Τσορμπατζούδης Χαράλαμπος Καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα