Nokia 105. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Nokia 105. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr"

Transcript

1 Nokia 105 Οδηγίες χρήσης Έκδοση el-gr

2 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε τις ενότητες "Για την ασφάλειά σας" και "Ασφάλεια προϊόντος" στις έντυπες οδηγίες χρήσης σας, ή στη διεύθυνση προτού ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να μάθετε πώς θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα σας συσκευή, διαβάστε τις έντυπες οδηγίες χρήσης.

3 Πίνακας περιεχομένων Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης 2 Πρώτα βήματα 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Ρυθμίστε και ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας 6 Φορτίστε το τηλέφωνό σας 10 Κλειδώστε ή ξεκλειδώστε τα πλήκτρα 10 Βασικές πληροφορίες 12 Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δύο κάρτες SIM 12 Εξερευνήστε το τηλέφωνό σας 12 Αλλαγή της έντασης 16 Αλλάξτε τον ήχο κλήσης ή τον ήχο μηνυμάτων 17 Αλλάξτε την ταπετσαρία 18 Εγγραφή κειμένου 18 Κλήσεις, επαφές και μηνύματα 21 Κλήσεις 21 Επαφές 21 Αποστολή και λήψη μηνυμάτων 22 Διαμόρφωση του τηλεφώνου σας 24 Αλλάξτε τον ήχο κλήσης ή τον ήχο μηνυμάτων 24 Αλλαγή της εμφάνισης της αρχικής οθόνης σας 24 Προφίλ 25 Ρυθμίσεις για τη Μετάβαση 26 Ραδιόφωνο 27 Εύρεση και αποθήκευση ραδιοφωνικών σταθμών 27 Ακρόαση ραδιοφώνου 27 Ρολόι, ημερολόγιο και αριθμομηχανή 28 Χειροκίνητη ρύθμιση ώρας και ημερομηνίας 28 Ξυπνητήρι 28 Ημερολόγιο 28 Αριθμομηχανή 29 Αντιγραφή και κατάργηση περιεχομένου 30

4 Αφαίρεση ιδιωτικού περιεχομένου από το τηλέφωνό σας 30 Ρυθμίσεις 31 Ρυθμίσεις κλήσεων 31 Ρυθμίσεις τηλεφώνου 31 Βελτιώσεις 31 Ρυθμίσεις ασφαλείας 32 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 32 Ρυθμίσεις μηνυμάτων 33 Πληροφορίες για το προϊόν και την ασφάλεια 34 Για την ασφάλειά σας 34 Υπηρεσίες και χρεώσεις δικτύου 37 Επείγουσες κλήσεις 37 Φροντίδα της συσκευής σας 38 Ανακύκλωση 39 Σύμβολο διαγραμμένου τροχήλατου κάδου απορριμμάτων 39 Πληροφορίες για την μπαταρία και το φορτιστή 39 Μικρά παιδιά 41 Ιατρικές συσκευές 41 Εμφυτευμένες ιατροτεχνολογικές συσκευές 41 Ακοή 42 Προστατεύστε τη συσκευή σας από επιβλαβές περιεχόμενο 42 Οχήματα 43 Περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος εκρήξεων 43 Πληροφορίες πιστοποίησης (ΣΕΑ) 44 Πνευματικά δικαιώματα και άλλες δηλώσεις νομικού περιεχομένου 45 Σχετικά με τη Διαχείριση δικαιωμάτων ψηφιακού περιεχομένου 46

5 Πρώτα βήματα Πλήκτρα και μέρη Εξερευνήστε τα πλήκτρα και τα μέρη του νέου σας τηλεφώνου. ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΌ ΣΑΣ Τα πλήκτρα και τα μέρη του τη 1. Υποδοχή φορτιστή 2. Ακουστικό τηλεφώνου 3. Μικρόφωνο 4. Πλήκτρο επιλογής εφώνου σας είναι: 5. Πλήκτρο λειτουργιών, πλήκτρο κλήσης 6. Πλήκ ρο λειτουργιών, πλήκτρο τερματισμού κλήσης/λειτουργίας 7. Υποδοχή ακουστικών

6 8. Φακός Για να κλειδώσετε τα πλήκτρα, επιλέξτε Μετάβαση Κλείδ. πληκ/γίου. Για να ξεκλειδώσετε τα πλήκτρα, πατήστε γρήγορα και επιλέξτε Ξεκλείδ.. Για να ενεργοποιήσετε γρήγορα το φακό, στην οθόνη αναμονής, πατήστε δύο φορές το πλήκτρο κύλισης προς τα πάνω. Για να απενεργοποιήσετε το φακό, πατήστε ακόμα μία φορά το πλήκτρο κύλισης προς τα πάνω. Μην στρέφετε το φως του φακού προς τα μάτια άλλων ατόμων. Αποφεύγετε να αγγίζετε την περιοχή κεραίας ενώ χρησιμοποιείται η κεραία. Η επαφή με τις κεραίες επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της επικοινωνίας και ενδέχεται να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω υψηλότερων επιπέδων ισχύος κατά τη λειτουργία. Μην συνδέετε τη συσκευή με προϊόντα τα οποία παράγουν σήμα εξόδου, καθώς αυτό ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή. Μην συνδέετε πηγές τάσης στην υποδοχή ήχου. Εάν συνδέσετε στην υποδοχή ήχου εξωτερικές συσκευές ή ακουστικά με μικρόφωνο που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση με αυτήν τη συσκευή, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα επίπεδα έντασης. Ορισμένα μέρη της συσκευής είναι μαγνητικά. Η συσκευή ενδέχεται να ασκήσει έλξη σε μεταλλικά αντικείμενα. Μην τοποθετείτε πιστωτικές κάρτες ή άλλα μαγνητικά μέσα αποθήκευσης κοντά στη συσκευή, επειδή οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε αυτά μπορεί να σβηστούν. Ορισμένα από τα εξαρτήματα που αναφέρονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης, όπως ο φορτιστής, τα ακουστικά ή το καλώδιο δεδομένων, ενδέχεται να πωλούνται χωριστά. Σημείωση: Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνο να σας ζητά κωδικό ασφαλείας. Ο προκαθορισμένος κωδικός είναι Αλλάξτε τον για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι, όταν αλλάξετε τον κωδικό, θα πρέπει να θυμάστε τον νέο κωδικό, καθώς η HMD Global δεν έχει τη δυνατότητα να τον ανοίξει ή να τον παρακάμψει. Ρυθμίστε και ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας Μάθετε πώς να εισάγετε την κάρτα SIM, την κάρτα μνήμης και την μπαταρία και τον τρόπο που ενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας.

7 MINI SIM Σημαντικό: Αυτή η συσκευή είναι σχεδιασμένη για χρήση μόνο με κάρτα mini SIM (βλ. εικόνα). Η χρήση μη συμβατών καρτών ενδέχεται να προκαλέσει βλάβες στην κάρτα και τη συσκευή, καθώς και να καταστρέψει τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα. Συμβουλευτείτε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας αναφορικά με τη χρήση καρτών SIM που διαθέτουν περίγραμμα αποκοπής σε μέγεθος micro-uicc. Σημείωση:Απενεργοποιείτε τη συσκευή και αποσυνδέετε το φορτιστή και οποιαδήποτε άλλη συσκευή, προτού αφαιρέσετε οποιοδήποτε κάλυμμα. Αποφεύγετε να αγγίζετε τα ηλεκτρονικά μέρη κατά την αλλαγή καλυμμάτων. Να αποθηκεύετε και να χρησιμοποιείτε πάντα τη συσκευή με όλα τα καλύμματα τοποθετημένα.

8 ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ ΣΑΣ (ΜΊΑ SIM) 1. Τοποθετήστε το νύχι σας στη μικρή εγκοπή στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, σηκώστε και αφαιρέστε το κάλυμμα. 2. Εάν η μπαταρία είναι τοποθετημένη στο τηλέφωνο, σηκώστε την και αφαιρέστε την. 3. Σύρετε την κάρτα SIM μέσα στην υποδοχή SIM με την επιφάνεια που φέρει τις επαφές στραμμένη προς τα κάτω. 4. Ευθυγραμμίστε τις επαφές μπαταρίας και τοποθετήστε την μπαταρία. 5. Τοποθετήστε ξανά το πίσω κάλυμμα.

9 ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ ΣΑΣ (ΔΙΠΛΉ SIM) 1. Τοποθετήστε το νύχι σας στη μικρή εγκοπή στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, σηκώστε και αφαιρέστε το κάλυμμα. 2. Εάν η μπαταρία είναι τοποθετημένη στο τηλέφωνο, σηκώστε την και αφαιρέστε την. 3. Σύρετε την πρώτη κάρτα SIM μέσα στην υποδοχή SIM 1, με την επιφάνεια που φέρει τις επαφές στραμμένη προς τα κάτω. Σύρετε τη δεύτερη κάρτα SIM μέσα στην υποδοχή κάρτας SIM 2. Και οι δύο κάρτες SIM είναι διαθέσιμες ταυτόχρονα όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται, ωστόσο όσο είναι ενεργή η μία κάρτα SIM, για παράδειγμα, κατά την πραγματοποίηση κλήσης, η άλλη ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη. 4. Ευθυγραμμίστε τις επαφές μπαταρίας και τοποθετήστε την μπαταρία. 5. Τοποθετήστε ξανά το πίσω κάλυμμα. ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ ΣΑΣ Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας.

10 ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΆΡΤΑΣ SIM Ανοίξτε το πίσω κάλυμμα, αφαιρέστε την μπαταρία και σύρετε προς τα έξω τη SIM. Φορτίστε το τηλέφωνό σας Η μπαταρία σας είναι μερικώς φορτισμένη από το εργοστάσιο και ενδέχεται να χρειαστεί να την επαναφορτίσετε προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας. ΦΌΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 1. Συνδέστε το φορτιστή σε πρίζα. 2. Συνδέστε το φορτιστή στο τηλέφωνο. Όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, αποσυνδέστε το φορτιστή από το τηλέφωνο και μετά από την πρίζα. Εάν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως, ενδέχεται να χρειαστεί να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας. Συμβουλή: Μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνο μέσω της θύρας USB όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων κατά τη φόρτιση της συσκευής. Η ταχύτητα φόρτισης μέσω USB παρουσιάζει σημαντικές διακυμάνσεις και ενδέχεται να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξεκινήσει η φόρτιση και για να αρχίσει να λειτουργεί η συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι σε λειτουργία. Κλειδώστε ή ξεκλειδώστε τα πλήκτρα ΚΛΕΙΔΏΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ Για να αποφύγετε το τυχαίο πάτημα των πλήκτρων, χρησιμοποιήστε το κλείδωμα πληκτρολογίου. Επιλέξτε Μετάβαση > Κλείδ. πληκ/γίου.

11 ΞΕΚΛΕΊΔΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΊΟΥ Πατήστε και επιλέξτε Ξεκλείδ..

12 Βασικές πληροφορίες Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δύο κάρτες SIM Το τηλέφωνό σας μπορεί να χρησιμοποιεί δύο κάρτες SIM και μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε για διαφορετικούς σκοπούς. ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ SIM ΠΡΟΣ ΧΡΉΣΗ 1. Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμ. διπλής SIM. 2. Για να επιλέξετε τη SIM που θέλετε να χρησιμοποιείτε για κλήσεις, επιλέξτε SIM για κλήσεις και επιλέξτε Ερ. κάθε φορά ή SIM1 ή SIM2. 3. Για να επιλέξετε τη SIM που θέλετε να χρησιμοποιείτε για μηνύματα, επιλέξτε SIM για μηνύματα και επιλέξτε Ερ. κάθε φορά ή SIM1 ή SIM2. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία αναμονής και να δώσετε όνομα σε καθεμία από τις δύο SIM.

13 Εξερευνήστε το τηλέφωνό σας ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ ΣΑΣ Επιλέξτε Μενού.

14 ΜΕΤΑΒΕΊΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉ Ή ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ Πατήστε το πλήκτρο κύλισης προς τα επάνω, κάτω, αριστερά ή δεξιά. ΑΝΟΊΞΤΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉ Ή ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ Επιλέξτε Επιλ..

15 ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΉ Επιλέξτε Πίσω. ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΟΘΌΝΗ Πατήστε το πλήκτρο τερματισμού.

16 ΆΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΟΎ Στην οθόνη αναμονής, κάντε γρήγορη κύλιση προς τα επάνω δύο φορές για να ενεργοποιήσετε το φακό. Για να σβήσετε το φακό, κάντε κύλιση προς τα επάνω μία φορά. Μην στρέφετε το φως του φακού προς τα μάτια άλλων ατόμων.

17 Αλλαγή της έντασης ΑΥΞΉΣΤΕ Ή ΜΕΙΏΣΤΕ ΤΗΝ ΈΝΤΑΣΗ Δυσκολεύεστε να ακούσετε τον ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας σε θορυβώδες περιβάλλον ή η ένταση της κλήσης είναι υπερβολικά ισχυρή; Μπορείτε να αλλάξετε την ένταση όπως επιθυμείτε. Κάντε κύλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να αλλάξετε την ένταση στη διάρκεια μιας κλήσης ή όταν ακούτε ραδιόφωνο. Αλλάξτε τον ήχο κλήσης ή τον ήχο μηνυμάτων Μπορείτε να επιλέξετε νέο ήχο κλήσης ή ήχο μηνυμάτων. ΑΛΛΆΞΤΕ ΤΟΝ ΉΧΟ ΚΛΉΣΗΣ ΣΑΣ 1. Επιλέξτε Μενού > > Ήχοι. 2. Επιλέξτε Ήχος κλήσης. 3. Κάντε κύλιση προς έναν ήχο κλήσης. 4. Πατήστε OK.

18 Συμβουλή:Μήπως ο ήχος κλήσης σας είναι υπερβολικά ισχυρός ή σιγανός; Επιλέξτε Ένταση ήχου κλήσης και κάντε κύλιση προς τα αριστερά ή δεξιά. ΑΛΛΆΞΤΕ ΤΟΝ ΉΧΟ ΜΗΝΥΜΆΤΩΝ ΣΑΣ 1. Επιλέξτε Μενού > > Ήχοι. 2. Κάντε κύλιση προς ένα Ήχος ειδοπ. μηνύμ.. 3. Επιλέξτε τον ήχο κλήσης που θέλετε να χρησιμοποιείτε και επιλέξτε OK. Αλλάξτε την ταπετσαρία ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΝΈΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΊΑ Μπορείτε να αλλάξετε το φόντο της αρχικής οθόνης σας με τη ρύθμιση Ταπετσαρία. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμίσεις οθόνης > Ταπετσαρία. 2. Επιλέξτε την ταπετσαρία και κατόπιν την επιλογή τοποθέτησης της ταπετσαρίας στην οθόνη.

19 Εγγραφή κειμένου ΓΡΑΦΉ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ Η γραφή με το πληκτρολόγιο είναι εύκολη και διασκεδαστική. Πατήστε επανειλημμένα ένα πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί το γράμμα. Για να εισάγετε ένα διάστημα, πατήστε 0. Για να πληκτρολογήσετε έναν ειδικό χαρακτήρα ή σημείο στίξης, πατήστε *. Για εναλλαγή μεταξύ πεζών και κεφαλαίων, πατήστε επανειλημμένα το #. Για να πληκτρολογήσετε έναν αριθμό, πατήστε παρατεταμένα ένα αριθμητικό πλήκτρο. ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΛΕΞΙΚΟΎ Για να επιταχύνετε τη γραφή, το τηλέφωνό σας μπορεί να μαντεύει λέξεις από τα πρώτα γράμματα που εισάγετε. Το λεξικό αυτόματης συμπλήρωσης βασίζεται σε ένα ενσωματωμένο λεξικό. Αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες. 1. Επιλέξτε Επιλογές > Λεξικά και τη γλώσσα. 2. Αρχίστε τη συγγραφή μιας λέξης. Όταν εμφανιστεί η λέξη που επιθυμείτε, πατήστε 0. Για να αλλάξετε μια λέξη, πατήστε επανειλημμένα * μέχρι να εμφανιστεί η λέξη που θέλετε. Εάν η λέξη που θέλετε δεν υπάρχει στο λεξικό, γράψτε τη λέξη, πατήστε επανειλημμένα * για να παραβλέψετε τις ανεπιθύμητες λέξεις, επιλέξτε Λεξικό και γράψτε τη λέξη. Η λέξη προστίθεται στο λεξικό. Για εναλλαγή ανάμεσα στο λεξικό και το σύνηθες κείμενο, πατήστε επανειλημμένα #.

20 Για να απενεργοποιήσετε το λεξικό, επιλέξτε Επιλογές > Λεξικά > Χωρίς πρόβλεψη.

21 Κλήσεις, επαφές και μηνύματα Κλήσεις ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ ΚΛΉΣΗΣ Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε κλήσεις με το νέο σας τηλέφωνο. 1. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου. Για να πληκτρολογήσετε το χαρακτήρα +, που χρησιμοποιείται για τις διεθνείς κλήσεις, πατήστε το * δύο φορές. 2. Πατήστε. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε τη SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 3. Για να τερματίσετε την κλήση, πατήστε. ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΚΛΉΣΗΣ Πατήστε. Συμβουλή:Εάν βρίσκεστε σε τέτοια θέση που δεν μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις και πρέπει να το σιγάσετε άμεσα, επιλέξτε Αθόρυβο. Επαφές ΠΡΟΣΘΉΚΗ ΕΠΑΦΉΣ Αποθηκεύστε και οργανώστε τους αριθμούς τηλεφώνου των φίλων σας. 1. Επιλέξτε Μενού > > Προσθήκη επαφής. 2. Επιλέξτε πού θέλετε να την αποθηκεύσετε, στο Τηλέφωνο ή στην Κάρτα SIM 3. Γράψτε το όνομα και πληκτρολογήστε τον αριθμό. 4. Επιλέξτε OK.

22 Συμβουλή:Για να αποθηκεύσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο πληκτρολόγιο κλήσης, πληκτρολογήστε τον αριθμό και επιλέξτε Επιλογές > Αποθήκευση. ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ΕΠΑΦΉΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΗΤΡΏΟ ΚΛΉΣΕΩΝ Μπορείτε να αποθηκεύσετε επαφές από το μητρώο κλήσεων. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ληφθείσες ή Αναπάντητες, ανάλογα με το από πού θέλετε να αποθηκεύσετε την επαφή. 2. Επισημάνετε τον αριθμό που θέλετε να αποθηκεύσετε και επιλέξτε Επιλογές > Αποθήκευση. 3. Προσθέστε το όνομα της επαφής και Αποθήκευση. ΚΛΉΣΗ ΕΠΑΦΉΣ Μπορείτε να καλέσετε μια επαφή απευθείας από τη λίστα επαφών. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ονόματα και μεταβείτε με κύλιση σε μια επαφή που θέλετε να καλέσετε. 2. Επιλέξτε την επαφή και πατήστε το πλήκτρο κλήσης. Αποστολή και λήψη μηνυμάτων ΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΜΗΝΥΜΆΤΩΝ 1. Επιλέξτε Μενού > > Νέο μήνυμα. 2. Γράψτε ένα μήνυμα στο πεδίο μήνυμα. 3. Επιλέξτε Επιλογές > Αποστ., για να προσθέσετε έναν παραλήπτη. Μπορείτε να εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή να προσθέσετε έναν παραλήπτη εάν επιλέξετε Αναζήτηση για να ανοίξετε τις Επαφές. 4. Επιλέξτε Αποστ.. ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΓΡΑΦΉΣ Μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές για τη συγγραφή ενός μηνύματος στις Επιλογές όταν είστε στο πεδίο μηνύματος. Μπορείτε, για παράδειγμα, να εισάγετε σύμβολα και να αποθηκεύετε ή να απορρίπτετε μηνύματα.

23 Ακόμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα λεξικά (πρόβλεψη κειμένου) από τις Επιλογές. ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΜΗΝΎΜΑΤΟΣ Όταν έχετε λάβει μηνύματα στο τηλέφωνό σας, ανοίξτε ένα μήνυμα και επιλέξτε Επιλογές. Κάντε κύλιση προς το Χρήση αριθμού και επιλέξτε Επιλογές > Κλήση για να καλέσετε τον αποστολέα. Μπορείτε να διαγράψετε συζητήσεις και να προσθέσετε τον αποστολέα σε μια λίστα απαγόρευσης.

24 Διαμόρφωση του τηλεφώνου σας Αλλάξτε τον ήχο κλήσης ή τον ήχο μηνυμάτων Μπορείτε να επιλέξετε νέο ήχο κλήσης ή ήχο μηνυμάτων. ΑΛΛΆΞΤΕ ΤΟΝ ΉΧΟ ΚΛΉΣΗΣ ΣΑΣ 1. Επιλέξτε Μενού > > Ήχοι. 2. Επιλέξτε Ήχος κλήσης. 3. Κάντε κύλιση προς έναν ήχο κλήσης. 4. Πατήστε OK. Συμβουλή:Μήπως ο ήχος κλήσης σας είναι υπερβολικά ισχυρός ή σιγανός; Επιλέξτε Ένταση ήχου κλήσης και κάντε κύλιση προς τα αριστερά ή δεξιά. ΑΛΛΆΞΤΕ ΤΟΝ ΉΧΟ ΜΗΝΥΜΆΤΩΝ ΣΑΣ 1. Επιλέξτε Μενού > > Ήχοι. 2. Κάντε κύλιση προς ένα Ήχος ειδοπ. μηνύμ.. 3. Επιλέξτε τον ήχο κλήσης που θέλετε να χρησιμοποιείτε και επιλέξτε OK. Αλλαγή της εμφάνισης της αρχικής οθόνης σας Αλλάξτε την εμφάνιση της αρχικής οθόνης σας με τις ρυθμίσεις οθόνης. ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΝΈΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΊΑ Μπορείτε να αλλάξετε το φόντο της αρχικής οθόνης σας με τη ρύθμιση Ταπετσαρία. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμίσεις οθόνης > Ταπετσαρία. 2. Επιλέξτε την ταπετσαρία και κατόπιν την επιλογή τοποθέτησης της ταπετσαρίας στην οθόνη.

25 ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑΣ ΚΑΙ ΏΡΑΣ Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να βλέπετε την ημερομηνία και ώρα στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμίσεις ώρας > Εμφ. ημ/νίας και ώρας. 2. Επιλέξτε Εμφ. ημ/νίας και ώρας για να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη. Εάν θέλετε να ενημερώνεται αυτόματα η ώρα στο τηλέφωνό σας, ορίστε την Αυτόμ. ενημ. ώρας σε Ενεργοπ.. ΆΛΛΕΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΟΘΌΝΗΣ Έχετε τη δυνατότητα επεξεργασίας και άλλων ρυθμίσεων οθόνης. Μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ή να τις απενεργοποιήσετε και να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά τους όπως λήξη χρόνου και ένταση. Προφίλ Το τηλέφωνό σας διαθέτει διαφορετικά προφίλ για ποικίλες περιστάσεις. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα προφίλ όπως επιθυμείτε. ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΠΡΟΦΊΛ Υπάρχουν πολλά προφίλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διάφορες περιστάσεις. Υπάρχει για παράδειγμα αθόρυβο προφίλ για περιπτώσεις που οι ήχοι δεν μπορούν να είναι ενεργοποιημένοι και προφίλ εξωτερικού χώρου με δυνατούς ήχους. Μπορείτε να διαμορφώσετε τα προφίλ στις λεπτομέρειές τους, 1. Επιλέξτε Μενού > > Προφίλ. 2. Επιλέξτε ένα προφίλ και Διαμόρφωση. Για κάθε προφίλ μπορείτε να ορίσετε έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης, ένταση ήχου κλήσης, ήχους μηνυμάτων και ούτω καθεξής. Συμβουλή:Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προφίλ στο μενού Μετάβαση για άμεση

26 πρόσβαση. Ρυθμίσεις για τη Μετάβαση Μπορείτε να προσθέσετε συνδέσεις άμεσης μετάβασης σε διάφορες εφαρμογές και ρυθμίσεις στη <ui>μετάβαση</ui>. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΡΥΘΜΊΣΕΩΝ ΜΕΤΆΒΑΣΗΣ Στην κάτω αριστερή γωνία υπάρχει η Μετάβαση και όταν την επιλέξετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ποικίλες εφαρμογές και ρυθμίσεις. Μπορείτε να αλλάξετε τις εφαρμογές και ρυθμίσεις με βάση τις προτιμήσεις σας. 1. Επιλέξτε Μενού > > Μετάβ. στις ρυθ.. 2. Επιλέξτε Επιλογές. 3. Μετακινηθείτε προς μια συντόμευση που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα Μετάβαση στην αρχική οθόνη και Επιλ. τις. 4. Επιλέξτε Εντάξει για να κλείσετε τη λίστα και Ναι για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ακόμα, μπορείτε να αναδιοργανώσετε τη λίστα Μετάβαση. 1. Επιλέξτε Οργάνωση. 2. Μετακινηθείτε προς ένα στοιχείο που θέλετε να μετακινήσετε και επιλέξτε Μετακ.. 3. Επιλέξτε εάν θέλετε να το μετακινήσετε επάνω, κάτω ή πρώτο ή τελευταίο στη λίστα. 4. Επιλέξτε Πίσω για να κλείσετε τη λίστα και Ναι για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

27 Ραδιόφωνο Εύρεση και αποθήκευση ραδιοφωνικών σταθμών Συνδέστε ένα συμβατό ακουστικό. Αυτό λειτουργεί ως κεραία. ΑΝΑΖΗΤΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΥΣ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΎΣ ΣΤΑΘΜΟΎΣ 1. Επιλέξτε Μενού >. 2. Για να κάνετε αναζήτηση για όλους τους διαθέσιμους σταθμούς, επιλέξτε Επιλογές > Αυτόμ. συντ.. 3. Για να μεταβείτε σε έναν αποθηκευμένο σταθμό, κάντε κύλιση επάνω ή κάτω. Συμβουλή: Για να μεταβείτε σε έναν αποθηκευμένο σταθμό, μπορείτε επίσης να πατήσετε ένα αριθμητικό πλήκτρο. Συμβουλή:Για να μετονομάσετε ένα σταθμό, επιλέξτε το σταθμό και Επιλογές > Μετονομασία. Ακρόαση ραδιοφώνου Έχετε βρει έναν καλή ραδιοφωνικό σταθμό; Αρχίστε λοιπόν να τον ακούτε! ΑΚΡΌΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΈΝΩΝ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΏΝ ΣΤΑΘΜΏΝ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΌ ΣΑΣ Επιλέξτε Μενού >. Για να αλλάξετε την ένταση του ήχου, κάντε κύλιση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Για να κλείσετε το ραδιόφωνο, επιλέξτε Διακ..

28 Ρολόι, ημερολόγιο και αριθμομηχανή Χειροκίνητη ρύθμιση ώρας και ημερομηνίας Μπορείτε να ορίσετε χειροκίνητα το ρολόι του τηλεφώνου σας. ΑΛΛΑΓΉ ΏΡΑΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑΣ 1. Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμίσεις ώρας. 2. Θέστε την επιλογή Αυτόμ. ενημ. ώρας σε Απενεργοπ.. 3. Για να ορίσετε την ώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ρολόι. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο κύλισης για να ορίσετε την ώρα και επιλέξτε ΟΚ. 4. Για να ορίσετε την ημερομηνία, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ρύθμιση ημερομηνίας. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο κύλισης για να ορίσετε την ημερομηνία και επιλέξτε OK. Ξυπνητήρι Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το ξυπνητήρι για αφύπνιση και για να είστε ακριβείς στις συναντήσεις σας. ΟΡΙΣΜΌΣ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΟΎ Δεν υπάρχει διαθέσιμο ρολόι; Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως ξυπνητήρι. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ορισμός ειδοπ.. 2. Επιλέξτε ένα ξυπνητήρι. 3. Για να ορίσετε την ώρα, κάντε κύλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Για να ορίσετε τα λεπτά, κάντε κύλιση δεξιά και κατόπιν επάνω ή κάτω. 4. Επιλέξτε OK. Ημερολόγιο Χρειάζεται να θυμάστε ένα συμβάν; Προσθέστε το στο ημερολόγιό σας.

29 ΠΡΟΣΘΈΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΎΜΙΣΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ 1. Επιλέξτε Μενού >. 2. Επιλέξτε μια ημερομηνία και Επιλογές > Προσθ. υπενθύμισ.. 3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το συμβάν και επιλέξτε OK. 4. Για να ορίσετε ένα ξυπνητήρι, επιλέξτε Με ήχο. Για να ορίσετε την ώρα, κάντε κύλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Για να ορίσετε τα λεπτά, κάντε κύλιση δεξιά και κατόπιν επάνω ή κάτω. 5. Επιλέξτε OK. Αριθμομηχανή Μάθετε πώς να κάνετε προσθέσεις, αφαιρέσεις, πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις με την αριθμομηχανή του τηλεφώνου σας. ΠΏΣ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎΣ 1. Επιλέξτε Μενού >. 2. Εισαγάγετε τον πρώτο παράγοντα του υπολογισμού σας, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο κύλισης για να επιλέξετε πράξη και εισαγάγετε τον δεύτερο παράγοντα. 3. Επιλέξτε Ίσον για να γίνει ο υπολογισμός. Επιλέξτε Σβήσιμο για να αδειάσετε τα αριθμητικά πεδία.

30 Αντιγραφή και κατάργηση περιεχομένου Αφαίρεση ιδιωτικού περιεχομένου από το τηλέφωνό σας Εάν αγοράσετε νέο τηλέφωνο και γενικά θέλετε να απορρίψετε ή να ανακυκλώσετε το τηλέφωνό σας, με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αφαιρέσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και περιεχόμενο. Σημειώστε ότι αποτελεί δική σας ευθύνη η αφαίρεση του συνόλου του ιδιωτικού περιεχομένου. ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΌ ΣΑΣ Κατά την αφαίρεση ιδιωτικού περιεχομένου από το τηλέφωνό σας, προσέξτε εάν η αφαίρεση περιεχομένου γίνεται από τη μνήμη του τηλεφώνου ή από την κάρτα SIM. 1. Για να καταργήσετε μηνύματα, επιλέξτε Μενού > > Διαγρ. μηνυμ.. Επιλέξτε από τις διαθέσιμες επιλογές τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε. 2. Για να αφαιρέσετε επαφές, επιλέξτε Μενού > > Διαγραφή και επιλέξτε εάν θέλετε να διαγράψετε επαφές Ένα-ένα ή Διαγραφή όλων. 3. Για να αφαιρέσετε τις πληροφορίες κλήσεών σας, επιλέξτε Μενού > > Διαγραφή και επιλέξτε Όλες οι κλήσεις. 4. Βεβαιωθείτε ότι όλο το προσωπικό σας περιεχόμενο έχει αφαιρεθεί.

31 Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις κλήσεων Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις κλήσεων του τηλεφώνου σας. ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΚΛΉΣΕΩΝ Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις κλήσεων με βάση μια ρύθμιση. Μπορείτε να τις ορίσετε σε Ενεργ. ή Απενεργ. και να ελέγξετε την κατάσταση της ρύθμισης. Μπορείτε να προσθέσετε αριθμούς τηλεφώνων σε λίστες προς απαγόρευση ή φραγή, στις ρυθμίσεις κλήσεων. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμίσεις κλήσεων. 2. Επιλέξτε τη ρύθμιση που θέλετε να αλλάξετε. Ρυθμίσεις τηλεφώνου Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου με βάση μια ρύθμιση. Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα του τηλεφώνου σας, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προστασία πλήκτρων και να προσθέσετε ένα σημείωμα καλωσορίσματος. Βελτιώσεις Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις βελτιώσεων.

32 ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΊΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΏΣΕΩΝ. Επιλέξτε το διαθέσιμο εξάρτημα και επεξεργαστείτε τις διαθέσιμες ρυθμίσεις του. Ρυθμίσεις ασφαλείας Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαθέσιμες ρυθμίσεις ασφαλείας. ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας με βάση μια ρύθμιση. Μπορείτε να τις ορίσετε σε Ενεργ. ή Απενεργ. και να ελέγξετε την κατάσταση της ρύθμισης. Μπορείτε να προσθέσετε αριθμούς τηλεφώνου σε μια λίστα προς φραγή και να δημιουργήσετε μια κλειστή ομάδα χρηστών. 1. Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμίσεις ασφαλείας > Αλλαγή κωδικών. 2. Επιλέξτε τον κωδικό που θέλετε να αλλάξετε, για παράδειγμα Αλλαγή κωδ. ασφαλ. ή Αλλαγή κωδικού PIN. Θα πρέπει να διαθέτετε άμεσα διαθέσιμους τους τρέχοντες κωδικούς προκειμένου να μπορείτε να τους αλλάξετε. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις από αυτή τη ρύθμιση. Να προσέχετε ωστόσο διότι θα χάσετε το σύνολο της διαμόρφωσης και όλα τα δεδομένα που έχετε προσθέσει στο τηλέφωνό σας. ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΌ ΣΑΣ Μπορεί να συμβεί κάποιο απρόοπτο και το τηλέφωνό σας να μην αποκρίνεται. Μπορείτε να επαναφέρετε τις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά να προσέχετε επειδή αυτή η επαναφορά αφαιρεί όλα τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει στη μνήμη του τηλεφώνου, καθώς και το σύνολο της διαμόρφωσής σας.

33 Εάν πρόκειται να απορρίψετε το τηλέφωνό σας, σημειώστε ότι έχετε την ευθύνη της αφαίρεσης όλου του ιδιωτικού περιεχομένου. Απαιτείται να διαθέτετε τον κωδικό ασφαλείας για να επαναφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις. Για να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στις αρχικές ρυθμίσεις του και να καταργήσετε όλα τα δεδομένα σας, στην αρχική οθόνη, πληκτρολογήστε *#7370#. 1. Επιλέξτε Μενού > > Επαν. εργοστασιακών ρυθμίσεων. 2. Εισαγάγετε τον κωδικό προστασίας. Δεν θα ζητηθεί άλλη επιβεβαίωση αφού επιλέξετε OK αλλά το τηλέφωνο θα επανέλθει και θα αφαιρεθούν όλα τα δεδομένα. Ρυθμίσεις μηνυμάτων Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις μηνυμάτων. ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΆΤΩΝ Επιλέξτε Μενού > > Ρυθμίσ. μηνυμ.. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ρυθμίσεις, όπως πληροφορίες υπηρεσιών και αναφορές παράδοσης.

34 Πληροφορίες για το προϊόν και την ασφάλεια Για την ασφάλειά σας Διαβάστε αυτές τις απλές κατευθυντήριες οδηγίες. Η μη συμμόρφωση με αυτές μπορεί να αποβεί επικίνδυνη ή να αντίκειται προς τους τοπικούς νόμους και διατάξεις. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες χρήσης. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ Απενεργοποιείτε τη συσκευή στις περιπτώσεις που δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ή όταν υπάρχει το ενδεχόμενο πρόκλησης παρεμβολών ή επικινδυνότητας λόγω της συσκευής, για παράδειγμα, σε αεροσκάφη, σε νοσοκομεία ή κοντά σε ιατρικό εξοπλισμό, καύσιμα, χημικά ή σε περιοχές όπου χρησιμοποιούνται εκρηκτικές ύλες. Τηρείτε όλες τις οδηγίες σε περιοχές όπου απαγορεύεται η χρήση κινητών συσκευών.

35 ΠΡΟΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τηρείτε όλους τους τοπικούς νόμους. Όταν οδηγείτε, να έχετε πάντα τα χέρια σας ελεύθερα για το χειρισμό του οχήματός σας. Το πρώτο σας μέλημα κατά την οδήγηση θα πρέπει να είναι η οδική ασφάλεια. ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ Όλες οι ασύρματες συσκευές ενδέχεται να δεχθούν παρεμβολές, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή τους. ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Μόνο ειδικευμένο προσωπικό επιτρέπεται να εγκαθιστά ή να συντηρεί αυτό το προϊόν.

36 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες, φορτιστές και άλλα εξαρτήματα που έχουν εγκριθεί από την HMD Global Oy για χρήση με αυτήν τη συσκευή. Μη συνδέετε ασύμβατα προϊόντα. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΗ Η συσκευή δεν είναι ανθεκτική στο νερό. Διατηρείτε τη συσκευή στεγνή. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΣΑΣ Για την αποτροπή πιθανής βλάβης στην ακοή σας, μην ακούτε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δίνετε προσοχή όταν κρατάτε τη συσκευή σας κοντά στο αυτί σας, ενώ χρησιμοποιείται το μεγάφωνο.

37 ΣΕΑ Αυτή η συσκευή πληροί τις οδηγίες για την έκθεση σε ραδιοσυχνότητες όταν χρησιμοποιείται είτε στη συνήθη θέση δίπλα στο αυτί είτε τοποθετημένη σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιοστών από το σώμα. Οι μέγιστες τιμές ΣΕΑ για τη συγκεκριμένη συσκευή παρατίθενται στην ενότητα "Πληροφορίες πιστοποίησης (ΣΕΑ)" αυτών των οδηγιών χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση Όταν χρησιμοποιείται θήκη μεταφοράς, κλιπ ζώνης ή άλλου είδους μέσο συγκράτησης συσκευής που φοριέται στο σώμα, το μέσο αυτό δεν θα πρέπει να περιέχει μέταλλα και θα πρέπει να παρέχει τουλάχιστον την απόσταση διαχωρισμού από το σώμα που αναφέρεται παραπάνω. Έχετε υπόψη ότι οι κινητές συσκευές ενδέχεται να εκπέμπουν ακόμα και όταν δεν έχετε κλήση ομιλίας σε εξέλιξη. Υπηρεσίες και χρεώσεις δικτύου Η χρήση ορισμένων λειτουργιών, δυνατοτήτων και υπηρεσιών ή η λήψη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν στοιχείων, απαιτούν σύνδεση δικτύου. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε μετάδοση μεγάλων όγκων δεδομένων, γεγονός που μπορεί να επιφέρει χρεώσεις δεδομένων. Ενδέχεται επίσης να χρειάζεται να γίνετε συνδρομητές για ορισμένες λειτουργίες. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας μόνο σε δίκτυα GSM 900 / Πρέπει να είστε συνδρομητές σε έναν πάροχο υπηρεσιών. Επείγουσες κλήσεις Σημαντικό: Η δυνατότητα σύνδεσης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δεν είναι εγγυημένη. Μην βασίζεστε ποτέ αποκλειστικά σε οποιοδήποτε ασύρματο τηλέφωνο για την επικοινωνία σας σε έκτακτες καταστάσεις, όπως ιατρικά περιστατικά.

38 Προτού πραγματοποιήσετε την κλήση: - Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο. - Εάν η οθόνη και τα πλήκτρα του τηλεφώνου είναι κλειδωμένα, ξεκλειδώστε τα. - Μετακινηθείτε σε ένα σημείο με επαρκή ισχύ σήματος. 1. Πατήστε πολλές φορές το πλήκτρο τερματισμού, μέχρι να εμφανιστεί η αρχική οθόνη. 2. Πληκτρολογήστε τον επίσημο αριθμό επείγουσας κλήσης που ισχύει για την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Οι αριθμοί επείγουσας κλήσης ποικίλλουν ανά περιοχή. 3. Πατήστε το πλήκτρο κλήσης. 4. Δώστε τις απαραίτητες πληροφορίες με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Μην τερματίζετε την κλήση εάν δεν σας δοθεί σχετική άδεια. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε τα εξής: Να τοποθετήσετε μια κάρτα SIM στο τηλέφωνο. Εάν το τηλέφωνό σας σάς ζητήσει κωδικό PIN, να πληκτρολογήσετε τον επίσημο αριθμό επείγουσας κλήσης που ισχύει για την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και, στη συνέχεια, να πατήσετε το πλήκτρο κλήσης. Να απενεργοποιήσετε τους περιορισμούς κλήσεων στο τηλέφωνό σας, όπως τη φραγή κλήσεων, τις επιτρεπτές κλήσεις ή την κλειστή ομάδα χρηστών.

39 Ανακύκλωση Πάντα να επιστρέφετε τα χρησιμοποιημένα ηλεκτρονικά προϊόντα, τις μπαταρίες και τα υλικά συσκευασίας σε ειδικά σημεία συλλογής. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στη μείωση της ανεξέλεγκτης απόρριψης και προωθείτε την ανακύκλωση των υλικών. Τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα περιέχουν πολλά πολύτιμα υλικά, μεταξύ των οποίων και μέταλλα (όπως χαλκό, αλουμίνιο, χάλυβα και μαγνήσιο), καθώς και πολύτιμα μέταλλα (όπως χρυσό, άργυρο και παλλάδιο). Όλα τα υλικά της συσκευής μπορούν να ανακτηθούν είτε ως υλικά είτε ως ενέργεια. Σύμβολο διαγραμμένου τροχήλατου κάδου απορριμμάτων ΣΎΜΒΟΛΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΈΝΟΥ ΤΡΟΧΉΛΑΤΟΥ ΚΆΔΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΆΤΩΝ Το σύμβολο διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων που εμφανίζεται στο προϊόν, την μπαταρία, τα έγγραφα ή τη συσκευασία, σάς υπενθυμίζει ότι όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα και οι μπαταρίες πρέπει να απορρίπτονται σε ειδικά σημεία περισυλλογής, στο τέλος της ωφέλιμης διάρκειας ζωής τους. Μην απορρίπτετε αυτά τα προϊόντα στα απορρίμματα του δήμου: παραδώστε τα για ανακύκλωση. Για πληροφορίες σχετικά με το πλησιέστερο σημείο ανακύκλωσης, απευθυνθείτε στον τοπικό φορέα διαχείρισης αποβλήτων.

40 Πληροφορίες για την μπαταρία και το φορτιστή ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ Χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας μόνο με γνήσια επαναφορτιζόμενη μπαταρία BL-5CB Φορτίζετε τη συσκευή σας με το φορτιστή AC-18. Ο τύπος βύσματος του φορτιστή ενδέχεται να ποικίλλει. Η HMD Global ενδέχεται να διαθέσει και άλλα μοντέλα μπαταριών ή φορτιστών για αυτήν τη συσκευή. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΤΉ Για να αποσυνδέσετε ένα φορτιστή ή ένα εξάρτημα, κρατήστε και τραβήξτε το φις του καλωδίου και όχι το ίδιο το καλώδιο. Όταν ο φορτιστής σας δεν χρησιμοποιείται, να τον αποσυνδέετε. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, εάν μείνει αχρησιμοποίητη, αποφορτίζεται από μόνη της με την πάροδο του χρόνου. Πάντοτε να διατηρείτε την μπαταρία σε θερμοκρασία μεταξύ 15 C και 25 C για τη βέλτιστη απόδοσή της. Οι ακραίες θερμοκρασίες μειώνουν τη χωρητικότητα και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η συσκευή μπορεί να μη λειτουργεί προσωρινά εάν η μπαταρία της είναι πολύ ζεστή ή κρύα. Εάν ένα μεταλλικό αντικείμενο έρθει σε επαφή με τους μεταλλικούς ακροδέκτες της μπαταρίας, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί βραχυκύκλωμα. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει βλάβες στην μπαταρία ή το άλλο αντικείμενο. Μην πετάτε τις μπαταρίες στη φωτιά καθώς μπορεί να εκραγούν. Τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς. Ανακυκλώνετε τις μπαταρίες, όποτε αυτό είναι εφικτό. Μην απορρίπτετε τις μπαταρίες στα απορρίμματα του δήμου. Μην αποσυναρμολογείτε, μην κόβετε, μην συνθλίβετε, μην λυγίζετε, μην τρυπάτε και μην προκαλείτε άλλου είδους βλάβη στην μπαταρία με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν μια μπαταρία παρουσιάσει διαρροή, μην αφήσετε το υγρό της μπαταρίας να έρθει

41 σε επαφή με το δέρμα ή τα μάτια σας. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ξεπλύνετε αμέσως τις περιοχές με νερό ή αναζητήστε ιατρική βοήθεια. Μην τροποποιείτε, μην προσπαθείτε να εισαγάγετε ξένα σώματα στην μπαταρία και μην τη βυθίζετε ή εκθέτετε σε νερό ή άλλα υγρά. Οι μπαταρίες ενδέχεται να εκραγούν εάν υποστούν βλάβη. Χρησιμοποιείτε την μπαταρία και το φορτιστή μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται. Η μη ενδεδειγμένη χρήση ή η χρήση μη εγκεκριμένων ή μη συμβατών μπαταριών ή φορτιστών ενδέχεται να δημιουργήσει κίνδυνο πυρκαγιάς, έκρηξης ή άλλου είδους κίνδυνο και μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε έγκριση ή εγγύηση. Εάν πιστεύετε ότι η μπαταρία ή ο φορτιστής έχει υποστεί βλάβη, παραδώστε το εξάρτημα σε ένα κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης ή στον αντιπρόσωπο του τηλεφώνου σας, προτού συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ μπαταρία ή φορτιστή που έχει υποστεί βλάβη. Χρησιμοποιείτε το φορτιστή μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Μην φορτίζετε τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια καταιγίδας με κεραυνούς. Μικρά παιδιά Η συσκευή και τα αξεσουάρ της δεν είναι παιχνίδια. Ενδέχεται να περιέχουν από μικρά μέρη. Κρατήστε τα μακριά από μικρά παιδιά. Ιατρικές συσκευές Η λειτουργία εξοπλισμού εκπομπής ραδιοκυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων τηλεφώνων, μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στη λειτουργία των ανεπαρκώς θωρακισμένων ιατρικών συσκευών. Συμβουλευτείτε γιατρό ή τον κατασκευαστή της ιατρικής συσκευής, για να εξακριβώσετε εάν η συσκευή είναι επαρκώς θωρακισμένη από εξωτερική ενέργεια ραδιοκυμάτων.

42 Εμφυτευμένες ιατροτεχνολογικές συσκευές Για την αποφυγή πιθανών παρεμβολών, οι κατασκευαστές εμφυτευόμενων ιατροτεχνολογικών προϊόντων προτείνουν να διατηρείται ελάχιστη απόσταση 15,3 εκατοστών (6 ιντσών) ανάμεσα σε μια ασύρματη συσκευή και την ιατροτεχνολογική συσκευή. Τα άτομα που φέρουν τέτοιου είδους συσκευές πρέπει: Να κρατούν πάντα την ασύρματη συσκευή σε απόσταση μεγαλύτερη από 15,3 εκατοστά (6 ίντσες) από την ιατροτεχνολογική συσκευή. Να μην μεταφέρουν την ασύρματη συσκευή σε τσέπη στήθους. Να κρατούν τη συσκευή στο αυτί που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά από την ιατρική συσκευή. Να απενεργοποιούν την ασύρματη συσκευή εάν υποπτευθούν ότι προκαλούνται παρεμβολές. Να ακολουθούν τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με την εμφυτευμένη ιατροτεχνολογική συσκευή. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση της ασύρματης συσκευής με μια εμφυτευμένη ιατροτεχνολογική συσκευή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Ακοή Προειδοποίηση: Όταν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά με μικρόφωνο, μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά η ικανότητά σας να ακούτε τους εξωτερικούς ήχους. Μην χρησιμοποιείτε τα ακουστικά με μικρόφωνο όταν υπάρχει πιθανότητα να κινδυνεύσει η ασφάλειά σας. Ορισμένες ασύρματες συσκευές ενδέχεται να προκαλούν παρεμβολές σε κάποια ακουστικά βοηθήματα.

43 Προστατεύστε τη συσκευή σας από επιβλαβές περιεχόμενο Η συσκευή σας ενδέχεται να είναι εκτεθειμένη σε ιούς και άλλο επιβλαβές περιεχόμενο. Λάβετε τις παρακάτω προφυλάξεις: Να προσέχετε κατά το άνοιγμα μηνυμάτων. Ενδέχεται να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό ή γενικά να είναι επιβλαβή για τη συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Να προσέχετε όταν αποδέχεστε αιτήματα συνδεσιμότητας, όταν περιηγείστε στο internet ή κάνετε λήψη περιεχομένου. Μην αποδέχεστε συνδέσεις Bluetooth από πηγές που δεν εμπιστεύεστε. Να εγκαθιστάτε και να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες και λογισμικό μόνο από πηγές που εμπιστεύεστε και οι οποίες προσφέρουν επαρκή ασφάλεια και προστασία. Να εγκαθιστάτε λογισμικό προστασίας από ιούς και άλλο λογισμικό προστασίας στη συσκευή σας και σε τυχόν συνδεδεμένο υπολογιστή. Να χρησιμοποιήστε μόνο μια εφαρμογή προστασίας από ιούς κάθε στιγμή. Η χρήση περισσότερων εφαρμογών μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις και τη λειτουργία της συσκευής ή/ και του υπολογιστή. Εάν αποκτάτε πρόσβαση σε προεγκατεστημένους σελιδοδείκτες και συνδέσεις προς ιστοσελίδες τρίτων, να λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η HMD Global δεν υποστηρίζει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αυτές τις τοποθεσίες. Οχήματα Τα ραδιοσήματα ενδέχεται να επηρεάσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα οχημάτων που δεν είναι εγκατεστημένα σωστά ή που είναι ανεπαρκώς θωρακισμένα. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον κατασκευαστή του οχήματος ή του εξοπλισμού του. Η εγκατάσταση της συσκευής σε όχημα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από ειδικευμένο προσωπικό. Η λανθασμένη εγκατάσταση ενδέχεται να αποβεί επικίνδυνη και να ακυρώσει την εγγύησή σας. Διενεργείτε τακτικούς ελέγχους ότι όλος ο ασύρματος εξοπλισμός είναι στέρεα τοποθετημένος στο όχημά σας και λειτουργεί σωστά. Μην αποθηκεύετε και μη μεταφέρετε εύφλεκτες ή εκρηκτικές ύλες στον ίδιο χώρο με τη συσκευή, τα μέρη της ή τα εξαρτήματά της. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σας ή εξαρτήματά της στον χώρο που καταλαμβάνει ο αερόσακος όταν διογκώνεται.

44 Περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος εκρήξεων Απενεργοποιείτε τη συσκευή σας όταν βρίσκεστε σε δυνητικώς εκρηκτικά περιβάλλοντα, π.χ. κοντά σε αντλίες βενζίνης. Οι σπινθήρες ενδέχεται να προκαλέσουν έκρηξη ή πυρκαγιά, καθώς και επακόλουθο τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο. Να τηρείτε τους περιορισμούς που ισχύουν σε χώρους με καύσιμα, μονάδες παραγωγής χημικών ή περιοχές όπου εκτελούνται ανατινάξεις. Τα δυνητικώς εκρηκτικά περιβάλλοντα ενδέχεται να μην επισημαίνονται πάντοτε με ακρίβεια. Στις περιοχές αυτές συγκαταλέγονται μέρη όπου σας συνιστάται να σβήσετε τον κινητήρα του οχήματός σας, οι εσωτερικοί χώροι και τα αμπάρια των πλοίων, οι εγκαταστάσεις μεταφοράς ή αποθήκευσης χημικών και οι χώροι όπου ο αέρας περιέχει χημικές ουσίες ή σωματίδια. Συμβουλευτείτε τους κατασκευαστές οχημάτων που χρησιμοποιούν υγραέριο (όπως προπάνιο ή βουτάνιο), για να εξακριβώσετε εάν αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια κοντά σε αυτά.

45

46 Σχετικά με τη Διαχείριση δικαιωμάτων ψηφιακού περιεχομένου Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή, να τηρείτε όλους τους νόμους και να σέβεστε τα τοπικά έθιμα, το απόρρητο και τα νόμιμα δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων. Η κατοχύρωση με πνευματικά δικαιώματα ενδέχεται να απαγορεύει την αντιγραφή, την τροποποίηση ή τη μεταφορά φωτογραφιών, μουσικής και άλλου περιεχομένου.

Nokia 105. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr

Nokia 105. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr Nokia 105 Οδηγίες χρήσης Έκδοση 2018-03-09 el-gr Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε τις ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

Nokia 130. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr

Nokia 130. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr Nokia 130 Οδηγίες χρήσης Έκδοση 2018-03-07 el-gr Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε τις ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

Nokia 210 Dual SIM Οδηγίες χρήσης

Nokia 210 Dual SIM Οδηγίες χρήσης Nokia 210 Dual SIM Οδηγίες χρήσης Έκδοση 2019-04-06 el-gr 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 105 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 105 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 105 Dual SIM Τεύχος 1.0 EL Για την ασφάλειά σας Διαβάστε αυτές τις απλές οδηγίες. Η μη συμμόρφωση με αυτές μπορεί να αποβεί επικίνδυνη ή να αντίκειται προς τους τοπικούς νόμους και

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Nokia G. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr

Nokia G. Οδηγίες χρήσης. Έκδοση el-gr Nokia 8110 4G Οδηγίες χρήσης Έκδοση 2018-07-10 el-gr Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 105

Οδηγός χρήσης Nokia 105 Οδηγός χρήσης Nokia 105 Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για την ηλεκτρονική έκδοση των οδηγιών χρήσης στο Διαδίκτυο και για βοήθεια αντιμετώπισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Τεύχος 1.3 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 6

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 220

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Οδηγός χρήσης Nokia 220 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 220 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας 6 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21)

Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Πληροφορίες σχετικά με τον φορητό φορτιστή σας 4 Πλήκτρα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 225

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Οδηγός χρήσης Nokia 225 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 225 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας 6 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 230 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 230 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 230 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Για την ασφάλειά σας Διαβάστε αυτές τις απλές οδηγίες. Η μη συμμόρφωση με αυτές μπορεί να αποβεί επικίνδυνη ή να αντίκειται προς τους τοπικούς νόμους και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 215

Οδηγός χρήσης Nokia 215 Οδηγός χρήσης Nokia 215 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia 215 Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Έναρξη χρήσης 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Έναρξη χρήσης 4 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Πληροφορίες για τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Έναρξη χρήσης 4 Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-110, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Τεύχος 1.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-112, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-218, μπορείτε να χειρίζεστε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp για τηλέφωνα Nokia, MD-51W

Φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp για τηλέφωνα Nokia, MD-51W Φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp για τηλέφωνα Nokia, MD-51W Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες για το ηχείο σας 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Έναρξη χρήσης 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 5 Φόρτιση του τηλεφώνου σας

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 1616/1800

Οδηγός χρήσης Nokia 1616/1800 Οδηγός χρήσης Nokia 66/800 Τεύχος 4.0EL 8 Πλήκτρα και μέρη 7 Επιλογή Έξοδος 3 6 4 5 Ακουστικό τηλεφώνου Οθόνη 3 Πλήκτρο Τερματισμού/ Ενεργοποίησης 4 Πληκτρολόγιο 5 Πλήκτρο Navi (πλήκτρο κύλισης) 6 Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεμ USB Nokia. Τεύχος 1.0

Μόντεμ USB Nokia. Τεύχος 1.0 Μόντεμ USB Nokia Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με το μόντεμ USB 3 Ξεκινώντας 3 Μέρη 3 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 4 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 4 Εγκατάσταση της εφαρμογής διαχείρισης σύνδεσης 6 Κατάργηση

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111 Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111 Τεύχος 1.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111, μπορείτε να διαχειρίζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Luna

Οδηγός χρήσης Nokia Luna Οδηγός χρήσης Nokia Luna Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Luna, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia

Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Επαναφορά

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με το Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910, μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα το τηλέφωνό σας. Απλώς

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-310, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με τον ασύρματο φορτιστή Υπόθεμα ασύρματης βάσης φόρτισης Nokia DT-901 από την Fatboy,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Nokia J (BH-806) Τεύχος 2.0

Nokia J (BH-806) Τεύχος 2.0 Nokia J (BH-806) Τεύχος 2.0 2 Εισαγωγή Σχετικά µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού Με τα ακουστικά µε µικρόφωνο Nokia J, µπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς να χρησιµοποιείτε τα χέρια σας, ακόµα και

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 301

Οδηγός χρήσης Nokia 301 Οδηγός χρήσης Nokia 301 Τεύχος 1.4 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους χρήσης υπηρεσίας και την Πολιτική προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους χρήσης υπηρεσίας και την

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης

Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης Έκδοση 2019-04-09 el-gr 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221 Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221 Τεύχος 2.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-221, μπορείτε να διαχειρίζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 701

Οδηγός χρήσης Nokia 701 Οδηγός χρήσης Nokia 701 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 301 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 301 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 301 Dual SIM Τεύχος 1.4 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους χρήσης υπηρεσίας και την Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Τεύχος 1.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους υπηρεσίας και την Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT)

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT) Πληροφορίες προϊόντος 1 Σύνδεση φόρτισης 2 Κουµπί "+" 3 Κουµπί "-" 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε) 5 Λυχνία µπαταρίας (κόκκινη) 6 Ακουστικό αυτιού 7 Μικρόφωνο 8 Κλιπ αυτιού 9 Λυχνία φόρτισης (κόκκινο) 10 Λυχνία

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση MOTOROLA CD3 Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304 Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση 1 Καλωσορίσατε Στο νέο σας ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Motorola CD301 100 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD191 CD196

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD191 CD196 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD191 CD196 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 603

Οδηγός χρήσης Nokia 603 Οδηγός χρήσης Nokia 603 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 9 Φόρτιση του τηλεφώνου 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9252128, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9252128, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9252128, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73 Music Edition. 1 Αισθητήρας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 700

Οδηγός χρήσης Nokia 700 Οδηγός χρήσης Nokia 700 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση της μπαταρίας 12 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 301

Οδηγός χρήσης Nokia 301 Οδηγός χρήσης Nokia 301 Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους υπηρεσίας και την Πολιτική προστασίας προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 208

Οδηγός χρήσης Nokia 208 Οδηγός χρήσης Nokia 208 Τεύχος 2.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης βασίζονται στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Nokia N79 Ξεκινώντας

Nokia N79 Ξεκινώντας Nokia N79 Ξεκινώντας 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, N79, N-Gage, Navi, Visual Radio, και Nokia Care είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 515

Οδηγός χρήσης Nokia 515 Οδηγός χρήσης Nokia 515 Τεύχος 2.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης βασίζονται στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-109

Σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-109 Σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-109 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού Με το σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth BH-109 της Nokia, µπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση κάρτας SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 6 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FOCUS ST-IIIB 1 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 2.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα