Οδηγός χρήσης Connection Manager

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός χρήσης Connection Manager"

Transcript

1 Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0

2 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης 3 Απενεργοποίηση του ερωτήματος κωδικού PIN 9 Αλλαγή της γλώσσας 10 Προβολή πληροφοριών σχετικά με την εφαρμογή 10 Ενημέρωση της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 10 Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης 10 Σύνδεση ιαδικτύου 4 Σύνδεση στο ιαδίκτυο 4 Προβολή του όγκου απεσταλμένων ή ληφθέντων δεδομένων 4 Επαφές και μηνύματα 4 ιαχείριση επαφών που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα SIM 4 Σχετικά με τα μηνύματα κειμένου 5 Αποστολή μηνύματος κειμένου 5 Προβολή και απάντηση σε μήνυμα κειμένου 6 ιαγραφή μηνύματος κειμένου 6 Ρυθμίσεις σύνδεσης 6 Σχετικά με τις ρυθμίσεις σύνδεσης 6 Επιλογή προφίλ σύνδεσης 7 Σύνδεση μέσω Wi-Fi 7 Αυτόματη σύνδεση στο ιαδίκτυο 8 Επιλογή του τύπου δικτύου και του παροχέα υπηρεσιών που θα χρησιμοποιηθούν 8 Ορισμός ορίων μεταφοράς δεδομένων 9 Ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης 9 Πώς να επιτρέψετε την πραγματοποίηση συνδέσεων κατά την περιαγωγή 9 Ρυθμίσεις λογισμικού 9

3 3 Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων και το συμβατό σας μόντεμ USB για εύκολη ασύρματη πρόσβαση στο ιαδίκτυο και τις διάφορες υπηρεσίες ιαδικτύου. Μπορεί επίσης να έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε μέσω Wi-Fi. Συνδέστε το μόντεμ USB στο συμβατό υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε. Όταν συνδέσετε το μόντεμ USB στον υπολογιστή σας για πρώτη φορά, η εφαρμογή εγκαθίσταται αυτόματα. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις οδηγίες γρήγορης έναρξης χρήσης του μόντεμ USB. ιαβάστε προσεκτικά τις παρούσες οδηγίες. ιαβάστε επίσης τις οδηγίες γρήγορης έναρξης χρήσης του μόντεμ USB και τις οδηγίες χρήσης του υπολογιστή σας, του λειτουργικού σας συστήματος και του λογισμικού που τυχόν χρησιμοποιείτε για περιήγηση στο ιαδίκτυο. Για επιπλέον πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση Πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ιαδικτύου που περιγράφονται εδώ, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών σας για πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μετάδοσης δεδομένων. Ξεκινώντας Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων Συνδέστε το μόντεμ USB σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας. Εάν η εφαρμογή δεν ανοίξει αυτόματα Σε υπολογιστή με Windows, επιλέξτε την εφαρμογή από την επιφάνεια εργασίας ή από το μενού "Έναρξη". Στο Mac OS, επιλέξτε την εφαρμογή από το Finder. Σε υπολογιστή με Linux, επιλέξτε Εφαρμογές > ιαδίκτυο και την εφαρμογή. Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης Στο κάτω μέρος της εφαρμογής, μπορείτε να δείτε: Το όνομα του παροχέα υπηρεσιών σας Τον τύπο του κυψελικού δικτύου, όπως π.χ. 3.5G Την ισχύ του σήματος, η οποία υποδεικνύεται από το πλήθος των πράσινων κουκίδων

4 4 Σύνδεση ιαδικτύου Σύνδεση στο ιαδίκτυο Σύνδεση στο ιαδίκτυο με χρήση κυψελικού δικτύου Επιλέξτε. Το εικονίδιο υποδηλώνει μια ενεργή σύνδεση. Σύνδεση στο ιαδίκτυο με χρήση δικτύου Wi-Fi Επιλέξτε Κατάλογος ικτύου και το δίκτυο που θέλετε. Η ένδειξη δίπλα στο όνομα δικτύου εμφανίζει την ισχύ του σήματος του δικτύου. Εάν εμφανίζεται το εικονίδιο λουκέτου δίπλα στο όνομα ενός δικτύου, αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο δίκτυο προστατεύεται και πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης. Κλείσιμο της σύνδεσης ιαδικτύου Επιλέξτε ή κλείστε την εφαρμογή. Προβολή του όγκου απεσταλμένων ή ληφθέντων δεδομένων Μπορείτε να παρακολουθείτε τον όγκο δεδομένων που έχετε στείλει ή λάβει, καθώς και τη χρονική διάρκεια ή τη συχνότητα των συνδέσεών σας τον τελευταίο μήνα. Όταν δεν υπάρχει καμία ανοιχτή σύνδεση, στο κύριο μενού, επιλέξτε. Προβολή του τρέχοντος μήνα Επιλέξτε. Εμφανίζονται ο αριθμός και η διάρκεια των συνδέσεων, ο όγκος των απεσταλμένων και των ληφθέντων δεδομένων, καθώς και οι μέσες ταχύτητες μετάδοσης. Προβολή άλλων μηνών Επιλέξτε ή. Επαφές και μηνύματα ιαχείριση επαφών που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα SIM. Προσθήκη επαφής Επιλέξτε Προσθήκη νέας επαφής, εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου και, στη συνέχεια, επιλέξτε OK.

5 5 Αποστολή μηνύματος κειμένου σε επαφή Επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα σε μια επαφή. Αναζήτηση επαφής Εισαγάγετε το όνομα στο πεδίο. ιαγραφή επαφής Επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα σε μια επαφή. Σχετικά με τα μηνύματα κειμένου. Παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους σας. Μπορείτε εύκολα να στέλνετε και να διαβάζετε μηνύματα κειμένου που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SIM, όπως ακριβώς κάνετε και με την κινητή σας συσκευή. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου που είναι μεγαλύτερα σε μήκος από το όριο χαρακτήρων ενός μεμονωμένου μηνύματος. Μεγαλύτερα μηνύματα θα αποστέλλονται ως δύο ή περισσότερα μηνύματα. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών σας ενδέχεται να σας χρεώσει αναλόγως. Οι χαρακτήρες με τόνους, άλλα σύμβολα, όπως και οι επιλογές για ορισμένες γλώσσες, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο και περιορίζουν έτσι τον αριθμό των χαρακτήρων που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα μήνυμα. Αποστολή μηνύματος κειμένου > Νέο. 1 Στο πεδίο Παραλήπτες, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη. Εάν συμπεριλάβετε περισσότερους από έναν παραλήπτες, χωρίστε τους μεταξύ τους με κόμμα. Για να επιλέξετε έναν ή περισσότερους παραλήπτες από τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα SIM, επιλέξτε και τις επαφές που θέλετε. Για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για μια επαφή, εισαγάγετε το όνομα της επαφής στο πεδίο. 2 Στο πεδίο Μήνυμα, συντάξτε το μήνυμα. Για να κάνετε αποκοπή, αντιγραφή ή επικόλληση κειμένου, κάντε δεξί κλικ στο πεδίο. 3 Επιλέξτε Αποστολή.

6 6 Προβολή και απάντηση σε μήνυμα κειμένου Μπορείτε να διαβάζετε και να απαντάτε στα μηνύματα κειμένου που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SIM.. Εμφανίζεται μια λίστα αποστολέων μηνυμάτων. Στη λίστα αυτή, εμφανίζεται και ο αριθμός νέων μηνυμάτων από κάθε αποστολέα. 1 Επιλέξτε έναν αποστολέα. Εμφανίζονται όλα τα μηνύματα ανάμεσα σε εσάς και τον αποστολέα, με το πιο πρόσφατο στην πρώτη θέση της λίστας. 2 Γράψτε την απάντησή σας στο πεδίο Μήνυμα και επιλέξτε Αποστολή. Προσθήκη του αποστολέα ενός μηνύματος στις επαφές σας Στην κύρια προβολή μηνυμάτων, επιλέξτε τον αριθμό τηλεφώνου και εισαγάγετε το όνομα της επαφής. Η επαφή αποθηκεύεται στην κάρτα SIM. ιαγραφή μηνύματος κειμένου εν υπάρχει πλέον ελεύθερος χώρος για νέα μηνύματα στην κάρτα SIM; Μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα, ώστε να ελευθερώσετε χώρο για νέα.. ιαγραφή μεμονωμένου μηνύματος Επιλέξτε τον αποστολέα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα στο μήνυμα. ιαγραφή όλων των μηνυμάτων από έναν αποστολέα Επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα στο όνομα του αποστολέα. Ρυθμίσεις σύνδεσης Σχετικά με τις ρυθμίσεις σύνδεσης > Σύνδεση Internet. Το μόντεμ USB διαθέτει προκαθορισμένες ρυθμίσεις για ορισμένους παροχείς υπηρεσιών. Οι ρυθμίσεις ομαδοποιούνται στα προφίλ σύνδεσης. Εάν το μόντεμ USB δεν μπορεί να εντοπίσει τον παροχέα υπηρεσιών σας ή εάν η σύνδεση δεν λειτουργεί σωστά στο δίκτυο του παροχέα υπηρεσιών που έχετε επιλέξει, μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα προκαθορισμένο προφίλ σύνδεσης ή να δημιουργήσετε ένα νέο.

7 7 Επιλογή προφίλ σύνδεσης Μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα προκαθορισμένο προφίλ ή να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ. Για τις σωστές ρυθμίσεις, επικοινωνήστε με τον φορέα παροχής υπηρεσιών. > Σύνδεση Internet > Προφίλ σύνδεσης. Τα τρέχοντα προφίλ εμφανίζονται σε μια λίστα. Χρήση προκαθορισμένου προφίλ Επιλέξτε ένα προφίλ από τη λίστα. Προσθήκη προκαθορισμένου προφίλ στη λίστα Επιλέξτε Νέο και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη χώρα και το όνομα του παροχέα υπηρεσιών. Επεξεργασία προκαθορισμένου προφίλ 1 Επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα στο προφίλ. 2 Εισαγάγετε το όνομα σημείου πρόσβασης (APN), το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. 3 Καθορίστε τις ρυθμίσεις διακομιστή ονομάτων τομέα (DNS). ημιουργία νέου προφίλ 1 Επιλέξτε Νέο > Νέο. 2 Εισαγάγετε ένα όνομα προφίλ. 3 Εισαγάγετε το APN, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. 4 Καθορίστε τις ρυθμίσεις DNS. ιαγραφή προφίλ Επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα στο προφίλ. Σύνδεση μέσω Wi-Fi Σύνδεση Internet > Κατάλογος ικτύου. Όταν συνδέεστε σε ένα δίκτυο Wi-Fi, δημιουργείται ένα προφίλ για αυτό το δίκτυο. Προβολή προφίλ Wi-Fi > Σύνδεση Internet > Προφίλ Wi-Fi. Επεξεργασία προφίλ Επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα σε ένα προφίλ.

8 8 ιαγραφή προφίλ Επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα σε ένα προφίλ. Σημείωση: Σε ορισμένες χώρες, ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση του Wi-Fi. Για παράδειγμα, στη Γαλλία, η χρήση του Wi-Fi επιτρέπεται μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στις τοπικές αρχές. Αυτόματη σύνδεση στο ιαδίκτυο Χρησιμοποιείτε πολύ συχνά μια συγκεκριμένη σύνδεση ιαδικτύου; Ρυθμίστε το μόντεμ USB να συνδέεται στο ιαδίκτυο χρησιμοποιώντας αυτόματα αυτό το προφίλ σύνδεσης. Σύνδεση με χρήση του τρέχοντος προφίλ > Σύνδεση Internet > Αυτόματη σύνδεση και, στη συνέχεια, επιλέξτε ή μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη Κινητό ή Wi- Fi. Η αυτόματη σύνδεση λειτουργεί καλύτερα όταν είναι απενεργοποιημένη η αίτηση για τον κωδικό PIN. Ο κωδικός ΡΙΝ συμβάλλει στην προστασία της συσκευής σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Απενεργοποίηση αυτόματης σύνδεσης Επιλέξτε ή μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη Όχι. Επιλογή του τύπου δικτύου και του παροχέα υπηρεσιών που θα χρησιμοποιηθούν. Επιλογή του τύπου δικτύου που θα χρησιμοποιηθεί Επιλέξτε Ρυθμίσεις ικτύου > Τύπος δικτύου και τον τύπο δικτύου. Εάν επιλέξετε Αυτόματος, το μόντεμ USB συνδέεται σε δίκτυο 3G. Εάν δεν διατίθεται δίκτυο 3G, το μόντεμ συνδέεται αυτόματα σε δίκτυο 2G (GSM). Επιλογή του παροχέα υπηρεσιών που θα χρησιμοποιηθεί Επιλέξτε Φορέας, τον παροχέα υπηρεσιών και OK. Εάν επιλέξετε Αυτόματος, το μόντεμ USB επιλέγει τον παροχέα υπηρεσιών αυτόματα, ανάλογα με τις παραμέτρους δικτύου και τις συμβάσεις περιαγωγής που έχουν συναφθεί μεταξύ των διάφορων παροχέων υπηρεσιών.

9 9 Ορισμός ορίων μεταφοράς δεδομένων ιατηρήστε τον έλεγχο των χρεώσεων μεταφοράς δεδομένων και καθορίστε όρια για τον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιείτε. > Σύνδεση Internet > Ρυθμίσεις Συνδρομής. Ορισμός του μηνιαίου ορίου Εισαγάγετε τον όγκο δεδομένων σε ΜΒ ή τη χρονική διάρκεια σε λεπτά ή, εναλλακτικά, επιλέξτε ή για να καθορίσετε το όριο Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να σας ειδοποιεί εάν γίνει υπέρβαση του ορίου. Ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης Σε περιβάλλοντα ευαίσθητα σε ασύρματες παρεμβολές, όπως π.χ. αεροπλάνα, μπορείτε να εμποδίσετε τη σύνδεση του μόντεμ USB στο ιαδίκτυο. Μπορείτε μεν να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, αλλά δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο ιαδίκτυο ή να στείλετε και να λάβετε μηνύματα κειμένου. > Ρυθμίσεις ικτύου. Επιλέξτε Λειτουργία πτήσης. Στην οθόνη εμφανίζεται το εικονίδιο. Πώς να επιτρέψετε την πραγματοποίηση συνδέσεων κατά την περιαγωγή Για την αποφυγή υψηλών χρεώσεων στον τηλεφωνικό σας λογαριασμό, η συσκευή σας δεν συνδέεται στο ιαδίκτυο όταν βρίσκεστε εκτός της χώρας σας, για παράδειγμα, όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Εάν χρειαστεί, ωστόσο, μπορείτε να επιτρέψετε την πραγματοποίηση συνδέσεων. > Σύνδεση Internet. Επιλέξτε Αποδοχή σύνδεσης σε περιαγωγή. Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή εκτός του οικείου δικτύου σας, στην οθόνη εμφανίζεται το εικονίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις χρεώσεις περιαγωγής, επικοινωνήστε με το φορέα παροχής υπηρεσιών δικτύου. Ρυθμίσεις λογισμικού Απενεργοποίηση του ερωτήματος κωδικού PIN Κάθε φορά που συνδέετε το μόντεμ USB, σας ζητείται να εισαγάγετε τον κωδικό ΡΙΝ. Ο κωδικός PIN, ο οποίος συνήθως παρέχεται μαζί με την κάρτα SIM, συμβάλει στην

10 10 προστασία της κάρτας SIM από μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Εάν θέλετε να συνδέεστε στο ιαδίκτυο αυτόματα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ερώτημα κωδικού PIN. > ιαχείριση SIM. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το ερώτημα κωδικού PIN, επιλέξτε Έλεγχος κωδικού PIN και εισαγάγετε τον κωδικό PIN. Αλλαγή της γλώσσας Σε υπολογιστή με Windows ή Linux, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα της εφαρμογής και των οδηγιών χρήσης. > Γλώσσες και τη γλώσσα. Προβολή πληροφοριών σχετικά με την εφαρμογή > Πληροφορίες. Ενημέρωση της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων Οι ενημερώσεις της εφαρμογής ενδέχεται να προσφέρουν νέες ή βελτιωμένες λειτουργίες. Η εφαρμογή πραγματοποιεί αυτόματο έλεγχο για ενημερώσεις.. Ορισμός της συχνότητας του αυτόματου ελέγχου για ενημερώσεις 1 > Ρυθμίσεις Ενημέρωσης. 2 Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Έλεγχος για διαθέσιμες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένη. 3 Εισαγάγετε το χρονικό διάστημα σε ημέρες ή, εναλλακτικά, επιλέξτε ή. Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης Αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης στο ιαδίκτυο; Χρησιμοποιήστε το διαγνωστικό εργαλείο για να εντοπίσετε το πρόβλημα. > Εργαλεία. Επιλέξτε Εκτέλεση διαγνωστικού εργαλείου. ημιουργία αναφοράς σφάλματος για αποστολή στη Nokia Επιλέξτε Ενεργοποίηση αναφοράς σφαλμάτων και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται.

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 5 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση δεύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X3-02

Οδηγός χρήσης Nokia X3-02 Οδηγός χρήσης Nokia X3-02 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 8 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη

X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Υποστήριξη χρήστη...6 Οδηγός χρήστη στο τηλέφωνο...6 Εφαρμογή "Υποστήριξη χρήστη"...6 Ζήστε νέες εμπειρίες. Ανακαλύψτε πώς...6 Οδηγός έναρξης...7 Συναρμολόγηση...7

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 11 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση κάρτας SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 6 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών Vodafone που Group αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 311

Οδηγός χρήσης Nokia 311 Οδηγός χρήσης Nokia 311 Τεύχος 1. 3 EL Περιεχόμενα Ξεκινώντας...7 Πλήκτρα και μέρη...7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας...10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης...11 Ενεργοποίηση...12 Φόρτιση της μπαταρίας...13

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2-01

Οδηγός χρήσης Nokia C2-01 Οδηγός χρήσης Nokia C2-01 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Υπηρεσίες δικτύου 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και µέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλωσορίσατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Ρύθμιση του USB Stick 3 Εκκίνηση λογισμικού 4 Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 305

Οδηγός χρήσης Nokia 305 Οδηγός χρήσης Nokia 305 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση κύριας κάρτας SIM και μπαταρίας 8 Τοποθέτηση δεύτερης κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 6700 classic

Οδηγός χρήσης Nokia 6700 classic Οδηγός χρήσης Nokia 6700 classic Τεύχος 3.2 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Γενικές πληροφορίες 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Υπηρεσίες δικτύου 5 Κωδικοί πρόσβασης 6 Υπηρεσία ρυθµίσεων διαµόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 2.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart III

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart III Κάποιες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Παρακαλώ ρωτήστε τα καταστήματα για λεπτομέρειες. Το λογότυπο Facebook αποτελεί εμπορικό σήμα της Facebook, Inc. Τα λογότυπα

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Συχνές ερωτήσεις 2 Βασικά 2 Ρύθμιση 3 Διαθεσιμότητα 6 Επαφές 9 Συνομιλία 12 Κλήσεις 21 Κλήσεις συνδιάσκεψης 29 Φωνητικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick K4201-Z. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone

Οδηγός Χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick K4201-Z. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Οδηγός Χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick K4201-Z Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Εγκατάσταση του USB Stick 3 Εγκατάσταση σε Windows

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 701

Οδηγός χρήσης Nokia 701 Οδηγός χρήσης Nokia 701 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Printed in Korea Code No.:GH68-33337A Greek. 01/2011. Rev. 1.0. www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-33337A Greek. 01/2011. Rev. 1.0. www.samsungmobile.com Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με το τηλέφωνό σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ ΑΕ ΑΘΗΝΑ: Γραφεία:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you Εγχειρίδιο χρήσης Smart Tab 4G Vodafone Power to you Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και µέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 8 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας µνήµης 9 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Εφαρμογές γραφείου 6 Υπηρεσίες δικτύου 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart mini

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart mini Κάποιες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Παρακαλώ ρωτήστε στα καταστήματα για λεπτομέρειες. Το λογότυπο Facebook αποτελεί εμπορικό σήμα της Facebook, Inc. Tα λογότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions Οδηγός χρήσης του SmartSolutions 2009 www.lexmark.com Περιεχόμενα Πληροφορίες για το SmartSolutions...4 Τι είναι οι λύσεις SmartSolutions;...4 Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος...6 Κατανόηση του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα