2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση:"

Transcript

1 2 o ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Υπό την αιγίδα: Κανονισμοί Διαγωνισμού

2

3 Στόχοι της εκδήλωσης 1) Η προβολή και αναβάθμιση της τέχνης του ζυμαριού και του πλάθειν στην Ελλάδα, μέσω ενός διαγωνισμού που απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και μαθητευόμενους αρτοποιούς. 2) Η εξερεύνηση, ο εντοπισμός και η παρουσίαση των παραδοσιακών και σύγχρονων δυνατοτήτων της δημιουργίας αρτοσκευασμάτων στο φούρνο. 3) Η ανάδειξη, προβολή και επιβράβευση των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την επαγγελματική άμιλλα των διαγωνιζομένων. 4) Η δημιουργία ενός σημείου αναφοράς και γνώσης, ενός κόμβο επικοινωνίας και μάθησης για μικρούς και μεγάλους αρτοποιούς, μελλοντικούς αρτοποιούς, προμηθευτές και εμπόρους του κλάδου. 5) Η καθιέρωση μιας διοργάνωσης εθνικού - και όχι μόνο - επιπέδου που να είναι πηγή δημιουργίας για καινούργιες τάσεις, να συμβάλλει στην επαγγελματική πρόοδο του κλάδου και να αποτελέσει συντεχνιακή παρακαταθήκη για τις μέλλουσες γενεές των αρτοποιών στην Ελλάδα. 6) Δημιουργία Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας με σκοπό την συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς στο πλαίσιο ανάλογων εκθέσεων αρτοποιίας προκειμένου να αναδειχθούν οι ποικιλίες και τα είδη του ελληνικού ψωμιού, ο παραδοσιακός φούρνος και τα ιδιαίτερα αρτοποιήματα της κάθε περιοχής της χώρας μας.

4 Παρουσίαση του Πρωταθλήματος Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Με χαρά σας καλωσορίζουμε στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραδοσιακής Αρτοποιίας στην Θεσσαλονίκη : ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να εγγυηθούμε την υλοποίηση ενός γεγονότος Πανελλαδικής εμβέλειας, προμηθευόμενοι τον καλύτερο εξοπλισμό και τις καλύτερες υπηρεσίες με σκοπό να εκθέσετε τις δικές σας ικανότητες στην παραδοσιακή αρτοποιία, στο πρωινό φούρνο και τα καλλιτεχνικά ψωμιά. Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί καθ όλη τη διάρκεια της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής - Μηχανηματων Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και με την συνδιοργάνωση της εταιρείας Gruppo fl, της ΔΕΘ ΗΕLEXPO και του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας». Ξέρουμε όλοι ήδη ότι αυτή η έκθεση θα είναι τόπος συνάντησης για αρτοποιούς από όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Είναι ένα εθνικό γεγονός στο οποίο θα διαγωνιστούν αρτοποιοί από την Ελλάδα σε ομάδες πλαισιωμένες από τέσσερις συμμετέχοντες. Κάθε μέρα θα διαγωνίζονται όλες οι συμμετέχουσες ομάδες βάση του προγράμματος που ανακοινώνεται στην συνέχεια. Οι διαγωνιζόμενοι που θα αποτελούν τις διάφορες ομάδες θα βαθμολογούνται βάση των ικανοτήτων τους που θα εκφραστούν μέσα από τα θέματα: Παραδοσιακό ψωμί, πρωινό στον φούρνο, καλλιτεχνήματα από ζυμάρι (θέμα ελεύθερο). Εκ μέρους όλων όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση του ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2016, η εταιρεία Gruppo fl, η ΔΕΘ ΗΕLEXPO και το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας» σας εύχονται καλή διαμονή και καλή επιτυχία!

5 Θέμα του Διαγωνισμού Το θέμα του 2ου Πανελλήνιου Ψωμιού είναι Γεύσεις και αρτοδημιουργίες από την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στις εξής κατηγορίες: 1. Παραδοσιακό ψωμί (Σάββατο) 2. Πρωινό στον φούρνο (Κυριακή) 3. Καλλιτεχνήματα από ζυμάρι - θέμα ελεύθερο (Δευτέρα) Βραβεύσεις και έπαθλα 1η Νικητήρια ομάδα 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΨΩΜΙΟΥ 2016 : Τίτλος τιμητικής διάκρισης «Πρωταθλήτρια Αρτοποιίας Ελλάδος» που θα φέρει μέχρι την επόμενη διοργάνωση και με συμμετοχή τεσσάρων (4) βασικών μελών στην Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας που θα συμμετάσχει σε διεθνή πρωταθλήματα. 2η Νικητήρια ομάδα 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΨΩΜΙΟΥ 2016 : Τίτλος τιμητικής διάκρισης δεύτερης θέσης στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρτοποιίας και με συμμετοχή δύο (2) βασικών μελών στην Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας που θα συμμετάσχει σε διεθνή πρωταθλήματα. 3η Νικητήρια ομάδα 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΨΩΜΙΟΥ 2016 : Τίτλος τιμητικής διάκρισης τρίτης θέσης στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρτοποιίας και με συμμετοχή δύο (2) αναπληρωματικών μελών στην Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας που θα συμμετάσχει σε διεθνή πρωταθλήματα. Σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Η βράβευση των ομάδων θα γίνει την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου ώρα 16:30 στο χώρο του διαγωνισμού με παρουσία του κοινού, του φορέα διοργάνωσης, αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Χορηγών. Θα είναι αναγκαίο οι διαγωνιζόμενοι των ομάδων να βρίσκονται μπροστά στα εργαστήρια την στιγμή της βράβευσης. Διευκρινίζεται ότι οι ομάδες που συμμετέχουν και τα μέλη τους παραχωρούν στον φορέα διοργάνωσης το αποκλειστικό δικαίωμα της φωτογράφησης και της διαχείρισης του επικοινωνιακού υλικού όλης της εκδήλωσης. Θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στους φωτογράφους να τους φωτογραφήσουν και στα εργαστήρια και κατά τη διάρκεια της βράβευσης. Ειδικό βραβείο στην παραγωγή: Θα βραβευθεί η ομάδα που στις 4 ημέρες θα έχει πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη παραγωγή. Διευκρινίζουμε ότι η καθημερινή παραγωγή κάθε ομάδας θα πρέπει να είνα το ελάχιστο 15 κιλά για να δίδεται στους επισκέπτες να δοκιμάζουν τα προϊόντα.

6 Επαγγελματική κριτική επιτροπή και επιτροπή κοινού Διευκρίνιση: Η βαθμολογία καθορίζεται ως εξής: 50% από την Επαγγελματική Επιτροπή και 50% από την Επιτροπή Κοινού. Επαγγελματική Επιτροπή: Η σύνθεση της Επαγγελματικής Επιτροπής θα ανακοινωθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, παρόλα αυτά οι αρχηγοί κάθε ομάδας, γνωστοποιείται από τώρα ότι θα συμμετέχουν στην επαγγελματική επιτροπή. Η εν λόγω επιτροπή θα έχει στη διάθεσή της έναν κατάλογο με αναλυτική καταγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων σε σχέση με την Επιτροπή Κοινού. Η βαθμολογία θα κυμαίνεται από το 1 έως το 5. Ο αρχηγός της ομάδας που θα κρίνεται δεν έχει δικαίωμα ψήφου. Επιτροπή Κοινού: Θα σχηματίζεται από επισκέπτες της έκθεσης που θα τους δίδεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διαγωνιζόμενα προϊόντα. Η δοκιμή θα είναι ανώνυμη, δηλαδή ο κριτής δεν θα γνωρίζει την προέλευση των προϊόντων. Στην κριτική επιτροπή του κοινού θα δίδονται έντυπα βαθμολόγησης με ελάχιστο το 1 και μέγιστο το 5. Η βαθμολογία των διαγωνιζόμενων ομάδων θα βγαίνει αθροίζοντας τις βαθμολογίες των δύο επιτροπών. Τα τελικά αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στην διοργάνωση την τελευταία μέρα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου Ποινές Η Επαγγελματική Επιτροπή σε περίπτωση έλλειψης σεβασμού και μη τήρησης των κανονισμων θα εφαρμόσει ποινές που θα κυμαίνονται από το -1 το ελάχιστο, έως το -5 το μέγιστο. α. Έλλειψη καθαριότητας στολής, χώρου και εξαρτημάτων, κατά τη διάρκεια των εργασιών όπως και στο τέλος της ημέρας. (από -1 έως -5) β. Έλλειψη σεβασμού χρόνου. Αν επαναλαμβάνεται συχνά -5, αν είναι τυχαίο -1. γ. Έλλειψη σεβασμού στον χρόνο παρουσίασης των προϊόντων. Αν είναι επαναλαμβανόμενο και χωρίς αιτιολογία (από -1 έως -5). δ. Για το καλλιτεχνικό κομμάτι: Διαφορετικές διαστάσεις από αυτές που προβλέπει ο κανονισμός. Παραβίαση της σύνθεσης της κατασκεής -5. ε. Κακή διαγωγή έναντι των κριτικών επιτροπών (από -1 έως -5). ζ. Κακή συμπεριφορά έναντι στις άλλες ομάδες (από -1 έως -5).

7 Γενικό Πρόγραμμα Ομάδες θα υπάρχουν έξι (6) ομάδες από τέσσερις (4) διαγωνιζόμενους η καθεμία, που θα διαγωνίζονται τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης (Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα) : κάθε μέρα θα διαγωνίζονται όλες οι ομάδες, οι μισές το πρωί και οι μισές το απόγευμα. Αυτές που θα ξεκινήσουν με την πρωινή βάρδια, την επόμενη μέρα θα διαγωνιστούν το απόγευμα κ.ο.κ. για τις υπόλοιπες μέρες του διαγωνισμού. Σε κάθε ομάδα θα δοθεί ένα νούμερο που θα το φοράει στην διάρκεια του διαγωνισμού και θα αποδοθεί στην έναρξη της εκδήλωσης, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:00. Θα δίδεται στην διάθεση των ομάδων μία ώρα προετοιμασίας από την προηγούμενη μέρα του διαγωνισμού (17:30-18:30) για να προετοιμάσουν τα ζυμάρια τους. Όποιος δεν θα παρουσιαστεί στην ώρα προετοιμασίας χωρίς να έχει ειδοποιήσει την διοργάνωση, θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό. Επιπλέον, οι ομάδες θα πρέπει να προμηθευτούν τα υλικά που δεν υπάρχουν στον κατάλογο της διοργάνωσης, σε κάθε περίπτωση όλα τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν την έγκριση της διοργανώτριας αρχής μία βδομάδα πριν την έναρξη του διαγωνισμού (19 Φεβρουαρίου 2016). Κάθε ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί με δική της ενδυμασία. Καλούνται όλοι οι διαγωνιζόμενοι στο τέλος κάθε διαγωνισμού να αφήνουν το εργαστήριο και τα εξαρτήματα καθαρά έτσι όπως τα βρήκανε. Θα υπάρχουνε ποινές σε περίπτωση που δεν είναι σεβαστά τα ωράρια. Είναι καλύτερα να καθαρίζετε ενώ δουλεύετε για να αποφύγετε την συσσώρευση σκευών στο τέλος της παραγωγής. Την τρίτη μέρα του διαγωνισμού, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, θα γίνει η τελετή και η βράβευση των νικητών. Επαγγελματική Κριτική Επιτροπή Οι κριτές για τον πρωινό διαγωνισμό θα πρέπει να παρουσιάζονται στο τραπέζι της επιτροπής έως τις 12:00, ενώ για τον απογευματινό διαγωνισμό έως τις 17:00 και θα πρέπει να παραδώσουν στον πρόεδρο της επιτροπής την βαθμολογία τους. Αν είναι απαραίτητη η συνομιλία κριτή και διαγωνιζόμενου, η διοργάνωση του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι παρούσα. Οι κριτές θα ακολουθούν τα κριτήρια αξιολόγησης του έντυπου βαθμολογίας.

8 Παρασκευή 26/2/2016 Πρώτη μέρα διαγωνισμού Σάββατο 27/2/ Παραδοσιακό Ψωμί Δεύτερη μέρα διαγωνισμού Κυριακή 28/2/ Πρωινό στον Φούρνο Τρίτη μέρα διαγωνισμού Δευτέρα 29/2/ Καλλιτεχνικό ψωμί (θέμα ελεύθερο)

9 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1) ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ Σάββατο, 27/2/2016, Παραδοσιακο ψωμί - Τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την πλούσια κληρονομιά χαρακτηριστικό από κάποιον τόπο της πατρίδας μας. Παρουσίαση στην Επαγγελματική Κριτική Επιτροπή και δοκιμή προϊόντος με πιθανούς συνδυασμούς που θα προτείνουν οι ομάδες (κρασί, τυριά, αλλαντικά, λάδι κτλ). Κυριακή, 28/2/2016, Πρωινό στον φούρνο - Παρουσίαση στην Επαγγελματική Κριτική Επιτροπή και δοκιμή προϊόντος με πιθανούς συνδυασμούς που θα προτείνουν οι ομάδες. Δευτέρα, 29/2/2016, Καλλιτεχνήματα από ζυμάρι (θέμα ελεύθερο) - Παρουσίαση ενός καλλιτεχνικού δημιουργήματος από ψωμί με θέμα: Η ζύμη του καλλιτεχνικού ψωμιού θα πρέπει να είναι φαγώσιμη. Η Επαγγελματική Κριτική Επιτροπή θα μπορεί να δοκιμάσει τη ζύμη και ωμή και ψημένη. Το καλλιτεχνικό ψωμί θα πρέπει να είναι κατά 25% (ελάχιστο) από ζυμάρι με προζύμι. Οι μέγιστες διαστάσεις θα πρέπει να είναι 80 Χ 80 Χ 100 εκ ( μήκος, πλάτος, ύψος). Τα επεξεργασμένα προϊόντα θα πρέπει να παρουσιαστούν πάνω σε ντυμένο ύφασμα τραπέζι - ο διοργανωτής θα προβλέψει γι αυτό. Τα καλλιτεχνήματα θα μείνουνε στην διάθεση των διοργανωτών και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή. Θα πρέπει τα παραπάνω προϊόντα να υλοποιούνται κατά τις 2 προηγούμενες μέρες του διαγωνισμού στον χώρο του διαγωνισμού και παρουσία της κριτικής επιτροπής (δηλαδή παράλληλα με τα άλλα θέματα) για να ολοκληρωθούν και να παρουσιαστούν, με γραπτή περιγραφή, το πρωί της Δευτέρας 29/2/2016 και ωρα 10:00. Η επιτροπή θα αξιολογήσει το καλλιτεχνικό κομμάτι μεταξύ 10:30 και 12:00. 2) ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ Η στολή θα πρέπει να αποτελείται από: Λευκό παντελόνι, καθώς επίσης πουκάμισο, καπέλο και ποδιά λευκού χρώματος. Κάθε διαγωνιζόμενος της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού θα πρέπει να έχει πάντα μια εμφάνιση ευπρεπή και καθαρή. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να φοράει διαρκώς την κάρτα όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του, και θα πρέπει να έχει στην διάθεσή του μια καθαρή φορεσιά για φωτογραφίες, συνεντεύξεις, βραβεύσεις. Απαγορεύεται πάνω στις στολές, και οπουδήποτε στον χώρο εργασίας των ομάδων, να υπάρχουν σπόνσορες από πρωτοβουλία των διαγωνιζομένων.

10 3) ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Τα μηχανήματα θα τα προμηθεύσει η διοργάνωση και δεν θα μπορούν να αντικατασταθούν με άλλες μάρκες και από άλλους παραγωγούς. Κατά την διάρκεια της εγγραφής στο διαγωνισμό θα μπορούν να ζητηθούν ιδιαίτεροι εξοπλισμοί απαραίτητοι για την εκτέλεση του προγράμματος της ομάδας. Η διοργάνωση επιφυλάσσετα να απαντήσει την διαθεσιμότητα ή μη των εν λόγω εξαρτημάτων. Αρχές Φεβρουαρίου του 2016 θα γνωστοποιηθούν σε όλες τις ομάδες τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων που θα είναι διαθέσιμα. Οι ομάδες που θα θελήσουν να φέρουν κάποιο ιδιαίτερο εξάρτημα θα μπορούν να το κάνουν μόνο με την έγκριση από την πλευρά της διοργάνωσης. Ο χώρος εργασίας θα είναι εξοπλισμένος με πάγκους εργασίας, καροτσάκια με ταψιά, ψυγεία, ζυμωτήρια, φούρνους, θαλάμους ζυμαριού, φούρνους μικροκυμάτων, ζυγαριές. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να φέρει μαχαίρια, σπάτουλες, σφραγίδες προσωπικές της εργασίας της. Στον χώρο θα υπάρχει αποδυτήριο, αποθήκη για τις πρώτες ύλες, σαλονάκι. 4) ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ Η διοργάνωση θα θέσει στην διάθεση των ομάδων τα υλικά που θα προμηθευτεί από σπόνσορες σύμφωνα με τη λίστα που θα συμπληρωθεί κατά την εγγραφή και που θα είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να αποστείλουν μαζί με την εγγραφή τους. Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να στείλει τη δική της λίστα με τα υλικά που προτίθεται να φέρει η ίδια : θα είναι υποχρεωτική η έγκριση από την πλευρά της διοργάνωσης για να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εν λόγω προϊόντα. 5) ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Κάθε ομάδα θα πρέπει να στείλει μαζί με την εγγραφή και ως την ημερομηνία λήξης που ορίζεται από την διοργάνωση ένα αντίγραφο με την ποσότητα των υλικών, καθώς και περιγραφή των προϊόντων που θα ετοιμάσει για το διαγωνιζόμενο θέμα της κάθε ημέρας του Πρωταθλήματος. 6) ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Η διοργάνωση θα έχει το δικαίωμα να καλέσει, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα, για πιθανές συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις, υλικό απαραίτητο για την προώθηση του διαγωνισμού. 7) ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ Η διοργάνωση για λόγους ανωτέρας βίας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ακυρώσει τον διαγωνισμό ή να αλλάξει τον κανονισμό, δίνοντας γραπτή ενημέρωση στη κάθε ομάδα πριν από την έναρξη του διαγωνισμού. Το πνεύμα συμμετοχής των ομάδων στον παρόν διαγωνισμό θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από υγιή άμμιλα και από αμοιβαία αλληλεγγύη με σκοπό να βελτιώσει τον επαγγελματισμό του καθενός μας.

11 ΕΓΓΡΑΦΕΣ Οι εγγραφές για συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ψωμιού θα γίνονται στην γραμματεία της διοργάνωσης έως και 15 Φεβρουαρίου Πρόσκληση εγγραφής ομάδων 1. Να συμπληρωθεί έντυπο εγγραφής (Σελ. 11) 2. Να συμπληρωθεί η λίστα υλικών που παρέχονται από την διοργάνωση (Σελ ) 3. Να συμπληρωθεί το πεδίο σημειώσεις (σελ. 15) με τα έξτρα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν από τις ομάδες και που θα προμηθευτούν οι ίδιες. 4. Να επισυνάψετε περιγραφή και ακριβή παρουσίαση των προϊόντων που θα προετοιμάσει η κάθε ομάδα. 5. Φωτογραφίες ταυτότητας των διαγωνιζομένων. Παρακαλώ να αποστείλετε έως 15 Φεβρουαρίου 2016 Στην διεύθυνση: Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης Προφήτης Ηλίας Τσιμισκή 31 ημιόροφος τκ τηλ: Fax: Ώρες γραφείου Δευτέρα έως και Παρασκευή Τρίτη - Πέμπτη και απόγευμα ή εναλλακτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@artos-sath.gr

12 ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2016

13

14

15

16

17 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Η διοργάνωση αναλαμβάνει το κόστος αεροπορικής ή οδικής μεταφοράς για τα 4 άτομα που συνθέτουν την ομάδα, όροι που θα συμφωνηθούν με την γραμματεία του διαγωνισμού. Η διοργάνωση αναλαμβάνει έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία σε δίκλινα δωμάτια για τέσσερα (4) βράδια. Όποιος επιθυμεί να κλείσει μονόκλινο δωμάτιο μπορεί να το συνεννοηθεί με την γραμματεία της διοργάνωσης και να πληρώσει την διαφορά απευθείας στο ξενοδοχείο.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αναφέροντας την κλάση και την κατηγορία που επιθυμούν να συμμετέχουν. 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

26-29/2/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

26-29/2/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 26-29/2/2016 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

9η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 22-24/02/2020 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

9η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 22-24/02/2020 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 22-24/02/2020 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράλληλα με τη Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ημ/νία διαγωνισμού: 17 Νοεμβρίου 2015 Τόπος διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήρια Σχολής LE MONDE Θεσσαλονίκης 45 Μοσχάτο

Διαβάστε περισσότερα

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη.

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη. 4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη www.europeankingoftaekwondo.gr 4 TH EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1 ου, 2 ου και 3 ου European King of Taekwon- Do, οι διοργανωτές,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τ.Θ. 128, 58200 ΕΔΕΣΣΑ Τηλ. - Fax 0381-25088 e-mail: parapede@otenet.gr Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016

Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016 Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016 Μήνυμα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου Εκ μέρους του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, καλωσορίζω τους διαγωνιζομένους, τους συναδέλφους

Διαβάστε περισσότερα

4 o. EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη.

4 o. EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη. 4 o EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη www.europeankingoftaekwondo.gr taekwondo.gr Αγαπητοί φίλοι του Taekwon-Do, Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1 ου, 2 ου και 3 ου European King of Taekwon-Do, οι

Διαβάστε περισσότερα

24-26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

24-26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 24-26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ H

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΠΕΣΟΥΑΙΡΙΗ Σμήμα Beach Volley ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΑΓΩΝΙΣΙΚΟ ΤΣΗΜΑ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 23, 24, 25 Μαρτίου 2018 ΔΕΚΚ,Γούρνες Ηρακλείου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 10ος Διαγωνισμός Μαγειρικής,Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Ευρωπαϊκή Cheer League (ECL) είναι ένα εικονικό πρωτάθλημα με ειδικό σύστημα βαθμολόγησης το οποίο προσφέρει στους αθλητές την επιπρόσθετη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

4 η στο πλαίσιο των...

4 η στο πλαίσιο των... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ 7-8-9 NOEMBΡIOY Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έκθεσης και των εκδηλώσεων ΜΕΑΤ DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου στο, (Διεθνές Αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..5144/Ε Αθήνα 7 Οκτωβρίου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association Member of International Bartenders Association 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail HO.RE.CA, 08-11Φεβρουαρίου 2019, Metropolitan Expo, 10/02/2019 Στα πλαίσια του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος cocktail

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6 Αθήνα 7/3/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα σχολεία, που δείχνουν ενδιαφέρον για τη Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», υποχρεούνται : Πρώτα, να στείλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη Δ.Δ.Ε στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12 Αθήνα 16/5/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4681/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους όπως καθορίζεται από τον Κανονισμό των Προσκοπικών Κλάδων έχει διάρκεια 2 μέρες, πραγματοποιείται στο ύπαιθρο, οι Πρόσκοποι μετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..6336/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων Ο Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 4606 /Ε Αθήνα 29/09/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007 Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Υ Α Λ Ε Ξ Α Ν Ρ Ο Υ 2 0 13 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ISAF GRADE 3 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 2013 θα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ και ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ --------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.5578/Ε Αθήνα 15 Νοεμβρίου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΑ 2005

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΑ 2005 Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Επιτροπή Aλεξιπτωτισμού Πλαγιάς ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟΥ 27 47100 ΑΡΤΑ Τηλ. - Fax 2681077189

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2017 Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Η εταιρία Confexpo Ltd ανακοινώνει τον 1ο διαγωνισμό κρασιού WINE & SPIRITS Olymp Awards στην Αθήνα. 1.Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.4369 /Ε Αθήνα 26/09/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Πεύκα, 31-10-2014 Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προκηρύσσει Διαγωνισμό Ορθογραφίας για τους μαθητές της Ε και της ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association Member of International Bartenders Association 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail HO.RE.CA, 08-11Φεβρουαρίου 2019, Metropolitan Expo Bartender s choice, category Στα πλαίσια του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Πρωτοδικείο Αθηνών - Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 T.K. 11362, Τηλ: 210-8253646, 210-8826464, Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr ΑΘΗΝΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», προσομοιώνει μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών, τοποθετεί τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARTING 2018... 3 2. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ημ. 12/11/2013 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, την ΕΙΟ, την Δημοτική Ανώνυμη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition 2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Chefs Competition με τη συμμετοχή των Chefs των σκαφών που λαμβάνουν μέρος

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2013» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016

1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016 1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016 Αθήνα, 29,30 & 31 Ιανουαρίου 2016, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Κουζίνας GREEK

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ: 2795360330 fax: 2795031855 e-mail: culture@gortynia.gov.gr Ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr www.discovergortynia.gr Δημητσάνα, 1.07.2013 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2017 Ο

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece

Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece TAKE THE FIRST CHANGE!!! Στις 1 Απριλίου 2018 ημέρα Κυριακή, στο κλειστό στάδιο μπάσκετ, περιοχή Αγίου Νικολάου επί της οδού Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..648/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019»

Διαβάστε περισσότερα

Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός

Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός Τρόπος Συμμετοχής στο διαγωνισμό Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι θα πρέπει συμπληρώσουν ηλεκτρονικά έως τις 10/03/17 στην ιστοσελίδα www.tsaknakisbros.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2009 Αριθ. Πρωτ 1/09/ΑΚ/εα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2009 43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2019 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Φάρσαλα, 30/01/2019 Καναδά 9 Φάρσαλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Τ.Ε.Ι. Πληροφορίες: Χ. Οικονόμου E mail: oikonomou@teiser.gr Τηλ: 2321049226 49162 / 6974 118983 Fax: 23210 49226 Σέρρες, 12 Φεβρουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 244/16/ΠΜ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 84/2016 51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ και ΑΓΩΝΑΣ 2 ης ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ Τ.Κ. 22007 Τηλέφωνα: 2795360330 08.07.2011 2795360510 Αρ. Πρωτ.: 12601 Fax : 2795031855 Email : culture@gortynia.gov.gr Ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας για τους εν ενεργεία σπουδαστές κι

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, μία νέα εποχή

Λεμεσός, μία νέα εποχή ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Λεμεσός, μία νέα εποχή Δήμος Λεμεσού Φ.Ε.Κ. Τμήμα Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - τμήμα Λεμεσού προκηρύσσουν τον φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που αξιολογεί τις δεξιότητες μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS»

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», προσομοιώνει μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών, τοποθετεί τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 7-8 Οκτωβρίου 2017 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2017, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 13 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2834/Ε Αθήνα 05/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..5226/Ε Αθήνα 12 Οκτώβριου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΜΕΛΩΔΙΚΟΣ Μον. ΕΠΕ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ.

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία»

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Δ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2009-2010 Η Κυπριακή Οµοσπονδία Καλαθόσφαιρας προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. (α) (β) Παγκύπριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ Ε.Ι.Ο. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου προκηρύσσει διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τήνο από

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4733/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 Περιφερειακός Διαγωνισμός Αττικής Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου Διαδικασία διεξαγωγής του Περιφερειακού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήµος Λέρου, Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου «Αρτεµις». ΣΤΗΡΙΞΗ: Δήµος Λέρου, Μορφωτικός Πολιτιστικός

Διαβάστε περισσότερα

Άφιξη Σκακιστών. Τελετή Έναρξης 16:00. 1 ος Γύρος 16:30. 2 ος Γύρος 16:30. 3 ος Γύρος 16:30. 4 ος Γύρος 16:30. 5 ος Γύρος 16:30.

Άφιξη Σκακιστών. Τελετή Έναρξης 16:00. 1 ος Γύρος 16:30. 2 ος Γύρος 16:30. 3 ος Γύρος 16:30. 4 ος Γύρος 16:30. 5 ος Γύρος 16:30. 66 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΕΣΟ προκηρύσσει το 66ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 4 έως 12, με σύστημα πουλ απλών συναντήσεων και συμμετοχή 10 σκακιστών στην Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013 ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ») ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 39 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 39 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ: 2795360330, 2795360313 fax: 2795031855 e-mail: culture@gortynia.gov.gr ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr Δημητσάνα, 12/07/2012 Αρ. Πρωτ.: 13055 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY"

ΟΡΟΙ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY ΟΡΟΙ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY" 1. ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Διαγωνισμός ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY Πρόκειται για διαγωνισμό που θα προβληθεί στa περιοδικά "YES, TV ZAPPING, TV24, TIVI" 2. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ» Τ. Θ. 06 Τ.Κ. 57010, Πεύκα Θεσσαλονίκης Γυμνάσιο Λύκειο Τηλ. 2310 673252, 673191 Fax 2310 673348 mail@lyk-delas.thess.sch.gr mail@gym-delas.thess.sch.gr www.gymlyk.delasalle.gr 4 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.5577/Ε Αθήνα 15 Οκτώβριου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004 Πέµπτη, 22 Απριλίου 2004 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός BRITISH AIRWAYS για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος 1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Hellenic chef s Association Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων Το μεγάλο γεγονός το 2016 Chef s club of Greece Αντιπροσωπίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα