ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ"

Transcript

1 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ημ/νία διαγωνισμού: 17 Νοεμβρίου 2015 Τόπος διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήρια Σχολής LE MONDE Θεσσαλονίκης 45 Μοσχάτο Ώρα διεξαγωγής: αναφέρεται σε κάθε διαγωνισμό χωριστά ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1. Γενικά Οι Διαγωνισμοί διοργανώνονται από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με σκοπό την εισαγωγή νέων μελών στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας, στην οποία και ανήκει η πνευματική ιδιοκτησία του διαγωνισμού.

2 Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και από πρόσωπα που ορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο. 2.Δικαίωμα Συμμετοχής Στους Διαγωνισμούς (αναλόγως την κατηγορία) επιτρέπεται να συμμετάσχουν επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστες, Αρχιμάγειρες και Αρχιζαχαροπλάστες, ανεξαρτήτως εάν είναι μέλη της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν την Ελληνική υπηκοότητα. Στην περίπτωση των διαγωνισμών που αφορούν τις κατηγορίες Young Chef και Young Pastry Chef οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα σχολής και να είναι γεννημένοι μετά το 1991, βάση των κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WACS. 3.Υποχρεώσεις Διαγωνιζόμενων Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να διαβάσουν προσεκτικά τους κανονισμούς και ειδικά το σημείο που αφορά την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχουν. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει αίτηση συμμετοχής, την οποία μπορεί: να κατεβάσει από το επίσημο site της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος να του αποσταλεί ηλεκτρονικά από τα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας (καλείτε στο για να δώσετε το σας) Να λάβει απευθείας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1 ος όροφος, ωράριο λειτουργίας 09:00-17:00 Η αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί, έως την 1 η Νοεμβρίου 2015 ηλεκτρονικά (μέσα από το site ή στο info@chefclub.gr) ή αυτοπροσώπως (στα γραφεία της Λέσχης Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1 ος όροφος, ωράριο λειτουργίας 09:00-17:00) ή με φαξ στο , ( Σας παρακαλούμε, μετά την προώθηση του ΦΑΞ να επιβεβαιώσετε τηλεφωνικώς την παράδοσή του). Μαζί με την αίτηση είναι υποχρεωτικό να σταλθεί και το βιογραφικό σημείωμα του ενδιαφερόμενου. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση θεωρείτε άκυρη. 4. Κόστος συμμετοχής σε διαγωνισμούς 30 ευρώ/διαγωνισμό Το ποσό αυτό καταβάλλεται το αργότερο, μέχρι 6 Νοεμβρίου 2015 είτε στον τραπεζικό λογαριασμό της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος: ALPHA BANK , με αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου και στη συνέχεια τηλεφωνική επιβεβαίωση της κατάθεσης στο ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (καθημερινά 09:00-17:00)

3 Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται στον διαγωνιζόμενο σε περίπτωση μη δυνατότητας του να διαγωνιστεί, αργοπορίας του στον διαγωνισμό, αποκλεισμού του από το διαγωνισμό. Μη κατάθεση του ποσού έως τις 6 Νοεμβρίου, σημαίνει την άμεση αντικατάσταση του διαγωνιζόμενου από τον πρώτο επιλαχόντα, χωρίς η Λέσχη να έχει την υποχρέωση να τον ειδοποιήσει. 5. Ώρα προσέλευσης και εμφάνιση διαγωνιζομένων Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της σχολής μια ώρα πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ενημέρωση από τους κριτές, παρουσίαση του μαύρου κουτιού και γράψιμο συνταγών. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους την πλήρη στολή του Μάγειρα χωρίς διαφημιστικά σήματα ή ονόματα. (μπλούζα λευκή, ποδιά, παντελόνι μαύρο, σαμπό και προαιρετικά φουλάρι). 6.Κριτική επιτροπή Η κριτική επιτροπή θα ανακοινωθεί εν καιρώ 7. Επόπτες Οι επόπτες του διαγωνισμού, ελέγχουν την σωστή διεξαγωγή της εκτέλεσης των παρασκευών και την σωστή εφαρμογή των κανονισμών, καθώς και την χρονική περίοδο που ορίζεται ανάλογα με την κλάση και την κατηγορία κάθε διαγωνιζόμενου. 8. Οργανωτική επιτροπή Η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να αποφασίσει εκ νέου σε περίπτωση πιθανής παράλειψης όρων και κανονισμών ή διάφορων προβλημάτων που τυχόν προκύψουν και δεν προβλέπονται από τον παρόντα κανονισμό, καθώς επίσης την αλλαγή του διαγωνιστικού προγράμματος, βάση συμμετεχόντων και οφείλει την ορθή ανακοίνωση να την αναρτήσει στο επίσημο site. Μόνο το Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει κάθε διαφοροποίηση που επιβάλλεται από τις περιστάσεις ή από ανωτέρα βία. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει μερικώς ή ολικώς τον διαγωνισμό σε περίπτωση ανωτέρας βίας, χωρίς να είναι υπόχρεη στην καταβολή οποιασδήποτε οικονομικής αποζημίωσης της ζητηθεί. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ CHEF ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C1 Χώρος Διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήριο LE MONDE Ώρα διεξαγωγής διαγωνισμού: Ανάλογα με το πλήθος των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν γκρουπ των 6 ή 5 ατόμων ανά εργαστήριο. Πιθανές ώρες διαγωνισμού 10:00 13:30 (3h και 30 min) ή 14:30 18:00 (3h και 30 min).

4 Για την ώρα του διαγωνισμού η επιτροπή δεσμεύεται να τη γνωστοποιήσει στις 10 Νοεμβρίου Μέγιστο πλήθος διαγωνιζόμενων: 17 άτομα Μέγιστο πλήθος εισαχθέντων στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας: 8 άτομα (υποχρεωτική τελική βαθμολογία πάνω από 70%) Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 17 αιτήσεις, οι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν από επιτροπή βάση του βιογραφικού τους. Η επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Καρούμπα Μίλτο (και πιστοποιημένο κριτή της WACS), τον υπεύθυνο αξιολόγησης μελών κύριο Μαργαρίτη Βασίλη, τον πιστοποιημένο κριτή της WACS κύριο Αναστάσιο Τόλη και τη manager της Εθνικής Ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα. Θεματολογία διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός είναι μαύρο κουτί. Οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 3 ώρες και 30 λεπτά θα πρέπει να δημιουργήσουν: Ένα ορεκτικό για 3 άτομα Ένα κυρίως πιάτο για 3 άτομα Από τη διοργανωτική επιτροπή παρέχονται: 4 μάτια γκαζιού ανά διαγωνιζόμενο 1 φούρνος επαγγελματικός ανά εργαστήριο βασικά εργαλεία, όπως κατσαρόλες, τηγάνια, σπάτουλες κλπ (θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη λίστα στις 10 Νοεμβρίου 2015) Ένα επαγγελματικό θερμαινόμενο μπλέντερ Ένα vacuum Τρία μηχανήματα sous vide Πιάτα λευκά στρογγυλά διαστάσεων 31 cm (οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να φέρουν δικά τους πιάτα) Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν επιπλέον μηχανήματα μόνο με γραπτή έγκριση από την επιτροπή. Βαθμολογία: Mise en place : Χρήση μοντέρνων τεχνικών*: 0-30 βαθμούς (βαθμολογείται η σωστή χρήση των τεχνικών, καθώς και το πλήθος των διαφορετικών τεχνικών ανά πιάτο) Στήσιμο πιάτου: *Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τεχνικές μοριακής κουζίνας, εφόσον το δηλώσουν στην επιτροπή, με χρήση δικών τους υλικών Τα πιάτα αποσύρονται από τους διαγωνιζόμενους μετά το πέρας του διαγωνισμού σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.

5 2. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ YOUNG CHEF ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C2 Χώρος Διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήριο LE MONDE Ώρα διεξαγωγής διαγωνισμού: Ανάλογα με το πλήθος των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν γκρουπ των 6 ή 5 ατόμων ανά εργαστήριο. Πιθανές ώρες διαγωνισμού 10:00 13:30 (3h και 30 min) ή 14:30 18:00 (3h και 30 min). Για την ώρα του διαγωνισμού η επιτροπή δεσμεύεται να τη γνωστοποιήσει στις 10 Νοεμβρίου Μέγιστο πλήθος διαγωνιζόμενων: 10 άτομα Μέγιστο πλήθος εισαχθέντων στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας: 2 άτομα (υποχρεωτική τελική βαθμολογία πάνω από 70%) Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 10 αιτήσεις, οι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν από επιτροπή βάση του βιογραφικού τους. Η επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Καρούμπα Μίλτο (και πιστοποιημένο κριτή της WACS), τον υπεύθυνο αξιολόγησης μελών κύριο Μαργαρίτη Βασίλη, τον πιστοποιημένο κριτή της WACS κύριο Αναστάσιο Τόλη και τη manager της Εθνικής Ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα. Θεματολογία διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός είναι μαύρο κουτί. Οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 3 ώρες και 30 λεπτά θα πρέπει να δημιουργήσουν: Ένα ορεκτικό για 3 άτομα Ένα κυρίως πιάτο για 3 άτομα Από τη διοργανωτική επιτροπή παρέχονται: 4 μάτια γκαζιού ανά διαγωνιζόμενο 1 φούρνος επαγγελματικός ανά εργαστήριο βασικά εργαλεία, όπως κατσαρόλες, τηγάνια, σπάτουλες κλπ (θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη λίστα στις 10 Νοεμβρίου 2015) Ένα επαγγελματικό θερμαινόμενο μπλέντερ Πιάτα λευκά στρογγυλά διαστάσεων 31 cm (οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να φέρουν δικά τους πιάτα) Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν επιπλέον μηχανήματα μόνο με γραπτή έγκριση από την επιτροπή. Βαθμολογία: Mise en place : Χρήση μοντέρνων τεχνικών*: 0-30 βαθμούς (βαθμολογείται η σωστή χρήση των τεχνικών, καθώς και το πλήθος των διαφορετικών τεχνικών ανά πιάτο) Στήσιμο πιάτου:

6 *Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τεχνικές μοριακής κουζίνας, εφόσον το δηλώσουν στην επιτροπή, με χρήση δικών τους υλικών Τα πιάτα αποσύρονται από τους διαγωνιζόμενους μετά το πέρας του διαγωνισμού σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή. 3. ΧΡΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: YOUNG CHEFS by LE MONDE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C3 Χώρος Διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήριο LE MONDE Στο διαγωνισμό αυτό συμμετέχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τελειόφοιτοι της σχολής Le Monde. Οι αιτήσεις γίνονται ΜΟΝΟ στη σχολή και σε συνεννόηση με τον αρμόδιο καθηγητή.. Ώρα διεξαγωγής διαγωνισμού: Ανάλογα με το πλήθος των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν γκρουπ των 6 ή 5 ατόμων ανά εργαστήριο. Πιθανές ώρες διαγωνισμού 10:00 13:30 (3h και 30 min) ή 14:30 18:00 (3h και 30 min). Για την ώρα του διαγωνισμού η επιτροπή δεσμεύεται να τη γνωστοποιήσει στις 10 Νοεμβρίου Μέγιστο πλήθος διαγωνιζόμενων: 10 άτομα Μέγιστο πλήθος εισαχθέντων στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας: 2 άτομα (υποχρεωτική τελική βαθμολογία πάνω από 70%) Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 10 αιτήσεις, οι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν από επιτροπή βάση του βιογραφικού τους. Η επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Καρούμπα Μίλτο (και πιστοποιημένο κριτή της WACS), τον υπεύθυνο αξιολόγησης μελών κύριο Μαργαρίτη Βασίλη, τον πιστοποιημένο κριτή της WACS κύριο Αναστάσιο Τόλη και τη manager της Εθνικής Ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα. Θεματολογία διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός είναι μαύρο κουτί. Οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 3 ώρες και 30 λεπτά θα πρέπει να δημιουργήσουν: Ένα ορεκτικό για 3 άτομα Ένα κυρίως πιάτο για 3 άτομα Από τη διοργανωτική επιτροπή παρέχονται: 4 μάτια γκαζιού ανά διαγωνιζόμενο 1 φούρνος επαγγελματικός ανά εργαστήριο βασικά εργαλεία, όπως κατσαρόλες, τηγάνια, σπάτουλες κλπ (θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη λίστα στις 10 Νοεμβρίου 2015) Πιάτα λευκά στρογγυλά διαστάσεων 31 cm (οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να φέρουν δικά τους πιάτα)

7 Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν επιπλέον μηχανήματα μόνο με γραπτή έγκριση από την επιτροπή. Βαθμολογία: Mise en place : Χρήση μοντέρνων τεχνικών: 0-30 βαθμούς (βαθμολογείται η σωστή χρήση των τεχνικών, καθώς και το πλήθος των διαφορετικών τεχνικών ανά πιάτο) Στήσιμο πιάτου: Τα πιάτα αποσύρονται από τους διαγωνιζόμενους μετά το πέρας του διαγωνισμού σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή. 4. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ PASTRY CHEF ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ P1 Χώρος Διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήριο LE MONDE Ώρα διεξαγωγής διαγωνισμού: Ανάλογα με το πλήθος των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν γκρουπ των 6 ή 5 ατόμων ανά εργαστήριο. Πιθανές ώρες διαγωνισμού 10:30 14:30 (4h) ή 15:00 19:00 (4h). Για την ώρα του διαγωνισμού η επιτροπή δεσμεύεται να τη γνωστοποιήσει στις 10 Νοεμβρίου Μέγιστο πλήθος διαγωνιζόμενων: 10 άτομα Μέγιστο πλήθος εισαχθέντων στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας: 3 άτομα (υποχρεωτική τελική βαθμολογία πάνω από 70%) Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 10 αιτήσεις, οι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν από επιτροπή βάση του βιογραφικού τους. Η επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Καρούμπα Μίλτο (και πιστοποιημένο κριτή της WACS), τους προπονητές ζαχαροπλαστικής κυρίους Ζησσόπουλος Αναστάσιο και Πρωτοψάλτη Αναστάσιο και τη manager της Εθνικής Ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα. Θεματολογία διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός είναι μαύρο κουτί με την προσθήκη ενός βοτάνου επιλογής του διαγωνιζόμενου. Οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 4 ώρες θα πρέπει να δημιουργήσουν: 1 τούρτα διαμέτρου 20 cm και ύψους 6 cm 1 γλυκό εστιατορίου για 3 άτομα 1 έκθεμα max ύψους 40 cm (τα υλικά για το έκθεμα παρέχονται εξολοκλήρου από τους διαγωνιζόμενους) και βάσης 30*30 cm (η βάση μπορεί να έρθει έτοιμη από το διαγωνιζόμενο) Από τη διοργανωτική επιτροπή παρέχονται: 1 μαρμάρινο πάγκο ψυχόμενο ανά διαγωνιζόμενο 2 φούρνους επαγγελματικούς ανά εργαστήριο

8 βασικά εργαλεία, όπως κατσαρόλες, τηγάνια, σπάτουλες κλπ (θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη λίστα στις 10 Νοεμβρίου 2015) 1 στρωτήρας σοκολάτας 1 μίξερ ανά διαγωνιζόμενο 1 induction ανά διαγωνιζόμενο Πιάτα λευκά στρογγυλά διαστάσεων 31 cm (οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να φέρουν δικά τους πιάτα) Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν επιπλέον μηχανήματα μόνο με γραπτή έγκριση από την επιτροπή. Επισήμανση: 1. Τα υλικά του μαύρου κουτιού αφορούν καθαρά και μόνο την παρασκευή της τούρτας και του εστιατορικού γλυκού. Ο διαγωνιζόμενος οφείλει να φέρει μαζί του ένα βότανο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο στην τούρτα όσο και στο εστιατορικό γλυκό. Αν το βότανο αυτό περιέχεται ήδη στο μαύρο κουτί, ο διαγωνιζόμενος ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα αντικατάστασής του. 2. Όσον αφορά το έκθεμα: ο διαγωνιζόμενος μπορεί να επιλέξει να φτιάξει έκθεμα σοκολάτας (επιτρέπονται όλα τα είδη και τεχνικές σοκολάτας) ή έκθεμα καραμέλας (υποχρεωτικά χρήση τριών τουλάχιστον τεχνικών) ή συνδυασμό εκθέματος σοκολάτας με καραμέλα. Το έκθεμα θα πρέπει να είναι 100% βρώσιμο. Το μέγιστο ποσοστό σε καλούπι στο έκθεμα, δεν πρέπει να ξεπερνάει το 20%). Ο διαγωνιζόμενος φέρνει όλα τα απαραίτητα για τη δημιουργία του εκθέματος. Θεματολογία εκθέματος: «Αρχαία Ελλάδα. Μύθοι και ιστορία» Βαθμολογία Τούρτας (Α): Mise en place : Βαθμός δυσκολίας και υφών) Επικάλυψη τούρτας: 0-30 βαθμούς (χρήση διαφορετικών τεχνικών Βαθμολογία Εστιατορικού γλυκού (Β): Mise en place: Βαθμός δυσκολίας 0-30 βαθμούς (χρήση διαφορετικών τεχνικών και υφών) Διακόσμηση πιάτου Βαθμολογία εκθέματος (Γ) Παρουσίαση: Σύνθεση: Προετοιμασία: Τελείωμα: 0-25 βαθμούς 0-25 βαθμούς 0-25 βαθμούς 0-25 βαθμούς Τελική βαθμολογία: ο μέσος όρος των ως άνω βαθμολογιών

9 Τα πιάτα αποσύρονται από τους διαγωνιζόμενους μετά το πέρας του διαγωνισμού σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή. 5. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ YOUNG PASTRY CHEF ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ P2 Χώρος Διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήριο LE MONDE Ώρα διεξαγωγής διαγωνισμού: Ανάλογα με το πλήθος των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν γκρουπ των 6 ή 5 ατόμων ανά εργαστήριο. Πιθανές ώρες διαγωνισμού 10:30 14:00 (3h & 30 min) ή 15:00 18:30 (3h & 30 min). Για την ώρα του διαγωνισμού η επιτροπή δεσμεύεται να τη γνωστοποιήσει στις 10 Νοεμβρίου Μέγιστο πλήθος διαγωνιζόμενων: 10 άτομα Μέγιστο πλήθος εισαχθέντων στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας: 2 άτομα (υποχρεωτική τελική βαθμολογία πάνω από 70%) Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 10 αιτήσεις, οι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν από επιτροπή βάση του βιογραφικού τους. Η επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Καρούμπα Μίλτο (και πιστοποιημένο κριτή της WACS), τους προπονητές ζαχαροπλαστικής κυρίους Ζησσόπουλος Αναστάσιο και Πρωτοψάλτη Αναστάσιο και τη manager της Εθνικής Ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα. Θεματολογία διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός είναι μαύρο κουτί με την προσθήκη ενός βοτάνου επιλογής του διαγωνιζόμενου. Οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 4 ώρες θα πρέπει να δημιουργήσουν: 1 τούρτα διαμέτρου 20 cm και ύψους 6 cm 1 γλυκό εστιατορίου για 3 άτομα Από τη διοργανωτική επιτροπή παρέχονται: 1 μαρμάρινο πάγκο ψυχόμενο ανά διαγωνιζόμενο 2 φούρνους επαγγελματικούς ανά εργαστήριο βασικά εργαλεία, όπως κατσαρόλες, τηγάνια, σπάτουλες κλπ (θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη λίστα στις 10 Νοεμβρίου 2015) 1 μίξερ ανά διαγωνιζόμενο 1 induction ανά διαγωνιζόμενο Πιάτα λευκά στρογγυλά διαστάσεων 31 cm (οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να φέρουν δικά τους πιάτα) Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν επιπλέον μηχανήματα μόνο με γραπτή έγκριση από την επιτροπή. Επισήμανση: Ο διαγωνιζόμενος οφείλει να φέρει μαζί του ένα βότανο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο στην τούρτα όσο και στο εστιατορικό γλυκό. Αν το βότανο

10 αυτό περιέχεται ήδη στο μαύρο κουτί, ο διαγωνιζόμενος ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα αντικατάστασής του. Βαθμολογία Τούρτας (Α): Mise en place : Βαθμός δυσκολίας και υφών) Επικάλυψη τούρτας: 0-30 βαθμούς (χρήση διαφορετικών τεχνικών Βαθμολογία Εστιατορικού γλυκού (Β): Mise en place: Βαθμός δυσκολίας 0-30 βαθμούς (χρήση διαφορετικών τεχνικών και υφών) Διακόσμηση πιάτου Τελική βαθμολογία: ο μέσος όρος των ως άνω βαθμολογιών Τα πιάτα αποσύρονται από τους διαγωνιζόμενους μετά το πέρας του διαγωνισμού σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή. 6. ΧΡΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: YOUNG PASTRY CHEFS by LE MONDE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ P3 Στο διαγωνισμό αυτό συμμετέχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τελειόφοιτοι της σχολής Le Monde. Οι αιτήσεις γίνονται ΜΟΝΟ στη σχολή και σε συνεννόηση με τον αρμόδιο καθηγητή.. Χώρος Διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήριο LE MONDE Ώρα διεξαγωγής διαγωνισμού: Ανάλογα με το πλήθος των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν γκρουπ των 6 ή 5 ατόμων ανά εργαστήριο. Πιθανές ώρες διαγωνισμού 10:30 14:00 (3h & 30 min) ή 15:00 18:30 (3h & 30 min). Για την ώρα του διαγωνισμού η επιτροπή δεσμεύεται να τη γνωστοποιήσει στις 10 Νοεμβρίου Μέγιστο πλήθος διαγωνιζόμενων: 10 άτομα Μέγιστο πλήθος εισαχθέντων στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας: 2 άτομα (υποχρεωτική τελική βαθμολογία πάνω από 70%) Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 10 αιτήσεις, οι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν από επιτροπή βάση του βιογραφικού τους. Η επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Καρούμπα Μίλτο (και πιστοποιημένο κριτή της WACS), τους προπονητές ζαχαροπλαστικής κυρίους Ζησσόπουλος Αναστάσιο και Πρωτοψάλτη Αναστάσιο και τη manager της Εθνικής Ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα.

11 Θεματολογία διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός είναι μαύρο κουτί με την προσθήκη ενός βοτάνου επιλογής του διαγωνιζόμενου. Οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 4 ώρες θα πρέπει να δημιουργήσουν: 1 τούρτα διαμέτρου 20 cm και ύψους 6 cm 1 γλυκό εστιατορίου για 3 άτομα Από τη διοργανωτική επιτροπή παρέχονται: 1 μαρμάρινο πάγκο ψυχόμενο ανά διαγωνιζόμενο 2 φούρνους επαγγελματικούς ανά εργαστήριο βασικά εργαλεία, όπως κατσαρόλες, τηγάνια, σπάτουλες κλπ (θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη λίστα στις 10 Νοεμβρίου 2015) 1 μίξερ ανά διαγωνιζόμενο 1 induction ανά διαγωνιζόμενο Πιάτα λευκά στρογγυλά διαστάσεων 31 cm (οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να φέρουν δικά τους πιάτα) Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν επιπλέον μηχανήματα μόνο με γραπτή έγκριση από την επιτροπή. Επισήμανση: Ο διαγωνιζόμενος οφείλει να φέρει μαζί του ένα βότανο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο στην τούρτα όσο και στο εστιατορικό γλυκό. Αν το βότανο αυτό περιέχεται ήδη στο μαύρο κουτί, ο διαγωνιζόμενος ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα αντικατάστασής του. Βαθμολογία Τούρτας (Α): Mise en place : Βαθμός δυσκολίας και υφών) Επικάλυψη τούρτας: 0-30 βαθμούς (χρήση διαφορετικών τεχνικών Βαθμολογία Εστιατορικού γλυκού (Β): Mise en place: Βαθμός δυσκολίας 0-30 βαθμούς (χρήση διαφορετικών τεχνικών και υφών) Διακόσμηση πιάτου Τελική βαθμολογία: ο μέσος όρος των ως άνω βαθμολογιών Τα πιάτα αποσύρονται από τους διαγωνιζόμενους μετά το πέρας του διαγωνισμού σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.

12

1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016

1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016 1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016 Αθήνα, 29,30 & 31 Ιανουαρίου 2016, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Κουζίνας GREEK

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αναφέροντας την κλάση και την κατηγορία που επιθυμούν να συμμετέχουν. 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 23, 24, 25 Μαρτίου 2018 ΔΕΚΚ,Γούρνες Ηρακλείου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 10ος Διαγωνισμός Μαγειρικής,Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος 1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Hellenic chef s Association Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων Το μεγάλο γεγονός το 2016 Chef s club of Greece Αντιπροσωπίες

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών,

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, CHEF`S CLUB BΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 171 ΔΑΦΝΗ ΤΚ 17 237 ΤΗΛ. FAX 210 8251401 info@chefclub.gr / www. chefclub.gr Αθήνα 10.12.2009 Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Το Chef`s Club Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών,

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Αθήνα 14 Nοεμβρίου 2008 Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Το Chef`s Club και η Forum s.a., με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 2ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016

Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016 Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016 Μήνυμα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου Εκ μέρους του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, καλωσορίζω τους διαγωνιζομένους, τους συναδέλφους

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE sponsored by KENWOOD ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2017, ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας για τους εν ενεργεία σπουδαστές κι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμός Μαγειρέψτε με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition 2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Chefs Competition με τη συμμετοχή των Chefs των σκαφών που λαμβάνουν μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΑΕΕΕ», που εδρεύει στον Πειραιά (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2 Πειραιάς (Νέο Φάληρο), T.K. 185 47) (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018 Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Θεσσαλονίκη, 2.4.2018 Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Η εταιρεία με την επωνυμία ««ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης και παιχνίδι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης και παιχνίδι ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης και παιχνίδι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Παιδαγωγικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Α ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Α ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Διεύθυνση: Αλκμάνος 10, Αθήνα, ΤΚ 11528, Mail address: 10 Alkmanos str, Athens 11528, τηλ.: 2107247056, φαξ:2107247556 tel.: +30 2107247056 fax 210 7247556 e-mail: info@jneurology.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ Η Κορυφαία Διάκριση για την Καινοτομία στον Ελαιοκομικό Τομέα Η πρωτοβουλία OLIVE CHALLENGE διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία και κόστος εγγραφής

Διαδικασία και κόστος εγγραφής Διαδικασία και κόστος εγγραφής ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις εγγραφής μέσω e-mail στη διεύθυνση: iccse19@chefsclub.gr. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Η καταληκτική ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση:

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση: 2 o ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Υπό την αιγίδα: Κανονισμοί Διαγωνισμού Στόχοι της εκδήλωσης 1) Η προβολή και αναβάθμιση της τέχνης του ζυμαριού και του πλάθειν στην

Διαβάστε περισσότερα

SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr. Τι ισχύει για την Ανανέωση Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας:

SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr. Τι ισχύει για την Ανανέωση Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας: Σεμινάριο Ταχύρρυθμης Φροντιστηριακής Προετοιμασίας για τη Συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και την Ανανέωση Άδειας Εργασίας SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι ο κάθε συμμετέχων αφού κάνει like (μ αρέσει) στην παραπάνω σελίδα θα συμπληρώνει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο χρήστη, διεύθυνση και e-mail.

Έτσι ο κάθε συμμετέχων αφού κάνει like (μ αρέσει) στην παραπάνω σελίδα θα συμπληρώνει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο χρήστη, διεύθυνση και e-mail. Όροι 9 ου διαγωνισμού Χειμώνας 2013 1. Αντικείμενο της Κλήρωσης. Η εταιρεία με την επωνυμία «Δ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» MACE Advertising, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Στρ. Καλλιδοπούλου αρ. 5, με Α.Φ.Μ. 999489460,

Διαβάστε περισσότερα

3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων Δήλωση Συμμετοχής

3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων Δήλωση Συμμετοχής 3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων 2012-2013 Δήλωση Συμμετοχής 3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων 2012-2013 Σελ. 1 / 3 Στοιχεία Αθλητών Ομάδας: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής»

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Οι γενικές πληροφορίες του διαγωνισμού. Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 31.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Αναγκαία προϋπόθεση για τη συµµετοχή στον Δ ιαγωνισµό είναι ο διαγωνιζόµενος να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους του Δ ιαγωνισµού:

Αναγκαία προϋπόθεση για τη συµµετοχή στον Δ ιαγωνισµό είναι ο διαγωνιζόµενος να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους του Δ ιαγωνισµού: ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO Δ ΙΑΓΩΩΝΙΣΜΟ «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔ ΙΚΟΥ «ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Η εταιρεία µε την επωνυµία ««ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΑΝΩΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔ ΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, T.K. 185 47) (εφεξής οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ»),

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών ALPHA BANK Οδηγίες Χρήσεως Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών 06/11/2015 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2.1 Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

4 η στο πλαίσιο των...

4 η στο πλαίσιο των... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ 7-8-9 NOEMBΡIOY Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έκθεσης και των εκδηλώσεων ΜΕΑΤ DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου στο, (Διεθνές Αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων

Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων Code: C07TENDERDOC20180306 Μεταφορά βασικών γνώσεων για την σύνταξη των εγγράφων διαγωνισμού για διαφόρους τύπους διαγωνιστικών διαδικασιών

Διαβάστε περισσότερα

Οι Orpheus Soloists θεσπίζουν από το 2012 Διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου.

Οι Orpheus Soloists θεσπίζουν από το 2012 Διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου. 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής Δωματίου Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 Oργανωτές: Orpheus Soloists www.orpheussoloists.com ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι Orpheus Soloists θεσπίζουν από το 2012 Διαγωνισμό Μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα δίχρωμη, παραδοσιακή, ελαφριά, η αλλιώς τούρτα του «παλιού» ζαχαροπλάστη από το «Taste of life by Betty»

Τούρτα δίχρωμη, παραδοσιακή, ελαφριά, η αλλιώς τούρτα του «παλιού» ζαχαροπλάστη από το «Taste of life by Betty» Τούρτα δίχρωμη, παραδοσιακή, ελαφριά, η αλλιώς τούρτα του «παλιού» ζαχαροπλάστη από το «Taste of life by Betty» Υλικά : 1 παντεσπάνι κακάο 1 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής Για το σιρόπι : 200 γρ. ζάχαρη 200

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 19/04/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΑΕΕΕ», που εδρεύει στον Πειραιά (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2 Πειραιάς (Νέο Φάληρο), T.K. 185 47) (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST 6 ο P.M.S (Patras Motor Show) ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) 02-03 - 04 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-07 - 2016 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 4 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πληροφορίες: Θ. Σταμπολής Ταχ. Διεύθυνση: Καποδιστρίου 34 Ταχ. Κώδικας: 10432 Τηλέφωνο : 210

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 2 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους Πίνακας Κατηγοριών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους Πίνακας Κατηγοριών Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 23.10.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 1 st Kids Festival ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής ο «Διοργανωτής» ή η «Τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα   (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL. Όροι Χρήσης Αναθεωρήθηκαν 8 Νοεμβρίου 2018 Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα www.mikelcoffee.com (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL. Από εδώ μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση 100% design

Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση 100% design ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/ΝΣΗ MARKETING & ΕΚΘΕΣΕΩΝ 100%design Λονδίνο, 22-25/09/2011 Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» Ο Δήμος Αθηένου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας». Το φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ 1 Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ Τόπος Συνεδρίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS HILTON Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 115 28 Τηλέφωνο 210 7281000 Fax 210 7281111 Ημερομηνίες Συνεδρίου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα ιαγωνισµού. Αrtozyma HELEXPO ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» ARTOZYMA HELEXPO.Ε.Θ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγραµµα ιαγωνισµού. Αrtozyma HELEXPO ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» ARTOZYMA HELEXPO.Ε.Θ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ µητρόπολη των γεύσεων CHEF S T H E S S A L O N I K I H E L L A S Αrtozyma Αrtozyma αλεύρι, νερό και ζάχαρη 3 ος Πανελλήνιος ιαγωνισµός HELEXPO Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης Πρόγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ http:///pythagoras/index.html ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» α) Γενικές πληροφορίες Εξεταστικά κέντρα θα

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

1 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» 1 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Η εταιρεία µε την επωνυµία ««ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΔΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «#molishorisa»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «#molishorisa» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «#molishorisa» 1. Αντικείμενο Διαγωνισμού Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο Δήμο Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Idealia

Όροι Διαγωνισμού Idealia Όροι Διαγωνισμού Idealia H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.», (εφεξής η «L OREAL») διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με έπαθλο τριάντα (30) κρέμες ημέρας Idealia για μικτή-λιπαρή

Διαβάστε περισσότερα

Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός

Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός Τρόπος Συμμετοχής στο διαγωνισμό Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι θα πρέπει συμπληρώσουν ηλεκτρονικά έως τις 10/03/17 στην ιστοσελίδα www.tsaknakisbros.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Bebras Challenge in Greece

Bebras Challenge in Greece Bebras Challenge in Greece Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης «Κάστορας» - Bebras GR Εγχειρίδιο Συντονιστή v. 2019-2020 Περιεχόμενα Γενικές πληροφορίες... 2 Εγγραφή συντονιστή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ενοργάνωση πρέπει να βρίσκεται μέσα στα ακόλουθα όρια:

Η ενοργάνωση πρέπει να βρίσκεται μέσα στα ακόλουθα όρια: 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ν. Χ. Μάντζαρος» 2014 Σύνθεση Έργου Μπάντας Κέρκυρα, 15 Ιανουαρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Άρθρο 1 ο : Τόπος και χρόνος Διαγωνισμού Ο 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ν.Χ. Μάντζαρος»

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΙΤΒ) για την «Προμήθεια Ειδών Εξοπλισμού Κουζίνας» Αρ. Πρωτ. : 115/ΧΕΝΙΑ/ 05-04-2017 Α) Τεχνικές Προδιαγραφές Οι υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπ όψιν τους τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Πίνακας Κατηγοριών Χρονών Παίδες - Κορασίδες 4 έως 10 Πούμσε 4 έως 10 Πούμσε

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Πίνακας Κατηγοριών Χρονών Παίδες - Κορασίδες 4 έως 10 Πούμσε 4 έως 10 Πούμσε Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.E. ΤΜΗΜΑ Γ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Προληπτική Καρδιολογία Καρδιακή Ανεπάρκεια. Από το Α στο Ω 22-24 Νοεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ MED ΕΡΓΟ C.U.L.T.UR.E ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΝΕΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική 1 PERFORMANCE Όροι συµµετοχής Το Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για συµµετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 02.06.2009 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11886 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY"

ΟΡΟΙ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY ΟΡΟΙ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY" 1. ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Διαγωνισμός ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ NAUTICA BAY Πρόκειται για διαγωνισμό που θα προβληθεί στa περιοδικά "YES, TV ZAPPING, TV24, TIVI" 2. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα opera με πραλίνα φουντουκιού, και τρεις κρέμες από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»

Τούρτα opera με πραλίνα φουντουκιού, και τρεις κρέμες από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος» Τούρτα opera με πραλίνα φουντουκιού, και τρεις κρέμες από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος» Τούρτα opera με τρεις κρέμες. Για τους πολύ απαιτητικούς, και μερακλήδες της ζαχαροπλαστικής!!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΜΕΛΩΔΙΚΟΣ Μον. ΕΠΕ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016/2017 Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 Ειδικές Εγκρίσεις και έντυπα για υπογραφή από Πρόεδρο Τμήματος

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016/2017 Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 Ειδικές Εγκρίσεις και έντυπα για υπογραφή από Πρόεδρο Τμήματος ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016/2017 Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 Ειδικές Εγκρίσεις και έντυπα για υπογραφή από Πρόεδρο Τμήματος Παράδοση Εντύπων στην Γραμματεία Τμήματος για να διευθετήσει υπογραφές από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ Θεσσαλονίκη 22/11/18 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Αρ.Πρωτ.: 2612 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Ευρωπαϊκή Cheer League (ECL) είναι ένα εικονικό πρωτάθλημα με ειδικό σύστημα βαθμολόγησης το οποίο προσφέρει στους αθλητές την επιπρόσθετη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) Για τη συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΑΜΙΑ: «25 ΝΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, 25 ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ»

ΜΑΝΑΜΙΑ: «25 ΝΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, 25 ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΝΑΜΙΑ: «25 ΝΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, 25 ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ» Η εταιρεία NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. με έδρα στο Μαρούσι Αττικής,εφεξής αποκαλούμενη Διοργανώτρια Εταιρεία, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.05.2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ αρ.2014/διοργανωσεισ/3b 16/01/2015 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ Οργανωτής Ημερίδας Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία Μιχαλακοπούλου 155, 115 27 Αθήνα Τηλ.: 210 7295606,

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορικά με το πια πάνω θέμα έχω οδηγίες να σας πληροφορήσω τα εξής:

Αναφορικά με το πια πάνω θέμα έχω οδηγίες να σας πληροφορήσω τα εξής: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aρ. Φακ.: 04.17.001 Τηλ: 24821358 Φαξ: 24821380 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Τ.Θ. 45141 Τ.Κ. 7111 ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2006 Διευθυντές/

Διαβάστε περισσότερα

2013-2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑ.Σ.Π.

2013-2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑ.Σ.Π. 2013-2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑ.Σ.Π. COPYRIGHT 2013 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. 2013-2014 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά & εφήβους

Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά & εφήβους Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Προσέγγιση των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά & εφήβους Εισηγήτρια: Δρ Φουστάνα Αγγελική Ειδική Παιδαγωγός, Επιστημονική συνεργάτης ΕΚΠΑ, Ερευνήτρια Katholieke Universiteit

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Β ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Το 2 ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το 2 ο Γυμνάσιο Πυλαίας και με τη συμβουλευτική συνεργασία του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνει τον 3 ο Διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 6 Απριλίου 2015 Αρ. Πρωτ. Ε.Ι.Π.:1026 Αρ. Πρωτ. Διαύγειας: 361 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair Αίτηση Συμμετοχής Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 29 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 2015 Προθεσμία Υποβολής Αίτησης: 30 Μαρτίου 2015 Αποστολή Αίτησης στο : apply@artthessaloniki.com ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι Ο Τομέας Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής (ΤΕΕΝ) του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΣΝΕ στην Μακεδονία και

Διαβάστε περισσότερα

21 Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΠΕΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ATHENS CHALLΕNGE 2018

21 Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΠΕΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ATHENS CHALLΕNGE 2018 21 Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΠΕΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ATHENS CHALLΕNGE 2018 1. ΓΕΝΙΚΑ Η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ηρακλείου διοργανώνει το 21ο Όπεν Ηρακλείου, το οποίο θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7!

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Dance Days 7, Χανιά 2017 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, σας παραθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα