ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων"

Transcript

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2017 Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Η εταιρία Confexpo Ltd ανακοινώνει τον 1ο διαγωνισμό κρασιού WINE & SPIRITS Olymp Awards στην Αθήνα. 1.Η συμμετοχή προϋποθέτει ορθή προετοιμασία και υποβολή της υποψηφιότητας εντός του ενδεδειγμένου χρονικού διαστήματος. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο εμφιαλωμένα κρασιά που κυκλοφορούν νόμιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης. 2.Εντός της ημερομηνίας όπως αναφέρεται στο άρθρο Νο 5 τα ιδιωτικά οινοποιεία και οι συνεταιρισμοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να παρουσιάσουν όσα κρασιά από την γκάμα τους επιθυμούν μαζί με αντίστοιχα συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής. Με ευθύνη και επιμέλεια του συμμετέχοντα και εντός του χρονικού διαστήματος που προβλέπεται από το σημείο 5 τα δείγματα πρέπει να παραδοθούν στην Γραμματεία της έκθεσης. 3.Κάθε κρασί που συμμετέχει στον διαγωνισμό πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από τα εξής έγγραφα: α) Πλήρως και ορθά συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής δακτυλογραφημένη ή με ευανάγνωστα κεφαλαία γράμματα. (Δυσανάγνωστες ή λανθασμένα συμπληρωμένες δηλώσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη). β) Κάθε ετικέτα που συμμετέχει πρέπει να αποστέλλεται σε 6 (έξι) γυάλινες φιάλες των 750ml ή μικρότερης ποσότητας αν πρόκειται για ειδικό τύπο κρασιού (πχ. επιδόρπιο κρασί) και να διαθέτει κανονική ετικέτα. γ) Αντίγραφο απόδειξης πληρωμής για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό (κόστος συμμετοχής 180 ευρώ για 1 έως 4 δείγματα, 50 ευρώ/συμμετοχή για το 5ο ή περισσότερα δείγματα. Οι τιμές είναι χωρίς τον ΦΠΑ 24%). Όλα τα παραπάνω πρέπει να επισυνάπτονται σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο που θα παραδίδεται μαζί με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του συμμετέχοντα. (Προκειμένου να επισπεύδεται ανεμπόδιστα η συμμετοχή, προτείνεται να προαποστέλλονται αντίγραφα των εντύπων μέσω στο: info@olympawards.gr). Κάθε συμμετοχή που δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς του διαγωνισμού θα αποκλείεται. 4. Η οργανωτική επιτροπή δεν αναλαμβάνει ευθύνη για συμμετοχές μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, για συνολική ή μερική απώλεια των υλικών συμμετοχής κατά τη μεταφορά, χημικοφυσικές ή οργανοληπτικές αλλοιώσεις των δειγμάτων εξαιτίας θερμοκρασιακών αλλαγών ή στην περίπτωση θραύσεως των φιαλών (είτε κάποιο άλλο πρόβλημα), κατά τη μεταφορά. Τα έξοδα φορτωτικής και άλλα έξοδα που αφορούν τη μεταφορά επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα ή τις εταιρείες. Από την στιγμή της παράδοσης των δειγμάτων στην γραμματεία του διαγωνισμού και με την παρουσίαση των δειγμάτων στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, τελεί υπό την ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής να διατηρηθούν τα δείγματα σε τάξη και σε πλήρη ακεραιότητα.

2 5. Η τελευταία προθεσμία για τη Υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η 19/05/2017 και για την παραλαβή η 26/05/2017 και ώρα 5.00 μμ 6. Για να δικαιούται ένα κρασί να συμμετέχει στον διαγωνισμό η χρονολογία της εσοδείας του δεν μπορεί να είναι παλαιότερη των 2 ετών από αυτήν της πλέον πρόσφατα κυκλοφορούσης. Για παράδειγμα: αν η πιο πρόσφατη εσοδεία που κυκλοφορεί στην αγορά είναι αυτή του 2015 μπορούν να διαγωνιστούν και τα κρασιά του 2014 και του 2013, ενώ αν η πλέον πρόσφατη είναι το 2009 δεκτές θα γίνονται και οι εσοδείες του 2008 και του Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από το προεδρείο της συντονιστικής επιτροπής και τους κριτές που είναι κατανεμημένη σε ομάδες (τραπέζια) των 7 ατόμων. Κάθε τραπέζι θα διαθέτει έναν πρόεδρο ο οποίος θα συνεργάζεται με το προεδρείο της συντονιστικής επιτροπής και τα μέλη της. Με σεβασμό στη σύνθεση της επιτροπής οι αποφάσεις είναι οριστικές και αμετάκλητες. 8. Τα κρασιά θα κριθούν με βάση ένα έντυπο βαθμολογίας που θα δημιουργηθεί ειδικά για τον διαγωνισμό και μπορεί να διαφέρει από έντυπα άλλων διαγωνισμών. Οι κριτές θα είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν όσα πεδία του εντύπου βαθμολογίας τους ζητηθεί. 9. Προκειμένου να προστατευθεί το κύρος των οινοποιείων που συμμετέχουν, οι ατομικές βαθμολογίες όλων των δειγμάτων δεν θα κοινοποιηθούν. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό μπορούν να αιτηθούν την εξέταση των εντύπων βαθμολογίας που αφορούν στα δείγματα που έχουν υποβάλλει. 10. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως από την γραμματεία της έκθεσης για την ημερομηνία επίδοσης των διακρίσεών τους. 11. Τα αποτελέσματα των βραβείων θα δημοσιευθούν στον ημερήσιο τύπο και θα προβληθούν μέσω Δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων. Την δημοσίευση και προώθηση στα μέσα των αποτελεσμάτων των βραβείων WINE & SPIRITS Olymp Awards 2017 θα πραγματοποιήσει η γραμματεία της έκθεσης σε πανελλήνιας εμβέλειας ραδιόφωνο και τηλεόραση, με στόχο την γνωστοποίηση και προώθηση των βραβευθέντων, αλλά και του θεσμού. Ο φορέας διοργάνωσης της Έκθεσης Η επιτροπή διοργάνωσης του Διαγωνισμού

3 ΣΤΑΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΙΝΟΥ Πριν από το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού τα κρασιά αποκτούν τον μοναδικό τους κωδικό και ομαδοποιούνται κατά χρώμα, κατηγορία, στυλ ή/και ποικιλία. 1 ο Στάδιο. Κάθε ομάδα κρασιών δοκιμάζεται από ένα τραπέζι κριτών που αποτελείται από 7 άτομα. Τα κρασιά σε αυτό το στάδιο κρίνονται από κάθε δοκιμαστή άξια συνέχειας ή μη άξια συνέχειας. Αν το κρασί θεωρηθεί μη άξιο συνέχειας από 4 τουλάχιστον κριτές αποκλείεται από την συνέχεια. Σε αυτή την περίπτωση ο κάθε δοκιμαστής που ψήφισε τον αποκλεισμό θα πρέπει να περιγράψει περιληπτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Το Προεδρείο της επιτροπής δοκιμάζει τα κρασιά που δεν είναι άξια συνέχειας ή/και αυτά που έχουν αμφιλεγόμενες βαθμολογίες και αν θεωρήσει ότι η απόφαση απαιτεί επανεξέταση, έχει το δικαίωμα να τα τοποθετήσει σε άλλο flight για επαναξιολόγηση. Αν το κρασί θεωρηθεί άξιο συνέχειας από τουλάχιστον 4 κριτές, τότε όλο το τραπέζι θα πρέπει να το βαθμολογήσει. Η καλύτερη και η χειρότερη βαθμολογία θα αφαιρεθούν και το κρασί θα κρατήσει τον μέσο όρο της βαθμολογίας των 5 υπολοίπων κριτών περνώντας στο 2 ο στάδιο. Ένα κρασί μπορεί να θεωρηθεί μη άξιο συνέχειας από έναν δοκιμαστή όχι μόνον αν παρουσιάζει κάποιο οινολογικό ή άλλο πρόβλημα αλλά και στην περίπτωση που αυτός θεωρεί ότι η ποιότητα του δεν είναι αυτή που θα του επιτρέψει να διακριθεί. 2 ο Στάδιο. Τα κρασιά ομαδοποιούνται ξανά (αν ο αριθμός τους το επιτρέπει) και δοκιμάζονται για 2 η φορά, από διαφορετικές ομάδες αν αυτό είναι δυνατό. Τα κρασιά βαθμολογούνται ξανά και από τους 7 κριτές. Η καλύτερη και η χειρότερη βαθμολογία θα αφαιρεθούν και το κρασί θα κρατήσει τον μέσο όρο της βαθμολογίας των 5 υπολοίπων κριτών. Οι βαθμολογίες του 1 ου και του 2 ου σταδίου θα προστεθούν και το σύνολο της βαθμολογίας θα κρίνει τη συνέχεια της πορείας του κρασιού. Αν το κρασί έχει συγκεντρώσει κάτω από 65 βαθμούς δεν θα λάβει καμία διάκριση. Θα μπορεί ωστόσο να λάβει διάκριση στις ειδικές κατηγορίες. Αν το κρασί έχει συγκεντρώσει πάνω από 65 βαθμούς θα λάβει την διάκριση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Αν το κρασί βρίσκεται μέσα στα 5 πρώτα σε βαθμολογία κρασιά της κατηγορίας του θα προχωρήσει στο 3 ο στάδιο του διαγωνισμού.

4 Αν τα κρασιά μιας κατηγορίας που έχουν λάβει την διάκριση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ είναι 5 ή λιγότερα όλα θα προκριθούν στο 3 ο στάδιο του διαγωνισμού. Σε περίπτωση ισοβαθμίας 2 ή περισσότερων κρασιών, αυτά θα δοκιμαστούν από κάποιο τραπέζι (κατόπιν κλήρωσης) και αυτό ή αυτά που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτιμήσεις θα συμπληρώσουν την 5αδα της κάθε κατηγορίας και θα προχωρήσουν στο 3 ο στάδιο του διαγωνισμού. 3 ο Στάδιο. Τα 5 πρώτα κρασιά της κάθε κατηγορίας θα δοκιμαστούν από όλους τους κριτές χωρίς να συνυπολογιστούν οι μέχρι τώρα βαθμολογίες. Αυτοί θα τα κατατάξουν χωρίς να τα βαθμολογήσουν, δίνοντας απλώς 5 βαθμούς στο κατά τη γνώμη τους καλύτερο και 1 βαθμό στο χειρότερο. Τα κρασιά που θα συγκεντρώσουν τις 3 υψηλότερες βαθμολογίες θα λάβουν τις παρακάτω διακρίσεις: 1 η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 2 η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 3 η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Τα κρασιά που θα συγκεντρώσουν τις 2 χαμηλότερες βαθμολογίες θα λάβουν την διάκριση ΕΠΑΙΝΟΣ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κρασιά με τους ίδιους βαθμούς θα δοκιμαστούν ξανά από όλους τους κριτές προκειμένου να προκύψουν οι 3 νικητές κάθε κατηγορίας. Αν τα κρασιά μιας κατηγορίας είναι λιγότερα από 5 τότε θα δοθούν μόνο οι ανάλογες διακρίσεις, πχ αν τα κρασιά είναι 3 δεν θα δοθούν έπαινοι. Ένα κρασί που έχει συγκεντρώσει την 5 η βαθμολογία δεν αποκλείεται να καταλάβει την 1 η θέση κατά το τελικό στάδιο και το αντίστροφο. Κατηγορίες. Η διάκριση της 1 ης, 2 ης και 3 ης θέσης θα δοθεί στα καλύτερα κρασιά των παρακάτω κατηγοριών: Αφρώδη ξηρά κρασιά. Λευκά ξηρά κρασιά από Ελληνικές ποικιλίες. Λευκά ξηρά κρασιά από Διεθνείς ποικιλίες. Λευκά ξηρά κρασιά από ανάμειξη Ελληνικών και Διεθνών ποικιλιών. Ροζέ ξηρά κρασιά. Ερυθρά ξηρά κρασιά από Ελληνικές ποικιλίες. Ερυθρά ξηρά κρασιά από Διεθνείς ποικιλίες.

5 Ερυθρά ξηρά κρασιά από ανάμειξη Ελληνικών και Διεθνών ποικιλιών. Γλυκά κρασιά. Στην κατηγορία των αφρωδών μπορούν να διαγωνιστούν κρασιά με πίεση μεγαλύτερη του 1 bar. Στην κατηγορία των γλυκών κρασιών μπορούν να διαγωνιστούν κρασιά με περιεκτικότητα σε σάκχαρα μεγαλύτερη των 12 gr/lt. Σε περίπτωση που ένα κρασί διαθέτει χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να διαγωνιστεί σε περισσότερες από μια κατηγορίες θα προηγηθεί η εξέταση των σακχάρων, κατόπιν της πίεσης και στο τέλος αυτή του χρώματος. Για παράδειγμα, ένα ημιαφρώδες, γλυκό κρασί τύπου Moscato d Asti θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των γλυκών και όχι των αφρωδών. Ειδικές βραβεύσεις. Εκτός των παραπάνω κατηγοριών ειδικές βραβεύσεις θα δοθούν στα: Αφρώδες κρασί με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Λευκό κρασί με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Ροζέ κρασί με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Ερυθρό κρασί με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Γλυκό κρασί με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Σε κάθε μια από τις παραπάνω κατηγορίες θα βραβευθεί το κρασί με την χαμηλότερη τιμή λιανικής που απέσπασε τουλάχιστον την διάκριση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Καλύτερο Λευκό κρασί υψηλών παραγόμενων όγκων. Καλύτερο Ροζέ κρασί υψηλών παραγόμενων όγκων. Καλύτερο Ερυθρό κρασί υψηλών παραγόμενων όγκων. Σε κάθε μια από τις παραπάνω κατηγορίες θα βραβευθεί το κρασί με την υψηλότερη θέση ή αλλιώς την υψηλότερη βαθμολογία, του οποίου η παραγωγή της εσοδείας που διαγωνίστηκε είναι ανώτερη των φιαλών. Στις περιπτώσεις που κάποια κρασιά είναι αχρονολόγητα (Non Vintage) θα υπολογιστεί η μέση ετήσια παραγωγή του. Καλύτερο Οινοποιείο. Σε αυτή την κατηγορία θα βραβευτεί το οινοποιείο τα κρασιά του οποίου συγκέντρωσαν τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας μετά και το 2 ο στάδιο. Για την βράβευση αυτή θα ληφθεί υπ όψιν ο μέσος όρος των 3 καλύτερων κρασιών κάθε οινοποιείου. Οινοποιεία τα οποία συμμετέχουν στο διαγωνισμό με λιγότερα από 3 κρασιά δεν έχουν δικαίωμα βράβευσης σε αυτή την κατηγορία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2018 Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων 2018 Η εταιρία Confexpo Ltd ανακοινώνει τον διαγωνισμό κρασιού WINE & SPIRITS Olymp Awards στην Αθήνα. 1. Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

& ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Κανονισµός

& ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Κανονισµός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΝΩΝ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κανονισµός ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Άρθρο 1:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕ Τ Ο Χ Η ΣΤ Ο Ν 19Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ & 5Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΜΜΕ Τ Ο Χ Η ΣΤ Ο Ν 19Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ & 5Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 19-21 2 2019 ΣΥΜΜΕ Τ Ο Χ Η ΣΤ Ο Ν 19Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ & 5Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ 19ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 5o ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 18Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ & 4Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 18Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ & 4Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 18Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ & 4Ο ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 27 2-1 3 2018 H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ 18o ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 4o ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αρθ. 1 ιεθνής Οργανισµός Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου σε συνεργασία µε το ΠαιδιατρικόΝοσοκοµείο Baby Jesusσταπλαίσιατηςεκστρατείας: che sapore ha il sorriso dei bambini?...... Τι γεύση

Διαβάστε περισσότερα

International Olive Oil Competition KOTINOS

International Olive Oil Competition KOTINOS International Olive Oil Competition KOTINOS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ IOOC ΚΟΤΙΝΟS 2016 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α. ΣΚΟΠΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Με στόχο την ανάδειξη, την

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

& ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Κανονισµός

& ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Κανονισµός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΝΩΝ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κανονισµός ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Άρθρο 1:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Το Τμήμα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων του ΡΙΚ, προκηρύσσει Διαγωνισμό Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Εργου. 1. ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πληροφορίες: Θ. Σταμπολής Ταχ. Διεύθυνση: Καποδιστρίου 34 Ταχ. Κώδικας: 10432 Τηλέφωνο : 210

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Όροι και κανονισμοί Διαγωνισμού Συγγραφής Κυπριώτικου Σκετς Το Τμήμα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων του ΡΙΚ προκηρύσσει Διαγωνισμό Συγγραφής Κυπριώτικου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014. Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ξεκινά την μακρόχρονη πορεία της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ιδρύοντας εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών με την ονομασία ΑΛΦΑ, οίνων και ρετσίνας

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη. Μια σειρά από κριτήρια θα ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και θα σταθμιστούν με τον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2 ου φοιτητικού ιαγωνισμού Καινοτομικών Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων στο Τ. Ε.Ι. Κρήτης

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2 ου φοιτητικού ιαγωνισμού Καινοτομικών Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων στο Τ. Ε.Ι. Κρήτης Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) ΤΕΙ Κρήτης Προτάσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές από 01/06/2013 μέχρι 30/07/2013 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2

Διαβάστε περισσότερα

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ 16ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ 16ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ 16ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24-26 Φεβρουαρίου 2016 1. ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για τη δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Η Διοργάνωση Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει τα Marketing Excellence Awards. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Σκοπός Διαγωνισμού: Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Πεύκα, 31-10-2014 Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προκηρύσσει Διαγωνισμό Ορθογραφίας για τους μαθητές της Ε και της ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

International Olive Oil Competition KOTINOS

International Olive Oil Competition KOTINOS International Olive Oil Competition KOTINOS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ IOOC ΚΟΤΙΝΟS 2018 Α. ΣΚΟΠΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Με στόχο την ανάδειξη, την

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, μία νέα εποχή

Λεμεσός, μία νέα εποχή ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Λεμεσός, μία νέα εποχή Δήμος Λεμεσού Φ.Ε.Κ. Τμήμα Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - τμήμα Λεμεσού προκηρύσσουν τον φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. 2. Προκηρύσσονται δύο ηλικιακές κατηγορίες: Νέοι Κιθαριστές: έως 23 ετών (Γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου 1994 και μετά)

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. 2. Προκηρύσσονται δύο ηλικιακές κατηγορίες: Νέοι Κιθαριστές: έως 23 ετών (Γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου 1994 και μετά) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1. Ανοιχτός σε όλους τους συμμετέχοντες του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας (εφεξής "Φεστιβάλ") που δηλώθηκαν ως "διαγωνιζόμενος". 2. Προκηρύσσονται δύο ηλικιακές κατηγορίες: Νέοι

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

αμπελήσιος είναι ο προερχόμενος εξ αμπέλου αμπελήσιους είναι το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε για σας!!!

αμπελήσιος είναι ο προερχόμενος εξ αμπέλου αμπελήσιους είναι το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε για σας!!! Η Εταιρία Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ξεκινά την μακρόχρονη πορεία της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ιδρύοντας εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών με την ονομασία ΑΛΦΑ, οίνων

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ένα μήλο την ημέρα : Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου φέτος ολοκληρώνει τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας αφού έγινε γνωστός

Διαβάστε περισσότερα

H ΣYMMETOXH ΣAΣ ΣTON 8 ο ΔIEΘNH ΔIAΓΩNIΣMO OINOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ

H ΣYMMETOXH ΣAΣ ΣTON 8 ο ΔIEΘNH ΔIAΓΩNIΣMO OINOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ H ΣYMMETOXH ΣAΣ ΣTON 8 ο ΔIEΘNH ΔIAΓΩNIΣMO OINOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ 1. ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Συμπληρώστε το ΔEΛTIO ΣYMMETOXHΣ (Έντυπο 1) για κάθε κρασί που θα διαγωνιστεί και ταχυδρομήστε το ή στείλτε το με fax

Διαβάστε περισσότερα

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition 2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Chefs Competition με τη συμμετοχή των Chefs των σκαφών που λαμβάνουν μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα σχολεία, που δείχνουν ενδιαφέρον για τη Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», υποχρεούνται : Πρώτα, να στείλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη Δ.Δ.Ε στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Περιεχόμενα: 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής και αποκλεισμοί 2.2 Σχεδιασμός του λογότυπου 2.3 Πνευματικά δικαιώματα 2.4 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», προσομοιώνει μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών, τοποθετεί τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. 1 η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. 1 η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 η στο πλαίσιο των... 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εκδήλωσης Meat Days 2012, που θα πραγματοποιηθεί στις 29

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 22 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. Τηλεόραση. Έντυπα Μέσα. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Case Study Video μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών

Κατηγορίες. Τηλεόραση. Έντυπα Μέσα. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Case Study Video μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη. Μια σειρά από κριτήρια θα ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και θα σταθμιστούν με τον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Το Τµήµα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραµµάτων του ΡΙΚ, προκηρύσσει ιαγωνισµό Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Εργου 2012. 1. ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ» Τ. Θ. 06 Τ.Κ. 57010, Πεύκα Θεσσαλονίκης Γυμνάσιο Λύκειο Τηλ. 2310 673252, 673191 Fax 2310 673348 mail@lyk-delas.thess.sch.gr mail@gym-delas.thess.sch.gr www.gymlyk.delasalle.gr 4 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

4 η στο πλαίσιο των...

4 η στο πλαίσιο των... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ 7-8-9 NOEMBΡIOY Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έκθεσης και των εκδηλώσεων ΜΕΑΤ DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου στο, (Διεθνές Αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy ------------- Βραβεία Αριστείας Συγγραφικού Έργου 2015 Βιβλία, Μελέτες, Άρθρα, Εργασίες για τις Τέχνες, την Εκπαίδευση, τις Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Επιστήμες (Λογοτεχνία, Ποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2017 2018 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

1ΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 24-26 Φεβρουαρίου 2015

1ΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 24-26 Φεβρουαρίου 2015 15ΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ & ΟΙΝΟΥ 1ΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24-26 Φεβρουαρίου 2015 H ΣYMMETOXH ΣAΣ ΣΤΟΝ 15ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός

Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός Τροποποιήσεις Τροποποίηση Ημερομηνία Σχόλια 1.0 01-12-10 1.1 24-03-11 1.2 01-09-16 Σελίδα 1 από 8 1. Σκοπός Σκοπός της διαδικασίας είναι: Να περιγράψει τη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιος Τελικός. Περιφερειακοί Τελικοί. Πανελλήνιος Τελικός

Παγκόσμιος Τελικός. Περιφερειακοί Τελικοί. Πανελλήνιος Τελικός Περιφερειακοί Τελικοί Πανελλήνιος Τελικός Παγκόσμιος Τελικός Πότε Πού Ποιοί Ηλικίες Λογισμικό Εξέταση Από αρχές Σεπτεμβρίου 2012 Εξεταστικά κέντρα Infotest Μαθητές Φοιτητές Οι γεννηθέντες από 15/6/91 έως

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2014 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 Γενική Διεύθυνσης Επικοινωνίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 1) Εισαγωγή Η απονομή του Ευρωπαϊκού Βραβείου Καρλομάγνου για τη Νεολαία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1. Ο διαγωνισµός «ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» διοργανώνεται από την εταιρεία ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 4 : Διαδικασία παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών - Ενστάσεις

Άρθρο 4 : Διαδικασία παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών - Ενστάσεις Άρθρο 4 : Διαδικασία παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών - Ενστάσεις Σύμφωνα και με την παρ.3 του άρθρου 6 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 4 ης Δεκεμβρίου 2012 (ΦΕΚ 237 Α/5.12.2012) «Ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Αναγνώριση οίνων με την ένδειξη «Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δωδεκάνησος» ΑΠΟΦΑΣΗ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Θέμα: Αναγνώριση οίνων με την ένδειξη «Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δωδεκάνησος» ΑΠΟΦΑΣΗ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αχαρνών 2 Ταχ. Κωδικός: 101 76 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος-2 η ανακοίνωση http://www.smokefreegreece.org/ Αθήνα, 15/10/2013 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ), με θέμα : ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής έργα που αφορούν στην αυτοδιαφήμιση εταιριών επικοινωνίας. Κανένα έργο δεν μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business.

Κατηγορίες. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business. Κατηγορίες A. Εταιρική Ταυτότητα A01. Λογότυπο / Small Business λογότυπα/ σήματα που αφορούν σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως δραστηριότητας, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2018-2019 1.1. Επαρχιακός Διαγωνισμός Λυκείων (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες των τριών τάξεων Λυκείων, των Τεχνικών Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ "ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΥΧΝΟΥ"

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΥΧΝΟΥ Ημερομηνία Ανάρτησης: 31/01/2001 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ "ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΥΧΝΟΥ" 1. Το «Κληροδότημα Γεράσιμου Λύχνου», που διοικείται από το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα ΆΡΘΡΟ 14 -Γλώσσα Σύνταξης των Προσφορών Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα είναι πλήρεις και σαφείς σε όλα τους τα σημεία. Οποιαδήποτε ασάφεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών & Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός για τον σχεδιασμό του λογότυπου της κοινωνικής οικονομίας Μάρτιος

Διαβάστε περισσότερα

Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά:

Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Οι διαγωνιζόμενες εταιρίες πρέπει να δείξουν πως παρήγαγαν, ανεξάρτητα ή σε συνεργασία με παραγωγούς

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2017 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2O1Ο OINOΠAPAΓΩΓΩN BOPEIOY EΛΛAΔOΣ A.E. ORGANISATION INTERNATIONALE DE LA VIGNE ET DU VIN

ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2O1Ο OINOΠAPAΓΩΓΩN BOPEIOY EΛΛAΔOΣ A.E. ORGANISATION INTERNATIONALE DE LA VIGNE ET DU VIN EΛΛHNEΣ ΔHMOΣIOΓPAΦOI OINOY 3-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2O1Ο ος ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ENΩΣH OINOΠAPAΓΩΓΩN TOY AMΠEΛΩNA THΣ BOPEIOY EΛΛAΔOΣ A.E. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΩΝ: ORGANISATION INTERNATIONALE

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2016 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση:

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση: 2 o ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Υπό την αιγίδα: Κανονισμοί Διαγωνισμού Στόχοι της εκδήλωσης 1) Η προβολή και αναβάθμιση της τέχνης του ζυμαριού και του πλάθειν στην

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2018 2019 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. 2. Προκηρύσσονται τέσσερεις ηλικιακές κατηγορίες: Διαγωνισμός Κοντσέρτου Κιθάρας: χωρίς ηλικιακό όριο

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. 2. Προκηρύσσονται τέσσερεις ηλικιακές κατηγορίες: Διαγωνισμός Κοντσέρτου Κιθάρας: χωρίς ηλικιακό όριο ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1. Ανοιχτός σε όλους τους συμμετέχοντες του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας (εφεξής "Φεστιβάλ") που δηλώθηκαν ως "διαγωνιζόμενος". Πρώτοι νικητές παρελθόντων ετών δεν μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 13 ου Δημοτικού Σχολείου, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

Α.1. Μαθητές σχολών αργυροχρυσοχοΐας (Ομάδες μαθητών μέχρι 2 προσώπων) Α.2. Σπουδαστές σχολών σχεδιασμού (Ομάδες σχεδιαστών μέχρι 2 προσώπων)

Α.1. Μαθητές σχολών αργυροχρυσοχοΐας (Ομάδες μαθητών μέχρι 2 προσώπων) Α.2. Σπουδαστές σχολών σχεδιασμού (Ομάδες σχεδιαστών μέχρι 2 προσώπων) 28 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με τη ΔΕΘ - HELEXPO,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΥΧΝΟΥ» ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 2003

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΥΧΝΟΥ» ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 2003 Ημερομηνία Ανάρτησης: 13/03/2003 ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΥΧΝΟΥ» ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 2003 ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΥΧΝΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κληροδοτήματος Γερασίμου Λύχνου» προκηρύσσει διαγωνισμό, για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ Α. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Λύκεια και Τεχνικές σχολές της Κύπρου, από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Το σχολείο υποβάλλει την ερευνητική

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE sponsored by KENWOOD ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2017, ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Σκοποί... 3 3. Δικαιούχοι Συμμετοχής... 3 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 η ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ 1. Πρέπει να σχηματίσετε μια ομάδα: - Με τρία ή τέσσερα μέλη. Ένα από αυτά θα είναι ο εκπρόσωπος της Ομάδας - Πρέπει να ικανοποιείτε τις προϋποθέσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ATHENA INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ATHENA INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ATHENA INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION 2016 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1) ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Το «Athena International Olive Oil Competition» είναι ένας διεθνής διαγωνισμού ελαιόλαδου που θα οργανώνεται εφεξής κάθε

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy 1 ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης» Η International Art Academy διοργανώνει τον 1 ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης». ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 23 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Η ενοργάνωση πρέπει να βρίσκεται μέσα στα ακόλουθα όρια:

Η ενοργάνωση πρέπει να βρίσκεται μέσα στα ακόλουθα όρια: 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ν. Χ. Μάντζαρος» 2014 Σύνθεση Έργου Μπάντας Κέρκυρα, 15 Ιανουαρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Άρθρο 1 ο : Τόπος και χρόνος Διαγωνισμού Ο 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ν.Χ. Μάντζαρος»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 1 ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ. 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003338632 2015-11-19

15PROC003338632 2015-11-19 15PROC003338632 2015-11-19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Κάλυμνος 18/11/2015 Αρ. Πρωτ. - 967 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Κτίριο Σχολής Δυτών Καλύμνου Κάλυμνος, 852 00 Τηλ.:22430

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 13.3.2014 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 74 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/276/14 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙΝΩΝ ΡΗΤΙΝΙΤΩΝ ΟΙΝΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙΝΩΝ ΡΗΤΙΝΙΤΩΝ ΟΙΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙΝΩΝ ΡΗΤΙΝΙΤΩΝ ΟΙΝΩΝ Παυλής Βασίλης Γεωπόνος Διεύθυνση Αγρ. Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 A. Ορισμοί 1. Αμπελοοινική περίοδος: η περίοδος παραγωγής των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002859695 2015-06-19

15PROC002859695 2015-06-19 ΑΔΑ: 6ΒΔΤ469Η25-ΜΝΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ( Ε.Ο.Φ.) Ν.Π.Δ.Δ. ΑΔΑΜ: Δ/νση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Χολαργός 18/6/2015 Τμήμα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ.Διακήρυξης: 06 / 2015 Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ MED ΕΡΓΟ C.U.L.T.UR.E ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΝΕΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ (ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ (ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ Σμίνθη 15 09-2015 Αριθ. Πρωτ.: - 19003 - Ταχ. Δ/νση : Σμίνθη Ξάνθης Τηλ. 2541 3 52300 Φαξ. 2541 3 52330 Τ.Κ. : 671 00 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα