1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016"

Transcript

1 1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016 Αθήνα, 29,30 & 31 Ιανουαρίου 2016, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Κουζίνας GREEK CHEF 2016 θα διεξαχθεί στις 29, 30 & 31 Ιανουαρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. Συνδιοργανώνεται απο το Chef Club Κρήτης και την έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Η διοργάνωση γίνεται με τη συμβολή των Chef Club Κερκύρας και Δωδεκανήσου & Κυκλάδων. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν μια ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και σε επαγγελματίες Chef, Ζαχαροπλάστες που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, Λέσχης Αρχιμαγείρων Κερκύρας και Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να διαβάσουν προσεκτικά τον παρόντα Κανονισμό, και ειδικότερα όσον αφορά στις κατηγορίες που θα συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την online φόρμα συμμετοχής ή να καλούν στο Επίσης,για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης: ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00 (αυστηρά). Οι συμμέτοχές είναι περιορισμένες θα τηρηθούν αυστηρά σειρά προτεραιότητας και οι ημερομηνίες. Οι διαγωνιζόμενοι, μαθητές των σχολών, θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτηση συμμετοχής και βεβαίωση φοίτησης από την σχολή που φοιτούν. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει χρησιμοποιήσουν πιάτα παρουσίασης δικής τους επιλογής, καθώς και μικροεργαλεία και σκεύη που θα χρειαστούν για την παρασκευή των εδεσμάτων. Στο χώρο του Διαγωνισμού θα υπάρχουν λάντζες, ψυγείο και καταψύκτης, εστίες, φούρνοι και πάγκοι εργασίας καθώς και τηγάνια, κατσαρόλες σε περιορισμένο αριθμό.

2 Κάθε διαγωνιζόμενος παραιτείται από όλα τα δικαιώματα πάνω στην συνταγή που έγραψε, παρασκεύασε και παρουσίασε. Το δικαίωμα της οποιασδήποτε χρησιμοποίησης των συνταγών και των φωτογραφιών έχει μόνο η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης καθώς και η διοργανώτρια εταιρία RM International. Υποχρεώσεις Οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνται πριν την παρασκευή του εδέσματός τους να συμπληρώσουν ή να προσκομίσουν συμπληρωμένο το «Έντυπο Πρότυπης Συνταγής» που θα το βρουν online ή μπορούν να το παραλαμβάνουν εκείνη τη στιγμή από την Γραμματεία του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του εντύπου Πρότυπης Συνταγής η συμμετοχή του διαγωνιζόμενου θεωρείται μη ολοκληρωμένη. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούνται απο επαγγελματίες της Γαστρονομικής Τέχνης. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν δύο πιάτα. Το ένα πιάτο θα είναι για (δοκιμή) από την κριτική επιτροπή και το άλλο για την παρουσίαση και την φωτογράφιση. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη της κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν ώστε να λάβουν οδηγίες κι έντυπα. Οι διαγωνιζόμενοι δεν δικαιούνται να αποσύρουν ή να φωτογραφήσουν τα πιάτα στον χώρο της έκθεσης, χωρίς την άδεια της οργανωτικής επιτροπής, που είναι μόνο το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης και τα μέλη των υπολοίπων Λεσχών. Κόστος Συμμετοχής Το κόστος συμμετοχής ανα κατηγορία ανέρχεται στα 20 και προκαταβάλλεται σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρίας. Οι διαγωνιστικές κατηγορίες έχουν όριο συμμετοχής, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

3 ΚΛΑΣΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α-1: Παρασκευή (ΩΡΑ: ) ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Έτοιμο σκάλισμα σε λαχανικά και φρούτα με θέμα την Ελληνική Γή Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να σκαλίσουν όσα λαχανικά και φρούτα επιθυμούν και να τα προσκομίσουν έτοιμα στον χώρο του διαγωνισμού. Μπορούν στο χρόνο που τους δίνεται να μοντάρουν επί τόπου την κατασκευή τους. Το βασικό θέμα του σκαλίσματος είναι η Ελληνική Γη και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξύλο, πέτρα ή και συνδυασμός των 2. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 70 cm μήκος * 60cm πλάτος * 45cm ύψος. Συνεπώς εκθέματα πουν θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα. ΚΛΑΣΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α-11: Παρασκευή (ΩΡΑ: ) ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Έτοιμο σκάλισμα σε «Σκληρό κίτρινο τυρί» ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΜΑ Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να σκαλίσουν από 1 έως όσα τεμάχια τυριού επιθυμούν και να τα προσκομίσουν έτοιμα στον χώρο του διαγωνισμού. Μπορούν στο χρόνο που τους δίνεται να μοντάρουν επί τόπου την κατασκευή τους. Το βασικό θέμα του σκαλίσματος είναι ελεύθερο. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 60 cm μήκος * 45 cm πλάτος. Συνεπώς εκθέματα πουν θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα. ΚΛΑΣΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α-2: Παρασκευή (ΩΡΑ: ) ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Έτοιμες παρουσιάσεις με θέμα τη Σοκολάτα «Ανάδειξη Ελληνικού Πολιτισμού» Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα έκθεμα από σοκολάτα. Στόχος είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού μέσα από (μορφές, μνημεία κ.λ.π). Μπορούν στο χρόνο που τους δίνεται να μοντάρουν επί τόπου την κατασκευή τους. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 70 cm μήκος * 60cm πλάτος * 60 cm ύψος. Συνεπώς εκθέματα που θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα.

4 ΚΛΑΣΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α-12: Παρασκευή (ΩΡΑ: ) ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Έτοιμες παρουσιάσεις με θέμα τη Σοκολάτα «Ανάδειξη Ελληνικού Πολιτισμού» Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα έκθεμα από σοκολάτα. Στόχος είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού μέσα από (μορφές, μνημεία κ.λ.π). Μπορούν στο χρόνο που τους δίνεται να μοντάρουν επί τόπου την κατασκευή τους. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 70 cm μήκος * 60cm πλάτος * 60 cm ύψος. Συνεπώς εκθέματα που θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα. ΚΛΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β-1: Παρασκευή (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Μικρό Μενού 2 πιάτων (Ορεκτικό με χρήση τυριού φέτας & Κύριο πιάτο με βασικό υλικό τις Αρνίσιες Κοτολέτες) απο ομάδα 2 μαθητών Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παρασκευάσουν 2 πιάτα, από κάθε είδος ένα για την κριτική επιτροπή (δοκιμή) και το άλλο για τη φωτογράφιση με βάση τα παραπάνω υλικά στο ανάλογο πιάτο. Το τυρί φέτα θα πρέπει να υπάρχει στο ορεκτικό σε αναλογία από 20% έως 40 % και οι αρνίσιες κοτολέτες θα μπορούν να είναι μαριναρισμένες. Τα υλικά είναι επιλογής του διαγωνιζόμενου. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι αυστηρά δύο. Υλικά που δεν χαρακτηρίζονται Ελληνικά δεν θα γίνονται δεκτά. / Συνδυασμός πιάτων / Συνεργασία /καθαριότητα 1-30 βαθμοί 1-40 βαθμοί 1-20 βαθμοί 1-10 βαθμοί ΚΛΑΣΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ-1: Σάββατο (ΩΡΑ: )

5 ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Έτοιμη κατασκευή με θέμα το βούτυρο (ελεύθερο θέμα) Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να προετοιμάσουν μια κατασκευή από βούτυρο και να την προσκομίσουν έτοιμη στον χώρο του διαγωνισμού. Μπορούν στο χρόνο που τους δίνεται να μοντάρουν επί τόπου την κατασκευή τους. Τα εκθέματα θα μπορούν να υποστηριχθούν από καλούπι όχι όμως σε μεγάλη αναλογία γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη βαθμολογία των κριτών. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 70 cm μήκος * 60cm πλάτος * 60cm ύψος. Συνεπώς εκθέματα πουν θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα. ΚΛΑΣΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ-11: Σάββατο (ΩΡΑ: ) ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Έτοιμη κατασκευή με θέμα το βούτυρο (ελεύθερο θέμα) Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να προετοιμάσουν μια κατασκευή από βούτυρο και να την προσκομίσουν έτοιμη στον χώρο του διαγωνισμού. Μπορούν στο χρόνο που τους δίνεται να μοντάρουν επί τόπου την κατασκευή τους. Τα εκθέματα θα μπορούν να υποστηριχθούν από καλούπι όχι όμως σε μεγάλη αναλογία γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη βαθμολογία των κριτών. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 70 cm μήκος * 60cm πλάτος * 60cm ύψος. Συνεπώς εκθέματα πουν θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα.

6 ΚΛΑΣΗ Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ-1: Σάββατο (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ Ζωντανές παρουσιάσεις από επαγγελματίες μάγειρες «συνδυασμός φρέσκου ζυμαρικού με θαλασσινά» άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα τον συνδυασμό φρέσκου ζυμαρικού με τα θαλασσινά. Τα ζυμαρικά θα πρέπει να παρασκευαστούν εξ ολοκλήρου στο χώρο του διαγωνισμού. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. / Καθαριότητα ΚΛΑΣΗ Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ-2: Σάββατο (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ Ζωντανές παρουσιάσεις από επαγγελματίες μάγειρες με θέμα το «Γλυκό εστιατορίου» άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα ένα γλυκό εστιατορίου. Στη χρήση των υλικών δεν υπάρχει περιορισμός. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. / Καθαριότητα ΚΛΑΣΗ Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ-2: Σάββατο (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ Ζωντανές παρουσιάσεις από επαγγελματίες μάγειρες με θέμα το «Γλυκό εστιατορίου» άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα ένα γλυκό εστιατορίου. Στη χρήση των υλικών δεν υπάρχει περιορισμός. Επίσης η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. / Καθαριότητα

7 ΚΛΑΣΗ Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε-1: Σάββατο (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Ζωντανές παρουσιάσεις από μαθητές δημοσίων & ιδιωτικών σχολών με θέμα «Ζεστό πιάτο συνδυασμός Ελληνικών οσπρίων με Χοιρινό κρέας» άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα το συνδυασμό Ελληνικών οσπρίων με χοιρινό κρέας. Τα όσπρια θα μπορούν να είναι προ βρασμένα ή μουλιασμένα σε νερό και θα πρέπει να είναι Ελληνικά. Όσον αφορά το χοιρινό κρέας, θα μπορεί να είναι από όποιο κομμάτι του ζώου εσείς επιλέξετε (αρκεί να ψηθεί στο χρόνο που σας δίνεται) καθώς επίσης θα μπορεί να είναι και μαριναρισμένο. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. / Καθαριότητα ΚΛΑΣΗ Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε-2: Σάββατο (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Ζωντανές παρουσιάσεις από μαθητές δημοσίων & ιδιωτικών σχολών με θέμα την «Ελληνική Σαλάτα» άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα την «Ελληνική Σαλάτα». Τα σαλατικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεν έχουν περιορισμό αρκεί να είναι Ελληνικά και θα πρέπει να συνδυαστούν με ένα Ελληνικό τυρί π.χ (Φέτα, Γραβιέρα, Μανούρι, Ανθότυρο, Λαδοτύρι, Μετσόβου). Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. / Καθαριότητα ΚΛΑΣΗ ΣΤ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤ-1: Σάββατο (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ Ζωντανές παρουσιάσεις από επαγγελματίες μάγειρες με θέμα «Σούπες της Μεσογείου» με ψάρι ή θαλασσινά ή οστρακόδερμα ή συνδυασμός αυτών. άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα τις «Σούπες της Μεσογείου». Οι πρώτες ύλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι είτε Ελληνικές είτε Μεσογειακές. Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να παρουσιάσουν εφόσον επιθυμούν και κλασσικές μεσογειακές συνταγές. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση.

8 / Καθαριότητα ΚΛΑΣΗ Ζ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ζ-1: Κυριακή (ΩΡΑ: ) ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ/CATERING/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Έτοιμες παρουσιάσεις με θέμα την «Τούρτα Γάμου ή Βάπτισης» Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα έκθεμα από πάστα ζάχαρης, χρώματα ζαχ/κής καθώς και άλλα μή βρώσιμα υλικά. Μπορούν στο χρόνο που τους δίνεται να μοντάρουν επί τόπου την κατασκευή τους ή μέρος αυτής. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 40 cm μήκος * 50cm πλάτος * 45 cm ύψος. Συνεπώς εκθέματα που θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα. Θέμα 1-30 βαθμοί ΚΛΑΣΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η-1: Κυριακή (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ &ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΣΧΟΛΩΝ Ζωντανό σκάλισμα σε λαχανικά και φρούτα με θέμα την Ελληνική Γή Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να σκαλίσουν όσα λαχανικά και φρούτα επιθυμούν στον χρόνο που τους έχει δοθεί και να φτιάξουν μια κατασκευή στον χώρο του διαγωνισμού. Το βασικό θέμα του σκαλίσματος είναι η Ελληνική Γη και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξύλο, πέτρα ή και συνδυασμός των 2. Μέγιστες διαστάσεις εκθεμάτων καθορίζονται να είναι 70 cm μήκος * 60cm πλάτος * 45cm ύψος. Συνεπώς εκθέματα πουν θα υπερβούν τα όρια θα κρίνονται άκυρα.

9 ΚΛΑΣΗ Θ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Θ-1: Κυριακή (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Ζωντανές παρουσιάσεις από μαθητές δημοσίων & ιδιωτικών σχολών με θέμα «Ελληνικό Μενού 4 πιάτων» (Ορεκτικό- Κύριο πιάτο- Σαλάτα- Επιδόρπιο) Ομάδα 4 σπουδαστών Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παρασκευάσουν 2 πιάτα ανά είδος ένα για την κριτική επιτροπή (δοκιμή) ένα για τη φωτογράφιση. Κάθε πιάτο θα πρέπει να περιέχει αποκλειστικά Ελληνικές πρώτες ύλες. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. Υλικά που δεν χαρακτηρίζονται Ελληνικά δεν θα γίνονται δεκτά. / Συνδυασμός πιάτων / Συνεργασία / Καθαριότητα 1-30 βαθμοί 1-40 βαθμοί 1-20 βαθμοί 1-10 βαθμοί ΚΛΑΣΗ Ι ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ι-1: Κυριακή (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ Ζωντανές παρουσιάσεις από επαγγελματίες μάγειρες με θέμα το «Ελληνικό πρωϊνό» άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα το «Ελληνικό πρωϊνό». Στη χρήση των υλικών δεν υπάρχει περιορισμός. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. / Καθαριότητα ΚΛΑΣΗ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-1: Κυριακή (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Ζωντανές παρουσιάσεις από μαθητές δημοσίων & ιδιωτικών σχολών με θέμα «Ζεστό πιάτο με Ψάρι». άλλο για τη φωτογράφιση με βασικό θέμα το ψάρι. Το ψάρι θα πρέπει να φιλεταριστεί επί τόπου και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθει προετοιμασμένο. Στη χρήση των επιπλέον υλικών δεν υπάρχει περιορισμός. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση.

10 / Καθαριότητα ΚΛΑΣΗ Λ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Λ-1: Κυριακή (ΩΡΑ: ) ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 1 ος GREEK CHEF ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016 Ζωντανές παρουσιάσεις από επαγγελματίες με θέμα «Καλάθι με άγνωστα υλικά» 1 βασικό υλικό & 6 επιπλέον υλικά Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παρασκευάσουν από 2 πιάτα ένα για την κριτική επιτροπή (δοκιμή) και το άλλο για τη φωτογράφιση. Το θέμα είναι άγνωστο και οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν ένα καλάθι που θα περιέχει 1 βασικό υλικό καθώς επίσης και 6 επιπλέον υλικά (κοινά για όλους). Επίσης στο χώρο θα υπάρχει ένας χώρος κοινής χρήσης που ο διαγωνιζόμενος θα μπορεί να προμηθευτεί (βότανα, μπαχαρικά, ελαιόλαδο κ.α). Επιπλέον υλικά εκτός από αυτά που θα δοθούν, δεν επιτρέπεται αυστηρά να χρησιμοποιηθούν. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη, σε ότι αφορά σκεύος και διακόσμηση. θα βαθμολογηθούν βάση των παρακάτω κριτηρίων: / Καθαριότητα / Συνδυασμός υλικών 1-30 βαθμοί 1-40 βαθμοί 1-20 βαθμοί 1-10 βαθμοί Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παραδώσουν τα πιάτα στον χώρο του σαλονιού, στους επόπτες στον προκαθορισμένο χρόνο για να βαθμολογηθούν. Η τελική βαθμολόγηση υπολογίζεται κατόπιν πρόσθεσης των βαθμών από τους κριτές. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, νικητής είναι αυτός που έχει τον μεγαλύτερο βαθμό στην στις κατηγορίες όπου υπάρχει γευστική δοκιμή. Σε περίπτωση άλλης ισοβαθμίας, θα λαμβάνεται υπ όψιν η πρωτοτυπία. Αν πάλι υπάρχει ισοβαθμία, τα βραβεία θα μοιραστούν μεταξύ των ισοβαθμούντων. Τυχόν άρνηση ή καθυστέρηση για οποιοδήποτε λόγο, συνεπάγεται με μείωση βαθμού. Ενστάσεις δεν γίνονται δεκτές.

11 Βραβεία: 1 η θέση : Χρυσό μετάλλιο 2 η θέση : Ασημένιο μετάλλιο 3 η θέση : Χάλκινο μετάλλιο Στο τέλος κάθε ημέρας θα γίνετε η απονομή των Μεταλίων, καθώς και των βεβαιώσεων συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Μόνο το Δ.Σ της Λέσχης έχει το δικαίωμα να αποφασίσει σε περίπτωση πιθανής παράλειψης του κανονισμού ή διαφόρων προβλημάτων που τυχόν προκύψουν και δεν προβλέπονται από τον παρόντα κανονισμό. Μόνο το Δ.Σ της Λέσχης διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει κάθε διαφοροποίηση που επιβάλλεται υπό τις περιστάσεις ή από ανωτέρα βία. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει μερικώς ή ολικώς τον διαγωνισμό σε περίπτωση ανωτέρας βίας. ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μακρής Γεώργιος ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παπαδάκης Αναστάσιος Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λύρας Κυριάκος Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουφός Ιωάννης ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καστανάκης Νικόλαος ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δατσέρης Κωνσταντίνος ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ: Φραγκιαδάκης Κωνσταντίνος ΕΦΟΡΟΣ: Χάρος Ζώης ΥΠΕΥΘ. ΑΞΙΟΛ. ΕΠΑΓΓ. ΠΡΟΣ. Κασαπάκης Νικόλαος

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 23, 24, 25 Μαρτίου 2018 ΔΕΚΚ,Γούρνες Ηρακλείου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 10ος Διαγωνισμός Μαγειρικής,Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος 1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Hellenic chef s Association Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων Το μεγάλο γεγονός το 2016 Chef s club of Greece Αντιπροσωπίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ημ/νία διαγωνισμού: 17 Νοεμβρίου 2015 Τόπος διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήρια Σχολής LE MONDE Θεσσαλονίκης 45 Μοσχάτο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αναφέροντας την κλάση και την κατηγορία που επιθυμούν να συμμετέχουν. 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών,

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Αθήνα 14 Nοεμβρίου 2008 Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Το Chef`s Club και η Forum s.a., με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 2ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών,

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, CHEF`S CLUB BΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 171 ΔΑΦΝΗ ΤΚ 17 237 ΤΗΛ. FAX 210 8251401 info@chefclub.gr / www. chefclub.gr Αθήνα 10.12.2009 Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Το Chef`s Club Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016

Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016 Γαστρονομία H0.RE.CA. Παγκύπριος Διαγωνισμός 2016 Μήνυμα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου Εκ μέρους του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, καλωσορίζω τους διαγωνιζομένους, τους συναδέλφους

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία και κόστος εγγραφής

Διαδικασία και κόστος εγγραφής Διαδικασία και κόστος εγγραφής ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις εγγραφής μέσω e-mail στη διεύθυνση: iccse19@chefsclub.gr. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Η καταληκτική ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ Ναυαρίνου 167 24100 Καλαμάτα email:info@schooloftourism.gr Τ. 697 5715229 Υποστηρικτής Χορηγός ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ 1. Σκοπός του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ είναι: να αναδειχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα ιαγωνισµού. Αrtozyma HELEXPO ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» ARTOZYMA HELEXPO.Ε.Θ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγραµµα ιαγωνισµού. Αrtozyma HELEXPO ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» ARTOZYMA HELEXPO.Ε.Θ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ µητρόπολη των γεύσεων CHEF S T H E S S A L O N I K I H E L L A S Αrtozyma Αrtozyma αλεύρι, νερό και ζάχαρη 3 ος Πανελλήνιος ιαγωνισµός HELEXPO Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης Πρόγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7 Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Κεφ. Ιο ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 18 1.1. Επιλογή των τροφών 19 1.2. Τα θρεπτικά στοιχεία 20 1.2.1. Πρωτεΐνες ή λευκώματα 21 1.2.2. Υδατάνθρακες ή σάκχαρα 22 1.2.3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association Member of International Bartenders Association 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail HO.RE.CA, 08-11Φεβρουαρίου 2019, Metropolitan Expo Bartender s choice, category Στα πλαίσια του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός

Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός Giffard West Cup 2017 Ελληνικός Προκριματικός Τρόπος Συμμετοχής στο διαγωνισμό Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι θα πρέπει συμπληρώσουν ηλεκτρονικά έως τις 10/03/17 στην ιστοσελίδα www.tsaknakisbros.gr

Διαβάστε περισσότερα

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition 2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Chefs Competition με τη συμμετοχή των Chefs των σκαφών που λαμβάνουν μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας Κριτοβουλίδου 15-17 Ρέθυμνο Τ.Κ 74100 Τ. 28310 51401 F. 2831030401 symfono_gram@nar.gr

Διαβάστε περισσότερα

4ος 5-6 7 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. παραδοσιακής κουζίνας. Σ τ α μ ο ν ο π ά τ ι α τ η ς π α ρ ά δ ο σ η ς Λ Α Ο Γ ΡΑ Φ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Ζ Α Ρ Ο Υ

4ος 5-6 7 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. παραδοσιακής κουζίνας. Σ τ α μ ο ν ο π ά τ ι α τ η ς π α ρ ά δ ο σ η ς Λ Α Ο Γ ΡΑ Φ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Ζ Α Ρ Ο Υ Λ Α Ο Γ ΡΑ Φ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Ζ Α Ρ Ο Υ Το σταφύλι, το κρασί, άνθρωπος Σ τ α μ ο ν ο π ά τ ι α τ η ς π α ρ ά δ ο σ η ς 4ος παραδοσιακής κουζίνας ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 5-6 7 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2014 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τρόφιμα και μαγειρική

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τρόφιμα και μαγειρική Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τρόφιμα και μαγειρική Ενότητα: ιατροφή (2 φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 4 ώρες (2 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: Για τον διδάσκοντα: 1 υπολογιστής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association

ΕΝΩΣΗ BARTENDERS ΕΛΛΑΔΟΣ Member of International Bartenders Association Member of International Bartenders Association 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail HO.RE.CA, 08-11Φεβρουαρίου 2019, Metropolitan Expo, 10/02/2019 Στα πλαίσια του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος cocktail

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ -ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΤΗΛ. 2108707818, 2108707725 E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Υπάρχουν δυο είδη βασικών γευμάτων που σερβίρονται σε ένα εστιατόριο. Α) Τα κύρια γεύματα: Είναι τα υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Χαιρετίζω την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν στη Μελέτη των

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht βραδινό Τρώω µε τον πατέρα µου στις 18 ώρα βραδινό.τρώµε ψωµί µε τυρί και αλλαντικά. δείπνο Παίρνω µε τον πατέρα µου δείπνο στις 18 ώρα. Τρώµε σούπα µε µακαρόνια. κούπα οι κούπες Πίνω νερό από την κούπα.

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2016 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

CULINARY ARTS PROGRAM ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

CULINARY ARTS PROGRAM ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ CULINARY ARTS PROGRAM ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ To Culinary Arts Program είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα φοίτησης που σας δίνει την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οι Orpheus Soloists θεσπίζουν από το 2012 Διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου.

Οι Orpheus Soloists θεσπίζουν από το 2012 Διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου. 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής Δωματίου Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 Oργανωτές: Orpheus Soloists www.orpheussoloists.com ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι Orpheus Soloists θεσπίζουν από το 2012 Διαγωνισμό Μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «Παροχή Υπηρεσιών Μαγειρείου Μαθητικής Εστίας ήµου Κόνιτσας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «Παροχή Υπηρεσιών Μαγειρείου Μαθητικής Εστίας ήµου Κόνιτσας» Εστίας ήµου Κόνιτσας» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 Τεχνική Περιγραφή 2 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα µελέτη προβλέπεται η ανάθεση της παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες

Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες Αγαπάμε την Λαγάνα! Τόσο που δε θέλουμε να περιμένουμε μία φορά τον μήνα για να τη φάμε! Επειδή στους φούρνους συνήθως βρίσκεις Λαγάνα μόνο την Καθαρά Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE sponsored by KENWOOD ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2017, ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ : Κρέπες γεµιστές µε σάλτσα φέτας και φιλέτο αµυγδάλου

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ : Κρέπες γεµιστές µε σάλτσα φέτας και φιλέτο αµυγδάλου ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ : Κρέπες γεµιστές µε σάλτσα φέτας και φιλέτο αµυγδάλου Υλικά για 2 άτοµα έτοιµο µείγµα για κρέπες 2-3 φρέσκα µανιτάρια ½ µατσάκι κόλιανδρο ½ σκελίδα σκόρδου αλάτι πιπέρι λευκό κρασί φιλέτο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΟΡΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ. Παραγγελίες: 2810 287875 ή. info@eventcatering.gr

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΟΡΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ. Παραγγελίες: 2810 287875 ή. info@eventcatering.gr ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΟΡΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ Παραγγελίες: 2810 287875 ή info@eventcatering.gr Γαρίδες σωτέ με σως vin-blanc, πάνω σε φύλλα γαλλικής σαλάτας και iceberg.γαρνίρεται με ρουμπίνια από μπρικ 3,90 / *Μερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Σε κάθε εστιατόριο συναντάμε

Διαβάστε περισσότερα

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds Zωμοί Kονσομέ Fonds ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΖΩΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ. Με προσήλωση στα αγνά υλικά μοναδικής ποιότητας, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 2,25 1,80 Ταχίνι 2,25 1,80 Ταραμοσαλάτα 2,25 1,80 Γιαούρτι 2,38 1,90 Τζατζίκι 2,38 1,90 Τυροκαφτερή 3,75 3,00 Λουκάνικο Χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ»

«ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ» «ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ» Για την καλύτερη οργάνωση του αναλυτικού προγράμματος ΜΕΝΟΥ 4 εβδομάδων που δίνεται παρακάτω και προς αποφυγή επαναλήψεως κοινών χαρακτηριστικών αναφορικά με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 Η εταιρεία μετά την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης το 2018 με χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ

Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ Θέµα: Συνηµµένα: ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 16ου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ LOGO NEW2.jpg; ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠ (1).pdf From: grammateia@mact.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: ιαιτολόγιο Ενιαίου Ολοήμερου Σχολείου

Θέμα: ιαιτολόγιο Ενιαίου Ολοήμερου Σχολείου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Φακ.: 7.11.15.10/9 Τηλ.: 22809543 Φαξ: 22512783 e-mail: oloimero@schools.ac.cy ιευθυντές/ ιευθύντριες Ενιαίων

Διαβάστε περισσότερα

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α 1 Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α Υλικά: 5 ρολάκια-σπαγγάκια, 250 γρ µανιτάρια, 50 γρ µπέικον, 200 ml κρέµα γάλακτος, ελαιόλαδο, µαϊντανός, αλάτι, πιπέρι. Προετοιµασία: Σε ζεστό λάδι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: 2/10/2013-31/10/2013 Έδρα: Αθήνα

ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: 2/10/2013-31/10/2013 Έδρα: Αθήνα Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: 2/10/2013-31/10/2013 Έδρα: Αθήνα 1 Ξενοδοχείο 4 αστέρων Βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Μου προκύπτει τις επόμενες ημέρες να κάνω επίσημο τραπέζι. Τι θα μου προτείνατε να ετοιμάσω; Πέστε μου μερικές ιδέες. Θέλω Ελληνική κουζίνα.

Μου προκύπτει τις επόμενες ημέρες να κάνω επίσημο τραπέζι. Τι θα μου προτείνατε να ετοιμάσω; Πέστε μου μερικές ιδέες. Θέλω Ελληνική κουζίνα. Προτάσεις για επίσημο τραπέζι Δημοσιεύθηκε από ΙΩΑΝΝΑ - 11/05/2010 14:19 Μου προκύπτει τις επόμενες ημέρες να κάνω επίσημο τραπέζι. Τι θα μου προτείνατε να ετοιμάσω; Πέστε μου μερικές ιδέες. Θέλω Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ Το παρόν έντυπο αφορά τους εκθέτες και τους εμπλεκόμενους φορείς της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Στο παρόν έντυπο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την παραλαβή

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

4 η στο πλαίσιο των...

4 η στο πλαίσιο των... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ 7-8-9 NOEMBΡIOY Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έκθεσης και των εκδηλώσεων ΜΕΑΤ DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου στο, (Διεθνές Αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΣΗ 1 Η... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η κουζίνα της Μακεδονίας αντανακλά την πολιτισμική και γαστρονομική

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα ασχοληθήκαμε με τις εξής ομάδες τροφίμων:

Συγκεκριμένα ασχοληθήκαμε με τις εξής ομάδες τροφίμων: Μεταβρεφικό, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ηλικίας των 2-3 ετών είναι η έμφυτη τάση των παιδιών για αυτονομία. Αντιλαμβάνονται για πρώτη φορά τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ 2 ος ΟΡΟΦΟΣ Γραφ.:270 ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.: FAX:. Αφού

Διαβάστε περισσότερα

To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!!

To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!! To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!! Φέτος το καλοκαίρι ξοδεύουμε λιγότερα λεφτά μαγειρεύοντας εύκολα και γρήγορα. Νόστιμες συνταγές Μπορείτε να τυπώσετε και να πάρετε μαζί σας αυτό το μικρό βιβλίο,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΡΙΑ 7. ΦΕΤΑ 8. ΧΑΛΟΥΜΙ 9. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 10. ΠΛΑΤΩ ΤΥΡΙΩΝ 11. ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ 12. ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΤΥΡΙΑ 7. ΦΕΤΑ 8. ΧΑΛΟΥΜΙ 9. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 10. ΠΛΑΤΩ ΤΥΡΙΩΝ 11. ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ 12. ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΣΑΛΑΤΕΣ 1. ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ 2. ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ Μαρούλι, κοτόπουλο, κρουτόν, τριμμένο τυρί, σως 3. ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΧΑΡΑΣ Λαχανικά εποχής με βαλσάμικο, ελαιόλαδο 4. ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ Λαχανικά

Διαβάστε περισσότερα

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση:

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση: 2 o ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Υπό την αιγίδα: Κανονισμοί Διαγωνισμού Στόχοι της εκδήλωσης 1) Η προβολή και αναβάθμιση της τέχνης του ζυμαριού και του πλάθειν στην

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας για τους εν ενεργεία σπουδαστές κι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Δ 01 Τεχνικές Προδιαγραφές Πιστοποίησης Απονομής Σήματος AegeanCuisine Εισαγωγή Το επιχειρηματικό δίκτυο AegeanCuisine σχεδιάστηκε από το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Μarath n by Nikos Pelantakis

Μarath n by Nikos Pelantakis Δηλώσεις έως: 26 Μαΐου Τennis Μarath n by Nikos Pelantakis TM 2014 International Event 12-15 June, Golden Coast Hotel & Bungalows, Marathon City, Athens - Greece Tennis Meets History! Για να δηλώσετε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας Πρακτική Άσκηση στη Βιομηχανία-Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων «Sunday s Gastronomy Catering»-Αφοί Στενιώτη Ο.Ε Έδρα:Μαγνησίας 51 και

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους

WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους Αυξάνοντας τη πρόσληψη θερμίδων Αυτό το δελτίο διατροφικών πληροφοριών προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτ. και Ζαχαρ. (Ειδίκευση: Γαστρονομικές Τέχνες) Εξάμηνο 1

Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτ. και Ζαχαρ. (Ειδίκευση: Γαστρονομικές Τέχνες) Εξάμηνο 1 Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτ. και Ζαχαρ. (Ειδίκευση: Γαστρονομικές Τέχνες) Εξάμηνο Ακαδημαϊκό Έτος: 0 0 0: - 0: Computer Lab 0: - :0 Επαγγελματικά Μαθηματικά Σουππουρή Ειρήνη Εισαγωγή στη Μαγειρική: Λαχανικά

Διαβάστε περισσότερα

GR-Θεσσαλονίκης: Τρόφιμα, ποτά, καπνός και συναφή προϊόντα 2011/S 53-086852 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Προμήθειες

GR-Θεσσαλονίκης: Τρόφιμα, ποτά, καπνός και συναφή προϊόντα 2011/S 53-086852 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Προμήθειες 1/10 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:86852-2011:text:el:html GR-Θεσσαλονίκης: Τρόφιμα, ποτά, καπνός και συναφή προϊόντα 2011/S 53-086852 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST.

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. Πρόκειται για μια σειρά από έτοιμες και ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 19 Μαΐου 2019, Ώρα 18:00 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρητικό σεμινάριο στα πλαίσια του Μεσσηνιακά μαγειρέματα. Φωτιάδης Νίκος Executive Chef

Θεωρητικό σεμινάριο στα πλαίσια του Μεσσηνιακά μαγειρέματα. Φωτιάδης Νίκος Executive Chef Θεωρητικό σεμινάριο στα πλαίσια του Μεσσηνιακά μαγειρέματα Φωτιάδης Νίκος Executive Chef Θα πρέπει να υπάρχει μενού ή κατάλογος εστιατορίου; Μενού ή κατάλογος εστιατορίου; Τι είναι αυτό το «τετράδιο» που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΑΝΘΟΓΑΛΟ ΦΕΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑ Ο ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΛΟΘΥΚΕΦΤΕ ΕΣ ΧΟΥΜΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΥΟΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές oι Aγαπηµένες µου Συνταγές περιεχόµενα Εισαγωγή Βασικά υλικά Σούπες & σάλτσες Λαχανικά & σαλάτες Ζυμαρικά & ρύζι Κρέας & ψάρι Αυγά & τυριά Γλυκά Ιδέες για πάρτι Κομπόστες & τρόφιμα σε άλμη Πηγές Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στις 10/10/2009 εγκρίθηκε στην Nairobi της Κένυα η Μεσογειακή Διατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 03.09.2013 Αρ. πρωτ. 6969 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

α) Άμεσης απόδοσης β) Μακροπρόθεσμης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος

α) Άμεσης απόδοσης β) Μακροπρόθεσμης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος Οι Τοπικές Κουζίνες σαν Τουριστικός Πόρος: α) Άμεσης απόδοσης β) Μακροπρόθεσμης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑ ΗΜΙΑΣ ΓΕΥΣΗΣ Σύρος,, 2008 Η γαστρονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ OΜΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ; Οι άνθρωποι όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν ανάγκη από τροφή και νερό, για να μεγαλώσουν σωστά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ OΜΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ; Οι άνθρωποι όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν ανάγκη από τροφή και νερό, για να μεγαλώσουν σωστά. ΔΙΑΤΡΟΦΗ Γ 2 ΤΙ ΕΙΝΑΙ OΜΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ; Οι άνθρωποι όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν ανάγκη από τροφή και νερό, για να μεγαλώσουν σωστά. λάδι Στη διατροφή εμπλέκονται οι γονείς, τα παιδιά, οι μάγειροι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΑ.Σ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΑ.Σ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΣ & ΙΕΚ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΑ.Σ Σκοπός της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST 6 ο P.M.S (Patras Motor Show) ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) 02-03 - 04 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-07 - 2016 και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ PORTO PALACE THESSALONIKI

ΤΟ PORTO PALACE THESSALONIKI ΤΟ PORTO PALACE THESSALONIKI Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση έως και 2000 άτομα. Διοργανώνονται συνήθως ομιλίες, επαγγελματικές συνεστιάσεις, ημερίδες, εκθέσεις, γαμήλιες δεξιώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση.

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Dinner Menu Το βραδινό μενού σερβίρετε μετά της 18.00μ.μ Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Από 18.00 έως 20.45 fix menu 2 πιάτων : 16.50 Ορεκτικά Ωμοί μίσχοι

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Έρευνα σχετικά με τις θερμίδες και τα συντηρητικά τροφίμων ευρείας κατανάλωσης, την αναγραφή τους στις συσκευασίες καθώς και παρατηρήσεις και συμπεράσματα από την έρευνα. Αλεξάνδρα Κατωπόδη Θεοδώρα Μπούτση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Αριθ. Μελέτης : 02/2016 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : «Σίτιση

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 08-10-2015. Αριθ. Πρωτ. :17824 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Θεσσαλονίκη 08-10-2015. Αριθ. Πρωτ. :17824 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 08-10-2015 Αριθ. Πρωτ. :17824

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2017 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. 1 η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. 1 η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 η στο πλαίσιο των... 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εκδήλωσης Meat Days 2012, που θα πραγματοποιηθεί στις 29

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις για τον τρόπο αξιολόγησης και βαθμολόγησης

Διευκρινίσεις για τον τρόπο αξιολόγησης και βαθμολόγησης Διευκρινίσεις για τον τρόπο αξιολόγησης και βαθμολόγησης Κάθε υποψήφιος οφείλει εγκαίρως και προσηκόντως να υποβάλει ηλεκτρονικά μαζί με την προσφορά του στον (ηλεκτρονικό) φάκελο «Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα