Εφαρμογή διαχείρισης διαβήτη. Εγχειρίδιο Οδηγιών. Επεξήγηση συμβόλων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εφαρμογή διαχείρισης διαβήτη. Εγχειρίδιο Οδηγιών. Επεξήγηση συμβόλων"

Transcript

1 Εφαρμογή διαχείρισης διαβήτη Εγχειρίδιο Οδηγιών Επεξήγηση συμβόλων

2 Εφαρμογή διαχείρισης διαβήτη Accu-Chek Connect Επισκόπηση Η εφαρμογή διαχείρισης διαβήτη Accu-Chek Connect (εφεξής «Η εφαρμογή») έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει βοήθεια με τη(ν): Μεταφορά δεδομένων από τον μετρητή γλυκόζης αίματος Accu-Chek. Μεταφορά δεδομένων στον λογαριασμό του online συστήματος διαχείρισης διαβήτη Accu-Chek Connect (online λογαριασμός) και την προαιρετική κοινή χρήση αυτών των δεδομένων με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό ή τον φροντιστή. Λήψη προτεινόμενης δόσης bolus ινσουλίνης. Εκτέλεση δομημένης μέτρησης (Προφίλ 3 ημερών ή Μέτρηση σε ζεύγη). Γενική διαχείριση του διαβήτη μέσω της καταγραφής σχετικών δεδομένων. Κάντε κλικ στις συνδέσεις παρακάτω για να προβάλετε τις αντίστοιχες ενότητες: Αποποίηση ευθυνών Επικοινωνία Βασικά χαρακτηριστικά εφαρμογής -Online λογαριασμός -Σύζευξη μετρητή -Προτεινόμενη Δόση Bolus Δομημένη μέτρηση Άλλες ρυθμίσεις -Ιατρικές λεπτομέρειες -Προσθήκη δεδομένων -Δημιουργία αναφοράς δεδομένων -Κοινή χρήση δεδομένων Αποποίηση ευθυνών Οι χρήστες του παρόντος λογισμικού θα πρέπει να ερμηνεύουν τα αποτελέσματα στο πλαίσιο του κλινικού ιστορικού και των συμπτωμάτων τους και δεν θα πρέπει να αλλάζουν τη θεραπεία τους χωρίς να συμβουλεύονται ιατρό ή άλλο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Η αποτυχία εκτέλεσης μετρήσεων γλυκόζης αίματος θα μπορούσε να καθυστερήσει τις αποφάσεις για τη θεραπεία και να οδηγήσει σε σοβαρή ιατρική κατάσταση. Εάν η φυσική σας κατάσταση δεν φαίνεται να ταιριάζει με την τιμή γλυκόζης αίματος που βλέπετε, μπορεί να θέλετε να επαναλάβετε τη μέτρηση. Ανατρέξτε στις οδηγίες του μετρητή σας για τις σωστές τεχνικές μέτρησης. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε τη μέτρηση γλυκόζης αίματος. Η απεγκατάσταση της εφαρμογής χωρίς δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας των δεδομένων σας θα οδηγήσει σε απώλεια όλων των δεδομένων ιστορικού σας. Να δημιουργείτε πάντα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας προτού ενημερώσετε την εφαρμογή σας ή αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα της κινητής συσκευής σας.

3 Συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβείτε όταν χρησιμοποιείτε πολλά χρονικά διαστήματα και ταξιδεύετε σε χώρα με διαφορετική ζώνη ώρας. Αυτή η εφαρμογή προορίζεται για χρήση από έναν μόνο χρήστη. Μην κάνετε κοινή χρήση της εφαρμογής με άλλο χρήστη. Η Προτεινόμενη δόση bolus Accu Chek, ως συστατικό στοιχείο της εφαρμογής διαχείρισης διαβήτη Accu-Chek Connect, ενδείκνυται για τη διαχείριση του διαβήτη, υπολογίζοντας μια δόση ινσουλίνης ή την πρόσληψη υδατανθράκων με βάση τα δεδομένα που παρέχει ο χρήστης. Πριν από τη χρήση από ασθενείς που θέλουν να μετρήσουν την πρόσληψη υδατανθράκων, ένας ιατρός ή το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό πρέπει να ενεργοποιήσει τον υπολογισμό της δόσης bolus και να παράσχει για κάθε ασθενή τη γλυκόζη αίματος στόχο, την αναλογία ινσουλίνης προς υδατάνθρακες και τις παραμέτρους ευαισθησίας στην ινσουλίνη που πρέπει να προγραμματιστούν στο λογισμικό. Πριν από τη χρήση από ασθενείς με αντιστοιχισμένη δόση bolus γεύματος (22 ετών ή μεγαλύτεροι), ένας ιατρός ή το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό πρέπει να ενεργοποιήσει τον υπολογισμό της δόσης bolus και να παράσχει για κάθε ασθενή τη γλυκόζη αίματος στόχο, τις αντιστοιχισμένες δόσεις ινσουλίνης γεύματος και τις παραμέτρους ευαισθησίας στην ινσουλίνη που πρέπει να προγραμματιστούν στο λογισμικό. Σε ορισμένες χώρες, πριν από τη χρήση, ένας ιατρός ή το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό πρέπει να ορίσει την Προτεινόμενη Δόση Bolus Accu-Chek και να παράσχει τις παραμέτρους για τη γλυκόζη αίματος στόχο, την ευαισθησία ινσουλίνης και την αναλογία ινσουλίνης προς υδατάνθρακες που πρέπει να προγραμματιστούν ειδικά για κάθε ασθενή στην Προτεινόμενη Δόση Bolus Accu-Chek. Επικοινωνία Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από την εφαρμογή σας, απαιτείται η ρύθμιση μερικών βασικών λειτουργιών. Σε αυτές περιλαμβάνονται: Online λογαριασμός Σύζευξη μετρητή Προτεινόμενη Δόση Bolus Για να ρυθμίσετε τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής, επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού Αρχικής οθόνης. Online λογαριασμός Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις λογαριασμού για το online σύστημα Accu-Chek Connect μπορούν να οριστούν από την οθόνη online λογαριασμού. Ο online λογαριασμός θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τον διαβήτη σας, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε δεδομένα που εισαγάγατε από την κινητή συσκευή σας. Για να δημιουργήσετε τον online λογαριασμό σας ή για να ενημερώσετε ρυθμίσεις:

4 1. Επιλέξτε το μενού ( ). 2. Επιλέξτε Αποστολή σε Online λογαριασμό. 3. Εάν έχετε ήδη έναν λογαριασμό για το online σύστημα Accu-Chek Connect, εισαγάγετε το όνομα χρήση και τον κωδικό πρόσβασής σας και συνεχίστε με το Βήμα Εάν δεν έχετε λογαριασμό για το online σύστημα Accu-Chek Connect, επιλέξτε τη σύνδεση δημιουργίας λογαριασμού και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εισαγάγετε τις πληροφορίες λογαριασμού σας. 5. Αφού ολοκληρώσετε την εισαγωγή των πληροφοριών λογαριασμού, θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω . Επιλέξτε τη σύνδεση κινητής συσκευής στο επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Θα συνδεθείτε αυτόματα στον online λογαριασμό σας στην εφαρμογή. Εάν αυτή η διαδικασία διακόπηκε και δεν συνδεθήκατε, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και να επιλέξετε Σύνδεση. 6. Επιλέξτε εάν θέλετε η εφαρμογή να στέλνει εικόνες στον online λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή μόνο κατά τη σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi. Σύζευξη μετρητή Για να δείτε όλες τις συμβατές συσκευές, επισκεφθείτε το Google Play Store ή το itunes App Store. Η σύζευξη του μετρητή γλυκόζης αίματος μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε τις τιμές γλυκόζης αίματος από τον μετρητή στην κινητή συσκευή σας. Κατά τη σύζευξη ενός μετρητή με την εφαρμογή, οι πληροφορίες από τον μετρητή γλυκόζης αίματος θα μεταφερθούν αυτόματα από προεπιλογή στην εφαρμογή. Η εφαρμογή θα ορίσει επίσης αυτόματα την ώρα στον μετρητή σας. Για τη σύζευξη του μετρητή σας: 1. Επιλέξτε το μενού ( ). 2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις. 3. Επιλέξτε Σύζευξη μετρητή. 4. Επιλέξτε τον τύπο μετρητή (πολλών κουμπιών ή ενός κουμπιού) που θα χρησιμοποιήσετε για τη σύζευξη. 5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να θέσετε τον μετρητή σε λειτουργία σύζευξης. 6. Επιλέξτε Επόμενο στην εφαρμογή. 7. Επιλέξτε το αναγνωριστικό μετρητή (είτε «Accu-Chek» είτε «μετρητής» ακολουθούμενα από τον σειριακό αριθμό, ανάλογα με τον μετρητή σας). 8. Εισαγάγετε τον κωδικό ΡΙΝ του μετρητή και επιλέξτε Τέλος/ΟΚ. 9. Δείτε την οθόνη επιβεβαίωσης σύζευξης. Μεταφορά δεδομένων από μετρητή Για να μεταφέρετε αποτελέσματα μετρήσεων από τον μετρητή γλυκόζης αίματος, ο μετρητής πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση έως 2 μέτρων από την κινητή συσκευή. Οι συνήθεις χρόνοι μεταφοράς μπορεί να είναι έως 10 δευτερόλεπτα. Η αυτόματη μεταφορά θα πραγματοποιηθεί, όταν η Αυτόματη αποστολή είναι ενεργοποιημένη στον μετρητή γλυκόζης αίματος. Για την αυτόματη μεταφορά των αποτελεσμάτων μέτρησης:

5 1. Εκτελέστε μέτρηση γλυκόζης αίματος με την κινητή συσκευή σας ενεργοποιημένη και σε απόσταση έως 2 μέτρων από τον μετρητή γλυκόζης αίματος. 2. Αντιστοιχίστε ένα συμβάν στο αποτέλεσμα της μέτρησης γλυκόζης αίματος επιλέγοντας είτε Σχόλιο είτε Προσθήκη σχολίου, ανάλογα με τον μετρητή σας, και επιλέξτε ΟΚ για να στείλετε το αποτέλεσμα της μέτρησης. 3. Εάν δεν θέλετε να αντιστοιχίσετε ένα συμβάν, επιλέξτε το κουμπί πίσω βέλους και θα σταλεί το αποτέλεσμα της μέτρησης. Σημείωση: Η λειτουργία προσθήκης σχολίου δεν είναι διαθέσιμη σε μετρητές ενός κουμπιού. Τα αποτελέσματα μεταφέρονται αυτόματα σε μετρητές ενός κουμπιού. Για να μεταφέρετε μη αυτόματα τα αποτελέσματα μετρήσεων γλυκόζης αίματος (μετρητής πολλών κουμπιών): 1. Εκτελέστε μέτρηση γλυκόζης αίματος με την κινητή συσκευή σας ενεργοποιημένη και σε απόσταση έως 2 μέτρων από τον μετρητή γλυκόζης αίματος. 2. Επιλέξτε το εικονίδιο μενού ( ). 3. Επιλέξτε Λήψη από συσκευή. 4. Βεβαιωθείτε ότι ο μετρητής βρίσκεται στη λειτουργία μεταφοράς δεδομένων (επιλέξτε Τα Δεδομένα μου, Μεταφορά Δεδομένων, Ασύρματο). Για να μεταφέρετε μη αυτόματα τα αποτελέσματα μετρήσεων γλυκόζης αίματος (μετρητής ενός κουμπιού): 1. Πατήστε το κουμπί στο πλαϊνό μέρος του μετρητή (μην το κρατάτε πατημένο). 2. Ο μετρητής θα επιχειρήσει να μεταφέρει δεδομένα μόλις ενεργοποιηθεί η οθόνη. Ρύθμιση Προτεινόμενης Δόσης Bolus Accu-Chek Η Προτεινόμενη Δόση Bolus (ή Προτεινόμενη Δόση) υπολογίζει τη δόση της ινσουλίνης με βάση την ώρα της ημέρας, το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα σας, τις τροφές που έχετε καταναλώσει και άλλα συμβάντα. Για να χρησιμοποιήστε την Προτεινόμενη Δόση, θα πρέπει να λάβετε τις παραμέτρους ρύθμισης και εκπαίδευση από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Όταν ολοκληρώσετε τη βασική ρύθμιση για την Προτεινόμενη Δόση, μπορείτε να ενημερώσετε αυτές και άλλες ρυθμίσεις, επιλέγοντας Προτεινόμενη Δόση Bolus από το μενού Ρυθμίσεις. Αντιστοιχισμένη δόση γεύματος Πατήστε Γεύμα για να αλλάξετε την τιμή ινσουλίνης για κάθε αντιστοιχισμένη δόση γεύματος. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο όταν χρησιμοποιείτε την αντιστοιχισμένη δόση γεύματος. Για να προσθέσετε ένα νέο χρονικό διάστημα: 1. Επιλέξτε Χρονικά διαστήματα, εύρη στόχοι, αναλογίες υδατανθράκων και ευαισθησία στην ινσουλίνη. 2. Επιλέξτε το κουμπί + για να ανοίξετε ένα νέο χρονικό διάστημα, ενημερώστε την ώρα έναρξης και επιλέξτε Ορισμός. 3. Ενημερώστε το εύρος στόχος, την αναλογία υδατανθράκων και την ευαισθησία στην ινσουλίνη, όπως απαιτείται, και επιλέξτε Αποθήκευση. Σημείωση: Η αναλογία υδατανθράκων εμφανίζεται μόνο όταν μετράτε υδατάνθρακες.

6 Αύξηση γλυκόζης αίματος Η αύξηση γλυκόζης αίματος είναι η αύξηση των επιπέδων της γλυκόζης αίματος κατά τη διάρκεια ή μετά από τα γεύματα που θεωρείται ότι επιτρέπονται εντός ενός καθορισμένου εύρους, ακόμα και αν έχει χορηγηθεί μια δόση bolus. Για να ενημερώσετε τη ρύθμιση αύξησης γλυκόζης αίματος: 1. Επιλέξτε Αύξηση γλυκόζης αίματος και ποσότητα ενδιάμεσου γεύματος ή Αντιστοιχισμένη δόση γεύματος και αύξηση γλυκόζης αίματος, εάν χρησιμοποιείτε την αντιστοιχισμένη δόση γεύματος. 2. Επιλέξτε την ενότητα καταχώρησης κειμένου Αύξηση γλυκόζης αίματος και ενημερώστε την ποσότητα κατά την οποία αυξάνεται συνήθως η γλυκόζη αίματος μετά από ένα γεύμα. 3. Επιλέξτε την ενότητα καταχώρησης κειμένου Ποσότητα ενδιάμεσου γεύματος για να ενημερώσετε την ποσότητα υδατανθράκων που θα ενεργοποιήσουν μια αύξηση γλυκόζης αίματος. Σημείωση: Η ποσότητα ενδιάμεσου γεύματος εμφανίζεται μόνο όταν μετράτε υδατάνθρακες. 4. Επιλέξτε Τέλος. Λεπτομέρειες ινσουλίνης Οι Λεπτομέρειες ινσουλίνης περιλαμβάνουν το Όνομα/Τύπο ινσουλίνης δόσης bolus, τη Μέγιστη δόση bolus, τον Χρόνο Καθυστέρησης, τον Χρόνο δράσης και την Προσαύξηση ινσουλίνης. Για να ενημερώσετε τις λεπτομέρειες ινσουλίνης: 1. Επιλέξτε Λεπτομέρειες ινσουλίνης. 2. Επιλέξτε την ενότητα καταχώρησης κειμένου Μέγιστη δόση bolus, χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο της εφαρμογής για να εισαγάγετε τη μέγιστη τιμή όπως απαιτείται, και επιλέξτε Τέλος. 3. Επιλέξτε την ενότητα καταχώρησης κειμένου Χρόνος καθυστέρησης, εισαγάγετε τη χρονική διάρκεια προτού η ινσουλίνη που έχετε καθορίσει αρχίσει να μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης αίματος, και επιλέξτε Ορισμός. 4. Επιλέξτε την ενότητα καταχώρησης κειμένου Χρόνος δράσης, εισαγάγετε τη χρονική διάρκεια από την έναρξη μιας δόσης bolus έως τη στιγμή που αναμένεται το επίπεδο γλυκόζης αίματος να επιστρέψει στο επίπεδο στόχος, και επιλέξτε Ορισμός. 5. Επιλέξτε την κατάλληλη προσαύξηση ινσουλίνης. 6. Επιλέξτε την αναπτυσσόμενη λίστα Ινσουλίνη ταχείας ή βραχείας δράσης και επιλέξτε την κατάλληλη ινσουλίνη. 7. Επιλέξτε Αποθήκευση. Σημείωση: Θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλή από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό/τον φροντιστή σας προτού χορηγήσετε μεγάλες δόσεις ινσουλίνης. Άσκηση Η Άσκηση περιλαμβάνει προκαθορισμένα και προσαρμοσμένα συμβάντα άσκησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη σύσταση Προτεινόμενης Δόσης Bolus. Για να ενημερώσετε τις ασκήσεις: 1. Επιλέξτε Ασκήσεις. 2. Επιλέξτε την ενότητα καταχώρησης κειμένου για την άσκηση που θέλετε να ενημερώσετε, αλλάξτε το ποσοστό κατά το οποίο η άσκηση επηρεάζει την ποσότητα ινσουλίνης που

7 απαιτείται, και επιλέξτε Ορισμός. 3. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία, μέχρι να ενημερώσετε όλες τις ασκήσεις που θέλετε να αλλάξετε. 4. Όταν ενημερωθούν όλες οι ασκήσεις, επιλέξτε Αποθήκευση. Για να προσθέσετε νέες ασκήσεις: 1. Επιλέξτε + Προσθήκη άσκησης. 2. Επιλέξτε την ενότητα καταχώρησης κειμένου Όνομα, εισαγάγετε το όνομα άσκησης, και επιλέξτε Τέλος. 3. Επιλέξτε Αύξηση κατά (+) ή Μείωση κατά (-), όπως απαιτείται. 4. Ενημερώστε το ποσοστό της άσκησης που επηρεάζει την απαίτηση ινσουλίνης. 5. Όταν εισαγάγετε όλες τις πληροφορίες, επιλέξτε Ορισμός. Συμβάντα υγείας Τα Συμβάντα υγείας περιλαμβάνουν προκαθορισμένα και προσαρμοσμένα συμβάντα υγείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη σύσταση Προτεινόμενης Δόσης Bolus. Για να ενημερώσετε τα συμβάντα υγείας: 1. Επιλέξτε Συμβάντα υγείας. 2. Επιλέξτε το συμβάν υγείας που θέλετε να επεξεργαστείτε, ενημερώστε το ποσοστό κατά το οποίο το συμβάν υγείας επηρεάζει την απαίτηση της ινσουλίνης σας, και επιλέξτε Ορισμός. Για να προσθέσετε νέα συμβάντα υγείας: 1. Επιλέξτε +Προσθήκη συμβάντος υγείας. 2. Εισαγάγετε το όνομα του συμβάντος υγείας και επιλέξτε Τέλος/Ορισμός. 3. Ενημερώστε το ποσοστό των συμβάντων υγείας που επηρεάζουν την ινσουλίνη που απαιτείται και επιλέξτε Ορισμός. 4. Επιλέξτε Αποθήκευση. Χρήση της Προτεινόμενης Δόσης Bolus Accu-Chek Σημείωση: Κατά την πρώτη χρήση ή την πρώτη χρήση μετά την επανεγκατάσταση της εφαρμογής, η ενεργή ινσουλίνη ενδέχεται να μην είναι ακριβής λόγω της έλλειψης δεδομένων ιστορικού για ινσουλίνη. Βεβαιωθείτε ότι καταγράφετε όλη την ινσουλίνη δόσης bolus που λαμβάνετε, μαζί με την ώρα και την ημερομηνία. Αυτή περιλαμβάνει την ινσουλίνη εκτός της Προτεινόμενης δόσης. Απαιτούνται οι πλήρεις πληροφορίες ινσουλίνης για τη διασφάλιση της ακρίβειας της Προτεινόμενης Δόσης Bolus. Μετά από τη μέτρηση της γλυκόζης αίματος και τη μεταφορά των δεδομένων, θα πρέπει να βλέπετε τη νέα τιμή στην αρχική οθόνη. Η ένδειξη είναι ιατρικά έγκυρη για την Προτεινόμενη Δόση Bolus για έως 15 λεπτά (το χρονόμετρο εμφανίζει τον χρόνο που απομένει). 1. Επιλέξτε το κουμπί Προτεινόμενης δόσης. 2. Προαιρετικά, προσθέστε υδατάνθρακες και τυχόν άλλες πληροφορίες κατάλληλες για την προτεινόμενη δόση bolus, και επιλέξτε Συνέχεια. 3. Θα εμφανιστεί η σύσταση ινσουλίνης. Εισαγάγετε πόση ινσουλίνη δόσης bolus θα εγχύσετε πραγματικά. 4. Επιβεβαιώστε επιλέγοντας Αποθήκευση.

8 Σημείωση: Η εφαρμογή δεν θα παρέχει προτεινόμενη δόση bolus για ενδείξεις HI. Εάν λάβετε μια ένδειξη HI, εξετάστε το ενδεχόμενο να μετρήσετε ξανά τη γλυκόζη αίματος, ελέγχοντας τις κετόνες και την ινσουλίνη, και συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Εάν η γλυκόζη αίματος είναι κάτω από το όριο υπογλυκαιμίας (η προεπιλεγμένη ρύθμιση μπορεί να τροποποιηθεί στις ρυθμίσεις γλυκόζης αίματος), δεν θα εμφανιστεί προτεινόμενη δόση bolus. Αντιθέτως, θα λάβετε σύσταση να καταναλώσετε υδατάνθρακες ταχείας δράσης και για την καταμέτρηση των υδατανθράκων μόνο, θα λάβετε μια υπολογισμένη ποσότητα υδατανθράκων που πρέπει να καταναλώσετε για να αυξήσετε τη γλυκόζη αίματος στο εύρος στόχος. Θα εμφανιστεί η σύσταση «καταναλώστε υδατάνθρακες». Εισαγάγετε την ποσότητα υδατανθράκων που θέλετε να καταναλώσετε πραγματικά. Επιβεβαιώστε επιλέγοντας Αποθήκευση. Σημείωση: Οι χρήστες στους οποίους έχει αντιστοιχιστεί δόση γεύματος από τη Προτεινόμενη Δόση θα λάβουν μόνο ένα στατικό μήνυμα για κατανάλωση υδατανθράκων ταχείας δράσης. Για να εισαγάγετε υδατάνθρακες ταχείας δράσης, μεταβείτε στην οθόνη Προσθήκη και καταχωρήστε τα σχετικά στοιχεία στην περιοχή Γεύμα. Σημείωση: Η εφαρμογή δεν θα παρέχει προτεινόμενη δόση bolus για ενδείξεις LO. Εάν λάβετε μια ένδειξη LO, μετρήστε ξανά τη γλυκόζη αίματος. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Σημείωση: Συμβουλευθείτε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό σχετικά με αυτό που πρέπει να κάνετε για την προτεινόμενη ινσουλίνη δόσης bolus, εάν η εφαρμογή σας δεν είναι διαθέσιμη (για παράδειγμα, η μπαταρία της κινητής συσκευής έχει εξαντληθεί). Δομημένη μέτρηση Προφίλ 3 ημερών Το προφίλ 3 ημερών παρέχει έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο καταγραφής και παρακολούθησης των αποτελεσμάτων των μετρήσεών σας πριν και μετά τα γεύματα και κατά την ώρα ύπνου για διάστημα τριών ημερών, και παρέχει μια προβολή του πώς τα γεύματα και η δραστηριότητα επηρεάζουν τη γλυκόζη αίματός σας. Απαιτούνται τουλάχιστον πέντε από τις επτά καταχωρήσεις γλυκόζης αίματος (εντός 24 ωρών) για να συμπληρώσετε μία ημέρα. Μπορείτε να παραλείψετε μία ή δύο ημέρες. Έτσι, θα απαιτούνται τρεις από τις πέντε ημέρες για τη συμπλήρωση του προφίλ 3 ημερών. Για να ξεκινήσετε ένα νέο προφίλ 3 ημερών: 1. Επιλέξτε το μενού. 2. Επιλέξτε Δομημένες μετρήσεις. 3. Επιλέξτε Προγραμματισμός νέας μέτρησης και ενημερώστε τις πληροφορίες γεύματος και ώρας ύπνου, όπως θέλετε. 4. Πατήστε το στοιχείο Επιλέξτε ημερομηνία έναρξης, ορίστε την ημερομηνία έναρξης, και επιλέξτε Τέλος. 5. Εάν θέλετε να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις υπενθύμισης ή να αλλάξετε τα εύρη στόχους του προφίλ 3 ημερών, επιλέξτε Περισσότερες ρυθμίσεις. Σημείωση: Από προεπιλογή, το εύρος στόχος του προφίλ 3 ημερών είναι το ίδιο με το εύρος στόχο που χρησιμοποιήθηκε για άλλες αναφορές. Εάν αλλάξετε σε δύο εύρη στόχους, αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στην αναφορά του προφίλ 3 ημερών. Για να χρησιμοποιήσετε το προφίλ 3 ημερών, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

9 Εκτελέστε μια μέτρηση γλυκόζης αίματος με βάση τις υπενθυμίσεις. Η ώρα μέτρησης για Πριν το γεύμα μπορεί να είναι 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα γεύματος. Η ώρα μέτρησης για Μετά το γεύμα μπορεί να είναι από 1 έως 3 ώρες μετά την πραγματική ώρα μέτρησης για Πριν το γεύμα. Προσθέστε δεδομένα γλυκόζης αίματος, γεύματος και άλλα δεδομένα. Δείτε τις τάσεις της γλυκόζης αίματος στην Αρχική οθόνη και την Αναφορά. Για να διακόψετε το προφίλ 3 ημερών, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: Το προφίλ 3 ημερών θα ολοκληρωθεί 24 ώρες μετά την έναρξη της τελευταίας ολοκληρωμένης ημέρας. Για να διακόψετε νωρίτερα, αγγίξτε παρατεταμένα το ενεργό προφίλ 3 ημερών. Σημείωση: Εάν εκτελείται ένα προφίλ 3 ημερών και είστε συνδεδεμένοι σε έναν online λογαριασμό, όλα τα δεδομένα αποστέλλονται αυτόματα μόνο στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης ημέρας (24 ώρες ή όταν ξεκινήσει η επόμενη ημέρα). Μέτρηση σε ζεύγη Η Μέτρηση σε ζεύγη είναι ένα απλό εργαλείο που σας βοηθά να βλέπετε τις αλλαγές στη γλυκόζη αίματος πριν και μετά από ένα συμβάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Μέτρηση σε ζεύγη για 7 ημέρες, για να εστιάσετε στον τρόπο με τον οποίο ένα μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης αίματος. Για παράδειγμα: Πώς επηρεάζει ένα συγκεκριμένο φαγητό ή ποτό τα επίπεδα γλυκόζης αίματος; Πώς επηρεάζει ένας συγκεκριμένος τύπος άσκησης τα επίπεδα γλυκόζης αίματος; Για να ξεκινήσετε τη μέτρηση σε ζεύγη, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: 1. Επιλέξτε το μενού. 2. Επιλέξτε Δομημένες μετρήσεις. 3. Επιλέξτε την καρτέλα Μέτρηση σε ζεύγη. 4. Επιλέξτε Έναρξη νέας μέτρησης. 5. Επιλέξτε Μέτρηση σε ζεύγη. 6. Επιλέξτε το συμβάν που θέλετε να μετρήσετε και επιλέξτε Ορισμός. Για να χρησιμοποιήσετε τη Μέτρηση σε ζεύγη, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: Εκτελέστε μέτρηση γλυκόζης αίματος πριν και μετά από ένα συμβάν.

10 Η ώρα μέτρησης για Πριν το γεύμα μπορεί να είναι 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα. Η ώρα μέτρησης για Μετά το γεύμα μπορεί να είναι από 1 έως 3 ώρες μετά την πραγματική ώρα μέτρησης για Πριν το γεύμα. Προσθέστε πληροφορίες γλυκόζης αίματος, γεύματος και πληροφορίες συμβάντος. Οι αλλαγές γλυκόζης αίματος θα εμφανίζονται στην Αρχική οθόνη και τις Αναφορές. Για να διακόψετε τη Μέτρηση σε ζεύγη, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: Η Μέτρηση σε ζεύγη θα ολοκληρωθεί σε 24 ώρες μετά από την τελευταία σύζευξη. Για να την ολοκληρώσετε νωρίτερα, επιλέξτε παρατεταμένα την ενεργή Μέτρηση σε ζεύγη. Σημείωση: Εάν εκτελείται μια Μέτρηση σε ζεύγη και είστε συνδεδεμένοι σε έναν online λογαριασμό, όλα τα δεδομένα αποστέλλονται αυτόματα μόνο στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης σύζευξης (24 ώρες ή όταν ξεκινήσει η επόμενη σύζευξη). Άλλες ρυθμίσεις Υπενθυμίσεις Οι υπενθυμίσεις είναι ηχητικοί τόνοι και δονήσεις που χρησιμοποιούνται για να σας υπενθυμίσουν μια συγκεκριμένη εργασία (όπως η λήψη φαρμάκου ή μιας δόσης ινσουλίνης). Υπάρχουν ξεχωριστά πλαίσια ελέγχου για να ενεργοποιήσετε την υπενθύμιση και να την ορίσετε ως επαναλαμβανόμενη. Μονάδες μέτρησης Οι μονάδες μέτρησης χρησιμοποιούνται από τις προεπιλογές της εφαρμογής σας στην κατάλληλη ρύθμιση για την τοποθεσία σας, αλλά η ρύθμιση μπορεί να προσαρμοστεί. Μπορείτε να επιλέξετε προσαρμοσμένες μονάδες μέτρησης που χρησιμοποιούνται για: Μονάδες μέτρησης γλυκόζης αίματος* Μονάδες θερμίδων Μονάδες υδατανθράκων* Μονάδες βάρους Μονάδες αρτηριακής πίεσης *Σημείωση: Οι μονάδες γλυκόζης αίματος και υδατανθράκων δεν μπορούν να αλλάξουν όταν η Προτεινόμενη δόση είναι ενεργοποιημένη. Ώρες γευμάτων Οι ώρες γευμάτων που είναι αποθηκευμένες στην εφαρμογή υποδεικνύουν πότε καταναλώνετε

11 συνήθως τα γεύματά σας. Αυτές οι ώρες ενεργούν ως προεπιλογές για τη μέτρηση σε ζεύγη και τη μέτρηση προφίλ 3 ημερών. Αλλαγή της σειράς δεδομένων Η σειρά με την οποία οι λεπτομέρειες όπως το επίπεδο ενέργειας, η άσκηση, η ινσουλίνη και τα συμβάντα υγείας εμφανίζονται στην οθόνη προσθήκης μπορεί να προσαρμοστεί, έτσι ώστε τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε συχνότερα να βρίσκονται κοντά στην κορυφή της λίστας. Η σειρά που ορίζετε θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τα δεδομένα που βλέπετε στο ημερολόγιο και την Αρχική οθόνη (η γλυκόζη αίματος και τα επόμενα δύο επιλεγμένα στοιχεία εμφανίζονται στην τυπική προβολή). Σημείωση: Όταν είναι ενεργοποιημένη η Προτεινόμενη δόση, εμφανίζονται πάντα η γλυκόζη αίματος και η ινσουλίνη. Επίσης εμφανίζεται πάντα η τιμή της αντιστοιχισμένης δόσης γεύματος ή υδατανθράκων, ανάλογα με τον τύπο της Προτεινόμενης Δόσης Bolus που χρησιμοποιείται. Προσωπικές πληροφορίες Το όνομα, το επώνυμο και η ημερομηνία γέννησης απαιτούνται για την κοινή χρήση των αναφορών τάσης, προφίλ 3 ημερών και μέτρησης σε ζεύγη. Εγγραφή Με την εγγραφή του μετρητή γλυκόζης αίματος μέσω της εφαρμογής, μας επιτρέπετε να σας ενημερώνουμε για σημαντικές πληροφορίες εγγύησης, ενημερώσεις και υποστήριξη. Ιατρικές λεπτομέρειες Ρυθμίσεις γλυκόζης αίματος Οι ρυθμίσεις εύρους στόχου γλυκόζης αίματος και υπογλυκαιμίας χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό του τρόπου με τον οποίο τα δεδομένα σας παρουσιάζονται σε αναφορές και στην Αρχική οθόνη. Για παράδειγμα, το πράσινο χρώμα είναι εντός του εύρους στόχου, το μπλε χρώμα είναι πάνω από το όριο και το κόκκινο χρώμα είναι κάτω από το όριο υπογλυκαιμίας σας. Το κίτρινο χρώμα χρησιμοποιείται εάν υπάρχει κενό ανάμεσα στο κατώτερο όριο του εύρους στόχου και του ορίου υπογλυκαιμίας. Ινσουλίνη Για να καταστήσετε την καταχώρηση δεδομένων πιο εύκολη, μπορείτε να ορίσετε τρεις διαφορετικούς προεπιλεγμένους τύπους ινσουλίνης που θα χρησιμοποιηθούν στην εφαρμογή. Οι τύποι ινσουλίνης μπορούν να οριστούν για τα εξής: ΙΝΣ. 1: Ινσουλίνη δόσης bolus (ταχείας ή βραχείας δράσης). ΙΝΣ. 2: Βασική ινσουλίνη (μακράς δράσης). ΙΝΣ. 3: Άλλη ινσουλίνη ή οποιαδήποτε από τις δύο προηγούμενες κατηγορίες. Σημείωση: Η επιλογή ΙΝΣ. 3 καταργείται όταν είναι ενεργοποιημένη η Προτεινόμενη Δόση Bolus. Προσθήκη δεδομένων Στην εφαρμογή, μπορείτε να εισαγάγετε μη αυτόματα τα ημερήσια αποτελέσματα μέτρησης της γλυκόζης αίματος, το επίπεδο ενέργειας, την άσκηση, και άλλες λεπτομέρειες. 1. Επιλέξτε + Προσθήκη από την Αρχική οθόνη. 2. Εισαγάγετε δεδομένα μέτρησης της γλυκόζης αίματος, το επίπεδο ενέργειας, την ετικέτα συμβάντος, την ποσότητα γεύματος, τους υδατάνθρακες, την ινσουλίνη, τις σημειώσεις και άλλες λεπτομέρειες και επιλέξτε Αποθήκευση. Προσθήκη εικόνων Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες στις καταχωρήσεις δεδομένων ως οπτική υπενθύμιση και ως βοήθεια

12 για την παροχή συγκειμένου για τις καταχωρήσεις ημερολογίου. Για να προσθέσετε εικόνες: 1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη Προσθήκη νέας καταχώρησης. 2. Επιλέξτε μια εικόνα από τη συλλογή της κινητής συσκευής σας ή χρησιμοποιήστε την κάμερα για λήψη φωτογραφίας. Σημείωση: Για κάθε καταχώρηση ημερολογίου επιτρέπονται έως και 6 εικόνες. Προστασία των δεδομένων σας Για να προστατεύσετε τις προσωπικές πληροφορίες σας, τα δεδομένα στην κινητή συσκευή σας είναι αποθηκευμένα σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο. Θα πρέπει πάντα να προστατεύετε την πρόσβαση στην κινητή συσκευή σας με έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Για τη μετάδοση των δεδομένων σας ενδέχεται να χρησιμοποιούνται μη κρυπτογραφημένα , κείμενο ή/και λογισμικό στην κινητή συσκευή σας, και τα δεδομένα θα μεταδοθούν μέσω δικτύων που δεν ελέγχονται από τη Roche. Εάν ο χρήστης επιλέξει να μεταδώσει δεδομένα με τα εν λόγω μέσα, η Roche δεν είναι υπεύθυνη με οποιονδήποτε τρόπο για την ασφάλεια ή την αξιοπιστία των εν λόγω μεταφορών. Δημιουργία αναφορών δεδομένων Αναφορές τάσης Οι αναφορές τάσης εμφανίζουν τις τάσεις γλυκόζης αίματος, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα ημερολογίου. Για να εμφανίσετε μια αναφορά τάσης: 1. Επιλέξτε το μενού. 2. Επιλέξτε Τάση. 3. Ορίστε το χρονικό διάστημα της αναφοράς τάσης. 4. Επιλέξτε πώς θέλετε να εμφανίζονται τα δεδομένα. 5. Για να κάνετε κοινή χρήση δεδομένων, επιλέξτε Κοινή χρήση. Η κοινή χρήση σας επιτρέπει να στείλετε (με /μήνυμα κειμένου), να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε μια έκδοση PDF της Αναφοράς τάσης. Ημερολόγιο Οι καταχωρήσεις ημερολογίου αποθηκεύονται αυτόματα κατά σειρά ώρας και ημερομηνίας, με τις πιο πρόσφατες αναφορές να εμφανίζονται πρώτες. Για να επεξεργαστείτε μια καταχώρηση ημερολογίου: 1. Επιλέξτε Ημερολόγιο από την Αρχική οθόνη. 2. Επιλέξτε την καταχώρηση ημερολογίου που θέλετε να επεξεργαστείτε και επιλέξτε Επεξεργασία. 3. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία, επιλέξτε Τέλος, Αποθήκευση και Κλείσιμο. Κοινή χρήση δεδομένων Η εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την αποστολή μηνυμάτων SMS ή τον λογαριασμό για το online σύστημα Accu-Chek Connect, για να κάνετε κοινή χρήση των πληροφοριών σας.

13 Για να κάνετε κοινή χρήση των εγγραφών γλυκόζης αίματος μέσω μηνύματος SMS: 1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις. 2. Επιλέξτε Μήνυμα SMS γλυκόζης αίματος. 3. Επιλέξτε Κοινή χρήση εγγεγραμμένων τιμών γλυκόζης αίματος μέσω μηνύματος κειμένου ή/ και Συμπεριλάβετε όνομα και ημερομηνία γέννησης σε μήνυμα κειμένου. 4. Προσθέστε παραλήπτες μη αυτόματα ή από τη λίστα επαφών σας. Αποστολή δεδομένων στον λογαριασμό για το online σύστημα Accu-Chek Connect Τα δεδομένα αποστέλλονται αυτόματα μόλις συνδεθείτε. Εάν ήσασταν εκτός σύνδεσης για λίγο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας έχουν αποσταλεί. Για να στείλετε δεδομένα: 1. Επιλέξτε το μενού ( ). 2. Επιλέξτε Αποστολή σε Online λογαριασμό. Σημείωση: Κατά την εκτέλεση δομημένης μέτρησης, όλα τα δεδομένα αποστέλλονται αυτόματα μόνο στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης ημέρας (ή σύζευξης). Αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων Με τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, μπορείτε να στείλετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας μέσω στη διεύθυνση της επιλογής σας. 1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις. 2. Επιλέξτε Κοινή χρήση δεδομένων. 3. Επιλέξτε Αντίγραφο ασφαλείας. 4. Επιλέξτε για αντίγραφο ασφαλείας. 5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη. 6. Επιλέξτε Αποστολή. Για να επαναφέρετε τα δεδομένα στην κινητή συσκευή σας: 1. Χρησιμοποιήστε τη Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων για να αποστείλετε μέσω ένα αντίγραφο των δεδομένων σας στον λογαριασμό σας Ανοίξτε το αντιγράφου ασφαλείας στην κινητή συσκευή σας και ανοίξτε το συνημμένο αρχείο αντιγράφου ασφαλείας με την εφαρμογή για να εισαγάγετε τα δεδομένα. 3. Εάν δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας για τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια μιας δομημένης μέτρησης, τα δεδομένα μέτρησης θα αποθηκευτούν αλλά η δομημένη μέτρηση στα αρχεία αντιγράφου ασφαλείας θα είναι ανενεργή και δεν μπορεί να επανεκκινηθεί από την τοποθεσία του αντιγράφου ασφαλείας. Επεξήγηση συμβόλων Ενδέχεται να συναντήσετε τα ακόλουθα σύμβολα κατά την προβολή των Οδηγιών χρήσης, τα οποία εμφανίζονται εδώ με τη σημασία τους. Κατασκευαστής

14 Ενδέχεται να συναντήσετε τα ακόλουθα σύμβολα κατά την προβολή του Εγχειριδίου Οδηγιών, τα οποία εμφανίζονται εδώ με τη σημασία τους. Κατασκευαστής Το προϊόν αυτό πληροί τις απαιτήσεις που ορίζει η Ευρωπαϊκή οδηγία 93/42/ΕΟΚ για ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

15 2017 Roche Diabetes Care Τα ACCU-CHEK και ACCU-CHEK CONNECT είναι εμπορικά σήματα της Roche. Το λεκτικό σήμα Bluetooth και τα λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα που ανήκουν στην Bluetooth SIG, Inc. και τυχόν χρήση των εν λόγω σημάτων από τη Roche γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα ονόματα προϊόντων και κατασκευαστών είναι εμπορικά σήματα άλλων εταιρειών.

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων 1 Αντικείμενο του παρόντος εγγράφου Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι διαδικασίες συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων 1 Αντικείμενο του παρόντος εγγράφου Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι διαδικασίες συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό διαχείρισης διαβήτη Για χρήση με συστήματα FreeStyle Optium Neo και FreeStyle Precision Neo. Οδηγός χρήσης

Λογισμικό διαχείρισης διαβήτη Για χρήση με συστήματα FreeStyle Optium Neo και FreeStyle Precision Neo. Οδηγός χρήσης Λογισμικό διαχείρισης διαβήτη Για χρήση με συστήματα FreeStyle Optium Neo και FreeStyle Precision Neo Οδηγός χρήσης Πίνακας περιεχομένων Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό FreeStyle Auto-Assist

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής

Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης (ΑΤΛΑΣ), το οποίο τίθεται

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Εργαλεία Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ 15354 ΤΗΛ 2102855080 WWW.DIVITEC.GR ΦΟΡΤΙΣΗ 06 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 14 ΥΠΝΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 07 ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 15 ΚΛΗΣΕΙΣ 09 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 15 ΚΑΜΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX)

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Στο παρόν έγγραφο περιγράφεται η διαδικασία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής SnapBridge (Έκδοση 2.0) για τη δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ μιας φωτογραφικής μηχανής

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GREEK Πώς να ξεκινήσετε Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πλοήγησης, θα ξεκινήσει αυτόματα μια διαδικασία αρχικών ρυθμίσεων. Κάντε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4 Διάγραμμα Διαδικασίας Το παρακάτω διάγραμμα, δείχνει τα βασικά βήματα που απαιτούνται για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό MyAlarm και να ρυθμίσετε την εφαρμογή ifob Control για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Smart Access Διαδικασία λειτουργίας

Smart Access Διαδικασία λειτουργίας Smart Access Διαδικασία λειτουργίας A. Προϋποθέσεις... 2 1. Συμβατότητα smartphone... 2 2. Επιλογή καλωδίων... 2 a. Συσκευές Apple (iphone 4/4S)... 2 b. Συσκευές Apple (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Συσκευές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Έργα. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. Παρακολούθηση των εργασιών σας. Προβολή εργασιών σε λωρίδα χρόνου. Κοινή χρήση του έργου σας με άλλα άτομα

Έργα. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. Παρακολούθηση των εργασιών σας. Προβολή εργασιών σε λωρίδα χρόνου. Κοινή χρήση του έργου σας με άλλα άτομα Έργα Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Παρακολούθηση των εργασιών σας Η λίστα εργασιών του SharePoint είναι μια εύχρηστη λύση για να παρακολουθείτε όλα όσα χρειάζεται να γίνουν σε ένα έργο. Μπορείτε να προσθέτετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Ανέβασμα (upload) φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Ανέβασμα (upload) φωτογραφιών στο διαδίκτυο Ανέβασμα (upload) φωτογραφιών στο διαδίκτυο Ανέβασμα φωτογραφιών στο διαδίκτυο - Στόχοι Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αποθηκεύουμε μία φωτογραφία στον υπολογιστή. Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Cisco IP Phone Messenger για Cisco Unified Presence Release 6.0(1)

Cisco IP Phone Messenger για Cisco Unified Presence Release 6.0(1) Cisco IP Phone Messenger για Cisco Unified Presence Release 6.0(1) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Γραφεία Αμερικής Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 ΗΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Εφαρμογή Xerox App Gallery Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03997 Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Xerox App Gallery

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία η οποία σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10 Πίνακας Περιεχομένων 1. Υπηρεσίες Φοιτητή... 3 1.1 Ακαδημαϊκή Δομή... 3 1.2 Καρτέλα Φοιτητή... 3 Σταθερή Διεύθυνση... 3 Επισκόπηση Διεύθυνσης... 3 Στοιχεία Ανεξάρτητα από Διεύθυνση... 4 1.3 Έλεγχος Κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Γρήγορη έναρξη Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Το έγγραφο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το Mobile WiFi,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL PARKPAL APP Η «έξυπνη» εφαρμογή ParkPal δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να νομιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την καταχώριση στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- -ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- ΦΟΡΤΙΣΗ 07 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 15 ΣΥΖΕΥΞΗ 08 ΥΠΝΟΣ 16 ΟΘΟΝΕΣ 10 ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ 17 ΚΛΗΣΕΙΣ 12 ΣΤΟΧΟΙ & ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ 18 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 13 APPS 19 SMS 13 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 20 ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 14 ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp MAKING MODERN LIVING POSSIBLE SOLAR INVERTERS Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp Σειρά DLX Αντιστροφείς με ενσωματωμένη λειτουργία ConnectSmart www.danfoss.com/solar Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Εγχειρίδιο Χρήσης για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ/ΜΕΛΕΤΗΣ/ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - Ανοικτές διαδικασίες με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή» Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ. Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx. Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ. Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx. Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor P 2 I S A 0 1 8 PISA 2018 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor Προσαρμογή: Εθνικό Κέντρο PISA 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 2.2

tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 2.2 tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το url www.cosmo-one.gr και πατήστε Enter.

Διαβάστε περισσότερα

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Σε αυτή την ενότητα, σας δίνεται η δυνατότητα να εκτελέσετε µεταφορές χρηµατικών ποσών από λογαριασµούς σας στη GENIKI Bank σε πολλούς λογαριασµούς τρίτων στη GENIKI Bank, µε

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα;

6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα; Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο αποστολής ανιχνεύσεων GROW 2017 6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα; ΜΌΛΙΣ ΕΝΤΟΠΊΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΉΡΑ, ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Σε αυτή την ενότητα, σας δίνεται η δυνατότητα να εκτελέσετε μεταφορές χρηματικών ποσών από λογαριασμούς σας στη GENIKI Bank σε λογαριασμούς σας ή σε λογαριασμούς τρίτων

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα