Νέα BMW R 1200 GS Adventure. Περιεχόμενα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νέα BMW R 1200 GS Adventure. Περιεχόμενα."

Transcript

1 Page 1 Νέα BMW R 1200 GS Adventure. Περιεχόμενα. 1. Γενική φιλοσοφία. (Συνοπτική παρουσίαση). 2. Τεχνολογία και σχεδίαση. 3. Αποχρώσεις. 4. Γκάμα εξοπλισμού. 5. Ισχύς και ροπή κινητήρα. 6. Τεχνικές προδιαγραφές.

2 Page 2 1. Γενική φιλοσοφία Συνοπτική παρουσίαση. Η άφιξη της νέας BMW R 1200 GS Adventure σηματοδοτεί την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου στην επιτυχημένη ιστορία μεγάλων μοντέλων GS με κινητήρα boxer που χρονολογείται πάνω από μία 30ετία. Από το 2005 που έκανε το ντεμπούτο της, η BMW Motorrad, η παγκοσμίως πιο επιτυχημένη κατασκευάστρια μοτοσικλετών enduro μεγάλου κυβισμού, έχει καθιερώσει την BMW GS Adventure ως την απόλυτη μηχανή μακρινών προορισμών. Μεταφέρει λάτρεις των δύο τροχών και της περιπέτειας στις πιο μακρινές γωνιές του κόσμου, επιτρέποντάς τους να αντιμετωπίζουν εμπόδια και δυσκολίες. BMW R 1200 GS Adventure- ο τέλειος σύντροφος για εξερευνητικές αποστολές και μακρινά ταξίδια. Η νέα R 1200 GS Adventure συνεχίζει την ίδια παράδοση, βασισμένη στα χαρακτηριστικά δυναμικών επιδόσεων και άριστων ικανοτήτων εκτός δρόμου off-road της R 1200 GS αποτελώντας τη νέα, απόλυτη λύση για τους λάτρεις των ταξιδιών και των enduro τουρισμού με πάθος για off-road δράση. Η νέα R 1200 GS Adventure υιοθετεί τον ίδιο, ζωηρό αερο/υγρόψυκτο boxer της R 1200 GS, με κυβισμό cc και ισχύ 92 kw (125 hp) στις rpm. Το στοιχείο που ξεχωρίζει και που λανσαρίστηκε πέρσι στην R 1200 GS είναι το νέο σύστημα ψύξης ακριβείας που χρησιμοποιεί νερό αντί λάδι σαν ψυκτικό μέσο. Νέα επίσης είναι η ροή αέρα γύρω από τον κινητήρα που πλέον είναι κάθετη για πιο αποδοτική παραγωγή ισχύος, καθώς και το εξατάχυτο κιβώτιο που είναι ενσωματωμένο στο κέλυφος του κινητήρα μαζί με τον υγρό συμπλέκτη. Για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα παραγωγής BMW, ο κινητήριος άξονας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης τοποθετείται στην αριστερή πλευρά. Για βελτιωμένο τρόπο οδήγησης της R 1200 GS Adventure, κυρίως σε off-road εδάφη, η μάζα του βολάν έχει αυξηθεί κατά 950 γραμμάρια περίπου και ένας πρόσθετος αποσβεστήρας κραδασμών έχει ενσωματωθεί στο σύστημα κίνησης. Σχεδίαση, σετάρισμα και εξοπλισμός για άριστη συμπεριφορά στο ταξίδι. Η μεγάλη BMW GS Adventure αποτελεί πρότυπο στην κατηγορία enduro μεγάλου κυβισμού και είναι Νο1 επιλογή για αναβάτες που αγαπούν τα ταξίδια ακόμα και στις πιο μακρινές περιοχές του πλανήτη. Ανεξάρτητα εάν κινείται στην άσφαλτο, στο χώμα ή σε ανώμαλο δρόμο, η μεγάλου κυβισμού GS Adventure μεταφέρει τους αναβάτες της με ασφάλεια στον προορισμό τους. Αυτό ενέπνευσε τη BMW Motorrad να βελτιώσει τη νέα R 1200 GS Adventure από κάθε άποψη. Όπως η R 1200 GS, η Adventure είναι επίσης βασισμένη σε ένα στιβαρό και στρεπτικά άκαμπτο χωροδικτύωμα από ανθεκτικό σωληνωτό ατσάλι. Ωστόσο, έχει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 30-L (10 λίτρα παραπάνω από της R 1200 GS) για αυξημένη αυτονομία, ενώ το ρεζερβουάρ κατασκευάζεται από ελαφρύ αλουμίνιο.

3 Page 3 Η R 1200 GS Adventure εφοδιάζεται στάνταρ με ABS, Automatic Stability Control (ASC), καθώς και δύο προγράμματα οδήγησης Rain και Road, για προσαρμογή των οδηγικών χαρακτηριστικών στις περισσότερες οδικές συνθήκες. Αυτό αυξάνει σημαντικά το εύρος χρήσης της νέας R 1200 GS Adventure, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό πλεονέκτημα ασφαλείας κυρίως σε ολισθηρές επιφάνειες. Τρία επιπλέον προγράμματα οδήγησης μπορούν να προστεθούν παραγγέλνοντας το προαιρετικό Riding mode Pro, το οποίο συνοδεύεται από τα σεταρίσματα Enduro ABS και Enduro ASC για οδήγηση εκτός δρόμου. Τα τρία πρόσθετα Dynamic, Enduro και Enduro Pro (που ενεργοποιούνται μέσω της ειδικής φίσας σύνδεσης εξοπλισμού διάγνωσης/προγραμματισμού) επιτρέπουν την προσαρμογή των ASC και ABS και, εάν διατίθεται, της ημιενεργετικής ανάρτησης Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της off-road λειτουργίας. Εκτός από τη νέα αισθητική της μοτοσικλέτας που αποπνέει περισσότερο σφρίγος, τα προσόντα και οι αναβαθμισμένες ικανότητες της νέας R 1200 GS Adventure αναδεικνύονται καθαρά με ένα νέο σετάρισμα πλαισίου με μεγαλύτερη κατά 20 mm διαδρομή ελατηρίου, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και υστερούντα βραχίονα με τροποποιημένη γεωμετρία για αναβαθμισμένη συμπεριφορά. Ένας μεγαλύτερος ανεμοθώρακας (ζελατίνα) με βολική ρύθμιση μέσω περιστροφικού χειριστηρίου πρόσθετες αεροτομές και προστατευτικά χεριών (χούφτες) παρέχουν προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Φαρδιά μαρσπιέ enduro, ενισχυμένα και ρυθμιζόμενα πεντάλ φρένου και επιλογέας σχέσεων και ανασχεδιασμένο σώμα αποτελούν μερικές ακόμα τελικές πινελιές στην εμφάνιση της νέας R 1200 GS Adventure. Κύρια χαρακτηριστικά της νέας BMW R 1200 GS Adventure: Βασισμένη στην ολοκληρωμένη φιλοσοφία της R 1200 GS, με ζωηρό δικύλινδρο κινητήρα boxer και ευέλικτο πλαίσιο αλλά με αυξημένες ικανότητες σε συνθήκες εκτός δρόμου και τουρισμού. Αυξημένο βολάν μάζας στον κινητήρα και πρόσθετος αποσβεστήρας κραδασμών για ακόμα πιο ομαλή λειτουργία και καλύτερη ποιότητα οδήγησης. Διαδρομή ελατηρίου 20 mm μεγαλύτερη μπροστά και πίσω συγκριτικά με την R 1200 GS. 10 mm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από το προηγούμενο μοντέλο. Τροποποιημένη γεωμετρία υστερούντα βραχίονα για πιο ευέλικτη οδική συμπεριφορά. Πλήρως ανασχεδιασμένο σώμα με χαρακτηριστική, μυώδη αισθητική GS Adventure. Ρεζερβουάρ 30-L με παρόμοια αυτονομία σε σχέση με την προκάτοχό της. ABS, ASC και δύο προγράμματα οδήγησης στάνταρ. Τρία ακόμα προγράμματα οδήγησης διατίθενται σαν εργοστασιακή επιλογή. Ημι- ενεργετική ανάρτηση Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) διατίθενται σαν εργοστασιακή επιλογή. Πιο άνετη, ανακλινόμενη/ρυθμιζόμενη σέλα. Μεγάλος ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας και αεροτομές.

4 Page 4 Φαρδιά μαρσπιέ enduro. Ενισχυμένα και ρυθμιζόμενα πεντάλ φρένου και επιλογέα σχέσεων. Στιβαρές μπάρες προστασίας κινητήρα και ρεζερβουάρ. Ευρεία γκάμα ειδικών αξεσουάρ και προαιρετικός έξτρα εξοπλισμός διατίθεται από το εργοστάσιο. Βασικές τεχνικές διαφορές με μια ματιά: BMW R 1200 GS Adventure BMW R 1200 GS Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 30 lt 20 lt Διαδρομή ελατηρίου εμπρός / πίσω: 210 / 220 mm 190 / 200 mm Ύψος σέλας: 890 / 910 mm 850 / 870 mm Βάρος με γεμάτο ρεζερβουάρ κατά 90%: 260 kg 238 kg Διαστάσεις L / W: 2,255 / 980 mm 2,207 / 953 mm Κατανάλωση καυσίμου στα 90/120 km/h: 4.3 / 5.9 l 4.1 / 5.5 l (55/75 mph: 65.7 / 47.9 mpg 68.9 / 51.4 mpg) (55/75 mph: 65.7 / 47.9 mpg 68.9 / 51.4 mpg)

5 2. Τεχνολογία και Σχεδίαση. Page 5 BMW R 1200 GS Adventure εμπνευσμένη για περιπέτεια και μεγάλα ταξίδια. Εδώ και πολλά χρόνια, οι εκδόσεις Adventure της μεγάλου κυβισμού BMW GS boxer είναι συνώνυμες με τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, είτε πρόκειται για ασφάλτινες, χωμάτινες διαδρομές ή μονοπάτια. Με την τελευταία R 1200 GS Adventure, η BMW Motorrad προάγει αυτή τη φιλοσοφία στο επόμενο επίπεδο, με τη μορφή μιας έκδοσης GS ειδικά κατασκευασμένης για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, οδήγηση εκτός δρόμου και σκληρές συνθήκες. Ισχυρός boxer με αυξημένη μάζα βολάν για ομαλότερη λειτουργία και ανώτερες ικανότητες off-road. Όπως η R 1200 GS, η νέα R 1200 GS Adventure χρησιμοποιεί το νέο δικύλινδρο κινητήρα boxer με ισχύ 92 kw (125 hp) στις rpm και μέγιστη ροπή 125 Nm στις rpm. Η νέα κινητήρια μονάδα έχει κυβισμό cc, όπως και ο κινητήρας του απερχόμενου μοντέλου βασίζεται σε ψύξη μέσω αέρα/υγρού, αλλά με νερό αντί λαδιού η υψηλότερη ικανότητα απορρόφησης θερμότητας του νερού διασφαλίζει πιο αποδοτική θερμική διάχυση. Με αυτό το σύστημα ψύξης ακριβείας, όπως είναι γνωστό, μόνο τα εξαρτήματα του κινητήρα που είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε θερμική καταπόνηση ψύχονται από το ψυκτικό. Ο κινητήρας παραμένει αερόψυκτος, διατηρώντας επομένως τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της μονάδας boxer και την ικανότητά της να διαχειρίζεται σκληρές συνθήκες λειτουργίας. Η ροή αέρα γύρω από τον κινητήρα είναι κάθετη για βέλτιστη πλήρωση των κυλίνδρων και το κέλυφος του κινητήρα ενσωματώνει το εξατάχυτο κιβώτιο καθώς και έναν μονόδρομο συμπλέκτη σε μπάνιο λαδιού. Η τελική μετάδοση παραμένει με τη μορφή του άξονα χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, τοποθετημένου πλέον αριστερά. Η μάζα του βολάν του κινητήρα boxer έχει αυξηθεί κατά 950 γραμμάρια για χρήση στη νέα R 1200 GS Adventure. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα πιο ομαλή λειτουργία και προσφέρει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα σε συνθήκες εκτός δρόμου με χαμηλές ταχύτητες και στροφές, ιδιαίτερα όταν η μοτοσικλέτα κινείται σε μονοπάτια. Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας βελτιώνονται περαιτέρω με ένα πρόσθετο αποσβεστήρα κραδασμών μεταξύ δευτερεύοντος άξονα κιβωτίου και τελικής μετάδοσης. Χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα γκαζιού (E-gas ride-by-wire), οι εντολές του αναβάτη μεταδίδονται από έναν αισθητήρα στο γκριπ του γκαζιού απευθείας στο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα, που ρυθμίζει ανάλογα τη γωνία ανοίγματος της πεταλούδας του γκαζιού. Έτσι βελτιώνεται η δυνατότητα ελέγχου και η απόκριση της κινητήριας μονάδας, ενώ με τα στάνταρ προγράμματα οδήγησης, ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόζει την απόκριση του κινητήρα στην υπάρχουσα οδηγική κατάσταση.

6 Page 6 ASC και δύο προγράμματα οδήγησης στάνταρ. Τρία πρόσθετα προγράμματα οδήγησης διατίθενται με το προαιρετικό Riding mode Pro. Για βέλτιστη προσαρμογή στις ατομικές ανάγκες του αναβάτη και τη χρήση, η νέα R 1200 GS Adventure ήδη εφοδιάζεται στάνταρ με δύο προγράμματα οδήγησης με το Automatic Stability Control (ASC). Τα χαρακτηριστικά οδήγησης μπορούν να προσαρμόζονται στις περισσότερες οδικές συνθήκες μέσω των δύο στάνταρ προγραμμάτων, Rain και Road. Μαζί με το ABS, επίσης στάνταρ, το ASC αυξάνει το εύρος χρήσης της νέας R 1200 GS Adventure, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό πλεονέκτημα ασφαλείας κυρίως σε ολισθηρές επιφάνειες. Τρία επιπλέον προγράμματα οδήγησης μπορούν να προστεθούν με το προαιρετικό Riding mode Pro, το οποίο περιλαμβάνει τα σεταρίσματα Enduro ABS και Enduro ASC για οδήγηση εκτός δρόμου. Τα τρία πρόσθετα προγράμματα οδήγησης Dynamic, Enduro και Enduro Pro (που ενεργοποιούνται μέσω της ειδικής φίσας σύνδεσης εξοπλισμού διάγνωσης/προγραμματισμού) επιτρέπουν την προσαρμογή των ASC και ABS και, εάν υπάρχει, της ημι-ενεργετικής ανάρτησης Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) για την ικανοποίηση των ειδικών απαιτήσεων off-road. Σε υγρές συνθήκες ή επιφάνειες με δύσκολη πρόσφυση, το στάνταρ Rain mode προσφέρει εξαιρετικά ομαλό έλεγχο κινητήρα και χαρακτηριστικά απόκρισης για υποστήριξη του αναβάτη. Η λειτουργία ABS είναι προγραμματισμένη για χρήση στο δρόμο και το Automatic Stability Control (ASC) ενεργοποιείται ταχύτερα στο Road mode. Εάν επιλεγεί Dynamic ESA, η απόσβεση των εμπρός και πίσω γονάτων ελατηρίων είναι πιο μαλακή ώστε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις συμπεριφοράς. Σε Road mode, η απόκριση του κινητήρα είναι άμεση και τα συστήματα ελέγχου είναι ρυθμισμένα για βέλτιστες επιδόσεις σε όλους τους δρόμους. Το ABS είναι διαμορφωμένο για χρήση στο δρόμο και το ASC παρέχει βέλτιστη ελκτική πρόσφυση. Εάν η μοτοσικλέτα εφοδιάζεται με Dynamic ESA, η εμπρός και πίσω απόσβεση ελέγχονται μέσω του στάνταρ σεταρίσματος. Η νέα BMW R 1200 GS Adventure αποδεικνύει πραγματικά τις σπορ ικανότητές της στον ανοιχτό δρόμο στο Dynamic mode. Ο κινητήρας είναι ρυθμισμένος για άμεση απόκριση στο γκάζι, ενώ η περιορισμένη παρέμβαση του συστήματος ASC επιτρέπει στον έμπειρο αναβάτη να ντριφτράρει ελαφρά. Το ABS είναι και πάλι διαμορφωμένο για χρήση στο δρόμο. Εάν η μοτοσικλέτα εφοδιάζεται με Dynamic ESA, ένα πιο σκληρό σετάρισμα των αποσβεστήρων προσφέρει τη δυνατότητα να αναδειχτούν όλες οι δυνατότητές της. Το Enduro mode είναι ιδανικό για μία off-road εμπειρία με την BMW R 1200 GS Adventure. Ο κινητήρας ανταποκρίνεται πιο ομαλά σε αυτό το πρόγραμμα και η διορθωτική παρέμβαση του ASC είναι πιο περιορισμένη, επιτρέποντας στον έμπειρο αναβάτη να επιχειρεί σκόπιμη και ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση του πίσω τροχού (υπερστροφές ισχύος).

7 Page 7 Η λειτουργία του ABS είναι βελτιστοποιημένη για χαλαρά εδάφη και ελαστικά δρόμου, ενώ το Dynamic ESA περνά σε μαλακό σετάρισμα για την ικανοποίηση των λειτουργικών απαιτήσεων. Οι πιο φιλόδοξοι αναβάτες enduro μπορούν να ενεργοποιήσουν το Enduro Pro mode για να αξιοποιήσουν όλες τις off-road δυνατότητες της νέας R 1200 GS Adventure. Αυτό το πρόγραμμα με την άμεση απόκριση του κινητήρα είναι σχεδιασμένο για χρήση με ελαστικά με studs. Επιπλέον, όταν ενεργοποιείται το πεντάλ του φρένου, η λειτουργία ABS απενεργοποιείται για τον πίσω τροχό και το προαιρετικό Dynamic ESA περνά σε πιο σκληρό σετάρισμα. Ημι-ενεργητική ανάρτηση BMW Motorrad Dynamic ESA: εργοστασιακή επιλογή για βέλτιστη συμπεριφορά σε όλες στις συνθήκες. Η ημι-ενεργητική ανάρτηση BMW Motorrad Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) μπορεί να μεγιστοποιεί την οδηγική ασφάλεια και τις επιδόσεις. Αισθητήρες διαδρομής ελατηρίου μπροστά και πίσω παρακολουθούν τις κάθετες κινήσεις της ανάρτησης του αντίστοιχου τροχού και συλλέγουν πολλαπλά δεδομένα, επιτρέποντας την αυτόματη προσαρμογή της απόσβεσης στις συνθήκες που έχουν ανιχνευτεί, την οδηγική κατάσταση και τους ελιγμούς. Η ανάρτηση Dynamic ESA είναι ενσωματωμένη στη φιλοσοφία ελέγχου του προγράμματος οδήγησης. Στιβαρό πλαίσιο με ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο τύπου γέφυρας και μεγαλύτερη διαδρομή ελατηρίου για ανώτερες ικανότητες εκτός δρόμου. Το σασί της νέας R 1200 GS Adventure βασίζεται στο νέο μονοκόμματο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο τύπου γέφυρας με βιδωμένο υποπλαίσιο της R 1200 GS. Οι αναρτήσεις Telelever μπροστά και Paralever πίσω, έχουν σεταριστεί εκ νέου, με αποτέλεσμα σημαντική αύξηση της στρεπτικής ακαμψίας και οδηγικής ακρίβειας συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο. Τα βασικά γεωμετρικά δεδομένα του πλαισίου έχουν αναθεωρηθεί εν όψει της βελτιστοποίησης της συμπεριφοράς, ενώ η R 1200 GS Adventure έχει επίσης κατά 20 mm μεγαλύτερη διαδρομή ελατηρίου μπροστά (210 mm) και πίσω (220 mm) και 10 mm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από το προηγούμενο μοντέλο, στοιχεία που την καθιστούν πιο κατάλληλη για off-road οδήγηση. Η νέα Adventure εφοδιάζεται με αποσβεστήρα τιμονιού στάνταρ και περιλαμβάνει εμπρός διαμήκη βραχίονα ελέγχου με ειδικά προσαρμοσμένη γεωμετρία για περαιτέρω βελτίωση των χαρακτηριστικών συμπεριφοράς. Το κεντρικό και πλαϊνό σταντ έχουν προσαρμοστεί στη μεγαλύτερη διαδρομή των ελατηρίων. Εργοστασιακοί προβολείς τεχνολογίας LED με ενσωματωμένα φώτα ημέρας για μεγαλύτερη οδηγική ασφάλεια ημέρα και νύχτα. Όπως η R 1200 GS, έτσι και η νέα R 1200 GS Adventure ήδη εφοδιάζεται στάνταρ με προβολείς αλογόνου με βελτιστοποιημένη δέσμη φωτός. Για να μπορεί ο αναβάτης να είναι πιο ευδιάκριτος κατά τη διάρκεια της ημέρας, η BMW Motorrad προσφέρει επίσης μία λειτουργία φώτων ημέρας σαν εργοστασιακό εξοπλισμό.

8 Page 8 Για βέλτιστο φωτισμό του δρόμου μπροστά και επομένως ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ημέρα και νύχτα, ένα σύστημα προβολέων τεχνολογίας LED με ενσωματωμένη λειτουργία φώτων ημέρας προσφέρεται σαν εργοστασιακή επιλογή, περιλαμβάνοντας προηγμένη τεχνολογία LED, μία ευφυή φιλοσοφία ψύξης και λειτουργία ξεθαμπώματος. Πλήρως ανασχεδιασμένο σώμα με αλουμινένιο ρεζερβουάρ 30 L ιδανικό για μακρινά ταξίδια. Το ξεχωριστό στυλ της R 1200 GS Adventure με νέα σχεδιαστικά στοιχεία αναδεικνύει τις κορυφαίες αρετές του μεγάλου μοντέλου GS ως του απόλυτου εργαλείου enduro για ταξίδια σε όλο τον κόσμο ενώ η αυθεντική σχεδιαστική ταυτότητα υπογραμμίζει τα εξαιρετικά τεχνικά προσόντα. Η βασική αρχιτεκτονική της R 1200 GS έχει διατηρηθεί στην έκδοση Adventure με τη χαρακτηριστική γραμμή (flyline) να ξεκινά από το ρύγχος και μέσω του ρεζερβουάρ να καταλήγει στη σέλα και τη λειτουργική ουρά. Χάρη σε μία ακόμα πιο ξεχωριστή σύνδεση σώματος και εξαρτημάτων πλαισίου, η νέα R 1200 GS Adventure πληροί χωρίς συμβιβασμούς τα υψηλά πρότυπα σχεδίασης που απορρέουν από τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα της και τους στόχους μέγιστης αντοχής και βέλτιστης προστασίας από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Συγκρινόμενη με το απερχόμενο μοντέλο, η νέα R 1200 GS Adventure προσφέρει πλέον μία μοναδική αίσθηση ευελιξίας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ανοικτό πλαίσιο τύπου χωροδικτυώματος που σε συνδυασμό με τη νέα, ανυψωμένη ουρά προσφέρει πλήρη ορατότητα σε όλα τα τμήματα της μοτοσικλέτας. Η αίσθηση κομψότητας που αποπνέει το πίσω τμήμα συντείνει στον ευέλικτο και δυναμικό χαρακτήρα της νέας Adventure. Η κάθετη ροή αέρα γύρω από το νέο κινητήρα boxer παράγει και κάθετες γραμμές, ξεκινώντας από τον αεραγωγό ψύξης σε σαγρέ μαύρο ματ, συνεχίζοντας στα μαξιλάρια γονάτων και το ανασχεδιασμένο αλουμινένιο ρεζερβουάρ 30L (R 1200 GS: ρεζερβουάρ 20-L), ώστε να προσφέρει μια αεροδυναμική αίσθηση κομψότητας. Μπροστά, πρόσθετες μπάρες πρόσκρουσης σχηματίζουν ένα προστατευτικό πλαίσιο γύρω από το εμπρός τμήμα της νέας R 1200 GS Adventure. Μαζί με τα στάνταρ προστατευτικά χεριών και τις προστατευτικές γρίλιες για τους δύο ανασχεδιασμένους αυλούς εισαγωγής αέρα αριστερά και δεξιά, αποτελούν μία πρόσθετη οπτική επιβεβαίωση της εξαιρετικής στιβαρότητας και ικανότητας off-road της μοτοσικλέτας. Η αυξημένη καθημερινή πρακτικότητα αντανακλάται επίσης σε μικρολεπτομέρειες όπως, ο αποθηκευτικός χώρος μπροστά από την τάπα του ρεζερβουάρ για μικροαντικείμενα όπως κέρματα ή κάρτες διοδίων. Η αναμφίβολα υψηλή αισθητική απήχηση της νέας R 1200 GS Adventure οφείλεται επίσης στο έξυπνο μίγμα διαφορετικών επιφανειών. Εκτός από τις αποκλειστικές αποχρώσεις και τα φινιρίσματα των επιφανειών, πολυάριθμα ανοδιωμένα εξαρτήματα όπως η πάνω γέφυρα πιρουνιού και το κέλυφος του άξονα μετάδοσης υπογραμμίζουν την υψηλή τεχνική υπεροχή της τουριστικής enduro.

9 Page 9 Νέο ρύγχος GS, βελτιστοποιημένη ζελατίνα και αεροτομές για καλύτερη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Το ρύγχος της GS φέρει πλέον περισσότερες ακμές αλλά και μια εμφανή προέκταση, ώστε να συνεχίζει να αποπνέει μία αίσθηση μέγιστης στιβαρότητας και υπεροχής. Η προέκταση έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι βελτιώνει την προστασία από το σπρέι. Η υπό κλίση τοποθετημένη ζελατίνα επίσης ειδικά εξελιγμένη για την Adventure συνεργάζεται με δύο αεροτομές στο πλάι για βελτίωση των αεροδυναμικών χαρακτηριστικών της μοτοσικλέτας. Η ζελατίνα ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι του αναβάτη και κατευθύνει τη ροή αέρα μακριά από τον ίδιο με ελάχιστο στροβιλισμό στα γρήγορα κομμάτια του ταξιδιού, μειώνοντας αποτελεσματικά την πίεση στο πάνω μέρος του σώματος ιδιαίτερα στις υψηλές ταχύτητες. Εν τω μεταξύ, οι πρόσθετες αεροτομές βοηθούν στη μείωση των ρευμάτων στην περιοχή της μέσης. Άψογη εργονομία και για συνθήκες εκτός δρόμου. Παρά το μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου, το μοντέλο είναι λεπτό στην περιοχή των γονάτων, που δεν αναδεικνύει μόνο την ανάλαφρη σιλουέτα της μοτοσικλέτας. Εκτός από το ότι προσφέρει πλατιά στήριξη μηρών, η σέλα έχει γίνει στενότερη μπροστά, προσφέροντας στον αναβάτη πολύ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων από ό,τι το προηγούμενο μοντέλο. Η σέλα έχει ρυθμιζόμενη κλίση με ύψη 890 και 910 mm στάνταρ. Φαρδύτερα μαρσπιέ enduro από της R 1200 GS μαζί με ρυθμιζόμενα πεντάλ φρένου και επιλογέα σχέσεων επιτρέπουν την προσαρμογή της σε εκτός δρόμου συνθήκες, στo ατομικό στυλ οδήγησης αλλά και σε διάφορους τύπους παπουτσιών.

10 3. Αποχρώσεις. Page 10 Η νέα R 1200 GS Adventure δηλώνει απερίφραστα την περιπετειώδη, ταξιδιάρικη φύση της με μία συλλογή νέων χρωματικών συνδυασμών. Η Olive matt προβάλλει τα προσόντα της για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και αποπνέει έντονα μία αίσθηση επιδόσεων και αντοχής. Η Alpine white της BMW Motorrad προσφέρει στη R 1200 GS Adventure φωτεινότητα και υπογραμμίζει τις off road ικανότητές. Από την άλλη, η Racing blue metallic matt χαρίζει στη R 1200 GS Adventure την τέλεια σπορ εμφάνιση και τονίζει τις δυναμικές της ικανότητες στο δρόμο.

11 4. Γκάμα εξοπλισμού. Page 11 Προαιρετικός εξοπλισμός και ειδικά αξεσουάρ. Η BMW Motorrad προσφέρει την καθιερωμένη πλούσια γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού και ειδικών αξεσουάρ για περαιτέρω εξατομίκευση της νέας R 1200 GS Adventure. Ο προαιρετικός έξτρα εξοπλισμός ενσωματώνεται στη διαδικασία παραγωγής και παρέχεται από το εργοστάσιο. Ειδικά αξεσουάρ τοποθετούνται εκ των υστέρων από εμπόρους της BMW Motorrad ή τους ίδιους τους πελάτες. Προαιρετικός εξοπλισμός. Riding mode Pro (τρία πρόσθετα προγράμματα οδήγησης Dynamic, Enduro και Enduro Pro και επιπλέον τα Enduro ABS και Enduro ASC για συνθήκες εκτός δρόμου). Ημι-ενεργή ανάρτηση Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment). Προ-εγκατάσταση συστήματος πλοήγησης. Υπολογιστής ταξιδιού Pro. Cruise control. Προβολείς LED με ενσωματωμένα φώτα ημέρας. Φώτα ημέρας LED. Βοηθητικοί προβολείς LED. Φλας LED. Έλεγχος πίεσης ελαστικών. Θερμαινόμενα γκριπ. Χρωμιωμένο σύστημα εξαγωγής. Χαρτογράφηση κινητήρα για απλή αμόλυβδη (RON 91). Σύστημα αντικλεπτικού συναγερμού. Ελαστικά off-road. Ειδικά αξεσουάρ. Ασφάλεια. Βοηθητικοί προβολείς LED. Σύστημα αντικλεπτικού συναγερμού. Επιλογές αποθηκευτικών χώρων. Αλουμινένιες μπαγκαζιέρες. Εσωτερικοί σάκοι για αλουμινένιες μπαγκαζιέρες. Αλουμινένια πάνω μπαγκαζιέρα. Εσωτερικός σάκος πάνω μπαγκαζιέρας. Αδιάβροχος σάκος ρεζερβουάρ (tank bag). Μαλακός σάκος 2, μικρός. Μαλακός σάκος 2, μεγάλος. Ντιζάιν. Φλας LED. Ήχος. Σπορ σιλανσιέ HP της Akrapović. Εργονομία και άνεση. Αγωνιστική σέλα με σχάρα (πλάκα) αποσκευών (ύψος σέλας 895 mm). Φιμέ ζελατίνα.

12 Page 12 Πλοήγηση και επικοινωνία. BMW Motorrad Navigator V. Βάση, καλώδιο και κιτ τοποθέτησης. Συντήρηση και τεχνολογία. Κιτ εργαλειοθήκης.

13 5. Ισχύς και ροπή κινητήρα. Page 13

14 6. Τεχνικές Προδιαγραφές. Page 14 BMW R 1200 GS Adventure Engine Displacement cc 1170 Bore/stroke mm 101/73 Output kw/hp 92/125 at rpm 7750 Torque Nm 125 at rpm 6500 Type air/water-cooled twin-cylinder boxer engine No. of cylinders 2 Compression/fuel 12.5:1, premium unleaded (95 RON) Valve actuation DOHC Valves per cylinder 4 Ø Intake/outlet mm 40/34 Ø Throttle valve mm 52 Carburetion BMS-X Emission control closed-loop 3-way catalytic converter Electrical system Alternator W 540 Battery V/Ah 12/12 maintenance-free Headlight W H7/LED (SA) Starter kw 0.9 Clutch Gearbox Power transmission - gearbox anti-hopping wet clutch constant mesh 6-speed gearbox Primary ratio 1.65 Transmission ratios I Rear wheel drive II III IV V VI cardan shaft Transmission ratio 2.91 Chassis Frame construction type tubular steel bridge frame, engine self-supporting Suspension, front BMW Telelever Suspension, rear BMW EVO Paralever Spring travel, front/rear mm 210/220 Wheel castor mm 92.7 Wheelbase mm Steering head angle 65.5 Brakes front hydraulically actuated twin-disc brake, Ø 305 mm rear single-disc brake Ø 276 mm ABS BMW Motorrad Integral ABS (standard, part integral, disengageable)

15 Page 15 BMW R 1200 GS Adventure Wheels cross-spoke wheels front 3.0 x 19" rear 4.5 x 17" Tyres front 120/70 R19 rear 170/60 R17 Dimensions and weights Total length mm Total width with mirrors mm 980 Seat height mm 890/910 DIN unladen weight, road ready kg 260 Permitted total weight kg 480 Fuel tank capacity l 30 Performance figures Fuel consumption 90 km/h l/100 km km/h l/100 km 5.9 Acceleration km/h s 3.75 Maximum speed km/h >200

Οι νέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure. Περιεχόμενα.

Οι νέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Οι νέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure. Περιεχόμενα. 1. Οι νέες BMW F 700 GS, F 800 GS και F 800 GS Adventure. (Περιληπτικά)... 2 2. Τεχνολογία.... 4 3. Σχεδίαση.... 7 4. Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία μοτοσυκλέτα, το ΖΧ10R. Στην πίστα ή στο δρόμο, πιέστε την εξελιγμένη από το WSBK μοτοσυκλέτα με το Κ-ΤRC traction control

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW R ninet Scrambler. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW R ninet Scrambler. Περιεχόμενα. page 1 Η νέα BMW R ninet Scrambler. Περιεχόμενα. 1. Συνολική φιλοσοφία. (Συνοπτικά)... 2 2. Τεχνολογία.... 6 3. Σχεδιαστική και χρωματική φιλοσοφία.... 12 4. Πρόγραμμα εξοπλισμού.... 15 5. Ισχύς και ροπή

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW K 1600 B. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW K 1600 B. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW K 1600 B. Περιεχόμενα. 1. Η νέα BMW K 1600 B. (Περιληπτικά)... 2 2. Τεχνολογία και σχεδίαση μοτοσικλέτας.... 5 3. Πρόγραμμα εξοπλισμού.... 12 4. Καμπύλες ισχύος και ροπής.... 15 5. Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW K 1600 GT. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW K 1600 GT. Περιεχόμενα. σελίδα 1 Η νέα BMW K 1600 GT. Περιεχόμενα. 1. Η νέα BMW K 1600 GT. (Περιληπτικά)... 2 2. Τεχνολογία και σχεδίαση μοτοσικλέτας.... 5 3. Πρόγραμμα εξοπλισμού.... 10 4. Καμπύλες ισχύος και ροπής κινητήρα....

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

(Περιληπτικά) Τεχνολογία και σχεδιασμός Πρόγραμμα εξοπλισμού Φινιρίσματα / αποχρώσεις... 16

(Περιληπτικά) Τεχνολογία και σχεδιασμός Πρόγραμμα εξοπλισμού Φινιρίσματα / αποχρώσεις... 16 Σελίδα 1 Το νέο BMW C 650 Sport. Το νέο BMW C 650 GT. Περιεχόμενα. 1. Το νέο BMW C 650 Sport. Το νέο BMW C 650 GT. (Περιληπτικά)... 2 2. Τεχνολογία και σχεδιασμός.... 5 3. Πρόγραμμα εξοπλισμού.... 14 4.

Διαβάστε περισσότερα

Απογειώστε τις αισθήσεις σας

Απογειώστε τις αισθήσεις σας Απογειώστε τις αισθήσεις σας Η κορυφαία σε πωλήσεις Tracer 900 ανασχεδιάστηκε πλήρως και διαθέτει πλέον νέα τελειοποιημένη εξωτερική σχεδίαση και βελτιωμένη εργονομία που την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad Hellas. Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Μοτοσικλετών 02/2016

BMW Motorrad Hellas. Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Μοτοσικλετών 02/2016 BMW Motorrad Hellas Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Μοτοσικλετών 02/2016 BMW Motorrad Hellas Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος BMW Motorrad Μοντέλου Μοντέλο Κυβισμός Ιπποδύναμη Λιανική Τιμή με Φ.Π.Α και Τέλος Ταξινόμησης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες TIGER 800 XC και XR

Οι νέες TIGER 800 XC και XR ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 Νοεμβρίου 2017 Οι νέες TIGER 800 XC και XR Η Triumph Motorcycles παρουσιάζει τις ολοκαίνουργιες Tiger 800 XC και XR, που απέκτησαν φανατικούς φίλους και έγιναν οι απολύτως πιο ποθητές μοτοσυκλέτες

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125 Ιπτάμενοι αναβάτες Για να διαπρέψετε στο motocross πρέπει να έχετε 'γράψει' πολλές ώρες στους αγώνες. Έτσι, εάν πραγματικά θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, θα χρειαστείτε ικανότητες, καλή φόρμα, αποφασιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications 23 Μαΐου 2017 Η νέα M5 με M xdrive. Με μια ματιά. Με την άφιξη της νέας M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km), η M GmbH λανσάρει την έκτη γενιά του παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_19 18/7/2013 Τα νέα Beta RR 4T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑσ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΟ SRV 850 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ SCOOTER ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Δημιουργήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Κινητήρας: Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 1ΕΕΚ, 2 κύλινδροι σε σειρά Κυβισμός: 745 κ.εκ. Σχέση Συμπίεσης: 10.7 : 1, Μέγιστη Ισχύς: 40.3 kw @ 6,250 σ.α.λ., Μέγιστη Ροπή: 68.0

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τύπου Ολοκαίνουργια 2019 Yamaha WR450F Enduro. Τίποτα δεν είναι το ίδιο πλέον...

ελτίο Τύπου Ολοκαίνουργια 2019 Yamaha WR450F Enduro. Τίποτα δεν είναι το ίδιο πλέον... ελτίο Τύπου Ολοκαίνουργια 2019 Yamaha WR450F Enduro. Τίποτα δεν είναι το ίδιο πλέον... Μεγαλύτερη ισχύ, αυξημένη ευελιξία και περισσότερες δυνατότητες στη victoryzone Η ολοκαίνουργια WR450F είναι αφιερωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine K 1300 R, K 1300 S, K 1300 GT

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine K 1300 R, K 1300 S, K 1300 GT BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine,, Τιμές, χρώματα και εξοπλισμοί Έκδοση: Ιανουάριος 2010 Περιεχόμενα 3 Βασικός εξοπλισμός, Προαιρετικός εξοπλισμός, Χρώματα Γνήσιος Εξοπλισμός Μοτοσικλέτας BMW 6

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad Sport. The Ultimate Riding Machine K 1300 S K 1300 S

BMW Motorrad Sport. The Ultimate Riding Machine K 1300 S K 1300 S BMW Motorrad Sport K 1300 S The Ultimate Riding Machine K 1300 S ΤΙΜΕΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΕΚΔΟΣΗ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ K 1300 S Κωδικός αριθμός 0508 Κινητήρας/μετάδοση Τετρακύλινδρος

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 2 Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring: Η 5 η γενιά του μοντέλου ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη 25χρονη ιστορία της Touring

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ CAPONORD 1200 ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ WO RLD CHAMPIONS RIDER-MANUFACTURER ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ CAPONORD 1200: ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ Όμορφo, επιθετικό, άνετο, καινοτόμο. Το Caponord 1200 δημιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Νέες BMW R ninet και R ninet Urban G/S. Περιεχόμενα.

Νέες BMW R ninet και R ninet Urban G/S. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Νέες BMW R ninet και R ninet Urban G/S. Περιεχόμενα. 1. Φιλοσοφία (Περίληψη)...2 2. Τεχνολογία.... 6 3. Σχεδιασμός και χρώματα.... 9 4. Πρόγραμμα Εξοπλισμού.... 13 5. Ισχύς και Ροπή κινητήρα....

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Rock(s) n road(s) είναι η φιλοσοφία παντός εδάφους, που μπορείς να ζήσεις στη σέλα της V85 TT. Όποιον προορισμό και να επιλέξεις, η V85 TT θα σου

Rock(s) n road(s) είναι η φιλοσοφία παντός εδάφους, που μπορείς να ζήσεις στη σέλα της V85 TT. Όποιον προορισμό και να επιλέξεις, η V85 TT θα σου Rock(s) n road(s) είναι η φιλοσοφία παντός εδάφους, που μπορείς να ζήσεις στη σέλα της V85 TT. Όποιον προορισμό και να επιλέξεις, η V85 TT θα σου χαρίσει ένα αξέχαστο ταξίδι. Η V85 TT είναι σύνθεση δύο

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο

Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο Ευέλικτο, όμορφο, σύγχρονο, οικονομικό. Το SYM Jet 14 125i L/C είναι το scooter που ψάχνετε. Ποιος είπε πως τα scooter των 125 κ.εκ. δεν δικαιούνται υγρόψυκτους

Διαβάστε περισσότερα

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες.

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες. 1. Δοχεία Παροχής Καυσίμου (Fuel Surge Tanks) Τα κορυφαία Δοχεία καυσίμου της Nuke Performance, συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία, με τη σωστή σχεδίαση & εμφάνιση. Πίσω από την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS STREET CB650F ABS Κινητήρας: Υγρόψυκτος 16-βαλβιδος 2ΕΕΚ 4-κυλινδρος σε σειρά Κυβισμός: 649 κ.εκ. Διάμετρος x Διαδρομή: 67 x 46 χιλ. Σχέση Συμπίεσης: 11.4:1 Μέγιστη Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΜΨΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ H Piaggio επιβεβαιώνει την ικανότητά της να καινοτομεί και να αναπτύσσει διαχρονικό σχεδιασμό. Από το δημιουργικό της

ΚΟΜΨΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ H Piaggio επιβεβαιώνει την ικανότητά της να καινοτομεί και να αναπτύσσει διαχρονικό σχεδιασμό. Από το δημιουργικό της RANGE ΚΟΜΨΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ H Piaggio επιβεβαιώνει την ικανότητά της να καινοτομεί και να αναπτύσσει διαχρονικό σχεδιασμό. Από το δημιουργικό της εργαστήριο έρχονται επαναστατικά μοντέλα που φέρνουν

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Η Yamaha παρουσιάζει την MT-10 Tourer Edition. Embargo date/time: [ Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου :00 μμ hrs CET ]

Δελτίο Τύπου. Η Yamaha παρουσιάζει την MT-10 Tourer Edition. Embargo date/time: [ Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου :00 μμ hrs CET ] Δελτίο Τύπου Η Yamaha παρουσιάζει την MT-10 Tourer Edition Embargo date/time: [ Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 2:00 μμ hrs CET ] Η σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας Η "Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας" για πολλά

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_18 10/7/2013 Τα νέα Beta RR 2T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally Φτάστε στα άκρα Η MT-09 Street Rally διαθέτει αποκλειστικά καινούργια εξαρτήματα κουστουμιού και πλαισίου, καθιστώντας αυτή τη μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με τρικύλινδρο κινητήρα υψηλής ροπής ακόμη πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αργυρούπολη, 22 Ιανουαρίου 2013 Θέμα: «Το Polo BlueGT ενώνει την δύναμη με την οικονομία» 0 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα με μέση κατανάλωση 4,6 l/100km Αθήνα, Ιανουάριος 2013. Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα.

BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα. Page 1 BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW M3 Sedan και νέα BMW M4 Coupe. Καινοτόμος τεχνολογία κινητήρων, έμφαση στη μείωση βάρους. 2. Ισορροπία συνολικής φιλοσοφίας: Ένα μίγμα στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

BMW R 1200 GS ADVENTURE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.

BMW R 1200 GS ADVENTURE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. BMW R 1200 GS ADVENTURE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. BMW Motorrad 2017 bmw-motorrad.gr The Ultimate Riding Machine ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. Όπου κι αν βρίσκεστε, σε όποιο έδαφος κι αν κινείστε, με την BMW R 1200 GS Adventure

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad Hellas. Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Μοτοσικλετών 02/2012

BMW Motorrad Hellas. Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Μοτοσικλετών 02/2012 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Μοτοσικλετών 02/2012 Προτεινόμενος Aναλυτικός Τιμοκατάλογος BMW Motorrad C SERIES ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 131 C 600 SPRT 11.630 133 C 650 GT 11.980 E SERIES 188 G 650

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Τέρας τιμιότητας. Κείμενο: Κώστας Γκαζής. Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης

Τέρας τιμιότητας. Κείμενο: Κώστας Γκαζής. Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης Τέρας τιμιότητας Κείμενο: Κώστας Γκαζής Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης To Daytona Monster το γνωρίσαμε πρώτα στα 180 κυβικά εκατοστά, ενώ το 2018 η μοτοσυκλέτα απέκτησε Euro 4 αδερφάκι στα 125 κ.εκ. Το Monster

Διαβάστε περισσότερα

DORSODURO 1200 DORSODURO 1200 ATC/ABS

DORSODURO 1200 DORSODURO 1200 ATC/ABS DORSODURO 1200 DORSODURO 1200 ATC/ABS ΕΚΡΗ ΚΤΙΚΟ! 1200κ DORSODURO 1200: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ MAXI-MOTARD ΣΑΝ ΑΥΤΟ. Μια έκρηξη δύναμης, χειρισμού και αδρεναλίνης, που επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ της κατηγορίας,

Διαβάστε περισσότερα

SETUP-Συμβουλές για το RBR

SETUP-Συμβουλές για το RBR SETUP-Συμβουλές για το RBR Το Διαφορικό Το διαφορικό έχει 3 λειτουργίες στο αυτοκίνητο: 1. Μεταφέρει τη δύναμη από τον κινητήρα στους τροχούς. 2. Επιτρέπει τους τροχούς σε κάθε άκρη των αξόνων να περιστρέφονται

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.)

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) H Renault είναι μια εταιρία με έντονη τη γαλλική κουλτούρα. Αυτό σημαίνει πως από τη μια ακολουθεί την πεπατημένη, από την άλλη όμως αφήνει πάντα το στίγμα της. Λαμπρά

Διαβάστε περισσότερα

BMW R 1200 GS ADVENTURE.

BMW R 1200 GS ADVENTURE. BMW Motorrad ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. BMW R 1200 GS ADVENTURE. MAKE LIFE A RIDE. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. Όπου κι αν βρίσκεστε, σε όποιο έδαφος κι αν κινείστε, με την BMW R 1200 GS Adventure θα νοιώθετε πάντα σαν στο

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Κινητήρες Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Από το λανσάρισμα: Ευρεία γκάμα 7 κινητήρων, όλοι προδιαγραφών Euro 5 Νέοι κινητήρες 2.0 l Diesel: Χαμηλή κατανάλωση και αυτονομία

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Νέου GSX-R1000

Αξεσουάρ Νέου GSX-R1000 ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 Page 1/10 Ζελατινα Bubble Η διπλή διάφανη ζελατίνα προσθέτει στυλ και αεροδυναµική στην µοτοσυκλέτα σας και µειώνει σηµαντικά την πίεση του αέρα στον αναβάτη (+37 mm). 990D0-17K50-CLE 82,40

Διαβάστε περισσότερα

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R Press2018 ΝΙΚ. Ι. ΘΕ ΟΧΑΡΑ ΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Honda VFR 800X Crossrunner 2015

Honda VFR 800X Crossrunner 2015 Honda VFR 800X Crossrunner 2015 Βελτιώσεις µοντέλου: Η premium µοτοσυκλέτα σπορ τουρισµού και περιπέτειας της Honda µε µία σειρά από βελτιώσεις σχεδιασµένες να προσφέρουν µεγαλύτερη απόλαυση σε σκληροτράχηλη

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα