Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Publication date: 11/11/ :42 Alexa ranking (Greece): ΙΣΑ προς υπ.υγείας: Αλλάξτε τώρα το σύστημα με τις διαγνωστικές εξετάσεις! Κινδυνεύουν ασθενείς Και αυτό διότι κατά τον ΙΣΑ δημιουργούνται νέα εμπόδια στη συνταγογράφηση σημαντικών διαγνωστικών εξετάσεων μετακυλίοντας το κόστος τους στον ασθενή. Σημαντικά εμπόδια στη συνταγογράφηση απαραίτητων διαγνωστικών εξετάσεων, βάζει το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, με την υπουργική απόφαση που τέθηκε σε ισχύ την περασμένη Δευτέρα, στην οποία τίθενται νέα κριτήρια αυστηρά λογιστικά και αριθμητικά, στη συνταγογράφηση των εξετάσεων, παραβλέποντας την επιστημονική τεκμηρίωση και την ανάγκη των ασθενών. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο γιατρός δεν μπορεί πλέον να συνταγογραφήσει βασικές εξετάσεις και ο ασθενής θα κληθεί να επιβαρυνθεί το κόστος τους. Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη, στην οποία επισημαίνεται ότι με τη με την εν λόγω απόφαση, διακυβεύεται η υγεία των ασθενών και παρεμποδίζεται το ιατρικό έργο. Ειδικότερα -όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΙΣΑ- η εφαρμογή της απόφασης... Healthreport.grpalo.gr πριν από 33 λεπτά

2 Publication date: 11/11/ :21 Alexa ranking (Greece): Δυτ. Αχαΐα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εµβόλια» 11/11/2016 [11:16] Δυτ. Αχαΐα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εµβόλια» Ενηµερωτική Εκδήλωση για τους Δηµότες µε θέµα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εµβόλια» πραγµατοποιείται στο Δήµο Δυτικής Αχαΐας, την Τετάρτη, 16 Νοεµβρίου 2016, ώρα 5.30µ.µ. στο Δηµαρχείο Δυτικής Αχαΐας, Αίθουσα Δηµοτικού Συµβουλίου (Δεξαµενού 36, Κάτω Αχαΐα). Η εκδήλωση υλοποιείται µε τη συνδιοργάνωση του Δήµου Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενηµέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εµβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδηµοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιµώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χηµειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Στόχος της Εκστρατείας Ενηµέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δηµότες: Πώς µπορούν και οι ίδιοι να συµβάλλουν στη µείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, µαθαίνοντας πότε πραγµατικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι, Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών, Πώς προλαµβάνονται οι λοιµώξεις µέσω των εµβολιασµών στους ενήλικες ώστε να µη νοσήσουν και να µη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό. Το θέµα θα αναπτύξει ο κ. Χαράλαµπος Γώγος, Παθολόγος-Λοιµωξιολόγος, Καθηγητής Πανεπιστηµίου Πατρών, Δ/ντής Πανεπιστηµιακής Παθολογικής Κλινικής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

3 Publication date: 11/11/ :11 Alexa ranking (Greece): Νέα εμπόδια στη συνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων Νέα εμπόδια στη συνταγογράφηση σημαντικών διαγνωστικών εξετάσεων βάζει το υπουργείο Υγείας μετακυλίοντας το κόστος τους στον ασθενή. Σημαντικά εμπόδια στη συνταγογράφηση απαραίτητων διαγνωστικών εξετάσεων, βάζει το υπουργείο Υγείας, με υπουργική απόφαση που τέθηκε σε ισχύ την περασμένη Δευτέρα,στην οποία τίθενται νέα κριτήρια αυστηρά λογιστικά και αριθμητικά,στη συνταγογράφηση των εξετάσεων,παραβλέποντας την επιστημονική τεκμηρίωση και την ανάγκη των ασθενών. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο γιατρός δεν μπορεί πλέον να συνταγογραφήσει βασικές εξετάσεις και ο ασθενής θα κληθεί να επιβαρυνθεί το κόστος τους. Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη, στην οποία επισημαίνεται ότι με τη με την εν λόγω απόφαση, διακυβεύεται η υγεία των ασθενών και παρεμποδίζεται το ιατρικό έργο. Ειδικότερα -όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΙΣΑ-, η εφαρμογή της απόφασης συνεπάγεται μεγάλη ταλαιπωρία των γιατρών αλλά και δυσμενείς συνέπειες για τους ασθενείς, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην ποιότητα παροχής των ιατρικών υπηρεσιών, και τούτο διότι στον μέσο όρο παραπεμπτικού λαμβάνεται υπόψη το σύνολο των εξετάσεων που γράφονται για την συγκεκριμένη πάθηση (ICD-10) ανά ειδικότητα, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός αν αφορά Βιοχημικές Αιματολογικές, απεικονιστικές ή άλλης κατηγορίας εργαστηριακές εξετάσεις. Γίνεται λοιπόν σαφώς αντιληπτό ότι με την χρήση του μέσου όρου υπάρχει πάντα υπέρβαση του 20% σε συγκεκριμένες παθήσεις και κατά συνέπεια αδυναμία αναγραφής συγκεκριμένων εξετάσεων που είναι απόλυτα απαραίτητες για τους ασθενείς. Ο ΙΣΑ ζητά να υπάρξει διαχωρισμός των παραπεμπτικών, ανάλογα με την κατηγορία των εργαστηριακών εξετάσεων στην οποία υπάγονται. «Προσβλέπουμε ότι η ανωτέρω σημαντική επισήμανση θα ληφθεί υπόψη, καθώς διακυβεύεται κατά αυτόν τον τρόπο, η υγεία των ασθενών από την γραφειοκρατία και την αδυναμία αναγραφής των εξετάσεων. Ο ΙΣΑ θα είναι αρωγός των ιατρών μελών του, οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την οιαδήποτε συνέπεια από την εφαρμογή των ανωτέρω οριζομένων», καταλήγει ο ΙΣΑ στην επιστολή που απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

4 Publication date: 11/11/ :11 Alexa ranking (Greece): ΙΣΑ: Να αυξηθεί το ΕΣΠΑ των αυτοαπασχολούμενων γιατρών Με επιστολή του στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης ζητά αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ενίσχυση αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την απευθείας υπαγωγή των δυνητικά δικαιούχων του πρώτου κύκλου χωρίς την υποβολή νέας πρότασης. Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης αναφέρει: Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Λόγω του περιορισμένου προϋπολογισμού του προγράμματος, που δεν αυξήθηκε περαιτέρω κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπως γινόταν παλιότερα σε προγράμματα με μεγάλη απήχηση, εγκρίθηκαν προτάσεις που έλαβαν βαθμολογία πάνω από 87% 88% (ανάλογα με την περιφέρεια). Ως εκ τούτου έμειναν εκτός προγράμματος, προτάσεις που φυσικά πληρούσαν τις τυπικές προϋποθέσεις, έλαβαν δηλαδή βαθμολογία πάνω από 50% (δηλαδή δεν «απορρίφθηκαν»). Οι συγκεκριμένοι ενδιαφερόμενοι που είχαν εν τοις πράγμασι υψηλή βαθμολογία θα πρέπει να επανυποβάλλουν την πρόταση στον δεύτερο κύκλο που έχει εξαγγελθεί. Η πρόταση του ΙΣΑ είναι τα χρήματα να διατεθούν στους δυνητικά δικαιούχους του πρώτου κύκλου, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, χωρίς την υποβολή νέας πρότασης στον δεύτερο κύκλο, διότι με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθεί χρόνος και χρήματα τόσο από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, όσο και από τους ανέργους που θα κληθούν να υποβάλουν εκ νέου επιχειρηματικό σχέδιο. Όπως σας είναι γνωστό, η παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία δυσχεραίνει καταλυτικά την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, διότι η επάνδρωση ενός ιατρείου προϋποθέτει την επένδυση ιδιαιτέρως υψηλού κεφαλαίου για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, ο οποίος είναι απαραίτητος και συμβάλλει καταλυτικά στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας. Εν κατακλείδι, σας επαναφέρουμε το αίτημα μας περί δυνατότητας ενίσχυσης και των συστεγαζόμενων ιατρείων και παρακαλούμε για την αύξηση του προϋπολογισμού, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα χιλιάδων ανέργων και ελεύθερων επαγγελματιών για τους οποίους η ενίσχυση των επενδυτικών τους σχεδίων μέσω του ΕΣΠΑ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος.

5 Publication date: 11/11/ :01 Alexa ranking (Greece): ΙΣΑ προς υπ.υγείας: Αλλάξτε τώρα το σύστηµα µε τις διαγνωστικές εξετάσεις! Κινδυνεύουν ασθενείς Γράφει: Δωροθέα Γαληνού Την άµεση αλλαγή του νέου συστήµατος των διαγνωστικών εξετάσεων ζητά µε επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Και αυτό διότι κατά τον ΙΣΑ δηµιουργούνται νέα εµπόδια στη συνταγογράφηση σηµαντικών διαγνωστικών εξετάσεων µετακυλίοντας το κόστος τους στον ασθενή. Σηµαντικά εµπόδια στη συνταγογράφηση απαραίτητων διαγνωστικών εξετάσεων, βάζει το υπουργείο Υγείας, σύµφωνα µε τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, µε την υπουργική απόφαση που τέθηκε σε ισχύ την περασµένη Δευτέρα, στην οποία τίθενται νέα κριτήρια αυστηρά λογιστικά και αριθµητικά, στη συνταγογράφηση των εξετάσεων, παραβλέποντας την επιστηµονική τεκµηρίωση και την ανάγκη των ασθενών. Το αποτέλεσµα είναι ότι ο γιατρός δεν µπορεί πλέον να συνταγογραφήσει βασικές εξετάσεις και ο ασθενής θα κληθεί να επιβαρυνθεί το κόστος τους. Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη, στην οποία επισηµαίνεται ότι µε τη µε την εν λόγω απόφαση, διακυβεύεται η υγεία των ασθενών και παρεµποδίζεται το ιατρικό έργο. Ειδικότερα -όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΙΣΑ η εφαρµογή της απόφασης συνεπάγεται µεγάλη ταλαιπωρία των γιατρών αλλά και δυσµενείς συνέπειες για τους ασθενείς, τόσο σε οικονοµικό επίπεδο, όσο και στην ποιότητα παροχής των ιατρικών υπηρεσιών, και τούτο διότι στον µέσο όρο παραπεµπτικού λαµβάνεται υπόψη το σύνολο των εξετάσεων που γράφονται για την συγκεκριµένη πάθηση (ICD-10) ανά ειδικότητα, χωρίς να γίνεται διαχωρισµός αν αφορά Βιοχηµικές Αιµατολογικές, απεικονιστικές ή άλλης κατηγορίας εργαστηριακές εξετάσεις. «Γίνεται λοιπόν σαφώς αντιληπτό ότι µε την χρήση του µέσου όρου υπάρχει πάντα υπέρβαση του 20% σε συγκεκριµένες παθήσεις και κατά συνέπεια αδυναµία αναγραφής συγκεκριµένων εξετάσεων που είναι απόλυτα απαραίτητες για τους ασθενείς» σηµειώνεται από τον ΙΣΑ. Γι αυτό και ο Σύλλογος ζητά να υπάρξει διαχωρισµός των παραπεµπτικών, ανάλογα µε την κατηγορία των εργαστηριακών εξετάσεων στην οποία υπάγονται.

6 Publication date: 11/11/ :56 Alexa ranking (Greece): Νέα εµπόδια στη συνταγογράφηση σηµαντικών διαγνωστικών εξετάσεων βάζει το υπουργείο Υγείας µετακυλίοντας το κόστος τους στον ασθενή Σηµαντικά εµπόδια στη συνταγογράφηση απαραίτητων διαγνωστικών εξετάσεων, βάζει το υπουργείο Υγείας, µε υπουργική απόφαση που τέθηκε σε ισχύ την περασµένη Δευτέρα,στην οποία τίθενται νέα κριτήρια αυστηρά λογιστικά και αριθµητικά,στη συνταγογράφηση των εξετάσεων,παραβλέποντας την επιστηµονική τεκµηρίωση και την ανάγκη των ασθενών. Το αποτέλεσµα είναι ότι ο γιατρός δεν µπορεί πλέον να συνταγογραφήσει βασικές εξετάσεις και ο ασθενής θα κληθεί να επιβαρυνθεί το κόστος τους. Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη, στην οποία επισηµαίνεται ότι µε τη µε την εν λόγω απόφαση, διακυβεύεται η υγεία των ασθενών και παρεµποδίζεται το ιατρικό έργο. Ειδικότερα -όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΙΣΑ-, η εφαρµογή της απόφασης συνεπάγεται µεγάλη ταλαιπωρία των γιατρών αλλά και δυσµενείς συνέπειες για τους ασθενείς, τόσο σε οικονοµικό επίπεδο, όσο και στην ποιότητα παροχής των ιατρικών υπηρεσιών, και τούτο διότι στον µέσο όρο παραπεµπτικού λαµβάνεται υπόψη το σύνολο των εξετάσεων που γράφονται για την συγκεκριµένη πάθηση (ICD-10) ανά ειδικότητα, χωρίς να γίνεται διαχωρισµός αν αφορά Βιοχηµικές Αιµατολογικές, απεικονιστικές ή άλλης κατηγορίας εργαστηριακές εξετάσεις. Γίνεται λοιπόν σαφώς αντιληπτό ότι µε την χρήση του µέσου όρου υπάρχει πάντα υπέρβαση του 20% σε συγκεκριµένες παθήσεις και κατά συνέπεια αδυναµία αναγραφής συγκεκριµένων εξετάσεων που είναι απόλυτα απαραίτητες για τους ασθενείς. Ο ΙΣΑ ζητά να υπάρξει διαχωρισµός των παραπεµπτικών, ανάλογα µε την κατηγορία των εργαστηριακών εξετάσεων στην οποία υπάγονται. «Προσβλέπουµε ότι η ανωτέρω σηµαντική επισήµανση θα ληφθεί υπόψη, καθώς διακυβεύεται κατά αυτόν τον τρόπο, η υγεία των ασθενών από την γραφειοκρατία και την αδυναµία αναγραφής των εξετάσεων. Ο ΙΣΑ θα είναι αρωγός των ιατρών µελών του, οι οποίοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν την οιαδήποτε συνέπεια από την εφαρµογή των ανωτέρω οριζοµένων», καταλήγει ο ΙΣΑ στην επιστολή που απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ medispin

7 Publication date: 11/11/ :43 Alexa ranking (Greece): Να αυξηθεί το ΕΣΠΑ των αυτοαπασχολούµενων γιατρών ζητά ο ΙΣΑ Με επιστολή του στον αναπληρωτή υπουργό Οικονοµίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης ζητά αύξηση του προϋπολογισµού του προγράµµατος ΕΣΠΑ για την ενίσχυση αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθµιας εκπαίδευσης και την απευθείας υπαγωγή των δυνητικά δικαιούχων του πρώτου κύκλου χωρίς την υποβολή νέας πρότασης. Συγκεκριµένα ο κ. Πατούλης αναφέρει: Αξιότιµε Κύριε Υπουργέ, Λόγω του περιορισµένου προϋπολογισµού του προγράµµατος, που δεν αυξήθηκε περαιτέρω κατά την ανακοίνωση των αποτελεσµάτων, όπως γινόταν παλιότερα σε προγράµµατα µε µεγάλη απήχηση, εγκρίθηκαν προτάσεις που έλαβαν βαθµολογία πάνω από 87% - 88% (ανάλογα µε την περιφέρεια). Ως εκ τούτου έµειναν εκτός προγράµµατος, προτάσεις που φυσικά πληρούσαν τις τυπικές προϋποθέσεις, έλαβαν δηλαδή βαθµολογία πάνω από 50% (δηλαδή δεν "απορρίφθηκαν"). Οι συγκεκριµένοι ενδιαφερόµενοι που είχαν εν τοις πράγµασι υψηλή βαθµολογία θα πρέπει να επανυποβάλλουν την πρόταση στον δεύτερο κύκλο που έχει εξαγγελθεί. Η πρόταση του ΙΣΑ είναι τα χρήµατα να διατεθούν στους δυνητικά δικαιούχους του πρώτου κύκλου, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, χωρίς την υποβολή νέας πρότασης στον δεύτερο κύκλο, διότι µε αυτό τον τρόπο θα εξοικονοµηθεί χρόνος και χρήµατα τόσο από το Υπουργείο Οικονοµίας και Ανάπτυξης, όσο και από τους ανέργους που θα κληθούν να υποβάλουν εκ νέου επιχειρηµατικό σχέδιο. Όπως σας είναι γνωστό, η παρούσα δύσκολη οικονοµική συγκυρία δυσχεραίνει καταλυτικά την άσκηση του ιατρικού επαγγέλµατος, διότι η επάνδρωση ενός ιατρείου προϋποθέτει την επένδυση ιδιαιτέρως υψηλού κεφαλαίου για την αγορά ιατρικού εξοπλισµού, ο οποίος είναι απαραίτητος και συµβάλλει καταλυτικά στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας. Εν κατακλείδι, σας επαναφέρουµε το αίτηµα µας περί δυνατότητας ενίσχυσης και των συστεγαζόµενων ιατρείων και παρακαλούµε για την αύξηση του προϋπολογισµού, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήµατα χιλιάδων ανέργων και ελεύθερων επαγγελµατιών για τους οποίους η ενίσχυση των επενδυτικών τους σχεδίων µέσω του ΕΣΠΑ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την άσκηση του ιατρικού λειτουργήµατος.

8 Publication date: 11/11/ :38 Alexa ranking (Greece): Να αυξηθεί το ΕΣΠΑ των αυτοαπασχολούµενων γιατρών ζητά ο ΙΣΑ Δείτε όλο το άρθρο Πηγή:

9 Publication date: 11/11/ :33 Alexa ranking (Greece): Νέα εµπόδια στη συνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων Ενηµερωθείτε για τα τελευταία νέα µας! Νέα εµπόδια στη συνταγογράφηση σηµαντικών διαγνωστικών εξετάσεων βάζει το υπουργείο Υγείας µετακυλίοντας το κόστος τους στον ασθενή. Σηµαντικά εµπόδια στη συνταγογράφηση απαραίτητων διαγνωστικών εξετάσεων, βάζει το υπουργείο Υγείας, µε υπουργική απόφαση που τέθηκε σε ισχύ την περασµένη Δευτέρα,στην οποία τίθενται νέα κριτήρια αυστηρά λογιστικά και αριθµητικά,στη συνταγογράφηση των εξετάσεων,παραβλέποντας την επιστηµονική τεκµηρίωση και την ανάγκη των ασθενών. Το αποτέλεσµα είναι ότι ο γιατρός δεν µπορεί πλέον να συνταγογραφήσει βασικές εξετάσεις και ο ασθενής θα κληθεί να επιβαρυνθεί το κόστος τους. Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη, στην οποία επισηµαίνεται ότι µε τη µε την εν λόγω απόφαση, διακυβεύεται η υγεία των ασθενών και παρεµποδίζεται το ιατρικό έργο. Ειδικότερα -όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΙΣΑ-, η εφαρµογή της απόφασης συνεπάγεται µεγάλη ταλαιπωρία των γιατρών αλλά και δυσµενείς συνέπειες για τους ασθενείς, τόσο σε οικονοµικό επίπεδο, όσο και στην ποιότητα παροχής των ιατρικών υπηρεσιών, και τούτο διότι στον µέσο όρο παραπεµπτικού λαµβάνεται υπόψη το σύνολο των εξετάσεων που γράφονται για την συγκεκριµένη πάθηση (ICD-10) ανά ειδικότητα, χωρίς να γίνεται διαχωρισµός αν αφορά Βιοχηµικές Αιµατολογικές, απεικονιστικές ή άλλης κατηγορίας εργαστηριακές εξετάσεις. Γίνεται λοιπόν σαφώς αντιληπτό ότι µε την χρήση του µέσου όρου υπάρχει πάντα υπέρβαση του 20% σε συγκεκριµένες παθήσεις και κατά συνέπεια αδυναµία αναγραφής συγκεκριµένων εξετάσεων που είναι απόλυτα απαραίτητες για τους ασθενείς. Ο ΙΣΑ ζητά να υπάρξει διαχωρισµός των παραπεµπτικών, ανάλογα µε την κατηγορία των εργαστηριακών εξετάσεων στην οποία υπάγονται. «Προσβλέπουµε ότι η ανωτέρω σηµαντική επισήµανση θα ληφθεί υπόψη, καθώς διακυβεύεται κατά αυτόν τον τρόπο, η υγεία των ασθενών από την γραφειοκρατία και την αδυναµία αναγραφής των εξετάσεων. Ο ΙΣΑ θα είναι αρωγός των ιατρών µελών του, οι οποίοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν την οιαδήποτε συνέπεια από την εφαρµογή των ανωτέρω οριζοµένων», καταλήγει ο ΙΣΑ στην επιστολή που απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. ΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

10 Publication date: 11/11/ :22 Alexa ranking (Greece): 63 Στους ασφαλισµένους µετακυλίεται το κόστος από νέα εµπόδια στην συνταγογράφηση Νέα εµπόδια στη συνταγογράφηση σηµαντικών διαγνωστικών εξετάσεων βάζει το υπουργείο Υγείας µετακυλίοντας το κόστος τους στον ασθενή Σηµαντικά εµπόδια στη συνταγογράφηση απαραίτητων διαγνωστικών εξετάσεων, βάζει το υπουργείο Υγείας, µε υπουργική απόφαση που τέθηκε σε ισχύ την περασµένη Δευτέρα,στην οποία τίθενται νέα κριτήρια αυστηρά λογιστικά και αριθµητικά,στη συνταγογράφηση των εξετάσεων,παραβλέποντας την επιστηµονική τεκµηρίωση και την ανάγκη των ασθενών. Το αποτέλεσµα είναι ότι ο γιατρός δεν µπορεί πλέον να συνταγογραφήσει βασικές εξετάσεις και ο ασθενής θα κληθεί να επιβαρυνθεί το κόστος τους. Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη, στην οποία επισηµαίνεται ότι µε τη µε την εν λόγω απόφαση, διακυβεύεται η υγεία των ασθενών και παρεµποδίζεται το ιατρικό έργο. Ειδικότερα -όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΙΣΑ-, η εφαρµογή της απόφασης συνεπάγεται µεγάλη ταλαιπωρία των γιατρών αλλά και δυσµενείς συνέπειες για τους ασθενείς, τόσο σε οικονοµικό επίπεδο, όσο και στην ποιότητα παροχής των ιατρικών υπηρεσιών, και τούτο διότι στον µέσο όρο παραπεµπτικού λαµβάνεται υπόψη το σύνολο των εξετάσεων που γράφονται για την συγκεκριµένη πάθηση (ICD-10) ανά ειδικότητα, χωρίς να γίνεται διαχωρισµός αν αφορά Βιοχηµικές Αιµατολογικές, απεικονιστικές ή άλλης κατηγορίας εργαστηριακές εξετάσεις. Γίνεται λοιπόν σαφώς αντιληπτό ότι µε την χρήση του µέσου όρου υπάρχει πάντα υπέρβαση του 20% σε συγκεκριµένες παθήσεις και κατά συνέπεια αδυναµία αναγραφής συγκεκριµένων εξετάσεων που είναι απόλυτα απαραίτητες για τους ασθενείς. Ο ΙΣΑ ζητά να υπάρξει διαχωρισµός των παραπεµπτικών, ανάλογα µε την κατηγορία των εργαστηριακών εξετάσεων στην οποία υπάγονται. «Προσβλέπουµε ότι η ανωτέρω σηµαντική επισήµανση θα ληφθεί υπόψη, καθώς διακυβεύεται κατά αυτόν τον τρόπο, η υγεία των ασθενών από την γραφειοκρατία και την αδυναµία αναγραφής των εξετάσεων. Ο ΙΣΑ θα είναι αρωγός των ιατρών µελών του, οι οποίοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν την οιαδήποτε συνέπεια από την εφαρµογή των ανωτέρω οριζοµένων», καταλήγει ο ΙΣΑ στην επιστολή που απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

11 Publication date: 11/11/ :58 Alexa ranking (Greece): Αύξηση των ΕΣΠΑ για τους πτυχιούχους ιατρούς ζητά ο ΙΣΑ Με επιστολή του στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξιο Χαρίτση, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης ζητά αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ενίσχυση αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την απευθείας υπαγωγή των δυνητικά δικαιούχων του πρώτου κύκλου χωρίς την υποβολή νέας πρότασης. Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης αναφέρει: Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Λόγω του περιορισμένου προϋπολογισμού του προγράμματος, που δεν αυξήθηκε περαιτέρω κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπως γινόταν παλιότερα σε προγράμματα με μεγάλη απήχηση, εγκρίθηκαν προτάσεις που έλαβαν βαθμολογία πάνω από 87% - 88% (ανάλογα με την περιφέρεια). Ως εκ τούτου έμειναν εκτός προγράμματος, προτάσεις που φυσικά πληρούσαν τις τυπικές προϋποθέσεις, έλαβαν δηλαδή βαθμολογία πάνω από 50% (δηλαδή δεν "απορρίφθηκαν"). Οι συγκεκριμένοι ενδιαφερόμενοι που είχαν εν τοις πράγμασι υψηλή βαθμολογία θα πρέπει να επανυποβάλλουν την πρόταση στον δεύτερο κύκλο που έχει εξαγγελθεί. Η πρόταση του ΙΣΑ είναι τα χρήματα να διατεθούν στους δυνητικά δικαιούχους του πρώτου κύκλου, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, χωρίς την υποβολή νέας πρότασης στον δεύτερο κύκλο, διότι με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθεί χρόνος και χρήματα τόσο από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, όσο και από τους ανέργους που θα κληθούν να υποβάλουν εκ νέου επιχειρηματικό σχέδιο. Όπως σας είναι γνωστό, η παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία δυσχεραίνει καταλυτικά την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, διότι η επάνδρωση ενός ιατρείου προϋποθέτει την επένδυση ιδιαιτέρως υψηλού κεφαλαίου για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, ο οποίος είναι απαραίτητος και συμβάλλει καταλυτικά στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας. Εν κατακλείδι, σας επαναφέρουμε το αίτημα μας περί δυνατότητας ενίσχυσης και των συστεγαζόμενων ιατρείων και παρακαλούμε για την αύξηση του προϋπολογισμού, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα χιλιάδων ανέργων και ελεύθερων επαγγελματιών για τους οποίους η ενίσχυση των επενδυτικών τους σχεδίων μέσω του ΕΣΠΑ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος. Ανθή Αγγελοπούλου

12 Publication date: 11/11/ :41 Alexa ranking (Greece): Τροποποίηση της υπουργικής απόφασης αναφορικά µε το µέσο όρο συνταγογράφησης Δηµοσιεύθηκε 10 Νοεµβρίου 2016 Προς κο. Ξανθό Ανδρέα Υπουργό Υγείας κο. κ. Πολάκη Παύλο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας οδός Αριστοτέλους αρ.17 Κοιν: ΗΔΙΚΑ A.E. Λαγουµιτζή 40, Νέος Κόσµος κο. Σωτήρη Μπερσίµη Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι Αθήνα, Α.Π ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της υπουργικής απόφασης αναφορικά µε το µέσο όρο συνταγογράφησης» Αξιότιµοι κύριοι, Σε συνέχεια έκδοσης της υπ αριθµ. Γ3γ/40426/2016 (ΦΕΚ Β 2221/ ) Υπουργικής Απόφασης, όπως αυτή τροποποιήθηκε µε την υπ αριθµ. Γ3γ/οικ (ΦΕΚ B 2324 / ) Υπουργική Απόφαση, καθορίσθηκε η υποχρεωτική αναγραφή του ICD10 για όλες τις εξετάσεις και προβλέφθηκε η συνταγογράφηση εξετάσεων µε µέσο όρο ανά παραπεµπτικό ανάλογα µε το ICD-10 και την ειδικότητα. Πλην όµως η εφαρµογή των ανωτέρω οριζοµένων συνεπάγεται µεγάλη ταλαιπωρία των γιατρών αλλά και δυσµενείς συνέπειες για τους ασθενείς, τόσο σε οικονοµικό επίπεδο, όσο και στην ποιότητα παροχής των ιατρικών υπηρεσιών, και τούτο διότι στον µέσο όρο παραπεµπτικού λαµβάνεται υπόψη το σύνολο των εξετάσεων που γράφονται για την συγκεκριµένη πάθηση (ICD-10) ανά ειδικότητα, χωρίς να γίνεται διαχωρισµός αν αφορά Βιοχηµικές Αιµατολογικές, απεικονιστικές ή άλλης κατηγορίας εργαστηριακές εξετάσεις. Γίνεται λοιπόν σαφώς αντιληπτό ότι µε την χρήση του µέσου όρου υπάρχει πάντα υπέρβαση του 20% σε συγκεκριµένες παθήσεις και κατά συνέπεια αδυναµία αναγραφής συγκεκριµένης εξέτασης, η οποία θα είναι απόρροια επί ορισµένων παθήσεων. Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να υπάρξει διαχωρισµός των παραπεµπτικών ανάλογα µε την κατηγορία των εργαστηριακών εξετάσεων στην οποία υπάγονται. Προσβλέπουµε ότι η ανωτέρω σηµαντική επισήµανση θα ληφθεί υπόψη, καθώς διακυβεύεται κατά αυτόν τον τρόπο η υγεία των ασθενών από την γραφειοκρατία και την αδυναµία αναγραφής των εξετάσεων. Ο ΙΣΑ θα είναι αρωγός των ιατρών µελών του, οι οποίοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν την οιαδήποτε συνέπεια από την εφαρµογή των ανωτέρω οριζοµένων. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ medispin

13 Publication date: 11/11/ :31 Alexa ranking (Greece): Πάνω από οι µετανάστες γιατροί τα κενά του ΕΣΥ! Τη στιγµή που οι ανάγκες των νοσοκοµείων του ΕΣΥ σε ειδικευµένους γιατρούς ξεπερνούν τις 6.000, η διαρροή γιατρών προς το εξωτερικό συνεχίζεται µε βασική κατεύθυνση τις ευρωπαικές χώρες. Από την πρώτη Ιανουαρίου 2016 µέχρι το τέλος Οκτωβρίου είχαν εκδοθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για γιατρούς µέλη του πιστοποιητικά για το εξωτερικό. Τον προηγούµενο χρόνο, ο Σύλλογος είχε εκδώσει πιστοποιητικά, το και το πιστοποιητικά. Η µεγαλύτερη διαρροή γιατρών, πάντως έγινε το 2012, όταν έφυγαν γιατροί. Συνολικά,από το πρώτο έτος της κρίσης, το 2010 έως τις 24 Οκτωβρίου 2016, ο Ι.Σ.Α. είχε εκδώσει πιστοποιητικά για το εξωτερικό, εκτιµάται,όµως ότι την περίοδο αυτή τουλάχιστον γιατροί έχουν αναζητήσει στο εξωτερικό καλύτερες συνθήκες εργασίας. Οι περισσότεροι από τους γιατρούς που έλαβαν πιστοποιητικό από τον ΙΣΑ το 2016 (719) είχαν λάβει την ειδικότητα τους στην Ελλάδα, αλλά δεν µπόρεσαν να βρουν δουλειά.η πρώτη προτίµηση των νεοµεταναστών του ιατρικού κόσµου παραµένει η Αγγλία ( 487) και ακολουθούν Γερµανία (102),Κύπρος (77), Γαλλία(75), και ακολουθούν Ελβετία, Σουηδία. Τόπος εργασίας Ελλήνων γιατρών παραµένουν και τα Αραβικά Εµιράτα και η Σαουδική Αραβία µε 44 και 58 πιστοποιητικά αντίστοιχα µόνο για φέτος. Οι αποδοχές των γιατρών στη Αγγλία ξεκινούν από ευρώ ετησίως,που δεν θεωρούνται ικανοποιητική αµοιβή για τη χώρα αυτή, στη Γαλλία,όµως το Βέλγιο, τη Σουηδία και την Ελβετία προσφέρονται µισθοί ευρώ και πάνω,ανάλογα µε την ειδικότητα. Ακόµη υψηλότερες είναι οι αποδοχές των γιατρών στη Σαουδική Αραβία: ξεκινούν από ευρώ το µήνα και περιλαµβάνουν 40 µέρες άδεια το χρόνο και δωρεάν διαµονή σε πολυτελές συγκρότηµα. Στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών που προσλαµβάνονται είναι µε συµβάσεις ορισµένου χρόνου εργασίας και εξαιρετικά χαµηλές αµοιβές.

Publication date: 30/11/ :32 Alexa ranking (Greece): 5531

Publication date: 30/11/ :32 Alexa ranking (Greece): 5531 http://argolida-net.blogspot.gr/ Publication date: 30/11/2016 10:32 Alexa ranking (Greece): 5531 http://argolida-net.blogspot.gr/2016/11/28112016.html Με επιτυχία πραγµατοποιήθηκε στο Δήµο Ναυπλιέων, Ενηµερωτική

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 08/11/ :00 Alexa ranking (Greece): 1067

Publication date: 08/11/ :00 Alexa ranking (Greece): 1067 http://www.sofokleousin.gr/ Publication date: 08/11/2016 11:00 Alexa ranking (Greece): 1067 http://www.sofokleousin.gr/archives/324497.html Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εµβόλια Ολοκληρώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

http://www.stogiatro.gr/ Publication date: 01/12/2016 09:41 Alexa ranking (Greece): 2097 http://www.stogiatro.gr/nea/43300-isa-pros-taaptgae-ti-ginetai-me-ta-liksiprothesm... ΙΣΑ προς ΤΑΑΠΤΓΑΕ: Τι γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΚΤ - NOE - ΔΕΚ 2014 ΦΕΒ - ΜΑΡ 2015 ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ 2016 ΘΕΜΑ «ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Όλες οι οργανωµένες µορφές της κοινωνικής ζωής πρέπει να πάρουν θέση στον πόλεµο που κήρυξαν µνηµονιακοί.

Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Όλες οι οργανωµένες µορφές της κοινωνικής ζωής πρέπει να πάρουν θέση στον πόλεµο που κήρυξαν µνηµονιακοί. http://amunanet.com/ Publication date: 18/09/2017 08:21 Alexa ranking (Greece): 29515 http://amunanet.com/%ce%bf-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf... Ο Ιατρικός και Φαρµακευτικός Σύλλογος Αργολίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών. Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών. Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων Αθήνα, 11 Νοεµβρίου 2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών Η χώρα µας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθεκτικών µικροβίων Τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

3/10/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3/10/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/10/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διευρύνεται η πολύ επιτυχημένη Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών και τη σημασία των εμβολίων, με την 3 η φάση ενημέρωσης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 04/10/ :50 Alexa ranking (Greece): 605

Publication date: 04/10/ :50 Alexa ranking (Greece): 605 http://www.dimokratiki.gr/ Publication date: 04/10/2017 10:50 Alexa ranking (Greece): 605 http://www.dimokratiki.gr/04-10-2017/apistefto-chaos-ta-iatrika-rantevou/ δηµοκρατική Απίστευτο χάος µε τα ιατρικά

Διαβάστε περισσότερα

http://www.top7news.gr/ Publication date: 24/07/2017 11:48 Alexa ranking (Greece): 30069 http://www.top7news.gr/koinonia/tin-aposirsi-tou-sxediou-nomou-gia-ti-protovath... Την απόσυρση του σχεδίου νόμου

Διαβάστε περισσότερα

http://www.aftodioikisi.gr/ Publication date: 26/07/2017 11:31 Alexa ranking (Greece): 365 http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/kai-oi-giatroi-tou-esi-kata-tou-ns-gia-protovath... Και οι γιατροί του ΕΣΥ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.healthreport.gr/ Publication date: 27/04/2017 12:09 Alexa ranking (Greece): 3375 http://www.healthreport.gr/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce... Ξεκινά ο διάλογος για την Πρωτοβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ( )

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ( ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΑΘΗΝΑ, 18/01/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ (18-01-2012)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr ΑΘΗΝΑ, 25/01/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ T: F: E: Αθήνα 26/02/2019. Υπουργείο Υγείας

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ T: F: E: Αθήνα 26/02/2019. Υπουργείο Υγείας Αθήνα 26/02/2019 ΠΡΟΣ: ΥΠΟΨΗ: Υπουργείο Υγείας Υπουργού Υγείας Αξιότιμο κο Ξανθό Ανδρέα Κοινοποίηση: Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Αξιότιμο κο Πολάκη Παύλο ΓΓ Υπουργείου Υγείας, Αξιότιμο κο Γιαννόπουλο Γεώργιο

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 1 η Νοεµβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: Β4Α/οικ ΠΡΟΣ 1.ΠΕ. Ι. ΕΟΠΥΥ 2.Αποκεντρωµένα Γραφεία Εξυπηρέτησης Ασφαλισµένων ΕΟΠΥΥ

Μαρούσι, 1 η Νοεµβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: Β4Α/οικ ΠΡΟΣ 1.ΠΕ. Ι. ΕΟΠΥΥ 2.Αποκεντρωµένα Γραφεία Εξυπηρέτησης Ασφαλισµένων ΕΟΠΥΥ Μαρούσι, 1 η Νοεµβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: Β4Α/οικ. 42563 Γενική /νση: Σχεδιασµού & Ανάπτυξης Υπηρεσιών Υγείας /νση: Φαρµάκου Τµήµα σχεδιασµού και παρακολούθησης χορήγησης φαρµάκων Πληροφορίες: Ε. Αλεξοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

http://www.briefingnews.gr/ Publication date: 29/07/2016 13:16 Alexa ranking (Greece): 3628 http://www.briefingnews.gr/ellada/exigiseis-gia-toys-197-nekroys-apo-ti-gripi-zita-o-... Εξηγήσεις για τους 197

Διαβάστε περισσότερα

http://www.zoomnews.gr/ Publication date: 03/10/2017 11:05 Alexa ranking (Greece): 9950 http://www.zoomnews.gr/parousiasi-tis-idikis-ekdosis-tou-isa-iatriko-egkolpio-protr... Παρουσίαση της ειδικής έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Contents 01/11 03/11 02/11 02/11

Contents 01/11 03/11 02/11 02/11 Contents 1. ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ_PLAN B 01/11/2017 page 72 2. ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ... ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 04/11/2017 page 32 3. ΙΣΑ ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος : Όνομα: Θέση: ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ιωάννα Τασολάμπρου Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Ηλ. Δ/νση : itasolamprou@agrinio.gr, pronoia2@agrinio.gr

Διαβάστε περισσότερα

http://www.onmed.gr/ Publication date: 13/07/2016 11:28 Alexa ranking (Greece): 266 http://www.onmed.gr/eopyy/story/345364/isa-pros-mpersimi-simantikes-oi-periko... ΙΣΑ προς Μπερσίμη: Σημαντικές οι περικοπές

Διαβάστε περισσότερα

Στο κόκκινο η ανεργία των γιατρών. Μέσο:...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημ. Έκδοσης:...22/12/2015 Ημ. Αποδελτίωσης:...22/12/2015 Σελίδα:... 1

Στο κόκκινο η ανεργία των γιατρών. Μέσο:...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημ. Έκδοσης:...22/12/2015 Ημ. Αποδελτίωσης:...22/12/2015 Σελίδα:... 1 Περιεχόμενα 1. ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 17/12/2015 σελ.11 2. ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 22/12/2015 σελ.36 3. ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.life2day.gr/ Publication date: 08/03/2017 09:31 Alexa ranking (Greece): 5804 http://www.life2day.gr/2017/03/kataggelies-gia-upopto-freno-stis-adeies-twn-mona... Search Καταγγελίες για φρένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 18/4/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 18/4/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 8/4/6 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. Γγ/οικ.8 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Θέμα: «Ένταξη του κλάδου ασθενείας ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ». Σχετικό: 1.Νόμος υπ αρίθμ. 4052 /2012 άρθρο 13 παρ.17 (ΦΕΚ 41/Α/1-3- 2012).

Προς: Θέμα: «Ένταξη του κλάδου ασθενείας ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ». Σχετικό: 1.Νόμος υπ αρίθμ. 4052 /2012 άρθρο 13 παρ.17 (ΦΕΚ 41/Α/1-3- 2012). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr Αθήνα, 30 Απριλίου 2012 Αρ. Πρωτ.: 20589 Γενική Δ/νση: Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡ. npqt,..,... ΗΜΕιΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡ. npqt,..,... ΗΜΕιΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ -327845 (3/7) 06/02/2015 13:29:55 +02C ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Μ Σ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.newsnowgr.com/ Publication date: 09/12/2016 10:56 Alexa ranking (Greece): 581 http://www.newsnowgr.com/article/986488/sti-dikaiosyni-oi-giatroi-gia-to-pagoma-t... Γράφει: Δήµητρα Ευθυµιάδου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Διαδικασία και τρόπος προκήρυξης θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ. και προθεσμία και τρόπος υποβολής δικαιολογητικών»

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Διαδικασία και τρόπος προκήρυξης θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ. και προθεσμία και τρόπος υποβολής δικαιολογητικών» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 06/12 03/12

Περιεχόμενα 06/12 03/12 Περιεχόμενα 1. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 07/12/2016 σελ.4 2. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ... HELLO_1 07/12/2016 σελ.147 3. ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Contents 1. ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ 4. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Contents 1. ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ 4. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Contents 1. ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ 2. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ 3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 4. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24/11/2017 page 10 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παροχή διευκρινίσεων σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38 Α )»

Θέμα: «Παροχή διευκρινίσεων σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38 Α )» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία

Οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία Οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία Κυριάκος Σουλιώτης 1, Χαράλαμπος Νάκος 2 1 Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Υγείας & Αναπληρωτής Πρύτανη, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου 2 Φαρμακοποιός / Οικονομολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑ (ΕΓΕΣΥΝΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑ (ΕΓΕΣΥΝΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑ (ΕΓΕΣΥΝΑ) 23/1/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Αρκαδίας θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες του νομού Αρκαδίας για ένα σύνολο μέτρων και αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

http://news.travelling.gr/ Publication date: 19/04/2017 09:50 Alexa ranking (Greece): 3169 http://news.travelling.gr/2017/04/%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba... Ιατρικός Τουρισµός στην Ελλάδα µια συλλογική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία έγκρισης και απόδοσης δαπάνης για διενέργεια εξέτασης ONCOTYPE DX σε ασθενείς με Ca μαστού.»

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία έγκρισης και απόδοσης δαπάνης για διενέργεια εξέτασης ONCOTYPE DX σε ασθενείς με Ca μαστού.» Μαρούσι, 21 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ.: ΔΒ3Α/Φ115/14/οικ.50990 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΥ&ΠΠΥ Ταχ. Δ/νση: Απ. Παύλου 12, Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα

Ταµεία-ΕΣΠΑ: συµβάσεις και δυνατότητες χρηµατοδότησης

Ταµεία-ΕΣΠΑ: συµβάσεις και δυνατότητες χρηµατοδότησης Ταµεία-ΕΣΠΑ: συµβάσεις και δυνατότητες χρηµατοδότησης Υπερπλασία προστάτη Νευρογενής κύστη Βάιος Παπαδηµητρίου Ουρολόγος, Λαµία Μέχρι 2011 n ΙΚΑ n ΟΓΑ n Δηµόσιο (ΟΠΑΔ) - ΤΥΔΚΥ n ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) n Λοιπά www.eopyy.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση αποτελεσμάτων ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Για τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Μάρτιος 2012

Παρουσίαση αποτελεσμάτων ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Για τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Μάρτιος 2012 Παρουσίαση αποτελεσμάτων ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Για τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Μάρτιος 2012 ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΕΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11 / 06 / 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΑΛΕ/Γ.Π. οικ. 45169 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μια σηµαντική Πανελλαδική Εκστρατεία Ενηµέρωσης για την ορθή χρήση των Αντιβιοτικών και των Εµβολίων πρόκειται να πραγµατοποιήσει το Εθνικό ιαδηµοτικό ίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, η Ελληνική Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο.

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο. Γραφείο Αναπλ. Γενικού Δ/ντή κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλου Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο, Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2016 Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 49 ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 9 Απριλίου 6 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθ. Γγ/οικ. 8 Τροποποίηση της υπ αριθ. Υ9/οικ.7/4 8 4 (ΦΕΚ 4/Β/8 8 4) υπουργικής απόφασης «Βραχυπρό

Διαβάστε περισσότερα

http://medlabgr.blogspot.gr/ Publication date: 17/01/2018 21:44 Alexa ranking (Greece): 1770 http://medlabgr.blogspot.gr/2018/01/blog-post_339.html?utm_source=feedburner... Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 2013 : ένταξη στο ΕΔΔΥΠΠΥ 2014 : 14 πιλοτικά ΚΕΠ Υγείας 2015 : νέοι δήμοι - ΚΕΠ Υγείας εκτός Προγράμματος Απόφαση Ορισμός Δημοτικών Υπαλλήλων (2 άτομα) για την στελέχωση των

Διαβάστε περισσότερα

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης.

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Γ.Ε.: Γ32/ 978/31-5-2007 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 /4/ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 /4/ 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 /4/ 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. πρωτ.: Γ1α/Γ.Π.οικ.29106 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. Αθήνα, 21-06-2018 Αρ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π.οικ. 48031

Διαβάστε περισσότερα

Με βάση τον Κανονισµό για το συντονισµό των συστηµάτων κοινωνικής ασφάλισης (ΕΚ 883/ ) που ενσωµατώνεται στην Οδηγία: Οι πολίτες (και κάτοικοι

Με βάση τον Κανονισµό για το συντονισµό των συστηµάτων κοινωνικής ασφάλισης (ΕΚ 883/ ) που ενσωµατώνεται στην Οδηγία: Οι πολίτες (και κάτοικοι ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Φεβρουάριος 2011 1 Με βάση τον Κανονισµό για το συντονισµό των συστηµάτων κοινωνικής ασφάλισης (ΕΚ 883/2004 2004) που ενσωµατώνεται στην Οδηγία: Οι πολίτες (και κάτοικοι από

Διαβάστε περισσότερα

ανεµβολίαστοι. Στη Νότια Ελλάδα. Publication date: 29/09/ :27. Alexa ranking (Greece): 0

ανεµβολίαστοι. Στη Νότια Ελλάδα.  Publication date: 29/09/ :27. Alexa ranking (Greece): 0 http://breakingnewslive.net/gr/ Publication date: 29/09/2017 10:27 Alexa ranking (Greece): 0 http://breakingnewslive.net/gr/news/350-000-paidia-se-kindyno-ilaras-proeidopoih... 350.000 παιδιά σε κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αποζημίωσης

Διαδικασία Αποζημίωσης Διαδικασία Αποζημίωσης Η αποζημίωση γίνεται είτε απευθείας από την Εταιρεία στον πάροχο περίθαλψης, είτε απολογιστικά με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του Συμβαλλόμενου Για την καταβολή της αποζημίωσης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ 1. Ποιες υπηρεσίες φροντίδας υγείας καλύπτονται από το ΓεΣΥ; Από 01/06/2019: Φροντίδα υγείας από προσωπικούς ιατρούς Φροντίδα υγείας από ειδικούς ιατρούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 12 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12.1. Το Ταµείο εγκρίνει στα άµεσα µέλη του και στα έµµεσα µέλη της ιδίας οικογενείας που πάσχουν από ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια, τη µετάβαση σε ενδεδειγµένα θεραπευτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 13/07/ :00 Alexa ranking (Greece): 0

Publication date: 13/07/ :00 Alexa ranking (Greece): 0 http://enkinisilaiko.blogspot.gr/ Publication date: 13/07/2017 08:00 Alexa ranking (Greece): 0 http://enkinisilaiko.blogspot.gr/2017/07/blog-post_67.html Οι ειδικευόµενοι γιατροί γυρίζουν την πλάτη στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α : Ε ι σ ι τ ή ρ ι ο Ε λ ε ύ θ ε ρ η ς Π ρ ό σ β α σ η ς σε υ π η ρ ε σ ί ε ς Πρω τ ο β ά θ μ ι α ς Φ ρ ο ν τ ί δ α ς Υ γ ε ί α ς ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : Αθήνα Τηλέφωνο : FAX :

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : Αθήνα Τηλέφωνο : FAX : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26-07 -2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: Γ5(α)οικ. 57940 ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ &ΤΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων

Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων ΗΜΕΡΙΔΑ Οστεοπόρωση Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων Σάββατο 23 Μαΐου 2015 Αίθουσα Εκδηλώσεων 6 ου ορόφου, YΓΕΙΑ Οργάνωση: Αλέξανδρος Γεράκης & Παντελής Τριανταφυλλίδης Υπό την αιγίδα των: Επιστημονικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ο οποίος θέτει υπόψη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα παρακάτω: Λόγω των κοινωνικών και εργασιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε άνεργες και ανασφάλιστες γυναίκες, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Λοιμώξεις. έτος. Ξενοδοχείο 4 Εποχές. Φθινοπωρινές Ημέρες Παθολογίας ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΠΟΖΑΡ) Οργάνωση: Συνδιοργάνωση:

Λοιμώξεις. έτος. Ξενοδοχείο 4 Εποχές. Φθινοπωρινές Ημέρες Παθολογίας ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΠΟΖΑΡ) Οργάνωση: Συνδιοργάνωση: Οργάνωση: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ & ΟΜΩΝΥΜΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Συνδιοργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξεκινά το ταξίδι της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του ΕΔΔΥΠΠΥ και την ευγενική χορηγία της ELPEN Η καλύτερη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 / 6 / 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 / 6 / 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 / 6 / 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. πρωτ.: Γ1α/Γ.Π.οικ.46960 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 03/07 03/07

Περιεχόμενα 03/07 03/07 Περιεχόμενα 1. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 04/07/2018 σελ.24 2. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 04/07/2018 σελ.7 3. ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ...

Διαβάστε περισσότερα

Πώς γίνεται η εγγραφή. Η αίτηση εγγραφής μπορεί να υποβληθεί: μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής ή

Πώς γίνεται η εγγραφή. Η αίτηση εγγραφής μπορεί να υποβληθεί: μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής ή Από την 1η Ιανουαρίου του 2019 ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού θα είναι υποχρεωτικός για όλους. Ωστόσο πολλοί πολίτες ακόμη δεν έχουν εγγραφεί στο σύστημα. Όπως διευκρινίζει το υπουργείο Υγείας, οικογενειακοί

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. - ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας: 104 33 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Α.Π.: 6013 ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Α.Π.: 6013 ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΛΗΡ.: Σ. Δρόσσου 1 ΖΑΚΥΝΘΟΣ 17-10-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Διαδικασία προκήρυξης θέσεων ιατρών και οδοντιάτρων Ε.Σ.Υ.» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Διαδικασία προκήρυξης θέσεων ιατρών και οδοντιάτρων Ε.Σ.Υ.» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. Αθήνα,13-02-2018 Αριθμ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π.οικ.13273

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος - Δημ Σύμβουλος Χαλανδρίου,

Διαβάστε περισσότερα

( Ν. Π. Δ. Δ. ) Διεύθυνση: Βότση 42, Τ.Κ ΠΑΤΡΑ Τηλέφωνα: , , Fax:

( Ν. Π. Δ. Δ. ) Διεύθυνση: Βότση 42, Τ.Κ ΠΑΤΡΑ Τηλέφωνα: , , Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ( Ν. Π. Δ. Δ. ) Διεύθυνση: Βότση 42, Τ.Κ.262 21 ΠΑΤΡΑ Τηλέφωνα: 2610277553, 2610278866, Fax:2610275609 Αριθ. Πρωτ.: 13854 Πάτρα : 22-12-2016 Προς τον Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Περιεχόμενα 1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Περιεχόμενα 1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΑΤΡΕΙΑ 2. ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ 3. ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 4. ΕΛΛΕΙΡ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ... 5. ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μυτιλήνη, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011. http://www.e-syntagografisi.gr

Μυτιλήνη, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011. http://www.e-syntagografisi.gr Μυτιλήνη, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 http://www.e-syntagografisi.gr Η διασφάλιση της υγείας των ασθενών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Πολίτες Η επίτευξη σημαντικών οικονομιών στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Contents. 1. Ο ΙΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ... ΘΡΙΑΣΙΟ 30/11/2017 page 1,2,7

Contents. 1. Ο ΙΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ... ΘΡΙΑΣΙΟ 30/11/2017 page 1,2,7 Contents 1. Ο ΙΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ... ΘΡΙΑΣΙΟ 30/11/2017 page 1,2,7 2. ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 60.000 ΕΥΡΩ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 30/11/2017 page 16 3. ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου I. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΝΩΜΗΣ. Το βασικότερο εύρημα της έρευνας, αποτελεί η δυσαρέσκεια για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΕΟΠΠΥ.

Δελτίο Τύπου I. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΝΩΜΗΣ. Το βασικότερο εύρημα της έρευνας, αποτελεί η δυσαρέσκεια για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΕΟΠΠΥ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριστοτέλους 46, 104 33 Αθήνα, Τηλ. 210 8846852, Fax. 210 8846853 www.imegsevee.gr, info@imegsevee.gr Δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α Πληροφορίες: Ε. Γκαρέτσου Ταχ. Διεύθυνση: Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

http://www.iatronet.gr/ Publication date: 05/10/2017 10:24 Alexa ranking (Greece): 689 http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/42876/k-ntaloykas-i-ila... Κ. Νταλούκας: Η ιλαρά μεταδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ E-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

Περιεχόμενα 1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ E-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Περιεχόμενα 1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ E-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ 2. ΑΔΥΝΑΜΙΑ 3. 250 ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ 24 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ΙΣΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 14/07/2016

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή

Είσοδος στην εφαρμογή Είσοδος στην εφαρμογή Για να πραγματοποιηθεί είσοδος στο σύστημα, ο/η ιατρός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει αρχικά συναλλαγή με το σύστημα πιστοποίησης των στοιχείων του/της και να έχει παραλάβει μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία: Προετοιµασία για τις διακοπές ταξιδεύετε πάντα µε την Ευρωπαϊκή Κάρτα σας Ασφάλισης Ασθένειας (EΚΑA)?

Υγεία: Προετοιµασία για τις διακοπές ταξιδεύετε πάντα µε την Ευρωπαϊκή Κάρτα σας Ασφάλισης Ασθένειας (EΚΑA)? MEMO/11/406 Βρυξέλλες, 16 Ιουνίου 2011 Υγεία: Προετοιµασία για τις διακοπές ταξιδεύετε πάντα µε την Ευρωπαϊκή Κάρτα σας Ασφάλισης Ασθένειας (EΚΑA)? Στις διακοπές να περιµένετε το απροσδόκητο. Σχεδιάζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Απομυελινωτικών Παθήσεων του ΚΝΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Απομυελινωτικών Παθήσεων του ΚΝΣ. Γενική Διεύθυνση Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας Δ/νση: Στρατηγικού Σχεδιασμού Τμήμα: Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Αναπτυξιακών Έργων Ταχ. Δ/νση: Αποστόλου Παύλου 12, 15123 Μαρούσι Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟ : Ε-mail :

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟ : Ε-mail : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15 / 01 / 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΑΛΕ/Γ.Π. 96258/2017 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνεταιριστικό Μοντέλο και ο ρόλος των Εργαστηριακών Ιατρών στο Σύστημα Υγείας

Το Συνεταιριστικό Μοντέλο και ο ρόλος των Εργαστηριακών Ιατρών στο Σύστημα Υγείας Το Συνεταιριστικό Μοντέλο και ο ρόλος των Εργαστηριακών Ιατρών στο Σύστημα Υγείας Δρ. Μακρίδης Παναγιώτης Ιατρός Βιοπαθολόγος, Πρόεδρος ΔΣ Medisyn Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2017 Το Συνεταιριστικό Μοντέλο Εργαστηριακών

Διαβάστε περισσότερα

28444 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

28444 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 28444 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Α/Α Κατηγορία rebate Παρεχόμενη Υπηρεσία Υγείας 1. R1α Υπηρεσίες Νοσηλείας Ιδιωτικών Κλινικών (εκτός της ακτινοθεραπείας) 2. R1β Ακτινοθεραπεία 3. R2 Υπηρεσίες Κέντρων Αποκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2.2 Για επιβεβαίωση της απαραίτητης πιο πάνω προϋπόθεσης του σημείου (ii), οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν: Σελίδα 1 από 3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2.2 Για επιβεβαίωση της απαραίτητης πιο πάνω προϋπόθεσης του σημείου (ii), οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν: Σελίδα 1 από 3 _ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 15Ο ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

http://epirusinfo.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi Publication date: 13/10/2016 10:47 Alexa ranking (Greece): 0 http://www.epirusnews.eu/arta-enimerosi-politon-ke-foreon-gia-tous-mithous-ke-ti... Άρτα: Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (F.A.Q.)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (F.A.Q.) Διεύθυνση Λειτουργικής Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (F.A.Q.) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Έκδοση 1.0 Απρίλιος 2013 ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΣΥΧΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Υ4α/147881/10 (ΦΕΚ 1851 Β/25-11-2010) : Ολοήμερη λειτουργία Νοσοκομείων. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αριθμ. Υ4α/147881/10 (ΦΕΚ 1851 Β/25-11-2010) : Ολοήμερη λειτουργία Νοσοκομείων. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αριθμ. Υ4α/147881/10 (ΦΕΚ 1851 Β/25-11-2010) : Ολοήμερη λειτουργία Νοσοκομείων. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις: 1. Του άρθρου 1 του Ν. 3868/2010 «Αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΙΩΝ (ΚΕΝ/GR - DRGs) ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ. Γενικός Γραμματέας ΥΥΚΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΙΩΝ (ΚΕΝ/GR - DRGs) ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ. Γενικός Γραμματέας ΥΥΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΙΩΝ (ΚΕΝ/GR - DRGs) ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ Γενικός Γραμματέας ΥΥΚΑ Ορισμός: Diagnosis Related Groups (DRGs) Diagnosis Related Groups (DRGs): Ομοιογενείς Διαγνωστικές

Διαβάστε περισσότερα

Οι ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ αποζημιώνονται, μόνο εφόσον έχει προηγηθεί η έγκριση του ελεγκτή ιατρού ΕΟΠΥΥ για την αποστολή του δείγματος στο εξωτερικό.

Οι ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ αποζημιώνονται, μόνο εφόσον έχει προηγηθεί η έγκριση του ελεγκτή ιατρού ΕΟΠΥΥ για την αποστολή του δείγματος στο εξωτερικό. 2.α. ΟNCOTYPE Σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού αρχικού σταδίου (με θετικούς ορμονοϋποδοχείς και αρνητικούς μασχαλιαίους λεμφαδένες) παρέχεται η τεχνική της αλυσιδωτής αντίδρασης της αντίστροφης μεταγραφάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ένταξη των κλάδων ασθενείας ΕΤΑΑ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, ΤΑΠ-ΕΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ».

ΘΕΜΑ : «Ένταξη των κλάδων ασθενείας ΕΤΑΑ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, ΤΑΠ-ΕΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ». Αθήνα 14.11.2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΚΗΦΙΣΙΑΣ 39 Τ. Κ. : 151

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

146/ : 146/ / (2) .).

146/ : 146/ / (2) .). Τροποποίηση και συµπλήρωση του Κανονισµού Παροχών του ΟΠΑ (ΦΕΚ 146/10-2-2011 τ. Β ) Πέµπτη, 24 Φεβρουάριος 2011 06:50 ΦΕΚ: 146/10-2-2011 Τεύχος Β ΚΥΑ Αριθµ. Υ9/137380 (2) Τροποποίηση και συµπλήρωση του

Διαβάστε περισσότερα

Οι πραγματικές ανάγκες των ασθενών σε φάρμακα και η κάλυψή τους σε περίοδο οικονομικής κρίσ Δευτέρα, 09 Μαρτίου :41

Οι πραγματικές ανάγκες των ασθενών σε φάρμακα και η κάλυψή τους σε περίοδο οικονομικής κρίσ Δευτέρα, 09 Μαρτίου :41 Η συζήτηση για τα γενόσημα, πρωτότυπα, υψηλού κόστους και καινοτόμα φάρμακα, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας χαράζει μια νέα πολιτική για τη φαρμακευτική κάλυψη του

Διαβάστε περισσότερα

Το ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ, υποστηρίζεται από τον όμιλο ιατρικών εταιρειών. «ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ», ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο της

Το ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ, υποστηρίζεται από τον όμιλο ιατρικών εταιρειών. «ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ», ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο της ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ Το ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ, υποστηρίζεται από τον όμιλο ιατρικών εταιρειών «ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ», ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας, παίζοντας καθοριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Σέρρες η Υ.ΠΕ.. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Αρ. Πρ. : 7065 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Σέρρες η Υ.ΠΕ.. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Αρ. Πρ. : 7065 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Σέρρες 20-05-2019 4 η Υ.ΠΕ.. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Αρ. Πρ. : 7065 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Ταχ. Δ/νση: 3ο χιλ. Εθν. Οδού Σερρών-Δράμας, τηλ. 23210 94782 fax.: 23210 94

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας Προς : ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ [1]

Εθνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας  Προς : ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ [1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Εθνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr Μαρούσι 8/6/2016 Αρ. Πρωτ.: ΔΒ3Α/Φ115/οικ.22156 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 10197 Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Υποκαταστήματα, Περιφερειακούς Τομείς. Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία κλάδου Ε.Σ.Υ. για τη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία κλάδου Ε.Σ.Υ. για τη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα