Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Publication date: 17/01/ :44 Alexa ranking (Greece): Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών απαιτεί την παρουσία του στη Βουλή κατά την συζήτηση του Νοµοσχεδίου για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτημα, προκειμένου εκπρόσωποί μας να ενημερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιμά ότι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με το ζήτημα της εξομοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο Σύλλογος επιθυμεί να ενημερώσει τη Βουλή σχετικά με την αναγκαιότητα να ρυθμισθεί το πιθανό αίτημα για την αυτόματη αναγνώριση και την εξομοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήμια του εξωτερικού με τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήμιο προτείνεται από το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυμπερίδης δήλωσε: Θεωρούμε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις μας, ζητήσαμε να παρευρεθούμε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων, προκειμένου να καταθέσουμε τις απόψεις μας, κατά την συζήτηση για του Νομοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήματα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα.

2 Publication date: 17/01/ :47 Alexa ranking (Greece): Φυσικοθεραπευτές: Ζητούν να είναι παρόντες στη συζήτηση για το σ/ν του Παν. Δυτικής Αττικής Την παρουσία του στη Βουλή κατά την συζήτηση του Νοµοσχεδίου για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής, απαιτεί και διεκδικεί, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών. Ειδικότερα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποι του Συλλόγου, να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο Σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυµπερίδης δήλωσε: Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του Νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα. Διαβάστε ακόµη:

3 Publication date: 17/01/ :25 Alexa ranking (Greece): Φυσικοθεραπευτές: Ζητούν να είναι παρόντες στη συζήτηση για το σ/ν του Παν. Δυτικής Αττικής Την παρουσία του στη Βουλή κατά την συζήτηση του Νοµοσχεδίου για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής, απαιτεί και διεκδικεί, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών. Ειδικότερα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποι του Συλλόγου, να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο Σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυµπερίδης δήλωσε: Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του Νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα. Πηγή

4 Publication date: 17/01/ :21 Alexa ranking (Greece): Φυσικοθεραπευτές: Ζητούν να είναι παρόντες στη συζήτηση για το σ/ν του Παν. Δυτικής Αττικής Την παρουσία του στη Βουλή κατά την συζήτηση του Νοµοσχεδίου για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής, απαιτεί και διεκδικεί, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών. Διαβάστε περισσότερα εδώ Μοιραστείτε:

5 Publication date: 17/01/ :07 Alexa ranking (Greece): Προϋπολογισµός ΕΟΠΥΥ: Συγγνώµη, λάθος! Διορθώσεις του υπουργείου Αίρονται οι πρόσθετες περικοπές 20% µετά τη δέσµευση καταβολής εισφορών από τον ΕΦΚΑ Επιστροφή στην µνηµονιακή κανονικότητα φέρνει η νεώτερη απόφαση για την κατανοµή του προϋπολογισµού του ΕΟΠΥΥ για το Προφανώς, η απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισµού να περικόψει ακόµη περισσότερο τις δαπάνες κατά 20% ανά τοµέα διαπιστώθηκε πως δεν είναι λειτουργική, (σχετικό ρεπορτάζ Healthmag, εδώ) µε αποτέλεσµα η εγκριτική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, να επαναφέρει τις πιστώσεις στα περσινά επίπεδα για τους παρόχους του Οργανισµού, παρότι η επιχορήγηση φέτος είναι δραστικά µειωµένη κατά 200 εκ. ευρώ και πλέον και αναµένεται να συµπληρωθούν τα απαιτούµενα ποσά από τις εισφορές που θα καταβάλλει στον ΕΟΠΥΥ, ο ΕΦΚΑ. Η νέα απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, προβλέπει διαχωρισµό του έτους ανά εξάµηνο, ορίζοντας νέα επιτρεπόµενα όρια δαπάνης σε επίπεδο έτους και εξαµήνων. Έτσι, το σύνολο των Κλειστών Προϋπολογισµών ορίζεται σε 1,343 δισ. ευρώ µε εξαµηνιαίο όριο δαπάνης τα 671,5 εκ. ευρώ, και το σύνολο του Ετήσιου Προϋπολογισµού για το σύνολο των δαπανών υγείας φθάνει το 1,525 δισ. ευρώ που ανά εξάµηνο επιµερίζεται σε 762,5 εκ. ευρώ. Αναλυτικά ανά κατηγορία παρόχων, τα νέα διορθωµένα- όρια δαπανών, προβλέπονται έχουν ως εξής: Υπηρεσίες Νοσηλείας Ιδιωτικών Κλινικών 265 εκ. ευρώ, που επιµερίζονται σε 175 εκ. ευρώ για νοσήλια, 40 εκ. ευρώ για νοσήλια ειδικών επεµβάσεων, από 14,5 εκ. ευρώ για ΜΕΘ και ΜΕΝ Νεογνών και 21 εκ ευρώ για ακτινοθεραπεία. Υπηρεσίες Κέντρων Αποκατάστασης κλειστής περίθαλψης 54 εκ. ευρώ Υπηρεσίες Κέντρων Αποκατάστασης ανοικτής περίθαλψης 6 εκ. ευρώ Ψυχιατρικές κλινικές 50 εκ. ευρώ Φορείς υποστήριξης αναπηρίας 47 εκ. ευρώ Διαγνωστικά κέντρα 350 εκ. ευρώ τα οποία επιµερίζονται σε 200 εκ. ευρώ για εξετάσεις βιολογικών υλικών, 3 εκ. ευρώ για ακτινογραφίες, από 7 εκ. ευρώ για ψηφιακές µαστογραφίες και µέτρηση οστικής πυκνότητας, 76 εκ. ευρώ για αξονικές και µαγνητικές τοµογραφίες, 29 εκ. ευρώ για υπερηχογραφήµατα, 8 εκ. ευρώ για σπινθηρογραφήµατα, 2,6 εκ. ευρώ για PET/CT, 6,9 εκ. ευρώ για διαγνωστικά ραδιοφάρµακα και άλλα 10,5 εκ. ευρώ για λοιπές πράξεις. Φυσικοθεραπείες 70 εκ. ευρώ Ιατρικές υπηρεσίες 104 εκ. ευρώ Υπηρεσίες αιµοκάθαρσης 140 εκ. ευρώ, Συµπληρώµατα ειδικής διατροφής 20 εκ. ευρώ, Υγειονοµικό υλικό 194 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα υλικά διαβήτη 60 εκ. ευρώ, Πρόσθετη περίθαλψη 43 εκ. ευρώ. Αναλυτικά, το πλήρες κείµενο της απόφασης επισυνάπτεται εδώ.

6 Publication date: 17/01/ :30 Alexa ranking (Greece): Σχετικά µε την συζήτηση για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής στη Βουλή Σχετικά µε την συζήτηση για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής στη Βουλή Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί µας να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Διαβάστε ακόµη: Καταλήψεις Σχολών του ΤΕΙ Αθηνών - Τι αποφάσισαν! Επίσης, ο Σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυµπερίδης δήλωσε: Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του Νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα. Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

7 Publication date: 17/01/ :07 Alexa ranking (Greece): Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών: Ανησυχίες για το Νοµοσχέδιο ίδρυσης Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί µας να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο Σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυµπερίδης δήλωσε: Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του Νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα. Σχετικά... Πέρασε το πολυνοµοσχέδιο µε 154 "Ναι" από τη Βουλή Ένταση προκλήθηκε για το πολυνοµοσχέδιο έξω από τη Βουλή (pics)

8 Publication date: 17/01/ :44 Alexa ranking (Greece): 73 Παρουσία φυσικοθεραπευτών η συζήτηση για το πανεπιστήµιο Δ.Αττικής Παρουσία φυσικοθεραπευτών η συζήτηση για το πανεπιστήµιο Δ.Αττικής Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί του να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας µε θέµα «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο ΠΣΦ εκτιµά ότι οι βουλευτές όλων των κοµµάτων πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των πτυχίων και µε την αναγκαιότητα να ρυθµιστεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν ΠΕ, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν ΤΕ. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του ΠΣΦ. Ο πρόεδρος του ΠΣΦ Πέτρος Λυµπερίδης εξηγεί ότι «ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του νοµοσχεδίου για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα».

9 Publication date: 17/01/ :37 Alexa ranking (Greece): 0 Παρουσία φυσικοθεραπευτών η συζήτηση για το πανεπιστήµιο Δ.Αττικής Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί του να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας µε θέµα «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο ΠΣΦ εκτιµά ότι οι βουλευτές όλων των κοµµάτων πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των πτυχίων και µε την αναγκαιότητα να ρυθµιστεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν ΠΕ, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν ΤΕ. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του ΠΣΦ. Ο πρόεδρος του ΠΣΦ Πέτρος Λυµπερίδης εξηγεί ότι «ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του νοµοσχεδίου για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα».

10 Publication date: 17/01/ :14 Alexa ranking (Greece): Παρουσία φυσικοθεραπευτών η συζήτηση για το πανεπιστήµιο Δ.Αττικής Παρουσία φυσικοθεραπευτών η συζήτηση για το πανεπιστήµιο Δ.Αττικής Πολιτική Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί του να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας µε θέµα «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Δείτε περισσότερα: in.gr

11 Publication date: 17/01/ :57 Alexa ranking (Greece): Ο ΠΣΦ απαιτεί την παρουσία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Νοµοσχεδίου για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί µας να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο Σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυµπερίδης δήλωσε: Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του Νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα.

12 Publication date: 17/01/ :50 Alexa ranking (Greece): Φυσικοθεραπευτές: Ζητούν να µιλήσουν στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων Στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί µας να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο Σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυµπερίδης δήλωσε: Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του Νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα.

13 Publication date: 17/01/ :49 Alexa ranking (Greece): Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών: Πρέπει να µιλήσουµε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων Τα µέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ζητούν να παραστούν στην συζήτηση που θα διεξαχθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για το νοµοσχέδιο που κατέθεσε το υπουργείο Υγείας και το οποίο προβλέπει τη σύσταση πανεπιστηµιακής σχολής φυσικοθεραπευτών. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί µας να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την πολιτική ηγεσία κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. "Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα".

14 Publication date: 17/01/ :43 Alexa ranking (Greece): in.gr: Παρουσία φυσικοθεραπευτών η συζήτηση για το πανεπιστήµιο Δ.Αττικής Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί του να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας µε θέµα «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις».

15 Publication date: 17/01/ :39 Alexa ranking (Greece): Να παραστεί στη Βουλή απαιτεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών στη συζήτηση για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) εξεδόθη την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου η εξής ανακοίνωση: "Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί µας να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιμά ότι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με το ζήτημα της εξομοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Ελληνικών ιδρυμάτων), το οποίο είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιµετωπιστεί. Επίσης, ο Σύλλογος επιθυμεί να ενημερώσει τη Βουλή σχετικά με την αναγκαιότητα να ρυθμισθεί το πιθανό αίτημα για την αυτόματη αναγνώριση και την εξομοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήμια του εξωτερικού με τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήμιο προτείνεται από το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυμπερίδης δήλωσε: Θεωρούμε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις μας, ζητήσαμε να παρευρεθούμε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων, προκειμένου να καταθέσουμε τις απόψεις μας, κατά την συζήτηση για του Νομοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα ".

16 Publication date: 17/01/ :36 Alexa ranking (Greece): Ο ΠΣΦ απαιτεί την παρουσία του στη Βουλή κατά την συζήτηση του Νοµοσχεδίου για το Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτηµα, προκειµένου εκπρόσωποί µας να ενηµερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νοµοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών εκτιµά ότι οι Βουλευτές όλων των κοµµάτων της Βουλής πρέπει να γνωρίζουν σχετικά µε το ζήτηµα της εξοµοίωσης των παλιών πτυχίων (Πτυχιούχων των Επίσης, ο Σύλλογος επιθυµεί να ενηµερώσει τη Βουλή σχετικά µε την αναγκαιότητα να ρυθµισθεί το πιθανό αίτηµα για την αυτόµατη αναγνώριση και την εξοµοίωση των πτυχίων των αποφοίτων από Πανεπιστήµια του εξωτερικού µε τα πτυχία των νέων πτυχιούχων σαν Π.Ε, οι οποίοι είχαν λάβει αναγνώριση και αντιστοίχιση του πτυχίου τους σαν Τ.Ε. Υπενθυµίζεται ότι το Τµήµα Φυσικοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήµιο προτείνεται από το σχέδιο νόµου του υπουργείου Παιδείας να είναι αυτοτελές, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τις θέσεις του Π.Σ.Φ. Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ Πέτρος Λυµπερίδης δήλωσε: Θεωρούµε εύλογες και σοβαρές τις ανησυχίες και τις ενστάσεις µας, ζητήσαµε να παρευρεθούµε στην επιτροπή µορφωτικών υποθέσεων, προκειµένου να καταθέσουµε τις απόψεις µας, κατά την συζήτηση για του Νοµοσχεδίου: «Ίδρυση Πανεπιστηµίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» για τα ζητήµατα που θα προκύψουν από το όλο εγχείρηµα. Όνοµα (υποχρεωτικό) (υποχρεωτικό)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 19.5.2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Γ3γ/37400 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

R2. Υπηρεσίες Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Κλειστής Περίθαλψης

R2. Υπηρεσίες Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Κλειστής Περίθαλψης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A Rla. Υπηρεσίες Νοσηλείας Ιδιωτικών Κλινικών (Περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες νοσηλείας πληντης ακτινοθεραπείας) Για ποσό από 5.000,01 έως 100.000,00 4,0% Για ποσό από 100.000,01 έως 400.000,00

Διαβάστε περισσότερα

28444 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

28444 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 28444 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Α/Α Κατηγορία rebate Παρεχόμενη Υπηρεσία Υγείας 1. R1α Υπηρεσίες Νοσηλείας Ιδιωτικών Κλινικών (εκτός της ακτινοθεραπείας) 2. R1β Ακτινοθεραπεία 3. R2 Υπηρεσίες Κέντρων Αποκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Γ3γ/Γ.Π.58976/2017 ΦΕΚ 2746/Β/

Αριθ. Γ3γ/Γ.Π.58976/2017 ΦΕΚ 2746/Β/ 1 Αριθ. Γ3γ/Γ.Π.58976/2017 ΦΕΚ 2746/Β/04-08-2017 Κλιμακωτό ποσοστό εκπτώσεων (rebate) επί των μηνιαίων μη εκκαθαρισμένων υποβαλλόμενων δαπανών των οριζομένων στην παρ. 1 του άρθρου 100 του ν. 4172/2013.

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: ΑΠΟΦΑΣΗ

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: ΑΠΟΦΑΣΗ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.08.07 09:30:24 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6ΩΖ0465ΦΥΟ-85Φ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.patrasevents.gr/ Publication date: 29/03/2018 02:57 Alexa ranking (Greece): 419 https://www.patrasevents.gr/article/338623-antithetos-o-psf-sti-dimiourgia-tmimat... Αντίθετος ο ΠΣΦ στη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

http://www.ipaideia.gr/ Publication date: 14/02/2018 10:21 Alexa ranking (Greece): 521 http://www.ipaideia.gr/paideia/nomosxedio-pan-dit-attikis-sarotikes-allages-apo-to-... Νοµοσχέδιο Παν. Δυτ. Αττικής:

Διαβάστε περισσότερα

http://www.statesmen.gr/ Publication date: 05/03/2018 00:09 Alexa ranking (Greece): 0 http://www.statesmen.gr/141936/panepisthmio-dytikhs-attikhs-to-trito-megalytero-... Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής: Το

Διαβάστε περισσότερα

http://www.zoomnews.gr/ Publication date: 26/11/2017 10:31 Alexa ranking (Greece): 10920 http://www.zoomnews.gr/i-fysikotherapeftes-prometopida-ton-evropaikon-systimat... Οι φυσικοθεραπευτές προµετωπίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 28443 4 Αυγούστου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2746 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κλιμακωτό ποσοστό εκπτώσεων (rebate) επί των μηνιαίων μη εκκαθαρισμένων

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός 2014 2015 2016 2017 2018. Έσοδα 5.496 5.190 5.291 5.342 5.394

Προϋπολογισμός 2014 2015 2016 2017 2018. Έσοδα 5.496 5.190 5.291 5.342 5.394 Οικονομικά στοιχεία Προϋπολογισμός Τα προϋπολογιστικά μεγέθη του ΕΟΠΥΥ αποτελούν υποσύνολο του κοινωνικού προϋπολογισμού και ως εκ τούτου επηρεάζονται από τα διαρθρωτικά μέτρα και τις δράσεις οι οποίες

Διαβάστε περισσότερα

http://dailypharmanews.gr/ Publication date: 01/03/2017 14:20 Alexa ranking (Greece): 41552 http://dailypharmanews.gr/site/post/6168/aitisi-akurosis-sto-ste-gia-to-neo-asfalisti... Αίτηση ακύρωσης στο

Διαβάστε περισσότερα

http://thetimes.gr/ Publication date: 26/01/2018 09:57 Alexa ranking (Greece): 10297 http://thetimes.gr/index.php/2016-11-07-11-54-35/item/99334-2018-01-26-07-38-14 Δραματικές οι ελλείψεις Φυσικοθεραπευτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 295 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 35 14 Ιανουαρίου 2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. οικ.113385 Τροποποίηση επί της Υ9/οικ.70521/18 8 14 «Βραχυπρό θεσμα και Μακροπρόθεσμα

Διαβάστε περισσότερα

http://www.healthreport.gr/ Publication date: 27/04/2017 12:09 Alexa ranking (Greece): 3375 http://www.healthreport.gr/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce... Ξεκινά ο διάλογος για την Πρωτοβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

http://www.top7news.gr/ Publication date: 24/07/2017 11:48 Alexa ranking (Greece): 30069 http://www.top7news.gr/koinonia/tin-aposirsi-tou-sxediou-nomou-gia-ti-protovath... Την απόσυρση του σχεδίου νόμου

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανισμοί ελέγχου και περιστολής της δαπάνης των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ παρόχων υγείας

Μηχανισμοί ελέγχου και περιστολής της δαπάνης των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ παρόχων υγείας 1 Μηχανισμοί ελέγχου και περιστολής της δαπάνης των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ παρόχων υγείας Κωνσταντίνος Α. Ψυχογυιός, M.Sc Προϊστάμενος Τμήματος Συλλογής, Επεξεργασίας & Τεκμηρίωσης Οικ. Στοιχείων &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27-09-2013. ποσού «επιστροφής» (rebate) του άρθρου 100 παρ.5 του ν. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27-09-2013. ποσού «επιστροφής» (rebate) του άρθρου 100 παρ.5 του ν. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27-09-2013 YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Tαχ. Δ/νση : Μακεδονίας 8 Ταχ. Κώδικας : 10433 Τηλέφωνο: : 210

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι Βουλευτές, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ. Ημερομηνία: 18/2/2019 Αρ. Πρωτ.

Κύριοι Βουλευτές, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ. Ημερομηνία: 18/2/2019 Αρ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ημερομηνία: 18/2/2019 Αρ. Πρωτ.: 139/2019 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δ/νση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Τμήμα: Ερωτήσεων. ΘΕΜΑ: Απάντηση σε ερώτηση Βουλευτή

ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δ/νση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Τμήμα: Ερωτήσεων. ΘΕΜΑ: Απάντηση σε ερώτηση Βουλευτή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Tαχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 T.K. : 101 87 Αθήνα Τηλέφωνο : 2132161429 Fax : 2132161931

Διαβάστε περισσότερα

http://www.newsnowgr.com/ Publication date: 09/12/2016 10:56 Alexa ranking (Greece): 581 http://www.newsnowgr.com/article/986488/sti-dikaiosyni-oi-giatroi-gia-to-pagoma-t... Γράφει: Δήµητρα Ευθυµιάδου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε ». Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε ». Αξιότιμε κ. Υπουργέ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334 FAX :210-8213760

Διαβάστε περισσότερα

Site: Publication date: 04/05/ :05

Site:  Publication date: 04/05/ :05 Site: http://www.wifinews.gr/ Publication date: 04/05/2015 15:05 http://www.wifinews.gr/ngine/post/97922/fusiko8erapeutes-amesi-exoflisi-gia-to-2013-meta-ton-elegxo-apo-tis-elegktikes-etaireie Φυσικοθεραπευτές:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ. Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Τι αλλάζει Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο τομέα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ. Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Τι αλλάζει Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο τομέα ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Τι αλλάζει Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο τομέα Το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο προβλέπει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Έντονη αντίθεση στη μη ένταξη του υπό ίδρυση τμήματος φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σχολή Επιστημών Υγείας»

ΘΕΜΑ: «Έντονη αντίθεση στη μη ένταξη του υπό ίδρυση τμήματος φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σχολή Επιστημών Υγείας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ημερομηνία: 23/1/2019 Αρ. Πρωτ.: 65/2019 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής»

ΘΕΜΑ: «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ημερομηνία: 30/11/2017 Αρ. Πρωτ.: 355/2017 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334

Διαβάστε περισσότερα

Π. Μ. Σ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Π. Μ. Σ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Π. Μ. Σ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του τμήματος Φυσικοθεραπείας, με τίτλο «Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία - Pediatric Physiotherapy» Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ - ΤΟ 10% ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ - ΤΟ 10% ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ edugate.gr : 15/04/2011 Ο υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ3 με σχετικά τις Πανελλήνιες και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Αρκετά σημεία της συνέντευξης παρουσιάζουν

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2018.09.13 13:17:31 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΖΦΠΟΞ7Μ-ΩΨΩ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΧΟΥ > ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ > ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Όλες οι οργανωµένες µορφές της κοινωνικής ζωής πρέπει να πάρουν θέση στον πόλεµο που κήρυξαν µνηµονιακοί.

Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Όλες οι οργανωµένες µορφές της κοινωνικής ζωής πρέπει να πάρουν θέση στον πόλεµο που κήρυξαν µνηµονιακοί. http://amunanet.com/ Publication date: 18/09/2017 08:21 Alexa ranking (Greece): 29515 http://amunanet.com/%ce%bf-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf... Ο Ιατρικός και Φαρµακευτικός Σύλλογος Αργολίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/13-06-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 13-06-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν ΚΕΝ τα οποία δεν έχουν συσχέτιση με ICD10 και ιατρικές πράξεις,

Υπάρχουν ΚΕΝ τα οποία δεν έχουν συσχέτιση με ICD10 και ιατρικές πράξεις, Υπάρχουν ΚΕΝ τα οποία δεν έχουν συσχέτιση με ICD10 και ιατρικές πράξεις, Υπάρχουν ΚΕΝ τα οποία δεν έχουν συσχέτιση με ICD10 αλλά έχουν ιατρικές πράξεις, Υπάρχουν ΚΕΝ τα οποία δεν έχουν Ιατρικές πράξεις,

Διαβάστε περισσότερα

http://www.stogiatro.gr/ Publication date: 01/12/2016 09:41 Alexa ranking (Greece): 2097 http://www.stogiatro.gr/nea/43300-isa-pros-taaptgae-ti-ginetai-me-ta-liksiprothesm... ΙΣΑ προς ΤΑΑΠΤΓΑΕ: Τι γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορθή συµπλήρωση παραπεµπτικών εξετάσεων υψηλού κόστους - αυξηµένη ζήτηση Μαγνητικών Τοµογραφιών».

ΘΕΜΑ : «Ορθή συµπλήρωση παραπεµπτικών εξετάσεων υψηλού κόστους - αυξηµένη ζήτηση Μαγνητικών Τοµογραφιών». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 14 / 2 /2008 Ι ΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ32 / 171 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 04/10/ :50 Alexa ranking (Greece): 605

Publication date: 04/10/ :50 Alexa ranking (Greece): 605 http://www.dimokratiki.gr/ Publication date: 04/10/2017 10:50 Alexa ranking (Greece): 605 http://www.dimokratiki.gr/04-10-2017/apistefto-chaos-ta-iatrika-rantevou/ δηµοκρατική Απίστευτο χάος µε τα ιατρικά

Διαβάστε περισσότερα

http://www.aftodioikisi.gr/ Publication date: 26/07/2017 11:31 Alexa ranking (Greece): 365 http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/kai-oi-giatroi-tou-esi-kata-tou-ns-gia-protovath... Και οι γιατροί του ΕΣΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αναδιάταξη των δυνάμεων του ΕΣΥ Ενημερωτικό Σημείωμα

Αναδιάταξη των δυνάμεων του ΕΣΥ Ενημερωτικό Σημείωμα Μιχάλης Τιμοσίδης Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναδιάταξη των δυνάμεων του ΕΣΥ Ενημερωτικό Σημείωμα 7.7.2011 Αγαπητοί συνάδελφοι, Τριάντα χρόνια μετά την ίδρυση και λειτουργία του ΕΣΥ η

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Αθήνα, 13.06.2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ενόψει του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ένταξη του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ως αυτόνομο και αυτοδύναμο Τμήμα»

ΘΕΜΑ: «Ένταξη του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ως αυτόνομο και αυτοδύναμο Τμήμα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ημερομηνία: 24/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 190/2017 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα,24 Ιανουαρίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 125875/2909/2012 Πληροφορίες: ********

Αθήνα,24 Ιανουαρίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 125875/2909/2012 Πληροφορίες: ******** Αθήνα,24 Ιανουαρίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 125875/2909/2012 Πληροφορίες: ******** ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ 10187 Αθήνα ΘΕΜΑ: «Άρνηση εγγραφής µέλους στον Πανελλήνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης.

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Γ.Ε.: Γ32/ 978/31-5-2007 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 17/04/2011 Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ... Νεάπολης, Χρήστος Αντωνίου

Κυριακή, 17/04/2011 Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ... Νεάπολης, Χρήστος Αντωνίου 5 + 4 βήματα για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού Κυριακή, 17/04/2011 Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ... Νεάπολης, Χρήστος Αντωνίου ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΚΟΪΝΑ Σε λιγότερο από ένα μήνα ανοίγει η αυλαία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο: 210 7763726 E-mail: rfmv-master@med.uoa.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1974 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1974 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, 31-10- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1974 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 115 28 Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου Θεονία

Διαβάστε περισσότερα

Για τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας 2019

Για τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας 2019 Για τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας 2019 Του Πάνου Ντούλα, Καθηγητή Αγγλικής στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου, Αιρετού ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου, Κόρινθος, 24/11/2018 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 Γενικά...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ. Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ. Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχίζουμε τώρα, όπως προείπα, με τη συζήτηση πέντε επικαίρων ερωτήσεων, στις

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσιος Απολογισμός & Στοχοθεσία ( )

Δημόσιος Απολογισμός & Στοχοθεσία ( ) Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Υγείας 1 η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ Δημόσιος Απολογισμός & Στοχοθεσία (26.4.2018) Παρασκευή Κουφοπούλου Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Α.

Διαβάστε περισσότερα

http://www.zoomnews.gr/ Publication date: 03/10/2017 11:05 Alexa ranking (Greece): 9950 http://www.zoomnews.gr/parousiasi-tis-idikis-ekdosis-tou-isa-iatriko-egkolpio-protr... Παρουσίαση της ειδικής έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρο 1. Έκταση Ισχύος. Αρθρο 2 ο. Αυξήσεις βασικών µισθών

Αρθρο 1. Έκταση Ισχύος. Αρθρο 2 ο. Αυξήσεις βασικών µισθών ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ " ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ Ι ΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 17127 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1202 12 Μαΐου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Μηχανισμός αυτόματων επιστροφών («claw back») έτους 2015 δαπανών κλειστής και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ημερομηνία: 27/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 197/2017 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334

Διαβάστε περισσότερα

φυσικοθεραπεία ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

φυσικοθεραπεία ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ φυσικοθεραπεία ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ φυσικοθεραπεία Η πρώτη «σχολή» Φυσικοθεραπείας λειτούργησε στην Αθήνα το 1958, με έδρα το νοσοκομείο «Βασιλεύς Παύλος» η οποία ήταν κάτω από την εποπτεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 295 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 35 14 Ιανουαρίου 2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. οικ.113385 Τροποποίηση επί της Υ9/οικ.70521/18 8 14 «Βραχυπρό θεσμα και Μακροπρόθεσμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 2.8.2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Γ3γ/Γ.Π.οικ 59825 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.foititikanea.gr/ Publication date: 12/03/2018 07:27 Alexa ranking (Greece): 1305 http://www.foititikanea.gr/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf... Κατά της δηµιουργίας νέου τµήµατος Φυσικοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

http://www.life2day.gr/ Publication date: 08/03/2017 09:31 Alexa ranking (Greece): 5804 http://www.life2day.gr/2017/03/kataggelies-gia-upopto-freno-stis-adeies-twn-mona... Search Καταγγελίες για φρένο

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. 461 Αθήνα 26/01/2018 Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Tη Σύνοδο Προέδρων και Κοσμητόρων Των Παιδαγωγικών Τμημάτων

Αρ. Πρωτ. 461 Αθήνα 26/01/2018 Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Tη Σύνοδο Προέδρων και Κοσμητόρων Των Παιδαγωγικών Τμημάτων Αρ. Πρωτ. 461 Αθήνα 26/01/2018 Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Tη Σύνοδο Προέδρων και Κοσμητόρων Των Παιδαγωγικών Τμημάτων Θέμα: Για το τοπίο που διαμορφώνεται στον τομέα της Προσχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακή περίθαλψη Α. Η νοσοκομειακή περίθαλψη περιλαμβάνει τη νοσηλεία του πάσχοντα, την ενδιαίτησή του, την οποιασδήποτε φύσεως ιατρική,

Νοσοκομειακή περίθαλψη Α. Η νοσοκομειακή περίθαλψη περιλαμβάνει τη νοσηλεία του πάσχοντα, την ενδιαίτησή του, την οποιασδήποτε φύσεως ιατρική, Νοσοκομειακή περίθαλψη Α. Η νοσοκομειακή περίθαλψη περιλαμβάνει τη νοσηλεία του πάσχοντα, την ενδιαίτησή του, την οποιασδήποτε φύσεως ιατρική, νοσηλευτική και φαρμακευτική προς αυτόν συνδρομή και ειδικότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. Κ. Κακαζιάνη Μαρίνα, 697345566 κ. Διαμαντοπούλου. Μάθησης και Θρησκευμάτων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. Κ. Κακαζιάνη Μαρίνα, 697345566 κ. Διαμαντοπούλου. Μάθησης και Θρησκευμάτων Αρ. Πρωτ. 33 Ημερ.: 18/4/2011 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1. Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2. Πρόεδρο της Βουλής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 3. Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτόκολλα Συνεργασίας

Πρωτόκολλα Συνεργασίας Πρωτόκολλα Συνεργασίας της ΔΑΣΤΑ του ΤΕΙ Αθήνας Η ΔΑΣΤΑ και οι Δοµές του ΤΕΙ Αθήνας για την αποτελεσµατικότερη σύνδεση του εκπαιδευτικού συστήµατος µε την αγορά εργασίας έχουν συνάψει συνεργασίες µε διάφορους

Διαβάστε περισσότερα

Το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων. Π. Καρκαλούσος Επίκουρος καθηγητής κλινικής χημείας

Το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων. Π. Καρκαλούσος Επίκουρος καθηγητής κλινικής χημείας Το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Π. Καρκαλούσος Επίκουρος καθηγητής κλινικής χημείας Ιδρύθηκε το 1983 με την ίδρυση των ΤΕΙ Το κτήριο της διοίκησης του ΤΕΙ Το κεντρικό κτήριο στη ΣΕΥΠ Βρίσκεται στο κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Στο πλαίσιο της μεγάλης διάρκειας συνάντησης (4 ωρών) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας Αθήνα Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου Θεονία Αριθμ. πρωτ.: 1829 Τηλέφωνο : Fax :

Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας Αθήνα Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου Θεονία Αριθμ. πρωτ.: 1829 Τηλέφωνο : Fax : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 115 28 Αθήνα 03 10 2018 Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου Θεονία Αριθμ. πρωτ.: 1829 Τηλέφωνο : 210 7286435 Fax : 210 7211007

Διαβάστε περισσότερα

Publication date: 18/07/ :27 Alexa ranking (Greece):

Publication date: 18/07/ :27 Alexa ranking (Greece): http://www.iatrikostypos.com/ Publication date: 18/07/2017 10:27 Alexa ranking (Greece): 31997 http://www.iatrikostypos.com/ellada-%ce%ba2/19499 ΙΣΑ: Σύµφωνο συνεργασίας µε την Οµοσπονδία Ελληνικών Σωµατείων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT Clinic A Class & Comfort Clinic A Class & Comfort. H υγεία σε πρώτη θέση! Tα προγράµµατα Clinic A Class και Comfort είναι δύο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση μεγεθών του προς έγκριση προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ έτους 2015 κατόπιν παρατηρήσεων του Υπ. Υγείας».

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση μεγεθών του προς έγκριση προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ έτους 2015 κατόπιν παρατηρήσεων του Υπ. Υγείας». INFORMATICS DEVELOPMEN Τ AGENCY EEgaSKggf ΕΕΤ Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ Συνεδρίαση Δ. Συμβουλίου ΕΟΠΥΥ 203/30-2-204

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Οδηγός Φοιτητών. για τη Μετάβαση από το Παλιό στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Οδηγός Φοιτητών. για τη Μετάβαση από το Παλιό στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Οδηγός Φοιτητών για τη Μετάβαση από το Παλιό στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών Σεπτέμβριος 2019 0 Περιεχόμενα Α) Γενικές Ερωτήσεις... 1 Β) Ερωτήσεις για φοιτητές που

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Πληροφορίες: Π.ΒΟΥΔΟΥΚΗΣ Τηλέφωνο: 210-7286435 FAX: 210-7211007

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Έκδοση 1 η Copyright Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγάλεω, Οκτώβριος 2018 http://www.ba.uniwa.gr/ Πανεπιστημιούπολη 2 Πέτρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 84 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Αθήνα, Σάββατο 13 Μαϊου 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1617 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1617 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, 08-09-2017 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1617 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 115 28 Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ INFORMATICS DEVELOPMEN ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ T AGENCY ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EEST Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.08.13 13:14:42 Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εσωτερική Έκθεση 2009-10

Ετήσια Εσωτερική Έκθεση 2009-10 ΤΕΙ Πάτρας Παράρτημα Πύργου Ετήσια Εσωτερική Έκθεση 2009-10 Τμήμα Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας & Σχεδιασμού Εκθέσεων Ετήσια Εσωτερική Έκθεση Ακαδημαϊκό Έτος 2009-10 Τμήμα Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - "ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ"

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ kathigitis.org Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ η Νέα Δημοκρατία, που συμμετέχει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δια του κ. Αρβανιτόπουλου, θέλει πλέον να βάλει και τη δική της σφραγίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. B9. Δεδομένα Ποιότητας ΟΠΕΣΠ Τμ. Φυσικής Παν. Κρήτης. Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τίτλος ΠΠΣ: Φυσικής. Ημερομηνία υποβολής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. B9. Δεδομένα Ποιότητας ΟΠΕΣΠ Τμ. Φυσικής Παν. Κρήτης. Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τίτλος ΠΠΣ: Φυσικής. Ημερομηνία υποβολής: Β9. Δεδομένα Ποιότητας ΟΠΕΣΠ Τμήμα Φυσικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ B9. Δεδομένα Ποιότητας ΟΠΕΣΠ Τμ. Φυσικής Παν. Κρήτης Ίδρυμα: Τίτλος ΠΠΣ: Ημερομηνία υποβολής: Πανεπιστήμιο Κρήτης Φυσικής 31 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Οδηγός Φοιτητών. για τη Μετάβαση από το Παλιό στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Οδηγός Φοιτητών. για τη Μετάβαση από το Παλιό στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Οδηγός Φοιτητών για τη Μετάβαση από το Παλιό στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών Σεπτέμβριος 2019 0 Περιεχόμενα Α) Γενικές Ερωτήσεις... 1 Β) Ερωτήσεις για φοιτητές που

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης - 30 Ιουνίου 2019

Ημερομηνία δημοσίευσης - 30 Ιουνίου 2019 Έγγραφο μεθοδολογίας της Bristol-Myers Squibb A.E. (BMS) προς υποστήριξη του περί διαφάνειας κώδικα δημοσιοποίησης της EFPIA (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων) για παροχές αξίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. SOS ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ 2. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΦΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ...

Περιεχόμενα 1. SOS ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ 2. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΦΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ... Περιεχόμενα 1. SOS ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ 2. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 3. ΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΦΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ... ESPRESSO 23/02/2019 σελ.22 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 23/02/2019 σελ.8

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΑΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΙ

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΑΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΙ Ζωγράφου, 15.05.2017 Aρ. Πρωτ. 81 ΠΡΟΣ: - Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Χουλιαράκη - Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου - Υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου - Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή καταχώρησης παραστατικών Ιατρών Διαγνωστικών Κλινικών - Νοσοκομείων

Εφαρμογή καταχώρησης παραστατικών Ιατρών Διαγνωστικών Κλινικών - Νοσοκομείων Οδηγός χρήσης εφαρμογής καταχώρησης παραστατικών Σελίδα 1 από 15 Εφαρμογή καταχώρησης παραστατικών Ιατρών Διαγνωστικών Κλινικών - Νοσοκομείων 1. Εγγραφή στην εφαρμογή Για την εγγραφή σας στη εφαρμογή παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΝ-ΕΠΙΛΕΓΕΙΝ-ΕΚΤΕΛΕΙΝ» ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ»

«ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΝ-ΕΠΙΛΕΓΕΙΝ-ΕΚΤΕΛΕΙΝ» ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ημερομηνία: 6/11/2015 Αρ. Πρωτ.: 261/2015 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αναθέσεις των μαθημάτων της μουσικής στους εκπαιδευτικούς του ενοποιημένου κλάδου ΠΕ79 Μουσικής Αγωγής σύμφωνα με τον νέο Ν.

Θέμα: «Αναθέσεις των μαθημάτων της μουσικής στους εκπαιδευτικούς του ενοποιημένου κλάδου ΠΕ79 Μουσικής Αγωγής σύμφωνα με τον νέο Ν. 12-04-2018 Τμήματος Μουσικών Σπουδών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Τμήματος Μουσικών Σπουδών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα Τμήμα: Εκπαίδευσης Χώρα: Ελλάδα Γιατί το Medical Easy είναι Μοναδικό! Εξαιρετικά Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο. Αναδεικνύει τον ρόλο του Συνεργάτη ως Συμβούλου και όχι ως χειριστή διαδικασιών: Χωρίς ανάμειξή

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης - 30 Ιουνίου 2016

Ημερομηνία δημοσίευσης - 30 Ιουνίου 2016 Έγγραφο μεθοδολογίας της Bristol-Myers Squibb (BMS) προς υποστήριξη του περί διαφάνειας κώδικα δημοσιοποίησης της EFPIA (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων) για παροχές αξίας σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: 1) Γενική Διεύθυνση Σπουδών. Π/θμιας & Δ/θμιας Επαγγελματικής. 2) Γενική Διεύθυνση Σπουδών

ΠΡΟΣ: 1) Γενική Διεύθυνση Σπουδών. Π/θμιας & Δ/θμιας Επαγγελματικής. 2) Γενική Διεύθυνση Σπουδών Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2016 ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: 1) Γενική Διεύθυνση Σπουδών Π/θμιας & Δ/θμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης-Τμήμα Α υπόψη Δ/ντή κ. Γ. Μουστάκα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 18/4/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 18/4/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 8/4/6 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. Γγ/οικ.8 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Τμήμα Καρδιoαγγειακής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης Π.Σ.Φ. 19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος 2019 Η ΣΕ ΕΤΚΑΦΑ ΠΣΦ εύχεται το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και δύναμης του κυρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Νιώστε ασφαλείς από τα απρόοπτα της ζωής! Τα απρόοπτα είναι μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας Αθήνα Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου Θεονία Αριθμ. πρωτ.: 776 Τηλέφωνο : Fax :

Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας Αθήνα Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου Θεονία Αριθμ. πρωτ.: 776 Τηλέφωνο : Fax : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 115 28 Αθήνα 19-04- Πληροφορίες : Γιαννακοπούλου Θεονία Αριθμ. πρωτ.: 776 Τηλέφωνο : 210-7286435 Fax : 210-7211007 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Τρεις παράγοντες θα καθορίσουν τις βάσεις

Τρεις παράγοντες θα καθορίσουν τις βάσεις Τρεις παράγοντες θα καθορίσουν τις βάσεις Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, στις οποίες αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 110.000 υποψήφιοι. Λιγότερο από ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2016 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΩΝ 2015 ΚΑΙ 2016 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 31/01/2017 ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2016 1. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 12/02/2018. Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 12/02/2018. Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 12/02/2018 Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ) ΕΓΓΡΑΦΕΣ Υποχρεωτική ηλεκτρονική δήλωση (Μάϊος 2018) Κατάθεση δικαιολογητικών εγγραφής γίνεται μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Στ.. σήμερα την 20 οι κάτωθι συμβαλλόμενοι: Ι. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία.. που χάριν συντομίας θα αποκαλείται Ταμείο και που εδρεύει στ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Παναγιώτης Μπαμίδης Επίκ. Καθηγητής Ιατρικής Πληροφορικής Ιατρικής Εκπαίδευσης Τριπλή αποστολή και ποικιλομορφία στην Ι.Σ.Α.Π.Θ. Εκπαίδευση Έρευνα Προσφορά φροντίδας υγείας

Διαβάστε περισσότερα