Τα νέα της Δημοτικής Στέγης Αθηένου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα νέα της Δημοτικής Στέγης Αθηένου"

Transcript

1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΛΕΝΕΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Προγράμματα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου Τα νέα της Δημοτικής Στέγης Αθηένου Με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλωσορίζουμε στη ζωή της Στέγης μας. Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας μια όμορφη και δημιουργική νέα Χρονιά, η οποία θα επιτρέψει στην κοινωνία μας να εγκύψει στις υπέρτατες αξίες και να γίνει χορηγός ανυπέρβλητης αγάπης και ανθρωπιάς. Σε μια εποχή όπου ο τόπος μας επισκιάζεται από καθημερινά προβλήματα και δυσκολίες, η Στέγη μας με γνώμονα τον ανθρωπισμό και την αγάπη ακολουθεί το σάλπισμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ζεσταίνοντας την καθημερινότητα των ενηλίκων και των ηλικιωμένων μας με ποικιλία δραστηριοτήτων και συγκινήσεων. Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Οι ηλικιωμένοι της Κλεάνθειου Κοινοτικής Στέγης, στα πλαίσια της διαρκούς ενασχόλησης και ψυχαγωγίας τους, συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον να εμπλέκονται στις ομάδες χειροτεχνίας, θρησκευτικών συναντήσεων, γυμναστικής, κινησιοθεραπείας, θεάτρου, νοητικής ενδυνάμωσης και ενημέρωσης. Παράλληλα, το έργο της Κλεάνθειου Κοινοτικής Στέγης συνεχίζεται ποικιλοτρόπως, παρέχοντας την ευκαιρία στους ηλικιωμένους μας να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, με στόχο την ευχάριστη και δημιουργική διαβίωσή τους. Ενδεικτικά, παρατίθενται οι δράσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου:

2 Σημαντική και συγκινητική ήταν η συμμετοχή των ηλικιωμένων μας, στις 12 Νοεμβρίου 2013, στην εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου (ΚΒ), «Περπατώ για την Υγεία». Ἠταν μια εκδήλωση, όπου ηλικιωμένοι και παιδιά, δρώντας ως ένα σώμα, μετέδωσαν το μήνυμα της θετικής συνεισφοράς της άσκησης στην υγεία, ανεξαρτήτως ηλικίας. Στις 22 Νοεμβρίου 2013 οι ηλικιωμένοι μας επισκέφτηκαν το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου, για να θαυμάσουν από κοντά την πλούσια αρχαιολογική και εκκλησιαστική συλλογή του χώρου. Παράλληλα, μέσα από την εθνογραφική συλλογή δόθηκε στους ηλικιωμένους η μοναδική ευκαιρία για μια περιδιάβαση στο παρελθόν, φέρνοντας στη μνήμη τους νοσταλγικές στιγμές και θύμησες.

3 Στις 2 και 6 Δεκεμβρίου 2013 ομάδες παιδιών από τα Δημοτικά Σχολεία Αθηένου (ΚΑ και ΚΒ) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Στέγης και έφτιαξαν σπιτικά κουλουράκια μαζί με τους ηλικιωμένους, επιδεικνύοντας τις μαγειρικές τους αρετές. Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά κατόρθωσαν να νοιώσουν το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και παράλληλα πέτυχαν να προσφέρουν χαμόγελο και χαρά στους ηλικιωμένους.

4 Δεν θα ήταν δυνατόν να μην χαρούμε τα γενέθλια όσων ηλικιωμένων μας γιόρταζαν. Στις 16 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας από την ομάδα Ψυχαγωγίας, όπου οι ηλικιωμένοι, μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους, καθώς και τα άτομα του προσωπικού, διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας.

5 Στις 19 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, σε συγκινησιακό κλίμα, το ετήσιο μνημόσυνο εις μνήμην του Μοναχού Πατρός Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη, με τη συμμετοχή οργανωμένων φορέων της κοινότητάς μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο προσωπικός ιατρός του πατρός Καλλίνικου, Δρ. Ευαγόρας Νικολαΐδης, Γενικός Διευθυντής του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Στις 23 Ιανουαρίου 2014, με το πρώτο άνοιγμα του καιρού, πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας εξόρμηση. Μετά από ένα μικρό περίπατο στα μονοπάτια της φύσης και τη μαγεία του πρασίνου, οι ηλικιωμένοι μας οδηγήθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου, για να εκκλησιαστούν και να προσκυνήσουν. Πραγματοποιὠντας ανελλιπώς τις εβδομαδιαίες μας εξορμήσεις, στις 30 Ιανουαρίου 2014 επισκεφτήκαμε το σπίτι του πατρός Καλλίνικου, όπου οι ηλικιωμένοι μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την παρασκευή παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων της Αθηένου. Κωνσταντινελένειο Κέντρο Ενηλίκων Τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Κωνσταντινελένειου Κέντρου Ενηλίκων συνεχίζονται μέχρι σήμερα με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι ομάδες Κεντήματος, Μακαρονιών, Χειροτεχνίας, Γυμναστικής και Μαγειρικής λειτουργούν άψογα σε καθημερινή βάση, ενώ συγκεντρώνουν αυξημένο ενδιαφέρον. Με την ευκαιρία που μας δίνεται, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στα συγκεκριμένα προγράμματα να μην διστάσουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του Κέντρου, στο τηλέφωνο Στα πλαίσια της επιμόρφωσης/ενημέρωσης που προσφέρει το Κέντρο μας, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ο 5ος Κύκλος Διαλέξεων. Στις 7 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση, όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησε ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Δημήτριο Παπαϊωάννου, με θέμα το νόημα της Νηστείας. Στις 14 Νοεμβρίου 2013 ακολούθησε η δεύτερη συνάντηση, όπου η Κλινική Διαιτολόγος και Διατροφολόγος Δρ. Στάλω Πάπουτσου παρουσίασε το θέμα «Διατροφή για πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Παχέως Εντέρου». Στην ίδια συνάντηση, η κ. Δώρα Κωνσταντινίδου, μέλος του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ., μίλησε για την προσωπική της εμπειρία σχετικά με τον καρκίνο. Ακολούθως, στις 28 Νοεμβρίου 2013, με την παρουσία του κ. Σταύρου Ολύμπιου, αναδείχθηκε η σημασία του εθελοντισμού. Στην εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν, μαζί με τους ενήλικες της κοινότητας, παιδιά και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου Αθηένου. Σειρά στον κύκλο ομιλιών έλαβαν δύο εξαίρετοι συνδημότες μας, η Ειδική Παιδαγωγός Δρ. Νατάσα Χ Γιαννακού, η οποία ανέπτυξε τις «Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στο σχολικό πλαίσιο» (5 Δεκεμβρίου 2013) και ο Δρ. Χρήστος Ηρακλέους, ο οποίος αναφέρθηκε στο

6 σημαντικό πρόβλημα της οστεοαρθρίτιδας (10 Δεκεμβρίου 2013). Ο 5ος Κύκλος Διαλέξεων του Κέντρου ολοκληρώθηκε με εορταστικό χαρακτήρα, στις 19 Δεκεμβρίου 2013, με την εξαίρετη παρουσίαση χριστουγεννιάτικης εορτής από τα παιδιά του Γυμνασίου Αθηένου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 6 Φεβρουαρίου 2014 ξεκινά ο 6ος Κύκλος Διαλέξεων, με μια πλειάδα θεμάτων από εξαίρετους ομιλητές, οι οποίοι διαπρέπουν στα δρώμενα της Κυπριακής κοινωνίας, έκαστος στον τομέα του. Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Και φέτος η Στέγη μας ντύθηκε στα γιορτινά, πραγματοποιώντας μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στα πλαίσια του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ακολούθως, σημειώνονται οι σημαντικότερες χριστουγεννιάτικες στιγμές του Κέντρου:

7 Την έναρξη της χριστουγεννιάτικης δράσης κήρυξαν οι αγαπημένες εθελόντριες του Κωνσταντινελένειου Κέντρου, οι οποίες στις 19 Νοεμβρίου 2013 ετοίμασαν τα παραδοσιακά μελομακάρονα. Η πώληση των εδεσμάτων αυτών συνέβαλε σημαντικά στην ενίσχυση του ταμείου του Κέντρου. Ευχαριστίες οφείλουμε στους συνδημότες μας που απλόχερα συνεισέφεραν προς τον σκοπό αυτό. Χριστούγεννα χωρίς το καθιερωμένο «Παζαράκι Αγάπης» δεν θα ήταν Χριστούγεννα. Αγαπημένες εθελόντριες έφτιαξαν κάθε λογής εδέσματα και χειροποίητες δημιουργίες, τα οποία διατέθηκαν προς πώληση, στις 15 Δεκεμβρίου 2013, στο χώρο της εκκλησίας. Είναι απαραίτητο να αναφερθεί η ενεργός συμμετοχή της ομάδας των μικρών εθελοντών του Δημοτικού Σχολείου (ΚΒ) στην πώληση των προϊόντων. Στις 20 Δεκεμβρίου 2013, τα παιδιά του Δημόσιου Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου (ΚΒ) γέμισαν μελωδικά τη Στέγη μας με τραγούδια και χαρούμενα Κάλαντα, μεταφέροντας στους ηλικιωμένους το μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν, τις άγιες αυτές μέρες, από τη Στέγη μας και τα παιδιά του Κατηχητικού, που με τους κατανυχτικούς ύμνους και τα κάλαντα μετέφεραν στους ηλικιωμένους μας το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, αγαλλιάζοντας την ψυχή τους. Αξιέπαινη και συγκινητική ήταν η πράξη του «Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου Νάγια» να αγοράσει 50 χριστουγεννιάτικες κατασκευές των ηλικιωμένων μας, τις οποίες διέθεσε στη Χριστουγεννιάτική του εκδήλωση, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το έργο και τις προσπάθειές μας.

8 Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας για το προσωπικό και τους ηλικιωμένους της Στέγης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν σύσσωμοι οι ηλικιωμένοι μαζί με τους συγγενείς τους, καθώς και όλο το προσωπικό της Στέγης. Με ομοψυχία και αισθήματα συγκίνησης ανταλλάχθηκαν ευχές, δόθηκαν τα δώρα στους ηλικιωμένους και το προσωπικό και κόπηκε η Βασιλόπιττα από τον αξιότιμο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαπέτρου και τον πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής της Στέγης κ. Βάσο Χ Γιαννακού. Νοιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε την βαθιά εκτίμησή μας προς τον κ. Ανδρέα Πετουφά, χορηγό της εκδήλωσής μας, καθώς και το Ζαχαροπλαστείο «Warrrawong» για την γενναιόδωρη προσφορά της Βασιλόπιττας. Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε στην Π.Ο.Γ.Ο Αθηένου για το πρωτοχρονιάτικο δώρο του προσωπικού μας καθώς και στους Α.P.S. ATHIENITES, Κώστα Καζαμία και Στέλιο Γερασίμου, για την προσφορά των δώρων προς τους ηλικιωμένους. Παράλληλα, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες προς τους δωροθέτες της Βασιλόπιττας, το Ανθοπωλείο ΑRICA και την Ψαροταβέρνα ΙΣΑΑΚ. Τέλος, να ευχαριστήσουμε την Ομάδα Αγάπης και την Μαίρη Αντωνίου, που με τους ύμνους και τα τραγούδια τους μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

9 Στις 2 Ιανουαρίου 2014 το χορευτικό συγκρότημα «Μάλλουρα», σε ειδική εκδήλωση, παρουσίασε στους ηλικιωμένους μας ένα πλούσιο και εξαίρετο πρόγραμμα, με παραδοσιακούς χορούς, ξεσηκώνοντας όλους τους παρευρισκομένους. Νοιώθουμε περήφανοι που υπάρχουν νέοι στην κοινότητά μας, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα και με την προθυμία τους προσφέρουν τα μέγιστα στον συνάνθρωπό μας.

10 Η λήξη του εορταστικού προγράμματος των Χριστουγέννων σηματοδοτήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2014, όπου με την παρουσία αξιωματούχων του κράτους, μελών των οργανωμένων συνόλων, εκλεκτών προσκεκλημένων και συνδημοτών μας πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση της Στέγης, η οποία καθιερώθηκε ως αποχαιρετιστήρια του απερχόμενου και καλωσόρισμα του καινούργιου χρόνου. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλους τους ηλικιωμένους που φιλοξενήθηκαν και φιλοξενούνται στη Στέγη μας, και κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Δημήτρης Παπαπέτρου. Το πρόγραμμα ομόρφυναν με την παρουσία τους παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Αθηένου (ΚΑ-ΚΒ), ομάδα μαθητών της χορωδίας του Γυμνασίου Αθηένου και η χορωδία της Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος. Σημαντική και συγκινητική στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσία των ηλικιωμένων της Στέγης μας, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον απερχόμενο χρόνο με το τραγούδι «Πάει ο Παλιός ο Χρόνος». Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε δεξίωση και κλήρωση των δώρων (σημ. παραθέτουμε τη λίστα με τους τυχερούς λαχνούς). Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης κ. Μιχάλη Τρακοσιή, την κ. Ιωάννα Χαραλάμπους που έφτιαξε τη βασιλόπιττα, τους δωροθέτες καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

11 Η Στέγη μας συμπληρώνει, αισίως, τριάντα αδιάκοπα χρόνια λειτουργίας και νοιώθουμε επιβεβλημένο το χρέος να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους διαχρονικούς χορηγούς μας, την Σ.Π.Ε Αθηένου, τον Δήμο Αθηένου, τα Αρτοποιεία Ζορπάς & Υιοί, τους Α/φούς Καζάζη, τον Σύνδεσμο Αγελαδοτρόφων, τους Α/φούς Χ Γιαννακού, τους Α/φούς Κεπόλα, τους Α/φούς Τζιωνή, τον Ζαχαρία Αδάμου, την εταιρεία African Safari και τους A/φούς Πάντζιαρου, καθώς και στους άλλους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους. Εγκάρδιες ευχαριστίες απευθύνουμε, επίσης, σε όλους τους φορείς, τα οργανωμένα σύνολα, τους ιερείς και στους εθελοντές μας, κάθε ηλικίας, χωρίς την αξιοζήλευτη συμπαράσταση και ενίσχυση των οποίων το έργο μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να ενισχύσετε και να στηρίξετε τις προσπάθειές μας, ούτως ώστε να κατορθώσουμε να επιτύχουμε τον σκοπό μας, χαρίζοντας με τον τρόπο αυτό αγάπη και χαμόγελο σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Ευχόμαστε σε όλους ένα ευλογημένο και δημιουργικό νέο έτος και υποσχόμαστε, μια που ο καινούργιος χρόνος 2014 είναι διεθνώς αφιερωμένος στην οικογένεια, η Στέγη μας να συνεχίσει να ανοίγει τις αγκάλες της και να γίνεται οικογένεια για κάθε συμπολίτη μας. Συγγραφή: Χατζηττοφή Παναγιώτα Ψυχολόγος Δημοτικής Στέγης Αθηένου Επιμέλεια: Βάσος Χ Γιαννακού Πρόεδρος Δημοτικής Στέγης Ενηλίκων

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Μήνυμα Δημάρχου. Διαβάστε ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Μήνυμα Δημάρχου. Διαβάστε ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ H ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔIΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΥΡΟΪ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Μήνυμα Δημάρχου «Συνεχίζουμε με υπομονή και αισιοδοξία προσβλέποντας σε καλύτερες μέρες» Συνδημότισσες,

Διαβάστε περισσότερα

Ανάσα στο κυκλοφοριακό!

Ανάσα στο κυκλοφοριακό! ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 28 ΓΕΝΝΑΡΗΣ - ΦΕΒΡΑρησ 2012 Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ - ΠΥΡΟΪ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Πανδημοτική εκστρατεία στήριξης δυσπραγούντων Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Εγκαίνια Νέας Δημοτικής Στέγης Ενηλίκων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Εγκαίνια Νέας Δημοτικής Στέγης Ενηλίκων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας H ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔIΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΥΡΟΪ ΛΕΥΚΩΣΙΑ «ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ» Ο Δήμος πραγματοποίησε 2η

Διαβάστε περισσότερα

Έντονες προσπάθειες επίσπευσης της ανέγερσης του νέου Δημοτικού

Έντονες προσπάθειες επίσπευσης της ανέγερσης του νέου Δημοτικού ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 29 ΜΑΡΤΗΣ - ΑΠΡΙΛΗΣ 2012 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Έντονες προσπάθειες επίσπευσης της ανέγερσης του νέου Δημοτικού ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα χρονιά με νέους στόχους

Νέα χρονιά με νέους στόχους ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 32 ΟΚΤΩΒΡΗΣ - ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2012 Η Α ΘΗ ΕΝΟ Υ Δ ΙΕΚΔΙΚEI ΕΛ ΕΥΘ ΕΡΗ Δ IΑΚΙΝΗ ΣΗ ΑΘ Η ΕΝ ΟΥ- Π ΥΡΟ Ϊ Λ ΕΥΚΩΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒιομηχΑνικH ζωνη Eπιτέλους αρχίζουν τα κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Εντείνεται ο αγώνας μας για διεκδίκηση απαλλαγής της Αθηένου από την κτηματική φορολογία

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Εντείνεται ο αγώνας μας για διεκδίκηση απαλλαγής της Αθηένου από την κτηματική φορολογία H ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔIΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΥΡΟΪ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Εντείνεται ο αγώνας μας για διεκδίκηση απαλλαγής της Αθηένου από την κτηματική φορολογία Σε

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Πολιτική Δήμου Πτολεμαΐδας

Κοινωνική Πολιτική Δήμου Πτολεμαΐδας σελ.33 Κοινωνική Πολιτική Δήμου Πτολεμαΐδας Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2008 η Κοινωνική Λειτουργός Κυριακή Βαρδανίκα παρέστη στην Ημερίδα «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» και «1ο Πανελλήνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ. Eυχές για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ένας δήμος που αξίζει να ζεις...

ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ. Eυχές για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ένας δήμος που αξίζει να ζεις... ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ένας δήμος που αξίζει να ζεις... www.agiosathanasios.org.cy Τεύχος 17 / Δεκέμβριος 2011 Eυχές για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2012 Αη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ - ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Τα χωριά μας. Αγαπητοί φίλοι/αναγνώστες,

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ - ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Τα χωριά μας. Αγαπητοί φίλοι/αναγνώστες, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΒΗΜΑ Τεύχος 88 ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ - ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Τα χωριά μας Αγαπητοί φίλοι/αναγνώστες, Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα ανανεωμένη μορφή της εφημερίδας μας. Στόχος μας παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Διαβάστε ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Διαβάστε ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ H ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ T. 43 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔIΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΥΡΟΪ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Σημαντικά έργα για την Αθηένου περιλαμβάνονται στην εξαγγελία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στο Δήμο Αγίου Αθανασίου

ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στο Δήμο Αγίου Αθανασίου ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ένας δήμος που αξίζει να ζεις... www.agiosathanasios.org.cy Τεύχος 19 / Δεκέμβριος 2012 Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2013 Κάλαντα στο

Διαβάστε περισσότερα

νέα μας Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή Σελίδα 6

νέα μας Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή Σελίδα 6 . Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή τα νέα μας Έντυπο επικοινωνίας του προσωπικού του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης Έκδοση 39η Απρίλιος 2014 Σελίδα 6 1

Διαβάστε περισσότερα

BHMA MHNIAIA KOINOTIKH EΦHMEPIΔA - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 - AP. ΦYΛ. 82

BHMA MHNIAIA KOINOTIKH EΦHMEPIΔA - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 - AP. ΦYΛ. 82 Πατριάρχης Buchara Rai Ιστορική Επίσκεψη στα Μαρωνίτικα χωριά μας Σελ. 4 O Πατριάρχης σε κάθε μέρος της Κύπρου, όπου υπαρχουν Μαρωνίτες Σελ. 6 Με την παρουσία του Πατριάρχη τιμήθηκε φέτος ο Άγιος Μάρωνας

Διαβάστε περισσότερα

KOINOTIKO BHMA. Προσκύνημα στην Κατεχόμενη Αγία Μαρίνα. EKºPA TIKO OP ANO KOINOTHTA MAPøNITøN KY POY

KOINOTIKO BHMA. Προσκύνημα στην Κατεχόμενη Αγία Μαρίνα. EKºPA TIKO OP ANO KOINOTHTA MAPøNITøN KY POY Πρώτη Κοινωνία στον Κορμακίτη και Ασώματο Ενέργειες για αναζωογόνηση των χωριών μας Σελ.8 Κοινή Εκδήλωση Νεολαίας «Προοπτικές εργασίας στην Ε.Ε.» Σελ. 9 Δημοτικό Σχολείο Άγιος Μάρωνας Αδελφοποίηση με Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ENA Ασωμάτου Συνέντευξη με τον Ηλία Μαλτέζο «Επιθυμούμε να βλέπουμε τους νέους του Ασωμάτου ενωμένους» Σελ. 21

ENA Ασωμάτου Συνέντευξη με τον Ηλία Μαλτέζο «Επιθυμούμε να βλέπουμε τους νέους του Ασωμάτου ενωμένους» Σελ. 21 Συνέντευξη με τον Δρ. Γαβριήλ Καλακουτή «Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να μηδενίσει τα περιστατικά καρκίνου» Σελ. 16 ENA Ασωμάτου Συνέντευξη με τον Ηλία Μαλτέζο «Επιθυμούμε να βλέπουμε τους νέους του Ασωμάτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σελίδα 3-9. Επιχειρησιακά Νέα. Σελίδα 10. Νέα προϊόντα. Σελίδα 12. Κοινωνικά Νέα. Σελίδα 13. Για τα παιδιά μας. Σελίδα 14.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σελίδα 3-9. Επιχειρησιακά Νέα. Σελίδα 10. Νέα προϊόντα. Σελίδα 12. Κοινωνικά Νέα. Σελίδα 13. Για τα παιδιά μας. Σελίδα 14. 14η Έκδοση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 3-9 Επιχειρησιακά Νέα Σελίδα 10 Νέα προϊόντα Σελίδα 12 Κοινωνικά Νέα Χαιρετισμός κου Δημήτρη Ζορπά Αγαπητοί συνάδελφοι, Χαιρετίζω την 14η έκδοση της εταιρικής μας εφημερίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Έπιασαν δουλειά οι εθελοντές

Έπιασαν δουλειά οι εθελοντές ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ EΓΚΩΜΗΣ ΤΕΥΧΟΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 Με διαφάνεια μπροστά στους δημότες ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Με μαζική συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου Πανδημοτική

Διαβάστε περισσότερα

Θα νικήσουμε την κρίση

Θα νικήσουμε την κρίση ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 34 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2013 Η Α ΘΗ ΕΝ Ο Υ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ Δ IΑΚΙΝΗ ΣΗ ΑΘ ΗΕΝΟΥ Π ΥΡΟ Ϊ Λ ΕΥΚΩΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΠΑ Αντίο στον άγγελο που μας

Διαβάστε περισσότερα

τα νέα της Λαπήθου ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 38 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

τα νέα της Λαπήθου ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 38 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΠΗΘΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 38 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ Μετά από τέσσερις (4) δεκαετίες δύσκολης και πολυτάραχης διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ' όλα η ασφάλεια

Πάνω απ' όλα η ασφάλεια ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 33 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Η Α ΘΗ ΕΝ Ο Υ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ Δ IΑΚΙΝΗ ΣΗ ΑΘ ΗΕΝΟΥ Π ΥΡΟ Ϊ Λ ΕΥΚΩΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: Πάνω απ'

Διαβάστε περισσότερα

Απρίλιος - Μάιος 2013

Απρίλιος - Μάιος 2013 Απρίλιος - Μάιος 2013 8 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου «Την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζουμε 150 χρόνια αδιάλειπτης ανθρωπιστικής προσφοράς και

Διαβάστε περισσότερα

EKºPA TIKO OP ANO KOINOTHTA MAPøNITøN KY POY KOINOTIKO BHMA MHNIAIA KOINOTIKH EΦHMEPIΔA - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - AP. ΦYΛ. 90

EKºPA TIKO OP ANO KOINOTHTA MAPøNITøN KY POY KOINOTIKO BHMA MHNIAIA KOINOTIKH EΦHMEPIΔA - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - AP. ΦYΛ. 90 Χριστούγεννα 2013 Ευχές για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό έτος Σελ: 2 Κολλέγιο Τέρρα Σάντα Συνέντευξη με το νέο διευθυντή, κ. Νίνο Ιωσηφίδη Σελ. 17 Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου Τιμητική εκδήλωση προς

Διαβάστε περισσότερα

BHMA MHNIAIA KOINOTIKH EΦHMEPIΔA - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - AP. ΦYΛ. 78

BHMA MHNIAIA KOINOTIKH EΦHMEPIΔA - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - AP. ΦYΛ. 78 Μαρωνίτες της Διασποράς: Η.Π.Α.: Συνέντευξη με το Δρ. Ρόλη Χατζηρούσο Σελ. 10 Εγκλωβισμένοι Ελένη Κατσιολούδη: «Οι εγκλωβισμένοι χρειάζονται στήριξη» Σελ. 16 Αφιέρωμα στους πεσόντες Μαρωνίτες Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2012

ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2012 ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2012 Η Α ΘΗ ΕΝΟ Υ Δ ΙΕΚΔΙΚEI ΕΛ ΕΥΘ ΕΡΗ Δ IΑΚΙΝΗ ΣΗ ΑΘ Η ΕΝ ΟΥ- Π ΥΡΟ Ϊ Λ ΕΥΚΩΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Mνήμη και Γνωστικές Δεξιότητες στην Ενήλικη

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη Πατριάρχη Μαρωνιτών στην Κύπρο

Επίσκεψη Πατριάρχη Μαρωνιτών στην Κύπρο Διασπορά: Νότιος Αφρική Αντρέας Φραγκέσκου: Μισός αιώνας μακριά από τον Κορμακίτη Σελ. 21 Αφιέρωμα: Ιωάννης Μαυρίδης Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από το θάνατο του Σελ. 19 Αφιέρωμα: 5 Χρόνια χωρίς τον

Διαβάστε περισσότερα

Εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας Ο Στρόβολος ντύνεται Χριστουγεννιάτικα!

Εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας Ο Στρόβολος ντύνεται Χριστουγεννιάτικα! ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2010 - ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 22 - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Βράβευση Αθλητών και Σωματείων Ο Δήμος Στροβόλου διοργάνωσε και φέτος τη θεσμοθετημένη εκδήλωση «Βράβευσης Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου». Στη σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Διαβάστε ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΔΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ - ΠΥΡΟΪΟΥ - ΓΕΡΙΟΥ - ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Διαβάστε ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΔΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ - ΠΥΡΟΪΟΥ - ΓΕΡΙΟΥ - ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ H ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔIΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΥΡΟΪ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Η διάνοιξη της διόδου Πυροΐου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που συζητούνται στo πλαίσιo

Διαβάστε περισσότερα

Καλά Χριστούγεννα! Διαβάστε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας στη σελίδα 6

Καλά Χριστούγεννα! Διαβάστε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας στη σελίδα 6 Διαβάστε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ l ΤΕΥΧΟΣ 22 l ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 Οι απόδημοι στηρίζουν την Αραδίππου Η Αραδίππου έχει ταλέντο! Αφιέρωμα στον χορό Σελίδα 13 Με τους δημιουργούς μας Σελίδες 14-15 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Δ1 σ. 12 Ε1 σ. 14 ΣΤ1 σ. 16 Εστίες σ. 18

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Δ1 σ. 12 Ε1 σ. 14 ΣΤ1 σ. 16 Εστίες σ. 18 Χαιρετισμοί σ. 3 Α1 σ. 6 Β1 σ. 8 Γ1 σ. 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Δ1 σ. 12 Ε1 σ. 14 ΣΤ1 σ. 16 Εστίες σ. 18 Όμιλοι σ. 22 Βραδιά Αστέρων σ. 24 Θεατρικές Στιγμές σ. 26 Καθηγητικός σύλλογος σ. 27 Χαιρετισμός της Δέσποινας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚANIKΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚANIKΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚANIKΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ακόμα κι αν δώσεις κάτι λίγο στον

Διαβάστε περισσότερα