Πεπραγμένα 2013 Αντιδημαρχία Μέριμνας Υπερηλίκων. Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πεπραγμένα 2013 Αντιδημαρχία Μέριμνας Υπερηλίκων. Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων"

Transcript

1 Πεπραγμένα 2013 Αντιδημαρχία Μέριμνας Υπερηλίκων Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων

2 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης Δήμου Πειραιά Πεπραγμένα 2013 Ο Δήμος Πειραιά, γνωρίζοντας ότι η τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος δημιουργική, παραγωγική και δυναμική στη ζωή των ανθρώπων, συνεχίζει να λειτουργεί τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης για να φροντίσει, να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στόχος των Κέντρων είναι η τόνωση της αυτοπεποίθησης, η φροντίδα και η δημιουργική απασχόληση των μελών, καθώς και η χαρά της συμμετοχής και της κοινωνικής προσφοράς. Σκοπός των Κέντρων, τα οποία λειτουργούν με τις σύγχρονες αντιλήψεις και μεθόδους παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, είναι: Η πρόληψη βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών προβλημάτων των μελών, ώστε να παραμείνουν ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου. Η πρωτογενής πρόληψη (εμβολιασμοί, συμβουλές για την αποφυγή ατυχημάτων). Η συμβουλευτική, ψυχοσυναισθηματική στήριξη και η κοινωνική φροντίδα των ηλικιωμένων. Φυσιοθεραπεία και Εργοθεραπεία. Οργανωμένη Ψυχαγωγία. Συμμετοχή σε προγράμματα εθελοντισμού. Επιμόρφωση, διαλέξεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Υλοποίηση συναφών δραστηριοτήτων, με σκοπό την παραμονή των ηλικιωμένων ως ισότιμα και ενεργά μέλη της κοινωνίας.

3 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύη ς Διεύθυνση Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης Δήμου Πειραιά Πεπραγμένα 2013 Α1 Αντωνίου Θεοχάρη 35-37, Καλλίπολη Α2 Αγ. Παρασκευής 63-65, Καλλίπολη Β1 Β. Γεωργίου Β 9-11 Πασαλιμάνι Β2 Κιλκίς 2 και Σφακίων, Πρ. Ηλίας Γ1 Ζερβού 3 και Γιαννοπούλου, Ν. Φάληρο Γ2 Μυρτιδιωτίσσης 9, Ν. Φάληρο Δ1 Λευκωσίας 42 και Νάξου, Καμίνια Δ2 Κω 44, Π. Κοκκινιά Ε1 Καλλέργη 142, Αγ. Σοφία Ε2 Ε3 Αγ. Δημητρίου και Αγ. Όρους 44, Αγία Σοφία Ραιδεστού 20 και Χαϊδαρίου 79, Βώκος Στο Δήμο Πειραιά λειτουργούν 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα οποία προσφέρουν στα μέλη τους: Λέσχη για συντροφιά και επικοινωνία με άλλα άτομα Οργανωμένη ψυχαγωγία και επιμόρφωση Καλλιτεχνικές δραστηριότητες Πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη Φυσιοθεραπευτική αγωγή Εργοθεραπεία Συμβουλευτική υποστήριξη από κοινωνικούς λειτουργούς. Καντίνα με αναψυκτικά και ροφήματα Εκδρομές, θερινές κατασκηνώσεις, θαλάσσια μπάνια, συνεστιάσεις, περίπατοι, επισκέψεις με επιμορφωτικό χαρακτήρα. Συνεργασία με φορείς και εθελοντές Και κάθε είδους ενέργεια που συμβάλλει να παραμείνουν οι ηλικιωμένοι ενεργά μέλη της κοινωνίας.

4 Πεπραγμένα 2013 Δραστηριότητες των μελών Τα Κέντα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά έχουν τη δυνατότητα να διοργανώνουν δραστηριότητες, ψυχαγωγικά και επιμορφωτικά προγράμματα, τόσο μέσα στο χώρο που στεγάζονται όσο και εκτός αυτών. Οι δημιουργικές δραστηριότητες έχουν σκοπό να αποκτήσουν τα μέλη ενεργό και ουσιαστικό ρόλο, να ψυχαγωγηθούν και να παραμείνουν ενεργά μέλη της κοινωνικού συνόλου. Λειτουργούν ομάδες: Χορωδίας Γυμναστικής Πληροφορικής Παραδοσιακών χορών Ζωγραφικής Θεάτρου Ομαδικό παιχνίδι Bridge

5 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Α1 Α2 Β1 Β2 Γ1 Γ2 Δ1 Δ2 Ε1 Ε2 Ε3 Αντωνίου Θεοχάρη 35-37, Καλλίπολη Αγ. Παρασκευής 63-65, Καλλίπολη Β. Γεωργίου Β 9-11 Πασαλιμάνι Κιλκίς 2 και Σφακίων, Πρ. Ηλίας Ζερβού 3 και Γιαννοπούλου, Ν. Φάληρο Μυρτιδιωτίσσης 9, Ν. Φάληρο Λευκωσίας 42 και Νάξου, Καμίνια Κω 44, Π. Κοκκινιά Καλλέργη 142, Αγ. Σοφία Αγ. Δημητρίου και Αγ. Όρους 44, Αγ. Σοφία Ραιδεστού 20 και Χαϊδαρίου 79, Βώκος ΔΕΥΤΕΡΑ Ώρα ΤΡΙΤΗ Ώρα ΤΡΙΤΗ Ώρα ΤΡΙΤΗ Ώρα ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα ΠΕΜΠΤΗ Ώρα ΠΕΜΠΤΗ Ώρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα ΠΕΜΠΤΗ Ώρα 18.00

6 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης εκδηλώσεις για την κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας. Οι γιορτές σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Τα μέλη μας διασκέδασαν, τραγούδησαν με τις χορωδίες των Κέντρων και απόλαυσαν παραδοσιακά γλυκίσματα. Στη συνέχεια, σε κάθε Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε Αγιασμός.

7 Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2013 στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά Κέφι, χορός και τραγούδι!

8 Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2013 στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά Κέφι, χορός και τραγούδι! Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας. Με χορό, τραγούδι, καλό φαγητό και κρασί διασκέδασαν τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά. Τις αποκριάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων μας πλαισίωσε λαϊκή ορχήστρα, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στις γιορτές μας.

9 Πασχαλινές Εκδηλώσεις 2013 στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

10 Πασχαλινές Εκδηλώσεις 2013 στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά Με κατάνυξη, σε όλα τα κέντρα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκαν πασχαλινές εκδηλώσεις. Στα μέλη μας με αγάπη προσφέρθηκαν τσουρέκια και λαμπάδες. Οι χορωδίες μας έψαλλαν Εκκλησιαστικούς Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και πραγματοποιήθηκε ευχέλαιο.

11 Τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά γιορτάζουν Καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Βεάκειο, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 Με χορούς, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά πραγματοποίησαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, μεγάλη γιορτή στο «Βεάκειο» Θέατρο. Πρωταγωνιστές της γιορτής ήταν τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά, τα Μέλη μας, που μάγεψαν το ακροατήριο με τα θεατρικά τους δρώμενα, τους χορούς και τις μουσικές τους επιδόσεις.

12 Καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Βεάκειο, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 Τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά γιορτάζουν Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο χαιρετισμό του μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, ώστε να μην λείψει τίποτα από τη γενιά των αγώνων και των μεγάλων θυσιών. «Απόψε είναι γιορτή για όλον τον Πειραιά. Τα «παιδιά» της τρίτης ηλικίας, με το χαμόγελο, το κέφι, την αισιοδοξία, το μεράκι είναι εδώ. Τα «παιδιά» της δημιουργίας είναι σήμερα εδώ. Γιορτάζουμε μαζί σας, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τις εθελόντριες και τους εθελοντές. Ευχαριστώ τους εθελοντές δασκάλους σας. Στη γενιά των μεγάλων αγώνων δίνουμε από το πλεόνασμα της ψυχής μας φροντίδα, αγάπη και ανθρωπιά. Η γενιά αυτή έχει αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες και τις έχει νικήσει. Σήμερα είναι η δική σας βραδιά. Έχετε δικαίωμα στο όνειρο, στη δημιουργία, στην αγάπη. Το αξίζετε. Εδώ στον Πειραιά, στην πόλη της καρδιάς μας, δίνουμε τη μάχη να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα, να κάνουμε τον Πειραιά της αρχοντιάς και της λάμψης.»

13 Καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Βεάκειο, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 Πρωταγωνιστές τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά!

14 Έκθεση Ζωγραφικής των μελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

15 Έκθεση Ζωγραφικής των μελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης παρουσίασαν τις εικαστικές τους δημιουργίες, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό της: «Αυτή η έκθεση ζωγραφικής, έχει τη δική σας ξεχωριστή λάμψη. Ο χρωστήρας σας, δεν αποτυπώνει μόνο τα θέματα σας στον καμβά, αλλά παρουσιάζει και την πνευματική και την ψυχική σας καλλιέργεια. Εμείς με κάθε τρόπο στηρίζουμε τη δημιουργικότητά σας, είμαστε δίπλα σας με αγάπη και με φροντίδα. Η πολιτική του Δημάρχου μας, του Βασίλη Μιχαλολιάκου, δεν σταματάει στα κτίρια. Ψυχή είναι οι άνθρωποι, οι πολίτες, τα παιδιά, τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά, οι εργαζόμενοί μας που υπερβάλουν εαυτούς.» Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, τίμησε με επαίνους τα μέλη των Κέντρων μας, που συμμετείχαν στην έκθεση και τις εθελόντριες που βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της όμορφης εικαστικής εκδήλωσης.

16 Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας Οκτώβριος 2013 Πέντε ημέρες γεμάτες εορταστικές εκδηλώσεις!

17 Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας Οκτώβριος 2013 Πέντε ημέρες γεμάτες εορταστικές εκδηλώσεις! Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, διοργανώθηκαν σε όλα τα Κέντρα μας, εορταστικές εκδηλώσεις. Χαρά και συγκίνηση προκάλεσαν τα μικρά παιδιά των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών, που τραγούδησαν με αγάπη για τον «παππού και τη γιαγιά». Τα μικρά παιδιά προσέφεραν κάρτες με ευχές στα «μεγάλα παιδιά». Στη συνέχεια και οι μεγαλύτεροι με την χορωδία τους τραγούδησαν, απήγγειλαν ποιήματα ενώ λίγο μετά γεύτηκαν λιχουδιές που είχαν ετοιμαστεί για την γιορτή.

18 Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2013 στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

19 Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2013 στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά Εκατοντάδες «μεγάλα παιδιά» της τρίτης ηλικίας, πήραν μέρος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά. Με κάλαντα και τραγούδια από τις χορωδίες των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, με κέφι, χορό και γλυκίσματα, σε συνολικά 11 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, γιόρτασαν όλα τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

20 Παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη Στα Κέντα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρέχονται υπηρεσίες : Ιατρείου φυσιοθεραπείας Ομιλίες με κοινωνικό ή ιατρικό ενδιαφέρον Προγράμματα προληπτικών ελέγχων Ο κύριος Τράγκας Χρήστος, Φυσίατρος, επισκέπτεται όλα τα Κέντρα και παρέχει ιατρικές συμβουλές. Ο κύριος Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, ιατρός Παθολόγος, πραγματοποίησε σε όλα τα Κέντρα ομιλίες με θέμα : «Μέτρηση ζωτικών σημείων και ατομικό ιατρικό ιστορικό» Ο κύριος Λεκάκος Γεώργιος, ιατρός Καρδιολόγος, έδωσε τις ιατρικές του συμβουλές στα μέλη. Παρασχέθηκαν προγράμματα φυσιοθεραπείας και εργοθεραπείας για την διατήρηση της σωματικής ποιότητας των μελών. Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από ιερείς, με στόχο την πνευματική στήριξη και ανάταση των μελών μας.

21 Μέτρα προστασίας και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες τους Πειραιά Με εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, προχώρησαν σε έκτακτα προληπτικά μέτρα, για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες του Πειραιά τις ημέρες που σημειώθηκαν υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα, για όσο χρονικό διάστημα χρειάστηκε, διατέθηκαν στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, πέντε κλιματιζόμενες αίθουσες των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά: Α1 ΚΑΠΗ: Αντωνίου Θεοχάρη 37, Καλλίπολη Β1 ΚΑΠΗ: Βασ. Γεωργίου Β 9-11, Πασαλιμάνι Γ1 ΚΑΠΗ: Γιαννοπούλου και Ζερβού, Ν. Φάληρο Δ1 ΚΑΠΗ: Νάξου και Λευκωσίας 42, Καμίνια Ε1 ΚΑΠΗ: Καλλέργη 142, Αγιά Σοφιά Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης παρέμειναν ανοιχτά επί 24ώρου βάσεως με τη συνδρομή εθελοντών και εθελοντριών του Δήμου μας.

22 Τα «μεγάλα παιδιά» πάνε θέατρο! Στο πλαίσιο της οργανωμένης ψυχαγωγίας τα μέλη μας παρακολούθησαν τις θεατρικές παραστάσεις : Θέατρο Αυλαία «Θου Κύριε» Φεβρουάριος 2013 Βεάκειο «Μια αμυγδαλιά ανθίζει στη νεκρή γη» Ιούνιος 2013 Καφεθέατρο Τούλας Μπούτου «Νυχτερινή συνάντηση» Ιούνιος 2013 Θέατρο Rex «Η γειτονιά των Αγγέλων» του Ιακωβου Καμπανέλη- Νοέμβριος 2013 Θέατρο Badminton «Θα σε πάρω να φύγουμε» Νοέμβριος 2013 Μουσική Σκηνή «Γραμμές» Γλυκερία, Μπάμπης Τσέρτος, Δεκέμβριος 2013

23 Τα «μεγάλα παιδιά» πάνε εκδρομή! Κατά τη διάρκεια του έτους πραγματοποιήθηκαν ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές, από όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης. Σε ομαδικό πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν : Κρουαζιέρα «Ύδρα- Πόρος- Αίγινα» Οκτώβριος 2013 Εξαήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού, Νοέμβριος 2013

24 Εκδρομές με κέφι, χαρά και τραγούδι!

25 Πρωταγωνιστές και στις μικρές χαρές της ζωής!

26 Δανειστικές Βιβλιοθήκες για τα μέλη μας Λειτουργήσαμε νέες και ενισχύσαμε τις ήδη υπάρχουσες Δανειστικές Βιβλιοθήκες στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, με την υποστήριξη και τις ευγενικές χορηγίες εκδοτών και φίλων.

27 Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, με θέμα: «Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;»

28 Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, με θέμα: «Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;» Ο Δήμος Πειραιά και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας και Πρόληψης, διοργάνωσαν με την υποστήριξη της εταιρείας Pfizer Ελλάς και τη συνεργασία της εξειδικευμένης εταιρείας New Event Generation, Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες, με θέμα: «Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;» στο Δ1 ΚΑΠΗ Καμινίων, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου Το κοινό ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και περισσότεροι από 120 δημότες της περιοχής παρακολούθησαν την πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ενημέρωση για την πρόληψη μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κος Νικόλαος Σταυριανέας, Καθηγητής Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του, τη Δημοτική Αρχή, το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, καθώς και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Παραβρέθηκε επίσης, και απηύθυνε χαιρετισμό η κα Ευαγγελία Σαρρή, Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων. Την ενημέρωση πραγματοποίησε η κα Γεωργία Γεωργακοπούλου, Ενδοκρινολόγος, η οποία μίλησε για την Πρόληψη μέσω του εμβολιασμού στους ενήλικες και απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες τους.

29 Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες, σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου -ΑγκαλιάΖΩ «Ενημέρωση για τον καρκίνο του Παχέως Εντέρου» Ο Δήμος Πειραιά και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου -ΑγκαλιάΖΩ στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας και Πρόληψης, διοργάνωσαν με την υποστήριξη της εταιρείας Roche, Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα: «Ενημέρωση για τον καρκίνο του Παχέως Εντέρου». Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε 27 και 28 Ιουνίου 2013 στο Ε1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης ( Καλλέργη 142 Αγία Σοφία). Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο φουσκωτό ομοίωμα του Παχέως Εντέρου και να ξεναγηθούν από ιατρό γαστρεντερολόγο συνεργάτη του ΑγκαλιάΖΩ. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για διάφορες παθογένειες και υπέβαλλαν ερωτήματα. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό από εθελοντές του ΑγκαλιάΖΩ, με συμβουλές για το πώς μπορούμε να θωρακίσουμε την υγεία μας, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μας και κάνοντας τακτικά διαγνωστικές εξετάσεις.

30 Ενημέρωση και μεταφορά τεχνογνωσίας στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) σε συνεργασία με την HandiKOS Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου: «Ολοκληρωμένη υποστήριξη και φροντίδα για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία στο Κόσοβο: Πιλοτική δράση για τη μετάβαση σε κοινοτικές υπηρεσίες», έλαβε χώρα τον Μάρτιο 2013 η τριήμερη επίσκεψη μελέτης της ομάδας έργου από τη HandiKOS και εκπροσώπων των τοπικών αρχών από τον Δήμο Ferizaj του Κοσόβου στην Αθήνα, με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών και καλών πρακτικών. Μεταξύ άλλων η ομάδα έργου επισκέφτηκε το Γ2 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, όπου τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος κυρία Σαρρή μαζί με τα μέλη που είχαν ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα εν όψει της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου. Το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια, ένα θεατρικό έργο και παραδοσιακούς χορούς.

31 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης Δήμου Πειραιά Πεπραγμένα 2013 Στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, φιλοξενήθηκαν Επιστήμονες των κλάδων Υγείας & Πρόνοιας και Παιδαγωγοί της Ελληνικής Εταιρίας Προγεννητικής Αγωγής και παρείχαν πολύτιμες συμβουλές προς τους μέλλοντες γονείς για την ορθή συμπεριφορά κατά την κύηση που επηρεάζει άμεσα το μέλλον του εμβρύου.

32 Πεπραγμένα 2013 Αντιδημαρχία Μέριμνας Υπερηλίκων Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η προσφορά, η φροντίδα και η στήριξη των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, ώστε να παραμείνουν δημιουργικά και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας. Προτεραιότητά μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων και άριστων ποιοτικά υπηρεσιών στα μέλη μας, σύμφωνα με τις κοινωνικές ανάγκες, ενδυναμώνοντας με ανθρωπιά, αγάπη και αλληλεγγύη τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος - Αύγουστος 2014

Ιανουάριος - Αύγουστος 2014 Πεπραγµένα Κέντρων Αγάπης & Αλληλεγγύης ήµου Πειραιά Ιανουάριος - Αύγουστος 2014 Δήμος Πειραιά Κέντρα Αγάπης & Αλληλεγγύης Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

A N T I Δ Η Μ Α Ρ Χ Ι Α Μ Ε Ρ Ι Μ Ν Α Σ Υ Π Ε Ρ Η Λ Ι Κ Ω Ν (ΚΑΠΗ) Δ Η Μ Ο Υ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΑΠΗ)

A N T I Δ Η Μ Α Ρ Χ Ι Α Μ Ε Ρ Ι Μ Ν Α Σ Υ Π Ε Ρ Η Λ Ι Κ Ω Ν (ΚΑΠΗ) Δ Η Μ Ο Υ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΑΠΗ) A N T I Δ Η Μ Α Ρ Χ Ι Α Μ Ε Ρ Ι Μ Ν Α Σ Υ Π Ε Ρ Η Λ Ι Κ Ω Ν (ΚΑΠΗ) Δ Η Μ Ο Υ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΑΠΗ) 08/01/2011-31/12/2011 1 ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών

Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών Πεπραγμένα Ιανουάριος Αύγουστος 2014 Αντιδημαρχία Βρεφονηπιακών Σταθμών Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ο Δήμος Πειραιά συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

«Ενημερωθείτε για την Υγεία σας, Ζήστε καλύτερα! Άνοια Νευροπαθητικός Πόνος λόγω Σακχαρώδη Διαβήτη Σεξουαλική Ζωή στην Τρίτη Ηλικία - Ακράτεια»

«Ενημερωθείτε για την Υγεία σας, Ζήστε καλύτερα! Άνοια Νευροπαθητικός Πόνος λόγω Σακχαρώδη Διαβήτη Σεξουαλική Ζωή στην Τρίτη Ηλικία - Ακράτεια» Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας και οι Δήμος Νεάπολης-Συκεών, στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας και Πρόληψης, διοργάνωσαν

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΠΗ

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΠΗ Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΠΗ ΤΡΙΤΗ 2/10/18: ΤΡΙΤΗ 2/10/18: ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10/18: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/10/18 : ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10/18: ΤΡΙΤΗ 9/10/18: ΣΑΒΒΑΤΟ 13/10/18: ΚΥΡΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας οι Δήμοι Έδεσσας Αμπελοκήπων Μενεμένης Υγείας Πρόληψης Pfizer Ελλάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας οι Δήμοι Έδεσσας Αμπελοκήπων Μενεμένης Υγείας Πρόληψης Pfizer Ελλάς ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας και οι Δήμοι Έδεσσας και Αμπελοκήπων Μενεμένης στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Σε συνεργασία µε τον Ο.Α.Σ.Π.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης Στο Δήμο Παλλήνης Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργάνωσαν για τη Φλεβική Θρόμβωση ο Δήμος Παλλήνης και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στο Δημαρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΔΕΥΤΕΡΑ 3/12/18 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12/18 ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/18 ΤΡΙΤΗ 11/12/18 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/18 ΤΡΙΤΗ 18/12/18 ΠΕΜΠΤΗ 20/12/18 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/18

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λάρισα, 30 Ιουνίου 2017 Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε περισσότερα

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Περιστέρι Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην ημερίδα με θέμα την Ψωρίαση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, την

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης ΤΕΤΑΡΤΗ 01/03/17 «Ανεμοδαρμένα Υψη» στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΑ ΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΑ ΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΑ ΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Το Εθνικό ιαδηµοτικό ίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε ΥΠΠΥ) και οι ήµοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Σε συνεργασία µε τον Ο.Α.Σ.Π.

Διαβάστε περισσότερα

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 27/09/2006 Επίσκεψη των γονέων των παιδιών του νηπιαγωγείου στο σταθμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς Δρ. Γιαννάκη Ομήρου, Δρ. Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Δρ. Κυριάκου Παναγιώτα και Δρ. Νίκη Χαρή που βρίσκονται ανά πάσα

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ...

Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ... Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ... 2. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 4. ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 21/01/2019 σελ.29

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12/2017: ΤΡΙΤΗ 5/12/2017: 8/12/17 ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/17 ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12/17 ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12/17 ως 15/12/17 ΤΡΙΤΗ 12/12/17

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με πολλά χαμόγελα και συγκίνηση οι γιορτές λήξης για τις 2 πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους της κατασκήνωσης του Δήμου στη Ραφήνα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με πολλά χαμόγελα και συγκίνηση οι γιορτές λήξης για τις 2 πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους της κατασκήνωσης του Δήμου στη Ραφήνα! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αγ. Δημήτριος, 20-07-2012 Με πολλά χαμόγελα και συγκίνηση οι γιορτές λήξης για τις 2 πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους της κατασκήνωσης του Δήμου στη Ραφήνα! Σε γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 7/2/17: ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/17: ΤΡΙΤΗ 14/2/17: ΤΡΙΤΗ 21/2/17: ΤΡΙΤΗ 28/2/17: Κοπή βασιλόπιτας ώρα 12.00 π.μ. με μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Επιστημονική υπεύθυνη: Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου Καισαριανή, 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής 2. Η ιδέα για τη δημιουργία 3. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Α.Π.Η.) ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Α.Π.Η.) ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Α.Π.Η.) ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Ο νέος κανονισμός λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η Κερατσινίου-Δραπετσώνας έρχεται ως αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/4/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/4/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/4/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. /νση: Αγίου Τίτου 1 Τ.Κ: 71202 Τηλ.: 2813 409111 E-mail : dsyggelaki@heraklion.gr ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω

Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ dimarxos@oraiokastro.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω 2014-2016 Στο συνολικό έργο

Διαβάστε περισσότερα

Eκοψε πίτα το ΚΑΠΗ Αγιάς

Eκοψε πίτα το ΚΑΠΗ Αγιάς Eκοψε πίτα το ΚΑΠΗ Αγιάς ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του Δημοτικού Κ.Α.Π.Η. Αγιάς σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο οικογενειακό κέντρο της Αγιάς «Κιβωτός». Τη βασιλόπιτα

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 9/1/2018 ΤΡΙΤΗ 16/1/18 ΤΡΙΤΗ 23/1/18 ΤΡΙΤΗ 30/1/2018 Πρωινός καφές. Ομιλία με θέμα «Ο ρόλος των γιορτών στη ζωή μας»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Με μια ενημερωτική ημερίδα για τους στόχους, τη χρησιμότητα και τον ρόλο του θεσμού των ΚΕΠ Υγείας, παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8%

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8% Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Ελλάδα (εκτός από Αθήνα- Πειραιά- Προάστια), [3], 8% Εξωτερικό, [1], Άγιος Δημήτριος- Φλόκα, [15], 40% Πάνω από 60 ετών, [13], 35% Μεταξύ 20 και 30 ετών,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1. Αποτελεσματική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

«Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;»

«Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;» Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας και οι Δήμοι Ηρακλείου Αττικής, Περιστερίου, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελληνικού Αργυρούπολης, Παύλου Μελά, Κορινθιών, Αγρινίου,

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Νοέμβριο 2012 O Άγιος Φωκάς μας βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α N O N I Σ Μ Ο Σ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κ Α N O N I Σ Μ Ο Σ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ Α N O N I Σ Μ Ο Σ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Με την αριθμ. 338/2013 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου, έγινε κατάργηση του Νομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Πρωινός καφές. Ομιλία με θέμα: «Δημοτικό ιατρείο και Φαρμακείο» από τους υπεύθυνους της δομής

Πρωινός καφές. Ομιλία με θέμα: «Δημοτικό ιατρείο και Φαρμακείο» από τους υπεύθυνους της δομής Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/19 Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Τελευταία φορά» στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη ΤΡΙΤΗ 5/3/19 ΤΡΙΤΗ 12/3/19

Διαβάστε περισσότερα

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2007 2008

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2007 2008 Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2007 2008 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 19-09-2007 Συγκέντρωση γονέων με την παιδοψυχολόγο του σταθμού. Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Απολογισμός δράσεων & δραστηριοτήτων 2014 03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Ελευσίνας 17 : Επίσκεψη σε Έκθεση της Σχολής Καλών Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 6/12/16: Πρωινός καφές. Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου- Χριστουγεννιάτικα διηγήματα ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12/16: Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑ! ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΜΑΣ!!!!!! Αφιέρωμα στην ελληνική παράδοση έκανε η χορωδία, που έχει μέλη από τα τρία ΚΑΠΗ της πόλης μας. Οι χορωδοί τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Μ.ΤΡΙΤΗ 03/04/2018 Πρωινός καφές. Μοίρασμα πασχαλινών λαμπάδων στα μέλη, από την Αντιδήμαρχο κα Παυλίδου Μαρία ΣΑΒΒΑΤΟ 14/0420/18

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2017

Κ.Α.Π.Η. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ (Ν.Π.Δ.Δ.) Αγ. Τριάδος 39, Αχαρναί Τ.Κ.136 73 Τηλ.: 2102477900, 2102406630 E-mail: npdd.11@gmail.com Site: www.difa.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 Οι μαθητές θέλουν πούλμαν Κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά για να ενισχύσουν το ταμείο του σχολείου με τον ιδρώτα του προσώπου τους! Η ΔΕΚΑΧΡΟΝΗ Κατερίνα με χαριτωμένες κινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪOY 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪOY 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪOY 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 2/5/2017: ΠΕΜΠΤΗ 4/5/2017: ΤΡΙΤΗ 9/5/2017: ΤΡΙΤΗ 9/5/2017: ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5/2017: ΤΡΙΤΗ 16/5/17: ΤΡΙΤΗ 23/5/17: ΤΡΙΤΗ 30/5/17:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/5/18 Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Πάμε Πρόβα» στο θέατρο Χηλής ΔΕΥΤΕΡΑ 7/5/18 Παρουσίαση της χορωδίας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΕΥΞΗ ΓΕΝΕΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ»

ΣΥΖΕΥΞΗ ΓΕΝΕΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ» ΣΥΖΕΥΞΗ ΓΕΝΕΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ» Αθανασία Σκουρτανιώτη, Φιλόλογος- Νηπιαγωγός, Δήμος Καλλιθέας Στρατής Χατζηχαραλάμπους, Κοινωνιολόγος-

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΚΥΡΙΑΚΗ 4/1/15:Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Θα περάσει κι αυτό» στο Μέγαρο Μουσικής ΤΡΙΤΗ 13/1/15: Πρωινός καφές.

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου Με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίξαμε την αγκαλιά μας και δεχθήκαμε στη Στέγη μας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή διεξήχθη η Ημερίδα για τη Διαγενεακή Μάθηση με τίτλο «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Βόλος... 04. 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Βόλος... 04. 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Βόλος... 04. 2011 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Αριθ. Πρωτ.:. ΠΡΟΣ : τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΝΤΑΥΘΑ ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την έγκριση μετάβασης αντιπροσωπείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙ ΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΕΚΠΑΙ ΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 11o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΕΚΠΑΙ ΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 οι μαθητές των τριών τμημάτων της Γ τάξης συνοδευόμενοι από

Διαβάστε περισσότερα

Φορείς συνεργασίας μας- Συνεχής εκπαίδευση- Φορείς ελέγχου του Καλού Σαμαρείτη

Φορείς συνεργασίας μας- Συνεχής εκπαίδευση- Φορείς ελέγχου του Καλού Σαμαρείτη Φορείς συνεργασίας μας- Συνεχής εκπαίδευση- Φορείς ελέγχου του Καλού Σαμαρείτη Συνεργάτες Το "Χαμόγελο του παιδιού" Το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελεί μια μοναδική δομή φιλοξενίας μικρών παιδιών με δράση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β' ΚΑΠΗ ΑΛΩΝΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ MAΪΟΣ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β' ΚΑΠΗ ΑΛΩΝΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ MAΪΟΣ 2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β' ΚΑΠΗ ΑΛΩΝΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ MAΪΟΣ 2019 ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΪΟΥ 2019 ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ENIΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΩΡΑ 18:00

Διαβάστε περισσότερα

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS TΕΥΧΟΣ 102 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ 12-14, 105 62 ΑΘΗΝΑ www.sos-villages.gr Πώς να βοηθήσετε: Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δωρεές που μας προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Σεπτέμβριος 2016 Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου -Προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Επιμόρφωσης Νοσηλευτών. Οκτώβριος 2016 -Συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Νέστου Όνομα: Δρόσου Μαρία ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Θέση: Προϊσταμένη Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Ηλ. Δ/νση: drosoumaria@0937.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Ημέρα Παρασκευή Ώρες 09.00-15.00 Τηλέφωνο επικοινωνίας 2732 360570 & 27320 360536 Διεύθυνση Δημαρχείο Μονεμβασίας - 23052 Μολάοι Μάρτιος 2015 - Συνάντηση Εργασίας Απρίλιος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Προσαρμογή της αμιγούς δημοτικής επιχείρησης Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ιεράπετρας σε κοινωφελή επιχείρηση σύμφωνα με το ν.3463/2006. Βασικές Κατευθύνσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙOY 2017

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙOY 2017 Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙOY 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4/2017 Ημερήσια εκδρομή στην Καστοριά- Αργος Ορεστικό ΤΡΙΤΗ 4/4/17: Πρωινός καφές. Επίσκεψη του ΚΑΠΗ Μενεμένης στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΤΗ

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΤΗ Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΤΗ 2/4/19 Πρωινός καφές. Ομιλία με θέμα: «Διατροφικές συστάσεις για την τρίτη ηλικία» από την δ/νση υγείας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου Το 93% των σχετικών με τη Φλεβική Θρόμβωση θανάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 3/10/2017: Πρωινός καφές. Ομιλία με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων» από την εργοθεραπεύτρια ΤΡΙΤΗ 10/10/2017: Πρωινός

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση κατηχητών την Ιεράς Μητροπόλεως

Συνεστίαση κατηχητών την Ιεράς Μητροπόλεως Συνεστίαση κατηχητών Ιεράς Μητροπόλεως την Με πολύ χαρά και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεστίαση των κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως μας στον πολυχώρο Διακονία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Aρ. Μελέτης : 124/2015 C P V 8 5 1 2 1 0 0 0-3 (Υπηρεσίες παροχής ιατρικής παρακολούθησης μελών των

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου Τα παιδιά, είναι το μέλλον. O Δήμος Αμαρουσίου επενδύει στο μέλλον της πόλης και στηρίζει στην πράξη τις ανάγκες της εργαζόμενης μητέρας, της κάθε οικογένειας. Μέσα από την υποδειγματική λειτουργία των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 14/5/19: Πρωινός καφές. Πασχαλινή γιορτή ώρα 12 μ.

ΤΡΙΤΗ 14/5/19: Πρωινός καφές. Πασχαλινή γιορτή ώρα 12 μ. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΤΗ 7/5/19: Πρωινός καφές. Ομιλία με θέμα: «Περιβάλλον και άνθρωπος» από την κα Ανδρεοπούλου Ζαχαρούλα, καθηγήτρια πράσινης

Διαβάστε περισσότερα

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 Παρουσίαση των Δράσεων του 3 ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» 2 η Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο, Αθήνα 27-28 Ιουνίου 2017 Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 «ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Οκτωβρίου 2017

Δράσεις Οκτωβρίου 2017 19-10-2017,Μουσείο Αφής 13 ο Δημ. Σχ. Αχαρνών Δράσεις Οκτωβρίου 2017 Τα τμήματα των μεγάλων τάξεων του σχολείου μας, Ε και Στ, επισκέφθηκαν το Μουσείο Αφής στην Καλλιθέα. Εκεί οι μαθητές προσπάθησαν με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 υλοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως βασική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~300 γονείίςς = 600 παιιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 7-10 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις).

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙ ΕΙΑΣ ( ΟΚΟΙΠΠ)

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙ ΕΙΑΣ ( ΟΚΟΙΠΠ) Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙ ΕΙΑΣ ( ΟΚΟΙΠΠ) ράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας ( ΟΚΟΙΠΠ) Η Κοινωνική Υπηρεσία του ΟΚΟΙΠΠ διαθέτει ειδική διεπιστηµονική οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Όνομα:ΠΟΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Θέση:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ηλ. Δ/νση:mp@0921.syzefxis.gov.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. 10/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα