ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ."

Transcript

1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ. Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 23 η Δ.Ε. PROWEIN International Trade Fair Wines and Spirits, από Μαρτίου 2016 στο Ντύσσελντορφ, Γερμανία, στο εκθεσιακό κέντρο Dusseldorf, Exhibition Centre. ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Η Δ.Ε. PROWEIN International Trade Fair Wines and Spirits αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η διοργάνωση του 2015 φιλοξένησε εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από επαγγελματίες από 123 χώρες του κόσμου. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Στην έκθεση μπορούν να προβληθούν: Κρασιά, κρασιά με ονομασία προέλευσης, αφρώδη κρασιά, βιολογικά κρασιά, γλυκά κρασιά, fruit wines, kosher wines, μη αλκοολούχα κρασιά και ποτά, ποτά βασισμένα σε κρασί, σαμπάνια, αποστάγματα όπως ούζο, ρακί, τσίπουρο, λευκά αλκοολούχα ποτά, λικέρ, μπύρες, ανθρακούχο νερό, μεταλλικό νερό, αξεσουάρ για μπαρ και κάβες, εξοπλισμός, περιοδικά του κλάδου κλπ. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 2016 Η συμμετοχή της GREAT για το 2015 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κατά κοινή ομολογία, με την εταιρεία μας να διοργανώνει μια άρτια παρουσία και σύμφωνα με τον απολογισμό της έκθεσης, οι εκθέτες έχουν ήδη προχωρήσει σε συνάψεις συμφωνιών.

2 Η GREAT Greek Exports and Trade έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στο Hall 9, όπου θα βρίσκεται το σύνολο της Ελληνικής συμμετοχής για το Το Hall 9, αίθουσα υψηλής επισκεψιμότητας, βρίσκεται στη βόρεια είσοδο του εκθεσιακού κέντρου. Να σημειωθεί ότι και φέτος η Ελλάδα θα αναφερθεί ως χωριστή ενότητα στο πλάνο και τον κατάλογο της έκθεσης, όπως οι υπόλοιπες οινοποιητικές χώρες, π.χ. Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία κλπ. Η GREAT σας προσκαλεί εκ νέου να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση Prowein, καθώς έχει καταφέρει να εξασφαλίσει επιπρόσθετο προνομιακό χώρο στο Hall 9, αυξάνοντας τις δυνατότητες προβολής των ελληνικών οίνων, αποσταγμάτων και οινοπνευματωδών ποτών. Μέσα από μια καλαίσθητη και λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, η GREAT Greek Exports and Trade θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών οίνων και λοιπών προϊόντων του κλάδου. ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Οι παρουσιάσεις των οίνων, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών, μπορεί να γίνουν ανά Περιφέρεια, ανά ομάδα παραγωγών, Συνδέσμων, Δικτύων, clusters ή συνεργατών, που επιθυμούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους με αυτόν τον τρόπο. Οι εκθέτες εάν το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν μέσα στο περίπτερο της Περιφέρειας τους. Σας προσκαλούμε λοιπόν να εκθέσετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη PROWEIN τον Μάρτιο 2016 με κόστος συμμετοχής 485 / τμ. Σε κάθε περίπτωση θα συνυπολογίσετε το ποσό Media fee 130. Το Media Fee περιλαμβάνει την καταχώρηση της επωνυμίας σας και των προϊόντων σας στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.

3 Η συμμετοχή σας περιλαμβάνει: 1. Ενοίκιο προνομιακού χώρου 2. Νέα, πολυτελή, καλαίσθητη, λειτουργική, με εταιρική προϊοντική σήμανση, ξύλινη κατασκευή περιπτέρου 3. Βασικό εξοπλισμό περιπτέρου 4. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, νερό, καθαρισμός, φύλαξη κλπ) 5. Παροχή ψυγείου σε κάθε περίπτερο 6. Ποτήρια και τακτικό πλύσιμό τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, πτυελοδοχεία, πάγος κλπ 7. Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων και παράδοση στο περίπτερο (δεν περιλαμβάνονται επιστροφές εκθεμάτων στην Ελλάδα) 8. Βασική καταχώρηση στον έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης 9. Γραφικά περιπτέρου σε infodesk, μετόπη με την εταιρική σήμανση, φωτεινό διαφανοσκόπειο, ως δωρεάν παροχή από την GREAT Greek Exports and Trade, με βάση τις προδιαγραφές που ορίζει η εταιρεία μας. Σε περίπτωση που υπάρξουν επιπρόσθετα από τα παραπάνω γραφικά, αυτά βαρύνουν τον εκθέτη. 10. Παρουσία στελεχών της GREAT Greek Exports and Trade για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της έκθεσης όπως ποτήρια, πτυελοδοχεία, εμφιαλωμένο νερό, ψωμί, καφές κλπ. 11. Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου για επίσκεψη στο χώρο συμμετοχής της GREAT Greek Exports and Trade 12. Ενισχυτικές δραστηριότητες προβολής της συμμετοχής της GREAT 13. Παροχή στοιχείων για την αγορά 14. Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (t.v., dvd player, σύνδεση internet, επιπρόσθετα γραφικά κλπ) Για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές, παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε άμεσα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χώρο και να σας δώσουμε τις απαραίτητες προτάσεις κατασκευών βάσει των επιθυμιών σας. Τα συγκεκριμένα αιτήματα θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστή οικονομική προσφορά.

4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η GREAT Greek Exports and Trade, μπορεί να οργανώσει μια καθ όλα άρτια συμμετοχή Συνδέσμων, Επιμελητηρίων και Περιφερειών της Ελλάδος με πολλά προνόμια. Η οργανωμένη συμμετοχή φορέων μπορεί να επιφέρει μείωση κόστους λόγω μεγαλύτερου αριθμού συμμετεχόντων. Παρακαλούμε σε περίπτωση ενδιαφέροντος σας, επικοινωνήστε μαζί μας για προνομιακές τιμές. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WINE BAR H GREAT Greek Exports and Trade προτίθεται και με βάση το σύνολο των συμμετοχών, να διοργανώσει ένα «ξεχωριστό» χώρο wine bar που θα λειτουργεί και ως χώρος πληροφοριών και ενημερώσεων για όλους τους εκθέτες της. ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ Η καλαίσθητη και λειτουργική εμφάνιση του wine bar με την παροχή ελληνικών εδεσμάτων που θα συνοδεύουν τα ελληνικά κρασιά, θα βοηθήσει το σύνολο της συμμετοχής των εκθετών της GREAT και των επισκεπτών τους. Παράλληλα, θα γίνονται παρουσιάσεις των οίνων των Περιφερειών, των Δικτύων, των clusters κα, της ομάδας των εκθετών της GREAT, από έμπειρους sommelier, ενισχύοντας περαιτέρω την προβολή των κρασιών τους. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα Με βάση τις οδηγίες που είχαμε πάρει από την διοργανώτρια εταιρεία Messe Dusseldorf, η τελική προθεσμία δέσμευσης του εκθεσιακού χώρου ήταν η 31 η Ιουλίου Η GREAT με δική της πρωτοβουλία έχει δεσμεύσει επιπρόσθετο χώρο για τις ανάγκες των Ελλήνων οινοπαραγωγών και ποτοποιιών. Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους διότι ο επιπρόσθετος χώρος πιθανώς να εξαντληθεί άμεσα. Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:

5 α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής άμεσα για να εξασφαλισθεί ο χώρος σας από τη διοργανώτρια εταιρεία συν το ποσό 130 του Media fee β) Δεύτερη καταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 30/11/2015 γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 5/2/2016 και μετά την οριστικοποίηση των τ.μ. που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη. Η τιμολόγηση της συμμετοχής θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί με την τιμολόγηση. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή. Δεν θα λαμβάνονται υπόψη αιτήσεις χωρίς προκαταβολή. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας : ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: / ΙBAN: GR ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά. Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής με στο ή στο fax Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Ευχαριστούμε για τη συνεργασία Με εκτίμηση Αλκιβιάδης Καλαμπόκης Διευθύνων Σύμβουλος Μαρία Γιακουμάκη Υπεύθυνη Έκθεσης