Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2018 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΙΑΣΑΓΗ. ΠΡΟ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών ΘΕΜΑ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2018 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΙΑΣΑΓΗ. ΠΡΟ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών ΘΕΜΑ:"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΑΡΦΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΙΔΡΤΜΑ «ΕΞΟΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» ΠΑΙΔΙΚΕ ΕΞΟΦΕ Π. Κανελλοπούλου Α Θ Η Ν Α Αρμόδιος Τ/Β ΠΑΣΙΟΤΡΑ Δημήτριος Police on line: ,fax Σηλ ΑΡΙΘ. ΠΡΨΣ. 8025/31/234-γ Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2018 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΙΑΣΑΓΗ ΠΡΟ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών ΘΕΜΑ: «Λειτουργία των Παιδικών Εξοχών τησ Ελληνικήσ Αςτυνομίασ ςτον Άγιο Ανδρέα Νέασ Μάκρησ του Δήμου Μαραθώνοσ Αττικήσ, κατά τη θερινή περίοδο έτουσ 2018, για φιλοξενία παιδιών του προςωπικού του Σώματοσ». ΦΕΣ.: α) Η υπ αριθ. 8025/31/234-β από Απόφαση κ. Αρχηγού ΕΛ.Α. β) Η υπ αριθ. 17/1 από Απόφαση - Πρακτικό του Δ.. του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας». Με την ανωτέρω (α) σχετική Απόφαση κ. Αρχηγού ΕΛ.Α., κατόπιν και της (β) ομοίας του Δ.. του Ιδρύματος Εξοχές «Ελληνικής Αστυνομίας», αποφασίσθηκε η λειτουργία, κατά την ερχόμενη θερινή περίοδο, των Παιδικών Εξοχών ΕΛ.Α., ως εξής: Α. Παιδική κατασκήνωση, όπου θα φιλοξενηθούν παιδιά του προσωπικού του ώματος (εν ενεργεία και εν αποστρατεία). Β. Παιδική κατασκήνωση, όπου θα φιλοξενηθούν οικογένειες του προσωπικού του ώματος (εν ενεργεία και εν αποστρατεία). Ειδικότερα, για τη λειτουργία των Παιδικών Εξοχών ΕΛ.Α., κατά την περίοδο όπου θα φιλοξενηθούν αποκλειστικά παιδιά του προσωπικού, καθορίζονται, ως κατωτέρω, σύμφωνα με την ανωτέρω (α) σχετική, οι προϋποθέσεις και οι λοιπές λεπτομέρειες για την εκπλήρωση του προαναφερόμενου σκοπού: I. ΠΡΟΫΠΟΘΕΕΙ ΤΜΜΕΣΟΦΗ ΚΑΣΑΚΗΝΨΣΨΝ 1. Κατά την ερχόμενη θερινή περίοδο, στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής, θα φιλοξενηθούν παιδιά του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, εν ενεργεία & εν αποστρατεία, από όλη την Ελλάδα σε τέσσερις (04) κατασκηνωτικές περιόδους, προκειμένου ικανοποιηθούν το δυνατόν περισσότερα αιτήματα, ως εξής: Α ΠΕΡΙΟΔΟ, από , ημέρα Κυριακή, έως , ημέρα Σρίτη, κατά την οποία θα γίνουν δεκτά παιδιά και των δύο φύλων που έχουν γεννηθεί τα έτη 2009, 2010 και 2011.

2 Β ΠΕΡΙΟΔΟ, από , ημέρα άββατο, έως , ημέρα Σετάρτη, κατά την οποία θα γίνουν δεκτά παιδιά και των δύο φύλων που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007 και Γ ΠΕΡΙΟΔΟ, από , ημέρα Κυριακή, έως , ημέρα Πέμπτη, κατά την οποία θα γίνουν δεκτά παιδιά και των δύο φύλων που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005 και Δ ΠΕΡΙΟΔΟ, από , ημέρα Δευτέρα, έως , ημέρα Πέμπτη, κατά την οποία θα γίνουν δεκτά παιδιά και των δύο φύλων που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 έως και Επισημαίνεται ότι τα παιδιά (αγόρια-κορίτσια) θα φιλοξενούνται σε χωριστά κτιριακά συγκροτήματα, κατά φύλο, με χωριστούς κοιτώνες και θα έχουν χωριστές εγκαταστάσεις υγιεινής. 2. Οι γονείς που επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας θα πρέπει: α) να υποβάλουν σχετική αίτηση φιλοξενίας (ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ Α-1) η οποία θα επέχει και θέση Τπεύθυνης Δήλωσης (άρθρο 8 Ν. 1599/1986) συμπεριλαμβάνοντας σε ξεχωριστή παράγραφο του υποδείγματος αδειοδότηση του γονέα να συμμετάσχει το παιδί σε τυχόν οργανωμένες δράσεις της Κατασκήνωσης εκτός αυτής (π.χ. επιμορφωτικές επισκέψεις, ψυχαγωγικές εκδρομές κ.λπ.). β) να συμπληρώσουν το Δελτίο Κατασκηνωτή (ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ Α-2), το οποίο επέχει επίσης θέση Τπεύθυνης Δήλωσης. Σο εν ενεργεία προσωπικό να υποβάλει τα ανωτέρω δικαιολογητικά στις Τπηρεσίες που υπηρετεί, ενώ το εν αποστρατεία στα κατά τόπους Αστυνομικά Σμήματα του τόπου διαμονής τους, μέχρι και την Οι Τπηρεσίες που θα δεχθούν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θα πρέπει: α) Να θεωρήσουν το συμπληρωμένο από τους γονείς Δελτίο Κατασκηνωτή (ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ Α-2). Επισημαίνεται ότι για τη δήλωση ηλικίας του παιδιού είναι απαραίτητη η επίδειξη - προσκόμιση επίσημου εγγράφου (πιστοποιητικό γεννήσεως ή βιβλιάριο υγείας κ.λπ.). β) Να καταχωρήσουν τα στοιχεία των παιδιών, χωριστά για κάθε κατασκηνωτική περίοδο, συμπληρώνοντας τον σχετικό Πίνακα (ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ Α-3). γ) Να γνωστοποιήσουν στους ενδιαφερόμενους γονείς τις «ΟΔΗΓΙΕ ΚΑΙ ΤΠΟΦΡΕΨΕΙ ΓΟΝΕΨΝ ΚΑΙ ΚΑΣΑΚΗΝΨΣΨΝ» (ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ I), παραδίδοντάς τους σχετικό αντίγραφο. δ) Να διαβιβάσουν, με ευθύνη των Προϊσταμένων των Τπηρεσιών, απευθείας, μέσω POL, στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» (Α.Μ.Τ.: 42820) ή ταχυδρομικώς (Π. Κανελλοπούλου 4, Σ.Κ , ΑΘΗΝΑ), για τις Τπηρεσίες που δεν υποστηρίζονται με POL, μέχρι την , τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Σην αίτηση φιλοξενίας κατασκηνωτή.

3 Σο θεωρημένο Δελτίο Κατασκηνωτή. Σις συμπληρωμένες καταστάσεις (Πίνακες) με τα στοιχεία των κατασκηνωτών, ανά κατασκηνωτική περίοδο. 4. Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει δεκτό το σύνολο των αιτήσεων φιλοξενίας παιδιών που θα περιέλθουν στην Τπηρεσία μας. Εν τοιαύτη περιπτώσει, τεκμαίρεται αποδοχή της αιτήσεως και δεν απαιτείται αντίστοιχη θετική ενημέρωση επιβεβαίωση προς τον αιτούντα γονέα. Ωστόσο, δε θα γίνονται δεκτά παιδιά που δεν έχουν κάνει τα προβλεπόμενα εμβόλια ή που πάσχουν από μεταδοτική ασθένεια ή από ψυχονευρωτικά - σωματικά - διανοητικά νοσήματα (επιληψίες κ.λπ.). ε αρνητική περίπτωση (μη αποδοχή αιτήσεως), ο ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς από την Τπηρεσία μας. 5. Η υποδοχή και η παραλαβή των φιλοξενούμενων παιδιών στις Παιδικές Εξοχές στον Άγιο Ανδρέα Αττικής (καταγραφή κατασκηνωτών, συγκρότηση ομάδων, καθορισμός κοιτώνων κ.λπ.) θα γίνεται από αρμόδιο προσωπικό του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», κατά την πρώτη ημέρα έναρξης της κατασκηνωτικής περιόδου, ήτοι 24/06, 07/07, 22/07 και 06/08/2018, αντίστοιχα, από ώρες 08:00-13:00 και 17:00-20: Κατά την πρώτη ημέρα άφιξης και παραλαβής των κατασκηνωτών, κάθε παιδί θα πρέπει να φέρει μαζί του: α) το βιβλιάριο νοσηλείας, καθώς και το βιβλιάριο υγείας όπου εμφαίνονται τα εμβόλια, β) πρόσφατο πιστοποιητικό - βεβαίωση υγείας από Παιδίατρο, στο οποίο να αναγράφεται: η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα (κολύμβηση, αθλοπαιδιές, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κ.λπ.), καθώς και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λπ.) γ) τα ατομικά είδη κατασκηνωτή. Παιδιά που δε θα προσκομίζουν όλα τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά - έγγραφα δε θα γίνονται δεκτά προς φιλοξενία. 7. Η αναχώρηση των φιλοξενούμενων παιδιών από τις Παιδικές Εξοχές θα πραγματοποιηθεί κατά την τελευταία ημέρα της κατασκηνωτικής περιόδου, ήτοι 03/07, 18/07, 02/08 και 16/08/2018, αντίστοιχα, και μέχρι 11:00 ώρα εκάστης. 8. Η μετακίνηση, μετάβαση στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών του ώματος, καθώς και η παράδοση και παραλαβή των παιδιών θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα και ευθύνη των γονέων, είτε από τους ίδιους, είτε από επίσημα εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο. Επιπροσθέτως, για τα παιδιά που διαμένουν εκτός Αττικής και επιθυμούν να φιλοξενηθούν στις Παιδικές Εξοχές, παρέχεται η δυνατότητα οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας Φώρας να μεριμνήσουν, ιδία ευθύνη, για τη μετακίνηση των παιδιών με υπηρεσιακά οχήματα, ορίζοντας παράλληλα υπεύθυνο εξουσιοδοτημένο συνοδό.

4 9. Σην Α & B κατασκηνωτική περίοδο το επισκεπτήριο θα επιτρέπεται ημέρες Σετάρτη και Κυριακή και ώρες , ενώ τη Γ και Δ περίοδο μόνο Κυριακή τις ίδιες ώρες. Σις λοιπές ημέρες το επισκεπτήριο θα επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση ανάγκης και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Κατασκήνωση. Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους κατασκηνωτές επιτρέπεται κατά τις ώρες στο τηλέφωνο II. ΠΡΟΫΠΟΘΕΕΙ ΤΜΜΕΣΟΦΗ ΣΕΛΕΦΨΝ (ΚΟΙΝΟΣΑΡΦΕ-ΟΜΑΔΑΡΦΕ) 1. Για τη λειτουργία των Παιδικών Εξοχών είναι απαραίτητη η συμμετοχή ικανού αριθμού στελεχών. Ως τελέχη (Κοινοτάρχες - Ομαδάρχες) θα ορισθούν παιδιά προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά. Ψς Ομαδάρχες κατά την Α περίοδο θα ορισθούν μόνο κορίτσια, γεννηθέντα το 2002 και προγενέστερα, ανεξαρτήτως φύλου φιλοξενίας ανά κοινότητα, ενώ κατά τη Β περίοδο θα ορισθούν αγόρια και κορίτσια, γεννηθέντα το 2002 και προγενέστερα, του αντίστοιχου φύλου φιλοξενίας ανά κοινότητα, και για τη Γ και τη Δ περίοδο, θα ορισθούν επίσης αγόρια και κορίτσια, γεννηθέντα το 2000 και προγενέστερα, του αντίστοιχου φύλου φιλοξενίας ανά κοινότητα. Οι Κοινοτάρχες σε όλες τις περιόδους θα είναι υποχρεωτικώς ηλικίας από 18 και άνω, του αντίστοιχου φύλου φιλοξενίας, ανά κοινότητα. 2. Η επιλογή των στελεχών θα γίνει από τριμελή Επιτροπή, η οποία θα ορισθεί για το σκοπό αυτό, από την οποία θα ληφθεί υπόψη, μεταξύ άλλων: α) Ο τίτλος σπουδών ή η φοίτηση σε Α.Ε.Ι. ή Σ.Ε.Ι., ιδιαιτέρως σχετικά με την Παιδαγωγική (Εκπαιδευτικού - Γυμναστού - Κοινωνικού Λειτουργού - Βρεφονηπιοκόμου κ.λπ.). β) Η προηγούμενη εμπειρία ως στέλεχος στις Παιδικές Εξοχές, η συμπεριφορά και η επιτυχής εκτέλεση των καθηκόντων του. Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν ως τελέχη στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, θα ειδοποιηθούν έγκαιρα από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας». 3. Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους ως τελέχη στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, θα πρέπει να υποβάλουν, οι μεν εν ενεργεία, στις Τπηρεσίες που υπηρετούν, οι δε εν αποστρατεία, στα κατά τόπους Αστυνομικά Σμήματα του τόπου διαμονής τους,μέχρι και την τα εξής: α) σχετική αίτηση (ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ Α-4) και β) πρόσφατο πιστοποιητικό καλής υγείας. Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν γεννηθεί το έτος 2000 ή προγενέστερα και επιθυμούν να ορισθούν ως τελέχη δύνανται να υποβάλουν οι

5 ίδιοι τα παραπάνω δικαιολογητικά στα κατά τόπους Αστυνομικά Σμήματα του τόπου διαμονής τους. 4. Οι Τπηρεσίες που θα δεχθούν τα δικαιολογητικά να διαβιβάσουν, με ευθύνη των Προϊσταμένων τους, τις σχετικές αιτήσεις και πιστοποιητικά καλής υγείας απευθείας, μέσω POL, στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» (Α.Μ.Τ.: 42820) ή ταχυδρομικώς (Π. Κανελλοπούλου 4, Σ.Κ , ΑΘΗΝΑ) για τις Τπηρεσίες που δεν υποστηρίζονται με POL, μέχρι την Σα επιλεγέντα τελέχη θα πρέπει την προηγουμένη από την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου (23/06, 06/07, 21/07 και 05/08/2018, αντίστοιχα) και μέχρι ώρα να ευρίσκονται στις Παιδικές Εξοχές, προς τακτοποίηση, λήψη οδηγιών, εκπαίδευση και υποδοχή των κατασκηνωτών την επόμενη ημέρα. Επισημαίνεται ότι τα τελέχη θα αποχωρούν από την Κατασκήνωση την τελευταία κατασκηνωτική ημέρα της περιόδου και μετά την αποχώρηση και του τελευταίου κατασκηνωτή της ομάδας τους. III. ΣΕΛΕΦΨΗ ΚΑΣΑΚΗΝΨΗ - ΑΠΟΠΑΗ ΠΡΟΨΠΙΚΟΤ ΚΑΣΑ ΣΗ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΚΑΣΑΚΗΝΨΗ ΦΨΡΙ ΣΗ ΤΝΟΔΕΙΑ ΓΟΝΕΨΝ 1. Για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της Κατασκήνωσης απαιτείται η στελέχωσή της με ανάλογο αριθμό προσωπικού, όπως προβλέπεται από την υπ αριθ. Δ22/οικ /1450 από 22/08/2016 K.Y.A. «Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας κατασκηνώσεων που οργανώνονται με ίδια μέσα, με πληρωμή ή χωρίς πληρωμή από φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα ή από Δημόσιες Τπηρεσίες ή Οργανισμούς ή Οργανώσεις» (ΥΕΚ 2712 τ. Β ). Ειδικότερα προβλέπεται: «Για Παιδικές Εξοχές που φιλοξενούν πέραν των 150 παιδιών το προσωπικό να μην είναι λιγότερο του ποσοστού 17% των φιλοξενούμενων παιδιών». 2. το πλαίσιο αυτό, για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των Παιδικών Εξοχών και κυρίως, για την ασφαλή διαμονή των παιδιών, θα αποσπασθεί και για τις τέσσερις (04) κατασκηνωτικές περιόδους και, συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 20/06/2018 έως 17/08/2018, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που εμφαίνεται κατωτέρω, κατά αντικείμενο απασχόλησης, αθροιζόμενο συνολικά σε σαράντα εννέα (49) άτομα: α) Ένας (01) Αστυν. Τποδιευθυντής ή Αστυνόμος Α ή Β, ως Βοηθός Αρχηγού. β) Σέσσερις (04) γυναίκες έως και το βαθμό του Τπαστυνόμου ή Π.Τ. ως Τπαρχηγοί. γ) Σέσσερις (04) άνδρες έως και το βαθμό του Τπαστυνόμου ή Π.Τ. ως Τπαρχηγοί.

6 δ) Δύο (02) Ανθυπαστυνόμοι ή Τπαστυνόμοι ως Τπεύθυνοι βάρδιας Μαγειρείου - Εστιατορίου - Αποθήκης. ε) Σρία (03) άτομα έως και το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου ή Π.Τ. που γνωρίζουν επαρκώς τη μαγειρική τέχνη και κατέχουν αντίστοιχο τίτλο σπουδών, ως μάγειρες. στ) Σρία (03) άτομα έως και το βαθμό του Αρχιφύλακα ή Π.Τ., που να γνωρίζουν τη μαγειρική τέχνη και να διαθέτουν ανάλογη εμπειρία, ως βοηθοί μάγειρα. ζ) Έξι (06) άτομα έως και το βαθμό του Αρχιφύλακα ή Π.Τ., ως προσωπικό εστιατορίου. η) Εννέα (09) άτομα έως και το βαθμό του Αρχιφύλακα, ως προσωπικό ασφάλειας, πυρασφάλειας και ευπρεπισμού των χώρων. θ) Ένα (01) άτομο έως και το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, ως αποθηκάριος. ι) Σρία (03) άτομα έως και το βαθμό του Αρχιφύλακα ή Π.Τ., ως προσωπικό Κυλικείου. ια) Δύο (02) άτομα έως και το βαθμό του Τπαστυνόμου, ως τεχνολόγοι τροφίμων, κάτοχοι σχετικού τίτλου σπουδών. ιβ) Ένα (01) άτομο έως και το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου ή Π.Τ., ως ηλεκτρολόγος, κάτοχος σχετικού τίτλου σπουδών και άδειας. ιγ)ένα (01) άτομο έως και το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου ή Π.Τ., ως ηλεκτρονικός, κάτοχος σχετικού τίτλου σπουδών. ιδ) Ένα (01) άτομο έως και το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου ή Π.Τ., ως υδραυλικός, κάτοχος τίτλου σπουδών υδραυλικού από τεχνική σχολή ή με ανάλογη εμπειρία σε Τπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. ιε) Ένα (01) άτομο έως και το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου ή Π.Τ., ως ψυκτικός, κάτοχος τίτλου σπουδών ψυκτικού από τεχνική σχολή ή με ανάλογη εμπειρία σε Τπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. ιστ) Σρία (03) άτομα έως και το βαθμό του Αρχιφύλακα ή Π.Τ., ως οδηγοί, κάτοχοι επαγγελματικής άδειας οδήγησης, για την κίνηση των οχημάτων (επιβατηγών - ασθενοφόρου λεωφορείων κ.λπ.). ιζ) Δύο (02) άτομα έως και το βαθμό του Τπαστυνόμου, ως ναυαγοσώστες, κάτοχοι ανάλογου διπλώματος. ιη) Δύο (02) άτομα έως και το βαθμό του Τπαστυνόμου, ως γυμναστές, για την απασχόληση των παιδιών με αθλοπαιδιές και λοιπές δραστηριότητες, κάτοχοι σχετικού τίτλου σπουδών. 3. Η απόσπαση του προσωπικού θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα, πρωτίστως, την εθελοντική του συμμετοχή στη λειτουργία των Παιδικών Εξοχών, η οποία θα προκύπτει από υποβληθείσα προς το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» αίτηση δήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποσπαστούν στις Παιδικές Εξοχές θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση (ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ Α-5) στην Τπηρεσία τους, μέχρι Επισημαίνεται ότι όσοι από το προσωπικό υποβάλουν αίτηση με ειδικότητες μάγειρα, ναυαγοσώστη, γυμναστή και τεχνολόγου τροφίμων θα πρέπει

7 απαραίτητα να συνυποβάλουν αντίγραφο πτυχίου - διπλώματος - τίτλου σπουδών, αντίστοιχου με την ειδικότητά τους. 4. Η επιλογή του προσωπικού που θα υποβάλει αίτηση για εθελοντική απόσπασή του στις Παιδικές Εξοχές θα γίνει από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από το Διευθυντή του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» ή τον αναπληρωτή αυτού, ως Πρόεδρο, και μέλη δύο (02) Αξιωματικούς, εκ των οποίων ένας (01) από τη Δ/νση Προσωπικού/Α.Ε.Α. και ένας (01) από το Ίδρυμα. Επισημαίνεται ότι όλο το προσωπικό που τελικά θα επιλεγεί να αποσπασθεί στην Κατασκήνωση, ανεξαρτήτως ειδικότητας και απασχόλησης, θα κληθεί από την Τπηρεσία μας, να υποβάλει ιατρική βεβαίωση καλής υγείας από υπηρεσιακό ή ιδιώτη ιατρό, προκειμένου αποσταλεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στην αδειοδοτούσα Αρχή, για την έκδοση Άδειας Λειτουργίας της εγκατάστασης. ημειώνεται ότι το προσωπικό υγειονομικού ενδιαφέροντος (μάγειρες και βοηθοί αυτών, προσωπικό εστιατορίου και κυλικείου, αποθηκάριοι και τεχνολόγοι τροφίμων) απαιτείται να προσκομίσει επιπροσθέτως το προβλεπόμενο εν ισχύ πιστοποιητικό υγείας. 5. Σα επιμέρους καθήκοντα του προσωπικού κατά ειδικότητα και λοιπές λεπτομέρειες θα ορισθούν από το Διευθυντή των Παιδικών Εξοχών και τον Αρχηγό της Κατασκήνωσης, σύμφωνα με τις υφιστάμενες ανάγκες των Παιδικών Εξοχών. Σονίζεται ότι όλο το προσωπικό που θα επιλεγεί για τη στελέχωση της Κατασκήνωσης θα συμμετάσχει, ανεξαρτήτως ειδικότητας ή καθηκόντων, στην ασφάλεια και πυρασφάλεια της Κατασκήνωσης. 6. το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό που θα αποσπασθεί εθελοντικά στις Παιδικές Εξοχές (αστυνομικό προσωπικό του Ιδρύματος, ιατροί, νοσηλευτές, μάγειροι, βοηθοί μαγείρων, σκοποί κ.λπ.) και θα διαμένει ΤΠΟΦΡΕΨΣΙΚΑ εντός της Κατασκήνωσης, θα δοθεί η δυνατότητα, εφόσον επιθυμεί, να συνοδεύεται από τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία δε θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα διατροφής και διαμονής τους. Επιπροσθέτως, θα δοθεί η δυνατότητα στα προαναφερόμενα μέλη να συμμετάσχουν εθελοντικά σε βοηθητικές εργασίες ή άλλες δραστηριότητες (που δεν άπτονται του αστυνομικού έργου), ύστερα από αξιολόγηση - έγκριση του Δ/ντή του Ιδρύματος ή του Αρχηγού της Κατασκήνωσης. 7. Οι Τπηρεσίες που θα δεχθούν τις σχετικές αιτήσεις και, σε συντρέχουσα περίπτωση, σχετικούς τίτλους σπουδών, να διαβιβάσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, με ευθύνη των Προϊσταμένων τους, απευθείας, μέσω POL, στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» (Α.Μ.Τ.: 42820) ή ταχυδρομικώς (Π. Κανελλοπούλου 4, Σ.Κ , ΑΘΗΝΑ), για τις Τπηρεσίες που δεν υποστηρίζονται με POL, ανυπερθέτως μέχρι την

8 8. Η Δ/νση Τγειονομικού / Α.Ε.Α., για την ιατρική μέριμνα κατασκηνωτών, στελεχών και προσωπικού των Παιδικών Εξοχών, σύμφωνα με ανωτέρω (α) σχετική, θα πρέπει: α) να αποσπάσει το αναγκαίο και απαραίτητο ιατρικό (κατά προτίμηση με ειδικότητα παιδιάτρου) και νοσηλευτικό προσωπικό, για την παροχή υπηρεσιών καθ όλο το 24ωρο, β) να διαθέσει έναν (01) Χυχολόγο, σε καθημερινή βάση και σε ώρες που θα καθοριστούν με το Διευθυντή ή τον Αρχηγό της Κατασκήνωσης,για θέματα του γνωστικού και επιστημονικού του αντικειμένου, που αφορούν την προσαρμογή των κατασκηνωτών, γ) να παραχωρήσει στις Παιδικές Εξοχές ένα (01) ασθενοφόρο όχημα σε άριστη κατάσταση, με πλήρη τεχνικό και υγειονομικό εξοπλισμό, δ) να αποστείλει τουλάχιστον ένα (01) μήνα πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου ( ) αντίγραφα πτυχίων των Ιατρών - Νοσηλευτών που θα διατεθούν σε όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους, μαζί με ιατρική βεβαίωση καλής υγείας, καθότι τα εν λόγω δικαιολογητικά απαιτούνται πλέον από την αδειοδοτούσα Αρχή για την έκδοση σχετικής Άδειας Λειτουργίας. Σην Α περίοδο, για την καλύτερη οργάνωση του Ιατρείου και την προμήθεια και τακτοποίηση του υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού, η απόσπαση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο (02) ημέρες πριν την άφιξη των κατασκηνωτών (από ). 9. Η Δ/νση Σεχνικών Εφαρμογών / Α.Ε.Α., σύμφωνα με ανωτέρω (α) σχετική, θα πρέπει να διαθέσει, κατά το χρονικό διάστημα από έως , δύο (02) λεωφορεία, προσφάτως συντηρημένα, με κλιματισμό και σε καλή κατάσταση, εκ των οποίων ένα πενήντα (50) θέσεων και ένα τριάντα πέντε (35) θέσεων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ημερήσιες εκδρομές - επισκέψεις των κατασκηνωτών, καθώς επίσης για την εκκένωση της Κατασκήνωσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σα εν λόγω οχήματα θα παραληφθούν από προσωπικό της Τπηρεσίας μας, κατόπιν προηγηθείσας συνεννόησης. 10. Κατόπιν των ανωτέρω, εφιστάται η ιδιαίτερη προσοχή ευθύνη των διοικούντων Αξιωματικών για την ενυπόγραφη ενημέρωση του προσωπικού των Τπηρεσιών τους και την εφαρμογή των διατασσομένων, καθόσον στην Τπηρεσία μας έχουν διατυπωθεί επανειλημμένως παράπονα για ελλιπή ενημέρωση. 11. Η Διεύθυνση Επικοινωνίας / Α.Ε.Α., παρακαλείται για την ενημέρωση όλων των Ενώσεων Αποστράτων της Φώρας. 12. Σο Γραφείο Σύπου Δημοσίων χέσεων του Τπουργείου μας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρχηγείου μας.

9 13. Πέραν αυτών και σε ό,τι ειδικότερα αφορά τη λειτουργία των Παιδικών Εξοχών για τη φιλοξενία οικογενειών του προσωπικού (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), θα ακολουθήσει νεότερη Διαταγή μας. 14. Σέλος, τα Γραφεία της Πολιτικής και Υυσικής Ηγεσίας του ώματος, που υποβάλεται η παρούσα (υ.τ.α.), παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους. Ο Διεσθσνηής ηοσ Ιδρύμαηος Γεώργιος ΜΠΑΚΑΛΑΡΟ Αζησνομικός Διεσθσνηής

10 ΑΡΥΖΓΔΗΟ ΔΛΛΖΝΗΚΖ ΑΣΤΝΟΜΗΑ Ι Γ Ρ Τ Μ Α " ΔΞΟΥΔ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ " ΠΑΙΓΙΚΔ ΔΞΟΥΔ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ I ΟΓΗΓΙΔ & ΤΠΟΥΡΔΩΔΙ ΓΟΝΔΩΝ-ΚΗΓΔΜΟΝΩΝ & ΚΑΣΑΚΗΝΩΣΩΝ Α ΑΣΟΜΙΚΑ ΔΙΓΗ ΚΑΣΑΚΗΝΧΣΧΝ Κάζε θαηαζθελσηήο ζα πξέπεη λα θέξεη καδί ηνπ: α) ΤΠΟΥΡΔΩΣΙΚΑ: Μαμηιάξη κε δύν (02) καμηιαξνζήθεο, ζεληόληα, πεηζέηεο, πηδάκεο, εζώξνπρα, καγηό, πεηζέηα ζαιάζζεο, παληόθιεο ζαιάζζεο, καθξπκάληθε κπινύδα δαθέηα, δύν (02) δεπγάξηα παπνύηζηα (εθ ησλ νπνίσλ ην έλα (01) ππνρξεσηηθώο αζιεηηθά), αζιεηηθή πεξηβνιή (θόξκα θνληό παληειόλη), ην αηνκηθό βηβιηάξην πγείαο, θάξηα εκβνιίσλ, πηζηνπνηεηηθό θαιήο πγείαο, είδε θαζαξηόηεηαο, ινηπά αηνκηθά είδε θαη ηέινο έλα (01) ζάθν γηα ηελ ηνπνζέηεζε ησλ ρξεζηκνπνηεζέλησλ ξνύρσλ. β) ΠΡΟΑΙΡΔΣΙΚΑ: Μνπζηθά όξγαλα, εξγαιεία ρεηξνηερλίαο, δσγξαθηθήο θαη βηβιία κνξθσηηθνύ πεξηερνκέλνπ. Γ Δ Ν Δ Π Ι Σ Ρ Δ Π Ο Ν Σ Α Ι : Οη θνιπκβεηηθέο κάζθεο, καραίξηα, ζνπγηάδεο, ςαιίδηα, πεξηνδηθά θαη βηβιία αθαηάιιεινπ πεξηερνκέλνπ. Αθόκα δελ ελδείθλσηαη λα θέξνπλ καδί ηνπο κεγάια ρξεκαηηθά πνζά, ηηκαιθή - θνζκήκαηα, παηρλίδηα, θηλεηά ηειέθσλα, θνξεηνύο ειεθηξνληθνύο ππνινγηζηέο - tablet - ειεθηξνληθά παηρλίδηα θ.ιπ., κεγάιεο αμίαο, αποθιεηόκελες ηστόλ εσζύλες ηες Καηαζθήλφζες ζε περίπηφζε απώιεηας, θζοράς ή δεκίας. Β ΔΠΙΚΔΦΔΙ - ΤΠΟΥΡΔΧΔΙ ΓΟΝΔΧΝ - ΚΗΓΔΜΟΝΧΝ α) Σηο Α θαη Β θαηαζθελσηηθέο πεξηόδνπο ην επηζθεπηήξην ζα επηηξέπεηαη θαηά ηηο εκέξεο Σεηάρηε θαη Κσρηαθή θαη ώξεο 17:00-20:00, ελώ ηηο Γ θαη Γ θαηαζθελσηηθέο πεξηόδνπο κόλν ηελ Κσρηαθή ηηο ίδηες ώρες. β) Σηο ινηπέο εκέξεο θαη ώξεο ΓΔΝ ζα επηηξέπεηαη ην επηζθεπηήξην. Καη εμαίξεζε δύλαηαη λα επηηξαπεί ην επηζθεπηήξην κόλν ζε πεξίπησζε αλάγθεο θαη θαηόπηλ πξνεγεζείζαο ηειεθσληθήο επηθνηλσλίαο, αθνύ εθηηκεζεί αλαιόγσο θαη απνθαζηζηεί από ην Γηεπζπληή ή ηνλ Αξρεγό ησλ Παηδηθώλ Δμνρώλ. γ) Σν ηειέθσλν πνπ ζα εμππεξεηεί ηνπο γνλείο γηα επηθνηλσλία κε ηνπο θαηαζθελσηέο είλαη ην Ζ ηειεθσληθή επηθνηλσλία ζα γίλεηαη ΜΟΝΟ θαηά ηης ώρες δ) Ζ θαζαξηόηεηα θαη ν ζεβαζκόο ηνπ πεξηβάιινληνο ρώξνπ θαη ε ηήξεζε ηνπ πξνγξάκκαηνο ιεηηνπξγίαο ησλ Παηδηθώλ Δμνρώλ απνηειεί κέιεκα όρη κόλν ησλ θαηαζθελσηώλ θαη ηνπ πξνζσπηθνύ, αιιά θαη ησλ επηζθεπηώλ. ε) Ζ είζνδνο ζηνπο θνηηώλεο θηινμελίαο ησλ θαηαζθελσηώλ επηηξέπεηαη αποθιεηζηηθά ζηοσς γολείς ή θεδεκόλες θαηά ηης ώρες ηοσ επηζθεπηερίοσ, αποθεύγοληας θάζε ελέργεηα, παρέκβαζε θ.ιπ. εληός ασηώλ, έρνληαο πάληνηε ππόςε όηη νη ρώξνη ρξεζηκνπνηνύληαη θαη από άιια παηδηά. ζη) Γελ επηηξέπεηαη ε απνζήθεπζε ζηνπο θνηηώλεο ησλ θαηαζθελσηώλ ηξνθίκσλ, ηα νπνία δε βξίζθνληαη ζε ηππνπνηεκέλε ζπζθεπαζία. δ) Σα ηειέρε ή νη θαηαζθελσηέο πνπ, ύζηεξα από γλσκάηεπζε ηνπ Ηαηξνύ ηεο θαηαζθήλσζεο, δε ζα πξέπεη λα παξακείλνπλ πιένλ ζε απηήλ γηα ιόγοσς σγείας, αποτφρούλ άκεζα θαη παραιακβάλοληαη από ηοσς γολείς ή θεδεκόλες ηοσς εηδνπνηνύκελνη πξνο ηνύην από ην πξνζσπηθό ησλ Παηδηθώλ Δμνρώλ θαη θαη εληνιή ηνπ Γηεπζπληή ή ηνπ Αξρεγνύ. ε) ηειέρε ή θαηαζθελσηέο ποσ επηδεηθλύοσλ αλάρκοζηε θαη θαθή ζσκπερηθορά ζα αποτφρούλ άκεζα από ηελ Καηαζθήλφζε θαη ζα παξαιακβάλνληαη από ηνπο γνλείο ή θεδεκόλεο ηνπο, κε απόθαζε ηνπ Γηεπζπληή ή ηνπ Αξρεγνύ ησλ Παηδηθώλ Δμνρώλ, εηδνπνηνύκελνη πξνο ηνύην από ην επηθνξηηζκέλν ζρεηηθά πξνζσπηθό. Δπηζεκαίλεηαη όηη νη γνλείο ησλ παηδηώλ, όηαλ εηδνπνηεζνύλ γηα ηελ παξαιαβή ησλ παηδηώλ ηνπο γηα ηνπο αλσηέξσ ππό ζηνηρεία (δ-ε) ιόγνπο, ππνρξενύληαη λα πξνζέξρνληαη ην ζπληνκόηεξν δπλαηό ζηηο εγθαηαζηάζεηο ηεο Καηαζθήλσζεο θαη λα ιακβάλνπλ γλώζε από ην ππεύζπλν πξνο ηνύην πξνζσπηθό.

11 ΒΑΘΜΟ:. ΑΗΣΖΖ ΓΟΝΔΑ ΚΖΓΔΜΟΝΑ ΤΠΔΤΘΤΝΗ ΓΗΛΩΗ Α.Γ.Μ..: ΔΠΩΝΤΜΟ:.. ΤΠΟΓΔΙΓΜΑ (Α-1) ΠΡΟ ΣΟ ΙΓΡΤΜΑ «ΔΞΟΥΔ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» Π. Καλειιοπούιοσ 4 Σ.Κ ΑΘΗΝΑ ΟΝΟΜΑ:... ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΔΡΑ:.. ΤΠΖΡΔΗΑ:.. ΣΖΛ. ΤΠΖΡΔΗΑ:.. Γ/ΝΖ ΚΑΣΟΗΚΗΑ:. ΔΠΑΓΓΔΛΜΑ ΤΕΤΓΟΤ: ΟΗΚΟΓΔΝΔΗΑΚΖ ΚΑΣΑΣΑΖ (κέινο ΑΜΔΑ, κνλνγνλετθή - ηξίηεθλε - πνιύηεθλε / αξηζκόο ηέθλσλ):. ΣΖΛ. ΟΗΚΗΑ:... ΚΗΝΖΣΟ ΣΖΛΔΦΩΝΟ: Παραθαιώ όπσο εγθξίλεηε ηε θηινμελία ηνπ πηνύ κνπ ή ηεο θόξεο κνπ (θαηά πεξίπησζε): Δ π ώ λ π κ ν:.. Ό λ ν κ α: Όλνκα παηξόο:... Έηνο γελλήζεσο: ζηηο Παηδηθέο Δμνρέο ηεο Διιεληθήο Αζηπλνκίαο ζηνλ Άγην Αλδξέα Αηηηθήο, θαηά ηελ θαηαζθελσηηθή πεξίνδν (1). 2. Δπηηρέπφ ζηνλ πηό / ζηελ θόξε κνπ λα ζπκκεηάζρεη ζε νξγαλσκέλεο δξάζεηο ηεο Καηαζθήλσζεο εθηός ηφλ εγθαηαζηάζεφλ ασηής (επηκνξθσηηθέο επηζθέςεηο, ςπραγσγηθέο εθδξνκέο θ.ιπ.) Ο/Η ΑΙΣΩΝ/-ΟΤΑ (1) πκπιεξώλεηαη θαηά πεξίπησζε: Α Καηαζκηνωηική Περίοδος (24/06-03/07) Β Καηαζκηνωηική Περίοδος (07/07-18/07) Γ Καηαζκηνωηική Περίοδος (22/07-02/08) Γ Καηαζκηνωηική Περίοδος (06/08-16/08)

12 ΤΠΟΓΔΙΓΜΑ (Α-2) Γ Δ Λ Σ Ι Ο Κ Α Σ Α Κ Η Ν Ω Σ Η (σκπιερώλεηαη από ηο γολέα / θεδεκόλα - Δπέτεη ζέζε Τπεύζσλες Γήιφζες) ΚΑΣΑΚΗΝΩΣΙΚΗ ΠΔΡΙΟΓΟ:.. ΟΝΟΜΑΣΔΠΩΝΤΜΟ ΚΑΣΑΚΗΝΩΣΗ: ΗΜΔΡΟΜΗΝΙΑ ΓΔΝΝΗΗ:../../.. ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΔΡΑ: ΟΝΟΜΑΣΔΠΩΝΤΜΟ ΜΗΣΔΡΑ: ΒΑΘΜΟ ΓΟΝΔΑ / ΚΗΓΔΜΟΝΑ: Γ/ΝΗ ΚΑΣΟΙΚΙΑ: (Οδόο) (Αξηζκόο) (Πόιε) ΚΙΝΗΣΟ ΓΟΝΔΑ/-ΩΝ: (Α) (Β) ΣΑΘΔΡΟ ΓΟΝΔΑ: (ΟΙΚΙΑ) (ΔΡΓΑΙΑ). ΚΙΝΗΣΟ ΚΑΣΑΚΗΝΩΣΗ: ΠΡΟΗΓΟΤΜΔΝΗ ΦΙΛΟΞΔΝΙΑ Δ ΚΑΣΑΚΗΝΩΗ: ΝΑΙ Έτεη θάλεη αληηηεηαληθό εκβόιηο θαη πόηε;. Λοηπά εκβόιηα:.. Έτεη θάλεη αληηηεηαληθό ορό θαη πόηε; Τπάρτεη ηζηορηθό αιιεργίας; Αλ λαη, ζε ηη;. Λακβάλεη θάποηα θαρκαθεσηηθή αγφγή; Αλ λαη, ποηα αθρηβώς;.. Γράυηε κας παραθάηφ θάζε ηη ζτεηηθό κε ηελ σγεία ηοσ παηδηού ζας ποσ έτεη ζεκαζία θαη πρέπεη λα ιεθζεί σπόυε από ηολ Ιαηρό ηες Καηαζθήλφζες (αζζέλεηεο, παζήζεηο, ρεηξνπξγηθέο επεκβάζεηο θ.ν.θ. / απνθπγή ρνξήγεζεο - ιήςεο θαξκάθσλ, ζθεπαζκάησλ θ.ιπ.): Αποδέτοκαη ηελ παροτή Α βοεζεηώλ θαη ηαηροθαρκαθεσηηθής περίζαιυες ηοσ ηέθλοσ κοσ από ηο εθ ηες Γ/λζες Τγεηολοκηθού / Α.Δ.Α. προερτόκελο θαη επηθορηηζκέλο προς ηούηο ηαηρηθό προζφπηθό ηες Καηαζθήλφζες θαη δηα ηοσ παρόληος ελεκερώλφ γηα ηο πιήρες ηαηρηθό ηζηορηθό ηοσ ηέθλοσ κοσ. ΟΥΙ Ο/Η Γειώλ/-ούζα Γολέας / Κεδεκόλας Ο Προχζηάκελος ηες Τπερεζίας (Τπνγξαθή θξαγίδα)

13 ΤΠΟΓΔΙΓΜΑ (Α-4) ΑΗΣΖΖ ΓΟΝΔΑ ΚΖΓΔΜΟΝΑ ΤΠΔΤΘΤΝΗ ΓΗΛΩΗ ΔΠΩΝΤΜΟ:. ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΣΡΩΝΤΜΟ:.... ΜΗΣΡΩΝΤΜΟ:... ΒΑΘΜΟ-ΙΓΙΟΣΗΣΑ: ΤΠΗΡΔΙΑ:.. ΣΗΛ. ΔΡΓΑΙΑ: Γ/ΝΗ ΚΑΣΟΙΚΙΑ:. ΣΗΛ. ΟΙΚΙΑ:. ΚΙΝΗΣΟ: Δ-MAIL: ΚΙΝΗΣΟ ΣΔΚΝΟΤ: ΠΡΟ ΣΟ ΙΓΡΤΜΑ «ΔΞΟΥΔ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» Π. Καλειινπνύινπ 4 Σ.Κ ΑΘΖΝΑ 1. αο γλσξίδσ όηη ν πηόο κνπ / ε θόξε κνπ: Δ π ώ λ π κ ν:.. Ό λ ν κ α:. Όλνκα παηξόο:.. Έηνο γελλήζεσο:.. επηζπκώ λα νξηζζεί σο νκαδάξρεο/νκαδάξρηζζα ζηηο Παηδηθέο Δμνρέο Διιεληθήο Αζηπλνκίαο, ζηνλ Άγην Αλδξέα Αηηηθήο, θαηά ηελ Καηαζθελσηηθή πεξίνδν (1). 2. Γξακκαηηθέο γλώζεηο: Πξνεγνύκελε απαζρόιεζή ηνπ / ηεο σο νκαδάξρεο/ ηζζα ζηηο Καηαζθελώζεηο ( ΟΥΙ / ΝΑΙ ). θαηά ην έηνο ή ηα έηε Σπρόλ ζέκαηα πγείαο σλσποβάιεηαη πηζηοποηεηηθό θαιής σγείας. Ο/Η Α Ι Σ Ω Ν /-ΟΤΑ (1) πκπιεξώλεηαη θαηά πεξίπησζε: Α Καηαζκηνωηική Περίοδος (24/06-03/07) Β Καηαζκηνωηική Περίοδος (07/07-18/07) Γ Καηαζκηνωηική Περίοδος (22/07-02/08) Γ Καηαζκηνωηική Περίοδος (06/08-16/08)

14 ΤΠΟΓΔΙΓΜΑ (Α-5) ΑΙΣΗΗ ΓΗΛΩΗ 2018 ΔΘΔΛΟΝΣΙΚΗ ΑΠΟΠΑΗ ΒΑΘΜΟ: Α.Γ.Μ..:. ΔΠΩΝΤΜΟ: ΟΝΟΜΑ:. ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΔΡΑ: ΔΣΟ ΓΔΝΝΗΔΩ: ΣΗΛΔΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑ:... ΚΙΝΗΣΟ ΣΗΛΔΦΩΝΟ:. ΤΠΗΡΔΙΑ:. ΣΗΛΔΦΩΝΟ ΤΠΗΡΔΙΑ:.. ΦΑΞ ΤΠΗΡΔΙΑ:. ΔΣΗ ΤΠΗΡΔΙΑ ΤΝΟΛΙΚΑ:.. ΓΡΑΜΜΑΣΙΚΔ ΓΝΩΔΙ:. ΠΡΟ ΣΟ ΙΓΡΤΜΑ «ΔΞΟΥΔ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» Π. Καλειινπνύινπ 4 Σ.Κ ΑΘΖΝΑ Γειώλσ όηη έιαβα γλώζε ησλ ππνρξεώζεσλ - θαζεθόλησλ ηνπ πξνζσπηθνύ πνπ ζα απνζπαζζεί εζεινληηθά ζηηο Παηδηθέο Δμνρέο ηεο Διιεληθήο Αζηπλνκίαο θαη επηζπκώ ηελ απόζπαζή κνπ, κε αληηθείκελν απαζρόιεζεο: (1) (1)... ή (πξναηξεηηθά): (2)..... γηα ηελ πξνζερή ζεξηλή θαηαζθελσηηθή πεξίνδν, θαη ζπγθεθξηκέλα γηα ην ρξνληθό δηάζηεκα από.. έσο.. Δπίζεο, δειώλσ όηη έρσ απνζπαζζεί ζηηο Παηδηθέο Δμνρέο ηα έηε: σο Ο/Η Α Ι Σ Ω Ν/-ΟΤΑ ΟΙΚΟΓΔΝΔΙΑΚΗ ΚΑΣΑΣΑΗ: ΑΡΙΘΜΟ ΣΔΚΝΩΝ - ΗΛΙΚΙΑ ΦΤΛΟ:.... (1) πκπιεξώλεηαη αληηθείκελν απαζρόιεζεο.

15 (ΣΗΣΛΟ ΤΠΖΡΔΗΑ) ΤΠΟΓΔΙΓΜΑ (Α-3) ΚΑΣΑΣΑΗ ΔΜΦΑΙΝΟΤΑ ΣΟΙΥΔΙΑ ΚΑΣΑΚΗΝΩΣΩΝ ΓΙΑ ΣΗΝ ΚΑΣΑΚΗΝΩΣΙΚΗ ΠΔΡΙΟΓΟ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΔΠΩΝΤΜΟ ΚΑΣΑΚΖΝΩΣΖ ΠΑΣΡΩΝΤΜΟ ΚΑΣΑΚΖΝΩΣΖ ΔΣΟ ΓΔΝΝΖΖ Γ/ΝΖ ΚΑΣΟΗΚΗΑ ΣΖΛ.ΟΗΚΗΑ - ΚΗΝΖΣΟ ΓΟΝΔΑ ΒΑΘΜΟ ΓΟΝΔΑ ΤΠΖΡΔΗΑ ΓΟΝΔΑ ΠΑΡΑΣΖΡΖΔΗ ΠΡΟΟΥΗ - Τπελζσκίδεηαη όηη: Α. ηελ Α Καηαζθελσηηθή πεξίνδν ζα θηινμελεζνύλ ΑΓΟΡΙΑ θαη ΚΟΡΙΣΙΑ γελλεζέληα ηα έηε 2009, 2010 θαη ηε Β Καηαζθελσηηθή πεξίνδν ζα θηινμελεζνύλ ΑΓΟΡΙΑ θαη ΚΟΡΙΣΙΑ γελλεζέληα ηα έηε 2007 θαη ηε Γ Καηαζθελσηηθή πεξίνδν ζα θηινμελεζνύλ ΑΓΟΡΙΑ θαη ΚΟΡΙΣΙΑ γελλεζέληα ηα έηε 2005 θαη ηε Γ Καηαζθελσηηθή πεξίνδν ζα θηινμελεζνύλ ΑΓΟΡΙΑ θαη ΚΟΡΙΣΙΑ γελλεζέληα ηα έηε 2001 έσο θαη Β. Όια ηα παηδηά γηα λα παξαιεθζνύλ ζα πξέπεη λα έρνπλ καδί ηνπο Βηβιηάρηο Τγείας, Βηβιηάρηο Νοζειείας θαη πρόζθαηο πηζηοποηεηηθό θαιής σγείας.

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2017 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΙΑΣΑΓΗ. ΠΡΟ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2017 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΙΑΣΑΓΗ. ΠΡΟ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΙΔΡΤΜΑ «ΕΞΟΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» ΠΑΙΔΙΚΕ ΕΞΟΦΕ Π. Κανελλοπούλου 4-101 77 Α Θ Η Ν Α Αρμόδιος Τ/Β ΠΑΣΙΟΤΡΑ Δημήτριος Police on line:1011330,fax

Διαβάστε περισσότερα

«Λειτουργία των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος Αττικής, κατά τη θερινή περίοδο έτους 2019.

«Λειτουργία των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος Αττικής, κατά τη θερινή περίοδο έτους 2019. ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΑΙΑ ΣΟΤ ΠΟΛΙΣΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΙΔΡΤΜΑ «ΕΞΟΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» ΠΑΙΔΙΚΕ ΕΞΟΦΕ Π. Κανελλοπούλου 4-101 77 Α Θ Η Ν Α Αρμόδιος Τ/Β ΠΑΣΙΟΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ι Δ Ρ Υ Μ Α " ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ " ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Α ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Κάθε κατασκηνωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 24 Ιουνίου 2016

Αθήνα 24 Ιουνίου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλοπούλου 4-101

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 22 Ιουνίου 2016

Αθήνα 22 Ιουνίου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλοπούλου 4-101

Διαβάστε περισσότερα

Η υπ αριθ. 15/1 από Απόφαση - Πρακτικό του.σ του Ιδρύµατος Εξοχές Ελληνικής Αστυνοµίας

Η υπ αριθ. 15/1 από Απόφαση - Πρακτικό του.σ του Ιδρύµατος Εξοχές Ελληνικής Αστυνοµίας Αθήνα 3 Νοεµβρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ι ΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙ ΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλοπούλου 4-101 77 Α Θ Η Ν Α Police on

Διαβάστε περισσότερα

I. ΠΡΟΫΠΟΘΕΕΙ ΥΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΨΝ (Παιδική Κατασκήνωση με τη υνοδεία Γονέων).

I. ΠΡΟΫΠΟΘΕΕΙ ΥΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΨΝ (Παιδική Κατασκήνωση με τη υνοδεία Γονέων). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΑΡΦΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΙΔΡΤΜΑ «ΕΞΟΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» ΠΑΙΔΙΚΕ ΕΞΟΦΕ Π. Κανελλοπούλου 4 - Σ.Κ. 10177, ΑΘΗΝΑ Αρμόδιος: Τ/Β ΠΑΣΙΟΤΡΑ Δημήτριος Police on line:1011330,fax

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2017 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΙΑΣΑΓΗ. ΠΡΟ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών ΘΕΜΑ:

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2017 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΙΑΣΑΓΗ. ΠΡΟ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών ΘΕΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΙΔΡΤΜΑ «ΕΞΟΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ» ΠΑΙΔΙΚΕ ΕΞΟΧΕ Π. Κανελλοπούλου 4-101 77 Α Θ Η Ν Α Αρμόδιος Τ/Β ΠΑΣΙΟΤΡΑ Δημήτριος Police on line:1011330,fax

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ

Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΑΝΑΤΓΚΡΟΣΗΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΛΑΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΣΤΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2310 300261 FAX 2310 318334 E mail : mail@deekme.gr Θεσσαλονίκη : 04/06/2015 Αρ.Πρωτ. 24848 ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Με την ανακοίνωση αυτή, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι, κατά την θερινή περίοδο τρέχοντος έτους, οι παιδικές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων της κατηγορίας «Σέκνα Ελλήνων του εξωτερικού κτλ.» για τις Αστυνομικές χολές.

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων της κατηγορίας «Σέκνα Ελλήνων του εξωτερικού κτλ.» για τις Αστυνομικές χολές. ΕΠΕΙΓΟΤΑ ΠΡΟΘΕΜΙΕ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αθήνα, 7 επτεμβρίου 2016 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΨΣΕΡΙΚΨΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΑΝΑΤΓΚΡΟΣΗΗ ΑΡΦΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΠΡΟ ΚΛΑΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΨΠΙΝΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι, κατά την θερινή περίοδο τρέχοντος έτους, οι παιδικές κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν σε δύο περιόδους

Διαβάστε περισσότερα

Λεωχάρους Αθήνα Τηλ.Κέντρο : Θ Ε Μ Α

Λεωχάρους Αθήνα Τηλ.Κέντρο : Θ Ε Μ Α Λεωχάρους 2-10562 Αθήνα Τηλ.Κέντρο : 210 3238339 FAX : 210 3238317 e-mail : osyo1984@gmail.com ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Αθήνα 4/5/15 Αρ. Πρωτ: 77 ΠΡΟΣ: 1. ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΟΣΥΟ (ως πίνακας διανομής)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τον παραθερισμό των παιδιών των ασφ/νων του τ.ταξυ σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις Ν. Αττικής κατά τη θερινή περίοδο 2015»

ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τον παραθερισμό των παιδιών των ασφ/νων του τ.ταξυ σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις Ν. Αττικής κατά τη θερινή περίοδο 2015» Αθήνα, 10 / 6 / 2015 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ. Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 210-5215279 FAX : 210-5215277

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων της κατηγορίας «Σέκνα Ελλήνων του εξωτερικού» για τις Αστυνομικές χολές.

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων της κατηγορίας «Σέκνα Ελλήνων του εξωτερικού» για τις Αστυνομικές χολές. ΕΠΕΙΓΟΤΑ ΠΡΟΘΕΜΙΕ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αθήνα, 19 Αυγούστου 2017 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΨΣΕΡΙΚΨΝ ΑΡΦΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΛΑΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΠΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΨΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΟΠΨ Ο ΠΙΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΗΛΩΗ. πεξηνπζηαθήο θαηάζηαζεο έηνπο 2010 θαηά ην άξζξν 2 ηνπ Ν. 3213 / 2003 (ΦΔΚ 309/Α/31-12-2003)

ΓΗΛΩΗ. πεξηνπζηαθήο θαηάζηαζεο έηνπο 2010 θαηά ην άξζξν 2 ηνπ Ν. 3213 / 2003 (ΦΔΚ 309/Α/31-12-2003) ΘΑΡΑΘΔΖ... ΡΑΣΓΟΝΚΗΘΩ... ΓΗΛΩΗ Αρηζκ. Ξρφηοθόιιοσ... Αρηζκ. Κεηρώοσ... Ζκεροκελία:... 200.. πεξηνπζηαθήο θαηάζηαζεο έηνπο 2010 θαηά ην άξζξν 2 ηνπ Ν. 3213 / 2003 (ΦΔΚ 309/Α/31-12-2003) αξαιήπηεο ηεο δήιωζεο:

Διαβάστε περισσότερα

«Προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία.»

«Προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία.» ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 25 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ο ΟΠΩΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓ.ΑΝΑΣ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Με την ανακοίνωση αυτή, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 6-6-2013 Γ49/62 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Π Ρ Ο Σ :

Αθήνα, 6-6-2013 Γ49/62 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Π Ρ Ο Σ : Αθήνα, 6-6-2013 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ. Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 210-5215289,

Διαβάστε περισσότερα

Τ Π Ο Γ Δ Ι Γ Μ Α Α Ι Σ Η Η

Τ Π Ο Γ Δ Ι Γ Μ Α Α Ι Σ Η Η Τ Π Ο Γ Δ Ι Γ Μ Α Α Ι Σ Η Η ΑΙΣΗΗ ΣΟΙΥΔΙΑ ΔΠΙΥΔΙΡΙΗ ΔΠΩΝΤΜΙΑ: ΑΦΜ: ΓΙΔΤΘΤΝΗ : Σ.Κ : ΣΗΛ.:. ΠΡΟ: Σεισλείν.. Με ηελ παξνύζα, παξαθαινύκε γηα ηελ έγθξηζε παξαιαβήο ηνπ ΔΙΥ.. κε αξηζκό πιαηζίνπ. ζύκθσλα κε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα: 01/06/2017 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα: 01/06/2017 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα: 01/06/2017 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΕΤ. Κατασκηνωτικές περίοδοι. Α περίοδος: B περίοδος: Γ περίοδος:

ΤΥΠΕΤ. Κατασκηνωτικές περίοδοι. Α περίοδος: B περίοδος: Γ περίοδος: ΤΥΠΕΤ Αθήνα, 08 Απριλίου 2019 Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) για τη στελέχωση των τριών κατασκηνώσεών του, στον Διόνυσο Αττικής, τη Σάνη Χαλκιδικής και τη Λούτσα Πρέβεζας, θα δεχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Γ49/28 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Γ49/28 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Αθήνα, 7-6-2016 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ. Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Απνηειέζκαηα Εξσηεκαηνινγίνπ 2o ηεηξάκελν 2011-12

Απνηειέζκαηα Εξσηεκαηνινγίνπ 2o ηεηξάκελν 2011-12 Απνηειέζκαηα Εξσηεκαηνινγίνπ 2o ηεηξάκελν 11-12 Project 6: Ταμίδη κε ηε Μεραλή ηνπ Φξόλνπ Υπεύζπλνη Καζεγεηέο: Ε. Μπηιαλάθε Φ. Αλησλάηνο Δρώηηζη 3: Πνηα από ηα παξαθάησ ΜΜΕ ηεξαξρείηε από πιεπξάο ζεκαζίαο;

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Εγγραφές μαθητών στις σχολικές μονάδες Π.Ε της χώρας για το σχολικό έτος Λήξη σχολικού έτους »

ΘΕΜΑ : «Εγγραφές μαθητών στις σχολικές μονάδες Π.Ε της χώρας για το σχολικό έτος Λήξη σχολικού έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Αριθμ. Πρωτ.: 2854

ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Αριθμ. Πρωτ.: 2854 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Αθήνα 9.6.2015 Αριθμ. Πρωτ.: 2854 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΟΠΑΔ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηπείρου 38 Ταχ. Κωδ. : 104

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: Προμήθεια «ειδών αρτοποιείου» από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας».

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: Προμήθεια «ειδών αρτοποιείου» από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας». Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλόπουλου 4-101

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ αριθμ.10/2019

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ αριθμ.10/2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ωραιόκαστρο: 02-04-2019 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ. 101/Τ.Κ.Π. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Κομνηνών 76 ΠΡΟΣ Πληρ: Κουκούδη Α. ΠΡΟΕΔΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : όπως Πίνακας Αποδεκτών. Ταχ.Δ/νση: Μενάνδρου 22 Τ.Κ: 105 52 Αθήνα

ΠΡΟΣ : όπως Πίνακας Αποδεκτών. Ταχ.Δ/νση: Μενάνδρου 22 Τ.Κ: 105 52 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Π.: 80/67552 ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΞΥΠ/ΣΗ ΚΑΤ/ΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση: Μενάνδρου

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορυία EL A8-0046/319. Τροπολογία

EL Eνωμένη στην πολυμορυία EL A8-0046/319. Τροπολογία 8.3.2016 A8-0046/319 319 Άρθρο 34 παράγραθος 1 ζηοιχείο δ (δ) 14 έηε γηα θηεληαηξηθά θάξκαθα πνπ πξννξίδνληαη γηα άιια είδε δώωλ από απηά πνπ αλαθέξνληαη ζηελ παξάγξαθν 1 ζηνηρεία α) θαη γ). (δ) 10 έηε

Διαβάστε περισσότερα

Δπηιέγνληαο ην «Πξνεπηινγή» θάζε θνξά πνπ ζα ζπλδέεζηε ζηελ εθαξκνγή ζα βξίζθεζηε ζηε λέα ρξήζε.

Δπηιέγνληαο ην «Πξνεπηινγή» θάζε θνξά πνπ ζα ζπλδέεζηε ζηελ εθαξκνγή ζα βξίζθεζηε ζηε λέα ρξήζε. ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΔΑ ΥΡΗΗ 1. Γεκηνπξγείηε ηε λέα ρξήζε από ηελ επηινγή «Παξάκεηξνη/Παξάκεηξνη Δηαηξίαο/Γηαρείξηζε Δηαηξηώλ». Πιεθηξνινγείηε ηνλ θσδηθό ηεο εηαηξίαο ζαο θαη παηάηε Enter. Σηελ έλδεημε «Υξήζεηο» παηάηε

Διαβάστε περισσότερα

Η επιζκόπηζη ηης έμμιζθης ενηολής ζηην Αλλοδαπή. Καηεξίλα Γαιαλνπνύινπ, Intellectual Property Manager, Microsoft Ειιάο Α.Ε.

Η επιζκόπηζη ηης έμμιζθης ενηολής ζηην Αλλοδαπή. Καηεξίλα Γαιαλνπνύινπ, Intellectual Property Manager, Microsoft Ειιάο Α.Ε. Η επιζκόπηζη ηης έμμιζθης ενηολής ζηην Αλλοδαπή Καηεξίλα Γαιαλνπνύινπ, Intellectual Property Manager, Microsoft Ειιάο Α.Ε. Παξάκεηξνη πξνο αμηνιόγεζε Ννκνζεηηθή ζσξάθηζε Κνηλόο Σύιινγνο Ακνηβή Καηαγγειία/Λύζε

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια «αναψυκτικών, χυμών & εμφιαλωμένων νερών» από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας».

Προμήθεια «αναψυκτικών, χυμών & εμφιαλωμένων νερών» από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας». Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλόπουλου 4-101

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τον παραθερισμό παιδιών των ασφ/νων του τ. ΤΑΞΥ σε Ιδιωτικές κατασκηνώσεις Ν. Αττικής κατά τη θερινή περίοδο 2017»

ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τον παραθερισμό παιδιών των ασφ/νων του τ. ΤΑΞΥ σε Ιδιωτικές κατασκηνώσεις Ν. Αττικής κατά τη θερινή περίοδο 2017» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αθήνα, 1/6/2017 ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτ.: 808616 Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γ49/26 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, 9-6-2015 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Γ49/26 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, 9-6-2015 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Αθήνα, 9-6-2015 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ. Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος Ταχ. Δ/νση : Όπισθεν Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου Ταχ. Κώδικας : 551 10 Θεσσαλονίκη, 28/07/2017 Πληροφορίες: Τσαλαμπούνη Αικατερίνη Αρ. Πρωτ.: 358 Τηλέφωνο : 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 3 η κατασκηνωτική περίοδο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 3 η κατασκηνωτική περίοδο ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής ο Δήμος Ωραιοκάστρου, προτίθεται να εφαρμόσει ένα θερινό πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων. Σκοπός αυτού του κοινωνικού προγράμματος είναι η στήριξη των

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκπαιδευτικές και Θερινές Κατασκηνώσεις

Θέμα: Εκπαιδευτικές και Θερινές Κατασκηνώσεις Φακ.: 7.27.12.2/3 Ε.Γ.Π.Π. 57/73 Τηλ.: 22800904/5 Φαξ: 22305126 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22 Φεβρουαρίου 2008 Διευθυντές / Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων Θέμα: Εκπαιδευτικές και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΣΩΝ Α ΛΤΚΕΙΟΤ

ΣΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΣΩΝ Α ΛΤΚΕΙΟΤ ΜΑΘΗΜΑ : ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΣΩΝ Α ΛΤΚΕΙΟΤ Α/Α : 0_1382/153 1. Καη όηαλ έγηλε ε ππνρώξεζε αξγά ην απόγεπκα, επεηδή θνβήζεθαλ νη νιηγαξρηθνί κήπσο νη δεκνθξαηηθνί, αθνύ θάλνπλ επίζεζε, θαηαιάβνπλ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα, 18-05-2018 Αριθμ.πρωτ.:56423 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Πληροφορίες: 2131519233, 214,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ.ΓΕΜΗ 58231 004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

εσωτερικού καθαρισμού των κοιτώνων και λοιπών εγκαταστάσεων των παιδικών

εσωτερικού καθαρισμού των κοιτώνων και λοιπών εγκαταστάσεων των παιδικών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλόπουλου 4-101

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 40 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/3/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ

Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΑΝΑΤΓΚΡΟΣΗΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΛΑΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΣΤΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015 Ε Λ Λ Η Ν ΙΚ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Π Ε Ρ ΙΦ Ε Ρ Ε ΙΑ Α Τ Τ ΙΚ Η Σ Δ Η Μ Ο Σ Α Γ ΙΑ Σ Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η Σ Δ ΙΕ Υ Θ Υ Ν Σ Η Κ Ο ΙΝ Ω Ν ΙΚ Η Σ Π Ο Λ ΙΤ ΙΚ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Π Α ΙΔ Ε ΙΑ Σ Δ ΙΑ Β ΙΟ Υ Μ Α Θ Η Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός, ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: Ως προς το συνολικό αριθμό πρόσληψης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός, ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: Ως προς το συνολικό αριθμό πρόσληψης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός, 0-06-08 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 354 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ.Δ/νση: 630 75 ΙΕΡΙΣΣΟΣ Τηλ: 377 3 50003 Fax: 377 0 40 e-mail: dimarchos@dimosaristoteli.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ Α.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: ΒΙΦΜΙ-Σ8Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ :ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Θυρίδα: 104 67 Τ.Κ. 541.10

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΗ ΚΤΣΑΛΟΓΡΟΜΙΑ 2007 ΓΙΑ ΣΟ ΓΤΜΝΑΙΟ Παπασκευή 26 Ιανουαπίου 2007 Σάξη: Α Γυμνασίου ΥΟΛΕΙΟ..

ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΗ ΚΤΣΑΛΟΓΡΟΜΙΑ 2007 ΓΙΑ ΣΟ ΓΤΜΝΑΙΟ Παπασκευή 26 Ιανουαπίου 2007 Σάξη: Α Γυμνασίου ΥΟΛΕΙΟ.. ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΗ ΚΤΣΑΛΟΓΡΟΜΙΑ 2007 ΓΙΑ ΣΟ ΓΤΜΝΑΙΟ Παπασκευή 26 Ιανουαπίου 2007 Σάξη: Α Γυμνασίου έλαξμεο 09.30 ιήμεο 09.45 Σην παξαθάησ ζρήκα θαίλεηαη ηκήκα ελόο πνιενδνκηθνύ ζρεδίνπ κηαο πόιεο. Οη ζθηαζκέλεο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΙΙΡΚ-Η ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΑΔΑ: 4ΙΙΡΚ-Η ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ. Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2010 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΗ & ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΚΑΣΑΣΑΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ε Τ Ε Α ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα :7/5/2015 Αρ.Πρωτ. 58055 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφ. Γεζουέ Δώρα Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213-41673 Fax: 28210-93300

Διαβάστε περισσότερα

Αζθήζεηο 5 νπ θεθαιαίνπ Crash course Step by step training. Dipl.Biol.cand.med. Stylianos Kalaitzis

Αζθήζεηο 5 νπ θεθαιαίνπ Crash course Step by step training. Dipl.Biol.cand.med. Stylianos Kalaitzis Αζθήζεηο 5 νπ θεθαιαίνπ Crash course Step by step training Dipl.Biol.cand.med. Stylianos Kalaitzis Stylianos Kalaitzis Μνλνϋβξηδηζκνο 1 Γπν γνλείο, εηεξόδπγνη γηα ηνλ αιθηζκό θάλνπλ παηδηά. Πνία ε πηζαλόηεηα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2019 ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2019 ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2019 ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 707036 ΠΑΤΡΑ 10/06/2019 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ Δικαιούχους παιδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αθήνα, 06 / 08 / 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αθήνα, 06 / 08 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ KAI ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αθήνα, 06 / 08 / 2014 Αρ. Πρωτ.: ΔΥ1α/Γ.Π. 27880 Σχετ.:25958 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

- ΓΙΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017)...ΚΩΔΙΚΟΣ 2Α

- ΓΙΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017)...ΚΩΔΙΚΟΣ 2Α 17 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ «Α» (Προσαρτημένο στην 6501/1/218 από 02/05/2019 προκήρυξη) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020 ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : όπως Πίνακας Αποδεκτών

ΠΡΟΣ : όπως Πίνακας Αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1 Μαρτίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Π.: 700 ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΞΥΠ/ΣΗ ΚΑΤ/ΣΕΩΝ Ταχ. /νση: Μενάνδρου 22 Τ.Κ: 105 52 Αθήνα ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1913-2013 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ Λευκωσία, 27 Μαΐου 2013 Αρ. Πρωτ.: 2013/0581 Αρ. Φακ.: 540 ΠΡΟΣ: - Επαρχιακούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΟΥΡΗΣΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΣΤΠΩΣΕ ΣΑ WINDOWS XP

ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΟΥΡΗΣΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΣΤΠΩΣΕ ΣΑ WINDOWS XP ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΟΥΡΗΣΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΣΤΠΩΣΕ ΣΑ WINDOWS XP ηότοι εργαζηηρίοσ ην πιαίζην ηνπ ζπγθεθξηκέλνπ εξγαζηεξίνπ ζα παξνπζηαζηνύλ βαζηθέο ιεηηνπξγίεο ησλ Windows XP πνπ ζρεηίδνληαη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφ. Μπολανάκη Δεσποινα Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213-41670-671-674

Διαβάστε περισσότερα

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Καλαμάτα 1 / 7 / 013 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Αρ. Πρωτ.: 4043 Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Τμήμα : Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς Ταχ. Δ/νση : παρ. Αναγνωσταρά 0 (Στοά Λόντου) 4100 Καλαμάτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΔΑ: Β4Μ09-ΜΗ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11-12-2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, Αρ. Πρωτ.: Φ.30/18969 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδι γλωζζικής καηανόηζης με ζχήμαηα!

Παιχνίδι γλωζζικής καηανόηζης με ζχήμαηα! Cpyright 2013 Λόγος & Επικοινωνία // All rights Reserved Παιχνίδι γλωζζικής καηανόηζης με ζχήμαηα! Αυηό ηο παιχνίδι έχει ζηόχους: 1. ηελ εθγύκλαζε ηεο αθνπζηηθήο κλήκεο ησλ παηδηώλ 2. ηελ εμάζθεζε ζηελ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αθήνα, 4 / 09 / 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αθήνα, 4 / 09 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ KAI ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αθήνα, 4 / 09 / 2014 Αρ. Πρωτ.: ΔΥ1α/οικ.76582 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΟ ΙΔΡΤΜΑ Μ.Σ.. ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΨΠΙΚΟΤ ΠΛΗΡ: Λαγογιάννη Κυριακή ΣΗΛ: 210 7288238,7288129,130 Αριθμ. Υ.471.α/2247 Αριθμ. χ. 442 Αθήνα 5 Απρ 2017 ΘΕΜΑ: Προκήρυξη μίας (1) θέσης Επιμελητή

Διαβάστε περισσότερα

Δεςηέπα 18/05/2015. Απόνηερ : 1) Γεκόπνπινο Υξήζηνο 2) Καπώλεο πήιηνο 3) Κπξηαθόπνπινο Κπξηάθνο 4) Παλαγόπνπινο Βαζίιεο

Δεςηέπα 18/05/2015. Απόνηερ : 1) Γεκόπνπινο Υξήζηνο 2) Καπώλεο πήιηνο 3) Κπξηαθόπνπινο Κπξηάθνο 4) Παλαγόπνπινο Βαζίιεο 1 ΕΝΩΗ ΠΟΔΟΦΑΙΡΙΚΩΝ ΩΜΑΣΕΙΩΝ ΗΛΕΙΑ ΕΣΟ ΙΔΡΤΕΩ 1969 ΕΔΡΑ: ΠΤΡΓΟ Οδόο: Γξαγαηζαλίνπ 34 & Παπαθιέζζα Σει: 26210 33311 e-mail:epsilia@otenet.gr Φαμ: 26210 34004 Ππακηικό 35 ηρ ζςνεδπίαζηρ ηος Δ ηηρ ΕΠ Ηλείαρ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΗΑΓΩΝΗΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΘΖΜΑΤΗΚΑ. Ύλη: Μιγαδικοί-Σσναρηήζεις-Παράγωγοι Θεη.-Τετν. Καη Εήηημα 1 ο :

ΓΗΑΓΩΝΗΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΘΖΜΑΤΗΚΑ. Ύλη: Μιγαδικοί-Σσναρηήζεις-Παράγωγοι Θεη.-Τετν. Καη Εήηημα 1 ο : ΓΗΑΓΩΝΗΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΘΖΜΑΤΗΚΑ Ον/μο:.. Γ Λσκείοσ Ύλη: Μιγαδικοί-Σσναρηήζεις-Παράγωγοι Θεη.-Τετν. Καη. 11-1-11 Εήηημα 1 ο : Α. Γηα ηελ ζπλάξηεζε f, λα βξείηε ην δηάζηεκα ζην νπνίν είλαη παξαγσγίζηκε θαζώο θαη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Οξηδόληηα θαη θαηαθόξπθε κεηαηόπηζε παξαβνιήο

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Οξηδόληηα θαη θαηαθόξπθε κεηαηόπηζε παξαβνιήο ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Οξηδόληηα θαη θαηαθόξπθε κεηαηόπηζε παξαβνιήο 1 ε Δξαζηεξηόηεηα Αλνίμηε ην αξρείν «Μεηαηόπηζε παξαβνιήο.ggb». Με ηε καύξε γξακκή παξηζηάλεηαη ε γξαθηθή παξάζηαζε ηεο f(x)=αx 2 πνπ ζα ηελ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16

ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16 ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16 Αγαπητοί Γονείς, Oι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) έχουν σαν σκοπό να εξυπηρετούν τους εργαζομένους γονείς και να εξασφαλίζουν στο παιδί ασφαλή διαμονή

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορυία EL A8-0249/119. Τροπολογία. Mireille D'Ornano εμ νλόκαηνο ηεο Οκάδαο ENF

EL Eνωμένη στην πολυμορυία EL A8-0249/119. Τροπολογία. Mireille D'Ornano εμ νλόκαηνο ηεο Οκάδαο ENF 21.10.2015 A8-0249/119 119 Αιηιολογική ζκέψη 11 (11) Πξνθεηκέλνπ λα πξναρζεί ε νηθνλνκηθά απνδνηηθή επίηεπμε ηωλ εζληθώλ δεζκεύζεωλ γηα κείωζε ηωλ ηωλ εθπνκπώλ, ηα θξάηε κέιε ζα πξέπεη λα έρνπλ δηθαίωκα

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Σ Η ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΙΜΩΝ ΤΛΙΚΩΝ ΓΙΑ Η/Τ ΚΑΙ ΕΚΣΤΠΩΣΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟ : 4.996,96EURO Κ.Α. : 70.01.6613.003

Μ Ε Λ Ε Σ Η ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΙΜΩΝ ΤΛΙΚΩΝ ΓΙΑ Η/Τ ΚΑΙ ΕΚΣΤΠΩΣΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟ : 4.996,96EURO Κ.Α. : 70.01.6613.003 Ιφάλληλα, 17/11/014 ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑ ΗΠΔΙΡΟΤ ΓΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ Γ/ΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΟΤ ΟΡΓΑΝΩΗ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΜ. ΣΔΥΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΔΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σατ. Γλζε: Πιεροθορίες: Σει: FAX: Email: Διεσζ.

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλόπουλου 4-101

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΠΛΗΡΨΜΑΣΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ

ΤΜΠΛΗΡΨΜΑΣΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΨΣΕΡΙΚΨΝ ΑΡΦΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΤΜΠΛΗΡΨΜΑΣΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΙΑΓΨΓΗ ΙΔΙΨΣΨΝ ΣΙ ΦΟΛΕ ΑΞΙΨΜΑΣΙΚΨΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΤΛΑΚΨΝ ΑΠΟ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ ΣΨΝ ΓΕΝΙΚΨΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΚΨΝ

Διαβάστε περισσότερα

(άρθρο 8 Ν.1599/1986)

(άρθρο 8 Ν.1599/1986) Ν. 1599/1986, δειώλσ όηη : εθρσξώ ην δηθαίσκα πνπ απνξξέεη από ηελ απόζπξζε ηνπ απηνθηλήηνπ κνπ, κε αξηζκό θπθινθνξίαο θαη άδεηα θπθινθνξίαο αξηζκ. / ζύκθσλα κε ηελ αξηζκ Πξάμε νξηζηηθήο δηαγξαθήο ηεο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσληψη Προσωπικού για τη λειτουργία των Παιδικών Κατασκηνώσεων στην περιοχή Καλαθά Χανίων. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Πρόσληψη Προσωπικού για τη λειτουργία των Παιδικών Κατασκηνώσεων στην περιοχή Καλαθά Χανίων. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφ. Γεζουέ ώρα Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213-41639 Fax: 28210-93300 www.chania.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑ 2. Εηζάγεηε ηνλ Κωδηθό Πξόζβαζεο πνπ ιακβάλεηε κε SMS & δειώλεηε επηζπκεηό Όλνκα Πξόζβαζεο (Username) θαη ην ζαο

ΒΗΜΑ 2. Εηζάγεηε ηνλ Κωδηθό Πξόζβαζεο πνπ ιακβάλεηε κε SMS & δειώλεηε επηζπκεηό Όλνκα Πξόζβαζεο (Username) θαη ην  ζαο Δίζνδνο ζηελ Υπεξεζία Αλ είζηε ήδε εγγεγξακκέλνο ρξήζηεο ζηελ ππεξεζία, γηα ηελ είζνδν ζαο (login) ζηελ ππεξεζία e-bill, εηζάγεηαη ην Όλνκα Φξήζηε (username) θαη ηνλ Κωδηθό Πξόζβαζεο (password) πνπ είραηε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΔΡΙΔΥΟΜΔΝΑ ΔΝΝΟΙΔ ΚΑΙ ΟΡΙΜΟΙ ΠΑΡΟΤΙΑΗ ΣΟΤ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΔΦΑΡΜΟΓΗ ΣΟΤ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ

ΠΔΡΙΔΥΟΜΔΝΑ ΔΝΝΟΙΔ ΚΑΙ ΟΡΙΜΟΙ ΠΑΡΟΤΙΑΗ ΣΟΤ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΔΦΑΡΜΟΓΗ ΣΟΤ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΜΑΘΗΜΑ 2T2 41 ΓΟΜΙΚΗ ΦΤΙΚΗ ΗΥΟΜΟΝΩΗ - ΗΥΟΠΡΟΣΑΙΑ ΠΔΡΙΔΥΟΜΔΝΑ ΠΑΡΟΤΙΑΗ ΣΟΤ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΔΦΑΡΜΟΓΗ ΣΟΤ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΜΟΝΑΓΔ ΑΚΟΤΣΙΚΗ ΚΑΣΗΓΟΡΙΔ ΑΚΟΤΣΙΚΗ ΑΝΔΗ ΠΑΡΑΜΔΣΡΟΙ ΑΚΟΤΣΙΚΗ ΑΝΔΗ ΚΡΙΣΗΡΙΑ ΗΥΟΜΟΝΩΗ - ΗΥΟΠΡΟΣΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοζη /10/2014. Νέα λειηοσργικόηηηα - Βεληιώζεις

Έκδοζη /10/2014. Νέα λειηοσργικόηηηα - Βεληιώζεις Έκδοζη 2.89.31 08/10/2014 Η έκδοζη 2.89.31, περιλαμβάνει : Βεληιώζεις Καηάζηαζη Υπερφριών (Ε8) Αναγγελία πρόζληυης (Ε3) 08/10/2014 1 Βεληιώζεις Καηάζηαζη Υπερφριών (Ε8) Επεηδή ζηελ ειεθηξνληθή ππνβνιή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Επειτα από διευκρινίσεις από το Τμήμα μητρώου δελτίων της Ε.Π.Ο., το τμήμα μητρώου δελτίων της Ένωσής μας θα ήθελε να ενημερώσει τα σωματεία ότι σύμφωνα με το Παράρτημα Β της εγκυκλίου

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία Ασύπματηρ Ππόσβασηρ (Hot-Spots)

Σημεία Ασύπματηρ Ππόσβασηρ (Hot-Spots) Σημεία Ασύπματηρ Ππόσβασηρ (Hot-Spots) 1.1 Σςνοπτική Πεπιγπαυή Hot Spots Σα ζεκεία αζύξκαηεο πξόζβαζεο πνπ επηιέρζεθαλ αλαθέξνληαη ζηνλ επόκελν πίλαθα θαη παξνπζηάδνληαη αλαιπηηθά ζηηο επόκελεο παξαγξάθνπο.

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά Θέματα Στατιστικής ΙΙ

Ενδεικτικά Θέματα Στατιστικής ΙΙ Ενδεικτικά Θέματα Στατιστικής ΙΙ Θέματα. Έζησ όηη ζε δείγκα 35 θαηνηθηώλ πνπ ελνηθηάδνληαη ζε θνηηεηέο ζηελ Κνδάλε βξέζεθε ην κέζν κεληαίν κίζζσκα ζηα 5 επξώ, ελώ ζην Ζξάθιεην ην κέζν κεληαίν κίζζσκα ζε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΣΩΝ Α ΛΤΚΕΙΟΤ

ΣΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΣΩΝ Α ΛΤΚΕΙΟΤ Α/Α : 0_1379/50 1. Όηαλ ινηπόλ ήξζαλ [νη πξέζβεηο ζηελ Αζήλα], αθνύ ζπλέιαβαλ νη Αζελαίνη θαη ηνπο πξέζβεηο σο ππνθηλεηέο ζηάζεο θαη όζνπο έπεηζαλ [νη πξέζβεηο], ηνπο ζπγθέληξσζαλ γηα αζθάιεηα ζηελ Αίγηλα.

Διαβάστε περισσότερα

Φςζική Πποζαναηολιζμού Γ Λςκείος. Αζκήζειρ Ταλανηώζειρ 1 ο Φςλλάδιο

Φςζική Πποζαναηολιζμού Γ Λςκείος. Αζκήζειρ Ταλανηώζειρ 1 ο Φςλλάδιο Φςζική Πποζαναηολιζμού Γ Λςκείος Αζκήζειρ Ταλανηώζειρ 1 ο Φςλλάδιο Επιμέλεια: Αγκανάκηρ Α. Παναγιώηηρ Επωηήζειρ Σωζηό- Λάθορ Να χαπακηηπίζεηε ηιρ παπακάηω πποηάζειρ ωρ ζωζηέρ ή λάθορ: 1. Η ηαιάλησζε είλαη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Χορήγηση ειδικών αδειών και μειωμένου ωραρίου εργασίας στο αστυνομικό προσωπικό - Απαραίτητες διευκρινίσεις.

ΘΕΜΑ: Χορήγηση ειδικών αδειών και μειωμένου ωραρίου εργασίας στο αστυνομικό προσωπικό - Απαραίτητες διευκρινίσεις. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 4 ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

Κευάλαιο 8 Μονοπωλιακή Συμπεριφορά- Πολλαπλή Τιμολόγηση

Κευάλαιο 8 Μονοπωλιακή Συμπεριφορά- Πολλαπλή Τιμολόγηση Κευάλαιο 8 Μονοπωλιακή Συμπεριφορά- Πολλαπλή Τιμολόγηση Πώς πρέπει να τιμολογεί ένα μονοπώλιο; Μέρξη ζηηγκήο ην κνλνπώιην έρεη ζεσξεζεί ζαλ κηα επηρείξεζε ε νπνία πσιεί ην πξντόλ ηεο ζε θάζε πειάηε ζηελ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ορθή επανάληψη ως προς τη διάρκεια της σύμβασης, (ορθό: 15-9-2014) Δ Η Μ Ο Σ Ν Ο Τ Ι Α Σ Κ Υ Ν Ο Υ Ρ Ι Α Σ Λεωνίδιο, 30/07/2014 Τ μ ή μ α : Δ ι ο ι κ η τ ι κ ώ ν & Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΣΩΝ Α ΛΤΚΕΙΟΤ

ΣΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΣΩΝ Α ΛΤΚΕΙΟΤ Α/Α : 0_3207/391 1. Τελ άιιε κέξα νη Τξηάθνληα, πνιύ ηαπεηλσκέλνη θαη ληώζνληαο εγθαηαιειεηκκέλνη, ζπγθεληξώζεθαλ ζην ρώξν ησλ ζπλεδξηάζεσλ παξάιιεια, νη «ηξεηο ρηιηάδεο», ζε όια ηα ζεκεία όπνπ είραλ ηνπνζεηεζεί,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΔΜΒΑΔΙ ΔΤΑΙΘΗΣΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΣΟΝ HIV/AIDS ΣΗΝ ΑΚΣΟΓΡΑΜΜΗ ΣΩΝ ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑΚΩΝ ΔΝΟΣΗΣΩΝ ΣΗ ΚΔΝΣΡΙΚΗ ΜΑΚΔΓΟΝΙΑ ΑΤΓΟΤΣΟ 2014

ΠΑΡΔΜΒΑΔΙ ΔΤΑΙΘΗΣΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΣΟΝ HIV/AIDS ΣΗΝ ΑΚΣΟΓΡΑΜΜΗ ΣΩΝ ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑΚΩΝ ΔΝΟΣΗΣΩΝ ΣΗ ΚΔΝΣΡΙΚΗ ΜΑΚΔΓΟΝΙΑ ΑΤΓΟΤΣΟ 2014 ΠΑΡΔΜΒΑΔΙ ΔΤΑΙΘΗΣΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΣΟΝ HIV/AIDS ΣΗΝ ΑΚΣΟΓΡΑΜΜΗ ΣΩΝ ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑΚΩΝ ΔΝΟΣΗΣΩΝ ΣΗ ΚΔΝΣΡΙΚΗ ΜΑΚΔΓΟΝΙΑ ΑΤΓΟΤΣΟ 2014 Σν ΚΔ.ΔΛ.Π.ΝΟ., Γξαθείν Θεζζαινλίθεο θαη ε Γηεύζπλζε Γεκόζηαο Τγείαο ηεο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις αναφορικά με τον θεσμό του οικογενειακού Ιατρού και την διαδικασία εγγραφής σε αυτόν.

ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις αναφορικά με τον θεσμό του οικογενειακού Ιατρού και την διαδικασία εγγραφής σε αυτόν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Φ.Υ.) ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

H ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

H ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ H ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ Φξεζηκόηεηα καζεκαηηθώλ Αξρή θαηακέηξεζεο Όζα έδσζαλ νη Έιιελεο... Τξίγσλνη αξηζκνί Τεηξάγσλνη αξηζκνί Δπηκήθεηο αξηζκνί Πξώηνη αξηζκνί Αξηζκνί κε μερσξηζηέο ηδηόηεηεο Γίδπκνη πξώηνη

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας ΕΠΕΙΓΟΝ

Βαθμός Ασφαλείας ΕΠΕΙΓΟΝ Βαθμός Ασφαλείας ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΘΗΝΑ 7/ 4 /2010 Αριθ. Πρωτ. Φ36/ 19 / 378 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Π Ρ Ο Σ : Τους Αποδέκτες του Πίνακα Α ΤΜΗΜΑ: Αναπηρίας

Διαβάστε περισσότερα

IV Ο ΕΛΛΗΝΙΜΟ ΣΗ ΔΤΗ,ΠΟΛΙΣΙΜΟΙ Δ.ΜΕΟΓΕΙΟΤ ΚΑΙ ΡΩΜΗ

IV Ο ΕΛΛΗΝΙΜΟ ΣΗ ΔΤΗ,ΠΟΛΙΣΙΜΟΙ Δ.ΜΕΟΓΕΙΟΤ ΚΑΙ ΡΩΜΗ IV Ο ΕΛΛΗΝΙΜΟ ΣΗ ΔΤΗ,ΠΟΛΙΣΙΜΟΙ Δ.ΜΕΟΓΕΙΟΤ ΚΑΙ ΡΩΜΗ Να σαπακηηπίζεηε ηιρ πποηάζειρ, πος ακολοςθούν, υρ ππορ ηην οπθόηηηά ηοςρ, με ηην ένδειξη Σωστό ή Λάθος 1. ηελ αξραία Ρώκε νη πιεβείνη δελ είραλ αξρηθά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων της κατηγορίας «Σέκνα Ελλήνων του εξωτερικού» για τις Αστυνομικές χολές.

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων της κατηγορίας «Σέκνα Ελλήνων του εξωτερικού» για τις Αστυνομικές χολές. ΕΠΕΙΓΟΤΑ ΠΡΟΘΕΜΙΕ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αθήνα, 3 Αυγούστου 2018 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΨΣΕΡΙΚΨΝ ΑΡΦΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΛΑΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΠΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΨΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΟΠΨ Ο ΠΙΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

iii. iv. γηα ηελ νπνία ηζρύνπλ: f (1) 2 θαη

iii. iv. γηα ηελ νπνία ηζρύνπλ: f (1) 2 θαη ΔΠΑΝΑΛΗΠΣΙΚΑ ΘΔΜΑΣΑ ΣΟ ΓΙΑΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΜΟ Μάρτιος 0 ΘΔΜΑ Να ππνινγίζεηε ηα όξηα: i ii lim 0 0 lim iii iv lim e 0 lim e 0 ΘΔΜΑ Γίλεηαη ε άξηηα ζπλάξηεζε '( ) ( ) γηα θάζε 0 * : R R γηα ηελ νπνία ηζρύνπλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων» έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων» έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Γούναρη 76 262 24 Πάτρα Πάτρα, 1/6/2018 Αρ. Πρωτ.: 2595 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΡΙΣΟΤΓΔΝΝΙΑΣΙΚΔ ΚΑΣΑΚΔΤΔ

ΥΡΙΣΟΤΓΔΝΝΙΑΣΙΚΔ ΚΑΣΑΚΔΤΔ ΥΡΙΣΟΤΓΔΝΝΙΑΣΙΚΔ ΚΑΣΑΚΔΤΔ 1) Υξηζηνπγελληάηηθα ειαηάθηα θάξηα ή θαδξάθη θάξηα ή θαδξάθη Τιηθά πνπ ζα ρξεηαζηνύκε: Υαξηί θάλζνλ καύξν γηα ην θόλην, πξάζηλν γηα ηα ειαηάθηα, θόθθηλν γηα ηα αζηεξάθηα Απιό

Διαβάστε περισσότερα