Kullanım kılavuzunuz HOTPOINT AAQCF 81 U

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Kullanım kılavuzunuz HOTPOINT AAQCF 81 U http://tr.yourpdfguides.com/dref/5761790"

Transcript

1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız. Detaylı kullanım talimatları kullanım kılavuzunun içindedir. Kullanım kılavuzu Kullanma kılavuzu Kullanma talimati Kullanıcı kılavuzu Kullanıcı el kitabı

2 Manuel özet: Κλείσιμο της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Καθαρισμός του φίλτρου μετά από κάθε κύκλο Έλεγχος του κάδου μετά από κάθε κύκλο Άδειασμα του δοχείου συλλογής του νερού μετά από κάθε κύκλο Καθαρισμός του φίλτρου Αντλίας Θερμότητας Καθαρισμός του στεγνωτηρίου Προβλήματα και λύσεις, 17 Τεχνική Υποστήριξη, 18 Ανταλλακτικά 1 Σημαντικές πληροφορίες GR Για μια αποτελεσματική λειτουργία του στεγνωτηρίου με συμπύκνωση πρέπει να ακολουθήσετε το σχέδιο τακτικής συντήρησης που αναφέρεται παρακάτω: Φίλτρο για χνούδι ΠΡΕΠΕΙ να καθαρίζετε το χνούδι που εναποτίθεται στο φίλτρο μετά από κάθε κύκλο στεγνώματος. Φάση 1 Ανοίξτε τη θυρίδα του στεγνωτηρίου. 2 Ο μη καθαρισμός του φίλτρου μετά από κάθε κύκλο στεγνώματος επηρεάζει τις επιδόσεις στεγνώματος της μηχανής, που απαιτεί περισσότερο χρόνο στο στέγνωμα και, συνεπώς, καταναλώνει περισσότερο ηλεκτρικό κατά το στέγνωμα. Δοχείο συλλογής του νερού. Μετά από κάθε κύκλο στεγνώματος πρέπει να αδειάζετε το δοχείο συλλογής του νερού. για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων στεγνώματος και για την επίτευξη της μικρότερης κατανάλωσης ενέργειας, σου προτείνουμε να καθαρίζεις το φίλτρο στο τέλος κάθε κύκλου στεγνώματος. Φάση 1 Ανοίξτε το καπάκι της Αντλίας Θερμότητας. - κρατήστε τη λαβή και τραβήξτε προς το μέρος σας. GR Φάση 5 Επανεισάγετε το φίλτρο όντας βέβαιοι ότι η μονάδα έχει εισαχθεί εσωτερικά, στρέψτε τα 4 κλιπ φέροντάς τα στην οριζόντια θέση.

3 Ο μη καθαρισμός του Φίλτρου της Αντλίας Θερμότητας μειώνει την αποτελεσματικότητα στεγνώματος και μπορεί να προξενήσει ζημιά στο στεγνωτήριό σας. Για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων συστήνεται ο καθαρισμός του φί& μέρος του φιλέ του φίλτρου. Καθαρίστε την τσιμούχα του φίλτρου. Επανασυνδέστε τα δύο μέρη. 3 Εγκατάσταση Που εγκαθίσταται το στεγνωτήριο GR Οι φλόγες μπορεί να προξενήσουν ζημιές στο σ τ εγ ν ωτ ή ρ ι ο, πο υ π ρ έ π ε ι να εγκατασταθεί μακριά από κουζίνες αερίου, θερμάστρες, καλοριφέρ ή πλαίσια μαγειρέματος. 15 mm 15 mm Αν η ηλεκτρική συσκευή πρέπει να εγκατασταθεί κάτω από έναν πάγκο εργασίας πρέπει να αφήσετε ένα χώρο 10 mm μεταξύ του επάνω πάνελ της ηλεκτρικής συσκευής και άλλων αντικειμένων ευρισκόμενων πάνω από αυτό και ένα χώρο 15 mm μεταξύ των πλευρών της ηλεκτρικής συσκευής και των τοιχωμάτων ή των γειτονικών σε αυτό επίπλων. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται επαρκής κυκλοφορία αέρα. 10 mm Ηλεκτρική σύνδεση Αερισμός Όταν το στεγνωτήριο είναι ενεργό πρέπει να υπάρχει επαρκής αερισμός. Βεβαιωθείτε ότι εγκαθιστάτε το στεγνωτήριο σε χώρο χωρίς υγρασία και που διαθέτει κατάλληλη κυκλοφορία αέρα. Η ροή αέρα πέριξ του στεγνωτηρίου είναι βασική για να επιτραπεί η συμπύκνωση του παραγόμενου νερού κατά το πλύσιμο. Το στεγνωτήριο δεν λειτουργεί σωστά αν τοποθετηθεί σε χώρο κλειστό ή στο εσωτερικό ενός επίπλου.! Αν το στεγνωτήριο χρησιμοποιείται σε μικρό ή κρύο δωμάτιο μπορεί να δημιουργηθεί λίγο συμπύκνωμα.

4 ! Δεν προτείνεται η εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σε ντουλάπι. Η οικιακής ηλεκτρική συσκευή δεν πρέπει ποτέ να εγκαθίσταται πίσω από πόρτα που κλείνει με κλειδί, από συρόμενη πόρτα ή από πόρτα με μεντεσέ στο πλευρό το αντίθετο της θυρίδας του στεγνωτηρίου. Άδειασμα του νερού Αν η μηχανή τοποθετηθεί πλησίον ενός σωλήνα αποστράγγισης μπορεί να εκρεύσει το συμπύκνωμα νερού απ ευθείας χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δοχείο συλλογής του νερού. Στην περίπτωση αυτή δεν απαιτείται πλέον να αδειάζετε το δοχείο συλλογής νερού μετά από κάθε κύκλο. Αν το στεγνωτήριο πάνω ή δίπλα σε πλυντήριο μπορεί να μοιράζεται το ίδιο σύστημα αποστράγγισης. Αρκεί να αποσυνδέσετε το σωλήνα που φαίνεται στην εικόνα A και να τον συνδέσετε στην αποστράγγιση. Αν το άδειασμα βρίσκεται πιο μακριά από το μήκος του σωλήνα, για να το φτάσετε μπορείτε να αποκτήσετε και να συνδέσετε ένα σωλήνα διαμέτρου ίδιας και του αναγκαίου μήκους. Για να εγκαταστήσετε το νέο σωλήνα αρκεί να αντικαταστήσετε τον υπάρχοντα όπως υποδεικνύεται στην εικόνα B εισάγοντάς τον στην ίδια θέση. Πριν εισάγετε το βύσμα στην ηλεκτρική πρίζα ελέγξτε τα ακόλουθα: Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια είναι στεγνά. Η πρίζα πρέπει να διαθέτει γείωση. Η πρίζα πρέπει να είναι σε θέση να αντέχει την μέγιστη προβλεπόμενη ισχύ για τη μηχανή, που αναφέρεται στην πινακίδα των στοιχείων λειτουργίας (βλέπε Περιγραφή του στεγνωτηρίου).

5 Η τάση τροφοδοσίας πρέπει να κυμαίνεται στις τιμές που υποδεικνύονται στην πινακίδα των δεδομένων λειτουργίας (βλέπε Περιγραφή του στεγνωτηρίου). Η πρίζα πρέπει να είναι συμβατή με τον τύπο βύσματος του στεγνωτηρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, προβείτε στην αντικατάσταση της πρίζας ή του βύσματος.! Μη χρησιμοποιείτε προεκτάσεις.! Το στεγνωτήριο δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους εξωτερικούς, ακόμη και προφυλαγμένους. Πράγματι, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο να εκθέσετε την ηλεκτρική αυτή συσκευή στη βροχή ή σε κακοκαιρία.! Μετά την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου το ηλεκτρικό καλώδιο και το βύσμα πρέπει να είναι ευχερή.! Το ηλεκτρικό καλώδιο δεν πρέπει να διπλώνει κι ούτε να τσαλακώνει.! Αν το βύσμα προς αντικατάσταση είναι ενσωματωμένου τύπου, πρέπει να το διαθέσετε με τρόπο ασφαλή τρόπο. ΜΗΝ το αφήνετε εκεί που θα μπορούσε να εισαχθεί σε μια πρίζα και να προκαλέσει ηλεκτροπληξίες.! Το ηλεκτρικό καλώδιο πρέπει να ελέγχεται περιοδικά και να αντικαθίσταται χρησιμοποιώντας ένα ειδικό καλώδιο για το στεγνωτήριο αυτό, που μπορεί να εγκατασταθεί μόνο από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς (βλέπε Υποστήριξη). Τα νέα ή τα μακρύτερα ηλεκτρικά καλώδια παρέχονται από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές με πρόσθετο κόστος.! Ο κατασκευαστής αποποιείται κάθε ευθύνης όταν δεν τηρούνται οι κανόνες αυτοί.! Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με τα παραπάνω, επικοινωνήστε με έναν ειδικευμένο ηλεκτρολόγο.

6 Ευθυγράμμιση του στεγνωτηρίου Το στεγνωτήριο πρέπει να τοποθετείται σε επίπεδο για να λειτουργεί σωστά.! Η αποστράγγιση πρέπει να βρεθεί 1 m χαμηλότερα σε σχέση με τη βάση του στεγνωτηρίου.! Αφού εγκαταστήσετε το στεγνωτήριο βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας αποστράγγισης δεν είναι διπλωμένος κι ούτε τυλιγμένος. 2 Αφού τοποθετήσετε το στεγνωτήριο στην οριστική θέση, ελέγξτε την οριζοντίωσή του πρώτα πλευρικά και μετά μπρος και πίσω. Αν το στεγνωτήριο δεν είναι ευθυγραμμισμένο, ρυθμίστε τα δύο πρόσθια ποδαράκια ψηλά ή χαμηλά, μέχρι να τοποθετηθεί επίπεδα. 2 Προκαταρκτικές πληροφορίες H<1m Αφού εγκατασταθεί το στεγνωτήριο, πριν το θέσετε σε λειτουργία καθαρίστε το εσωτερικό του κάδου και απομακρύνετε τη βρωμιά που μπορεί να συσσωρευτεί κατά τη μεταφορά. ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν χρησιμοποιήσεις το στεγνωτήριό σου βεβαιώσου ότι έχει παραμείνει σε κατακόρυφη θέση για τουλάχιστον 6 ώρες. Εικ. A Εικ. B 4 Περιγραφή του στεγνωτηρίου Άνοιγμα της πόρτας Τραβήξτε τη λαβή Χαρακτηριστικά Πινακίδα των δεδομένων λειτουργίας Δοχείο συλλογής του νερού Φίλτρο Μοντέλο και Αριθμός σειράς GR Αντλία Θερμότητας (καπάκι ανοιχτό) Ρυθμιζόμενα ποδαράκια Γρίλια της υποδοχής αέρα Λαβή καπακιού της Αντλίας Θερμότητας (τραβήξτε για να ανοίξετε) Πίνακας χειριστηρίων Πλήκτρο και ενδεικτική λυχνία On/Off Δείκτης Ενδεικτικό φωτάκι ECO Οθόνη Κουμπί και ενδεικτικό φωτάκι Start/Pause Κουμπί και ενδεικτικό φωτάκι Μπλοκαρίσματος παιδιών Επιλογέας Προγραμμάτων Κουμπιά και ενδεικτικά φωτάκια Δυνατότητα Ενδεικτικό φωτάκι Ενδεικτικό φωτάκι Φίλτρου Αντλίας Αδειάστε Νερό/ Καθαρίστε Φίλτρο Θερμότητας Ενδεικτικό φωτάκι Προώθησης προγράμματος Κουμπί/ενδεικτικό φωτάκι On/Off, αν το στεγνωτήριο είναι σε λειτουργία και πατηθεί το κουμπί αυτό το στεγνωτήριο σταματάει.

7 Το ενδεικτικό φωτάκι επισημαίνει ότι το στεγνωτήριο είναι σε λειτουργία ή έτοιμο για την επιλογή του προγράμματος. Ο επιλογέας Προγράμματα επιτρέπει να θέσετε το πρόγραμμα: στρέψτε μέχρι ο δείκτης να κατευθυνθεί προς το επιθυμητό πρόγραμμα (βλέπε Εκκίνηση και προγράμματα). Τα κουμπιά/ενδεικτικές λυχνίες Δυνατότητα επιτρέπουν την επιλογή των διαθέσιμων δυνατοτήτων για το επιλεγμένο πρόγραμμα. Τα ενδεικτικά φωτάκια ανάβουν για να δείξουν ότι η δυνατότητα έχει επιλεγεί (βλέπε Εκκίνηση και προγράμματα). Η Οθόνη διαθέτει τρεις ενότητες: Αυτόματο στέγνωμα = επίπεδο στεγνώματος, Στέγνωμα σε χρόνο = χρόνος στεγνώματος και υπολειπόμενος Χρόνος / Εκκίνηση με υστέρηση, καθένα με ένα αντίστοιχο κουμπί επιλογής (βλέπε Οθόνη). Κουμπί START/PAUSE με ενδεικτικό φωτάκι επισήμανσης : όταν το πράσινο ενδεικτικό φωτάκι αναβοσβήνει αργά, πιέστε το κουμπί για την εκκίνηση του προγράμματος. Όταν ο κύκλος έχει ξεκινήσει, το ενδεικτικό φωτάκι επισήμανσης παραμένει πάντα αναμμένο. Για να θέσετε το πρόγραμμα σε παύση πιέστε εκ νέου το κουμπί. Το ενδεικτικό φωτάκι γίνεται πορτοκαλί και αρχίζει πάλι να αναβοσβήνει. Για την εκκίνηση του προγράμματος από το σημείο διακοπής του, πατήστε εκ νέου το κουμπί (βλέπε Εκκίνηση και προγράμματα). Τα ενδεικτικά φωτάκι προώθησης του προγράμματος όταν ανάβουν δείχνουν τις διακριτές φάσεις του σε εξέλιξη προγράμματος (βλέπε Εκκίνηση και προγράμματα). Το ενδεικτικό φωτάκι Άδειασμα νερού H2O δείχνει ότι χρειάζεται να αδειάσετε το δοχείο συλλογής του νερού.

8 Το ενδεικτικό φωτάκι σβήνει μερικά δευτερόλεπτα μετά την επανεισαγωγή του κενού δοχείου συλλογής του νερού. Για να γίνει αυτό το στεγνωτήριο πρέπει να είναι σε λειτουργία (βλέπε Χειριστήρια). Σημείωση: αν το δοχείο συλλογής νερού είναι γεμάτο στην οθόνη απεικονίζεται H2O και το ενδεικτικό φωτάκι αναβοσβήνει, η θερμότητα σβήνει και τα ρούχα δεν στεγνώνουν. Το ενδεικτικό φωτάκι Αδειάστε Νερό Καθαρίστε Φίλτρο πριν από κάθε πρόγραμμα θυμίζει ότι είναι βασικό να καθαρίζετε το φίλτρο και να αδειάζετε το δοχείο του νερού κάθε φορά πριν τη χρήση του στεγνωτηρίου (βλέπε Φροντίδα και συντήρηση). Το ενδεικτικό φωτάκι του Φίλτρου Αντλίας Θερμότητας επισημαίνει ότι χρειάζεται να καθαρίζετε το φίλτρο σε τακτά διαστήματα (βλέπε Φροντίδα και συντήρηση). Κουμπί/ενδεικτικό φωτάκι Μπλοκάρισμα παιδιών Κρατήστε πατημένο το κουμπί αυτό αφού επιλέξετε το πρόγραμμα και τις επιθυμητές δυνατότητες. Με τον τρόπο αυτό δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις προγραμματισμού. Όταν το ενδεικτικό φωτάκι είναι αναμμένο τα άλλα κουμπιά και ο επιλογέας των προγραμμάτων είναι ανενεργά. Για την απενεργοποίηση του μπλοκαρίσματος κρατήστε πατημένο το κουμπί, το ενδεικτικό φωτάκι σβήνει. Ενδεικτικό φωτάκι ECO: αυτό το ενδεικτικό φωτάκι είναι αναμμένο όταν επιλέγονται οι δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας (βλέπε Χειριστήρια). 5 Οθόνη Η Οθόνη διαθέτει τρεις ενότητες, εκάστη με το σχετικό κουμπί.

9 GR Αυτόματο στέγνωμα Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα που διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματου Στεγνώματος, πιέστε πολλές φορές το κουμπί μέχρι να απεικονιστεί το επιθυμητό επίπεδο αυτόματου στεγνώματος. Αν η δυνατότητα στεγνώματος δεν είναι διαθέσιμη, η οθόνη αναβοσβήνει και εκπέμπονται ηχητικά σήματα.! Ορισμένα προγράμματα στεγνώματος δεν είναι συμβατά και με τα 5 επίπεδα αυτόματου στεγνώματος. Διαθέσιμα επίπεδα στεγνώματος Υγρά: διατηρεί το μέγιστο επίπεδο υγρασίας στα ρούχα, ιδανικό για δύσκολα υφάσματα στο σιδέρωμα όπως το λινό. Σιδέρωμα: διατηρεί την υγρασία στα ρούχα για τη διευκόλυνση των εργασιών σιδερώματος. Κρέμασμα: στεγνώνει τα ρούχα έτσι που να είναι έτοιμα για να κρεμαστούν για το τελικό στέγνωμα. Χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα αυτή για τα ρούχα που μπορούν απλά να κρεμαστούν για την ολοκλήρωση του στεγνώματος. Ντουλάπα: Στεγνώνει τα ρούχα έτοιμα για να τακτοποιηθούν. Έτοιμα για Χρήση: Στεγνώνει τα ρούχα έτσι που να μπορούν να φορεθούν αμέσως. Στέγνωμα σε χρόνο Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα με μια δυνατότητα στεγνώματος σε χρόνο, για να εισάγετε το χρόνο στεγνώματος πιέστε το κουμπί A χρόνου. Σε κάθε ζωριστό πάτημα του κουμπιού αυτού στην οθόνη απεικονίζεται η επιλεγμένη διάρκεια στεγνώματος (βλέπε Εκκίνηση και προγράμματα). Σε κάθε πάτημα μειώνεται ο τεθείς χρόνος 220, 180, 150, 120, 90, 60, 40 και κατόπιν επαναλαμβάνεται. Αν η δυνατότητα στεγνώματος σε χρόνο δεν είναι διαθέσιμη, η οθόνη αναβοσβήνει και εκπέμπονται τρία ηχητικά σήματα.

10 Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Ο επιλεγμένος χρόνος παραμένει στην οθόνη μετά την εκκίνηση του προγράμματος και δεν μπορεί να τροποιηθεί αφού πατήσετε το κουμπί Start/Pause.! Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο αυτόματου στεγνώματος ή το χρόνο στεγνώματος. Καθυστερημένη εκκίνηση Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα που διαθέτει δυνατότητα εκκίνησης με υστέρηση μπορείτε να επιλέξετε το χρόνο καθυστερημένης εκκίνησης. Κάθε πάτημα του κουμπιού καθυστερημένης Εκκίνησης επιτρέπει την αύξηση της ρύθμισης καθυστέρησης με αυξήσεις 1 ώρας από 1h έως 24h, κατόπιν OFF και μετά από πέντε δευτερόλεπτα η καθυστέρηση διαγράφεται. Για τις καθυστερήσεις 10 ωρών ή περισσότερο στην οθόνη απεικονίζεται η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου σε ώρες μέχρι 10 ώρες, κατόπιν 9:59 και ακολούθως η αντίστροφη μέτρηση σε λεπτά. Για τις καθυστερήσεις 9 ωρών ή λιγότερο στην οθόνη απεικονίζονται ώρες και λεπτά, κατόπιν η αντίστροφη μέτρηση σε λεπτά για όλη την καθυστέρηση. Αφού πατήσετε το κουμπί Start/ Pause δεν μπορείτε πλέον να αλλάξετε το χρόνο. Όταν η περίοδος καθυστέρησης τελειώνει το σύμβολο σβήνει και απεικονίζεται ο Υπολειπόμενος χρόνος. Αν επιλεγεί ένα στέγνωμα σε χρόνο, κατά τον προγραμματισμό στην οθόνη απεικονίζεται ο χρόνος στεγνώματος μόνο στην κεντρική οθόνη του στεγνώματος σε χρόνο. Αφού πατήσετε το κουμπί εκκίνησης ανάβει η οθόνη του χρόνου της μηχανής, όπου μπορείτε να απεικονίσετε την αντίστροφη μέτρηση της διάρκειας του προγράμματος. Υπολειπόμενος χρόνος Αν το εικονίδιο της καθυστέρησης είναι σβηστό, ο απεικονιζόμενος χρόνος είναι ο Υπολειπόμενος χρόνος του σε λειτουργία προγράμματος.

Οδηγίες χρήσης AQUALTIS ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα AAQCF 81 U. Σημαντικές πληροφορίες, 2-3

Οδηγίες χρήσης AQUALTIS ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα AAQCF 81 U. Σημαντικές πληροφορίες, 2-3 Οδηγίες χρήσης ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα GR GR Ελληνικά,1 CZ Český,19 TR Türkçe,37 Σημαντικές πληροφορίες, 2-3 Εγκατάσταση, 4 Που εγκαθίσταται το στεγνωτήριο Αερισμός Ηλεκτρική σύνδεση Ευθυγράμμιση του στεγνωτηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση

Οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση Οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Ελληνικά,1 Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση και φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ECO7L 1292 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης ECO7L 1292 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Ελληνικά, 1 ECO7L 1292 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα WMG 1022

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα WMG 1022 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα Ελληνικά Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση και φροντίδα, 4 Αποκλεισμός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Στεγνωτήριο ρούχων

Οδηγίες Χρήσεως. Στεγνωτήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσεως Στεγνωτήριο ρούχων Συγχαρητήρια για την έξυπνη επιλογή!! Σας ευχαριστούµε για την εµπιστοσύνη που µας δείξατε µε την αγορά του καινούριου σας στεγνωτηρίου. Το στεγνωτήριο είναι κατασκευασµένο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Ελληνικά Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή του πλυντηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ GR ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αγοράζοντας αυτό το στεγνωτήριο. Το νέο σας στεγνωτήριο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H Ïäçãßåò ãéá ôçí åãêáôüóôáóç êáé ñþóç Πλυντήριο ρούχων Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 3-4 Αφαίρεση συσκευασίας και Ευθυγράμμιση Σύνδεση παροχής νερού και Ηλεκτρικών παροχών Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ GOC 791BT Grando 9kg B ενεργειακή κατηγορία. Σελίδα 1. Περιεχόµενα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ GOC 791BT Grando 9kg B ενεργειακή κατηγορία. Σελίδα 1. Περιεχόµενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ GOC 791BT Grando 9kg B ενεργειακή κατηγορία Σελίδα 1 Εισαγωγή Διαδικασία Παραλαβής Αποσυσκευασία συσκευής Οδηγίες Ασφαλείας Χρήση Τοποθέτηση Ο ρουχισµός Για την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΦΟΎΡΝΟΣ Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης ΦΟΎΡΝΟΣ Περιεχόμενα FK 0 L 0 X /HA S FK 0 L 0 /HA S UT 0C X /HA S UT 0C /HA S FK 00 X/HA S 7OFK 09L X RU/HA 7OFK 09L RU/HA 7OFK 09L S X RU/HA Ελληνικά Οδηγίες χρήσης ΦΟΎΡΝΟΣ Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης, Προειδοποίηση, Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 RENLIG GR NL FWM7D5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφαλείας 4 Περιγραφή προϊόντος 8 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πρώτη χρήση 13 Προσαρμογή 13 Καθημερινή χρήση - Πλύση 14 Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη χρήση ΨΥΓΕΊΟ-ΚΑΤΑΨΎΚΤΗΣ

Οδηγίες για τη χρήση ΨΥΓΕΊΟ-ΚΑΤΑΨΎΚΤΗΣ SBMxxxxNF EBMxxxxxF EBMHxxxxxF Ελληνικά Οδηγίες για τη χρήση ΨΥΓΕΊΟ-ΚΑΤΑΨΎΚΤΗΣ Περιεχόμενα Οδηγίες για τη χρήση, 1 Τεχνική Υποστήριξη, 3 Περιγραφή της συσκευής, 3 Αντιστρεψιμότητα ανοίγματος θυρών, 4 Εγκατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

GOC 970AT. Οδηγίες χρήσεως. Στεγνωτήριο συμπύκνωσης. Ελ 50

GOC 970AT. Οδηγίες χρήσεως. Στεγνωτήριο συμπύκνωσης. Ελ 50 D Οδηγίες χρήσεως GOC 970AT Στεγνωτήριο συμπύκνωσης 38 Ελ 50 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή Πληροφορίες παραλαβής Αφαίρεση της συσκευής από την συσκευασία Οδηγίες Ασφάλειας Χρήση Εγκατάσταση Τα ρούχα Προστασία του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κατά τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων, λαμβάνετε τις παρακάτω προφυλάξεις: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΙΩΣΗΣ Η συσκευή αυτή πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά Φυλλάδιο οδηγιών Πλυντήριο Ρούχων GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-5 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση, Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις, Πρώτος κύκλος πλυσίματος, Τεχνικά στοιχεία, Οδηγίες για το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΟΗΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΟΗΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ GR ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΟΗΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (Εικ. 1) A. Λαβή. B. Ασφάλεια (όπου προβλέπεται). C. Λάστιχο. D. Διαχωριστικό (όπου προβλέπεται). E. Τάπα καναλιού αποστράγγισης νερού απόψυξης. F. Πίνακας διακοπτών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ Ο αέρας περιέχει πάντοτε κάποια ποσότητα νερού με τη μορφή υδρατμών η οποία καθορίζει και το βαθμό της υγρασίας ενός χώρου. Η ικανότητα του αέρα να παρακρατεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΦΟΥΡΝΟΣ. ΕΛ Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση Ηλεκτρική σύνδεση Τεχνικά στοιχεία

Οδηγίες χρήσης ΦΟΥΡΝΟΣ. ΕΛ Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση Ηλεκτρική σύνδεση Τεχνικά στοιχεία Οδηγίες χρήσης ΦΟΥΡΝΟΣ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση Ηλεκτρική σύνδεση Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής, 4 Συνολική εικόνα Πίνακας χειρισμού Οθόνη Έναρξη λειτουργίας και χρήση, 5 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ PFT 834. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ PFT 834. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση του νερού και παροχή ρεύματος Συμβουλή σχετικά με τον πρώτο κύκλο πλύσης Τεχνικά δεδομένα Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: Όταν γίνεται η χρήση του αφυγραντήρα στις Ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει να ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

Φυλλάδιο οδηγιών. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ Φυλλάδιο οδηγιών ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση της παροχής νερού και ρεύματος Συμβουλές σχετικά με τον πρώτο κύκλο πλυσίματος Τεχνικά δεδομένα Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

(ανατρέξτε στη δεξιά στήλη για μια περιγραφή των επιλογών)

(ανατρέξτε στη δεξιά στήλη για μια περιγραφή των επιλογών) Σύντομος οδηγός αναφοράς Πίνακας ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πατήστε το κουμπί «προγραμμάτων» (επανειλημμένα) μέχρι να ανάψει η ένδειξη του απαιτούμενου προγράμματος (βλ. «Πίνακα προγραμμάτων» παρακάτω).

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγιεσ χρησεωσ. Πλυντήριο ρούχων

Οδηγιεσ χρησεωσ. Πλυντήριο ρούχων Οδηγιεσ χρησεωσ Πλυντήριο ρούχων Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στην αγορά του πλυντηρίου ρούχων, και τα συγχαρητήρια στην άριστη επιλογή. Το νέο πλυντήριο ρούχων σας καλύπτει τις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ... 2 2. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΒΛΑΒΩΝ... 7

Περιεχόμενα 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ... 2 2. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΒΛΑΒΩΝ... 7 Περιεχόμενα 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ... 2 2. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΒΛΑΒΩΝ... 7 Σας ευχαριστούμε για την επιλογή ενός από τα προϊόντα μας. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά, περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. Smeg Spa Petco S.A. 2

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. Smeg Spa Petco S.A. 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. 1. Οδηγίες αποσυσκευασίας και μεταφοράς 3 2. Αφαίρεση της μπάζας 4 3. Αφαίρεση των ελαστικών στηριγμάτων της πόρτας 5 4. Χρήση των ελαστικών στηριγμάτων της πόρτας 6 5. Αφαίρεση της πόρτας

Διαβάστε περισσότερα