Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD)"

Transcript

1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 (18) Εγχειρίδιο ς (SUD)

2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 (18) Copyright Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή Σκοπός... 3 Έκταση Ορισμοί, ακρώνυμα και συντομογραφίες Αναφορές Επισκόπηση Απαιτήσεις σε λογισμικό Εξαρτήσεις και περιορισμοί Γενικές Πληροφορίες Περιγραφή λειτουργιών Γνωριμία με το περιβάλλον Χρήση της ς Στοιχεία μεταβιβαστή Στοιχεία αποδέκτη Καταγραφή των μεταβιβασθέντων δικαιωμάτων Μηνύματα ς Υπέρβαση αριθμού ΔΕΕ Επιβεβαίωση διαγραφής Επιβεβαίωση οριστικοποίησης Επιτυχής και ανεπιτυχής ενέργεια... 18

3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 3 (18) 1 Εισαγωγή 1.1 Σκοπός Το παρόν έγγραφο αποτελεί το εγχειρίδιο της εφαρμογής «Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης». Παρέχει την απαραίτητη πληροφορία στο χρήστη ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά το σύστημα. Έκταση Χρήστες της εφαρμογής είναι οι κάτοχοι δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης (μεταβιβαστές), οι κληρονόμοι σε περίπτωση κληρονομιάς ή σε κάθε περίπτωση πληρεξούσιοι αυτών. 1.3 Ορισμοί, ακρώνυμα και συντομογραφίες ΔΕΕ Δικαιώματα Ενιαίας Ενίσχυσης 1.4 Αναφορές [1] Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Έτους 2013, Εγκύκλιος, ΑΔΑ: ΒΕΥΘ46ΨΧΞΧ-8ΥΖ 1.5 Επισκόπηση Μετά την οριστικοποίηση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης και την εκκαθάριση των δικαιούχων Ενιαίας Ενίσχυσης, υπάρχει η δυνατότητα μεταβίβασης των ΔΕΕ μεταξύ των γεωργών, σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στις εκμεταλλεύσεις τους. Η υποβολή των αιτήσεων μεταβίβασης ΔΕΕ πραγματοποιείται μέσω της παρούσας εφαρμογής. Η ταυτοποίηση των χρηστών πραγματοποιείται με τη βοήθεια του ΑΦΜ με ειδική διαδικασία εγγραφής. Οι κάτοχοι ΔΕΕ είναι ήδη καταχωρημένοι στο σύστημα, ενώ οι αποδέκτες καταχωρούνται για πρώτη φορά. Η διαδικασία υποβολής ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση, αποθήκευση και οριστικοποίηση της αίτησης. Η εκτυπωμένη αίτηση αποστέλλεται στον ΟΠΕΚΕΠΕ υπογεγραμμένη από τους συμβαλλομένους και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής για κάθε συμβαλλόμενο χωριστά από αρμόδια αρχή. Σε περίπτωση που υποβληθούν «ταυτόχρονες» μεταβιβάσεις, δηλαδή αποδέκτης δικαιωμάτων μεταβιβάζει τα αποκτηθέντα δικαιώματα σε άλλον παραγωγό στο ίδιο έτος, θα πρέπει η δεύτερη αίτηση μεταβίβασης να υποβάλλεται χειρόγραφα στον ΟΠΕΚΕΠΕ. 1.6 Απαιτήσεις σε λογισμικό Για τη χρήση της εφαρμογής είναι απαραίτητη η χρήση ενός από τους παρακάτω browsers.

4 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 4 (18) Desktop Mozilla Firefox 3.5 άνω Google Chrome Internet Explorer 8 άνω Google Chrome Frame (για παλαιότερες εκδόσεις IE). Κινητό / Tablet 1.7 Εξαρτήσεις και περιορισμοί Ο χρήστης πρέπει να έχει ενεργοποιημένη JavaScript. Ο χρήστης πρέπει να έχει ενεργοποιημένα Cookies. 2 Γενικές Πληροφορίες 2.1 Περιγραφή λειτουργιών Πλοήγηση στις ενότητες ελεύθερης πρόσβασης Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου της εφαρμογής με την οποία καλείστε να συμφωνήσετε κατά την εγγραφή σας στο σύστημα Επικοινωνία Στην ενότητα Επικοινωνία παρέχονται πληροφορίες για την Τεχνική Υποστήριξη και τους συντελεστές του έργου Βοήθεια Στην ενότητα Βοήθεια μπορείτε να βρείτε λύσεις σε συχνά απαντώμενες ερωτήσεις.

5 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 5 (18) Εικόνα 1. Συχνές ερωτήσεις. 2. Δημιουργία λογαριασμού με συμπλήρωση φόρμας Πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της εφαρμογής, πρέπει προηγουμένως να εγγραφείτε στο σύστημα (Εικόνα 2). Θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία και να επιλέξετε αναγνωριστικό και κωδικό τα οποία θα χρησιμοποιείτε στο εξής για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η ενεργοποίηση του λογαριασμού μέσω ειδικού συνδέσμου που θα σας αποσταλεί με , αμέσως μετά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Εικόνα 2. Οθόνη εγγραφής στο σύστημα.

6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 6 (18) Ανάκτηση κωδικού με υποβολή αναγνωριστικού Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού, είναι δυνατή η ανάκτησή του με την καταχώριση μόνο του αναγνωριστικού που είχατε επιλέξει κατά τη διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού. Ο νέος κωδικός θα σας αποσταλεί με μέσω διαδικασίας που θα κληθείτε να ακολουθήσετε. Αργότερα μπορείτε να αλλάξετε αυτόν τον κωδικό με τη διαδικασία Αλλαγής κωδικού που αναφέρεται παρακάτω. Εικόνα 3. Οθόνη ανάκτησης κωδικού. Σε περίπτωση που σε αυτό το σημείο, ο λογαριασμός σας δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί μέσω της διαδικασίας που περιγράφεται στην ενότητα 2., δεν είναι δυνατή η ανάκτηση κωδικού και πρέπει να επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη του ΟΠΕΠΕΚΕ Αλλαγή κωδικού με υποβολή του τρέχοντος κωδικού Για λόγους ασφάλειας είναι απαραίτητη η αλλαγή του κωδικού σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για το λόγο αυτό παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής του μέσω του μενού ρυθμίσεων (βλ ). Υπενθυμίζεται ότι ο κωδικός πρέπει να είναι μήκους τουλάχιστον έξι (6) χαρακτήρων.

7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 7 (18) Εικόνα 4. Οθόνη αλλαγής κωδικού Αλλαγή με υποβολή αναγνωριστικού και κωδικού Σε περίπτωση που κατά την εγγραφή σας καταχωρίσατε λάθος , ή αν απλά επιθυμείτε την αλλαγή του, είναι απαραίτητο να ενημερώσετε το σύστημα για το νέο σας συμπληρώνοντας τo αναγνωριστικό και τον κωδικό σας. Εικόνα 5. Οθόνη αλλαγής ενεργοποίησης.

8 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 8 (18) Απομνημόνευση διαπιστευτηρίων Κατά την είσοδο σας στο σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε το σημείο ελέγχου «Να με θυμάσαι» και την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, το σύστημα θα είναι σε θέση να σας αναγνωρίσει αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να καταχωρίσετε ξανά το αναγνωριστικό και τον κωδικό σας. Εικόνα 6. Απομνημόνευση κωδικού. 2.2 Γνωριμία με το περιβάλλον Πλοήγηση Είσοδος στο σύστημα Στην αρχική σελίδα βρίσκεται το σημείο εισόδου της εφαρμογής (Εικόνα 7). Πληκτρολογήστε αναγνωριστικό και κωδικό για να εισέλθετε.

9 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 9 (18) Εικόνα 7. Αρχική σελίδα και είσοδος στο σύστημα Έξοδος από το σύστημα Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας είναι προσβάσιμος και από τρίτα πρόσωπα, για την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων και δεδομένων είναι απαραίτητο, αφού ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή πατώντας στην επιλογή Έξοδος (Εικόνα 8). Εικόνα 8. Μενού χρήστη Ρυθμίσεις λογαριασμού Επιλέγοντας Ρυθμίσεις λογαριασμού μεταβαίνετε στην ενότητα προφίλ (Εικόνα 9) από όπου μπορείτε να αλλάξετε το προσωπικό σας κωδικό ή να δείτε τα προσωπικά σας στοιχεία.

10 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 10 (18) Εικόνα 9. Προβολή προφίλ χρήστη Διαχείριση αιτήσεων Από το μενού Διαχείριση μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μεταβείτε στην κύρια σελίδα της εφαρμογής. Εικόνα 10. Μενού διαχείρισης αιτήσεων Κύρια σελίδα Μετά την είσοδό σας στην εφαρμογή μεταβαίνετε αυτόματα στην κύρια σελίδα (Εικόνα 12). Δίνεται η δυνατότητα μετάβασης στη ενότητα Διαχείριση Αιτήσεων Μεταβίβασης και Δημιουργία Νέων Αιτήσεων από όπου μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όσες αιτήσεις έχετε ήδη υποβάλει.

11 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 11 (18) Εικόνα 11. Αρχική σελίδα Μεταβιβάσεων Ενότητα διαχείρισης αιτήσεων μεταβίβασης Επιλέγοντας Διαχείριση Αιτήσεων Μεταβίβασης μεταβαίνετε στο σημείο (Εικόνα 12) από όπου μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλες τις αιτήσεις που έχετε υποβάλει στο σύστημα. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε αίτηση, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε, διαγράψετε, οριστικοποιήσετε ή εκτυπώσετε μια αίτηση. Εικόνα 12. Ενότητα διαχείρισης συνόλου αιτήσεων (παλαιότερης και τρέχουσας περιόδου).

12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 12 (18) Ενότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων μεταβίβασης Επιλέγοντας Δημιουργία νέων Αιτήσεων μεταβαίνετε στο σημείο (Εικόνα 13) από όπου μπορείτε να δημιουργήσετε νέες αιτήσεις ανάλογα με το υπόδειγμα που επιθυμείτε. Εικόνα 13. Ενότητα δημιουργίας και επεξεργασίας υπαρχόντων αιτήσεων. Αριστερά, εμφανίζονται όλα τα υποδείγματα (Υ1-Υ8) αιτήσεων. Επιλέγοντας τον τύπο που σας ενδιαφέρει εμφανίζεται η επιλογή Δημιουργία Νέας Αίτησης όπως φαίνεται στην Εικόνα 14. Εικόνα 14. Δημιουργία νέας αίτησης μεταβίβασης. Σε περίπτωση που έχετε ήδη υποβάλει αιτήσεις του συγκεκριμένου υποδείγματος θα εμφανιστούν σε αυτό το σημείο σε μορφή πίνακα, δίνοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας, διαγραφής, οριστικοποίησης ή εκτύπωσης.

13 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 13 (18) Επεξεργασία αίτησης Κατά τη δημιουργία μιας αίτησης παρέχεται η δυνατότητα προσωρινής της αποθήκευσης. Η προσωρινά αποθηκευμένη αίτηση είναι πάντα διαθέσιμη στο σύστημα επιτρέποντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας (ολοκλήρωση συμπλήρωσης και οριστικοποίηση) σε μεταγενέστερο στάδιο. Πατώντας στο εικονίδιο μολύβι, μπορείτε να επεξεργαστείτε μια ήδη υπάρχουσα αίτηση. Εικόνα 15. Επεξεργασία αίτησης Οριστικοποίηση αίτησης Για να μπορέσετε να εκτυπώσετε μια αίτηση, ώστε να την αποστείλετε στον ΟΠΕΚΕΠΕ, πρέπει προηγουμένως να την έχετε οριστικοποιήσει. Αιτήσεις που δεν έχουν οριστικοποιηθεί δεν λαμβάνονται υπόψη. Το εικονίδιο λουκέτο παρέχει τη λειτουργία της οριστικοποίησης. Εικόνα 16. Οριστικοποίηση αίτησης Διαγραφή αίτησης Μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια οποιαδήποτε αίτηση δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το εικονίδιο στην Εικόνα 18 παρέχει αυτή τη λειτουργία.

14 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 14 (18) Εικόνα 17. Διαγραφή αίτησης από το σύστημα Εκτύπωση αίτησης Μετά την επιτυχή αποθήκευση και οριστικοποίηση της αίτησής σας, είναι απαραίτητη η εκτύπωσή της. Πατώντας στο εικονίδιο του εκτυπωτή εμφανίζεται η αίτηση συμπληρωμένη σε εκτυπώσιμη μορφή. Στη συνέχεια, είτε από το μενού του browser, είτε από το εικονίδιο του εκτυπωτή στο επάνω δεξιό τμήμα της σελίδας μπορείτε να δώσετε την εντολή εκτύπωσης. Εικόνα 18. Εκτύπωση αίτησης. 3 Χρήση της ς Για κάθε υπόδειγμα αίτησης, παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης. 3.1 Στοιχεία μεταβιβαστή Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία μεταβιβαστή συμπληρώνονται αυτόματα από το σύστημα και δεν απαιτείται καμία ενέργεια από το χρήστη.

15 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 15 (18) Εικόνα 19. Στοιχεία μεταβιβαστή. Τα στοιχεία αυτά αντλούνται είτε από το μητρώο του ΟΠΕΚΕΠΕ αν πρόκειται για μεταβιβαστή, είτε από τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί κατά τη διαδικασία εγγραφής αν πρόκειται για κληρονόμο. 3.2 Στοιχεία αποδέκτη Από τα στοιχεία αποδέκτη υποχρεωτικά είναι μόνο τα ΑΦΜ, τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο ή επωνυμία εταιρείας για φυσικό και νομικό πρόσωπο αντίστοιχα. Όμως, για τη δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση, συνίσταται να επαληθεύσετε τα στοιχεία και σε περίπτωση που χρειαστεί να προβείτε στις απαραίτητες διορθώσεις από το μενού των ρυθμίσεων (βλ ). Για το πεδίο Οδός συνίσταται χρήση πεζών γραμμάτων με το πρώτο κεφαλαίο. Ενώ τα πεδία Νομός/Δήμος συμπληρώνονται βάσει της διαίρεσης Καποδίστρια. Εικόνα 20. Στοιχεία αποδέκτη. 3.3 Καταγραφή των μεταβιβασθέντων δικαιωμάτων Κατά τη φάση επεξεργασίας μια αίτησης, τα δικαιώματα που κατέχετε εμφανίζονται αυτόματα στην αίτηση. Σε περίπτωση που κάποιο δικαίωμα δεν μπορεί να μεταβιβαστεί εμφανίζεται απενεργοποιημένο χωρίς να δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσής του. Αναλυτικότερα, ακολουθεί περιγραφή των επιμέρους πεδίων αυτής της ενότητας.

16 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 16 (18) Εικόνα 21. Μεταβίβαση δικαιωμάτων μαζί με γη Αριθμός ΔΕΕ που μεταβιβάζονται. Το πεδίο συμπληρώνεται υποχρεωτικά από το χρήστη τουλάχιστον για μια μεταβίβαση. Πρέπει να είναι ακέραιος ή δεκαδικός με ακρίβεια 2 δεκαδικών ψηφίων. Δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αντίστοιχο Αριθμό ΔΕΕ ανά αίτηση Χαρτογραφικό Υπόβαθρο (Χ.Υ.) αγροτεμαχίου που μεταβιβάζεται. Το πεδίο συμπληρώνεται υποχρεωτικά στο αντίστοιχο δικαίωμα που θέλετε να μεταβιβάσετε. Σε περίπτωση που θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερα του ενός Χ.Υ. πατήστε δεξιά στο εικονίδιο συν (+) Αριθμός / Ημερομηνία. Τα πεδία συμπληρώνονται κατά ζεύγη σε περίπτωση που απαιτείται. Σε περίπτωση που θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερες συμβολαιογραφικές πράξεις πατήστε δεξιά στο εικονίδιο συν (+) Ημερομηνία μεταβίβασης. Το πεδίο συμπληρώνεται υποχρεωτικά σε κάθε αίτηση Αφορά καθεστώς πρόωρης συνταξιοδότησης με ημερομηνία απόφασης ένταξης. Το πεδίο συμπληρώνεται προαιρετικά στη αίτηση του Υποδείγματος 4.

17 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 17 (18) Αφορά ένταξη του αποδέκτη στο καθεστώς της εξισωτικής αποζημίωσης. Το πεδίο συμπληρώνεται προαιρετικά στη αίτηση του Υποδείγματος Ημερομηνία θανάτου. Το πεδίο συμπληρώνεται υποχρεωτικά στην αίτηση του Υποδείγματος Ημερομηνία έναρξης ενοικίασης. Το πεδίο συμπληρώνεται υποχρεωτικά στην αίτηση του Υποδείγματος Ημερομηνία λήξης ενοικίασης. Το πεδίο συμπληρώνεται υποχρεωτικά στην αίτηση του Υποδείγματος Ημερομηνία λήξης μίσθωσης. Το πεδίο συμπληρώνεται υποχρεωτικά στην αίτηση του Υποδείγματος 8. 4 Μηνύματα ς 4.1 Υπέρβαση αριθμού ΔΕΕ Σε περίπτωση που το άθροισμα του αριθμού ΔΕΕ σε όλες τις αιτήσεις υπερβαίνει τον αντίστοιχο Αριθμό ΔΕΕ της αίτησης παράγεται μήνυμα ενημέρωσης κατά τη στιγμή της αποθήκευσης. 4.2 Επιβεβαίωση διαγραφής Κατά την προσπάθεια διαγραφής μιας αίτησης, για λόγους διασφάλισης της ακεραιότητας των δεδομένων καλείστε να επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας με τον παρακάτω διάλογο.

18 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 18 (18) 4.3 Επιβεβαίωση οριστικοποίησης Κατά την προσπάθεια οριστικοποίησης μιας αίτησης, καλείστε να επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας με τον παρακάτω διάλογο. 4.4 Επιτυχής και ανεπιτυχής ενέργεια Σε περίπτωση που η αποθήκευση είναι επιτυχής εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα στο επάνω μέρος της σελίδας. Αντίστοιχο μήνυμα εμφανίζεται και στις υπόλοιπες ενέργειες όπως διαγραφή και οριστικοποίηση. Αν κάτι δεν έχει πάει καλά το μήνυμα που λαμβάνετε έχει την παρακάτω μορφή.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 2.β) Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο 3) Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ONLINE ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΡΑΣΗ 2.3 Β

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ONLINE ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΡΑΣΗ 2.3 Β ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ONLINE ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΡΑΣΗ 2.3 Β (Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στην Παραγωγή Σακχαροτεύτλων) 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Υποστήριξη Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων σε Πληροφοριακά Συστήματα 2013. «Υποέργο 4»

Έργο: Υποστήριξη Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων σε Πληροφοριακά Συστήματα 2013. «Υποέργο 4» Έργο: Υποστήριξη Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων σε Πληροφοριακά Συστήματα 2013 «Υποέργο 4» «Διαχείριση & Παρακολούθηση Στοιχείων Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου για τις ανάγκες αυτεπιστασιών συγχρηματοδοτούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα για την στήριξη νέων που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Β Έκδοση 1.0, Ιούνιος 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (επιχείρησης) στο Mathiteia4u

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (επιχείρησης) στο Mathiteia4u Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (επιχείρησης) στο Mathiteia4u Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα για την στήριξη νέων που έχουν μόλις αποφοιτήσει από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2014. Ver 09042014

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2014. Ver 09042014 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2014 Ver 09042014 Αθήνα, 2014 Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 1 1 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 4 2 ΜΕΝΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ 2014... 6 2.1 Ενιαία Αίτηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Υποβολής Δήλωσης N. 2308/95 μέσω Διαδικτύου

Οδηγός Χρήσης Υποβολής Δήλωσης N. 2308/95 μέσω Διαδικτύου Οδηγός Χρήσης Υποβολής Δήλωσης N. 2308/95 μέσω Διαδικτύου (1/39) Αύγουστος 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 3 Εγγραφή Νέου Χρήστη... 5 Σύνδεση Χρήστη... 7 Στοιχεία Δικαιούχου... 8 Υποβολή Δήλωσης... 13 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ...4 1.1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... 4 1.1.1 Αλλαγή κωδικού... 6 1.1.2 Είσοδος στο σύστημα... 7 1.1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΑΛ Α Έκδοση 1.0, Ιούνιος 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ 1. Γενικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ Η ηλεκτρονική υποβολή των ισοζυγίων κρέατος πραγματοποιείται μέσα από το λογισμικό Άρτεμις του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr

Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr Αθήνα, 18-08-2015 Αρ. Πρωτ.: ΔΒ4Α/οικ.31675 Γενική Δ/νση: Οργάνωσης & Σχεδιασμού ΠΡΟΣ Αγοράς Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Έκδοση 1.0, Ιούνιος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εκπαιδευτή

Εγχειρίδιο εκπαιδευτή Εγχειρίδιο εκπαιδευτή Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή... 3 2. Τι είναι η Πλατφόρµα Τηλεκατάρτισης... 4 3. Απαραίτητος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ (ΠΣ ΛΗΠ) V 4.07

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ (ΠΣ ΛΗΠ) V 4.07 YΠ.ΕΣ. - Δ.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ (ΠΣ ΛΗΠ) V 4.07 Πίνακας παρακολούθησης ενημερώσεων του εγχειριδίου Version Αλλαγές Παράγραφος Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» (ΕΣΠΑ 2007-2013)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» (ΕΣΠΑ 2007-2013) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ( 2007-2013) ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 3 περιφέρειες Σταδιακής

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής Ονοµαστικών Παραστατικών από Ασφαλισµένους ΕΤΑΑ-ΤΥ Τελευταία Αναθεώρηση: 2 Μαρτίου 2012

Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής Ονοµαστικών Παραστατικών από Ασφαλισµένους ΕΤΑΑ-ΤΥ Τελευταία Αναθεώρηση: 2 Μαρτίου 2012 Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής Ονοµαστικών Παραστατικών από Ασφαλισµένους ΕΤΑΑ-ΤΥ Τελευταία Αναθεώρηση: 2 Μαρτίου 2012 Περιεχόµενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 2 ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος

Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονική Υποβολή ΕΣΠΑ Εκπαιδευτικός Οδηγός Έκδοση 4.0 Ιούνιος 2012 [Ο παρών οδηγός συντάχθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ACS Connect. Εφαρμογή διαχείρισης αποστολών μέσω web. Έκδοση Οκτώβριος 2011. Οδηγίες Εγκατάστασης & Εγχειρίδιο χρήστη

ACS Connect. Εφαρμογή διαχείρισης αποστολών μέσω web. Έκδοση Οκτώβριος 2011. Οδηγίες Εγκατάστασης & Εγχειρίδιο χρήστη ACS Connect Εφαρμογή διαχείρισης αποστολών μέσω web Έκδοση Οκτώβριος 2011 Οδηγίες Εγκατάστασης & Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ACS & ΕΝΑΡΞΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Υποβολής απανών από Παρόχους Υγείας ( ΑΠΥ) Τελευταία Αναθεώρηση: 19 εκεµβρίου 2011

Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Υποβολής απανών από Παρόχους Υγείας ( ΑΠΥ) Τελευταία Αναθεώρηση: 19 εκεµβρίου 2011 Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Υποβολής απανών από Παρόχους Υγείας ( ΑΠΥ) Τελευταία Αναθεώρηση: 19 εκεµβρίου 2011 Περιεχόµενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 2 ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΥ... 6 3 ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας"

Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας" ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αρχική Οθόνη...2 Εγγραφή Χρήστη...3 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα Ελεγχόµενης Είσπραξης Υποχρεώσεων Εργοδοτών Τελευταία Αναθεώρηση: 21 Νοεµβρίου 2011 Περιεχόµενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... 4 3 ΥΠΟΒΟΛΗ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΣ... 5 3.1 Τύποι

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος

Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονική Υποβολή ΕΣΠΑ για δικαιούχους Εκπαιδευτικός Οδηγός Έκδοση 4.0 Ιούνιος 2012 [Ο παρών οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Εγγραφών στις Εξετάσεις DELF/DALF και Sorbonne. Οδηγίες Χρήσης για Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Εγγραφών στις Εξετάσεις DELF/DALF και Sorbonne. Οδηγίες Χρήσης για Κέντρα Ξένων Γλωσσών Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Εγγραφών στις Εξετάσεις DELF/DALF και Sorbonne Οδηγίες Χρήσης για Κέντρα Ξένων Γλωσσών DELF DALF SORBONNE A A2 B B2 C C2 B B2 C CL C2 C Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στις εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΕΙ Η ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 3. ΤΥΠΟΙ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 4. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΕΙ Η ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 3. ΤΥΠΟΙ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 4. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΕΙ Η ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 3. ΤΥΠΟΙ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 4. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 5. ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ALPHA MASS PAYMENTS 6. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Γενικές οδηγίες που αφορούν την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 από τα φυσικά πρόσωπα... 3 2. Υποβολή Τροποποιητικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα