ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ"

Transcript

1 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 1

2 2

3 3 Ζούμε σ έναν τόπο προικισμένο που οφείλουμε να τον διατηρήσουμε και να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, ακόμη καλύτερο. Η ευγενική συμπεριφορά μας στο οικοσύστημα, μεταξύ των άλλων, ορίζεται και από τη στάση μας απέναντι στην κατανάλωση των φυσικών πόρων. Κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την επάρκεια και την ανανέωσή τους, αποτελεί πράξη σεβασμού στο περιβάλλον μας και φυσικά στοιχείο πολιτισμού.

4 4 Άνεση, Ασφάλεια & Οικονομία Η άνετη διαβίωση στους εσωτερικούς χώρους ενός κτιρίου, είναι κυρίαρχο ζήτημα για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Κατοικίες, γραφεία ή άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, θα πρέπει να προσφέρουν θερμική άνεση στους χρήστες τους, ανεξάρτητα από τις εποχές του χρόνου και μάλιστα, με την κατά το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα κτίρια στην Ελλάδα, σε ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 60% του συνόλου τους, είναι κατασκευασμένα πριν από το 1980 και η μόνωσή τους είναι από ανύπαρκτη έως στην καλύτερη περίπτωση ανεπαρκής. Ακόμη και στα νεότερης κατασκευής κτίρια, παρατηρούνται αστοχίες σε σχέση με την ενεργειακή τους απόδοση, λόγω ανεπαρκούς μελέτης, ακατάλληλων επιλογών ως προς τα μονωτικά προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν, ακόμη και κακών πρακτικών εφαρμογής. Λόγω της φύσης και θέσης του, το δώμα καταπονείται από τη μόνιμη έκθεσή του στις περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες και συν τω χρόνω παρουσιάζει προβλήματα, αρχικά στεγανότητας και στη συνέχεια επίπονων κοστολογικά επισκευών. Η DUROSTICK έχει μελετήσει, σχεδιάσει και υλοποιήσει, ολοκληρωμένα συστήματα θερμοστεγάνωσης ταρατσών, ικανά να διασφαλίσουν την πολυπόθητη θερμική άνεση των εσωτερικών χώρων των κτιρίων, την απαραίτητη στεγανοποίηση των δωμάτων και τελικά την ίδια τη στατικότητα της δομής. Με τον διακριτικό τίτλο COOL ROOF, COOL ROOF light και COOL ROOF inverted, η DUROSTICK αντιμετωπίζει ουσιαστικά τα προβλήματα θερμοστεγάνωσης των κτιρίων, με συστήματα που αποτελούνται από βιομηχανικά τυποποιημένα προϊόντα που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων πιστοποίησης. Οι μεγαλύτερες απώλειες ενέργειας που καταγράφονται σε μια κτιριακή δομή, προέρχονται από το δώμα της κατασκευής % απώλεια ενέργειας μέσω της οροφής (επικλινούς ή οριζόντιας)

5 Το COOL ROOF είναι Άριστο σύστημα Θερμοστεγάνωσης ταρατσών Με τη συμμετοχή πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντων, σε κάθε στάδιο της εφαρμογής του Ασπίδα προστασίας Θωρακίζει την κατασκευή από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, τις βροχές και παγωνιές του χειμώνα Ελαστικό & Ανεπηρέαστο Η υψηλή ελαστικότητα του συστήματος, προστατεύει τις επιφάνειες από την εμφάνιση ρωγμών που προκαλούνται από τη φυσική διαστολή και συστολή τους και τις δονήσεις του εδάφους Στεγανό Εμποδίζει τη διείσδυση του νερού και την ανάπτυξη υγρασίας Σύστημα φιλικό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 5 Με το COOL ROOF επιτυγχάνεται Εξοικονόμηση Ενέργειας Λιγότερη κατανάλωση καυσίμου για θέρμανση, μικρότερη κατανάλωση ρεύματος για δροσισμό Προστασία της κατασκευής Επενδύει την ταράτσα με ένα ενεργειακό μανδύα που προστατεύει την κτιριακή δομή από τις καιρικές συνθήκες, τη χημική επίδραση του περιβάλλοντος και το πέρασμα του χρόνου (γήρανση) Υψηλές Μηχανικές Αντοχές Ανθεκτική τελική επιφάνεια στην κρούση, την τριβή, την θλίψη και τον εφελκυσμό Καλύτερο εσωτερικό Κλίμα Διασφαλίζει υγιεινότερες συνθήκες διαβίωσης στους υποκείμενους, εσωτερικούς χώρους του κτιρίου, αφού απομακρύνεται η πιθανότητα εμφάνισης υγρασίας και η ανάπτυξη μυκήτων Επιπρόσθετα, εμποδίζει την εμφάνιση υδρατμών που προκαλούνται από τη διαφορά θερμοκρασιών μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος, με φυσικό αποτέλεσμα την ταχύτερη θέρμανση και τον αποδοτικότερο δροσισμό των χώρων. Αισθητική και Πρακτική Αρτιότητα Η τελική μορφή του συστήματος, επιτρέπει κάθε είδους χρήση της επιφάνειας, ενώ αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα επένδυσης για πλακίδια, πλάκες, πέτρες, ξύλινο κατάστρωμα ή οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό στοιχείο. Ανακαίνιση, Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση Αναπλάθει παλαιότερες κατασκευές, επαναπροσδιορίζει τη χρήση τους, ανανεώνει τη διάρκεια ζωής τους, τις εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει την ενεργειακή τους απόδοση διαχρονικά.

6 6 Πριν την εκκίνηση Νέες κατασκευές, ήδη δομημένα νέα κτίρια, καθώς και παλαιότερες κτιριακές δομές, μπορούν να υποδεχθούν σύστημα θερμοστεγάνωσης στο δώμα τους, προκειμένου να προστατευθούν διαχρονικά και να αναβαθμιστούν ενεργειακά. Πριν την εφαρμογή του συστήματος θα πρέπει: Σύμφωνα με τις σύγχρονες πολεοδομικές απαιτήσεις, να έχει διασφαλιστεί η στατικότητα της κατασκευής τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή του συστήματος. Πιθανά προβλήματα στατικότητας ή και άλλου είδους επισκευές θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν το έργο. να διασφαλίζεται με κάθε δυνατό τρόπο η πιστοποίηση των προϊόντων που συμμετέχουν στο σύστημα, βάσει των προδιαγραφών που ορίζονται στα επίσημα ευρωπαϊκά πρότυπα.

7 Στάδια εφαρμογής συστήματος COOL ROOF 1 Για να εκκινήσουν οι εργασίες εφαρμογής του ολοκληρωμένου συστήματος θερμοστεγάνωσης COOL ROOF της DUROSTICK, θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα οι επιφάνειες που θα το υποδεχθούν. Οι όποιες επισκευές πιθανά χρειαστούν, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι σταθερό και συμπαγές, χωρίς υγρασία, σαθρά, αποφλοιώσεις, ή κακοτεχνίες. 4 Τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών από εξηλασμένη πολυστερίνη - XPS R&F. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί διογκωμένη πολυστερίνη EPS 150. Oι αρμοί των πλακών θα πρέπει να διασταυρώνονται μεταξύ τους από στρώση σε στρώση, χωρίς κενά, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα δημιουργίας θερμογεφυρών. 7 2 Επιμελής καθαρισμός των επιφανειών. 3 Διάστρωση κόλλας θερμομονωτικών πλακών στο υπόστρωμα, σε πάχος στρώσης της τάξης των 10mm. Η DUROSTICK, ανάλογα με το είδος της εφαρμογής, προτείνει δύο διαφορετικών τύπων κόλλες. ULTRACOLL THERMO και ROMIX THERMO. 5 Μετά από τουλάχιστον 6 ώρες, ανάλογα με τις συνθήκες στο περιβάλλον και αφού οι θερμομονωτικές πλάκες έχουν άρρηκτα συνδεθεί με το υπόστρωμα, εφαρμόζεται στο σύνολο της επιφάνειας το Χαλαζιακό Ακρυλικό αστάρι DS-255 της DUROSTICK, σε δύο στρώσεις σταυρωτά. Το αστάρι θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες πρόσφυσης, μεταξύ των πλακών και της τσιμεντοκονίας που θα ακολουθήσει. KOΛΛΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΈΣ ΠΛΆΚΕΣ XPS R&F EPS 150 DS-255 Χαλαζιακό αστάρι

8 8 6 Την επόμενη ημέρα και αφού το χαλαζιακό αστάρι έχει στεγνώσει, δημιουργούνται οι απαραίτητες ρύσεις, για να επιτευχθεί η ομαλή απορροή του νερού από την επιφάνεια. Επιλέγεται, βιομηχανικά τυποποιημένο τσιμεντοκονίαμα, με άριστες προδιαγραφές προκειμένου να διασφαλιστούν μεγάλες αντοχές σε μηχανικές καταπονήσεις, αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες, απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές, διαρκή υγρασία και παγετό. Το ιδανικό προϊόν για την εφαρμογή, είναι το ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα D-6 της DUROSTICK. Tσιμεντοειδές στεγανωτικό Ηydrostop Roof Yαλόπλεγμα DS-4160 (εγκιβωτισμός στο Ηydrostop Roof) Iνοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα Durofix Iνοπλισμένη τσιμεντοκονία D-6 (ή παραδοσιακή τσιμεντοκονία) Χαλαζιακό αστάρι DS-255 Εξηλασμένη πολυστερίνη XPS R&F Ultracoll Thermo ή Romix Therno Δομικό στοιχείο D-6 Ινοπλισμένη τσιμεντοκονία DUROFIX Επισκευαστικό πολυμερικό ινοπλισμένο κονίαμα 7 Στη συμβολή των κάθετων, με την οριζόντια επιφάνεια, δημιουργείται κοίλο λούκι για να εμποδίζει τη συγκέντρωση του νερού στο ευπαθές σημείο. Για την εφαρμογή, επιλέγεται το ινοπλισμένο, Πολυμερικό τσιμεντοκονίαμα DUROFIX της DUROSTICK. Σχηματικά, το σύστημα με κοίλο λούκι απεικονίζεται σε τομή, στο σχέδιο που ακολουθεί. 8 9 Εναλλακτικά, αν η τελική επιφάνεια που θα αποδώσει το σύστημα έχει προβλεφθεί να επενδυθεί, δημιουργείται αρμός διαστολής που σφραγίζεται με κυψελωτό κορδόνι πολυαιθυλενίου και πολυουρεθανικό ελαστικό σφραγιστικό, DUROFLEX-PU. Η νέα, με ρύσεις επιφάνεια που έχει δημιουργηθεί με την τσιμεντοκονία, απαιτεί περιοδική - συνεπή διαβροχή, 3-4 φορές εντός 24ώρου, για να αποφευχθεί το πρόωρο επιφανειακό της στέγνωμα. Η επόμενη φάση του έργου ακολουθεί μετά από περίπου 10 ημέρες. Για το τελικό στάδιο της εφαρμογής, το τσιμεντοειδές στεγανωτικό ενός συστατικού HYDROSTOP ROOF της DUROSTICK, αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Εύκαμπτο, λευκό, Ψυχρό υλικό πιστοποιημένο για την ανακλαστικότητά του στα εργαστήρια της Ομάδας Μελετών Κτιριακού Περιβάλλοντος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο εύκαμπτος και υδρατμοπερατός υμένας του, παρακολουθεί τις κινήσεις του συστήματος που προέρχονται από τις διαστολές και συστολές των επιφανειών και τις δονήσεις που υποδέχεται το κτίριο από το έδαφος.

9 Διασφαλίζει στο ακέραιο τη στεγανότητα της κατασκευής και είναι προορισμένο να παραμείνει δραστικά ενεργό για πολλά χρόνια, σε θερμοκρασίες από -35 C έως και +90 C. Για τη διασφάλιση ιδανικών συνθηκών πρόσφυσης του στεγανωτικού με την τσιμεντοκονία, συνιστάται καθολική διαβροχή του συνόλου της επιφάνειας. Η εφαρμογή του στεγανωτικού εκκινεί από τις παρυφές του δώματος, όπου έχει δημιουργηθεί κοίλο λούκι. Με πατρόγκα επενδύεται με στεγανωτικό η επιφάνειά του και στη συνέχεια εγκιβωτίζεται το αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα DS Η κάθε λωρίδα υαλοπλέγματος θα πρέπει να καλύπτεται σε ένα πλάτος 10 cm, με την επόμενη α Η εφαρμογή της πρώτης στρώσης του στεγανωτικού, γίνεται στην προετοιμασμένη επιφάνεια με ρολό και κίνηση προς μία κατεύθυνση. Η στρώση θα πρέπει να είναι πλούσια, της τάξης του 1 mm χωρίς κενά. Για τον οπλισμό της στεγανοποιημένης επιφάνειας, εγκιβωτίζεται υαλόπλεγμα DS-4160 στη νωπή πρώτη στρώση και καλύπτεται πλήρως με το ήδη εφαρμοσμένο στεγανωτικό. Ακολουθούν δύο ακόμα επιστρώσεις στεγανωτικού. 13 Την επόμενη ημέρα, συνιστάται ελαφρά διαβροχή της επιφάνειας για να ακολουθήσει η δεύτερη στρώση. Ξεκινάει από το κοίλο λούκι και συνεχίζει στο σύνολο της επιφάνειας, σταυρωτά σε σχέση με την εφαρμογή της πρώτης. ΗΥDROSTOP ROOF Eύκαμπτο, λευκό, τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών DS-4160 Υαλόπλεγμα Οπλισμού Θερμοπρόσοψης

10 10 14 Η τρίτη και τελική στρώση, πραγματοποιείται την επόμενη Αρμοί διαστολής ημέρα, ακολουθώντας πιστά το σύνολο της διαδικασίας εφαρμογής. 24 ώρες αργότερα, η ταράτσα μπορεί να πατηθεί χωρίς κίνδυνο για την εφαρμογή. Εφόσον είναι επιθυμητό, μπορούν να ακολουθήσουν εργασίες για επένδυση της επιφάνειας με πλακίδια, πέτρινες πλάκες, ξύλο ή οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό υλικό έχει επιλεγεί. Η δημιουργία αρμών διαστολής, είναι η απαραίτητη ασφαλιστική δικλείδα για την απρόσκοπτη και αρμονική λειτουργία του συστήματος διαχρονικά, χωρίς προβλήματα. Ανά 16-25m 2 θερμοστεγανοποιημένης επιφάνειας, δημιουργούνται αρμοί που πληρώνονται με κυψελωτό κορδόνι πολυαιθυλενίου, ασταρώνονται με PRIMER-PU και ολοκληρώνονται με την έως την επιφάνεια εφαρμογή, του πολυουρεθανικού ελαστομερούς σφραγιστικού DUROFLEX-PU. (Δείτε σχηματικά την τομή ενός τέτοιου αρμού, στο σχέδιο που ακολουθεί). Εφόσον η τελική επιφάνεια που απέδωσε το σύστημα, έχει προβλεφθεί να επενδυθεί, θα πρέπει και η επενδυμένη επιφάνεια να φέρει τους ίδιους αρμούς διαστολής, στην ακριβώς ίδια διαδρομή που τρέχουν οι αρμοί του συστήματος. Στις παρυφές της επιφάνειας, εκεί που οι κάθετες συναντούν την οριζόντια επιφάνεια της ταράτσας και εφόσον δεν έχει δημιουργηθεί κοίλο λούκι, απαραίτητο είναι να δημιουργηθεί περιμετρικός αρμός διαστολής με την ίδια διαδικασία. Aρμός διαστολής DUROFLEX-PU Πολυουρεθανική ελαστική μαστίχη ενός συστατικού Κορδόνι πολυαιθυλενίου DS-265 PRIMER-PU Αστάρι για το DUROFLEX-PU Σημείωση: Ο περιοδικός έλεγχος της θερμοστεγανοποιημένης επιφάνειας, είναι επιβεβλημένος. Αστάθμητοι παράγοντες ή ατυχήματα, μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον αδιάρρηκτο στεγανοποιητικό τελικό υμένα της επιφάνειας, με αποτέλεσμα την εισχώρηση νερού στο υπόστρωμα του συστήματος. Κάτι τέτοιο είναι σε θέση να ασθενήσει την αποτελεσματικότητα του συστήματος και σε σύντομο χρόνο να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κατασκευή. Hydrostop Roof Κοίλο λούκι Iνοπλισμένη Τσιμεντοκονία D-6 ή παραδοσιακή τσιμεντοκονία Duroflex-PU Primer-PU DS-265 Kορδόνι Πολυαιθυλενίου Θερμομονωτική πλάκα XPS R&F

11 Προστασία, Ασφάλεια, Εξοικονόμηση Ενέργειας & Άνεση Η DUROSTICK, απόλυτα συμμορφωμένη στις επιταγές της σύγχρονης δόμησης, παράγει προϊόντα - λύσεις πιστοποιημένης ποιότητας και συνθέτει συστήματα ικανά να καλύψουν κάθε υψηλή απαίτηση εφαρμογών. Το γεγονός είναι, ότι με το Ολοκληρωμένο Σύστημα Θερμοστεγάνωσης COOL ROOF της DUROSTICK, οι ταράτσες μεταμορφώνονται σε χώρους αναψυχής, απαλλαγμένους από προβλήματα κακοτεχνιών, επισκευών, λιμναζόντων νερών, υγρασίας και διάβρωσης των δομικών στοιχείων. Η κτιριακή δομή θωρακίζεται από τη ζέστη του καλοκαιριού και το κρύο του χειμώνα, ενώ εκμηδενίζεται η πιθανότητα εμφάνισης υγρασίας στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα στο σύνολό του, είναι άρτιο αισθητικά, επαναπροσδιορίζει τη χρήση του δώματος από τους κατοίκους του κτιρίου και χαρίζει υγιεινό εσωτερικό μικροκλίμα στους υποκείμενους της εφαρμογής, εσωτερικούς χώρους. Από την ίδια ημέρα της ολοκλήρωσης των εργασιών, εξοικονομείτε ενέργεια. 11 Δείτε ρεαλιστικά κινηματογραφημένη την εφαρμογή του ολοκληρωμένου συστήματος θερμοστεγάνωσης ταρατσών COOL ROOF, στο web site της DUROSTICK και στο κανάλι της εταιρείας στο Youtube

12 12 Η τομή του συστήματος Το COOL ROOF, είναι το κορυφαίο σύστημα θερμοστεγάνωσης και ενεργειακής αναβάθμισης δωμάτων της DUROSTICK. Στην τομή του συστήματος που παρουσιάζεται, μπορείτε να διακρίνετε τα στάδια σύνθεσής του έτσι όπως περιγράφηκαν στα στάδια εφαρμογής Ανά 16-25m 2 θερμοστεγανοποιημένης επιφάνειας, δημιουργούνται αρμοί διαστολής, για την αρμονική κινητικότητα επιφανειών και συστήματος

13 1 ΚΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ULTRACOLL THERMO Πανίσχυρη κόλλα θερμομονωτικών πλακών με υδροφοβικές ιδιότητες. Προσφύεται ισχυρά σε κάθε οικοδομική επιφάνεια και αποδίδει τέλεια φινιρισμένες επιφάνειες λόγω του λεπτόκοκκου χαρακτήρα της. Συσκευασία: 25Kg. Κατανάλωση: 2,5-4Kg/m 2 (ανάλογα με την κατάσταση του υποστρώματος και την οδοντωτή σπάτουλα). ή ROMIX THERMO Υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, κόλλα θερμομονωτικών πλακών. Η διαβαθμισμένη κοκκομετρία της, προσφέρει εξαιρετική εργασιμότητα και κορυφαία απόδοση. Συσκευασία: 25Kg. Κατανάλωση: 2,5-4Kg/m 2 (ανάλογα με την κατάσταση του υποστρώματος και την οδοντωτή σπάτουλα). 2 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ 3 ΠΛΑΚΕΣ XPS R&F / EPS 150 Διογκωμένη ή Εξηλασμένη πολυστερίνη, είναι το θερμομονωτικό μέσο καρδιά του συστήματος. XPS R&F Διάσταση: 125χ60cm. Πάχη: 2-10 cm. EPS 150 Διάσταση: 100χ50cm. Πάχη: 2-10 cm. ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ DS-255 Το Χαλαζιακό αστάρι της DUROSTICK αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του θερμομονωτικού υλικού και της τσιμεντοκονίας. Με ειδικές ακρυλικές ρητίνες στη σύνθεσή του, χαλαζιακά αδρανή και βελτιωτικά πρόσθετα, διατίθενται χωρίς διαλύτες και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες πρόσφυσης. Συσκευασία: Δοχείο 1 / 5 & 15Kg. Κατανάλωση: gr/m 2 ανά στρώση. 4 D-6 Για τη δημιουργία ρύσεων νερού στο σύστημα, επιλέγεται το Ινοπλισμένο Επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα D-6 της DUROSTICK. Διαθέτει υψηλές μηχανικές αντοχές και αντιστάσεις στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Δεν ρηγματώνει η επιφάνεια του και δεν διαβρώνει τις σωληνώσεις. Κατάλληλο για πάχη από 2-5cm. Συσκευασία: 25Kg. Κατανάλωση: 14Kg/m 2 /cm πάχους στρώσης. TΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ & DUROFIX Για τη δημιουργία κοίλου λουκιού, επιλέγεται το ινοπλισμένο, Πολυμερικό τσιμεντοκονίαμα DUROFIX της DUROSTICK. Δεν συρρικνώνεται και δεν σκάει, σε πάχη έως και 6cm. Συσκευασία: 25Kg. Κατανάλωση: Περίπου 18Kg/m 2 /cm πάχους στρώσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ 6 DS-4160 Το δίχτυ ασφαλείας της στεγανωτικής στρώσης του συστήματος, ενισχύει τις αντοχές της και εκμηδενίζει την πιθανότητα ρηγμάτωσης της στεγανοποιημένης επιφάνειας. Σύνθεση: Fiberglass. Καρέ: 4χ4mm. Βάρος: 160 gr/m 2 Συσκευασία: Ρολό. Διαστάσεις: 1χ50m. Κατανάλωση: Το εμβαδόν της επιφάνειας + 10%. HYDROSTOP ROOF Το τσιμεντοειδές στεγανωτικό ενός συστατικού της DUROSTICK, αποτελεί την ασπίδα προστασίας του συστήματος. Με κορυφαία τα χαρακτηριστικά ανακλαστικότητας, ευκαμψίας και απόλυτης στεγανότητας που προσφέρει, είναι το ενδεδειγμένο προιόν για την ολοκλήρωση του συστήματος. Συσκευασία: 11Kg. Κατανάλωση: 1,0Kg/m 2 /mm πάχους στρώσης. ή HYDROSTOP 2 συστατικών Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εύκαμπτο τσιμεντοειδές στεγανωτικό 2 συστατικών της DUROSTICK. Συσκευασία: Δοχείο 16Kg (Περιέχονται 11,2Kg κονίαμα & 4,8Kg ρητίνη). Κατανάλωση: 1,0-1,3Kg/m 2 /mm πάχους στρώσης. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ DS-220 To επαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό καουτσούκ, συνιστάται εναλλακτικά ως τελική στεγανοποιητική στρώση, όταν το δώμα είναι προορισμένο για ήπια χρήση. Συσκευασία: Δοχείο 5 / 15 & 25Kg. Κατανάλωση: 1,0-1,5Kg/m 2 σε δύο στρώσεις. WATERPROOF-PU To πολυουρεθανικό στεγανωτικό, ενός συστατικού, συνιστάται εναλλακτικά ως τελική στεγανοποιητική στρώση, όταν το δώμα είναι προορισμένο για ήπια χρήση χωρίς ανάγκη περαιτέρω επένδυσής του και η επιλογή αφορά χρήση πολυουρεθανικού προιόντος. Συσκευασία: Δοχείο 3,6 & 18lt. Κατανάλωση: 1,0-2,0lt, ανάλογα με τον αριθμό των επιστρώσεων.

14 14 Πιστοποιήσεις Ψυχρών Υλικών Tα πιστοποιητικά εκδόθηκαν από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια της ομάδας Μελετών Κτιριακού Περιβάλλοντος του τμήματος Φυσικής.

15 15

16 16 COOL ROOF light Ελαφροβαρές σύστημα θερμοστεγάνωσης ταρατσών H DUROSTICK, παράγει συστήματα θερμοστεγάνωσης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες θερμομόνωσης και στεγανοποίησης. Νέες κατασκευές, ήδη δομημένα νέα κτίρια, καθώς και παλαιότερες κτιριακές δομές, μπορούν να υποδεχθούν σύστημα θερμοστεγάνωσης στο δώμα τους, για να προστατευθούν διαχρονικά και να αναβαθμιστούν ενεργειακά. Σε συνέχεια του ολοκληρωμένου συστήματος θερμοστεγάνωσης και ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων COOL ROOF, η DUROSTICK σχεδίασε και διαθέτει εναλλακτικά το σύστημα θερμοστεγάνωσης ταρατσών COOL ROOF Light. Οι αντικειμενικές συνθήκες που υφίστανται στο κάθε έργο, είναι εκείνες που οδηγούν στη βέλτιστη λύση. Γιατί COOL ROOF Light Γιατί είναι οικονομική λύση Η light εκδοχή του COOL ROOF, συμπιέζει τα κόστη της αγοράς των προϊόντων που συμμετέχουν στο σύστημα και παράλληλα τα κόστη εφαρμογής (εργατικά) Γιατί είναι ελαφροβαρές σύστημα Επιβαρύνει μόλις με 12-16Kg/m 2 το δώμα, με συνέπεια να αποτελεί ασφαλή λύση όπου δεν επιτρέπεται η κτιριακή δομή να επιφορτιστεί με μεγάλα βάρη Γιατί η επιφάνεια είναι ομαλή και οι ρύσεις απορροής του νερού, υφίστανται Ως εκ τούτου δεν απαιτείται η χρήση τσιμεντοκονίας για την εξομάλυνση της επιφάνειας και τη δημιουργία ρύσεων Γιατί μειώνεται ο χρόνος εφαρμογής Σε 3-4 ημέρες το έργο μπορεί να παραδοθεί ολοκληρωμένο, αφού τα προϊόντα που συμμετέχουν και τα στάδια εφαρμογής του συστήματος, είναι λιγότερα. Πριν την εκκίνηση Πριν την εφαρμογή του συστήματος θα πρέπει: Σύμφωνα με τις σύγχρονες πολεοδομικές απαιτήσεις, απαραίτητο είναι να έχει διασφαλιστεί η στατικότητα της κατασκευής τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή του συστήματος. να διασφαλίζεται με κάθε δυνατό τρόπο η πιστοποίηση των προϊόντων που συμμετέχουν στο σύστημα, βάσει των προδιαγραφών που ορίζονται στα επίσημα ευρωπαϊκά πρότυπα. οι επιφάνειες που θα υποδεχθούν το σύστημα, επιβάλλεται να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. oι όποιες επισκευές πιθανά χρειαστούν, να έχουν ολοκληρωθεί και το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι σταθερό και συμπαγές, χωρίς υγρασία, σαθρά, αποφλοιώσεις, ή κακοτεχνίες.

17 17

18 18 Στάδια εφαρμογής συστήματος COOL ROOF Light 1 Επιμελής καθαρισμός των επιφανειών Αστάρωμα του συνόλου της προς θερμοστεγάνωση επιφάνειας. Συνιστάται η χρήση του μικρομοριακού σταθεροποιητή AQUAFIX της DUROSTICK. Θα εμποτίσει σε βάθος την επιφάνεια και θα δημιουργήσει άριστες συνθήκες πρόσφυσης για το στεγανωτικό που θα ακολουθήσει. Τουλάχιστον 3 ώρες αργότερα, ανάλογα με τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία στο περιβάλλον, εφαρμόζεται το επαλειφόμενο τσιμεντοειδές στεγανωτικό D-1. Εμπλουτίστε το στις σωστές αναλογίες, με το βελτιωτικό ακρυλικό γαλάκτωμα D-20 της DUROSTICK. Τουλάχιστον 3 ώρες αργότερα και αφού το στεγανωτικό έχει στεγνώσει σε βάθος, εφαρμόζεται με οδοντωτή σπάτουλα (ύψος δοντιού 10 mm), κόλλα θερμομονωτικών πλακών στην στεγανοποιημένη επιφάνεια. Συνιστάται η χρήση της κόλλας ULTRACOLL THERMO, ωστόσο και ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής, μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί η κόλλα ROMIX THERMO της DUROSTICK. Επάνω στη διαστρωμένη κόλλα, εφαρμόζεται το θερμομονωτικό μέσο. Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης XPS R&F, επικολλούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται κενά μεταξύ τους που θα δημιουργούσαν θερμογέφυρες. Την επομένη, στην επιφάνεια των θερμομονωτικών πλακών διαστρώνεται με οδοντωτή σπάτουλα σε πάχος στρώσης τουλάχιστον 5 mm, η ίδια κόλλα που χρησιμοποιήθηκε για την επικόλληση των θερμομονωτικών πλακών. Στην νωπή στρώση της κόλλας, εγκιβωτίζεται το αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα DS-4160 της DUROSTICK. Το κάθε κομμάτι υαλοπλέγματος θα πρέπει να καλύπτεται σε ένα πλάτος 10 cm, με το επόμενο. Με την οδοντωτή σπάτουλα, από την ίσια πλευρά της, λειαίνεται η επιφάνεια και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται πλήρης κάλυψη του υαλοπλέγματος. 9 Η διαστρωμένη με κόλλα επιφάνεια, ασταρώνεται για να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες πρόσφυσης με το στεγανωτικό που θα ακολουθήσει. Συνιστάται η χρήση του μικρομοριακού σταθεροποιητή AQUAFIX της DUROSTICK. Το τελικό στάδιο της εφαρμογής, αφορά την καθολική στεγανοποίηση της επιφάνειας που έως τώρα έχει δημιουργηθεί. Η επιλογή του στεγανοποιητικού, εξαρτάται από τη χρήση που προορίζεται να έχει η ταράτσα. Στην περίπτωση που η τελική στεγανοποιημένη επιφάνεια πρόκειται να επενδυθεί με κεραμικά ή άλλα πλακίδια, πέτρα κ.ά., ή προορίζεται για έντονη χρήση από τους κατοίκους του κτιρίου, τότε, συνιστάται η στεγανοποίηση να γίνει με τσιμεντοειδές προϊόν. Το HYDROSTOP ROOF της DUROSTICK, είναι τσιμεντοειδές εύκαμπτο στεγανωτικό ενός συστατικού, που πληροί στο ακέραιο τις συγκεκριμένες προδιαγραφές χρήσης και απόδοσης. Πιστοποιημένο Ψυχρό υλικό, με κορυφαία ανακλαστική ικανότητα, προστατεύει το σύστημα από την επίδραση της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το τσιμεντοειδές στεγανωτικό HYDROSTOP 2 συστατικών. Το στεγανωτικό εφαρμόζεται σε 3 στρώσεις σταυρωτά, με διαφορά 12 περίπου ωρών μεταξύ των στρώσεων (ανάλογα με την θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία στο περιβάλλον). Στην νωπή πρώτη στρώση, εγκιβωτίζεται αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα οπλισμού DS-4160 της DUROSTICK. Μεταξύ των στρώσεων συνιστάται ελαφρά διαβροχή. Αν το δώμα προορίζεται για ηπιότερη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το DS-220 της DUROSTICK. Είναι ακρυλικό ελαστομερές καουτσούκ, απολύτως κατάλληλο για να εξυπηρετήσει τις συγκεκριμένες προδιαγραφές χρήσης και απόδοσης. Εφόσον η επιλογή αφορά τη χρήση πολυουρεθανικού στεγανωτικού, η DUROSTICK συστήνει το τροποποιημένο με σιλάνια πολυουρεθανικό στεγανωτικό WATERPROOF- PU ή το HYDROSTOP-PU.

19 19 Τα πολυουρεθανικά στεγανωτικά εφαρμόζονται σε 2-3 στρώσεις σταυρωτά, με διαφορά 12 τουλάχιστον ωρών μεταξύ των στρώσεων (ανάλογα με την θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία στο περιβάλλον). Αρμοί διαστολής Για την ασφάλεια του συστήματος, κρίσιμης σημασίας είναι η δημιουργία περιμετρικών αρμών διαστολής. Στο αρχικό στάδιο της επικόλλησης των θερμομονωτικών πλακών, θα πρέπει να προβλεφθεί περιμετρικά της εφαρμογής, αρμός πλάτους περί τα 8 mm. Στο βάθος του, τοποθετείται κυψελωτό κορδόνι πολυαιθυλενίου DS-265. Με PRIMER-PU, δημιουργούνται άριστες συνθήκες πρόσφυσης για την πολυουρεθανική μαστίχη DUROFLEX-PU που θα ακολουθήσει και θα πληρώσει έως την επιφάνεια τον αρμό. Οι αρμοί διαστολής, έχουν σαν αποστολή τη διασφάλιση της απροβλημάτιστης κινητικότητας των επιφανειών που προέρχεται από τις συστολές - διαστολές τους και τις μικροδονήσεις του εδάφους. Η όποια παρέμβαση στις επιφάνειες, συνεπάγεται το σεβασμό της ύπαρξης υφιστάμενων αρμών και τη διατήρησή τους. Όταν εφαρμόζεται προϊόν ή σύστημα που πρόκειται να καλύψει υφιστάμενους αρμούς, η υποχρέωση είναι να προβλεφθεί η δημιουργία νέου αρμού που με συνέπεια θα ακολουθεί τη γραμμή του υφιστάμενου. Αρμός διαστολής Duroflex PU Κυψελωτό κορδόνι πολυαιθυλενίου Hydrostop Roof Yαλόπλεγμα DS-4160 Ultracoll Thermo Yαλόπλεγμα DS-4160 Εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS) R&F Ultracoll Thermo D-1 Δομικό στοιχείο Σημείωση: Ο περιοδικός έλεγχος της θερμοστεγανοποιημένης επιφάνειας, είναι επιβεβλημένος. Αστάθμητοι παράγοντες ή ατυχήματα, μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον αδιάρρηκτο στεγανοποιητικό τελικό υμένα της επιφάνειας, με αποτέλεσμα την εισχώρηση νερού στο υπόστρωμα του συστήματος. Κάτι τέτοιο είναι σε θέση να ασθενήσει την αποτελεσματικότητα του συστήματος και σε σύντομο χρόνο να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κατασκευή.

20 20 Η τομή του συστήματος Το COOL ROOF light, είναι κορυφαίο σύστημα θερμοστεγάνωσης και ενεργειακής αναβάθμισης δωμάτων της DUROSTICK. Στην τομή του συστήματος που παρουσιάζεται, μπορείτε να διακρίνετε τα στάδια σύνθεσής του έτσι όπως περιγράφηκαν στα στάδια εφαρμογής Για την ασφάλεια του συστήματος, κρίσιμης σημασίας είναι η δημιουργία περιμετρικών αρμών διαστολής

21 21 1 ΑΣΤΑΡΙ 2 AQUAFIX Για να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες πρόσφυσης μεταξύ της ταράτσας και του στεγανωτικού - βάση του συστήματος, αλλά και να εξισορροπηθεί η απορροφητικότητα της επιφάνειας, συνιστάται η χρήση του μικρομοριακού σταθεροποιητή AQUAFIX της DUROSTICK. Συσκευασία: 1 / 5 & 20lt. Κατανάλωση: 1lt/10-15m 2 ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και την αραίωση του προϊόντος. ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΒΑΣΗΣ D-1 Επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα υψηλών αντοχών. Συσκευασία: 5 & 25Kg. Κατανάλωση: 1,0-1,3 Kg/m 2 /mm πάχους στρώσης. & ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ D-20 Ακρυλική ρητίνη ενίσχυσης τσιμεντοκονιαμάτων. Συσκευασία: 1 / 5 & 20lt. Κατανάλωση: Ανάλογα με την εφαρμογή και την αραίωση του που κυμαίνεται από 1:1 έως 1:5 μέρη με νερό. 3 ΚΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ULTRACOLL THERMO Πανίσχυρη κόλλα θερμομονωτικών πλακών με υδροφοβικές ιδιότητες. Προσφύεται ισχυρά σε κάθε οικοδομική επιφάνεια και αποδίδει τέλεια φινιρισμένες επιφάνειες λόγω του λεπτόκοκκου χαρακτήρα της. Συσκευασία: 25Kg. Κατανάλωση: Ως κόλλα: 2,5-4Kg/m 2 (ανάλογα με την κατάσταση του υποστρώματος και την οδοντωτή σπάτουλα). Ως επικαλυπτική στρώση: 1,5Kg/ m 2 /mm (για τον εγκιβωτισμό υαλοπλέγματος). ROMIX THERMO Υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, κόλλα θερμομονωτικών πλακών. Η διαβαθμισμένη κοκκομετρία της, προσφέρει εξαιρετική εργασιμότητα και κορυφαία απόδοση. Συσκευασία: 25Kg. Κατανάλωση: Ως κόλλα: 2,5-4Kg/m 2 (ανάλογα με την κατάσταση του υποστρώματος και την οδοντωτή σπάτουλα). Ως επικαλυπτική στρώση: 1,5Kg/m 2 /mm (για τον εγκιβωτισμό υαλοπλέγματος). 4 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ XPS R&F Η εξηλασμένη XPS R&F πολυστερίνη είναι το θερμομονωτικό μέσο καρδιά του συστήματος. Διάσταση: 125χ60cm. Πάχη: 2-10 cm. 5 ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ 6 ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ DS-4160 Το δίχτυ ασφαλείας της στεγανωτικής στρώσης του συστήματος, ενισχύει τις αντοχές της και εκμηδενίζει την πιθανότητα ρηγμάτωσης της στεγανοποιημένης επιφάνειας. Σύνθεση: Fiberglass. Καρέ: 4χ4mm. Βάρος: 160 gr/m 2 Συσκευασία: Ρολό. Διαστάσεις: 1χ50m. Κατανάλωση: Το εμβαδόν της επιφάνειας + 10%. HYDROSTOP ROOF Το τσιμεντοειδές στεγανωτικό ενός συστατικού της DUROSTICK, αποτελεί την ασπίδα προστασίας του συστήματος. Με κορυφαία τα χαρακτηριστικά ανακλαστικότητας, ευκαμψίας και απόλυτης στεγανότητας που προσφέρει, είναι το ενδεδειγμένο προιόν για την ολοκλήρωση του συστήματος. Συσκευασία: 11Kg. Κατανάλωση: 1,0Kg/m 2 /mm πάχους στρώσης. ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ή HYDROSTOP 2 συστατικών Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εύκαμπτο τσιμεντοειδές στεγανωτικό 2 συστατικών της DUROSTICK. Συσκευασία: Δοχείο 16Kg (Περιέχονται 11,2Kg κονίαμα & 4,8Kg ρητίνη). Κατανάλωση: 1,0-1,3Kg/m 2 /mm πάχους στρώσης. ΑΚΡΥΛΙΚΟ DS-220 To επαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό καουτσούκ, συνιστάται εναλλακτικά ως τελική στεγανοποιητική στρώση, όταν το δώμα είναι προορισμένο για ήπια χρήση. Συσκευασία: Δοχείο 5 / 15 & 25Kg. Κατανάλωση: 1,0-1,5Kg/m 2 σε δύο στρώσεις. ΗΥDROSTOP-PU Επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανοποιητικό υλικό με βάση πολυουρεθανικές και ακρυλικές ρητίνες νερού. Συνιστάται εναλλακτικά ως τελική στεγανοποιητική στρώση, όταν το δώμα είναι προορισμένο για ήπια χρήση. Συσκευασία: Δοχείο 750ml / 3 & 10lt. Κατανάλωση: 1,2-1,5lt/m 2 σε τρείς στρώσεις. ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ WATERPROOF-PU To πολυουρεθανικό στεγανωτικό, ενός συστατικού, συνιστάται εναλλακτικά ως τελική στεγανοποιητική στρώση, όταν το δώμα είναι προορισμένο για ήπια χρήση χωρίς ανάγκη περαιτέρω επένδυσής του και η επιλογή αφορά χρήση πολυουρεθανικού προιόντος. Συσκευασία: Δοχείο 3,6 & 18lt. Κατανάλωση: 1-2lt, ανάλογα με τον αριθμό των επιστρώσεων.

22 22 COOL ROOF inverted Σύστημα ανεστραμμένης θερμοστεγάνωσης ταρατσών Ως ανεστραμμένo, ορίζεται το σύστημα θερμοστεγάνωσης δωμάτων όπου το θερμομονωτικό μέσο τοποθετείται επάνω από την στεγανοποιητική στρώση. Πριν την εκκίνηση Οι επιφάνειες που θα υποδεχθούν το σύστημα, θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι όποιες επισκευές πιθανά χρειαστούν, όπως η επιπέδωση της επιφάνειας ή η δημιουργία ρύσεων απορροής του νερού στην περίπτωση που δεν υπάρχουν, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι σταθερό και συμπαγές, χωρίς σαθρά, αποφλοιώσεις, ή κακοτεχνίες. Στάδια εφαρμογής συστήματος COOL ROOF Inverted Επιμελής καθαρισμός των επιφανειών. Καθολική διαβροχή της επιφάνειας, χωρίς λιμνάζοντα νερά. Στεγανοποίηση του συνόλου της επιφάνειας με εύκαμπτο τσιμεντοειδές στεγανωτικό σε 3 στρώσεις του 1 mm σταυρωτά. Η διάστρωση των στεγανωτικών στρώσεων θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια αφού τυχόν αστοχία στην πλήρη κάλυψη της επιφάνειας θα καταστήσει επισφαλή τη λειτουργία όλου του συστήματος. Η DUROSTICK συστήνει το κορυφαίο τσιμεντοειδές στεγανωτικό 2 συστατικών HYDROSTOP WATERTANK, που θα διασφαλίσει την απόλυτη στεγανοποίηση της επιφάνειας και θα παρακολουθεί διαχρονικά την κινητικότητα των επιφανειών, συστολές - διαστολές και μικροδονήσεις του εδάφους. Προαιρετικά και για τη βελτίωση απορροής νερού, τοποθετείται επάνω στην τελική στεγανωτική στρώση, γεωύφασμα Στη συνέχεια τοποθετείται ελεύθερα, χωρίς συγκόλληση, το θερμομονωτικό μέσο. Η DUROSTICK συστήνει θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης XPS R&F που πληρούν στο ακέραιο τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕνΑΚ). Η τοποθέτηση, πλωτά, των θερμομονωτικών πλακών, γίνεται με τρόπο ώστε να διασταυρώνονται οι ακμές τους, για την αποφυγή θερμογεφυρών. Επάνω στην επιφάνεια των θερμομονωτικών πλακών, τοποθετείται γεωύφασμα που θα διευκολύνει την απορροή του νερού. Με ελεύθερη τοποθέτηση, πλωτά, τοποθετούνται επάνω στο γεωύφασμα χαλίκια, λευκά βαριά βότσαλα ή πλάκες πεζοδρομίου (χωρίς αρμολόγηση), που θα συγκρατήσουν τις θερμομονωτικές πλάκες στη θέση τους. Έτσι, τα θερμομονωτικά μέσα δεν θα επιπλεύσουν σε μια δυνατή βροχή και δεν θα αποσπαστούν από το σύστημα σε ένα δυνατό αέρα.

23 Η τομή του συστήματος Το σύστημα ανεστραμμένης θερμοστεγάνωσης και ενεργειακής αναβάθμισης δωμάτων COOL ROOF Inverted της DUROSTICK, παρουσιάζεται σε τομή όπου μπορείτε να διακρίνετε τα στάδια σύνθεσής του έτσι όπως περιγράφηκαν στα στάδια εφαρμογής ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚO HYDROSTOP WATERTANK Στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών με εξαιρετικές προδιαγραφές στεγανότητας και ευκαμψίας. Συσκευασία: Δοχείο 14Kg (10Kg Α + 4Kg B) και Σετ 35 Kg (25Kg Α + 10Kg B). Κατανάλωση: 1,3Kg/m 2 /mm πάχους στρώσης. 2 3 ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ Υποδέχεται το νερό και διευκολύνει την αποστράγγισή του ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ XPS R&F Η εξηλασμένη XPS R&F πολυστερίνη είναι το θερμομονωτικό μέσο καρδιά του συστήματος. Διάσταση: 125χ60cm. Πάχη: 2-10 cm.

24 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 4/2018

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Eίναι καιρός να κοιτάξουμε ψηλά. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι με την ταράτσα του κτιρίου ή της

Eίναι καιρός να κοιτάξουμε ψηλά. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι με την ταράτσα του κτιρίου ή της ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ certified by DUROSTICK Oλοκληρωμένα Συστήματα Θερμοστεγάνωσης Ταρατσών Eίναι καιρός να κοιτάξουμε ψηλά. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι με την ταράτσα του κτιρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Την εξαιρετική στεγανοποίηση της επιφάνειας εφαρμογής που αποτρέπει κατά απόλυτο τρόπο την εισροή υγρασίας στα υποστρώματα της εφαρμογής.

Την εξαιρετική στεγανοποίηση της επιφάνειας εφαρμογής που αποτρέπει κατά απόλυτο τρόπο την εισροή υγρασίας στα υποστρώματα της εφαρμογής. Η εφαρμογή υ COOLROOF έχει ως αποτέλεσμα σημαντική ίωση κατανάλωση ενέργειας απαιτείται για θέρμανση ψύξη των υποκείνων εσωτερικών χώρων υ κτιρίου σ δώμα υ οποίου πραγμαποιείται η εφαρμογή. Παράλληλα,

Διαβάστε περισσότερα

16 Εξωτερική θερμομόνωση

16 Εξωτερική θερμομόνωση 16 ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝ 125Χ60 Εξηλασμένη Πολυστερίνη XPS ETICS EMB ΧΠΣΕ1520 15,0 20 4,93 73,95 ΧΠΣΕ10530 10,5 30 7,04 73,92 ΧΠΣΕ7540 7,5 40 9,06 67,95 ΧΠΣΕ650 6,0 50 10,80 64,80 ΧΠΣΕ52560 5,25 60 12,72 66,78

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών 1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου συχνά παρουσιάζουν προβλήματα υγρασίας εξαιτίας της απουσίας στεγάνωσης της ταράτσας ή της έλλειψης αποτελεσματικότητας μίας ήδη υπάρχουσας

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπρόσοψη ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΥΣΗ Προετοιμασία υποστρώματος

Θερμοπρόσοψη ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΥΣΗ Προετοιμασία υποστρώματος Θερμοπρόσοψη DOMOREP Ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. DOMOCONTACΤ Αστάρι πρόσφυσης από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο. AQUADOM Επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα. Domomat A 400 FIBER Iνοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών:

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 1 Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 2 Εξοικονόµηση ενέργειας - Τεχνοοικονοµική Μελέτη (ΚΑΠΕ) Αποτελέσµατα για κτίριο κατοικίας: Εξοικονόµηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ THERMOSYSTEM CLASSIC Το σύστημα THERMOSYSTEM CLASSIC είναι ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και ανακαίνισης κτιρίων που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ISOMAT και εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

FIXOTHERM white. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών

FIXOTHERM white. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών FIXOTHERM white Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών Ιδιότητες Το FIXOTHERM είναι ένα προπαρασκευασμένο λευκό τσιμεντοκονίαμα, ινοπλισμένο, ενισχυμένο με πολυμερή και άλλα πρόσθετα βελτιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση των κονιαμάτων

Ενίσχυση των κονιαμάτων Ενίσχυση των κονιαμάτων ΧΡΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ DOMOPLAST Ενίσχυση των κονιαμάτων. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Πολλές φορές στην οικοδομή συναντάμε κατασκευαστικές περιπτώσεις που αποτυγχάνουμε να δώσουμε λύση, όπως η αποτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κατάλληλη για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών Ιδανική για επικάλυψη όλων των τύπων θερμομονωτικών πλακών Εξαιρετική εργασιμότητα Ανθεκτική σε

Διαβάστε περισσότερα

εξοικονομώ ενέργεια και ζω άνετα

εξοικονομώ ενέργεια και ζω άνετα εξοικονομώ ενέργεια και ζω άνετα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ έχω πολλαπλά οφέλη Eξοικονομώ ενέργεια & μειώνω τα λειτουργικά μου έξοδα Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένα Συστήµατα Ενεργειακής Αναβάθµισης Κτιρίων ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Ολοκληρωµένα Συστήµατα Ενεργειακής Αναβάθµισης Κτιρίων ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ certified by DUROSTICK certified by DUROSTICK ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ Ολοκληρωµένα Συστήµατα Ενεργειακής Αναβάθµισης Κτιρίων 1 Πρώτης κλάσης επιλογή!

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ!

Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ! Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ! ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Ελαστομερές στεγανωτικό χρώμα, ιδανικό για την προστασία και διακόσμηση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική Θερμομόνωση

Εξωτερική Θερμομόνωση ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝ 125Χ60 Εξηλασμένη Πολυστερίνη XPS ETICS EMB ΧΠΣΕ1520 15,0 20 4,73 71,00 ΧΠΣΕ10530 10,5 30 6,76 71,00 ΧΠΣΕ7540 7,5 40 9,07 68,00 ΧΠΣΕ650 6,0 50 10,33 62,00 ΧΠΣΕ52560 5,25 60 11,62 61,00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝO ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝO ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝO ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 2 3 Σε έναν κόσμο που εξαντλεί αλόγιστα τους φυσικούς του πόρους, η κάθε προσπάθεια να εξοικονομηθεί ενέργεια, αποτελεί πράξη υπευθυνότητας

Διαβάστε περισσότερα

FIXOTHERM. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Ιδιότητες

FIXOTHERM. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Ιδιότητες Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών Ιδιότητες Το FIXOTHERM είναι ένα προπαρασκευασμένο τσιμεντοκονίαμα, ινοπλισμένο, ενισχυμένο με πολυμερή και άλλα πρόσθετα βελτιωτικά της επεξεργασίας του.

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Baumit Baumacol Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και υποστρωμάτων Πλήρη σειρά προϊόντων Ποιότητα υψηλού επιπέδου Baumacol Κόλληση πλακιδίων Βλέποντας νέες ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Οι τρεις χρωματοφύλακες

Οι τρεις χρωματοφύλακες Οι τρεις χρωματοφύλακες προστατεύουν το σπίτι σας! www.berling.gr MonoStop Για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος Εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό και μονωτικό χρώμα. Συσκευασία: 0,75lt / 3lt / 9lt Βάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005 ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 Neoproof Polyurea Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ETAG 005 For liquid applied roof waterproofing kits Polyurea

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας!

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! δοσολογια για πανισχυρα κονιαματα εφαρμογη TΣΙΜΕΝΤΟ ΑΜΜΟΣ ΝΕΡΟ,5 χ2 18 lt 20 lt 10 lt σοβαδεσ DUROMAX προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! μαρμαροκονιεσ τσιμεντοκονιεσ λασπη κτισιματοσ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε θετική υδροστατική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή

Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2006 Κωδικός: G.04.03 Sika Ceram 250 Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Η Sika Ceram 250 είναι ένα προϊόν έτοιμο

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες Το WATERBLOCK είναι ένα ανόργανο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα σε μορφή σκόνης, που για την εφαρμογή του αναμιγνύεται απλά με νερό. Περιέχει τσιμέντο, πυριτικά

Διαβάστε περισσότερα

Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών

Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών Απαλλαγείτε για πάντα από την υγρασία με 17 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και γραπτή εγγύηση 25 έτη Η προσφορά μας για την στεγανοποίηση ταράτσας

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.04.010 Sika Minipack - Κόλλα Πλακιδίων Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Περιεχόμενα 1. Διαδικασία Σκυροδέτησης... 3 2. Επισκευές στοιχείων σκυροδέματος... 3 3. Εξομάλυνση και στεγανοποίηση της επιφάνειας του σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Star. ποιότητα ζωής. Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας Για νέα κτίρια και ανακαίνιση Άψογη αισθητική. Ιδέες με μέλλον.

Baumit Star. ποιότητα ζωής. Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας Για νέα κτίρια και ανακαίνιση Άψογη αισθητική. Ιδέες με μέλλον. Baumit Star ποιότητα ζωής Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας Για νέα κτίρια και ανακαίνιση Άψογη αισθητική Ιδέες με μέλλον. Baumit Star ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Επένδυση στο μέλλον Η θερμομόνωση είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ Παρουσίαση: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΑΡΗ, διπλ. πολιτικός μηχανικός, MSc Τα κεραμικά πλακίδια διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφών, σχεδίων, σχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Έργο: Συντήρηση δωµάτων και στεγών σχολικών συγκροτηµάτων.η. Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Συντήρηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Marmodom - Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων

Marmodom - Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων Marmodom - Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων Η εταιρία Marmodom σας προτείνει το υπό πιστοποίηση κατά ETAG 004 (ETICS) από φορέα της ΕΟΤΑ, σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BioPanoply για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΡΑΓΙΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Σφραγίστε. την υγρασία έξω από το σπίτι σας!

ΣΦΡΑΓΙΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Σφραγίστε. την υγρασία έξω από το σπίτι σας! ΣΦΡΑΓΙΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σφραγίστε Σφραγίστε το σπίτι σας την υγρασία έξω από το σπίτι σας! Σφραγίζουμε... Κάθε κτίριο τόσο κατά την αρχική του κατασκευή όσο και κατά τις φάσεις συντήρησης ή επισκευής του

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS

Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS με θερμομονωτικές πλάκες από εξηλασμένη πολυστερίνη Ιδέες με μέλλον. Baumit XPS ΣΎΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ XPS Θερμομόνωση και διαμόρφωση πρόσοψης ταυτόχρονα Το Σύστημα εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ novablok xps Terrace. 4. Περί µόνωσης ταρατσών. 9. Τί προσφέρει το novabloκ xps Terrace. 12. Οδηγός εφαρµογής

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ novablok xps Terrace. 4. Περί µόνωσης ταρατσών. 9. Τί προσφέρει το novabloκ xps Terrace. 12. Οδηγός εφαρµογής ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ novablok xps Terrace 4. Περί µόνωσης ταρατσών 9. Τί προσφέρει το novabloκ xps Terrace 12. Οδηγός εφαρµογής 16. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα 18. Παράρτηµα novablok XPS Terrace Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα Συγκόλληση πλακιδίων και ταυτόχρονη στεγανοποίηση Ταχείας ωρίμανσης Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Εξαιρετική πρόσφυση

Διαβάστε περισσότερα

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Χρήσεις Επιφάνειες κάτω από πλακίδια σε πισίνες, μπαλκόνια, δώματα, μπάνια, κουζίνες Φρεάτια, δεξαμενές νερού, ζαρντινιέρες, σιλό Υπόγεια κτιρίων και τοιχία,

Διαβάστε περισσότερα

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Εξαιρετική εργασιμότητα με καλές μηχανικές αντοχές Αντλήσιμο κονίαμα με μειωμένο ειδικό βάρος Υψηλή πρόσφυση στα περισσότερα κοινά κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

PLANOCOLOR PREMIUM 2K Διακοσμητική πατητή τσιμεντοκονία τοίχων και δαπέδων

PLANOCOLOR PREMIUM 2K Διακοσμητική πατητή τσιμεντοκονία τοίχων και δαπέδων Διακοσμητική πατητή τσιμεντοκονία τοίχων και δαπέδων Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Εξαιρετική εργασιμότητα σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες Πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές Ταχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ Κατανάλωση Ενέργειας στον Κτιριακό Τομέα Κατανομή τελικής κατανάλωσης ενέργειας στην Ελλάδα (1999) Οικιακός Τομέας Τριτογενής Τομέας Κατανάλωση ενέργειας σε

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1 Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Κατάλληλη για επενδύσεις κτιρίων προσόψεις Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα.

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα. Baumit StarContact Προϊόν Σύνθεση Έτοιμη προς χρήση κονία για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών EPS, πετροβάμβακα και XPS και για επίστρωση του υαλοπλέγματος. Κατάλληλο για εφαρμογή με το χέρι ή μηχανή.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ATLAS STOPTER, ATLAS HOTER.

ΤΟΜΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ATLAS STOPTER, ATLAS HOTER. ATLAS STOPTER K-10 /ATLAS HOTER S/ 3. Δεύτερο στρώμα κόλας εγκιβωτισμού ενισχυμένου γιαλοπλέγματος έως 1m πάνω από το επίπεδο του εδάφους. 4. Κόλα επικόλλησης πολυστερίνης ATLAS STOPTER K-20 6. Τελικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣύΣτημα εξωτερικησ θερμομονωσησ 2012

ΣύΣτημα εξωτερικησ θερμομονωσησ 2012 Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης 2012 2 MACON GROUP ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το σύστημα εξωτερικής μόνωσης Thermomaster εξασφαλίζει για εσάς: - τη μέγιστη οικονομία. Μειώνονται αισθητά οι λογαριασμοί για θέρμανση

Διαβάστε περισσότερα

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf»

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» «Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» 1 Πάκος Σπυρίδων ιπλ. ΠολιτικόςΜηχανικός Univ. Dortmund KnaufΓυψοποιίαΑ.Β.Ε.Ε. Ευριπίδου 10, Καλλιθέα Τηλ: +30 2109310567 Fax: +30 2109310568 Email: pakos.spyridon@knauf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ιακοσµητικες Τσιµεντοκονιεσ Τσιµεντοκονιες Προετοιµασιασ απεδων

ιακοσµητικες Τσιµεντοκονιεσ Τσιµεντοκονιες Προετοιµασιασ απεδων ιακοσµητικες Τσιµεντοκονιεσ Τσιµεντοκονιες Προετοιµασιασ απεδων Προφυλάξτε το περιβάλλον ιατηρείτε το χώρο καθαρό Protect the environment Keep clean www.marmoline.gr e-mail: info@marmoline.gr Tel.: (+30)

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom. Αισθητική Αντοχή Άποψη Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΥ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom. Αισθητική Αντοχή Άποψη Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom Αισθητική Αντοχή Άποψη Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟ ΜΕΝΑ Εισαγωγή Προϊόντα Συστήµατος Τρόπος Εφαρµογής Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Conipur Πολυουρεθανικά Στεγανωτικά Τα συστήματα CONIROOF, χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των στεγανωτικών μεμβρανών, είναι ιδανικά για την προστασία των στεγών

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Εσωτερικής Θερμομόνωσης N- Thermon

Μέθοδος Εφαρμογής Εσωτερικής Θερμομόνωσης N- Thermon Μέθοδος Εφαρμογής Εσωτερικής Θερμομόνωσης N- Thermon Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 1.1 Επιφάνεια σοβά (μη βαμμένη)... 3 1.2 Επιφάνεια σοβά (βαμμένη)... 3 2. Τοποθέτηση συστήματος N-Thermon

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LASTOFLEX-PU Ελαστομερές επαλειπτικό ενός συστατικού με βάση την πολυουρεθάνη, κατάλληλο για μόνιμη στεγανοποίηση επιφανειών, το οποίο αντιδρώντας με την υγρασία του αέρα, μετατρέπεται σε μία ισχυρή και

Διαβάστε περισσότερα

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Εξαιρετική εργασιμότητα Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Περιγραφή Η είναι μια κόλλα πλακιδίων και φυσικών λίθων σε μορφή

Διαβάστε περισσότερα

SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος

SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ: Sika Concrete Primer, Sikalastic -612, Sika Reemat Premium, Sikalastic -570 ΤC ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πισίνας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Κατάλληλο για πάχος εφαρμογής από 1 7 mm Υπερταχείας ξήρανσης με πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές Κατάλληλο για εξωτερικούς και χώρους με υγρασία Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων

Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και τα συνήθη υποστρώματα Όλα τα απαραίτητα προϊόντα μαζί Ποιότητα υψηλής αξίας ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Baumacol Fliese

Διαβάστε περισσότερα

Technical Department - page 1

Technical Department - page 1 Technical Department - page 1 E T I C S External Thermal Insulation Compound System Απώλειες Θερμότητας στα κτίρια Στέγη & ανώτατο όριο 27 % Δάπεδα, παράθυρα, πόρτες 22 % Τούβλο 37 % Προετοιμασία Υποστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης 33 Έτος:2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή

Διαβάστε περισσότερα

AQUASMART HYBRID-MONO

AQUASMART HYBRID-MONO Page 1/5 Υβριδικό, ταχυστέγνωτο, υδατοδιαλυτό αλειφατικό στεγανόχρωμα πολυουρεθανικής βάσης για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υβριδική, υδατοδιαλυτή, ταχυστέγνωτη αλειφατική επίστρωση πολυουρεθανικής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ)

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ) ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Η Εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών και οι Προοπτικές Βελτίωσης των Συνθηκών της Αγοράς «Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία της επένδυσής σας. Σημαντική μείωση της δαπάνης θέρμανσης - κλιματισμού

Αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία της επένδυσής σας. Σημαντική μείωση της δαπάνης θέρμανσης - κλιματισμού Θωράκιση Αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία της επένδυσής σας Εξοικονόμηση Σημαντική μείωση της δαπάνης θέρμανσης - κλιματισμού Αισθητική Υψηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα με δυνατότητα επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd Repairs Ltd Θερμομονώσεις, Ηχομονώσεις Υδρομονώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΡΟΦΩΝ Προστατεύουν τις οροφές από τη φυσική, βιολογική, δομική και θερμική καταπόνηση στην οποία εκτίθενται ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης

Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης Γενική Περιγραφή Συστημάτων Το Seal Coat που αποτελεί την βάση των είναι ένα τσιμεντοειδές υλικό εμπλουτισμένο με πολυμερή του οποίου η

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης

Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης Ίσως το κορυφαίο μονωτικό υλικό σήμερα. Το αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των θερμομονωτικών πλακών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΠΥΡΟΣ.Δ. ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΟΣ LEVEL 2 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ Η ταυτότητα του ΠΣΕΜ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος To Neoproof PU W είναι ενός συστατικού τροποποιημένη πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες.

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406 CP CRETE 406 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 406 1 περιγραφή Εποξειδικό συνδετικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα