εξοικονομώ ενέργεια και ζω άνετα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "εξοικονομώ ενέργεια και ζω άνετα"

Transcript

1 εξοικονομώ ενέργεια και ζω άνετα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

2 έχω πολλαπλά οφέλη Eξοικονομώ ενέργεια & μειώνω τα λειτουργικά μου έξοδα Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας τόσο το χειμώνα, καίγοντας λιγότερα καύσιμα για θέρμανση, όσο και το καλοκαίρι, καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα για κλιματισμό. Έτσι, εφόσον μειώνεται σημαντικά το ενεργειακό κόστος, γίνεται σε μεγάλο βαθμό απόσβεση του κόστους εφαρμογής από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του συστήματος. Προστατεύω το περιβάλλον Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς μειώνουν δραστικά τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, η οποία προκύπτει από τη χρήση καυσίμων για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου. Συγκεκριμένα, συμβάλλουν στη μείωση εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα και άλλων ρυπογόνων ουσιών, όπως τα οξείδια του θείου και του αζώτου, που θεωρούνται υπεύθυνα για τη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου. Απολαμβάνω το χώρο μου Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM εξαλείφονται οι θερμογέφυρες και το κτίριο είναι θερμικά προστατευμένο από παντού με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μια κατά το δυνατόν σταθερή θερμοκρασία καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι, απολαμβάνετε θερμική άνεση στο χώρο σας χειμώνα-καλοκαίρι. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με την ETAG 00 και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 99 για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) από διογκωμένη πολυστερίνη. Οι πιστοποιήσεις αυτές διασφαλίζουν ότι τα σύστηματα διατηρούν τις ιδιότητες τους σταθερές καθ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Ανακαινίζω και προφυλάσσω το κτίριό μου Η εξωτερική θερμομόνωση με τα συστήματα ISOMAT THERMOSYSTEM αποτελεί μία ουσιαστική λύση ανακαίνισης παλαιών κτιρίων. Τα κτίρια αποκτούν νέα καλαίσθητη όψη, χάρη στους έγχρωμους σοβάδες υψηλής ποιότητας MARMOCRYL της ISOMAT, που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων του χρωματολογίου ISOMAT COLOR SYSTEM. Επιπλέον, αποκτούν απόλυτη προστασία από τις καταπονήσεις των θερμοκρασιακών μεταβολών, αλλά και πλήρη στεγανότητα. Ξεμπερδεύω γρήγορα & εύκολα Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM εφαρμόζονται γρήγορα και εύκολα, ενώ αν η τοποθέτησή τους γίνει από εκπαιδευμένο συνεργείο, τότε εξασφαλίζεται η γρηγορότερη και οικονομικότερη εφαρμογή τους. Επιπλέον, δεν απαιτείται μετακίνηση των κατοίκων του χώρου, ενώ δεν προκαλείται ουσιαστική ενόχληση στους περίοικους.

3 www isomat gr ευκολία εφαρμογής σε 6 στάδια ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ A B Τοποθετούμε τους οδηγούς στήριξης περιμετρικά του κτιρίου παράλληλα πάντα με το έδαφος και τους αγκυρώνουμε στο υπόστρωμα με τα ειδικά βύσματα ( τεμάχια/τρέχον μέτρο). Στη συνέχεια διαστρώνουμε την κόλλα (ISOMAT AK-T5) στη θερμομονωτική πλάκα (EPS/ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) με τρόπους: α) Καθολικά στην επιφάνεια της πλάκας με οδοντωτή σπάτουλα, αν το υπόστρωμα είναι ομαλό. β) Περιμετρικά της πλάκας και στο κέντρο της, σε ή περισσότερα σημεία, με μυστρί, αν το υπόστρωμα είναι ανώμαλο. Οι θερμομονωτικές πλάκες (EPS/ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) επικολλούνται σε οριζόντιες επάλληλες στρώσεις, από κάτω προς τα πάνω, σε διάταξη διασταυρούμενων αρμών, ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο ρηγματώσεων του τελικού σοβά. 5 6 Την επόμενη μέρα γίνεται μηχανική στερέωση των πλακών (EPS, ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) με βύσματα μήκους ανάλογου με το πάχος της πλάκας και το είδος του υποστρώματος. Ακολουθεί καθολική διάστρωση της κόλλας (ISOMAT AK-T5/T55/THERMO ACRYL/Τ65) σαν υλικό σπατουλαρίσματος στην επιφάνεια των πλακών. Απλώνουμε την κόλλα με οδοντωτή σπάτουλα σε τμήματα πλάτους > m. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το υαλόπλεγμα και το εγκιβωτίζουμε στη νωπή κόλλα πατώντας το με τη λεία πλευρά της σπάτουλας. Αφού στεγνώσει καλά η οπλισμένη στρώση, την ασταρώνουμε με το αστάρι που αντιστοιχεί στο σοβά που θα χρησιμοποιήσουμε. Αφού στεγνώσει και το αστάρι, ακολουθεί η τελική επικάλυψη με τα παστώδη επιχρίσματα MARMOCRYL (ακρυλικά, σιλικονούχα ή υδρύαλου) της ISOMAT.

4 ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC Το ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC είναι ένα επικολλούμενο σύστημα πολλαπλών στρώσεων που αποτελείται από: Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης (EPS). Αναγκαία παρελκόμενα για την ολοκλήρωση του συστήματος (οδηγούς στήριξης αλουμινίου με ενσωματωμένο νεροσταλάκτη, υαλόπλεγμα, γωνιόκρανα, κ.ά.). Ειδικό κονίαμα ενισχυμένο με ρητίνες που χρησιμοποιείται και ως κόλλα θερμομονωτικών πλακών, αλλά και ως υλικό σπατουλαρίσματος. Ακρυλικούς, υδαταπωθητικούς, παστώδεις σοβάδες. Το ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC αποτελεί την πιο οικονομική λύση εξωτερικής θερμομόνωσης που προτείνει η ISOMAT. Το σύστημα είναι υδρατμοπερατό και επιτρέπει τη διαπνοή της κατασκευής. Παράλληλα, αποτελεί και μία εξαιρετική λύση για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων, τα οποία αποκτούν νέα καλαίσθητη όψη, χάρη στους έγχρωμους σοβάδες υψηλής ποιότητας MARMOCRYL της ISOMAT που διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων του χρωματολογίου ISOMAT COLOR SYSTEM. Κόλληση θερμομονωτικών πλακών με ISOMAT AK-T5 Θερμομονωτικές πλάκες από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) με μηχανική στερέωση Οπλισμένη στρώση ISOMAT AK-T5 με υαλόπλεγμα THERMOSYSTEM (5 g/m ) Αστάρωμα με ML-PRIMER ή FLEX-PRIMER και σοβάτισμα με MARMOCRYL ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ISOMAT AK-T5 Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα και υλικό σπατουλαρίσματος θερμομονωτικών πλακών. Ως κόλλα: περίπου,0-,0 kg/m Ως οπλισμένο κονίαμα: περίπου,5 kg/m /mm MARMOCRYL Fine Ακρυλικός, λευκός ή έγχρωμος, επιχρισμάτων με λεία μορφή. περίπου, 8 kg/ m /mm MARMOCRYL Decor Ακρυλικός, λευκός ή έγχρωμος, επιχρισμάτων με αδρή μορφή. περίπου,6 kg/ m /mm MARMOCRYL GRANIT Ακρυλικό, παστώδες επίχρισμα με έγχρωμα αδρανή. Για τη δημιουργία υδαταπωθητικών διακοσμητικών επιφανειών εμφάνισης γρανίτη. περίπου, 8 kg/ m / mm ML-PRIMER Υψηλής ποιότητας αστάρι πρόσφυσης ακρυλικών σοβάδων. περίπου g/m FLEX-PRIMER Υψηλής ποιότητας ακρυλικό αστάρι νερού. περίπου g/m ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης. Διαθέσιμες σε διάφορα πάχη. ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ THERMOSYSTEM Πολυεστερικό ύφασμα βάρους 5 g/m, για την ενίσχυση της στρώσης επικάλυψης των θερμομονωτικών πλακών.

5 ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM Το ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM είναι ένα επικολλούμενο σύστημα πολλαπλών στρώσεων που αποτελείται από: Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης (EPS). Αναγκαία παρελκόμενα για την ολοκλήρωση του συστήματος (οδηγούς στήριξης αλουμινίου με ενσωματωμένο νεροσταλάκτη, υαλόπλεγμα, γωνιόκρανα, κ.ά.). Ειδικό, υψηλής ποιότητας κονίαμα ενισχυμένο με ρητίνες που χρησιμοποιείται και ως κόλλα θερμομονωτικών πλακών (ΑΚ-Τ5), αλλά και ως υλικό σπατουλαρίσματος (ΑΚ-Τ55). Υδαταπωθητικούς, παστώδεις σοβάδες, ακρυλικούς, σιλικονούχους ή υδρύαλου. Το ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM αποτελεί την ιδανική λύση για κατασκευές με προσόψεις που έχουν υψηλές απαιτήσεις σε ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο. Το σύστημα είναι υδρατμοπερατό και επιτρέπει τη διαπνοή της κατασκευής. Παράλληλα, αποτελεί και μία εξαιρετική λύση για την αναaκαίνιση παλαιών κτιρίων, χάρη στους έγχρωμους σοβάδες υψηλής ποιότητας MARMOCRYL, MARMOCRYL SILICONE ή MARMOCRYL SILICONE-SILICATE της ISOMAT που διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων του χρωματολογίου ISOMAT COLOR SYSTEM. Κόλληση θερμομονωτικών πλακών με ISOMAT AK-Τ5 Θερμομονωτικές πλάκες από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) με μηχανική στερέωση Οπλισμένη στρώση ISOMAT AK-Τ55 με υαλόπλεγμα THERMOSYSTEM (5 g/m or 60 g/m ) Aστάρωμα με ML-PRIMER/ FLEX-PRIMER ή SILICONE-PRIMER και σοβάτισμα με τη σειρά προϊόντων MARMOCRYL ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ISOMAT AK-T5 & T55 Υψηλής ποιότητας, ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα (T5) και υλικό σπατουλαρίσματος θερμομονωτικών πλακών (T55). Ως κόλλα: περίπου,0-,0 kg/m Ως οπλισμένο κονίαμα: περίπου,5 kg/m /mm MARMOCRYL Fine & Decor Ακρυλικός, λευκός ή έγχρωμος, επιχρισμάτων με λεία ή αδρή μορφή. Fine: περίπου, 8 kg/ m /mm Decor: περίπου,6 kg/ m /mm MARMOCRYL SILICONE Fine & Decor Σιλικονούχος, λευκός ή έγχρωμος, επιχρισμάτων με λεία ή αδρή μορφή. Fine: περίπου, 8 kg/ m /mm Decor: περίπου,6 kg/ m /mm MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine & Decor Παστώδης σοβάς, βάσεως υδρύαλου και ειδικών πρόσθετων σιλικόνης. Για την κατασκευή έγχρωμων υδαταπωθητικών επιχρισμάτων με λεία ή αδρή μορφή. Fine: περίπου, 8 kg/ m /mm Decor: περίπου,6 kg/ m /mm ML-PRIMER Υψηλής ποιότητας αστάρι πρόσφυσης ακρυλικών σοβάδων. περίπου g/m SILICONE-PRIMER Υψηλής ποιότητας αστάρι πρόσφυσης σιλικονούχων σοβάδων. περίπου g/m ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης. Διαθέσιμες σε διάφορα πάχη. ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ THERMOSYSTEM Πολυεστερικό ύφασμα βάρους 5 g/m ή 60 g/m, για την ενίσχυση της στρώσης επικάλυψης των θερμομονωτικών πλακών. 5

6 ISOMAT THERMOSYSTEM FLEX Το ISOMAT THERMOSYSTEM FLEX είναι ένα επικολλούμενο σύστημα πολλαπλών στρώσεων που αποτελείται από: Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης (EPS). Αναγκαία παρελκόμενα για την ολοκλήρωση του συστήματος (οδηγούς στήριξης αλουμινίου με ενσωματωμένο νεροσταλάκτη, υαλόπλεγμα, γωνιόκρανα, κ.ά.). Ειδικό, υψηλής ποιότητας κονίαμα ενισχυμένο με ρητίνες που χρησιμοποιείται και ως κόλλα θερμομονωτικών πλακών (ΑΚ-Τ5), και το ακρυλικό, ετοιμόχρηστο, παστώδες επίχρισμα ISOMAT AK-THERMO ACRYL για την παρασκευή του υλικού σπατουλαρίσματος. Ακρυλικούς ή σιλικονούχους, υδαταπωθητικούς, παστώδεις σοβάδες. Το ISOMAT THERMOSYSTEM FLEX αποτελεί την ιδανική λύση για κατασκευές με προσόψεις που έχουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις σε ελαστικότητα και αντοχή στο χρόνο. Επιτρέπει τη διαπνοή της κατασκευής. Παράλληλα, αποτελεί και μία εξαιρετική λύση για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων, χάρη στους έγχρωμους σοβάδες υψηλής ποιότητας MARMOCRYL ή MARMOCRYL SILICONE της ISOMAT που διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων του χρωματολογίου ISOMAT COLOR SYSTEM. Κόλληση θερμομονωτικών πλακών με ISOMAT AK-T5 Θερμομονωτικές πλάκες από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) με μηχανική στερέωση Οπλισμένη στρώση ISOMAT AK-THERMO ACRYL με υαλόπλεγμα THERMOSYSTEM (5 g/m² or 60 g/m²) Aστάρωμα με ML-PRIMER/ FLEX-PRIMER ή SILICONE-PRIMER και σοβάτισμα με MARMOCRYL ή MARMOCRYL SILICONE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ISOMAT AK-T5 Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα και υλικό σπατουλαρίσματος θερμομονωτικών πλακών. Ως κόλλα: περίπου,0-,0 kg/m ISOMAT AK-THERMO ACRYL Υψηλής ποιότητας, ακρυλική, παστώδης κόλλα και υλικό σπατουλαρίσματος θερμομονωτικών πλακών. Ως οπλισμένο κονίαμα: περίπου,0-,0 kg/m MARMOCRYL Fine & Decor Ακρυλικός, λευκός ή έγχρωμος, επιχρισμάτων με λεία ή αδρή μορφή. Fine: περίπου, 8 kg/ m /mm Decor: περίπου,6 kg/ m /mm MARMOCRYL SILICONE Fine & Decor Σιλικονούχος, λευκός ή έγχρωμος, επιχρισμάτων με λεία ή αδρή μορφή. Fine: περίπου, 8 kg/ m /mm Decor: περίπου,6 kg/ m /mm 6 ML-PRIMER Υψηλής ποιότητας αστάρι πρόσφυσης ακρυλικών σοβάδων. περίπου g/m SILICONE-PRIMER Υψηλής ποιότητας αστάρι πρόσφυσης σιλικονούχων σοβάδων. περίπου g/m ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης. Διαθέσιμες σε διάφορα πάχη. ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ THERMOSYSTEM Πολυεστερικό ύφασμα βάρους 5 g/m ή 60 g/m, για την ενίσχυση της στρώσης επικάλυψης των θερμομονωτικών πλακών.

7 ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL Το ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL είναι ένα επικολλούμενο σύστημα πολλαπλών στρώσεων που αποτελείται από: Θερμομονωτικές πλάκες πετροβάμβακα. Αναγκαία παρελκόμενα για την ολοκλήρωση του συστήματος (οδηγούς στήριξης αλουμινίου με ενσωματωμένο νεροσταλάκτη, υαλόπλεγμα, γωνιόκρανα, κ.ά.). Ειδικό, υψηλής ποιότητας κονίαμα ενισχυμένο με ρητίνες που χρησιμοποιείται και ως κόλλα θερμομονωτικών πλακών, αλλά και ως υλικό σπατουλαρίσματος. Υδαταπωθητικούς, παστώδεις σοβάδες, σιλικονούχους ή υδρύαλου. Το ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL αποτελεί την ιδανική λύση για κατασκευές με υψηλές απαιτήσεις πυρασφάλειας, καθώς ο πετροβάμβακας είναι άκαυστος. Το σύστημα είναι επίσης ιδιαίτερα υδρατμοπερατό επιτρέποντας έτσι τη διαπνοή της κατασκευής, ενώ διαθέτει και ηχομονωτικές ιδιότητες. Παράλληλα, αποτελεί και μία εξαιρετική λύση για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων, χάρη στους έγχρωμους σοβάδες υψηλής ποιότητας MARMOCRYL SILICONE και MARMOCRYL SILICONE- SILICATE της ISOMAT που διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων του χρωματολογίου ISOMAT COLOR SYSTEM. Κόλληση θερμομονωτικών πλακών με ISOMAT AK-T5 Θερμομονωτικές πλάκες πετροβάμβακα με μηχανική στερέωση Οπλισμένη στρώση ISOMAT AK-T65 με υαλόπλεγμα THERMOSYSTEM (5 g/m² or 60 g/m²) Aστάρωμα με SILICONE-PRIMER και σοβάτισμα με MARMOCRYL SILICONE ή MARMOCRYL SILICONE-SILICATE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ISOMAT AK-T5 Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα και υλικό σπατουλαρίσματος θερμομονωτικών πλακών. Ως κόλλα: περίπου,0-,0 kg/m ISOMAT AK-T65 Υψηλής ποιότητας, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα και υλικό σπατουλαρίσματος θερμομονωτικών πλακών. Ως οπλισμένο κονίαμα: περίπου,5 kg/m /mm MARMOCRYL SILICONE Fine & Decor Σιλικονούχος, λευκός ή έγχρωμος, επιχρισμάτων με λεία ή αδρή μορφή. Fine: περίπου, 8 kg/ m /mm Decor: περίπου,6 kg/ m /mm MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine & Decor Παστώδης σοβάς, βάσεως υδρύαλου και ειδικών πρόσθετων σιλικόνης. Για την κατασκευή έγχρωμων υδαταπωθητικών επιχρισμάτων με λεία ή αδρή μορφή. Fine: περίπου, 8 kg/ m /mm Decor: περίπου,6 kg/ m /mm SILICONE-PRIMER Υψηλής ποιότητας αστάρι πρόσφυσης σιλικονούχων σοβάδων. περίπου g/m ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ Θερμομονωτικές πλάκες πετροβάμβακα. Διαθέσιμες σε διάφορα πάχη. ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ THERMOSYSTEM Πολυεστερικό ύφασμα βάρους 5 g/m ή 60 g/m, για την ενίσχυση της στρώσης επικάλυψης των θερμομονωτικών πλακών. 7

8 gr μεγάλη γκάμα αποχρώσεων Οι σοβάδες της ISOMAT, MARMOCRYL Fine & Decor, MARMOCRYL SILICONE Fine & Decor και MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine & Decor, διατίθενται σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων μέσω του χρωματολογίου ISOMAT COLOR SYSTEM. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ LFW 00 LFW 00 LFW 00 LFC 07 LFN 078 LFC 06 LFC 00 LFC 07 LFW 0 LFC 00 LFN 060 LFN 059 LFC 0 LFC 0 LFC 0 LFC 0 LFW 0 LFW 00 LFW 00 LFW 005 LFN 06 LFN 06 LFN 060 LFN 06 LFW 005 LFW 005 LFN 066 LFN 065 LFC 08 LFC 07 LFC 08 LFC 06 LFW 006 LFC 0 LFW 00 LFC 00 LFC 0 LFC 0 LFC 0 LFC 0 LFW 008 LFW 008 LFN 07 LFN 085 LFN 085 LFC 00 LFN 07 LFN 07 LFW 007 LFW 007 LFW 009 LFW 0 LFN 07 LFC 07 LFC 08 LFC 09 LFW 00 LFW 00 LFW 009 LFW 0 LFC 05 LFC 05 LFC 050 LFC 05 LFW 0 LFW 0 LFW 00 LFW 0 LFW 0 LFW 0 LFN 087 LFN 086 8

9 Αναζητήστε τη βεντάλια FACADE COLLECTION ISOMAT COLOR SYSTEM στα διάφορα σημεία πώλησης των προϊόντων ISOMAT. LFC 08 LFC 07 LFC 09 LFN 057 LFN 058 LFN 058 LFN 057 LFN 057 LFN 058 LFN 06 LFN 06 LFN 06 LFN 067 LFN 065 LFN 06 LFN 06 LFN 06 LFC 06 LFC 05 LFC 06 LFC 07 LFC Y50R LFC 0 LFC 08 LFC 0 LFC 0 LFC 05 LFC 09 LFN 065 LFN 066 LFN 066 LFN 070 LFN 067 LFC 05 LFC 09 LFC 00 LFC 00 LFC 09 LFN 069 LFC 0 LFN 07 LFC 00 LFC 09 LFN 085 LFC 08 LFN 07 LFN 07 LFC 08 LFC 09 LFC 07 LFC 07 LFN 08 LFN 08 LFN 08 LFC 06 LFC 05 LFC 05 LFC 050 LFN 080 LFN 080 LFN 076 LFC 05 LFN 076 LFN 086 LFN 08 LFN 08 LFN 086 LFN 087 LFN 08 LFN 08 LFN 086 *Οι παραπάνω αποχρώσεις ενδέχεται να έχουν μικρή απόκλιση από το τελικό αποτέλεσμα λόγω εκτύπωσης. 9

10 MARMOCRYL GRANIT Ακρυλικό, παστώδες επίχρισμα, εμφάνισης γρανίτη Υδαταπωθητικό Διακοσμητικό Έγχρωμο Ιδιότητες Παστώδες, ακρυλικό επίχρισμα εμφάνισης γρανίτη. Περιέχει λεπτόκοκκα έγχρωμα αδρανή που δίνουν μία διακοσμητική και υδαταπωθητική τελική επιφάνεια. Πεδία εφαρμογής Χρησιμοποιείται για την κατασκευή έγχρωμων, υδαταπωθητικών επιχρισμάτων μικρού πάχους με διακοσμητική μορφή. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία διακοσμητικών επιφανειών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, όπως χώρους διασκέδασης, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής κτλ. Εφαρμόζεται επάνω σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως σοβάς, σκυρόδεμα, τσιμεντοσανίδες, γυψοσανίδες κτλ. Αντικαθιστά το τελικό χέρι του σοβά. Λόγω της υψηλής ελαστικότητας και της άριστης πρόσφυσης που διαθέτει, είναι ιδανικό ως τελική επίστρωση στις κατασκευές για την εκ των υστέρων θερμομόνωση κτιρίων. Συσκευασία Πλαστικό δοχείο των 5 kg. Αποχρώσεις Το MARMOCRYL Granit διατίθεται σε χρωματικούς συνδυασμούς. Κατανάλωση Περίπου,8 kg/ m /mm. Mε προτεινόμενο πάχος εφαρμογής περίπου mm. 0

11 G_0 G_0 G_50 G_60 G_0 G_70 G_00 G_0 G_80 G_0 G_90 G_500 G_50 G_50 G_550 G_600 G_660 G_70 G_760 G_80 G_870 G_90 G_950 G_980 Διαθέσιμο σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ *Οι παραπάνω αποχρώσεις ενδέχεται να έχουν μικρή απόκλιση από το τελικό αποτέλεσμα λόγω εκτύπωσης. ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

12 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων αποτελεί ένα ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα, καθώς έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη. Έτσι περιορίζονται δραστικά τόσο τα λειτουργικά έξοδα των νοικοκυριών όσο και η απελευθέρωση ρυπογόνων ουσιών στην ατμόσφαιρα. Για το λόγο αυτό, η ISOMAT ανέπτυξε τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ΙSOMAT THERMOSYSTEM, με τα οποία επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς χάρη στην εξαιρετική θερμομόνωση του κτιρίου, καταναλώνετε πολύ λιγότερα καύσιμα για ζέστη το χειμώνα και λιγότερο ρεύμα για κλιματισμό το καλοκαίρι. Έτσι, κάνετε οικονομία και συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ απολαμβάνετε θερμική άνεση στο χώρο σας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7ο χλμ. Θεσ/νίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 0, Αγ. Αθανάσιος Τ , F ΑΘΗΝΑ 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας 0 Οινόφυτα Τ , F 60 6 ISOMAT Α.Β.Ε.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ info@isomat.gr

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ THERMOSYSTEM CLASSIC Το σύστημα THERMOSYSTEM CLASSIC είναι ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και ανακαίνισης κτιρίων που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ISOMAT και εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών:

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 1 Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 2 Εξοικονόµηση ενέργειας - Τεχνοοικονοµική Μελέτη (ΚΑΠΕ) Αποτελέσµατα για κτίριο κατοικίας: Εξοικονόµηση

Διαβάστε περισσότερα

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Τεχνικό Φυλλάδιο Fine Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το Fine είναι ένας παστώδης, έτοιµος προς χρήση, λευκός ή έγχρωµος, σιλικονούχος

Διαβάστε περισσότερα

εξοικονόµηση ενέργειας στα κτίρια» Κωνσταντίνος Ασλάνης

εξοικονόµηση ενέργειας στα κτίρια» Κωνσταντίνος Ασλάνης «Η συµβολή της εξωτερικής θερµοµόνωσης στην εξοικονόµηση ενέργειας στα κτίρια» Κωνσταντίνος Ασλάνης ιευθυντής τµηµάτων τεχνικής υποστήριξης και marketing ISOMAT Α.Β.Ε.Ε. 1 Στην Ευρώπη, ο κτιριακός τοµέας:

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Star. ποιότητα ζωής. Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας Για νέα κτίρια και ανακαίνιση Άψογη αισθητική. Ιδέες με μέλλον.

Baumit Star. ποιότητα ζωής. Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας Για νέα κτίρια και ανακαίνιση Άψογη αισθητική. Ιδέες με μέλλον. Baumit Star ποιότητα ζωής Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας Για νέα κτίρια και ανακαίνιση Άψογη αισθητική Ιδέες με μέλλον. Baumit Star ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Επένδυση στο μέλλον Η θερμομόνωση είναι

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπρόσοψη ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΥΣΗ Προετοιμασία υποστρώματος

Θερμοπρόσοψη ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΥΣΗ Προετοιμασία υποστρώματος Θερμοπρόσοψη DOMOREP Ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. DOMOCONTACΤ Αστάρι πρόσφυσης από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο. AQUADOM Επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα. Domomat A 400 FIBER Iνοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS

Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS με θερμομονωτικές πλάκες από εξηλασμένη πολυστερίνη Ιδέες με μέλλον. Baumit XPS ΣΎΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ XPS Θερμομόνωση και διαμόρφωση πρόσοψης ταυτόχρονα Το Σύστημα εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Åùò êáé. TéìïêáôÜëïãïò 2014

Åùò êáé. TéìïêáôÜëïãïò 2014 Åùò êáé -58% ëéãüôåñç åíýñãåéá ãéá èýñìáíóç/øýîç TéìïêáôÜëïãïò 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1. Θερμομόνωση Εξωτερικής Τοιχοποιίας 1.1 Θερμομονωτικά Υλικά (1.7X) 1.2 Υλικά Επικόλλησης Θερμομονωτικών Πλακών (1.7I)

Διαβάστε περισσότερα

«Σύστηµα. εξωτερικής θερµοµόνωσης τοιχοποιίας. Κων/νος. νος Ασλάνης

«Σύστηµα. εξωτερικής θερµοµόνωσης τοιχοποιίας. Κων/νος. νος Ασλάνης «Σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης τοιχοποιίας KELYFOS και η συµβολή του στην εξοικονόµηση ενέργειας.» Κων/νος νος Ασλάνης ιευθυντής τµηµάτων τεχνικής υποστήριξης και marketing ISOMAT Α.Β.Ε.Ε. 1 Στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ)

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ) ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Η Εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών και οι Προοπτικές Βελτίωσης των Συνθηκών της Αγοράς «Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική Θερµοµόνωση κτιρίων

Εξωτερική Θερµοµόνωση κτιρίων Εξωτερική Θερµοµόνωση κτιρίων Εισηγητής :ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ. ΙΩΑΝΝΗΣ 1 ΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε..Ε ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΤΕΕ ΤΑΚ Ενεργειακή Κατανάλωση Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναγνωρίσει την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρµογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρµογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Οδηγός εφαρµογής Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Το ClimaPlus είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένο Σύστηµα

Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερική Θερµοµόνωση Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Απολαύστε και τις τέσσερις εποχές. Εξοικονοµήστε ενέργεια, προσθέτοντας αξία στην κατοικία σας. Σοβατίζετε και θερµοµονώνετε εξωτερικά

Διαβάστε περισσότερα

Åùò êáé. TéìïêáôÜëïãïò 2013

Åùò êáé. TéìïêáôÜëïãïò 2013 Åùò êáé -58% ëéãüôåñç åíýñãåéá ãéá èýñìáíóç/øýîç TéìïêáôÜëïãïò 013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1. Θερμομόνωση Εξωτερικής Τοιχοποιίας 1.1 Θερμομονωτικά Υλικά (1.7) 1. Υλικά Επικόλλησης Θερμομονωτικών Πλακών (1.7I)

Διαβάστε περισσότερα

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κατάλληλη για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών Ιδανική για επικάλυψη όλων των τύπων θερμομονωτικών πλακών Εξαιρετική εργασιμότητα Ανθεκτική σε

Διαβάστε περισσότερα

Technical Department - page 1

Technical Department - page 1 Technical Department - page 1 E T I C S External Thermal Insulation Compound System Απώλειες Θερμότητας στα κτίρια Στέγη & ανώτατο όριο 27 % Δάπεδα, παράθυρα, πόρτες 22 % Τούβλο 37 % Προετοιμασία Υποστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης THERMOPROSOPSIS

Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης THERMOPROSOPSIS Εξωτερική Θερµοµόνωση 11/2008 Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Απολαύστε και τις τέσσερις εποχές. Εξοικονοµήστε ενέργεια, προσθέτοντας αξία στην κατοικία σας. Σοβατίζετε και θερµοµονώνετε εξωτερικά

Διαβάστε περισσότερα

FIXOTHERM white. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών

FIXOTHERM white. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών FIXOTHERM white Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών Ιδιότητες Το FIXOTHERM είναι ένα προπαρασκευασμένο λευκό τσιμεντοκονίαμα, ινοπλισμένο, ενισχυμένο με πολυμερή και άλλα πρόσθετα βελτιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

14. Εξωτερική θερμομόνωση Κnauf Thermoprosopsis

14. Εξωτερική θερμομόνωση Κnauf Thermoprosopsis 14. Εξωτερική θερμομόνωση Κnauf Thermoprosopsis 14. Εξωτερική θερμομόνωση Knauf Thermoprosopsis Υλικά επικόλλησης - Επιχρίσματα THERMOPROSOPSIS multi 25kg/σακκί 96931 Γκρι υλικό βάσεως τσιμέντου 12,20/σακκί

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Baumit Baumacol Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και υποστρωμάτων Πλήρη σειρά προϊόντων Ποιότητα υψηλού επιπέδου Baumacol Κόλληση πλακιδίων Βλέποντας νέες ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

16 Εξωτερική θερμομόνωση

16 Εξωτερική θερμομόνωση 16 ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝ 125Χ60 Εξηλασμένη Πολυστερίνη XPS ETICS EMB ΧΠΣΕ1520 15,0 20 4,93 73,95 ΧΠΣΕ10530 10,5 30 7,04 73,92 ΧΠΣΕ7540 7,5 40 9,06 67,95 ΧΠΣΕ650 6,0 50 10,80 64,80 ΧΠΣΕ52560 5,25 60 12,72 66,78

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία της επένδυσής σας. Σημαντική μείωση της δαπάνης θέρμανσης - κλιματισμού

Αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία της επένδυσής σας. Σημαντική μείωση της δαπάνης θέρμανσης - κλιματισμού Θωράκιση Αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία της επένδυσής σας Εξοικονόμηση Σημαντική μείωση της δαπάνης θέρμανσης - κλιματισμού Αισθητική Υψηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα με δυνατότητα επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΣύΣτημα εξωτερικησ θερμομονωσησ 2012

ΣύΣτημα εξωτερικησ θερμομονωσησ 2012 Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης 2012 2 MACON GROUP ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το σύστημα εξωτερικής μόνωσης Thermomaster εξασφαλίζει για εσάς: - τη μέγιστη οικονομία. Μειώνονται αισθητά οι λογαριασμοί για θέρμανση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ

ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ 2 μοντέρνα επιλoγή με βάση την παράδοση Kατέχοντας την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία, η ISOMAT εξελίσσει ένα κατασκευαστικό υλικό, απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

προστασίας θερµοµόνωσης!

προστασίας θερµοµόνωσης! συστήµατα ολοκληρωµένης προστασίας θερµοµόνωσης! εισαγωγή Στις σύγχρονες κοινωνίες, ο τοµέας των κτιρίων είναι ιδιαίτερα υπερκαταναλωτικός, επιβαρύνοντας κατά 50% την ενεργειακή κατανάλωση της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Χρώματα Στεγανωτικά Τιμοκατάλογος Επισκευαστικά Κόλλες & Αρμόστοκοι CLIMAPLUS - Συστήματα Θερμομόνωσης Επιχρίσματα Πατητή Τσιμεντοκονία

Χρώματα Στεγανωτικά Τιμοκατάλογος Επισκευαστικά Κόλλες & Αρμόστοκοι CLIMAPLUS - Συστήματα Θερμομόνωσης Επιχρίσματα Πατητή Τσιμεντοκονία CLIMAPLUS - Συστήματα Θερμομόνωσης Στεγανωτικά Επιχρίσματα Δάπεδα Πατητή Τσιμεντοκονία Χρώματα Επισκευαστικά Κόλλες & Αρμόστοκοι Τιμοκατάλογος 2017 2018 www.thrakon.gr Περιεχόμενα CLIMAPLUS - Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρμογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρμογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Swedish quality ClimaPLUS Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Οδηγός εφαρμογής Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα ClimaPLUS Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Το ClimaPlus

Διαβάστε περισσότερα

19 χρόνια. 58 νέα. πρωτοπορίας. προϊόντα. Χρώµατα. Τιµοκατάλογος 2015/ Επισκευαστικά. CLIMAPLUS - Υλικά Προσόψεων Στεγανωτικά

19 χρόνια. 58 νέα. πρωτοπορίας. προϊόντα. Χρώµατα. Τιµοκατάλογος 2015/ Επισκευαστικά. CLIMAPLUS - Υλικά Προσόψεων Στεγανωτικά CLIMAPLUS - Υλικά Προσόψεων Στεγανωτικά Επιχρίσµατα Δάπεδα Πατητή Τσιµεντοκονία Χρώµατα Επισκευαστικά Κόλλες & Αρµόστοκοι Τιµοκατάλογος 2015/2016 19 χρόνια πρωτοπορίας 58 νέα προϊόντα www.thrakon.gr Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοποίηση Προετοιμασία Τοιχοποιίαs

Σταδιοποίηση Προετοιμασία Τοιχοποιίαs Η εταιρία Marmodom στην 10-χρονη πορεία της στο χώρο των έτοιμων κονιαμάτων απέδειξε άλλη μια φορά με το «Σύστημα Marmodom Easy Cover» ότι δικαιολογημένα κατέχει την πρώτη θέση στον τομέα των καινοτόμων

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

FIXOTHERM. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Ιδιότητες

FIXOTHERM. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Ιδιότητες Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών Ιδιότητες Το FIXOTHERM είναι ένα προπαρασκευασμένο τσιμεντοκονίαμα, ινοπλισμένο, ενισχυμένο με πολυμερή και άλλα πρόσθετα βελτιωτικά της επεξεργασίας του.

Διαβάστε περισσότερα

19 χρόνια. 58 νέα. πρωτοπορίας. προϊόντα. Χρώματα. Τιμοκατάλογος 2015/ Επισκευαστικά. CLIMAPLUS - Υλικά Προσόψεων Στεγανωτικά

19 χρόνια. 58 νέα. πρωτοπορίας. προϊόντα. Χρώματα. Τιμοκατάλογος 2015/ Επισκευαστικά. CLIMAPLUS - Υλικά Προσόψεων Στεγανωτικά CLIMAPLUS - Υλικά Προσόψεων Στεγανωτικά Επιχρίσματα Δάπεδα Πατητή Τσιμεντοκονία Χρώματα Επισκευαστικά Κόλλες & Αρμόστοκοι Τιμοκατάλογος 2015/2016 19 χρόνια πρωτοπορίας 58 νέα προϊόντα www.thrakon.gr Η

Διαβάστε περισσότερα

Marmodom - Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων

Marmodom - Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων Marmodom - Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων Η εταιρία Marmodom σας προτείνει το υπό πιστοποίηση κατά ETAG 004 (ETICS) από φορέα της ΕΟΤΑ, σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BioPanoply για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Οκτώβριος

Τιμοκατάλογος Οκτώβριος Τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2017 www.thrakon.gr Η THRAKON εφαρμόζει με σχολαστικότητα τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που προβλέπονται από τις σχετικές ευρωπαϊκές διατάξεις και οδηγίες. Διαθέτει οργανωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εφαρμογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα

Οδηγός εφαρμογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα 10/ 2014 Οδηγός εφαρμογής Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230 Τα πλεονεκτήματα του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ. Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ. Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης 1 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΑ Κόλλες mineralcover acrylcover siloxcover Διαφοροποιήσεις χρεώσεων για ειδικούς κωδικούς ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ. Στεγανωτικά Υλικά. Βελτιωτικά Σκυροδέματος. & Κονιαμάτων. Κόλλες & Αρμόστοκοι. Επισκευαστικά Υλικά

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.   Στεγανωτικά Υλικά. Βελτιωτικά Σκυροδέματος. & Κονιαμάτων. Κόλλες & Αρμόστοκοι. Επισκευαστικά Υλικά Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Χρώματα & Σοβάδες Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας Δάπεδα www.isomat.gr 2015 Επισκευαστικά Υλικά NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Κόλλες & Αρμόστοκοι Βελτιωτικά Σκυροδέματος

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Απρίλιος

Τιμοκατάλογος Απρίλιος Τιμοκατάλογος Απρίλιος 2018 www.thrakon.gr Περιεχόμενα CLIMAPLUS - Συστήματα Θερμομόνωσης 6 Στεγανωτικά 82 Η THRAKON εφαρμόζει με σχολαστικότητα τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που προβλέπονται από τις

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών 1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου συχνά παρουσιάζουν προβλήματα υγρασίας εξαιτίας της απουσίας στεγάνωσης της ταράτσας ή της έλλειψης αποτελεσματικότητας μίας ήδη υπάρχουσας

Διαβάστε περισσότερα

Πλεονεκτήματα επιλογής οργανικού συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic

Πλεονεκτήματα επιλογής οργανικού συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic Πλεονεκτήματα επιλογής οργανικού συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic Τώρα αγοράζετε εύκολα πάνω από 40 χρόνια εμπειρία Με το StoTherm Classic χτίζουμε με συνείδηση Τα πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

FINOMIX FINOMIX FINOMIX

FINOMIX FINOMIX FINOMIX ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Κρήτη, στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης έτοιμου σκυροδέματος και ασφαλτικών

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα.

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα. Baumit StarContact Προϊόν Σύνθεση Έτοιμη προς χρήση κονία για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών EPS, πετροβάμβακα και XPS και για επίστρωση του υαλοπλέγματος. Κατάλληλο για εφαρμογή με το χέρι ή μηχανή.

Διαβάστε περισσότερα

τιμοκατάλογοσ Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Αναβάθμισης Κτηρίων Απρίλιος 2013 Πιστοποιημένα

τιμοκατάλογοσ Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Αναβάθμισης Κτηρίων Απρίλιος 2013 Πιστοποιημένα τιμοκατάλογοσ Απρίλιος 2013 Πιστοποιημένα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Αναβάθμισης Κτηρίων Τα Ελληνικά Συστήματα To Ελληνικό Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΡΩΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ Ενεργειακης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ. CBF THERMO- ANAKLASIS POLY με την ποιότητα της ανακλαστικής Θερμομόνωσης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ. CBF THERMO- ANAKLASIS POLY με την ποιότητα της ανακλαστικής Θερμομόνωσης ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ CBF THERMO- ANAKLASIS POLY με την ποιότητα της ανακλαστικής Θερμομόνωσης και την αξιοπιστία της FIBREX HELLAS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ_ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

20 χρόνια. 15 νέα. πρωτοπορίας. προϊόντα. Χρώματα. Στεγανωτικά. Τιμοκατάλογος 2016/ Επισκευαστικά Κόλλες & Αρμόστοκοι

20 χρόνια. 15 νέα. πρωτοπορίας. προϊόντα. Χρώματα. Στεγανωτικά. Τιμοκατάλογος 2016/ Επισκευαστικά Κόλλες & Αρμόστοκοι CLIMAPLUS - Συστήματα Θερμομόνωσης Στεγανωτικά Επιχρίσματα Δάπεδα Πατητή Τσιμεντοκονία Χρώματα Επισκευαστικά Κόλλες & Αρμόστοκοι Τιμοκατάλογος 2016/2017 20 χρόνια πρωτοπορίας 15 νέα προϊόντα www.thrakon.gr

Διαβάστε περισσότερα

Technical Department page 1

Technical Department page 1 Technical Department page 1 E T I C S Eternal Thermal Insulation Compound System Technical Department page 2 Απώλειες Θερμότητας στα κτίρια Στέγη & ανώτατο όριο 27 % άπεδα, παράθυρα, πόρτες 22 % Τούβλο

Διαβάστε περισσότερα

Κnauf Thermoprosopsis

Κnauf Thermoprosopsis Κnauf Thermoprosopsis 3.1 Υλικά επικόλλησης - Επιχρίσματα multi 25kg/σακκί 96931 Γκρι υλικό βάσεως τσιμέντου 13,90/σακκί 25 kg και ορυκτών, κατάλληλο για την Παλέτα 40 σακκιά επικόλληση και το βασικό

Διαβάστε περισσότερα

Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων

Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και τα συνήθη υποστρώματα Όλα τα απαραίτητα προϊόντα μαζί Ποιότητα υψηλής αξίας ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Baumacol Fliese

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014 / 2015. χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα. Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230.

Τιμοκατάλογος 2014 / 2015. χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα. Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230. 18 54 χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα Τιμοκατάλογος 2014 / 2015 Τιμοκατάλογος 2014 / 2015 Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230 Περιεχόμενα Η THRAKON εφαρμόζει με σχολαστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Åùò êáé. TéìïêáôÜëïãïò 2011

Åùò êáé. TéìïêáôÜëïãïò 2011 Åùò êáé -58% ëéãüôåñç åíýñãåéá ãéá èýñìáíóç/øýîç TéìïêáôÜëïãïò 2011 ÐÅÑÉÅ ÏÌÅÍÁ Óåë. 1. Θερμομόνωση Εξωτερικής Τοιχοποιίας 1.1 Θερμομονωτικά Υλικά 1.2 Υλικά Επικόλλησης Θερμομονωτικών Πλακών 1.3 Σοβάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ. CBF THERMO- ANAKLASIS με την ποιότητα της ανακλαστικής Θερμομόνωσης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ. CBF THERMO- ANAKLASIS με την ποιότητα της ανακλαστικής Θερμομόνωσης ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ CBF THERMO- ANAKLASIS με την ποιότητα της ανακλαστικής Θερμομόνωσης και την αξιοπιστία της FIBREX HELLAS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ_ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ CBF

Διαβάστε περισσότερα

THERMOKAPA. Βασικός οδηγός εξωτερικής θερμομόνωσης

THERMOKAPA. Βασικός οδηγός εξωτερικής θερμομόνωσης THERMOKAPA Βασικός οδηγός εξωτερικής θερμομόνωσης Επαγγελματική σιγουριά & αξιοπιστία στα προϊόντα Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται με σταθερό προσανατολισμό στις ουσιαστικές ανάγκες των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερική θερμομόνωση Knauf. Διαχείριση θερμοκρασίας επαγγελματικών χώρων. Eσωτερική θερμομόνωση Knauf 02/2011

Εσωτερική θερμομόνωση Knauf. Διαχείριση θερμοκρασίας επαγγελματικών χώρων. Eσωτερική θερμομόνωση Knauf 02/2011 Εσωτερική θερμομόνωση Knauf Διαχείριση θερμοκρασίας επαγγελματικών χώρων Eσωτερική θερμομόνωση Knauf 02/2011 Εσωτερική θερμ Κnauf Intherm - Knauf Alutherm Η άμεση λύση μόνωσης στα επαγγελματικά κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014 / χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα. Λ. Συγγρού 130, Αθήνα, Τηλ , Fax:

Τιμοκατάλογος 2014 / χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα. Λ. Συγγρού 130, Αθήνα, Τηλ , Fax: 18 54 χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα Τιμοκατάλογος 2014 / 2015 Τιμοκατάλογος 2014 / 2015 Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230 Περιεχόμενα Η THRAKON εφαρμόζει με σχολαστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

Rasobuild Eco ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Φιλικά

Rasobuild Eco ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Φιλικά Rasobuild Eco ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Φιλικά προς το περιβάλλον Ορυκτά υλικά φινιρίσματος φιλικά προς ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ διατήρηση ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf»

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» «Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» 1 Πάκος Σπυρίδων ιπλ. ΠολιτικόςΜηχανικός Univ. Dortmund KnaufΓυψοποιίαΑ.Β.Ε.Ε. Ευριπίδου 10, Καλλιθέα Τηλ: +30 2109310567 Fax: +30 2109310568 Email: pakos.spyridon@knauf.gr

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη διαπνοή των Υλικών. Αδιάρρηκτα με μεγάλη Ελαστικότητα Υλικά. Αυτοκαθαριζόμενα Υλικά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μεγάλη διαπνοή των Υλικών. Αδιάρρηκτα με μεγάλη Ελαστικότητα Υλικά. Αυτοκαθαριζόμενα Υλικά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Μεγάλη διαπνοή των Υλικών Αδιάρρηκτα με μεγάλη Ελαστικότητα Υλικά Αυτοκαθαριζόμενα Υλικά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πίνακας περιεχομένου prospectus Τομή του συστήματος θερμομόνωσης TYTAN Ε ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ KELYFOS

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ KELYFOS 1/14 1. Ονομασία: KELYFOS THERMAL PROTECTION SYSTEM 2. Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 3. Τεχνική Περιγραφή: Το σύστημα Kelyfos είναι ένα επικολούμενο σύστημα εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα θερµοµόνωσης µε πετροβάµβακα

Σύστηµα θερµοµόνωσης µε πετροβάµβακα Σύστηµα θερµοµόνωσης µε πετροβάµβακα Η µόνωση για εξωτερικές προσόψεις για κάθε τύπο κτιρίου Βιοκλιµατική δόµηση στο µέγιστο Θερµοµόνωση και διαµόρφωση πρόσοψης ταυτόχρονα Κατάλληλο για όλα τα υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική Θερμομόνωση

Εξωτερική Θερμομόνωση ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝ 125Χ60 Εξηλασμένη Πολυστερίνη XPS ETICS EMB ΧΠΣΕ1520 15,0 20 4,73 71,00 ΧΠΣΕ10530 10,5 30 6,76 71,00 ΧΠΣΕ7540 7,5 40 9,07 68,00 ΧΠΣΕ650 6,0 50 10,33 62,00 ΧΠΣΕ52560 5,25 60 11,62 61,00

Διαβάστε περισσότερα

Baumit open. Καινοτομία στην θερμομόνωση. Ιδέες με μέλλον.

Baumit open. Καινοτομία στην θερμομόνωση. Ιδέες με μέλλον. Baumit open Καινοτομία στην θερμομόνωση Ιδέες με μέλλον. Baumit open EΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα H σημασία της άνετης διαβίωσης στο εσωτερικό του σπιτιού δεν αναφέρεται συχνά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση Ενέργειας με Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Εξοικονόμηση Ενέργειας με Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Ημερίδα ΚΑΠΕ 3 Οκτωβρίου 2007 Εξοικονόμηση Ενέργειας με Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Εισηγητής : Π. Γκογκούδης 1 Polytile Ενεργειακή Κατανάλωση Στην Ευρώπη, ο κτιριακόςτομέας: Καταναλώνει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση των κονιαμάτων

Ενίσχυση των κονιαμάτων Ενίσχυση των κονιαμάτων ΧΡΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ DOMOPLAST Ενίσχυση των κονιαμάτων. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Πολλές φορές στην οικοδομή συναντάμε κατασκευαστικές περιπτώσεις που αποτυγχάνουμε να δώσουμε λύση, όπως η αποτυχία

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

Baumit ETICS....Ποιότητα ζωής. Ιδέες με μέλλον.

Baumit ETICS....Ποιότητα ζωής. Ιδέες με μέλλον. Baumit ETICS...Ποιότητα ζωής Ιδέες με μέλλον. Baumit ETICS Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Εξοικονομήστε ενέργεια σήμερα Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ένα θέμα αυξανόμενης σημασίας στη σύγχρονη εποχή κλιματικής

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε θετική υδροστατική

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ATLAS STOPTER, ATLAS HOTER.

ΤΟΜΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ATLAS STOPTER, ATLAS HOTER. ATLAS STOPTER K-10 /ATLAS HOTER S/ 3. Δεύτερο στρώμα κόλας εγκιβωτισμού ενισχυμένου γιαλοπλέγματος έως 1m πάνω από το επίπεδο του εδάφους. 4. Κόλα επικόλλησης πολυστερίνης ATLAS STOPTER K-20 6. Τελικός

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες

VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες Ιδιότητες To VIMEPOX FLOORING-TR είναι ένα διαφανές εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Ημερίδα ΚΑΠΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η Εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών και οι Προοπτικές Βελτίωσης των Συνθηκών Αγοράς Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Εξοικονομήστε ενέργεια προσθέτοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Κατ. ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ POWDER 2MIX Ημιέτοιμη κονία σοβά και λάσπης χτισίματος, σακί 30kg 189,20 5,68 MONO SV100 A Λευκός σοβάς μίας στρώσης (1,0 mm), σακί 40kg

Διαβάστε περισσότερα

IONYSSOMARBLE ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

IONYSSOMARBLE ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ GN 30 ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟ ΚΟΝΙΑΜΑ 30-35 Mpa, σακί 30 kg 120,00 3,60 GN 1000 ΚΟΝΙΑΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΑΧΕΙΑΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ, σακί 40 kg 515,00

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

JUBIZOL Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης. Δημιουργούμε ένα άνετο, οικονομικό και βιοκλιματικό σπίτι. www.jub.eu. Από το

JUBIZOL Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης. Δημιουργούμε ένα άνετο, οικονομικό και βιοκλιματικό σπίτι. www.jub.eu. Από το Δημιουργούμε ένα άνετο, οικονομικό και βιοκλιματικό σπίτι Από το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ JUBIZOL Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης? Έως 40% οικονομία E NE RG Y SAVIN

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα

Εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα 2 ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΤΡΑ Εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα ΣΕΙΡΑ 1-16 Χαρτοκιβώτιο 5,00 13,01 65,04 ΣΕΙΡΑ VILLAGE Η οικονομική σειράς πέτρας διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της Tepostone. Διαθέσιμη σε πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Nero ASTARTE NERO QUARTZ SUPER ACRYLIC ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΚΟΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Η ASTARTE Nero, είναι μια εύκαμπτη ισχυρή

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών. Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων

Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών. Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων 5... 6.. 7. 8. 0.. 9. Επισκευές και Συντήρηση Κατοικιών Η συντήρηση και επισκευή των κατοικιών συχνά

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το πλέον αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό σε όλο τον κόσμο. Είναι το θερμομονωτικό που εμπιστεύονται οι περισσότεροι Έλληνες Μηχανικοί

Είναι το πλέον αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό σε όλο τον κόσμο. Είναι το θερμομονωτικό που εμπιστεύονται οι περισσότεροι Έλληνες Μηχανικοί Γιατί STYROFOAM : Είναι το πλέον αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό σε όλο τον κόσμο Η DOW είναι η μόνη εταιρεία που διαθέτει αποτελέσματα τεχνικών εκθέσεων επιστημονικών φορέων και ινστιτούτων στη Γερμανία,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ NEOTHERM

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ NEOTHERM Βιομηχανία Δομικών Υλικών Χρωμάτων & Επιχρισμάτων ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ NEOTHERM Ελαχιστοποιήστε τις θερμικές απώλειες τον χειμώνα και την εισροή θερμότητας το καλοκαίρι ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωµα διακοσµητικά τελικά επιχρίσµατα Σιλικονούχα τελικά επιχρίσµατα εµφάνισης γρανίτη Χρώµατα ειδικών προδιαγραφών

Έγχρωµα διακοσµητικά τελικά επιχρίσµατα Σιλικονούχα τελικά επιχρίσµατα εµφάνισης γρανίτη Χρώµατα ειδικών προδιαγραφών ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΜΟ Διακοσµητικά επιχρίσµατα Χρώµατα 3/2009 Διακοσµητικά επιχρίσµατα - Χρώµατα Έγχρωµα διακοσµητικά τελικά επιχρίσµατα Σιλικονούχα τελικά επιχρίσµατα εµφάνισης γρανίτη Χρώµατα ειδικών

Διαβάστε περισσότερα

Swedish quality. quality. Τιμοκατάλογος 2011 / 2012

Swedish quality. quality. Τιμοκατάλογος 2011 / 2012 Swedish quality quality Τιμοκατάλογος 2011 / 2012 Περιεχόμενα Κόλλες & Αρμόστοκοι 5 Η THRAKON εφαρμόζει με σχολαστικότητα τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που προβλέπονται από τις σχετικές Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα. Η οικονοµική µόνωση για εξωτερικές προσόψεις. µε θερµοµονωτικές πλάκες από πολυστερίνη

Σύστηµα. Η οικονοµική µόνωση για εξωτερικές προσόψεις. µε θερµοµονωτικές πλάκες από πολυστερίνη Σύστηµα θερµοµόνωσης µε ΕPS Η οικονοµική µόνωση για εξωτερικές προσόψεις µε θερµοµονωτικές πλάκες από πολυστερίνη Θερµοµόνωση και διαµόρφωση προσόψεων σε ένα βήµα Προστασία και οικονοµία στην καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα