GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς"

Transcript

1

2

3 GARRAUD PARIS Tο 1950 ο Rene Garraud πρωτοπόρος για την εποχή του, δημιούργησε στο Παρίσι ένα πρότυπο κέντρο ομορφιάς συνολικής περιποίησης, το οποίο παρείχε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε καλλυντικές αγωγές, κομμωτική και ενδυμασία. Ο Rene Garraud είναι ο εφευρέτης και δημιουργός της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Garraud Paris που από το 1950 ερευνά και δημιουργεί φυτικά καλλυντικά τελευταίας τεχνολογίας για τη φροντίδα του δέρματος στο σπίτι και στο ινστιτούτο αισθητικής. Με μία παγκόσμια δραστηριότητα, επενδύει στην έρευνα και στην τεχνογνωσία, προσφέροντας πάντα το πιο σύγχρονο φυτικό και εξελιγμένο τεχνολογικά προϊόν. Σε μία συνεχή αναζήτηση, η Garraud Paris μας δίνει κάθε χρόνο νέα, δραστικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς τη γκάμα της, πάντα με στόχο την αποτελεσματικότητα και την εξέλιξη στον τομέα της ομορφιάς. Η πηγή της Garraud Paris Η δύναμη των καλλυντικών προϊόντων Garraud Paris οφείλεται στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα της φόρμουλάς τους. Τα φυσικής προέλευσης ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην πολυαισθητική σύσταση της κάθε σειράς προϊόντων αποτελούν το μυστικό αυτής της επιτυχίας από το Με πηγή την ίδια τη φύση, η Garraud Paris, αντλεί τις πρώτες ύλες της από τα λουλούδια, τα λαχανικά και τα φρούτα. Η προσεκτική επιλογή τους και η προσεγμένη βελούδινη υφή τους διεγείρει τις αισθήσεις μας. Η Garraud Paris έχει μία πλούσια γκάμα προϊόντων ώστε να μπορεί να επιλεχθεί το ιδανικό προϊόν για κάθε δέρμα. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς Με εξειδικευμένες σειρές ανάλογα με τον τύπο δέρματος, την ηλικία και την ιδιαιτερότητα του προβλήματος και δραστικές θεραπείες στο ινστιτούτο αισθητικής δίνει μία ποικιλία επιλογών καλύπτοντας κάθε πιθανό πρόβλημα. Συμβουλευτείτε την αισθητικό σας για το τι ακριβώς έχει ετοιμάσει η Garraud Paris για εσάς Καλώς ήρθατε στο νέο κόσμο περιποίησης των ινστιτούτων Garraud!

4

5

6 DEMAQuillage Η δράση του νούφαρου. Με βασικό συστατικό το εκχύλισμα από νούφαρο, η σειρά καθαριστικών προϊόντων της Garraud Paris καθαρίζει άριστα το δέρμα χωρίς να το ερεθίζει, με ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες. NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Για όλους τους τύπους δέρματος Tip: Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας από τους ρύπους, τις χρωστικές και από τις ίδιες του τις εκκρίσεις είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιές και όμορφο δέρμα. Mild Cleansing Milk Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού Λόγω της κρεμώδης υφής του, αυτό το γαλάκτωμα αφαιρεί το μακιγιάζ, τις εκκρίσεις και τις ακαθαρσίες του δέρματος απαλά και γρήγορα. Το εκχύλισμα από νούφαρο ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Κατάλληλο για συχνή χρήση αφού σέβεται το pη του δέρματος. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Απλώνετε το γαλάκτωμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Κάνετε κυκλικές κινήσεις. Έπειτα με ένα στεγνό βαμβάκι απομακρύνετε το γαλάκτωμα. Δε χρειάζεται να ρίξετε νερό στο πρόσωπο. Ολοκληρώνετε με την Gentle Toner without Alcohol. Gentle Toner without Alcohol Απαλή λοσιόν χωρίς αλκοόλη Απαλή λοσιόν χωρίς αλκοόλη που ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού της επιδερμίδας απομακρύνοντας τα υπολείμματα του γαλακτώματος και του σμήγματος. Η ποικιλία ενυδατικών συστατικών (εκχύλισμα νούφαρου, NMF, ουρία) ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Αφότου αφαιρέσετε το γαλάκτωμα, βάζετε τη λοσιόν σε ένα στεγνό βαμβάκι και ταμπονάρετε όλo το πρόσωπο και το λαιμό. Μπορείτε πια να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ.

7 Gentle Facial Scrub Peeling καθαρισμού 2 σε 1 Απολεπιστικό προϊόν με εκχυλίσματα από νούφαρο και γλυκερίνη, ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει λαμπερό. Προϊόν 2 σε 1 αφού η απολεπιστική του δράση μπορεί να επιτευχθεί με 2 τρόπους ανάλογα τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος. Με τους κόκκους που περιέχει επιτυγχάνεται η μηχανική του δράση ενώ το εκχύλισμα από μαύρο τσάι (Kombuchka) δίνει την Ενζυμική απολέπιση του προϊόντος. Εξαιρετικό προϊόν που προσαρμόζεται στο δέρμα σας. 1ος τρόπος: Μηχανική δράση Tοποθετήστε μία ποσότητα στο πρόσωπο και τρίψτε τους κόκκους για 3 λεπτά. Έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό και τοποθετήστε τη μάσκα που θα σας συστήσει η αισθητικός σας. 2ος τρόπος: Ενζυμική δράση Ντους Tοποθετήστε μία ποσότητα στο πρόσωπο χωρίς να την τρίψετε καθόλου. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να μπείτε στο ντους και απλά αναμίξτε το peeling με λίγο νερό πριν το τοποθετήσετε στο πρόσωπο. Τα ένζυμα από μαύρο τσάι ενεργοποιούνται από τους υδρατμούς/νερό και κάνουν ενζυμικό peeling. Το αφήνετε σαν μάσκα και το αφαιρείτε με νερό μετά από 10 λεπτά. Cleansing Pads Μαντηλάκια καθαρισμού 2 σε 1 Περάστε το μαντηλάκι σε στεγνό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Τρίψτε το με απαλές κυκλικές κινήσεις, όσες φορές χρειαστεί μέχρι το δέρμα να καθαρίσει τελείως. Υποαλλεργικά και προσαρμοσμένα σε όλους τους τύπους δέρματος, αυτά τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα για να αφαιρούν το μακιγιάζ και τις εκκρίσεις του δέρματος ενώ παράλληλα αναζωογονούν το δέρμα. Πολύ πρακτικά για ταξίδια αλλά και για καθημερινή χρήση αφού καθαρίζουν τέλεια το πρόσωπο και το αφήνουν απαλό και λαμπερό. Two-Phase Eye Make Up Remover Καθαριστικό Ματιών 2 Φάσεων Ανακινήστε το προϊόν. Βάλτε μία ποσότητα σε στεγνό βαμβάκι και τοποθετήστε το πάνω στα μάτια. Κρατήστε το εκεί για 2 με 3 δευτερόλεπτα και σκουπίστε το. Επαναλάβατε όσες φορές χρειαστεί για να καθαρίσει καλά το δέρμα. Το Two-Phase Eye Make Up Remover απαλό και ευγενές, απομακρύνει άριστα το μακιγιάζ των ματιών ακόμη και σε αδιάβροχα προϊόντα. Το εκχύλισμα καλαμποκιού, το λακτικό οξύ και το εκχύλισμα του φρούτου Fig ηρεμούν και καταπραΰνουν το δέρμα. Ιδανικό ακόμη και για άτομα με αλλεργίες ή υπερευαισθησίες στα μάτια. Το δέρμα μένει καθαρό από τις χρωστικές, ενώ ταυτόχρονα είναι ήρεμο και ενυδατωμένο.

8 HYDRO NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Πηγή ενυδάτωσης για το δέρμα σας. Η δράση των φυτικών αμινοξέων στην υπηρεσία της ενυδάτωσης. Σας ενυδατώνει όπως μία σταγόνα νερό. Για κανονικά, ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα Tip: Μην αμελείτε να πίνετε νερό. 2 λίτρα την ημέρα βοηθούν στην ισορροπία του οργανισμού και στην ομορφιά του δέρματος. Hydro T-zone Control Lumimat day fluid Ρύθμιση της ζώνης-τ και ενυδάτωση Η ιδανική λύση για λιπαρά και μικτά δέρματα. Αυτό το φρέσκο, μη λιπαρό fluid έχει μία εξαιρετικά ιδιαίτερη δράση για να μπορεί να καταπολεμά τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του δέρματος ταυτόχρονα. Τα έξυπνα μικροσφαιρίδια που περιέχει από φύτρο σταριού και γλυκόζη ανοίγουν όπου υπάρχει σμηγματόρροια ενώ όπου δεν υπάρχει παραμένουν κλειστά και ενυδατώνουν εκείνα τα σημεία. Αυτός ο συνδυασμός κάνει το δέρμα matte, λαμπερό και ενυδατωμένο. Τόσο απλά και έξυπνα! Μόλις καθαρίσετε το δέρμα απλώστε μία ποσότητα από το Hydro T-zone Control Lumimat day fluid σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Επαναλάβατε πρωί και βράδυ. High Performance 24h cream Ενυδατική 24h κρέμα υψηλής αποτελεσματικότητας Η High Performance 24h cream είναι μία πηγή βαθιάς ενυδάτωσης για το δέρμα (Ενυδατικά αμινοξέα, Υαλουρονικό Οξύ και τα Υδροσφαιρίδια). Με μία διπλή δράση, εμποδίζοντας την εξάτμιση του νερού και ξαναγεμίζοντας τα αποθέματα υγρασίας, επαναφέρει γρήγορα το δέρμα χωρίς να το γεμίζει με βαριά έλαια. Μόλις καθαρίσετε το δέρμα απλώστε μία ποσότητα από το High Performance 24h cream σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Επαναλάβατε πρωί και βράδυ.

9 Hydration Melting Mask Μάσκα ενυδάτωσης Η Hydration Melting Mask διαποτίζει το δέρμα, ενυδατώνοντας και θρέφοντάς το με μία φόρμουλα ενισχυμένη από φυτικά Micropatch που συγκρατούν την υγρασία μέσα στο δέρμα. Το Βούτυρο Κακάο και το έλαιο Macadamia, επαναφέρουν την απαλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας και απομακρύνουν την ξηρότητα και την αφυδάτωση. Μόλις καθαρίσετε το δέρμα, απλώστε μία ποσότητα της Hydration Melting Mask στο πρόσωπο. Αφήστε τη για 20 λεπτά και ξεβγάλετέ τη με άφθονο νερό. Εάν το δέρμα είναι ιδιαίτερα αφυδατωμένο και κουρασμένο : Το βράδυ πριν τον ύπνο, απλώστε τη μάσκα, αφήστε τη για 20 λεπτά και κάντε μάλαξη με τα υπολείμματα χωρίς να τοποθετήσετε τίποτε άλλο στο δέρμα. Έτσι τα θρεπτικά συστατικά θα λειτουργούν στο δέρμα σας όσο εσείς κοιμάστε. Hydration Booster Serum Ενυδατικό Ενισχυτικό serum Μόλις καθαρίσετε το δέρμα απλώστε μία ποσότητα από το Hydration Booster Serum σε όλο το πρόσωπο. Τοποθετήστε από πάνω την κρέμα καθημερινής χρήσης που σας σύστησε η αισθητικός σας. Θα επαναλαμβάνετε τη διαδικασία πρωί και βράδυ. Σαν ένα ποτάμι ενυδάτωσης, αυτό το serum απελευθερώνει αργά τους ενυδατικούς παράγοντες στο δέρμα για να ενυδατώσει εσωτερικά και να επαναφέρει το κατάλληλο επίπεδο υγρασίας στο δέρμα. Το μακράς διαρκείας αποτέλεσμα που δίνει οφείλεται στο γεγονός ότι δημιουργεί ένα μικρομοριακό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Intensive Hydration Eye Contour Εντατική Ενυδατική κρέμα ματιών κατά των μαύρων κύκλων Μόλις καθαρίσετε το δέρμα απλώστε την Intensive Hydration Eye Contour στην περιοχή των ματιών. Έπειτα τοποθετήστε τα υπόλοιπα προϊόντα καθημερινής φροντίδας. Επαναλάβατε τη διαδικασία πρωί ή/και βράδυ και πριν το μακιγιάζ. Απαλή και γαλακτώδης, η Intensive Hydration Eye Contour διατηρεί την ιδανική ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών και απομακρύνει γρήγορα τις λεπτές γραμμές. Παράλληλα απομακρύνει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κόπωσης με ένα κράμα φυτικών εκχυλισμάτων (π.χ. από κάστανο, calendula, μαγιά). Το βλέμμα γίνεται λαμπερό και ξεκούραστο. Ιδανικό και σαν βάση για μακιγιάζ.

10 EXTRADERMA NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Το έλαιο Verbena για την ισορροπία του δέρματος. Η σειρά Extraderma, ειδικά δερματολογικά ελεγμένη και υποαλλεργική είναι ένα βάλσαμο για τα ευαίσθητα και δυσανεκτικά δέρματα. Βοηθάει την καλή λειτουργία των μικροτριχοειδών αγγείων ενισχύοντας το περιφερειακό κυκλοφορικό σύστημα. Για ευαίσθητα, δυσανεκτικά, αλλεργικά δέρματα ή για δέρματα με τάση για ερυθρότητα και ευρυαγγείες Tip: Αφήστε το δέρμα σας στα χέρια της αισθητικού σας. Τέτοιου τύπου δέρματα δεν επιτρέπουν πειραματισμούς. Προσέχετε στον ήλιο.

11 Soothing Serum Καταπραϋντικό serum Προστατευμένα σε μικρές κάψουλες τα φυτικά συστατικά του Soothing Serum (εκχυλίσματα όπως ηλίανθο, macadamia, Verbena) επαναφέρουν το ευαίσθητο δέρμα πολύ γρήγορα και φυσικά. Είτε σε καθημερινή χρήση για τη διατήρηση της ισορροπίας είτε σε στιγμές που το δέρμα έχει έξαρση, σαν θεραπεία, είναι μία άριστη λύση για τα ευαίσθητα δέρματα. Υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς συντηρητικά. Το Soothing Serum χρησιμοποιείται μόνο νύκτα, πριν τον ύπνο. Αρχικά αδειάστε όλη τη μονοδόση στην παλάμη σας. Απλώστε την με σε όλο το πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί. Έπειτα τοποθετήστε την Extraderma Gentle night Cream. Μόλις ξυπνήσετε το επόμενο πρωί θα δείτε τη σημαντική διαφορά που υπάρχει στο δέρμα σας. Soothing Daily Fluid Καταπραϋντικό fluid ημέρας Μόλις καθαρίσετε το δέρμα, απλώστε μία ποσότητα της Soothing Daily Fluid στο πρόσωπο και το λαιμό. Θα ηρεμήσει και θα προστατέψει το δέρμα σας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Soothing Daily Fluid έχει απαλή υφή και ηρεμεί, καταπραΰνει αμέσως το ευαίσθητο ή αντιδραστικό δέρμα αυξάνοντας την άμυνα και τη φυσική αντοχή του δέρματος. Το εκχύλισμα από ελιά και τα φυτικά κεραμίδια δημιουργούν ένα φράγμα προστασίας στο δέρμα ενάντια στους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες και στη μόλυνση. Υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Gentle night Cream Απαλή κρέμα νυκτός Μόλις καθαρίσετε το δέρμα, απλώστε μία ποσότητα της Gentle night Cream στο πρόσωπο και το λαιμό. Θα ηρεμήσει και θα βοηθήσει το δέρμα σας να ρυθμιστεί και να αναπλαστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε βράδυ. Αυτή η τονωτική κρέμα νυκτός, επαναφέρει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος αυξάνοντας την άμυνά του (πανθενόλη, έλαιο Verbena, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα). Μόλις το δέρμα ηρεμήσει μπορεί από μόνο του να διορθώσει τα πολλαπλά και παράλληλα φαινόμενα που εμφανίζει το ευαίσθητο δέρμα. Μία πολύτιμη λύση για τα ευαίσθητα δέρματα και τα εύθραυστα αγγεία. Υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.

12 ECLAT DU TEINT Το ροδάκινο, το μήλο και το grapefruit σε συνδυασμό με τις Βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, C και τα ιχνοστοιχεία τονώνουν και αναδεικνύουν το νεανικό δέρμα. NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Για νεανικά δέρματα Tip: Τρώτε φρούτα και λαχανικά. Όλες τους οι βιταμίνες αντικατοπτρίζονται στο δέρμα σας.

13 Tinted fluid No 0 & Νο 1 Βιταμινούχα κρέμα ημέρας με χρώμα, 3 σε 1 Καθαρίστε καλά το δέρμα. Απλώστε το Tinted fluid στο πρόσωπο και το λαιμό. Για μεγαλύτερη διάρκεια της κάλυψης, μπορείτε να τοποθετήσετε από πάνω λίγη πούδρα. Fluid τριπλής δράσης. 1ον: θρέφει και τονώνει το δέρμα με ένα πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα από grapefruit, ροδάκινο και μήλο. 2ον: Οι αντιηλιακοί δείκτες που περιέχει προστατεύουν το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. 3ον: Το χρώμα που περιέχει το καθιστά ένα ήπιο καλυπτικό. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε τη χρήση πολλών προϊόντων. Τι καλύτερο από αυτό; Tinted fluid No 0: Απόχρωση ανοικτό μπεζ Tinted fluid Νο1: Απόχρωση σκούρο μπεζ Radiance concentrate Βιταμινούχες μονοδόσεις για άμεση λάμψη και σύσφιξη Καθαρίστε καλά το δέρμα. Ανοίξτε την μονοδόση και απλώστε τη στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Με ελαφριά και ανοδική μάλαξη απορροφάται αμέσως. Μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε το μακιγιάζ που επιθυμείτε. Κουτί με 5 μονοδόσεις με πολυβιταμινούχα συστατικά. Δίνει άμεση ενυδάτωση, λάμψη και την αίσθηση lifting λόγω του εκχυλίσματος μανταρινιού. Το δέρμα ανασηκώνεται, συσφίγγει αμέσως χωρίς σημάδια κούρασης, λάμπει. Άριστη βάση για μακιγιάζ. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ομορφύνετε το δέρμα σας πριν από μία σημαντική στιγμή.

14 NUTRITION INTENSE Μέλι, βασιλικός πολτός, νέκταρ λουλουδιών. Ένα πλούσιο, απολαυστικό κοκτέιλ για τη θρέψη και την ανάπλαση του δέρματος. Οι φωτοανακλαστές προστατεύουν το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Θρέψη, ενυδάτωση & προστασία Tip: Αντικαταστήστε τη ζάχαρη με το μέλι στη διατροφή σας. Έχει τις ίδιες θερμίδες αλλά πολύ πιο πλούσια διατροφική αξία.

15 Nutritive Cream For Face With Royal Jelly 24h Θρεπτική Κρέμα Προσώπου με Βασιλικό Πολτό Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την Nutritive Cream For Face With Royal Jelly 24h στο πρόσωπο και το λαιμό. Επαναλάβατε τη διαδικασία πρωί και βράδυ. Απλώστε την κρέμα στα χέρια πριν βγείτε έξω, μετά από χρήση επιθετικών προϊόντων και το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Η Nutritive Cream For Face With Royal Jelly 24h επαναφέρει την ισορροπία και τη ζωντάνια στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το μέλι και το νέκταρ λουλουδιών ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα. Τα αντιηλιακά φίλτρα προστατεύουν το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Βασιλικός Πολτός πλούσιος σε Βιταμίνη Β5 με επουλωτικές και ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες, βοηθά να επανορθωθούν οι εύθραυστες περιοχές και αποκαθιστά το προστατευτικό δερματικό φιλμ. Επιπλέον το έλαιο από βαμβάκι, το αμυγδαλέλαιο και το έλαιο Avocado θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα. Σκέτη απόλαυση! Ιδανική για την προστασία από περιβαλλοντικούς ή κλιματολογικούς παράγοντες. HiGh Protection hand cream With Honey and Floral Nectars Υψηλής προστασίας κρέμα Χεριών με Μέλι και Νέκταρ Λουλουδιών Με πολλαπλή δράση προστατεύει και αναπλάθει το δέρμα από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος και από την ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό το επιτυγχάνει με τη συμπύκνωση Βασιλικού Πολτού, μελιού και νέκταρ λουλουδιών. Μπορεί να θεραπεύσει το σκάσιμο που εμφανίζεται στην περιοχή των χεριών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε περιπτώσεις εκζέματος. Τα χέρια σας θα είναι απαλά και βελούδινα. Repairing and Nourishing Lip Balm Επανορθωτικό και Θρεπτικό Βάλσαμο Χειλιών Τοποθετήστε το Repairing & Nourishing Lip Balm πριν βγείτε έξω. Εάν τα χείλη έχουν ήδη αφυδατωθεί και «σκάσει» τοποθετήστε το και πριν τον ύπνο για λίγα βράδια μέχρι να επανέλθει το δέρμα. Το Repairing and Nourishing Lip Balm θρέφει και ενυδατώνει τα χείλη (μικροσφαιρίδια κεριού, Βούτυρο Κακάο, έλαιο Avocado και φωτοανακλαστές). Ιδανικό για όλο το χρόνο αφού δεν επιτρέπει την αφυδάτωση των χειλιών και προστατεύει τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία. Νόστιμο και απολαυστικό, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και δεν χρειάζεται να το επανατοποθετείτε συνέχεια.

16 CARISSIME NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Το θαύμα της ρετινόλης, τοποθετημένη σε μικροσφαιρίδια, απελευθερώνεται κατευθείαν μέσα στο δέρμα, στην καρδιά των κυττάρων και σε ανάμιξη με τα εκχυλίσματα από τα φυτά Baizhu & Siegesbesbeckia orientalis σας δίνει μία μοναδική αντιρυτιδική και αναπλαστική δράση. Αντιρυτιδική αντιγηραντική δράση Tip: Φροντίστε το δέρμα σας. Αφιερώστε 5 λεπτά το πρωί και 5 το βράδυ για τη φροντίδα του. Δεν είναι πολύς χρόνος!

17 Retinol Day Cream SPF 8 Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με Ρετινόλη με SPF 8 Το πρωί, μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Αυτή η πλούσια και απαλή κρέμα διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος και το επίπεδο των λιπιδίων. Βοηθά ενεργά στην καταπολέμηση των ρυτίδων με τον συνδυασμό της Βιταμίνης Α και των εκχυλισμάτων των φυτών Baizhu & Siegesbesbeckia orientalis. Επιπρόσθετα ο αντιηλιακός δείκτης SPF 8 προστατεύει το δέρμα από την φωτογήρανση και την ηλιακή ακτινοβολία. Επιστημονικά αποδεδειγμένη μείωση των ρυτίδων κατά 60% μετά από 28 ημέρες χρήσης. Retinol night cream Αντιρυτιδική κρέμα νυκτός με Ρετινόλη Το βράδυ, μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Επιμένετε στις περιοχές που εμφανίζουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Τα σφαιρίδια ρετινόλης προωθούν την καθαρή Βιταμίνη Α μέσα στην καρδιά των κυττάρων δημιουργώντας έτσι μία συνεχή και επιτυχημένη αναπλαστική δράση. Πλούσια, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Τα φυτικά εκχυλίσματα, πλούσια σε Βιταμίνες θρέφουν, ενυδατώνουν και αναδομούν το δέρμα.

18 Retinol boto like corrector normal skin 24h Αντιρυτιδική 24h κρέμα με Ρετινόλη με boto-like αποτέλεσμα στις εκφραστικές ρυτίδες. Κανονικά δέρματα. Η Retinol boto like corrector normal skin 24h είναι ένα καινοτομικό προϊόν που συνδυάζει τη δράση πολλών ισχυρών φυτικών αντιρυτιδικών συστατικών. Δύο διαφορετικά συστατικά (Βιταμίνη Α κλεισμένη σε σφαιρίδια ρετινόλης και Αργιρελίνη εκχύλισμα από φύκια) μειώνουν τις γεροντικές και εκφραστικές ρυτίδες. Η σύνθεση αυτή απαλύνει τα χαρακτηριστικά και δείχνει το πρόσωπο πιο νεανικό και λαμπερό. Ένα εξαιρετικό προϊόν για την επαναφορά του προσώπου. Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την Retinol boto like corrector normal skin 24h στο πρόσωπο και το λαιμό επιμένοντας στις ρυτίδες. Επαναλάβετε τη διαδικασία πρωί και βράδυ. Retinol boto like corrector dry skin 24h Αντιρυτιδική 24h κρέμα με Ρετινόλη με boto-like αποτέλεσμα στις εκφραστικές ρυτίδες. Ξηρά δέρματα. Η Retinol boto like corrector dry skin 24h είναι ένα καινοτομικό προϊόν που συνδυάζει την αντιρυτιδική και τη θρεπτική δράση. Δύο διαφορετικά συστατικά (Βιταμίνη Α & Αργιρελίνη) μειώνουν τις γεροντικές και εκφραστικές ρυτίδες. Το Βούτυρο Κακάο, το έλαιο από κάστανο και Avocado, θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Ένα εξαιρετικό προϊόν για την επαναφορά του προσώπου. Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την Retinol boto like corrector dry skin 24h στο πρόσωπο και το λαιμό επιμένοντας στις ρυτίδες. Επαναλάβετε τη διαδικασία πρωί και βράδυ. Retinol eyes and lips contour cream Αντιρυτιδική κρέμα με Ρετινόλη για την περιοχή των ματιών και των χειλιών Η Retinol eyes and lips contour cream, ισχυρά αντιρυτιδική, επαναφέρει το υδρολιπιδικό φιλμ, αποσυμφορεί την περιοχή και δίνει εξαιρετική αντιρυτιδική δράση λόγω του συνδυασμού της Ρετινόλης με εκχυλίσματα των φυτών Baizhu & Siegesbesbeckia orientalis & του εκχυλίσματος ελιάς. Οφθαλμολογικά ελεγμένη, δεν επηρεάζει τους δακρυγόνους αδένες. Επιστημονικά αποδεδειγμένη μείωση των ρυτίδων κατά 45% από τις πρώτες 28 ημέρες χρήσης. Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα στην περιοχή των ματιών, των χειλιών και στη ρινοχειλική αύλακα. Επαναλάβετε πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα προσώπου. Εξαιρετική σαν βάση για μακιγιάζ.

19 Retinol 24h firmness care Αντιρυτιδικό & συσφικτικό fluid με Ρετινόλη για την επαναφορά του οβάλ του προσώπου Η Retinol 24h firmness care επαναφέρει το σχήμα του προσώπου -το οβάλ και το διπλοσάγονο- βελτιώνοντας παράλληλα τις εκφραστικές γραμμές και τις ρυτίδες. Η ταυτόχρονη ενέργεια των συστατικών όπως το εκχύλισμα από τον ανθό του πορτοκαλιού και το Gingo Biloba αναπλάθει την επιδερμίδα. Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Επιμένετε στη γνάθο και το διπλοσάγονο. Πάνω από αυτήν τοποθετήστε μία κρέμα της σειράς Carissime. Η Retinol 24h firmness care λειτουργεί σαν serum ή ορός κάτω από τη βασική σας κρέμα. Σε ιδιαίτερες όμως περιπτώσεις, όπως τα λιπαρά δέρματα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της. Retinol anti-pigmentation spot concentrater Αντιρυτιδική και λευκαντική κρέμα Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, τοποθετήστε πρωί και βράδυ για 8 εβδομάδες στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια ή όπου υπάρχουν κηλίδες. Επιμείνετε πάνω στα καφέ σημεία. Η Retinol anti-pigmentation spot concentrate είναι ένα προϊόν με ελαφριά υφή, το οποίο λευκαίνει τις υπερμελαγχρώσεις, οποιασδήποτε αιτιολογίας, ενώ παράλληλα δίνει αντιρυτιδική δράση στο δέρμα. Αυτό το πετυχαίνει με μία ποικιλία συστατικών και αντιρυτιδικά συμπλέγματα. Ιδανικό για κηλίδες ορμονικής αιτιολογίας, φωτογήρανσης και γεροντικούς λεκέδες στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια. Anti-aging dermo skin smoothing concentrate Αντιρυτιδικές μονοδόσεις με boto-like δράση στις εκφραστικές ρυτίδες Πριν τον ύπνο, αφού καθαρίσετε το δέρμα, απλώστε μία μονοδόση στο πρόσωπο επιμένοντας πάνω στις ρυτίδες. Έπειτα απλώστε την κατάλληλη κρέμα Carissime. Η διαδικασία αυτή προτείνεται να γίνει για 15 ημέρες. Για εναλλακτικούς τρόπους εφαρμογής συμβουλευτείτε την αισθητικό σας. Οι αντιρυτιδικές αυτές μονοδόσεις θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε στο σπίτι μία άριστη θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων. 15 μονοδόσεις από το φυτικό αντιρυτιδικό συστατικό Argireline. Οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται ενώ οι ρυτίδες μειώνονται σε ένα ποσοστό 65%.

20 R3 LIFT NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Ο δυνατός συνδυασμός των 3 βασικών συστατικών της R3 lift: Liftiline (εκχύλισμα σταριού) Basaline (εκχύλισμα βύνης) & Deliner (εκχύλισμα καλαμποκιού), είναι το μυστικό για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σύσφιξης. Σύσφιξη και αντιγήρανση για αποτέλεσμα lifting Tip: Η άσκηση βοηθάει το σώμα και το πνεύμα. Ακόμη και ένας καθημερινός περίπατος είναι ευεργετικός. Restructing day care R3 lift Συσφικτική κρέμα ημέρας Αυτή η συσφικτική κρέμα ημέρας με θρεπτική και απαλή υφή, είναι εμπνευσμένη από τις πιο πρόσφατες κοσμετολογικές ανακαλύψεις. Αναπλάθει τις ίνες του δέρματος, μειώνοντας τις ρυτίδες και συσφίγγοντας τους επιδερμικούς ιστούς. Χάρη στα συστατικά Liftiline (εκχύλισμα σταριού) Basaline (εκχύλισμα βύνης) & Deliner (εκχύλισμα καλαμποκιού), ολιγοστοιχεία και έλαιο βαμβακιού, η επιδερμίδα γίνεται σφικτή, απαλή και λεία. Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό, το πρωί, με απαλές κυκλικές κινήσεις. Επιμείνετε στην περιοχή της γνάθου.

21 Quick acting tensing mask R3 lift Συσφικτική μάσκα εντατικής δράσης H Quick acting tensing mask είναι μία δραστική, αποτελεσματική συσφικτική και καθαριστική μάσκα. Η δράση της είναι διπλή λόγω της μεγάλης ποικιλίας θρεπτικών συστατικών. Η καθαριστική και αντισηπτική δράση οφείλονται στον άργιλο, το οξείδιο τιτανίου και οξείδιο ψευδαργύρου. Η ισχυρή συσφικτική και αντιγηραντική της δράση οφείλονται στις πρωτεΐνες και τα εκχυλίσματα βύνης, καλαμποκιού και σταριού που περιέχει. Επιπρόσθετα το Tensine (εκχύλισμα Σταριού) συσφίγγει το δέρμα και επαναφέρει το οβάλ του προσώπου. Τα ολιγοστοιχεία δίνουν αντιρυτιδική δράση. Για ένα δέρμα σφικτό, καθαρό και λαμπερό. Μόλις καθαρίσετε το δέρμα, απλώστε μία ποσότητα της Quick acting tensing mask στο πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε τη για 20 λεπτά να απορροφηθεί. Λόγω της καολίνης η μάσκα στεγνώνει. Για να την αφαιρέσετε εύκολα εμποτίστε ένα βαμβάκι με νερό και ταμπονάρετε το πρόσωπο για να υγρανθεί και να μαλακώσει η μάσκα. Έπειτα ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Τέλος, βάλτε την κρέμα R3 lift Συσφικτική κρέμα ημέρας ή νύκτας. Για την μέγιστη απορρόφηση της μάσκας το ιδανικό είναι να έχει προηγηθεί η χρήση του Gentle Facial Scrub πριν την τοποθέτηση της μάσκας. Ultra smoothing concentrate eyes-lips-furrows R3 lift Συσφικτική κρέμα για την περιοχή των ματιών και του μεσόφρυου Μετά τον καθαρισμό του δέρματος τοποθετήστε την κρέμα στα μάτια τα χείλη και την ρινοχειλική αύλακα. Βοηθήστε τη να απορροφηθεί με ελαφρύ μασάζ. Καθημερινό ειδικό βοήθημα για τις ιδιαίτερες και εύθραυστες περιοχές των ματιών, των χειλιών και της ρινοχειλικής αύλακας. Είναι μία ελαφριά κρέμα η οποία απορροφάται αμέσως. Η συσφικτική δράση της υψηλής συγκέντρωσης φόρμουλας από την οποία αποτελείται δίνει ελαστικότητα και σύσφιξη στο δέρμα. Οι ρυτίδες μειώνονται, τα μάτια και τα χείλη δείχνουν νεότερα. Restructing night care R3 lift Συσφικτική κρέμα νυκτός Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό το βράδυ, με απαλές κυκλικές κινήσεις. Επιμείνετε στην περιοχή της γνάθου. Αναδομητική κρέμα νυκτός με ισχυρή συσφικτική και ανορθωτική δράση. Με πλούσια και απαλή υφή, έχει ένα αξιοσημείωτο σύμπλεγμα συστατικών που δουλεύουν βαθιά στο δέρμα, αναπλάθει το δέρμα και επαναφέρει τις ίνες του. Χάρη στα συστατικά Liftiline (εκχύλισμα σταριού) Basaline (εκχύλισμα βύνης) & Deliner (εκχύλισμα καλαμποκιού), ολιγοστοιχεία και έλαιο φουντουκιού, makadamia & jojoba η επιδερμίδα γίνεται σφικτή, ενυδατωμένη, απαλή και λεία.

22 SUPÉRIEURE NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Κεραμίδια και Βιταμίνη Ε, απαραίτητα λιπαρά οξέα και πλούσιο φυτικό μίγμα είναι η απάντηση στην αντιγήρανση. Ισχυρή αντιγήρανση και σύσφιξη Tip: Δώστε στο δέρμα σας τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη. Είναι ένα πολύτιμο και σύνθετο όργανο. SupÉrieure 24h intensive cream Εντατική 24h κρέμα H Supérieure Cream περιέχει τη πιο βασική ουσία από όλες τις σειρές της Garraud Paris, αγγίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί να δώσει μία άριστη δράση παράλληλα σε όλες τις βλάβες που δημιουργούνται στο δέρμα από το πέρασμα των χρόνων. Η Βιταμίνη Ε και η Βιταμίνη C έχουν αντιοξειδωτική δράση και δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Τα λιπαρά οξέα και τα κεραμίδια θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα ενώ πρωτεΐνες σόγιας δίνουν εντατική αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση. Ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Garraud Paris. Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό, πρωί και βράδυ, με απαλές κυκλικές κινήσεις. Επιμείνετε στις περιοχές που εμφανίζουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

23 SupÉrieure firming bust treatment Συσφικτική Κρέμα Στήθους και λαιμού Αναπτύχθηκε υπό ιατρικό έλεγχο. Ως αποτέλεσμα ιατρικής έρευνας, η Supérieure firming bust treatment είναι ειδικά διαμορφωμένη για να χρησιμοποιείται στην περιοχή του ντεκολτέ και του στήθους όπου αναδομεί και συσφίγγει το δέρμα στην περιοχή του μαστού. Το εκχύλισμα Alfalfa και το Sage Essential oil κάνουν το δέρμα πιο μαλακό και ευλύγιστο και δίνουν στο προϊόν ένα πικάντικο άρωμα. Μέρα με τη μέρα το στήθος επανακτά σχήμα και στήριξη. Απλώστε την Supérieure firming bust treatment μία φορά την ημέρα κατά προτίμηση μετά το ντους ή πριν τον ύπνο με τις ακόλουθες κινήσεις. 1. Απλώστε μία μικρή ποσότητα της κρέμας γύρω από κάθε στήθος και στο ντεκολτέ. 2. Με τα 3 μεγάλα δάκτυλα του δεξιού χεριού περιποιείσθε τον αριστερό μαστό. Διαγράφετε κύκλους με κέντρο τη θηλή και επεκτείνεστε σταδιακά προς τη μασχάλη. Το επαναλαμβάνετε 5 φορές και κάνετε το ίδιο στον άλλο μαστό. 3. Γυρίζετε πάλι στο δεξί μαστό και κάνετε ανοδικά συρσίματα μέχρι την κλείδα. Επαναλαμβάνετε το ίδιο στον άλλο μαστό. Συμβουλευτείτε το σκίτσο που περιλαμβάνεται στο κουτί του προϊόντος. SupÉrieure eye cream Εντατική κρέμα ματιών Μετά από τον καθαρισμό του δέρματος, απλώνετε την κρέμα στην περιοχή των ματιών, με απαλές κινήσεις σέρνοντας τα χέρια από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Επαναλάβετε πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα προσώπου. Πολυδραστική κρέμα ματιών. Απομακρύνει τις σακούλες και το οίδημα από τα μάτια ενώ παράλληλα συσφίγγει τα βλέφαρα και έχει αντιρυτιδική δράση. Το εκχύλισμα από τη φλούδα μανταρινιού, το οποίο είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση του οιδήματος από τα μάτια και την αύξηση της μικροκυκλοφορίας, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους. Το εκχύλισμα σταριού δίνει τη συσφικτική και αντιρυτιδική δράση του προϊόντος. SupÉrieure 24h integral anti-aging serum Ολοκληρωτικό Αντιγηραντικό Serum 24h Καθαρίστε καλά το δέρμα. Τοποθετήστε μία ποσότητα του Supérieure 24h integral anti-aging serum στο πρόσωπο και το λαιμό. Πολύ σύντομα έχει απορροφηθεί. Αμέσως μετά τοποθετήστε την Supérieure 24h intensive cream. Επαναλάβετε τη διαδικασία πρωί και βράδυ. Αυτό το υγρό serum είναι εμπλουτισμένο με μεγάλη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών. Βοηθά την κυτταρική ανανέωση (εκχύλισμα από βύνη), επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου (εκχύλισμα σταριού) και άμεσα απαλύνει κάθε ανωμαλία στην υφή (ροδόνερο, καλαμπόκι). Το δέρμα συσφίγγει και η όψη είναι ομοιόμορφη, απαλή και ομαλή. Για ένα εξαιρετικό νεανικό αποτέλεσμα.

24 BIOTECH 15 NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Η σειρά Bioteck 15 είναι προϊόν έρευνας του συνδυασμού φυτικών βιολογικών ενεργών συστατικών (BIO) και της υψηλής τεχνολογίας (TECH). Η λέξη BIO μας παραπέμπει σε αγνά φυτικά αποτελεσματικά συστατικά νέας γενιάς και η λέξη TECH μας δηλώνει την άριστη εργαστηριακά επεξεργασία αυτών.15 μονοδόσεις δίνουν μία εντατική καθημερινή φροντίδα στο σπίτι. Αντιγήρανση, Ενυδάτωση & Σύσφιξη Tip: Εάν δεν έχετε χρόνο να επισκεφθείτε το ινστιτούτο αισθητικής και να αφήσετε το δέρμα σας στα χέρια των ειδικών, τότε ζητήστε τους να σας συμβουλέψουν για την καλύτερη περιποίηση στο σπίτι.

25 Anti-aging Prestige Concentrate Συσφικτικές μονοδόσεις Καθαρίστε καλά το πρόσωπο. Ανοίξτε μία μονοδόση και απλώστε τη στο δέρμα με ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Έπειτα τοποθετήστε την κρέμα νυκτός σας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για 15 βράδια. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει! Μία δυνατή συσφικτική και αντιγηραντική θεραπεία για 15 ημέρες. 15 μονοδόσεις όπου συνδυάζουν 5 ισχυρά ενεργά συσφικτικά συστατικά: εκχυλίσματα από στάρι, βύνη, καλαμπόκι, ροδόνερο και γλυκερίνη κάνουν έναν άριστο συνδυασμό. Το δέρμα συσφίγγει και επανακτάται το οβάλ του προσώπου. Anti-aging eyes concentrate Αντιρυτιδικές μονοδόσεις ματιών Καθαρίστε καλά το πρόσωπο. Ανοίξτε μία μονοδόση και απλώστε τη σταδιακά στα μάτια, με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω, μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Επιμείνετε στη έξω κόγχη των ματιών. Έπειτα τοποθετήστε την κρέμα ματιών σας. Επαναλάβατε αυτή τη διαδικασία για 15 βράδια. Θα απολαύσετε τη νέα όψη των ματιών σας! Μία δυνατή αντιρυτιδική θεραπεία για 15 ημέρες. 15 μονοδόσεις όπου συνδυάζουν αντιρυτιδική δράση, απομακρύνουν το οίδημα και τους μαύρους κύκλους. Ο συνδυασμός των τετραπεπτιδίων Eyeseryl και της γλυκερίνης απομακρύνουν τα σημάδια κόπωσης που εμφανίζονται στα μάτια και μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Φροντίδα στα μάτια σας!

26 EVASION NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Η σειρά Garraud Evasion είναι μία πιστοποιημένη βιολογική και οικολογική σειρά, χωρίς δευτερεύουσα πλαστική συσκευασία, χωρίς paraben και φαινοξυαιθανόλη. Δεν είναι δοκιμασμένη σε ζώα, είναι από μη γενετικά τροποποιημένα φυτά. Ό,τι πιο αγνό και διαλεγμένο για εσάς από τη φύση, για το καλό της φύσης. Καθένα από τα προϊόντα μας ταξιδεύουν και σε μία ήπειρο, το μέρος από το οποίο συλλέχθηκαν τα ενεργά της συστατικά. Αγνή και απολαυστική! Tip: Η κοσμετολογία αναπτύσσεται σε αρμονία με τη φύση. Ας την ακολουθήσουμε. Voluptuous Origins Cream Βελούδινη Κρέμα Προσώπου ΩΚΕΑΝΙΑ ο θησαυρός της Πολυνησίας Βελούδινη κρέμα προσώπου Μάνγκο και έλαιο jojoba H κρέμα αυτή θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και φέρνει μία μοναδική αίσθηση απαλότητας στο πρόσωπο. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα από το νησί Ιάβα, το μάνγκο, το έλαιο jojoba και το Βούτυρο Κακάο δίνει ένα μοναδικό και απολαυστικό αποτέλεσμα. Καθαρίστε καλά το δέρμα. Απλώστε την κρέμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό πρωί και βράδυ. Καθώς το έλαιο Jojoba μαλακώνει το δέρμα σας, το άρωμα του μάνγκο αναζωογονεί τις αισθήσεις σας.

27 Sugar Scrub Peeling με Μαύρη Ζάχαρη και Κανέλα ΑΦΡΙΚΗ η ανατολίτικη απόλαυση Απολεπιστικό με ζάχαρη Σπόροι ροιανθέμου & κελύφη αμυγδάλων Μία ή δύο φορές εβδομαδιαίως, απλώστε το απολεπιστικό ζάχαρης σε υγρή επιδερμίδα, κάντε ελαφρύ μασάζ και ξεβγάλτε το καλά. Απολαύστε την τριβή της μαύρης ζάχαρης και εισπνεύστε το άρωμα της κανέλας. Πλούσιο σε σπόρους ροιανθέμου, κομματάκια από κέλυφος αμυγδάλων και κρυστάλλους ζάχαρης. Αυτό το εξαιρετικό απολεπιστικό απολεπίζει το σώμα σας απαλά και σε βάθος. Αυτή η φροντίδα ομορφιάς από τη Μέση Ανατολή, με το λεπτό άρωμα από εσπεριδοειδή και κανέλα, παρέχει άμεση ευεξία για το σώμα και το πνεύμα σας Ultra nourishing & silky Body Milk Θρεπτικό και απαλό γαλάκτωμα σώματος με μάνγκο ΩΚΕΑΝΙΑ ο θησαυρός της Πολυνησίας Εξαιρετικά θρεπτική και εμπλουτισμένη λοσιόν Βούτυρο karité και μάνγκο Απλώνετε καθημερινά, με απαλές κυκλικές κινήσεις, σε όλο το σώμα. Χαλαρώστε και μυρίστε το απαλό άρωμα του μάνγκο. Με βάση το βούτυρο karité και το μάνγκο και τη λεία και πλούσια υφή του, αυτό το γαλάκτωμα σώματος έχει μακράς διαρκείας βαθιά ενυδατική δράση. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα κοκοφοίνικα, κάνει την επιδερμίδα σας απαλή & μεταξένια. Με ελαφρύ άρωμα μάνγκο, αποτελεί πραγματικά μια πρόσκληση για ένα ταξίδι σε τροπικούς προορισμούς. Fresh Sensation body veil Ενυδατικό και δροσιστικό γαλάκτωμα σώματος ΑΣΙΑ το θαύμα της Ασίας Ενυδάτωση και ευεξία Λευκό τσάι και βερύκοκο Απλώνετε καθημερινά, πρωί και βράδυ, με κυκλικές βαθιές κινήσεις, για να ενυδατωθεί και να τονωθεί το δέρμα σας. Το εκχύλισμα από βερύκοκο γρήγορα θα ενυδατώσει και θα δώσει φρεσκάδα στο δέρμα σας. Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία zen αυτό το φρέσκο και ελαφρύ fluid είναι μία αληθινή πηγή ενυδάτωσης και ευεξίας για το σώμα. Το λευκό τσάι, το εκχύλισμα από βερύκοκο και το μπαμπού αφήνουν μία αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης και ένα διακριτικό άρωμα στο σώμα.

28 Body Refresher Αναζωογονητικό ενυδατικό νερό για το πρόσωπο και το σώμα ΑΣΙΑ το θαύμα της Ασίας Αναζωογονητική τροπική βροχή Άνθος λωτού και μπαμπού Αυτό το ελιξίριο ομορφιάς συνδυάζει τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των υδρόβιων φυτών, όπως τα άνθη λωτού και των βλαστών μπαμπού. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και επαναφέρει την απαλότητα και τη ζωντάνια στην επιδερμίδα σας. Με φρέσκες αρωματικές νότες, αυτό το Ασιατικό πέπλο τονώνει το σώμα και την ψυχή σας Ψεκάστε στο πρόσωπο, ή στο σώμα σας, και κάντε μασάζ, με μικρές κινήσεις τόνωσης. Η αίσθηση του λωτού και του μπαμπού θα πλημμυρίσει το σώμα σας. Stimulating shower gel Ενεργοποιητικό Αφρόλουτρο ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ κάθαρση και τόνωση Αφρόλουτρο τόνωσης Καφεΐνη και ginseng Πηγή ευεξίας και αρμονίας για το σώμα σας, αυτό το αφρόλουτρο καθαρίζει το δέρμα και το τονώνει. Το μείγμα καφεΐνης, ginseng και εκχυλισμάτων καμέλιας καθαρίζει άριστα το δέρμα ενεργοποιώντας το, από την καρδιά του Αμαζονίου. Απαλό και χωρίς ισχυρούς σαπωνοποιητές μαλακώνει το δέρμα και το αφήνει στιλπνό και λαμπερό. Βάλτε μία ποσότητα στο χέρι σας ή στο σφουγγάρι και απλώστε το σε όλο το σώμα. Έπειτα ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Η καμέλια και το Ginseng ξεκουράζουν το δέρμα και το πνεύμα σας. Whipped Body Cream Απολαυστική, θρεπτική κρέμα σώματος ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ η θρέψη Η ανάπλαση του σώματος Βούτυρο κακάο Αυτή η γλυκιά και πλούσια κρέμα έχει ενυδατική, αναπλαστική και προστατευτική δύναμη και η ιδιαίτερη φόρμουλά της προέρχεται από τις έρημους της Αυτοκρατορίας των Αζντέκων. Πλούσιο σε Βούτυρο Κακάο, μάνγκο, κόκκινο κισσό και γλυκερίνη ενεργοποιεί το δέρμα και το κάνει βελούδινο. Βάλτε μία ποσότητα στο χέρι σας και απλώστε τη σε όλο το σώμα μετά το ντους ή πριν τον ύπνο. Η σχεδόν χειροποίητη συνταγή της δίνει ελαστικότητα με τον κόκκινο κισσό για να αγκαλιάζει και να προστατεύει το δέρμα σας.

29 Slimming Body Gel Αδυνατιστικό Gel Σώματος ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ το μυστικό του Αμαζονίου Τζελ αδυνατίσματος Κόκκοι καφέ και καρύδια του κολά Απλώνετε καθημερινά, πρωί και απόγευμα, με κυκλικές κινήσεις και με κατεύθυνση από τα γόνατα προς τους μηρούς. Ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές που το αδυνάτισμα είναι επιθυμητό. Αφεθείτε στην ερεθιστική μυρωδιά του καφέ. Αυτό το φυσικό μείγμα καφεΐνης και εκχυλίσματος καρυδιών κολά (ισχυροί παράγοντες λιπόλυσης) απομακρύνει το λίπος για συνολικό αδυνάτισμα. Η επιδερμίδα γίνεται απαλή και επανατονώνεται. Ένα τέλειο μείγμα αποτελεσματικότητας και ευχαρίστησης, αυτή η αρχαία συνταγή αφήνει μια βαθιά αίσθηση ευεξίας και σφιχτής σιλουέτας Soothing Deodorant 24h without Alcohol Καταπραϋντικό αποσμητικό για 24h προστασία χωρίς αλκοόλη ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ η προστασία Αποσμητική δράση Εκχύλισμα αλλαντοίνης Απλώστε στην περιοχή της μασχάλης κάθε πρωί. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η φρεσκάδα που αισθάνεστε τονώνει την αυτοπεποίθησή σας όλη την ημέρα. Απαλό και φυσικό, αυτό το αποσμητικό προστατεύει το δέρμα, μειώνει τις οσμές και τον ιδρώτα και μαλακώνει το δέρμα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ήπιο και χωρίς καθόλου αλκοόλη, μ ένα μίγμα εκχυλίσματος αλλαντοίνης και γλυκερίνης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Anti-bacterial Moisturising Hands Foam Καθαριστικός Αντιβακτηριδιακός και Ενυδατικός Αφρός Χεριών ΑΦΡΙΚΗ η κάθαρση Καθαριστικός αντιβακτηριδιακός αφρός, χωρίς αλκοόλ Κοκτέιλ από κίτρα Ανακινήστε το προϊόν. Τοποθετήστε ένα πάτημα αφρού στα χέρια σας. Τρίψτε τα μεταξύ τους για να επιτρέψετε τη δράση του αφρού. Τα χέρια σας είναι πεντακάθαρα. Τόσο απλά! Το κοκτέιλ από διάφορα είδη κίτρων και άλλων εσπεριδοειδών, όπως το πορτοκάλι και το grapefruit, καθαρίζουν το δέρμα ενυδατώνοντάς το παράλληλα. Εμπλουτισμένο με ειδικούς αντιβακτηριδιακούς παράγοντες σας επιτρέπει να καθαρίζετε άριστα τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μέρας χωρίς να χρειάζεστε νερό.

30 200 ml LAB NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Η λέξη LAB προέρχεται από την αγγλική λέξη Laboratories που σημαίνει ερευνητικό εργαστήριο. Για το λόγο αυτό η σειρά LAB είναι η τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας πάνω στον τομέα της εντατικής επίλυσης δερματικών προβλημάτων με εντελώς φυτικές πρώτες ύλες. Μία σειρά από 5 είδη patches, αόρατα και αδιάβροχα, λύνουν τα προβλήματα του δέρματος με τον πιο εύκολο τρόπο, μέσω της άμεσης διαδερμικής απορρόφησης. Tip: Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φροντίσετε το πρόσωπο και το σώμα σας. LAB Hair micro patch Πρόληψη στην πρόωρη αραίωση της τριχοφυΐας Πρακτικό και αόρατο HAIR MICRO-PATCH σταδιακά απελευθερώνει ένα φυτικό κοκτέιλ το οποίο δρα στις κύριες αιτίες απώλειας μαλλιών. Εκχυλίσματα από Δενδρολίβανο και Peony (Παιωνία), Λυκίσκο, Φοίνικα κ.α. Βελτιώνει τη δύναμη των μαλλιών: +250% Καθυστερεί την απώλεια μαλλιών: -52% Βελτιώνει την όψη (απαλότητα και λάμψη) των μαλλιών: +62,5% Τις πρωινές ώρες, τοποθετήστε ένα patch σε στεγνή περιοχή του αυχένα, κάτω από το αυτί. Αφήστε το να δράσει για 12 ώρες και αφαιρέστε το. Την επόμενη μέρα τοποθετήστε ένα άλλο από την άλλη πλευρά του προσώπου. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα συστήνουμε 2μηνη συνεχή αγωγή. Το κουτί περιλαμβάνει 30 patches για την θεραπεία ενός μηνός. LAB Smoothing Eye Patch Αντιρυτιδικό και τονωτικό σύμπλεγμα λείανσης Το τονωτικό αντιγηραντικό patch ματιών δρα σαν ένα micro face lift (Αμινο-πεπτίδια). Αυτό το καινοτομικό patch για τα μάτια έχει σχεδιασθεί ώστε να δρα τοπικά στην εύθραυστη περιοχή των ματιών. Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών γίνεται πιο λείο. Μειώνονται οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, τα οιδήματα και οι μαύροι κύκλοι. Τοποθετήστε ένα patch σε στεγνή περιοχή κάτω από τα μάτια. Αφήστε το να ενεργήσει για 15 λεπτά και έπειτα αφαιρέστε το. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα τοποθετήστε ένα patch 2 φορές την εβδομάδα για 4 εβδομάδες. Για τη συντήρηση του αποτελέσματος, εφαρμόστε 1 φορά την εβδομάδα για όλο το χρόνο. Το κουτί περιλαμβάνει 8 ζευγάρια patches για μία θεραπεία ενός μηνός.

31 LAB Neck lift Patch Ολοκληρωμένο συσφικτικό σύμπλεγμα Λαιμού Το NECK-LIFT PATCH από την Garraud: Βοηθάει την ενδυνάμωση και σύσφιξη των ιστών Μειώνει τις ρυτίδες Προάγει την αποβολή των συσσωρευμένων υγρών Ακριβές και αποτελεσματικό, περιέχει ένα φυτικό κοκτέιλ από Κολλαγόνο, Εκχύλισμα καφεΐνης & Εκχύλισμα Gingko Biloba. Το δέρμα του λαιμού και το διπλοσάγονο εμφανίζεται πιο απαλό, πιο σφριγηλό και πιο λείο. Ο λαιμός ανακτά την καλή του φόρμα και τη νεανική του όψη. Τοποθετήστε ένα patch σε στεγνό δέρμα, ακριβώς κάτω από το πηγούνι, στο διπλοσάγονο. Αφήστε το να ενεργήσει για 30 λεπτά και έπειτα αφαιρέστε το. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα τοποθετήστε ένα patch 2 φορές την εβδομάδα για 4 εβδομάδες. Για τη συντήρηση του αποτελέσματος, εφαρμόστε 1 φορά την εβδομάδα για όλο το χρόνο. Το κουτί περιλαμβάνει 8 patches για μία θεραπεία ενός μηνός. LAB Tummy Toning Patch Εντατικό σύμπλεγμα τόνωσης και σύσφιξης για την περιοχή της κοιλιάς Εφαρμόστε ένα patch σε στεγνό δέρμα στην επιθυμητή περιοχή. Αφήστε το να δράσει 24 ώρες, έπειτα αφαιρέστε το και τοποθετήστε το επόμενο σε διαφορετικό σημείο. Για μέγιστο αποτέλεσμα συστήνεται θεραπεία 3 μηνών. Το κουτί περιλαμβάνει 15 patches για μία θεραπεία 15 ημερών. Το TUMMY TONING PATCH της Garraud: Μειώνει τους πόντους της περιφέρειας της μέσης έως 4.5 εκ. Εξειδικευμένο και αποτελεσματικό. Το TUMMY TONING PATCH, σταδιακά απελευθερώνει 1 φυτικό κοκτέιλ (Εκχύλισμα πράσινου καφέ, Ginkgo Biloba, ανανά), το οποίο δρα αποτελεσματικά στην περιοχή της κοιλιάς. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται. Η κοιλιά εμφανίζεται πιο επίπεδη και σφριγηλή. Η μέση διακρίνεται πιο καθαρά, η σιλουέτα γίνεται λεπτότερη και πιο αρμονική. LAB Silhouette micro-patch Προηγμένο σύστημα λιπογλυπτικής εσωτερικής δράσης Τοποθετήστε ένα patch σε στεγνό δέρμα στην επιθυμητή περιοχή. Αφήστε το για 24 ώρες, έπειτα αφαιρέστε το και τοποθετήστε το επόμενο patch σε διαφορετικό σημείο. Για μέγιστο αποτέλεσμα, συστήνεται θεραπεία 2 μηνών. Το κουτί περιλαμβάνει 30 patches για τη θεραπεία ενός μηνός. Λιποδιαλυτική και αντικυτταριδική δράση Μείωση στους πόντους των μηρών: ως και 2 εκ. Βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας: 225% Μείωση του πόνου που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια της ψηλάφησης σε ευαίσθητες περιοχές: 58% Αόρατο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση, το SILHOUETTE MICRO PATCH σταδιακά απελευθερώνει ένα φυτικό κοκτέιλ από Εκχύλισμα φυκιών και καφεΐνης, Ιπποκάστανου και Ginkgo Biloba, που δρουν σε συνεργασία πάνω στις προβληματικές περιοχές.

32 BRONZE PRO NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Μαυρίστε με απόλυτη ασφάλεια! Αντιηλιακά 2 σε 1 χωρίς Paraben. Υψηλή αντιηλιακή προστασία με φίλτρα νέας γενιάς Tip: Ο ήλιος δεν είναι μόνο φίλος μας Προστατέψτε το δέρμα σας από τις ακτίνες του ήλιου και επαναλάβετε την αντιηλιακή σας κρέμα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Προστατεύετε ιδιαίτερα τα παιδιά.

33 Πριν από κάθε ηλιακή έκθεση, ενισχύστε το δέρμα και εφαρμόστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ. Ανανεώνετε συχνά την εφαρμογή. Εφαρμόστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και στο σώμα. Ανανεώνετε συχνά την εφαρμογή. Bronze Pro Anti-wrinkle cream SPF 50 Αντιρυτιδική Κρέμα Υψηλής Προστασίας SPF 50 για το πρόσωπο Υψηλή προστασία Χωρίς Parabenes Αυτή η λεπτή και απαλή κρέμα δίνει υψηλή προστασία στο δέρμα ενάντια στις αρνητικές επιδράσεις του ήλιου λόγω των αντιηλιακών φίλτρων νέας γενιάς που περιέχει. Πλούσια σε αναδομητικά συστατικά όπως οι Βιταμίνες Β5, Ε και το αιθέριο έλαιο δάφνης, προσφέρει αντιρυτιδική και ενυδατική δράση. Ιδανικά προστατευτική ενυδατική και ενισχυμένη. Το δέρμα γίνεται πιο λείο και αποκαλύπτεται μια καινούργια νεότητα. Bronze Pro Progressive Tan Treatment SPF 20 Σταδιακή θεραπεία μαυρίσματος με SPF 20 για πρόσωπο και σώμα Μέτρια προστασία Χωρίς Parabenes Εξαιρετικά φρέσκο και λεπτό γαλάκτωμα. προστατεύει το δέρμα ενάντια στις αρνητικές επιδράσεις του ήλιου ενισχύοντας τη σύνθεση της μελανίνης για ένα μαύρισμα φυσικό και προοδευτικό. Με ενεργά στοιχεία όπως το Safran και φίλτρα νέας γενιάς συνδυάζει την ανάπλαση του δέρματος με την προστασία του. Μαργαριταρένια απαλότητα. Το δέρμα αποκτά μια καινούργια λάμψη. Θα ανακαλύψετε την ευλυγισία και την απαλότητα. Bronze Pro Subliming Oil SPF 10 Το απόλυτο λάδι SPF 10 για το σώμα Χαμηλή προστασία Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλο το σώμα πριν και μετά από κάθε μπάνιο. Ανανεώνετε συχνά την εφαρμογή. Μην ψεκάζετε στο πρόσωπο. Σαν φόρμουλα στη βάση των διάφανων ηλιακών φίλτρων το λάδι αυτό εντελώς ξηρό και όχι κολλώδες, προστατεύει το δέρμα ενάντια στις αρνητικές επιδράσεις του ήλιου για ένα μαύρισμα χωρίς ρίσκο και χωρίς ίχνη. Τα αντιοξειδωτικά του στοιχεία προστατεύουν το δέρμα ενάντια στη φωτογήρανση.

34 HOMME NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Κατασκευασμένη αποκλειστικά για άνδρες, η σειρά Homme, φροντίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες που εμφανίζει το δέρμα των ανδρών. Η ανδρική φροντίδα Tip: Ενυδατώστε καλά το δέρμα σας μετά το ξύρισμα. Σας προστατεύει από τις δερματικές αντιδράσεις και επιμολύνσεις. Absolute comfort shaving foam Αφρός ξυρίσματος απόλυτης ασφάλειας Ο Absolute comfort shaving foam μαλακώνει το δέρμα και την τριχοφυΐα και επιτρέπει το γρήγορο γλίστρημα του ξυραφιού. Το παλμιτικό οξύ και η γλυκερίνη μαλακώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα. Ιδανικό ακόμη και για τους άνδρες με μεγάλη ευαισθησία. Ανακινήστε καλά το προϊόν. Βάλτε μία ποσότητα στο χέρι σας και απλώστε την ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Μετά την ολοκλήρωση του ξυρίσματος ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

35 Soothing Aftershave Balm Καταπραϋντική κρέμα για μετά το ξύρισμα Αυτό το καταπραϋντικό Aftershave απομακρύνει αμέσως τον ερεθισμό και την αίσθηση καύσης που δημιουργεί το ξύρισμα. Βοηθάει επίσης στην επούλωση των μικρών αμυχών ή κοψιμάτων. Χάρη στο Βούτυρο Κακάο και τους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει, ενυδατώνει το δέρμα και το μαλακώνει. Αμέσως μετά το ξύρισμα απλώστε μία ποσότητα από το Soothing Aftershave Balm στο πρόσωπο και το λαιμό. Extreme cleansing Gel Εντατικό καθαριστικό gel Εμποτίστε μία ποσότητα με λίγο χλιαρό νερό και περάστε τη σε όλο το πρόσωπο. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία πρωί-βράδυ μετά από τον αθλητισμό. Ένα αφρώδες gel που απομακρύνει τις εκκρίσεις του δέρματος και τους ρύπους. Χάρη στα ενεργά του συστατικά, όπως το Detoxyl, αποτοξινώνει την επιδερμίδα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και υγιές. Απελευθερώνει τους πόρους και τονώνει το δέρμα. Total care Ολοκληρωτική ενυδατική και αντιγηραντική φροντίδα Σε καθαρό δέρμα τοποθετήστε μία ποσότητα από την Total care πρωί-βράδυ. Αυτό το μη λιπαρό gel μειώνει ορατά τη λιπαρότητα που εμφανίζουν συνήθως τα ανδρικά δέρματα ενώ παράλληλα αποτοξινώνει το δέρμα και έχει ενυδατική και αντιρυτιδική δράση (εκχύλισμα από φύκια Χαβάης και έλαιο από τριαντάφυλλο). Ότι ακριβώς χρειάζεται ένας άνδρας για να ρυθμίσει το δέρμα του με 1 μόνο προϊόν.

36 MAQUILLAGE NATURAL ORIGIN ACTIVE INGREDIENTS Η Garraud Paris πιστή στο πνεύμα της εποχής, φροντίζει να είναι στη μόδα! Παρακολουθώντας τα χρωματολόγια και το ύφος στα ρούχα μέσα από τους μεγάλους οίκους ραπτικής, προσαρμόζει το εκάστοτε εποχιακό μακιγιάζ της. Προϊόντα επαγγελματικά, σταθερά αξιόπιστα και μοντέρνα δίνουν ολοκληρωμένη φροντίδα στο μακιγιάζ όλων των ηλικιών και όλων των τύπων δέρματος. Το σταθερό της χρωματολόγιο αλλά και τα εποχιακά μακιγιάζ ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τη μόδα δίνουν μία ποικιλία. Για ένα μακιγιάζ όμορφο, κομψό επαγγελματικό.

37

38 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ «PROFESSIONAL» Οι νέες Θεραπείες Καμπίνας της Garraud Μπείτε στο νέο κόσμο περιποίησης των ινστιτούτων Garraud! Οι καινοτομικές Θεραπείες Καμπίνας της Garraud σε μονοδόσεις ΛΙΠΟΡΥΘΜΙΣΗ & ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ LUMIMAT ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ Ειδική θεραπεία για μικτή και λιπαρή επιδερμίδα. Με πλούσια σμηγματορυθμιστικά, καθαριστικά, στυπτικά και εξισορροπιστικά στοιχεία, η αγωγή αυτή εξασφαλίζει ένα υγιές, καθαρό και φωτεινό δέρμα. EXTRADERMA ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ειδική θεραπεία για ευαίσθητη, δυσανεκτική επιδερμίδα και δέρματα με ερυθρότητα ή ευρυαγγείες. Ιδανική και για περιπτώσεις αντιδραστικής ακμής. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ανακουφίζει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα και φροντίζει για την καλή λειτουργία των τριχοειδών αγγείων. Η υποαλλεργική αυτή αγωγή απομακρύνει την ερυθρότητα και το αίσθημα της καύσης στα πολύ αλλεργικά δέρματα και προστατεύει τα εύθραυστα αγγεία. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ / ΑΝΑΠΛΑΣΗ HYDRO ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Ειδική θεραπεία για ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Φροντίζει τα αποθέματα νερού στο υδρολιπιδικό φράγμα. χαρίζει ελαστικότητα και ευελιξία στις εκφραστικές κινήσεις του προσώπου. Παρέχει στο δέρμα άμεση και διαρκή ενυδάτωση σε 24ωρη βάση. H ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ ENERGY VITAL Ειδική θεραπεία επαναφοράς, ανάπλασης και οξυγόνωσης του δέρματος. Μία θεραπεία που φέρνει το δέρμα στην ισορροπία του. Το εκχύλισμα από Acerola, μαγιά και πράσινο τσάι, καθαρίζουν το δέρμα, το θρέφουν και το οξυγονώνουν. Η επιδερμίδα έχει δυναμώσει ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και είναι λαμπερή και τονωμένη.

39 Η περιποίηση γίνεται απόλαυση Το μυστικό όνειρο όλων των γυναικών το οποίο σήμερα καθίσταται μία απόλαυση διαθέσιμη σε όλες, είναι να δραπετεύσουν από τους έντονους ρυθμούς της σημερινής ζωής, να ξεφύγουν από τα καθημερινά προβλήματα, και να απολαύσουν πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Λόγω του ότι η επιδερμίδα αποτελεί ένα προστατευτικό περίβλημα, το οποίο υπόκειται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις, η ισορροπία της είναι ευαίσθητη. Σε κάθε τύπο επιδερμίδας αντιστοιχούν διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά ενεργά συστατικά, προϊόντα διαφορετικής σύστασης διαφορετικά προϊόντα περιποίησης Garraud. Η Garraud δημιούργησε γι αυτές νέες κατοχυρωμένες φόρμουλες καλλυντικών, βασισμένες σε φυσικά ενεργά συστατικά: τα εμπλουτισμένα προϊόντα ομορφιάς (μονοδόσεις). Προϊόντα προσαρμοσμένων τεχνικών χειρομαλάξεων, αποτελούν τους συμμάχους της ομορφιάς της επιδερμίδας για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ EYE CONTOUR CARE H ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ Ειδική θεραπεία με αντιρυτιδική δράση, ενάντια στους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα. Ειδικά μελετημένη για την ευαίσθητη περιοχή του δέρματος γύρω από τα μάτια, πλούσια σε τετραπεπτίδια με αποσυμφορητικές, ενυδατικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιρυτιδικές ιδιότητες καταπολεμά τα οιδήματα, τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες. ANTI-AGING BOTO-LIKE CARE H αντιγηραντική/αντιρυτιδική θεραπεία με αποτελέσματα bοtοχ, ενάντια στις εκφραστικές ρυτίδες Καταπολεμά τις βαθιές ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια, στη ρινοχειλική αύλακα, στη μεσόφρυα γραμμή και των περιχειλικών ρυτίδων του άνω χείλους. Περιποιείται ενεργά το δέρμα και του χαρίζει αντιρυτιδική και συσφικτική δράση. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ PRESTIGE Ειδική θεραπεία επαναμετάλλωσης, σύσφιξης, αντιγήρανσης & ενυδάτωσης, ματιών και προσώπου. Μία εξαιρετικά δυνατή αγωγή για άτονα, «κουρασμένα» δέρματα με ρυτίδες. Με αποτέλεσμα Lifting χαρίζει στο δέρμα τη χαμένη του, λόγω του χρόνου και των συνθηκών, νεότητα. Ευχάριστη και ολοκληρωμένη, αποτελεί την πιο δυνατή απάντηση στα σημάδια του γήρατος.

40 ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τ , ΑΘΗΝΑ: Τ

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Η εταιρία lavera (από το λατινικό la vera που σημαίνει η αλήθεια ) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA Η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως* διευρύνει με πρωτοποριακά λανσαρίσματα τις κατηγορίες αποσμητικού, καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI 24ώρου με δαμάσκηνο Η κρέμα 24ωρου με βασικά συστατικά το Μέλι την Aloe Vera και το έλαιο Δαμάσκηνου, τρέφουν και προστατεύουν το δέρμα, προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

SKIN TOΝIC OIL / ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ

SKIN TOΝIC OIL / ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ Καθημερινή υγιεινή SKIN TOΝIC OIL / ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ Αυτό το μεταξένιο ξηρό λάδι είναι πολύτιμο για το δέρμα, περιέχει έλαιο Jojoba και Αμύγδαλου τα οποία είναι ιδανικά για να τονώσουν το δέρμα, να το θρέψουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 1 felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 2 Οι νέες φυσικές κρέµες περιποίησης προσώπου felis q Οι πρώτες Ελληνικές κρέμες που περιέχουν δύο καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

SKIN TOΝIC OIL / ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ

SKIN TOΝIC OIL / ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ SKIN TOΝIC OIL / ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ Αυτό το μεταξένιο ξηρό λάδι είναι πολύτιμο για το δέρμα, περιέχει έλαιο Jojoba και Αμυγδάλου τα οποία είναι ιδανικά για να τονώσουν το δέρμα, να το θρέψουν και σταδιακά να

Διαβάστε περισσότερα

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00 Nutri Rich Facial Cake Σαπούνι προσώπου Μοναδικό σαπούνι από 100% έλαιο βερύκοκου και ενυδατικά συστατικά. Με τον πλούσιο αφρό του, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Ιδανικό να το

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα ανόρθωσης GINSENG & ACAI για ώριμες, ξηρές επιδερμίδες. Το βιολογικό ginseng βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη OUR PHILOSOPHY H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, να αξιoποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm 31 Οκτωβρίου 2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. Α1Φ5/591 ΠΡΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΥΠΟΨΗ: ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι από 15 Σεπτεμβρίου 2014 η εταιρία FREZYDERM

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

FACE UP (lifting treatment)

FACE UP (lifting treatment) FACE UP (lifting treatment) Για προβλήματα χαλάρωσης &ρυτίδες Θεραπεία σύσφιξης &τόνωσης για το πρόσωπο &το λαιμό. Επίσης ενυδάτωση. Liposomesμασάζ ανοδικές κινήσεις κατά τη φορά των μυών έως ότου απορροφηθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά A L O E C R E TA N V E R A B E A U T Y Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά προϊόντα από το λάδι

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα σύσφιξης στήθους

Κρέμα σύσφιξης στήθους Κρέμα σύσφιξης στήθους Το σχήμα και η σταθερότητα του στήθους εξαρτώνται από το λιπώδη κυτταρικό ιστό που διατηρεί το στήθος στο ύψος και στη θέση του. Η συνταγή που ακολουθεί είναι απλή - καλή κρέμα σύσφιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ (έλαιο) Μαλακτικό, αντιρυτιδικό, για ξηρά δέρματα, επαναφέρει τα κύτταρα στη φυσική κατάσταση (περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, K, H, PP, C). Καθαρίζει λεκέδες γήρατος,

Διαβάστε περισσότερα

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis)

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Το Αμυγδαλέλαιο εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων κι έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση του δέρματος. Στην

Διαβάστε περισσότερα

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση και εμπλουτισμός της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά - Ενίσχυση του κυτταρικού

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή APHRODITE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 18233 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Τηλ. 2104905814 Fax 2101619951 E-mail: aphrodite-cosmetics@europe.com Site : www.aphrodite-cosmetics.com APHRODITE

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

GR organic 100% olive oil

GR organic 100% olive oil GR organic 100% olive oil ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ σαπούνι καθαρισμού προσώπου με βάση την ελιά & πρωτεΐνες σιταριού Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα & απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα Καταπραΰνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας :

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Προϊόντα περιποίησης Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Φωτογραφία Προϊόν Περιγραφή Cleansing milk Απαλή φροντίδα για το ευαίσθητο δέρµα. Περιέχει αζουλένιο (έχει µαλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΕΡΜΟ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!

ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΕΡΜΟ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ! Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΡΑΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότεροι ενδιαφέρονται για τις δερμο-αισθητικές διαδικασίες με στόχο τη γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES 1 Πλήρης Επαγγελματική Σειρά Αναδόμησης Μαλλιών CAVIAR Σειρά Αναδόμησης Με Χαβιάρι Σαμπουάν μαλλιών με Χαβιάρι και προβιταμίνη Β5. Βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πλούσια ενεργά συστατικά για την ολική αναδόμηση

Διαβάστε περισσότερα

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ PURE ACTIVES ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΜΙΜΗΤΗ. Η εξαιρετικά αποτελεσματική σειρά Pure Actives της Collistar έχει σημειώσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο

Διαβάστε περισσότερα