Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής & Digital Marketing με Καινοτόμες Τεχνολογίες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής & Digital Marketing με Καινοτόμες Τεχνολογίες"

Transcript

1 Εταιρική Παρουσίαση Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής & Digital Marketing με Καινοτόμες Τεχνολογίες

2 Εξελισσόμενα Πληροφοριακά Συστήματα Διασφαλίζουν τη Διαρκή Απόδοση της Επένδυσής σας Eταιρεία Η εταιρεία μας, Data Communication Systems Ε.Π.Ε., ξεκίνησε τις εργασίες της στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 1993 με έδρα την Αθήνα. Η ανάγκη της σύγχρονης αγοράς της πληροφορικής για εξειδικευμένους και έμπειρους επιστήμονες για τη συνεχή διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση των αυξανόμενων απαιτήσεων, έγινε η αιτία για την ίδρυση της εταιρείας μας. Η άψογη πολυετή παρουσία μας τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στην αγορά του εξωτερικού, αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο συνεργασίας που εφαρμόζει η εταιρεία μας με τους συνεργάτες της. Και αυτό, γιατί η εταιρεία μας θεωρεί ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για την μακροχρόνη και παραγωγική υπόσταση μίας εταιρείας, είναι η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει στον επαγγελματικό τομέα.

3 Βασική στρατηγική Βασική στρατηγική της Data Communication Systems είναι η διαφοροποίηση της και η τεχνολογικά καινοτομική πρόταση στην επιχείρηση - πελάτη στον οποίο απευθύνεται. Εστιάζει κύρια στη δημιουργία αξίας των επιχειρήσεων - πελατών της προς τους καταναλωτές. Η εταιρεία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, καθώς τα μέλη της διοίκησης έχουν εμπειρία και εξειδίκευση τόσο στον κλάδο των τεχνολογιών διαδικτύου και γενικότερα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ), όσο και στο χώρο των πωλήσεων και marketing, αφού δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο αυτό. Αποστολή Η αποστολή της επιχείρησης μας είναι ο εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων μέσω του Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Ολοκλήρωσης συστημάτων εξατομικευμένης πληροφόρησης και Marketing προς τους καταναλωτές, ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν και να διαχειριστούν τη γνώση που έχουν ανάγκη για να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές.

4

5 Μοντέλο Λειτουργίας

6 Για τις επιχειρήσεις που επενδύουν στον άνθρωπο! Καινοτομία Η εταιρεία αντιμετωπίζει την πρόκληση του να είναι καινοτόμα, συνδυάζοντας την τεχνολογία για την παροχή νέων και υψηλής ωφέλειας υπηρεσιών. Καθώς, η υψηλή τεχνολογία έχει πλέον γίνει κρίσιμος παράγοντας τόσο στην επιχειρηματικότητα όσο και στην κοινωνία γενικότερα, η επιτυχία και διατήρηση ενός οργανισμού/επιχείρησης εξαρτάται πλέον σε μεγάλο βαθμό από το πώς o οργανισμός θα μετασχηματισθεί από τις νέες τεχνολογίες. Η Data Communication Systems είναι σε θέση να σας προσφέρει καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις, τόσο όσον αφορά την μηχανογράφηση και γενικότερη οργάνωση της εταιρείας σας, όσο και στο τομέα της επικοινωνίας και του marketing, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη!

7 Λύσεις Πληροφορικής και Μηχανογράφησης Ανάλυση Σχεδιασμός Ανάπτυξη Εγκατάσταση λογισμικού Ολοκληρωμένες λύσεις ERP, CRM, E-Commerce, Retail, Mobile MIS 360 EDI and Data Integration Premium HRM - Μισθοδοσία Διαχείριση Στόλου Οχημάτων Εφαρμογές Κινητών Συσκευών Σχεδιασμός και κατασκευή CMS Websites και Mobile Portals Σύνταξη Μελετών οργάνωσης και management Αξιολόγηση Παρακολούθηση Διαχείριση προγραμμάτων Συμβουλευτικές Υπηρεσίες - Project management Επιλογή Προμήθεια κατάλληλου και ενδεικνυόμενου εξοπλισμού (hardware) Εκπαίδευση - Τεχνική υποστήριξη των εγκαταστημένων συστημάτων Σχεδιασμός Αξιολόγηση Διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

8 Επίσης, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με λύσεις και υπηρεσίες στους εξής τομείς Ολοκληρωμένα δίκτυα δεδομένων (ενσύρματα, ασύρματα, δορυφορικά) Τηλεφωνικά κέντρα, εταιρικά τηλεφωνικά δίκτυα και υπηρεσίες Συστήματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων Ηλεκτρομηχανολογικές και δικτυακές υποδομές - Data Centres Δομημένη καλωδίωση κτιρίων με χαλκό και οπτικές ίνες Συστήματα φυσικής ασφάλειας και εποπτείας εγκαταστάσεων Υποδομές δικτύων και πληροφορικής τηλεπικοινωνιακών φορέων Ολοκλήρωση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας

9 Υπηρεσίες Digital Marketing Το Digital Marketing έχει μόνο ένα σκοπό, να κάνει τους πελάτες σας να αγοράζουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας. Δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά για να είναι αποτελεσματικό και να επιτύχει τους στόχους σας. Είναι πιο αποτελεσματικό αν εστιάζει σε ορισμένες βασικές αρμοδιότητες και στόχους από το να προσπαθεί να απευθύνει τα πάντα και σε όλους. Πρακτικά όλες οι προσπάθειες Digital Marketing μπορούν και πρέπει να παρακολουθούνται για την αποτελεσματικότητά τους στη δημιουργία πωλήσεων, τη θετική αντίληψη, και τα καθαρά κέρδη της επιχείρησης. Η συνέπεια στο Marketing είναι πιο σημαντική από το να ακούγεται δυνατότερα και να φαίνεται περισσότερο. Τα στοιχεία των εκστρατειών Marketing, που σχεδιάσθηκαν για να επιτύχουν ένα σημαντικό στόχο σε κάποιο χρονικό ορίζοντα, πρέπει να συντονίζονται με στυλ και ουσία ώστε να εξασφαλίσουν ότι ένα συνεπές και συνεκτικό μήνυμα θα παραληφθεί από τον καταναλωτή. Υπάρχουν πολλές οικονομικές και αποτελεσματικές στρατηγικές προώθησης πέρα από τα παραδοσιακά μέσα, αλλά δεν χρησιμοποιούνται πλήρως από τις περισσότερες εταιρείες. Αυτό δημιουργεί ανταγωνιστικά κενά που μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν. Σας καθοδηγούμε με σιγουριά στην παγκόσμια αγορά του διαδικτύου!

10 Digital Marketing Λύσεις Digital Marketing Bluetooth, Wi-Fi και Visual Sensitive Pay per click διαφήμιση (Google Adwords) Μετατροπή επισκεπτών ιστοσελίδας σε πελάτες (Conversion optimization) Μέτρηση και αξιολόγηση ιστοσελίδας (Web Analytics) Social Media Σχεδιασμός και Αποστολή Newsletter Tag Marketing SMS Marketing Έξυπνο Marketing Το έξυπνο marketing είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Καινοτόμες λύσεις μετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω Bluetooth, Wi-Fi και συστημάτων Visual Sensitive. Μείωση του κόστους επικοινωνίας και προβολής σας, προς τους δυνητικούς σας πελάτες. Σας καθοδηγούμε με σιγουριά στην παγκόσμια αγορά του διαδικτύου!

11 Δίκτυο Bluetooth, Wi-Fi Hotspots και Visual Sensitive Η εταιρεία μας, με τη βοήθεια των συνεργατών της, έχει εγκαταστήσει, και λειτουργεί επιτυχώς, ένα δίκτυο Bluetooth, Wi-Fi Hotspots και Visual Sensitive στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σε κάθε σημείο του δικτύου, υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης λειτουργίας Bluetooth, Wi-Fi Hotspots και Visual Sensitive συστημάτων. Οι χρήστες, έχουν τη δυνατότητα της δωρεάν πρόσβασης σε διάφορα περιεχόμενα πολυμέσων, μέσω όλων των φορητών συσκευών με δυνατότητες Wi-Fi και Bluetooth (laptop, PDA, netbook, Iphone, Blackberry, Smatphone, ipad κ.ά.) ή μέσω ειδικά εγκατεστημένων οθονών.

12 Aντιπροσωπείες Η Data Communication Systems αντιπροσωπεύει, κατ' αποκλειστικότητα για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Λίβανο, τα παγκοσμίως γνωστά περιφερειακά συστήματα της Perle Systems Limited. Η άψογη παρουσία μας τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στην αγορά του εξωτερικού, αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο συνεργασίας που εφαρμόζει η Data Communication Systems με τους συνεργάτες της, ανεξάρτητα από την προέλευση των προϊόντων της. Και αυτό, γιατί η DCS θεωρεί ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για την μακρόχρονη και παραγωγική υπόσταση μίας εταιρείας, είναι η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει στον επαγγελματικό τομέα.

13 Perle Systems Limited Η Perle Systems Limited είναι μια παγκοσμίως γνωστή και ευρύτερα αξιόπιστη κατασκευάστρια εταιρεία στον τομέα των Communication και Networking. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, με έδρα στον Καναδά, αλλά έχoντας αντιπροσώπους σε όλες σχεδόν της ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, έχει καταφέρει να αποσπάσει ένα σεβαστό μέρος καταναλωτών της παγκόσμιας αγοράς σε εγκαταστάσεις συστημάτων της IBM AS/400 & Mainframes. Καθώς όμως οι εξελίξεις στο κόσμο διαρκώς επιταχύνονται η Perle Systems πλέον κατασκευάζει προϊόντα και για εγκαταστάσεις με Linux, NT & RISC operating systems. Μια καινοτομία σε Dial Access και σειριακά Ι/Ο προϊόντα όπως επίσης σε Routers με Voice over IP, Multiplexes, Muxes, Serial Cards, Serial Servers, Print Servers & Remote Access Servers. Console Servers - Device Servers - Terminal Servers - Ethernet I/O - Media Converters - Remote Power Switches - Serial Cards - Parallel Cards - Multimodem Cards - AS/400 - Remote Access (RAS) - Routers - Serial to Ethernet - Fiber to Ethernet - Fiber to Fiber. Η Perle Systems Limited προσφέρει για τα προϊόντα της εφ όρου ζωής εγγύηση.

14 Συνεργασίες Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Ιδρύθηκε από πρωτοπόρους επιχειρηματίες και καταξιωμένα στελέχη που διαθέτουν εμπειρία 20 χρόνων στον τομέα επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών. Αποστολή της είναι η διαρκής παροχή τεχνολογικά προηγμένων και αξιόπιστων Πληροφοριακών Συστημάτων σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία και η μέγιστη απόδοση των λύσεων που προτείνουμε και χρησιμοποιούν οι πελάτες μας. Με: ισχυρή μετοχική και κεφαλαιουχική βάση ευέλικτο, ικανό και αποτελεσματικό διοικητικό σχήμα εξ αντικειμένου γνώση και πλήρη κατανόηση των προκλήσεων του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των αναγκών της αγοράς τεχνολογική πρωτοπορία διαρκή δημιουργική σκέψη και ξεκάθαρους στόχους Μετατρέψτε την Πληροφορία σε Επιχειρηματική Ευκαιρία

15 Η Entersoft παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που βλέπουν το πληροφοριακό τους σύστημα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θέλουν να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους και να ενδυναμώσουν τα στελέχη τους με εργαλεία γρήγορης και αποτελεσματικής διαχείρισης και ανάλυσης της πληροφορίας. Στοχεύει στις δυναμικές εκείνες επιχειρήσεις, που μέσω της διαρκούς αξιοποίησης σύγχρονων δυνατοτήτων και ευελιξίας των συστημάτων λογισμικού, αναζητούν την τόνωση της εξωστρέφειάς τους και την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους.

16 Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Business Suite an Integrated Solution

17

18 Συνεργασίες Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιρειών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει προγράμματα σε πελάτες. Premium HRM - Μισθοδοσία Μισθοδοσία χωρίς περιορισμούς! Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που επιθυμούν ένα, σύγχρονης τεχνολογίας, πληροφοριακό σύστημα για να εξασφαλίσουν την άριστη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας. Η διαχείριση μισθοδοσίας και ανθρώπινων πόρων που καλύπτει όλες τις ανάγκες του HR Manager!

19 Συνεργασίες Το Premium HRM Μισθοδοσία έχει σχεδιαστεί με βάση την πολυετή εμπειρία της Data Communication σε προγράμματα μισθοδοσίας. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους και το είδος των εργασιακών σχέσεων, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση της ελληνικής αγοράς και διακρίνεται για τη δυνατότητα κάλυψης κάθε επιχειρησιακής ιδιαιτερότητας. To Premium HRM Μισθοδοσία διαθέτει τις παρακάτω λειτουργικές ενότητες: Διαχείριση Μισθοδοσίας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας Κοστολόγηση Έργων Κέντρα Κόστους Μισθοδοσία με Τραπεζική Μηχανογράφηση Προϋπολογισμοί Πολιτική Μισθών Μισθοδοσία Δημοσίου - Ενιαίο Μισθολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων Συστήματα Ωρομέτρησης Bank Link (σύνδεση με συστήματα internet banking) Η διαχείριση μισθοδοσίας και ανθρώπινων πόρων που καλύπτει όλες τις ανάγκες του HR Manager!

20 Μας Εμπιστεύονται " Οι πελάτες μας είναι πάνω από όλα συνεργάτες μας " Η εστίαση στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του πελάτη αποτελεί το βασικό συστατικό κάθε συνεργασίας της εταιρείας. Η μακρόχρονη πείρα και η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η εταιρεία την καθιστούν αξιόπιστη απέναντι στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της Απόδειξη είναι η προτίμηση που επιδεικνύει ένας πολύ σημαντικός αριθμός μεγάλων, μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων, με τις οποίες υπάρχει άψογη συνεργασία και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ενδεικτικά πιο κάτω αναφέρεται μια σειρά πελατών και συνεργατών της εταιρείας.

21 Ενδεικτικό Πελατολόγιο

22 Ενδεικτικό Πελατολόγιο

23 Ενδεικτικό Πελατολόγιο

24 Ενδεικτικό Πελατολόγιο

25 Ενδεικτικό Πελατολόγιο

26 Οι συνεργάτες μας

27 Επενδύουμε στην πρωτοποριακή τεχνολογία και εξελισσόμαστε θέτοντας νέα πρότυπα! Επισπεύστε την ανάπτυξή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

28 Λύσεις για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Στοιχεία Επικοινωνίας Data Communication Systems Πλαταιών 5, , Βριλήσσια Τηλ , Φαξ

Ποιοί είμαστε Εισαγωγή

Ποιοί είμαστε Εισαγωγή Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε Η Professional Service Partners (PSP) με ανθρωποκεντρικό μήνυμα επικοινωνίας το People Supporting People, ανήκει σε μια νέα γενιά εταιριών παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Logistics ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Θέμα: «Εφαρμογή ERP συστημάτων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΑΡΤΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τομέας: Οργάνωση και Διοίκηση Διατριβή που υπεβλήθη για την μερική ικανοποίηση των απαιτήσεων για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού

Διαβάστε περισσότερα

STUDY OF HOTEL NETWORKING

STUDY OF HOTEL NETWORKING University of Macedonia Master Information Systems Networking Technologies Professor: A.A. Economides STUDY OF HOTEL NETWORKING Nizamidou Christina Student ID: 5/07 Thessaloniki December 2007 Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ φδφσ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ: ΚΟΥΤΣΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S Product Version 4.0 S i EBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2725350, FAX: +30 210 2724439 WWW.SIEBEN.GR, EMAIL: INFO@SIEBEN.GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών

Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών Καβάλα 2008 Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών Γραφείο ιασύνδεσης Τ.Ε.Ι. Καβάλας Σελίδα 2 από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τα κέρδη πάνε e-shopping. Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop.

Τα κέρδη πάνε e-shopping. Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop. 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου Τα κέρδη πάνε e-shopping Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop. Θεματολόγιο Θεματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Awards 2012. www.businessitawards.gr. Με την Υποστήριξη

Awards 2012. www.businessitawards.gr. Με την Υποστήριξη Awards B u s i n e s s I. T. E x c e l l e n c e 2012 www.businessitawards.gr Με την Υποστήριξη Επιβράβευση της καινοτόµου χρήσης και επιχειρηµατικής αριστείας της Πληροφορικής Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπάκης Δημήτρης Πτυχιακή Εργασία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ

Λαμπάκης Δημήτρης Πτυχιακή Εργασία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑSOFT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ Δημήτρης Λαμπάκης

Διαβάστε περισσότερα

Η επένδυση στους ανθρώπους η λύση για το μέλλον

Η επένδυση στους ανθρώπους η λύση για το μέλλον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014 Η επένδυση στους ανθρώπους η λύση για το μέλλον Αθανάσιος Ρούλιας Γενικός Διευθυντής ΕΕΔΕ Η ΕΕΔΕ βρίσκεται στη δεύτερη πεντηκονταετία

Διαβάστε περισσότερα

«ON LINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ» ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΜΑ:

«ON LINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ» ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΜΑ: ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ : ΒΡΕΤΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (ΑΜ 3402) ΣΑΒΒΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΜ 4535) ΘΕΜΑ: «ON LINE

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (2002-2006)

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (2002-2006) ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΖΑΧΟΣ, Δρ. Βιβλιοθηκονομίας Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (2002-2006) ΑΘΗΝΑ 2002 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ O ΤΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ KEIMENO ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Μήνυμα Εκτελεστικού

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ]

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ] Προς:- Υπόψη:- Κοινοποίηση:- - Θέμα:- Συνημμένα:- Αξιότιμε κ. [CONTACT], [ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] Τ: [ΤΗΛ.], F: [ΦΑΞ], E: [EMAIL] [CONTACT] Θεσσαλονίκη, [DATE]. Αναγνωριστικό προσφοράς: [QUOTE_ID] Προσφορά για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΘ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΙΘ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Ε ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΘ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ MARKETING ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ. ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά ποτέ! Αυτό. Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας

Newsletter. Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά ποτέ! Αυτό. Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π SPECIAL EDITION / ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 / ΤΕΥΧΟΣ 15 Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας τα 11 νέα μέλη του Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά

Διαβάστε περισσότερα

Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας

Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας Άγγελος Τσακανίκας Διευθυντής Έρευνας ΙΟΒΕ Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης Τεχνολογικών Συστημάτων ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Internet Banking) ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» Πληροφορίες: Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Περιεχόμενα 1. Επιχειρηματική Δομή... 3 1.1. Σύντομο Ιστορικό... 4 1.2. Διοίκηση - Οργάνωση Εταιρείας... 9 1.3. Απασχολούμενο Προσωπικό...

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΣΤΟ 5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Το 5 ο πεδίο περιλαμβάνει τμήματα τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στις

Διαβάστε περισσότερα

Διείσδυση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον Τομέα του Τουρισμού: Τάσεις και εξελίξεις & Υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα

Διείσδυση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον Τομέα του Τουρισμού: Τάσεις και εξελίξεις & Υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα Διείσδυση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον Τομέα του Τουρισμού: Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας Σταδίου 33, 105 59, Αθήνα Τηλ.: +302103313080, Fax: +302103313086 http://www.observatory.gr

Διαβάστε περισσότερα

Your e-business Partner. Εταιρική Παρουσίαση Greek Geeks A.E.

Your e-business Partner. Εταιρική Παρουσίαση Greek Geeks A.E. Εταιρική Παρουσίαση Greek Geeks A.E. 1. Συνοπτικά στοιχεία εταιρείας Greek Geeks A.E Επωνυµία Νοµική Μορφή: Έτος Ίδρυσης: ιεύθυνση: GREEK GEEKS DATA SYSTEMS & INTERNET COMMUNICATION S.Α. GREEK GEEKS Συστήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ:ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΤΑΣΕΙΣ

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ:ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών Θέμα πτυχιακής εργασίας: Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ:ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΤΑΣΕΙΣ υποβληθείσα

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα