Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ"

Transcript

1 Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

2 1. ΓΕΝΙΚΑ H εταιρία LINK ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το Αρχικές της δραστηριότητες υπήρξαν η εµπορία οπτικού παθητικού εξοπλισµού, η αντιπροσώπευση διεθνών οίκων κατασκευής οπτικών καλωδίων και δοµηµένης καλωδίωσης, η παραγωγή οπτικών κατανεµητών και ειδικών καλωδίων διασύνδεσης (pigtails, patch cords) και η αντιπροσώπευση διεθνών οίκων κατασκευής οργάνων µέτρησης και διακρίβωσης καλωδιακών υποδοµών. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην κατασκευή οπτικών δικτύων κορµού, όπου πλέον ξεκινά να υλοποιεί ολοκληρωµένα έργα προµήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης καλωδιακών υποδοµών. Από το 2004 εισέρχεται στο χώρο του ενεργού εξοπλισµού, στοχεύοντας αποκλειστικά στα ευρυζωνικά δίκτυα και επικεντρώνοντας τις δραστηριότητές της στις τεχνολογίες πρόσβασης του τελικού τηλεπικοινωνιακού χρήστη (last mile). Η εταιρία, βασιζόµενη πάντοτε στην υπάρχουσα εµπειρία και επεκτείνοντας στοχευµένα τις δραστηριότητές της σε τοµείς συναφείς µε την αποκτηθείσα τεχνογνωσία, παρέχει ολοκληρωµένες, αξιόπιστες, λειτουργικές και τεχνολογικά προηγµένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις. Η εταιρία είναι πιστοποιηµένη κατά ISO 9001:2000. Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 2 (11)

3 2. ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2.1 Τηλεπικοινωνιακά ίκτυα Η εταιρία, κατά την τελευταία δεκαετία, έχει συµµετάσχει στη µελέτη και υλοποίηση πλήθους τηλεπικοινωνιακών έργων µέσης και µεγάλης κλίµακας, τόσο για εναλλακτικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, όσο και για τον ΟΤΕ. Τα περισσότερα έργα που υλοποιήθηκαν, αφορούσαν στην κατασκευή δικτύων κορµού οπτικών ινών (MAN, WAN) και περιλάµβαναν προµήθεια και εγκατάσταση καλωδιακού εξοπλισµού, εκσκαφή χάνδακα, διασυνδέσεις, τερµατισµούς και πιστοποιήσεις καλής λειτουργίας της καλωδιακής υποδοµής Χερσαία δίκτυα οπτικών ινών Η εταιρία έχει εµπλακεί στη µελέτη, σχεδιασµό και επίβλεψη χερσαίων οπτικών δικτύων κορµού που υλοποιήθηκαν είτε για ιδιωτικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους είτε για δηµόσιους φορείς. Η εταιρία INTRATEL αναλάµβανε, ως υπεργολάβος, το καθαρά κατασκευαστικό µέρος του έργου. Στα έργα αυτά, για την εκσκαφή χάνδακα, υιοθετήθηκαν νεότερες και αποδοτικότερες τεχνικές, όπως τη χρήση «mini trenching». Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 3 (11)

4 Σε πολλές περιπτώσεις, για την εγκατάσταση των οπτικών καλωδίων χρησιµοποιήθηκε η τεχνική της «εµφύσησης» (blown fiber) ώστε να επιταχυνθεί ο χρόνος εγκατάστασης και να εξοικονοµηθεί καλωδιακή υποδοµή που δεν ήταν απαραίτητο να χρησιµοποιηθεί άµεσα. Σηµαντικός αριθµός έργων αφορούσε σε καλωδιώσεις κτηριακών συγκροτηµάτων (π.χ. δίκτυα LAN), διακρίβωση καλής λειτουργίας της καλωδιακής εγκατάστασης και συντήρηση Υποβρύχια δίκτυα οπτικών ινών Η εταιρία, σε στενή συνεργασία µε τοπικές αλλά και διεθνείς εξειδικευµένες εταιρίες, αναλαµβάνει τη µελέτη, σχεδιασµό και επίβλεψη υλοποίησης υποβρύχιων οπτικών ζεύξεων, καθώς επίσης την τεχνική υποστήριξη και συντήρησή τους, εφόσον βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο Ενεργός εξοπλισµός ευρυζωνικών δικτύων Από το 2004 η εταιρία προµηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ενεργό εξοπλισµό ευρυζωνικών δικτύων (DSLAM) για εναλλακτικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Στο πλαίσιο αυτό και στοχεύοντας στη δυνατότητα παροχής πλήρους τηλεπικοινωνιακής λύσης στον τοµέα της πρόσβασης (last mile), η εταιρία αντιπροσωπεύει διεθνείς οίκους κατασκευής εξωτερικών καµπινών και ειδικών τροφοδοτικών, επιτρέποντας τη γρήγορη και Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 4 (11)

5 ασφαλή εγκατάσταση ενεργού τηλεπικοινωνιακού εξοπλισµού κοντά στον τελικό χρήστη Τεχνική Υποστήριξη Η εταιρία διαθέτει οµάδα µηχανικών µε άριστη εξειδίκευση στην εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισµού που αντιπροσωπεύει, παρέχοντας ισχυρές εγγυήσεις στους πελάτες της για την απρόσκοπτη λειτουργία των δικτυακών λύσεων που υλοποιεί. Η εταιρία παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 7 σε ολόκληρη την Ελλάδα µε υπηρεσίες πρώτου και δεύτερου επιπέδου, βάσει συµβολαίων. Ταυτόχρονα, διατηρεί στενές σχέσεις µε τους αντιπροσωπευόµενους οίκους, ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής µεταφορά τεχνογνωσίας και η απρόσκοπτη συνεργασία για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης τρίτου επιπέδου. 2.3 Παραγωγή / Ολοκλήρωση Η LINK είναι από τους σηµαντικούς προµηθευτές του OTE, που αφορά σε οπτικό παθητικό εξοπλισµό, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 90. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής η εταιρία σχεδιάζει και κατασκευάζει εξειδικευµένο εξοπλισµό προσαρµογής, διασύνδεσης και τερµατισµού οπτικών ινών. Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 5 (11)

6 Συγκεκριµένα, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται οπτικοί κατανεµητές (Optical Fiber Distribution Frames) και ειδικού τύπου οπτικές επεκτάσεις και κορδόνια (pigtails, patch cords). Επίσης, κατασκευάζονται ειδικού τύπου ικριώµατα εσωτερικού χώρου, που χρησιµοποιούνται στις συνεγκαταστάσεις (collocations) οπτικού εξοπλισµού εναλλακτικών παρόχων σε κτηριακά συγκροτήµατα του ΟΤΕ. Για την προµήθεια των πρώτων υλών η εταιρία συνεργάζεται µε διεθνείς και καταξιωµένους οίκους, ώστε η ποιότητα και η αξιοπιστία του τελικού προϊόντος να είναι απόλυτα εγγυηµένη. Η LINK είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που διαθέτουν τέτοιου τύπου παραγωγικής εξειδίκευσης στην Ελλάδα, κατέχοντας σηµαντικό ποσοστό της ελληνικής αγοράς, επεκτείνοντας, παράλληλα, τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό. Στον τοµέα των καµπινών εξωτερικού χώρου, ικανών να στεγάσουν µε ασφάλεια ενεργό εξοπλισµό, η εταιρία διαµορφώνει τελικές λύσεις προϊόντα, ανάλογα τις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών της. Έχοντας εξασφαλίσει σταθερές συνεργασίες και µεταφορά τεχνογνωσίας από κατασκευαστές οίκους καµπινών και τροφοδοτικών, είναι σε θέση να σχεδιάσει τη βέλτιστη λύση, προσαρµοσµένη στις απαιτούµενες περιβαλλοντολογικές συνθήκες λειτουργίας του ενεργού εξοπλισµού. Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 6 (11)

7 2.4 Εµπορικές αντιπροσωπεύσεις και συνεργασίες Η εταιρία, στην προσπάθειά της να εδραιωθεί στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά, έχει συνάψει εµπορικές συνεργασίες µε εµπορικούς οίκους που, συνήθως, αποτελούν πρώτη επιλογή των διεθνών τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Οι παρακάτω οίκοι αποτελούν τους κύριους εµπορικούς συνεργάτες της εταιρίας. Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 7 (11)

8 Με δεδοµένη την ευρεία γκάµα προϊόντων και λύσεων που είναι σε θέση να παρέχουν οι παραπάνω οίκοι, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της όλους τους τύπους υλικών που χρησιµοποιούνται για την κατασκευή τηλεπικοινωνιακών δικτύων (MAN, WAN, FTTH), κατασκευή υποδοµών δοµηµένης καλωδίωσης, τη στέγαση ενεργού εξοπλισµού εκτός κτηρίου, τη διασύνδεση ή τερµατισµό καλωδιακών υποδοµών καθώς επίσης και τα απαραίτητα όργανα δοκιµών και διακρίβωσης (testing & measurements). Το πλήθος των προϊόντων που αντιπροσωπεύονται, µπορεί να καλύψει τις ανάγκες πελατών µε διαφορετικές δραστηριότητες, όπως εγκαταστάτες τηλεπικοινωνιακού εξοπλισµού, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, «integrators», κατασκευαστές καλωδίων και πανεπιστηµιακά εργαστήρια. Επιπλέον, προωθείται λογισµικό διαχείρισης καλωδιακών συστηµάτων µε εφαρµογές σε τοπολογίες LAN/WAN, καθώς επίσης συστήµατα µακρυσµένου ελέγχου και επίβλεψης δικτύων οπτικών ινών (Remote Fiber Test Systems for optical fiber cable networks, troubleshooting and performance analysis). Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 8 (11)

9 2.5 Συµβουλευτικές Υπηρεσίες Η πολύχρονη συνεργασία της εταιρίας τόσο µε τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ως κύριους πελάτες όσο και µε τους προµηθευτές οίκους, έχει ως αποτέλεσµα τη συγκέντρωση σηµαντικής εµπειρίας που αφορά στην, κατά περίπτωση, επιλογή των λειτουργικότερων και οικονοµικότερων δικτυακών λύσεων. Με βάση την τεχνογνωσία και την αποκτηθείσα εµπειρία, η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει συµβουλευτικές υπηρεσίες στη µελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών έργων, λαµβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου και τις απαιτήσεις του πελάτη. Η ενασχόληση της εταιρίας µε την κατασκευή αλλά και µε την τεχνική υποστήριξη της εγκατεστηµένης βάσης, δίνει τη δυνατότητα παροχής συµβουλευτικών υπηρεσιών για τον καλύτερη δυνατή µορφή των συµβολαίων συντήρησης των πελατών της, τη διατήρηση ανταλλακτικών και των διαδικασιών ενηµέρωσης και επέµβασης προς άρση βλαβών. Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 9 (11)

10 3. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η εταιρία διοικείται µε βάση το παρακάτω οργανόγραµµα, έχοντας τρεις βασικές ιευθύνσεις: Εµπορική, Τεχνική και Οικονοµική. Ειδική βαρύτητα έχει στην εταιρία ο Ποιοτικός Έλεγχος, όπου ο Υπεύθυνος Ποιότητας αναφέρεται απ ευθείας στο ιευθύνοντα Σύµβουλο της εταιρίας. ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΘΗΚΗ Η εταιρία διαθέτει ERP για την καταγραφή και παρακολούθηση του συνόλου, σχεδόν, των εµπορικών της δραστηριοτήτων. Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 10 (11)

11 4. ΠΕΛΑΤΕΣ Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω µερικοί από τους πελάτες της εταιρίας: OTE Α.Ε. WIND (TELLAS) ALGONET ATTICA TELECOMS HELLASCOM INTERNATIONAL VIVODI FORTHNET VODAFONE COSMOTE ΕΗ CYTA (Cyprus) ROMTELECOM (Romania) INTRACOM CYTA Hellas Hellas On Line (HOL) INTRAKAT SPACE HELLAS ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΕ ΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ SIEMENS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Εταιρική Παρουσίαση Σελίδα 11 (11)

INTRAKAT. της Ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα. Βασίλειος Θεογιάννης

INTRAKAT. της Ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα. Βασίλειος Θεογιάννης Η συμβολή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στην διείσδυση της Ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα Βασίλειος Θεογιάννης INTRAKAT & Ευρυζωνικότητα Η INTRAKAT, διαβλέποντας τις υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στον τομέατωνευρυζωνικώνδικτύων,

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων.

Περιγραφή. Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων. Περιγραφή Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων. Τα στοιχεία που μας διακρίνουν είναι: Άρτια εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό,

Διαβάστε περισσότερα

Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων.

Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων. Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων. Τα στοιχεία που μας διακρίνουν είναι: Άρτια εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό, με συνεχή

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο Ιστορικό 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Σύντομο Ιστορικό 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας Παρουσίαση Εταιρίας 10 ΜΑΪΟΥ 2012 Σύντομο Ιστορικό 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας 1 1990 2000 2002 2003 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Ιδρύεται η OPTRONICS ως η πρώτη ιδιωτική εταιρία εφαρμογών οπτικών

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις για ένα Αξιόπιστο Τηλεπικοινωνιακό Σύστηµα Καλωδίωσης Υψηλών Επιδόσεων.

Προϋποθέσεις για ένα Αξιόπιστο Τηλεπικοινωνιακό Σύστηµα Καλωδίωσης Υψηλών Επιδόσεων. Φυσικό Επίπεδο OSI Προϋποθέσεις για ένα Αξιόπιστο Τηλεπικοινωνιακό Σύστηµα Καλωδίωσης Υψηλών Επιδόσεων. ηµήτρης Φιλίππου Business Development Manager NETPLEX ΕΠΕ IEEE & BICSI Member, R&M Cert. Instructor

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές;

Γιατί να κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές; Γιατί να κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές; Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και πολύτιμη εμπειρία σε τεχνολογίες αιχμής γύρω από το αντικείμενο σπουδών Απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων Απόκτηση επιπλέον προσόντων

Διαβάστε περισσότερα

VPU FTTH OTE WHOLESALE

VPU FTTH OTE WHOLESALE VPU FTTH OTE WHOLESALE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή υπηρεσίας Σηµεία οριοθέτησης Αρχιτεκτονική Λογικός Σχεδιασµός Οφέλη Είδη αιτηµάτων Προϋποθέσεις υλοποίησης Ενεργοποίηση υπηρεσίας Περισσότερες πληροφορίες Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορική αξιοποίηση εθνικών δικτύων

Εμπορική αξιοποίηση εθνικών δικτύων Εμπορική αξιοποίηση εθνικών δικτύων 10 Σεπτεμβρίου 2018, 5:00 πμ O τομέας των τηλεπικοινωνιών, με τις ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές που τον χαρακτηρίζουν, είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Πως επιτυγχάνεται; ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ GREEK Γ. Γ. ΕΜΗΕΤ ΟΤΕ ICT FORUM Τι είναι η ευρυζωνικότητα; (Επισήμως) ως ευρυζωνικότητα ορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας;

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας; Π. ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΣ «Το βραβείο του ΕΒΕΑ είναι μεγάλη ευθύνη» (14/7 1:22 μμ) Βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας. Ο κ. Παναγιώτης Πέτρος Γεωργολιός, διευθύνων σύμβουλος της IMC, εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies Υποβολή προτάσεως συνεργασίας για την μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 σε μικροβιολογικά εργαστήρια Σας καταθέτουμε ολοκληρωμένη πρόταση η οποία αφορά στην

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β πάρκο, Βαθυχώρι, Αττική, 6MWp

Φ/Β πάρκο, Βαθυχώρι, Αττική, 6MWp ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Γενικά Η RENI-DS Α.Ε. (Renewable Energy Innovations Development & Services) ιδρύθηκε το 2007 µε αντικείµενο τη µελέτη, το σχεδιασµό, την εγκατάσταση, την εποπτεία και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της BML Security

Παρουσίαση της BML Security COMPANY PROFILE Παρουσίαση της BML Security Λίγα λόγια για την εταιρεία.. Η BML Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια, επενδύοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX) ΥΛΙΚΟ: Με τον παρόν Συµπλήρωµα:

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX) ΥΛΙΚΟ: Με τον παρόν Συµπλήρωµα: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : 401306 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο 3 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21-06-2013 Οδός ΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ Τ.Κ. 104 43 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου στην πανηγυρική εκδήλωση της Εκπαιδευτικής Στήριξης του «Δικτυωθείτε» Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να παρευρίσκομαι στην

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Τεύχος ηµοπράτησης «Εγκαταστάσεων ικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Εκτός Κτιρίων (ΕΤ ΕΚ)»

Ειδικό Τεύχος ηµοπράτησης «Εγκαταστάσεων ικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Εκτός Κτιρίων (ΕΤ ΕΚ)» Ειδικό Τεύχος ηµοπράτησης «Εγκαταστάσεων ικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Εκτός Κτιρίων (ΕΤ ΕΚ)» 1. Εισαγωγή Τα δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών εκτός κτιρίων αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι των δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Εργασίας για την Προώθησης της Τεχνολογίας IPv6

Ομάδα Εργασίας για την Προώθησης της Τεχνολογίας IPv6 Ομάδα Εργασίας για την Προώθησης της Τεχνολογίας IPv6 Συντάκτης: Αθανάσιος Λιακόπουλος Κωδικός: Ημερομηνία: 24 Οκτωβρίου 2008 3 Αρμόδιο Τμήμα: Αριθμός Αναθεώρησης: R2 R Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Σκοπός...

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσθετες Παρατηρήσεις - Διαφοροποιήσεις Επί του Κειμένου του ΣΑΤΠΕ

Πρόσθετες Παρατηρήσεις - Διαφοροποιήσεις Επί του Κειμένου του ΣΑΤΠΕ Πρόσθετες Παρατηρήσεις - Διαφοροποιήσεις Επί του Κειμένου του ΣΑΤΠΕ 2. Ως προς την τοπολογία Σημείων Διασύνδεσης(άρθρο 5.1 της Προσφοράς Αναφοράς Α. Καταρχήν, θεωρούμε ότι πρέπει να παραμείνει ως εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Τηλ Αριθµ.: 17/76 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Μαρούσι, Τηλ Αριθµ.: 17/76 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Μαρούσι, 13.02.2017 Τηλ.. 210 6116802-3 Αριθµ.: 17/76 ΠΡΟΣ: Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων Λ. Κηφισίας 60 151 25 Μαρούσι ΘΕΜΑ: ηµόσια ιαβούλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα, 21/1/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & Α.Π. οικ.: 570 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διεύθυνση : Κότσικα 1

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

Powering the Hospitality industry

Powering the Hospitality industry Powering the Hospitality industry www.eurotel.gr Εταιρικό Προφίλ Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια, στην

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορική Τεχνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών & Εξοπλισμού

Εμπορική Τεχνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών & Εξοπλισμού Εμπορική Τεχνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών & Εξοπλισμού Τεχνικές Μελέτες Κατασκευές Ειδικά Δομικά Υλικά Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός Τομέας Μελετών Αρχιτεκτονικές Μελέτες - Μελέτες Διαρρύθμισης Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED 1 1. Λίγα λόγια για εμάς Η Sirecled Hellas S.A ιδρύθηκε το 2013 διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων LED στην Ν.ΑΕυρώπη. Τομείς εξειδίκευσης Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Μαρούσι, 22.02.2018 ΑΠ 842/17 ΑΠΟΦΑΣΗ «Ορισμός Τιμών για την εμπορική διάθεση Κεντρικής Σύνδεσης Ο.Κ.ΣΥ». υπηρεσιών Ολοκληρωμένης Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ETHERNET

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ETHERNET ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ETHERNET Οι υπηρεσίες Μισθωμένων Γραμμών Ethernet αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση για αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες. Μέσω του συνεχώς αναπτυσσόμενου

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας Χρυσόστομος Τζιουβάρας Τεχνικός Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

3. ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - ΣΥΝΑΦΗ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 1

3. ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - ΣΥΝΑΦΗ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 1 3. ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - ΣΥΝΑΦΗ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 1 3.1. Γενικά Προκειμένου οι οπτικές ίνες να είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν αποδοτικά για την υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών ζεύξεων είναι απαραίτητη η καλωδίωσή

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών. Συνέδριο ΕΕΤΤ, 11 Δεκεμβρίου 2007

Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών. Συνέδριο ΕΕΤΤ, 11 Δεκεμβρίου 2007 Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών Συνέδριο ΕΕΤΤ, 11 Δεκεμβρίου 2007 Killer Application in Telecoms the killer application of the future will be Organizational Excellence Do not

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

CPE CPE OTE CPE OTE CPE CPE CPE

CPE CPE OTE CPE OTE CPE CPE CPE IX. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΟΝ ΡΙΚΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Γ Στα πλαίσια της παρούσας Προσφοράς Αναφοράς Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης (ΧΕΠ), δίνεται η δυνατότητα στον Τηλεπ. Πάροχο να λάβει ένα νέο τύπο πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

ÙÔÌ Datacom ÙË Space Hellas È ı ÙÂÈ appleôï ÚÔÓË ÂÌappleÂÈÚ

ÙÔÌ Datacom ÙË Space Hellas È ı ÙÂÈ appleôï ÚÔÓË ÂÌappleÂÈÚ ÛÂÈ Data Communications Η ραγδαία ανάπτυξη και σύγκλιση των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, καθώς και οι δυνατότητες που παρέχει η χρήση του ιαδικτύου σήµερα, έχουν δηµιουργήσει νέες προκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http:

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http: H ADVANCED CONSULTING A.E. (ADCON) είναι η κορυφαία εταιρεία, επί σειρά ετών, υλοποίησης πληροφοριακών συστημάτων ERP της ALTEC ΑΕ. στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της αριθμεί 1.000 & πλέον εγκαταστάσεις με

Διαβάστε περισσότερα

Ευφυής Δικτυακή Υποδομή Υψηλού Εύρους Ζώνης και Βέλτιστης Ενεργειακής Απόδοσης

Ευφυής Δικτυακή Υποδομή Υψηλού Εύρους Ζώνης και Βέλτιστης Ενεργειακής Απόδοσης Ευφυής Δικτυακή Υποδομή Υψηλού Εύρους Ζώνης και Βέλτιστης Ενεργειακής Απόδοσης Του Λάμπρου Κωστάρα, ESB AGENTS - Business Development Manager lkostaras@esbagents.com Επιλέγοντας παραδοσιακά Σύστημα δομημένης

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Slide 1. οµηµένη Καλωδίωση. ρ Παναγιώτης Φουληράς. Μηχανικός ικτύων Η/Υ. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας. e-mail: pfoul@uom.gr

Slide 1. οµηµένη Καλωδίωση. ρ Παναγιώτης Φουληράς. Μηχανικός ικτύων Η/Υ. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας. e-mail: pfoul@uom.gr Slide 1 οµηµένη Καλωδίωση ρ Παναγιώτης Φουληράς Μηχανικός ικτύων Η/Υ Πανεπιστήµιο Μακεδονίας e-mail: pfoul@uom.gr Slide 2 Περιεχόµενα Σεµιναρίου 1. Εισαγωγή 2. ΕΙΑ/ΤΙΑ-568Α 3. ΕΙΑ/ΤΙΑ-569 4. UTP έναντι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Πιστοποίηση Επαγγελµατιών, σύγχρονη απαίτηση της αγοράς εργασίας»

«Πιστοποίηση Επαγγελµατιών, σύγχρονη απαίτηση της αγοράς εργασίας» Σελ. 1 FULL Member of IATCA (International Auditor and Training Certification Association) «Πιστοποίηση Επαγγελµατιών, σύγχρονη απαίτηση της αγοράς εργασίας» υπό των Γεωργίου Αναστασόπουλου, ιευθύνοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κέντρου Υποδομών και Υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ιανουάριος 2014 1 Άρθρο 1 Κεντρικές Υποδομές και Υπηρεσίες ΤΠΕ Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Όµιλος INTRACOM HOLDINGS: Όγκος πωλήσεων σηµαντικά ενισχυµένος, µε συνολικό ανεκτέλεστο 1 δισ., αυξηµένη λειτουργική κερδοφορία και κέρδη προ φόρων.

Όµιλος INTRACOM HOLDINGS: Όγκος πωλήσεων σηµαντικά ενισχυµένος, µε συνολικό ανεκτέλεστο 1 δισ., αυξηµένη λειτουργική κερδοφορία και κέρδη προ φόρων. ελτίο Τύπου Όµιλος INTRACOM HOLDINGS: Όγκος πωλήσεων σηµαντικά ενισχυµένος, µε συνολικό ανεκτέλεστο 1 δισ., αυξηµένη λειτουργική κερδοφορία και κέρδη προ φόρων. Ενοποιηµένες πωλήσεις 470,7 εκατ., αυξηµένες

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, παρέχει επιπλέον υπηρεσίες και ως Σύμβουλος Φ/Β έργων.

Σήμερα, παρέχει επιπλέον υπηρεσίες και ως Σύμβουλος Φ/Β έργων. ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Γενικά Η RENI-DS Α.Ε. (Renewable Energy Innovations Development & Services) ιδρύθηκε το 2007 με αντικείμενο τη μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την εποπτεία και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

March Vodafone One Net Fiber 100

March Vodafone One Net Fiber 100 March 2018 Vodafone One Net Fiber 100 NGA & VPU Light Ας θυμηθούμε τι σημαίνει NGA Next Generation Access Δίκτυα Πρόσβασης Νέας Γενιάς NGA ορίζεται το ενσύρματο δίκτυο πρόσβασης το οποίο αποτελείται εξ

Διαβάστε περισσότερα

OTE ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε.

OTE ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. OTE ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ TOY ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΤΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 13 ΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ THΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και κύριοι να σας ευχαριστήσω με τη σειρά μου για την παρουσία σας. Όλοι εμείς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρισκόμαστε μέσα ή κοντά στην

Κυρίες και κύριοι να σας ευχαριστήσω με τη σειρά μου για την παρουσία σας. Όλοι εμείς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρισκόμαστε μέσα ή κοντά στην 3 ο Διεθνές Συνέδριο ΕΕΤΤ για την Ευρυζωνικότητα Κυριακή, 8 Ιουνίου 2008 2 η Ενότητα: Ο ρόλος των εναλλακτικών παρόχων Ομιλία Βασίλη Βλαχογιάννη, Διευθυντή Πωλήσεων Tellas Κυρίες και κύριοι να σας ευχαριστήσω

Διαβάστε περισσότερα

Είναι μέλος του Ομίλου της Deutsche Telekom (κατά 40%) και αποτελείται από τη μητρική εταιρεία ΟΤΕ ΑΕ και τις θυγατρικές εταιρείες της.

Είναι μέλος του Ομίλου της Deutsche Telekom (κατά 40%) και αποτελείται από τη μητρική εταιρεία ΟΤΕ ΑΕ και τις θυγατρικές εταιρείες της. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Όμιλος ΟΤΕ, αποτελεί τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην και έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι μέλος του Ομίλου της Deutsche

Διαβάστε περισσότερα

Το διοικητικό συµβούλιο της εταιρείας προτείνει προς τους µετόχους της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 30/6/2010 όπως εγκρίνουν

Το διοικητικό συµβούλιο της εταιρείας προτείνει προς τους µετόχους της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 30/6/2010 όπως εγκρίνουν Το διοικητικό συµβούλιο της εταιρείας προτείνει προς τους µετόχους της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 30/6/2010 όπως εγκρίνουν την τροποποίηση των άρθρων 1 και 3 του καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Χολαργός, 27/10/2016 ΑΠ: Πληροφορίες: κ. Χ. Λαγογιάννης Τηλ.: Προς: ΦΑΞ: Θέµα: Προµήθεια και εγκατάσταση Laser Link

Χολαργός, 27/10/2016 ΑΠ: Πληροφορίες: κ. Χ. Λαγογιάννης Τηλ.: Προς: ΦΑΞ: Θέµα: Προµήθεια και εγκατάσταση Laser Link Προς: ΦΑΞ: Χολαργός, 27/10/2016 ΑΠ: 1627517 Πληροφορίες: κ. Χ. Λαγογιάννης Τηλ.: 210 65 05773 Θέµα: Προµήθεια και εγκατάσταση Laser Link Η εταιρεία ΕΚΧΑ Α.Ε. ενδιαφέρεται για την προµήθεια και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

06-06-08 Σημεία Ομιλίας του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη στο 3 ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ για το Ευρυζωνικό Διαδίκτυο

06-06-08 Σημεία Ομιλίας του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη στο 3 ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ για το Ευρυζωνικό Διαδίκτυο 06-06-08 Σημεία Ομιλίας του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη στο 3 ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ για το Ευρυζωνικό Διαδίκτυο Την ώρα που κάποιος Αμερικάνος βλέπει ένα βίντεο στο youtube,

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 3 Εταιρική Παρουσίαση 2014 Περιεχόμενα 2 Εισαγωγή 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 6 Οι λύσεις μας, Ειδικές Υπηρεσίες Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π. ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Ε.Π. ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ Ε.Π. ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 01: «ΜΈΣΟ-ΜΑΚΡΟΠΡΌΘΕΣΜΗ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ ΠΟΥ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΑΠΡΌΒΛΕΠΤΩΝ ΤΟΠΙΚΏΝ Ή ΤΟΜΕΑΚΏΝ ΚΡΊΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUAL TRIP INTERNET TECHNOLOGIES

VIRTUAL TRIP INTERNET TECHNOLOGIES VIRTUAL TRIP INTERNET TECHNOLOGIES VIRTUAL TRIP: Επιχειρώντας καινοτοµικά στην Πληροφορική ηµήτρης Τσίγκος ιευθύνων Σύµβουλος Tsigos@VTrip.NET Καινοτοµία 1: Ιδρύοντας µια επιχείρηση σαν φοιτητής Φοιτητική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Οι Τεχνικές Προδιαγραφές Συντηρήσεων Πληροφορικής τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση προκειμένου να κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ηµήτρης Αττάρτ Εµπορική /νση Λ. Κυρίλλου, Α. Φούσσα Ασπρόπυργος - 193 00 Αττική Οδός, Έξοδος 4 Τηλ: 210 9244833 - Fax: 210 9211478 - E-mail: nestorgr@otenet.gr 1988: Ηαρχή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

Τ.Ε.Ι. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Τ.Ε.Ι. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Άσκηση 2 : Φυσικό στρώμα- δομημένη καλωδίωση- Θεωρητικό υπόβαθρο Τι είναι η δομημένη καλωδίωση; Μία εγκατάσταση δομημένης

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εταιρείας. Οκτώβριος 2019

Παρουσίαση Εταιρείας. Οκτώβριος 2019 Παρουσίαση Εταιρείας Οκτώβριος 2019 Αποστολή Είμαστε ένας Πάροχος Ολοκληρωμένων Λύσεων Υψηλής Τεχνολογίας, με ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες, στα Συστήματα Επιτήρησης και Ασφάλειας, στη Διαχείριση Δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

3.10 Υπεύθυνες Προμήθειες και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

3.10 Υπεύθυνες Προμήθειες και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας 3.10 Υπεύθυνες Προμήθειες και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι σήμερα, εξίσου ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα όλων των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

Μητροπολιτικό ίκτυο Οπτικών Ινών ήµου Ιωαννιτών

Μητροπολιτικό ίκτυο Οπτικών Ινών ήµου Ιωαννιτών Μητροπολιτικό ίκτυο Οπτικών Ινών ήµου Ιωαννιτών Ρίζος Ιωάννης Αναπληρωτής Καθηγητής Τµήµατος Φυσικής Επιστηµονικός Υπεύθυνος Κέντρου ιαχείρισης ικτύων Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων (irizos@uoi.gr) Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων 1 η Συµβουλευτική συνεδρία Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων Γνωριµία Συµβούλου Στελεχών και Επιχείρησης Ανάλυση του ρόλου της συµβουλευτικής για το συστηµατικό σχεδιασµό

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. 2 η Εκδοση

Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. 2 η Εκδοση τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης 2 η Εκδοση 1 Εισαγωγή Ο Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για (ΣΕΑ) καθορίζει τις βασικές αξίες και αρχές που θεωρούνται θεμελιώδεις για την επιτυχή προετοιμασία και την

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών ακτυλίων µε Εθνικά ίκτυα

Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών ακτυλίων µε Εθνικά ίκτυα Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών ακτυλίων µε Εθνικά ίκτυα ΚτΠ Εµπειρία Συναφών Έργων ΟΤΕ Εµπειρία Συναφών Έργων ΣΥΖΕΥΞΙΣ: 4.245 κτίρια NGA: Πάνω από 2.000 Καµπίνες, 1.400 Km ΚΟΙ 290 Αστικά Κέντρα µε Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Σύµβουλοι Μηχανικοί. Λεωφόρος Ηρακλείου 350, Νέα Ιωνία, 3 ος Όροφος. ΤΗΛ: (+30) 211 77 05 100 (10 Γραµµές) FAX: (+30) 211 77 05 200

Σύµβουλοι Μηχανικοί. Λεωφόρος Ηρακλείου 350, Νέα Ιωνία, 3 ος Όροφος. ΤΗΛ: (+30) 211 77 05 100 (10 Γραµµές) FAX: (+30) 211 77 05 200 Σύµβουλοι Μηχανικοί Λεωφόρος Ηρακλείου 350, Νέα Ιωνία, 3 ος Όροφος ΤΗΛ: (+30) 211 77 05 100 (10 Γραµµές) FAX: (+30) 211 77 05 200 www.abec.gr - info@abec.gr Η Athens Business Engineering Consulting-ABEC,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε. : 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε. : 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε. : 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΡΟΙ ΙΑΘΕΣΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΙΚΤΥΟΥ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟΥ Γενικοί Όροι Το

Διαβάστε περισσότερα

A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ

A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ Εισαγωγή Οι προδιαγραφές του υλικού που ακολουθούν, έχουν βασιστεί στο Ενιαίο Πλαίσιο Προγράμματος Σπουδών και στα Προγράμματα σπουδών Πληροφορικής για το Γυμνάσιο και το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΚΤΥΩΝ ΚΕ - Ε.Μ.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΚΤΥΩΝ ΚΕ - Ε.Μ.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΚΤΥΩΝ ΚΕ - Ε.Μ.Π. εκέµβριος 1999 εκέµβριος 1999 Σελίδα - 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ίκτυο Τηλεµατικής Ε.Μ.Π. και ΚΕ...3 2 Η Ειδική Αποστολή του ΚΕ...3 3 Οργάνωση, οµή και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 26/4/2013 ΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονοµικού Αρ. πρωτ ΤΜΗΜΑ: Προµηθειών,.Υ & Αποθηκών. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε. Παχατουρίδου

Θεσσαλονίκη 26/4/2013 ΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονοµικού Αρ. πρωτ ΤΜΗΜΑ: Προµηθειών,.Υ & Αποθηκών. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε. Παχατουρίδου Θεσσαλονίκη 26/4/2013 ΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονοµικού Αρ. πρωτ. 7334 ΤΜΗΜΑ: Προµηθειών,.Υ & Αποθηκών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε. Παχατουρίδου Τηλέφωνο: 2310966968 e-mail: epahatouridou@eyath.gr Προς Κάθε ενδιαφερόµενο Θέµα:

Διαβάστε περισσότερα

Η Εξέλιξη του Σταθερού Τηλεφώνου

Η Εξέλιξη του Σταθερού Τηλεφώνου Σχ. Έτος 2011-2012 1o ΓΕ.Λ. Ελευθερίου Κορδελιού Ερευνητική Εργασία Α Λυκείου Τμήμα Α5 Η τεχνολογική εξέλιξη του τηλεφώνου Πώς επηρέασε την κοινωνικότητα του ατόμου και τις διαπροσωπικές σχέσεις Η Εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση. Εταιρία. Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης. Έργα

Επισκόπηση. Εταιρία. Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης. Έργα Επισκόπηση Εταιρία Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης Έργα Εταιρία Ιδρύθηκε το 2010, με στόχο τη δραστηριοποίηση στη μελέτη, κατασκευή & συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας Πολυτεχνική Σχολή Τµήµα Μηχανολόγων Μηχανικών. Ενηµερωτικό Φυλλάδιο για Μαθητές Λυκείου

Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας Πολυτεχνική Σχολή Τµήµα Μηχανολόγων Μηχανικών. Ενηµερωτικό Φυλλάδιο για Μαθητές Λυκείου Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας Πολυτεχνική Σχολή Τµήµα Μηχανολόγων Μηχανικών Ενηµερωτικό Φυλλάδιο για Μαθητές Λυκείου Βόλος, Απρίλιος 2009 Y σ xy σ yy σ yy σ xy X Τι είναι ο Μηχανολόγος Μηχανικός; Οι Μηχανολόγοι

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE VODAFONE WIND

COSMOTE VODAFONE WIND Κλήσεις προς άλλα ίκτυα Π ε ρ ι ε χ ό µ ε ν α A. ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 2 1. Τέλη κλήσεων από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητό τηλέφωνο 2 2. Τέλη κλήσεων από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς τερµατικά

Διαβάστε περισσότερα

Ευρυζωνικός, Ευρυζωνικότερος, Ευρυζωνικότατος! Ευθύµιος Παπαϊωάννου, Γενικός ιευθυντής, Αττικές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.

Ευρυζωνικός, Ευρυζωνικότερος, Ευρυζωνικότατος! Ευθύµιος Παπαϊωάννου, Γενικός ιευθυντής, Αττικές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. Ευρυζωνικός, Ευρυζωνικότερος, Ευρυζωνικότατος! Ευθύµιος Παπαϊωάννου, Γενικός ιευθυντής, Αττικές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. Ευρυζωνικός, Ευρυζωνικότερος, Ευρυζωνικότατος! Ηευρυζωνική υποδοµή δεν είναι αυτοσκοπός,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Συνοπτική Παροσουσίαση η κατάρτιση πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ειδικά θέματα και εφαρμογές της Πληροφορικής και της Τηλεματικής κυρίως στα πεδία των δικτυοκεντρικών πληροφοριακών

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα Εταιρική Ταυτότητα Ποιοι είμαστε H NETConsulting αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων ατόμων στον τομέα της πληροφορικής, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Κύριο χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

i-bank Simple Pay Spot

i-bank Simple Pay Spot i-bank Simple Pay Spot Εντάξτε το κατάστηµά σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, εξοπλίζοντάς το µε ένα ειδικά προσαρµοσµένο για την υπηρεσία αυτή Σύστηµα Ταµείου της RBS και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ 997803446 1 Ιστορικό Η (Hellenic Auditing Company HAC) που εν συντομία θα αποκαλείται «η Εταιρία», αποτελείται από ένα δίκτυο ορκωτών ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση 2016

Εταιρική Παρουσίαση 2016 Εταιρική Παρουσίαση 2016 Η εταιρία Σκοπός Αξίες & Φιλοσοφία Πορεία και Υποδομή Πιστοποιήσεις Υπηρεσίες Διαδικασίες Υλοποίησης Έργου Μεθοδολογία Ανάπτυξης Έργου Συνεργασίες Εφαρμογές Πελατολόγιο Η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αθήνα, 2/12/2014 ΣΚΟΠΟΣ Το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Κ.Ε.Κ.- ΕΚΠΑ) αποτελεί την υπηρεσία μέσω της οποίας το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική τεχνική ημερίδα για το έργο: «Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών Δακτυλίων (ΜΑΝ) με Εθνικά Δίκτυα» Στόχοι του Έργου

Ενημερωτική τεχνική ημερίδα για το έργο: «Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών Δακτυλίων (ΜΑΝ) με Εθνικά Δίκτυα» Στόχοι του Έργου Ενημερωτική τεχνική ημερίδα για το έργο: «Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών Δακτυλίων (ΜΑΝ) με Εθνικά Δίκτυα» Στόχοι του Έργου Θέμης Παππάς 18/02/2014 Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ Δυτικής Μακεδονίας ΜΑΝ: 5 Κτίρια:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41624

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41624 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41624 ΕΡΓΟ : «Προμήθεια, εγκατάσταση, θέση σε και τεχνική υποστήριξη συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (IP CCTV)» ΤΕΥΧΟΣ 5 ΠΙΝΑΚΕΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία.

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. management consultants Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

ζητήματα και προκλήσεις

ζητήματα και προκλήσεις Δίκτυα πρόσβασης επόμενης γενιάς : ρυθμιστικά ζητήματα και προκλήσεις Δρ. Λεωνίδας Ι. Κανέλλος Πρόεδρος ΕΕΤΤ Τι είναι τα δίκτυα πρόσβασης επόμενης γενιάς? Εκθετική αύξηση της ζήτησης σε ευρυζωνικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Υπόδειγμα 1.1: Προσδιορισμός του σχετικού κόστους

Υπόδειγμα 1.1: Προσδιορισμός του σχετικού κόστους Υπόδειγμα 1.1: Προσδιορισμός του σχετικού κόστους Πίνακας 1: LRΑIC υπηρεσιών πρόσβασης Κόστος κεφαλαίου Απόσβεσεις OPEX Σύνολο (2+3+4) Αριθμητικά μεγέθη για το δίκτυο του ΟΤΕ (1) Κόστη δικτύου επαυξητικά

Διαβάστε περισσότερα