Στους 57 C χρειάζονται μόνο 10. Όταν το νερό είναι στους 52 C, χρειάζονται 1,5-2 λεπτά για να προκληθούν εγκαύματα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στους 57 C χρειάζονται μόνο 10. Όταν το νερό είναι στους 52 C, χρειάζονται 1,5-2 λεπτά για να προκληθούν εγκαύματα."

Transcript

1 YOU WILL BE A HERO

2 Όταν το νερό είναι στους 52 C, χρειάζονται 1,5-2 λεπτά για να προκληθούν εγκαύματα. Στους 57 C χρειάζονται μόνο 10 δευτερόλεπτα. Στους 60 C το νερό προκαλεί εγκαύματα τρίτου βαθμού σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.

3 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ Το καυτό νερό είναι μια συνηθισμένη αιτία σοβαρών εγκαυμάτων των παιδιών. Υπάρχει οπωσδήποτε λόγος να ρωτήσεις αν το επίπεδο ασφάλειας είναι αρκετά υψηλό και στις παλιές και στις νέες εγκαταστάσεις. Μπορεί κάποιος να καεί αν η πίεση του κρύου νερού πέσει; Τι συμβαίνει αν ένα παιδί χρησιμοποιεί λανθασμένα τις βρύσες ή το ντους; Μπορείτε να αποφύγετε τέτοια ατυχήματα. Εγκαθιστώντας θερμοστατικές βαλβίδες ανάμιξης ESBE το ζεστό νερό της βρύσης θα παρέχεται πλήρως με ασφάλεια και το σύστημα θα μπορεί με ασφάλεια να διατηρήσει μια θερμοκρασία η οποία δε θα επιτρέπει να αναπτυχθούν τα βακτήρια των λεγεωνάριων. Είναι τόσο απλό να γίνεις ήρωας για τους πελάτες σου. Οι θερμοστατικές βαλβίδες ανάμιξης ESBE είναι μια έξυπνη εναλλακτική λύση και για άλλες λειτουργίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρηγορότερο έλεγχο θερμοκρασίας και να αποθηκεύσετε ενέργεια για τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας απλές εγκαταστάσεις. Όλοι έτοιμοι να γίνετε ήρωες; Γνωρίζουμε τουλάχιστον 4 διαφορετικούς τρόπους τους οποίους περιγράφει αυτό το φυλλάδιο. * Το κάψιμο από καυτό νερό είναι η πιο συνηθισμενη μορφή εγκαυμάτων για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στην Σουηδία (Πηγή: Μονάδα εγκαυμάτων Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Uppsala)

4 ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΒΗΜΑ 1 Για να χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές σύστημα παροχής νερού χρήσης, πρέπει να αποτρέψετε δύο πράγματα: Το σχηματισμό των βακτηρίων των λεγεωνάριων και τα εγκαύματα. Το ζεστό νερό πρέπει να φτάσει στους 60 C για να αποτρέψει τα βακτήρια των λεγεωνάριων να αναπτυχθούν. Αυτό είναι απλό να το ελέγξετε και απλό να το πετύχετε αλλά η θερμοκρασία που σκοτώνει τα βακτήρια των λεγεωνάριων προκαλεί θερμικά εγκαύματα στους ανθρώπους. Γι αυτό ο εγκαταστάτης είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει ότι το ζεστό νερό που απελευθερώνεται διατηρεί μια ασφαλή θερμοκρασία προστασίας καψίματος. Πιο συνηθισμένη λύση είναι μια θερμοστατική βαλβίδα ανάμιξης που ελέγχει ολόκληρο το σύστημα. Κάθε φορά που σας ζητούν να γίνουν εργασίες στο σύστημα νερού χρήσης, είτε είναι παλιό, είτε είναι καινούργιο, κάντε έναν απλό έλεγχο. Υπάρχει μια βαλβίδα που περιορίζει τη θερμοκρασία του ζεστού νερού; Λειτουργεί; Διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία; - μέγιστη 55 C; Αν όχι πρέπει να εγκαταστήσετε μια θερμοστατική βαλβίδα ανάμιξης. Η ESBE Basic C παρέχει τη σωστή θερμοκρασία και ασφαλή λειτουργία κατά του καψίματος, διακόπτοντας αυτόματα το ζεστό νερό εάν δεν υπάρχει παροχή κρύου νερού. Αυτό ικανοποιεί τις βασικές απαιτήσεις. Αλλά τι γίνεται όταν κάποιος πλένει το αυτοκίνητο, κάποιος άλλος κάνει μπάνιο; Αυτό θέλει πιο πολλές ηρωικές προσπάθειες

5 ΣΩΣΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ Μια βαλβίδα ESBE Basic που εγκαθίσταται μετά από τον θερμαντήρα νερού, μεγιστοποιεί τη θερμοκρασία σε ολόκληρο το σύστημα στους 55 C. Κατά συνέπεια το νερό μπορεί να θερμανθεί σε ένα επίπεδο που σκοτώνει τα βακτηρίδια των λεγεονάριων, χωρίς να προκαλέσει εγκαύματα σε κανέναν. ESBE VTA320 BASIC Η ασφάλεια από εγκαύματα είναι ευθύνη του εγκαταστάτη. Η θερμοκρασία νερού στις βρύσες δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 55 C. Η ESBE Basic παρέχει ασφάλεια από εγκαύματα για ολόκληρο το σπίτι.

6 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΒΗΜΑ 2 Ξέρετε τι συμβαίνει στο ντους όταν κάποιος παίρνει κρύο νερό κάπου αλλού. Η πίεση του κρύου νερού ελαττώνεται και ξαφνικά το νερό στο ντους γίνεται πολύ ζεστό. Ακόμη και ζεσταίνοντας με ασφάλεια το νερό στους 55 C είναι πολύ άβολο στο ντους ή στο μπάνιο, όπως είναι και το παγωμένο νερό. Αλλά είναι απλό να κάνουμε τους ανθρώπους να μην ουρλιάζουν στο ντους. Απλά εγκαταστήστε μια βαλβίδα ESBE Premium στο νερό της βρύσης του μπάνιου. Αυτό κάνει τη θερμοκρασία του νερού χρήσης στο μπάνιο και στο νεροχύτη 100% ασφαλές χωρίς εκπλήξεις. Οι βαλβίδες ESBE Premium παρέχουν μια προρυθμισμένη θερμοκρασία ελέγχου και έναν ισορροπημένο ρυθμιστή πίεσης που αντιδρά στιγμιαία στις διακυμάνσεις του νερού της βρύσης. Η βαλβίδα διατηρεί τη θερμοκρασία του ντους με μια απόκλιση έως 1 C και είναι επινικελωμένη για τον διαχωρισμό της. Τώρα ο πελάτης σας μπορεί να είναι σίγουρος ότι το νερό του ντους έχει πάντα κανονική και σταθερή θερμοκρασία. Και σίγουρα θα σας ζητηθεί να προτείνετε και άλλες βελτιώσεις στο σπίτι.

7 ΑΝΕΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Η ESBE Premium περιορίζει τη θερμοκρασία στο μπάνιο σε μια προρυθμισμένη θερμοκρασία ελέγχου 48 C. Η βαλβίδα διατηρεί αυτήν την προρυθμισμένη θερμοκρασία ντους με μια απόκλιση το πολύ 1 C. Εάν η πίεση του κρύου νερού πέσει, η βαλβίδα διακόπτει το ζεστό νερό αμέσως. ESBE VTA330 PREMIUM ESBE VTA320 BASIC Η πτώση της πίεσης προκαλεί δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι γρήγορες ρυθμίσεις πίεσης, παρέχουν ομαλή θερμοκρασία. Η ESBE Premium 48 παρέχει μία απόκλιση το πολύ 1 C.

8 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΒΗΜΑ 3 Η θερμότητα από έναν ηλιακό συλλέκτη είναι φθηνή, αλλά ασταθής. Για να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια πιο αποτελεσματικά, πρέπει να βελτιώσετε το σύστημα αποθήκευσης και να εξοικονομήσετε στον πελάτη σας την υψηλού κόστους συμπληρωματική ενέργεια. Η δεξαμενή αποθήκευσης του συστήματος ηλιακής ενέργειας λειτουργεί άψογα όταν η διαφορά μεταξύ ζεστού και κρύου νερού είναι μεγάλη. Μία παραδοσιακή κυκλοφορία στο δευτερεύον κύκλωμα σημαίνει ότι το σύστημα παίρνει πάντα ζεστό νερό από το υψηλότερο επίπεδο. Αν εγκαταστήσετε ένα δευτερεύον κύκλωμα συν δύο ESBE Basic C, οι βαλβίδες θα παίρνουν ζεστό νερό από το μεσαίο επίπεδο, όσο είναι δυνατόν, ειδικά για να αποθηκεύσουν τη θερμότητα στην κορυφή της δεξαμενής. Με δύο κυκλώματα και μια ESBE VTC300 στο πρωτεύον, η ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιείται καλύτερα ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες. Μ αυτόν τον τρόπο το νερό από τον ηλιακό συλλέκτη εισάγεται σ ένα χαμηλότερο επίπεδο της δεξαμενής για να μην διαταράσσει τα θερμά στρώματα νερού. Αφού το σύστημα αποθήκευσης μπορεί να διατηρήσει μια υψηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο, η εγκατάσταση θα κάνει συντομότερα απόσβεση. Ταυτόχρονα οι βαλβίδες στο δευτερεύον κύκλωμα καθιστούν το σύστημα ζεστού νερού ασφαλές από εγκαύματα. Η θερμότητα από ηλιακή ενέργεια είναι φθηνή αλλά ακανόνιστη. Η ομοιόμορφη στρωμάτωση στη δεξαμενή αποθηκεύει τη θερμότητα καλύτερα. Η ESBE Basic κάνει το σύστημα αποδοτικότερο.

9 ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΠΛΕΥΡΑ Με την ESBE VTC300, νερό χαμηλής θερμοκρασίας από τον ηλιακό συλλέκτη κατευθύνεται στο χαμηλότερο κύκλωμα για να μην επηρεασθεί το ζεστότερο στρώμα στην κορυφή. Με δύο βαλβίδες ESBE Basic το σύστημα παίρνει ζεστό νερό από το χαμηλότερο επίπεδο για όσο αυτό είναι αρκετά ζεστό. Οι βαλβίδες διατηρούν την θερμότητα στο υψηλότερο επίπεδο έως ότου αυτό αρχίσει βαθμιαία να αναμιγνύει ζεστό νερό και από τα δύο κυκλώματα. ESBE VTA320 BASIC ESBE VTC300 * * Μέγιστη θερμοκρασία 100 C ΕΑΝ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕYΟΝ ΚΥΚΛΩΜΑ Μια παραδοσιακή σύνδεση με μόνο ένα κύκλωμα είναι λιγότερη αποδοτική ενεργειακά. Ακόμα κι έτσι ένα ESBE Basic 35-60º προσθέτει μια ασφάλεια κατά των εγκαυμάτων στο σύστημα.

10 ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΒΗΜΑ 4 Ευχάριστη θέρμανση δαπέδου στο μπάνιο ή στο χώλ είναι μια συχνή επιθυμία. Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορούν να είναι λίγο σύνθετα ή πολύ απλά. Με την ESBE Basic C είναι απλό να ελέγξετε μικρότερα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Επιτυγχάνεται η σωστή θερμοκρασία ενδοδαπέδιας θέρμανσης χωρίς την ανάγκη εξωτερικού αισθητήρα ο οποίος θα περιπλέκει και θα ενοχλεί τη διαδικασία του συστήματος. Η ESBE Basic C μπορεί να ελέγξει ένα ημικεντρικό σύστημα με αρκετά κυκλώματα θέρμανσης δαπέδου, έως και 130m², εξυπηρετώντας χώρους όπως το χώλ, το μπάνιο ή το πλυντήριο. Γίνεται γρήγορα με τη σωστή θερμοκρασία. Ο πελάτης σας κερδίζει και στην εγκατάσταση και στην λειτουργία. Δεν υπάρχει ανάγκη για άλλους αισθητήρες άνεσης και ευχάριστης, ασφαλούς θερμοκρασίας και για τα πόδια και για τα δάπεδα. Οι εξωτερικοί αισθητήρες καθιστούν το σύστημα ανώφελα περίπλοκο. Απλοποιήστε την εγκατάσταση των μικρών συστημάτων θέρμανσης δαπέδου. Η ESBE Basic παρέχει τη σωστή θερμοκρασία άμεσα.

11 ΜΙΑ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Τα μικρότερα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης δεν χρειάζονται τον επιπρόσθετο αισθητήρα θερμοκρασίας για να διατηρήσουν μια ευχάριστη, σίγουρη θερμότητα και για τα πατώματα και για τα πόδια. Η ESBE Basic ελέγχει συστήματα μέχρι 130m². ESBE VTA320, 370 BASIC 20 43

12 ΟΔΗΓΟΣ ESBE ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΣΕΙΡΑ PREMIUM VTA330, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ VTA C G 3/4" VTA C G 3/4" VTA C G 1" PREMIUM SERIES VTA330, ΜΕ ΡΑΚΟΡ W C VTA C CPF 22 mm ) ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΣΕΙΡΑ PREMIUM VTA360, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ VTA C 15 1,2 G 3/4" VTA C G 3/4" VTA C G 1" PREMIUM SERIES VTA363, ΜΕ ΡΑΚΟΡ VTA C CPF 22 mm ) W C ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΣΕΙΡΑ BASIC VTA320, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ W C VTA C Rp 1/2" VTA C Rp 1/2" VTA C Rp 3/4" VTA C Rp 3/4" VTA C G 1/2" ΣΕΙΡΑ BASIC VTA320, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ VTA C G 1/2" VTA C G 3/4" VTA C G 3/4" VTA C G 1" VTA C G 1" ΣΕΙΡΑ BASIC VTA320, ΜΕ ΡΑΚΟΡ VTA C CPF 15 mm ) VTA C CPF 15 mm ) VTA C CPF 18 mm VTA C CPF 22 mm ) VTA C CPF 22 mm ) ΣΕΙΡΑ BASIC VTA370, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ VTA C G 1" ) VTA C G 1" ) * Τιμή Kvs σε m 3 /h με πτώση πίεσης 1 bar CPF = Mε ρακόρ Σημείωση 1)Περιλαμβανεται μια αντεπίστροφη βαλβίδα στην παροχή κρύου νερού. 2) Μόνο για ενδοδαπέδια θέρμανση A VTA300, VTA200 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Κατασκευή βάνας από ανθεκτικό ορείχαλκο DZR CW 602N, με προστασία από ψευδαργυροποίηση Κατηγορία πίεσης PN 10 Μέγιστη διαφορική πίεση 300 kpa (3 bar) Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 95 C C B

13 ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΣΕΙΡΑ BASIC VTA220, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ W C VTA C G 1" VTA C G 1" VTA C G 1" ΣΕΙΡΑ BASIC VTA220, ΜΕ ΡΑΚΟΡ VTA C CPF 28 mm ) VTA C CPF 28 mm ) VTA C CPF 28 mm ) BΣΕΙΡΑ BASIC VTA270, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ VTA C G 1" ) * Τιμή Kvs σε m 3 /h με πτώση πίεσης 1 bar CPF = Mε ρακόρ Σημείωση 1)Περιλαμβανεται μια αντεπίστροφη βαλβίδα στην παροχή κρύου νερού. 2) Μόνο για ενδοδαπέδια θέρμανση ΤΡΙΟΔΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΑΝΕΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΣΕΙΡΑ VTC311, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ AB B A AB B A Κωδικός Τύπος DN Kvs* Σύνδεση Ρύθμιση θερμοκρασίας A B C D Σημ VTC Rp 3/4 45 C VTC Rp 3/4 55 C VTC Rp 3/4 60 C VTC Rp 3/4 70 C VTC Rp 3/4 80 C ΣΕΙΡΑ VTC312, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ Κωδικός Τύπος DN Kvs* Σύνδεση Ρύθμιση θερμοκρασίας A B C D Σημ VTC G 3/4 45 C VTC G 3/4 55 C VTC G 3/4 60 C VTC G 3/4 70 C VTC G 3/4 80 C VTC G 1 45 C VTC G 1 55 C VTC G 1 60 C VTC G 1 70 C VTC G 1 80 C ΣΕΙΡΑ VTC317, ΡΑΚΟΡ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ Κωδικός Τύπος DN Kvs* Σύνδεση Ρύθμιση θερμοκρασίας A B C D Σημ VTC PF 1 1/2, G 1 45 C VTC PF 1 1/2, G 1 55 C VTC PF 1 1/2, G 1 60 C VTC PF 1 1/2, G 1 70 C VTC PF 1 1/2, G 1 80 C ΣΕΙΡΑ VTC318, ΡΑΚΟΡ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ Κωδικός Τύπος DN Kvs* Σύνδεση Ρύθμιση θερμοκρασίας A B C D Σημ VTC RN 1, G 1 45 C VTC RN 1, G 1 55 C VTC RN 1, G 1 60 C VTC RN 1, G 1 70 C VTC RN 1, G 1 80 C * Τιμή Kvs σε m 3 /h με πτώση πίεσης 1 bar PF = Ρακόρ RN = Ρακόρ A VTC300 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Κατασκευή βάνας από ανθεκτικό ορείχαλκο DZR CW 602N, με προστασία από ψευδαργυροποίηση Κατηγορία πίεσης PN 10 Μέγιστη διαφορική πίεση Μίξη, 100 kpa (1.0 bar) Απόκλιση, 30 kpa (0.3 bar) Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 100 C C B

14 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Οι καινοτομίες μας έχουν καταστήσει την εργασία των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων ευκολότερη και έχουν βελτιώσει την απόδοση των προϊόντων στον κατασκευαστικό τομέα. Αυτό απαιτεί ένα μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα, μια διευρυμένη τεχνογνωσία και μια καλή κατανόηση των αναγκών της αγοράς. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν από κοινού τρία σαφή χαρακτηριστικά: χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, ενισχύουν την άνεση και βελτιώνουν την ασφάλεια σε συστήματα θέρμανσης, ψύξης και νερού χρήσης.

15 ΝΕΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΕΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΝΕΑ ΒΑΝΕΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑ ΕΛΕΓΚΤΕΣ 90C

16 Austria Kreutz Heizungsbedarf GmbH Tel Denmark HNC Group A/S Tel: Ireland EPH Controls Ltd. Tel Markus Automatik Srl Tel: Belgium Euro-Index Tel: Bulgaria Proximus Engineering Lts. Tel: Petrokov d.o.o Tel: Czech Republic Remak a.s. Tel: SB Keskkütteseadmed AS Tel: Finland Oy Callidus Ab Tel: Greece Thermovent Hellas A.E. Tel Great Britain ESSCO Controls Ltd Tel: Két Kör Kft Tel Latvia Vaks Serviss SIA Tel Lithuania Vilterma Ltd. Tel: Fremo AS Tel AFRISO sp. z o.o. Tel Termotecnia Lda Tel Russia OOO Impuls Tel: Remak a.s. Tel: VETO Veletrgovina d.o.o. Tel: Spain Salvador Escoda S.A. Tel: Ukraine Afriso LLC Tel: France ESBE S.a.r.l. 14 Rue du Fossé Blanc Bat A1 FR Gennevilliers Tel: +33 (0) Fax: +33 (0) info@esbe.fr Germany ESBE GmbH Newtonstr. 14 DE Dachau Tel: Fax: info@esbe.de Italy ESBE S.r.l. Zona Produttiva Vurza 22 IT Pineta di Laives /BZ Tel: Fax: info-italia@esbe.de ESBE AB, Bruksgatan 22, SE Reftele Tel: +46 (0) , Fax: +46 (0) sales@esbe.se, Turkey ESBE Türkiye Ofisi Kayışdağı Caddesi, Cengizhan Sokak No:6 Kat:1 No:1 Küçükbakkalköy Kadıköy İstanbul Tel: Fax: info@esbe.com.tr ESBE Copyright. Rights reserved to make alterations. Utg.C Mtrl.nr GR

Η ESBE ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ESBE ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ESBE ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΔEIΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ Καθιστά εύκολη την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο οδηγός για το σωστό προϊόν. Οι βάνες, κινητήρες και ελεγκτές ESBE ρυθμίζουν τη θέρμανση σε εκατομμύρια νοικοκυριά σήμερα. Η μεγάλη ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΜΟΝΤΈΛΑ ΕΛΕΓΚΤΏΝ. Μια πλήρης, καταπληκτική σειρά ελεγκτών για μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι

ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΜΟΝΤΈΛΑ ΕΛΕΓΚΤΏΝ. Μια πλήρης, καταπληκτική σειρά ελεγκτών για μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΜΟΝΤΈΛΑ ΕΛΕΓΚΤΏΝ Μια πλήρης, καταπληκτική σειρά ελεγκτών για μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι ΣΕΙΡΆ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΆΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ Ένας ελεγκτής θερμοκρασίας διαρκούς λειτουργίας και ένας ελεγκτής προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ

WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ 30m 3 /h Η ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΣΤΗ ΓΚΆΜΑ ΣΥΣΚΕΥΏΝ του παρόχου συστημάτων Wolf προσφέρει την ιδανική λύση για την επαγγελματική και βιομηχανική κατασκευή, για τα νεόδμητα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα μποϊλερ. BSP σελίδα 2. Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης. BSP-SL σελίδα 3. BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4

Συστήματα μποϊλερ. BSP σελίδα 2. Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης. BSP-SL σελίδα 3. BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4 Συστήματα μποϊλερ Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP σελίδα 2 BSP-SL σελίδα 3 BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4 BSP-W-SL για αντλία θερμότητας σελίδα 5 Εξαρτήματα σελίδα 6 Μποϊλερ αποθήκευσης BSH σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ESBE Demo panel 90C 2010/12 GR vera Copyright

ESBE Demo panel 90C 2010/12 GR vera Copyright ΝΕΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ 90C: ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Ο κάθε ελεγκτής συνοδεύεται με σετ προσαρμοστών για εύκολη τοποθέτηση πάνω σε ESBE περιστροφικές βάνες ανάμιξης νέου

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια. και Α οδοτική. Λειτουργία. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Τζάκια Λέβητες ξύλου & pellet) VOLATSAKASBIOMASS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012/2013

Ασφάλεια. και Α οδοτική. Λειτουργία. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Τζάκια Λέβητες ξύλου & pellet) VOLATSAKASBIOMASS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012/2013 Ασφάλεια και Α οδοτική Λειτουργία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Τζάκια Λέβητες ξύλου & pellet) ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012/2013 VOLATSAKASBIOMASS Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εµπειρία που έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

Εξερευνήστε τις δυνατότητές σας και κάντε την σωστή επιλογή

Εξερευνήστε τις δυνατότητές σας και κάντε την σωστή επιλογή Οδηγός Έκδοση 3.0 Ισχύει από 01.09.2016 Εξερευνήστε τις δυνατότητές σας και κάντε την σωστή επιλογή Οδηγός για το σωστό προϊόν. Η ESBE προσφέρει μια ευρεία και ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για μεγάλη ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ «ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ» Τεύχος 1389 Απρίλιος 2005 1 ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ Παναγιώτη Φαντάκη Μέρος 2 ο. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΠΟΪΛΕΡ Υπάρχουν μπόϊλερ διπλής και τριπλής ενέργειας. Τα μπόϊλερ διπλής ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION. Προϊόντα για Εφαρµογές Στερεών Καυσίµων Τζάκια - Λέβητες ξύλου & pellet BIOMASS. Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION. Προϊόντα για Εφαρµογές Στερεών Καυσίµων Τζάκια - Λέβητες ξύλου & pellet BIOMASS. Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013 VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION Προϊόντα για Εφαρµογές Στερεών Καυσίµων Τζάκια - Λέβητες ξύλου & pellet BIOMASS Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013 ver. Bio Products h.10-13 Προϊόντα για τζάκια λέβητες στερεών

Διαβάστε περισσότερα

Synco 100 Ελεγκτές απευθείας τοποθέτησης

Synco 100 Ελεγκτές απευθείας τοποθέτησης SIEMENS Synco 100 Ελεγκτές απευθείας τοποθέτησης Hvac Products Αναρίθµητες µελέτες αναφέρουν ότι το κόστος λειτουργίας ενός κτιρίου αντιστοιχεί στο 40% έως 60% του κόστους κατασκευής. Σχεδόν κάθε κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

Condens 7000 W. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου. Έγγραφο σχεδιασμού ZSBR 16-3 A ZSBR 28-3 A ZBR 28-3 A ZBR 42-3 A ZSBE 16-3 A ZSBE 28-3 A

Condens 7000 W. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου. Έγγραφο σχεδιασμού ZSBR 16-3 A ZSBR 28-3 A ZBR 28-3 A ZBR 42-3 A ZSBE 16-3 A ZSBE 28-3 A Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Condens 7000 W ZSBR 16-3 A ZSBR 28-3 A ZBR 28-3 A ZBR 42-3 A ZSBE 16-3 A ZSBE 28-3 A Έγγραφο σχεδιασμού EL 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Επιλογή συστήματος.......................

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ Οδηγίες χρήσης - 20.12.09 Διαφορικός θερμοστάτης - Steca TR 0301sc - 1-1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διαφορικός ελεγκτής συγκρίνει διαρκώς τις θερμοκρασίες μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 14. Διάφορα. Flamco Δοχεία διαστολής Σελ Buderus Logafix Θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδες ασφαλείας Σελ. 275

Κεφάλαιο 14. Διάφορα. Flamco Δοχεία διαστολής Σελ Buderus Logafix Θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδες ασφαλείας Σελ. 275 Flamco Logafix Θερμοστατικές κεφαλές Logafix Κεφάλαιο 14 Διάφορα Flamco Δοχεία διαστολής Σελ. 273 Buderus Logafix Θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδες ασφαλείας Σελ. 275 SYR - Afriso Μειωτές πιέσεως Σελ. 276

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013. Αντλίες Θερμότητας νέας γενιάς REMKO Smart WP

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013. Αντλίες Θερμότητας νέας γενιάς REMKO Smart WP ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 Αντλίες Θερμότητας νέας γενιάς REMKO Smart WP Αντλία Θερμότητας Smart WP ΣΕΙΡΑ WKF Σειρά WKF Πιο απλό δεν γίνεται Τα πάντα είναι ενσωματωμένα στην εσωτερική μονάδα. Ο βασικός εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίμων

Τιμοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίμων Τιμοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίμων Logano S121-2 26-38 kw 1 Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες ξύλου Λέβητας (πυρόλυσης) ξύλου Τύπος Λέβητα 26 32 38 Μήκος [mm] 853 803 903 Ύψος [mm] 1257 1322 1322 Πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012 / 2013. Εξαρτήµατα για Ηλιακά Συστήµατα

Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012 / 2013. Εξαρτήµατα για Ηλιακά Συστήµατα Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012 / 2013 Εξαρτήµατα για Ηλιακά Συστήµατα Κωδικός Περιγραφή Τιµή ( ) Υδραυλικό συγκρότηµα Κιτ Υδραυλικής Σύνδεσης (Ηλιακός Σταθµός) FlowBox SOLAR 8010 FBS 8010E ελέγχου µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστό νερό όπου ακριβώς το χρειάζεστε

Ζεστό νερό όπου ακριβώς το χρειάζεστε Ζ.Ν.Χ. COMPACT και ΜΙΝΙ ταχυθερμαντήρες νερού Ζεστό νερό όπου ακριβώς το χρειάζεστε Καθαρή τεχνολογία που εξασφαλίζει την τέλεια θέρμανση του νερού ακριβώς όπου το χρειάζεστε 9 2019 H STIEBEL ELTRON είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΚΙΤ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΚΙΤ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ Περιγραφή Το θερμοστατικό ηλιακό κιτ ανάμειξης Barberi V20 χρησιμοποιείται για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σε θερμοσίφωνες, ηλεκτρομπόιλερ ή λέβητες, τα οποία είναι συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012,

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, Ε-News Τεύχος 58 Φεβρουάριος 2012 Συμμετοχή στην έκθεση Climatherm 2012 Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, που

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΙΑΦΟΡΕΣ. Οµοιόµορφη κατανοµή. θερµοκρασίας στο χώρο µε θέρµανση καλοριφέρ. µε θέρµανση δαπέδου

ΟΙ ΙΑΦΟΡΕΣ. Οµοιόµορφη κατανοµή. θερµοκρασίας στο χώρο µε θέρµανση καλοριφέρ. µε θέρµανση δαπέδου ΟΙ ΙΑΦΟΡΕΣ Ανοµοιόµορφη κατανοµή θερµοκρασίας στο χώρο µε θέρµανση καλοριφέρ Οµοιόµορφη κατανοµή θερµοκρασίας στο χώρο µε θέρµανση δαπέδου ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ 1 Υγιεινότερη θέρµανση Οι κυριότεροι παράγοντες που

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦ.3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΦ.3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΕΦ.3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών συστημάτων σελ. 3-1 έως 3-2 Αναλογικός διαφορικός θερμοστάτης Honeywell με 2 αισθητήρια σελ. 3-1 Ψηφιακός διαφορικός θερμοστάτης Honeywell

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 13. Διάφορα. Flamco Δοχεία διαστολής Σελ. 251. Buderus Logafix Θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδες ασφαλείας Σελ. 253

Κεφάλαιο 13. Διάφορα. Flamco Δοχεία διαστολής Σελ. 251. Buderus Logafix Θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδες ασφαλείας Σελ. 253 Flamco Logafix Θερμοστατικές κεφαλές Logafix Κεφάλαιο 13 Διάφορα Flamco Δοχεία διαστολής Σελ. 251 Buderus Logafix Θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδες ασφαλείας Σελ. 253 SYR - Afriso Μειωτές πιέσεως Σελ. 254

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Σειρά VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης, κλειστού θαλάμου καύσης

Διαβάστε περισσότερα

Μειώστε την κατανάλωση και αυξήστε το κέρδος σας. Santorini, 14th October 2016

Μειώστε την κατανάλωση και αυξήστε το κέρδος σας. Santorini, 14th October 2016 Μειώστε την κατανάλωση και αυξήστε το κέρδος σας Santorini, 14th October 2016 Rossato Group Rossato Group Εδώ και 40 χρόνια η Rossato παράγει πλήρη, ολοκληρωμένα και υψηλής αποτελεσματικότητας συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα Η επιλογή του κατάλληλου ηλιακού θερμοσίφωνα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε καταναλωτή, μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόδοση μιας έτσι κι αλλιώς ενδεδειγμένης

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Βελτιστοποιημένοι για υψηλές αποδόσεις Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά συστήματα και Κουφώματα 2 Schüco Ηλιακοί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Συνοπτική περιγραφή Οι ταχυθερμαντήρες έχουν αποδειχθεί σαν μία ιδιαίτερα οικονομική λύση για να θερμανθεί μόνο η ποσότητα του νερού που πραγματικά απαιτείται καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ПΡΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜEΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ ΘEΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑПEΔΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚH ΑΝAΜΕΙΞΗ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΗΜΕIΟΥ.

ПΡΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜEΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ ΘEΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑПEΔΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚH ΑΝAΜΕΙΞΗ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΗΜΕIΟΥ. ПΡΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜEΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ ΘEΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑПEΔΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚH ΑΝAΜΕΙΞΗ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΗΜΕIΟΥ. R557 περίληψη 1. ΧΡHΣΗ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑ 2. ΕΞΑΡΤHΜΑΤΑ 3. ΔΙΑΣΤAΣΕΙΣ 4. ПΑΡAΔΕΙΓΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓHΣ 6. ΤΟПΟΘEΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

"Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ)

Έξυπνο σπίτι ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) "Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) Η ιδανική λύση για οικονομική ψύξη και θέρμανση με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον Από τους Νεκτάριο Βρυώνη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, MSc ABB i-bus KNX Product

Διαβάστε περισσότερα

Αέρα/νερού Αντλία θερμότητας για εξωτερική εγκατάσταση BWL-1-A σελίδα 2. Αντλία θερμότητας για εσωτερική εγκατάσταση BWL-1-I σελίδα 4

Αέρα/νερού Αντλία θερμότητας για εξωτερική εγκατάσταση BWL-1-A σελίδα 2. Αντλία θερμότητας για εσωτερική εγκατάσταση BWL-1-I σελίδα 4 Αντλίες θερμότητας Αέρα/νερού Αντλία θερμότητας για εξωτερική εγκατάσταση BWL-1-A σελίδα 2 Αντλία θερμότητας για εσωτερική εγκατάσταση BWL-1-I σελίδα 4 Νερού/νερού Αντλία θερμότητας για εσωτερική εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Made in France ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Επίτοιχος ηλεκτρικός χυτοσίδηρος λέβητας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1- Γενικά Σελίδα 1 2- Εγκατάσταση.. Σελίδα 5 3- Ηλεκτρικές συνδέσεις.. Σελίδα 6 4- Υδραυλικές συνδέσεις........

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Κατανάλωση Ενέργειας

Παγκόσμια Κατανάλωση Ενέργειας ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ήλιος Κίνηση και ελκτικό δυναμικό του ήλιου, της σελήνης και της γης Γεωθερμική ενέργεια εκλύεται από ψύξη του πυρήνα, χημικές αντιδράσεις και ραδιενεργό υποβάθμιση στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ 1 Διακόπτουν,ανοίγουν ή ρυθμίζουν την παροχή ενός σωλήνα q Τοποθετούνται σε όλα τα δίκτυα, κλάδους, σε θερμαντικά σώματα.. q 2 3 ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Επιτρέπουν την κίνηση ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 1 Τεχνικές προδιαγραφές θερμαντήρα νερού 2 Κύρια στοιχεία του θερμαντήρα νερού 3 Εξαρτήματα συστήματος 4 Τοποθέτηση συσκευής και οδηγίες εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι...

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι... Έχουν μείνει κάποιες απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Uponor; Χρειάζεστε μία συμβουλή ειδικού για τα συστήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S Η νέα αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI αποτελεί ιδανική λύση για τη θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου

Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου 870 010 1102 Οδηγίες εγκατάστασης λειτουργίας και συντήρησης BENTOIL χαλύβδινοι λέβητες Thermovent Hellas A.E. - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ O πιεστικός χαλύβδινος λέβητας

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη αίσθηση άνεσης στο μπάνιο σας. Αξιόπιστη τεχνολογία που παρέχει άμεσα και σταθερά ζεστό νερό - ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία

Εγγυημένη αίσθηση άνεσης στο μπάνιο σας. Αξιόπιστη τεχνολογία που παρέχει άμεσα και σταθερά ζεστό νερό - ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία Ζεστό νερό χρήσης Ηλεκτρικοί Ταχυθερμαντήρες Εγγυημένη αίσθηση άνεσης στο μπάνιο σας Αξιόπιστη τεχνολογία που παρέχει άμεσα και σταθερά ζεστό νερό - ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία 04 2018 H STIEBEL ELTRON

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ 21 Νοεμβρίου 2007 0 Πέντε κύριες προτεραιότητες στη στρατηγική της ΔΕΗ Εναρμόνιση με μετο τορυθμιστικό Πλαίσιο Στρατηγική Παραγωγής Βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Εξοικονόμηση Ενέργειας Ενεργειακή Απόδοση Εξοικονόμηση ενέργειας Τα θερμικά ηλιακά συστήματα της ΤΙΕΜΜΕ, καλύπτουν πάνω από το 90% των αναγκών για ΖΝΧ* και μέχρι το 40% των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Comfort Classic διαρκής απόλαυση ΝΕΡΟ ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ Μπάνιο μέσα στη χλιδή Ποτέ πια κρύο ντους Γρήγορα ζεστό νερό στην κουζίνα Σας θυμίζει κάτι η κατάσταση όπου

Διαβάστε περισσότερα

NICHT ZUM DRUCK FREIGEGEBEN NOT RELEASED FOR PRINT

NICHT ZUM DRUCK FREIGEGEBEN NOT RELEASED FOR PRINT Λέβητα συμπύκνωσης αερίου Condens 3000 W ZSB14-3C ZSB22-3C ZWB28-3C Έγγραφο σχεδιασμού GR 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Επιλογή συστήματος....................... 3 1.1 Εγκαταστάσεις θέρμανσης χωρίς παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

RWD32S. No. 34X034el I/BT/ /HVP RWD32S

RWD32S. No. 34X034el I/BT/ /HVP RWD32S ΠΡΟΪΌΝΤΑ HVAC ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕ ΟΘΟΝΗ RWD32S Νοέµβριος 05, 2008 No. 34X034el Κοτταράς Γιώργος I/B/ /HVP Προϊόν No. (ASN): RWD32S Σε ποιους απευθύνεται: Τµήµα πωλήσεων Τµήµα

Διαβάστε περισσότερα

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION. Βάνες και Κινητήρες. Αυτονοµίας - Θέρµανσης - Κλιµατισµού HVAC. Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION. Βάνες και Κινητήρες. Αυτονοµίας - Θέρµανσης - Κλιµατισµού HVAC. Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013 VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION Βάνες και Κινητήρες Αυτονοµίας - Θέρµανσης - Κλιµατισµού HVAC Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013 ver. Valves and Actuators h.10-13 Βάνες και Κινητήρες Η κατάλληλη λύση για

Διαβάστε περισσότερα

μαζί, πρώτοι στον ήλιο EKΠΤΩΣΗ 20% κέρδος έως 600 αξίας 80 KAYTH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

μαζί, πρώτοι στον ήλιο EKΠΤΩΣΗ 20% κέρδος έως 600 αξίας 80 KAYTH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ μαζί, πρώτοι στον ήλιο EKΠΤΩΣΗ 20% κέρδος έως 600 αξίας 80 KAYTH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/06/201 1 H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Φιλοσοφία μας, εδώ και 40 χρόνια, είναι να

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Β. ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Β. ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ Pandemrix εναιώρημα και γαλάκτωμα για ενέσιμο γαλάκτωμα Εμβόλιο πανδημικής γρίπης (H1N1) (τμήμα ιού, αδρανοποιημένο, ανοσοενισχυμένο)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ Μέρος 1 ο.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ Μέρος 1 ο. 1 ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ Μέρος 1 ο. Οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ζεστό νερό χρήσης, ήταν η αρχική αιτία της επινόησης των εναλλακτών θερμότητας. Στους εναλλάκτες ένα θερμαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

International Marketing Division. Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

International Marketing Division. Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης International Marketing Division Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Αντλία θερμότητας με boiler 200 ή 270 lt για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Made in France Αντλία θερμότητας για

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Λέβητες βιομάζας Λέβητες απόσταξης ξύλου BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2 Εξαρτήματα BVG σελίδα 2 BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Εξαρτήματα BVG-Lambda σελίδα 5 Εγκαταστάσεις θέρμανσης με pellets BPH σελίδα 6

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατο Σύστηµα Αυτονοµίας Θέρµανσης. Siemens SET. Εγκατάσταση και Λειτουργία - Τιµές και Υπηρεσίες. τεχνικό γραφείο

Ασύρµατο Σύστηµα Αυτονοµίας Θέρµανσης. Siemens SET. Εγκατάσταση και Λειτουργία - Τιµές και Υπηρεσίες. τεχνικό γραφείο Εγκατάσταση και Λειτουργία - Τιµές και Υπηρεσίες Αυτονοµία, άνεση και οικονοµία (έως και 40%) ίκαιη κατανοµή δαπανών θέρµανσης µε ασύρµατη συλλογή των µετρήσεων. Το (Siemens Energy Tool) αποτελεί την απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΡΑΟΔΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣΩΛΗΝΙ ΟΥ

ΤΕΤΡΑΟΔΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣΩΛΗΝΙ ΟΥ ΤΕΤΡΑΟΔΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣΩΛΗΝΙ ΟΥ R314D περίληψη 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1. ΥΛΙΚΑ 2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA 3. ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 3. ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης.

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Τα boilers της Rotex σας εξασφαλίζουν υγιεινό νερό χρήσης, κορυφαία απόδοση και μέγιστη οικονομία! Γνωρίζατε ότι: Η γερμανική εταιρεία Rotex,ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Genus Premium EVO, Genus EVO, Clas Premium EVO, Clas EVO, GENUS PREMIUM EVO system, CLAS PREMIUM EVO system, CLAS EVO system.

Genus Premium EVO, Genus EVO, Clas Premium EVO, Clas EVO, GENUS PREMIUM EVO system, CLAS PREMIUM EVO system, CLAS EVO system. Αξεσουάρ Λέβητα Αναλογικά αξεσουάρ θερμορύθμισης EVO, Genus EVO, Clas EVO, Clas EVO, GENUS PREMIUM EVO system, CLAS system, CLAS EVO system Egis Solar, Genus FS, Clas B Clas B EXT, Genus IN, Genus EXT,

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Ηλιοθερμίας Ημερίδα ΠΣΔΜ-Η 4 Ιουλίου 2014

Συστήματα Ηλιοθερμίας Ημερίδα ΠΣΔΜ-Η 4 Ιουλίου 2014 Συστήματα Ηλιοθερμίας Ημερίδα ΠΣΔΜ-Η 4 Ιουλίου 2014 Βασίλης Φούρλας Διπλ. Μηχ/γος Μηχ/κος ΕΜΠ Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΝ.E.ΕΠΙ.Θ.Ε Η αναγκαιότητα των Α.Π.Ε.. Δαπάνη Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

ROTEX Sanicube Το µπόιλερ υγιεινού ζεστού νερού

ROTEX Sanicube Το µπόιλερ υγιεινού ζεστού νερού ROTEX Sanicube Το µπόιλερ υγιεινού ζεστού νερού Όσο υγιεινό ζεστό νερό θέλετε Μια µεγάλη συµβολή στην ποιότητα της ζωής σας Το ζεστό νερό έχει γίνει απαραίτητο στοιχείο άνεσης σε κάθε σπίτι είτε για ένα

Διαβάστε περισσότερα

CGW. ** Τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπε σελίδα 360

CGW. ** Τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπε σελίδα 360 ComfortLine Επίτοιχη κεντρική μονάδα λέβητα συμπύκνωσης αερίου με ανοξείδωτο μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης υψηλής απόδοσης για σύνδεση σε καπνοδόχο αέρα/καυσαερίων ή σε αεραγωγό/καπναγωγό Ομάδες έκπτωσης:

Διαβάστε περισσότερα

R150N ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ GIACOMINI ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ BY-PASS ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ

R150N ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ GIACOMINI ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ BY-PASS ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ R150N ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ GIACOMINI ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ BY-PASS ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ R150N ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. R150N: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστό νερό όπου ακριβώς το χρειάζεστε

Ζεστό νερό όπου ακριβώς το χρειάζεστε Ζ.Ν.Χ. COMPACT και ΜΙΝΙ στιγμιαίοι ταχυθερμαντήρες νερού Ζεστό νερό όπου ακριβώς το χρειάζεστε Καθαρή τεχνολογία που εξασφαλίζει την τέλεια θέρμανση του νερού ακριβώς όπου το χρειάζεστε 05 2018 H STIEBEL

Διαβάστε περισσότερα

VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι

VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι Η απαίτηση για µια ευχάριστη θερµική άνεση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, όλο και αυξάνεται. Το σύστηµα θέρµανσης και ψύξης απέδου

Διαβάστε περισσότερα

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ο ταμιευτήρας για κάθε εγκατάσταση θέρμανσης και για κάθε πηγή θερμότητας Πραγματικά πολύπλευρα πλεονεκτήματα κατά

Διαβάστε περισσότερα

kwh/m 2 640.. 900 900.. 1050 1200.. 1350 1350.. 1500 1500.. 1700 1700.. 1900 1900.. 2300 > 2300

kwh/m 2 640.. 900 900.. 1050 1200.. 1350 1350.. 1500 1500.. 1700 1700.. 1900 1900.. 2300 > 2300 Εφαρµογή Θερµικών Ηλιακών Συστηµάτων Στον Οικιακό Τοµέα ηµήτριος Χασάπης Μηχανικός Τεχνολογίας Α.Π.Ε. ΚΑΠΕ Τοµέας Θερµικών Ηλιακών Συστηµάτων Ηλιακά Θερµικά Συστήµατα Συστήµατα που απορροφούν ενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP / BSP-SL BSP-W / BSP-W-SL Σελίδα X - X

Οδηγίες συναρμολόγησης Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP / BSP-SL BSP-W / BSP-W-SL Σελίδα X - X XX Οδηγίες συναρμολόγησης Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP / BSP-SL BSP-W / BSP-W-SL Σελίδα X - X Wolf GmbH Postfach 1380 84048 Mainburg Tel. 08751/74-0 Fax 08751/741600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Copyright, 2006 ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ

Copyright, 2006 ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ Copyright, 2006 ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΡΙΟΔΗ & ΤΕΤΡΑΟΔΗ ΒΑΝΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Instructions de montage Groupe de circuit de chauffage BSP - MK pages 9-16

Instructions de montage Groupe de circuit de chauffage BSP - MK pages 9-16 DE FR IT NL SK CZ GR Montageanleitung Heizkreisgruppe BSP - MK Seite 1-8 Instructions de montage Groupe de circuit de chauffage BSP - MK pages 9-16 Istruzioni di montaggio Gruppo circuito riscaldamento

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! ΚΑΙ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! ΚΑΙ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 78% Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION Αυτοµατισµοί Θέρµανσης Ελεγκτές Θέρµανσης, Αντισταθµίσεις Κατάλογος Προϊόντων & Εφαρµογών HEATING CONTROLS Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013 ver. Heating Applications h.10-13

Διαβάστε περισσότερα

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 150 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Μην καλύπτετε τα θερμαντικά σώμα με καλύμματα για αισθητικούς λόγους, γιατί μειώνεται σημαντικά η

ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Μην καλύπτετε τα θερμαντικά σώμα με καλύμματα για αισθητικούς λόγους, γιατί μειώνεται σημαντικά η ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Μην καλύπτετε τα θερμαντικά σώμα με καλύμματα για αισθητικούς λόγους, γιατί μειώνεται σημαντικά η απόδοσή τους. Ο αέρας πρέπει να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΜΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ

ΑΝΑΜΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ 1 ΑΝΑΜΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΉΣΗΣ Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς εγκατάσταση ύδρευσης κουζίνας, λουτρού, γυμναστηρίου,

Διαβάστε περισσότερα

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας. με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας. με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant Ευελικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Η Vaillant παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 SWBΗ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ (ΕΩΣ 85 ο C) Αντλία θερμότητας αέρα-νερού ecoplus SWBH, υψηλών θερμοκρασιών

Διαβάστε περισσότερα

IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ λύση Το Daikin Altherma Flex για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές είναι ένα σύστημα 3-σε-1 που προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά θέματα εγκαταστάσεων

Τεχνικά θέματα εγκαταστάσεων Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Χρήση ΘΗΣ για θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών Τεχνικά θέματα εγκαταστάσεων ΧΑΣΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ RENEWABLE ENERGY SYSTEMS TECHNOLOGY ENG. MSc ΚΑΠΕ - ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η Υ.Π.Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΛΑΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η Υ.Π.Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΛΑΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η Υ.Π.Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΛΑΩΝ Μολάοι 13-02-2019 Πρακτικό Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια, εγκατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ EVOLUTION IN COMFORT

ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ EVOLUTION IN COMFORT ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ EVOLUTION IN COMFORT Κύρια χαρακτηριστικά GBA - Κλειστός θάλαμος καύσης - Κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης - Ενσωματωμένος εβδομαδιαίος προγραμματιστής - Εύκολη και γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

Το P σηµαίνει Passenger Vehicle δηλαδή Επιβατικό όχηµα. Ο πρώτος αριθµός 165 είναι το πλάτος ελαστικού σε χιλιοστά. Ο δεύτερος αριθµός 70 είναι η αναλ

Το P σηµαίνει Passenger Vehicle δηλαδή Επιβατικό όχηµα. Ο πρώτος αριθµός 165 είναι το πλάτος ελαστικού σε χιλιοστά. Ο δεύτερος αριθµός 70 είναι η αναλ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) µια αναλυτική προσέγγιση στην ερµηνεία των χαρακτηριστικών τους ή τι σηµαίνουν τα γράµµατα και οι αριθµοί (δηλ. Τα ιερογλυφικά) στην πλευρά των ελαστικών οχηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΣΙΟ ΕΠΙΚΟΠΗΗ ΣΙΜΩΝ ΚΑΤΙΜΩΝ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΣΙΟ ΕΠΙΚΟΠΗΗ ΣΙΜΩΝ ΚΑΤΙΜΩΝ Γενικι Γραμματεία Καταναλωτι ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΚΑΣΑΝΑΛΩΣΗ Δ/ΝΗ ΠΑΡΑΣΗΡΗΣΗΡΙΟΤ ΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΙΜΟΛΗΨΙΩΝ ΠΑΡΑΣΗΡΗΣΗΡΙΟ ΣΙΜΩΝ ΤΓΡΩΝ ΚΑΤΙΜΩΝ Ακινα, 11-2-2014 Αρ. Πρωτ.: 746 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΣΙΟ ΕΠΙΚΟΠΗΗ ΣΙΜΩΝ ΚΑΤΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 10. Logatherm- Αντλίες θερμότητας. Αντλίες Θερμότητας Bosch Split type inverter Compress 3000 Σελ. 217

Κεφάλαιο 10. Logatherm- Αντλίες θερμότητας. Αντλίες Θερμότητας Bosch Split type inverter Compress 3000 Σελ. 217 Compress 6000. Κεφάλαιο 10 Logatherm- Αντλίες θερμότητας Αντλίες Θερμότητας Bosch Split type inverter Compress 3000 Σελ. 217 Αντλίες Θερμότητας Bosch inverter Compress 6000 Σελ. 219 Αντλία Θερμότητας για

Διαβάστε περισσότερα

ROTEX SANICUBE: Συνδυασμός μπόιλερ αποθήκευσης και θερμαντήρα ροής. ROTEX Sanicube - Το μπόιλερ υγιεινού ζεστού νερού.

ROTEX SANICUBE: Συνδυασμός μπόιλερ αποθήκευσης και θερμαντήρα ροής. ROTEX Sanicube - Το μπόιλερ υγιεινού ζεστού νερού. ROTEX SANICUBE: Συνδυασμός μπόιλερ αποθήκευσης και θερμαντήρα ροής. ROTEX Sanicube - Το μπόιλερ υγιεινού ζεστού νερού. Όσο υγιεινό ζεστό νερό θέλετε. Μια μεγάλη συμβολή στην ποιότητα της ζωής σας Το ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον Αντλίες θερμότητας Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον . Yutaki-S80, S και M, Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Εξωτερική Μονάδα Εσωτερική Μονάδα Yutaki S80 Ασύρματο Χειριστήριο Η ιδανική λύση για οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

YUTAKI. Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού. YUTAKI - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1

YUTAKI. Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού. YUTAKI - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1 Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1 -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Eνα σύνολο µικρών και ανέξοδων συµβουλών, που αν γίνουν καθηµερινή συνήθεια, θα µας εξοικονοµήσουν χρήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Εξέλιξη των Εσόδων του Προϋπολογισμού της ΕΕ ( )

Εξέλιξη των Εσόδων του Προϋπολογισμού της ΕΕ ( ) Π. Καρανικόλας Εξέλιξη των Εσόδων του Προϋπολογισμού της ΕΕ (1980-2012) 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% 1980 1989 1993 1999 2011 2012 Γεωργικές εισφορές & εισφορές ζάχαρης και ισογλυκόζης Πόρος «ΦΠΑ» Τελωνειακοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ EVOLUTION IN COMFORT

ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ EVOLUTION IN COMFORT ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ EVOLUTION IN COMFORT Κύρια χαρακτηριστικά GBA - Κλειστός θάλαµος καύσης - Κεντρική θέρµανση και ζεστό νερό χρήσης - Ενσωµατωµένος εβδοµαδιαίος προγραµµατιστής - Εύκολη και γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦ.6 ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ SMART ΛΥΣΕΙΣ. Ψηφιακός ελεγκτής ανακυκλοφορίας & παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σελ. 6-1

ΚΕΦ.6 ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ SMART ΛΥΣΕΙΣ. Ψηφιακός ελεγκτής ανακυκλοφορίας & παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σελ. 6-1 ΚΕΦ.6 ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ SMART ΛΥΣΕΙΣ Smart λύσεις Ψηφιακός ελεγκτής ανακυκλοφορίας & παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σελ. 6-1 Αντισταθμίσεις - Ελεκτές σελ. 6-2 Έως 6-6 Απευθείας έλεγχος καυστήρα σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνα Συστήματα Θέρμανσης

Έξυπνα Συστήματα Θέρμανσης Έξυπνα Συστήματα Θέρμανσης 6/10/2009 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ Powered by 2 Περιεχόμενα... 3 Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση... 3 Η Φιλοσοφία... 3 Πλεονεκτήματα... 5 Εφαρμογές... 6 Σύγκριση με άλλες μεθόδους...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΔΑΜΟΑ)

ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΔΑΜΟΑ) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΔΑΜΟΑ) ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΜΕΙΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 2001-2005 2005 10 5 0-5 -10-15 Πορτογαλία - 25% Σουηδία -24.5% Ολλανδία

Διαβάστε περισσότερα