ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΧΟΙ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΧΟΙ"

Transcript

1

2 02 ΕΤΑΙΡEΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΟΡΕΙΑ H εταιρεία Dialynas S.A. εξειδικεύεται σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και κυρίως στη διαχείριση του νερού και των υγρών αποβλήτων. Ιδρύθηκε το 2003 από τον Γεώργιο Διαλυνά, Χημικό Μηχανικό, ο οποίος έχει τεχνογνωσία και εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο. Σήμερα, η εταιρεία στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και συνεργάζεται με πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επώνυμους οίκους σε διεθνές επίπεδο. Η Dialynas S.A. υλοποιεί έργα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της καθώς και η αξιοπιστία της, αποτελούν θεμέλιους λίθους για την παραγωγή απτών αποτελεσμάτων σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της. Για αυτό το λόγο, η Dialynas S.A. έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

3 03 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΡΑΜΑ Το όραμα της Dialynas S.A. είναι να συμμετάσχει δυναμικά στην προστασία και στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος και στην παγκόσμια προσπάθεια προκειμένου να καταστεί ο πλανήτης ένα μέρος στο οποίο θα μπορούν να ζήσουν ποιοτικά οι επόμενες γενιές. Παράλληλα, όραμα της εταιρείας είναι να γίνει μέσο ευαισθητοποίησης των πολιτών αλλά και να προσφέρει ουσιαστικά στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Σε αυτό το πλαίσιο, αρχή της εταιρείας είναι η προσήλωση στην σωστή αξιοποίηση των έργων για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και προσδοκίες της κοινωνίας. ΣΤΟΧΟΙ Στόχος της Dialynas S.A. είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε καθημερινό επίπεδο, ώστε τα έργα τα οποία υλοποιεί η εταιρεία να λειτουργούν άρτια και να έχουν τη μέγιστη απόδοση σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

4 04 ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ Η έρευνα, η αξιολόγηση, η ενημέρωση και η εκπαίδευση αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την εταιρεία και το ανθρώπινο δυναμικό της ώστε να είναι σε θέση να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων με έμφαση στις καινοτόμες διαδικασίες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι άνθρωποι της Dialynas S.A., έχουν στόχο τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων μεθόδων και προϊόντων που εναρμονίζονται με τη νομοθεσία και υπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η εταιρεία ακολουθεί αυστηρά τις επιταγές της νομοθεσίας και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά όσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας περιβάλλοντος. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Το ανθρώπινο δυναμικό της Dialynas S.A. αποτελείται από μηχανικούς με εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή έργων περιβάλλοντος. Η εξειδίκευση συνιστά για την εταιρεία ένα ζήτημα μείζονος σημασίας και η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί συστατικό στοιχείο της φιλοσοφίας της. Η συνεχής εκπαίδευση και η ενημέρωση για την αγορά σε τομείς που συνεχώς εξελίσσονται και βελτιώνονται, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας και οι άνθρωποί της εργάζονται συστηματικά για αυτό.

5 05 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Μέσα στο πλαίσιο της εξέλιξης της εταιρείας αναπτύχθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της Dialynas S.A. που καλύπτουν μία έκταση τ.μ. στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου (Τρούλος Καλλιθέας, ΒΙΠΕ). Η εταιρεία επίσης διατηρεί γραφεία στα Χανιά και διαθέτει τοπικούς αντιπροσώπους σε ολόκληρη την Ελλάδα για τα προϊόντα τεχνολογίας και καινοτομίας που διαθέτει στην αγορά.

6 06 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AdvanTex ) Η εταιρεία Dialynas S.A. παρέχει υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής και τεχνικής υποστήριξης σε συστήματα επεξεργασίας λυμάτων: Οικολογικά και φιλικά στο περιβάλλον Αξιόπιστα και λειτουργικά Απλά στη λειτουργία και συντήρηση Βέλτιστα οικονομοτεχνικά ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΩΝ Η Dialynas S.A. και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουν την εκπόνηση μελετών: Περιβαλλοντικών Υδραυλικών Χημικοτεχνικών Ηλεκτρομηχανολογικών Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Γεωλογικών Υδρογεωλογικών Διάθεσης και επαναχρησιμοποίησης λυμάτων Οικοδομικές άδειες βιομηχανικών κτιρίων Τοπογραφικών αποτυπώσεων Αδειοδοτήσης κάθε δραστηριότητας

7 07 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Στα θέματα διαχείρισης του νερού και των υγρών αποβλήτων, η Dialynas S.A. παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η μακροχρόνια εμπειρία σε όλα τα συμβατικά και καινοτόμα συστήματα διαχείρισης νερού και υγρών αποβλήτων δίνει στην εταιρεία την δυνατότητα να παρέχει: τη βέλτιστη λύση για κάθε πρόβλημα υγρών αποβλήτων την προετοιμασία και τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση & ένταξη των έργων την πλήρη υποστήριξη του φορέα για την δρομολόγηση, επίβλεψη ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου τεχνικές συμβουλές, μελέτη, τεχνική υποστήριξη, επισκευή, συντήρηση και σωστή λειτουργία των έργων για πολλά χρόνια. ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑ - ΣΥΝΤHΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΟI ΚΑΘΑΡΙΣΜΟI Η Dialynas S.A. αναλαμβάνει την λειτουργία εγκαταστάσεων βιολογικών καθαρισμών για λογαριασμό Δήμων, ΔΕΥΑ και επιχειρήσεων. Η πολυετής εμπειρία στο αντικείμενο και το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζει εξασφαλίζουν την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία των εγκαταστάσεων. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επέκταση υφιστάμενων συστημάτων βιολογικών καθαρισμών. Με νέες τεχνολογίες και οικονομικότερη και πιο βιώσιμη λειτουργία. ΔΙΑΧΕIΡΙΣΗ ΝΕΡΟY Οι υπηρεσίες Διαχείρισης Νερού της Dialynas S.A. περιλαμβάνουν: Μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη, λειτουργία και συντήρηση συμβατικών και καινοτόμων εγκαταστάσεων διαχείρισης νερού Απολύμανση του νερού με συμβατικές, φυσικές μεθόδους αλλά και με τεχνολογίες αιχμής (Υπερδιήθηση - Μικροδιήθηση) Έλεγχο της ποιότητας του νερού Εκπόνηση διαχειριστικών μελετών (Masterplan)

8 08 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η Dialynas S.A. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Orenco Systems Inc. στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου. Αναλαμβάνει την εισαγωγή, συναρμολόγηση και διανομή των συστημάτων της εταιρείας. Η Orenco Systems δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες, σε 5 ηπείρους, παράγοντας συστήματα και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και αντοχής για σηπτικές δεξαμενές και οικολογικά και φυσικά συστήματα επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την καινοτομία, τις χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις, την απλή λειτουργία και τις ελάχιστες ανάγκες συντήρησης τους. Το σύστημα AdvanTex είναι ένα προσιτό σύστημα, εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργία του, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε πραγματικές ανάγκες. Το σύστημα AdvanTex ανήκει στα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Αποτελεί μια εφαρμογή αερόβιας επεξεργασίας, που αποδίδει τριτοβάθμια εκροή, ιδανική για αποκεντρωμένα συστήματα. Η λειτουργία του βασίζεται σε αυτή των συστημάτων προσκολλημένης βιομάζας. Το πληρωτικό υλικό είναι πλαστικό πορώδες υπό μορφή φύλλων ινώδους υφάσματος που έχει δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από το American National Standards Institute (ANSI). Έτσι, το AdvanTex μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις εγκαταστάσεις που παράγουν αστικά - ξενοδοχειακά λύματα από 5 έως κατ. Το AdvanTex είναι ένα σύστημα αξιόπιστο, λειτουργικό, αποδοτικό και ελαστικό ώστε να προσαρμόζεται σε μεγάλες διακυμάνσεις φορτίσεων (από 1-120%).

9 Η ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ AdvanTex ΠΡΟΣΦEΡΕΙ: 09 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗ: Γρήγορη απόσβεση χρημάτων που εξασφαλίζεται μέσα από το πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος και την υψηλή απόδοση των συστημάτων. Με κόστος λειτουργίας 5-10 φορές μικρότερο από τους παλιούς κλασικούς βιολογικούς, πραγματοποιείται πλήρης απόσβεση σε μερικά χρόνια και ως εκ τούτου μέγιστο όφελος. ΔΙΑΡΚΕΙΑ & ΕΥΚΟΛΙΑ: Mεγάλη διάρκεια ζωής, μεγάλος χρόνος εγγύησης και εξαιρετικά απλή λειτουργία. ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΘΟΡΥΒΟ & ΟΣΜΕΣ: Σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής και στην αισθητική του χώρου στον οποίο τοποθετούνται. Σχεδιάζονται και τοποθετούνται κλειστά, με αισθητική εμφάνιση, και αθόρυβη και άοσμη λειτουργία. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η Dialynas S.A. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της και έχει λάβει τις παρακάτω πιστοποιήσεις: Πιστοποιητικό διαπίστευσης για το Εργαστήριο Δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2005 Πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 14001:2004 Πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα OHSAS 18001:2007 /ΕΛΟΤ 1801 : 2008 Πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008

10 10 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΝΕΡΟΥ & ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Η Dialynas S.A. επενδύοντας στον ποιοτικό έλεγχο, λειτουργεί αυτόνομα το Εργαστήριο Χημικών & Μικροβιολογικών Αναλύσεων νερού και υγρών αποβλήτων. Με παραπάνω από 30 έτη εμπειρίας στην ποιότητα του νερού η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες φυσικοχημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων σε: Πόσιμο νερό Νερό κολυμβητικών δεξαμενών / νερά αναψυχής Περιβαλλοντικά δείγματα νερού (Επιφανειακά νερά πηγών, λιμνών, ποταμών) Παράκτια ύδατα κολύμβησης Υπόγεια νερά Αστικά - βιομηχανικά λύματα Εισροές / Εκροές βιολογικών καθαρισμών Η Dialynas S.A. αναλαμβάνει τη δειγματοληψία και τη συνολική παρακολούθηση των αναλύσεων ξενοδοχειακών μονάδων ή κάθε άλλης δραστηριότητας. Οι διαδικασίες στην λειτουργία του εργαστηρίου της Dialynas S.A. είναι πιστοποιημένες με ISO 9001:2008. *Το αναλυτικό εργαστήριο δοκιμών της Dialynas S.A. είναι διαπιστευμένο κατά το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17025:2005 από τον ΕΣΥΔ (Δοκιμές, Αρ. Πιστ. 985) και συμμετέχει συνεχώς με επιτυχία σε διεργαστηριακά προγράμματα και ποιοτικούς ελέγχους σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Όλα τα αναλυτικά όργανα του εργαστηρίου είναι διακριβωμένα. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

11 11 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ Στο εργαστήριο συναρμολόγησης πινάκων κατασκευάζονται και δοκιμάζονται οι ηλεκτρικοί πίνακες κίνησης και διανομής των έργων. Οι μελέτες σχεδιασμού γίνονται βάσει των εναρμονισμένων προτύπων της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής Προτυποποίησης (CENELEC) των οποίων μέλος είναι και η Ελλάδα μέσω του ΕΛΟΤ. Όλες οι εργασίες συναρμολόγησης των πινάκων γίνονται με τα υλικά που ορίζουν τα παραπάνω πρότυπα και το τελικό προϊόν παραδίδεται στον πελάτη μόνο μετά από έλεγχο και δοκιμαστική λειτουργία στο εργαστήριο. Σε όλα τα συστήματα της εταιρείας περιλαμβάνονται υψηλής ποιότητας, αξιόπιστοι αυτοματισμοί και τηλεμετρία στους πίνακες. Όλες οι εργασίες γίνονται με πιστοποιημένα υλικά στο εργαστήριο και το τελικό προϊόν παραδίδεται στον πελάτη μόνο μετά από έλεγχο και δοκιμαστική λειτουργία στο εργαστήριο. Η Dialynas S.A. αναλαμβάνει από την μελέτη - σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίηση και την εγκατάσταση του κάθε πίνακα, πληρώντας όλα τα κριτήρια ασφαλείας και χρησιμοποιώντας κατά την συναρμολόγηση υλικά πιστοποιημένων οίκων.

12 12 ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ AdvanTex AX15-RT3/AX20-RT/AX25-RT AdvanTex AX-20 Orenco Fiberglass Tanks Έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Orenco Systems Inc. στο Όρεγκον των ΗΠΑ, οι άνθρωποι της Dialynas S.A. συναρμολογούν στην Κρήτη το οικιακό σύστημα AdvanTex τύπου AX-RT, το σύστημα AX20 αλλά και όλους τους τύπους δεξαμενών από fiberglass. Η γραμμή συναρμολόγησης έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία. Τα παραπάνω προϊόντα, εκτός από τις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία, πλέον συναρμολογούνται και στην Κρήτη μειώνοντας το τελικό τους κόστος. Η γραμμή συναρμολόγησης προγραμματίζεται να επεκταθεί τμηματικά και στα υπόλοιπα συστήματα AdvanTex μέσα στο 2016 και Made in USA / Assembled in Crete by Dialynas S.A.

13 13 ΕΡΓΑ/ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΩ ΑΣΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τοποθεσία: Άνω Ασίτες Δυναμικότητα: 600 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 8- ΑdvanTex-100 Φορέας: ΔΕΥΑ Ηρακλείου Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10 ΦΟΔΕΛΕ ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Τοποθεσία: Φόδελε Ηρακλείου Δυναμικότητα: 800 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 12- ΑdvanTex-100 Φορέας: ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10 ΚΑΛΕΣΣΑ ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Τοποθεσία: Καλέσσα Δυναμικότητα: 1100 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 15- ΑdvanTex Τεχνητός Υγροβιότοπος Φορέας: ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10

14 14 ΣΜΑΡΙ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ Τοποθεσία: Σμάρι, Δήμου Μινώα Πεδιάδος Δυναμικότητα: 500 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 7- ΑdvanTex-100 Φορέας: ΔΕΥΑ Μινώα Πεδιάδος Ποιότητα εκροής: BOD 5, TSS<10 ΚΑΒΡΟΧΩΡΙ ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Τοποθεσία: Καβροχώρι Δυναμικότητα: 700 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 9- ΑdvanTex-100 Φορέας: ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10 ΜΑΡΩΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Τοποθεσία: Μαρωνιά Δυναμικότητα: 250 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 3- ΑdvanTex-100 Φορέας: ΔΕΥΑ Σητείας Ποιότητα εκροής: BOD 5, TSS<10

15 15 ΜΟΥΛΙΑΝΑ ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Τοποθεσία: Οικισμός Έξω Μουλιανών Δυναμικότητα: 500 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 5- ΑdvanTex -100 Φορέας: ΔΕΥΑ Σητείας Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10 ΛΙΘΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Τοποθεσία: Λιθίνες Δυναμικότητα: 600 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 6- ΑdvanTex-100 Φορέας: ΔΕΥΑ Σητείας Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10 ΧΑΜΕΖΙ ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Τοποθεσία: Χαμέζι Δυναμικότητα: 300 ισοδύναμοι κάτοικοι Σύστημα Επεξεργασίας: 4- ΑdvanTex-100 Φορέας: ΔΕΥΑ Σητείας Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10

16 16 ΜΕΝΟΓΕΙΑ/ΚΥΠΡΟΣ Έργο: Κέντρο υποδοχής μεταναστών (συνεργασία με ENVITEC S.A.) Τοποθεσία: Μενόγεια, Λάρνακα Δυναμικότητα: 600 (10 χρόνια λειτ.-συντήρηση από την εταιρεία μας) Σύστημα Επεξεργασίας: 6- ΑdvanΤex-100, φίλτρα εκροής Φορέας: Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων Κύπρου Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10 ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΔΗΜΟΣ ΟΡΩΠΟΥ Έργο: Ιατρικό κέντρο Καπανδριτίου Τοποθεσία: Καπανδρίτι Αττικής Δυναμικότητα: 20 κλίνες και προσωπικό Σύστημα Επεξεργασίας: 2- ΑdvanTex-20 Φορέας: Υπουργείο Υγείας Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS<10 ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ MIRAGGIO HOTEL ΠΑΛΙΟYΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚHΣ Έργο: Βιολογικός καθαρισμός Ξενοδοχείου & Spa Τοποθεσία: Παλιούρι, Χαλκιδικής Δυναμικότητα: 1200 κλίνες Σύστημα Επεξεργασίας: 22 ΑΧ-100/33 AX-100 Ποιότητα εκροής: BOD5<10, TSS< 2 mg/l

17 17 ST.CONTSTANTINE HOTEL / ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ σε ξενοδοχείο Α κατηγορίας Τοποθεσία: Γούβες, Ηράκλειο Δυναμικότητα: 400 κλίνες Σύστημα Επεξεργασίας: 6 ΑΧ100 Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS< 10 mg/l ADRINA RESORT & SPA/ΣΚΟΠΕΛΟΣ σε ξενοδοχείο 5* Τοποθεσία: Πάνορμος, Σκόπελος Δυναμικότητα: 300 κλίνες Σύστημα Επεξεργασίας: 6 ΑΧ100 Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS< 10 mg/l ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ YOGA / ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Έργο: Διαμερίσματα Τοποθεσία: Μόχλος Σητείας Δυναμικότητα: 30 άτομα Σύστημα Επεξεργασίας: 2 ΑΧ-20 Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS< 10 mg/l ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗ/ΔΡΑΜΑ στο κέντρο αποκατάστασης Τοποθεσία: Σιταγροί, Δράμα Δυναμικότητα: 60 κλίνες ασθενών & 30 εργαζόμενοι & επισκέπτες Σύστημα Επεξεργασίας: 4 ΑΧ-20 Ποιότητα εκροής: BOD5, TSS< 10 mg/l

18 18 ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ α/α ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ADVANTEX 1 Ξενοδοχείο Ανθούσα Resort Σταλίδα Μαλίων 500 κλίνες 5* 10 ΑΧ Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Ανθούσα Σταλίδα Μαλίων 60 κλίνες 3 ΑΧ-20 3 Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα-Ν. Γρηγοράκη Αγ. Παύλος Ρεθύμνου 60 κλίνες - σχολή yoga 1 ΑΧ Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος Χανιά 50 άτομα & επισκέπτες 3 ΑΧ-20 5 Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Π. Πρατσινάκη Λ. Χερσονήσου 15 κλίνες 1 ΑΧ-20 6 Νέο Ξενοδοχείο - Αφοί Παπαδέα ΟΕ Μάνη, Πελοπόννησος 60 κλίνες 3* 1 ΑΧ Μηχανική Α.Ε., Πολυτελείς Κατοικίες Περιοχή Αττικής 53 κατοικίες κάτοικοι 5 ΑΧ-100, Α Φάση 1ΑΧ Νέος Οικισμός Οικοδομικού Συν/Σμου Καθηγητών, Ν. Ηρακλείου Τομπρούκ - Ηρακλείου 400 κάτοικοι 4 ΑΧ-100 Α Φάση 2ΑΧ Ζλατούδης Σκιάθος 35 κλίνες και ταβέρνα 100 γεύματα 3ΑΧ Αργυρώ Αλισανδράτου Βραχάτι, Κόρινθος Μέχρι 20 άτομα, διαμερίσματα 1 ΑΧ Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά πιλοτική μονάδα σε απόβλητα καλλιέργειας μυδιών 1 ΑΧ Πετράκης Νίκος Μόχλος Σητείας Μέχρι 30 άτομα, διαμερίσματα 2 ΑΧ Δούκα-Πετρίτη Ξενοδοχείο «Ραστώνη» Αίγινα Μέχρι 30 άτομα, διαμερίσματα 2 ΑΧ ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης / Πειραματικό Πρόγραμμα / Επελέγη το AdvanTeX σαν καινοτομία, να δοκιμαστεί και να συγκριθεί με τις συμβατικές μονάδες / 1 ΑΧ Linkchart Hellas SA Νέα Πρότυπα Θερμοκήπια Δράμας Μέχρι 50 άτομα προσωπικό + επισκέπτες 2 ΑΧ Watercity & Palladium Ηράκλειο Watersports & εστιατόριο 2000 άτομα 3 ΑΧ Οικισμός Έξω Μουλιανών, Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας Σητεία 500 κάτοικοι 5 ΑΧ Ξενοδοχείο COSMAN Κοκκίνη - Χάνι Ηράκλειο κλίνες 1 ΑΧ Kατερίνα Φωτοπούλου, Τράπεζα Αιγίου Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Αίγιο Μέχρι 30 άτομα 2 ΑΧ Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Ηλία Κανελάκη Γύθειο Σπάρτης 45 κλίνες 3 ΑΧ Π. Κατασκευαστική ΑΕ Κ. Γούβες Ηρακλείου Ξενοδοχείο 400 κλίνες A κατηγορία 6ΑΧ Κάτρης ΟΕ Πάρος 3 κατοικίες 1 ΑΧ ΟΑΔΥΚ Νεες Εγκαταστασεις Αγία Χανίων 200 άτομα (προσωπικό) & επισκεπτες) 1 ΑΧ Mωυσίδης Στέφανος Ασώματα Βέροιας Ξενοδοχείο 70 Κλινών 1 ΑΧ Στ. Μωυσίδης- Β. Μωυσίδη ΟΕ Ασώματα Βέροιας Ταβέρνα 500 Γεύματα 1 ΑΧ Χαλκιαδάκης ΑΕ Ηράκλειο-Γάζι Εγκ/Σεις Τροφοδοσίας Σουπερμάρκετ 1 ΑΧ-100 -Μονάδα Κοπής Κρέατος Άτομα Προσωπικό 27 ΕΔΕΘΛΟΝ Αθήνα Δύο Πολυκατοικίες Ατομα 1 ΑΧ Συνεταιρισμός Υπαλλήλων Ολυμπιακής Αθήνα 350 Άτομα, Αρχικά Άτομα 1ΑΧ Παραδοσιακός Οικισμός - Μύρων Τουπογιάννης Καψαλιανά Δήμου Αρκαδίου 50 Κλίνες-Ταβέρνα 250 Γεύματα 1 ΑΧ Ξενοδοχείο Όστρια Σκόπελος 60 Κλίνες-Ταβέρνα 1 ΑΧ Χ.Γ. Κασμιρλής ΑΕ Σίσσι Λασιθίου 100 Κλίνες Λουξ 5* 2 ΑΧ Αριστείδης Μακρής Τήνος Ενοικ. Διαμερίσματα Άτομα 1 ΑΧ Τάσος Γραμματόπουλος Τήνος Ενοικ. Διαμερίσματα Άτομα 1 ΑΧ Αφοί Πλευράκη ΟΕ- Νέο Εμπορικό Πολύκεντρο Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου 2ΑΧ Παπακυριακού Ρόδος Ξενοδοχείο 130 Κλινών 5* 2ΑΧ Αντώνης Ζερβός - Συγκροτ. Κατοικιών Ελούντα 24 Κλίνες 1 ΑΧ Μαρία Καραμανώλη - Συγκροτ. Κατοικιών Σχινιάς-Μαραθώνας 15 Άτομα 1 ΑΧ Αμάρι ΑΕ Δήμος Αμαρίου Κατασκήνωση Άτομα 1 ΑΧ Πλειάδων Γη Α.Ξ.Ε.Τ.Ε Ξυλόκαστρο Ξενοδοχείο & Spa, 80 Κλίνες 5* 1ΑΧ-100

19 19 α/α ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ADVANTEX 40 Construct Architects Τεχνική Εταιρεία Παιανία, Διαμερίσματα-Γραφεία 10ατ Διαμονή Και Υπάλληλοι 2 ΑΧ Παναγιώτης Μαγουλάς Ξενοδοχείο Κύθηρα Μυλοπόταμος 30 Κλίνες 2ΑΧ Παπαντωνίου - Ξενοδοχείο Σάμος 30 Κλίνες 2ΑΧ Αθουσάκη Μαρία Ηράκλειο, Βούτες Άτομα 1 ΑΧ Δ.Ε.Υ.Α. Ιεράπετρας Οικισμός Μακρίλια Κάτοικοι 1 ΑΧ Miltech Hellas - Βιομηχανία Παραγωγής- Συναρμολογησης. Ρανταρ (Usa) Κορωπι Αττικη 80 Υπάλληλοι 2 ΑΧ Μανωλάκος - Κανελάκης Βαθύ Γυθείου, Ξενοδοχείο 5* 70 Κλίνες 1 ΑΧ Οικοδ. Συνεταιρισμός Ιατρών Ν. Ηρακλείου Ελιά Ηρακλείου 1500 Άτομα, Αρχικά Άτομα 6 ΑΧ Οικοδ. Συνεταιρισμός Καθηγητών Ν. Ηράκλειου Αμνισός Ηρακλείου 500 Άτομα, Αρχικά Άτομα 2 ΑΧ Οικισμός Μενόγεια, Λάρνακα Κύπρου Μενόγεια, Συνεργασία Με Envitec S.A. 600 Κατ., 10 Χρόνια Λειτ.- Συντήρηση Από Την Εταιρεία Μας 6 ΑΧ100, Φίλτρα Εκροής 50 Ξενοδοχείο Adrina ΑΕ Σκόπελος Ξενοδοχείο 4* και 5* 258 Κλίνες 6 ΑΧ100, 51 Καρακωνσταντάκη ΑΕ, Πρότυπος Οικισμός Γούβες Ηρακλείου 80 Κάτοικοι & Καταστήματα 1 ΑΧ Οικισμός Άνω Ασίτες Άνω Ασίτες, Δήμος Ηρακλείου 600 Κάτοικοι 8 ΑΧ Ξενοδοχείο Alexander Διαμάντη Μπαγιαρντή Τυμπάκι (Καλαμάκι) Ηρακλείου 45 Κλίνες άτομα εστιατορίου 1 ΑΧ Σταυγιανουδάκη Στέλλα, Λευκόγεια Ρεθύμνου Δαμνόνι-Λευκόγεια Ρεθύμνου Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, 42 Κλινες 4 ΑΧ Kέντρο Αποκατάστασης Λάρισα 400 Κλίνες - (Υπό Κατασκευή) 6 - ΑΧ Θ. Βασιλάκης (Ιδιοκτήτης Aegean) Κέρκυρα Άτομα Πολυτελής Κατοικία (Πρώην Κατοικία Πρωθυπουργού Θεοτόκη) 57 Σταματιάδου Σπέτσες Άτομα 1 - ΑΧ20 58 Μορφή ΑΕ Χανιά 50 Κατοικίες Οικισμός (1η Φαση 1 ΑΧ100) 2 - ΑΧ Μάρκος Μεγαλοοικονόμος Κύθηρα Εστιατόριο και Κατοικία 2 - ΑΧ20 60 Οικισμός Φόδελε Φόδελε Δήμου Μαλεβιζίου 800 Κάτοικοι 12 ΑΧ Οικισμός Καλέσα Δήμος Μαλεβιζίου 1100 Κατοικοι 15 ΑΧ-100 & Τεχνητός Υγροβιοτοπος 62 Οικισμός Καβροχωρίου Δήμος Μαλεβιζίου 600 Κάτοικοι 6 ΑΧ Οικισμός Σμαρίου Δήμος Μίνωα Πεδιάδας 500 Κάτοικοι 7 ΑΧ Οικισμοί Γεράκι & Αρμάχα Δήμος Μίνωα Πεδιάδας 800 Κάτοικοι 11 ΑΧ Ξενοδοχείο Miragio Χαλκιδική, Resort & Spa Παλιούρι Χαλκιδικής Ξενοδοχείο 5* 700 Κλινες, Spa & μαρίνα 22ΑΧ Κάμπι ΑΕ (Κ. Χανδρής) Πόρτο Χέλι, πολυτελής κατοικία κάτοικοι 2ΑΧ Παραθεριστικός & Οικοδ. Συν/Σμος Ιατρών Αττικής Μαρμάρι Ευβοίας Κατασκευή Νέου, Βκ, 700 Κάτοικοι 8 ΑΧ Οικισμός Λιθινών Δ. Σητείας Δήμος Σητείας 600 Κάτοικοι 6 ΑΧ Οικισμός Χαμεζίου Δ. Σητείας Δήμος Σητείας 300 Κάτοικοι 4 ΑΧ Οικισμός Μαρωνιάς Δ. Σητείας Δήμος Σητείας 250 Κάτοικοι 3 ΑΧ Αγροτουριστικό Κατάλυμα Πετροπουλάκης Εκτός ορίων οικισμού Ράχης Δήμος Ανατολικής Μάνης 40 Κλίνες 4 ΑΧ Οικισμός Άρβης & Νέας Άρβης Δήμου Βιάννου Δήμος Βιάννου 1000 Κάτοικοι 13 ΑΧ Ηλίας Μαυρωλέων Πολυτελής Κατοικία Δήμος Μυκόνου Κάτοικοι 4ΑΧ Οικισμός Πρίνας Δήμου Αγίου Νικολάου Δήμος Αγίου Νικολάου 200 Κάτοικοι 3 ΑΧ Οικισμός Κρούστα Δήμου Αγίου Νικολάου Δήμος Αγίου Νικολάου 650 Κάτοικοι 9 ΑΧ Οικισμός Μεσελέρων Δήμος Ιεράπετρας 290 Κάτοικοι 1 EKOL Οικισμοί Ζήρος, Αρμένων, Χανδρά Δήμος Σητείας 1500 Κάτοικοι 18 ΑΧ-100

20

Σ Υ Ν Τ Ο Μ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Τ Ο Υ A D V A T E X

Σ Υ Ν Τ Ο Μ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Τ Ο Υ A D V A T E X Ε Π Ε Ξ Ε Ρ ΓΑΣ Ι Α ΛΥΜΑΤ Ω Ν Σ Υ Ν Τ Ο Μ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Τ Ο Υ A D V A T E X Μακεδονίας 20, 67100, Ξάνθη, τηλ.: 25410-28349, 84360 & 84469, fax: 25410-84468 e-mail: info@envima.gr, web: www.envima.gr

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες τεχνολογίες στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων από τυροκομεία

Καινοτόμες τεχνολογίες στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων από τυροκομεία Dialynas S.A. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ελ. Βενιζέλου 15, 73100, Χανιά Τηλ. 28210-51250, fax. 28210-51260 www.dialynas.com, dk@dialynas.com Καινοτόμες τεχνολογίες στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων από τυροκομεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ TEXTILE FILTERS, AdvanTex ΑΠΟ ΤΗΝ ORENCO SYSTEMS INC. (USA)

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ TEXTILE FILTERS, AdvanTex ΑΠΟ ΤΗΝ ORENCO SYSTEMS INC. (USA) ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ TEXTILE FILTERS, AdvanTex ΑΠΟ ΤΗΝ ORENCO SYSTEMS INC. (USA) Μάριος Γιαννουράκος 1, Μανόλης Διαλυνάς 2, Νικόλαος Χουρδάκης 3 1 Περιβαλλοντολόγος, Σκόπελος,

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία και διαχείριση περιβάλλοντος

Προστασία και διαχείριση περιβάλλοντος Προστασία και διαχείριση περιβάλλοντος Ποιοι είμαστε Σύμβουλοι, μελετητές και ερευνητές με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη διαχείριση και προστασία περιβάλλοντος Ποιο το όραμά μας Η παροχή ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ με τη μέθοδο SBR COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙ ΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία ΣΥΡΜΕΤ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της επεξεργασίας λυμάτων, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ με τη μέθοδο MBBR COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙ ΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία ΣΥΡΜΕΤ Ε.Π.Ε. με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της επεξεργασίας λυμάτων, προσφέρει ολοκληρωμένες,

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ με τη μέθοδο MBR COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙ ΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία ΣΥΡΜΕΤ Ε.Π.Ε. με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της επεξεργασίας λυμάτων, προσφέρει ολοκληρωμένες,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Ιωάννης Μαστοράκης - ΔΗΜΑΡΧΟΣ- Σάββατο,

ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Ιωάννης Μαστοράκης - ΔΗΜΑΡΧΟΣ- Σάββατο, ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Ιωάννης Μαστοράκης - ΔΗΜΑΡΧΟΣ- Σάββατο, 05.11.2016 Προφίλ Δήμου Χερσονήσου, ποιοι είμαστε? Ένας από τους [24] Δήμους της Περιφέρειας Κρήτης Ο Δήμος μας αποτελείται από τέσσερις Δημοτικές

Διαβάστε περισσότερα

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Σ χ ε δ ι α σ μ o ς Α π ο κ ο μ ι δ h Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η Μ ε τ α φ ο ρ a Α ν α κ y κ λ ω σ η Κ α θ α ρ ι σ μ o ς Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Π λ y σ η κ a δ ω ν Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 Χάρη στη μακρόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργούµε το µέλλον!

Λειτουργούµε το µέλλον! Λειτουργούµε το µέλλον! H αποστολή της MES Είναι η παροχή αξιόπιστων, υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικών υπηρεσιών στους τοµείς της επεξεργασίας νερού, υγρών και στερεών αποβλήτων. Στόχος µας είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις διαχείρισης

Ολοκληρωµένες λύσεις διαχείρισης Ολοκληρωµένες λύσεις διαχείρισης λυµάτων µικρής & µεσαίας κλίµακας Προβλήµατα στα οποία δίνεται λύση Οι λύσεις που προτείνει η Agrologistics, έρχονται να δώσουν απάντηση σε πολλά προβλήµατα σχετικά µε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) ΕΡΓΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΖΑΚΡΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΡΓΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΡΜΕΝΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΖΗΡΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟ: Ε.Ε.Λ. ΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΗΡΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 575.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Ε.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟY ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟY ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟY ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ VERDE.TEC 2019 WORKSHOP 1 «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ» 17/2/2019 ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ με τη μέθοδο MBR COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙ ΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία ΣΥΡΜΕΤ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της επεξεργασίας λυμάτων, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία.

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. management consultants Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύει το. περιβάλλον. Αλλάζει τη. ζωή μας.

Προστατεύει το. περιβάλλον. Αλλάζει τη. ζωή μας. Προστατεύει το περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 αξιοποιεί τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Με την αξιοποίηση των ΑΠΕ αναδεικνύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00

ΗΜΕΡΙ Α ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 2η ΗΜΕΡΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2η ΗΜΕΡΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 / ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

«Αστικά ποτάμια & βασικές υδατικές υποδομές των πόλεων: Λάρισα & Δ.Ε.Υ.Α.Λ.»

«Αστικά ποτάμια & βασικές υδατικές υποδομές των πόλεων: Λάρισα & Δ.Ε.Υ.Α.Λ.» «Αστικά ποτάμια & βασικές υδατικές υποδομές των πόλεων: Λάρισα & Δ.Ε.Υ.Α.Λ.» ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ.Ε.Υ.Α.Λ. «Αστικά ποτάμια: Επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση της φύσης

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Διαλογής στην Πηγή Κινητά Πράσινα Σημεία

Προγράμματα Διαλογής στην Πηγή Κινητά Πράσινα Σημεία Προγράμματα Διαλογής στην Πηγή Κινητά Πράσινα Σημεία CITIPOST Δρ. Εφη Τριτοπούλου Γενική Διευθύντρια CITIPOST - Καλλιρρόης 23, Αθήνα, 11743 Τ: +30 210 6424100, F: +30 210 6400368 email: info@citipost.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟY ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟY ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟY ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Διημερίδα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α «Διαχείριση υγρών αποβλήτων σε μικρούς οικισμούς με ι.π.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. Επιβλέπων :. Μαµάης Αθήνα, Νοέµβριος 2006

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. Επιβλέπων :. Μαµάης Αθήνα, Νοέµβριος 2006 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΤΕΧΝΕΙΟ ΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ - ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υ ΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ» ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΑΥΡΙ ΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή και μεταφορά ιατρικών αποβλήτων Ενεργειακές μελέτες Ενεργειακά πιστοποιητικά Περιβαλλοντικές μελέτες Μελέτες διαχείρισης αποβλήτων

Συλλογή και μεταφορά ιατρικών αποβλήτων Ενεργειακές μελέτες Ενεργειακά πιστοποιητικά Περιβαλλοντικές μελέτες Μελέτες διαχείρισης αποβλήτων WASTEMED ΕΠΕ Συλλογή και μεταφορά ιατρικών αποβλήτων Ενεργειακές μελέτες Ενεργειακά πιστοποιητικά Περιβαλλοντικές μελέτες Μελέτες διαχείρισης αποβλήτων Εταιρική Παρουσίαση H WASTEMED Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΥΑΜΒ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΥΑΜΒ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το παρόν κείμενο αποτελεί τον Επιχειρησιακό Προγραμματισμό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου Νομού Μαγνησίας για την

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο παρών πίνακας, προσδιορίζει τις ελάχιστες αμοιβές για μελέτες και υπηρεσίες, που είναι σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος

Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος Μαρία Π. Παπαδοπούλου ρ. Πολιτικός Μηχανικός Τµήµα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείο Κρήτης Πολυτεχνειούπολη, 73100,

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. aquabio.gr. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ aquabio ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ aquabio SBR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. aquabio.gr. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ aquabio ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ aquabio SBR aquabio.gr Αντώνης Χουρδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε. a.chourdakis@aquabio.gr Διδώς Σωτηρίου 15, Ηράκλειο, 71305 τηλ.: (+30) 2810 372 899 κιν.: (+30) 697 22 22 981 fax: (+30) 2810 372 901 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι αξίες που θέτουμε και συμβολίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας.

Είναι αξίες που θέτουμε και συμβολίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας. Η ιδρύεται το 2007 με μοναδικό σκοπό, εμείς, να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις τόσο στον τομέα της συμβουλευτικής ανάπτυξης της επιχείρησης σας, όσο και στο τεχνικό μέρος της υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας

Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας 25 ΧΡΟΝΙΑ... Συνέπεια - Εμπιστοσύνη Ποιότητα - Τεχνογνωσία Η AICO από το 1988 αποτελεί πρωτοποριακή εξειδικευμένη εταιρεία παροχής λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, στον

Διαβάστε περισσότερα

4. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

4. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 4. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 4.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το προτεινόμενο δίκτυο υδάτων κολύμβησης, στο οποίο θα βασιστεί το πρόγραμμα παρακολούθησης των υδάτων κολύμβησης της περιόδου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. www.enveng.tuc.gr

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. www.enveng.tuc.gr ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ www.enveng.tuc.gr ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Η Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος ιδρύθηκε στο Πολυτεχνείο Κρήτης με αποστολή αφενός μεν

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύει το. υδάτινο περιβάλλον. Αλλάζει τη. ζωή μας. www.ypeka.gr. www.epperaa.gr

Προστατεύει το. υδάτινο περιβάλλον. Αλλάζει τη. ζωή μας. www.ypeka.gr. www.epperaa.gr Προστατεύει το υδάτινο περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Το ΕΠΠΕΡΑΑ προστατεύει το Υδάτινο περιβάλλον βελτιώνει την Ποιότητα της Ζωής μας Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ 2009 Τετρακόσιες Είκοσι Πέντε (425) ακτές και Οκτώ (8) μαρίνες κέρδισαν εφέτος το βραβείο ποιότητας ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Ανακοινώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Αγγελική Λοϊζου Λειτουργός Τυποποίησης Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) Αυτόνομος Οργανισμός Λειτουργεί με βάση το Ιδιωτικό Δίκαιο Πλήρως αναγνωρισμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ Τ.Ζ. > 1.500 / m2 Νομαρχία Περιοχή Κατώτατη Ανώτατη Αθηνών Αγία Βαρβάρα 750 1.100 Αθηνών Αγία Παρασκευή 1.400 2.050 Αθηνών Άγιος Δημήτριος 1.000 1.500 Αθηνών Άγιοι Ανάργυροι 1.000

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ MBR (Membrane Bio Reactor)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ MBR (Membrane Bio Reactor) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ MBR (Membrane Bio Reactor) Τα υγρά απόβλητα μονάδων επεξεργασίας τυροκομικών προϊόντων περιέχουν υψηλό οργανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ TECHLAB & PARTNERS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ TECHLAB & PARTNERS Λεωφ. Πεντέλης 39 Α 15235 Βριλήσσια Τ 210 6829050 F 210 6829053 E info@techlabpartners.gr www.techlabpartners.gr ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ TECHLAB & PARTNERS Η Techlab & Partners δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στόχος του παρόντος κεφαλαίου είναι ο σχεδιασμός των γεωγραφικών ενοτήτων, στις οποίες θα λαμβάνει χώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΤΗ 2000 ΕΩΣ 2009

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΤΗ 2000 ΕΩΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣ/ΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΤΗ 2000 ΕΩΣ 2009 ΕΞΕΛ ΤΕΙ Α/Α ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλική Οικονομία. Κλείσιμο του κύκλου Το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για την Κυκλική Οικονομία

Κυκλική Οικονομία. Κλείσιμο του κύκλου Το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για την Κυκλική Οικονομία Κυκλική Οικονομία Κλείσιμο του κύκλου Το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για την Κυκλική Οικονομία Το Πακέτο Κυκλικής Οικονομίας της ΕΕ Εγκρίθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2015 Ανακοίνωση του Σχεδίου Δράσης Λίστα των Πρωτοβουλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑ Α ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟ ΟΥ MBR (Membrane Bio Reactor)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑ Α ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟ ΟΥ MBR (Membrane Bio Reactor) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑ Α ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟ ΟΥ MBR (Membrane Bio Reactor) Τα υγρά απόβλητα µονάδων επεξεργασίας τυροκοµικών προϊόντων περιέχουν υψηλό οργανικό

Διαβάστε περισσότερα

HELLAS ENVIRONMENT ΕΠΕ

HELLAS ENVIRONMENT ΕΠΕ ΗΣΗΗΣ Hellas Environment HELLAS ENVIRONMENT ΕΠΕ Υπηρεσίες Ύδρευσης - Αποχέτευσης ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ & ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ Έδρα: Εμπορικό Κέντρο Διστόμου, ΤΚ 320 05, Άσπρα Σπίτια, Βοιωτία, Ελλάδα Γραφείο Διοίκησης:

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική.

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική. 1 Θα στοιχημάτιζα όλα μου τα χρήματα στον ήλιο και την ηλιακή ενέργεια, τι πηγή δύναμης! Ελπίζω μόνο να μην περιμένουμε να τελειώσει ο άνθρακας και το πετρέλαιο μέχρι να καταφέρουμε να δαμάσουμε τι δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Το 1991 ιδρύθηκε η ENVITEC Ο.Ε. από τους Χηµικούς Μηχανικούς κκ. ρακόπουλο και Καλογερόπουλο, οι οποίοι ασχολούνται στο χώρο της κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

...Ζήστε το όνειρο! Επειδή δε μπορούμε να προσθέσουμε στη ζωή μας χρόνια, ας προσθέσουμε στα χρόνια μας ζωή, απλά... www.europlan.

...Ζήστε το όνειρο! Επειδή δε μπορούμε να προσθέσουμε στη ζωή μας χρόνια, ας προσθέσουμε στα χρόνια μας ζωή, απλά... www.europlan. ρήτη ι ο www.europlan.gr ς Νικό Τεχνική Εταιρεία Μελετών - Κατασκευών Design Studio & Construction Co. Επειδή δε μπορούμε να προσθέσουμε στη ζωή μας χρόνια, ας προσθέσουμε στα χρόνια μας ζωή, απλά......ζήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ COMPACT ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ COMPACT ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ 1 ΑΚΤΩΡ. ΑΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ P. PLAY 0 ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΘΗΝΑ 2004 2 Β.Ρ. HELLAS S.A ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ DEOL 800 ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΘΗΝΑ 2004 3 Ι ΙΩΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΩΜΑΤΙΑ CLASSIC 50 ΠΟΤΙΣΜΑ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗ 2004 4 Ι ΙΩΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

[ 1 ] την εφαρμογή συγκεκριμένων περιβαλλοντικών

[ 1 ] την εφαρμογή συγκεκριμένων περιβαλλοντικών [ 1 ] [ 1 ] Υδροηλεκτρικός Σταθμός Κρεμαστών - Ποταμός Αχελώος - Ταμιευτήρας >> H Περιβαλλοντική Στρατηγική της ΔΕΗ είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διάθεσης των παραπάνω αποβλήτων, τα Ελληνικά τυροκομεία ως επί το πλείστον:

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διάθεσης των παραπάνω αποβλήτων, τα Ελληνικά τυροκομεία ως επί το πλείστον: Ο κλάδος της τυροκόμησης είναι παραδοσιακά ο κλάδος με τη μικρότερη απόδοση προϊόντων σε σχέση με την πρώτη ύλη. Για κάθε τόνο γάλακτος παράγονται περίπου 350 κιλά προϊόντος και περίπου 2,6 τόνοι απόβλητα

Διαβάστε περισσότερα

EΘNIKO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Γ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

EΘNIKO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Γ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ EΘNIKO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Γ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Οκτώβριος 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Στην Περιφέρεια Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Καθορισµός επιπλέον ποσοστού επιχορήγησης ή και επιδότησης χρηµατοδοτικής µίσθωσης ή επιδότησης του κόστους της δηµιουργούµενης απασχόλησης στις πολύ µικρές, µικρές και µεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΔΥΣΗ & ΥΠΟΔΗΣΗ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

«ΕΝΔΥΣΗ & ΥΠΟΔΗΣΗ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» «ΕΝΔΥΣΗ & ΥΠΟΔΗΣΗ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» Αφορά Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, της ένδυσης και της υπόδησης, καθώς επίσης

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή πιλοτικών περιοχών ΕΣΔΑΚ

Επιλογή πιλοτικών περιοχών ΕΣΔΑΚ ΕΣΔΑΚ Για το Έργο Ανάπττυξη και Επίδειξη ενός Εργαλείου Υποστήριξης της Πρόληψης Αποβλήτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση LIFE10 ENV/GR/ 622 Ιούνιος 2012 Το Έργο «Εργαλείο WASP» συγχρηματοδοτείται από την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ι. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ι. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αρ. Μελέτης: 2 / 2015 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Υπηρεσίες περιβαλλοντικής παρακολούθησης και ελέγχου του ανενεργού ΧΥΤΑ και του αποκαταστημένου ΧΔΑ Δήμου Σερρών έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η MAGICA FOURKA Facility Management A.E. ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη του τομέα της καθαριότητος που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα, δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε.

Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ WE DO LOCAL ΓΙΑ Μικρές Ξενοδοχειακές Μονάδες και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια με ή χωρίς χώρους εστίασης Επιχείρηση Επωνυμία: Κωδικός: Στοιχεία Υπεύθυνου Επώνυμο: Όνομα: Πατρώνυμο:

Διαβάστε περισσότερα

Corporate Presentation.

Corporate Presentation. Corporate Presentation www.eunice-group.com 1 01 EUNICE ENERGY GROUP (EEG) Οι πρώτες συστάσεις 02 ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Σύντομη παρουσίαση 03 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ Σύντομη παρουσίαση 04 AIGAIO PROJECT Σύντομη παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης των Φορέων

Καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης των Φορέων 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ της Περιφέρειας ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ 2 Καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης των Φορέων Κοινή δράση Περιφέρειας Κρήτης και Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΙΜ Η ΔΔ / ΜΕΙΩΣΗ Π/Υ ΣΩΡΕΥΤΙΚ Η ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ , , , , , ,

ΕΠΙΛΕΞΙΜ Η ΔΔ / ΜΕΙΩΣΗ Π/Υ ΣΩΡΕΥΤΙΚ Η ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ , , , , , , ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Α/ Α Τ Ι Τ Λ Ο Σ Π Ρ Α Ξ Η Σ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜ Η ΔΔ / ΜΕΙΩΣΗ Π/Υ ΣΩΡΕΥΤΙΚ Η ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟ ΓΙΑ 1 3 4 5 ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. Αγγελική Καλλία Αντωνίου Δρ. Νομικής, Δικηγόρος, info@kallialaw.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. Αγγελική Καλλία Αντωνίου Δρ. Νομικής, Δικηγόρος, info@kallialaw.gr ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Αγγελική Καλλία Αντωνίου Δρ. Νομικής, Δικηγόρος, info@kallialaw.gr 7 ο Πρόγραμμα Δράσης της Ε. Επιτροπής 2014-2020 ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και η έδρα του στεγάζεται στο Βασιλικό Ευβοίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000

Διαβάστε περισσότερα

Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε.

Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ WE DO LOCAL ΓΙΑ «ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ & ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ» Επιχείρηση Επωνυμία: Κωδικός: Στοιχεία Υπεύθυνου Επώνυμο: Όνομα: Πατρώνυμο: Διεύθυνση Επιχείρησης Τοποθεσία:

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι του υποπρογράμματος «Περιβάλλον», για τον τομέα προτεραιότητας «Περιβάλλον και Αποδοτικότητα Πόρων» & Θέματα έργων

Στόχοι του υποπρογράμματος «Περιβάλλον», για τον τομέα προτεραιότητας «Περιβάλλον και Αποδοτικότητα Πόρων» & Θέματα έργων Στόχοι του υποπρογράμματος «Περιβάλλον», για τον τομέα προτεραιότητας «Περιβάλλον και Αποδοτικότητα Πόρων» & Θέματα έργων Δημήτρης Χωματίδης, Εμπειρογνώμονας Περιβάλλοντος & Αποδοτικότητας Πόρων - GRLTF

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά, Νοέμβριος 2013 ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Χανιά, Νοέμβριος 2013 ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Οδηγία πλαίσιο για τα απόβλητα 2008/98/ΕΚ Ιεράρχηση αποβλήτων Η επαναχρησιμοποίηση λυμάτων στα υψηλότερα επίπεδα της πυραμίδας Ιεράρχηση

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) - Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών

Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) - Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) - Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών Ημερίδα ΤΕΕ/ΤΚΜ ΤΚΜ, ΑΠΘ,, 11.3.2009 Ο τομέας των κτιρίων αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό κλάδο για την ελληνική οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΛΥΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΛΥΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000-2006 Ε.Π. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΕΡΓΟ: Κοινοπραξίες Ε+Τ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΛΥΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ο «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΙΧΜΗΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

Ο «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΙΧΜΗΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2010 1 Ο «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΙΧΜΗΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Αντώνης Χουρδάκης Αρχιτέκτων Πολεοδόμος 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η εισήγηση εξετάζει τις έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΣΔ/ΠΠΔ-Η/ /01/2018 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΣΔ/ΠΠΔ-Η/ /01/2018 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Σελίδα 1 από 5 Πίνακας περιεχομένων ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥ... 2 1. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.... 3 2. ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. Λεοτσινίδης Μιχάλης Καθηγητής Υγιεινής

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. Λεοτσινίδης Μιχάλης Καθηγητής Υγιεινής ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Λεοτσινίδης Μιχάλης Καθηγητής Υγιεινής ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Το σύστημα που απομακρύνει τα ακάθαρτα νερά από το περιβάλλον που ζει και εργάζεται ο άνθρωπος και τα διαθέτει τελικά, με τρόπο υγιεινό και

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη 1 Συνεδριο :3 ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum Εισηγητής: Kατερίνα Περίσση Προϊστ. Τμήματος Περιβαλλοντικής ιαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα για την Κατασκευή, Λειτουργία των Υποδομών Περιβάλλοντος & Διαχείρισης. Β. Παπαζήσης, Διευθύνων Σύμβουλος Thalis E.S. S.A.

Επιχειρηματικότητα για την Κατασκευή, Λειτουργία των Υποδομών Περιβάλλοντος & Διαχείρισης. Β. Παπαζήσης, Διευθύνων Σύμβουλος Thalis E.S. S.A. Επιχειρηματικότητα για την Κατασκευή, Λειτουργία των Υποδομών Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Β. Παπαζήσης, Διευθύνων Σύμβουλος Thalis E.S. S.A. 1 Εταιρικό Προφίλ Thalis E.S. Η Thalis E.S. σχεδιάζει και εφαρμόζει

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Κρήτης. Περιφέρεια Κρήτης. Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κρήτης. Δουκός Μποφώρ Ηράκλειο Κρήτης.

Περιφέρεια Κρήτης. Περιφέρεια Κρήτης. Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κρήτης. Δουκός Μποφώρ Ηράκλειο Κρήτης. Περιφέρεια Κρήτης Περιφέρεια Κρήτης Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κρήτης Δουκός Μποφώρ 7 71 202 Ηράκλειο Κρήτης www.pepkritis.gr Σταύρος Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης Η Περιφέρεια Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στόχος του παρόντος κεφαλαίου είναι ο σχεδιασμός των γεωγραφικών ενοτήτων, στις οποίες θα λαμβάνει χώρα

Διαβάστε περισσότερα

και Αξιοποίηση Υδατικού Δυναμικού»

και Αξιοποίηση Υδατικού Δυναμικού» ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών 19 Νοεμβρίου 2010 Ε. Βαρδουλάκη O.A.ΔY.K. «Διαχείριση και Αξιοποίηση Υδατικού Δυναμικού» Ο.Α.ΔΥ.Κ. Ο ΟΑΔΥΚ ιδρύθηκε το 1979. Είναι ο παλαιότερος

Διαβάστε περισσότερα

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων 2η Ηµερίδα για την Ελληνική Πλατφόρµα για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων στο πλαίσιο των στόχων της Πλατφόρµας για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΙΑ 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 3

ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 3 ΔΗΜΟΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤ. ΘΕΣΗ ΑΡ.Θ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 5 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ 5 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4 Η σειρά HiPAF είναι ένα σύστημα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων σχεδιασμένο ειδικά για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Συνδυάζοντας ευελιξία, αξιοπιστία, ικανή προεργασία και στιβαρή

Διαβάστε περισσότερα

Η αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων ως μοχλός καινοτομίας και ανάπτυξης

Η αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων ως μοχλός καινοτομίας και ανάπτυξης Από τη βασική γνώση στην πρακτική λύση Η αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων ως μοχλός καινοτομίας και ανάπτυξης Διαχείριση αποβλήτων τυροκομείου Δημήτρης Βαγενάς Καθηγητής Ανάπτυξη Καινοτομία Κρίση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ / ΜΕΙΩΣΗ Π/Υ ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ , , ,32 9,04

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ / ΜΕΙΩΣΗ Π/Υ ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ , , ,32 9,04 ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Α/Α Τ Ι Τ Λ Ο Σ Π Ρ Α Ξ Η Σ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ / ΜΕΙΩΣΗ Π/Υ ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1 2 3 4 5 6 ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Α/Α Τ Ι Τ Λ Ο Σ Π Ρ Α Ξ Η Σ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ / ΜΕΙΩΣΗ Π/Υ ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΔ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1 2 3 4 5 ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

Βιώσιμη Διαχείριση Υδατικών Πόρων: Απολογισμός Καλές Πρακτικές της Π.Π Δράσεις που θα υλοποιηθούν στην Π.Π

Βιώσιμη Διαχείριση Υδατικών Πόρων: Απολογισμός Καλές Πρακτικές της Π.Π Δράσεις που θα υλοποιηθούν στην Π.Π Βιώσιμη Διαχείριση Υδατικών Πόρων: Απολογισμός Καλές Πρακτικές της Π.Π. 2007-2013 Δράσεις που θα υλοποιηθούν στην Π.Π. 2014-2020 Νικόλαος Μαμαλούγκας Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης «Τομέας Περιβάλλοντος»

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΠΡΟΓΡ/ΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ (Δ17) Τμήμα : α Ταχ. Δ/νση :Χαρ.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΠΡΟΓΡ/ΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ (Δ17) Τμήμα : α Ταχ. Δ/νση :Χαρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Αθήνα, 19-12-2013 ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Αρ. Πρωτ. Δ17α/01/273/ΦΝ393 ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΠΡΟΓΡ/ΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ»

«ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ» «ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ» Εισηγητής Κ.Γ.Χατζηγιαννάκης, Δικηγόρος, Δ.Ν. «NOMOS»Δικηγορική Εταιρία Θεσσαλονίκης Νομικός Σύμβουλος Σ.Β.Β.Ε. Οι αιτίες που επιβάλουν την ανάπτυξη της «πράσινης»

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Συνάντηση Ολομέλειας Πλατφόρμα «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έρευνας και Καινοτομίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση της προγραμματικής

Διαβάστε περισσότερα

Απογραφές Γεωμετρικό μοντέλο Γραμμικό μοντέλο

Απογραφές Γεωμετρικό μοντέλο Γραμμικό μοντέλο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Τομέας Υδατικών Πόρων Μάθημα: Αστικά Υδραυλικά Έργα Μέρος Α: Υδρευτικά έργα Άσκηση ΔΕ1: Εκτίμηση παροχών σχεδιασμού έργων υδροδότησης οικισμού Σύνταξη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΡΥΛΛΑΚΗΣ ΜΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Τ.Ε.Ε. ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΕ ΣΕΛΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΡΕΘΥΜΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 4,8 tn τυρόγαλα / ημέρα στην αιχμή

Διαβάστε περισσότερα