Διαγωνισμού. «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διαγωνισμού. «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου»"

Transcript

1 Οίκοθεν Διόρθωση & 2 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων Διαγωνισμού «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου» Οίκοθεν Διόρθωση Διευκρινίζονται τα κάτωθι σε ότι αφορά Πίνακα Οικονομικής Προσφοράς 2: Υπηρεσίες Διασύνδεσης: 1. Για το αντικείμενο με περιγραφή «Διασύνδεση Data Center Disaster Recovery Center» ο αριθμός δύο (2) στη στήλη «ΠΟΣΟΤΗΤΑ» αναφέρεται στον αριθμό των άκρων. Κατά συνέπεια, για το εν λόγω αντικείμενο ζητείται ένα (1) κύκλωμα με δύο (2) άκρα, στο DC (Λ. Μεσογείων 286) και στο DRC (Lamda Helix). 2. Για το αντικείμενο με περιγραφή «Διασύνδεση κεντρικών γραφείων Αναθέτουσας Αρχής με DC» ο αριθμός πέντε (5) στη στήλη «ΠΟΣΟΤΗΤΑ» αναφέρεται στον αριθμό των άκρων. Κατά συνέπεια, για το εν λόγω αντικείμενο ζητούνται τέσσερα (4) κυκλώματα με πέντε (5) άκρα, στο DC (Λ. Μεσογείων 286), στο κτίριο της Λ. Μεσογείων 339, στο κτίριο της Λ. Μεσογείων 292, στο κτίριο της Λ. Μεσογείων 308 και στο Περιφερειακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 3. Στην προδιαγραφή 2.15 του Πίνακα Συμμόρφωσης 2: Γενικές Αρχές Υλοποίησης Διασυνδέσεων αναφέρεται εκ παραδρομής παραπομπή στην προδιαγραφή 2.10, αντί της ορθής Συνεπώς, Η προδιαγραφή 2.15 διαμορφώνεται ως εξής: «Οι εργασίες που αναφέρονται στην 2.13 εκτελούνται από τον Ανάδοχο και όταν κάποιο από τα σημεία δεν είναι έτοιμο να εισαχθεί στην συνολική αρχιτεκτονική με μη υπαιτιότητα του Αναδόχου.

2 2 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων Ερώτηση 1: Παρακαλούμε να μας περιγράψετε την μέθοδο εφεδρικότητας που χρησιμοποιείτε στο Data Center σε σχέση με το DRC. Η λειτουργία είναι Active Standby ή μπορεί να λειτουργήσει σαν Active Partially Active? Αν κάποια λειτουργία του DC παύσει (πχ πρόβλημα στη γραμμή Internet, δυσλειτουργία σε έναν από τους servers ή σε ένα από τα Application), αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το DRC ή υπάρχει περίπτωση ταυτόχρονης λειτουργίας μέρους των υπηρεσιών στο Primary DC και μέρος των υπηρεσιών στο DRC? Σε συνέχεια της παραπάνω ερώτησης, παρατηρούμε στην εικόνα 6 της σελ. 60 ότι οι συνδέσεις προς το DRC θα πρέπει να είναι ενεργές και το traffic να μεταφέρεται δικτυακά πάνω από την γραμμή DC-DRC ώστε να επιτυγχάνεται load balancing. Κατά συνέπεια η ερώτηση είναι: - Αν θα πρέπει να λειτουργούν στα απομακρυσμένα γραφεία και οι δυο διασυνδέσεις ταυτόχρονα (οι γραμμές Primary και Backup) - Αν θα πρέπει να γίνεται load balancing της κίνησης χρησιμοποιώντας τις γραμμές του DRC. Αν ναι, υποστηρίζεται η λειτουργία αυτή από τον υπάρχοντα εξοπλισμό? Απάντηση: Η λειτουργία των Data Centers είναι Active Standby. Σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας, το Disaster Recovery Center βρίσκεται σε κατάσταση hotstandby και οι εξυπηρετητές που έχουν εγκατασταθεί εκεί δεν εξυπηρετούν αιτήσεις χρηστών. Στην περίπτωση της διασύνδεσης Internet η λειτουργία των Data Centers αναφέρεται στην Παρ. Ι Στα απομακρυσμένα σημεία ισχύουν τα παρακάτω: Στα Γραφεία Κτηματογράφησης έχει υλοποιηθεί λύση DM-VPN μεταξύ των σημείων αυτών και των Data Centers, συνεπώς λειτουργούν οι συνδέσεις των σημείων με το DC ενώ σε περίπτωση βλάβης και αδυναμίας εξυπηρέτησης της κίνησης από το DC, αναλαμβάνει αυτόματα το DRC (Παρ. Ι ). Στα Κτηματολογικά Γραφεία έχει υλοποιηθεί λύση IPSec VPN μεταξύ των απομακρυσμένων σημείων με τα συστήματα ασφαλείας του DC. Η δρομολόγηση της κίνησης γίνεται μέσω του εξοπλισμού του DC και σε περίπτωση βλάβης του εξοπλισμού αυτού η δρομολόγηση θα πρέπει να γίνει από τον αντίστοιχο του DRC (Παρ. Ι ). Σε όλα τα απομακρυσμένα σημεία οι δύο διασυνδέσεις (primary και backup) δε λειτουργούν ταυτόχρονα. Η primary διασύνδεση είναι ενεργή και σε περίπτωση βλάβης η κίνηση δρομολογείται από την backup, χωρίς να υπάρξει απώλεια υπηρεσιών. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι δεν έχουν εφαρμοστεί τεχνικές load balancing της κίνησης. Ερώτηση 2: Στην σελ. 58 της διακήρυξης, οι ζητούμενες υπηρεσίες στα πλαίσια του έργου αφορούν, εκτός των άλλων, τις διασυνδέσεις VPN1 και VPN2. Δεν γίνεται αναφορά για την διασύνδεση VPN3 που περιγράφεται παραπάνω στη διακήρυξη.

3 Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν η διασύνδεση VPN3 θα παραμείνει ως έχει μέχρι στιγμής, αν είναι μέρος του αντικειμένου του έργου και αν θα πρέπει να συνυπάρχει με τις υπόλοιπες διασυνδέσεις που θα προσφερθούν στα πλαίσια του έργου. Απάντηση: Η διασύνδεση VPN3 (διασύνδεση Περιφερειακών Γραφείων) στην παρούσα αρχιτεκτονική (Παρ. Ι ) εξυπηρετεί τη διασύνδεση με το Περιφερειακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΠΚΘ). Ωστόσο, η διασύνδεση VPN3 δεν ζητείται στις παρεχόμενες υπηρεσίες διασύνδεσης, καθώς η διασύνδεση του ΠΚΘ, ως Κεντρικό Γραφείο, εντάσσεται στις αυξημένου τύπου διασυνδέσεις που περιγράφονται στην Παρ. Ι και στον Πίνακα Συμμόρφωσης 6: Διασύνδεση Κεντρικών Γραφείων Αναθέτουσας Αρχής (Προδιαγραφή 6.2), με αποτέλεσμα η διασύνδεση VPN3 να μην παραμείνει στις ζητούμενες υπηρεσίες διασύνδεσης που καλείται να παράσχει ο Ανάδοχος του έργου. Ερώτηση 3: Πιν.2 Προδ. 2.2: «Στην προτεινόμενη λύση υλοποίησης της απευθείας διασύνδεσης θα πρέπει να ληφθεί υπ όψιν ότι εκτός από την απευθείας σύνδεση που περιγράφεται στο 2.1, απαιτείται σύνδεση τύπου Ethernet του εξοπλισμού της Αναθέτουσας Αρχής με το τοπικό δίκτυο του κάθε σημείου». Εφόσον ο συγκεκριμένος εξοπλισμός αποτελεί ευθύνη της Αναθέτουσας Αρχής και όχι του Παρόχου, δεν είναι εφικτό να ελεγχθεί και να πιστοποιηθεί ότι ο συγκεκριμένος εξοπλισμός διαθέτει όντως τα δυο Ethernet Interfaces που είναι απαραίτητα για την συγκεκριμένη τοπολογία. Παρακαλούμε διευκρινίστε μας αν ο εξοπλισμός της Αναθέτουσας Αρχής που θα χρησιμοποιηθεί ως μέρος της τοπολογίας, διαθέτει τα κατάλληλα Interfaces για την διασύνδεση που ζητείται. Απάντηση: Ο υπάρχον εξοπλισμός της Αναθέτουσας Αρχής που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση των διασυνδέσεων αναφέρεται στους ακόλουθους πίνακες: Λειτουργούντα σημεία: o Πίνακας 4 Έμμισθα Κτηματολογικά Γραφεία o Πίνακας 6 Διευθύνσεις/Δικτυακός Εξοπλισμός Γραφείων Κτηματογράφησης o Πίνακας 8 Δικτυακός Εξοπλισμός Αναθέτουσας Αρχής Νέα σημεία: για την υλοποίηση των νέων σημείων (Κτηματολογικά Γραφεία Τύπου Α και Τύπου Β) ζητείται η προμήθεια εξοπλισμού, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον Πίνακα Συμμόρφωσης 10 Παρεχόμενος Εξοπλισμός Κτηματολογικών Γραφείων. Οι προσφέροντες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι ο εξοπλισμός στα λειτουργούντα σημεία δε δύναται να αντικατασταθεί (Προδ. 2.8) και συνεπώς θα πρέπει να σχεδιαστεί η κατάλληλη αρχιτεκτονική διασύνδεσης λαμβάνοντας υπ όψη τις προδιαγραφές του Πίνακα 2 σε σχέση με τη λίστα του υπάρχοντος εξοπλισμού, καθώς η εν λόγω λίστα περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα δρομολογητών που χρησιμοποιούνται ήδη και συνεπώς μπορεί να εξαχθεί συμπέρασμα για την ύπαρξη των απαραίτητων στοιχείων στον εξοπλισμό. Στην περίπτωση που η προτεινόμενη διασύνδεση δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί ο Ανάδοχος οφείλει να παράσχει λύση διασύνδεσης με την ίδια ή καλύτερη απόδοση και ασφάλεια (Προδ. 2.18).

4 Ερώτηση 4: Προδ : Υποστήριξη ταχύτητας 100 / 1000 (Mbps). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι η συγκεκριμένη προδιαγραφή αφορά τα Interfaces Ethernet που ζητούνται στην προδιαγραφή και όχι συνολικά στον Router. Απάντηση: H προδιαγραφή αφορά τη δυνατότητα τα Interfaces Ethernet. Ερώτηση 5: Προδ : «Υποστήριξη απόδοσης διευθύνσεων δικτύου με το πρωτόκολλο DHCP». Παρακαλούμε να μας διευκρινίσετε αν η απαίτηση είναι να υποστηρίζεται DHCP Server στο Switch ή αν αρκεί η υποστήριξη τεχνολογίας DHCP Relay. Απάντηση: Οι προς προμήθεια μεταγωγείς πρόκειται να εγκατασταθούν στα Κτηματολογικά Γραφεία (Τύπου Α και Τύπου Β) για την υλοποίηση των τοπικών LANs. Ρόλο DHCP server στα γραφεία αυτών πρόκειται να έχουν οι δρομολογητές που θα εγκατασταθούν στα εν λόγω σημεία (Προδ ) και συνεπώς δεν είναι απαραίτητη η υποστήριξη DHCP Server των μεταγωγέων. Ερώτηση 6: Παρατηρούμε ότι ο υπάρχων εξοπλισμός της Αναθέτουσας Αρχής (ενδεικτικά μοντέλα Cisco 836, 887, 2811, 1921, 1941, 7206 κλπ) με ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες (όπως QoS, IPSEC VPN κλπ) αδυνατεί να υποστηρίξει το μέγεθος των γραμμών που ζητούνται. Ενδεικτικά το μοντέλο 1921 σε θεωρητικό επίπεδο υποστηρίζει 10-15Mbps συνολικό performance με ενεργοποιημένες τέτοιες υπηρεσίες. Παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας αν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης του εξοπλισμού αυτού στα πλαίσια του έργου ή αν ο εξοπλισμός θα παραμείνει. Επίσης, παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας τι θα ισχύει σε επίπεδο ρητρών αν ο εξοπλισμός της Αναθέτουσας Αρχής δεν υποστηρίζει το ζητούμενο bandwidth γραμμών και παρουσιαστεί μειωμένη απόδοση προς τον τελικό χρήστη. Σε συνέχεια του παραπάνω σχολίου έχουμε και τις εξής ερωτήσεις: - Δεν αναφέρεται ο τύπος του router σε όλα τα σημεία. Ορισμένα σημεία αναφέρουν ότι ο Router είναι Cisco αλλά δεν αναφέρεται το μοντέλο του. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τον εξοπλισμό των σημείων αυτών. - Σε ορισμένα σημεία ο εξοπλισμός είναι Cisco 836 και 887. Οι routers αυτοί έχουν ένα interface DSL και 4x Switched LAN Ethernet Interfaces. Οι απαιτήσεις του διαγωνισμού οδηγούν στο ότι ο εξοπλισμός της Αναθέτουσας Αρχής θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 1x Routed Ethernet Interface για να δεχτεί την WAN γραμμή και 1x LAN Interface για να συνδεθεί στο LAN του κτιρίου. Κατά συνέπεια ο εξοπλισμός 836 και 887 δεν μπορεί να λειτουργήσει στην αρχιτεκτονική που ζητείται. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν πρέπει να αντικατασταθεί ο εξοπλισμός αυτός στα πλαίσια του έργου. - Ομοίως με παραπάνω, τα μοντέλα 1921, 1941, 2811 κλπ διαθέτουν τουλάχιστον Ethernet Routed Interfaces, αλλά δεν γνωρίζουμε αν στην υπάρχουσα κατάσταση χρησιμοποιούνται και τα δυο ή αν είναι ένα από αυτά διαθέσιμο για να συνδεθεί ο εξοπλισμός του παρόχου.

5 Παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας ότι ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα διαθέτει τουλάχιστον δυο Ethernet Routed Interfaces διαθέσιμα προς τον ανάδοχο για την υλοποίηση της αρχιτεκτονικής που ζητείται. Απάντηση: Η προμήθεια εξοπλισμού αντικατάστασης του υπάρχοντος εξοπλισμού, δεν αποτελεί αντικείμενο της Διακήρυξης, όπως αναφέρεται στην Προδ Ο Ανάδοχος θα πρέπει να φροντίσει ώστε να πληρούνται οι ζητούμενες προδιαγραφές. Στην περίπτωση που τα ζητούμενα δεν είναι εφικτό να ικανοποιηθούν με μη υπαιτιότητα του Αναδόχου ισχύουν τα αναγραφόμενα στην Παρ. ΙΙ , σε ότι αφορά τα ζητήματα απόδοσης ρητρών. Σε όσα σημεία δεν αναφέρεται ο router, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία προμήθειάς του. Ωστόσο, το μοντέλο δε θα είναι διαφορετικό αυτών που χρησιμοποιούνται ήδη και αναφέρονται στους αντίστοιχους Πίνακες της Διακήρυξης. Τα σημεία στα οποία ο εξοπλισμός είναι Cisco 836, καθότι αφορούν εξοπλισμό εγκατεστημένο στα Άμμισθα Κτηματολογικά Γραφεία, τα οποία δεν εντάσσονται στα σημεία παροχής δικτυακών υπηρεσιών της Διακήρυξης. Σε ότι αφορά τα σημεία με εξοπλισμό Cisco 887VAG, οι προσφέροντες θα πρέπει να σχεδιάσουν την κατάλληλη αρχιτεκτονική διασύνδεσης λαμβάνοντας υπ όψη τις προδιαγραφές του Πίνακα 2 σε σχέση με τη λίστα του υπάρχοντος εξοπλισμού. Στην περίπτωση που η προτεινόμενη διασύνδεση δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί ο Ανάδοχος οφείλει να παράσχει λύση διασύνδεσης με την ίδια ή καλύτερη απόδοση και ασφάλεια (Προδ. 2.18). Τέλος σε όλα τα μοντέλα στα οποία υπάρχουν τουλάχιστον δύο φυσικά Ethernet interfaces, μόνο το ένα χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του τοπικού δικτύου (LAN). Ερώτηση 7: Πίνακας Μεταγωγέων: Σελ «Ο προσφερόμενος εξοπλισμός πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας με ανακοίνωση μέσα στους τελευταίους 18 μήνες πριν την ημερομηνία κατάθεσης της προσφοράς, να κυκλοφορεί στη διεθνή αγορά, και να μην υπάρχει ανακοίνωση περί αντικατάστασης /απόσυρσής του.» Παρακαλώ διευκρινίστε την απαίτηση για «ανακοίνωση μέσα στους τελευταίους 18 μήνες πριν την ημερομηνία κατάθεσης» σε σχέση με το υλικό και το λογισμικό, δεδομένου ότι η απαίτηση αυτή μπορεί να αποκλείσει αρκετές επιλογές εξοπλισμών οι οποίοι είναι διαθέσιμοι, με σύγχρονο λογισμικό, ικανοποιούν πλήρως τις προδιαγραφές, και με χαμηλή τιμή. Σε περίπτωση που το λογισμικό του εξοπλισμού έχει εκδοθεί τους τελευταίους 18 μήνες, παρακαλώ επιβεβαιώστε αν αυτό από μόνο του καλύπτει την προδιαγραφή «σύγχρονης τεχνολογίας με ανακοίνωση μέσα στους τελευταίους 18 μήνες». Απάντηση: Ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στο Τεύχος Διακήρυξης. Ερώτηση 8: σελ. 90: Στην 3η παράγραφο αναφέρεται ότι όπου δεν υπάρχει απαίτηση «ΝΑΙ» η προδιαγραφή είναι προαιρετική. Στην 8η παράγραφο αναφέρεται

6 ότι «Στην περίπτωση που δεν έχει απαντηθεί υποχρεωτικός ή επιθυμητός όρος των πινάκων τότε η απάντηση θεωρείται αρνητική». Παρακαλούμε πολύ όπως διευκρινίσετε εάν θα πρέπει σε προαιρετική απαίτηση να απαντήσουμε και να δοθεί και αντίστοιχη παραπομπή. Απάντηση: Όπου δεν υπάρχει απαίτηση «ΝΑΙ» η προδιαγραφή είναι προαιρετική. Στις περιπτώσεις αυτές ο προσφέρον υποχρεούται να απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Αν δεν απαντήσει τότε η απάντηση θεωρείται αρνητική. Ερώτηση 9: Προδιαγραφή 9.57 (σελ.117): Nα προσφερθούν 1700 άδειες για CUCM σύμφωνα με τον τύπο των IP Phones, εκ των οποίων οι 500 από τους 1700 να διαθέτουν και Voice Mail? Απάντηση: Ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στο Τεύχος Διακήρυξης. Επισημαίνεται ότι στο Τεύχος Διακήρυξης δε ζητείται αποκλειστικά λύση CUCM, αλλά λύση τηλεφωνίας με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται αντίστοιχους στους Πίνακες Συμμόρφωσης, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η λύση CUCM. Επίσης διευκρινίζεται ότι λόγω της τωρινής εγκατάστασης συστήματος τηλεφωνίας της κατασκευάστριας εταιρίας Cisco, χρησιμοποιείται αντίστοιχη ορολογία στην περιγραφή υπηρεσιών. Ερώτηση 10: Προδιαγραφή 9.84 (σελ.121): Oι εφαρμογές που ζητάτε στο RFP είναι: CUCM, Voice Mail, Contact Center Express. i. Πόσοι νέοι HW servers να προσφερθούν και σε ποια DCs; ii. To Voice Mail να προσφερθεί σε High availability; iii. To Contact Center να προσφερθεί σε High availability; iv. Nα εγκατασταθεί και Instant Messaging & Presence? Eαν ναι, σε High availability; v. «Υποστήριξη εναλλακτικής δρομολόγησης των κλήσεων», τι εννοείτε; Εναλλακτική δρομολόγηση προς ποιο σημείο; Απάντηση: i. Η αρχιτεκτονική υλοποίησης (πχ πλήθος HW, τοποθεσία κλπ) αποφασίζονται από τον προσφέροντα, ως μέρος της προτεινόμενης λύσης, αρκεί να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. ii. Το επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών του προσφερόμενων υποσυστημάτων θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το υπάρχον (Προδιαγραφή 9.91) και συνεπώς θα πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον η τρέχουσα υποδομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Σημειώνεται ότι στην τρέχουσα κατάσταση το κύριο σύστημα και τα υποσυστήματα του λειτουργούν το ένα ως failover του άλλου. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην Προδιαγραφή 9.73 του Πίνακα Συμμόρφωσης 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή,

7 το σύστημα τηλεφωνίας που εξυπηρετεί τα Κεντρικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής να έχει χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας (failover) σε επίπεδο εξοπλισμού και συνεπώς όλα τα επιμέρους υποσυστήματα της παρεχόμενης λύσης τηλεφωνίας θα πρέπει να πληρούν την εν λόγω προδιαγραφή. iii. Ομοίως με ii. iv. Στην υπάρχουσα κατάσταση οι υπηρεσίες Instant Messaging & Presence δεν είναι εγκατεστημένες. Η παροχή υπηρεσιών που δεν υφίστανται είναι στην ευχέρεια του προσφέροντα να τις παράσχει, βάσει της Προδιαγραφής 9.3, σύμφωνα με την οποία. Η λύση τηλεφωνίας που θα προσφερθεί από τον Ανάδοχο θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών προδιαγραφών σε σχέση με την υπάρχουσα λύση τόσο για τα Κεντρικά Γραφεία όσο και για τα Κτηματολογικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής. v. Η δυνατότητα εναλλακτικής δρομολόγησης των κλήσεων αναφέρεται στην λύση τηλεφωνίας που πρόκειται να δοθεί στα Κεντρικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής και σχετίζεται με την ύπαρξη υψηλής διαθεσιμότητας (Προδ. 9.83) της προσφερόμενης λύσης τηλεφωνίας. Ερώτηση 11: Προδιαγραφή 9.85 (σελ.121): Τι εννοείτε να υποστηρίζει 50 ταυτόχρονες voice mail συνδέσεις; Να μπορούν να είναι 50 σε αναμονή για να αφήσουν μήνυμα στο voice mail; Απάντηση: Να δίνεται η δυνατότητα σε πενήντα (50) ταυτόχρονους χρήστες είτε να καταγράφουν το μήνυμά τους είτε να τα ακούν. Ερώτηση 12: Προκειμένου να γίνουν αναβαθμίσεις στον υφιστάμενο CUCM και UCCX θα πρέπει να δοθεί η παρακάτω πληροφορία: i. Excel Report με τα υφιστάμενα Licenses από το LCU tool ii. Πόσοι οι υφιστάμενοι Premium agents και πόσοι συνολικά να προσφερθούν; iii. Οι υφιστάμενοι Voice Gateways (σελ.189) θα αντικατασταθούν; α. Θα απαιτηθεί: show ver & show inventory από κάθε Router Απάντηση: i. Ακολουθεί Πίνακας του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στην υπάρχουσα λύση παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Μονάδα διαχείρισης κλήσεων ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΜΑΧΙΟ Top Level Part For Unified Communications Manager Ordering 1.2 Unified CM H3 Appliance, 0 Seats UNIFIED-CM-6.0 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 MCS7825H3-K9- CMB1 ΤΕΜΑΧΙΟ Power Cord Europe CAB-ACE ΤΕΜΑΧΙΟ 2

8 Seat CCX ENH CCM Bundle - AVAILABLE ONLY WITH CCM Cisco Unified Operations Mgr And Service Monitor Eval CD Unified Presence 6.0 Software - available with CCM License Unified CM Appliance, 1,000 seats Hardware Security Key for CCM Admin, Release 4.0 or Greater Top level SKU, Unified CallManager Software Subscription CCX-50-CM- BUNDLE CUOMSM-EVAL- K9 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 SW-CUP6.0-K9P ΤΕΜΑΧΙΟ 2 LIC-CM = KEY-CCM- ADMIN-K9= ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 UCSS-UCM ΤΕΜΑΧΙΟ 2 UCSS for UCM for Two Years - 10 users UCSS-UCM-2-10 ΤΕΜΑΧΙΟ 6 UCSS for UCM for Two Years users UCSS-UCM ΤΕΜΑΧΙΟ 4 Unity Bundle UNITY-BUNDLE Unity Release 5 UNITY-5.X-K9 Unity VM, 200 users (w/ 16 sessions) UNITYV5-200USR One Unity UM for Exchange User UNITYU5-USR-E One Unity VM User UNITYV5-USR-E Message Store 2003 UNITY5.X-EXCH- KIT UCSS for Unity UCSS-UNITY Unity UCSS UM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 100 pack 7815-I3 for Cisco Unity Power Cord - Fr, Ger, Neth, Nor, Sp, Swe, Aus, Belg, Peru UCSS-UTY-UM UCSS-UTY-VM UCSS-UTY-VM MCS-7815-I3- ECS1 UNITY-PWR- EUR Rail Kit To Rack Mount MCS 7815-I3 RAIL-7815-I3 Unity Operating System 2003 UNITY-SYSDISK CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE, Move to dedicated server CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE Move to dedicated server CCX-50- BUNDLE-UPG CCX-50EP-BUN- UPG=

9 UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 1 users UCSS-CCX-P ADD ONs to an EXISTING 5.0 PREMIUM Deployment CCX 4.0 PRE Configurable - ADD to an EXISTING deployment CCX 5.0 PRE Seat Qty 1 (agent or supervisor) CCX 5.0 Add On Kit CCX-50-PRE- ADDON CCX-5.0- ADDON-PRE CCX-50PRE- SEAT1 CCX-50-ADDON- KIT UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 10 users HW Only MCS-7816-H3 with 2GB RAM and One 160GB SATA HD UCSS-CCX-P-2-10 MCS-7816-H3- CCX1 Power Cord Europe CAB-ACE Cisco ATA Port Adaptor, 600 Ohm Impedance ATA186-I1-A ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ATA Power Supply Cable for Continental Europe ATACAB-EU ΤΕΜΑΧΙΟ 2 CallManager Unit license for Cisco ATA SW-CCM-UL- ANA ΤΕΜΑΧΙΟ 2 2 Μονάδα διαχείρισης κλήσεων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2.1 Top Level Part For Unified Communications Manager Ordering 2.2 Unified CM H3 Appliance, 0 Seats UNIFIED-CM-6.0 MCS7816H3-K9- CMB1 2.3 Power Cord Europe CAB-ACE Seat CCX ENH CCM Bundle - AVAILABLE ONLY WITH CCM Cisco Unified Operations Mgr And Service Monitor Eval CD Unified Presence 6.0 Software - available with CCM License Unified CM Appliance, 500 seats Hardware Security Key for CCM Admin, Release 4.0 or Greater Top level SKU, Unified CallManager Software Subscription CCX-50-CM- BUNDLE CUOMSM-EVAL- K9 SW-CUP6.0-K9P LIC-CM = KEY-CCM- ADMIN-K9= UCSS-UCM UCSS for UCM for Two Years - 10 users UCSS-UCM-2-10 UCSS for Unity UCSS-UNITY

10 Unity UCSS UM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 10 pack 7815-I3 for Cisco Unity Power Cord - Fr, Ger, Neth, Nor, Sp, Swe, Aus, Belg, Peru UCSS-UTY-UM UCSS-UTY-VM MCS-7815-I3- ECS1 UNITY-PWR- EUR Rail Kit To Rack Mount MCS 7815-I3 RAIL-7815-I3 Unity Operating System 2003 UNITY-SYSDISK Unity Release 5 UNITY-5.X-K9 Unity VM, 50 users (w/ 16 sessions) UNITYV5-50USR One Unity UM for Exchange User UNITYU5-USR-E Message Store 2003 CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE, Move to dedicated server CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE Move to dedicated server UNITY5.X-EXCH- KIT CCX-50- BUNDLE-UPG CCX-50EP-BUN- UPG= UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 1 users UCSS-CCX-P-2-1 HW Only MCS-7816-H3 with 2GB RAM and One 160GB SATA HD MCS-7816-H3- CCX1 Power Cord Europe CAB-ACE Cisco ATA Port Adaptor, 600 Ohm Impedance ATA186-I1-A ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ATA Power Supply Cable for Continental Europe ATACAB-EU ΤΕΜΑΧΙΟ 2 CallManager Unit license for Cisco ATA SW-CCM-UL- ANA ΤΕΜΑΧΙΟ 2 3 Δρομολογητής (Voice Gateway) ΑΘΗΝΩΝ Voice Bundle,PVDM2-64,SP Serv,64F/256D Cisco 3845 SPSK9-AISK9 FEAT SET FACTORY UPG FOR BUNDLES IP Communications High-Density Digital Voice NM with 2 T1/E1 2-Port 2nd Gen Multiflex Trunk Voice/WAN Int. Card - T1/E1 CISCO3845- V/K9 S384UAISK NM-HDV2-2T1/E1 VWIC2-2MFT- T1/E Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM2-48

11 3.6 8-Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Port Serial WAN Interface Card WIC-1T 3.8 Cisco3845 redundant AC power supply PWR-3845-AC/2 3.9 Power Cord Europe CAB-ACE Device manager for routers ROUTER-SDM Cisco 3845 AC power supply PWR-3845-AC BM SDRAM default memory for MB Cisco 3800 Compact Flash Memory Default MEM D-INCL MEM CF-INCL 64-Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM2-64 E1- ISDN PRI Cable, 10 Feet CAB-E1-PRI X.21 Cable, DTE, Male, 10 Feet CAB-X21MT Δρομολογητής (Voice Gateway) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3825 Voice Bundle,PVDM2-64,SP Serv,64F/256D Cisco 3825 SPSK9-AISK9 FEAT SET FACTORY UPG FOR BUNDLES IP Communications High-Density Digital Voice NM with 2 T1/E1 CISCO3825- V/K9 S382UAISK NM-HDV2-2T1/E Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Port Serial WAN Interface Card WIC-1T 4.7 Power Cord Europe CAB-ACE 4.8 Device manager for routers ROUTER-SDM 4.9 Cisco 3825 AC power supply PWR-3825-AC BM SDRAM default memory for MB Cisco 3800 Compact Flash Memory Default MEM D-INCL MEM CF-INCL 64-Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM2-64 E1- ISDN PRI Cable, 10 Feet CAB-E1-PRI X.21 Cable, DTE, Male, 10 Feet CAB-X21MT 7 Δικτυακά τηλέφωνα μονής γραμμής ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7911G CP-7911G ΤΕΜΑΧΙΟ Δικτυακά τηλέφωνα διπλής γραμμής ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7941 CP-7941G ΤΕΜΑΧΙΟ 25

12 9 Δικτυακά τηλέφωνα πολλαπλών γραμμών Cisco IP Phone 7961 CP-7961G IP Phone Expansion Module CP-7914= 8 10 Δικτυακά τηλέφωνα τύπου κονσόλας ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7961 CP-7961G ΤΕΜΑΧΙΟ Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων μονής γραμμής CallManager RTU License for Single IP Phone 7911 Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων διπλής γραμμής License, CallManager, Cisco IP Phone Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων πολλαπλών γραμμών license, Cisco IP Phone Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων τύπου κονσόλας license, Cisco IP Phone 7961 SW-CCM-UL SW-CCM-UL SW-CCM-UL SW-CCM-UL ΤΕΜΑΧΙΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΟ 25 ΤΕΜΑΧΙΟ 25 8 ΤΕΜΑΧΙΟ 18 ΤΕΜΑΧΙΟ 4 ΤΕΜΑΧΙΟ 4 ii. Το πλήθος και το είδος των agents που ζητούνται για το Contact Center αναφέρεται στην Προδ iii. Η αρχιτεκτονική υλοποίησης (πχ πλήθος HW, τοποθεσία κλπ) αποφασίζονται από τον προσφέροντα, ως μέρος της προτεινόμενης λύσης, αρκεί να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. Το επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών του προσφερόμενων υποσυστημάτων θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το υπάρχον (Προδιαγραφή 9.91) και συνεπώς θα πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον η τρέχουσα υποδομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. α. Παρακάτω αναφέρονται τα αποτελέσματα των sh ver και sh inventory των routers: VoiceGateATH#sh inventory NAME: "3845 chassis", DESCR: "3845 chassis" PID: CISCO3845, VID: V01, SN: FHK1221F1R6 NAME: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet", DESCR: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet" PID: CISCO3845-MB, VID: V06, SN: FOC12196NTV

13 NAME: "WAN Interface Card - Serial (1T)", DESCR: "WAN Interface Card - Serial (1T)" PID: WIC-1T=, VID: 1.0, SN: NAME: "VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "VWIC2-2MFT- T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID: VWIC2-2MFT-T1/E1, VID: V01, SN: FOC12200B0S NAME: "Two port E1 voice interface daughtercard with Drop and Insert", DESCR: "Two port E1 voice interface daughtercard with Drop and Insert" PID: VWIC-2MFT-E1-DI=, VID: 1.0, SN: NAME: "PVDMII DSP SIMM with one DSP", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with one DSP" PID: PVDM2-16, VID: V01, SN: FOC12193C2M NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC12061Q0C NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC12061Q42 NAME: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs" PID: PVDM2-64, VID: V01, SN: FOC12195L3X NAME: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface ", DESCR: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface " PID: NM-HDV2-2T1/E1, VID: V03, SN: FOC12196P93

14 NAME: "On-board VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "Onboard VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID:, VID: 1.1, SN: NAME: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs" PID: PVDM2-64, VID: V01, SN: FOC12195LRW VoiceGateATH# VoiceGateATH#sh ver Cisco IOS Software, 3800 Software (C3845-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.4(16b), RELEASE SOFTWARE (fc3) Technical Support: Copyright (c) by Cisco Systems, Inc. Compiled Thu 20-Dec-07 10:04 by prod_rel_team ROM: System Bootstrap, Version 12.4(13r)T, RELEASE SOFTWARE (fc1) VoiceGateATH uptime is 2 years, 9 weeks, 6 days, 14 hours, 55 minutes System returned to ROM by power-on System restarted at 19:21:07 EET Tue Jun System image file is "flash:c3845-advipservicesk9-mz b.bin" This product contains cryptographic features and is subject to United States and local country laws governing import, export, transfer and use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply

15 third-party authority to import, export, distribute or use encryption. Importers, exporters, distributors and users are responsible for compliance with U.S. and local country laws. By using this product you agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable to comply with U.S. and local laws, return this product immediately. A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at: If you require further assistance please contact us by sending to export@cisco.com. Cisco 3845 (revision 1.0) with K/43008K bytes of memory. Processor board ID FHK1221F1R6 2 Gigabit Ethernet interfaces 186 Serial interfaces 1 Serial(sync/async) interface 6 Channelized E1/PRI ports 1 Virtual Private Network (VPN) Module DRAM configuration is 64 bits wide with parity enabled. 479K bytes of NVRAM K bytes of ATA System CompactFlash (Read/Write) Configuration register is 0x2102 VoiceGateATH_2#sh inventory

16 NAME: "3845 chassis", DESCR: "3845 chassis" PID: CISCO3845, VID: V04, SN: FCZ140371QP NAME: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet", DESCR: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet" PID: CISCO3845-MB, VID: V07, SN: FOC135237L6 NAME: "WAN Interface Card - Serial (1T)", DESCR: "WAN Interface Card - Serial (1T)" PID: WIC-1T=, VID: 1.0, SN: NAME: "VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "VWIC2-2MFT- T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID: VWIC2-2MFT-T1/E1, VID: V01, SN: FOC14010Z9T NAME: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs" PID: PVDM2-64, VID: V01, SN: FOC13512P4M NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC135209BZ NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC T NAME: "PVDMII DSP SIMM with one DSP with half channel capcity", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with one DSP with half channel capcity" PID: PVDM2-8, VID: V01, SN: FOC13513MA8 NAME: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface ", DESCR: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface "

17 PID: NM-HDV2-2T1/E1, VID: V05, SN: FOC135015UL NAME: "On-board VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "Onboard VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID:, VID: 1.1, SN: VoiceGateATH_2# VoiceGateATH_2# VoiceGateATH_2# VoiceGateATH_2#sh ver Cisco IOS Software, 3800 Software (C3845-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.4(16b), RELEASE SOFTWARE (fc3) Technical Support: Copyright (c) by Cisco Systems, Inc. Compiled Thu 20-Dec-07 10:04 by prod_rel_team ROM: System Bootstrap, Version 12.4(13r)T11, RELEASE SOFTWARE (fc1) VoiceGateATH_2 uptime is 6 years, 13 weeks, 5 days, 22 hours, 14 minutes System returned to ROM by power-on System restarted at 11:54:20 EET Sat Jun System image file is "flash:c3845-advipservicesk9-mz b.bin" This product contains cryptographic features and is subject to United States and local country laws governing import, export, transfer and use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply

18 third-party authority to import, export, distribute or use encryption. Importers, exporters, distributors and users are responsible for compliance with U.S. and local country laws. By using this product you agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable to comply with U.S. and local laws, return this product immediately. A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at: If you require further assistance please contact us by sending to export@cisco.com. Cisco 3845 (revision 1.0) with K/43008K bytes of memory. Processor board ID FCZ140371QP 2 Gigabit Ethernet interfaces 62 Serial interfaces 1 Serial(sync/async) interface 4 Channelized E1/PRI ports 1 Virtual Private Network (VPN) Module DRAM configuration is 64 bits wide with parity enabled. 479K bytes of NVRAM K bytes of ATA System CompactFlash (Read/Write) Configuration register is 0x2102 VoiceGateATH_2#

19 VoiceGateSAL#sh inventory NAME: "3825 chassis", DESCR: "3825 chassis" PID: CISCO3825, VID: V04, SN: FHK1221F1SU NAME: "WAN Interface Card - Serial (1T)", DESCR: "WAN Interface Card - Serial (1T)" PID: WIC-1T=, VID: 1.0, SN: NAME: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface ", DESCR: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface " PID: NM-HDV2-2T1/E1, VID: V03, SN: FOC12196P98 NAME: "On-board VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "Onboard VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID:, VID: 1.1, SN: NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC12055YF2 NAME: "PVDMII DSP SIMM with one DSP", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with one DSP" PID: PVDM2-16, VID: V01, SN: FOC12193C18 VoiceGateSAL# VoiceGateSAL#

20 VoiceGateSAL#sh ver Cisco IOS Software, 3800 Software (C3825-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.4(16b), RELEASE SOFTWARE (fc3) Technical Support: Copyright (c) by Cisco Systems, Inc. Compiled Thu 20-Dec-07 09:21 by prod_rel_team ROM: System Bootstrap, Version 12.4(13r)T, RELEASE SOFTWARE (fc1) VoiceGateSAL uptime is 1 year, 11 weeks, 6 days, 43 minutes System returned to ROM by power-on System restarted at 09:35:13 EET Thu Jun System image file is "flash:c3825-advipservicesk9-mz b.bin" This product contains cryptographic features and is subject to United States and local country laws governing import, export, transfer and use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply third-party authority to import, export, distribute or use encryption. Importers, exporters, distributors and users are responsible for compliance with U.S. and local country laws. By using this product you agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable to comply with U.S. and local laws, return this product immediately. A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at: If you require further assistance please contact us by sending to

21 Cisco 3825 (revision 1.2) with K/40960K bytes of memory. Processor board ID FHK1221F1SU 2 Gigabit Ethernet interfaces 31 Serial interfaces 1 Serial(sync/async) interface 2 Channelized E1/PRI ports 1 Virtual Private Network (VPN) Module DRAM configuration is 64 bits wide with parity enabled. 479K bytes of NVRAM K bytes of ATA System CompactFlash (Read/Write) Configuration register is 0x2102 VoiceGateSAL# VoiceGateSAL# Ερώτηση 13: Προδιαγραφή (σελ.125): i. Αναφέρεται μόνο στα 12 ΕΚΓ στον Πίνακα 12 (σελ.192); ii. Είναι αποδεκτό να αντικατασταθεί ο εξοπλισμός και να ενταχθεί στην Κεντρική Cisco IPT? Απάντηση: i. Η λύση τηλεφωνίας θα πρέπει να παρασχεθεί σε όλα τα ζητούμενα Κτηματολογικά Γραφεία (Παρ. Ι ), λαμβάνοντας υπόψη την κατανομή χρηστών σε αυτά (Παρ. Ι με αναφορά στον Πίνακα 14 Κατανομή Χρηστών). Για τα λειτουργούντα γραφεία είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί ο υπάρχον εξοπλισμός, εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. ii. Είναι αποδεκτή οποιαδήποτε λύση ικανοποιεί τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Η διατήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού δεν είναι υποχρεωτική και συνεπώς ο προσφέρον δύναται να χρησιμοποιήσει τον ήδη υπάρχον εξοπλισμό (Προδιαγραφή 9.103) ή να χρησιμοποιήσει νέο (Προδιαγραφές )

22 εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές της παρεχόμενης λύσης τηλεφωνίας του εν λόγω Πίνακα Συμμόρφωσης. Ερώτηση 14: Παρ. 5 -Τρόπος Πληρωμής σελ 38 : Στη διακήρυξη στην παρ (δ) στους όρους πληρωμής του αναδόχου αναφέρεται ότι: το 100% της αξίας των υπηρεσιών διασύνδεσης και τηλεφωνίας (πάγια) ανά δίμηνο με την ολοκλήρωση κα την οριστική παραλαβή των υπηρεσιών. Παρακαλούμε όπως διευκρινίσετε τον παραπάνω όρο. Επιπλέον παρακαλώ ενημερώστε μας για τον τρόπο πληρωμής του κόστους ομιλίας του πίνακα 3.1 στο Παράρτημα VI. Απάντηση: Η έκδοση παραστατικών της αξίας των παρεχομένων υπηρεσιών διασύνδεσης και τηλεφωνίας θα είναι ανά δίμηνο και θα εξοφλούνται με την παραλαβή αυτών. Ο Πίνακας Οικονομικής Προσφοράς 3.1: Υπηρεσίες Τηλεφωνίας για τα Σημεία Παρουσίας του Ελληνικού Κτηματολογίου, αποτελεί ενδεικτική απεικόνιση της τιμολόγησης για τις ανάγκες υποβολής της οικονομικής προσφοράς των Υποψηφίων Αναδόχων και ισχύει η προδιαγραφή 9.55 περί έκδοσης ενιαίου τιμολογίου στο οποίο θα αναγράφονται οι χρεώσεις όλων των επιμέρους σημείων. Ερώτηση 15: Πίνακας Συμμόρφωσης 9 - σελ 110 Α/Α 9.8 αναφέρεται ότι : Θα πρέπει να δοθεί κόστος ανά λεπτό για την υπέρβαση των εκτιμώμενων χρόνων ομιλίας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σε ποιο πεδίο της οικονομικής προσφοράς θα απεικονιστεί το κόστος που ζητείται. Απάντηση: Στην οικονομική προσφορά θα πρέπει να συμπεριληφθεί έντυπο (τιμοκατάλογος) όπου θα αναφέρονται οι χρεώσεις του υπερβάλλοντος χρόνου κατά περίπτωση. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω χρεώσεις δεν αποτελούν αντικείμενο αξιολόγησης. Ερώτηση 16: Παράρτημα VIII Άρθρο 3 Οικονομικοί όροι. Παρακαλούμε πολύ να διευκρινιστεί το ποσοστό του συνόλου υπηρεσιών ή της προμήθειας που διατηρεί το δικαίωμα η Αναθέτουσα Αρχή να μην αναθέσει στον Ανάδοχο. Απάντηση: Κατά το σχεδιασμό του έργου έχει ληφθεί υπόψη η πλήρης ανάπτυξη των υπηρεσιών του Ελληνικού Κτηματολογίου, ενώ τυχόν αποκλίσεις δεν μπορούν να προβλεφθούν. Ερώτηση 17: Παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά με την υπηρεσία Internet εάν το Κτηματολόγιο διαθέτει δικό του AS number και IP address από το RIPE. Επίσης διευκρινίστε εάν η σύνδεση Internet στα σημεία Μεσογείων 286 (DC) και Lamda Hellix (DRC), πραγματοποιείται μέσω πρωτοκόλλου BGP.

23 Απάντηση: Η υπηρεσία Internet του Ελληνικού Κτηματολογίου περιγράφεται στην Παρ. Ι Η ύπαρξη IP address δικτύου και AS number από το RIPE δε διαφοροποιεί τον τρόπο διασύνδεσης με τις υποδομές του τωρινού Παρόχου, δηλαδή, μέσω της διασύνδεσης που περιγράφεται στην ως άνω παράγραφο και με τη χρήση καταλλήλων πρωτοκόλλων δρομολόγησης (BGP) το καταχωρημένο AS number και IP address δρομολογείται στον Παγκόσμιο Ιστό, ώστε οι παρεχόμενες από τον Οργανισμό εξωτερικές υπηρεσίες να είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. Τέλος, στις συνδέσεις του Ελληνικού Κτηματολογίου με τον τωρινό Πάροχο για την υπηρεσία Internet τόσο στο DC όσο και στο DRC πραγματοποιούνται μέσω του πρωτοκόλλου BGP. Ερώτηση 18: Παρακαλώ πολύ να καθοριστεί το Επίπεδο Σοβαρότητας Θέματος Υποστήριξης (Κρίσιμο ή Υψηλό) στην περίπτωση που το κύριο κύκλωμα που εξυπηρετεί το σημείο είναι εκτός λειτουργίας αλλά η υπηρεσία του σημείου παρέχεται αδιάλειπτα μέσω του backup κύκλωματος. Απάντηση: Οι πιθανές βλάβες και οι αποδεκτοί χρόνοι απόκρισης για κάθε κατηγορία βλαβών αναφέρονται στον Πίνακα 1 Κατηγοριοποίηση Επιπέδων Σοβαρότητας Θεμάτων Υποστήριξης και αφορούν τη διαθεσιμότητα σημείου σε πλήρη λειτουργία (κύρια και όπου απαιτείται εφεδρική διασύνδεση). Συνεπώς, σε όσα σημεία δε λειτουργεί η κύρια γραμμή λόγω βλάβης και η διασύνδεση παρέχεται μέσω της εφεδρικής γραμμής, η διασύνδεση θεωρείται εκτός προδιαγραφών και θα πρέπει να επιλυθεί η βλάβη της κύριας γραμμής στους χρόνους που ορίζονται στην Παρ. ΙΙ Ερώτηση 19: RFP σελ. 56: «Η Αναθέτουσα Αρχή έχει αναπτύξει κατάλληλη υποδομή τηλεφωνίας για την εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών αναγκών της Εταιρείας για την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών στους χρήστες των Κεντρικών Γραφείων και των Έμμισθων Κτηματολογικών Γραφείων (ΕΚΓ)». RFP σελ. 58: «Οι υπηρεσίες τηλεφωνίας που θα προσφερθούν στο πλαίσιο του έργου, είναι οι ακόλουθες: Τηλεφωνία των Κεντρικών Γραφείων της Αναθέτουσας Αρχής Τηλεφωνία των Κτηματολογικών Γραφείων. RFP σελ. 125: «Προδιαγραφές Υπηρεσιών Τηλεφωνίας Κτηματολογικών Γραφείων». Στη σελ. 56 αναφέρετε ότι η υφιστάμενη Υποδομή τηλεφωνίας καλύπτει τις ανάγκες μεταξύ των Κεντρικών Γραφείων και των Έμμισθων Κτηματολογικών Γραφείων. Στη σελ.58 ζητάτε υπηρεσίες τηλεφωνίας στα Κτηματολογικά Γραφεία. Τέλος, στη σελ. 125 στον Πίνακα Συμμόρφωσης αναφέρεστε μόνο στα ΕΚΓ (Πίνακας 12). Παρακαλώ όπως διευκρινίσετε: Η Τηλεφωνία θα αντικατασταθεί μόνο στα ΕΚΓ βάσει Πίνακα Συμμόρφωσης σελ.125; Θα προσφερθεί Τηλεφωνία και στα υπόλοιπα Κτηματολογικά Γραφεία Τύπου Α και Β (Πίνακας 14);

24 o Θα προσφερθούν Voice Gateways? o Αναφέρετε αριθμό και τύπο γραμμής σύνδεσης με το PSTN (BRI, PRI, SIP) o Θα προσφερθούν μόνο IP Phones, τα οποία θα γίνονται register στον κεντρικό CUCM; Απάντηση: Η περιγραφή της Παρ. Ι.1.3.7, όπου αναφέρεται ότι «Η Αναθέτουσα Αρχή έχει αναπτύξει κατάλληλη υποδομή τηλεφωνίας για την εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών αναγκών της Εταιρείας για την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών στους χρήστες των Κεντρικών Γραφείων και των Έμμισθων Κτηματολογικών Γραφείων (ΕΚΓ)», αφορά την υπάρχουσα κατάσταση και παρέχεται για πληροφοριακούς λόγους των προσφερόντων. Επίσης, στον Πίνακα 12 - Στοιχεία Τηλεφωνικής Υποδομής ΕΚΓ, αναφέρεται η υπάρχουσα υποδομή που χρησιμοποιείται για να καλύψει την τρέχουσα υλοποίηση. Όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών Τηλεφωνίας στα Κτηματολογικά Γραφεία, αυτές θα πρέπει να παρασχεθούν στο σύνολο των Κτηματολογικών Γραφείων, δηλαδή στα Κτηματολογικά Γραφεία Τύπου Α και Τύπου Β. Ο αριθμός των λειτουργούντων γραφείων θα αυξηθεί και η τελική κατανομή αναφέρεται στον Πίνακα 5. Οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας θα δοθούν σε όλα τα Κτηματολογικά Γραφεία του Πίνακα 5 (Κατηγορίας Α και Κατηγορίας Β), όπως σχετικά αναφέρεται στην Παράγραφο Ι , στον Πίνακα 14 (Κατανομή Χρηστών) και στον Πίνακα Οικονομικής Προσφοράς 3.1: Υπηρεσίες Τηλεφωνίας για τα Σημεία Παρουσίας του Ελληνικού Κτηματολογίου. Επιπλέον, ο αριθμός των χρηστών προκύπτει και από τον αριθμό των ζητούμενων συσκευών (Πίνακας 9 Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή, αρ. προδιαγραφών και 9.157). Οι αριθμοί και οι τύποι των γραμμών που χρησιμοποιούνται στα υπάρχοντα ΕΚΓ αναφέρονται στον Πίνακα 12 Στοιχεία Τηλεφωνικής Υποδομής. Ο προσφέρον θα πρέπει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την κατάλληλη λύση που πληροί τις προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. Δύναται δε να χρησιμοποιήσει είτε τον υπάρχον εξοπλισμό είτε νέο, αναλόγως της επιλεγείσας λύσης τηλεφωνίας. Συνεπώς, από την Αναθέτουσα Αρχή ζητείται παροχή συνολικής λύσης τηλεφωνίας με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται αντίστοιχους στους Πίνακες Συμμόρφωσης και επομένως είναι αποδεκτή οποιαδήποτε λύση ικανοποιεί τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Η αρχιτεκτονική υλοποίησης (πχ πλήθος HW, τοποθεσία κλπ) αποφασίζονται από τον προσφέροντα, ως μέρος της προτεινόμενης λύσης, αρκεί να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. Το επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών του προσφερόμενων υποσυστημάτων θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το υπάρχον (Προδιαγραφή 9.91) και συνεπώς θα πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον η τρέχουσα υποδομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή.

25 Ερώτηση 20: Παράταση ημερομηνίας υποβολής προσφοράς. Παρακαλούμε πολύ λόγω πολυπλοκότητας του έργου και έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη αξιολόγηση και μελέτη των απαιτήσεων καθώς και την αρχιτεκτονική και σχεδίαση της πρότασης, όπως παραχωρηθεί παράταση της ημερομηνίας υποβολής προσφορών με νέα ημερομηνία υποβολής προσφορών 9/10/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00μμ. Απάντηση: Παράταση ημερομηνίας υποβολής προσφορών έχει δοθεί ήδη έως 18/09/2018. Ερώτηση 21: Στο σχέδιο σύμβασης του διαγωνισμού είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις, σε συνεργασία με την Αναθέτουσα αρχή όπως επισημαίνονται παρακάτω; i. Άρθρο 8 Περιορισμός βαθμός ευθύνης του Αναδόχου μόνο στις αποδεδειγμένες θετικές ζημίες της Αναθέτουσας Αρχής και αν είναι δυνατόν μόνο για όσες οφείλονται σε δόλο ή βαριά αμέλεια του Αναδόχου ii. Άρθρο 9.3 Είναι αποδεκτό να διαχωριστεί το δικαίωμα της επιβολής των ποινικών ρητρών από το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης και κήρυξης του αναδόχου ως έκπτωτου ή τουλάχιστον η Αναθέτουσα Αρχή να αποκτά ένα τέτοιο δικαίωμα (καταγγελίας) μόνο μετά την υπέρβαση ενός συγκεκριμένου και όσο το δυνατόν υψηλού - ποσοστού μη εκπλήρωσης των SLAs/χρόνων απόκρισης εκ μέρους του Αναδόχου; iii. Άρθρο 11 Το δικαίωμα αναστολής της παρεχόμενης υπηρεσίας θα πρέπει να παρέχεται στην Αναθέτουσα Αρχή μόνο για αποδεδειγμένο σπουδαίο λόγο και με προηγούμενη έγγραφη κοινοποίηση στη Wind τουλάχιστον 1 μήνα (ή ακόμα και 2 μήνες) πριν. iv. Άρθρο 12 Είναι αποδεκτό να διαγραφεί η φράση «ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που φέρει σε κίνδυνο την εκτέλεση της σύμβασης» ως αόριστη. Επιπλέον, η αναζήτηση ζημίας εκ μέρους της Αναθέτουσας Αρχής θα πρέπει περιορίζεται ξανά μόνο στις θετικές ζημίες και να προβλέπεται ξανά μόνο υπό την προϋπόθεση του αποδεδειγμένου δόλου ή βαριάς αμέλειας του Αναδόχου. Απάντηση: Το τεύχος της διακήρυξης με όλα τα Παραρτήματα καθώς και το σχέδιο σύμβασης που αποτελεί Παράρτημα αυτής, είχαν αναρτηθεί για διαβούλευση. Κατόπιν αυτού η διακήρυξη και το σχέδιο σύμβασης όπως διαμορφώθηκαν, εγκρίθηκαν από την Αναθέτουσα Αρχή και προκηρύχτηκε ο παρών διαγωνισμός. Συνεπώς είναι σαφές ότι το σχέδιο σύμβασης του διαγωνισμού δεν μπορεί πλέον να τροποποιηθεί. Ερώτηση 22: Στην περίπτωση υπεργολαβίας θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής α) εγγύηση συμμετοχής και β) Ενιαίο Ευρωπαϊκό Έντυπο Σύμβασης και τα δύο μέλη ; Διευκρινίστε αναλυτικά α) για ποσοστό υπεργολαβίας <30% και β) για ποσοστό υπεργολαβίας >30% Απάντηση: α) Εγγύηση συμμετοχής καταθέτει μόνο ο υποψήφιος.

26 β) Σε περίπτωση που ο οικονομικός φορέας προτίθεται να αναθέσει υπό μορφή υπεργολαβίας σε τρίτους, τμήμα(τα) της σύμβασης το(α) οποίο(α) δεν υπερβαίνει(ουν) το 30% της συνολικής αξίας της σύμβασης, τότε δεν χρειάζεται να κατατεθεί Ε.Ε.Ε.Σ για υπεργολάβους στις ικανότητες των οποίων δεν βασίζεται ο οικονομικός φορέας. Σε περίπτωση που ο οικονομικός φορέας προτίθεται να αναθέσει υπό μορφή υπεργολαβίας σε τρίτους, τμήμα(τα) της σύμβασης το(α) οποίο(α) υπερβαίνει(ουν) το ποσοστό του τριάντα τοις εκατό (30%) της συνολικής αξίας της σύμβασης, ο οικονομικός φορέας υποβάλλει υποχρεωτικά χωριστά Ε.Ε.Ε.Σ. όπου παρατίθενται οι πληροφορίες που απαιτούνται για κάθε έναν από τους υπεργολάβους. Ερώτηση 23: Διασύνδεση του Data Center με το Disaster Recovery Center: a. Θεωρούμε ότι απαίτηση του πελάτη για την 1Gbps διασύνδεση μεταξύ των δυο DC μέσο οπτικής ίνας, είναι η υπηρεσία απλή P2P, και όχι L2 transparent (QinQ). Παρακαλώ να επιβεβαιωθεί. Data Center σε σχέση με το DRC. Απάντηση: Στο τεύχος διακήρυξης περιγράφεται η τρέχουσα αρχιτεκτονική για την υλοποίηση της διασύνδεσης του DR με το DRC (Παρ. Ι ). Επιπλέον στην Παρ. Ι περιγράφεται η ζητούμενη από τον προσφέροντα υπηρεσία διασύνδεσης των δύο Data Centers. Ο προσφέρον θα πρέπει να σχεδιάσει την κατάλληλη διασύνδεση, επιλέγοντας την κατάλληλη τεχνολογία και υλοποίηση που θεωρεί ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Τεύχους Διακήρυξης. Ερώτηση 24: Διασύνδεση με το Internet: a. Θεωρούμε ότι η ίδια χωρητικότητα 500 Mbps θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στο Primary DC και στο DRC. Παρακαλώ να επιβεβαιωθεί. b. Είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου BGP? Απάντηση: a. Στην Παρ. Ι περιγράφεται η τρέχουσα αρχιτεκτονική για την υλοποίηση της Διασύνδεσης με το Internet. Επίσης, στην Παρ. Ι περιγράφεται η ζητούμενη από τον προσφέροντα υπηρεσία διασύνδεσης με το Internet και επιπλέον στον Πίνακα 7 Διασύνδεση με το Internet οι προδιαγραφές της εν λόγω διασύνδεσης. Η επιλεχθείσα λύση θα πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις αυτές. b. Στην τρέχουσα κατάσταση το πρωτόκολλο BGP χρησιμοποιείται με τον τωρινό πάροχο ώστε να είναι δρομολογούνται και να είναι διαθέσιμα τα εξωτερικά δίκτυα του Ελληνικού Κτηματολογίου στον Διαδίκτυο. Ο προσφέρον μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε υλοποίηση θεωρεί ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις της εν λόγω διασύνδεσης, έτσι όπως αναφέρονται στο Τεύχος Διακήρυξης. Ερώτηση 25: Διασύνδεση των Γραφείων Κτηματογράφησης. (VPN 1), Διασύνδεση των Έμμισθων Κτηματολογικών Γραφείων. (VPN 2): a. Στην παράγραφο I «Γενική Αρχιτεκτονική» στη σελίδα 51, αναφέρεται ότι για τη διασύνδεση όλων των σημείων που απαρτίζουν τα VPNs, ο τωρινός

27 πάροχος έχει υλοποιήσει τρία (3) Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) επιπέδου 3 (Layer 3), τα οποία χρησιμοποιούν τον MPLS δικτυακό κορμό του. b. Παρακαλώ να επιβεβαιωθεί αν ο δικτυακός εξοπλισμός του ανάδοχου, θα συμμετέχει στο L3 MPLS VPN του Κτηματολογίου (VPN1 & VPN2). Δηλαδή, αν ο δικτυακός εξοπλισμός του ανάδοχου προβλέπετε να γνωρίζει τα IP subnets του εκάστοτε VPN, και να τα δρομολογεί ανάλογα με τις προδιαγραφές του Κτηματολογίου. c. Σε περίπτωση που το ανώτερο είναι αληθές, παρακαλώ να επιβεβαιωθεί ποια είναι η προβλεπόμενη L3 τοπολογία : Hub & Spoke ή Full Mesh ; d. Σε περίπτωση που το ανωτέρω ΔΕΝ είναι αληθές (ο ανάδοχος δεν προβλέπετε να γνωρίζει τα IP subnets του εκάστοτε VPN, και να τα δρομολογεί ανάλογα), καταλαβαίνουμε τότε ότι η απαίτηση σε όλα τα σημεία για backhauling είναι L2VPN. e. Μέσω αυτών των xdsl διασυνδέσεων, προβλέπετε και η υλοποίηση L3 Routing protocols (OSPF, EIGRP κλπ) από το Κτηματολόγιο, πέρα από την υλοποίηση του IPSec πρωτοκόλλου; Απάντηση: a. Στην τρέχουσα υλοποίηση έχουν δημιουργηθεί τρία (3) ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα επιπέδου 3, όπως αναφέρεται στην Παρ. I b. Οι απαιτήσεις της διασύνδεσης αναφέρονται στον Πίνακα 2- Γενικές Αρχές Υλοποίησης Διασυνδέσεων, ο οποίος πρέπει να μελετηθεί σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις εκάστου VPN (VPN1 & VPN2) και να προταθεί η κατάλληλη από τον προσφέροντα αρχιτεκτονική που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Τεύχους Διακήρυξης. Στην τρέχουσα υλοποίηση στα IP-VPNs είναι γνωστές οι IP διευθύνσεις των ακραίων σημείων και όχι οι εσωτερικές LAN IP διευθύνσεις αυτών. c. Ο προσφέρον μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε υλοποίηση θεωρεί ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις της εν λόγω διασύνδεσης, έτσι όπως αναφέρονται στο Τεύχος Διακήρυξης. d. Ομοίως με c. e. Στην τρέχουσα υλοποίηση για την κατηγορία VPN1 χρησιμοποιείται DMVPN για την επίτευξη υψηλής διαθεσιμότητας μεταξύ των απομακρυσμένων σημείων και των Data Centers, όπως αναφέρεται στην Παρ. Ι Ο προσφέρον μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε υλοποίηση θεωρεί ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις της εν λόγω διασύνδεσης, έτσι όπως αναφέρονται στο Τεύχος Διακήρυξης. Ερώτηση 26: Διασύνδεση Τύπου 4: a. Καταλαβαίνουμε ότι η απαίτηση σε όλα αυτά τα σημεία για backhauling είναι L2VPN. Παρακαλώ να επιβεβαιωθεί. b. Καταλαβαίνουμε ότι η πρόσβαση με το δίκτυο του αναδόχου είναι μέσω οπτικής ίνας. Παρακαλώ να επιβεβαιωθεί ο απαιτούμενος τρόπος backup στην διασύνδεση αυτού του τύπου. Απάντηση: a. Ο προσφέρον θα πρέπει να εφαρμόσει οποιαδήποτε υλοποίηση ικανοποιεί τις απαιτήσεις της εν λόγω διασύνδεσης, έτσι όπως αναφέρονται στο Τεύχος Διακήρυξης.

28 b. Η εφεδρική διασύνδεση για Διασυνδέσεις Τύπου 4, δηλαδή για διασυνδέσεις Κτηματολογικών Γραφείων (Πίνακας Συμμόρφωσης 4) αναφέρεται στην Προδιαγραφή 4.2. Ερώτηση 27: Η Αναθέτουσα Αρχή να μας επιβεβαιώσει (Πίνακας 1 - Κατηγοριοποίηση Επιπέδων Σοβαρότητας Θεμάτων Υποστήριξης-ομάδες λειτουργιών(7,8)): Ομάδες Λειτουργιών Πλήρης απώλεια μεμονομένων ή/και συνόλου τηλεφωνικών υπηρεσιών (κλήσεις φωνής, fax, συναγερμού, contact center κλπ) στα γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής. Πλήρης απώλεια μεμονομένων ή / και συνόλου τηλεφωνικών υπηρεσιών (κλήσεις φωνής, fax, συναγερμού κλπ) στα Κτηματολογικά Γραφεία. ότι εννοεί την απώλεια μεμονωμένων ή/και συνόλου τηλεφωνικών υπηρεσιών (κλήσεις φωνής, fax, συναγερμού, contact center,κλπ) σε όλα κεντρικά και κτηματολογικά γραφεία και όχι σε κάποιο μεμονωμένο γραφείο. Στην τελευταία περίπτωση στην οποία επηρεάζεται η υπηρεσία κάποιου μεμονωμένου γραφείου το επίπεδο σοβαρότητας υποστήριξης είναι Υψηλό.Διασύνδεση Τύπου 4: Απάντηση: Η εν λόγω ομάδα λειτουργίας αφορά και σε μεμονωμένο γραφείο και στο σύνολο των σημείων. Ερώτηση 28: Για τα υπάρχοντα Κτηματολογικά Γραφεία (15) και τα Γραφεία Κτηματογράφησης (142) να διευκρινιστεί εάν οι υφιστάμενοι Routers διαθέτουν 2 x Ethernet Layer 3 Interfaces (routed ports); a. Σε περίπτωση που δεν διαθέτουν 2 x Ethernet Layer 3 Interfaces (routed ports), ενημερώστε μας για τον αριθμό των σημείων αυτών. Αποτελεί υποχρέωση του υποψήφιου Αναδόχου να τα προσφέρει; b. Για τα σημεία που δεν έχουν CPE (358), αποτελεί υποχρέωση του υποψήφιου Αναδόχου να τα προσφέρει; Απάντηση: a. Ο υπάρχον εξοπλισμός της Αναθέτουσας Αρχής που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση των διασυνδέσεων αναφέρεται στους ακόλουθους πίνακες: Λειτουργούντα σημεία: o Πίνακας 4 Έμμισθα Κτηματολογικά Γραφεία o Πίνακας 6 Διευθύνσεις/Δικτυακός Εξοπλισμός Γραφείων Κτηματογράφησης o Πίνακας 8 Δικτυακός Εξοπλισμός Αναθέτουσας Αρχής Νέα σημεία: για την υλοποίηση των νέων σημείων (Κτηματολογικά Γραφεία Τύπου Α και Τύπου Β) ζητείται η προμήθεια εξοπλισμού, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον Πίνακα Συμμόρφωσης 10 Παρεχόμενος Εξοπλισμός Κτηματολογικών Γραφείων. Οι προσφέροντες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι ο εξοπλισμός στα λειτουργούντα σημεία δε δύναται να αντικατασταθεί (Προδ. 2.8) και συνεπώς θα πρέπει να σχεδιαστεί η κατάλληλη αρχιτεκτονική διασύνδεσης λαμβάνοντας υπ όψη τις

Ειδικό τεύχος Οίκοθεν Διευκρινίσεων. Διαγωνισμού

Ειδικό τεύχος Οίκοθεν Διευκρινίσεων. Διαγωνισμού Ειδικό τεύχος Οίκοθεν Διευκρινίσεων Διαγωνισμού «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου» Οίκοθεν Διόρθωση Διευκρινίζονται τα κάτωθι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ο ΟΛΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια,, εγκατάσταση και πλήρη λειτουργία συστήματος IP Τηλεφωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης Τ.Θ. 60361, 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 17-09-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 166/17-09-2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο 29/8/2018 Ερώτημα 1ο Στον όρο 2.2.3 «Καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας» της διακήρυξης αναφέρεται ότι οι οικονομικοί φορείς που συμμετέχουν στη διαδικασία απαιτείται να διαθέτουν δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 21-06-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000163 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 29-08-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000454 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού.

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. 1. Στην ενότητα Α1.2.4 (σελ. 20 της διακήρυξης) αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Αριθµός Πρωτοκόλλου:90480/8-6-2012 ΣΥΜΒΑΣΗ 14SYMV001966497 2014-04-04 «Προμήθεια Τηλεφωνικού Κέντρου και IP Τηλεφωνικών Συσκευών του Δήμου Ηρακλείου» Συµβατικού Τιµήµατος 128.715,26 συµπεριλαµβανοµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ»

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 17068 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ν. Πλαστήρα 100 Βασιλικά Βουτών 70013 Ηράκλειο Κρήτης Πληροφορίες: Μ. Θεοχαρόπουλος Τηλέφωνο: 2810391572 FAX: +30 2810 3911555 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού»

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Α/Α ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Μέρος Γ., Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι»

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Άσκηση 5 η Τμήμα Mηχ. Πληροφορικής & Υπολογιστών Παν. Δυτικής Αττικής Ημερομηνία έκδοσης: 3/10/2018 Επιμέλεια: Ιωάννης Ξυδάς, Αντώνης Μπόγρης 1. Εισαγωγή Διαχείριση συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια νέων εκδόσεων λογισμικού και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας IP τηλεφωνίας

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια νέων εκδόσεων λογισμικού και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας IP τηλεφωνίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια νέων εκδόσεων λογισμικού και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας IP

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού".

Θέμα: Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού. Αρμόδιος: Τσαμπουράκης Ευάγγελος Δ/ντής Λιμενικών Υπηρεσιών ΟΛΗ ΑΕ Υ.Α.Λ.Ε. Τηλ: 2810 284202, 2810 338115 Fax: 2810 226110 e-mail: inf@prtheraklin.gr Ηράκλειο: 23/01/2017 Αρ. Πρωτ: 245/20-1-2017 Σχετ:

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Απαντήσεις σε ερωτήσεις Απαντήσεις σε ερωτήσεις Ερώτηση 1 Στη σελίδα 53 της διακήρυξης αναγράφεται «Μέχρι τώρα οι εφαρμογές των υπηρεσιών ΓΕΜΗ (Μητρώο/ www.businessregistry.gr και Υπηρεσίες Εξωστρέφειας για την εξυπηρέτηση των

Διαβάστε περισσότερα

Ο φάκελος της προσφοράς πρέπει να είναι σφραγισμένος και να φέρει υποχρεωτικά την παρακάτω ετικέτα:

Ο φάκελος της προσφοράς πρέπει να είναι σφραγισμένος και να φέρει υποχρεωτικά την παρακάτω ετικέτα: ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Αρ.Πρωτ.: 6064 Ημερομηνία: 24.04.2013 Πληροφορίες : Τσάγκας Ι. Τηλέφωνο: 210-3293252 ΘΕΜΑ: Αίτηση Υποβολής Προσφοράς για την Αναβάθμιση Λογισμικού Τηλεφωνικού Κέντρου NORTEL. (Πρόχειρος,

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ)

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ) Στις 12/12/2016 κατατέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα σε σχέση με τον Διαγωνισμό "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (HPC-CLUSTER) - Αρ. Πρωτ. 11758" ΕΡΩΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια 70 αδειών χρήσης IP τηλεφωνικών συσκευών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια 70 αδειών χρήσης IP τηλεφωνικών συσκευών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια 70 αδειών χρήσης IP τηλεφωνικών συσκευών Προϋπολογισμός: 2.300,00 (συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 372942 Πράξη «Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε Κύριους Τομείς Εκκλησιαστικής Διοίκησης» Υποέργο Διάρκεια Διαβούλευσης Φορέας (Αναθέτουσα Αρχή) Όνοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

ADVANCE LINE. Επώνυµα Συστήµατα

ADVANCE LINE. Επώνυµα Συστήµατα ADVANCE LINE Επώνυµα Συστήµατα Ασφαλείας & Επικοινωνίας ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 Branded Security & Communication Systems CATALOGUE 2015 NEC SL-1000 NEC SL-1000 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 CATALOGUE 2015 81 Επώνυμα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού 1. Γενική 2. Άρθρο 11 3. Παράρτημα Ζ 4. Παράρτημα Ζ Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τον Αριθμό της Διακήρυξης, ώστε αυτός να συμπεριληφθεί στην Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής όπως απαιτείται στο υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρινίσεις Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρίνιση 1. Το πρότυπο CERIF στο οποίο αναφέρεστε στη διακήρυξη και με το οποίο ζητείτε συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Στη Δημόσια Διαβούλευση του διαγωνισμού με τίτλο: «Εξοπλισμός για επαύξηση επιπέδου ασφάλειας και διαθεσιμότητας φυσικών υποδομών του Υπολογιστικού Κέντρου ΕΚΤ», κωδικό:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ 14. Ποιος είναι ο ρόλος των καρτών δικτύου (Network Interface Card, NIC); Απάντηση: Οι κάρτες δικτύου χρησιμοποιούνται για να συνδέσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 9

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 41410 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή και Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 «Δομή Φιλοξενίας και Στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων με Υψηλή Εμπορική Ελκυστικότητα και Προστιθέμενη Αξία στον Κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας»

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ».

Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ». Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ». Ερώτημα 1 ο Δεδομένου ότι για την εγκατάσταση του παραπάνω δικτύου απαιτείται αδειοδότηση από τους αρμόδιους

Διαβάστε περισσότερα

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται:

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται: Ερώτημα 1: Στην παράγραφο C.2.6 Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής της Διακήρυξης, αναφέρεται ως ελάχιστη προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό το εξής: Παρακαλούμε, διευκρινίστε αν στην κατηγορία συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο

Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο Εισαγωγή Ένα δίκτυο αποτελείται από ενεργά και παθητικά στοιχεία. Στα παθητικά στοιχεία εντάσσονται τα καλώδια και τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία 3... 2. Εταιρεία 1... 4. Εταιρεία 2... 5. Εταιρεία 1... 6. Εταιρεία 2...12. Εταιρεία 3...13. Εταιρεία 4...14. Εταιρεία 5...

Εταιρεία 3... 2. Εταιρεία 1... 4. Εταιρεία 2... 5. Εταιρεία 1... 6. Εταιρεία 2...12. Εταιρεία 3...13. Εταιρεία 4...14. Εταιρεία 5... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ...2 Εταιρεία 3... 2 ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Α...4 Εταιρεία 1... 4 Εταιρεία 2... 5 ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Β...5 εν υπάρχουν ειδικές παρατηρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν υποβληθέντων ερωτημάτων σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη, διευκρινίζονται τα εξής:

Κατόπιν υποβληθέντων ερωτημάτων σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη, διευκρινίζονται τα εξής: Αριθμ. Πρωτ : 2017015007 Σχετ. Έγγραφο : 2017009118 Αθήνα : 20.11.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV Ποσό Σύμβασης: ,42 (με ΦΠΑ 23%) Ημ. Υπογραφής:01/01/2014 Ημ. Λήξης:28/02/2015

14SYMV Ποσό Σύμβασης: ,42 (με ΦΠΑ 23%) Ημ. Υπογραφής:01/01/2014 Ημ. Λήξης:28/02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ INFORMATIC S DEVELOPME NT AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.06.19 13:15:40 EEST Reason: Location:

Διαβάστε περισσότερα

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385)

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385) ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις-Απαντήσεις για τον Ανοικτό Διαγωνισμό «Ολοκληρωμένο Σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων Οίκου Ναύτου e-οίκος Ναύτου» με Αρ Πρωτ. 23906 13/9/2006 Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι. Υπολογιστικά συστήματα: Στρώματα. Βασικές έννοιες [7]

Στόχοι. Υπολογιστικά συστήματα: Στρώματα. Βασικές έννοιες [7] Στόχοι ΕΠΛ 003: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 Να εξηγήσουμε τι είναι τα δίκτυα υπολογιστών, ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες τους και ποιες οι πιο συνηθισμένες τοπολογίες τους. Να περιγράψουμε

Διαβάστε περισσότερα

EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας. GRNET S.A. Greek Research & Technology Network

EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας. GRNET S.A. Greek Research & Technology Network EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας GRNET S.A. Greek Research & Technology Network Αθήνα, 18/01/2019 Αρ. πρωτ. 740/ΠΤ Διευκρινίσεις για την διακήρυξη: «Υπηρεσία διασύνδεσης των γηπέδων διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός Εικονικών Δικτύων Ενότητα 9: Συγκριτική Παρουσίαση βασικών τεχνολογιών VPN

Σχεδιασμός Εικονικών Δικτύων Ενότητα 9: Συγκριτική Παρουσίαση βασικών τεχνολογιών VPN Σχεδιασμός Εικονικών Δικτύων Ενότητα 9: Συγκριτική Παρουσίαση βασικών τεχνολογιών VPN Νικολάου Σπύρος Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/ με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ»

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/ με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/14-1-2016 με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ» ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Σύμφωνα με το κείμενο της διακήρυξης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝAΚΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ 2674/17.10.2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝAΚΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ 2674/17.10.2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝAΚΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ 2674/17.10.2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α Μέρος Α/Α Ενότητα Τεύχους Διακήρυξης Ερώτημα 1 Α.3.1.2 Οι agents του τηλεματικού κέντρου θα διαχειρίζονται μόνο τηλεφωνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΛ 001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Δίκτυα Υπολογιστών

ΕΠΛ 001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Δίκτυα Υπολογιστών ΕΠΛ 001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δίκτυα Υπολογιστών Στόχοι 1 Να εξηγήσουμε τι είναι τα δίκτυα υπολογιστών, ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες τους και ποιες οι πιο συνηθισμένες τοπολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2 Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 Aπό: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών Διεύθυνση: Αγίας Φιλοθέης 21 Τ.Κ: 10556 Aθήνα Γραφείο: Διαχείρισης Έργων Email: e.papagiannis@iaath.gr Τηλέφωνα:

Διαβάστε περισσότερα

Παραλαβή του διαγωνισμού από το δικτυακό τόπο της ΔΕΘ-HELEXPO:

Παραλαβή του διαγωνισμού από το δικτυακό τόπο της ΔΕΘ-HELEXPO: ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κυριακή Κοτίβα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310291580 FAX: 2310291672 e-mail: kkotiva@helexpo.gr Αρ. πρωτ. :3005 Θεσσαλονίκη, 18.12.2015 Προς : ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 6533/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-8200859 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας.

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας. 1) Ερώτηση: Στην παρ. 8 του άρθρου Β.5.4.2. Ποινικές Ρήτρες Εκπτώσεις (σελ.79), προβλέπεται ποινική ρήτρα για κάθε ημέρα καθυστέρησης α) σε περίπτωση παρέλευσης της συμφωνημένης ημερομηνίας παράδοσης των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) Ερώτημα 1 ο : Σύμφωνα με το π.δ. 82/1996 και το νόμο 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το νόμο 3414/2005, η υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι»

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Άσκηση 4 η Τμήμα Mηχ. Πληροφορικής & Υπολογιστών Παν. Δυτικής Αττικής Ημερομηνία έκδοσης: 3/10/2018 Επιμέλεια: Ιωάννης Ξυδάς, Αντώνης Μπόγρης 1. Εισαγωγή Διαχείριση συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

ίκτυα ίκτυο υπολογιστών: Ένα σύνολο από υπολογιστικές συσκευές που συνδέονται µεταξύ τους για σκοπούς επικοινωνίας και χρήσης πόρων. Συνήθως, οι συσκε

ίκτυα ίκτυο υπολογιστών: Ένα σύνολο από υπολογιστικές συσκευές που συνδέονται µεταξύ τους για σκοπούς επικοινωνίας και χρήσης πόρων. Συνήθως, οι συσκε ΙΚΤΥΑ & INTERNET ίκτυα ίκτυο υπολογιστών: Ένα σύνολο από υπολογιστικές συσκευές που συνδέονται µεταξύ τους για σκοπούς επικοινωνίας και χρήσης πόρων. Συνήθως, οι συσκευές συνδέονται µεταξύ τους µε καλώδια

Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 71359

Απάντηση Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 71359 Τεύχος ερωτήσεων / απαντήσεων για τον διαγωνισμό : Υπηρεσίες συμμόρφωσης του Φορέα Ελληνικό Κτηματολόγιο με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Π.Α.»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Π.Α.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 3-12-2013 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αθανάσιος Μακρανδρεου Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4202 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ε Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Κ Α Λ Ε Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα 22-08-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αριθ πρωτ: 18274 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.Π.Ε Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Τμήμα Οικονομικού ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Περιοχή Βασιλάκη

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1-1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1

Γ-1-1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Γ-1-1 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ «1» στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» στη διακήρυξη Φ.965/56/6551420/Σ.3218 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α4 ΤΜΗΜΑ IV 17 Οκτ 16 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1 Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2»

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2» ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2» ενταγμένο στο Εθνικό Πρόγραμμα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ISF)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες διασύνδεσης εξωκείμενων μονάδων με το κεντρικό campus του ΑΠΘ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες διασύνδεσης εξωκείμενων μονάδων με το κεντρικό campus του ΑΠΘ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες διασύνδεσης εξωκείμενων μονάδων με το κεντρικό campus του ΑΠΘ

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων.

1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων. Πίνακας 1 Ειδικό Σύστημα Backup to Disk με deduplication 1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων. 2 1.3

Διαβάστε περισσότερα

A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ

A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ Εισαγωγή Οι προδιαγραφές του υλικού που ακολουθούν, έχουν βασιστεί στο Ενιαίο Πλαίσιο Προγράμματος Σπουδών και στα Προγράμματα σπουδών Πληροφορικής για το Γυμνάσιο και το

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Πέμπτη 04.09.2014, ώρα 15:00, ΔΕΘ-HELEXPO AE, Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, Τμήμα Προμηθειών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Πέμπτη 04.09.2014, ώρα 15:00, ΔΕΘ-HELEXPO AE, Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, Τμήμα Προμηθειών. ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κυριακή Κοτίβα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310291580 FAX: 2310291672 e-mail: supplies@helexpo.gr Προς : ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ Αρ. πρωτ. :2310 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004696190 2016-07-01 Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς στο πλαίσιο Πρόχειρου Διαγωνισμού για την αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΙΕ 1. Την οδηγία 2004/18 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Στη σελίδα 143, C3.9 Desktop GIS ο αριθμός αδειών είναι 300 (Α/Α 2) σε συμφωνία με τον πίνακα της σελίδας 17.

Στη σελίδα 143, C3.9 Desktop GIS ο αριθμός αδειών είναι 300 (Α/Α 2) σε συμφωνία με τον πίνακα της σελίδας 17. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Ερώτηση 1 Σύστημα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Στο πλαίσιο του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του Έργου «Ψηφιακή Πύλη, e Δημοκρατία και Ηλεκτρονική Μάθηση» της οριζόντιας πράξης «Ψηφιακή Σύγκλιση της ΓΣΕΕ με ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

,00. «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» Υποέργο 2 «Υλοποίηση Π.Σ. Λειτουργικών Υπηρεσιών ΗΜ & ΜΥ Δ.Π.Θ.

,00. «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» Υποέργο 2 «Υλοποίηση Π.Σ. Λειτουργικών Υπηρεσιών ΗΜ & ΜΥ Δ.Π.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Πληροφορίες: Τμ. Προμηθειών Ε.Λ./ΔΠΘ, Τηλ.: 25410-79410, Φαξ.: 2541079454, email: supplies@rescom.duth.gr Θέμα : Παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304239 Πράξη Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4 Προμήθεια και Εγκατάσταση εξοπλισμού Διάρκεια Διαβούλευσης Από 23/02/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 25-09-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000488 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 8/2017 ΑΓΟΡΑ NEOY ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ FIREWALL

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 8/2017 ΑΓΟΡΑ NEOY ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ FIREWALL ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Φεβρουαρίου 017 Κύριοι, Διαγωνισμός αρ. 8/017 ΑΓΟΡΑ NEOY ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ FIREWALL 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα διενεργεί διαγωνισμό με

Διαβάστε περισσότερα

Α5.1 Εισαγωγή στα Δίκτυα. Α Λυκείου

Α5.1 Εισαγωγή στα Δίκτυα. Α Λυκείου Α5.1 Εισαγωγή στα Δίκτυα Α Λυκείου Εισαγωγή Δίκτυο Υπολογιστών (Computer Network) είναι μια ομάδα από δύο ή περισσότερους υπολογιστές ή άλλες συσκευές που συνδέονται μεταξύ τους με σκοπό να ανταλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Παράδοση: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου Ονοματεπώνυμο:.

Παράδοση: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου Ονοματεπώνυμο:. Παράδοση: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου Ονοματεπώνυμο:. 1 Ερωτήσεις σωστό-λάθος 1. Ως προς τον χρήστη το WAN εμφανίζεται να λειτουργεί κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο με το LAN. 2. Μια εταιρεία συνήθως εγκαθιστά και

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων 1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων Ερώτηση 1: Μέρος Β, Τεχνική Περιγραφή, Παράγραφος 1.4.7, Παροχή υπηρεσίας φιλοξενίας του υφιστάμενου κέντρου ανάκαμψης από καταστροφή, Στην περίπτωση που οι υπηρεσίες παρασχεθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Τμήμα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ Μαρούσι 23-07-06 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ 1. Πιστοποιήσεις Συμμορφώσεις Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα κατά ISO

Διαβάστε περισσότερα

Η απαίτηση δεν αφορά στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις ΠΣ που ήδη λειτουργούν στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ αλλά στις κατηγορίες των ΠΣ γενικότερα.

Η απαίτηση δεν αφορά στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις ΠΣ που ήδη λειτουργούν στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ αλλά στις κατηγορίες των ΠΣ γενικότερα. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑЇΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης Νο 1/2013 Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διακήρυξη Διαγωνισμού για το έργο «Ανάθεση Υπηρεσιών Φιλοξενίας των Υποδομών των Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΕ»

ΘΕΜΑ: Διακήρυξη Διαγωνισμού για το έργο «Ανάθεση Υπηρεσιών Φιλοξενίας των Υποδομών των Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΕ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΙΚΗΣ 4, 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210 329 1200, FAX: 210 322 1772 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τζένη Δουβή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ ΗΣ Η Ε Κ Δ ΗΛΩΣΗΣ Ε Ν ΔΙ Α Φ Ε ΡΟ Ν Τ Ο Σ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ ΗΣ Η Ε Κ Δ ΗΛΩΣΗΣ Ε Ν ΔΙ Α Φ Ε ΡΟ Ν Τ Ο Σ Κορυδαλλός 15 /12/2016 Αρ. πρωτ.: 39042 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Γρ. Λαμπράκη 240, Τ.Κ. : 181.20 Κορυδαλλός Ηλ/κή δ /νση: www.korydallos.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Προσκαλεί

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Προσκαλεί ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΓΙΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Τηλέφωνο: 20 6092557 Ταχ. Δ/νση: Λ. Μεσογείων 432 Αγ. Παρασκευή -8-206 53 42 Αγία Παρασκευή Αρ. Πρωτοκόλλου: 544 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την συντήρηση του δικτυακού εξοπλισμού του Υπουργείου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την συντήρηση του δικτυακού εξοπλισμού του Υπουργείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αθήνα, 22.8.12 Αριθμ. Πρωτ. ΔΙΟΙΚ/Φ.317/87/19243 Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κυριακή Κοτίβα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310291580 FAX: 2310291672 e-mail: kkotiva@helexpo.gr Αρ.Πρωτ. : 1218 Θεσσαλονίκη, 02.05.2017 Θ Ε Μ Α: ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Θ. Μιχαηλίδης Τηλ. : 2310 99 6879 Fax : 2310 996872 e-mail : gramm-syg@ad.auth.gr Κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. 527/04-11-2015 έγγραφο του Τμήματος Προμηθειών και Διοικητικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. 527/04-11-2015 έγγραφο του Τμήματος Προμηθειών και Διοικητικής ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 213.1314567-75 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 213 1314576 www.inedivim.gr Ημερομηνία: 09/11/2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Διακήρυξη διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού του υποέργου 6 «Ανάπτυξη Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Μάθησης προσαρμοσμένη στις Απαιτήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» της Πράξης «Εργασία και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 15787/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-8200859 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 23.09.2015

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης για προμήθεια (1) Επαγγελματικής Ηλεκτρικής Κουζίνας για την Πρωινή κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Έρευνα αγοράς για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης για προμήθεια (1) Επαγγελματικής Ηλεκτρικής Κουζίνας για την Πρωινή κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Αθήνα, 21.01.2016 Α.Π: ΔΙΑ/2016/10 Έρευνα αγοράς για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης για προμήθεια (1) Επαγγελματικής Ηλεκτρικής Κουζίνας για την Πρωινή κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2. Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον

Κεφάλαιο 2. Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον Κεφάλαιο 2 Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον Εισαγωγή Μέσα αποθήκευσης Δίκτυα υπολογιστών Βάσεις δεδομένων Δίκτυα Υπολογιστών Σύνολο από υπολογιστές ή συσκευές διασυνδεδεμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ» 1 Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...2 1 Γενική Περιγραφή υπό προμήθεια είδους...3 2 Γενικοί Όροι...3 3. Εγγύηση καλής

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1. Εισαγωγή στις βασικές έννοιες των ικτύων ΗΥ

Ενότητα 1. Εισαγωγή στις βασικές έννοιες των ικτύων ΗΥ Ενότητα 1 Εισαγωγή στις βασικές έννοιες των ικτύων ΗΥ Εισαγωγή στις βασικές έννοιες των δικτύων υπολογιστών ικτυακός Καταµερισµός Εργασίας Το υπόδειγµα του Internet Εξοπλισµός ικτύου Κατηγοριοποίηση ικτύων

Διαβάστε περισσότερα

Voip Εφαρμογές και Ποιότητα Υπηρεσιών. Κεφαλέας Νικόλαος Μανικάκης Ιωάννης

Voip Εφαρμογές και Ποιότητα Υπηρεσιών. Κεφαλέας Νικόλαος Μανικάκης Ιωάννης Voip Εφαρμογές και Ποιότητα Υπηρεσιών Κεφαλέας Νικόλαος Μανικάκης Ιωάννης ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Σύγκλιση δικτύων δεδομένων και φωνής Ορισμένα παραδείγματα: τηλέφωνα IP softphones ενοποιημένη επικοινωνία εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ Προηγμένα Εργαλεία Διαχείρισης στα Εθνικά Ερευνητικά & Εκπαιδευτικά Δίκτυα - National Research & Education Networks NRENs (II) Κατανεμημένες Δικτυακές και Υπολογιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Η παρακάτω τοπολογία θα χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του πρωτοκόλλου

Η παρακάτω τοπολογία θα χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του πρωτοκόλλου Redundancy και High Availability είναι δύο στοιχεία επιθυμητά σε κάθε δίκτυο προκειμένου να μη παρατηρείται από τους τελικούς χρήστες downtime. Στο πλαίσιο αυτό, η Cisco δημιούργησε το πρωτόκολλο GLBP

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 580 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1)Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 2)Εκτυπωτής 3)UPS ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επίπεδο δικτύου IP Forwading κτλ

Επίπεδο δικτύου IP Forwading κτλ Επίπεδο δικτύου IP Forwading κτλ (IP για που το έβαλες) Εργαστήριο Δικτύων Υπολογιστών 2014-2015 Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Επίπεδο δικτύου (Network layer) Επίπεδο εφαρμογής (Application layer):

Διαβάστε περισσότερα

Βασική προτεραιότητά μας η ασφάλεια των δεδομένων σας.

Βασική προτεραιότητά μας η ασφάλεια των δεδομένων σας. Τι είναι το Data Center; Για την καλύτερη φιλοξενία (hosting ) των συνδρομητικών εφαρμογών και υπηρεσιών που υποστηρίζουν τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της, η interworks επένδυσε στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ίκτυα υπολογιστών Στόχοι κεφαλαίου ίκτυα

ίκτυα υπολογιστών Στόχοι κεφαλαίου ίκτυα Στόχοι κεφαλαίου ίκτυα υπολογιστών (Κεφαλαιο 15 στο βιβλιο) Περιγραφή των κύριων θεµάτων σχετικά µε τα δίκτυα υπολογιστών Αναφορά στα διάφορα είδη δικτύων Περιγραφή των διαφόρων τοπολογιών των τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένα ικτυακά ΣυστήµαταΚορµού (Backbone Networks)

Ολοκληρωµένα ικτυακά ΣυστήµαταΚορµού (Backbone Networks) Ολοκληρωµένα ικτυακά ΣυστήµαταΚορµού (Backbone Networks) Βασικές τεχνολογίες για δίκτυα κορµού (backbone networks) ο συνδυασµός της οπτικής τεχνολογίας WDM µε δικτυακές τεχνολογικές βαθµίδες υψηλοτέρων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Έκδοση: 1.1 1/12/2014 Ισχύει από 1/12/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β' Σελίδα 1 από 14 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η χρηματιστηριακή πληροφορία,

Διαβάστε περισσότερα

«Τεχνικές προδιαγραφές για την υλοποίηση πιλοτικού συστήματος ασύρματης διάδοσης δεδομένων μέσω διαδικτύου σε κτίρια του ΥΕΝ, ΑΕΝ και Λιμενικές Αρχές»

«Τεχνικές προδιαγραφές για την υλοποίηση πιλοτικού συστήματος ασύρματης διάδοσης δεδομένων μέσω διαδικτύου σε κτίρια του ΥΕΝ, ΑΕΝ και Λιμενικές Αρχές» Πειραιάς 24-05-2005 «Τεχνικές προδιαγραφές για την υλοποίηση πιλοτικού συστήματος ασύρματης διάδοσης δεδομένων μέσω διαδικτύου σε κτίρια του ΥΕΝ, ΑΕΝ και Λιμενικές Αρχές» 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΣΚΟΠΟΣ Η ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα : Α/Α : EA1/2017 Α.Π : KY/

Αθήνα : Α/Α : EA1/2017 Α.Π : KY/ Αθήνα : 13.11.2017 Α/Α : EA1/2017 Α.Π : KY/2017-1175 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια 3 δρομολογητών (routers), 2 firewalls και υπηρεσιών παραμετροποίησης τους για την αναβάθμιση ενεργού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Υλοποίηση Σύγχρονων Ψηφιακών εφαρμογών ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Social Media / Mobile Technologies

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 09/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 09/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ ΛΟΥΔΙΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ 04/08/2015 Αρ. πρωτ. 914 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 7.700,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 09/2015 Ο Φορέας Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές ρυθμίσεις, στατική δρομολόγηση και VLANs

Βασικές ρυθμίσεις, στατική δρομολόγηση και VLANs Βασικές ρυθμίσεις, στατική δρομολόγηση και VLANs Όσοι γνωρίζουν από δίκτυα ξέρουν ότι η κορυφαία εταιρεία σε εξοπλισμό δικτύων (routers, switches κτλ) είναι η Cisco. Είναι λοιπόν ουσιώδες να γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Β. Μάγκλαρης.

Β. Μάγκλαρης. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ Αρχιτεκτονική & Δρομολόγηση στο Internet (Τμήμα 2/2) Ορισμοί & Ταξινόμηση Τεχνικών Δρομολόγησης Δρομολόγηση Επιπέδου Δικτύου (IP) Intra-AS & Inter-AS Β. Μάγκλαρης maglaris@netmode.ntua.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΔΗΜ/ΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Λεωφ. Καλυβίων 33 Λαμία Β. Παλαιολόγου

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά θα πρέπει να γίνουν οι ακόλουθες εργασίες:

Αναλυτικά θα πρέπει να γίνουν οι ακόλουθες εργασίες: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Πληροφορίες: Διονυσία Σγούρου Τηλέφωνο: 213 1306 208 Fax: 213 1306 480 e-mail: dsgourou@ekdd.gr Αθήνα, 18/10/2016 Α.Π.: 5855

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ Εισαγωγή: Το Internet, Μοντέλο Διαχείρισης FCAPS, Ανασκόπηση TCP/IP, Στατιστικές, Ονοματοδοσία στο Internet Β.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ Εισαγωγή: Το Internet, Μοντέλο Διαχείρισης FCAPS, Ανασκόπηση TCP/IP, Στατιστικές, Ονοματοδοσία στο Internet Β. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ Εισαγωγή: Το Internet, Μοντέλο Διαχείρισης FCAPS, Ανασκόπηση TCP/IP, Στατιστικές, Ονοματοδοσία στο Internet Β. Μάγκλαρης maglaris@netmode.ntua.gr www.netmode.ntua.gr 13/10/2014 Άδεια

Διαβάστε περισσότερα