Ειδικό τεύχος Οίκοθεν Διευκρινίσεων. Διαγωνισμού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ειδικό τεύχος Οίκοθεν Διευκρινίσεων. Διαγωνισμού"

Transcript

1 Ειδικό τεύχος Οίκοθεν Διευκρινίσεων Διαγωνισμού «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου» Οίκοθεν Διόρθωση Διευκρινίζονται τα κάτωθι σε ότι αφορά Πίνακα Οικονομικής Προσφοράς 2: Υπηρεσίες Διασύνδεσης: 1. Για το αντικείμενο με περιγραφή «Διασύνδεση Data Center Disaster Recovery Center» ο αριθμός δύο (2) στη στήλη «ΠΟΣΟΤΗΤΑ» αναφέρεται στον αριθμό των άκρων. Κατά συνέπεια, για το εν λόγω αντικείμενο ζητείται ένα (1) κύκλωμα με δύο (2) άκρα, στο DC (Λ. Μεσογείων 286) και στο DRC (Lamda Helix). 2. Για το αντικείμενο με περιγραφή «Διασύνδεση κεντρικών γραφείων Αναθέτουσας Αρχής με DC» ο αριθμός πέντε (5) στη στήλη «ΠΟΣΟΤΗΤΑ» αναφέρεται στον αριθμό των άκρων. Κατά συνέπεια, για το εν λόγω αντικείμενο ζητούνται τέσσερα (4) κυκλώματα με πέντε (5) άκρα, στο DC (Λ. Μεσογείων 286), στο κτίριο της Λ. Μεσογείων 339, στο κτίριο της Λ. Μεσογείων 292, στο κτίριο της Λ. Μεσογείων 308 και στο Περιφερειακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 3. Στην προδιαγραφή 5 του Πίνακα Συμμόρφωσης 2: Γενικές Αρχές Υλοποίησης Διασυνδέσεων αναφέρεται εκ παραδρομής παραπομπή στην προδιαγραφή 0, αντί της ορθής 3. Συνεπώς, Η προδιαγραφή 5 διαμορφώνεται ως εξής: «Οι εργασίες που αναφέρονται στην 3 εκτελούνται από τον Ανάδοχο και όταν κάποιο από τα σημεία δεν είναι έτοιμο να εισαχθεί στην συνολική αρχιτεκτονική με μη υπαιτιότητα του Αναδόχου. 4. Στην παράγραφο ΙΙ στη σελίδα 84 στους Αποδεκτούς Χρόνους Απόκρισης (ΚΡΙΣΙΜΟ - ΥΨΗΛΟ ΜΕΣΑΙΟ) οι χρόνοι που ζητούνται αφορούν τη διαθεσιμότητα σημείου σε πλήρη λειτουργία (κύρια και όπου απαιτείται εφεδρική διασύνδεση).

2 5. Στην παράγραφο ΙΙ.7.0 στη σελίδα 85 αναφέρονται οι αποδεκτοί χρόνοι υλοποιήσεων. Για τα σημεία με Διασύνδεση τύπου 3-6 ο χρόνος των ενενήντα (90) ημερών αναφέρεται σε ημερολογιακές ημέρες. 6. Στον Πίνακα 1, Παράγραφοι 1.4, 1.5, 1.6 σελίδα αναφέρεται πως «Ενδιάμεσα στο κύκλωμα, δεν θα παρεμβάλλεται άλλη συσκευή στο επίπεδο δικτύου / επίπεδο τρία (Network Layer 2/Layer 3)». Οι εν λόγω διασυνδέσεις ζητείται να υλοποιηθούν με τεχνολογίες κάτω του επιπέδου 3 μεταξύ των άκρων των κυκλωμάτων. 7. Στον Πίνακα Συμμόρφωσης 2, Παράγραφος 2.7 στη Σελίδα 93 αναφέρεται ότι ο Ανάδοχος θα πρέπει να προτείνει και να υλοποιήσει την κατάλληλη παραμετροποίηση στον εξοπλισμό εκάστου σημείου (Αναθέτουσας Αρχής και Αναδόχου) ώστε να υλοποιηθεί η ζητούμενη αρχιτεκτονική. Η Αναθέτουσα Αρχή θα παράσχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υλοποίηση της ζητούμενης αρχιτεκτονικής. Ο Ανάδοχος θα πρέπει να μεριμνήσει για την ορθή παραμετροποίηση των συστημάτων που επηρεάζονται από την υλοποίηση της προτεινόμενης αρχιτεκτονικής. 8. Στον Πίνακα 2, Παράγραφο 5 στη σελίδα 95, αναφέρεται ότι οι εργασίες που αναφέρονται στην 3 εκτελούνται από τον Ανάδοχο και όταν κάποιο από τα σημεία δεν είναι έτοιμο να εισαχθεί στην συνολική αρχιτεκτονική με μη υπαιτιότητα του Αναδόχου. Αφορά περιπτώσεις αιτημάτων της Αναθέτουσας Αρχής για δημιουργία νέων σημείων κατά τις οποίες εκκρεμούν εργασίες ευθύνης της Αναθέτουσας Αρχής (πχ διαμόρφωση χώρου). 9. Στον Πίνακα 2, Παράγραφο 2.3 σελίδα 92 ζητείται Ενιαίος και διαφανής τρόπος διασύνδεσης για την Αναθέτουσα Αρχή σε όλα τα σημεία του έργου μέσω διασύνδεσης τύπου Ethernet (FastEthernet, GigabitEthernet. Ταυτόχρονα στον Πίνακα 8, Παράγραφο 8.4 αναφέρεται ότι είναι πιθανό, να ζητηθεί η αναβάθμιση της χωρητικότητας της διασύνδεσης VPN1, VPN2. Σε αυτή την περίπτωση οι εργασίες θα πρέπει να ολοκληρώνονται σε διάστημα είκοσι δύο (22) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που κοινοποιείται η ανάγκη της από την Αναθέτουσα Αρχή. Η Αναθέτουσα Αρχή παρέχει πλήθος interfaces χωρητικότητας 1Gbps ώστε να υλοποιηθούν οι απαιτήσεις της Σύμβασης, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές. 10. Στον Πίνακα 4, Παράγραφος 4.4 Σελίδα 101 αναφέρεται ότι εάν για υπηρεσιακές ανάγκες απαιτηθεί η μεταφορά Κτηματολογικού Γραφείου σε άλλο χώρο εντός του ιδίου ΤΚ, ο Ανάδοχος οφείλει να αναλάβει τη μεταφορά των γραμμών επικοινωνίας από το παλιό στο νέο Κτηματολογικό Γραφείο εντός 90

3 Ημερών για Κτηματολογικό Γραφείο Τύπου Α. Στον Πίνακα 9, Παράγραφο 9.15, Σελίδα 111 αναφέρεται ότι σε περίπτωση που για υπηρεσιακές ανάγκες της Αναθέτουσας Αρχής απαιτηθεί η μεταφορά κάποιας τηλεφωνικής εγκατάστασης (κτίρια Αναθέτουσας Αρχής ή / και Κτηματολογικά Γραφεία) σε άλλη τοποθεσία, ο Ανάδοχος οφείλει να αναλάβει τη μεταφορά χωρίς κόστος για την Αναθέτουσα Αρχή. Οι εργασίες, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε διάστημα είκοσι πέντε (25) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της ανάγκης από την Αναθέτουσα Αρχή. Εκ παραδρομής αναφέρεται το διάστημα των είκοσι πέντε (25) εργασίμων ημερών για την ολοκλήρωση των εργασιών για τη μεταφορά των Τηλεφωνικών συνδέσεων των Κτηματολογικών Γραφείων Τύπου Α, τα οποία για υπηρεσιακές ανάγκες απαιτείται να μεταφερθούν. Όπου δεν υπάρχει διασύνδεση (νέα σημεία) ισχύουν οι χρόνοι υλοποίησης των νέων σημείων, δηλαδή ενενήντα (90) ημέρες. Για ήδη λειτουργούντα σημεία, ισχύει ο χρόνος υλοποίησης των είκοσι πέντε (25) εργάσιμων ημερών. 11. Στον Πίνακα 8, Παράγραφος 8.7 σελ.109 αναφέρεται ότι οι εργασίες υλοποίησης διασύνδεσης αναφέρονται στον Πίνακα Συμμόρφωσης 2: Γενικές Αρχές Υλοποίησης Διασυνδέσεων και θα πρέπει να ολοκληρώνονται σε διάστημα ενενήντα (90) ημερών από τη στιγμή που κοινοποιείται η ανάγκη δημιουργία του από την Αναθέτουσα Αρχή. Το διάστημα των ενενήντα (90) ημερών αναφέρεται σε ημερολογιακές ημέρες. 12. Στον Πίνακα 9, Παράγραφος 9.3 σελ.109 αναφέρεται πως «Η λύση τηλεφωνίας που θα προσφερθεί από τον Ανάδοχο θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών προδιαγραφών σε σχέση με την υπάρχουσα λύση τόσο για τα Κεντρικά Γραφεία όσο και για Κτηματολογικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής». Λαμβάνοντας υπ όψη την παλαιότητα της υπάρχουσας τηλεφωνικής υποδομής, το προτεινόμενο σύστημα θα πρέπει να είναι σύγχρονο και να καλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στο Τεύχος Διακήρυξης (πχ Πίνακας 9 Υποδομή Τηλεφωνικού Κέντρου Αναθέτουσας Αρχής). 13. Στον Πίνακα 9, Παράγραφος 9.12 σελ.111 αναφέρεται ότι σε περίπτωση ανάγκης δημιουργίας νέων τηλεφωνικών γραμμών ο Ανάδοχος οφείλει να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες υλοποίησης, όπως αναφέρονται στον Πίνακα Συμμόρφωσης 2: Γενικές Αρχές Υλοποίησης Διασυνδέσεων, μέσα σε διάστημα είκοσι πέντε (25) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της ανάγκης από την Αναθέτουσα Αρχή. Το διάστημα των είκοσι πέντε (25) εργάσιμων ημερών αφορά την παροχή εξωτερικών καναλιών φωνής. Η παροχή νέων τηλεφωνικών συσκευών σε λειτουργούν σημείο θα πρέπει να παρέχεται σε χρονικό διάστημα εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, όπως αναφέρεται στην Προδιαγραφή 9.13 του Πίνακα Συμμόρφωσης 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή.

4 14. Στον Πίνακα 9, Παράγραφος 9.23 στη σελίδα 113 αναφέρεται ότι όλες οι τυχόν απαιτούμενες (τεχνικής ή άλλης φύσης) εργασίες που ενδεχομένως απαιτηθούν για την υλοποίηση των παραπάνω ζητουμένων, θα υλοποιηθούν με μέριμνα, ευθύνη και δαπάνες του Αναδόχου, χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε διακοπή των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας οποιασδήποτε εγκατάστασης της ΕΚΧΑ Α.Ε.. Οι αλλαγές αφορούν σε όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση των προσφερομένων λύσεων. 15. Στον Πίνακα 9, Παράγραφος 9.25 στη σελίδα 113 αναφέρεται ότι θα πρέπει να αποδοθεί σύντομος Κωδικός Πανελλαδικής εμβέλειας στον οποίο θα καλούν οι πολίτες. Ζητείται 4ψήφιος ή 5ψήφιος αριθμός με δυνατότητα να επιλέξει η Αναθέτουσα Αρχή από τις διαθέσιμες επιλογές αριθμών. 16. Στον Πίνακα 10: Στοιχεία τηλεφωνικών Γραμμών, Σελίδα αναφέρεται προς φορητότητα ο αριθμός Ο 1015, που ανήκει στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», είναι ο τετραψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης και ενημέρωσης πολιτών για θέματα κτηματολογίου.είναι απευθείας συνδεδεμένος (προώθηση κατόπιν εντολής μας) από τον ΟΤΕ στα κεντρικά γραφεία του call center «MEDIATEL», που στην παρούσα φάση είναι, για το «Εθνικό κτηματολόγιο», ο εξωτερικός συνεργάτης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. 17. Στον Πίνακα 9, Παράγραφος 9.51 στη σελίδα 116, αναφέρεται ότι ο Ανάδοχος θα πρέπει να προσφέρει τα εργαλεία λογισμικού για διαχείριση και προγραμματισμό. Η διαχείριση απαιτείται σε όλα τα προσφερόμενα συστήματα. 18. Στον Πίνακα Συμμόρφωσης 9, Παράγραφοι , Σελίδες προδιαγράφεται ένα σύστημα Contact Center. Στον Πίνακα 9 Υποδομή Τηλεφωνικού Κέντρου Αναθέτουσας Αρχής, Σελίδα 189 περιγράφεται η υφιστάμενη υποδομή Τηλεφωνίας. Το επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών του προσφερόμενου Contact Center θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το υπάρχον (Προδιαγραφή 9.91) και συνεπώς θα πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον η τρέχουσα υποδομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Σημειώνεται ότι στην τρέχουσα κατάσταση τα δύο συστήματα λειτουργούν το ένα ως failover του άλλου. Επίσης, στην περίπτωση που προσφερθεί ένα σύστημα που θα εγκατασταθεί στην Αθήνα και θα υποστηρίζει όλες τις υπάρχουσες και μελλοντικές ανάγκες Contact Center του Ελληνικού Κτηματολογίου θα πρέπει να είναι κατ ελάχιστο σε failover διάταξη. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην Προδιαγραφή 9.73 του Πίνακα Συμμόρφωσης 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή, το σύστημα τηλεφωνίας που εξυπηρετεί τα Κεντρικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής να έχει χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας (failover) σε επίπεδο εξοπλισμού και συνεπώς όλα τα επιμέρους υποσυστήματα της παρεχόμενης λύσης τηλεφωνίας θα πρέπει να πληρούν την εν λόγω προδιαγραφή.

5 19. Στον Πίνακα 9, Παράγραφος στη σελίδα 126 αναφέρεται ότι πρέπει να αναφερθεί ο Απαιτούμενος εξοπλισμός (Η/W ή S/W) για τη λειτουργία και διαχείριση κλήσεων και την υποστήριξη IP τηλεφώνων. Αναφέρεται στον εξοπλισμό που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση της λύσης τηλεφωνίας τόσο στα Κεντρικά Γραφεία όσο και στα Κτηματολογικά Γραφεία. 20. Στον Πίνακα 9, Παράγραφος στη σελίδα 127 αναφέρεται ότι η λύση θα πρέπει να διαθέτει αυτόματη απάντηση για 3 ταυτόχρονες εισερχόμενες κλήσεις. Τόσο η εν λόγω προδιαγραφή όσο και η 9.87, αναφέρονται σε δυνατότητα auto attendant, δηλαδή αυτόματης απάντησης με ηχογραφημένο μήνυμα και δυνατότητα προώθησης ανάλογα με την επιλογή του χρήστη. Στην κεντρική υποδομή η δυνατότητα αυτή παρέχεται πλέον μέσω του Contact Center. 21. Στον Πίνακα Συμμόρφωσης 10, Παράγραφος 10.49, Σελίδα 135 προδιαγράφεται η απαίτηση για ίσους ή περισσότερους των 68 δρομολογητών, για την υλοποίηση της διασύνδεσης των Έμμισθων Κτηματολογικών Γραφείων. Οι παρεχόμενοι δρομολογητές θα πρέπει να καλύπτουν τις προδιαγραφές του Πίνακα Συμμόρφωσης 10 Παρεχόμενος Εξοπλισμός Κτηματολογικών Γραφείων, λαμβάνοντας υπ όψη και τις απαιτήσεις των διασυνδέσεων που πρόκειται να παρασχεθούν από τον Ανάδοχο σε κάθε σημείο. 22. Οι PSTN/ISDN γραμμές που λειτουργούν στα Κεντρικά Κτίρια του Ελληνικού Κτηματολογίου είναι εφικτό να συμπτυχθούν σε PRI γραμμές, εφόσον δεν μεταβάλλεται η λειτουργικότητά τους, όπως αναφέρεται στην Προδιαγραφή 9.69 του Πίνακα Συμμόρφωσης 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσας Αρχής. 23. Το Τηλεφωνικό Κέντρο στην Αθήνα βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων 288. Ωστόσο, υπάρχουν γέφυρες (Ethernet και Fiber Optic) μεταξύ του Data Center της Λ. Μεσογείων 286 και του Data Center της Λ. Μεσογείων 288. Όλες οι δικτυακές διασυνδέσεις έχουν τερματιστεί το Data Center της Λ. Μεσογείων 286. Οι τρόποι σύνδεσης των κτιρίων αναφέρονται στην Παράγραφο Ι Στον Πίνακα 4, σελίδα 176, αναφέρεται η τρέχουσα κατάσταση δικτυακών διασυνδέσεων, στην οποία λειτουργούν 15 Κτηματολογικά Γραφεία Επίσης στους Πίνακες 23 και 13 αναφέρονται τα τρέχουσα στοιχεία της τηλεφωνικής υποδομής των Κτηματολογικών Γραφείων. Ο αριθμός των λειτουργούντων γραφείων θα αυξηθεί και η τελική κατανομή αναφέρεται στον Πίνακα 5. Οι υπηρεσίες

6 σταθερής τηλεφωνίας θα δοθούν σε όλα τα Κτηματολογικά Γραφεία του Πίνακα 5 (Κατηγορίας Α και Κατηγορίας Β), όπως σχετικά αναφέρεται στην Παράγραφο Ι.2.0, στον Πίνακα 14 (Κατανομή Χρηστών) και στον Πίνακα Οικονομικής Προσφοράς 3.1: Υπηρεσίες Τηλεφωνίας για τα Σημεία Παρουσίας του Ελληνικού Κτηματολογίου.. Επιπλέον, ο αριθμός των χρηστών προκύπτει και από τον αριθμό των ζητούμενων συσκευών (Πίνακας 9 Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή, αρ. προδιαγραφών και 9.157). 25. Στον Πίνακα Οικονομικής Προσφοράς 7: Προσφερόμενος Εξοπλισμός Σελ 222 της Διακήρυξης, αναφέρεται ότι ζητούνται 61 δρομολογητές και 62 μεταγωγείς. Εκ παραδρομής έχουν αναφερθεί οι αριθμοί των 61 δρομολογητών και 62 μεταγωγέων. Ο αριθμός των ζητούμενων μεταγωγέων και δρομολογητών είναι εξήντα οκτώ (68). 26. Ο Πίνακας Οικονομικής Προσφοράς 3.1: Υπηρεσίες Τηλεφωνίας για τα Σημεία Παρουσίας του Ελληνικού Κτηματολογίου, αποτελεί ενδεικτική απεικόνιση της τιμολόγησης για τις ανάγκες υποβολής της οικονομικής προσφοράς των Υποψηφίων Αναδόχων και ισχύει η προδιαγραφή 9.55 περί έκδοσης ενιαίου τιμολογίου στο οποίο θα αναγράφονται οι χρεώσεις όλων των επιμέρους σημείων. 27. Στον Πίνακα 9 - Υποδομή Τηλεφωνικού Κέντρου Αναθέτουσας Αρχής παρουσιάζεται μια γενική περιγραφή της υφιστάμενης υποδομής. Πρόσθετα δίνεται η δυνατότητα χρησιμοποίησης του ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού για τις Υπηρεσίες Τηλεφωνίας. Δεδομένου ότι για την αξιοποίηση της υφιστάμενης υποδομής θα πρέπει να υπολογιστούν οι απαιτούμενες αναβαθμίσεις λογισμικού (upgrade paths) δίνεται αναλυτική κατάσταση των υφιστάμενων αδειών. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Μονάδα διαχείρισης κλήσεων ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΜΑΧΙΟ 2 Top Level Part For Unified Communications Manager Ordering 1.2 Unified CM H3 Appliance, 0 Seats UNIFIED-CM-6.0 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 MCS7825H3-K9- CMB1 ΤΕΜΑΧΙΟ Power Cord Europe CAB-ACE ΤΕΜΑΧΙΟ Seat CCX ENH CCM Bundle - AVAILABLE ONLY WITH CCM Cisco Unified Operations Mgr And Service Monitor Eval CD Unified Presence 6.0 Software - available with CCM CCX-50-CM- BUNDLE CUOMSM-EVAL- K9 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 SW-CUP6.0-K9P ΤΕΜΑΧΙΟ 2

7 License Unified CM Appliance, 1,000 seats Hardware Security Key for CCM Admin, Release 4.0 or Greater Top level SKU, Unified CallManager Software Subscription LIC-CM = KEY-CCM- ADMIN-K9= ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 UCSS-UCM ΤΕΜΑΧΙΟ 2 UCSS for UCM for Two Years - 10 users UCSS-UCM-2-10 ΤΕΜΑΧΙΟ 6 UCSS for UCM for Two Years users UCSS-UCM ΤΕΜΑΧΙΟ 4 Unity Bundle UNITY-BUNDLE Unity Release 5 UNITY-5.X-K9 Unity VM, 200 users (w/ 16 sessions) UNITYV5-200USR One Unity UM for Exchange User UNITYU5-USR-E One Unity VM User UNITYV5-USR-E Message Store 2003 UNITY5.X-EXCH- KIT UCSS for Unity UCSS-UNITY Unity UCSS UM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 100 pack 7815-I3 for Cisco Unity Power Cord - Fr, Ger, Neth, Nor, Sp, Swe, Aus, Belg, Peru UCSS-UTY-UM UCSS-UTY-VM UCSS-UTY-VM MCS-7815-I3- ECS1 UNITY-PWR- EUR Rail Kit To Rack Mount MCS 7815-I3 RAIL-7815-I3 Unity Operating System 2003 UNITY-SYSDISK CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE, Move to dedicated server CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE Move to dedicated server CCX-50- BUNDLE-UPG CCX-50EP-BUN- UPG= UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 1 users UCSS-CCX-P-2-1 ADD ONs to an EXISTING 5.0 PREMIUM Deployment CCX-50-PRE- ADDON

8 CCX 4.0 PRE Configurable - ADD to an EXISTING deployment CCX 5.0 PRE Seat Qty 1 (agent or supervisor) CCX 5.0 Add On Kit CCX-5.0- ADDON-PRE CCX-50PRE- SEAT1 CCX-50-ADDON- KIT UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 10 users HW Only MCS-7816-H3 with 2GB RAM and One 160GB SATA HD UCSS-CCX-P-2-10 MCS-7816-H3- CCX1 Power Cord Europe CAB-ACE Cisco ATA Port Adaptor, 600 Ohm Impedance ATA186-I1-A ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ATA Power Supply Cable for Continental Europe ATACAB-EU ΤΕΜΑΧΙΟ 2 CallManager Unit license for Cisco ATA SW-CCM-UL- ANA ΤΕΜΑΧΙΟ 2 2 Μονάδα διαχείρισης κλήσεων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Top Level Part For Unified Communications Manager Ordering Unified CM H3 Appliance, 0 Seats UNIFIED-CM-6.0 MCS7816H3-K9- CMB1 2.3 Power Cord Europe CAB-ACE Seat CCX ENH CCM Bundle - AVAILABLE ONLY WITH CCM Cisco Unified Operations Mgr And Service Monitor Eval CD Unified Presence 6.0 Software - available with CCM License Unified CM Appliance, 500 seats Hardware Security Key for CCM Admin, Release 4.0 or Greater Top level SKU, Unified CallManager Software Subscription CCX-50-CM- BUNDLE CUOMSM-EVAL- K9 SW-CUP6.0-K9P LIC-CM = KEY-CCM- ADMIN-K9= UCSS-UCM UCSS for UCM for Two Years - 10 users UCSS-UCM-2-10 UCSS for Unity UCSS-UNITY Unity UCSS UM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 10 pack 7815-I3 for Cisco Unity UCSS-UTY-UM UCSS-UTY-VM MCS-7815-I3- ECS1

9 Power Cord - Fr, Ger, Neth, Nor, Sp, Swe, Aus, Belg, Peru UNITY-PWR- EUR Rail Kit To Rack Mount MCS 7815-I3 RAIL-7815-I3 Unity Operating System 2003 UNITY-SYSDISK Unity Release 5 UNITY-5.X-K9 Unity VM, 50 users (w/ 16 sessions) UNITYV5-50USR One Unity UM for Exchange User UNITYU5-USR-E Message Store 2003 CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE, Move to dedicated server CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE Move to dedicated server UNITY5.X-EXCH- KIT CCX-50- BUNDLE-UPG CCX-50EP-BUN- UPG= UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 1 users UCSS-CCX-P-2-1 HW Only MCS-7816-H3 with 2GB RAM and One 160GB SATA HD MCS-7816-H3- CCX1 Power Cord Europe CAB-ACE Cisco ATA Port Adaptor, 600 Ohm Impedance ATA186-I1-A ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ATA Power Supply Cable for Continental Europe ATACAB-EU ΤΕΜΑΧΙΟ 2 CallManager Unit license for Cisco ATA SW-CCM-UL- ANA ΤΕΜΑΧΙΟ 2 3 Δρομολογητής (Voice Gateway) ΑΘΗΝΩΝ Voice Bundle,PVDM2-64,SP Serv,64F/256D Cisco 3845 SPSK9-AISK9 FEAT SET FACTORY UPG FOR BUNDLES IP Communications High-Density Digital Voice NM with 2 T1/E1 2-Port 2nd Gen Multiflex Trunk Voice/WAN Int. Card - T1/E1 CISCO3845- V/K9 S384UAISK NM-HDV2-2T1/E1 VWIC2-2MFT- T1/E Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Port Serial WAN Interface Card WIC-1T 3.8 Cisco3845 redundant AC power supply PWR-3845-AC/2 3.9 Power Cord Europe CAB-ACE 3.1 Device manager for routers ROUTER-SDM

10 Cisco 3845 AC power supply PWR-3845-AC BM SDRAM default memory for MB Cisco 3800 Compact Flash Memory Default MEM D-INCL MEM CF-INCL 64-Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM2-64 E1- ISDN PRI Cable, 10 Feet CAB-E1-PRI X.21 Cable, DTE, Male, 10 Feet CAB-X21MT Δρομολογητής (Voice Gateway) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3825 Voice Bundle,PVDM2-64,SP Serv,64F/256D Cisco 3825 SPSK9-AISK9 FEAT SET FACTORY UPG FOR BUNDLES IP Communications High-Density Digital Voice NM with 2 T1/E1 CISCO3825- V/K9 S382UAISK NM-HDV2-2T1/E Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Port Serial WAN Interface Card WIC-1T 4.7 Power Cord Europe CAB-ACE 4.8 Device manager for routers ROUTER-SDM 4.9 Cisco 3825 AC power supply PWR-3825-AC BM SDRAM default memory for MB Cisco 3800 Compact Flash Memory Default MEM D-INCL MEM CF-INCL 64-Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM2-64 E1- ISDN PRI Cable, 10 Feet CAB-E1-PRI X.21 Cable, DTE, Male, 10 Feet CAB-X21MT 7 Δικτυακά τηλέφωνα μονής γραμμής ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7911G CP-7911G ΤΕΜΑΧΙΟ Δικτυακά τηλέφωνα διπλής γραμμής ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7941 CP-7941G ΤΕΜΑΧΙΟ 25 9 Δικτυακά τηλέφωνα πολλαπλών γραμμών Cisco IP Phone 7961 CP-7961G IP Phone Expansion Module CP-7914= 8 10 Δικτυακά τηλέφωνα τύπου κονσόλας ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7961 CP-7961G ΤΕΜΑΧΙΟ 4

11 Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων μονής γραμμής CallManager RTU License for Single IP Phone 7911 Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων διπλής γραμμής License, CallManager, Cisco IP Phone Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων πολλαπλών γραμμών license, Cisco IP Phone Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων τύπου κονσόλας license, Cisco IP Phone 7961 SW-CCM-UL SW-CCM-UL SW-CCM-UL SW-CCM-UL ΤΕΜΑΧΙΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΟ 25 ΤΕΜΑΧΙΟ 25 8 ΤΕΜΑΧΙΟ 18 ΤΕΜΑΧΙΟ 4 ΤΕΜΑΧΙΟ Η λειτουργία των Data Centers είναι Active Standby. Σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας, το Disaster Recovery Center βρίσκεται σε κατάσταση hotstandby και οι εξυπηρετητές που έχουν εγκατασταθεί εκεί δεν εξυπηρετούν αιτήσεις χρηστών. Στην περίπτωση της διασύνδεσης Internet η λειτουργία των Data Centers αναφέρεται στην Παρ. Ι Στα απομακρυσμένα σημεία ισχύουν τα παρακάτω: Στα Γραφεία Κτηματογράφησης έχει υλοποιηθεί λύση DM-VPN μεταξύ των σημείων αυτών και των Data Centers, συνεπώς λειτουργούν οι συνδέσεις των σημείων με το DC ενώ σε περίπτωση βλάβης και αδυναμίας εξυπηρέτησης της κίνησης από το DC, αναλαμβάνει αυτόματα το DRC (Παρ. Ι ). Στα Κτηματολογικά Γραφεία έχει υλοποιηθεί λύση IPSec VPN μεταξύ των απομακρυσμένων σημείων με τα συστήματα ασφαλείας του DC. Η δρομολόγηση της κίνησης γίνεται μέσω του εξοπλισμού του DC και σε περίπτωση βλάβης του εξοπλισμού αυτού η δρομολόγηση θα πρέπει να γίνει από τον αντίστοιχο του DRC (Παρ. Ι ). Σε όλα τα απομακρυσμένα σημεία οι δύο διασυνδέσεις (primary και backup) δε λειτουργούν ταυτόχρονα. Η primary διασύνδεση είναι ενεργή και σε περίπτωση βλάβης η κίνηση δρομολογείται από την backup, χωρίς να υπάρξει απώλεια υπηρεσιών. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι δεν έχουν εφαρμοστεί τεχνικές load balancing της κίνησης.

12 29. Η διασύνδεση VPN3 (διασύνδεση Περιφερειακών Γραφείων) στην παρούσα αρχιτεκτονική (Παρ. Ι ) εξυπηρετεί τη διασύνδεση με το Περιφερειακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΠΚΘ). Ωστόσο, η διασύνδεση VPN3 δεν ζητείται στις παρεχόμενες υπηρεσίες διασύνδεσης, καθώς η διασύνδεση του ΠΚΘ, ως Κεντρικό Γραφείο, εντάσσεται στις αυξημένου τύπου διασυνδέσεις που περιγράφονται στην Παρ. Ι..7 και στον Πίνακα Συμμόρφωσης 6: Διασύνδεση Κεντρικών Γραφείων Αναθέτουσας Αρχής (Προδιαγραφή 6.2), με αποτέλεσμα η διασύνδεση VPN3 να μην παραμείνει στις ζητούμενες υπηρεσίες διασύνδεσης που καλείται να παράσχει ο Ανάδοχος του έργου. 30. Πιν.2 Προδ. : «Στην προτεινόμενη λύση υλοποίησης της απευθείας διασύνδεσης θα πρέπει να ληφθεί υπ όψιν ότι εκτός από την απευθείας σύνδεση που περιγράφεται στο, απαιτείται σύνδεση τύπου Ethernet του εξοπλισμού της Αναθέτουσας Αρχής με το τοπικό δίκτυο του κάθε σημείου Ο υπάρχον εξοπλισμός της Αναθέτουσας Αρχής που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση των διασυνδέσεων αναφέρεται στους ακόλουθους πίνακες: Λειτουργούντα σημεία: o Πίνακας 4 Έμμισθα Κτηματολογικά Γραφεία o Πίνακας 6 Διευθύνσεις/Δικτυακός Εξοπλισμός Γραφείων Κτηματογράφησης o Πίνακας 8 Δικτυακός Εξοπλισμός Αναθέτουσας Αρχής Νέα σημεία: για την υλοποίηση των νέων σημείων (Κτηματολογικά Γραφεία Τύπου Α και Τύπου Β) ζητείται η προμήθεια εξοπλισμού, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον Πίνακα Συμμόρφωσης 10 Παρεχόμενος Εξοπλισμός Κτηματολογικών Γραφείων. Οι προσφέροντες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι ο εξοπλισμός στα λειτουργούντα σημεία δε δύναται να αντικατασταθεί (Προδ. 2.8) και συνεπώς θα πρέπει να σχεδιαστεί η κατάλληλη αρχιτεκτονική διασύνδεσης λαμβάνοντας υπ όψη τις προδιαγραφές του Πίνακα 2 σε σχέση με τη λίστα του υπάρχοντος εξοπλισμού, καθώς η εν λόγω λίστα περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα δρομολογητών που χρησιμοποιούνται ήδη και συνεπώς μπορεί να εξαχθεί συμπέρασμα για την ύπαρξη των απαραίτητων στοιχείων στον εξοπλισμό. Στην περίπτωση που η προτεινόμενη διασύνδεση δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί ο Ανάδοχος οφείλει να παράσχει λύση διασύνδεσης με την ίδια ή καλύτερη απόδοση και ασφάλεια (Προδ. 8). 31. Προδ : Υποστήριξη ταχύτητας 100 / 1000 (Mbps). H προδιαγραφή αφορά τη δυνατότητα τα Interfaces Ethernet. 32. Προδ : «Υποστήριξη απόδοσης διευθύνσεων δικτύου με το πρωτόκολλο DHCP». Οι προς προμήθεια μεταγωγείς πρόκειται να εγκατασταθούν στα Κτηματολογικά Γραφεία (Τύπου Α και Τύπου Β) για την

13 υλοποίηση των τοπικών LANs. Ρόλο DHCP server στα γραφεία αυτών πρόκειται να έχουν οι δρομολογητές που θα εγκατασταθούν στα εν λόγω σημεία (Προδ ) και συνεπώς δεν είναι απαραίτητη η υποστήριξη DHCP Server των μεταγωγέων. 33. Η προμήθεια εξοπλισμού αντικατάστασης του υπάρχοντος εξοπλισμού, δεν αποτελεί αντικείμενο της Διακήρυξης, όπως αναφέρεται στην Προδ Ο Ανάδοχος θα πρέπει να φροντίσει ώστε να πληρούνται οι ζητούμενες προδιαγραφές. Στην περίπτωση που τα ζητούμενα δεν είναι εφικτό να ικανοποιηθούν με μη υπαιτιότητα του Αναδόχου ισχύουν τα αναγραφόμενα στην Παρ. ΙΙ.7.2, σε ότι αφορά τα ζητήματα απόδοσης ρητρών. 34. Σε όσα σημεία δεν αναφέρεται ο router, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία προμήθειάς του. Ωστόσο, το μοντέλο δε θα είναι διαφορετικό αυτών που χρησιμοποιούνται ήδη και αναφέρονται στους αντίστοιχους Πίνακες της Διακήρυξης. 35. Τα σημεία στα οποία ο εξοπλισμός είναι Cisco 836, καθότι αφορούν εξοπλισμό εγκατεστημένο στα Άμμισθα Κτηματολογικά Γραφεία, τα οποία δεν εντάσσονται στα σημεία παροχής δικτυακών υπηρεσιών της Διακήρυξης. Σε ότι αφορά τα σημεία με εξοπλισμό Cisco 887VAG, οι προσφέροντες θα πρέπει να σχεδιάσουν την κατάλληλη αρχιτεκτονική διασύνδεσης λαμβάνοντας υπ όψη τις προδιαγραφές του Πίνακα 2 σε σχέση με τη λίστα του υπάρχοντος εξοπλισμού. Στην περίπτωση που η προτεινόμενη διασύνδεση δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί ο Ανάδοχος οφείλει να παράσχει λύση διασύνδεσης με την ίδια ή καλύτερη απόδοση και ασφάλεια (Προδ. 8). Τέλος σε όλα τα μοντέλα στα οποία υπάρχουν τουλάχιστον δύο φυσικά Ethernet interfaces, μόνο το ένα χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του τοπικού δικτύου (LAN). 36. Επισημαίνεται ότι στο Τεύχος Διακήρυξης δε ζητείται αποκλειστικά λύση CUCM, αλλά λύση τηλεφωνίας με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται αντίστοιχους στους Πίνακες Συμμόρφωσης, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η λύση CUCM. Επίσης διευκρινίζεται ότι λόγω της τωρινής εγκατάστασης συστήματος τηλεφωνίας της κατασκευάστριας εταιρίας Cisco, χρησιμοποιείται αντίστοιχη ορολογία στην περιγραφή υπηρεσιών. 37. Προδιαγραφή 9.84 (σελ.121):

14 Η αρχιτεκτονική υλοποίησης (πχ πλήθος HW, τοποθεσία κλπ) αποφασίζονται από τον προσφέροντα, ως μέρος της προτεινόμενης λύσης, αρκεί να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. Το επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών του προσφερόμενων υποσυστημάτων θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το υπάρχον (Προδιαγραφή 9.91) και συνεπώς θα πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον η τρέχουσα υποδομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Σημειώνεται ότι στην τρέχουσα κατάσταση το κύριο σύστημα και τα υποσυστήματα του λειτουργούν το ένα ως failover του άλλου. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην Προδιαγραφή 9.73 του Πίνακα Συμμόρφωσης 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή, το σύστημα τηλεφωνίας που εξυπηρετεί τα Κεντρικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής να έχει χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας (failover) σε επίπεδο εξοπλισμού και συνεπώς όλα τα επιμέρους υποσυστήματα της παρεχόμενης λύσης τηλεφωνίας θα πρέπει να πληρούν την εν λόγω προδιαγραφή. Στην υπάρχουσα κατάσταση οι υπηρεσίες Instant Messaging & Presence δεν είναι εγκατεστημένες. Η παροχή υπηρεσιών που δεν υφίστανται είναι στην ευχέρεια του προσφέροντα να τις παράσχει, βάσει της Προδιαγραφής 9.3, σύμφωνα με την οποία. Η λύση τηλεφωνίας που θα προσφερθεί από τον Ανάδοχο θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών προδιαγραφών σε σχέση με την υπάρχουσα λύση τόσο για τα Κεντρικά Γραφεία όσο και για τα Κτηματολογικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής. Η δυνατότητα εναλλακτικής δρομολόγησης των κλήσεων αναφέρεται στην λύση τηλεφωνίας που πρόκειται να δοθεί στα Κεντρικά Γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής και σχετίζεται με την ύπαρξη υψηλής διαθεσιμότητας (Προδ. 9.83) της προσφερόμενης λύσης τηλεφωνίας. 38. Προδιαγραφή 9.85 (σελ.121): Να δίνεται η δυνατότητα σε πενήντα (50) ταυτόχρονους χρήστες είτε να καταγράφουν το μήνυμά τους είτε να τα ακούν. 39. Ακολουθεί Πίνακας του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στην υπάρχουσα λύση παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Μονάδα διαχείρισης κλήσεων ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΜΑΧΙΟ 2 Top Level Part For Unified Communications Manager Ordering 1.2 Unified CM H3 Appliance, 0 Seats UNIFIED-CM-6.0 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 MCS7825H3-K9- CMB1 ΤΕΜΑΧΙΟ 2

15 1.3 Power Cord Europe CAB-ACE ΤΕΜΑΧΙΟ Seat CCX ENH CCM Bundle - AVAILABLE ONLY WITH CCM Cisco Unified Operations Mgr And Service Monitor Eval CD Unified Presence 6.0 Software - available with CCM License Unified CM Appliance, 1,000 seats Hardware Security Key for CCM Admin, Release 4.0 or Greater Top level SKU, Unified CallManager Software Subscription CCX-50-CM- BUNDLE CUOMSM-EVAL- K9 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 SW-CUP6.0-K9P ΤΕΜΑΧΙΟ 2 LIC-CM = KEY-CCM- ADMIN-K9= ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ΤΕΜΑΧΙΟ 2 UCSS-UCM ΤΕΜΑΧΙΟ 2 UCSS for UCM for Two Years - 10 users UCSS-UCM-2-10 ΤΕΜΑΧΙΟ 6 UCSS for UCM for Two Years users UCSS-UCM ΤΕΜΑΧΙΟ 4 Unity Bundle UNITY-BUNDLE Unity Release 5 UNITY-5.X-K9 Unity VM, 200 users (w/ 16 sessions) UNITYV5-200USR One Unity UM for Exchange User UNITYU5-USR-E One Unity VM User UNITYV5-USR-E Message Store 2003 UNITY5.X-EXCH- KIT UCSS for Unity UCSS-UNITY Unity UCSS UM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 100 pack 7815-I3 for Cisco Unity Power Cord - Fr, Ger, Neth, Nor, Sp, Swe, Aus, Belg, Peru UCSS-UTY-UM UCSS-UTY-VM UCSS-UTY-VM MCS-7815-I3- ECS1 UNITY-PWR- EUR Rail Kit To Rack Mount MCS 7815-I3 RAIL-7815-I3 Unity Operating System 2003 UNITY-SYSDISK CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE, Move to dedicated server CCX-50- BUNDLE-UPG 1.2 CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE Move to CCX-50EP-BUN-

16 7 dedicated server UPG= UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 1 users UCSS-CCX-P ADD ONs to an EXISTING 5.0 PREMIUM Deployment CCX 4.0 PRE Configurable - ADD to an EXISTING deployment CCX 5.0 PRE Seat Qty 1 (agent or supervisor) CCX 5.0 Add On Kit CCX-50-PRE- ADDON CCX-5.0- ADDON-PRE CCX-50PRE- SEAT1 CCX-50-ADDON- KIT UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 10 users HW Only MCS-7816-H3 with 2GB RAM and One 160GB SATA HD UCSS-CCX-P-2-10 MCS-7816-H3- CCX1 Power Cord Europe CAB-ACE Cisco ATA Port Adaptor, 600 Ohm Impedance ATA186-I1-A ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ATA Power Supply Cable for Continental Europe ATACAB-EU ΤΕΜΑΧΙΟ 2 CallManager Unit license for Cisco ATA SW-CCM-UL- ANA ΤΕΜΑΧΙΟ 2 2 Μονάδα διαχείρισης κλήσεων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Top Level Part For Unified Communications Manager Ordering Unified CM H3 Appliance, 0 Seats UNIFIED-CM-6.0 MCS7816H3-K9- CMB1 2.3 Power Cord Europe CAB-ACE Seat CCX ENH CCM Bundle - AVAILABLE ONLY WITH CCM Cisco Unified Operations Mgr And Service Monitor Eval CD Unified Presence 6.0 Software - available with CCM License Unified CM Appliance, 500 seats Hardware Security Key for CCM Admin, Release 4.0 or Greater Top level SKU, Unified CallManager Software Subscription CCX-50-CM- BUNDLE CUOMSM-EVAL- K9 SW-CUP6.0-K9P LIC-CM = KEY-CCM- ADMIN-K9= UCSS-UCM UCSS for UCM for Two Years - 10 users UCSS-UCM-2-10 UCSS for Unity UCSS-UNITY

17 Unity UCSS UM User two year 10 pack Unity UCSS VM User two year 10 pack 7815-I3 for Cisco Unity Power Cord - Fr, Ger, Neth, Nor, Sp, Swe, Aus, Belg, Peru UCSS-UTY-UM UCSS-UTY-VM MCS-7815-I3- ECS1 UNITY-PWR- EUR Rail Kit To Rack Mount MCS 7815-I3 RAIL-7815-I3 Unity Operating System 2003 UNITY-SYSDISK Unity Release 5 UNITY-5.X-K9 Unity VM, 50 users (w/ 16 sessions) UNITYV5-50USR One Unity UM for Exchange User UNITYU5-USR-E Message Store 2003 CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE, Move to dedicated server CCX 5.0 UPG Bundle ENH-PRE Move to dedicated server UNITY5.X-EXCH- KIT CCX-50- BUNDLE-UPG CCX-50EP-BUN- UPG= UCCS for Cisco Unified Contact Center Express UCSS-CCX UCSS for CCX PRE for Two Year - 1 users UCSS-CCX-P-2-1 HW Only MCS-7816-H3 with 2GB RAM and One 160GB SATA HD MCS-7816-H3- CCX1 Power Cord Europe CAB-ACE Cisco ATA Port Adaptor, 600 Ohm Impedance ATA186-I1-A ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ATA Power Supply Cable for Continental Europe ATACAB-EU ΤΕΜΑΧΙΟ 2 CallManager Unit license for Cisco ATA SW-CCM-UL- ANA ΤΕΜΑΧΙΟ 2 3 Δρομολογητής (Voice Gateway) ΑΘΗΝΩΝ Voice Bundle,PVDM2-64,SP Serv,64F/256D Cisco 3845 SPSK9-AISK9 FEAT SET FACTORY UPG FOR BUNDLES IP Communications High-Density Digital Voice NM with 2 T1/E1 2-Port 2nd Gen Multiflex Trunk Voice/WAN Int. Card - T1/E1 CISCO3845- V/K9 S384UAISK NM-HDV2-2T1/E1 VWIC2-2MFT- T1/E1

18 Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Port Serial WAN Interface Card WIC-1T 3.8 Cisco3845 redundant AC power supply PWR-3845-AC/2 3.9 Power Cord Europe CAB-ACE Device manager for routers ROUTER-SDM Cisco 3845 AC power supply PWR-3845-AC BM SDRAM default memory for MB Cisco 3800 Compact Flash Memory Default MEM D-INCL MEM CF-INCL 64-Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM2-64 E1- ISDN PRI Cable, 10 Feet CAB-E1-PRI X.21 Cable, DTE, Male, 10 Feet CAB-X21MT Δρομολογητής (Voice Gateway) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3825 Voice Bundle,PVDM2-64,SP Serv,64F/256D Cisco 3825 SPSK9-AISK9 FEAT SET FACTORY UPG FOR BUNDLES IP Communications High-Density Digital Voice NM with 2 T1/E1 CISCO3825- V/K9 S382UAISK NM-HDV2-2T1/E Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM Port Serial WAN Interface Card WIC-1T 4.7 Power Cord Europe CAB-ACE 4.8 Device manager for routers ROUTER-SDM 4.9 Cisco 3825 AC power supply PWR-3825-AC BM SDRAM default memory for MB Cisco 3800 Compact Flash Memory Default MEM D-INCL MEM CF-INCL 64-Channel Packet Voice/Fax DSP Module PVDM2-64 E1- ISDN PRI Cable, 10 Feet CAB-E1-PRI X.21 Cable, DTE, Male, 10 Feet CAB-X21MT 7 Δικτυακά τηλέφωνα μονής γραμμής ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7911G CP-7911G ΤΕΜΑΧΙΟ Δικτυακά τηλέφωνα διπλής γραμμής ΤΕΜΑΧΙΟ 25

19 8.1 Cisco IP Phone 7941 CP-7941G ΤΕΜΑΧΙΟ 25 9 Δικτυακά τηλέφωνα πολλαπλών γραμμών Cisco IP Phone 7961 CP-7961G IP Phone Expansion Module CP-7914= 8 10 Δικτυακά τηλέφωνα τύπου κονσόλας ΤΕΜΑΧΙΟ Cisco IP Phone 7961 CP-7961G ΤΕΜΑΧΙΟ Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων μονής γραμμής CallManager RTU License for Single IP Phone 7911 Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων διπλής γραμμής License, CallManager, Cisco IP Phone Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων πολλαπλών γραμμών license, Cisco IP Phone Άδεια χρήσης (licence) τηλεφωνικής συσκευής δικτυακών τηλεφώνων τύπου κονσόλας license, Cisco IP Phone 7961 SW-CCM-UL SW-CCM-UL SW-CCM-UL SW-CCM-UL ΤΕΜΑΧΙΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΟ 25 ΤΕΜΑΧΙΟ 25 8 ΤΕΜΑΧΙΟ 18 ΤΕΜΑΧΙΟ 4 ΤΕΜΑΧΙΟ Το πλήθος και το είδος των agents που ζητούνται για το Contact Center αναφέρεται στην Προδ Η αρχιτεκτονική υλοποίησης (πχ πλήθος HW, τοποθεσία κλπ) αποφασίζονται από τον προσφέροντα, ως μέρος της προτεινόμενης λύσης, αρκεί να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. Το επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών του προσφερόμενων υποσυστημάτων θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το υπάρχον (Προδιαγραφή 9.91) και συνεπώς θα πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον η τρέχουσα υποδομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. 41. Παρακάτω αναφέρονται τα αποτελέσματα των sh ver και sh inventory των routers: VoiceGateATH#sh inventory NAME: "3845 chassis", DESCR: "3845 chassis" PID: CISCO3845, VID: V01, SN: FHK1221F1R6 NAME: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet", DESCR: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet"

20 PID: CISCO3845-MB, VID: V06, SN: FOC12196NTV NAME: "WAN Interface Card - Serial (1T)", DESCR: "WAN Interface Card - Serial (1T)" PID: WIC-1T=, VID: 1.0, SN: NAME: "VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "VWIC2-2MFT- T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID: VWIC2-2MFT-T1/E1, VID: V01, SN: FOC12200B0S NAME: "Two port E1 voice interface daughtercard with Drop and Insert", DESCR: "Two port E1 voice interface daughtercard with Drop and Insert" PID: VWIC-2MFT-E1-DI=, VID: 1.0, SN: NAME: "PVDMII DSP SIMM with one DSP", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with one DSP" PID: PVDM2-16, VID: V01, SN: FOC12193C2M NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC12061Q0C NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC12061Q42 NAME: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs" PID: PVDM2-64, VID: V01, SN: FOC12195L3X NAME: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface ", DESCR: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface " PID: NM-HDV2-2T1/E1, VID: V03, SN: FOC12196P93

21 NAME: "On-board VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "Onboard VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID:, VID:, SN: NAME: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs" PID: PVDM2-64, VID: V01, SN: FOC12195LRW VoiceGateATH# VoiceGateATH#sh ver Cisco IOS Software, 3800 Software (C3845-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.4(16b), RELEASE SOFTWARE (fc3) Technical Support: Copyright (c) by Cisco Systems, Inc. Compiled Thu 20-Dec-07 10:04 by prod_rel_team ROM: System Bootstrap, Version 12.4(13r)T, RELEASE SOFTWARE (fc1) VoiceGateATH uptime is 2 years, 9 weeks, 6 days, 14 hours, 55 minutes System returned to ROM by power-on System restarted at 19:21:07 EET Tue Jun System image file is "flash:c3845-advipservicesk9-mz b.bin" This product contains cryptographic features and is subject to United States and local country laws governing import, export, transfer and use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply

22 third-party authority to import, export, distribute or use encryption. Importers, exporters, distributors and users are responsible for compliance with U.S. and local country laws. By using this product you agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable to comply with U.S. and local laws, return this product immediately. A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at: If you require further assistance please contact us by sending to export@cisco.com. Cisco 3845 (revision 1.0) with K/43008K bytes of memory. Processor board ID FHK1221F1R6 2 Gigabit Ethernet interfaces 186 Serial interfaces 1 Serial(sync/async) interface 6 Channelized E1/PRI ports 1 Virtual Private Network (VPN) Module DRAM configuration is 64 bits wide with parity enabled. 479K bytes of NVRAM K bytes of ATA System CompactFlash (Read/Write) Configuration register is 0x2102 VoiceGateATH_2#sh inventory

23 NAME: "3845 chassis", DESCR: "3845 chassis" PID: CISCO3845, VID: V04, SN: FCZ140371QP NAME: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet", DESCR: "c3845 Motherboard with Gigabit Ethernet" PID: CISCO3845-MB, VID: V07, SN: FOC135237L6 NAME: "WAN Interface Card - Serial (1T)", DESCR: "WAN Interface Card - Serial (1T)" PID: WIC-1T=, VID: 1.0, SN: NAME: "VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "VWIC2-2MFT- T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID: VWIC2-2MFT-T1/E1, VID: V01, SN: FOC14010Z9T NAME: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with four DSPs" PID: PVDM2-64, VID: V01, SN: FOC13512P4M NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC135209BZ NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC T NAME: "PVDMII DSP SIMM with one DSP with half channel capcity", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with one DSP with half channel capcity" PID: PVDM2-8, VID: V01, SN: FOC13513MA8 NAME: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface ", DESCR: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface "

24 PID: NM-HDV2-2T1/E1, VID: V05, SN: FOC135015UL NAME: "On-board VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "Onboard VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID:, VID:, SN: VoiceGateATH_2# VoiceGateATH_2# VoiceGateATH_2# VoiceGateATH_2#sh ver Cisco IOS Software, 3800 Software (C3845-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.4(16b), RELEASE SOFTWARE (fc3) Technical Support: Copyright (c) by Cisco Systems, Inc. Compiled Thu 20-Dec-07 10:04 by prod_rel_team ROM: System Bootstrap, Version 12.4(13r)T11, RELEASE SOFTWARE (fc1) VoiceGateATH_2 uptime is 6 years, 13 weeks, 5 days, 22 hours, 14 minutes System returned to ROM by power-on System restarted at 11:54:20 EET Sat Jun System image file is "flash:c3845-advipservicesk9-mz b.bin" This product contains cryptographic features and is subject to United States and local country laws governing import, export, transfer and use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply

25 third-party authority to import, export, distribute or use encryption. Importers, exporters, distributors and users are responsible for compliance with U.S. and local country laws. By using this product you agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable to comply with U.S. and local laws, return this product immediately. A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at: If you require further assistance please contact us by sending to export@cisco.com. Cisco 3845 (revision 1.0) with K/43008K bytes of memory. Processor board ID FCZ140371QP 2 Gigabit Ethernet interfaces 62 Serial interfaces 1 Serial(sync/async) interface 4 Channelized E1/PRI ports 1 Virtual Private Network (VPN) Module DRAM configuration is 64 bits wide with parity enabled. 479K bytes of NVRAM K bytes of ATA System CompactFlash (Read/Write) Configuration register is 0x2102 VoiceGateATH_2#

26 VoiceGateSAL#sh inventory NAME: "3825 chassis", DESCR: "3825 chassis" PID: CISCO3825, VID: V04, SN: FHK1221F1SU NAME: "WAN Interface Card - Serial (1T)", DESCR: "WAN Interface Card - Serial (1T)" PID: WIC-1T=, VID: 1.0, SN: NAME: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface ", DESCR: "High Density Voice2 Network module with on board two port interface " PID: NM-HDV2-2T1/E1, VID: V03, SN: FOC12196P98 NAME: "On-board VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1", DESCR: "Onboard VWIC2-2MFT-T1/E1-2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1" PID:, VID:, SN: NAME: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with three DSPs" PID: PVDM2-48, VID: V01, SN: FOC12055YF2 NAME: "PVDMII DSP SIMM with one DSP", DESCR: "PVDMII DSP SIMM with one DSP" PID: PVDM2-16, VID: V01, SN: FOC12193C18 VoiceGateSAL# VoiceGateSAL#

27 VoiceGateSAL#sh ver Cisco IOS Software, 3800 Software (C3825-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.4(16b), RELEASE SOFTWARE (fc3) Technical Support: Copyright (c) by Cisco Systems, Inc. Compiled Thu 20-Dec-07 09:21 by prod_rel_team ROM: System Bootstrap, Version 12.4(13r)T, RELEASE SOFTWARE (fc1) VoiceGateSAL uptime is 1 year, 11 weeks, 6 days, 43 minutes System returned to ROM by power-on System restarted at 09:35:13 EET Thu Jun System image file is "flash:c3825-advipservicesk9-mz b.bin" This product contains cryptographic features and is subject to United States and local country laws governing import, export, transfer and use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply third-party authority to import, export, distribute or use encryption. Importers, exporters, distributors and users are responsible for compliance with U.S. and local country laws. By using this product you agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable to comply with U.S. and local laws, return this product immediately. A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at: If you require further assistance please contact us by sending to

28 Cisco 3825 (revision 1.2) with K/40960K bytes of memory. Processor board ID FHK1221F1SU 2 Gigabit Ethernet interfaces 31 Serial interfaces 1 Serial(sync/async) interface 2 Channelized E1/PRI ports 1 Virtual Private Network (VPN) Module DRAM configuration is 64 bits wide with parity enabled. 479K bytes of NVRAM K bytes of ATA System CompactFlash (Read/Write) Configuration register is 0x2102 VoiceGateSAL# VoiceGateSAL# 42. Η λύση τηλεφωνίας θα πρέπει να παρασχεθεί σε όλα τα ζητούμενα Κτηματολογικά Γραφεία (Παρ. Ι.2.0), λαμβάνοντας υπόψη την κατανομή χρηστών σε αυτά (Παρ. Ι.2.0 με αναφορά στον Πίνακα 14 Κατανομή Χρηστών). Για τα λειτουργούντα γραφεία είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί ο υπάρχον εξοπλισμός, εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Είναι αποδεκτή οποιαδήποτε λύση ικανοποιεί τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Η διατήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού δεν είναι υποχρεωτική και συνεπώς ο προσφέρον δύναται να χρησιμοποιήσει τον ήδη υπάρχον εξοπλισμό (Προδιαγραφή 9.103) ή να χρησιμοποιήσει νέο (Προδιαγραφές ) εφόσον πληρούνται οι

29 προδιαγραφές της παρεχόμενης λύσης τηλεφωνίας του εν λόγω Πίνακα Συμμόρφωσης. 43. Η έκδοση παραστατικών της αξίας των παρεχομένων υπηρεσιών διασύνδεσης και τηλεφωνίας θα είναι ανά δίμηνο και θα εξοφλούνται με την παραλαβή αυτών. Ο Πίνακας Οικονομικής Προσφοράς 3.1: Υπηρεσίες Τηλεφωνίας για τα Σημεία Παρουσίας του Ελληνικού Κτηματολογίου, αποτελεί ενδεικτική απεικόνιση της τιμολόγησης για τις ανάγκες υποβολής της οικονομικής προσφοράς των Υποψηφίων Αναδόχων και ισχύει η προδιαγραφή 9.55 περί έκδοσης ενιαίου τιμολογίου στο οποίο θα αναγράφονται οι χρεώσεις όλων των επιμέρους σημείων. 44. Στην οικονομική προσφορά θα πρέπει να συμπεριληφθεί έντυπο (τιμοκατάλογος) όπου θα αναφέρονται οι χρεώσεις του υπερβάλλοντος χρόνου κατά περίπτωση. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω χρεώσεις δεν αποτελούν αντικείμενο αξιολόγησης. 45. Η υπηρεσία Internet του Ελληνικού Κτηματολογίου περιγράφεται στην Παρ. Ι Η ύπαρξη IP address δικτύου και AS number από το RIPE δε διαφοροποιεί τον τρόπο διασύνδεσης με τις υποδομές του τωρινού Παρόχου, δηλαδή, μέσω της διασύνδεσης που περιγράφεται στην ως άνω παράγραφο και με τη χρήση καταλλήλων πρωτοκόλλων δρομολόγησης (BGP) το καταχωρημένο AS number και IP address δρομολογείται στον Παγκόσμιο Ιστό, ώστε οι παρεχόμενες από τον Οργανισμό εξωτερικές υπηρεσίες να είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. Τέλος, στις συνδέσεις του Ελληνικού Κτηματολογίου με τον τωρινό Πάροχο για την υπηρεσία Internet τόσο στο DC όσο και στο DRC πραγματοποιούνται μέσω του πρωτοκόλλου BGP. 46. Οι πιθανές βλάβες και οι αποδεκτοί χρόνοι απόκρισης για κάθε κατηγορία βλαβών αναφέρονται στον Πίνακα 1 Κατηγοριοποίηση Επιπέδων Σοβαρότητας Θεμάτων Υποστήριξης και αφορούν τη διαθεσιμότητα σημείου σε πλήρη λειτουργία (κύρια και όπου απαιτείται εφεδρική διασύνδεση). Συνεπώς, σε όσα σημεία δε λειτουργεί η κύρια γραμμή λόγω βλάβης και η διασύνδεση παρέχεται μέσω της εφεδρικής γραμμής, η διασύνδεση θεωρείται εκτός προδιαγραφών και θα πρέπει να επιλυθεί η βλάβη της κύριας γραμμής στους χρόνους που ορίζονται στην Παρ. ΙΙ Η περιγραφή της Παρ. Ι.1.3.7, όπου αναφέρεται ότι «Η Αναθέτουσα Αρχή έχει αναπτύξει κατάλληλη υποδομή τηλεφωνίας για την εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών αναγκών της Εταιρείας για την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών στους χρήστες των Κεντρικών Γραφείων και των Έμμισθων Κτηματολογικών Γραφείων (ΕΚΓ)», αφορά την υπάρχουσα κατάσταση και παρέχεται για

30 πληροφοριακούς λόγους των προσφερόντων. Επίσης, στον Πίνακα 12 - Στοιχεία Τηλεφωνικής Υποδομής ΕΚΓ, αναφέρεται η υπάρχουσα υποδομή που χρησιμοποιείται για να καλύψει την τρέχουσα υλοποίηση. Όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών Τηλεφωνίας στα Κτηματολογικά Γραφεία, αυτές θα πρέπει να παρασχεθούν στο σύνολο των Κτηματολογικών Γραφείων, δηλαδή στα Κτηματολογικά Γραφεία Τύπου Α και Τύπου Β. Ο αριθμός των λειτουργούντων γραφείων θα αυξηθεί και η τελική κατανομή αναφέρεται στον Πίνακα 5. Οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας θα δοθούν σε όλα τα Κτηματολογικά Γραφεία του Πίνακα 5 (Κατηγορίας Α και Κατηγορίας Β), όπως σχετικά αναφέρεται στην Παράγραφο Ι.2.0, στον Πίνακα 14 (Κατανομή Χρηστών) και στον Πίνακα Οικονομικής Προσφοράς 3.1: Υπηρεσίες Τηλεφωνίας για τα Σημεία Παρουσίας του Ελληνικού Κτηματολογίου. Επιπλέον, ο αριθμός των χρηστών προκύπτει και από τον αριθμό των ζητούμενων συσκευών (Πίνακας 9 Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή, αρ. προδιαγραφών και 9.157). Οι αριθμοί και οι τύποι των γραμμών που χρησιμοποιούνται στα υπάρχοντα ΕΚΓ αναφέρονται στον Πίνακα 12 Στοιχεία Τηλεφωνικής Υποδομής. Ο προσφέρον θα πρέπει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την κατάλληλη λύση που πληροί τις προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. Δύναται δε να χρησιμοποιήσει είτε τον υπάρχον εξοπλισμό είτε νέο, αναλόγως της επιλεγείσας λύσης τηλεφωνίας. Συνεπώς, από την Αναθέτουσα Αρχή ζητείται παροχή συνολικής λύσης τηλεφωνίας με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται αντίστοιχους στους Πίνακες Συμμόρφωσης και επομένως είναι αποδεκτή οποιαδήποτε λύση ικανοποιεί τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. Η αρχιτεκτονική υλοποίησης (πχ πλήθος HW, τοποθεσία κλπ) αποφασίζονται από τον προσφέροντα, ως μέρος της προτεινόμενης λύσης, αρκεί να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του Τεύχους Διακήρυξης. Το επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών του προσφερόμενων υποσυστημάτων θα πρέπει να είναι ανωτέρων τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το υπάρχον (Προδιαγραφή 9.91) και συνεπώς θα πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον η τρέχουσα υποδομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τις προδιαγραφές του Πίνακα 9: Υπηρεσίες Παροχής Τηλεφωνίας για την Αναθέτουσα Αρχή. 48. Εγγύηση συμμετοχής καταθέτει μόνο ο υποψήφιος. Σε περίπτωση που ο οικονομικός φορέας προτίθεται να αναθέσει υπό μορφή υπεργολαβίας σε τρίτους, τμήμα(τα) της σύμβασης το(α) οποίο(α) δεν υπερβαίνει(ουν) το 30% της συνολικής αξίας της σύμβασης, τότε δεν χρειάζεται να κατατεθεί Ε.Ε.Ε.Σ για υπεργολάβους στις ικανότητες των οποίων δεν βασίζεται ο οικονομικός φορέας. Σε περίπτωση που ο οικονομικός φορέας προτίθεται να αναθέσει υπό μορφή υπεργολαβίας σε τρίτους, τμήμα(τα) της σύμβασης το(α) οποίο(α) υπερβαίνει(ουν) το ποσοστό του τριάντα τοις εκατό (30%) της συνολικής αξίας της σύμβασης, ο οικονομικός φορέας υποβάλλει

Διαγωνισμού. «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου»

Διαγωνισμού. «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου» Οίκοθεν Διόρθωση & 2 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων Διαγωνισμού «Παροχή Υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου» Οίκοθεν Διόρθωση Διευκρινίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ο ΟΛΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια,, εγκατάσταση και πλήρη λειτουργία συστήματος IP Τηλεφωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης Τ.Θ. 60361, 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 17-09-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 166/17-09-2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 21-06-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000163 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 29-08-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000454 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Αριθµός Πρωτοκόλλου:90480/8-6-2012 ΣΥΜΒΑΣΗ 14SYMV001966497 2014-04-04 «Προμήθεια Τηλεφωνικού Κέντρου και IP Τηλεφωνικών Συσκευών του Δήμου Ηρακλείου» Συµβατικού Τιµήµατος 128.715,26 συµπεριλαµβανοµένου

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο 29/8/2018 Ερώτημα 1ο Στον όρο 2.2.3 «Καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας» της διακήρυξης αναφέρεται ότι οι οικονομικοί φορείς που συμμετέχουν στη διαδικασία απαιτείται να διαθέτουν δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι»

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Άσκηση 5 η Τμήμα Mηχ. Πληροφορικής & Υπολογιστών Παν. Δυτικής Αττικής Ημερομηνία έκδοσης: 3/10/2018 Επιμέλεια: Ιωάννης Ξυδάς, Αντώνης Μπόγρης 1. Εισαγωγή Διαχείριση συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια νέων εκδόσεων λογισμικού και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας IP τηλεφωνίας

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια νέων εκδόσεων λογισμικού και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας IP τηλεφωνίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια νέων εκδόσεων λογισμικού και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας IP

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού.

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. 1. Στην ενότητα Α1.2.4 (σελ. 20 της διακήρυξης) αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ADVANCE LINE. Επώνυµα Συστήµατα

ADVANCE LINE. Επώνυµα Συστήµατα ADVANCE LINE Επώνυµα Συστήµατα Ασφαλείας & Επικοινωνίας ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 Branded Security & Communication Systems CATALOGUE 2015 NEC SL-1000 NEC SL-1000 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 CATALOGUE 2015 81 Επώνυμα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο φάκελος της προσφοράς πρέπει να είναι σφραγισμένος και να φέρει υποχρεωτικά την παρακάτω ετικέτα:

Ο φάκελος της προσφοράς πρέπει να είναι σφραγισμένος και να φέρει υποχρεωτικά την παρακάτω ετικέτα: ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Αρ.Πρωτ.: 6064 Ημερομηνία: 24.04.2013 Πληροφορίες : Τσάγκας Ι. Τηλέφωνο: 210-3293252 ΘΕΜΑ: Αίτηση Υποβολής Προσφοράς για την Αναβάθμιση Λογισμικού Τηλεφωνικού Κέντρου NORTEL. (Πρόχειρος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 9

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 41410 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή και Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού»

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Α/Α ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Μέρος Γ., Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού".

Θέμα: Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού. Αρμόδιος: Τσαμπουράκης Ευάγγελος Δ/ντής Λιμενικών Υπηρεσιών ΟΛΗ ΑΕ Υ.Α.Λ.Ε. Τηλ: 2810 284202, 2810 338115 Fax: 2810 226110 e-mail: inf@prtheraklin.gr Ηράκλειο: 23/01/2017 Αρ. Πρωτ: 245/20-1-2017 Σχετ:

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια 70 αδειών χρήσης IP τηλεφωνικών συσκευών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια 70 αδειών χρήσης IP τηλεφωνικών συσκευών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια 70 αδειών χρήσης IP τηλεφωνικών συσκευών Προϋπολογισμός: 2.300,00 (συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι»

Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Εργαστήριο «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» Άσκηση 4 η Τμήμα Mηχ. Πληροφορικής & Υπολογιστών Παν. Δυτικής Αττικής Ημερομηνία έκδοσης: 3/10/2018 Επιμέλεια: Ιωάννης Ξυδάς, Αντώνης Μπόγρης 1. Εισαγωγή Διαχείριση συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Απαντήσεις σε ερωτήσεις Απαντήσεις σε ερωτήσεις Ερώτηση 1 Στη σελίδα 53 της διακήρυξης αναγράφεται «Μέχρι τώρα οι εφαρμογές των υπηρεσιών ΓΕΜΗ (Μητρώο/ www.businessregistry.gr και Υπηρεσίες Εξωστρέφειας για την εξυπηρέτηση των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ»

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 17068 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 8/2017 ΑΓΟΡΑ NEOY ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ FIREWALL

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 8/2017 ΑΓΟΡΑ NEOY ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ FIREWALL ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Φεβρουαρίου 017 Κύριοι, Διαγωνισμός αρ. 8/017 ΑΓΟΡΑ NEOY ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ FIREWALL 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα διενεργεί διαγωνισμό με

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV Ποσό Σύμβασης: ,42 (με ΦΠΑ 23%) Ημ. Υπογραφής:01/01/2014 Ημ. Λήξης:28/02/2015

14SYMV Ποσό Σύμβασης: ,42 (με ΦΠΑ 23%) Ημ. Υπογραφής:01/01/2014 Ημ. Λήξης:28/02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ INFORMATIC S DEVELOPME NT AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.06.19 13:15:40 EEST Reason: Location:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004696190 2016-07-01 Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς στο πλαίσιο Πρόχειρου Διαγωνισμού για την αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΙΕ 1. Την οδηγία 2004/18 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο

Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο Εισαγωγή Ένα δίκτυο αποτελείται από ενεργά και παθητικά στοιχεία. Στα παθητικά στοιχεία εντάσσονται τα καλώδια και τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. 527/04-11-2015 έγγραφο του Τμήματος Προμηθειών και Διοικητικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. 527/04-11-2015 έγγραφο του Τμήματος Προμηθειών και Διοικητικής ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 213.1314567-75 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 213 1314576 www.inedivim.gr Ημερομηνία: 09/11/2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Προσκαλεί

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Προσκαλεί ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΓΙΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Τηλέφωνο: 20 6092557 Ταχ. Δ/νση: Λ. Μεσογείων 432 Αγ. Παρασκευή -8-206 53 42 Αγία Παρασκευή Αρ. Πρωτοκόλλου: 544 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1-1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1

Γ-1-1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Γ-1-1 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ «1» στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» στη διακήρυξη Φ.965/56/6551420/Σ.3218 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α4 ΤΜΗΜΑ IV 17 Οκτ 16 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1 Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 6533/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-8200859 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ 14. Ποιος είναι ο ρόλος των καρτών δικτύου (Network Interface Card, NIC); Απάντηση: Οι κάρτες δικτύου χρησιμοποιούνται για να συνδέσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού 1. Γενική 2. Άρθρο 11 3. Παράρτημα Ζ 4. Παράρτημα Ζ Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τον Αριθμό της Διακήρυξης, ώστε αυτός να συμπεριληφθεί στην Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής όπως απαιτείται στο υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ ΗΣ Η Ε Κ Δ ΗΛΩΣΗΣ Ε Ν ΔΙ Α Φ Ε ΡΟ Ν Τ Ο Σ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ ΗΣ Η Ε Κ Δ ΗΛΩΣΗΣ Ε Ν ΔΙ Α Φ Ε ΡΟ Ν Τ Ο Σ Κορυδαλλός 15 /12/2016 Αρ. πρωτ.: 39042 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Γρ. Λαμπράκη 240, Τ.Κ. : 181.20 Κορυδαλλός Ηλ/κή δ /νση: www.korydallos.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 15787/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-8200859 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 23.09.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 580 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1)Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 2)Εκτυπωτής 3)UPS ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία 3... 2. Εταιρεία 1... 4. Εταιρεία 2... 5. Εταιρεία 1... 6. Εταιρεία 2...12. Εταιρεία 3...13. Εταιρεία 4...14. Εταιρεία 5...

Εταιρεία 3... 2. Εταιρεία 1... 4. Εταιρεία 2... 5. Εταιρεία 1... 6. Εταιρεία 2...12. Εταιρεία 3...13. Εταιρεία 4...14. Εταιρεία 5... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ...2 Εταιρεία 3... 2 ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Α...4 Εταιρεία 1... 4 Εταιρεία 2... 5 ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Β...5 εν υπάρχουν ειδικές παρατηρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ Μαρούσι 23-07-06 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ 1. Πιστοποιήσεις Συμμορφώσεις Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα κατά ISO

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ)

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ) Στις 12/12/2016 κατατέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα σε σχέση με τον Διαγωνισμό "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (HPC-CLUSTER) - Αρ. Πρωτ. 11758" ΕΡΩΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ε Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Κ Α Λ Ε Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα 22-08-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αριθ πρωτ: 18274 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.Π.Ε Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Τμήμα Οικονομικού ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Περιοχή Βασιλάκη

Διαβάστε περισσότερα

Α5.1 Εισαγωγή στα Δίκτυα. Α Λυκείου

Α5.1 Εισαγωγή στα Δίκτυα. Α Λυκείου Α5.1 Εισαγωγή στα Δίκτυα Α Λυκείου Εισαγωγή Δίκτυο Υπολογιστών (Computer Network) είναι μια ομάδα από δύο ή περισσότερους υπολογιστές ή άλλες συσκευές που συνδέονται μεταξύ τους με σκοπό να ανταλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Open Source Collaboration Platform

Open Source Collaboration Platform Open Source Collaboration Platform Αντώνης Ψαράς Microbase Μιχάλης Καλογήρου Παν/μιο Κρήτης Ποια είναι η Microbase Η εταιρεία Microbase ιδρύθηκε το 2003 από ομάδα μηχανικών με εξειδίκευση στην πληροφορική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ν. Πλαστήρα 100 Βασιλικά Βουτών 70013 Ηράκλειο Κρήτης Πληροφορίες: Μ. Θεοχαρόπουλος Τηλέφωνο: 2810391572 FAX: +30 2810 3911555 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Παραλαβή του διαγωνισμού από το δικτυακό τόπο της ΔΕΘ-HELEXPO:

Παραλαβή του διαγωνισμού από το δικτυακό τόπο της ΔΕΘ-HELEXPO: ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κυριακή Κοτίβα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310291580 FAX: 2310291672 e-mail: kkotiva@helexpo.gr Αρ. πρωτ. :3005 Θεσσαλονίκη, 18.12.2015 Προς : ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 372942 Πράξη «Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε Κύριους Τομείς Εκκλησιαστικής Διοίκησης» Υποέργο Διάρκεια Διαβούλευσης Φορέας (Αναθέτουσα Αρχή) Όνοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα : Α/Α : EA1/2017 Α.Π : KY/

Αθήνα : Α/Α : EA1/2017 Α.Π : KY/ Αθήνα : 13.11.2017 Α/Α : EA1/2017 Α.Π : KY/2017-1175 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια 3 δρομολογητών (routers), 2 firewalls και υπηρεσιών παραμετροποίησης τους για την αναβάθμιση ενεργού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2 Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 Aπό: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών Διεύθυνση: Αγίας Φιλοθέης 21 Τ.Κ: 10556 Aθήνα Γραφείο: Διαχείρισης Έργων Email: e.papagiannis@iaath.gr Τηλέφωνα:

Διαβάστε περισσότερα

Ε Κρυονερίου VM2.1 VMH2. ίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ VM1.1 VM2.1 VM1.1 VM1.2 VMH1. ηµαρχείο ιονύσου

Ε Κρυονερίου VM2.1 VMH2. ίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ VM1.1 VM2.1 VM1.1 VM1.2 VMH1. ηµαρχείο ιονύσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 30/11/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Προµήθεια συστήµατος τήρησης αντιγράφων ασφαλείας (backup) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Αυτές οι τεχνικές προδιαγραφές συντάσσονται

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας για την ΕΡΤ AE σελ. 1 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή σκοπός... 3 2 Προϋπολογισμός Έργου... 3 3 Αξιολόγηση προσφορών... 3 3.1 Οικονομική αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα 104 33 Τηλ.: 210-8898200 Fax: 210-8253760 Γενική Διεύθυνση Διεύθυνση: Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Αθήνα, 25/10/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Πέμπτη 04.09.2014, ώρα 15:00, ΔΕΘ-HELEXPO AE, Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, Τμήμα Προμηθειών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Πέμπτη 04.09.2014, ώρα 15:00, ΔΕΘ-HELEXPO AE, Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, Τμήμα Προμηθειών. ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κυριακή Κοτίβα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310291580 FAX: 2310291672 e-mail: supplies@helexpo.gr Προς : ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ Αρ. πρωτ. :2310 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. ανάϋεσης των υπηρεσιών συντήρησης τηλεφωνικού κέντρου του ΤΕΕ στην Αϋήνα

ΣΥΜΒΑΣΗ. ανάϋεσης των υπηρεσιών συντήρησης τηλεφωνικού κέντρου του ΤΕΕ στην Αϋήνα ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. 347 Αθήνα 27.5.205 ΣΥΜΒΑΣΗ ανάϋεσης των υπηρεσιών συντήρησης τηλεφωνικού κέντρου του ΤΕΕ στην Αϋήνα Στην Αθήνα σήμερα 27-5-205, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων 1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων Ερώτηση 1: Μέρος Β, Τεχνική Περιγραφή, Παράγραφος 1.4.7, Παροχή υπηρεσίας φιλοξενίας του υφιστάμενου κέντρου ανάκαμψης από καταστροφή, Στην περίπτωση που οι υπηρεσίες παρασχεθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ» 1 Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...2 1 Γενική Περιγραφή υπό προμήθεια είδους...3 2 Γενικοί Όροι...3 3. Εγγύηση καλής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Γενικά Σύμφωνα με την απόφαση 353 (πρακτικό 32/2012) του Συμβουλίου του ΤΕΙ Σερρών, το Τ.Ε.Ι. Σερρών προκηρύσσει πρόχειρο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Τμήμα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ίκτυα υπολογιστών Στόχοι κεφαλαίου ίκτυα

ίκτυα υπολογιστών Στόχοι κεφαλαίου ίκτυα Στόχοι κεφαλαίου ίκτυα υπολογιστών (Κεφαλαιο 15 στο βιβλιο) Περιγραφή των κύριων θεµάτων σχετικά µε τα δίκτυα υπολογιστών Αναφορά στα διάφορα είδη δικτύων Περιγραφή των διαφόρων τοπολογιών των τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ

A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ Εισαγωγή Οι προδιαγραφές του υλικού που ακολουθούν, έχουν βασιστεί στο Ενιαίο Πλαίσιο Προγράμματος Σπουδών και στα Προγράμματα σπουδών Πληροφορικής για το Γυμνάσιο και το

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Στη Δημόσια Διαβούλευση του διαγωνισμού με τίτλο: «Εξοπλισμός για επαύξηση επιπέδου ασφάλειας και διαθεσιμότητας φυσικών υποδομών του Υπολογιστικού Κέντρου ΕΚΤ», κωδικό:

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304239 Πράξη Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4 Προμήθεια και Εγκατάσταση εξοπλισμού Διάρκεια Διαβούλευσης Από 23/02/2012

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax:

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax: ΤΟΜΕΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τµήµα Προµηθειών Πληροφορίες : Παντελής Αλµπάνης Τηλέφωνο : 213-13 00 840 Fax : 213-13 00 801 e-mail : palba@ktpae.gr Υµηττός, 9 εκεµβρίου 2011 Αρ. Πρωτ.: 11463 Προς: Παραλήπτες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 180 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΟΑΕ ΜΕ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 25-09-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000488 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2»

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2» ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2» ενταγμένο στο Εθνικό Πρόγραμμα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ISF)

Διαβάστε περισσότερα

Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18, 117 43 Αθήνα Τηλ.: 2109288700 Fax:2109213200. http://www.ktpae.gr e-mail: info@ktpae.gr

Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18, 117 43 Αθήνα Τηλ.: 2109288700 Fax:2109213200. http://www.ktpae.gr e-mail: info@ktpae.gr ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ KAI ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Κουφός Κωνσταντίνος Τηλέφωνο : 210-9288723 Fax : 210-9213200 E-mail : koufosk@ktpae.gr Αθήνα, 17 Ιουλίου 2006 Αριθ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα 11-5 - 2012 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ.

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα 11-5 - 2012 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα 11-5 - 2012 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

VoIP με χρήση του Cisco CME. Δημιουργία ενός τοπικού τηλεφωνικού δικτύου με εσωτερικά extensions

VoIP με χρήση του Cisco CME. Δημιουργία ενός τοπικού τηλεφωνικού δικτύου με εσωτερικά extensions VoIP με χρήση του Cisco Ο λόγος που τα ISR (Integrated Services Router) της Cisco ονομάζονται ISR, είναι διότι όπως προμηνύει και το όνομά τους, είναι ικανά να πραγματοποιούν πολλές διαφορετικές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Βασική εγκατάσταση Asterisk σε Linux

Βασική εγκατάσταση Asterisk σε Linux Βασική εγκατάσταση Asterisk σε Linux 1 Πι νακας περιεχομε νων ΓΕΝΙΚΆ... 3 ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ... 4 LINUX MYSQL ASTERISK - UTILITIES... 4 ACCS (ALTEC CALL CENTER SERVER)... 5 Εγκατάσταση σε περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Έκδοση: 1.1 1/12/2014 Ισχύει από 1/12/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β' Σελίδα 1 από 14 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η χρηματιστηριακή πληροφορία,

Διαβάστε περισσότερα

Επίπεδο δικτύου IP Forwading κτλ

Επίπεδο δικτύου IP Forwading κτλ Επίπεδο δικτύου IP Forwading κτλ (IP για που το έβαλες) Εργαστήριο Δικτύων Υπολογιστών 2014-2015 Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Επίπεδο δικτύου (Network layer) Επίπεδο εφαρμογής (Application layer):

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) Τµήµα Προγραµµατιστών Σειρά 112

Σχολή Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) Τµήµα Προγραµµατιστών Σειρά 112 Σχολή Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) Τµήµα Προγραµµατιστών Σειρά 112 Πλωτάρχης Γ. ΚΑΤΣΗΣ ΠΝ Γιατί χρησιµοποιούµε δίκτυα? Δίκτυο Σύνολο Η/Υ και συσκευών Συνδεδεµένα µε κάποιο µέσο Stand-alone

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι. Υπολογιστικά συστήματα: Στρώματα. Βασικές έννοιες [7]

Στόχοι. Υπολογιστικά συστήματα: Στρώματα. Βασικές έννοιες [7] Στόχοι ΕΠΛ 003: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 Να εξηγήσουμε τι είναι τα δίκτυα υπολογιστών, ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες τους και ποιες οι πιο συνηθισμένες τοπολογίες τους. Να περιγράψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα διατήρησης σκληρών δίσκων για την ασφάλεια δεδομένων στα προϊόντα της Xerox

Πρόγραμμα διατήρησης σκληρών δίσκων για την ασφάλεια δεδομένων στα προϊόντα της Xerox Πρόγραμμα διατήρησης σκληρών δίσκων για την ασφάλεια δεδομένων στα προϊόντα της Xerox October 10, 2017 Month 00, 0000 2017 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox, Xerox and Design

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Π.Α.»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Π.Α.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 3-12-2013 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αθανάσιος Μακρανδρεου Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4202 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων.

1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων. Πίνακας 1 Ειδικό Σύστημα Backup to Disk με deduplication 1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων. 2 1.3

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εξοπλισμού τηλεφωνικών κέντρων Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Θ. Μιχαηλίδης Τηλ. : 2310 99 6879 Fax : 2310 996872 e-mail : gramm-syg@ad.auth.gr Κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Υλοποίηση Σύγχρονων Ψηφιακών εφαρμογών ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Scial Media / Mbile

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2. Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον

Κεφάλαιο 2. Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον Κεφάλαιο 2 Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον Εισαγωγή Μέσα αποθήκευσης Δίκτυα υπολογιστών Βάσεις δεδομένων Δίκτυα Υπολογιστών Σύνολο από υπολογιστές ή συσκευές διασυνδεδεμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4408 -- 7 Σεπτεμβρίου 2017 Προμήθεια ανταλλακτικών Η/Υ, για την κάλυψη αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Υλοποίηση Δικτυακών Υποδομών και Υπηρεσιών

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Υλοποίηση Δικτυακών Υποδομών και Υπηρεσιών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Υλοποίηση Δικτυακών Υποδομών και Υπηρεσιών Διδάσκων: Απόστολος Γκάμας (Διδάσκων ΠΔ 407/80) Ενδεικτική Λύση 2 ης Εργαστηριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΠΟΦΑΣΗ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 1 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: COSMOS BUSINESS SYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ A.E.B.E. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝ/Α4 Τηλ.210-6551930 Φ.600/30/181302 Σ.972 Ημερομηνία: 2 Μαι 18 Συνημμένα: Ένα (1) Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ίκτυα ίκτυο υπολογιστών: Ένα σύνολο από υπολογιστικές συσκευές που συνδέονται µεταξύ τους για σκοπούς επικοινωνίας και χρήσης πόρων. Συνήθως, οι συσκε

ίκτυα ίκτυο υπολογιστών: Ένα σύνολο από υπολογιστικές συσκευές που συνδέονται µεταξύ τους για σκοπούς επικοινωνίας και χρήσης πόρων. Συνήθως, οι συσκε ΙΚΤΥΑ & INTERNET ίκτυα ίκτυο υπολογιστών: Ένα σύνολο από υπολογιστικές συσκευές που συνδέονται µεταξύ τους για σκοπούς επικοινωνίας και χρήσης πόρων. Συνήθως, οι συσκευές συνδέονται µεταξύ τους µε καλώδια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1022/

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1022/ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1022/26-01- 2012 Είδος εξοπλισµού Ποσότητα Εξυπηρετητές 2 Σύστηµα Αποθήκευσης 1 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΠΑ: 27.500,00 Πίνακας Συµµόρφωσης για

Διαβάστε περισσότερα

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται:

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται: Ερώτημα 1: Στην παράγραφο C.2.6 Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής της Διακήρυξης, αναφέρεται ως ελάχιστη προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό το εξής: Παρακαλούμε, διευκρινίστε αν στην κατηγορία συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Εξοπλισμού Τηλεφωνικών Συστημάτων για το Σύνολο των Εγκαταστάσεων της ΕΡΤ

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Εξοπλισμού Τηλεφωνικών Συστημάτων για το Σύνολο των Εγκαταστάσεων της ΕΡΤ Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Εξοπλισμού Τηλεφωνικών Συστημάτων για το Σύνολο των Εγκαταστάσεων της ΕΡΤ Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.1 Υπάρχουσα Κατάσταση... 3 1.2 Ειδικές Ανάγκες Δικτύου Τηλεφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ETHERNET

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ETHERNET ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ETHERNET Οι υπηρεσίες Μισθωμένων Γραμμών Ethernet αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση για αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες. Μέσω του συνεχώς αναπτυσσόμενου

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρινίσεις Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρίνιση 1. Το πρότυπο CERIF στο οποίο αναφέρεστε στη διακήρυξη και με το οποίο ζητείτε συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυα Υπολογιστών Ι. ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Τετάρτη 15:00-21:00)

Δίκτυα Υπολογιστών Ι. ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Τετάρτη 15:00-21:00) Δίκτυα Υπολογιστών Ι ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ giannis.nikoloudakis@gmail.com (Τετάρτη 15:00-21:00) Δομή Πίνακα Δρομολόγησης Ο πίνακας δρομολόγησης είναι αποθηκευμένος στη RAM και περιέχει πληροφορίες για:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 7 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 7 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 7 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Αρ. Προκήρυξης: Π2015/011 Τελευτ. Ημερ. Υποβολής Προσφορών: 7/8/2015 Σελ. 1 Πρόσκληση για Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΛ 001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Δίκτυα Υπολογιστών

ΕΠΛ 001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Δίκτυα Υπολογιστών ΕΠΛ 001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δίκτυα Υπολογιστών Στόχοι 1 Να εξηγήσουμε τι είναι τα δίκτυα υπολογιστών, ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες τους και ποιες οι πιο συνηθισμένες τοπολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Κ. «Αθηνά» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης / Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων

Ε.Κ. «Αθηνά» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης / Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε.Κ. «Αθηνά» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ.ΓΕΜΗ 58231 004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές ρυθμίσεις, στατική δρομολόγηση και VLANs

Βασικές ρυθμίσεις, στατική δρομολόγηση και VLANs Βασικές ρυθμίσεις, στατική δρομολόγηση και VLANs Όσοι γνωρίζουν από δίκτυα ξέρουν ότι η κορυφαία εταιρεία σε εξοπλισμό δικτύων (routers, switches κτλ) είναι η Cisco. Είναι λοιπόν ουσιώδες να γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2003 ΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΑ ΗΣ 2003 ηµήτρης Ζησιάδης Απαγορεύεται η χρησιµοποίηση όλου ή µέρους του υλικού αυτού σε οποιαδήποτε µορφή (ούτε και σε φωτοαντίγραφα) ή

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Intelligent Operations Center on Cloud

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Intelligent Operations Center on Cloud Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Intelligent Operations Center on Cloud Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 5187/ΓΕ ΧΕ/.Ο.Υ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-8200859 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 11.04.2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: /

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: / LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: KTIMA4 NO_DOC_EXT: 2019-044602 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Γενικοί Όροι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Γενικοί Όροι Α.Π.: NOSTOS/2016/219 Πειραιάς, 22/11/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου και την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/ με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ»

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/ με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/14-1-2016 με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ» ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Σύμφωνα με το κείμενο της διακήρυξης και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘ. ΠΡΟΓΡΑΜ. & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ηράκλειο, 26-09-2013 Θέµα: «Προµήθεια τηλεπικοινωνιακού υλικού για την συντήρηση και διαχείριση των

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά θα πρέπει να γίνουν οι ακόλουθες εργασίες:

Αναλυτικά θα πρέπει να γίνουν οι ακόλουθες εργασίες: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Πληροφορίες: Διονυσία Σγούρου Τηλέφωνο: 213 1306 208 Fax: 213 1306 480 e-mail: dsgourou@ekdd.gr Αθήνα, 18/10/2016 Α.Π.: 5855

Διαβάστε περισσότερα