NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE"

Transcript

1 NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE

2 CANICROSS GREECE TI EINAI TO CANICROSS? Το CaniCross είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα δρόμου off-road το οποίο τα τελευταία χρόνια κατακτάει και περισσότερους σε όλο τον κόσμο. Η διεξαγωγή αγώνα ανθρώπου και σκύλου σαν μια ομάδα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία. Το CaniCross εξελίχθηκε από την προέλευση του skijoring, όπου o άνθρωπος ακολουθούσε το σκυλί του με σκι. Ο άνθρωπος είναι ο οδηγός και κατευθύνει τον σκύλο του με φωνητικές εντολές σε ένα εντυπωσιακό αγώνα για την κατάκτηση του επάθλου. Το CaniCross δεν είναι μόνο μια μέθοδος για να ταιριάξετε περισσότερο με τον αγαπημένο σας σκύλο, αλλά λειτουργεί θετικά και στο μυαλό του, επιτρέποντας να το χρησιμοποιεί σε κάθε εξάσκηση αλλά και δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις που έχουν να καλύψουν οι αθλητές μαζί με τους σκύλους τους, δεν είναι πάνω από 21km. Οι αγώνες αυτοί ποικίλουν ανάλογα με την δυσκολία του χαρακτηρίζονται σε Simple, Cross country ή Extreme. Για να λάβει κάποιος μέρος, μαζί με τον σύντροφό του - σκύλο δεν είναι κάτι δύσκολο. Απαιτούνται όμως κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι οποίες βασίζονται σε διεθνή πρότυπα και σύμφωνα με το I.C.F. (International Canicross Federation).

3 ΟΝΟΜΑΣΙΑ - CANICROSS GREECE Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία του Κώστα Καστανιώτη (CreActivityZone) και της ομάδα υποστήριξης του. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρα άτομα στο χώρο. Kostas Kastaniotis Dog trainer - Photographer( Founder) Artnoise designers LTD (marketing) Marina Kalaitzi (Organizer) Tzeny Faliaridou (Social Media) Dimosthenis Moumiadis ( Profesional Dog Trainer) John Zagoritis ( Web development) Manos Zandes ( Film Director) Καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες όπως κτηνιάτρους, εκπαιδευτές και προσωπικό επάνδρωσης των αγώνων. Μετά από συνεχή έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα, το οποίο είναι διαδεδομένο σε όλη την Ευρώπη και Αμερική η ομάδα διέθεσε την δικιά της ευρυματικότητα και φαντασία να δημιουργήσει για πρώτη φορά αγώνες CaniCross και στην Ελλάδα. Ο στόχος αυτός και η υλοποίηση του την έφερε μπροστά στην ονομασία, CANICROSS GREECE. Το λογότυπο CANICROSS σχεδιάστηκε έτσι ώστε να διαθέτει χαρακτηριστικά την στιβαρότητα και την επιβολή του σύμφωνα με το είδος του αθλήματος που μαζί με το THE BEST EXPERIENCE προσθέτει την μοναδική εμπειρία στο χώρο.

4 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Όσο ο σκύλος είναι κατάλληλος, υγιές, και της σωστής ηλικίας, είναι σε θέση να τρέξει. Μπορεί να λάβει μέρος κάποιος με οποιοδήποτε σκύλο και σε οποιαδήποτε αγώνα που θέλει. Πρίν για οποιαδήποτε δραστηριότητα θα πρέπει ο αθλητής να συμβουλεύεται τον κτηνίατρό, και όταν θα είναι έτοιμη η ομάδα (Αθλήτής + Σκύλος ) θα μπορούν να δράσουν μέσα στο μοναδικό περιβάλλον του CaniCross Greece. Τα σκυλιά μπορούν να αγωνιστούν αφού φτάσουν σε ηλικία 12 μηνών. Ο αθλητής και σκύλος, πλέον σαν μια ομάδα, μπορεί να ξεκινήσει κάποια ελαφριά προπόνηση μερικούς μήνες πριν για να εκπαιδευτούν και οι δύο στον τρόπο και τις εντολές. Πάντα συμβουλεύουμε σύμφωνα με τους ειδικούς συνεργάτες που διαθέτει το Cani- Cross Greece, η ομάδα να είναι προσεκτική στις προπονήσεις και ειδικά με τον σκύλο όταν οι αρθρώσεις και τα κόκαλα τους διαμορφώνονται ακόμα. Θα πρέπει να δίνουν σημασία στο χώρο προπόνησης και στον εξοπλισμό τους ώστε αυτό να βοηθήσει την ομάδα να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. KΑΝΟΝΙΣΜΟΣ I.C.F. Ενόψει της μοναδικής αυτής διοργάνωσης στη χώρα μας, το I.C.F. θα εντάξει το 2020, την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εχει προσκαλέσει στο Βέλγιο όλη την ομάδα διοργάνωσης το ερχόμενο Πάσχα για να υπογραφούν οι συμφωνίες ένταξης. Tο CaniCross Greece τηρεί πλήρως τον κανονισμό του I.C.F (International CaniCross Federation) ο οποίος προστατεύει πλήρως τα δικαιώματα σκύλου αλλά και αθλητή. Λόγω του μακροσκελούς σύνθεσης του κανονισμού, θα σας αναφέρουμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία. ( ) Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να συμμετέχει σε ένα αγώνα. Ο σκύλος που συμμετέχει μπορεί να είναι ημίαιμος ή καθαρόαιμος θα πρέπει να έχετε μαζί σας το Βιβλιάριο Υγείας του σκύλου σας, όπου θα φαίνεται ο αριθμός του Microchip του καθώς και οι πρόσφατοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί του. Θα σας ζητηθεί στην Γραμματεία και χωρίς αυτό δεν θα μπορείτε να λάβετε μέρος. Καλό είναι πριν τον αγώνα 3-4 ημέρες, να παίρνετε την γνώμη του κτηνιάτρου. Η ηλικία του σκύλου πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 12 μηνών. Από ηλικία άνω των 2 ετών μπορεί να συμμετέχει σε οποιαδήποτε απόσταση. Εάν υπάρχει θηλυκό σε οίστρο συστήνεται η μη συμμετοχή του ή σε ειδικές περιπτώσεις θα υπάρχει ξεχωριστή εκκίνηση.

5 Σε όλη την διάρκεια του γεγονότος ( πριν, κατά και μετά τον αγώνα) ο σκύλος θα είναι με λουρί και θα είναι σε πλήρη ευθύνη του ιδιοκτήτη του. Φοράτε οπωσδήποτε τον προτεινόμενο εξοπλισμό (σαμαράκι σκύλου, ζώνη μέσης και οδηγό (λουρί) με αμορτισέρ έως 2m) Τι απαγορεύεται στους αγώνες. Δεν επιτρέπονται λουριά τύπου flexi. Δεν επιτρέπονται πνίχτες. Δεν επιτρέπονται ηλεκτρικά κολάρα Δεν επιτρέπονται halties. Δεν επιτρέπονται λουριά μεγαλύτερα των 2m. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητή κάτω των 12 ετών Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε θηλυκά σκυλιά που εγκυμονούν ή θηλάζουν. Δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν σκύλοι που εκδηλώνουν επιθετικότητα σε ανθρώπους ή σκύλους. Κατηγορίες. Σε κάποιες περιπτώσεις αγώνων μπορεί να οριστούν και κατηγορίες αναλόγως του βάρους του σκύλου. Έτσι μπορεί να υπάρξουν οι κατηγορίες: (S) Small με βάρος μικρότερο των 10kg> (Μ) Μedium, με βάρος 10-25kg (L) Large με βάρος άνω των 25kg Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος την ημέρα του αγώνα, Συμμετέχοντες κάτω των 14 ετών δεν επιτρέπεται να τρέξουν σε αγώνα μήκους μεγαλύτερου των 5km και πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα Συμμετέχοντες κάτω των 17 ετών δεν επιτρέπεται να τρέξουν σε αγώνα μήκους μεγαλύτερου των 8km. Συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να τρέξουν σε αγώνα μήκους μεγαλύτερου των 21km.* Συμμετέχοντες που θα τρέξουν σε αγώνα μεγαλύτερο των 16km θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία αγώνα τουλάχιστον 10km με τον ίδιο σκύλο έως και 6 μήνες πριν τον αγώνα.* * Οι αγώνες αυτοί δεν διοργανώνονται ακόμη από το CaniCross Greece.

6 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ CANICROSS GREECE Το CaniCross Greece είναι η μοναδική διοργάνωση που έχει δημιουργηθεί στο χώρο του canicross στην Ελλάδα. Με σημαντική και δυναμική σχεδίαση ώστε να υποστήριξη πλήρως την διάδοση του σπορ - αθλήματος. Σε μια προσπάθεια δημιουργίας γερών βάσεων έχει έρθει σε επαφή με φίλιους οργανισμούς, ακαδημίες, και ομοσπονδίες δηλώνοντας την παρουσία του και την επίσημη πρώτη στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη κίνηση επιβραβεύτηκε από ολόκληρη την κοινότητα. To CaniCross Greece εμφανίζεται πλέον με pin στον παγκόσμιο χάρτη canicross.

7 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ CANICROSS GREECE Το CaniGross Greece σε συνδυασμό πάντα με φορείς που δημιουργούν κοινωνικά project για καλό σκοπό, προσφέρει τον δικτυακό του ιστότοπο για την προβολή αυτών των δράσεων. Η ενίσχυση και η ανάπτυξη εθελοντικών προγραμμάτων για καλό σκοπό, είναι ένας από τους στόχου του. Με βάση αυτή τη κατεύθυνση το CaniCross Greece, προχώρησε στην συνεργασία για πρώτη φορά με την Λαλίτσα ΑΜΚΕ (lalitsa. com) σε ένα μοναδικό πρόγραμμα. Σκύλος: Σύντροφος στην ζωή, το τρέξιμο και στην προστασία της πανίδας Κύριος σκοπός είναι η προστασία ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση από τα δηλητηριασμένα δολώματα. Επίσης αποτελεί μια εξαιρετικά επιβλαβή πρακτική για το περιβάλλον και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, ενώ συνιστά σοβαρή απειλή και για τη δημόσια υγεία, αφού μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. Ειδικά, όσον αφορά στην άγρια πανίδα και τα αρπακτικά πουλιά, η παράνομη χρήση και διασπορά δηλητηριασμένων δολωμάτων στη φύση αποτελεί μια από τις κυριότερες απειλές για την επιβίωσή τους στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελεί η κατάρρευση του πληθυσμού του Ασπροπάρη στην Ελλάδα, ενός μέχρι πρόσφατα κοινού είδους γύπα στην χώρα. Σημαντικές είναι και οι παρακάτω συνεισφορές οι οποίες θα ξεκινήσουν με την έναρξη των αγώνων. Ενα σημαντικό ποσοστό που θα έρθει από έσοδα χορηγιών θα δοθεί σε... Φιλοζωικές οργανώσεις των περιοχών που διεξαγωνται οι αγώνες για την υποστήριξη και συντήρηση των αδέσποτων. Καθαρισμός των περιοχών διαδρομής διαξαγωγής των αγώνων από σκουπίδια που επιρεάζουν σημαντικά το περιβάλλον. Κοινωνικοποίηση μεταξύ σκύλων και αθλητών. Συνεισφορά σε προγράμματα ζωοφιλικής ενημέρωσης.

8 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Το CaniCross Greece έχει ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη με σκοπό να δημιουργήσει αγώνες στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, τουριστικού ενδιαφέροντος, Οι αγώνες είναι σημαντικοί γιατί αποτελούν προβολή της χώρας μας, προς το εξωτερικό αλλά και την προσέλευση αθλητών από άλλες χώρες. Η επιλογή των αγώνων γίνεται από έμπειρο προσωπικό όπως εκπαιδευτές σκύλων, δρομείς - αθλητές μεγάλων αποστάσεων και κτηνίατρους, με κριτήρια, το έδαφος, το τουριστικό ενδιαφέρον και την πρόσβαση. Οι αγώνες στην Ελλάδα θα αρχίσουν να διεξάγονται από τον Μάρτιο του Στο αγωνιστικό πρόγραμμα του CaniCross Greece για αρχή θα ενταχθούν οι παρακάτω αγώνες (Με την επιφύλαξη αλλαγής διαδρομής, ημερομηνίας, ή πόλης):

9 ---- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗ Ξεχωριστή αίσθηση σε ένα διαφορετικό όμορφο ορεινό περιβάλλον δίπλα στη στο φράγμα της Θέρμης. Διαθέτει υψηλή βλάστηση με υψομετρικές διαφορές. Είναι εύκολα προσβάσιμο και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για μια καθημερινή προπόνηση για τον αθλητή και το σκύλο του. ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 9km και Fan 3κμ Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

10 ---- ΑTTIKH ( Λίμνη Μαραθώνα) Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση των κανονισμών διεξαγωγής. Είναι εύκολα προσβάσιμος και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για μια καθημερινή προπόνηση για τον αθλητή και το σκύλο του. ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 6km και Fan 3κμ Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

11 ---- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Ο ορεινός όγκος στην περιοχή Ωραιοκάστρου είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα ακόμη αγώνα CaniCross μέσα σε μια πευκόφυτη τοποθεσία με θέα την Θεσσαλονίκη. Είναι εύκολα προσβάσιμος και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για μια καθημερινή προπόνηση για τον αθλητή και το σκύλο του. ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 6km και Fan 4κμ Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

12 ---- ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΦΡΟΝΤΖΟΥ Σε ένα όμορφο και μαγευτικό τοπίο, στο κέντρο της πόλης των Ιωάννινων στο περιαστικό δάσος του Φρόντζου δημιουργεί το CaniCross Greece ένα μοναδικό αγώνα. Προσφέρεται για μια ευχάριστη μονοήμερη εξόρμηση ή ακόμη καλύτερα και για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Είναι εύκολα προσβάσιμος και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για μια καθημερινή προπόνηση για τον αθλητή και το σκύλο του. ξεκίνησαν. Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : (Σε αναμονή) ---- ΠΗΛΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑ Με θέα τον όμορφο Βόλο από την πανέφορφη τοποθεσία δεξια της Πορταριάς το CaniCrosss Greece έχει επιλέξει τον 5ο αγώνα. Η θέα επιβραβεύει το αθλητή και τον αγαπημένο του σύντροφο. Είναι μια διαδρομή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθημερινή προπόνηση ή βόλτα με τον σκύλο. ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 7km και Fan 3km Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , Ο αγώνας βρίσκεται σε διαδικασία χάραξης της διαδρομής ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : (Σε αναμονή)

13 ---- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΧ ΣΟΥ Με θέα την όμορφη Θεσσαλονίκη από το μαγευτικό περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, το CaniCrosss Greece έχει επιλέξει μια ακόμη μοναδική διαδρομή. Η θέα επιβραβεύει το αθλητή και τον αγαπημένο του σύντροφο. Είναι μια διαδρομή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθημερινή προπόνηση ή βόλτα με τον σκύλο. ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 12km και Fan 3km Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , Ο αγώνας βρίσκεται σε διαδικασία χάραξης της διαδρομής ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : (Σε αναμονή) ---- ΔΑΣΟΣ ΣΧΟΙΝΙΑ (Ατττική) Μια καταπλικτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα με επίπεδο έδαφος. Μοναδική ξεχωριστή επιλογή του CaniCross Greece Το όμορφο τοπίο επιβραβεύει κάθε επισκέπτη ή αθλητή. Η διαδρομή είναι κυκλική ώστε οι αγωνιζόμενοι να τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 6,5km και Fan 3km Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , Ο αγώνας βρίσκεται σε διαδικασία χάραξης της διαδρομής ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : (Σε αναμονή) ---- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (ΜΕΤΕΩΡΑ ) Σε ένα όμορφο και μαγευτικό τοπίο, στα Μετέωρα της Καλαμπάκας κάτω από τους βράχους δημιουργεί το CaniCross Greece ένα αγώνα με εντυπωσιακή θέα. Προσφέρεται για μια ευχάριστη μονοήμερη εξόρμηση ή ακόμη καλύτερα και για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 6,5km και Fan 3km Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , Ο αγώνας βρίσκεται σε διαδικασία χάραξης της διαδρομής ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : (Σε αναμονή) ---- ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ (Νέστος ποταμός) Μια ξεχωριστή επιλογή του CaniCross Greece δίπλα στον Νέστο ποταμό. Το όμορφο τοπίο επιβραβεύει κάθε επισκέπτη ή αθλητή ξεκίνησαν. Περιλαμβάνει 2 αγώνες Sport 6,5km και Fan 3km Συντεταγμένες Περιοχής Αγώνα : (Googlemap) , Ο αγώνας βρίσκεται σε διαδικασία χάραξης της διαδρομής ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : (Σε αναμονή)

14 Στους παραπάνω αναφερόμενους αγώνες υπάρχει περίπτωση μερική ή ολική τροποποίηση των διαδρομών Οι τροποποιήσεις θα αναφέρονται εγκαίρως από τον επίσημο ισστότοπο του Cani- Cross Greece ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ: Απόσταση, υψομετρικά, χάρτη και στοιχεία περιοχής μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website του CaniCross Greece ( Για τους παραπάνω αγώνες δεν έχει οριστεί ημερομηνία. Η ημερομηνία θα αναρτηθεί εγκαίρως από το επίσημο web site του CaniCross Greece (canicross.gr) ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS Social Media facebook : canicrossgreece / Instragram : canicrossgreece / pinterest : canicrossgreece Tηλέφωνα επικοινωνίας : / Τμήμα Μarketing Καλημέρης Νίκος Με εκτίμηση Η ομάδα του CaniCross Greece

NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE

NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE CANICROSS GREECE TI EINAI TO CANICROSS? Το CaniCross είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα δρόμου off-road το οποίο τα τελευταία χρόνια κατακτάει και περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ»

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «LYTHRODONTAS MTB 2015» Ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με το κοινοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. «Άρωνας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. «Άρωνας 2015» Π.Ο. Λευκωσίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «Άρωνας 2015» Το δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χωρίς αυτό, ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας θα ήταν γεμάτος σκόνη και με πολύ υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ: ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ: ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ: ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ Η «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά αγώνα δρόμου με την ονομασία ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 Η σελίδα έχει αφεθεί σκο/ί0ως κενή προβάλλετε την επιχείρησή σας και βοηθήστε να διαδοθεί το άθλημα του τριάθλου λίγα λόγια για το τρίαθλο Οι

Διαβάστε περισσότερα

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα»

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» Το Εθνικό Δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χάρις σε αυτό ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας καθαρίζεται από τη σκόνη

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «7 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Πιο αναλυτικά θα διεξαχθούν τα κάτωθι αγωνιστικά δρώμενα ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. 100 μέτρα νηπίων έως 5 ετών αγόρια

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Πιο αναλυτικά θα διεξαχθούν τα κάτωθι αγωνιστικά δρώμενα ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. 100 μέτρα νηπίων έως 5 ετών αγόρια ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στο νησί μας ορεινό αγώνα δρόμου, τις 14 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας ο οποίος θα ονομάζεται «Σουλάτσο στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Archanes-Asterousia XC cup 11-12 και 13 Οκτωβρίου Περιοχή Αρχανών Αστερουσίων, Ηρακλείου Κρήτης Διοργάνωση: Δήμος Αρχανών Αστερουσίων Τεχνική υποστήριξη: Cretan Sports

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς με σκοπό την επαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση περιοχών Δικτύου Natura 2000. Μαρίνα Ξενοφώντος Λειτουργός Περιβάλλοντος Τμήμα Περιβάλλοντος

Διαχείριση περιοχών Δικτύου Natura 2000. Μαρίνα Ξενοφώντος Λειτουργός Περιβάλλοντος Τμήμα Περιβάλλοντος Διαχείριση περιοχών Δικτύου Natura 2000 Μαρίνα Ξενοφώντος Λειτουργός Περιβάλλοντος Τμήμα Περιβάλλοντος Το Δίκτυο Natura 2000 Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Οικολογικών Περιοχών το οποίο δημιουργήθηκε το 1992 με την

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «9 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Ζαχάρως, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ζαχάρως διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου (ενταγμένο στο αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΔΟΜΗ ΤΟΥ CHAMPIONS TENNIS LEAGUE 4 GROUPS ΤΩΝ 4 ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16 ΟΜΑΔΕΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ MINIMUM 64 ΠΑΙΚΤΕΣ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Χαράδρα του Βίκου - Γεφύρι Κόκκορη Ο ήμος Ζαγορίου διοργανώνει τον 1ο Μαραθώνιο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Περιπατητικές διαδρομές στο Νέστο, τη Βιστωνίδα και την Ισμαρίδα

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Περιπατητικές διαδρομές στο Νέστο, τη Βιστωνίδα και την Ισμαρίδα 10005334, Λέξεις:958 Συντάκτης:Γιούλτση Π. Επείγον:5 Κατηγορία:Εσωτερικό Είδος:Ειδικό θέμα-ανάλυση Θέματα:Περιβάλλον, Ταξίδια και διαδρομές Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), 31/05/2011 10:12 (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Η Κρήτη φιλοξενεί περήφανα τον 1ο διεθνήαγώνατουworld Cycling Tour 2011-2012, που διεξάγεται σε 8 χώρες από τη UCI, www.uciworldcyclingtour.com Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Προφίλ Διοργάνωσης σε Αριθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 SUNDAY 02 SEPTEMBER 2012 «Στην οµορφότερη διαδροµή - τον µαγευτικό Κάµπο» Περιγραφή της περιοχής που θα γίνει ο Αγώνας: Ο Κάµπος, µια από τις πιο όµορφες περιοχές της Χίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών δικαίωμα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών δικαίωμα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο αναγνωρισμένος από την ΕΦΟΑ σύλλογος ICBS 2009 που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Red Clay Indoor Tennis Club διοργανώνει το Nespo Winter Indoor Open 2016. Κατηγορίες Μονά Κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Guidelines ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Μάρτιος 2017 GUIDELINES_Academy&Club 2017 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 11 DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Έναρξη: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Λήξη: ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ημερ. παράτασης: Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου) Έναρξη:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2018 14 Απριλίου 2018 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων προκηρύσσουν τον 5 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2017 22 Απριλίου 2017 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων προκηρύσσουν τον 4 ο

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Efi Τρίτη, 16 Μάιος :28 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 29 Μάιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Efi Τρίτη, 16 Μάιος :28 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 29 Μάιος :30 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΛΙΑΡΗ» - ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017-ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ - Σύλλογος Δρο Ο ΣΔΥΧ στις 25 Ιουνίου 2017, ημέρα Kυριακή, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 ΠΡΌΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ;1 ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Miraluna 113 Race / Κιοτάρι / 22 Μαΐου / 2016 Ποιοι Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυναικών 2 30 και άνω (από 1985)

Κατηγορία Γυναικών 2 30 και άνω (από 1985) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Κατηγορίες Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών Κατηγορία Ανδρών Αρχαρίων (τενιστική εμπειρία 1-3 χρόνια) Κατηγορία Αγοριών Junior 12 έως και 18 ετών (γεννηθέντες από 2003 έως και

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019 Αγώνες Δρόμου: 10 χλμ., 5 χλμ. &1,5χλμ. 7 Απριλίου 2019 Half Marathon in Marathon Town Ο Δήμος Μαραθώνος ( γραφείο αθλητισμού) και

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012 Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο 19-20/5 και 26-27/5/2012 H σχολή αρχαρίων είναι μία τετραήμερης διάρκειας ενασχόληση με το καγιάκ ορμητικών νερών. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες,

Διαβάστε περισσότερα

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο.

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να δώσει κατεύθυνση (πληροφορίες και συµβουλές) σε όσους εµπλέκονται η θέλουν να εµπλακούν στη διοργάνωση αγώνων Triathlon,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και ο Δήμος Λαμιέων προκηρύσσουν τον 2 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6 Αθήνα 7/3/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 02 Ιούλιος :00 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούλιος :12

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 02 Ιούλιος :00 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούλιος :12 από: Meteora Museum προς: vrisika@gmail.com Προς: Πολιτιστικοί Σύλλογοι Νομού Έβρου Καλαμπάκα, 27 / 07 / 2015 Κυρίες, Κύριοι, Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984)

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984) Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Κυριακή 11 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 12 Μαΐου) Διπλά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Σάββατο 10 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Κυριακή 11 Μαΐου) Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου «Ανάβαση Γερακιών» την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 Ο αγώνας αποτελεί τον 5 ο αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

e-tennis Winter Indoor Open 2013 Red Clay Indoor Tennis Club 11 Ιανουαρίου 27 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

e-tennis Winter Indoor Open 2013 Red Clay Indoor Tennis Club 11 Ιανουαρίου 27 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ e-tennis Winter Indoor Open 2013 Red Clay Indoor Tennis Club 11 Ιανουαρίου 27 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Κατηγορίες Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών Κατηγορία Ανδρών Αρχαρίων (τενιστική

Διαβάστε περισσότερα

Northern Aegean Dolphin Project

Northern Aegean Dolphin Project Northern Aegean Dolphin Project Corporate Traveling Πρόταση Συνεργασίας MOm / Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής φώκιας Γενική Περίληψη του Προγράμματος: Το Northern Aegean Dolphin Project

Διαβάστε περισσότερα

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 37, ΦΙΛΟΘΕΗ 152 37, ΤΗΛ.: 210 6853850 & KAVOURI TENNIS CLUB ΑΚΤΗΣ & ΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,16671, ΤΗΛ.: 210 9670686 Web site: www.kavouritennisclub.gr,

Διαβάστε περισσότερα

PHONE: FAX: MOBILE:

PHONE: FAX: MOBILE: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ SALAMINIA 2019: 3ο Salamis Triathlon (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Open), 1o Salamis Aquathlon, 1o Salamis Kids Run! O Αθλητικός Σύλλογος Σαλαμίνας «Πρωτέας», η Ε.Ο.ΜΟ.Π, και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 27, 28 & 29 IOYNIOY 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Ε.Ι.Ο. - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισµοί: α) Κανονισµοί Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2016 14 Μαΐου 2016 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 3 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night

Διαβάστε περισσότερα

LIFE+ Βιοποικιλότητα. Τεύχος Νο 6 # Ιούνιος 2013

LIFE+ Βιοποικιλότητα. Τεύχος Νο 6 # Ιούνιος 2013 LIFE+ Βιοποικιλότητα Τεύχος Νο 6 # Ιούνιος 2013 2 Τα Εθνικά Πάρκα Αυστρίας και το Εθνικό Πάρκο Hohe Tauern διοργάνωσαν με επιτυχία στο Mittersill (Αυστρία), την περίοδο 10-12 Ιουνίου 2013, το «5 ο Συμπόσιο

Διαβάστε περισσότερα

SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011

SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011 SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011 Ηµεροµηνίες αγώνων Μονά Έναρξη: Σάββατο 24 Σεπτεµβρίου Λήξη: Κυριακή 2 Οκτωβρίου (ηµερ. παράτασης: ευτέρα 3 Οκτωβρίου) ιπλά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

Λογότυπο 31oυ Ράλλυ Σπριντ ΑΛΑΚ, Τρίκαλα Κορινθίας

Λογότυπο 31oυ Ράλλυ Σπριντ ΑΛΑΚ, Τρίκαλα Κορινθίας Αγρίνιο, Ιούνιος 2011 Λογότυπο 31oυ Ράλλυ Σπριντ ΑΛΑΚ, Τρίκαλα Κορινθίας Το Ράλλυ Σπριντ της Α.Λ.Α. Κορίνθου διεξάγεται για πρώτη φορά μετά από 30 γύρους στην ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «6 ος ΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

2 nd Greek Padel Academy League

2 nd Greek Padel Academy League 2 nd Greek Padel Academy League Φεβρουάριος 2017 Η Greek Padel Academy προκηρύσσει το 2 nd Greek Padel Academy League, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 7 Μαΐου 2017. Οι δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2. Προϋποθέσεις Ένταξης... 2. Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2. Προϋποθέσεις Ένταξης... 2. Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2 Προϋποθέσεις Ένταξης.... 2 Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2 Τερματισμός Συμμετοχής στης Εθνική Ομάδα.. 2 Κανόνες συμπεριφοράς αθλητών Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Road To Salonica Cup 18-19-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Road To Salonica Cup στην Θεσσαλονίκη. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» Μεσολόγγι 15/6/18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

6 η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ORIENTEERING Οντρίων πεζοπορία - ποδηλασία ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

6 η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ORIENTEERING Οντρίων πεζοπορία - ποδηλασία ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 6 η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ORIENTEERING Οντρίων πεζοπορία - ποδηλασία ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Γόνων Βράχου,

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με μια συνεχή παρουσία στην Α Εθνική Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal Soccer

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ Α. Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι η ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ της ΑΟΝΜ και των συμμετεχόντων υπό οποιαδήποτε ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα Σ ε λ ί δ α 1

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα  Σ ε λ ί δ α 1 Η εταιρεία Bikin Cyprus Events διοργανώνει τον έβδομο Αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας για το 2016. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με την Προκήρυξη Αγώνων Ποδηλασίας 2016 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας,

Διαβάστε περισσότερα

«Ημερίδα Ποδηλασίας Για Παιδιά: Αθαλάσσα 2017»

«Ημερίδα Ποδηλασίας Για Παιδιά: Αθαλάσσα 2017» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Ημερίδα Ποδηλασίας Για Παιδιά: Αθαλάσσα 2017» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Ποδηλατιστών Κόρνου διοργανώνουν Ποδηλατική Ημερίδα για παιδιά ηλικιών 7 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οκτωβρίου 2016

INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οκτωβρίου 2016 INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 23 Οκτωβρίου 2016 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου Λήξη Κυριακή 23 Οκτωβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Πέμπτη 13

Διαβάστε περισσότερα

8ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

8ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 8ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης 15 Νοεμβρίου 2009 http://race.edu.uoc.gr Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12 Αθήνα 16/5/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΗ DRAGON (ΕΚΝ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΗ DRAGON (ΕΚΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΗ DRAGON (ΕΚΝ) Σταθεροί κανονισμοί διεξαγωγής των αγώνων με σκάφη κλάσης Dragon. Α) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: * Ο κανονισμός αγώνων ιστιοπλοΐας (RRS) της ISAF 2009 2012. * Οι κανονισμοί της IDA. * Η προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση Αθλητών Παραολυμπιακή κατηγορία Sonar Το σκάφος Sonar Τεχνικά Χαρακτηριστικά Sonar Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης"

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης 4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης" Ο ήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τη διοργάνωση των 4 ων Αγώνων ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης". Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ. Ερευνητική Εργασία Β τετράμηνο

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ. Ερευνητική Εργασία Β τετράμηνο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ Ερευνητική Εργασία Β τετράμηνο Η ομάδα μας ΒΕΤΤΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΟΚΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΧΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΛΟΥΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 19/04/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016

INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη: Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου Λήξη: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016 (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου) Έναρξη: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

LIFE+ Βιοποικιλότητα. Τεύχος Νο 5 # Μάρτιος 2013

LIFE+ Βιοποικιλότητα. Τεύχος Νο 5 # Μάρτιος 2013 LIFE+ Βιοποικιλότητα Τεύχος Νο 5 # Μάρτιος 2013 2 3 4 Οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και εκπαιδευτικών της Κρήτης, συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου Ιανουάριος-Μάρτιος

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 Απρίλιος 2014 Χώρος και οργάνωση Έδρα ΔΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ), Τ.Κ. 19003 Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ 2013. Κείμενο της Βανέσσας Παρίσσου

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ 2013. Κείμενο της Βανέσσας Παρίσσου ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ 2013 Κείμενο της Βανέσσας Παρίσσου Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία συμμετείχαν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά μας, στην Ημερίδα Αθλητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE SPORTS CENTER ΕΠΙΜΕΛΙΑ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Sports.comm - 1 - Live sports center 3/28/2014 SPORTS.COMM / ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η Sports.comm με τη τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας #6 2017 - Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει τον 6 ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon,Aquathlon*,

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα