Χρώµατα πούδρας για απαιτητικές εφαρµογές. Καινοτόµες Λύσεις. Since 1972

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρώµατα πούδρας για απαιτητικές εφαρµογές. Καινοτόµες Λύσεις. Since 1972"

Transcript

1 Χρώµατα πούδρας για απαιτητικές εφαρµογές Καινοτόµες Λύσεις Since 1972

2 Δηµιουργούµε χρώµα ΝΕΟΚΕΜ Στη ΝΕΟΚΕΜ, από το 1972, σχεδιάζουµε καινοτόµες λύσεις στις πούδρες ηλεκτροστατικής βαφής και τα βιοµηχανικά χρώµατα υψηλής τεχνολογίας. Με τα χρώµατά µας και το σύστηµα υπηρεσιών που προσφέρουµε, προσθέτουµε αξία στο έργο των πελατών µας, Γιατί επιλέγουµε χρώµατα πούδρας ΝΕΟΚΕΜ Συνέπεια στην υψηλή ποιότητα Για περισσότερα από 30 χρόνια, όλες οι πούδρες βαφής παράγονται σε µία σύγχρονη και µεγάλη εργοστασιακή µονάδα, διασφαλίζοντας τη συνέπεια στην υψηλή ποιότητα. Καινοτοµία Είναι µοναδικά χρώµατα ηλεκτροστατικής βαφής, βασισµένα σε έρευνα, καινοτοµία και εξειδίκευση, µε τη χρήση της πλέον προηγµένης τεχνολογίας παραγωγής. Αισθητική και υψηλή αντοχή στον χρόνο Με διαρκή έρευνα, ανάπτυξη και συνεργασία µε σηµαντικούς επαγγελµατίες της αγοράς, δηµιουργήσαµε χρώµατα πούδρας που συνδυάζουν το αισθητικά άρτιο αποτέλεσµα µε την υψηλή αντοχή στον χρόνο. Τα χρώµατά µας προστατεύουν, αναβαθµίζουν αισθητικά και προσθέτουν αξία στην κατασκευή. Απόδοση Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη βέλτιστη απόδοση στις εφαρµογές.

3 αναπτύσσοντας µε συνέπεια µακρόχρονες, αµοιβαία επωφελείς σχέσεις µαζί τους. Στηρίζουµε την επιτυχία της ΝΕΟΚΕΜ στους ανθρώπους µας, που µε τις γνώσεις, την υπευθυνότητα και το οµαδικό τους πνεύµα συµµετέχουν ενεργά στην υγιή της ανάπτυξη. Σεβόµαστε το περιβάλλον και ενεργούµε µε αίσθηµα ευθύνης προς την κοινωνία που µας φιλοξενεί. Οικονοµία Μέληµά µας είναι ο σεβασµός στην επιθυµία των πελατών µας για προϊόντα υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν τις ανάγκες τους και προσφέρονται σε βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιµής. Είναι προσιτά, καθώς προσφέρουν εξαιρετική λειτουργικότητα και ποιότητα, που διαρκεί στον χρόνο. Πιστοποίηση Τα αρχιτεκτονικά προϊόντα είναι πιστοποιηµένα µε το σήµα ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουµινίου, Qualicoat, Qualideco και το γερµανικό σήµα GSB Standard. Τα διστρωµατικά συστήµατα βιοµηχανικών - αρχιτεκτονικών προϊόντων, για εφαρµογή σε επιφάνειες χάλυβα σε διαβρωτικό περιβάλλον τύπου C4-H, C5I-H, είναι πιστοποιηµένα µε το διεθνές σήµα ποιότητας Qualisteelcoat. Εξυπηρέτηση Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό µέσω των θυγατρικών και των εµπορικών αντιπροσώπων, εξυπηρετούµε µε τον καλύτερο τρόπο τις προτιµήσεις των πελατών µας. Συνεργασία Εµπνεόµαστε από την αγορά, σχεδιάζουµε και αναπτύσσουµε χρώµατα πούδρας υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε συνεργασία µε αρχιτέκτονες και κατασκευαστές. Επιδιώκουµε να εξασφαλίσουµε στους συνεργάτες µας έναν µεγάλο αριθµό πλεονεκτηµάτων, παρέχοντας µία πλήρη γκάµα χρωµάτων, καθώς και τεχνική - εµπορική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα. Οικολογία Το πρώτο και το πιο σηµαντικό µέληµά µας, είναι η δέσµευση και η συνέπεια στις περιβαλλοντικές αξίες. Με απόλυτο σεβασµό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, παράγουµε χρώµατα πούδρας, βασιζόµενοι σε φιλικά προς το περιβάλλον συστήµατα χρωµάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

4 Η εταιρεία µας Καινοτοµία και ποιότητα στα βιοµηχανικά χρώµατα για πάνω από 45 χρόνια Στη ΝΕΟΚΕΜ παράγουµε χρώµατα υψηλής ποιότητας, βασιζόµενοι στην καινοτοµία, την τεχνολογία, τις υποδοµές, αλλά κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα, που θεωρούµε το σηµαντικότερο στοιχείο επιτυχίας, καθώς ένα µεγάλο µέρος της δηµιουργικότητας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας, απορρέει από το ανθρώπινο δυναµικό της. Προµηθεύουµε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, µε εξειδίκευση σε χρώµατα πούδρας για βαφή αρχιτεκτονικών συστηµάτων αλουµινίου και πολλές άλλες χρήσεις και εφαρµογές. Από την ίδρυση µας το 1972, σκοπός µας ήταν η ανάπτυξη και παραγωγή βιοµηχανικών χρωµάτων υψηλών προδιαγραφών, που εξασφαλίζουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα στους πελάτες µας. Το 1987, καινοτοµούµε στον χώρο µας και γινόµαστε πρωτοπόροι σε ένα περιβάλλον απαιτητικό για προηγµένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Ξεκινάµε την παραγωγή χρώµατος ηλεκτροστατικής βαφής στην ελληνική αγορά, για χρήση σε αρχιτεκτονικά συστήµατα αλουµινίου, σε βιοµηχανικές εφαρµογές και πολλούς άλλους τοµείς. Το 2006, µε γνώµονα τις νέες τάσεις της αγοράς και κίνητρο τις προτιµήσεις των πελατών µας, προχωράµε στην παραγωγή υπερανθεκτικών χρωµάτων πούδρας, ειδικά σχεδιασµένων να αντέχουν στην ιδιαίτερα υψηλή ένταση της ακτινοβολίας στην Ελλάδα. Σήµερα, τα χρώµατα πούδρας ΝΕΟΚΕΜ, αναγνωρίζονται και διανέµονται διεθνώς σε περισσότερες από 25 χώρες, µέσω των θυγατρικών µας, των εµπορικών αντιπροσώπων και των συνεργατών µας. Δίκτυο πωλήσεων Η συστηµατική διεθνής δραστηριότητα και οι εξαγωγές ήταν πάντοτε για εµάς ένα σηµαντικό κοµµάτι της στρατηγικής µας. Η εταιρεία µας βραβεύτηκε για την εξαγωγική της δραστηριότητα, στην κατηγορία Top Industrial Company, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Greek Exports Awards. Για περισσότερα από 20 χρόνια, αναπτύσσουµε δυναµική διεθνή δραστηριότητα, σε περισσότερες από 25 χώρες, µεταξύ των οποίων η Γερµανία, οι Βαλτικές χώρες, οι χώρες της Ν.Α. Μεσογείου και τα Βαλκάνια, ενώ µία από τις κύριες αγορές µας αποτελεί η Ρωσία.

5 Καινοτοµούµε, σχεδιάζουµε, αναπτύσσουµε, παράγουµε, συσκευάζουµε και παραδίδουµε στηριζόµενοι στις µακρόχρονες σχέσεις συνεργασίας µε τους προµηθευτές µας, τους πελάτες και τους συνεργάτες µας. Έχουµε σαν προτεραιότητα να συνεργαζόµαστε µε τους πιο κατάλληλους επαγγελµατίες αντιπροσώπους σε κάθε χώρα και να επιλέγουµε συνεργάτες, οι οποίοι µοιράζονται τις αξίες και το όραµά µας για το µέλλον. Φροντίζουµε να συνδυάζουµε τις γνώσεις µας µε αυτές των συνεργατών µας για τις αγορές τους, ώστε να προσφέρουµε από κοινού στο απαιτητικό δίκτυό µας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

6 Χρώµατα & Βασικές Εφαρµογές Απαντάµε στις ανάγκες της αγοράς για ποιότητα, αντοχή και ποικιλία αποχρώσεων, παράγοντας φιλικά προς το περιβάλλον χρώµατα πούδρας. Με τις πούδρες µας, διακοσµούµε και προστατεύουµε τις κατασκευές, από φωτιστικά µέχρι αρχιτεκτονικές προσόψεις κτηρίων. Προσφέρουµε τις κατάλληλες λύσεις µε τις ολοκληρωµένες συλλογές των προϊόντων µας. Αρχιτεκτονικές Εφαρµογές Οι αρχιτεκτονικές εφαρµογές είναι από τις πλέον απαιτητικές. Παρέχουµε µία ολοκληρωµένη σειρά χρωµάτων, υψηλής αισθητικής, ειδικά µελετηµένη και σχεδιασµένη σε συνεργασία µε Έλληνες αρχιτέκτονες και διακοσµητές. Έτσι, ανταποκρινόµαστε στις απαιτήσεις και τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Στις συλλογές χρωµάτων Prisma, Ammos, RAL Metallic και RAL Matt Polyester, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Κύριες Εφαρµογές: Προσόψεις, αίθρια, γκαραζόπορτες, κάγκελα, πόρτες/παράθυρα/παντζούρια αλουµινίου. Δείτε τις ενδεικτικές εφαρµογές ανά προϊόν

7 Sivota Diamond Spa Resort Χρώµα 521 Sahara Caravan, Prisma Collection Grande Bretagne, Χρώµα 9016/HR Costa Navarino, Χρώµα 518 Sahara Haven, Prisma Collection

8 Βιοµηχανικές Εφαρµογές Τα πρότυπα των σύγχρονων βιοµηχανικών εφαρµογών εξελίσσονται. Χρειαζόµαστε ποιότητα, αισθητική και αντοχή σε προσιτή τιµή. Διαθέτουµε µία ολοκληρωµένη σειρά πολυεστερικών, εποξειδικών και εποξειδικών πολυεστερικών χρωµάτων πούδρας για βιοµηχανικές εφαρµογές. Κύριες Εφαρµογές: Ηλιακά πάνελ, εργαστηριακός εξοπλισµός, καλοριφέρ, ντουλάπες, ράφια, φωτιστικά και άλλες εφαρµογές. Οικιακές Συσκευές Προσφέρουµε µία πλήρη σειρά εποξειδικών πολυεστερικών χρωµάτων πούδρας, ειδικά σχεδιασµένη για εσωτερικές εφαρµογές. Υψηλής ποιότητας χρώµα, µε όµορφο φινίρισµα, προστατεύει τις συσκευές σας από χαράξεις, διάβρωση και χηµικές ουσίες, προσφέροντάς τους την αισθητική, τον µοναδικό σχεδιασµό, τη λειτουργικότητα και την αντοχή που τους ταιριάζει. Κύριες Εφαρµογές: Ψυγεία, πλυντήρια πιάτων/ρούχων, φούρνοι µικροκυµάτων, µικροσυσκευές, κλιµατιστικά, συστήµατα εξαερισµού.

9 Λειτουργικές Βαφές Τα εποξειδικά και εποξειδικά πολυεστερικά χρώµατα ΝΕΟΚΕΜ παρουσιάζουν εξαιρετική απόδοση και άψογη εµφάνιση, ενώ διασφαλίζουν προστασία από την τριβή και τη διάβρωση. Κύριες Εφαρµογές: Σωλήνες, βάνες, εξαρτήµατα.

10 Συλλογές Χρωµάτων ΝΕΟΚΕΜ Αρχιτεκτονικά χρώµατα: Prisma Collection Special Effect Η συλλογή ειδικών χρωµάτων πούδρας Prisma, αποτελεί την πιο έγκυρη και πρωτοποριακή λύση, για βαφή συστηµάτων αλουµινίου στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρµογές. Μοναδικά χρώµατα ηλεκτροστατικής βαφής, ειδικά σχεδιασµένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξηµένες απαιτήσεις για καινοτοµία και αισθητικό αποτέλεσµα υψηλών προδιαγραφών. Οι σειρές Sahara και Mesogeios είναι πιστοποιηµένες σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class2. Η σειρά Cosmos είναι πιστοποιηµένη σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class1. Τα χρώµατα της συλλογής Prisma προσδίδουν υψηλές µηχανικές αντοχές και άρτια συµπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες.

11 Ammos Collection Η νέα συλλογή υπερανθεκτικών χρωµάτων πούδρας σε RAL αποχρώσεις, µε υφή αµµοβολισµένης επιφάνειας, συνδυάζει την εξαιρετική συµπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες µε τις υψηλές µηχανικές αντοχές και την άψογη εµφάνιση υψηλές µηχανικές αντοχές. Τα χρώµατα της συλλογής είναι πιστοποιηµένα σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class2. RAL Metallic Collection Μοναδικά χρώµατα πούδρας, που βασίζονται σε αρχιτεκτονικούς και µατ πολυεστέρες υψηλών προδιαγραφών, πιστοποιηµένα σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class1 και GSB Standard. Βιοµηχανικά χρώµατα: Industrial Design Αποχρώσεις χρωµάτων πούδρας σε πολυεστερική βάση, κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η συλλογή συνδυάζει τη διαχρονικότητα µε τις σύγχρονες τάσεις στον βιοµηχανικό σχεδιασµό. Οι αποχρώσεις της συλλογής στοχεύουν στην ανάδειξη της βιοµηχανικής αισθητικής, την αντοχή στις χηµικές και µηχανικές καταπονήσεις και τη διαφοροποίηση του τελικού προϊόντος. RAL Matt Polyester Collection Matt χρώµατα πούδρας, επιλεγµένα ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσµα χρωµάτων, πιστοποιηµένα σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class1 και GSB Standard.

12 Δηµιουργούµε ποιότητα µε σεβασµό στο περιβάλλον Η συλλογική εταιρική και κοινωνική ευθύνη, που απορρέει από τον σεβασµό στον άνθρωπο και το περιβάλλον του, αποτελεί µία από τις βασικές µας αξίες. Οι άνθρωποί µας είναι ευθυγραµµισµένοι µε την περιβαλλοντική κουλτούρα και τις περιβαλλοντικές αξίες, υιοθετώντας πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος στην καθηµερινή τους ζωή. Με απόλυτο σεβασµό προς το φυσικό περιβάλλον, παράγουµε χρώµατα πούδρας, βελτιστοποιώντας την ασφάλεια των χρωµάτων µας και την οικολογική τους ταυτότητα, χωρίς να χρησιµοποιούµε διαλύτες, βαρέα µέταλλα και λοιπές τοξικές πρώτες ύλες.

13 Δηµιουργούµε ποιότητα µε πιστοποιήσεις H ποιότητα ΝΕΟΚΕΜ προσθέτει αξία στην κατασκευή του πελάτη και οι πιστοποιήσεις µας εξασφαλίζουν τον σεβασµό στο περιβάλλον. Με πλήρη συµµόρφωση σε θέµατα ποιότητας και περιβάλλοντος, υλοποιήσαµε διαπιστευµένο σύστηµα ολικής διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος, σύµφωνα µε τα διεθνή πρότυπα ΕΝ ISO 9001 και ΕΝ ISO Οι περισσότερες από τις σειρές πολυεστερικών χρωµάτων της ΝΕΟΚΕΜ έχουν πιστοποιηθεί κατά Qualicoat και Qualideco από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλουµινίου, µε το πιστοποιητικό GSB Standard από τον οργανισµό GSB International και µε το διεθνές σήµα ποιότητας Qualisteelcoat. steel coat International Quality Label for Coated Steel

14 Ανάπτυξη και καινοτοµία µέσα από την έρευνα Το τµήµα Έρευνας και Ανάπτυξης συνδυάζει τη δηµιουργική σκέψη µε την εµπειρία και µετατρέπει τις ανάγκες των πελατών µας για καινοτοµία και προηγµένη τεχνολογία, σε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Εξελίσσουµε και βελτιώνουµε συστηµατικά τα χρώµατά µας, παράλληλα µε την ανάπτυξη των ποιοτικών και των αισθητικών χαρακτηριστικών, καθώς και της αντοχής τους στον χρόνο.

15 Συνεργαζόµαστε και Υποστηρίζουµε Υποστηρίζουµε την ποιότητα των προϊόντων µας, σε εµπορικό και τεχνικό επίπεδο, µε άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό που παρέχει αξιόπιστες λύσεις και ανταποκρίνεται µε επαγγελµατισµό και υπευθυνότητα στο απαιτητικό έργο του, ενδυναµώνοντας τόσο την εταιρεία, όσο και τους συνεργάτες µας, για να επιτύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους. Εφαρµόζουµε τις δεξιότητες και την εµπειρία µας, ώστε να υποστηρίζουµε τους πελάτες µας στη βελτίωση της απόδοσής τους. Η οµάδα µας είναι δίπλα σας για κάθε ανάγκη που αφορά τη µελέτη, την πληροφόρηση και την εξυπηρέτηση, σχετικά µε τα χρώµατα ΝΕΟΚΕΜ.

16 P.5599 ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Αγ. Γεωργίου 95, Τ.Θ. 143 Κορωπί Αττικής, Τηλ.: Fax: ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ: ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος, Τ.Θ. 48Β Α9 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: Fax: Για πληροφορίες σχετικά µε το δίκτυο πωλήσεών µας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα µας

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Χρώµατα πούδρας για απαιτητικές εφαρµογές Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Υψηλή Αισθητική που διαρκεί στον Χρόνο Πώς επηρεάζει το χρώµα πούδρας την αισθητική και την αντοχή; Το χρώµα πούδρας στα αρχιτεκτονικά

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Mesogeios. Με έµπνευση το Mεσογειακό φώς, η νέα σειρά Mesogeios έρχεται για να συµπληρώσει τη λάµψη της συλλογής Prisma.

Mesogeios. Με έµπνευση το Mεσογειακό φώς, η νέα σειρά Mesogeios έρχεται για να συµπληρώσει τη λάµψη της συλλογής Prisma. COLLECTION COLLECTION Sahara Mesogeios Cosmos Εντυπωσιακές αποχρώσεις µε υφή αµµοβολισµένης επιφάνειας και µεταλλικό εφέ. Τα 21 χρώµατα της σειράς επιδεικνύουν ιδιαίτερη αντοχή στη χάραξη και στις τριβές

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVITY PROGRESS SL2450 GREEK EXPORT AWARDS ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών

CREATIVITY PROGRESS SL2450 GREEK EXPORT AWARDS ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών CREATIVITY in PROGRESS 12 2017 SL2450 ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών GREEK EXPORT AWARDS 2017 H Aluminco ξανά νικητής στα Greek Exports Awards! H Aluminco ξανά νικητής στα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

www.berling.gr Company Profile

www.berling.gr Company Profile www.berling.gr Company Profile Μια ζωή γεμάτη χρώμα Η εταιρεία BERLING ABEE - ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1968 με την αρχική επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Μετά από μετασχηματισμό

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W: E: advertising.

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W:  E: advertising. ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: 22990 63531-2 Φ: 22990 63530 W: www.fotep.gr E: info@fotep.gr advertising +construction Η εταιρεία ΦΩΤΕΠ Ι. ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Κορρέ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Σήµερα η ανταγωνιστικότητα δεν είναι πλέον θέµα κόστους, αλλά θέµα ποιότητας και υψηλής προστιθέµενης αξίας.

Κυρίες και Κύριοι, Σήµερα η ανταγωνιστικότητα δεν είναι πλέον θέµα κόστους, αλλά θέµα ποιότητας και υψηλής προστιθέµενης αξίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνοµαι σε ένα τόσο εκλεκτό ακροατήριο και θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους. Είναι πράγµατι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία. Η µονάδα παραγωγής µας Αδειοδοτηµένη, πιστοποιηµένη & πλήρως αυτοµατοποιηµένη. Formula-patent Vitalia Mix. 2 3 www.vitalia.com.

Η εταιρεία. Η µονάδα παραγωγής µας Αδειοδοτηµένη, πιστοποιηµένη & πλήρως αυτοµατοποιηµένη. Formula-patent Vitalia Mix. 2 3 www.vitalia.com. Η εταιρεία Η µονάδα παραγωγής µας Αδειοδοτηµένη, πιστοποιηµένη & πλήρως αυτοµατοποιηµένη Formula-patent Vitalia Mix Στην Vitalia, μία σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση, είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε γόνιμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

designlab@thessaloniki

designlab@thessaloniki designlab@thessaloniki Το concept Μετά τις δυο πρώτες διοργανώσεις του (2009 και 2010), καθώς και την απολύτως επιτυχημένη, θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia, το Design Lab, το σύγχρονο show για το

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

Strategy Consultants. Corporate Presentation

Strategy Consultants. Corporate Presentation Corporate Presentation SIGMa Strategy Consultants Áíáðôýóóïõìå ÓôñáôçãéêÝò Óôçñßæïõìå ÏñÜìáôá! SIGMa Strategy Consultants Δηµιουργήσαµε τη SIGMA γιατί έχουµε ένα Όραµα. Την ανάπτυξη και την εδραίωση μιας

Διαβάστε περισσότερα

D O O R PANELS CATALOGUE 2009

D O O R PANELS CATALOGUE 2009 DOOR PANELS CATALOGUE 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 2-3 Ευρετήριο 4-7 P100 8-29 INOX 30-41 E2000 42-123 P6000 124-143 Προϊόντα 144 ALUMINCO Χρώματα 145 Ταμπλαδάκια 146 Χειρολαβές 147 H ALUMINCO A.E., από το

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας.

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Ο σύγχρονος κόσµος είναι περίπλοκος, απρόβλεπτος αλλά και ιδιαίτερα δυναµικός, µε τις εγχώριες και διεθνείς χρηµατοοικονοµικές εξελίξεις να αλληλοεξαρτώνται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

Roman tile Χαρακτηριστικά

Roman tile Χαρακτηριστικά Roman tile Χαρακτηριστικά Το θερµοµονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon roman tile, είναι το µεταλλικό κεραµίδι της εταιρίας arkhon στο σχέδιο του παραδοσιακού ρωµαϊκού κεραµιδιού και προσφέρει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η εταιρεία GFP (Georgiou Flexible Packaging), µε ιδιοκτήτη και Διευθύνων Σύµβουλο τον Κώστα Γεωργίου, δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαµπτης πλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα ανθρώπινα δικαιώµατα

Πολιτική για τα ανθρώπινα δικαιώµατα Πολιτική για τα ανθρώπινα δικαιώµατα ήλωση προθέσεως Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αναγνωρίζουµε τη διαφορετικότητα των διαφόρων χωρών στις οποίες δραστηριοποιούµαστε, των καταναλωτών, των πελατών, των προµηθευτών

Διαβάστε περισσότερα

Eco Building Conference 2012

Eco Building Conference 2012 Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 MEC EXPO CENTER Eco Building Conference 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Χτίζοντας το Μέλλον Το Χτίζοντας το

Διαβάστε περισσότερα

PRE-ANODIZING ELVIAL. INNOVATIVE TECHNOLOGIES _ Pre-Anodizing ELVIAL _ Be Different. elvial.gr

PRE-ANODIZING ELVIAL. INNOVATIVE TECHNOLOGIES _ Pre-Anodizing ELVIAL _ Be Different. elvial.gr PRE-ANODIZING ELVIAL INNOVATIVE TECHNOLOGIES _ Pre-Anodizing ELVIAL _ Be Different elvial.gr INNOVATIVE TECHNOLOGIES_ PRE-ANODIZING ELVIAL_ BE DIFFERENT. ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Σύντομη Περιγραφή... 3 Στόχος... 3 Υπηρεσίες... 4 Μελέτες... 4 Κατασκευές / Ανακαινίσεις... 4 Συντηρήσεις / Επισκευές... 4 Υποστήριξη... 4 Προϊόντα... 5 Εφαρμογές Αλουμινίου... 5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

GERI INDUSTRIAL ESTATE. T: F: E:

GERI INDUSTRIAL ESTATE. T: F: E: NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd GERI INDUSTRIAL ESTATE P.O.Box: 12665, 2251 Nicosia Cyprus T: +357 22 482 000 F: +357 22 485 380 E: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Effective Support for

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Σκοπός του συγκεκριμένου Σήματος είναι η πιστοποίηση των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 26ης Οκτωβρίου 90 Service Θεσ/νίκη IDEAL STANDARD Έκθεση Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθνα www.idealstandard.gr Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτικ συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρία Η Δέλτα Μάρμαρα είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ όλο τον κόσμο. Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και Επιχειρηµατικότητα στα Βαλκάνια

acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και Επιχειρηµατικότητα στα Βαλκάνια acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και στα Βαλκάνια Ποιότητα Ως ποιότητα µπορούµε να ονοµάσουµε την ικανοποίηση ενός συνόλου

Διαβάστε περισσότερα

Ultra. Ultra. Ultra. Ultra LOS ANGELES NEW YORK GERMANY DUBAI GREECE ROMANIA BULGARIA CYPRUS ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ultra. Ultra. Ultra. Ultra LOS ANGELES NEW YORK GERMANY DUBAI GREECE ROMANIA BULGARIA CYPRUS ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ultra ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ultra ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ultra ΑΝΕΣΗ Ultra ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LOS ANGELES NEW YORK GERMANY DUBAI GREECE ROMANIA BULGARIA CYPRUS Η Ultra Aluminium Systems, σχεδιάζει,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Ecolabels & Ανταγωνιστικότητα. Vitex 11.03.2015

Ecolabels & Ανταγωνιστικότητα. Vitex 11.03.2015 Ecolabels & Ανταγωνιστικότητα Vitex 11.03.2015 Ιστορία της Vitex 1932 Στεγανωτικά και μονωτικά υλικά 1965 Επέκταση της γκάμας παραγόμενων προϊόντων νερού και διαλύτου 1988 Εξαγορά της Syntex A.E. 2000

Διαβάστε περισσότερα

Προσιτή Πολυτέλεια. κάγκελα. λαβές. εξαρτήματα. σύνδεσμοι. Ανοδιωμένα. Κάγκελα. Αλουμινίου

Προσιτή Πολυτέλεια. κάγκελα. λαβές. εξαρτήματα. σύνδεσμοι. Ανοδιωμένα. Κάγκελα. Αλουμινίου Προσιτή Πολυτέλεια κάγκελα εξαρτήματα σύνδεσμοι λαβές Ανοδιωμένα Κάγκελα Αλουμινίου Η σειρά D-Lux είναι μια σύγχρονη σειρά ανοδιωμένων καγκέλων αλουμινίου και ποιοτικών εξαρτημάτων, που προτείνει ξεχωριστές

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας.

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας. www.biorol.com Οικιακό Ρολό Ασφαλείας ΒΙΟΡΟΛ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το μεγάλο στοίχημα της ΒΙΟΡΟΛ από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της, ήταν η ανάπτυξη και η εξέλιξη μιας καινοτόμας φιλοσοφίας η οποία θα είχε ανθρωποκεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Χτίζοντας Το Μέλλον. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Χτίζοντας Το Μέλλον. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Χτίζοντας Το Μέλλον Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας ΚΑΠΕ ΥΠΕΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε.

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. TOP Electronic Components Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ιστορία Η εταιρία TOP Electronic Components Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Σ χ ε δ ι α σ μ o ς Α π ο κ ο μ ι δ h Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η Μ ε τ α φ ο ρ a Α ν α κ y κ λ ω σ η Κ α θ α ρ ι σ μ o ς Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Π λ y σ η κ a δ ω ν Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 Χάρη στη μακρόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις.

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Η εταιρεία Η Enerlogos, από τις λέξεις «ενέργεια» και «λόγος», είναι η πρώτη εξειδικευµένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών γλωσσικής υποστήριξης και επικοινωνίας για τους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

B1. Top Industrial Company

B1. Top Industrial Company B1. Top Industrial Company H HELESI A.E.B.E. "Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων" μελετά, σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων. Παράγει πλαστικούς κάδους απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23 24-25 Παρουσίαση Εταιρίας Sterope Pleione Arge Merope Talia Horizontal Talia Screen Horizontal Acumina

Διαβάστε περισσότερα

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas "Αόρατες Εφαρµογές" Η νέα τάση στην κτηριακή αποχέτευση Με σταθερό µας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισµό,

Διαβάστε περισσότερα

think. design. create. inspire. lab.

think. design. create. inspire. lab. think. design. create. inspire. lab. Η Verfo Lab είναι η εξέλιξη της Verfo ΑΕ. Οι συνεργασίες με βιομηχανικούς σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές της αισθητική, λειτουργικότητα και design. Η Verfo Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα μας προϊόντα βρίσκουν εφαρμογή στη: Γεωργία (άρδευση και υδρολίπανση) Βιομηχανία Ύδρευση

Τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα μας προϊόντα βρίσκουν εφαρμογή στη: Γεωργία (άρδευση και υδρολίπανση) Βιομηχανία Ύδρευση Η εταιρεία μας Drop-Ν. ΚΙΟΣΙΔΗΣ ΑΕ, από το 1971, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φίλτρανσης. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, έκτασης 6000τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκης, κατασκευάζουμε συστήματα φίλτρανσης

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις επίσημων προσκεκλημένων

Δηλώσεις επίσημων προσκεκλημένων Δηλώσεις επίσημων προσκεκλημένων Δήλωση κ. Peter Bakker, President, World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) «Το Action2020 είναι η πλατφόρμα, βάση της οποίας το WBCSD και τα μέλη του

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

www.anemisconsulting.gr www.anemis.eu φαρμακοποιός < [farmakopiόs]: επιστήμονας που ασχολείται με την παρασκευή και την διάθεση φαρμάκων? Πόσες φορές καθημερινά αναρωτιέστε: «Γιατί ασχολούμαι με θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ

Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ Περιεχόμενα: 1. Εισαγωγή 2. Οι αξίες μας 3. Οι σχέσεις με τους εργαζόμενους μας 4. Οι σχέσεις με τους πελάτες μας 5. Οι σχέσεις με τους προμηθευτές μας 6. Παραβίαση του κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

Η πιστοποίηση στην Ελλάδα. Κατερίνα Λιάνα Αναπληρώτρια ιευθύντρια Πιστοποίησης ΕΛΟΤ Α.Ε.

Η πιστοποίηση στην Ελλάδα. Κατερίνα Λιάνα Αναπληρώτρια ιευθύντρια Πιστοποίησης ΕΛΟΤ Α.Ε. Η πιστοποίηση στην Ελλάδα Κατερίνα Λιάνα Αναπληρώτρια ιευθύντρια Πιστοποίησης ΕΛΟΤ Α.Ε. Ιστορικό Στις 29/4/1901 συνήλθε η Επιτροπή Προτύπων των Μηχανικών και κατάφεραν να µειώσουν α) τις διαφοροποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια.

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. www.alexandros-com.gr Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. Alexandros Garmet Treatments / 02 Εταιρία / Η ALEXANDROS GARMENT TREATMENTS ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP)

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) Ιανουάριος 2012 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συνθήκες Εργασίας 5. Περιβάλλον 6. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Thessaloniki

Design Lab@Thessaloniki Design Lab@Thessaloniki ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ABOUT Το Design Lab έχει πλέον καθιερωθεί ως κομβικό σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ: Δημοτικό κτίριο Ανδρόγεω 2 Τηλ.: 2810 399-214 FAX: 2810 280-780 ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

Your Business Partner. À ƒ π HR OUTSOURCING

Your Business Partner. À ƒ π HR OUTSOURCING Your Business Partner À ƒ π HR OUTSOURCING ICAP HR Outsourcing ÔÈÔÈ Â Ì ÛÙÂ; H ICAP Group, είναι ο µεγαλύτερος όµιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, µε περίπου 50 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ 1 ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ Απρίλιος 2018 2 1.ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ο Κώδικας εοντολογίας της «BOUKIS group ΜΠΟΥΚΗΣ National Service AΕ» µας καθοδηγεί στις καθηµερινές µας επαγγελµατικές αλληλεπιδράσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας συµπεριφοράς ΟΜΙΛΟΥ COSMOTE. Κώδικας Συµπεριφοράς ΟΜΙΛΟΥ COSMOTE:

Κώδικας συµπεριφοράς ΟΜΙΛΟΥ COSMOTE. Κώδικας Συµπεριφοράς ΟΜΙΛΟΥ COSMOTE: Κώδικας Συµπεριφοράς ΟΜΙΛΟΥ COSMOTE: Περιεχόµενα 1) Σκοπός... 3 2) Οι αρχές µας κατά το επιχειρείν... 3 3) Η συµπεριφορά µεταξύ των συναδέλφων... 4 4) Η συµπεριφορά της ιοίκησης προς τους εργαζοµένους...

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Η εταιρεία Η DOPPLER ΑΒΕΕ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000. Τον Νοέμβριο του 2000 η εταιρεία εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο επιφάνειας 4500 τ.μ. στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων 1 η Συµβουλευτική συνεδρία Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων Γνωριµία Συµβούλου Στελεχών και Επιχείρησης Ανάλυση του ρόλου της συµβουλευτικής για το συστηµατικό σχεδιασµό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Χτίζοντας το Μέλλον Το Χτίζοντας το Μέλλον είναι το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 1 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 GAEA ΙΣΧΥΡΟ ΟΡΑΜΑ Ίδρυση:1995 Αφορμή: Έλλειψη ελληνικών ποιοτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Στόχος και όραμα της να αποτελέσει την Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, Δρ. Μ. ΠΑΤΡΩΝΗΣ

Δρ. Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, Δρ. Μ. ΠΑΤΡΩΝΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗ CE ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΙΘΟΣ (ΙΓΜΕ) Δρ. Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, Δρ. Μ. ΠΑΤΡΩΝΗΣ Ι.Γ.Μ.Ε., Διεύθυνση Κοιτασματολογίας, Τμήμα Μαρμάρων και Αδρανών Υλικών,

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων.

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων. Η Triaena Tours & Congress ιδρύθηκε το 1959 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών με τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών Εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων. Στηριζόμενοι στο εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα