Κ.ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΕ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κ.ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΕ"

Transcript

1 Κ.ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΕ

2 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Κ. ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΕ ιδρύθηκε το Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται σε εφαρμογές που αφορούν τη Βιομηχανία των Τροφίμων και φαρμάκων, από τη στεγανοποίηση συστημάτων, μέχρι τη μεταφορά υγρών ή στερεών προϊόντων. Το τεχνικό μας τμήμα μπορεί να προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη για την εξασφάλιση της καλύτερης λύσης για κάθε διαφορετική εφαρμογή. Προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης για τις κατασκευές μας (Συστήματα Μεταφορικών Ταινιών, PVC Κουρτίνες, πλαστικά εξαρτήματα κλπ.)

3 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΦΑΡΜΑΚΩΝ Μεταφορικές Ταινίες Μάνικες Μηχανολογικά Πλαστικά Ειδικές Κατασκευές Κουρτίνες PVC Ελαστικά Φύλλα Προφίλ & Κορδόνια Σιλικόνης Εύκαμπτα Gasket GYLON BIO-LINE Τσιμούχες PS-SEAL Ταινίες Διογκωμένου Τεφλόν Σαλαμάστρες Παρεμβύσματα PTFE PTFE Glass Θερμομονωτικά Υλικά Μαχαίρια ασφαλείας

4 Μεταφορικές Ταινίες Υγιεινή, Ασφάλεια, Ευκολία Οι ταινίες VOLTA είναι κατασκευασμένες από στιβαρό, ομογενές υλικό με βάση την θερμοπλαστική πολυουρεθάνη. Αυτό τις καθιστά ως την ιδανική λύση για χρήση σε εφαρμογές τροφίμων, διότι σαν ομογενείς: Δεν φέρουν υφάσματα (όπως οι κλασσικές ταινίες PVC), τα οποία μπορούν να ξεφτίσουν και να βρεθούν μέσα στο προϊόν. Δεν έχουν κενά καθώς επίσης και δεν αποτελούνται από αρθρωτά στοιχεία (όπως οι αρθρωτές ταινίες), τα οποία δημιουργούν εύκολα εστίες μόλυνσης και είναι δύσκολα στο πλύσιμο. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι μειώνουν δραματικά τα επίπεδα θορύβου. Δεν υπάρχει ανάγκη τεντώματος και αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνει την διάρκεια λειτουργίας και τον χρόνο ζωής των ταινιών Οι μεταφορικές ταινίες VOLTA σε συνδυασμό και με μία κατάλληλη μεταλλική κατασκευή ταινιοδρόμου, μπορούν να συνεισφέρουν στη δραματική μείωση του πραγματικού κόστους του πλυσίματος (χρόνος + χημικά + επεξεργασία υδάτων) και την αύξηση της παραγωγικότητας.

5 Σκαφιδωτές (κοίλες) Ταινίες Μετατροπές/Κατασκευές ταινιών Υγιεινή, Ασφάλεια, Ευκολία Ο καινοτόμος σχεδιασμός των ταινιών είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει τη δημιουργία μικροβιακών εστιών πάνω στον ιμάντα και την μεταλλική κατασκευή. Είναι βασισμένος στην οδηγία EHEDG 43 (οδηγία για το σχεδιασμό των μεταφορικών ταινιών υγιεινού τύπου), με την οποία και συμμορφώνεται. Επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό, την ευκολία της άμεσης και γρήγορης απομάκρυνσης της ταινίας (ατέρμονης) με σκοπό αυτή να πλυθεί σε άλλο σημείο της εγκατάστασης. Η απομάκρυνση της ταινίας μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον χειριστή χωρίς την παρουσία κάποιου τεχνικού της μονάδας. Αναβατόρια τύπου «Ζ» Αντικατάσταση Αρθρωτής Μεταφορικής Ταινίας με Υλικό VOLTA ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Δίνει μεγάλη ευκολία στο πλύσιμο της μεταλλικής κατασκευής ενισχύοντας τη μείωση του χρόνου πλυσίματος και κατ επέκταση του κόστους του. Αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση της ταινίας Ευθύγραμμες Μεταφορικές Ταινίες Συρόμενα αναβατόρια/bead Elevators

6 Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος και αποκλειστικός διακινητής του οίκου Trelleborg στον τομέα των εύκαμπτων σωλήνων (hoses). Μάνικες Μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις με μάνικες για εφαρμογές σχετικές με: Τρόφιμα (υγρά και στερεά) Χημικά και Φαρμακευτικά Νερό, Ατμό και Καθαρισμό εξοπλισμού(cip) «Διαβρωτικά υλικά» σε μορφή σκόνης ή σπόρων (ζάχαρη, αλεύρι κ.α. Οι σωλήνες της Trelleborg εξασφαλίζουν την Υγιεινή, την Αξιοπιστία και την Ασφάλεια. Η προηγμένη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία του οίκου εγγυάται ότι η ποιότητα των προϊόντων του είναι η υψηλότερη δυνατή, δίνοντας μάλιστα έμφαση στις καινοτομίες. Η μάνικα CITERDIAL είναι εξαιρετικά εύκαμπτη και ανθεκτική στην παραμόρφωση! Είναι Phthalate free και δεν ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων. Είναι κατάλληλη για φορτηγά συλλογής και μονάδες εκφόρτωσης γαλακτοκομικών προϊόντων και σταθερό εξοπλισμό, μονάδες επεξεργασίας και πλήρωσης. Επίσης για μεταφορά άλλων υγρών τροφίμων, όπως οίνος, μπύρα, μηλίτης, χυμός φρούτων, ξύδι και αλκοόλ μέχρι 96%.

7 Μηχανολογικά Πλαστικά Η εταιρεία μας Διαθέτει: Πολυαιθυλένιο/PE: HMW, UHMW, Antistatic σε διάφορα χρώματα Τεφλόν/PTFE: Virgin Με πρόσθετα, για κάθε ανάγκη (Glass, Carbon, SS, ιδιαιτέρως αντικολλητικό) Metal & X-ray Detectable Antibacterial Πολυαμίδιο/PA6 Πολυακετάλη/POM Πολυπροπυλένιο/PP PEEK Τα πλαστικά διατίθενται: Σε πληθώρα διαστάσεων και χρωμάτων, σε φύλλα και ράβδους Με πιστοποίηση καταλληλότητας επαφής με Τρόφιμα και Φάρμακα

8 Ειδικές Κατασκευές Από το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό των μεταφορικών ταινιών του οίκου VOLTA μπορούν να κατασκευαστούν ειδικές κατασκευές, όπως χωνιά, γλύστρες, ξύστρες, επιφάνειες απορρόφησης κραδασμού ώστε να μην τραυματίζεται το προϊόν ή για απορρόφηση θορύβου, δοχεία και προστατευτικά μανίκια. Από τα πλαστικά μας, μεταξύ άλλων, μπορούν να κατασκευαστούν ράουλα για μεταφορικές ταινίες, παραπέτια, γρανάζια, οδηγοί και άλλα εξαρτήματα για μηχανήματα και για άλλες εφαρμογές.

9 Κουρτίνες PVC Διατίθενται σε: Στην εταιρεία μας θα βρείτε λωρίδες P.V.C. ευρωπαϊκής κατασκευής, μαλακές και ανθεκτικές, ειδικές για χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να διατηρείται η ψύξη/ θέρμανση αποτελεσματικά χωρίς μεγάλη απώλεια ενέργειας. Οι λωριδοκουρτίνες είναι κατάλληλες για εφαρμογή σε πόρτες ψυγείων και καταψύξεων, για φορτηγά αυτοκίνητα, για αποθήκες και για προστασία χώρων από εξωτερικούς παράγοντες. Λωρίδες λείες είτε με ραβδώσεις, πλάτους 200,300,400 και ρολά 1m ή 1,5m Διαφανείς λωρίδες κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα(standard και κατάψυξης) Λωρίδες από αντιστατικό υλικό Λωρίδες από εντομοαπωθητικό υλικό Σε διάφορα χρώματα με διαφάνεια ή όχι Προσφέρουμε επίσης υπηρεσία μελέτης, σχεδιασμού και εγκατάστασης ολόκληρης της κουρτίνας, ανάλογα τις ανάγκες σας σε μορφή σταθερής, συρόμενης ή κατασκευής ακορντεόν με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Επικοινωνήστε τώρα για μια δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας!

10 Ελαστικά Φύλλα Στο απόθεμα μας υπάρχουν: Σιλικόνη FDA: Διατίθεται επίσης σε μορφές Metal Detectable και υψηλών θερμοκρασιών (+300 ο C). Σπογγώδης Σιλικόνη FDA: Διατίθεται σε μορφές φύλλων αλλά και προφίλ διαφόρων διατομών. Latex FDA: Μεγάλη αντοχή και ελαστικότητα. Ανθεκτικό στη φθορά. EPDM FDA: Ιδανικό για επαφή με υγρά τρόφιμα και αλκοολούχα ποτά. NBR FDA: Για λιπαρά τρόφιμα. Ιδανικό στεγανωτικό σε συστήματα επεξεργασίας τροφίμων. NR FDA: Εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες. Μεγάλη αντοχή στη φθορά από λεπτόκοκκα προϊόντα. Μείωση δονήσεων και θορύβου VITON FDA: Ανθεκτικότητα σε πληθώρα χημικών και ακραίες συνθήκες. Αντιολισθητικά δάπεδα: με διάφορες επιφάνειες για να καλύψουν κάθε ανάγκη. POLYURETHANE FDA: ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη σκληρότητα. Επίσης διαθέσιμα υπάρχουν ελαστικά SBR, Neoprene, EPDM, NR,NBR, VITON, POLYURETHANE.

11 Παρεμβύσματα και Gasket Ειδικά για τις εφαρμογές της Βιομηχανίας Τροφίμων & Φαρμάκων που αφορούν κρίσιμα σημεία των εγκαταστάσεων παραγωγής, κατασκευάζουμε παρεμβύσματα ανθρωποθυρίδων, σωληνώσεων, αντλιών, δοχείων παραγωγής και συσκευαστικών μηχανών, όλα από υλικά πιστοποιημένα για τρόφιμα. Υλικά όπως Τεφλόν (PTFE), GYLON του οίκου Garlock, το διογκωμένο Τεφλόν (PTFE) Avkoseal, Σιλικόνη Τροφίμων (σε συμπαγές ή σπογγώδες φύλλο, απλό ή Metal Detectable) NBR Τροφίμων, Πλαστικά φύλλα, Περμανίτες, Ελαστικά φύλλα και άλλα εύκαμπτα υλικά μας επιτρέπουν την κατασκευή παρεμβυσμάτων ακόμα και για τις πιο δύσκολες εφαρμογές σε οποιαδήποτε διάσταση και σχέδιο απαιτείται, είτε για την αποστειρωμένη περιοχή αλλά και για τα βιομηχανικά κομμάτια μιας εταιρείας. Πολύ σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητά μας στον τομέα Food & Pharma, αποτελεί η δυνατότητα καταγραφής των κρίσιμων παρεμβυσμάτων γραμμών παραγωγής, η οποία πραγματοποιείται με την φυσική παρουσία των ανθρώπων μας στις εγκαταστάσεις των πελατών μας. Η σωστή επιλογή του υλικού γίνεται πάντα υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων τεχνικών μας και του σχεδιαστικού μας.

12 Προφίλ & Κορδόνια Σιλικόνης Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ποιότητες Σιλικόνης κατάλληλης για τρόφιμα, με αντοχή τόσο σε υψηλές θερμοκρασίες (ως +300 o C αν ζητηθεί), όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες, με αντοχή στον ατμό κλπ. Καθώς και ένα μεγάλο εύρος σχεδίων. Τα προφίλ σιλικόνης που διαθέτουμε έχουν εγγυημένη σταθερότητα στις διαστάσεις τους και ακρίβεια στη σκληρότητά τους. Το κορδόνι Σιλικόνης διατίθεται τόσο σε συμπαγή όσο και σε σπογγώδη μορφή. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή O-ring και στεγανοποιητικών. CEFIL AIR Εφαρμογές: Στεγανοποιητικά για Θυρίδες, Ανθρωποθυρίδες και φούρνους Τροφίμων.

13 Στεγανοποιητικά της Garlock GYLON BIO-LINE Ιδανικό για συνδέσεις Tri-Clamp στις βιομηχανίες φαρμάκων και τροφίμων. Σύνθεση: Εμπλουτισμένο και ειδικά διαμορφωμένο PTFE GYLON Χαρακτηριστικά: - Μηδενική εισχώρηση μέσα στην σωλήνωση και διατήρηση των χαρακτηριστικών, του κάτω από συνθήκες έντονης δόνησης, κακής ευθυγράμμισης φλαντζών και μεγάλης διαφοροποίησης της θερμοκρασίας. - Μειωμένος κίνδυνος για εσφαλμένη τοποθέτηση. - Μεγάλη θερμική και χημική αντίσταση. - Καλύπτει τις απαιτήσεις του FDA και της USP Class VI (μη τοξικότητα). - Μεγαλύτερος χρόνος ζωής. Τσιμούχες PS-SEAL Σύνθεση: PTFE με διάφορα πρόσθετα ανάλογα την εφαρμογή. Χαρακτηριστικά: - Αντοχή στην πίεση και σε περιβάλλοντα υψηλού κενού. - Κατάλληλο για μεγάλες περιστροφικές ταχύτητες. - Πολύ καλή χημική ανθεκτικότητα. - Πολύ καλή λειτουργία σε ξηρό περιβάλλον. - Ανθεκτικότητα στη φθορά και χαμηλός συντελεστής τριβής. - Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και φάρμακα (FDA Approved).

14 Τεφλονούχα Στεγανοποιητικά Ταινίες Διογκωμένου PTFE AVKOSEAL Σύνθεση: Διογκωμένο PTFE με αυτοκόλλητη επιφάνεια. Χαρακτηριστικά: - Χημική αντοχή στα περισσότερα δραστικά μέσα. - Καθαρό λειτουργικό περιβάλλον. - Ανθεκτικό τη UV ακτινοβολία. -Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς φθορές. - Εύκολη εγκατάσταση. - Κατάλληλο για τρόφιμα (FDA Approved). Εφαρμογές: Στατική στεγανοποίηση, αντιστάθμιση τραυματισμένων και παράλληλων φλαντζών. AVKOPACK 1101 Σαλαμάστρα τροφίμων Σύνθεση: Ίνες διογκωμένου PTFE τύπου Finitext Pe 120, εμποτισμένες με μίγμα ειδικών λιπαντικών. Χαρακτηριστικά: Μεγάλη αντοχή στα χημικά. Κατάλληλη για ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Εφαρμογές: Χημικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες, βιομηχανίες τροφίμων κ.α.

15 PTFE Glass Το PTFE Glass(Υαλούφασμα με επένδυση τεφλόν) χρησιμοποιείται συνήθως σε συσκευαστικές μηχανές στη Βιομηχανία Τροφίμων και στη Μεταποιητική Βιομηχανία. Το PTFE Glass έχει πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής. Καθαρίζεται εύκολα. Έχει καλή αντίσταση σε χημικά, στην υγρασία και τη διάβρωση. Καλή ηλεκτρομόνωση. Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα (FDA Approved) Θερμοκρασία λειτουργίας: -72⁰C έως +260⁰C. Διατίθεται με αυτοκόλλητη ή όχι μορφή.

16 Θερμομονωτικά Υλικά Τα θερμομονωτικά υλικά που έχουμε στην γκάμα μας είναι κατασκευασμένα είτε από κεραμικές ίνες είτε από ίνες υάλου. Προϊόντα : Κεραμοβάμβακες και Κεραμικά χαρτιά Θερμομονωτικές Πλάκες Θερμομονωτικά χαρτιά και τσόχες Θερμομονωτικά κορδόνια και ταινίες Μαστίχες Κόλλες και Αυτοκόλλητες ταινίες Θερμομονωτικά και Πυρίμαχα Μαξιλάρια

17 Μαχαίρια Ασφαλείας Η εταιρεία μας είναι επίσημος διακινητής του οίκου MARTOR, ο οποίος έχει πάνω από 75 χρόνια εξειδίκευσης στην κατασκευή μαχαιριών και λεπίδων κοπής.εμείς εξασφαλίζουμε την καταλληλότερη επιλογή από τα ασφαλέστερα εργαλεία της αγοράς σε αυτή την κατηγορία. Καλυμμένη Λεπίδα: Απόλυτη ασφάλεια. Η λεπίδα δεν είναι ανοιχτή αλλά καλυμμένη, με αποτέλεσμα ο χρήστης και τα εμπορεύματα να μην μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με την αιχμή του μαχαιριού εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους. Πλήρως αυτόματη ανάκληση λεπίδας: Πολύ υψηλή ασφάλεια. Τη στιγμή που η λεπίδα χάνει την επαφή με το υλικό που κόβει, αποτραβιέται απευθείας εντός της λαβής, ακόμα και αν ο χρήστης συνεχίζει να πιέζει το ρυθμιστικό της λεπίδας στη λαβή. Αυτόματη ανάκληση λεπίδας: Υψηλή ασφάλεια. Τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία κοπής και ο χρήστης σταματήσει να ασκεί πίεση στο ρυθμιστικό της λεπίδας στη λαβή, η λεπίδα θα αποτραβηχτεί απευθείας εντός της λαβής τη στιγμή που θα χάσει την επαφή με το υλικό που κόβει. Μαχαίρια Ασφαλείας Metal Detectable: Διατίθενται εργαλεία κοπής κατασκευασμένα από υλικά ανιχνεύσιμα από ανιχνευτές μετάλλων (Metal Detectable). Έτσι, ακόμα και το πιο μικρό κομμάτι μπορεί να ανιχνευτεί από μια τέτοια συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται στο ελάχιστο ο κίνδυνος να βρεθεί κάποιο ανεπιθύμητο κομμάτι εντός της γραμμής παραγωγής ή στο τελικό προϊόν, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή μηχανημάτων, επιστροφές προϊόντων και σε πιθανό τραυματισμό κάποιου πελάτη.

18 ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΑΣ

19 Ρωτήστε μας για τις custom κατασκευές μας ή για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε! Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε! Κ. ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΕ Τεχνική Εμπορική Εταιρεία Κόνωνος 17, Πειραιάς Tel.: , Fax:

K. MITSIOPOULOS V. MEGALOOIKONOMOU Co

K. MITSIOPOULOS V. MEGALOOIKONOMOU Co K. MITSIOPOULOS V. MEGALOOIKONOMOU Co Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Κ. ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ιδρύθηκε το 2006. Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται σε εφαρμογές που αφορούν τη Βιομηχανία, από τη στεγανοποίηση αντλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικά Γενικής Χρήσης

Ελαστικά Γενικής Χρήσης ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εισαγωγή Ελαστικά ΠΡΟΪΟΝΤΑ 03 Εισαγωγή 04 Ελαστικά Γενικής Χρήσης 06 Ελαστικά Κατάλληλα για Τρόφιμα 08 Ελαστικά με Αντοχή στην Τριβή - Απόξεση 0 Ελαστικά Ειδικής Χρήσης Αντιολισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων

Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων Υλικών Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων Υλικών 02 Παρεμβύσματα & Gaskets Ελαστικά 03 Παρεμβύσματα & Gaskets ΠΕΡΜΑΝΙΤΗ 04 Παρεμβύσματα & Gaskets ΦΕΛΛΟΥ & ΛΑΣΤΙΧΟΦΕΛΛΟΥ 05 Παρεμβύσματα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Συνθετικά τσοχάκια για λεία δάπεδα Τσοχάκια προστασίας καρφωτά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr MEAT&DORIA Περιγραφή Φωτογραφία Γενικό καθαριστικό 500ml Μ 1 Για µετρητές µάζας αέρος, βαλβίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Fix-o-moll ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣKEΥΑΣΙΑΣ CORELESS STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΚΥΛΙΝΔΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις tesa για Κατασκευές. Ταινίες tesa για την κατασκευαστική βιομηχανία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ

Λύσεις tesa για Κατασκευές. Ταινίες tesa για την κατασκευαστική βιομηχανία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ Λύσεις tesa για Κατασκευές Ταινίες tesa για την κατασκευαστική βιομηχανία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ Αυτοκόλλητες ταινίες tesa προηγμένες λύσεις για ανθεκτική σύνδεση Η αξιόπιστη σύνδεση διαφορετικών υποστρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Uponor για Θέρμανση και Δροσισμό με Ακτινοβολία Κατοικιών

Σύστημα Uponor για Θέρμανση και Δροσισμό με Ακτινοβολία Κατοικιών ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Κ Α Ι ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Σύστημα Uponor για Θέρμανση και Δροσισμό με Ακτινοβολία Κατοικιών Upo_Home_Comf_EN_GR_0508.indd 1 02.06.2008 16:06:57 Ur Σύστημα Uponor

Διαβάστε περισσότερα

Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών LOCTITE 55 ΝΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ TANGIT ΚΟΛΛΑ PVC ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ gr X 12τεμ.

Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών LOCTITE 55 ΝΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ TANGIT ΚΟΛΛΑ PVC ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ gr X 12τεμ. 152 Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών LCTITE 55 ΝΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ 04-180-038 150m X 48τεμ. TANGIT ΚΟΛΛΑ PVC ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Οι συσκευασίες των 250gr και των 500gr διατίθενται με καπάκι με βουρτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

ÓùëÞíáò Hyperline FX. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò

ÓùëÞíáò Hyperline FX. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò ÓùëÞíáò Hyperline FX Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò Υπάρχει ένα θεμελιώσες πρόβλημα στους σωλήνες μεγάλων διαμέτρων

Διαβάστε περισσότερα

IDRASCREEN TM. Συµπαγείς µονάδες κόσκινου για προ-επεξεργασία αποβλήτων

IDRASCREEN TM. Συµπαγείς µονάδες κόσκινου για προ-επεξεργασία αποβλήτων IDRASCREEN TM Συµπαγείς µονάδες κόσκινου για προ-επεξεργασία αποβλήτων IDRASCREEN Το µόνο πραγµατικά αυτό-καθαριζόµενο κόσκινο Οι µονάδες IDRASCREEN αντιπροσωπεύουν την σειρά υψηλής χωρητικότητας αυτόκαθαριζόµενα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ. Πτερυγιοφόρες αντλίες Ανοξείδωτες πτερυγιοφόρες αντλίες Γραναζωτές αντλίες Ανοξείδωτες γραναζωτές αντλίες Αντλητικά συγκροτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία

Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία Ενας εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου στατικού ηλεκτρισμού. H ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία FRASER ANTI-STATIC TECHNIQUES ξεκίνησε την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιολισθητική Προστασία σε κάθε σας βήμα

Αντιολισθητική Προστασία σε κάθε σας βήμα Αντιολισθητική Προστασία σε κάθε σας βήμα CERTIFICATE CERTIFICATE Αντιολισθητικές Ταινίες 3M Safety Walk Οδηγός Εφαρμογών Οι επιστήμονες της 3M ανέπτυξαν ειδικές ταινίες για πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC).

Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). To PVC είναι το τρίτο πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1 ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΙΩΝ 0 Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, κατάλληλα κατασκευασμένες για βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες και χώρους υγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ELCAWEAR ΑΕ. ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΣΤΗ ΨΥΞΗ Μονωμένα Roll Μονωμένα Bac Ψυκτικές Πλάκες Κρυογονική Ψύξη Siber System (Ξηρός Πάγος)

ELCAWEAR ΑΕ.  ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΣΤΗ ΨΥΞΗ Μονωμένα Roll Μονωμένα Bac Ψυκτικές Πλάκες Κρυογονική Ψύξη Siber System (Ξηρός Πάγος) Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων Εργαλεία Καθαρισμού. 2016 ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΣΤΗ ΨΥΞΗ Μονωμένα Roll Μονωμένα Bac Ψυκτικές Πλάκες Κρυογονική Ψύξη Siber System (Ξηρός Πάγος) ELCAWEAR ΑΕ 2016 Μονωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar Ηλιακός Συλλέκτης EasySolar. ΓΕΝΙΚΑ: Ο συλλέκτης EasySolar ή ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια συσκευή που απορροφά τη θερμική ενέργεια του ήλιου και το μετατρέπει σε αξιοποιήσιμη θερμότητα. Η θερμότητα συνήθως

Διαβάστε περισσότερα

Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε. Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις

Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε. Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις Ειδικές Βιομηχανικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις Σαρανταπόρου 9, 155 61 Χολαργός - ΑΘΗΝΑ Τηλ: 210-6526392, 3, 4. Fax: 210-6547784 Website: www.chalimas.gr E-mail: chalimas@internet.gr Eιδικά ανοξείδωτα εξαρτήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας

Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας για Αναβάθμιση του βαθμού απόδοσης για λέβητα με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου 15-75 kw Διαθέσιμος σε τρία μοντέλα: GPH AK 28 έως 28 kw GPH AK 50 έως 50 kw GPH AK 75 έως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας CE Θωρακίσεις ασφαλείας από ατύχημα Η εσχάρα VANGUARD V2 διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε."

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε. ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε." Θέση ΑΥΓΟ ΣOΥΦΛI EΒΡOΥ 684 00 Πωλήσεις: Tηλ: 2554 023522 Φaξ: 2554 020049 E-mail: info@weatherstrip.gr WEB-SITE:www.weatherstrip.gr WEB-SITE:

Διαβάστε περισσότερα

Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών

Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών LOCTITE 55 ΝΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ LOCTITE 55 150m X 48τεμ. Το γρηγορότερο και πιο αξιόπιστο Εύκολο στη χρήση, καθαρό Ιδανικό για πλαστικά σπειρώματα Το μοναδικό που διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Στην Ελλάδα μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ Πτερυγιοφόρες αντλίες Γραναζωτές αντλίες Αντλητικά συγκροτήματα Αντλίες κενού Βάνες εσωτερικές Ανέμες υδραυλικές ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

HANEX ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

HANEX ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ HANEX ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ HANEX Το Hanex είναι μία 100% συμπαγής, ακρυλική επιφάνεια με απεριόριστες σχεδιαστικές δυνατότητες για τη δημιουργία κατασκευών υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ELCAWEAR ΑΕ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΣΤΗ ΨΥΞΗ Μονωμένα Roll Μονωμένα Bac Ψυκτικές Πλάκες Κρυογονική Ψύξη Siber System (Ξηρός Πάγος)

ELCAWEAR ΑΕ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΣΤΗ ΨΥΞΗ Μονωμένα Roll Μονωμένα Bac Ψυκτικές Πλάκες Κρυογονική Ψύξη Siber System (Ξηρός Πάγος) Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων Εργαλεία Καθαρισμού. 2018 ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΣΤΗ ΨΥΞΗ Μονωμένα Roll Μονωμένα Bac Ψυκτικές Πλάκες Κρυογονική Ψύξη Siber System (Ξηρός Πάγος) ELCAWEAR ΑΕ Μονωμένα

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών.

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανία Ετικετοποιίας

Βιομηχανία Ετικετοποιίας Βιομηχανία Ετικετοποιίας Μηχανήματα Μηχανές Επεξεργασίας Φωτοπολυμερικών Πλακών Μηχανήματα Ανακύκλωσης Διαλυτών Ψηφιακά Μηχανήματα Εκτυπώσεων Βοηθητικά Μηχανήματα Μηχανήματα Καθαρισμού Κλισέ & Εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Φρένα, Συστήματα. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης

Φρένα, Συστήματα. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης 04 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης - Σφαιρικός(-οί) Σύνδεσμος(-οι) 4.1 - Δαγκάνες Φρένων 4.2 - Σωληνώσεις Φρένων, Ελαστικοί Σωλήνες & Συνδέσεις 4.3 - Τακάκια

Διαβάστε περισσότερα

Υγρά. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Υγρά

Υγρά. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Υγρά 02 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Υγρά - Υγρό Αυτομάτου Κιβωτίου Ταχυτήτων 2.1 - Υγρό Φρένων 2.2 - Ψυκτικό Υγρό 2.3 - Λάδι & Φίλτρο Λαδιού του Κινητήρα 2.4 - Υγρό Μηχανικού Κιβωτίου Ταχυτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVΜ-36 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την χρήση της συσκευής Εισαγωγή στην λειτουργία των πλήκτρων του vacuum sealer...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ιωνίας 11, Τ.Κ. 57009, Καλοχώρι, Θεσ/νίκη, Τ.Θ. 1297 T: 2310 753.151 K: 6944604157 K: 6978188776 K: 6978188774 E: sales@ergotyres.com www.ergotyres.com

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για εφαρμογές σε αρτοποιεία & εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. 1 Η ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

BARISTA HANDBOOK EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

BARISTA HANDBOOK EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ BARISTA HANDBOOK EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Η εταιρεία μας ως αντιπρόσωπος της Ισπανικής εταιρείας ASCASO για την Ελλάδα, διαθέτει στην αγορά μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μοντέλων μηχανών espresso μέτριας

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνομα Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμου - Κήπου Σειρά LED. ΝΑΝΟΔΟΜΗ, Ασκληπιού 109, 11472 Αθήνα, Τηλ. 2103629581 email: info@nanodomi.com

Αυτόνομα Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμου - Κήπου Σειρά LED. ΝΑΝΟΔΟΜΗ, Ασκληπιού 109, 11472 Αθήνα, Τηλ. 2103629581 email: info@nanodomi.com Αυτόνομα Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμου - Κήπου Σειρά LED ΝΑΝΟΔΟΜΗ, Ασκληπιού 109, 11472 Αθήνα, Τηλ. 2103629581 email: info@nanodomi.com Διαμόρφωση ηλιακού φωτιστικού δρόμου Ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και στα Αναλώσιμα

Ποιότητα και στα Αναλώσιμα MA IN DE US A Ποιότητα και στα Αναλώσιμα ΚΩΔ. W61479 ΚΩΔ. W56479 ΚΩΔ. W54179 1 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ ΚΩΔ. 82005 ΚΩΔ. 80079 5 ΚΩΔ. W52579 7 ΣΠΡΕΪ ΓΡΑΣΣΟΥ ΣΠΡΕΪ ΓΡΑΣΣΟΥ 320ml ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων συμμορφώνονται με την

Διαβάστε περισσότερα

τσιµούχες λαδιού ΡTFE και τοποθέτηση

τσιµούχες λαδιού ΡTFE και τοποθέτηση Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο Ακτινικές Zylinderkopfdichtungen τσιµούχες λαδιού ΡTFE και τοποθέτηση Advanced MLS-Technology Leistungsfähigkeit in jeder Lage Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Όλο και περισσότερο, τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα, το νερό και η ποιότητά του αναδεικνύεται σε κρίσιμο παράγονται για την λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας και επίσης σημείο-κλειδί

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ. TECNOCELL Αφρός πολυουρεθάνης Ανάγλυφη πάνω επιφάνεια Δεν απορροφά τη σκόνη και τις ακαθαρσίες MERFOCELL MERFOCELL PU ACUSTICAB

ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ. TECNOCELL Αφρός πολυουρεθάνης Ανάγλυφη πάνω επιφάνεια Δεν απορροφά τη σκόνη και τις ακαθαρσίες MERFOCELL MERFOCELL PU ACUSTICAB Ακουστικά Υλικά ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ TECOCELL Ανάγλυφη πάνω επιφάνεια Δεν απορροφά τη σκόνη και τις ακαθαρσίες Αεραγωγοί Τεχνικοί χώροι Ηχομονωτικοί κλωβοί MERFOCELL Με επίπεδη ακατέργαστη επιφάνεια ή με υφή

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

ηχο μόνωση # ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ηχο μόνωση # ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ηχο μόνωση # ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Ηχομονωτικά ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ISOLfon- PB Το ISOLfon-PB είναι ένα σύνθετο ηχομονωτικό φύλλο αποτελούμενο από δύο φύλλα αφρώδους πολυαιθυλενίου, πάχους

Διαβάστε περισσότερα

Το 1932 ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας του Θωμά Κουτρούκη έχοντας επιχειρηματική βλέψη την κατασκευή ελαστικών ειδών κυρίως γύρω από την υπόδηση,

Το 1932 ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας του Θωμά Κουτρούκη έχοντας επιχειρηματική βλέψη την κατασκευή ελαστικών ειδών κυρίως γύρω από την υπόδηση, Το 1932 ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας του Θωμά Κουτρούκη έχοντας επιχειρηματική βλέψη την κατασκευή ελαστικών ειδών κυρίως γύρω από την υπόδηση, αντικείμενο στο οποίο και για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

TSIRIKOS Group. www.tsirikos.com [ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ] ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TSIRIKOS Group. www.tsirikos.com [ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ] ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TSIRIKOS Group www.tsirikos.com [ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ] Οι εξοπλισμοί και τα εξαρτήματά επεξεργασίας τροφίμων θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κώδικες GMP (Good Manufacturing Practices) και GHP (Good

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ.

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! www.rig-radiators.com Ιδανικός συνδυασμός θερμού αέρα και θερμικής εκπομπής (infrared) 2 Ελληνικοί Θερμοπομποί

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔYΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧEΡΙΑ ΣΟΥ TOUGH JOB TOUGHER TAPE

Η ΔYΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧEΡΙΑ ΣΟΥ TOUGH JOB TOUGHER TAPE Αυτοκόλλητες ταινίες Η ΔYΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧEΡΙΑ ΣΟΥ TOUGH JOB TOUGHER TAPE REPAIR TAPES Repair tape 6200 Υφασμάτινη ταινία Πανίσχυρη υφασμάτινη ταινία, υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά «πυκνή», με κόλλα μεγάλης αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Ατμοσυστήματα SC 1020 Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρολογικά Προϊόντα

Ηλεκτρολογικά Προϊόντα 54 Ηλεκτρολογικά Προϊόντα 3M Σπρέι (Ηλεκτρολογικά) Προστασία Επιφανειών Ηλεκτρολογικά Σπρέι Scotch 1601 Διαφανές Μονωτικό Σπρέι Μια διαφανείς αλκυλική µονωτική ρητίνη. Ανθεκτικό στις ακτίνες UV, τα οξέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Dr ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε.Σ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Σε κάθε εργαστήριο, πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις ώστε οι άνθρωποι που ερευνούν για να εντοπίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Ταξινόμηση Κεραμικών ανάλογα με τις εφαρμογές τους: Ύαλοι Δομικά προϊόντα από πηλούς Λευκόχρωμα κεραμικά σκεύη Πυρίμαχα Κεραμικά εκτριβής Κονιάματα Προηγμένα κεραμικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Apostol [Πληκτρολογήστε την επωνυμία της εταιρείας] [Ημερομηνία] Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ως προμηθευτή σας για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας 570 09 Τ.Θ. 1009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκη Tel.: +30 2310 751212 Fax: +30 2310 751221 orders@avedo.gr www.avedo.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ABB drives στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. ABB Group April 1, 2013 Slide 1

ABB drives στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. ABB Group April 1, 2013 Slide 1 ABB drives στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών April 1, 2013 Slide 1 Η αγορά των AC drives ανά κλάδο το έτος 2010 Market study ARC2011 Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Φροντιστήρια δυαδικό 1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ δυαδικό Γενικές εξετάσεις 2015 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Τα θέματα επεξεργάστηκαν οι καθηγητές των Φροντιστηρίων «δυαδικό» Μπουρδούνη Κ. ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου

Διαβάστε περισσότερα

Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ

Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ 2 novablok panel ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ Η διαδρομή στον χώρο των θερμομονωτικών προϊόντων ξεκινά για τη Θερμοπλαστική

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων Ενότητα 10 η - ΜΕΡΟΣ Β ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ HACCP Όνομα καθηγητή: ΠΑΝ. Ν. ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ Τμήμα: Επιστήμης τροφίμων και διατροφής του ανθρώπου ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Εκμάθηση

Διαβάστε περισσότερα

VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι

VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι Η απαίτηση για µια ευχάριστη θερµική άνεση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, όλο και αυξάνεται. Το σύστηµα θέρµανσης και ψύξης απέδου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια ΙΣΤΟΡΙΚΟ Το σύστημα συσκευασίας RE-TRAY είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας. Όπως είναι γνωστό οι συνθήκες της αγοράς διαφοροποιούνται με την πάροδο του χρόνου, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Κατασκευής Συσκευών Διεργασιών ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν την άνεση που παρέχουν τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού. Τα περισσότερα συστήματα που εγκαταστάθηκαν πρίν τη δεκαετία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Alcoa. Στοιχεία & Αριθμοί

Σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Alcoa. Στοιχεία & Αριθμοί Σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Alcoa Στοιχεία & Αριθμοί ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ; Οι ζάντες Alcoa είναι οι πιο ανθεκτικές ζάντες Κάθε ζάντα ξεκινάει ως ένα ενιαίο κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας στη

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ)

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/02/2012 Κωδικός: 2012.08.03.020 SikaWrap Anchor G SikaWrap Anchor G Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Ω Ν Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ω Ν. σχεδιάζουμε παράγουμε κατασκευάζουμε

ΕΠΙΛΕΞΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Ω Ν Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ω Ν. σχεδιάζουμε παράγουμε κατασκευάζουμε ΕΠΙΛΕΞΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Ω Ν Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ω Ν σχεδιάζουμε παράγουμε κατασκευάζουμε Η εταιρεία IDECO έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας από το 1991 την παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο!

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! powered by χαρακτηριστικά πρωτοποριακό ανθεκτικό ευέλικτο οικολογικό οικονομικό διαχρονικό μοναδικό εύχρηστο Είναι φιλικό προς το περιβαλλον και κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας. Επιδαπέδιοι χυτοσιδηροί λέβητες πετρελαίου/ αερίου

Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας. Επιδαπέδιοι χυτοσιδηροί λέβητες πετρελαίου/ αερίου λέβητες πετρελαίου/ αερίου Θερμικής ισχύς από 71 έως 1.00 kw Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον Logano GE315 Logano GE515 Logano GE615 Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας Χυτοσίδηρος

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης - δροσισμού - γεωθερμίας

Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης - δροσισμού - γεωθερμίας Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης - δροσισμού - γεωθερμίας ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ EΡΓΑ ΕΡΓΟΣΕ, Εμπορευματικό κέντρο, Θριάσιο πεδίο Ikos Olivia, Ξενοδοχείο, Χαλκιδική Sani Dunes, Sani Club, Ξενοδοχεία, Χαλκιδική Ιδιωτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 1 Ήταν μια απόλυτη πρωτοπορία, όταν το 1978 o HOFIT εφηύρε και κατασκεύασε τα φρεάτια πολυαιθυλενίου. Τώρα, περισσότερο από τριάντα έτη εμπειρίας είναι στη διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

GCV9S (L) B11 TSRP

GCV9S (L) B11 TSRP Ρυθμιστής θερμότητας Αδιάβροχος διακόπτης Μόνωση υψηλής απόδοσης 1/5 tesy.com Описание Σερπαντίνα: Οικονομικό, αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα θέρμανσης νερού σχεδιασμένό για σύνδεση με την κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ» Είναι ευθείας κίνησης και κατασκευάζονται με συναρμολόγηση, διαφόρων τύπων πλαστικών πλακιδίων, με βήμα 25 χιλ.

«ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ» Είναι ευθείας κίνησης και κατασκευάζονται με συναρμολόγηση, διαφόρων τύπων πλαστικών πλακιδίων, με βήμα 25 χιλ. Certif. of Approval No.0110003924 TUV S28 «ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ» Το βασικό χαρακτηριστικό των μεταφορικών ταινιών και των αναβατορίων της σειράς ALPHAbelt 28 είναι ότι σχεδιάστηκαν να έχουν ελάχιστα σημεία συγκράτησης

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα