Ο ΑΡΦΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΑΡΦΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ"

Transcript

1 Κατεπείγουσα Προθεσμίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΙΑ ΣΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΙΑ ΣΟΤ ΠΟΛΙΣΗ ΑΡΦΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΛΑΔΟ ΟΡΓΑΝΨΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΨΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΣΜΗΜΑ 1 ο ΕΚΠΑΙΔΕΤΕΨΝ Αρμόδιος: Τ/Α ΜΠΕΛΛΟΤ Ελισάβετ ΣΗΛ.: POL: Fax: trainingdiv1@hellenicpolice.gr ΠΡΟ : Αθήνα, 20 Μαρτίου 2013 ΟΛΕ ΣΙ ΤΠΗΡΕΙΕ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ Π.Κανελλοπούλου 4, ΑΘΗΝΑ ΑΡΙΘ.ΠΡΨΣ: 6501/1/206-β ============================ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η Διαγωνισμού για την εισαγωγή αστυνομικών στη χολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο ΑΡΦΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ Έχοντας υπ όψιν: 1. Σις διατάξεις : α) Σου ν. 1481/1984 (Υ.Ε.Κ. Α -152) «Οργανισμός Τπουργείου Δημόσιας Σάξης», όπως ισχύει, σύμφωνα και με την τελευταία τροποποίηση του άρθρου 10 του ν. 4138/13 (ΥΕΚ Α -72/ ). β) Σου ν. 2226/1994 (Υ.Ε.Κ. Α -122) «Εισαγωγή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στις χολές της Αστυνομικής Ακαδημίας και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει, σύμφωνα και με την τελευταία τροποποίηση του άρθρου 10 του ν. 4138/13 (ΥΕΚ Α -72/ ). γ) Σου ν. 2800/2000 (Υ.Ε.Κ. Α -41) «Αναδιάρθρωση Τπηρεσιών Τπουργείου Δημόσιας Σάξης, σύσταση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις». δ) Σου ν. 2525/1997 (Υ.Ε.Κ. Α -188) «Ενιαίο Λύκειο, πρόσβαση των αποφοίτων του στην Σριτοβάθμια Εκπαίδευση, αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. ε) Σου ν. 3475/2006 (Υ.Ε.Κ. Α -146) «Οργάνωση και λειτουργία της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. στ) Σου ν. 3748/2009 (Υ.Ε.Κ. Α -29) «Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των κατόχων απολυτηρίου Επαγγελματικού Λυκείου και άλλες διατάξεις».

2 2 ζ) Σου ν. 4115/2013 (Υ.Ε.Κ. Α -24/ ) «Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις». η) Σου π.δ. 15/1986 (Υ.Ε.Κ Α -8) «Αξιολόγηση προσόντων και ατομικά βιβλιάρια του αστυνομικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας», όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του π.δ. 3/2013 (Υ.Ε.Κ- Α -9). θ) Σου π.δ. 4/1995 (Υ.Ε.Κ. Α -1 της ) «Εισαγωγή στις χολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των γενικών εξετάσεων», όπως ισχύει, μετά και την τροποποίησή του, με το άρθρο 2 του π.δ. 3/2013 (Υ.Ε.Κ Α -9 της ) και με το άρθρο 1 του π.δ. 111/2012 (Υ.Ε.Κ. Α της ). ι) Σου π.δ. 319/1995 (Υ.Ε.Κ. Α -174) «Οργανισμός χολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 2. Σην υπ αριθμ. 7004/5/15 από 27/12/2011 μεταβίβαση αρμοδιοτήτων κ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας (Υ.Ε.Κ.-Β 3221/ ). 3. Σην υπ αριθμ. Υ251/21823/Β6 από 15/02/2013 εγκύκλιο του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. 4. Σην υπ αριθμ. 6501/1/206 από 17/02/2013 διαταγή του κ. Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρωπίνου Δυναμικού/Α.Ε.Α. (pol. 7231Α/13/245414). Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε Διαγωνισμό για την εισαγωγή αστυνομικών στη χολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. -Ο ακριβής αριθμός των εισαγομένων στη χολή, κατά κατηγορία και χωρίς διάκριση φύλου, θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κ.Τ.Α. των Τπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δημόσιας Σάξης και Προστασίας του Πολίτη, που αφορά στον καθορισμό αριθμού εισαγομένων αστυνομικών στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος Οι υποψήφιοι, που κατέχουν βεβαίωση πρόσβασης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, των ετών 2011 ή 2012, μπορούν εφόσον επιθυμούν, να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στη χολή Αξιωματικών, χωρίς νέα εξέταση, με βάση τη συγκεντρωθείσα βαθμολογία στην πιο πρόσφατη εξέτασή τους, για το 10% των θέσεων. Ολοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στα Λύκεια της περιοχής τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τις λοιπές λεπτομέρειες των εξετάσεων.

3 3 ΕΙΔΙΚΕ ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ: τις ειδικές κατηγορίες του άρθρου 42 του ν. 1481/1984 υπάγονται οι κατωτέρω περιπτώσεις υποψηφίων: α) Πολύτεκνοι και τέκνα τους. β) Σέκνα αναπήρων και θυμάτων πολέμου, καθώς και αναπήρων ή θυμάτων εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικού προσωπικού ειρηνικής περιόδου. γ) Σέκνα αναγνωρισμένων, βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, ως αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. δ) Σέκνα ή εν χηρεία σύζυγοι αστυνομικού προσωπικού που πέθαναν κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας ή εξαιτίας της υπηρεσίας. ε) Ένα τέκνο Ελλήνων πολιτών που έχασαν τη ζωή τους ή έχουν ανικανότητα σε ποσοστό τουλάχιστον 67% συνεπεία τρομοκρατικής πράξης. στ) Γονείς τριών ζώντων τέκνων και τέκνα τους. Εάν ο αριθμός των επιτυχόντων υποψηφίων που ανήκουν στις ανωτέρω ειδικές κατηγορίες δεν καλύπτει τον αριθμό των θέσεων των κατηγοριών αυτών, οι θέσεις που υπολείπονται συμπληρώνονται από επιτυχόντες της γενικής κατηγορίας κατά φθίνουσα βαθμολογική σειρά. 1. Προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου, καθώς και για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση), για την εισαγωγή στη χολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν οι ανθυπαστυνόμοι, αρχιφύλακες, υπαρχιφύλακες και αστυφύλακες, οι οποίοι: α) Δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας των εξετάσεων, δηλαδή την Κατά συνέπεια, στον παρόντα διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 01/01/1984 και μεταγενέστερα. β) Είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών, που τους επιτρέπει τη συμμετοχή σε εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) της Φώρας. γ) Έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή κατάταξης, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. δ) Έχουν ευμενή πρόταση των ιεραρχικά προϊσταμένων τους, ότι διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα και διαγωγή. Διευκρινίζεται ότι, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όσοι έχουν τεθεί σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχουν παραπεμφθεί ενώπιον πειθαρχικού συμβουλίου, εφόσον μέχρι την έναρξη των εξετάσεων εξακολουθούν να

4 4 τελούν σε διαθεσιμότητα ή δεν έχει εκδοθεί τελεσίδικη απαλλακτική απόφαση του οικείου πειθαρχικού συμβουλίου, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 του π.δ 4/1995, όπως αυτή προστέθηκε με το άρθρο 2 του π.δ. 3/ υμμετοχή στις εξετάσεις - Δικαιολογητικά: σοι έχουν τα ανωτέρω προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εξετάσεις, πρέπει αφενός μεν, να έχουν καταθέσει, κατά τα οριζόμενα στην ανωτέρω (4) σχετική, αίτηση - δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις, αφετέρου δε, να υποβάλουν αυτοπροσώπως στις Τπηρεσίες τους, επιπέδου τουλάχιστον Αστυνομικού Σμήματος, ανυπερθέτως μέχρι την 9/4/2013 τα εξής δικαιολογητικά: α) Αίτηση συμμετοχής (υπόδειγμα «Α», ανάλογα με την επιθυμία τους). β) Τπεύθυνη δήλωση, ότι έχουν καταθέσει αίτηση-δήλωση για: i) συμμετοχή στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ Σάξης του Γενικού Λυκείου, ή ii) συμμετοχή για το 10% των θέσεων, (χωρίς νέα εξέταση). την ίδια δήλωση αναφέρουν αν υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες και σε ποιές, του άρθρου 42 του ν.1481/1984, αν επιθυμούν να κάνουν χρήση του σχετικού δικαιώματος και αν έχουν ή δεν έχουν κάνει χρήση αυτού, για την εισαγωγή τους σε άλλη χολή της Αστυνομικής Ακαδημίας, συνοδευόμενη από τα εξής δικαιολογητικά: (1) Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα τους: Βεβαίωση του προέδρου του οικείου υλλόγου Πολυτέκνων ή όπου δεν υπάρχει, του οικείου Σαμείου Πρόνοιας και Προστασίας Πολυτέκνων, θεωρημένη από την Ανώτατη υνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας. (2) Σα τέκνα αναπήρων και θυμάτων πολέμου, καθώς και αναπήρων ή θυμάτων εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικού προσωπικού ειρηνικής περιόδου: (α) Βεβαίωση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ότι η οικογένεια του υποψήφιου συνταξιοδοτείται για τον ανωτέρω λόγο ή υπεύθυνη δήλωση του συνταξιοδοτούμενου, στην οποία αναφέρεται ο αριθμός, η χρονολογία έκδοσης και το όργανο που εξέδωσε την πράξη συνταξιοδότησης, μαζί με απόκομμα της επιταγής καταβολής της σύνταξης κατά τον τελευταίο, πριν την υποβολή της δήλωσης, μήνα. Για τα τέκνα αστυνομικών που έχουν υπαχθεί στην κατάσταση της μονίμου διαθεσιμότητας (ν.δ. 330/1947), υποβάλλεται σχετική περί τούτου βεβαίωση της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. (β) Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας για την οικογενειακή τους κατάσταση ή σχετική υπεύθυνη δήλωση.

5 5 (3) Σα τέκνα αναγνωρισμένων, βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, ως αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης: (α) Πιστοποιητικό της Διεύθυνσης Εφέδρων Πολεμιστών Αναπήρων, Θυμάτων και Αγωνιστών (Δ.Ε.Π.Α.Θ.Α.) ή της οικείας Νομαρχίας, ότι ο πατέρας ή η μητέρα του υποψήφιου, έχει αναγνωρισθεί ως αγωνιστής Εθνικής Αντίστασης. (β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή σχετική υπεύθυνη δήλωση. (4) Σα τέκνα ή οι εν χηρεία σύζυγοι αστυνομικών, που πέθαναν κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας ή εξαιτίας της υπηρεσίας: Βεβαίωση της αρμόδιας Διεύθυνσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ή βεβαίωση της Διεύθυνσης υντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. τη δεύτερη περίπτωση, απαιτείται και πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας για την οικογενειακή του κατάσταση ή υπεύθυνη δήλωση. (5) Ένα τέκνο Ελλήνων πολιτών που έχασαν τη ζωή τους ή έχουν ανικανότητα σε ποσοστό τουλάχιστον 67% συνεπεία τρομοκρατικής πράξης: (α) Απόφαση της Ανωτάτης τρατιωτικής Τγειονομικής Επιτροπής, από την οποία προκύπτει το ποσοστό ανικανότητας (παρ. 7 άρθρου 2 του ν. 1977/1991 Υ.Ε.Κ. Α -185). (β) Πόρισμα του κατά τόπον αρμοδίου Προέδρου Πρωτοδικών, ως προς το χαρακτήρα της πράξης ως τρομοκρατικής, ύστερα από την ανάκριση που έχει διενεργηθεί (παρ. 6 άρθρου 2 του ν. 1977/1991 Υ.Ε.Κ. Α 185). (γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. (δ) Αντίγραφο πράξης συνταξιοδότησης, από την οποία προκύπτει ότι ο παθών συνταξιοδοτήθηκε συνεπεία τραυματισμού ή θανάτου από τρομοκρατική πράξη. (παρ. 6 άρθρου 2 του ν. 1977/1991 Υ.Ε.Κ. Α 185). (6) Οι γονείς τριών ζώντων τέκνων και τα τέκνα τους: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Σην παραπάνω ιδιότητα κατέχουν οι γονείς με τρία ζώντα τέκνα και τέκνα τους από νόμιμο γάμο ή νομιμοποιηθέντα ή νομίμως αναγνωρισθέντα ή υιοθετηθέντα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων άγαμων μητέρων με τρία μη αναγνωρισθέντα ζώντα τέκνα. Διευκρινίζεται ότι, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες έχει επέλθει ακύρωση του γάμου των γονέων ή διαζύγιο ή διακοπή της έγγαμης συμβίωσης ή ένα ή περισσότερα από τα τέκνα έχουν γεννηθεί χωρίς γάμο των γονέων τους, ο υποψήφιος ως γονέας ή ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία (επικυρωμένα αντίγραφα δικαστικών αποφάσεων ή άλλων πράξεων), από τα οποία να αποδεικνύεται ότι ο ίδιος ή γονέας του, αντίστοιχα, έχει ή είχε μέχρι την ενηλικίωση τους τη γονική μέριμνα και επιμέλεια των ως άνω τέκνων.

6 6 χετικά με τη χρήση του ανωτέρω δικαιώματος, διευκρινίζονται τα ακόλουθα: ύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 42 του ν. 1481/1984, η χρήση του δικαιώματος για εισαγωγή στις χολές της Αστυνομικής Ακαδημίας, από αυτούς που υπάγονται σε μία από τις ειδικές κατηγορίες (της παρ. 1 και 2 του εν λόγω άρθρου), γίνεται για μία μόνο από τις χολές αυτές και για μία φορά, ανεξάρτητα αν υπάγονται σε μία ή περισσότερες κατηγορίες. Αν κάποιος εισαχθεί με το δικαίωμα αυτό σε μία χολή, δεν δικαιούται να κάνει χρήση του ίδιου δικαιώματος σε άλλη χολή. 3. Τποχρεώσεις διοικητών αξιωματικών Τπηρεσιών που δέχονται τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για τις εξετάσεις. α) Οι διοικητές των ανωτέρω Τπηρεσιών ή οι νόμιμοι αναπληρωτές τους ή οι αξιωματικοί που έχουν ορισθεί από αυτούς, υποχρεούνται να ενημερώσουν αμέσως τους υπηρετούντες υπό τις διαταγές τους, οριστικά ή με απόσπαση, ανθυπαστυνόμους, αρχιφύλακες, υπαρχιφύλακες και αστυφύλακες, οι οποίοι συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις, που αναφέρονται στην παράγραφο 1 της προκήρυξης και να τους ανακοινώσουν με αποδεικτικό (υπόδειγμα «Γ»), το οποίο να τηρήσουν στο αρχείο της Τπηρεσίας τους ότι, όσοι απ αυτούς επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, πρέπει να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (παρ. 2 προκήρυξης) μέσα στην προθεσμία που ορίζεται. β) Να ειδοποιήσουν άμεσα από λήψεως της παρούσης με τον προσφορότερο τρόπο, τους διοικητές αξιωματικούς, στην περιοχή των οποίων ευρίσκονται για οποιονδήποτε λόγο (άδεια, νοσηλεία σε νοσοκομεία, κ.ο.κ.) οι αστυνομικοί της δύναμής τους, με σκοπό την ενημέρωση αυτών που δικαιούνται να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, ώστε έγκαιρα να εκδηλωθούν οι οφειλόμενες ενέργειες. γ) Να μεριμνήσουν για την παραλαβή των δικαιολογητικών συμμετοχής των ενδιαφερομένων και τον έλεγχο ως προς την ακρίβεια, την πληρότητα, την ορθή σύνταξη και την εμπρόθεσμη υποβολή τους. Δικαιολογητικά που υποβάλλονται μετά την οριζόμενη προθεσμία δεν γίνονται δεκτά. δ) Να συντάξουν για κάθε υποψήφιο πρόταση ικανότητας συμμετοχής στις εξετάσεις, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα «Β», λαμβάνοντας υπόψη την υπηρεσιακή απόδοση, το ζήλο και το ενδιαφέρον για την υπηρεσία, την πειθαρχικότητα και τη διαγωγή, όπως τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τις υπηρεσιακές εκθέσεις και τα λοιπά στοιχεία του ατομικού φακέλου. Για τη σύνταξη των προτάσεων ικανότητας και τη γνωμάτευση σ αυτές εφαρμόζονται ανάλογα οι διατάξεις για τη σύνταξη των εκθέσεων ικανότητας. Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 1 του π.δ. 3/2013, με το οποίο τροποποιούνται οι διατάξεις του π.δ. 15/1986, δεν συντάσσονται εκθέσεις ικανότητας

7 7 για αστυνομικούς κατά το χρονικό διάστημα που αυτοί έχουν τεθεί σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχουν παραπεμφθεί ενώπιον πειθαρχικού συμβουλίου. τις περιπτώσεις αυτές, μετά τη λήξη της διαθεσιμότητας ή την οριστική κρίση της πειθαρχικής τους υπόθεσης από τα πειθαρχικά συμβούλια, οι ανωτέρω αξιολογούνται αμέσως από τους συντάκτες και τους γνωματεύοντες που ήσαν αρμόδιοι, κατά το χρόνο που έπρεπε να γίνει η αξιολόγηση. υνεπώς, για τις περιπτώσεις υποψηφίων που, κατά το χρόνο έκδοσης της προκήρυξης, τελούν σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχουν εκκρεμείς πειθαρχικές υποθέσεις ενώπιον Πειθαρχικού υμβουλίου, θα γίνεται μεν δεκτή η αίτησή τους, η πρόταση όμως ικανότητας θα συντάσσεται και θα αποστέλλεται ευθύς μετά τη λήξη της διαθεσιμότητας ή της οριστικής κρίσης της πειθαρχικής τους υπόθεσης, εφόσον αυτή έχει συντελεστεί μέχρι την έναρξη των εξετάσεων, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σ αυτές. ε) Οι αρνητικές προτάσεις να είναι απολύτως αιτιολογημένες, με αναφορά σε συγκεκριμένα σημεία που θα τεκμηριώνουν τη διατύπωση των αρνητικών κρίσεων. στ) Τποβάλλουν, το αργότερο μέχρι 15/4/2013, στις άμεσα προϊστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις ή Διευθύνσεις Αστυνομίας, Ασφάλειας, Σροχαίας ή προς αυτές εξομοιούμενες Τπηρεσίες, τα δικαιολογητικά (υποδείγματα «Σ», «Ζ», «Η», «Θ», «Ι» και «ΙΑ») και τις προτάσεις ικανότητας των υποψηφίων στις οποίες να επισυνάπτεται και αντίγραφο του «Α» και «Β» μέρους του ατομικού τους βιβλιαρίου, με εξαίρεση τις σελίδες που αφορούν άδειες, μεταθέσεις και μετακινήσεις. Σα δικαιολογητικά των υποψηφίων, υποβάλλονται χωριστά για τους εξεταζόμενους στα μαθήματα της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου και χωριστά για τους συμμετέχοντες με το σύστημα του 10% των θέσεων. 4. Οφειλόμενες ενέργειες Τπηρεσιών επιπέδου Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, Αστυνομικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης Αστυνομίας και εξομοιούμενων με αυτές Τπηρεσίες. α) Να μεριμνήσουν για τη συμπλήρωση ή διόρθωση ελλείψεων ή σφαλμάτων των δικαιολογητικών των υποψηφίων που τους έχουν υποβληθεί, ορίζοντας προς τούτο κατά την κρίση τους αρμόδιο αξιωματικό ή βαθμοφόρο. Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή για τον τελικό και λεπτομερή έλεγχο των δικαιολογητικών προ της υποβολής τους, καθόσον επανειλημμένα διαπιστώθηκαν παραλείψεις κατά τη συμπλήρωση των δικαιολογητικών, αλλά και παραλείψεις αναφοράς σοβαρών πειθαρχικών ποινών, με αποτέλεσμα να προκαλείται δυσλειτουργία και άσκοπη αλληλογραφία.

8 8 β) Να υποβάλλουν στο 1 ο Σμήμα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης/Α.Ε.Α. ΑΝΤΠΕΡΘΕΣΨ μέχρι 21/4/2013, συγκεντρωτικές ονομαστικές καταστάσεις, με αλφαβητική σειρά, ως εξής: (1) Σων υποψηφίων που κρίνονται ομόφωνα ως ΙΚΑΝΟΙ, κατά κατηγορία, ήτοι: χωριστά των υποψηφίων που θα εξετασθούν στα μαθήματα της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου και χωριστά όσων συμμετέχουν για το 10% των θέσεων (Τποδείγματα «Σ» και «Ζ»), με επισυναπτόμενες τις υπεύθυνες δηλώσεις της παραγράφου 2 της παρούσας και σε συντρέχουσα περίπτωση, τα δικαιολογητικά των υπαγομένων σε ειδική κατηγορία από τις αναφερόμενες στο άρθρο 42 του ν. 1481/1984. (2) Σων υποψηφίων, που κρίνονται ομόφωνα ως ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ για συμμετοχή στις εξετάσεις ή για την ικανότητα των οποίων υπάρχει διαφωνία μεταξύ των αρμοδίων για τη σύνταξη και υποβολή των προτάσεων ικανότητας, μαζί με όλα τα δικαιολογητικά ( υποδείγματα «Η» και «Θ»). (3) Σων υποψηφίων για τους οποίους δεν συντάσσεται πρόταση ικανότητας, για όσο χρόνο τελούν σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχουν παραπεμφθεί ενώπιον πειθαρχικού συμβουλίου, μαζί με όλα τα δικαιολογητικά (υποδείγματα «Ι» και «ΙΑ»). Διευκρινίζεται ότι τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που κρίθηκαν ΙΚΑΝΟΙ (αιτήσεις συμμετοχής, θετικές προτάσεις καταλληλότητας και λοιπά στοιχεία του ατομικού φακέλου των υποψηφίων), ΔΕΝ υποβάλλονται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης/Α.Ε.Α., αλλά παραμένουν στο αρχείο των Τπηρεσιών σας. ημείωση: ύμφωνα με την υπ αριθ. 7510/8/295 από 24/11/2009 διαταγή κ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας (περί της εφαρμογής «Ηλεκτρονική αλληλογραφία»), οι παραπάνω πίνακες και λοιπή αλληλογραφία, να υποβληθούν μόνο μέσω P.O.L. (4) Επί πλέον χωρίς να παρακαμφθούν οι διαδικασίες των προηγουμένων υποπαραγράφων (1) και (2), να καταχωρίσουν, ΑΝΤΠΕΡΘΕΣΨ μέχρι την 21/4/2013, στην Εφαρμογή «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕ ΕΞΕΣΑΕΙ Εισαγωγή αστυνομικών στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού», η οποία βρίσκεται στο σύνδεσμο «Εφαρμογές POL, τους υποψηφίους που κρίνονται ομόφωνα ως ΙΚΑΝΟΙ, κατά κατηγορία, ήτοι: χωριστά των υποψηφίων που θα εξετασθούν στα μαθήματα της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου και χωριστά όσων συμμετέχουν για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση). Για εξουσιοδοτήσεις ή οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, οι χειριστές των καταχωρίσεων, να απευθύνονται στον Διοικητή ή γραμματέα της Τπηρεσίας, οι οποίοι μόνο εάν συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, να απευθύνονται στους

9 9 περιφερειακούς χειριστές των Διευθύνσεων (Top Users). ημειώνεται ότι, σχετικές οδηγίες, παρέχονται στην εν λόγω μηχανογραφική εφαρμογή και συγκεκριμένα στο πεδίο «Βοήθεια/Καταχώρηση αίτησης». την περίπτωση που διαπιστωθεί λάθος στα προσωπικά στοιχεία κάποιου εκ των υποψηφίων, να απευθύνεστε άμεσα στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. για την ορθή αλλαγή των στοιχείων του. γ) Να αναφέρουν αρνητικά, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι. δ) Οι ανακλήσεις των αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις, να αναφέρονται αμέσως, στο 1 ο Σμήμα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης/Α.Ε.Α. Οι Τπεύθυνες δηλώσεις ανάκλησης, να τηρούνται στο αρχείο των Τπηρεσιών, που υποβλήθηκαν. ε) Αρμόδιοι για τη σύνταξη των προτάσεων ικανότητας των υποψηφίων και τη γνωμάτευση επ αυτών είναι οι αξιωματικοί που ορίζονται, κατά περίπτωση, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις, για την αξιολόγηση των προσόντων των ανθυπαστυνόμων, αρχιφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αστυφυλάκων. Για τους αποσπασμένους, αρμόδιοι για τη σύνταξη προτάσεων είναι οι αξιωματικοί των άρθρων 28 και 39 του π.δ. 15/1986. στ) Να αποστείλουν στις αρμόδιες Τπηρεσίες, τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που τυχόν θα κατατεθούν σ αυτούς και για τους οποίους δεν είναι αρμόδιοι να συντάξουν προτάσεις. ζ) Η πρόταση ικανότητας συντάσσεται ασχέτως χρόνου υπηρεσίας του υποψηφίου υπό τις διαταγές του συντάκτη. η) Για τον αποκλεισμό υποψηφίου από τις εξετάσεις, λαμβάνεται υπόψη, η διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος, εφόσον μαρτυρεί προφανή διαφθορά χαρακτήρα ή αναξιοπρεπή διαγωγή ή αδιαφορία ή βαριά αμέλεια περί την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων, καθώς και η καθ έξη διάπραξη πειθαρχικών παραπτωμάτων (εδαφ. α παρ. 1 του άρθρου 12 του π.δ. 4/1995). θ) Οι αρνητικές προτάσεις θα αιτιολογούνται πλήρως και επαρκώς, με αναφορά σε συγκεκριμένα στοιχεία, που θα τεκμηριώνουν τη διατύπωση των αρνητικών κρίσεων. 5. Λοιπά πληροφοριακά στοιχεία. α) Δικαιολογητικά αντικανονικά ή ελλιπή ή εκπρόθεσμα, να μη γίνονται δεκτά από τις Τπηρεσίες, στις οποίες θα προσκομίζονται. β) Αντίτυπα υποδειγμάτων που προβλέπεται να υποβληθούν και βρίσκονται προσαρτημένα στην παρούσα, να αναπαραχθούν με μέριμνα των Τπηρεσιών σας. γ) οβαρές πειθαρχικές υποθέσεις υποψηφίων για παραπτώματα, που διαπράχθηκαν μετά τη σύνταξη των προτάσεων ικανότητας των υποψηφίων και μέχρι την προηγούμενη ημέρα της ονομασίας των, ως δοκίμων υπαστυνόμων, να αναφέρονται αμέσως με γνώμη των καθ ιεραρχία προϊσταμένων, στο 1ο Σμήμα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης/Α.Ε.Α., προκειμένου να τίθεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά

10 10 υπόψη του αρμοδίου διοικητικού οργάνου για τη λήψη απόφασης, αναφορικά με τη διαγραφή του ή όχι, από τον πίνακα επιτυχόντων. ε) Δόκιμος υπαστυνόμος που εισήχθη στη χολή, με βάση ψευδή ή ανακριβή δικαιολογητικά, εκτός από τις τυχόν ποινικές ευθύνες που έχει, αποβάλλεται από τη χολή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Εκπαίδευσης. στ) Επισημαίνεται ότι ο τρόπος και ο χρόνος διαγραφής των ποινών, προβλέπεται από το άρθρο 56 του π.δ. 120/2008, π.χ. επιβληθείσα ποινή «Αργίας με πρόσκαιρη παύση», την 1/1/2005, διαγράφεται μετά από 8 έτη, ήτοι 1/1/2013. Εάν όμως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, λ.χ. την 1/1/2006, έχει επιβληθεί και άλλη πειθαρχική ποινή (π.χ. η ποινή του προστίμου), ο χρόνος διαγραφής αυτής της ποινής του προστίμου, επέρχεται μετά την πάροδο του χρόνου που προβλέπεται γι αυτή, δηλ. της 5ετίας, ο οποίος όμως χρόνος, υπολογίζεται από τη λήξη του χρόνου που προβλέπεται για την πρώτη. Δηλαδή η προαναφερόμενη επιβληθείσα ποινή προστίμου την 1/1/2006, δεν διαγράφεται την 1/1/2011, αλλά ο χρόνος διαγραφής της, αρχίζει να υπολογίζεται από την 1/1/2013, τότε που διαγράφηκε η επιβληθείσα προ 8ετίας (1/1/2005) ποινή της αργίας με πρόσκαιρη παύση. ζ) Οι μετακινήσεις των υποψηφίων για συμμετοχή στις εξετάσεις, θα πραγματοποιηθούν αδαπάνως για το Δημόσιο. 6. Τγειονομική εξέταση. α) Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα κριθούν εισακτέοι στη χολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, υποβάλλονται με μέριμνα αυτής, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων από το Τπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και πριν κληθούν για φοίτηση, σε υγειονομικές εξετάσεις, ενώπιον της αρμόδιας Ανώτατης Τγειονομικής Επιτροπής (Α.Τ.Ε.), σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις για την Τγειονομική Τπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας (άρθρο 13 του π.δ. 4/1995). β) σοι από αυτούς κριθούν ως μη ικανοί, δεν καλούνται για φοίτηση και θεωρούνται αποτυχόντες. Για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων καλούνται άλλοι υποψήφιοι από τον πίνακα επιλαχόντων, κατά φθίνουσα βαθμολογική σειρά. γ) Ειδικά οι γυναίκες που κρίνονται μη ικανές, λόγω κύησης ή λοχείας, εισάγονται για φοίτηση στη χολή Αξιωματικών, είτε στην ίδια εκπαιδευτική περίοδο, με τους περιορισμούς της διάταξης της παραγράφου 8 του άρθρου 39 του π.δ. 319/1995, όπως ισχύει κάθε φορά, είτε στην επόμενη, εφόσον κριθούν ικανές από την Α.Τ.Ε. και δεν απώλεσαν τα απαιτούμενα προσόντα, εκτός του ορίου ηλικίας. Αν στην τελευταία περίπτωση συντρέχει νέα κύηση ή λοχεία, εισάγονται για φοίτηση στη χολή, το αργότερο την αμέσως επόμενη εκπαιδευτική περίοδο, εφόσον κριθούν ικανές, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Μετά την αποφοίτησή τους εντάσσονται,

11 11 ανάλογα με τη βαθμολογία τους, στον πίνακα των συναδέλφων τους, με τους οποίους αποφοιτούν μαζί (άρθρο 13 παρ. 3 του π.δ. 4/1995). 7. Υοίτηση στη χολή. α) Οι εισαγόμενοι παρουσιάζονται στη χολή εντός της προθεσμίας που καθορίζεται με διαταγή του κ. Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α. και φέρουν μαζί τους τα οριζόμενα είδη. Οι κριθέντες ικανοί ονομάζονται δόκιμοι υπαστυνόμοι, με διαταγή του Διοικητή της χολής, από την επόμενη ημέρα της λήξης της υγειονομικής εξέτασης όλων των υποψηφίων. β) Αν υποψήφιος, από την υποβολή της πρότασης ικανότητας, μέχρι την προηγούμενη ημέρα της ονομασίας του, ως δοκίμου υπαστυνόμου, απώλεσε έστω και ένα από τα προβλεπόμενα από τις διατάξεις του άρθρου 11 του π.δ. 4/1995 προσόντα, διαγράφεται από τον πίνακα επιτυχόντων με αιτιολογημένη απόφαση του κ. Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρωπίνου Δυναμικού/Α.Ε.Α., που κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο και στην Τπηρεσία του. γ) Αν μέσα στον πρώτο μήνα από την ημερομηνία εισόδου κενωθούν, για οποιοδήποτε λόγο, θέσεις, ο Τπουργός Δημόσιας Σάξης και Προστασίας του Πολίτη, μετά από πρόταση του Διοικητή της χολής, αποφασίζει την εισαγωγή ισάριθμων υποψηφίων, κατά σειρά επιτυχίας, από τον πίνακα επιλαχόντων και σύμφωνα με τον καθοριζόμενο, κατά κατηγορία, αριθμό εισακτέων. δ) Η φοίτηση στη χολή, η οποία είναι ισότιμη με Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, διαρκεί οκτώ (8) εξάμηνα, αλλά οι επιτυχόντες που προέρχονται από το αστυνομικό προσωπικό εγγράφονται στο Γ εξάμηνο σπουδών και συνεκπαιδεύονται μετά των λοιπών δοκίμων υπαστυνόμων. ε) Οι δόκιμοι υπαστυνόμοι που αποβάλουν την ιδιότητά τους αυτή για οποιονδήποτε λόγο, εκτός από λόγους υγείας, υποχρεούνται να καταβάλουν στο Δημόσιο αποζημίωση, που είναι ίση με το γινόμενο του 65% του συνόλου των καθαρών μηνιαίων αποδοχών Τπαστυνόμου Β, επί τον αριθμό των μηνών που έχουν φοιτήσει στη χολή ( άρθρο 44 παρ. 5 του ν. 3731/2008 Υ.Ε.Κ. Α- 263). στ) Οι απόφοιτοι αναλαμβάνουν υποχρέωση 10ετούς παραμονής τους στο ώμα, μετά την ονομασία τους σε αξιωματικούς. ζ) λοι οι δόκιμοι υπαστυνόμοι, καθ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους, διαμένουν και σιτίζονται υποχρεωτικά εντός της χολής και εξέρχονται σε ημέρες και ώρες, που καθορίζονται με διαταγές της Αστυνομικής Ακαδημίας. η) Οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στα μαθήματα της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου. Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων, θα συμμετέχουν με την πιο πρόσφατη βαθμολογία τους κατά τα προηγούμενα έτη 2011 ή 2012.

12 12 Ολοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στα Λύκεια της περιοχής τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τις λοιπές λεπτομέρειες των εξετάσεων. Οι συμμετέχοντες στις γραπτές εξετάσεις θα απαλλάσσονται από εκτέλεση υπηρεσίας μόνο κατά την ημέρα εξέτασης κάθε μαθήματος, διατιθέμενοι την προηγουμένη σε πρωινή υπηρεσία. ποιος υποψήφιος εξετασθεί σε Λύκειο το οποίο βρίσκεται πέραν της έδρας της Τπηρεσίας του, δύναται να εξετασθεί σ αυτό υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα κάνει χρήση κανονικής αδείας, καθ όλο το χρονικό διάστημα των εξετάσεων. θ) ε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων, δεν εισάγονται υπεράριθμοι και εφαρμόζονται οι διατάξεις της παραγράφου 7 του άρθρου 7 του π.δ. 4/ Η Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής υνεργασίας/α.ε.α. να μεριμνήσει, για την έγκαιρη ενημέρωση των αστυνομικών που βρίσκονται αποσπασμένοι σε Τπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους ή σε Διεθνείς Οργανισμούς ή σε ειδικές αποστολές στο εξωτερικό και συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα προσόντα. Περαιτέρω, να ενεργήσει ως προς την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής κ.ο.κ. των ενδιαφερομένων, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παρούσα. 9. Η Διεύθυνση Οικονομικών/Α.Ε.Α. παρακαλείται για την κάλυψη της απαιτούμενης δαπάνης. 10. Για κάθε σχετική πληροφορία, οι Τπηρεσίες μπορούν να απευθύνονται στο 1 ο Σμήμα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ( ΣΗΛ. P.o.L: /140, FAX: ). 11. Η παρούσα προκήρυξη θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, στη διεύθυνση Ο ΑΡΦΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΤΛΟ ΑΝΣΙΣΡΑΣΗΓΟ

13 13 ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ: 1. ΓΡΑΥΕΙΟ κ. ΤΠΟΤΡΓΟΤ ΔΗΜΟΙΑ ΣΑΞΗ & ΠΡΟΣΑΙΑ ΣΟΤ ΠΟΛΙΣΗ. 2. ΓΡΑΥΕΙΟ κ. ΓΕΝΙΚΟΤ ΓΡΑΜΜΑΣΕΑ ΔΗΜΟΙΑ ΣΑΞΗ. 3. ΓΡΑΥΕΙΟ κ. ΑΡΦΗΓΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ. 4. ΓΡΑΥΕΙΟ κ. ΤΠΑΡΦΗΓΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ. 5. ΓΡΑΥΕΙΟ κ. ΠΡΟΙΣΑΜΕΝΟΤ ΕΠΙΣΕΛΕΙΟΤ/Α.Ε.Α. 6. ΓΡΑΥΕΙΑ κ. ΓΕΝΙΚΨΝ ΕΠΙΘΕΨΡΗΣΨΝ ΑΣΤΝΟΜΙΑ. 7. ΓΡΑΥΕΙΑ κ.κ. ΠΡΟΙΣΑΜΕΝΨΝ ΚΛΑΔΨΝ/Α.Ε.Α. 8. ΓΡΑΥΕΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΤΛΕΤΣΙΚΟΤ ΕΛΕΓΦΟΤ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟΤ ΔΗΜΟΙΑ ΣΑΞΗ & ΠΡΟΣΑΙΑ ΣΟΤ ΠΟΛΙΣΗ. 9. ΓΡΑΥΕΙΟ ΣΤΠΟΤ ΑΡΦΗΓΕΙΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ. 10. ΓΡΑΥΕΙΟ ΝΟΜΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΟΤ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟΤ ΔΗΜΟΙΑ ΣΑΞΗ & ΠΡΟΣΑΙΑ ΣΟΤ ΠΟΛΙΣΗ. 11. ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΞΨΣΕΡΙΚΗ ΥΡΟΤΡΗΗ ΥΤΛΑΚΨΝ & ΨΥΡΟΝΙΣΙΚΨΝ ΚΑΣΑΣΗΜΑΣΨΝ 12. ΤΠΗΡΕΙΑ ΠΑΜ-Π..Ε.Α. 13. Σ.Ε.Α.Π.Α..Α.

14 14 ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Α» (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β από 20/3/2013 προκήρυξη) ΑΙΣΗΗ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ ΓΙΑ ΕΙΑΓΨΓΗ ΣΗ ΦΟΛΗ ΑΞΙΨΜΑΣΙΚΨΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΑΣΑ ΣΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΣΟ ΜΕ ΣΟ ΤΣΗΜΑ ΣΟΤ ΑΠΟΛΤΣΗΡΙΟΤ ΓΕΝΙΚΟΤ ΛΤΚΕΙΟΤ ΣΟΤ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟΤ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΨΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ (1) ΠΡΟ ΣΗΝ... (2) μέσω τ... (3)... κατωτέρω αναγραφόμεν υποβάλλω τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην παράγραφο 8 της παρούσας, προκειμένου να εισαχθώ στη χολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας συμμετέχοντας στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου (σε περίπτωση συμμετοχής για το 10% των θέσεων συμπληρώνεται: για το 10% των θέσεων). 1) ΣΟΙΦΕΙΑ ΣΑΤΣΟΣΗΣΟ: ΒΑΘΜΟ Α.Γ.Μ. ΕΠΨΝΤΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΡΨΝΤΜΟ ΜΗΣΡΨΝΤΜΟ 2) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΗ : υμπληρώνεται σε μορφή ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ 3) ΣΟΠΟ : α) ΓΕΝΝΗΗ: (ΠΟΛΗ ή ΦΨΡΙΟ) (ΕΠΑΡΦΙΑ) (ΝΟΜΟ) β) ΔΙΑΜΟΝΗ: (ΠΟΛΗ ή ΦΨΡΙΟ) (ΕΠΑΡΦΙΑ) (ΝΟΜΟ) (ΟΔΟ) (ΑΡΙΘΜΟ) (ΣΗΛΕΥΨΝΟ) 4) ΕΣΟ ΠΟΤ ΑΠΟΥΟΙΣΗΑ ΑΠΟ ΣΟ ΛΤΚΕΙΟ: 5) ΚΨΔ. ΑΡΙΘ. ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ (ΤΠΟΤΡΓΕΙΟΤ ΠΑΙΔΕΙΑ): 6) ΘΑ ΤΜΜΕΣΑΦΨ ΜΕ ΣΟ ΤΣΗΜΑ : - ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΣΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΣΗ Γ ΣΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΤ ΛΤΚΕΙΟΤ...ΚΨΔΙΚΟ 1 - ΤΜΜΕΣΟΦΗ ΓΙΑ ΣΟ 10% ΣΨΝ ΘΕΕΨΝ... ΚΨΔΙΚΟ 2 7) ΤΠΑΓΟΜΑΙ ΣΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΣΗΓΟΡΙΑ ΣΟΤ ΑΡΘΡΟΤ 42 Ν. 1481/84 :

15 - ΠΟΛΤΣΕΚΝΟ ή ΣΕΚΝΟ...ΚΨΔΙΚΟ ΣΕΚΝΟ ΑΝΑΠΗΡΨΝ ΚΑΙ ΘΤΜΑΣΨΝ ΠΟΛΕΜΟΤ... ΚΨΔΙΚΟ 2 - ΣΕΚΝΟ ΑΓΨΝΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΣΙΣΑΗ... ΚΨΔΙΚΟ 3 - ΣΕΚΝΑ ή ΕΝ ΦΗΡΕΙΑ ΤΖΤΓΟ ΑΣΤΝΟΜΙΚΟΤ ΠΟΤ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΣΑ ΣΗΝ ΕΚΣΕΛΕΗ ΔΙΑΣΕΣΑΓΜΕΝΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ή ΕΞ ΑΙΣΙΑ ΣΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΚΨΔΙΚΟ 4 - ΕΝΑ ΣΕΚΝΟ ΕΛΛΗΝΨΝ ΠΟΛΙΣΨΝ ΠΟΤ ΕΦΑΑΝ ΣΗ ΖΨΗ ΣΟΤ Ή ΕΦΟΤΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣΗΣΑ Ε ΠΟΟΣΟ ΣΟΤΛΑΦΙΣΟΝ 67%, ΤΝΕΠΕΙΑ ΣΡΟΜΟΚΡΑΣΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΟΤ.. ΚΨΔΙΚΟ 5 - ΓΟΝΕΙ ΣΡΙΨΝ ΖΨΝΣΨΝ ΣΕΚΝΨΝ ΚΑΙ ΣΕΚΝΑ ΣΟΤ.ΚΨΔΙΚΟ 6 8) ΤΝΗΜΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΚΑ: - ΑΙΣΗΗ ΤΜΜΕΣΟΦΗ - ΤΠΕΤΘΤΝΗ ΔΗΛΨΗ ΑΡΘΡΟΤ 8 Ν.1599/ ΑΙΣ 9) ΤΠΗΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΚΨΝ... (ΣΙΣΛΟ) (ΚΨΔΙΚΟ ΤΠΗΡΕΙΑ).. υπογεγραμμεν... Α.Γ.Μ.( ) βεβαιώνω ότι τα στοιχεία τ... υποψηφ... ελέχθησαν και συμφωνούν απόλυτα με τα αναγραφόμενα στο δελτίο ταυτότητας....βεβαι... ΤΠΟΓΡΑΥΗ (ΟΝΟΜΑΣΕΠΨΝΤΜΟ-ΒΑΘΜΟ)

16 ΟΔΗΓΙΕ ΤΜΠΛΗΡΩΗ ΑΙΣΗΗ 1 ΓΕΝΙΚΕ α. Η αίτηση συμπληρώνεται από τον/την υποψήφιο και υπογράφεται ενώπιον του αρμοδίου για την παραλαβή της, αξιωματικού. β. λα τα στοιχεία συμπληρώνονται με ΚΕΥΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΣΑ. 2. ΕΙΔΙΚΕ α. (1) Αναγράφεται η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης. β. (2) Αναγράφεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ή Διεύθυνση Αστυνομίας ή η Αστυνομική Διεύθυνση ή εξομοιούμενη Τπηρεσία προς την οποία απευθύνεται γ. (3) Αναγράφεται η Αστυνομική Τπηρεσία που κατατίθεται η αίτηση. υμπληρώνονται δ. ΠΑΡΑΓΡΑΥΟΙ τα στοιχεία 1-3 σύμφωνα με τις ενδείξεις. ε. ΠΑΡΑΓΡΑΥΟ 4 Αναγράφεται η χρονολογία αποφοίτησης. στ. ΠΑΡΑΓΡΑΥΟ 5 Αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου που έχει δοθεί από το Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. ζ. ΠΑΡΑΓΡΑΥΟ 6 Σίθεται ο κωδικός αριθμός της περίπτωσης στο τετραγωνίδιο. η. ΠΑΡΑΓΡΑΥΟ 7 Σίθεται ο κωδικός αριθμός της περίπτωσης στο τετραγωνίδιο, μόνο εφ όσον κατατεθεί και το σχετικό δικαιολογητικό που προβλέπει η προκήρυξη. θ. ΠΑΡΑΓΡΑΥΟ 8 υμπληρώνονται τυχόν άλλα δικαιολογητικά. ι. ΠΑΡΑΓΡΑΥΟ 9 υμπληρώνεται από τον αρμόδιο αξιωματικό παραλαβής των δικαιολογητικών.

17 17 (1) ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Β» (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β από 20/3/2013 προκήρυξη) Π Ρ Ο Σ Α Η (2) ΙΚΑΝΟΣΗΣΑ ΓΙΑ ΕΙΑΓΨΓΗ ΣΗ ΦΟΛΗ ΑΞΙΨΜΑΣΙΚΨΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΑΣΑ ΣΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΣΟ , ΜΕ ΣΟ ΤΣΗΜΑ ΣΟΤ ΑΠΟΛΤΣΗΡΙΟΤ ΓΕΝΙΚΟΤ ΛΤΚΕΙΟΤ ΣΟΤ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟΤ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΨΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ (3) Ι. ΣΟΙΦΕΙΑ ΠΡΟΣΕΙΝΟΜΕΝΟΤ/Η Α.Γ.Μ.... ΒΑΘΜΟ... ΕΠΨΝΤΜΟ...ΟΝΟΜΑ (Με κεφαλαία στην ονομαστική). ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΕΡΑ...ΟΝΟΜΑ ΜΗΣΕΡΑ ΙΙ. ΠΡΟΟΝΣΑ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ/Α α. ΣΤΠΙΚΑ ΠΡΟΟΝΣΑ - ΓΡΑΜΜΑΣΙΚΕ ΓΝΨΕΙ... - ΦΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΕΨ... (Ημέρα- Μήνας- Έτος) - ΕΣΟ ΑΠΟΥΟΙΣΗΕΨ ΑΠ ΣΟ ΛΤΚΕΙΟ... β. ΠΕΙΘΑΡΦΙΚΕ ΠΟΙΝΕ 1. ΚΑΣΨΣΕΡΕ: (7) ΑΝΨΣΕΡΕ: (7) ΔΙΚΕ- ΚΑΣΑΔΙΚΕ: (7) ΔΙΑΘΕΙΜΟΣΗΣΑ -ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΠΕΙΘΑΡΦΙΚΕ ΤΠΟΘΕΕΙ : (7) γ. ΗΘΙΚΕ - ΤΛΙΚΕ ΑΜΟΙΒΕ

18 18 δ. ΟΤΙΑΣΙΚΑ ΠΡΟΟΝΣΑ...(4) Έχει όλα τα προβλεπόμενα από το εδάφιο β της παρ.1 του άρθρου 11 του π.δ. 4/1995 (Υ.Ε.Κ. Α -1) ουσιαστικά προσόντα για να εισαχθεί στη χολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου (3)... του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ήτοι υπηρεσιακή απόδοση, ζήλο και ενδιαφέρον για την υπηρεσία, πειθαρχικότητα και διαγωγή. ΙΙΙ. ΔΙΑΣΤΠΨΗ ΠΡΟΣΑΗ...(4) Προτείνεται για συμμετοχή στις προαναφερόμενες εξετάσεις κ.ο.κ.. (5).. ΙV. ΔΙΑΣΤΠΨΗ ΓΝΨΜΗ (Ευανάγνωστα ονοματεπώνυμο και βαθμός συντάκτη) Ο /Η ΤΝΣΑΚΣΗ (Σ.. Τπογραφή) (6) Ο... (Σ.. Τπογραφή) (Ευανάγνωστα ονοματεπώνυμο και βαθμός γνωματεύοντα) V. ΑΠΟΥΑΗ κ. ΠΡΟΩΣΑΜΕΝΟΤ ΚΛΑΔΟΤ ΟΡΓΑΝΨΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΨΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ /Α.Ε.Α. (Τπ αριθμ. 7004/5/15 από 27/12/2011 Απόφαση «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας σε υφιστάμενα υπηρεσιακά όργανα»).. Αθήνα, Ο ΠΡΟΙΣΑΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟΤ (1) Σίτλος Τπηρεσίας. (2) Αναγράφεται η λέξη «ΜΗ» για αρνητική πρόταση από το συντάκτη. (3) Αναγράφεται ανάλογα «συμμετέχοντας στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου ή για το 10% των θέσεων). (4) Αναγράφεται η λέξη ΔΕΝ για αρνητική πρόταση από το συντάκτη. (5) Για αρνητική πρόταση να αναγραφούν συγκεκριμένα τα προσόντα τα οποία στερείται και από πού προκύπτει τούτο. (6) ε περίπτωση διαφωνίας αυτή αιτιολογείται πλήρως και επαρκώς. (7) Αναγράφονται αναλυτικά οι πειθαρχικές ποινές που δεν έχουν διαγραφεί.

19 19 ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Γ» (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β από 20/ 3 /2013 προκήρυξη) ΑΠΟΔΕΙΚΣΙΚΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΗ... σήμερα την... του μηνός..., του έτους 2013 ημέρα της εβδομάδας.... και ώρα... ο/η διοικητής (1) προσκάλεσα ενώπιόν μου τον ( 2 ). που συγκεντρώνει τα τυπικά προσόντα για εισαγωγή στη χολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ανακοίνωσα το περιεχόμενο της 6501/1/206-β από 20/3/2013 προκήρυξης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και διευκρίνισα τα εξής : α. Αν επιθυμεί συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις, πρέπει να μας υποβάλει μέχρι την 9/4/2013 τα δικαιολογητικά που ορίζονται στην ως άνω εγκύκλιο. β. Αν υπάγεται στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 42 του ν.1481/84, οι οποίες αναφέρονται στην εγκύκλιο και επιθυμεί να κάνει χρήση των διατάξεων αυτών, πρέπει να υποβάλει σχετική δήλωση και να ζητήσει την εισαγωγή του στη χολή, βάσει των εν λόγω διατάξεων. την περίπτωση αυτή, οφείλει να υποβάλει και τα, από την εγκύκλιο διαταγή, προβλεπόμενα για την κατηγορία του δικαιολογητικά. Αν τα ανωτέρω δικαιολογητικά (υπαγωγής σε ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 42 του ν.1481/84) είναι ελλιπή ή μη κανονικά ή δεν υποβληθούν έγκαιρα, δεν θα γίνουν δεκτά. Φρήση του δικαιώματος αυτού γίνεται για μία μόνο από τις χολές αυτές και για μία φορά, ανεξάρτητα αν υπάγονται σε μία ή περισσότερες κατηγορίες. Ο/Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο/Η ΤΠΟΧΗΥΙΟ/Α ΗΜΕΙΨΗ (1) Σίτλος της Τπηρεσίας βαθμός και ονοματεπώνυμο διοικητή Τπηρεσίας. (2) Βαθμός, ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο υποψηφίου.

20 20 υντάσσεται από τις αρμόδιες Τπηρεσίες ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Δ» (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β από 20/3/2013 προκήρυξη) ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ ΠΡΟ: (1) Α Θ Η Ν Α Τποβάλλεται συγκεντρωτική ονομαστική κατάσταση, των υποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, συμμετέχοντας στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου (2)... Ο/Η... (Σ.. Τπογραφή) (1) Αναγράφεται η Τπηρεσία προς την οποία απευθύνεται. (2) Αναγράφονται λεπτομερώς οι καταστάσεις που υποβάλλονται, ήτοι ικανών, μη ικανών, κ.ο.κ.

21 21 υντάσσεται από τις αρμόδιες Τπηρεσίες ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Ε» (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β από 20/3/2013 προκήρυξη) ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ ΠΡΟ: (1) Α Θ Η Ν Α Τποβάλλονται συγκεντρωτικές ονομαστικές καταστάσεις, των υποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση(2).. Ο/Η... (Σ.. Τπογραφή) (1) Αναγράφεται η Τπηρεσία προς την οποία απευθύνεται. (2) Αναγράφονται λεπτομερώς οι καταστάσεις που υποβάλλονται, ήτοι ικανών, μη ικανών, κ.ο.κ.

22 22 ΤΠΟΔΕΙΙΓΜΑ «Σ»... (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ από 20/3 /2013 προκήρυξη)...(1) ΤΓΚΕΝΣΡΨΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΚΗ Κ Α Σ Α Σ Α Η Τποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, συμμετέχοντας στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη και κανονικά και κρίθηκαν ΙΚΑΝΟΙ. Α/Α ΒΑΘΜΟ Α.Γ.Μ. ΕΠΨΝΤΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΣΕΡΑ ΕΙΔΙΚΕ ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ ΑΡΘΡΟΤ 42 Ν. 1481/84 ΚΨΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ (2) (3) (3) (3) (4) (5) (1) Αναγράφεται ο τίτλος της Τπηρεσίας (2) την ονομαστική με κεφαλαία. Ο/Η... (3) την ονομαστική με μικρά. (Σ.. Τπογραφή) (4) Αναγράφεται η ειδική κατηγορία στην οποία δήλωσε, ότι ανήκει (τέκνο πολυτέκνου, τέκνο θύματος πολέμου κ.ο.κ.). (5) Αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος από το Λύκειο, στο οποίο θα καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.

23 23 ΤΠΟΔΕΙΙΓΜΑ «Ζ»... (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ από 20/3/2013 προκήρυξη)...(1) ΤΓΚΕΝΣΡΨΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΚΗ Κ Α Σ Α Σ Α Η Τποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, βάσει της πιο πρόσφατης βαθμολογίας τους, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη και κανονικά και κρίθηκαν ΙΚΑΝΟΙ. Α/Α ΒΑΘΜΟ Α.Γ.Μ. ΕΠΨΝΤΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΣΕΡΑ ΕΙΔΙΚΕ ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ ΑΡΘΡΟΤ 42 Ν. 1481/84 ΚΨΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ (2) (3) (3) (3) (4) (5) (1) Αναγράφεται ο τίτλος της Τπηρεσίας (2) την ονομαστική με κεφαλαία. Ο/Η... (3) την ονομαστική με μικρά. (Σ.. Τπογραφή) (4) Αναγράφεται η ειδική κατηγορία στην οποία δήλωσε, ότι ανήκει (τέκνο πολυτέκνου, τέκνο θύματος πολέμου κ.ο.κ.). (5) Αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος από το Λύκειο, στο οποίο θα καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.

24 24 ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Η»... (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ από 20/3/2013 προκήρυξη)...(1) ΤΓΚΕΝΣΡΨΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΚΗ Κ Α Σ Α Σ Α Η Τποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, συμμετέχοντας στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη και κανονικά και οι προτάσεις ικανότητας είναι αρνητικές ή υπάρχει διαφωνία συντάκτη και αναθεωρητή. Α/ Α ΒΑΘΜΟ Α.Γ.Μ. ΕΠΨΝΤΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΣΕΡΑ ΕΙΔ. ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ ΑΡΘΡΟΤ 42 Ν.1481/84 ΚΨΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ (2) (3) (3) (3) (4) (5) (6) ΠΑΡΑΣΗ- ΡΗΕΙ (1) Αναγράφεται ο τίτλος της Τπηρεσίας (2) την ονομαστική με κεφαλαία. Ο/Η... (3) την ονομαστική με μικρά. (Σ.. Τπογραφή) (4) Αναγράφεται η ειδική κατηγορία στην οποία δήλωσε, ότι ανήκει (τέκνο πολυτέκνου, τέκνο θύματος πολέμου κ.ο.κ.). (5) Αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος από το Λύκειο, στο οποίο θα καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο. (6) Αναγράφεται αν προτείνεται με διαφωνία ή δεν προτείνεται.

25 25 ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Θ»... (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ από 20/3 /2013 προκήρυξη)...(1) ΤΓΚΕΝΣΡΨΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΚΗ Κ Α Σ Α Σ Α Η Τποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, βάσει της πιο πρόσφατης βαθμολογίας τους, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη και κανονικά και οι προτάσεις ικανότητας είναι αρνητικές ή υπάρχει διαφωνία συντάκτη και αναθεωρητή. Α/ Α ΒΑΘΜΟ Α.Γ.Μ. ΕΠΨΝΤΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΣΕΡΑ ΕΙΔ. ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ ΑΡΘΡΟΤ 42 Ν.1481/84 ΚΨΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ ΠΑΡΑΣΗ- ΡΗΕΙ (2) (3) (3) (3) (4) (5) (6) (1) Αναγράφεται ο τίτλος της Τπηρεσίας (2) την ονομαστική με κεφαλαία. Ο/Η... (3) την ονομαστική με μικρά. (Σ.. Τπογραφή) (4) Αναγράφεται η ειδική κατηγορία στην οποία δήλωσε, ότι ανήκει (τέκνο πολυτέκνου, τέκνο θύματος πολέμου, κ.ο.κ.). (5) Αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος από το Λύκειο, στο οποίο θα καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο. (6) Αναγράφεται αν προτείνεται με διαφωνία ή δεν προτείνεται.

26 26 ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «Ι»... (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ από 20/3/2013 προκήρυξη)...(1) ΤΓΚΕΝΣΡΨΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΚΗ Κ Α Σ Α Σ Α Η Τποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, συμμετέχοντας στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη και κανονικά και για τους οποίους δεν συντάχθηκε πρόταση ικανότητας, επειδή τελούν σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχουν παραπεμφθεί ενώπιον πειθαρχικού συμβουλίου (π.δ. 15/1986, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του π.δ. 3/2013) Α/ Α ΒΑΘΜΟ Α.Γ.Μ. ΕΠΨΝΤΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΣΕΡΑ ΕΙΔ. ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ ΑΡΘΡΟΤ 42 Ν.1481/84 ΚΨΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ (2) (3) (3) (3) (4) (5) (6) ΠΑΡΑΣΗ- ΡΗΕΙ (1) Αναγράφεται ο τίτλος της Τπηρεσίας (2) την ονομαστική με κεφαλαία. Ο/Η... (3) την ονομαστική με μικρά. (Σ.. Τπογραφή) (4) Αναγράφεται η ειδική κατηγορία στην οποία δήλωσε, ότι ανήκει (τέκνο πολυτέκνου, τέκνο θύματος πολέμου κ.ο.κ.). (5) Αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος από το Λύκειο, στο οποίο θα καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο. (6) Αναγράφεται αν έχει τεθεί σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχει παραπεμφθεί ενώπιων πειθαρχικού συμβουλίου.

27 27 ΤΠΟΔΕΙΓΜΑ «ΙΑ»... (Προσαρτημένο στην 6501/1/206-β ΣΙΣΛΟ ΤΠΗΡΕΙΑ από 20/3 /2013 προκήρυξη)...(1) ΤΓΚΕΝΣΡΨΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΚΗ Κ Α Σ Α Σ Α Η Τποψηφίων που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εισαχθούν στη χολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος , με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, βάσει της πιο πρόσφατης βαθμολογίας τους, οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη και κανονικά και για τους οποίους δεν συντάχθηκε πρόταση ικανότητας, επειδή τελούν σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχουν παραπεμφθεί ενώπιον πειθαρχικού συμβουλίου (π.δ. 15/1986, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του π.δ. 3/2013) Α/ Α ΒΑΘΜΟ Α.Γ.Μ. ΕΠΨΝΤΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΣΕΡΑ ΕΙΔ. ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ ΑΡΘΡΟΤ 42 Ν.1481/84 ΚΨΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΠΟΧΗΥΙΟΤ ΠΑΡΑΣΗ- ΡΗΕΙ (2) (3) (3) (3) (4) (5) (6) (1) Αναγράφεται ο τίτλος της Τπηρεσίας (2) την ονομαστική με κεφαλαία. Ο/Η... (3) την ονομαστική με μικρά. (Σ.. Τπογραφή) (4) Αναγράφεται η ειδική κατηγορία στην οποία δήλωσε, ότι ανήκει (τέκνο πολυτέκνου, τέκνο θύματος πολέμου, κ.ο.κ.). (5) Αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος από το Λύκειο, στο οποίο θα καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο. (6) Αναγράφεται αν έχει τεθεί σε κατάσταση διαθεσιμότητας ή έχει παραπεμφθεί ενώπιων πειθαρχικού συμβουλίου.

28

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΩΟΔΙ465ΦΘΕ-ΦΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο διαδίκτυο: Α.Δ.Α.: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ.Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ 13 Νοεμβρίου 2013 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ]Β. Πέµπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ]Β. Πέµπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ]Β Πέµπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 7631, 7671 2. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν µαθητές από το 3ο Δηµοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Σέρρες 11.5.2015 Αριθ. Πρωτ.: 1387

Σέρρες 11.5.2015 Αριθ. Πρωτ.: 1387 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 614 ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Σέρρες 11.5.015 Αριθ. Πρωτ.: 1387 ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 8135 Α.Δ.Α Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένου Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Α) Για έργα που εμπίπτουν λόγω προϋπολογισμού 1 στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Α) Για έργα που εμπίπτουν λόγω προϋπολογισμού 1 στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΣΤ. Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΣΤ. Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΣΤ Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 9434 2. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν μαθητές από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου,

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 10/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 10/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σέρρες, 05-11-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 3397 Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού Τμήμα Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας Δ/νση: Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 621 24, Σέρρες Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΜΟΚΟΣ 11-10-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 18340 ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΜΟΚΟΣ 11-10-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 18340 ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΜΟΚΟΣ 11-10-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 18340 ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 67.000,00 ΕΡΓΑΣΙΑ 56.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ Ε Ν Ι Κ Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Ε Π Ε Ν Δ Υ Σ Ε Ω Ν & Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΡOΝΟΣ ΔΙΑΤHΡΗΣΗΣ ΒΙΒΛIΩΝ, ΣΤΟΙΧΕIΩΝ ΔΙΑΦYΛΑΞΗ

Α. ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΡOΝΟΣ ΔΙΑΤHΡΗΣΗΣ ΒΙΒΛIΩΝ, ΣΤΟΙΧΕIΩΝ ΔΙΑΦYΛΑΞΗ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΡOΝΟΣ ΔΙΑΤHΡΗΣΗΣ ΒΙΒΛIΩΝ, ΣΤΟΙΧΕIΩΝ ΔΙΑΦYΛΑΞΗ Εφαρμόζεται από 1.1.2007 αλλά και για προηγούμενα χρόνια εφόσον οι διατάξεις αυτές είναι επιεικέστερες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. 2. Προσόντα Υποψηφίων - Θέσεις προς Κάλυψη

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. 2. Προσόντα Υποψηφίων - Θέσεις προς Κάλυψη ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ 16 Ιουλίου 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΟΠΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Φ.831/ΑΔ.2106 Σ.711 Σούδα, 6 Απρ 15

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΟΠΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Φ.831/ΑΔ.2106 Σ.711 Σούδα, 6 Απρ 15 115 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 14/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΩΠΩΝ-ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ (ΒΟΟΕΙΔΗ-ΧΟΙΡΙΝΑ-ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ-ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ) ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΛΕΣΧΩΝ 115

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σελίδα 1 από 100 Σελίδα 2 από 100 Υπεύθυνη Δήλωση Δηλώνω υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου ότι το παραδοτέο με τίτλο «Μελέτη Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας στην Πελοπόννησο» αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: 6Α8ΑΗ-ΤΑ5 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 2012-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 2012-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 43445 / 24-09 - 2015 ΤΙΤΛΟΣ : ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 6 Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΛΙΜΕΝΑΣ 29.05.2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ & ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 8017 Έδρα: Δημοτικό Κατάστημα Θάσου

- 1 - ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΛΙΜΕΝΑΣ 29.05.2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ & ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 8017 Έδρα: Δημοτικό Κατάστημα Θάσου - 1 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΛΙΜΕΝΑΣ 29.05.2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ & ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 8017 Έδρα: Δημοτικό Κατάστημα Θάσου

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη πλειοδοτικού Διαγωνισμού Εκμίσθωσης Κυλικείου των συστεγαζόμενων μονάδων Γυμνασίου και Λυκείου Αρεόπολης

Διακήρυξη πλειοδοτικού Διαγωνισμού Εκμίσθωσης Κυλικείου των συστεγαζόμενων μονάδων Γυμνασίου και Λυκείου Αρεόπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δήμος Ανατολικής Μάνης Σχολική Επιτροπή Β'/θμιας Εκπ/σης Ελευθερολακώνων 23200 - Γύθειο Πληρ.: Δρακουλάκου Ελένη Τηλ.: 2733360349, 6946558500 Φαξ: 2733360348 Γύθειο 06-03-2013 Αριμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚέντροΠεριβαλλοντικήςΕκπαίδευσης Σουφλίου. Πρόγραμμα: Διαχείρισηαπορριμμάτων-Ανακύκλωση

ΚέντροΠεριβαλλοντικήςΕκπαίδευσης Σουφλίου. Πρόγραμμα: Διαχείρισηαπορριμμάτων-Ανακύκλωση ΚέντροΠεριβαλλοντικήςΕκπαίδευσης Σουφλίου Πρόγραμμα: Διαχείρισηαπορριμμάτων-Ανακύκλωση ΕΚΔΟΣΗ Κ.Π.Ε. ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009 ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Πρόγραμμα: «Διαχείριση Απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ Εκλογικών

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ Εκλογικών ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ Εκλογικών Χρήσιμο Β Ο Η Θ Η Μ Α Ο Δ Η Γ Ο Σ του Αντιπροσώπου της Δικαστικής Αρχής (Περιέχονται σχέδια και έντυπα για διευκόλυνση του έργου των Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής

Διαβάστε περισσότερα

Αποκεντρωµένης ιοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης». διατάξεις, ρυθµίσεις στις εργασιακές σχέσεις.»

Αποκεντρωµένης ιοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης». διατάξεις, ρυθµίσεις στις εργασιακές σχέσεις.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α..Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤ/ΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ηράκλειο, 6 Νοεµβρίου 2013 Αρ. Πρωτ.: ΟΙΚ. 110167/41099 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 3

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 3 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ Π Ρ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Κ Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η Τ Ο Υ Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Υ Α Κ Ι Ν Η Τ Ο Υ Μ Ε Α Β Κ 6 0 9 Κ Ο Ι Ν Ο Τ Η Τ Α Σ Κ Ο Υ Τ Σ Ο Π Ο Δ Ι Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 594 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 25/2010 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 594 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 25/2010 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 594 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 25/2010 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Λήψη Κανονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Κώδικας Ορθής Γεωργικής Πρακτικής για την Προστασία των Νερών από τη Νιτρορύπανση Γεωργικής Προέλευσης.

ΘΕΜΑ : Κώδικας Ορθής Γεωργικής Πρακτικής για την Προστασία των Νερών από τη Νιτρορύπανση Γεωργικής Προέλευσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Τμήμα Προστασίας Φυσικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορισμός αριθμού εισακτέων κατά τις εισιτήριες εξετάσεις για τη Σχολή Αρχιπυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας». Ο Υπουργός Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Ορισμός αριθμού εισακτέων κατά τις εισιτήριες εξετάσεις για τη Σχολή Αρχιπυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας». Ο Υπουργός Εσωτερικών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 2ο ΥΠΑΞ/ΚΩΝ & ΠΥΡ/ΣΤΩΝ Ταχ.Δ/νση : Μουρούζη 4 Τ.Κ. 101 72 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 10829/14-8-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 10829/14-8-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 10829/14-8-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 12 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Τμήμα: Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Γραφείο: Διοικητικών Υπηρεσιών -------------------//------------------------------------------ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Γ49/59 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Π Ρ Ο Σ :

Γ49/59 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Π Ρ Ο Σ : Αθήνα, 30-5-2012 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ. Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 210-215289,290,291,292

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΟΥ/ Α/Β ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ/ΔΙΑΧ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

«ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΟΥ/ Α/Β ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ/ΔΙΑΧ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΟΥ/ Α/Β ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ/ΔΙΑΧ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 06/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αρ. Μελ. : 15/2012 Αρ.Πρωτ. 3.415 ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ «ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΗ»» ΕΣΠΑ Ε.Π. ΠΔΜ 2007-2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΩ3469ΗΙΖ-Σ28. Ταχ. δ/νση : Τσόχα 7, 115 21 Αθήνα. Τηλέφωνο : 210 8707 095 E-mail : mitsaki_e@gnto.gr

ΑΔΑ: ΒΛΩ3469ΗΙΖ-Σ28. Ταχ. δ/νση : Τσόχα 7, 115 21 Αθήνα. Τηλέφωνο : 210 8707 095 E-mail : mitsaki_e@gnto.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ, 21/08/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Α. Π.: 501577 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ρ. Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ρ. Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ρ Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 ΘΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 6733 2. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν µαθητές από το 1ο Γυµνάσιο Πειραιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ Οι Μανιάτες στην Επανάσταση του 1821 343 ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ Η Β Εθνοσυνέλευση του Άστρους Οι εκλογές των πληρεξουσίων 1239 για τη συμμετοχή τους στη Β Εθνοσυνέλευση προκηρύχθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ Ν. Πέµπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ Ν. Πέµπτη 28 Ιανουαρίου 2010 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ Ν Πέµπτη 28 Ιανουαρίου 2010 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 2917,2977 2. Αδεια απουσίας του Βουλευτή κ. Κ. Μητσοτάκη, σελ. 2961 3. Ανακοινώνεται ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ 1. ΑΓΟΡΑΝΟΥ Νικολάου, Ιατρού Ε.Σ.Υ., Επιμελητή Α Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Ν. Μάκρης, δικαιοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Α.Π.: 2448/28-02-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Γραφείο Προμηθειών Πληροφορίες: κ. Μαραζόπουλος Αθ. Tαχ. Δ/νση: K. Καραμανλή Τ.Κ. 46200 Παραμυθιά Τηλ.: 2666360132 Φαξ: 2666024155

Διαβάστε περισσότερα

Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α.

Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α. Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α. Το κείμενο παρατίθεται ακριβώς όπως δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. ΤΕΥΧΟΣ Α'/194/23-8-2002 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 208 Εκπαιδευτές Υποψηφίων Οδηγών, Σχολές

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ B ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ &

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003313118 2015-11-16

15PROC003313118 2015-11-16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μύρινα, 13 Νοεµβρίου 2015 Αρ. Πρωτ. : 17043 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Έχοντας υπ όψη: 1. Τις διατάξεις: α. Των άρθρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 2399/4-2-2015 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. 19/2015 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. 19/2015 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο Προμηθειών Πληροφορίες: Αλεξιάδου Μαρία ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2227/2015. Χρόνος διενέργειας διαγωνισμού Ημερομηνία: 15/10/2015 Ημέρα: Πέμπτη

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2227/2015. Χρόνος διενέργειας διαγωνισμού Ημερομηνία: 15/10/2015 Ημέρα: Πέμπτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού Αρ. πρωτ.: 2227 Τμήμα Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Καλαμάτα 23/9/2015 Προμηθειών & Περιουσίας Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) Αμαρούσιο 20.12.2012 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

συγκρότηση επιτροπών: α) Διενέργειας & Αξιολόγησης ψήφισαν οι Δημοτικοί Προμηθειών, β) Παραλαβής Προμηθειών (Ορθή Σύμβουλοι κ.

συγκρότηση επιτροπών: α) Διενέργειας & Αξιολόγησης ψήφισαν οι Δημοτικοί Προμηθειών, β) Παραλαβής Προμηθειών (Ορθή Σύμβουλοι κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Εγκρίνει με ΔΗΜΟΣ (19) ψήφους ΝΕΑΣ το ΣΜΥΡΝΗΣ Πρόγραμμα των Ιωνικών Γιορτών, αρνητικά ψήφισε η Δημοτική Σύμβουλος ANAΡΤΗΤΕΑ κα Ζησίμου Δημόκλεια. Α Π Ο Σ Π

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.Δ.407/80

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.Δ.407/80 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.Δ.407/80 Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ι Κ Η Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΠΡΩΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ι Κ Η Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΠΡΩΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ι Κ Η Σ Υ Μ Β Α Σ Η «ΠΡΩΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» Στην Κέρκυρα σήμερα την... 2013 και στο κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) που βρίσκεται στην οδό Σαμάρα 13,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου θα δέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Υ Α Ρ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Δ Ε Υ Α Ρ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΡΔΕΥΣΗΣ Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η Δ Ι Κ Τ Υ Ω Ν ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Λ Ε Ι Ο Δ Ο Τ Ι Κ Η Σ Δ Η Μ Ο Π Ρ Α Σ Ι Α Σ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Λ Ε Ι Ο Δ Ο Τ Ι Κ Η Σ Δ Η Μ Ο Π Ρ Α Σ Ι Α Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Τ Μ Η Μ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

Μέλι, ένας θησαυρός υγείας και δύναμης

Μέλι, ένας θησαυρός υγείας και δύναμης W Μέλι, ένας θησαυρός υγείας και δύναμης 2012-2013 Ε Ρ Ε Υ Ν Η Τ Ι Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Α Τ Α Ξ Η Σ 1 Ο Υ Γ Ε Ν Ι Κ Ο Υ Λ Υ Κ Ε Ι Ο Υ Π Α Τ Ρ Α Σ Ο Μ Α Δ Α Β Ε Π Ι Β Λ Ε Π Ο Υ Σ Α Κ Α Θ Η Γ Η Τ Ρ Ι Α : Μ

Διαβάστε περισσότερα

Π.Δ. 396/94 (ΦΕΚ 220 Α

Π.Δ. 396/94 (ΦΕΚ 220 Α Π.Δ. 396/94 (ΦΕΚ 220 Α - Διόρθ. Σφάλμ. στο ΦΕΚ 6 Α): Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας για τη χρήση από τους εργαζόμενους εξοπλισμών ατομικής προστασίας κατά την εργασία σε συμμόρφωση προς την

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Α Α:ΒΟΝ3ΩΕΤ- Ρ. Αριθµός απόφασης 575/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ψήφιση Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ήµου Κατερίνης.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Α Α:ΒΟΝ3ΩΕΤ- Ρ. Αριθµός απόφασης 575/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ψήφιση Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ήµου Κατερίνης. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρ. 29/2011 τακτικής συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Κατερίνης 1 Αριθµός απόφασης 575/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ψήφιση Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ήµου Κατερίνης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης σχετικά με το υπ' αριθμ. 5016/13-02-13 αίτημα της Ευαγγελίας Σκουντζούρη κλπ που αφορά στο ΟΤ 823.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης σχετικά με το υπ' αριθμ. 5016/13-02-13 αίτημα της Ευαγγελίας Σκουντζούρη κλπ που αφορά στο ΟΤ 823. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 6/2013 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 45/2013 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο. Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο. Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν µαθητές από το 5ο και το 15ο Γυµνάσιο Περιστερίου, σελ. 4174 2. Η Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 10 / 14-06 - 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 10 / 14-06 - 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κέρκυρα, 14-06 /2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 10 / 14-06 - 2011 Στην Κέρκυρα σήμερα 14-06 - 2011 ημέρα Tρίτη και ώρα 18:30, συνεδρίασε, η Οικονομική Επιτροπή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 30/12-11-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 30/12-11-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 30/12-11-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 732-30/12-11-2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α «Έκδοση - Μεταβίβαση και ανανέωση αδειών παραγωγών Λαϊκών Αγορών» Αριθ. Αποφάσεως 439/2012

Θ Ε Μ Α «Έκδοση - Μεταβίβαση και ανανέωση αδειών παραγωγών Λαϊκών Αγορών» Αριθ. Αποφάσεως 439/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Α: Β412ΩΕ6-ΜΕΚ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 18ης /23 Ιουλίου 2012 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας Αριθ. Αποφάσεως 439/2012 Θ Ε

Διαβάστε περισσότερα

Υπό Παναγιώτη Δαλκαφούκη, μέλους Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

Υπό Παναγιώτη Δαλκαφούκη, μέλους Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων 2008 Υπό Παναγιώτη Δαλκαφούκη, μέλους Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων 1. Λόγω διάλυσης της Βουλής δεν αποτελεί: α) Αν έχουν παραιτηθεί ή καταψηφιστεί από αυτή, δύο Κυβερνήσεις και η σύνθεσή της δεν εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα πτυχιακής εργασίας

Θέμα πτυχιακής εργασίας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής Θέμα πτυχιακής εργασίας Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ ΑΤΜΑΤΣΙΔΟΥ ΣΗΜΕΑΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ; ΣΚΟΡΔΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επί συνόλου πενήντα (50) μελών (συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου) ήταν παρόντα τριάντα ένα (31), ήτοι:

Επί συνόλου πενήντα (50) μελών (συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου) ήταν παρόντα τριάντα ένα (31), ήτοι: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 14ης.01.2015 συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 01/2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002792883 2015-05-21

15PROC002792883 2015-05-21 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Γ.Ν.Α Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Πληροφορίες : Δ.Καρέτου Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ -Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου και στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου:www.teikal.

Αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου και στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου:www.teikal. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Καλαμάτα 19 Ιανουαρίου 2016 Αριθμ. πρωτ.:130 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ: Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου μπορούν να υποβάλουν Καθηγητές Πρώτης Βαθμίδας ή Αναπληρωτές Καθηγητές.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ: Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου μπορούν να υποβάλουν Καθηγητές Πρώτης Βαθμίδας ή Αναπληρωτές Καθηγητές. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Γραμματεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Κ. Συμεωνίδου Θεσσαλονίκη, 13-10-2015 Τηλ.: 2310997613

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0501/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0501/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0501/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα, 10/12/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Επωνυμία- Έδρα- Σκοπός-Πόροι ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Πανελλήνια Ένωση Φίλων Τοιχοσφαίρισης»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Φιλοσοφίας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Φιλοσοφίας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Φιλοσοφίας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Υπουργικές αποφάσεις λειτουργίας: Υ.Α. Ζ1/9760/23.12.14 (ΦΕΚ 3591/31.12.14, τ. Β ), Υ.Α. Β7/29073/6.7.06

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΤΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ

ΠΤΤΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΤΤΙΚΟ ΙΔΡΤΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΤΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ Δ Ι Α Κ Ι Ν Η Σ Η Τ Ω Ν Α Γ Α Θ Ω Ν Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α ΠΟΥ Π Ρ Ο Β Λ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι Α Π Ο Τ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ 1936. Συνεδρίαση 171/9-2-1936

ΕΤΟΣ 1936. Συνεδρίαση 171/9-2-1936 ΕΤΟΣ 1936 ΝΕΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑΜΙΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ : Κυπριάδης Ανδρέας : Βούλγαρης Κωνσταντίνος : Μανδηλαράς Γεώργιος : Σίµος Γεώργιος : Κουµερτάς Ματθαίος Λεγάκης Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΟΚ 15 ΟΞΑ ΕΛΠΙ ΟΣ ΑΕΣ 2 ΑΕΤΟΣ ΜΑΣ 16 ΕΛΠΙΣ ΑΣ ΑΜΠΕΛ/ΠΩΝ 3 ΑΚΕ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ 17 ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ. 4 ΑΚΕΤ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 18 ΖΕΦΥΡΟΣ 02 ΑΣ

1 ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΟΚ 15 ΟΞΑ ΕΛΠΙ ΟΣ ΑΕΣ 2 ΑΕΤΟΣ ΜΑΣ 16 ΕΛΠΙΣ ΑΣ ΑΜΠΕΛ/ΠΩΝ 3 ΑΚΕ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ 17 ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ. 4 ΑΚΕΤ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 18 ΖΕΦΥΡΟΣ 02 ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Τέρµα Αγ. ηµητρίου (Κτίριο Κ2) Τ.Κ. 546 38 Θεσσαλονίκη, Τηλ. & Fax: 2310/95.3822-826 Αριθµ. Πρωτ.: 388 Θεσσαλονίκη, 28.07.2011

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της 03ης Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Σκοπέλου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της 03ης Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Σκοπέλου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Πληροφορίες: Σπυριδούλα Καρβέλη Τηλέφωνο: 2424350103 E-mail: dstech@otenet.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 31 /2013 Α.Π. 1181 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δ Η Γ Ο Σ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Σ Α Σ Κ Η Σ Η Σ

Ο Δ Η Γ Ο Σ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Σ Α Σ Κ Η Σ Η Σ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ο Δ Η Γ Ο Σ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Σ Α Σ Κ Η Σ Η Σ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ..3 3. ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΙΙ Έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΔΟΚΜΕΠΑ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΙΙ Έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΔΟΚΜΕΠΑ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΙΙ Έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΔΟΚΜΕΠΑ. Πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18/ΕΚ και 2004/17/ΕΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18/ΕΚ και 2004/17/ΕΚ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18/ΕΚ και 2004/17/ΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ49/ 35 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Π Ρ Ο Σ :

Γ49/ 35 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Π Ρ Ο Σ : Αθήνα, 19 / 5 / 2010 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ. Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 210-215292,289,290,294

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Επισκευή εσωτερικής οδοποιίας ΧΥΤΑ Νοτίου Πηλίου ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Νομού Μαγνησίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

H Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας

H Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Αργυροκάστρου Παιδόπολη Καβάλας Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 1882 /19-11-2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Α Σ Κ Η Σ Η - Η Μ Η Τ Ε ΡΑ Τ Ο Υ Α Γ Ι Α Σ Μ Ο Υ

Α Σ Κ Η Σ Η - Η Μ Η Τ Ε ΡΑ Τ Ο Υ Α Γ Ι Α Σ Μ Ο Υ Α Σ Κ Η Σ Η - Η Μ Η Τ Ε ΡΑ Τ Ο Υ Α Γ Ι Α Σ Μ Ο Υ Γέροντος Ιωσήφ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 00 Πρόλογος.2 01 - Το απαραίτητο της άσκησης. 3 02 - Μορφές της "εν Θεώ" άσκησης...7 03 - Η εξουσία της θείας υιοθεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 13 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4 3 Ιανουαρίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Πολιτογράφηση Ομογενών Αλλοδαπών ΜΑΝΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ κ.λ.π.... 1 Πολιτογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ ΤΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος 3ο Δεκέμβριος 2012. Περιοδική έκδοση των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου

Τεύχος 3ο Δεκέμβριος 2012. Περιοδική έκδοση των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου Τεύχος 3ο Δεκέμβριος 2012 Περιοδική έκδοση των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου Σελίδα 2 Σελίδα 2: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Θ Ε Μ Α Τ Α Σ Υ Ν Τ Α Κ Τ Ι Κ Η ΟΜΑΔΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Σελίδα 3 ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, 03.11.2015 Αριθ. Πρωτ.: 112277

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, 03.11.2015 Αριθ. Πρωτ.: 112277 Αθήνα, 03.11.2015 Αριθ. Πρωτ.: 112277 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 "ΒΕΛΛΟΥΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με τον διακριτικό τίτλο "ΒΕΛΛΟΥΜ Α.Ε." ΑΡ.Μ.Α.Ε. 70613/01ΝΤ/Β/11/0015 Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 1862901000 Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ Αχαρνές, 15/10/2015 Φ.Π.Α. 23%: 9.337,54 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ Αχαρνές, 15/10/2015 Φ.Π.Α. 23%: 9.337,54 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ Αχαρνές, 15/10/2015 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ιεύθυνση Οικονοµικών Υπηρεσιών Αριθµ. πρωτ.: 71817 Τµήµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τ ω ν γ ι α τ ρ ω ν ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Δ ι μ η ν ι α ί α Έ κ δ ο σ η Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 1 8 (Τυπώνεται σε 25.500 αντίτυπα) ianoyaριοσ-φεβρουαριοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΙΣΤ. Πέµπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΙΣΤ. Πέµπτη 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΙΣΤ Πέµπτη 31 Ιανουαρίου 2013 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 7055, 7129 2. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν µαθητές από το 1ο Γυµνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42, 105 63 ΑΘΗΝΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42, 105 63 ΑΘΗΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42, 105 63 ΑΘΗΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210. 32.59.197 FAX 32.59.229 8 Σεπτεμβρίου 2011 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Γεν.Δ/νση: Βιώσιμης Φυτικής Παραγωγής Δ/νση : Μεταποίησης & Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων Φυτικής Παραγωγής Τμήμα: Μεταποιημένων

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Ε Γ Κ Τ Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο ΣΕ Ο Λ Ο Μ Ε Λ Ε Ι Α

Ε Λ Ε Γ Κ Τ Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο ΣΕ Ο Λ Ο Μ Ε Λ Ε Ι Α Επί του Απολογισμού των εσόδων και εξόδων του Κράτους έτους 2006 και του Γενικού Ισολογισμού της 31 ης Δεκεμβρίου 2006, σύμφωνα με το άρθρο 98 παρ. 1 περ. ε σε συνδυασμό με το άρθρο 79 παρ. 7 του Συντάγματος

Διαβάστε περισσότερα

: ( : . 15.1001.200 2004/18/ 2004/17/ 2015

:  (   : . 15.1001.200  2004/18/ 2004/17/  2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ (ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ- ΣΚΑΜΑΝ ΡΙΟΥ) Ι ΙΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η χιλιομετρική απόσταση υπολογίσθηκε με σημείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ ΚΑΙ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ ΚΑΙ 15-11-2007 TΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ Κεντρική Υπηρεσία Αθήνα, 10-10-2007 Ακαδημίας 40, 101 74 ΑΘΗΝΑ Αρ. Πρωτ.: 4202 Τηλ. Κέντρο : 36.94.100

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩN ΤΜΗΜΑ ΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΡΟΥΣ 2009 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΣΤ Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩN ΤΜΗΜΑ ΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΡΟΥΣ 2009 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΣΤ Τρίτη 23 Ιουνίου 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩN ΤΜΗΜΑ ΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΡΟΥΣ 2009 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΣΤ Τρίτη 23 Ιουνίου 2009 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 445 2. Ανακοινώνεται η συνεδρίαση ιαρκούς Επιτροπής,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ; "Το συν/γιια ως μέσον διεθνούς πληρωμής" ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΙΠΙΑΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ

ΘΕΜΑ; Το συν/γιια ως μέσον διεθνούς πληρωμής ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΙΠΙΑΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ T.E.l. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΛΙΟίΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟ ΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ; "Το συν/γιια ως μέσον διεθνούς πληρωμής" ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΙΠΙΑΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ (ΔΗΜΟΙ): ΚΑΝΙΓΓΟΣ 20 ΑΓΑΘΟ : ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜ FAX : C.P.V. : 34144512-0, 34144510-6 ΑΡΙΘΜ ΠΡΩΤ :

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ (ΔΗΜΟΙ): ΚΑΝΙΓΓΟΣ 20 ΑΓΑΘΟ : ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜ FAX : C.P.V. : 34144512-0, 34144510-6 ΑΡΙΘΜ ΠΡΩΤ : ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Αθήνα, / 02 / 2013 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΡΑΤ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθμ. Διακήρυξης. /2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑ: Α. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ-ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα