Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού"

Transcript

1 Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού

2 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας διαχείρισης Σεμιναρίων Εκπαίδευσης Προσωπικού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

3 Έχει δημιουργηθεί στο μενού HRM-> Εκπαίδευση Κατάρτιση Εργαζομένων η Διαχείριση των Σεμιναρίων. Το υπομενού αυτής της επιλογής θα αποτελείται από τις ακόλουθες επιλογές: Σεμινάρια: Συντελεστές Εκπαίδευσης Κόστη Φορείς Εκπαίδευσης Διαχείριση Εισηγητών Διαχείριση Γραμ/κής Υποστήριξης Θεματολογία Προφίλ Βασικής Εκπαίδευσης Ομαδοποιήσεις Κατηγορίες Αξιολόγησης Βασική Εκπαίδευση Τμήμα Εκπαίδευσης Προγράμματα Στόχοι Σεμιναρίου Αναφορά Εκκρεμοτήτων Οργάνωση Εκπαιδεύσεων Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Διαχείριση Συμμετεχόντων Διαδικασία Αξιολόγησης Υπολογισμός Κόστους Επιδότηση Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ) Καρτέλα Σεμιναρίου Εξοδολόγιο Τακτική Αξιολόγηση Μη τακτική Αξιολόγηση Αναφορά Αξιολογήσεων 1. ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΒΗΜΑ 1 ο : Ο χρήστης καταχωρεί το σεμινάριο που επιθυμεί και το εντάσσει σε μια θεματική ενότητα (επιλογή από τις ήδη διαθέσιμες ή δημιουργίας νέας ενότητας). Ορίζει το διάστημα ή το μήνα υλοποίησης του σεμιναρίου, τον εισηγητή (από δημιουργημένη λίστα εισηγητών) και τον φορέα υλοποίησης(από δημιουργημένη λίστα φορέων). Πολλή σημαντική καταχώρηση θεωρείται το κόστος του σεμιναρίου και συγκεκριμένα το αν βαρύνει τον συμμετέχοντα ή την εταιρία. Επίσης η επιλογή της λίστας αξιολόγησης καθοδηγεί τον χρήστη στον τρόπο αξιολόγησης του σεμιναρίου.

4 Εμφανίζεται μια φόρμα όπου με τη χρήση των flat buttons ο χρήστης δημιουργεί τη λίστα των σεμιναρίων που επιθυμεί. Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Δηλαδή υπάρχει ένα grid που ονομάζεται Σεμινάρια και εμφανίζονται οι ακόλουθες στήλες: Κωδικός Περιγραφή Ενότητα (θα γίνεται επιλογή από λίστα των Θεματικών Ενοτήτων που αναλύεται παρακάτω) Έναρξη Λήξη Έχει δοθεί επίσης η δυνατότητα (με δεξί κλικ) της επιλογής πεδίων (που θα εμφανίζονται στο grid). Επίσης έχει δοθεί και η δυνατότητα ταξινόμησης των δεδομένων ανά στήλη. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν δημιουργηθεί οι εξής επιλογές: Όλα (τα σεμινάρια) Ενεργά (είναι αυτά στα οποία η ημερομηνία λήξης είναι μεταγενέστερη της τρέχουσας ή η ημερομηνία λήξης είναι κενή) Με τη χρήση των flat buttons εμφανίζεται η φόρμα καταχώρησης που θα περιλαμβάνει κατά σειρά όλα τα παραπάνω πεδία καθώς και τα ακόλουθα: Κωδικός Περιγραφή Ενότητα (λίστα ενοτήτων) Έναρξη Λήξη Μήνας (λίστα με τους μήνες) Χρήση Εισηγητής (λίστα εισηγητών) Φορέας (λίστα φορέων) Τόπος Διεξαγωγής Διάρκεια (καταχωρούνται οι ώρες του σεμιναρίου) Κόστος (Στο κόστος υπάρχει επιλογή radio button με 2 επιλογές : Συνολικό Ανά Εργαζόμενο. Προεπιλογή θα είναι το «Ανά Εργαζόμενο») Επιδοτούμενο (Επιλογή radio button με 2 επιλογές : ΝΑΙ ΟΧΙ. Αν ΝΑΙ τότε ενεργοποιείται Πεδίο που ονομάζεται Ποσοστό Επιδότησης και καταχωρεί ο χρήστης το ανάλογο ποσοστό) Λίστα Αξιολόγησης (επιλέγεται μια από τις διαθέσιμες λίστες και ανάλογα με την επιλογή εμφανίζονται όλες οι δυνατές επιλογές της λίστας στο tab Αξιολόγηση) Επισυναπτόμενο Αρχείο (π.χ. εδώ μπορεί να εισάγεται το πρόγραμμα του Σεμιναρίου)

5 Θεματικές Ενότητες: Είναι μια φόρμα όπου με τη χρήση των flat buttons ο χρήστης καταχωρεί Κωδικό και Περιγραφή της θεματικής ενότητας που επιθυμεί. Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Έχουν δημιουργηθεί και εμφανίζονται default οι κάτωθι κατηγορίες: Ημερίδα Ενδοεπιχειρησιακό Φορολογικό Λογιστικό Εργατικό Ασφαλιστικό Χρηματοοικονομικό Πληροφορική Διοικητικό Πωλήσεις Παραγωγή Φορείς: Έχει δημιουργηθεί grid στο οποίο θα εμφανίζονται τα εξής πεδία: Κωδικός

6 Επωνυμία Επάγγελμα ΑΦΜ Διεύθυνση Αριθμός Πόλη ΤΚ Τηλέφωνο FAX E Mail Ηλεκτρονική Διεύθυνση (ιστοσελίδα) Υπεύθυνος Επικοινωνίας Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Τα πεδία αυτά θα δημιουργεί ο χρήστης με τη χρήση των flat buttons σε έμμεση οθόνη. Εισηγητές: Έχει δημιουργηθεί grid στο οποίο θα εμφανίζονται τα εξής πεδία: Κωδικός (Έχει δοθεί η δυνατότητα αναζήτησης από τη λίστα των εργαζομένων αλλά και των ελευθέρων επαγγελματιών) Επώνυμο (Έχει δοθεί η δυνατότητα αναζήτησης από τη λίστα των εργαζομένων αλλά και των ελευθέρων επαγγελματιών) Όνομα (Έχει δοθεί η δυνατότητα αναζήτησης από τη λίστα των εργαζομένων αλλά και των ελευθέρων επαγγελματιών) ΣΗΜ. Αν επιλεγεί κάποιος από τη λίστα των εργαζομένων τότε συμπληρώνονται τα υπόλοιπα απαιτούμενα στοιχεία του αυτόματα. Ειδικότητα Φορέας ΑΦΜ Τηλέφωνο E Mail Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Έξοδα Εκπαίδευσης: ΒΗΜΑ 2 ο (προαιρετικό): Αν ο χρήστης επιθυμεί την κοστολόγηση του σεμιναρίου με χρήση γενικών εξόδων (και όχι έξοδα που αφορούν τον συμμετέχοντα) τότε θα πρέπει από την παρακάτω φόρμα να προχωρήσει σε δημιουργία εξόδων (πέραν από τα ήδη διαθέσιμα). Π.χ. αν ο χρήστης επιθυμεί να κοστολογήσει τα έξοδα διατροφής των συμμετεχόντων τότε θα πρέπεινα δημιουργήσει έξοδο όπου το 1 ο κριτήριο θα είναι ο αριθμός των ατόμων και το 2 ο θα είναι το ποσό / άτομο. Το έξοδο αυτό θα εμφανιστεί στη φόρμα «Κοστολόγηση»

7 Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Έχει δοθεί στον χρήστη δυνατότητα δημιουργίας εξόδων εκπαίδευσης με την κάτωθι μορφή: Είναι μια φόρμα όπου με τη χρήση των flat buttons ο χρήστης καταχωρεί την Περιγραφή του εξόδου που επιθυμεί και ορίζει τον τρόπο υπολογισμού του: Όλες οι περιγραφές και οι παραμετροποιήσεις που είναι μέσα στον πίνακα προσφέρονται default. Στo κριτήρια επιλέγει ο χρήστης το κριτήριο 1 και συμπληρώνεται αυτόματα το κριτήριο 2 όπως ορίζεται με την κάτωθι αντιστοίχιση. Η αντιστοίχισης του 1 ου με το 2 ο κριτήριο είναι 1 προς 1. Προεπιλογή φαίνονται το «Χωρίς Κριτήριο» & το «Συνολικό Ποσό» 1 Ο ΚΡΙΤΗΡΙΟ: Λίστα με τις εξής επιλογές: Χωρίς Κριτήριο Αριθμός Ατόμων Αριθμός Ωρών Αριθμός Τεμαχίων Αριθμός χλμ. 2 Ο ΚΡΙΤΗΡΙΟ: Λίστα με τις εξής επιλογές: Συνολικό Ποσό Ποσό / Άτομο Ποσό / Ώρα Ποσό / Τεμάχιο Ποσό / Χλμ. Επίσης έχει δημιουργηθεί και το κάτωθι έξοδο όπου το μόνο παραμετροποιήσιμο πεδίο θα είναι το ποσό (5 ) Ομάδες:

8 Είναι μια φόρμα όπου ο χρήστης δημιουργεί ομάδες συμμετεχόντων στα σεμινάρια. Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Έτσι μόλις ο χρήστης δημιουργεί μια Ομάδα, μπορεί να εισάγει εργαζόμενους στην ομάδα επιλέγοντας από τη λίστα των εργαζομένων είτε μαζικά (με control ή με shift), είτε με drag & drop. Οι ομάδες αυτές εμφανίζονται στη φόρμα των Συμμετοχών (αναλύεται παρακάτω). Ωστόσο επειδή υπάρχει η πιθανότητα να εισαχθεί στην ομάδα κάποιος που αργότερα να γίνει ανενεργός, επισημαίνεται ότι στη φόρμα των Συμμετοχών εμφανίζονται ΜΟΝΟ οι ενεργοί εργαζόμενοι της ομάδας. 2. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η επιλογή Οργάνωση αποτελείται από 6 tabs που είναι τα ακόλουθα: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Διαχείριση Συμμετεχόντων Διαδικασία Αξιολόγησης Υπολογισμός Κόστους Επιδότηση Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ) Καρτέλα Σεμιναρίου Εξοδολόγιο Τακτική Αξιολόγηση Μη τακτική Αξιολόγηση Αναφορά Αξιολογήσεων Προγραμματισμός Εκπαιδεύσεων: EXTRA ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Αν ο χρήστης επιθυμεί να κάνει προγραμματισμό των συμμετοχών στα διαθέσιμα σεμινάρια τότε μπορεί με την παρακάτω φόρμα να δημιουργήσει σενάρια συμμετοχών ανά εργαζόμενο, ανά σεμινάριο και ανά σενάριο και εκτός από πληροφορίες κόστους, να αποστείλει (μέσω e mail) αυτόματα και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (συμπληρωμένη ή κενή) στους ενδιαφερόμενους. Ο προγραμματισμός εκπαιδεύσεων γίνεται με τη δημιουργία 3 ων άμεσα συνδεδεμένων grids σε μία οθόνη. Το 1 ο grid αφορά τη δημιουργία σεναρίων προγραμματισμού εκπαίδευσης. Στο grid αυτό καταχωρούνται πέραν από την περιγραφή του σεναρίου και τα ακόλουθα: Έναρξη Λήξη Κόστος (ενημερώνεται από τα παρακάτω grid)

9 To 2o grid αφορά την καταχώρηση των σεμιναρίων από τα διαθέσιμα που υπάρχουν στις ενότητες για το οριζόμενο διάστημα του σεναρίου. Στο grid αυτό καταχωρούνται πέραν από την περιγραφή του σεμιναρίου και τα ακόλουθα: Θεματική Ενότητα Περίοδο τον Τόπο (διεξαγωγής) Εισηγητής το Κόστος (θα ενημερώνεται από το grid των συμμετεχόντων και στη συνέχεια το άθροισμα του κόστους των σεμιναρίων θα ενημερώνει το κόστος του σεναρίου) Το 3 ο grid αφορά την καταχώρηση των συμμετοχών ανά σεμινάριο. Πέραν από το ονοματεπώνυμο του πιθανού συμμετέχοντα αναγράφεται και το κόστος ( αναγράφεται το κόστος, μόνο αν αυτό έχει οριστεί στις παραμέτρους του σεμιναρίου ως «Ανά Εργαζόμενο». Αν δεν υπάρχει κόστος ή το κόστος αναγράφεται συνολικά τότε το πεδίο είναι κενό ωστόσο είναι μεταβλητό από τον χρήστη) Επίσης στο κάτω μέρος της κεντρικής οθόνης προγραμματισμού εκπαιδεύσεων έχει δοθεί η δυνατότητα επιλογής του button «Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» η οποία εμφανίζει τόσες σελίδες, όσοι είναι και οι πιθανοί συμμετέχοντες. Η φόρμα είναι προσυμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία αυτών αλλά και των σεμιναρίων που συμμετέχουν. Τέλος έχει δοθεί και η δυνατότητα εκτύπωσης και κενού (από τα στοιχεία του εργαζομένου) εντύπου το οποίο όμως έχει όλα τα διαθέσιμα (για το οριζόμενο διάστημα) σεμινάρια. Το κενό έντυπο αποφασίζει ο χρήστης σε ποιους θα το στείλει mail (από λίστα εργαζομένων με multiselect).

10 Συμμετοχές: ΒΗΜΑ 3 ο : Στο σημείο αυτό ο χρήστης καταχωρεί τους εργαζόμενους που θα συμμετέχουν σε κάθε σεμινάριο. Η επιλογή μπορεί να γίνει είτε μαζικά είτε με επιλογή συμμετεχόντων από δημιουργημένες ομάδες. Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Στη φόρμα των Συμμετοχών ο χρήστης συνδέει τα Σεμινάρια με τους εργαζόμενους. Έτσι με το Άνοιγμα της φόρμας εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης επισκιασμένο το grid των Σεμιναρίων με μόνο επιλέξιμο πεδίο να είναι το Σεμινάριο. Είναι διαθέσιμη η χρήση των flat buttons. ΑΝ επιλέξει ο χρήστης το τότε του εμφανίζονται 2 radio buttons με τις ακόλουθες επιλογές: Εργαζόμενοι (προεπιλεγμένο) (Λίστα εργαζομένων) Από Ομάδες (θα δοθεί επιπλέον επιλογή εισαγωγής όλης της ομάδας) Αξιολόγηση: ΒΗΜΑ 3 ο : Αν ο χρήστης επιθυμεί την αξιολόγηση του συμμετέχοντα για τον εισηγητή και το σεμινάριο αλλά και την αξιολόγηση του εισηγητή για τον συμμετέχοντα τότε μπορεί στη συγκεκριμένη φόρμα να καταχωρήσει στο πεδίο «Παρατηρήσεις» τα σχόλια των αξιολογητών, στο πεδίο «Βαθμός», τον βαθμό (1 έως 10) και στο πεδίο «Αξιολόγηση», μια από τις επιλογές της λίστας αξιολόγησης που έχει επιλεγεί για το σεμινάριο. Με το Άνοιγμα της φόρμας εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης επισκιασμένο το grid των σεμιναρίων με μόνο επιλέξιμο πεδίο να είναι το Σεμινάριο. Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας.

11 Από κάτω εμφανίζεται ο πίνακας των Συμμετεχόντων και ο πίνακας των Αξιολογήσεων όπως π.χ. παρουσιάζεται κάτωθι: Ανάλυση πεδίων Υποχρεώσεων: Στο πιο πάνω παράδειγμα εμφανίζονται όπως βλέπουμε οι συμμετέχοντες και οι αξιολογήσεις (τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εισηγητή). Στις στήλες της Αξιολόγησης ισχύουν τα εξής: Εκεί όπου αναγράφεται «Σχόλιο» είναι κείμενο ελεύθερο προς καταχώρηση. Εδώ π.χ. ο χρήστης καταχωρεί πληροφορίες για το σεμινάριο. Στο πεδίο εμφανίζεται όσο κείμενο χωράει και είναι διαθέσιμο και το scroll bar. Στη στήλη Αξιολόγηση εμφανίζονται οι επιλογές της επιλεγμένης - για το σεμινάριο λίστας (η επιλογή έχει γίνει στο tab Σεμινάρια) Στη στήλη Βαθμός δίνεται επιλογή βαθμολόγησης από το 1 έως το 10. Στη στήλη Ολοκλήρωση υπάρχει check box. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν δοθεί οι ακόλουθες επιλογές εκτυπώσεων Κοστολόγηση: ΒΗΜΑ 4 ο : Αν ο χρήστης επιθυμεί την κοστολόγηση του σεμιναρίου τότε με τη χρήση της παρακάτω φόρμας μπορεί να εισάγει πληροφορίες για το κόστος του κάθε συμμετέχοντα (η πληροφορία αυτή θα έρχεται αυτόματα αν το σεμινάριο κοστολογείται ανά εργαζόμενο), αλλά και για γενικά έξοδα του σεμιναρίου (τα οποία έχει καταχωρήσει ο χρήστης στην επιλογή του μενού «Έξοδα». Στο τέλος της φόρμας παραθέτονται συνολικές πληροφορίες κόστους και επιδοτήσεων. Με το Άνοιγμα της φόρμας εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης επισκιασμένο το grid των Σεμιναρίων με μόνο επιλέξιμο πεδίο να είναι το Σεμινάριο. Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας. Από κάτω εμφανίζεται ο πίνακας των Συμμετεχόντων και ο πίνακας των Εξόδων όπως παρουσιάζεται κάτωθι: ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

12 Ανάλυση Στηλών: Ονοματεπώνυμο: Ο Συμμετέχων % Συμμετοχής: Διαιρείται το 100 με τον αριθμό των εργαζομένων Κόστος:Α) Αν στην παραμετροποίηση του σεμιναρίου έχει οριστεί ότι το Κόστος θα είναι «Συνολικό» τότε διαιρείται το Συνολικό Ποσό με τον Αριθμό των συμμετεχόντων και βγαίνει το αναλογούν ποσό. Β) Αν στην παραμετροποίηση του σεμιναρίου έχει οριστεί ότι το Κόστος είναι «Ανά Εργαζόμενο» τότε αντιγράφεται το ποσό του Κόστους του Σεμιναρίου σε κάθε εργαζόμενο. Ωστόσο η στήλη κόστος είναι μεταβλητή από τον χρήστη. Ώρες Εκτός Ωραρίου: Καταχωρούνται Ώρες Κόστος εκτός Ωραρίου: Προκύπτει από το γινόμενο του πεδίου «Ώρες Εκτός Ωραρίου» Χ 5 (ή όποιο άλλο ποσό έχει οριστεί στις παραμέτρους του εξόδου) Λοιπά Έξοδα: Ελεύθερο πεδίο για καταχώρηση ποσού από τον χρήστη Συνολικό Κόστος: Άθροισμα πεδίων «Κόστος» + «Κόστος Εκτός Ωραρίου» + «Λοιπά Έξοδα» ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ Με τη χρήση των flat buttons γίνεται η επιλογή των εξόδων από τα ήδη διαθέσιμα που έχουν δημιουργηθεί μέσα από Παράμετροι / Έξοδα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Επιδοτούμενο: (το πεδίο αυτό ενεργοποιείται μόνο αν το Σεμινάριο είναι επιδοτούμενο) Ποσοστό Επιδότησης: (το πεδίο αυτό ενεργοποιείται μόνο αν το Σεμινάριο είναι επιδοτούμενο)

13 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Επιδοτούμενο Ποσό Σεμιναρίου:(το πεδίο αυτό ενεργοποιείται μόνο αν το Σεμινάριο είναι επιδοτούμενο) Ανάλυση Αποτελεσμάτων: Επιδοτούμενο: check box ανάλογα με την παραμετροποίηση του σεμιναρίου Ποσοστό Επιδότησης: αντιγράφεται το ποσοστό που έχει οριστεί στην παραμετροποίηση Συνολικό Κόστος Σεμιναρίου: Το Άθροισμα του Συνόλου του Πίνακα «Κόστος Συμμετοχών» και του Πίνακα «Γενικά Έξοδα» Επιδοτούμενο Ποσό Σεμιναρίου:Το γινόμενο του Συνολικού Κόστους με το Ποσοστό Επιδότησης Επιδότηση Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ) EXTRA ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Αν ο χρήστης επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το δικαίωμα επιδότησης της εκάστοτε εταιρίας για τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα (ΛΑΕΚ), τότε με την παρακάτω επιλογή ενημερώνεται αυτόματα για το ποσό επιδότησης που δικαιούται η κάθε εταιρία αλλά και διαχειρίζεται τόσο τα επιδοτούμενα σεμινάρια όσο και το υπόλοιπο επιδοτήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει θεωρηθεί το σεμινάριο ως επιδοτούμενο (κατά τη δημιουργία του σεμιναρίου). Το αρχικό κριτήριο στο επάνω μέρος της φόρμας είναι η επιλογή εταιρίας.

14 Ανάλυση Στατιστικών Στοιχείων: Από Έως: Ορίζει ημερομηνία ο χρήστης. Δεν μπορεί να ορίσει ημερομηνία έτους προγενέστερου του (τρέχοντος 1), δηλ. σήμερα δεν θα μπορούσε να ορίσει έτος = Στο Από έρχεται προεπιλεγμένη η 01/01/(τρέχον 1) και στο έως η τρέχουσα ημερομηνία Υπολογισμός: Πατώντας υπολογισμό ο χρήστης, συμπληρώνεται το πεδίο Αποδοχές Εισφορών ΙΚΑ και η πληροφορία αντλείται από την μισθοδοσία Αποδοχές Εισφορών ΙΚΑ: ενημερώνεται από τον υπολογισμό ωστόσο είναι και μεταβλητό από τον χρήστη Επιδοτούμενο Όριο: προκύπτει από την εξής συνάρτηση: Αποδοχές Εισφορών ΙΚΑ Χ 0,45% έως το 2014 και 0,24% για το Αναλωθέν Ποσό: προκύπτει από το άθροισμα όλων των επιδοτούμενων ποσών των σεμιναρίων που έχουν διεξαχθεί στις οριζόμενες ημερομηνίες. Το σεμινάριο θεωρείται ότι ανήκει στις οριζόμενες ημερομηνίες αν ή ημερομηνία ή ο μήνας έναρξης του ανήκει στο συγκεκριμένο διάστημα. Υπόλοιπα: προκύπτει από την εξής πράξη: Επιδοτούμενο Όριο Αναλωθέν Ποσό Επίσης έχουν ενσωματωθεί 3 ακόμη button με τη χρήση των οποίων δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση και τις διαδικασίες του ΛΑΕΚ.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της. Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Ταξιδίων.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της. Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Ταξιδίων. Διαχείριση Ταξιδίων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Ταξιδίων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εκδηλώσεων

Διαχείριση εκδηλώσεων Διαχείριση εκδηλώσεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Εκδηλώσεων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Διαχείριση Αδειών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος υπολογισμός βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση αφορολογήτου

Αυτόματος υπολογισμός βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση αφορολογήτου Αυτόματος υπολογισμός βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση αφορολογήτου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας αυτόματου υπολογισμού βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών

Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας του Ειδικού Βιβλίου Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσαρτήματος

Οδηγίες Προσαρτήματος Οδηγίες Προσαρτήματος Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Προσαρτήματος στην εφαρμογή Γενική Λογιστική Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βιογραφικών

Διαχείριση Βιογραφικών Διαχείριση Βιογραφικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Βιογραφικών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Έργων- Στόχων

Διαχείριση Έργων- Στόχων Διαχείριση Έργων- Στόχων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Έργων-Στόχων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Έργων- Στόχων

Διαχείριση Έργων- Στόχων Διαχείριση Έργων- Στόχων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Έργων-Στόχων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού Φορολογικής Αναμόρφωσης στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας οδηγιών συμπλήρωσης και αυτόματης αποστολής εντύπου Φ1. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών, της Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλείο Μαζικής Διαχείρισης Συμβάσεων

Εργαλείο Μαζικής Διαχείρισης Συμβάσεων Εργαλείο Μαζικής Διαχείρισης Συμβάσεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας του Εργαλείου της Μαζικής Διαχείρισης των Συμβάσεων. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή και Ασφάλεια

Υγιεινή και Ασφάλεια Υγιεινή και Ασφάλεια Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Υγιεινής και Ασφάλειας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Ορισμού Παραμέτρων Γέφυρας Συναλλασσόμενου στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Λογιστικού Αποτελέσματος Καθαρών Κερδών και υπολογισμός Σεναρίων Αυτοελέγχου

Εκτύπωση Λογιστικού Αποτελέσματος Καθαρών Κερδών και υπολογισμός Σεναρίων Αυτοελέγχου Εκτύπωση Λογιστικού Αποτελέσματος Καθαρών Κερδών και υπολογισμός Σεναρίων Αυτοελέγχου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Λογιστικού Αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης εγγραφών Εσόδων Εξόδων & Άρθρων Γενικής Λογιστικής στην εφαρμογή της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Εγγραφών Κέντρων Κόστους

Εισαγωγή Εγγραφών Κέντρων Κόστους Εισαγωγή Εγγραφών Κέντρων Κόστους Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας ολοκληρωμένου συστήματος εισαγωγής εγγραφών κέντρων κόστους. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση Προσωπικού

Αξιολόγηση Προσωπικού Αξιολόγηση Προσωπικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Αξιολόγησης Προσωπικού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Κινητής Τηλεφωνίας

Πλήρης Διαχείριση Κινητής Τηλεφωνίας Πλήρης Διαχείριση Κινητής Τηλεφωνίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Κινητής Τηλεφωνίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας.

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Μισθοδοσία > Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Περιεχόμενα Διαχείριση Εκτυπώσεων & Προβολών 3 Εκτύπωση Γενικές Παράμετροι... 4 Φίλτρα... 4 Bands...

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή extra Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εισαγωγής νέου λογαριασμού καθώς και την παραμετροποίησή του. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Εκτύπωσης Γενικού Ημερολογίου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των εκτυπωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Επιδόματος Ισολογισμού

Υπολογισμός Επιδόματος Ισολογισμού Υπολογισμός Επιδόματος Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Υπολογισμού Επιδόματος Ισολογισμού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση.

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση H.R.M. / Μισθοδοσία

Σύνδεση H.R.M. / Μισθοδοσία Σύνδεση H.R.M. / Μισθοδοσία Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας «Σύνδεση H.R.M. / Μισθοδοσία». Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης και Αποστολής Εντύπου Ε3

Οδηγίες Συμπλήρωσης και Αποστολής Εντύπου Ε3 Οδηγίες Συμπλήρωσης και Αποστολής Εντύπου Ε3 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας και υποβολής του εντύπου Ε3. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού

Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Απογραφή Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Απογραφής Ειδών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Καταχώρηση Αποδείξεων

Καταχώρηση Αποδείξεων Καταχώρηση Αποδείξεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Καταχώρησης Αποδείξεων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας. Δημιουργία Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση Προσωπικού

Αξιολόγηση Προσωπικού Αξιολόγηση Προσωπικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Αξιολόγησης Προσωπικού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ

Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας αντιστοίχισης λογαριασμών με ΕΛΠ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Μητρώο Παγίων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Μητρώου Παγίων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Eπαναπρόσληψη με κοινή καρτέλα εργαζομένου

Eπαναπρόσληψη με κοινή καρτέλα εργαζομένου Eπαναπρόσληψη με κοινή καρτέλα εργαζομένου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Επαναπρόσληψης σε κοινή καρτέλα εργαζομένου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαίωση Παρακράτησης Φόρου

Βεβαίωση Παρακράτησης Φόρου Βεβαίωση Παρακράτησης Φόρου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Βεβαίωσης Παρακράτησης Φόρου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Κινητής Τηλεφωνίας

Πλήρης Διαχείριση Κινητής Τηλεφωνίας Πλήρης Διαχείριση Κινητής Τηλεφωνίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Κινητής Τηλεφωνίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές Διαμόρφωσης

Επιλογές Διαμόρφωσης Επιλογές Διαμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Κέντρων Κόστους

Διαχείριση Κέντρων Κόστους Διαχείριση Κέντρων Κόστους Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Κέντρων Κόστους. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης. Παρουσιάζονται οι διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Γέφυρας HR - PAYROLL.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Γέφυρας HR - PAYROLL. Γέφυρα HRM- Payroll Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Γέφυρας HR - PAYROLL. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Η έκδοση 3.20.21 του ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών

Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών Σελίδα 1 από 15 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας και υποβολής Οριστικής Δήλωσης και

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων.

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περίληψη... 3 2. Θεωρία... 3 2.1. Βασική Δομή... 3 2.2. Θέσεις Απασχόλησης... 4 2.2.1 Ορισμός... 4 2.2.2.

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εξαγωγή Άρθρου Μισθοδοσίας & Εισαγωγή

Εξαγωγή Άρθρου Μισθοδοσίας & Εισαγωγή Εξαγωγή Άρθρου Μισθοδοσίας & Εισαγωγή Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Εξαγωγής Άρθρου Μισθοδοσίας & Εισαγωγή σε Λογιστική στην εφαρμογή extra Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση ΤΣΜΕΔΕ

Παρακολούθηση ΤΣΜΕΔΕ Παρακολούθηση ΤΣΜΕΔΕ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Παρακολούθησης Μηχανικού με ΤΣΜΕΔΕ και Δημιουργίας Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή Νέας εγγραφής Εσόδου Εξόδου και Άρθρου Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ . 2 Περιεχόμενα 1 Περίληψη... 1 3 Συγχρονισμός Λογιστικού Σχεδίου... 5 4 Υπολογισμός Περιοδικής Δήλωσης Φ.Π.Α.... 6 4.1 Αυτόματη Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ενιαίας Αρχής Πληρωμών

Διαχείριση Ενιαίας Αρχής Πληρωμών Διαχείριση Ενιαίας Αρχής Πληρωμών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Ενιαίας Αρχής Πληρωμών Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή Προσωρινής Δήλωσης ΦΜΥ μέσω Εξουσιοδοτήσεων.

Υποβολή Προσωρινής Δήλωσης ΦΜΥ μέσω Εξουσιοδοτήσεων. Υποβολή Προσωρινής Δήλωσης ΦΜΥ μέσω Εξουσιοδοτήσεων. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υποβολής Οριστικής Δήλωσης ΦΜΥ Προσωρινής μέσω εξουσιοδοτήσεων.παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής 1 Περίληψη Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή Hyper

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής Δήλωσης

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής Δήλωσης Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας του εντύπου Εκκαθαριστικής Δήλωσης. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας Διαχείρισης Χρηστών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας Διαχείρισης Χρηστών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Διαχείριση Χρηστών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Χρηστών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Μισθοδοτικής κατάστασης

Εκτύπωση Μισθοδοτικής κατάστασης Εκτύπωση Μισθοδοτικής κατάστασης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει το χρήστη να κατανοήσει την διαδικασία εκτύπωσης της μισθοδοτικής κατάστασης. Παρακάτω προτείνονται οδηγίες τις

Διαβάστε περισσότερα

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Αναλυτική Λογιστική Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Λογιστικής Η Αναλυτική Λογιστική περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην διαχείριση του κυκλώματος της εικόνας της επιχείρησης. Παρακάτω προτείνεται μια

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην διαχείριση του κυκλώματος της εικόνας της επιχείρησης. Παρακάτω προτείνεται μια Εικόνα Επιχείρησης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην διαχείριση του κυκλώματος της εικόνας της επιχείρησης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία η οποία σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 8.0.1.0001 Λογιστικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Εξαγωγή Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ

Εξαγωγή Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ Εξαγωγή Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Παρακολούθησης Μηχανικού με ΤΣΜΕΔΕ και Δημιουργίας Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού και Αυτόματης Υποβολής Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Προϋπολογισμών. Παρακάτω προτείνεται μια

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Προϋπολογισμών. Παρακάτω προτείνεται μια Προϋπολογισμοί Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Προϋπολογισμών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014 Η έκδοση 5.12.1.0, περιλαμβάνει : Νέα λειτουργικότητα Βελτιώσεις Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου ή έργου (Ε7) xml αρχείο Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Εάν αποφασιστεί η μετάβαση στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ATLANTIS E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης. Η μετάβαση στο νέο λογιστικό σχέδιο πρέπει να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Υποκαταστήματος στην Γενική Λογιστική

Δημιουργία Υποκαταστήματος στην Γενική Λογιστική Δημιουργία Υποκαταστήματος στην Γενική Λογιστική Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας υποκαταστημάτων στην Γενική Λογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή Business Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Ωρομέτρηση Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Καλύπτει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Μαζική Έκδοση Παραστατικών

Μαζική Έκδοση Παραστατικών Μαζική Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας μαζικής δημιουργίας και εκτύπωσης παραστατικών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία Αριθμοδείκτες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Περιεχόμενα Δημιουργία και διαχείριση εκτυπώσεων ERG... 3 Επιλογή πεδίων... 4 Λεπτομέρειες... 6 Καθορισμός φίλτρων... 6 Ταξινόμηση και ομαδοποίηση... 7 Εξαγόμενο εκτύπωσης...

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης

Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης Περιεχόμενα Διαδικασία Φυσικής Απογραφής... 3 Συμπλήρωση φόρμας... 3 Βήματα Απογραφής... 5 Εισαγωγή Αρχείου Απογραφής... 9 Εκτυπώσεις Φυσικής Απογραφής... 10 Λίστα

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας δημιουργίας Βαρδιών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας δημιουργίας Βαρδιών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Δημιουργία Βαρδιών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας δημιουργίας Βαρδιών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π.

Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π. Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π. 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας σύνταξης οικονομικών καταστάσεων βάση των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων.

Διαβάστε περισσότερα

ολοκληρωμένο συστήμα κοστολόγησης με ημέρες και ώρες.

ολοκληρωμένο συστήμα κοστολόγησης με ημέρες και ώρες. ολοκληρωμένο συστήμα κοστολόγησης με ημέρες και ώρες. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας ολοκληρωμένου συστήματος κοστολόγησης με ημέρες και ώρες. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Βεβαιώσεων Αποδοχών. Παρακάτω προτείνεται μια

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Βεβαιώσεων Αποδοχών. Παρακάτω προτείνεται μια Βεβαιώσεις Αποδοχών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Βεβαιώσεων Αποδοχών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Browsers. Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση

Browsers. Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση Browsers Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση 1 Πίνακας περιεχομένων Γενική περιγραφή... 3 Γενικά... 3 Ποιο αναλυτικά τα μέρη ενός browser... 4 Φίλτρα αναζήτησης... 4 Σενάρια αναζήτησης... 4 Όψεις εμφάνισης

Διαβάστε περισσότερα