«Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν"

Transcript

1 «Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν Το σύστημα ECOMBI που αναπτύχθηκε από την ELNUR είναι μια πραγματική επανάσταση μεταξύ των υφιστάμενων λύσεων σε υψηλής - απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης θέρμανση. Η έξυπνη διαχείριση ενέργειας επιτρέπει στο σύστημα ECOMBI να είναι η τέλεια λύση για να παρέχει αποτελεσματική και ελεγχόμενη θερμότητα ακριβώς όταν και όπου απαιτείται. Με την προσφορά θερμότητας από δύο εντελώς ελεγχόμενες και βελτιστοποιημένες πηγές για τη μείωση των δαπανών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος το σύστημα ECOMBI παρέχει την πιο αποδοτική πηγή θέρμανσης στην αγορά. Οι διάφορες λειτουργίες και επιλογές που προσφέρονται από το σύστημα ECOMBI, καθιστούν τη λύση αυτή την πιο ευέλικτη και οριστική επιλογή στον κόσμο της ηλεκτρικής θέρμανσης. Εκτός από αυτό το σύστημα ECOMBI έχει σχεδιαστεί επίσης για την ελαχιστοποίηση των εργασιών εγκατάστασης κάνοντας την τελική συναρμολόγηση. εύκολη και γρήγορη. Ο κεντρικός πυρήνας του συστήματος ECOMBI είναι ο «έξυπνος» έλεγχος φόρτισης της εισόδου (ESICC), που δημιουργήθηκε από την ELNUR. Αυτή η διάταξη παρακολουθεί την ενέργεια που χρειάζεται για να διατηρηθεί μία περιοχή στην επιθυμητή θερμοκρασία και είναι σε θέση να την τροποποιεί ανάλογα με τις ανάγκες ρυθμίζοντας τις παραμέτρους της αποθήκευσης θερμότητας, ώστε να εξισορροπούνται οι απαιτήσεις θέρμανσης και να μειώνεται η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Το μυστικό του συστήματος ECOMBI είναι η έξυπνη χρήση της ενέργειας. Η ευελιξία του διασφαλίζει την αναγκαία θερμότητα κατ τη διάρκεια της ημέρας διατηρώντας χαμηλά το κόστος λειτουργίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή θερμότητας από δύο ξεχωριστές και πλήρως αυτόματα ελεγχόμενες πηγές: - Με τη λήψη ενέργειας χαμηλού κόστους ( ώρες εκτός αιχμής, νυχτερινό ρεύμα ), για την παροχή θερμότητας στο χώρο. - Για να προσαρμόσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια του χρόνου εκτός αιχμής, αλλά και για να ρυθμίσει την απόδοση της συσκευής σε κάθε πιθανή γρήγορη αλλαγή στη θερμοκρασία δωματίου, το σύστημα ECOMBI ενεργοποιεί ένα συμπληρωματικό θερμοπομπό που έχει τοποθετημένο στην πρόσοψη. Ως εκ τούτου το σύστημα ECOMBI συνδυάζει την αποθήκευση θερμότητας και την άμεση θέρμανση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία για οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Συγκεκριμένα: -Οι ώρες φόρτισης μπορεί να είναι πλήρως προγραμματιζόμενες ημερησίως και εβδομαδιαίως, ακόμη και αν υπάρχουν περισσότερες από μία περίοδο χρέωσης κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας. -Η θερμοκρασία δωματίου μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις ανάγκες των χρηστών.

2 Ο τέλειος συνδυασμός θερμοσυσσωρευτή με θερμοπομπό Πώς λειτουργεί το σύστημα ECOMBI: Όταν έχουν ρυθμιστεί η επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου και οι παράμετροι αποθήκευσης θερμότητας, και παρουσιαστεί μείωση της θερμοκρασίας λόγω μιας ξαφνικής αλλαγής του καιρού ή λόγω εσφαλμένης αποθήκευσης παραμέτρων εισαγωγή ενέργειας, τότε θα ενεργοποιήσει το συμπληρωματικό θερμοπομπό προκειμένου να αντισταθμίσει τη θερμότητα που χάνεται από τον χώρο. Όταν συμβαίνει αυτό το σύστημα ECOMBI θα διορθώσει αυτόματα τις παραμέτρους αποθήκευσης, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η χρήση του συμπληρωματικού θερμοπομπού. Αυτές οι παράμετροι αποθήκευσης ενέργειας και αυτόματης διαχείρισης της θερμοκρασία του επιτρέπουν να παρέχει άνεση στο σπίτι και να μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Το σύστημα ECOMBI προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας ανάλογα με τις απαιτήσεις των χρηστών: - Θερμοσυσσωρευτής - Συνδυαστικός Θερμοσυσσωρευτής - Θερμοπομπός. Αθόρυβη απόδοση. Αισθητήρας θερμοκρασίας με δυνατότητα βαθμονόμησης. Προστασία από υπερθέρμανση στο θερμοσυσσωρευτή. Θερμοστάτης ασφαλείας με χειροκίνητη επαναφορά. Θερμοπομπό από αλουμίνιο. Θερμαντικά στοιχεία αποθήκευσης κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Μόνωση MICROTHERM G 12 χιλιοστών από βερμικουλίτη οικολογικών ινών. Μπροστινή, πλαϊνή και οπίσθια παροχή αέρα. Κατασκευή από χάλυβα με βαφή αντιοξειδωτικής σκόνης RAL Εξαρτήματα κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό. Πληκτρολόγιο εύκολο στον καθαρισμό με δυνατότητα κλειδώματος. Συμβατό με δύο περιόδους χαμηλής χρέωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Ημερήσιος και εβδομαδιαίος προγραμματισμός. Αναβαλλόμενη επιλογή της αποθήκευσης της ενέργειας. Μπορεί να ρυθμιστεί ως Αυτόματος θερμοσυσσωρευτής, Συνδυαστικός Θερμοσυσσωρευτής, Θερμοπομπός. ΜΟΝΤΕΛΟ ECO 158 ECO 208 ECO 308 ECO 408 Ισχύς εισόδου θερμοσυσσωρευτή (W) Ισχύς εισόδου θερμοπομπού (W) Συσσωρευμένη ενέργεια (KW/h) 7,8 10,4 15,6 20,8 Συνολικό βάρος (Kg) Μήκος (cm) Ύψος (cm) Πλάτος (cm) Αριθμός πυρότουβλων (8,5 Kg) Αριθμός πυρότουβλων (13 Kg) Τιμή ( )

3 Θερμαντικά Σώματα με αναλογικό χειριστήριο ( Σειρά RXP ) Για να ικανοποιήσει το αίτημά των πελατών της η ELNUR παρέχει μία βασική σειρά σωμάτων για εκείνους που δεν χρειάζονται προγραμματιστή αλλά μια εύχρηστη συσκευή αναλογικού ελέγχου. Στα πλαίσια αυτού του αιτήματος η σειρά RXP περιλαμβάνει έναν διακόπτη ON-OFF και έναν ατμοσφαιρικό θερμοστάτη για χειροκίνητο έλεγχο της επιθυμητής θερμοκρασίας κάθε στιγμή. Η σειρά θερμικών σωμάτων RXΡ σας παρέχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον έλεγχο της κατανάλωσης. Μέσω ηλεκτρονικού βελτιστοποιημένου ελέγχου διαχειρίζεται και περιορίζει τη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας εξοικονόμηση σε περιττά έξοδα θέρμανσης εξοικονόμηση σε περιττά έξοδα θέρμανσης μπορεί να είναι πάνω από 30%. Η σειρά RXΡ αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη θέρμανση εκπομπής. Η κεντρική τους δομή είναι κατασκευασμένη από χάλυβα και η μπροστινή πλευρά από αλουμίνιο κυματοειδούς διέλασης που αυξάνει την εκχώρηση θερμότητας στο χώρο έως και περισσότερο από 50%. Το αποτέλεσμα είναι ένα τεχνικά υπέροχο προϊόν το οποίο παρέχει την καλύτερη απόδοση στην άμεση ηλεκτρική θέρμανση. Αναλογικός επιλογέας θερμοκρασίας και λειτουργίας Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός θερμοστάτης περιβάλλοντος. Ηλεκτρονικός βελτιστοποιημένος έλεγχος TRIAC. Επιλογέας θερμοκρασίας τριών επιπέδων (άνεση, οικονομία και προστασία παγετού). Διαβάθμιση από 500W έως 1500W. Θερμική ασφάλεια. Δομή κατασκευασμένη από χάλυβα και η μπροστινή πλευρά από αλουμίνιο κυματοειδούς διέλασης με βαφή αντιοξειδωτικής σκόνης RAL Διαθέτει καλώδιο ρεύματος. Πατενταρισμένα στηρίγματα τοίχου για εύκολη εγκατάσταση Ενσωματωμένο, εύχρηστο πληκτρολόγιο Επιτοίχια στηρίγματα ΜΟΝΤΕΛΟ RΧ 4 Ρ RΧ 6 Ρ RΧ 8 Ρ RΧ 10 Ρ RΧ 12 Ρ Αριθμός μονάδων Μήκος (cm) 41,5 57,5 73,5 89,5 105,5 Βάθος (cm) Ύψος (cm) Συνολικό βάρος (Kg) Ισχύς εισόδου (W) Τάση (V) Τιμή ( )

4 Θερμαντικά Σώματα με ψηφιακό χειριστήριο και δυνατότητα προγραμματισμού ( Σειρά RXE ) Η σειρά RXΕ αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη θέρμανση εκπομπής. Η κεντρική τους δομή είναι κατασκευασμένη από χάλυβα και η μπροστινή πλευρά από αλουμίνιο κυματοειδούς διέλασης που αυξάνει την εκχώρηση θερμότητας στο χώρο έως και περισσότερο από 50%. Το αποτέλεσμα είναι ένα τεχνικά υπέροχο προϊόν το οποίο παρέχει την καλύτερη απόδοση στην άμεση ηλεκτρική θέρμανση. Η σειρά RXE επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου όπου είναι εγκατεστημένα. Tα θερμικά σώματα RXE διαθέτουν έναν ηλεκτρονικό χρονοθερμοστάτη που επιτρέπει τη ρύθμιση της ιδανικής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, αλλά μόνο όταν αυτό απαιτείται. O έλεγχος είναι ουσιαστικής σημασίας για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και των εξόδων θέρμανσης. Η σειρά θερμικών σωμάτων RXΕ σας παρέχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον έλεγχο της κατανάλωσης. Μέσω ηλεκτρονικού βελτιστοποιημένου ελέγχου διαχειρίζεται και περιορίζει τη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας εξοικονόμηση σε περιττά έξοδα θέρμανσης. Οι λειτουργίες αυτές καλύπτουν τις ανάγκες σας και να σας βοηθούν να έχετε ακριβή έλεγχο στους διάφορους χώρους του σπιτιού σας: τραπεζαρία, υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο... Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα, ανάλογα με τη χρήση που κάνετε σε κάθε χώρο. Η εξοικονόμηση σε περιττά έξοδα θέρμανσης μπορεί να είναι πάνω από 30%. Επίπεδο πληκτρολόγιο, εύκολο στον καθαρισμό με δυνατότητα κλειδώματος. Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός θερμοστάτης περιβάλλοντος. Ψηφιακό ρυθμιζόμενο θερμόμετρο. Επιλογέας θερμοκρασίας τριών επιπέδων (άνεση, οικονομία και προστασία παγετού). Ψηφιακή οθόνη για το ρολόι, την επιλεγμένη θερμοκρασία, τη θερμοκρασία δωματίου, τον εβδομαδιαίο / καθημερινό προγραμματισμό, κ.λπ. Ηλεκτρονικός βελτιστοποιημένος έλεγχος TRIAC. Θερμική ασφάλεια. Διαβάθμιση από 500W έως 2000W. Δομή κατασκευασμένη από χάλυβα και η μπροστινή πλευρά από αλουμίνιο κυματοειδούς διέλασης με βαφή αντιοξειδωτικής σκόνης RAL Διαθέτει καλώδιο ρεύματος. Εύχρηστο πληκτρολόγιο με προγραμματιστή ΜΟΝΤΕΛΟ RΧ 4 Ε RΧ 6 Ε RΧ 8 Ε RΧ 10 Ε RΧ 12 Ε Αριθμός μονάδων Μήκος (cm) 41,5 57,5 73,5 89,5 105,5 Βάθος (cm) Ύψος (cm) Συνολικό βάρος (Kg) Ισχύς εισόδου (W) Τάση (V) Τιμή ( ) Επιτοίχια στηρίγματα

5 Θερμαντικά Σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας IDP - IDM Τα θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας IDP-IDM είναι σχεδιασμένα για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορούν να στερεωθούν στον τοίχο ή σε ειδική βάση στήριξης. Είναι η τέλεια λύση για μεγάλους χώρους εργασίας όπου απαιτείται στοχευόμενη θέρμανση.τα θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας της ELNUR έχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές και είναι η ιδανική λύση για βεράντες κήπους, εστιατόρια, χώρους αναμονής, αποθήκες, εργαστήρια.. Δομή κατασκευασμένη από χάλυβα σε μαύρο χρώμα Ενσωματωμένος διπλός διακόπτης. Εξοπλισμένο με καλώδιο και φις. Εύκολα ρυθμιζόμενη γωνία προσανατολισμένης δέσμης. Τρεις έξοδοι παραγόμενης θερμότητας. Προστασία IPX4. Μόνωση κλάσης Ι. IDM IDP ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (W) ΤΑΣΗ (V) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (cm) ΤΙΜΗ ( ) IDM x 35 x IDP x 35 x h 125 Θερμάστρα υπέρυθρης ακτινοβολίας IC για χρήση σε εσωτερικούς χώρους Η σειρά επίτοιχων θερμαστρών υπέρυθρης ακτινοβολίας IC της ELNUR είναι μια ασφαλής και πρακτική πηγή θερμότητας στο μπάνιο, στην κουζίνα, σε χώρους εργασίας και οπουδήποτε απαιτείται γρήγορη τοπική-στοχευόμενη θέρμανση. - Οθόνη αντανάκλασης. - Ενσωματωμένο διπολικός διακόπτης - καλώδιο. - Προσαρμόσιμη γωνία δέσμης για να κατευθύνουν τη θερμότητα όπου χρειάζεται. - Παρέχεται καλώδιο παροχής με βύσμα. - Περίβλημα από χάλυβα και αλουμίνιο. - Δύο έξοδοι θερμότητας. - Προστασία IP24. - Κλάσης Ι. IC ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (W) ΤΑΣΗ (V) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (cm) ΤΙΜΗ ( ) IC x 13 x 11,5 50 Αυτόματος στεγνωτήρας χεριών GABARRON SM-18P από την ELNUR Κομψά σχεδιασμένος,ισχυρός αλλά ήσυχος στεγνωτήρας χεριών για χρήση σε πολλές περιπτώσεις όπου η υγιεινή, η οικονομία, η ευκολία και η ασφάλεια αποτελούν πρωταρχικούς παράγοντες. Στη γκάμα SM η καλή απόδοση είναι υψίστης σημασίας. Τα SM Πλήρως Αυτόματη στεγνωτήρες χεριών ενεργοποιείται με αισθητήρα υπερύθρων, όταν τα χέρια τοποθετούνται κάτω από την έξοδο του αέρα. ΤΑΣΗ ΙΣΧΥΣ ΒΑΡΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗ ( ) 220 V 1800 W 3 Kg 280x190x360mm 132

6 Επιδαπέδιοι Ηλεκτρικοί Λέβητες CMX 15P και CMX 18P για θέρμανση και ζεστό νερό οικιακής χρήσης (DHW) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Επιδαπέδιος λέβητας από ανοξείδωτο χάλυβα Αντλία κυκλοφορίας Κύλινδρος ζεστού νερού οικιακής χρήσης Αυτόματος εξαερισμός 50 λίτρων από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς CFC s. Διακόπτες ισχύος αθόρυβου TRIAC Στοιχεία θωρακισμένα με ανοξείδωτο χάλυβα Προαιρετικός εξοπλισμός ενδοδαπέδιας θέρμανσης INCOLOY 800 Ανιχνευτής ροής θέρμανσης για θέρμανση και ζεστό νερό οικιακής χρήσης (DHW) Περιορισμός αύξησης θερμοκρασίας στους 100 ο C. Δοχείο επέκτασης θέρμανσης 6 λίτρων. Φορητές δεξαμενές επέκτασης νερού 2 λίτρων Λειτουργία περιορισμού θερμοκρασίας ζεστού νερού οικιακής χρήσης στους 80 ο C. για ζεστό νερό οικιακής χρήσης (DHW) Βαλβίδα ελέγχου πίεσης θέρμανσης 3 kg / cm 2. Ρυθμιζόμενος ηλεκτρονικός έλεγχος του θερμαντικού Βαλβίδα ελέγχου πίεσης ζεστού νερού χρήσης 7 kg /cm 2. σώματος. Ηλεκτρονική ρύθμιση ζεστού νερού οικιακής χρήσης. Βαλβίδα αγωγού εισόδου κυκλοφορίας θέρμανσης και βαλβίδα συμπλήρωσης. Ψηφιακή οθόνη. Αγωγός εισόδου θερμοστάτη δωματίου. Χρώμα RAL 9010 Υγρόμετρο 0 4 bar Σωλήνες αντι-ηλεκτρόλυσης ζεστού νερού οικιακής χρήσης. Α - Αγωγός εισόδου κρύου νερού 1/2". Β - Βαλβίδα ασφαλείας απορροής. C - Αγωγός εισόδου ζεστού νερού οικιακής χρήσης. D - Απόδοση θερμότητας 3/4". Ε - Παροχή θερμότητας 3/4". F - Ηλεκτρική Σύνδεση ΙΣΧΥΣ CMX 15 P CMX 18 P ΕΙΣΟΔΟΥ (kw) 3x400V +N~ 230V~ 3x400V +N~ 230V~ kg - A A A A mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm ΤΙΜΗ ( )

7 Επιδαπέδιοι Ηλεκτρικοί Λέβητες CPE για θέρμανση, υψηλής ισχύος Οι ηλεκτρικοί λέβητες υψηλής ισχύος της ELNUR σας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τη άνεση της ηλεκτρικής ενέργειας. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης σε μέρη με υγρασία ή όπου δεν υπάρχουν άλλοι τύποι καυσίμων ή είναι μη πρακτικοί λόγω περιορισμών υγρών.οι λέβητες της ELNUR μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με κανονικά θερμαντικά σώματα και προγραμματιστές αλλά σε αντίθεση με τους λέβητες αερίου δεν χρειάζονται συντήρηση ή ελέγχους σχετικά με την ασφάλειά τους. Τα στοιχεία ανοξείδωτου χάλυβα εξασφαλίζουν επίσης εκτεταμένη λειτουργία χωρίς προβλήματα και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. Όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την εγκατάσταση και τη λειτουργία συμπεριλαμβάνονται στο λέβητα. Έχει κάλυμμα από ενιαίο χάλυβα κατασκευασμένο σε θερμαντήρα με βαφή αντιοξειδωτικής σκόνης. H θέση των θερμαντικών στοιχείων επιτρέπει τη λειτουργία σε χαμηλή θερμοκρασία, γεγονός που σημαίνει ότι δεν γίνεται υπερθέρμανση των ηλεκτρικών συνδέσεων και εξουδετερώνεται έτσι η πιθανότητα ζημιάς στα θερμαντικά στοιχεία. Tα μοντέλα CPE διατίθενται μόνο σε επιδαπέδιες εκδόσεις. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Λέβητας μεγάλης χωρητικότητας (45 λίτρων). Στοιχεία θωρακισμένα με ανοξείδωτο χάλυβα INCOLOY Τρεις έξοδοι θερμότητας. Δεν συμπεριλαμβάνονται η δεξαμενή επέκτασης και η αντλία κυκλοφορίας. Θερμοστάτης ελέγχου 0 ο ως 90 ο C. Λειτουργία περιορισμού θερμοκρασίας στους 100 ο C. Θερμόμετρο από 0 ο ως 120 ο C. Υγρόμετρο από 0 έως 4 kg / cm 2. Βαλβίδα ασφαλείας βαθμονομημένη στα 3kg/cm 2. Ανιχνευτή ροής. Αυτόματο σύστημα εξαερισμού. Διακόπτης πίεσης ασφαλείας 0,5 kg / cm 2. Διακόπτης γενικής λειτουργίας. Διακόπτης με ή χωρίς προγραμματιστή. Συμπεριλαμβάνεται ηλεκτρολογικός πίνακας. Συμπεριλαμβάνεται ασφάλεια ελέγχου. Χαλύβδινη κατασκευή με βαφή αντιοξειδωτικής σκόνης RAL A - 1/4 παροχή θερμότητας B - 1/4 επιστροφή θερμότητας ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (kw) TAΣΗ ΥΔΡΑΥ. ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Α) ΒΑΡΟΣ (kg) ΤΙΜΗ ( ) CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/ CPE V 3N~ 1/

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση. όλες τις εποχές. Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση

Άνεση. όλες τις εποχές. Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση Άνεση όλες τις εποχές Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση Εδώ και 35 χρόνια παρέχουμε ένα άνετο περιβάλλον Οι πελάτες μας απολαμβάνουν πάντα το καλύτερο περιβάλλον. Γι' αυτό το λόγο, η ELNUR σχεδιάζει και

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

Gialix. και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Επίτοιχος αθόρυβος ηλεκτρικός λέβητας με ηλεκτρονική ρύθμιση από 700w εώς 120 KW

Gialix. και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Επίτοιχος αθόρυβος ηλεκτρικός λέβητας με ηλεκτρονική ρύθμιση από 700w εώς 120 KW Gialix Επίτοιχος αθόρυβος ηλεκτρικός λέβητας με ηλεκτρονική ρύθμιση από 700w εώς 120 KW Θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Ο ηλεκτρικός λέβητας συνδυάζει τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικοί Θερμοπομποί

Ηλεκτρικοί Θερμοπομποί Γαλλική Τεχνολογία Ηλεκτρικοί Θερμοπομποί 5 χρόνια εγγύηση Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas Υγιεινή Θέρμανση Χαμηλή Κατανάλωση Πώς λειτουργούν οι θερμοπομποί Atlantic; ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΚΛΥΣΜΟΣ Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

O ασφαλής και έξυπνος Λέβητας Αερίου DAEWOO κάνει τη ζωής σας πιο υγιεινή. Για την εξέλιξη των ανθρώπων

O ασφαλής και έξυπνος Λέβητας Αερίου DAEWOO κάνει τη ζωής σας πιο υγιεινή. Για την εξέλιξη των ανθρώπων O ασφαλής και έξυπνος Λέβητας Αερίου DAEWOO κάνει τη ζωής σας πιο υγιεινή Για την εξέλιξη των ανθρώπων Το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και ένα υψηλά ενεργειακό σύστημα ALTOEN DAEWOO Λέβητας Αερίου Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Κομψά, μοντέρνα με κλασική γραμμή Η NOBØ, είναι η μεγαλύτερη Σκανδιναβική Βιομηχανία ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Στη NOBØ δε θα βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Κομψά, μοντέρνα με κλασική γραμμή Ηλεκτρονικοί θερμοπομποί NOBØ, της μεγαλύτερης Σκανδιναβικής Βιομηχανίας ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης.

Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης. Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης www.technotherm.gr TT-KS Electric Combination System - Ολική Θερμοσυσσώρευση Ισχυρή αποθήκευση θερμότητας Πολύ οικονομική κατανάλωση. Technotherm TT-KS Ολική Θερμοσυσσώρευση

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp 45-65

talia GREEN SYStEm hp 45-65 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ talia GREEN SYStEm hp 45-65 O ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ Με την θερμαντική ισχύ των 45 ή 65 kw, o talia Green System hp είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες κτηριακές

Διαβάστε περισσότερα

3 αστέρια για την απόδοση καύσης σύµφωνα µε το πρότυπο EN 92/42. Ισχύς Θέρµανσης 24 kw.

3 αστέρια για την απόδοση καύσης σύµφωνα µε το πρότυπο EN 92/42. Ισχύς Θέρµανσης 24 kw. ΣΥΜΒΑΤ Ι ΚΟΙ ΛΕ ΒΗΤ Ε Σ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ALIXIA S Ο Alixia περικλείει στην απλότητά του όλα τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά για άψογη λειτουργία εξασφαλίζοντας αξιόπιστες, πρακτικές και σίγουρες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Λέβητας συμπύκνωσης CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Πρωτοποριακός σχεδιασμός Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Κορυφαία τεχνολογία καύσης Θερμική άνεση με μέγιστη οικονομία A A C συμπαγής κατασκευή 700 mm 400

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης. Προστασία υπερθέρμανσης Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης. Προστασία υπερθέρμανσης Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας 2017,1R2 04.ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ SP-1972-G1 Color: white 4895139202298 104214-0006 SP-1972-G1 ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΧΑΛΑΖΙΑ 800W Θερμάστρα χαλαζία οικονομική με 2 λάμπες 800W 2

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ. (0,6 kw - 1,0 kw - 1,5 kw - 2,0 kw)

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ. (0,6 kw - 1,0 kw - 1,5 kw - 2,0 kw) COMPACT Για επίτοιχη τοποθέτηση, λευκό-μπεζ. Με διακόπτη και ηλεκτρονικό θερμοστάτη για οικονομία και άνεση. Προστασία από υπερθέρμανση / IP 21. Ενσωματωμένη βάση στήριξης (0,5 Kw-1,0 kw-1,5 kw-2,0 kw-2,5

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas Ασφάλεια και υγιεινή θέρμανση Φιλικό για τα παιδιά Ο θερμοπομπός NOBØ εξοικονόμησης ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Αξιοποιώντας την Τεχνολογία Συμπύκνωσης. Η τεχνολογία συµπύκνωσης παράγει θερµότητα µε ένα ιδιαίτερα οικονοµικό

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί. Εξοικονόμηση ενέργειας 40% NORDIC WORLD CLASS. Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas 2018/19

Θερμοπομποί. Εξοικονόμηση ενέργειας 40% NORDIC WORLD CLASS. Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas 2018/19 Θερμοπομποί Εξοικονόμηση ενέργειας 40% NORDIC WORLD CLASS Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas 2018/19 Ασφάλεια και υγιεινή θέρμανση Φιλικό για τα παιδιά Ο θερμοπομπός NOBØ εξοικονόμησης ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE Vera he αποδοση και ευελιξια Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η σειρά λεβήτων Vera HE είναι η νέα γκάμα επίτοιχων λεβήτων συμπυκνωμάτων με προανάμειξη, οι οποίοι ταιριάζουν για όλους τους τύπους εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PIGMA GREEN EVO EXT

ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PIGMA GREEN EVO EXT ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PIGMA GREEN EVO EXT Τεχνολογία έξω, άνεση µέσα H τεχνολογία συμπύκνωσης στο μικρότερο δυνατό πακέτο και η μέγιστη ευελιξία εγκατάστασης καθιστούν τον

Διαβάστε περισσότερα

International Marketing Division. Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

International Marketing Division. Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης International Marketing Division Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Αντλία θερμότητας με boiler 200 ή 270 lt για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Made in France Αντλία θερμότητας για

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Λέβητες βιομάζας Λέβητες απόσταξης ξύλου BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2 Εξαρτήματα BVG σελίδα 2 BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Εξαρτήματα BVG-Lambda σελίδα 5 Εγκαταστάσεις θέρμανσης με pellets BPH σελίδα 6

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000 DWFI/O Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000DWFI (+5 C / +35 C) Bosch Compress 3000DWFO (-10 C / +35 C) 1 Γενικά χαρακτηριστικά Θέρμανση νερού με τη βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1 ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ PELLET GSP 14 CANALIZE Mία καλαίσθητη και πολύ αποδοτική αερόθερμη σόμπα pellet με σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό ιδανική για κάθε σπίτι. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα μποϊλερ. BSP σελίδα 2. Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης. BSP-SL σελίδα 3. BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4

Συστήματα μποϊλερ. BSP σελίδα 2. Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης. BSP-SL σελίδα 3. BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4 Συστήματα μποϊλερ Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP σελίδα 2 BSP-SL σελίδα 3 BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4 BSP-W-SL για αντλία θερμότητας σελίδα 5 Εξαρτήματα σελίδα 6 Μποϊλερ αποθήκευσης BSH σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ. Solo - Duetto - Aqua Estelle HE - Estelle HE B Inox Estelle - Estelle B Inox. www.sime.it

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ. Solo - Duetto - Aqua Estelle HE - Estelle HE B Inox Estelle - Estelle B Inox. www.sime.it ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ Solo - Duetto - Aqua Estelle HE - Estelle HE B Inox Estelle - www.sime.it SIME: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Η παραδοσιακή ποιότητα των χυτοσιδηρών εναλλακτών της εταιρείας Sime προσφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματικός τιμοκατάλογος 2015 Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου

Συμπληρωματικός τιμοκατάλογος 2015 Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου Συμπληρωματικός τιμοκατάλογος 2015 Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου 1 Επίτοιχοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης Condens 2000 W Αναμένεται Νοέμβριο του 2015 Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Για φυσικό αέριο

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ο ταμιευτήρας για κάθε εγκατάσταση θέρμανσης και για κάθε πηγή θερμότητας Πραγματικά πολύπλευρα πλεονεκτήματα κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητες pellet Ninfa Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητας pellet Ninfa Πεδία εφαρμογής: Ζεστό Νερό Χρήσης Θέρμανση Χρήσεις: Μοντέλα με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. PELLET ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw. 80-110m²

ΣΥΝΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. PELLET ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw. 80-110m² ΣΥΝΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw PELLET ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Επίτοιχο λεβ? 24kw ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Διαμέρισμα 10kw Πηγή ενέργειας ανά ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Σειρά VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης, κλειστού θαλάμου καύσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ. ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ.  ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ www.emko.gr ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΖΕΣΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ Βραστήρας καφέ 6L CB6LA ITALSTAR Κωδ. 060.0300 Μηχανή καφέ boiler με ανοξείδωτη κατασκευή. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Daikin Altherma

Κατάλογος Daikin Altherma Κατάλογος Daikin Altherma www.daikin.gr Daikin Altherma Η έξυπνη λύση στη θέρµανση Ο καταναλωτής επιβαρύνεται ένα συνεχώς αυξανόµενο κόστος θέρµανσης λόγω της ραγδαίας αύξησης των τιµών ενέργειας. Τα παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης ακαθάρτων υδάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων,

Διαβάστε περισσότερα

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Atlantia II + Αέρος - νερού Αντλία θερμότητας - Μονομπλόκ R410a Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ.

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! www.rig-radiators.com Ιδανικός συνδυασμός θερμού αέρα και θερμικής εκπομπής (infrared) 2 Ελληνικοί Θερμοπομποί

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

Futuradue HP Λέβητας Συμπύκνωσης Υψηλής Ισχύος για Συστοιχία

Futuradue HP Λέβητας Συμπύκνωσης Υψηλής Ισχύος για Συστοιχία Futuradue HP Λέβητας Συμπύκνωσης Υψηλής Ισχύος για Συστοιχία Futuradue HP Η Savio λανσάρει το Futuradue HP, το νέο λέβητα συμπύκνωσης υψηλής απόδοσης με δυνατότητα σύνδεσης πολλών επίτοιχων λεβήτων σε

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

YUTAKI. Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού. YUTAKI - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1

YUTAKI. Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού. YUTAKI - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1 Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1 -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S Η νέα αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI αποτελεί ιδανική λύση για τη θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης.

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης. Visio ΣΟΜΠΑ PELLET NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης www.caminodesign.gr Visio ΣΟΜΠΑ PELLET 24 kw ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETS ΓΙΑ ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σόµπα εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar Ηλιακός Συλλέκτης EasySolar. ΓΕΝΙΚΑ: Ο συλλέκτης EasySolar ή ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια συσκευή που απορροφά τη θερμική ενέργεια του ήλιου και το μετατρέπει σε αξιοποιήσιμη θερμότητα. Η θερμότητα συνήθως

Διαβάστε περισσότερα

CGW. ** Τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπε σελίδα 360

CGW. ** Τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπε σελίδα 360 ComfortLine Επίτοιχη κεντρική μονάδα λέβητα συμπύκνωσης αερίου με ανοξείδωτο μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης υψηλής απόδοσης για σύνδεση σε καπνοδόχο αέρα/καυσαερίων ή σε αεραγωγό/καπναγωγό Ομάδες έκπτωσης:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Made in France ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Επίτοιχος ηλεκτρικός χυτοσίδηρος λέβητας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1- Γενικά Σελίδα 1 2- Εγκατάσταση.. Σελίδα 5 3- Ηλεκτρικές συνδέσεις.. Σελίδα 6 4- Υδραυλικές συνδέσεις........

Διαβάστε περισσότερα

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48 Rise *30/330/650 8 έως 100 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίστε την υγρασία Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΡΡΟΗΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ IDEO ECOWATT

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΡΡΟΗΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ IDEO ECOWATT Ολοκληρωμένη μονάδα ανάκτησης θερμότητας οικιών με εναλλάκτη θερμότητας υψηλής απόδοσης έως 92% και σταθερή ροή αέρα. Με κινητήρα EC (εξοικονόμησης ενέργειας) πολύ χαμηλής κατανάλωσης και χαμηλή στάθμη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ Θερμοσυσσωρευτές

ΘΕΡΜΑΝΣΗ Θερμοσυσσωρευτές Θερμοσυσσωρευτές ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ Τάση ~ 400 V, 50 Hz 3/N/PE. Δυναμικής εκφόρτισης. Κατάλληλοι για χρόνο φόρτισης από 5 + 0h/8 +0h μέχρι 10 + 6h. Χρώμα λευκό. Γρίλιες: μπεζ Δύο θερμοστάτες ενσωματωμένοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Βαθμός απόδοσης >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας. με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας. με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant Ευελικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Η Vaillant παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό της

Διαβάστε περισσότερα

WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ

WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WOLF ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ 30m 3 /h Η ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΣΤΗ ΓΚΆΜΑ ΣΥΣΚΕΥΏΝ του παρόχου συστημάτων Wolf προσφέρει την ιδανική λύση για την επαγγελματική και βιομηχανική κατασκευή, για τα νεόδμητα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος!

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO2. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και άλλων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ- ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Ηλεκτρική Θέρμανση

ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ- ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Ηλεκτρική Θέρμανση ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ- ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Ηλεκτρική Θέρμανση Ηλεκτρικοί λέβητες Οι ηλεκτρικοί λέβητες τροφοδοτούνται με ηλεκτρικό ρεύμα από το υφιστάμενο δίκτυο του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη

Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη για νεόδμητες Το Daikin Altherma προσφέρει δύο συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών τα οποία παρέχουν και τα δύο θέρμανση και ψύξη και τα οποία περιλαμβάνουν σύστημα ζεστού

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Predisposizione. Solare. Low NOx. Funzione CALDO SUBITO. Pompa MODULANTE 100%

Predisposizione. Solare. Low NOx. Funzione CALDO SUBITO. Pompa MODULANTE 100% Predisposizione Solare Low NOx Funzione CALDO SUBITO Pompa MODULANTE 100% άνεση και οικονομία μειωμένη κατανάλωση ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Smile Solar Balturella 1986 Genio C 1996 Smile Sola r 2012 Εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ -

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ - ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ σε χιλ. Π x Υ x Β ΒΑΡΟΣ Kg 130 LX 1300 x 1600 x 80 43 170 LX 960 x 1600 x 80 29 210 LX 1300 x 1600 x 80 43 300 LX 1300 x 1600 x 80 43 120

Διαβάστε περισσότερα

HYDRO 30 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.

HYDRO 30 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. HYDRO 0 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ www.caminodesign.gr HYDRO 0 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ 0 kw Πλεονεκτήµατα: 1 2 Χαµηλή κατανάλωση Μεγάλος βαθµός απόδοσης Χώρος καυσης από χυτοσίδηρο µε µεγάλη αντοχή 4 5 Εύκολη Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Εξοικονόμηση χρημάτων σε υφιστάμενα και νέα κτίρια Ένα υφιστάμενο κτίριο παλαιάς κατασκευής διαθέτει εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΒF - HTS EBF25 HTS 600W: 190 ΕΒF25 ΗΤS 800W: 195 EBF25 1000W: 200

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΒF - HTS EBF25 HTS 600W: 190 ΕΒF25 ΗΤS 800W: 195 EBF25 1000W: 200 ΣΕΙΡΑ ΕΒF - HTS Μοντέλο: ELSTEIN EBF25 Ηλεκτρική κατανάλωση : από 600W έως 1000W. Βάρος: 1kg. Τύπος κεραµικού εκποµπού: HTS. Θερµοκρασία λειτουργίας: 900 C. ιαστάσεις: 80 100 250mm. Ύψος τοποθέτησης: 2.30

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β

Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β ΝHC 003-01 KDB-NHC 25B 24 1987 003-02 KDB-NHC 30B 28 2255 003-03 KDB-NHC 41B 37 2492 ΣΕΤ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ- ΝHC Κωδικός Μοντέλο Τιμή 003-99 FUEL SET OIL ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ 67

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Made in France ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Επίτοιχος ηλεκτρικός χυτοσίδηρος λέβητας BBC 6kW Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου 1 κύκλωμα θέρμανσης ελεγχόμενο από εξωτερικό αισθητήριο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 - Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2013 Προϊόντα και παρελκόμενα

Τιμοκατάλογος 2013 Προϊόντα και παρελκόμενα Τιμοκατάλογος 2013 Προϊόντα και παρελκόμενα Μάιος 2013 Περιεχόμενα Condens 3000 W ZWB 28-3 C Επίτοιχοι λέβητες αερίου συμπίκνωσης 28-42 kw Condens 7000 W ZSBR 28-3 A Condens 7000 W ZWBR 35-3 A 1 Condens

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή ΘΗΣ για θέρμανση κολυμβητικής δεξαμενής

Εφαρμογή ΘΗΣ για θέρμανση κολυμβητικής δεξαμενής Εφαρμογή ΘΗΣ για θέρμανση κολυμβητικής δεξαμενής ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 50m 3 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Η πλειονότητα των κολυμβητικών δεξαμενών στην Ελλάδα αποτελείται από εξωτερικές, μη

Διαβάστε περισσότερα

Pelletech 15/25/35/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Pelletech 15/25/35/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET Pelletech 5/25/5/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET Λέβητες Pellet µε ενσωµατωµένο καυστήρα και δοχείο καυσίµου www.caminodesign.gr 5/25/5/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET 50 kw 5 kw 25 kw 5 kw ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 1 Τεχνικές προδιαγραφές θερμαντήρα νερού 2 Κύρια στοιχεία του θερμαντήρα νερού 3 Εξαρτήματα συστήματος 4 Τοποθέτηση συσκευής και οδηγίες εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ME ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

ME ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ME INFRA RED PLASMA ME ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ιπλή Αγωγιµότητα. Ο µηχανισµός παραγωγής θερµότητας Infrared Plasma, AG + τεχνολογία, µε σκοτεινές υπέρυθρες ακτίνες βασίζεται στην αρχή, ( λιγότερη κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 10. Logatherm- Αντλίες θερμότητας. Αντλίες Θερμότητας Bosch Split type inverter Compress 3000 Σελ. 217

Κεφάλαιο 10. Logatherm- Αντλίες θερμότητας. Αντλίες Θερμότητας Bosch Split type inverter Compress 3000 Σελ. 217 Compress 6000. Κεφάλαιο 10 Logatherm- Αντλίες θερμότητας Αντλίες Θερμότητας Bosch Split type inverter Compress 3000 Σελ. 217 Αντλίες Θερμότητας Bosch inverter Compress 6000 Σελ. 219 Αντλία Θερμότητας για

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem

Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem Κατάλογος προϊόντων Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem Ο παγκόσμιος ηγέτης σε ασύρματες συσκευές μέτρησης ενέργειας Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αποτελούν την απόλυτα ολοκληρωμένη λύση αυτονομίας κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

EASYLIFE NANEO S ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ.

EASYLIFE NANEO S ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ. SYLI NNO S ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ www.klimatika.gr Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ *Σε σύγκριση με ένα λέβητα προηγούμενης γενιάς ηλικίας

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα